KissanKulmasta

USAn maatalousministeriö salaperäisten eläinkuolemien takana + ilmastonmuokkaus + THL myöntää yhteyden rokotteen ja narkolepsian välillä

Salaperäisten lintukuolemien syy alkaa selvitä

Salaperäiset eläinkuolemat ympäri maailmaa ovat askarruttaneet ihmisiä. Viime viikolla Yhdysvaltain hallitus myönsi, että sillä on osuutensa lintukuolemiin.  

Lintujen ja kalojen  massakuolemia on ollut paitsi Euroopassa, myös Arkansasissa, Louisianassa, Alabamassa, Etelä-Dakotassa ja Kentuckyssa. Kazakstanissa kuoli 12 000 saiga-antilooppia. Luonnonsuojelualueella kuolleiden antilooppien elimistöstä on löytynyt organokloridi-nimistä tuholaismyrkkyä, kertoo Saiga-News.

Yhdysvaltain maatalousministeriö USDA on ottanut harteilleen vastuun osasta lintukuolemia. USDA:n Wildlife Services Program, joka tekee viljelijöiden kanssa sopimuksia lintujen määrän kontrolloinnista, on tunnustanut käyttäneensä DRC-1339 nimistä myrkkyä. USDA myöntää tappaneensa noin 5000 lintua Nebraskassa, mutta kiistää osuutensa Arkansasin ja Louisianan massakuolemiin. Myrkytysten syyksi on ilmoitettu tarkoitus estää lintuja ulostamasta lihantuotantoeläinten rehuihin.

USDA:lla on ollut jo 1960-luvulta asti lintukontrolli-ohjelma, jonka nimi on Bye bye Blackbird. Vuonna 2009 USDAn agentit tappoivat yli neljä miljoonaa lintua erilaisilla myrkyillä.

Lintujen tappamista on perusteltu niiden aiheuttamilla taloudellisilla vahingoilla ja terveyshaitoilla. Vaikka USDA pitää kirjaa tappamistaan linnuista, kaikkia lajeja ei kirjata ylös. Carol Bannerman, USDA:n Wildlife Services-osaston vastaava sanoo ettei "meillä ole mitään lintuja vastaan. Teemme vain työtämme, suojelemme maataloutta."

Bannermanin mukaan lintujen tapoista myös ilmoitetaan paikallisille viranomaisille, koska ihmisten ei ole hyvä oleskella alueella myrkytysten aikana.

Vuoden aikana kuolee noin 5 miljardia lintua.

 

 Täytyy sanoa, että onkohan mielenterveyspalveluista leikattu ihan liikaa.

http://www.nzfsa.govt.nz/acvm/publications/notes/drc1339-bird-study-notes.pdf        http://www.aphis.usda.gov/wildlife_damage/prog_data/2009_prog_data/PDR_G_FY09/Basic_Tables_PDR_G/Table_G_FY2009_Short.pdf

     http://www.truth-out.org/bye-bye-blackbird-usda-acknowledges-a-hand-one-mass-bird-death67028     Ja sitten ilmastonmuokkaukseen: Seura-lehti kirjoitti vuonna 1967 ilmastonmuokkauksesta seuraavasti.
 
"Tieteelliset sateentekijät
suorittavat nykyään innolla ja uutteruudella eri puolilla maailmaa
lukuisasti kokeitaan. Tähän asti on näiden kokeiden tuloksista
odotettu vain onnea ja siunausta maailmalle, mutta nyt on havaittu,
että ne saattavat koitua jopa vaarallisiksi, vaikkei kysymys ole edes
mistään sota-aseista. Eräs kansainvälinen asiantuntijakongressi
Washingtonissa on esittänyt vaatimuksen yhteistyöstä ja tarkkailusta
tällä alalla – jotta vältyttäisiin katastrofaalisilta tulvilta tai
kuivuuskausilta siinä tapauksessa, että äkkiä päästäisiin monilla
tahoilla samanaikaisesti kokeissa hyvin onnistuneisiin tuloksiin. Ja
koska vaaranuhka on aivan yleismaailmallista luokkaa, tulee
luultavasti YK ottamaan asian huolekseen"
(Seura nro 38/20.9.1967)
 
Lokakuussa 2010 uutistoimisto Reuters uutisoi ympäristöjärjestöjen vaativan YK:ta lakkauttamaan ilmaston muokkauksen. Riskit ovat liian suuret, koska kokonaisvaikutuksia ei tunneta.
YK:n ilmastopaneeli IPCC ilmoitti ilmastonmuokkaus-ohjelmien tarkastelun olevan osa sen seuraavaa, vuonna 2013 ilmestyvää raporttia.
 
Nyt Abu Dhabi on suorittanut hiljattain Al Ain autiomaassa sateentekokokeita hyvällä menestyksellä. Menestys on saanut jopa saksalaisen Max Planck-insttuutin tutkijat hämmästymään. Abu Dhabissa sijaitseva laite muistuttaa huomattavasti Alaskassa sijaitsevaa HAARP:ia tai EISCSAT:ia. Osa EISCAT:ista sijaitsee Sodankylässä.
 
Urheilun ystävät taas muistanevat Moskovan ja Pekingin olympialaiset, joissa sade ohjattiin lankeamaan maahan ennen kisa-aluetta.
Ilmastoa muokataan ruiskuttamalla ilmakehään kemikaaleja lentokoneesta, ampumalla hopeajodidia eräänlaisilla raketeilla pilviin sekä manipuloimalla ilmakehää. Epäilemättä tulemme kuulemaan muistakin tavoista.
 
Uutistoimisto AP:n mukaan Yhdysvalloilla, briteillä ja YK:lla onkin kiistaa siitä, kuka saa määrätä ilmaston muokkauksista. Meksikossa pidetyssä Cancunin ilmastokokouksessa asia oli aivan avoimesti esillä.
 
Ilmaston muokkauksen sotilaalliset sovellutusmahdollisuudet ovat valtaisat. Aiheuttamalla kuivuutta, tulvia, maanjäristyksiä, erilaisia myrskyjä ja rankkasateita voidaan sota voittaa ilman ainoatakaan sotilasta, sanovat asiantuntijat.
 
http://www.reuters.com/article/idUSTRE69K18320101021
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1343470/Have-scientists-discovered-create-downpours-desert.html
http://news.yahoo.com/s/ap/20101204/ap_on_sc/climate_broken_taboo
http://www.naturalnews.com/030998_weather_control_Abu_Dhabi.html
http://www.haarp.alaska.edu/
http://www.fromthewilderness.com/free/pandora/haarp.html      Tässä vielä oheen mainosvideo vuodelta 2009 http://www.evergreensupertanker.com/ jonka viimeisten parin minuutin aikana koneen käyttösovellutuksiksi mainitaan neutralointi ja ilmastonmuokkaus.    Jos joku ei vieläkään ole vakuuttunut, tässä Weather Modification Inc:n mainos http://www.weathermodification.com/projects.php lisäys: CBS News Atlantan kuvia kemikaalivanoista http://www.cbsatlanta.com/slideshow/news/26727659/detail.html     Ja lopuksi: THL myöntää vihdoin, että H1N1-rokotteen ja narkolepsian välillä on yhteys.http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012413060974_uu.shtml   http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/rokotteet/narkolepsia_ja_sikainfluenssarokote       Alkuperäisessä Lääkärilehden uutisessa lisäksi Terhi Kilpi mainitsee, että sairastuneita oli odotettua enemmän. Lääkärilehden jutun kirjoittaja on entinen THL:n tiedottaja Ulla Järvi. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (74 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

(20.1.2011) Lääkärilehti: Terhi Kilpi joutui myrskyn silmään - Terhi Kilpi: Sikainfluenssarokotteen ohella narkolepsian aiheuttajana lienee ollut jokin muukin tekijä
"- Tämän hetkisen tiedon valossa on todennäköisintä, ettei rokote ole yksin aiheuttanut narkolepsian puhkeamista, vaan siinä on täytynyt olla jokin muukin tekijä mukana. Onko se H1N1-virus, joku muu virus vai geneettinen tekijä? Näitä vaihtoehtoja nyt selvitetään useammassa tutkimuksessa, Kilpi sanoo."

----

Lääkärilehden uutisia
Terhi Kilpi joutui myrskyn silmään
Julkaistu 20.01.2011 10.26
Narkolepsiatapauksista ja kaikesta kohusta huolimatta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Terhi Kilpi ei päättäisi H1N1-rokotuksista nyt toisin, estettiinhän rokotuksilla turhia kuolemia. Ammatillisen uransa hankalimmassa paikassa Kilpi kuitenkin kokee nyt olevansa.
Terhi Kilpi on suorapuheinen ihminen. Kun häneltä kysyy, onko sikainfluenssaa ja H1N1-rokotuksia seurannut narkolepsiakohu hänen ammatillisen uransa pahin paikka, Kilpi vastaa hetken harkinnan jälkeen.
– Ammatillisesti tämä taitaa olla sellainen. Joka tapauksessa epäilykin ­rokotteen ja narkolepsian yhteydestä on erittäin vaikea tilanne, jonka selvittäminen vaatii paljon työtä. Mutta onhan sitä muuten elämän varrella ehtinyt joutua moniin koviinkin paikkoihin. Niistä on vain mentävä eteenpäin.
Suorapuheisuudesta ei ole aina ollut hyötyä. Kilpi nimittäin on sanonut julkisesti useammankin kerran, ettei hän tiedä tai ettei kukaan muukaan tiedä.
– Tämän hetkisen tiedon valossa on todennäköisintä, ettei rokote ole yksin aiheuttanut narkolepsian puhkeamista, vaan siinä on täytynyt olla jokin muukin tekijä mukana. Onko se H1N1-virus, joku muu virus vai geneettinen tekijä? Näitä vaihtoehtoja nyt selvitetään useammassa tutkimuksessa, Kilpi sanoo.
”En suoranaisesti ole pelännyt”
Narkolepsiaan sairastuneiden lasten vanhemmat haluaisivat selvyyden rokotteen osallisuudesta, koska vain siten he voivat saada korvauksia Lääkevahinkovakuutuspoolista. THL:n rooli on tutkia, ei ottaa kantaa korvauksiin.
– Tämän selittäminen väsyneille ja osin vihaisillekin vanhemmille on ollut vaikeaa, Kilpi sanoo.
Internetin keskustelusivustot ja kärjekkäimpien medioiden otsikot ovat vaatineet Kilven eroa. Vihasivustot ovat pelottavia, onko Terhi Kilpi pelännyt?
– En suoranaisesti ole itseni puolesta pelännyt, mutta ei voi kiistää, etteikö tämä ole minuun vaikuttanut. Vihameilien tulo loppui STM:n joulukuiseen vanhemmille järjestettyyn keskustelutilaisuuteen, joten päivä oli varmasti tarpeen. Olin itsekin koko ajan sitä mieltä, että meidän THL:n asiantuntijoiden on astuttava vanhempien eteen ja kohdattava heidät.
– Me täällä talossa ja minä ylilääkärinä olen kuitenkin suositellut rokotuksia ja neuvonut ihmisiä niitä ehdottomasti ottamaan. Nyt kun epäilys rokotteen turvallisuudesta on herännyt, meidän pitää nämä epäilyt ottaa vastaa ja lähteä niitä selvittämään, Kilpi sanoo.
Tiedeyhteisön ja vanhempien välissä
Pandemrix-rokotteen ja narkolepsian yhteyttä pyritään Suomessa selvittämään kahdessa epidemiologisessa tutkimuksessa ja immunologisessa tutkimuksessa. Euroopan lääkevirasto EMA tekee oma selvitystä, ja WHO ottaa kantaa aikanaan.
– Asetelma on erikoinen, sillä narkolepsiatapauksia on ilmaantunut rokotusten jälkeen odotettua enemmän vain Suomessa ja Ruotsissa. Kaiken järjen mukaan niitä olisi pitänyt tulla myös esimerkiksi Norjassa tai Kanadassa, jossa rokotuskattavuus oli paikoin samaa luokkaa.
– Olemme nyt kansainväliselle tiedeyhteisöllekin kummajainen. On jo kantautunut epäilyjä, että Suomessa ja Ruotsissa narkolepsiaa on ylidiagnosoitu ja yleinen hysteria on tuonut perheitä lääkäriin.
– Joudumme nyt vakuuttelemaan kansainvälisille asiantuntijoille, että havaintomme on relevantti, narkolepsia­tapaukset poikkeuksellisen rajuoireisia ja poikkeuksellisen pienillä lapsilla ja taudinkuva hyvin samanlainen molemmissa maissa, kertoo Terhi Kilpi.
Samaan aikaan Suomessa osa vanhemmista ja heidän kelkkaansa heittäytyneistä rokotustenvastustajista ei tahdo millään uskoa, että THL:n ja yliopistojen asiantuntijat tekevät kaikkensa löytääkseen syyn narkolepsian esiintyvyyspiikkiin.
Ulla Järvi
Kuva: Mikko Käkelä

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

KissanKulmasta jää vähäksi aikaa sairaslomalle.

On iskenyt flunssa (eläinlajista ei tietoa).

Lienee peruja liian pitkään jatkuneista 16-18 h/vrk työpäivistä. Elimistö pakottaa lepäämään vaikka tyhmä pää inttää vastaan.

D- ja C-vitamiini sekä carmolistipat kyllä pirtsaavat sen verran että jaksaa vahtia istuallaan äärettömän pirteitä lapsia.

Käyttäjän veehoo kuva
Viljo Heinonen

Vihreät näpertelevät päätökauppojen, ekobensan ja tuulivoiman kanssa. Niiden ainoa varma seuraus on ollut, että ne tulevat kansalaisille kalliiksi. Suuret kalat uivat aivan muualla.

Jaaniaas. (nimimerkki)

Monessa olet oikeassa, monessa väärässä! Rokotukset?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Jaaniaas,

mtv3: Narkolepsia jo yli 50:llä lapsella http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/MTV3+Narkolepsi...

Paljonko se tekee prosentuaalisesti laskettuna nousua?

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Ihan pilvee...

Uudessa-Seelannissa viranomaisten myöntämiä tapauksia sumutuksista.

http://consciouslifenews.com/new-zealand-governmen...

Mississauga Truth on Cloud Seeding-Canadian Government Admits Spraying

http://www.youtube.com/watch?v=j98ULFANdiU

Mitä pirua päällemme oikein sumutetaan

http://www.uusinakemys.fi/2011/01/24/alkaen-26-2-e...

Vieras (nimimerkki)

Tänäänkin noita kemikaalivanoja näkyy rivisstä täällä turun suunnalla. Katsokaa ihmiset taivalle joskus.

Pökötti (nimimerkki)

Hyvä blogi taasen!

On pitänyt kysyä Riikka sinulta onko sulla tiedossa mitään sivustoa mistä löytäisin esim. tuon Devisol Strong tietoja. Vai mistä voisin saada tietää onko se hyvä D3:n lähde..?

Vieras (nimimerkki)

Herrantähden. D-3 -vitamiinista ei tarvitse tietää muuta kuin, että saa sitä riittävästi kitusiinsa...

Pökötti (nimimerkki)

eii se välttämättä ihan noinkaa ole..

Vieras (nimimerkki)

Hyvää luonnollinen D3 lähde on kalanmaksaöljy eli esim. Solgar 1000IU kalanmaksaöljykapselit.

Vieras (nimimerkki)

Aika hyvä teoria näistä eläinkuolemista sott.netissä

http://www.sott.net/articles/show/221977-Pole-Shif...

Markus Lehtipuu

Söyring kirjoittaa ajankohtaisista kuumista asioista, joista on paljon keskustelua maailmalla mutta ei mitään valtamediassa.

Jos verrataan, miten paljon USA:ssa, ja vähän meilläkin, puhuttiin O.J Simpsonista tai Ann-Nicole Smithin kuolemasta (ja tämän lapsen isästä), ja kuinka vähän näistä kysymyksistä, saadaan hyvä käsitys median kieroutuneisuudesta.

Pökötti (nimimerkki)

Voiko suomessa edes puhua mediasta..aivan turhake koko homma.Lähtis liikkeelle tuosta totuudellisuudesta kuin riikka niin varmasti lehdet myisivät paremmin! tai noh..ehkä ei,mutta sais ihmisiä kääntämään katseensa jostain bb:stä oikeaan suuntaan.

K Veikko

Ihmisen valtaamassa maassa luonnon säätely ei toimi.

Suomessakin on tapahtumassa ilmiö, että "luonnonsäätely" tappaa naalit sukupuuttoon, kun kettu leviää yhä pohjoisemmaksi.

Rantapiru (nimimerkki)

"Hiljainen kevät"

hannu lehtinen (nimimerkki)

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/01/usan-ska...

skaalari haarp asetta käytettiin tämän linkin mukaan

Petri Aaltonen

Riikka,

Mikä on sinun tulkintasi Venäjän viime kesän epänormaalista kuivuudesta. Oliko HAARP sen takana?

hannu lehtinen (nimimerkki)

oli haarp eikö sillä saada säitä muuttumaan ja maanjäristyksiä

Vieraampi (nimimerkki)
Haarpimpi (nimimerkki)
uurija (nimimerkki)

Voimia, Riikka!
En yritä tyrkyttää neuvoja, mutta itse pääsin köhästä kuumalla maustejuomalla.
Tein iki-riittoisan taikajuoman, joka oli koko ajan kuumana liedellä, ja johon lisäsin vain vettä.

Oli kaappiin jäänyt glögimausteita, kokonaisia kanelitankoja, muskottikukkaa, neilikkaa, pomeranssinkuorta, inkivääriäkin, tuoreena.
Vesipannuun iskin ainekset ja vettä piripintaan. Kiehumapisteeseen saakka vain kuumensin.
En yli, etteivät hyvät aineet keitoksessa kuolleet.
Salviaakin löytyi kaapista kuivattuna. Ja ties mitä yrttiä, jotka panin liemeen lillumaan. Ihana tuoksu levisi kämppään. Kuminansiemeniä myös. Oregaanoa.

Kuuma juoma tuoksui ihastuttavalta ja maistui myös. Makeutta sai, kun heitti luomurusinoita joukkoon.
Toki vanilliinisokeri tai hunajakin sopii, maustajaksi.

Tätä tuoksuvaa juomaa voi keitellä samoista aineksista niin kauan kuin niistä makua irtoaa.
Noin joka kolmen päivän kuluttua uusin ainekset.
Olen kärsinyt köhästä joulun aatonaatosta saakka, ja nyt alkaa olla koitos ohi.
Mitään h1n1-rokotuksia en koskaan ottanut.
Luotan valkosipuliin ja näihin tuoksuviin mausteliemiin.

Ai niin. Ostin saksalaisketjun kaupasta edullista sitruunamehua, sitä, jota on pienessä sitruunapullossa, ja pusersin hitosti mukiin sekaan...
Antibiooteilta olen tänä talvena välttynyt.

Paranemista!

Lauri Ilovaara

Mitä erilaisimpia mahdollisia syitä lintujen joukkokuolemiin löytyy. Myrkytykset varmasti ovat yksi merkittävä isoja parvia koskeva uhka. Varsinkin kottaraiset (joka on vieraslaji amerikassa) aiheuttavat ongelmia viljelyksille, mutta myös muut parveutuvat linnut jotka ovat saattaneet jopa lisääntyä viljelyksien tarjoaman ravinnon turvin.

Tietysti ikävää että lintuja ja hyönteisiä joudutaan listimään ja myrkkyjen jääminen ekosysteemiin on myös todennäköistä.

Vieras (nimimerkki)

Please forward this clip (link) to everyone you know who thinks vaccines are "safe and effective."
Dr. confesses Cancer & other Viruses is found in Vaccines
http://www.youtube.com/watch?v=vgBBwOnmy3w&feature...

http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Hilleman

mfkzt (nimimerkki)

kiitos!
hyvä aihe puhua, luen blogisi muut osiot ennen kuin kerron lisää. voitte seurata meidän anti-chemtrailprojekteja orgoniittiaiheisilta sivuilta. itse olen tehnyt mm. videomateriaalia ja kuvia paljon tilanteista ennen ja jälkeen chem busterin rakentamisen. ebaysta kivet, pe veneliikkeest, romuttamolta metalli. minulle maksaa 20 l modifikoidun chem busterin teko tuolloin 200€. jokainen teistäkin kuka osaa lukea osaa myös käsillää rakentaa tuollaisen...

MasaMainio (nimimerkki)

Riikka, pidä kunnon sairasloma. Usko tai älä mutta ei tämä elämä mihinkään karkaa sillä aikaa, pyristellään etiä päin kuten ennenkin. Vaikka sopivasti alkoikin äsken soimaan Hectorin Lapsuuden loppu.... Terveiset Hoilolasta, kyllä siellä ainakin makasi maailma paikoillaan kun pyörähdin päivällä idässäpäin!

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Vanhan kansan flunssa ja kuumelääkkeenä käyttämä katajatee on myös kokeilemisen arvoinen... Keitä vesi, lisää katajan marjoja tai havuja kourallinen, anna hautua ja juo. Kuten moni muukin vanhan kansan vaiettu ja mitätöity terveystuote, kukin saa muodostaa käsityksensä, kataja tosin rauhoitettu, joten pitää ottaa neulasia varovaisesti...
Myös kuusen kerkät vahvistavat flunssaista oloa.

Vieras Soleus (nimimerkki)

Riikka kulta hyvä.huilaa ny ja relaa.Puuttaa kotelo eli tyhjää piäkoppa.
Ja kiitos kun olet tähän asti jaksanna.Maailma on jo ehkäs hiukkase parempi paikka jo siun ansiosta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Päänsärky on melkoinen, samoin lihaskivut mutta kyllä tämä tästä.

En vaan malttanut olla tuomatta tätä ällistyttävää näytettä ihmisjärjestä (ja silmänkäännöstä sekä ruokasuositustemme poliittisesta ja taloudellisesta taustasta)tänne. Käänsin sen aamusella.

Katsokaa ja ihmetelkää:

Lasten ruokien terveellisyyttä edistävä aloite fiasko

Yhdysvalloissa on tehty aloite lapsille suunnattujen ruokien mainonnan ja mainoksiin sisällytettyjen viestien muokkaamisesta terveyttä edistäviin suuntaan. Alle 12-vuotiaille mainostettujen ruokien täytyy täyttää Yhdysvaltain sydänyhdistyksen HeartCheck-ohjelman kriteerit terveellisyydestä.

CFBAI, Children’s Food and Beverage Advertising Initiative on aloite, johon 17 eri ruokaketjua on sitoutunut. Aloite on kuitenkin osoittautumassa pelleilyksi.

Viime viikolla julkaistu tutkimus osoitti, että 49 tuotetta 58 tuotteesta, joita CFBAI:in osallistuvat yritykset valmistavat, eivät täytä aloitteen standardeja. CFBAI-aloitteen terveellisiksi ja mainostuskelpoisiksi lasten ruoiksi hyväksyttyjen elintarvikkeiden listalla on mm. pikkuleivät, jälkiruoat, sokerihuurretut aamiaismurot, pitsat ja jopa Burger Kingin hampurilaiset.

Lapsille suunnatun mainonnan terveellisiksi hyväksytyistä tuotteista jopa 48% sisältää sokeria yli 10 grammaa per annos. Suurin osa hyväksytyistä tuotteista sisältää myös runsaasti e-lisäaineita. Listalla ovat myös jälkiruokakastikkeet, suklaapatukat ja virvoitusjuomia.

Valvontaohjelmien ja aloitteiden hyöty on kyseenalainen, jos terveysstandardit ovat olemattomat.

lista tuotteista http://www.bbb.org/us/storage/0/Shared%20Documents...

http://www.nutraingredients-usa.com/Industry/The-n...

Espoo Calls (nimimerkki)

Tuli Riikalta taas pelkkää asiaa. Alkaa nämä asiat pikkuhiljaa paljastumaan, tosin nuo myrkytykset eivät voi mitenkään selittää jokapuolella maapallolla samanaikaisesti tapahtuvia massakuolemia, jotenkin nuo selitykset vieläkin haiskahtavat selittelylle.
Olisiko säämanipuloinnilla vaikutuksia näihin massakuolemiin, se voisi selittää näitä tapahtumia.

Vieras (nimimerkki)

Meillä löyty heinäladon nurkalta kuollut harakka. En tiedän mihin lie kuollut, mutta siltä oli kissa katkaissut kaulan ja syönyt osan rinnasta pois. Liekö kuollut siihen, tai vanhuuteen, vai olisko CIA ampunu harpilla sitä?

Vierestä lensi taas ne varpuset ja niillä tuli persiistä taas niitä vanoja. Varpushaukkakaan ei uskalla niitä enää saalistaa, joten bromia ja jodia ja hopeata sieltä varmaan pukkaa. Siksi se harakkakin oli varmaan maisemaan ilmestynyt, kun varpuset levittää persiistään hopeaa. Nehän tykkää kiiltävästä.

Riikka, millä saan nuo varpuset kuriin? Vai onko se vaarallisia, kuuleeko ne mitä minä puhun tai ajattelen? Onko myrkky parempi kuin ampuminen?

mfkzt (nimimerkki)

Pikkulinnut saa kuriin helposti kissan kanssa, iso norski kelpaa varisjahtiinkin :) ihmettelen välillä missä peräkammarissa teidät toiset on kasvatettu...

Vieras (nimimerkki)

Myrkytänkö sen kissan, vai ne linnut? Vai hankin lisää kissoja? Eikö kissat ole aika petoja muillekin pikkulinnuille, kuin noille vanoja persiistään levittäville varpusille?

Riikka, mitä sanoo NWO ja Bilderberg kissojen hankinnasta, onko ok?

Aakoo (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Mun mielestä nää SUPO jutut on ollu kaikista naurettavimpia, mutta pakkohan näihin on kohta uskoo. Ei kait kukaan ilmasekskaan jaksa koko aikaa joka aiheeseen hirveetä paskaa postailla, niinku nää jotkut näköjään..

Mie (nimimerkki)

Itse en oikein usko 5000 linnun kuolleen myrkkyyn ! Siis linnut lentää ja tippuu kuolleenna maahan "samanaikaisesti" ? Myrkyn aikutus linnuissa "samanaikainen" ? Vosiko kyseesssä olla SKALAARI ase ? Muut eläin kuolemat ? ! KIITOS ERITÄIN HYVÄSTÄ BLOGISTA ! Parane pian !

mfkzt (nimimerkki)

skalaariaalloista kertoo Tom Bearden, häntä lukemalla selviää alku sille mitä ovat skalaariaseet. ne ovat täyttä huuhaa/hihhulismia eli elämänenergiaa.

Minä vaan (nimimerkki)

Vieläkin (25.1.2011) Iltalehti väittää kuvan alla että Arkansissa linnut kuolivat ilotulitteiden säihkädykseen ja että se on järjellinen selitys!

Voi itku!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011012413061265_...

Mitenkähähän on myrkyn laita oikeasti, kun muutkin selitykset ontuvat?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Minä vaan,

Eikö Arkansasissa ollut aamupäivä kun linnut kuolivat? Harvoin silloin ilotulitellaan.

mfkzt (nimimerkki)

hyvät kanssakeskustelijat:
tähän paikkaan on pesiytynyt paljon epätoivottuja vieraita suposta ja muista kontrollijärjestöistä. nämä tunnistaa hyvin heidän tavastaan linkittää täältä fasebookkiin tai muille "muurari" kanaville. he pystyvät näin näkemään mitä sinä teet...

Tietoturva täällä internetissä on ihan järjetön ajatus... miettikää jos saatais tietokoneemme kalibroitua yhden palvelinkeskuksen kautta. sen jälkee ei tarvis ajaa mitää haittaohjelmien poistajaa säännöllisin väliajoin joka kotikoneella. on jollakin tylsä elämä oltava kun näin jaksaa ihmisiä häiritä... ainii laitoin iteki työhakemust supolle. :D sanon loppuun vielä muille työttömille nyt on paikka hakea töitä vaikka ihan vain kansakoulupohjalta. kivaa siistii kotityötä ja skepoilua 4 fun.

tripale (nimimerkki)

Wannabe-supolaiset: Tärkeää työtä; valehdellaan totuus vääräksi. Eikös se ole sosiopaatin tunnusmerkki?

mfkzt (nimimerkki)

nimenomaan :D

sosiopaatteja me kaikki tässä olemme kun oikein uskalletaan, mutta kun ymmärtää yhteisen edun olevan mun etua niin karma puhdistuu. sanoo ylisosiopaatti. ;)

niin kuin varmaa tiedät niin ei me wannabe supolaiset mietitä muuta kuin harmaan alueen tutkimista niin tästä tulee hauskaa. mikä ero on päihteellä ja lääkkeellä?

mfkzt (nimimerkki)

hyvä disinfooja tuottaa melkein 100 % totta, kun taas sosiopaatti tuottaa 90 % valetta. Kuten nämä supon kätyrit tässäkin keskustelussa, vois mennä peikot kampaa naamaansa.

mfkzt (nimimerkki)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012513066829_u...
Sätköt on menossa? toivotaan mutta ei nyt vielä maatani sen puolesta myisi.
kohta ne kuitenkin menee kun tulee seuraava iso aurinkomyrsky. ei kannata miettiä niitä negatiivisia asioita näinä "lopun" hetkillä. Ei kestä enää kauaa kun meidän tietokoneet ollaan ajamassa alas. siihen mennessä on aikaa kehittää uutta paikallista internettiä.
tiedämme mitkä käämit kestävät ja mitkä eivät aurinkomyrskyn tullessa. walter russellilta kiinnostuneet voivat oppia enemmän

mfkzt (nimimerkki)

minulla olisi valmiina sähköä taivaalta imevän laitteen prototyyppi, induktiolla virtaansa ottava chem buster. en tiedä vielä kuinka paljon tällä saan otettua testit on vielä kesken. laitan tänne ohjetta kun saan puhtaaksi että voitte muutkin rakentaa näitä. savossa en tiedä onko ketään meidän orgonisaatiosta elinvoimasta... en tunne kunnolla vielä tätä 33,3 km kirkkolinjojen vaikutusta meidän leylinjoihin varsinkaan okkultistisesti niin en osaa sanoa muuta kuin olen paljon wateissa plussan puolella... siitä olisi kiva kuulla täälläkin enemmän keskustelua. skepot ne hulluja on ei täs enää voi muuta sanoa. joukkopsykoosia.

mfkzt (nimimerkki)

minulla olisi valmiina sähköä taivaalta imevän laitteen prototyyppi, induktiolla virtaansa ottava chem buster. en tiedä vielä kuinka paljon tällä saan otettua testit on vielä kesken. laitan tänne ohjetta kun saan puhtaaksi että voitte muutkin rakentaa näitä. savossa en tiedä onko ketään meidän orgonisaatiosta elinvoimasta... en tunne kunnolla vielä tätä 33,3 km kirkkolinjojen vaikutusta meidän leylinjoihin varsinkaan okkultistisesti niin en osaa sanoa muuta kuin olen paljon wateissa plussan puolella... siitä olisi kiva kuulla täälläkin enemmän keskustelua. skepot ne hulluja on ei täs enää voi muuta sanoa. joukkopsykoosia.

ropeli (nimimerkki)

mihin aiot laittaa juttusi laitteesta???
olen hemmetin kiinnostunut

itsellä tekeillä proto magneettimoottorista siis ei siitä ns. sähköm. vaan lähes ikiliikkuja
pyörii ja leijuu ei kuluvia osia vasta sitten kun liitetään sähkögeneraattoriin
tulevat kuluvat osat

georgialainen maapatteri myös ajatuksena kokeilla (ens kesänä sitten

ja Teslan jutut, mulla vaan sähköoppi vähän hakusessa
pitäis löytää kaveri jolla intohimoa näihin asioihin
sitä vaan ei tunnu löytyvän ihmiset tuppaa olemaan niin "kankeita"
sähkön pitää tulla joyain polttamalla ja töpselistä

mfkzt (nimimerkki)

supostako?
ajattelin jakaa laitteen ohjeet ensin kavereilleni sitten nettiin ja moneen muuhun paikkaan, sitten kun tiedän jonkun paikan kerron kyllä teille.
minulle saa soittaa johonkin niistä useista liittymistäni mitä te tarkkailette. olen teitä ennenkin pyytänyt näin tekemään, mutta ette vielä ole kehdanneet. mieluiten oikeestaan tappakaa mut. ;) päästää taas totee sarvipään olemattomuus...

mfkzt (nimimerkki)

luulen myös ymmärtäväni miten tehdä sähköinen magneettikenttä kuten leedskaln, en saanut vielä käämiä punottuu tuohon tarkoitukseen mut työnalla on. sen kanssa saadaa vähä kaikkee ku käytetää avaimena 963 hZ. todellisuustietokoneita niin kuin olen niitä alkanut ajattelemaan. miettikää mikä etu on sähköä johtavalla 3d materiaalilla verrattuna perus piirilevyihin? =) ei tässä ole kenelläkään yhtään mitään hätää, päästiin jo läpi vaikeimman vaiheen. valo on täällä jo, koko ajan paisuvana.

Vieras (nimimerkki)

Voisit harkita yhtiökumppanuutta Rainer Partasen kanssa, kun hän vapautuu vankilasta ja liiketoimintakiellosta:

http://www.tekniikkatalous.fi/kommentit/uutiskomme...

mfkzt (nimimerkki)

Pitää ottaa huomioon. ;D mua ei kiinnosta muukuin tämän nykyisen pyramidihuijauksen alasvetäminen... tuon pyramidihuijaukset hoitaa toinen osa musta

ropeli (nimimerkki)

en ole suposta
itseänikin arvelutti laittaa toi viesti

eli en voi tietää ensimmäistäkään puh. numeroasi
enkä halua julkaista omaani
miten edettäisi?????????

röntgen (nimimerkki)

mfkzt: Toimiiko tuo chembusterisi superkondensaattorin periaatteella, jollaisen "liitonarkin" mm. John Hutchisson on rakentanut? http://www.hutchisoneffect.ca/Ark%20Of%20The%20Cov..., tässä linkissä on juttua ja rakennusohjeet kiinnostuneille.

P.S. Asiasta innostuneet, lukekaa turvaohjeet huolella, vastaavan laitteen varomaton käsittely on vaatinut ainakin yhden ihmisuhrin.

mfkzt (nimimerkki)

keskityn ensin siihen miten rakennan sen jälkeen siihen teoriaan jos se toimii. en oo viel saanu lupaa mun päästäni aloittaa kokeita ja myrskyä. :D kuulostaa hullulta mut niin on tää internetkin...

mfkzt (nimimerkki)

keskityn ensin siihen miten rakennan sen jälkeen siihen teoriaan jos se toimii. en oo viel saanu lupaa mun päästäni aloittaa kokeita ja myrskyä. :D kuulostaa hullulta mut niin on tää internetkin...

mfkzt (nimimerkki)

pienempi muotoinen sään muokkaus, kyllä toimii, mut sen nyt moni osaa pelkillä okkultti menetelmilläkin.. ts. shamanistiset työkeinot

nää laitteet on niitä soittajia ja me ollaan se sävel... ei tartte mitää muuta kuin herätä unessa unesta, aivan kuten lucid uneen ensimmäisen kerran tutustuminen. :D kokeissani koe-eläimenäni on olllut omapää
niille jotka nykyajan alkemian parissa ovat olleet suosittelen tutustumaan tähän sivustoon:
asc-alchemy.com
älkää ostako mitään jos pidätte huijarina, ei tuolta sais muutenkaan ostettua niin helposti. sanon vaan omasta kokemuksesta että kannattaa...

Vieras (nimimerkki)

Istutko sinä tuossa blogin kuvassasi kenties kakkalla? En vain voi paeta mielikuvaa. Huussi on keksitty aika päiviä sitten, ja monenmoiset aivokuumeiset nuuhkivat tuotoksianne ja saavat siitä suhteellisen outoja säväreitä jatkojalostukseensa. Anteeksi että kysyin! Tyyliä ja laatua odottaisin uskottavuuden rinnalle.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

saat kysyä. Sitä on moni tiedustellut.

Ei, en ole kakalla. Jos Helsingissä olisi mennyt sähköt poikki, niin saattaisin ollakin kakalla mutta potalle.

Istun mielelläni lattialla tai kyykin, se on luontevampaa kuin huonosti muotoillussa tuolissa kituminen.

tripale (nimimerkki)

Electrophorus on hauska himmeli mfkzt.Havaintoväline ja leikkikalu. Vai leedskalnin entusiasteja ollaan.. hmmmm...kävitkö kyttäämässä minun kirjanmerkit supoman? no ei vaan mielenkiintoinen oli tuon miehen elämäntyö.

mfkzt (nimimerkki)

lol xD
pitääkin laittaa merkintä et tutkin huomenna, kun jaksaa taas opiskella uutta. en mä kenenkään jalanjäljis muuta kuin kirjoittajana oo koskaa ollutkaa. mä oon supossa ja mä oon sun päässäs ja me ollaan, miksi niin en oo saanu viel selvil.

mfkzt (nimimerkki)

voisit laittaa sähköpostisi niin voidaan vaihtaa yhteystietoja ja vaikka niitä bookmarksejakin. suposta en siis ole, mutta sen jo ymmärsitkin. olen sun päästäs tullu puupää.

Vieras (nimimerkki)

tutustuin tähän aiheeseen, kiitos sinulle paljon tästä vinkistä. en tuntenutkaan laitetta etukäteen, teen pientä koetta jo ensimmäisellä virityksellä, toimivan laitteen saan kasattua sitten kun oon tarpeeks meditoinu aiempaa tehdessäni. meil on internet jo päässä tai dna:ssa sisäsyntyisenä, se on se suurin kusetus. tuon kautta kun nähdään kaikki kokonaisuutena värähtelyinä meillä on totuus jo käsissä.

ionisaatiosäteilyä saa kerättyä talteen orgoni accumulator eli orgonivaraajalla/kerääjällä. mutta kuten yllä varoiteltiin näiden kanssa saattaa käydä huonosti, itse suodatan tämän negatiivisen orgonin positiiviseen muotoonsa (chi/kundalini/prana...). tämä osa on demeon seuraajilla eri tavalla kuin meillä hihhuleilla orgoniittipiireissä, kumpikaan ei kiistele siitä voidaanko me ruohonjuuritasolta säätä muokata vaan siitä uskoako "liskoihin" vai ei... skepoilla vai eikö?
nämä laitteet ovat liian yksinkertaisia että me alkuun tajuttaisiin niitä rakentaa.

Vieras (nimimerkki)

Täällähän on aika kummaa läppää tullut. WTF ?

Vieras (nimimerkki)

sitä sopis toivoo että ois läppää, muuten tulee tylsät ajat... :D

Vieras (nimimerkki)

Zeitgeist = Illuminaatin viritys

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Haiskahtaa aika pahalta tuo uusi Zeitgeist, pankkiirien propagandaa !

Vieras (nimimerkki)

Tässä netin parhaimpia blogeja

http://divinecosmos.com/index.php?option=com_conte...

syväluotaavaa dataa Riikankin tuomista aiheista.

Tuttu (nimimerkki)

http://www.zeitgeistmovingforward.com/ >>> Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL - nettiosoitteet piipahtivat 0,0=)

mfkzt (nimimerkki)

alkemia levis käsii, ne alkaa vetää nettii alas. :D sori pojat ja tytöt kohta ollaan offlines.. siinä sitten pyöritellään skepsiksen palvelimia käsin koneistoa veivaamalla...

Vieras55 (nimimerkki)

mfkzt

Mistähän tuokin on karannut?

mfkzt (nimimerkki)

sitä sopii miettii, ite sun kohallas taas mietin eikö puun hedelmät ala jo tippua kohdallasi vai oletko skepo?

nää skepot on just niitä juutalaisten kusetuskeinoja, nämä Suomessa itseään skeptikoiksi kutsuvat denialistit ja jos tarpeeksi syvälle mennään niin itse piruunhan siinä tulee katsoneeksi.

tripale (nimimerkki)

Vieras 55:

Ehkä hän on karannut mieltä kahlitsevista turvavöistä?

Meitä kun on täällä erilaisin mindsetein varustettuna.

Eiköhän se ole sinunkin etusi että näin on?

Jos näin ei olisi, meillä olisi 100%:n konsensus kaikesta ja siis 100%:a suurempi mahdollisuus jopa kuolettaviin virheisiin.

Jos Tämä mfkzt harrastelee jotain mitä sinä et ymmärrä tai mistä sinä et ole kiinnostunut, niin miten se sinun elämääsi huonontaa? Ei mitenkään on vastaus. Päinvastoin on mahdollista(muttei välttämättä todennäköistä),että joku meistä tohtorisykeröistä keksii joskus jotain todella potentiaalista näissä harrasteissaan.

Nuo Tesla, Leedskalnin, Volta jne. tekniikoiden tutkimiset ovat yksi mielenkiintoinen tutkimusala ja harrastuskohde. Aivan kuten esim. sählyn pelaaminen.

Erilaisuutta tarvitaan jotta yleensä olemme olemassa. Sitä kannattaa miettiä.

Mutta hyvää päivänjatkoa sinullekin. Lähetin juuri sinullekin positiivisen ajatuspommin, eli ajattelin sinulle hymyä ja jaksamista maailmassa. Ole hyvä lähimmillesi.
-----------------------------------------------------------------------

Riikalle pikaista paranemista ja vointia kevään odottelussa!

Raaka inkivääri on pikkuhjelppi tukkoisuuteen, tosin kyllähän sinä tämän tietänet. Chilisnapsi myös jees, jeekermaisteripohjaan tehtynä.

Lähetin sinullekin positiivisen ajatuspurskeen.

mfkzt (nimimerkki)

Osuit asian oikeaan laitaan, nimenomaan turvavöistä... voi lentää paremmin kun ei roiku turvavöissä.

Se että mitä harrastelen ei merkitse mitään, en jaksa nimenomaan harrastella mitään ku kaikki tarvis olla lokeroituna kaikkiin tylsiin lahja kääröihin. ei se lahja paremmalta tunnu vaikka se hienoissa kuorissa olisikin...

Julia (nimimerkki)

Heip! Mikäs on Riikka vointi? Toivottavasti jo parempi!

Tuli mieleen laulu karhunpoika sairastaa.. - siskoni lauloi sitä pienenä niin, että "karhunpoika sairastaa, häntä hellii käärme.." Mua huvittaa tuo ajatus hellivästä käärmeestä.. Toivottavasti sulla on siellä hyvät hoitajat! Paranemisia!

Toimituksen poiminnat