*

KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Satiiri

Agentti hakee aktiivisesti töitä

Heippa vaan siellä puolustusvoimissa, hybrisosaamiskeskuksessa, mediapoolissa ja miksei EU:ssakin.

 

Nyt kun olen jättänyt Vastavalkean toimituksen, ja olen taas vapaa työmarkkinoille, ajattelin ihan riskillä vetäistä tällaisen avoimen ja aktiivimallisen työhakemuksen.

Läpimurto biotaloudessa!

Suomen hallituksen panostus biotalouteen on tuonut ensimmäiset tulokset, jos tulokseksi ei lasketa sellukattiloiden uudelleen nimeämistä „biotuotetehtaiksi“.

Kuuluisassa hevospitäjässä Ypäjällä on kehitetty valtioneuvoston suojeluksessa ja rahoituksella kaksi hevosvoimainen hevonen (= 1,471 kW). Tätä projektia on asettunut tukemaan myös oppositiossa istuvat Vihreät, koska kehityksen kehittyessä (rahoituksen riittäessä) voidaan näillä viritetyillä hevosilla korvata savuttavia ja päriseviä automobiileja, ainakin kaupunkiliikenteessä ja ruuhka-alueilla.

Autoverotusta naulalla otsaan

Ministeri Anne Bernerin blogikirjoituksessaan nyt aloittama julkinen keskustelu teknisen seurannan käytöstä autojen käytön verotukseen on rohkea edistysaskel. Osa ajoneuvoliikenteelle suunnatuista veroistahan peritään nyt käytöstä riippumattomina maksuina, tavallaan tasaveroina, joten enemmän autoa käyttävät selviävät tältä osin suhteessa pienemmillä maksuilla, vaikka huristelisivat menemään kuinka kuopattomia ja kalliita teitä.

Kiky mietintö

Helsinki (Al-Satiiri News)

Valtioneuvoston asettama KIKY – neuvottelukunta on saanut mietintönsä päätökseen. Mietintö esiteltiin tänään valtioneuvostolle. Mietintö korostaa kilpailukykyparannuksia „hukka-ajan“ vähentämisellä. Päämiesministeri Vispilä-Vatula ja Työttömyysministeri Pihvi Linström ovat ottaneet positiivisen kannan mietintöön ja ehdottaa sen käyttöönottoa sellaisenaan pikaisesti.

Satiirin jälkipyykki - Sanavapauden rajoilla Saksassa

Saksalainen satiirikko Jan Böhmermann on noussut maailman uutisiin Turkin poliittiseen johtajaan Erdoganiin kohdistuneen pilkkarunonsa takia. Erdogan loukkaantui  ja vaati Böhmermannia tilille, TV-kanava poisti runon sivuiltaan ja kansleri Merkel  kertoi päätöksestä saattaa asia syyttäjäviranomaisten käsiteltäväksi, mutta lupasi että vanhaa lainsäädäntöä vieraan valtion johtajan loukkaamisesta  tarkastetaan. Mitä jupakka tarkoittaa sananvapaudelle ja onko sillä poliittisia seuraamuksia?

Jopa viisi vuotta vankeutta

Ketjukolari Syyrian ilmatilassa.

Toivottomasti täynnä olevassa Syyrian ilmatilassa on tänään tapahtunut katastrofinen ketjukolari. Yhteensä 17 hävittäjälentokonetta kolmestatoista eri maasta ovat joutuneet ilmailuhistorian suurimpaan ketjukolariin. Syyrian ilmatila on jouduttu sulkemaan, kunnes kolarin jäljet saadaan siivottua.

 

Jos muutkin tutut firmat käyttäisivät Anttilan mainostoimistoa?

Jos muutkin tutut suomalaiset käyttäisivät Anttilan mainostoimistoa

 

Pitikö tähän nyt tarttua vielä, vaikka koko kohu on jo ohi eikä tästä tule kuin korkeintaan vähän mielensäpahoittamista? 

 

Kuka teistä sekoitti kahviini jotain ?

Katselin kaikessa rauhassa uutisvirtaa ja näin yllättäen Arvostetun, Aurinkoisen ja Kaikkien Rakastaman Pääministerimme Sipilän kuvan. Samalla alkoi kahvilisä vaikuttamaan leikkamattomina ylityöprosentteina. Taisi samalla tulla lomarahatkin yhteen syssyyn. Tietysti leikkaamattomina.

 

YliRakastetun Pääministerin aivokuori tehotuotettuine kuorrutuksineen toi mieleen GMO-Soijapavun!

 

Tähän omituiseen aivoitukseen löysin pöytälaatikkoon hylätystä blogikirjoituksesta selityksen:

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä