KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Who

Matkailijoiden terveystarkastukset

Lähtiessäni 60-luvulla merille vaadittiin rokotustodistukset ja Wassermanin koe, kuppatodistus.  Keihäsmatkojen lisääntyessä merimiehiltä  kuppatodistusvaatimus poistettiin.  Turistit jos olisi liitetty samaan  joukkoon merimiesten kanssa,  ei Töölössä olisi kuppa-aseman tarkastuskapasiteetti riittänyt.

Rokotukset aiheuttavat infektio- oireita

Miksi rokotamme pienet lapsemme tauteja vastaan, joita meillä ei enää esiinny? Onko se vain lääkefirmojen bisnestä? Tämä on usean vanhemman ensireaktio kohdatessaan lapsensa kanssa rokotusohjelmamme. Rokotteiden vaarallisuudesta puhutaan aika- ajoin, ja miksi ei puhuttaisi. Olihan meillä se hätäisesti käyttöönotetun sikainfluenssarokotuksen aiheuttama narkolepsiafiaskokin. 

200 tutkijaa osoittavat vetoomuksen YK:n pääsihteerille - tutkimuksen häirintää

Seuraavassa kuvaan 200 sähkömagneettisten kenttien tutkijan vetoomuksen (International Scientist Appeal, 5/2015) pääkohdat ja miksi he ottavat yhteyttä YK:n pääsihteeriin tutkimuksen häirintään & lasten terveysriskien laiminlyöntiin liittyen. Käsittelen kirjoituksen lopussa myös WHO:n International EMF Projectin ja raja-arvo-organisaatio ICNIRPin huolestuttavaa toimintaa.


Itse vetoomus on luottavissa:

Kummallista hölmöilyä terveydellä

Ihmetellen olen seurannut viikoittain julkaistavia ebolauutisia Länsi-Afrikan ulkopuolelta. Viimeisimpänä ebolatapaus huomattiin New Yorkissa. Kyseessä on Guineassa toiminut Lääkärit ilman rajoja –lääkäri, joka oli palannut viikko sitten alueelta ebolapotilaiden hoitotyöstä. Uutisten mukaan hän asioi kaupoissa, matkusti metrossa ja kävi keilahallissa, kun oireet olivat alkaneet. Lopulta päädyttiin ottamaan ebolatesti.

Berliinissä epäillään Ebola-tartuntaa

Tänään kantautui huolestuttava uutinen Berliinistä, kun paikallislehti uutisoi 30-vuotiaasta saksalaisnaisesta, jonka epäillään saaneen Ebola-tartunnan.

Berliner Morgenpost –lehden verkkoversion mukaan Ebola-epäily tuli esiin työnvälitystoimistossa Prenzlauer Berglin alueella, kun nainen oli yhtäkkiä saanut vakavan verenkiertohäiriön ja pyörtynyt.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä