KissanKulmasta

Kylläpä meitä nyt uhkaillaan! Pankkitukea ja liittovaltio tai Poikkeustila voimaan ja sisällisota (hohhoijaa)

Kylläpä meitä nyt uhkaillaan! Jos emme "uudelleen pääomita" Euroopan pankkeja, alkaa sisällissota Euroopassa tai julistetaan sotatila tai saamme "jonkinlaisen autoritaarisen tai sotilashallituksen".

Siis diktatuurin. Heil 4th Reich, Trichet ja van Rompuy ja sitä rataa.

Jo marraskuussa 2010 van Rompuy ehätti ilmoittamaan euroskeptisismin johtavan sotaan.
"EU:n epäileminen johtaa sotaan. Kansallisuusmielisyyden nousu on EU:n suurin vihollinen", Herman Van Rompuy, Euroopan presidentti lausui tuolloin Berliinissä Pergamon Museossa pitämässään puheessa.


Van Rompuy kytki EU:ta kohtaan tunnetun vihamielisyyden ja sen ajatuksen, että valtiot voisivat erota EU:sta, aggressiiviseen kansallismielisyyteen.

 

Minä ihan muistelen että kuitenkin vielä viime markkinointipuheessa oli yhä teemana avoin,suvaitsevainen, tasa-arvoinen ja läpinäkyvä Eurooppa.

Ei ne suuret puheet vaan ne teot...

vaan mahtaneeko euroalue selvitä ilman jäsenmaidensa  k a n s o j e n hyvää tahtoa?

 

Jokunen vuosi sitten muuan Marta Andreasen palkattiin EU:in päätilintarkastajaksi. Kun hän havaitsi tilejä tarkastaessaan karmivat määrät epäpätevyyttä, korruptiota, rahojen katoamista ynnä muuta vastaavaa oheistoimintaa, hän oitis teki asiasta ilmoituksen komissiolle ja europarlamentille.

Ja sai potkut, syynä epäkunnioittava käytös ja epälojaalisuus (komissiolle). Niinpä niin: EU:n tilejä ei ole ainoakaan tilintarkastaja suostunut allekirjoittamaan liki 17 vuoteen.

Veronmaksajat valitsivat sitten vaaleissa Marta Andreasenin mepiksi, ja hän oli taas takaisin piikkinä komission lihassa.

RedIce-radion haastattelussa Andreasen sanoo uskovansa, että veronmaksajien rahoja käytetään komission oman vallan laajentamiseen ja supervallan rakentamiseen. Jossa komissiolla on luonnollisesti suuri valta. Veronmaksajilta eurokassaan kiristettyä rahaa jaetaan vain tottelevaisille valtioille.

Andreasenin ajatukset ja kokemukset EU:n toiminnasta eroavat varsin paljon siitä, mitä omat päättäjämme ja media loruilivat 1993-1994.

 

Infowars´ issa kirjoittava Joseph Paul Watson muistuttaa, kuinka edellisen kriisin aikana Yhdysvaltain silloinen valtiovarainministeri Hank Paulson uhkaili kongressia ja joka tahoa: "Jos velkakattoa ei nosteta (= jos lisävelkaantumiseen ja pankkien lihottamiseen ei suostuta), on Amerikan kaduilla voimassa sotatilalaki!"

Samaan tyyliin nyt uhkailevat monetkin tahot euroalueen veronmaksajia, mm. Jean Claude Trichet, miljonäärisijoittaja George Soros ja brittien pääministeri David Cameron.

Aleksander Stubb (kok) ehätti Suomen suurlähettiläiden kokouksessa korostamaan että Suomen täytyy olla EU:n keskustelujen valtavirrassa. Ei epäilyjä, ei kysymyksiä, ei kyseenalaistamista, ei harmaan alueita; vain täyttä sitoutumista vaihtoehdottomuuteen. Muuten on myönteistä kansainvälisyyttä vastustava lokalisti ja ekstremisti.

No jopas! Kuulostaa siltä, että vain aivottomuus ja mitään kyselemätön tottelevaisuus on tulevaisuudessa sosiaalisesti hyväksyttävää.

Jälkidemokraattinen yhteiskunta tekee tuloaan.

 

Briteillä on käytössään punta mutta heidän pankkinsa kaatuvat, jos veronmaksajia ei saada ajettua ikuiseen velkahäkkiin ERVV:lla, EVM:lla, liittovaltioitumisella sekä tietenkin toistuvalla "pankkien uudelleen pääomittamisella".

Jälleen kerran on syytä muistuttaa meneillään olevasta Suomen perustuslain muuttamisyrityksestä HE 60/2010.

Jos suunnitellut muutokset toteutuvat, myös Suomessa poikkeustila voidaan julistaa nykyistä helpommin. Tällaisia syitä saattaisivat olla pandemia, yleislakko, kansannousu, kyberhyökkäys ja taloudellinen kaaos.

 

EU:n lainsäädännössä (EU:n perustuslaki jota harhauttavasti Lissabonin sopimukseksi kutsutaan) tällainen poikkeustilan julistamisen salliva pykälä jo on. EU-lain mukaan myös kuolemantuomiot, teloitukset ja kansalaisia kohti ampuminen ovat poikkeustilan vallitessa sallitut.

 

Amerikan ihmemaan senaattori James Inhofe kertoo, mitä Amerikassa tapahtui: "Silloinen valtiovarainministeri Paulson uhkaili kongressia sanomalla kriisin olevan paljon jättilamaa suurempi ongelma JOS kongressi ei anna lupaa ostaa roskaluottoja. Kun Paulson sai rahat, hän hylkäsi roskaluottojen ostamisen heti seuraavana päivänä ja antoi rahat suoraan pankeille, mm. GoldmanSachsille."

Paulson työskenteli aiemmin CEO:na GoldmanSachsilla.

 

Puheet pankkien kaatumisesta ja "sotajoukoista kaduilla" ovat tarkoitetut paitsi pelottamaan ihmisiä, myös lupaukseksi pankeille siitä että ne ovat taas saava rahaa pelaamiensa tilalle.

 

Oliko teillä, hyvät lukijat, aikeita singahtaa kaduille mellakoimaan ja ryhtyä sisällissotaan jos euro häviää ja lakkaa olemasta?

Jotenkin, jollain lailla minulla on se näppituntuma että ei. Saatan tietysti luulotella.

Mahtaisiko tulla edes mitään massapaniikkia, muualla kuin talous- ja poliittisen eliitin piirissä?

 

Kun Neuvostoliitto hajosi, syttyikö siellä sisällissota?

Kun Jugoslavia hajosi, syttyikö siellä sisällissota?

 

Ainoat sisällisodat jotka itse saan mieleeni, ovat syttyneet niissä arabimaissa - lännen masinoimina - jotka eivät halunneet alistua "vapaakauppaan" ja globalisaatioon eli kansallisomaisuutensa ryöstämiseen.

 

Ennen kuin nyt kiiruhdatte mitään kommentoimaan, ottakaa kuitenkin ensin selvää, mitä "tulonsiirtounioni", "vahva EU", "taloudellinen ja poliittinen integraatio", "uusi taloushallinto" ja muiden vastaavien termien takana piilottelu oikein käytännössä tavalliselle kansalaiselle ja hänen toimeentulolleen merkitsevät.

 

Ranskassa tiedetään. Siellä protestit käyvät kuumina ja paluuta omaan valuuttaan vaaditaan. "Protests have spread across Europe as Greece, Italy and Spain are struggling to hold on to the euro. Meanwhile, residents of the strongest European economies, such as France, believe that their countries would be better off with a national currency."

 

kommentti: Uskoa ei tarvitse mutta ajatella täytyy.

Ja pelon maantieteeseen ei pidä lähteä mukaan.

--------

liitteet:

mep Marta Andreasen puhuu aiheesta Financial Fraud in European Union http://www.youtube.com/user/RedIceRadio#p/c/6E297F3C605188DF

UBS: Euro Collapse Could Lead to Martial Law, Civil War http://www.infowars.com/ubs-euro-collapse-could-lead-to-martial-law-civil-war/

Why Eurozone Should Become... http://www.dailymail.co.uk/news/article-2034521/Why-Eurozone-United-States-Europe-David-Cameron.html

Turku yritti salata tutkimuksen maahanmuuton kustannuksista http://www.ts.fi/online/kotimaa/254922.html

A Federal Europe is Now Inevitable! http://www.express.co.uk/posts/view/269455/A-federal-Europe-is-inevitable-

The Telegraph: Christine Lagarde Highlights Again Why She Is the Wrong Person to Lead IMF

Daily Mail: Eurozone United States Europe

Euroscepticism Leads to War http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8124189/Herman-Van-Rompuy-Euroscepticism-leads-to-war.html

Suomen perustuslain muutosesitys; lakitekstien vertailu http://www.promerit.net/2011/02/vltiosaantouudistus/

EVM lyhyesti ja selkokielellä http://riikkasoyring.nettisivu.org/euroopan-vakausmekanismi-evm-maaraa-eurokriisin-tukipakettien-sisallon/

Avoin Eurooppa - Faktaa vai fiktiota? http://riikkasoyring.nettisivu.org/avoin-eurooppa-faktaa-vai-fiktiota/

Emeritus-mep Esko Seppänen liittovaltiokehityksestä http://www.eskoseppanen.net/index.php?option=com_content&view=article&id=715:20082011&catid=13:blogi&Itemid=26

Eurozone Exploding! http://rt.com/news/eurozone-greece-currency-euro-937/

Ennusteita vuodelle 2011 http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/58307-ennusteita-vuodelle-2011

EU-johtajat valmistelevat kulissien takana... http://www.talouselama.fi/uutiset/ny+times+eujohtajat+valmistelevat+kulissien+takana+talousliiton+syventamista/a680642

 

 ----------

Euroopan Unionin peruskirja

 

Euroopan ihmisoikeussopimus


I OSA
OIKEUDET JA VAPAUDET
2 artikla
Oikeus elämään

1. Jokaisen oikeus elämään on suojattava laissa. Keneltäkään ei saa riistää hänen elämäänsä tahallisesti, paitsi tuomioistuimen päätöksen täytäntöönpanemiseksi silloin, kun hänet on tuomittu rikoksesta, josta laissa määrätään tällainen rangaistus.

2. Elämän riistämistä ei voida katsoa tämän artiklan vastaiseksi teoksi silloin, kun se seuraa voimankäytöstä, joka on ehdottoman välttämätöntä:

a) kenen hyvänsä puolustamiseksi laittomalta väkivallalta;

b) laillisen pidätyksen suorittamiseksi tai laillisen vapaudenriiston kohteeksi joutuneen henkilön paon estämiseksi;

c) mellakan tai kapinan kukistamiseksi laillisin toimin.

http://eur-lex.europa.eu/fi/treaties/dat/32007X1214/htm/C2007303FI.01001701.htm

http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1999/19990063/19990063_2

http://www.fredman-mansson.fi/eniosop.htm

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Älkää pelätkö. Pelokas tai vihainen ihminen ei kykene ajattelemaan selkeästi.

Siksihän paniikkia lietsotaan.

Henri Lentonen

Pelko ja väkivalta ovat hallitusten tapa hallita massoja. Todellinen vallankumous on sitä, että ei enää usko viralliseen totuuteen, ei enää suostu pelkäämään väkivaltakoneistoa, ei enää suostu juoksemaan oravanpyörässä kuin labrarotta.

Vallankumous on tuleva myös Suomessa, keksin hyvän iskulauseen sitä varten: KORRUPTION ON KUOLTAVA!

Dari-anne Suomalainen

Ei täällä kukaan mitään pelkää.

Pelätköön ne joilla on menetettävää.

Kun on tarpeeksi alhaalla, ei koskaan putoa korkealta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

On tämä,

eilen kun laitoin tekstin nettiin, kone tilttasi. Tänään sama juttu.
Eilen vieläpä sähkötaulusta paloi 2 kertaa ainoastaan se sulake, jonka varassa koneeni on. Muissa ei mitään ongelmaa eikä täällä ollut ukonilmaa.

Oli se aika outoa.

Hollantikin on lähtenyt uhkailu- ja painostuslinjalle:

Netherlands: Indebted states must be made ‘wards’ of the commission or leave euro - 07/09/2011 17:37:08
----------------------------------------------------------------------------
The Dutch government has proposed that highly indebted states be put into
“guardianship”, with spending decisions seized from the elected government
and placed under the direct control of a European commissioner.

http://euobserver.com/19/113552

----------

Velkaantuneiden valtioiden (siis itsenäisten kansojen ja suvereenien valtioiden) tulee ryhtyä (vaaleilla valitsemattoman) komission holhoteiksi.

Pettääkö jollain nyt realiteettien taju?

Hannu Heikkinen

EU on näennäisdemokraattinen sortovaltio. Kukaan selväjärkinen ei voi olla
ko. monsterin johdossa.

Dari-anne Suomalainen

" tulee ryhtyä.. "

Eihän meidän pakko ole....meitä on paljon, kyllä ne sen tietävät ja ovat jo heränneet.

Pitää seurata aikaa, havaita niitä pieniä nyansseja joita kuuluu, joita aistii puheissa ja teoissa.

Pitää olla kärsivällinen.

Petteri Sahinjoki

Tuollainen poikkeustilalla uhittelu vaan lisää eu:hun ja finanssieliittiin kohdistuvaa vastustusta.

Sitäpaitsi. Tuo EVM on jo toteutuessaan käytännössä poikkeustila.
Siinä tullaan toteuttamaan suvereenit riistotoimet finanssimaailman taholta tavallista kansaa kohtaan.

Käyttäjän mikkolahti kuva
Mikko Lahti

Valitettavasti meitä hallitaan pelolla ja uhkailuilla.

Köyhtyvät jenkit ovat vielä ykkönen,Kiina kakkonen ja flegmaattinen Eurooppa kolmonen kansainvälisessä nokkimisjärjestyksessä.Jokainen valtakeskittymä tarvitsee toistaan voidakseen tarjota omille kansalaisilleen riittävän määrän leipää ja sirkushuveja.
Mutta tähdetkin voivat Herramme voimasta syösyä tuhoon kuten Lokomotiv Jaroslavlin lentokone.

Ikävästi puhe lamasta, rahoitusmarkkinoiden kriisistä ja ennenkaikkea köyhtymisestä sotkee rauhallisenkin suomalaisen vatsahappojen hyvinvointia.

Köyhtymisen pelkoa eurooppalaiset ja amerikkalaiset köyhännielijäpankit, ahneet sijoittajat ja häikäilemättömät poliitikot käyttävät lyömäaseena taivuttaaksen vaalikarjan ns. kultaisen vasikan kumartajiksi.
Siis rahan,tavaran ja kaikenkarvaisen kullalta näyttävän turhan krääsän aivottomiksi kumartelijoiksi.

Kultaisen vasikan kumartajien silmät tähyilevät tänään huolestuneina taivaalle.

”Amerikkalaisesta alkiosta kasvaneesta,suomalaisesta sijaisemästä syntyneestä vasikasta maksettiin nettihuutokaupassa huikeat 10500euroa.Tämä vasikka ei poikine koskaan.Siitä huuhdotaan uusia kalliita alkioita omaan navettaan tai netin kautta maailmalle myytäviksi” KP 13.2.2009

Kultainen vasikka poikii eilen ja tänään globaalitalouden ahneuden kriisissä.

Raamattu kertoo, miten väkevä Jumala käsivartensa voimalla vapautti Israelin Egyptin ikeestä, orjuuden pesästä.

Kun kansanjohtaja Mooses viipyi vuorella Jumalan puhuttelussa, niin valittu kansa vaati, ja pappi Aaron teki heille kultaisen vasikan. Kansa sanoi:” Tämä on sinun jumalasi Israel, se, joka on johdattanut sinut Egyptin maasta.”

Takaisin palannut Mooses vihastui. Hän poltti kultaisen vasikan tulessa, rouhensi sen hienoksi veteen ja juotti sen israelilaisille. Kansasta surmattiin 3000 miestä. Sitten Mooses rukoili armoa kansalleen , mutta Jumala sanoi:”Mene ja johdata kansa siihen paikkaan josta minä olen puhunut; katso ,minun enkelini käy sinun edelläsi. Mutta kostoni päivänä minä kostan heille heidän rikoksensa.” 2 Moos. 32:34.

Entä nyt, kun saatanalliseen mammonan kumartamiseen vihastunut Kaikkivaltias painaa kädellään kultaisen vasikan rakentajia ja epäjumalien kumartajia kaikkialla maailmassa?
Kvartaalikapitalismin linnoitukset ritisevät jenkeissä ja Euroopassa; Suomesta puhumattakaan.

Kuka näkee, että rikaskin on lakastuva retkillänsä vaeltaessaan mielettömän ahneuden tietä? Finanssikriisi, luottolama, jne ;rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kuinka lähellä totuutta olisi tämä määritelmä: saatanallisen ahneuden karvas hedelmä ja sen sokeat syöjät?

Kvartaalikapitalismin kriisin lipuessa luoksemme levoton sydän pohtii:Kuinka Suomi-neito selviää kun Herran raskas käsi painaa päälakea? Entä minä ja perheeni; köyhtyykö köyhä edelleen, haihtuuko rakkautemme huuma?Vieläkö tulevina vuosina siniristilippu kohoaa salkoon ja Visa vinkuu hilpeillä ulkomaanreissuilla? Kuinka kauan heitän läppää Irc-galleriassa ja söpöilen tuttujen ja tuntemattomien naamojen kanssa Facebookissa?

Kaikkivaltiaan raskas käsi painaa meitäkin. Siksi kirkkaita päiviä halajava sielu pyytäköön elävältä Jeesukselta:"Älä muista minun nuoruuteni syntejä,älä minun rikoksiani, muista minua armosi mukaan, hyvyytesi tähden Herra."

Mikko Lahti
saarnaaja
http://www.pp.kpnet.fi/mila

Käyttäjän Hermits kuva
Tomi Virtovuo

Jep, kyllä valmiita ollaan. Tulevat pari vuosikymmentä ovat levottommia kun sopiva hetki koittaa ja oikeus voittaa se merkitsee "Delete" pettureille kautta maailman. Politiikoilla ei muutenkaan ole ollu käytännössä valtaa kuin eduskuntatlossa. "Liberty" sitä me toivomme ja Soinin Timppa pääministeriksi!

Tuomas Hako

Minusta Soini on aika epäilyttävä. Taitaa olla Israelin täsmäohjus kokomies.

Käyttäjän Hermits kuva
Tomi Virtovuo

Moni haluu Tuomas Soinin näyytävän kykynsä. Sehän on henkkoht katolisti. Ulokopolitiikan suhteen ollaan oltu lähes samaa mieltä. En pidä Natosta, USA:sta, ranskasta enkä Israelista ja kaikista vähemmin islamista. Suomen pitäis tulla toimeen pääosin omin avuin koska isommat maat yleensä käyttävät pienempiä maita hyväkseen sen takia esim, toi maamiinat olis ollu Suomen kannalta tärkeä puolustusosa. Mä haluun nähdä ekaks ennenkuin tuomitsen, elikä PS on ainoa joka ei vielä ole ollut hallituksessa ja itse olen Halla-Ahon kannattaja...Ja Karjala takas!!! sen jälkeen välit itä.naapuriin vois parantua

Käyttäjän anjaseitakumpu kuva
Anja Seitakumpu

Kiitos Riikalle! ;D
-

Verkkomedia toimii uusia artikkeleitakin on tullut. :D
http://www.verkkomedia.org/

Hannu Heikkinen

Hienoa! :D

Siis: Islanti rakensi aidon demokratian:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1067

Antikristusta aletaan jo pikkuhiljaa vaatia Euroopan johtajaksi:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=849

Suuret korporaatiot imevät kaikki veret ihmisistä!!!
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=1117

Timo Peuranen

Hyvä Riikka. Taas hyvää tekstiä.

Alexander Stubbin melko käsittämättömiä juttuja Savon Sanomissa ja lähteenä Kokoomuksen Nykypäivä.

Siinä Stubb katuu, koska Suomi ei osallistunut Libyan sotaan tai "Stubb katuu Libya-operaatiosta poisjääntiä" (sitaateisssa suora lainaus Stubbin puheista). Alexander sanoo, että olisi ollut "fiksua" osallistua. Suomen profiili kuulemma heikentyi, kun ei lähdetty mukaan tappamaan ihmisiä. Aika erikoinen lausunto ja Stubb on kaiketi täysin lääpällään Natoon näistä puheista päätellen. Tai sehän tiedetty jo ennenkin.

Lainaus:

"Olisi ehkä ollut fiksumpi loppujen lopuksi osallistua. Se olisi vahvistanut meidän profiiliamme ulko- ja turvallisuuspolitiikassa sekä EU:ssa, Stubb sanoo lehdessä.
Ilman Natoa ja sitä koalitiota, joka muodostui YK:n päätöslauselman pohjalta, me emme näkisi vapautettuja Libyan kansalaisia Tripolin kaduilla."

Tietääkö Stubb, että Libyassa on nyt pysyvä rauha? On paljon mahdollista, että tilanteesta tulee vaikka Irakin kaltainen tilanne eli kyllä Stubb sinne ehkä ehtii tappelemaan.

Ja muutenkin, kun rahat on vähissä ja Katainenkin jo panikoi. Kataisella ei ollut mitään hätää ennen vaaleja. Hän sanoi, että ei piittaa EU-kriitikoiden kritiikistä vaikka joukossa oli useita finanssialan asiantuntijoita. Heti kun hänestä tuli pääministeri ääni kellossa on enenevässä määrin muuttunut. Eli tässä meillä on aika hauska kaksikko tämä Stubb ja Katainen. Muitakin veitikoita löytyy Suomen päättäjistä tai ainakin nykyhallituksesta.

Ja miksei näillä samoilla YK:n "humaaneilla" päätöslauselmilla ei hyökätä vaikka Saudi-Arabiaan, jossa ei ole mitään ihmisoikeuksia? Ja monta muuta Arabi-valtiota, minne näillä samoilla kriteereillä pitäisi hyökkäillä. Burmaankin pitäisi hyökätä samoilla perusteilla. Logiikka on YK:llakin aika hukassa tai ainakaan minä en ymmärrä tätä valikoivaa hyökkäilyä. Sota on aina pahaksi ja väkivalta lisää väkivaltaa, kuten eräs viisas mies sanoi kauan sitten. Ja en siis kannata minkäänlaisia hyökkäilyjä. Diplomatiaa voisi harrastaa enemmän. Mutta se on utopiaa.

Ei ole kauaa, kun US uutisoi kuinka jenkit (CIA) tekivät läheistä yhteistyötä Gaddafin kanssa aivan lähivuosina. Eikö näin ollut myös Saddam Husseinin kanssa? Sitten vaan yhtäkkiä päätetäänkin hyökätä ja se minua eniten ihmetyttää, kun touhu on valikoivaa. Eli omien etujen mukaista humanitaarisuuden varjolla. Mistään muusta ei ole mielestäni kysymys.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/nykyp%C...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Johan Suuri valiokunta ehätti hyväksymään EVM:n ja ERVV:n.
Ja Suomen veloista on 90% ulkomaalaisomistuksessa niin että p a k k o h a n Suomen on tukea velkojiaan että ne pysyy elossa ja perimässä :D

Toimituksen poiminnat