KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalien jälkipyykki

Kosonen, Saisio, Kela & co - milloin mennään kahville?

Krista Kosonen, Pirkko Saisio, Anssi Kela ja kumppanit olette tuoneet tämän päivän Hesarissa http://www.hs.fi/kulttuuri/a1429500126772  ajatuksianne esiin. Hienoa, että olette myöntäneet elävänne kuplassa. Siinä on jo askel kohti todellisuuden ja erilaisten ihmisten ymmärtämistä. Se on askel kohti kahtiajaon ehkäisemistä. Olette määritelleet ja jaotelleet ihmisiä sellaisiin lokeroihin, jotka teidän ajatusmaailmaanne sopivat. Peräänkuulutatte suvaitsevaisuutta ja sitä, että ihmisiä ei luokiteltaisi. Teette sen kuitenkin itse ja luotte sillä kahtiajakoa.

Yhtäläinen äänioikeus ei toteudu: Keskusta sai 5 ja PS 2 ylimääräistä edustajaa

Yhtäläinen äänioikeus ei toteudu: Keskusta sai 5 ja PS 2 ylimääräistä edustajaa

…ja vastaavasti pienemmät puolueet menettivät yhteensä 7 edustajapaikkaa

*

Miikka Keränen pohti hukkaan menneitä kymmeniä tuhansia eduskuntavaalien ääniä viime yönä tähän tapaan; http://miikkakeranen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193712-arvottomia-aania-yha-kymmenia-tuhansia

*

Voimme jatkaa näin;

Tekeekö mieli potkia poliitikkoja perseelle?

Tekeekö mieli potkia poliitikkoja perseelle? Ääni pienpuolueelle ajaa saman asian. Tarkoitan tässä ihan kaikkia pienpuolueita.

Itsenäisyyspuolue teki ilman puoluetukia ja medianäkyvyyttä hienon kampanjan ja nosti kannatustaan kaikissa vaalipiireissä. Kokonaisuudessaan äänimäärä 4,2 -kertaistui. 

Piraatit saivat ilahduttavasti paljon ääniä hekin. Onnittelut!

Samalla parisenkymmentä kansanedustajaa ja ministeriä putosi eduskunnasta pois. Syystäkin. Enemmänkin olisi joutanut vaihtoon.

Kuinka EU-politiikka jatkossa tehdään

Aluksi mietitään kenen kaa tehdään yhdessä duunia, jotta omille ajatuksille saadaan tarpeeksi kannatusta. Niinpä on löydettävä riittävästi niitä yhteisiä tekijöitä, joilla Eurooppaa viedään eteenpäin. Mielenkiintoisia keskusteluja on tiedossa.  Itse ehdottaisin että Euroopan vihreät liittoutuisivat Alden kanssa, näin heillä olisi mahdollisuus päästä kolmanneksi suurimpaan ryhmään ja estäisi näin euro skeptisten saamasta tuota sijoitusta. Aldelle tuo tavoite voi olla hyvin tärkeä.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä