KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta James Hirvisaari

Poskia kuumottaa, menninkäistä mönkii

Kovasti kuumottaa jo poskia vaalien läheisyys, ja mitä merkillisimpiä menninkäisiä kömpii hangen alta esiin. Perusssuomalaiset, Suomi Ensin -puolue ja Reformiporukat käyvät tosissaan toisiensa ääniä syövään taistoon. Reformiporukan kansanedustajaehdokkaana on muun muassa monitaparikollinen Ilja Janitskin sekä James Hirvisaari, joka oli liian fasistinen jopa Soinille. Saa nähdä mitä Virolahden kansantavasavaltaa siellä puuhataan. Ihan tyypillistä näille äärioikeistoporukoille.

Suvaitsevaisuuden sudenkuoppa

Olen ollut vihreiden jäsenenä edellisistä eduskuntavaaleista lähtien. Halusin tukea tuolloin mielestäni katastrofaalisen tuloksen saanutta puoluetta, jota olin äänilläni tukenut alusta alkaen. Eräät viime aikoina havaitsemani asiat johtavat nyt siihen, että aion jättää jäsenmaksuni maksamatta tästä lähtien.

Retki norjalaiselle saarelle

Keskustelua kansanedustaja Hirvisaaren Facebook - seinällä 11.8, asia koski ISIS-järjestön hirmutekoja Irakissa:

"Suvakkinatsiämmien mielestä pahin ongelma on suomalaiset "rasistit" (=normaalijärkiset ihmiset), jotka eivät hyväksy islamilaisen valtion ideaa ja toimintaperiaatetta. Mielestäni suomalainen suvakkinatsiämmä (sukupuolineutraali termi) on itse paha ja hyvin tyhmä ihminen."

Eduskuntakauden pahin aivopieruko?

James Hirvisaari perustelee kantaansa sukupuolineutraalista avioliittolaista sillä, että vakiintuneita käsitteitä ei tulisi muuttaa.

Mikä lienee miehen kanta ja sitä tukevat argumentit pakkoruotsin suhteen, ja missä vaiheessa hän katsoo käsitteet vakiintuneiksi.

Nähtäväksi jää.

Tuntuu suorastaan nurinkuriselta sanaleikiltä, että muutosta suomalaiseen demokratiaan ajavan Muutos 2011 -puolueen ainoa kansanedustaja on sitä mieltä, että vakiintuneita käsitteitä ei tulisi muuttaa.

Pienpuoluekenttä elää: SVR nousee, Muutos 2011 kasvaa!

Aiemmin Suomen Kansan Sinivalkoisina tunnetun ryhmittymän entinen puheenjohtaja Olavi Mäenpää on perustanut konkurssiin haetun Vapauspuolueen tilalle uutta ryhmää nimeltä Sinivalkoinen Rintama. Vapauspuolue oli kuntavaaleissa hajaannuksen tilassa, johon Mäenpään kohtelulla oli selkeä vaikutus, hänet mm. todettiin laittomasti erotetuksi puolueesta. Tuolloin puheenjohtajana toiminut Lisbeth Puttonen oli puolueen ainoa ehdokas kuntavaaleissa koko maassa. Vaalien mentyä puolue haettiin konkurssiin. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä