Norjan pommi-iskun oudot piirteet

 

 

 

Jo pari vuotta Yhdysvallat on varoitellut valtamedian kautta, että Eurooppa ja Pohjola eivät ole suojassa terroristeilta.

Norjan Oslossa sijaitsevan hallintorakennuksen pommi-iskussa on kuitenkin outoja piirteitä.

Samoin kuin 9/11 WTC:n tornin iskussa vuonna 2001 ja Lontoon pommi-iskussa 7. heinäkuuta 2005 myös Norjassa oli vapaapäivä ja virastot lähes tyhjillään. Miksi terroristit iskisivät rakennukseen, joka lähes takuuvarmasti on loman takia liki tyhjä?

Yhtenevää em. ”terrorismi”iskuihin on myös se, että alueella oli juuri kahta päivää aiemmin pidetty terrorismin vastainen harjoitus.

Aftenposten kertoo: Oslon poliisi suoritti pommitusharjoituksen lähellä Oslon oopperataloa vain kaksi vuorokautta ennen kuin tapahtui terrori-isku hallintorakennukseen Norjan pääkaupungissa.

Terrorismin vastainen poliisi laukaisi räjähdelatauksen oslolaisessa harjoituskeskuksessa kahden sadan metrin päässä Oopperatalosta,

mutta unohti tiedottaa asiasta yleisöä”.

Poliisi on pyytänyt anteeksi sitä, ettei se tiedottanut harjoituksesta.

Harjoitus tapahtui keskiviikkona, ja mukana oli terrorismin vastaisia yksikköjä, jotka iskivät käyttämättömään rakennukseen Bjørvikan laidalla käyttäen pommeja ja tuliaseita, kuvaa Aftenposten.

Jostain syystä miltei jokaista suurta terrori-iskua näyttää edeltäneen samantyyppiseen

skenaarioon perustuva turvallisuusharjoitus.

Valtamedian antamien tietojen mukaan kyseessä oli autopommi. Tämä oudoksuttaa, koska lehtien haastattelemat ihmiset kuvaavat maan tärähtäneen, mikä viittaa siihen että pommi on ollut maan alla. Kuvamateriaalista taas näkee, että rakennuksille aiheutuneesta valtavasta tuhosta huolimatta epäillyn pommiauton runko on lähes ehjä.

Paikalla olevat kertovat myös ikkunalasien lentäneen ulospäin: jos pommi olisi ollut autopommi, ikkunalasien olettaisi lentäneen sisäänpäin.

Katujen pinnoitus on revennyt auki useassa, toisistaan kaukana sijaitsevassa kohdassa, ikään kuin altapäin tulleen paineen takia, mikä ei sekään viittaa autopommiin.

Todennäköisesti pommeja onkin ollut useampia ja ne ovat olleet asennettuina viemäriin.

Ulkopuolisen lienee vaikea päästä käsiksi sellaisiin paikkoihin, varsinkin kun alueella on ollut viranomaisten harjoituksia ja osa alueesta oli suljettuna mm. kunnostustöiden takia.

Norjan television mukaan iskupaikka oli vain päivää aiemmin käyty läpi räjähteiden varalta.

Myös WTC:n torneissa tehtiin kunnostustyötä juuri ennen terroristien tekemäksi väitettyä 9/11-iskua. Pikanttina yksityiskohtana mainittakoon, että WTC:n rakennus- ja kunnostustöihin osallistui terrori-iskun suunnittelijaksi väitetyn Osama bin Ladenin veljen rakennusfirma. Kyseinen veli on presidentti George W. Bushin perheystävä.

CIA:n ja Wall Streetin yhteistyömediana tunnettu New York Times-lehti ehätti ehdottamaan että myös Norjan iskun takana oleva nimeätön järjestö on ilmeisesti ollut aiemmin yhteistyössä CIA:n kanssa, aivan kuten al-Qaeda. Al-Qaedan perusti Reaganin hallinnon aikana CIA:n johtaja Bill Casey.

 

Ammuskelua lomaleirillä

Lehtitietojen mukaan poliisiksi naamioitunut vaaleahiuksinen henkilö ammuskeli

Utøyan saarella olevalla Työväenpuolueen lomaleirillä olevia satoja nuoria. Kuolleita on tällä hetkellä tiedossa 84 henkilöä.

SR, ruotsalainen radiokanava haastatteli paikalla ollutta Ali Esbatia. Esbatin mukaan he luulivat ensin, että ammuskelijoita on useampia. Esbati kertoo myös ammuskelun jatkuneen 2 tuntia ennen poliisin saapumista tai kenenkään puuttumatta asiaan vaikka saarella olleet nuoret alkoivat välittömästi lähettää avunpyyntöjä kännyköiden välityksellä.

Viranomaisten mukaan miehellä, joka syyllistyi ammuskeluihin nuorisoleirillä lähellä lomakohdetta, on suoria yhteyksiä aiemmin tapahtuneeseen Oslon pommi-iskuun, joka kohdistui hallintorakennukseen.

Matka pommituspaikalta Oslon keskustasta Utøyan saarelle, jossa ammuskelu tapahtui kestää suunnilleen kaksi tuntia. Ammunta kuitenkin ilmeisesti alkoi vain tuntia pommin räjähtämisen jälkeen.

Vaikuttaa mahdottomalle että kyseessä olisi vain yksinäinen tekijä.

Norjassa on hyvin tiukat aselait. Olisiko saarella ammuskelleen henkilön pysäyttämiseen mennyt vähemmän aikaa, jos aselaki olisi väljempi? Olisiko uhreja tullut vähemmän?

————–

Tekijän profiili:

Lehtitietojen mukaan Oslon pommi-iskun tekijäksi sekä Utøyan saarella ammuskelleeksi henkilöksi epäillään 32-vuotiasta Anders Behring Breivikia.

Samojen lehtitietojen mukaan Breivik on Winston Churchillia, Platonia, Aristotelesta ja Max Manusta ihaillut äärioikeistolainen luomuviljelijä, joka olisi hankkinut luomuviljelyään tekosyynä käyttäen lannoitteita ja kemikaaleja, joista voi sekoittaa pommin ainekset.

Washington Postin mukaan Breivik on kristillinen fundamentalisti.

Äärioikeistolaiseksi kuvaillun Breivikin ihailun kohde Max Manus on II maailmansodan aikana toiminut norjalainen anti-natsi ja kansallissankari.

Breivikiä kuvaillaan myös anti-islamilaisia mielipiteitä esittäneeksi ja muslimeja vastustavaksi henkilöksi, joka olisi ollut ”valkoisen al-Qaedan” jäsen.

Valkoinen al-Qaeda on euraasialaisista henkilöistä koostuvaksi väitetty, muslimien al-Qaedan Euroopan osasto. Lisäksi on kerrottu Breivikin olleen vapaamuurari.

Yhdysvallat on jo jonkin aikaa valtamedian välityksellä tarjoillut ajatusta blondi-al-Qaedasta, joka olisi jonkinlainen hybridi eurooppalaisia terroristeja ja al-Qaedaa.

Tarkoitus lienee kytkeä hallituksenvastaiset mielialat ja muslimiterroristit yhteen valtaväestön mielessä?

Ammuskelijaksi epäillyllä Breivikillä oli aseenkantolupa Glock-pistooliin, kivääriin ja haulikkoon.

————-

WikiLeaksin paljastusten mukaan Norja oli mahdollisesti pyrkimässä eroon sotilasliitto NATO:sta.

Tieto on peräisin yhdysvaltalaisilta diplomaattilähteiltä vuosilta 2006-2010, ja asiasta tiedottivat norjalaiset lehdet Aftenposten ja Bergens Tidende.

*

Tietojen mukaan NATO on jakautunut kahtia hyvin monissa kysymyksissä.

Etenkin joidenkin maiden Venäjä-suhteiden tiivistyminen on aiheuttanut

jakautumista. Saksan johtama joukko maita on Venäjä-politiikallaan

suututtanut Yhdysvallat.

 

Norjan on sanottu kuuluvan Saksan johtamaan *Viiden jengiin*, johon kuuluvat

myös Ranska, Alankomaat ja Espanja. Vastapuolella taas ovat Yhdysvaltain

liittolaiset, joihin lukeutuvat Baltian maat, Bulgaria, Kanada, Tsekki,Puola ja Romania.

Paljastukset saivat monet norjalaiset kommentaattorit arvioimaan, että

pienen maan on NATO:ssa vaikea tulla kuulluksi ja että NATO:sta on vaikea

löytää enää ystäviä. NATO:n ja Venäjän kasvaneet erimielisyydet myös

vaarantavat Norjan suhteet Venäjään.

*

Aftenposten-lehti tiivisti asian sanomalla: *”Kukaan NATO:ssa ei välitä Norjasta”*.

WikiLeaks-vuotojen mukaan Norjan turvallisuuspoliittiset näkemykset koskien

pohjoisia alueita ja arktista aluetta eivät herättäneet NATO:n kiinnostusta

vuosina 2006-2010.

Onko isku läpsäys Norjan sormille sekaantumisesta globalistien agendaan? kysyy Joseph Paul Watson.

Norja on antanut tukensa Palestiinan itsenäisyydelle. Asia on tulossa YK:n äänestykseen syyskuussa. Norja on myös peruuttanut tukensa Libyan pommituksille ja aikonut vetäytyä NATO-operaatiosta elokuun ensimmäisenä päivänä.

Lisäksi Norja jäädytti 42 miljoonaa dollaria Kreikalle meneviä tukimaksuja. Norjan päätös oli isku niille, jotka ovat pyrkineet jatkamaan ja lisäämään Kreikan hirvittävää velkakriisiä.

Kaikki syitä, jotka ovat voineet aiheuttaa Norjan ja angloamerikkalaisen valtaeliitin välirikon.

 

———-

lähteet:

http://www.infowars.com/oslo-bombing-why-would-terrorists-attack-near-empty-office-building-on-public-holiday/

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=702

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=701

http://www.prisonplanet.com/oslo-terror-whose-agenda-does-it-serve.html

http://www.prisonplanet.com/oslo-terror-whose-agenda-does-it-serve.html%20>

http://www.prisonplanet.com/oslo-bombing-tied-to-cia-linked-terrorist.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=700

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2017709/Pictured-The-blond-Norwegian-32-arrested-holiday-island-massacre-linked-Oslo-car-bomb-blasts.html

http://debka.com/article/21142/

http://rt.com/news/shooting-norway-utoya-island/ 

http://www.washingtonpost.com/world/europe/norways-capital-shaken-by-bomb-blast/2011/07/22/gIQABA6dTI_story.html?wpisrc=al_national

————-

lisäys: possuja ruokkiessa tuli mieleen muutama lisäkysymys.

Lehtien mukaan ampuja oli pukeutunut poliisiksi ja veti sitten äkkiä aseen esiin. Mistä? Millaisen aseen? Kivääri tai haulikko se tuskin on voinut olla koska kivääriä kantava poliisi olisi liian outo näky.

Käsiaseella, kiväärillä tai haulikolla ei saa millään lahdattua yli yhdeksääkymmentä (uusin luku kuolonuhreista on 91) ihmistä elleivät he seiso hiljaa paikallaan tiiviissä ryhmässä. Ja odota, kun ampuja lataa uuden lippaan.

Se ei onnistu kahdeltakaan ammuskelijalta kovin helposti. Lehtitietojen mukaan nuoret hyppivät veteen ja hajaantuivat.

Joku armeijan mies tai poliisi valaiskoon minua tässä asiassa.

Norjan pääministeri sanoi puheessaan http://www.newsinenglish.no/2011/07/23/you-will-not-destroy-us/ että  ”You will not destroy us,” the grim prime minister said. ”You will not destroy our democracy, or our commitment to a better world.

”We are a small country nation, but a proud nation. No one shall bomb us to silence, no one shall shoot us to silence, no one shall scare us out of being Norway.”

Kenelle hän puhui? Norja on pieni maa jota ei pommiteta hiljaiseksi. Hiljaiseksi mistä asiasta? Pieni maa mihin verrattuna?

—-

Taidanpa ottaa iltalukemiseksi taas Daniele Ganserin kirjan Naton salaiset armeijat – Operaatio Gladio ja terrorismi Länsi-Euroopassa

Norjassa on toiminut II maailmansodan jälkeen NATOn salainen armeija ROC.

Naton salaisia armeijoita oli -ja on- Euroopassa lähes joka maassa, myös Suomessa. Usein ne perustettiin äärioikeistolaisista henkilöistä poliisivoimissa, armeijassa, poliitikoissa ja liike-elämässä.

 

——–

lisäys 2: Aftonbladet-lehti kyselee

Den mystiska bomben som ödelade Oslo har ännu inte fått någon förklaring. Vittnen och experters skildringar väcker en rad frågor:

1 Varför finns ingen krater efter detonationen?

2 Hur börjar taket brinna om bomben briserade på marken?

3 Om bomben exploderade i huset – varför är fönsterrutorna intryckta?

4 Kan en ensam bomb orsaka sådan enorm förödelse?

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article13364976.ab;jsessionid=B878C7F8C63964076302150DE2A7CF14.mobil-www4

 ——–

päivitys 23.heinäkuuta klo 19.22

Dagens Nyheterin jutussa mainitaan ukkosilman läheisyyden tunnelma. Vaikka taivas oli kirkas. (Miten jutun kirjoittaja Lasse Mannheimer tietää kiinnittää huomiota tällaiseen seikkaan?)

http://www.dn.se/nyheter/varlden/manniskokroppar-lag-ustrodda

Directed Free-energy -välineet, joita 9/11-tapauksessa on epäilty käytetyn aiheuttavat ukonilman tunnun mutta myös epätodellisuuden tunteen http://wheredidthetowersgo.com/

Dagens Nyheterin jutussa haastateltava kuvaa epätodellisuuden tunnetta.

Vastaavaa ovat 9/11-iskun aikana lähistöllä olleet kuvanneet.

Haastateltava -joka on freelancereportteri- mainitsee Oslon jälkien muistuttavan 9/11 tuhon jälkiä.

Aftenposten kertoo:

– Firman 6. kerroksen vastaanottoaula hävisi.

– Kappaleina suoria linjoja pitkin kadonneet rakennusmateriaalit seinistä oudon näköisiä. Vaikka vierellä on täysin ehjää rakennusta. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13363361.ab

://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4180849.ece?service=bildeviser&nr=0&felt=title

———-

 

kuvitettu analyysi räjähdyspaikoista (joita siis oli useampia)  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=703

riikkasoyring
Heinävesi

Riikka Söyring on makrohistorian sosiologiaan hurahtanut kolmen valtavan upean pojan äiti, taidemaalari, kirjoittaja, sarjakuvapiirtäjä ja metsätilan emäntä.
Heinävedelle tämä kerrostalossa kasvatettu kaupunkilainen päätyi reittiä Pori-Turku-Espoo-Tukholma-Helsinki-Hyvinkää-Oslo-Vantaa-Montana-Wyoming-Kanada-Helsinki-Naantali-Helsinki.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu