KissanKulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Heidi Hautala

Viha-naiset "rauhanmarssilla" !

Vihreiden Heidi Hautala ja kirjailija Sofi Oksanen ja kohutoimittaja Aro ovat päättäneet järjestää mielenosoituksen 16.7. kun Putin ja Trump tapaavat toisensa Helsingissä.

Suomen vihaisimmat naiset kertovat saavansa tuekseen myöskin muuta porukkaa joiden joukossa on entinen Vassareiden puheenjphtaja Paavo Arhinmäki. Paavo siis palaa juurilleen -kadulle.

Hautala ja Oksanen ovat tulleet kuuluisaksi jakaessaan vihaa Venäjää ja sen nykyjohtoa vastaan. Nyt Yhdysvaltain presidentti Trump näyttää kuuluvan samaan sakkiin, eikä ihme, sillä onhan hän Putinin valitsema presidentti.

Trumpin ja Putinin vastainen Helsinki Calling -mielenosoitus

En ymmärrä mistä tällainen Suomen maineen pilaava vihapuhe ja mustamaalaaminen juontaa juurensa vielä tänä päivänäkin. Yleensä sivistyneet yhteiskunnat ottaisivat tällaisen maailman päämiesten kohtaamisen omalla maaperällään kunnianosoituksena sille, että yleensäkkin on vielä olemassa sivistysvaltioita, joissa arvostetaan näinkin vaikutusvaltaisten päämiehien valitsemaa maata kohtaamismaaksi. On kovin vaikeaa tänä päivänä mainita muita valtioita, jotka olisivat parempia kansainvälisesti kohtaamispaikaksi näinkin arvovaltaisille johtajille. 

Vihreät listat mustalla reunalla

Muistaako kukaan työmies Putkosen (ps) mustaa listaa henkilöistä, joiden väitettiin harjoittaneen ”perussuomalaisten solvaamista ja panettelua”? Listalle päätynyt Vihreiden pj. Ville Niinistö reagoi tuolloiseen kohuun seuraavasti: Puheenjohtaja Ville Niinistö (vihr) – Tällaiset listat muistuttavat totalitaristisista maista.

Kokoomusteekkarit Heidi Hautalalle: lukulasit päähän!

Vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala julkaisi Vihreiden verkkosivuilla 26.2.2016 kirjoituksen, jossa hän vaati glyfosaatin kieltämistä. Kokoomusteekkarit toivoo vilpittömästi, että enemmistö Vihreiden jäsenistä ymmärtää, millaiseen epätieteelliseen viidakkoon Heidi Hautala on eksynyt.

 

Vihreiden kannatuksen nousu perustuu Venäjällä pelotteluun

Vihreiden kannatuksen nousu perustuu Venäjällä pelotteluun. Puheenjohtaja Ville Niinistö johdolla vihreät ovat pelotelleet suomalaisia jo kolme vuotta Rosatomilla ja Venäjän homoasioilla sekä ns. ihmisoikeuskysymyksillä.

Jyrkintä Venäjän asioihin puuttumista on edustanut Heidi Hautala, joka jakaa lähes jokaisessa haastattelussa venäläisille neuvoja millaiseksi heidän yhteiskunta tulisi muuttaa. Mitä pahinta toisten maiden asioihin puuttumista.

Ihan ansaitusti Heidi Hautala on saanut porttikiellon Venäjälle ainoana suomalaisena.

Lännettyykö Valko-Venäjä?

Venäjän mustalla listalla olevat europarlamentaarikot Heidi Hautala ja Sandra Kalniete ovat saaneet viisumit Valko-Venäjälle ja matkustavat sinne ensi viikolla EU:n delegaatiossa, kertoi Hautala tänään Euroopan parlamentin järjestämässä seminaarissa Helsingissä. Se on taas yksi osoitus siitä, ettei Valko-Venäjä halua tanssia Venäjän pillin mukaan ja että nollapisteestä kehitettävät suhteet EU:hun ovat sille tärkeät. Valko-Venäjää yli 20 vuotta hallinnut presidentti Aljaksandr Lukashenka on Euroopan uusi Kekkonen, joka tasapainoilee idän ja lännen välillä ja poimii rusinat joka pullasta.

Heidi Hautala näki jo 2006 Venäjän palanneen”tsaarin aikaan”

Heidi Hautala näki jo 2006 Venäjän palanneen”tsaarin aikaan”

*

Näin vuonna 2006:

Heidi Hautala kritisoi Venäjää rajusti duuman edustajien edessä - ei puhemiehen puhuttelua

Hautala sanoi virallisessa vihreiden ryhmäpuheenvuorossa muun muassa, että Venäjän duuma on taantunut vuotta 1905 edeltävään tilaan.

Tämä tapahtui Suomen Eduskuntalaitoksen 100-vuotisjuhlaistunnossa, jossa Venäjän virallinen edustaja istui kuulijoiden joukossa.

Vihreät, harmaa talous ja kaksoisstandardit

Vihreiden ek-vaaliehdokas halusi kovasti markkinoida itseään ja Virheitä kaupungilla liikkuessani.  Alaspäin sojottava gallup sai vipinää jalkoihin. 

 

Kerroin huolistani, että työvoiman tarveharkinnan lakkauttaminen on ongelmallinen mm. harmaan talouden kasvun takia kuten Ruotsissa. Ehdokas kertoi reippaasti, että Vihreät pitävät huolen ettei tarveharkinta lisää harmaata taloutta koska Vihreät vastustavat terhakkaasti harmaata taloutta. Vastasin tähän ettei Vihreät ole ehkä paras esimerkki harmaan talouden vastustamisen suhteen.

 

Veljeilevätkö Vihreät äärioikeiston kanssa?

Yleisradio uutisoi Euroopan parlamentin pääpuolueiden torjuneen Iso-Britannian räyhäpopulistisen, EU:ta kategorisesti vastustavan UKIP-puolueen Nigel Faragen johtaman EFDD -ryhmän puheenjohtajuudet ja varapuheenjohtajuudet Europarlamentin alaisissa valiokunnissa.

Vihreiden Heidi Hautala kommentoi tapahtunutta seuraavasti:

Europarlamentti pilkkaa demoratiaa

EU-parlamentin kaksi suurinta puoluetta, oikeisto ja sosialistit sekä neljänneksi suurin puolue liberaalit sopivat keskenään, että EU-kriittiselle EFDD ryhmälle ei anneta valiokunnan yhtä puheenjohtajan paikkaa, vaikka se aiemmin noudatetun suhteellisusperiaatteen mukaisesti sille kuuluu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä