KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Vihreät nuoret

Tyytyväisyyskö syynä, kun hallitus taas suosiossa

MIKSI VIHREYS KATOAA, MUTTA HALLITUKSEN KANNATUS KOHOAA? Minä syytän tyytyväisyyttä.

 

Päähallituspuolueet ovat nyt suosiossa, joten Vihreä tulevaisuus joutuu odottamaan aikaansa. Vihreät nuoret eivät vaadi tasa-arvoa avioliittoon elikkäs, että puolet puolisoista pitäisi olla naisia ja toinen puoli miehiä. Niin no sehän vasta tasa-arvoa onkin kai, se ettei sukupuolella ole mitään väliä.

 

Vihreät nuoret julkistivat uuden talouspoliittisen ohjelman

Vihreät nuoret hyväksyivät viikonlopun liittokokouksessaan Helsingissä uuden talouspoliittisen ohjelman! Olin talouspoliittisen työryhmän varapuheenjohtajana alusta asti mukana muovaamassa sen suuntaa, ja voimme nyt ylpeänä esitellä uutta ohjelmaa. Lue ohjelma täältä.

Vaikenemisen aika on ohi!

Espoon kaupunginvaltuutettu ja Perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtaja Seppo Huhta kirjoittaa jo nykyään tavalliseen tyyliin Facebook- sivullaan suoranaisella viharetoriikalla höystettyä tekstiä. Uusin ylilyönti koskee Vihreiden Nuorten- ja Opiskelijoiden (Vino) ehdotusta rasismin konkreettisesta kriminalisoinnista.

Vihreät iskee jälleen - Rasismi rikoslakiin?

Keskiviikkoaamuni sai varsin mukavan alun, kun sain lukea Vihreiden nuorten uusimmasta edesottamuksesta. Puheenjohtajien Jaakko Mustakallion ja Saara Ilvessalon lanseeraamassa lakialoitteessa tähdätään järjestäytyneen rasismin, roturyrjinnän ja sitä edistävän toiminnan taloudellisen tukemisen kirjaamiseen Suomen rikoslakiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä