*

KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen media

Media ahdistaa tarkoituksella piispoja

Seurasin aikanaan kun Helsingin hiippakunnan piispaksi valittiin Teemu Laajasalo. Jotakuinkin ensimmäinen kysymys medialta (muistaakseni Ylen toimittaja) oli se, että vihittekö homopareja?

Samanlaista kysymyksenasettelua media hakee myös näissä (arkkipiispan)vaaleissa. Turun Sanomien jutussa (8.2.2018) heti ingressissä on tämä kysymyksenasettelu.

Suomen uutisoinnin taso Trumpista naurattaa

Alkaa jo naurattamaan Suomen median jatkuva uutusointi siitä kuinka naurettava on Trump.  Nyt on todettu twitterissä kommentoidun siitä kuinka Trump työhuoneessaan puhuu puhelimeen työpöydän ollessa ihan tyhjä. On vain puhelin pöydällä.  Amerikassakin on täysi hulapaloomeneillään Trumpin kyvyttömyydestä presidenttinä ja tuota samaa meille sitten kerrotaan.  Nykyisin melkeinpä päivittäin. 

Todellisuus on idealismin armottomin vastustaja

Poliittisesti itsensä silminnähden selkeästi asemoineen, asennelatautuneen ja puolueellisen median uusin iskuyritys turvapaikanhakijatulvan aiheuttamien turvallisuusuhkien silottamiseksi on kyseenalaistaa suoraan sekä sumeilematta virkavallan arvostelukyky. Mikä on enemmän omiaan aiheuttamaan epäluottamusta kuin poliisin asiantuntemuksen kiistäminen?

Kreikka, S-300 ohjukset ja Suomen media!

Suomessa on aiheuttanut kiivasta keskustelua Taloussanomien (1) tämän päiväinen uutinen Kreikan Siriza-hallituksen ja Venäjän neuvotteluista ostaa S-300 (2) ilmaturjuntaohjusjärjestelmän ohjuksia.

 

Minä henkilökohtaisesti nauran tälle kohulle ja Suomen medialle, joka valitsee aiheensa sopiviksi tilanteen mukaan ja jättää valitsematta jos aihe ei sovi agendaan! Suomalaisia aivopestän median toimesta, eikä kukaan pysähdy miettimään miksi, muuta asiaan!

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä