KissanKulmasta

Ei ruumiita ravintolisistä + Rokotekuolemia Argentiinassa

Yhdysvaltain myrkytystietokeskus on julkaissut vuotuisen raporttinsa.
 
Kaksisataasivuisesta raportista käy ilmi, että luontaistuotteiden, vitamiinien ja ravintolisien käyttäjistä ei ole kuollut yhtä ainutta henkilöä haittavaikutuksiin. Yhdessä tapauksessa epäiltiin homeopaattista tuotetta tai ravintolisää, mutta epäilyä ei vahvistettu.
 
Lääkehaittojen, hoitovirheiden, ympäristömyrkyille altistumisen, ruoan ja tuntemattomien tekijöiden sekä yhteisvaikutusten prosentuaalinen osuus sen sijaan on kasvanut joka kategoriassa ja ikäluokassa.
 
Ylivoimaisesti suurimmat syyt myrkytyskeskuksiin tehtyihin yhteydenottoihin ovat olleet lääkkeiden aiheuttamat haitat sekä ympäristömyrkyt. Kuolinsyissä johtava tekijä on aiempien vuosien lailla iatrogeeninen; hoitovirhe lääkärin tai sairaalan taholta kuten väärä diagnoosi, väärä lääke, lääkkeen väärä annostelu tai käytettyjen lääkkeiden yhteisvaikutukset.
 
AAPCC kerää tietoja yli kuudeltakymmeneltä myrkytystietokeskukselta rannikolta rannikolle ulottuvassa ketjussa. NPDS, National Poison Data System, toimii reaaliaikaisesti.
 
Yhdysvalloissa syödään vuoden mittaan reilusti yli 57 biljoonaa annosta ravintolisiä ja vitamiinivalmisteita.

lähde:
Bronstein AC, Spyker DA, Cantilena LR Jr, Green JL, Rumack BH, Giffin SL. 2009 Annual Report of the American Association of Poison Control Centers' National Poison Data System (NPDS): 27th Annual Report. Clinical Toxicology (2010). 48, 979-1178. The full text article is available for free download at http://www.aapcc.org/dnn/Portals/0/2009%20AR.pdf
The data mentioned above are found in Table 22B, journal pages 1138-1148.

sekä
Table of Iatrogenic Deaths in the United States http://www.ourcivilisation.com/medicine/usamed/deaths.htm
 
Download any Annual Report of the American Association of Poison Control Centers from 1983-2009 free of charge at http://www.aapcc.org/dnn/NPDSPoisonData/NPDSAnnualReports.aspx  --------------------------- 
Aikuisilla globaalisti tehdyt lääkekokeet ovat saaneet vähän huomiota, lapsilla tehdyt vielä vähemmän, kirjoittaa Vanity Fair-lehti.
 
Argentiinalainen Santiago del Esteron provinssi on eräs maan köyhimmistä, ja sen väkiluku on lähes miljoona.
Vuonna 2008 seitsemän lääkekokeiluihin osallistunutta vauvaa kärsi siitä, mihin Yhdysvaltain lääketieteellinen yhteisö viittaa haittavaikutuksina: he kuolivat.
Koe, johon lapset osallistuivat, testasi uuden pneumokokkirokotteen, Synflorixin turvallisuutta. Synflorixia kehittää THL:n rokotetutkimusta rahoittava yhteistyökumppani GlaxoSmithKline (GSK).
 
GSK on maailman neljänneksi suurin lääkeyhtiö myyntituottojen perusteella.
 
Synflorixin oli tarkoitus kilpailla jo olemassa olevan rokotteen kanssa. Kaiken kaikkiaan 14 kokeeseen osallistuneista lapsesta kuoli testauksen aikana. Heidän vanhempansa, suurin osa lukutaidottomia, allekirjoittivat suostumuksensa koesarjaan ymmärtämättä että kyseessä oli koe. Paikalliset lääkärit, jotka toimivat koemateriaalin välittäjinä so. hankkivat lapsia lääkekokeeseen, saivat jokaisesta kokeeseen hankkimastaan lapsesta 350 dollaria päätä kohti.
 
Argentiinan hallitus on sakottanut kahta kokeeseen osallistunutta johtavaa tutkijaa, samoin lääkeyhtiö GSK:ta.
Yhtiön mukaan "kuolleiden määrä ei ylittänyt normaalia rajaa kokeeseen osallistuneilla alueilla ja maissa".
Yksikään riippumaton ryhmä ei ole suorittanut ruumiinavauksia kokeessa kuolleille lapsille tai riippumatonta tutkimusta kuolemansyistä.
Santiago del Esterossa suoritettua tutkimusta johti alueen terveysministerin veli.
 
Vuonna 2007 Puolan Grudziazissa joukko kodittomia osallistui flunssarokotekokeeseen. Ainakin 20 heistä kuoli.    http://www.vanityfair.com/politics/features/2011/01/deadly-medicine-201101?currentPage=all----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------pari päivitystä:    WHO on saanut Bill & Melinda Gatesin säätiöltä 10 biljoonaa dollaria Decade of the Vaccines-kampanjan eli Rokotusten vuosikymmen-kampanjan edistämiseksi  sekä "shaping of the vaccine marketing"    http://www.who.int/wer/2011/wer8601_02.pdf     Dprogram.net puolestaan kertoo "Army plans dna-blasting vaccines for mass-inoculations during times of emergency" eli armeija suunnittelee dna:n räjäyttäviä (pakollisia?) massarokotuksia poikkeus-/hätätilan aikana     http://dprogram.net/2010/08/04/video-army-plans-‘dna-blasting’-vaccines-for-mass-innoculations-during-times-of-emergency/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------lisäpäivitys:YK:n IPCC-ilmastopaneelin neuvonantaja David Shearman haluaa uuden ekoveron.
"Joka perheen, joka haluaa enemmän kuin sallitun määrän lapsia, pitäisi joutua maksamaan päästöveroa. Verorahat käytettäisiin puiden istuttamiseen ja tällä kompensoitaisiin lapsen uloshengittämä hiilidioksidi. Perheiden pitäisi maksaa 5000 dollaria (4400 US dollars) jokaisesta sallitun määrän ylittävästä lapsesta sen syntyessä ja sen jälkeen 800 dollaria lapsesta per vuosi" Shearman kirjoittaa.
Veroa maksettaisiin kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Kokonaissummaksi tulisi suunnilleen 18 000 dollaria per lapsi. Ideana on kompensoida planeetta maata siitä, että on syntynyt ihmiseksi ja tuottaa hiilidioksidia hengittäessään.
 
Professori David Shearman, MD, on lääketieteen emeritusprofessori Adelaiden yliopistossa Australiassa.
Artikkelissaan, joka julkaistiin australiaisella Lääkärit ympäristön puolesta-järjestön nettisivuilla, Shearman kutsuu ihmisiä pahalaatuiseksi ekokasvaimeksi, syöväksi joka täytyy poistaa. Shearman suree sitä tosiasiaa, että "käytöksen muokkaaminen" ilmastoalarmistien toimesta on jäänyt tuloksettomaksi, koska suurin osa ihmisistä on kasvanut "liberaaleissa demokratioissa" jotka sallivat edes jonkin verran näennäistä vapautta kansalaisilleen.
 
Shearman peräänkuuluttaakin "kansalaisille pakotettuja, kollektiivisia sääntöjä päästökaupan kautta sekä yksilöille rangaistuksia (hengittäessä syntyvistä hiilidioksidipäästöistä)".
Hänen mukaansa "autoritaarisuus on ihmisen normaali elintila" ja että maailman pelastamiseksi ihmisen aiheuttamalta ilmastonmuutokselta "eliittisoturien johtoryhmä on muodostettava käymään taistelua maan tulevaisuuden puolesta".
YK:n ja presidentti Obaman tiedetsaari John Holdren on aina kannattanut väestökontrollia. Hän kannattaa mm. pakollisia abortteja sekä pakkosterilointeja esimerkiksi lisäämällä juomaveteen jotain sopivaa kemikaalia kuten fluorideja. Holdrenin väitetään esittäneen mielipiteenään myös, että alle kaksivuotiaita ei varsinaisesti voida katsoa ihmisiksi, joten heidän eliminoimisensa ei ole rikos.
Ted Turner, United Nations Foundation Boardin puheenjohtaja sekä uutiskanava CNN:n perustaja kannattaa yhden lapsen politiikkaa. Tarkoituksen edistämiseksi hän on rahoittanut YK:n toimintaa biljoonalla dollarilla.
CIA:n tilastojen mukaan syntyvyys länsimaissa onkin kääntynyt laskuun.
lähteet:
http://118.127.19.132/~deaorg/archive_site/node/216  Shearmanin kirje
http://www.pop.org/content/president-obamas-bizarre-science-czar--dr-1958  John Holdren
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2127rank.html  CIA
http://www.apfn.org/apfn/turner.htm  Ted Turner
sekä
http://www.whattoexpect.com/forums/hot-topics-1/topic/18-000-tax-for-children-long
http://www.twawki.com/?p=10450

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (107 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ja nyt minä pidän lomaa pari päivää!

Vieras (nimimerkki)

"The researchers cautioned that the data are based on discharge codes, which opens the possibility of miscoding errors. As well, they noted, disease severity and the reasons for admission can't be extracted from the records, so that it is possible changing admission practices had some effect, rather than changes in disease incidence."

kertoo rokotetutkimuksista MedPage

http://www.medpagetoday.com/InfectiousDisease/Vacc...

Henri Lentonen

Tervehdys,

"Vuosina 2003 ja 2004 on suomalaisesta hunajasta lö̈ydetty lää̈kejää̈miä niin paljon, että viranomaiset ovat tuhonneet kauppojen hyllyiltä useita eriä viime vuosina!"

- Kari Koivulehto / Helsingin Yliopisto 2008

On aika meidän kaikkien tajuta, että nyt on aika tutkia, ei hutkia. Ensiksi nyt siivotaan kaikki jäljet pois ja kun maapallo on taas puhdas myrkyistä, niin sitten mietitään uudestaan miten toteutetaan tätä tekniikkaa vai tarvitseeko sitä enää tehdä?

- Kiltamestari

Vieras (nimimerkki)

Niin sitä sanotaan että HOITAKAA ITSEÄNNE JA MUISTAKAA VITAMIINIT, miksi sitten viedään pois laajasti tutkittu ja hyväksi havaittu benfotiamin+kromi vitamiinivalmiste jota sai luontaistuotekaupoista pitkän aikaa kunnes se luonnehdittiin noin vain lääkkeenomaiseksi tuotteeksi aivan ilman järkevää syytä, eli pois ihmisten saatavilta.

Saksassa sitä kirjoitetaan reseptillä diabeetikoille "lääkkeenä" juurikin diabeetikoille, koska siitä on suuresti hyötyä useiden tutkimmuksien mukaan, siitä on tehty useita tutkimuksuksia kuinka tehokas apu se on, on eheyttänyt jopa alkaneita munuaisvauroita. Tri Tolosen tuote, muut hänen tuotteensa ovat edelleen saatavilla kaupoissakin.

Eikös diabetes ollut meillä oikein kansantauti välillä, onhan se vieläkin vaikka rinnalle taisi tulla munuaisvauriot, joihin myöskin olisi ollut apua tuosta benfotiaminista.

Me mieheni kanssa löysimme hänen kroonisiin jalkakipuihin vahvojen särkylääkkeiden lisäksi tuon tuoteen, joka todella autoi hänen kroonisiin kipuihinsa sekä paransi verenkiertoa käsissä sekä jaloissa, tuli liian vaaralliseksi lääkärien määrämien lääkkeiden kokeilut, luonnosta löytyy kuitenkin ne parhaat "lääkkeet".
Itsekin kärsin kylmistä käsistä sekä jaloista, sain tuosta tuotteesta apua siihen, se apu toi jopa elämäniloa kun oloni koheni muutenkin, nyt ei enää auta kuin kärsiä ja laittaa villasukkaa toisen päälle.

Miehelläni on jo niin vahvat särkylääkkeet ettei enää vahvempia halua muuten se on siinä, hän kokeili kaikkia mahdollisia lääkärin määrämiä mömmöjä pitkän aikaa tarkoitusena "ilmeisesti löytää se auttava" lääke kiputiloihin, myöskin lääkärit olivat innokkaita määräämään mielialalääkkeitä kipulääkkeiden ohelle jonka olisi pitänyt tehostaa kipulääkkeen toimintaa.

Mitä vielä, tilanne paheni aina vain jokaisen uuden kokeilun aikana, nämä kokeilu lääkkeet veivät verensokerinlaskun/nousun tuntemukset pois, mittaria piti käyttää varmuudella koko ajan jo tulleiden yllätys shokkien takia, jotkin mielialalääkkeet saivat ovenpielet hyppimään eteen, toiset taas veivät tunnon jaloista lähes täysin.

Oli meinaa hirveä yllätys kun mentiin ostamaan tuota luontaistuote kaupasta kuten aina ennenkin, se olikin määrätty lääkkeen omaiseksi tuoetteeksi.
Mentiin apteekkiin tenttaamaan onko sitä siellä saatavilla tai voisiko sitä saada tilattua sinne, apteekilla oli jo selitys valmiina, se ei kuulema ole kannataavaa, kyllä se oli kannattavaa tilata luonjtaistuotekauppojenkin.

Tämä on kuin tahallista ihmisten rampauttamista, nyt viimeinen vaihtoehto olisi tilata sitä Saksasta, tai saada lääkäri määräämään nyt kun saatiin lääkärin mielenkiinto heräämään tätä tuotetta ja sen tehoa kohtaan, samoin apteekkien mielenkiinto jne..

On vääryys viedä AUTTAVA VITAMIINILISÄ pois siitä apua saavilta, tämä ei aikaisemmin ollut kuin luontaistuote kuten muukin Tolosen tuotteet jotka edelleen hyllyllä ovat, mutta tästä benfotiaminista taisi olla liikaa hyötyä ihmisille, se piti saaada pois, ei mitään muuta järkevää selitystä olla saatu.

Kaikkialla sanottiin ettei sitä ole mahdollista saada, kaikkea muuta kyllä olisi löytynyt, jopa jokin vastaava tuote oli tullut tilalle mikä kokeiltiin eikä siitä ollut apua lainkaan.
Kierreltiin kaikki apteekit, kaupat sekä luontaistuoteliikkeet ja ostettiin ne mitä vielä saatiin, sairasta tehdä sairaille tällaista.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras ja Henri Risti,

mahdollisesti kyse on tästä Suomi-brändijärkeilystä :D

Suomibrändiryhmän johtajan Jorma Ollilan ex-firma Nokia on USAn vihatuimpien yritysten listalla

http://247wallst.com/2011/01/04/the-fifteen-most-h...

Tosin amerikkalaiset pitävät sitä -ja oikein pitävätkin- amerikkalaisena firmana.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Nokia+p%C3%A4%C3... uutinen suomeksi

josta seuraa tietysti että tällä tietotaito-yhdistelmällä Jorma Ollila on pätevä brändäämään Suomea. Saatamme päästä muutamassa vuodessa maailman vihatuimpien valtioiden listalle ;)

Vieras (nimimerkki)

Bill Gates Funds Approval of GM Mosquitoes to Combat Dengue
http://www.sott.net/articles/show/217447-Bill-Gate...

Bill-gates-depopulation-brainwashing
http://www.youtube.com/watch?v=Q14PdOEAu_8

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Korjaa tuo:

WHO on saanut Bill & Melinda Gatesin säätiöltä 10 tuhatta miljardia dollaria

SuS (nimimerkki)

Riikalla oli täällä jossain aiemmassa blogissa kommentti, että synteettiset vitamiinit olisivat jotenkin haitallisia elimistölle?
En muista tarkemmin, mutta asia tuli mieleeni nyt, kun olen kahdeksatta viikkoa raskaana enkä ole kolmeen viikkoon pystynyt syömään yhtään vitamiinitablettia. Koko syksyn ollaan koko perhe otettu C- ja D-vitamiinilisää, mutta nyt en pysty. Jo tablettien näkeminen aiheuttaa kuvotuksen.

Ajattelin että syön sitten sitä mitä tekee mieli (LIHAA! merisuolaa, raakoja kasviksia, maitoa) ja luotan tuntemuksiini. Ei noissa purkeissa lue, onko vitamiini synteettistä vai ei. Oletan että ne ovat. Kaikki.

Mutta onko siis olemassa linkkiä siihen synteettisten vitamiinien haitallisuustutkimukseen tms? Ensi viikolla on neuvola. :P

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

SuS, elimistösi on jäljillä! Kuuntele sitä! Katso jo lisäainelistaa, mitä on purkin kyljessä.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Sus,

sydämelliset onnittelut perheenlisäyksen johdosta!

Lienee parasta D-vitamiiniasioissa turvautua kalanmaksaöljyyn ja luomuvoihin, luulen ma.

Synteettinen D-vitamiini (joka on sitä "lisätty D-vitamiinia") syö elimistön magnesium-varastoja.

Vieras (nimimerkki)

Ohi aiheen, mutta:

http://www.indect-project.eu/

*Indect (Intelligent information system supporting observation, searching and detection for security of citizens in urban environment) on tietojärjestelmä, jonka avulla kansalaisia voidaan etsiä ja valvoa kaupungeissa.

Euroopan unioni on tukenut tätä tutkimushanketta vuodesta 2009. Järjestelmän tarkoituksena on yhdistää kaikki käytössä olevat valvontatekniikat.
Indectin avulla pitäisi olla mahdollista valvoa kaikkia ja kaikkea.
??

Vieras (nimimerkki)

http://www.uusisuomi.fi/raha/108111-%E2%80%9Cnyt-s...

"..Rushkoff arveleekin nyt, että Facebookin omistaja Mark Zuckenberg kumppaneineen on liittoutunut investointipankki Goldman Sachsin kanssa. Heidän yhteinen tavoitteensa on rahastaa omistuksensa firmasta, kun se vielä on mahdollista.

Samaa kikkaa yrittää myös LinkedIn, joka yrittää päästä julkiseen pörssiin ennen Facebookia, joka Rushkoffia tulkiten poksauttaa 50 miljardin dollarin it-kuplan. Rushkoff huomauttaa, että Goldman Sachs toimi ennen vuoden 2008 finanssikriisiä täsmälleen samalla tavalla niin kutsuttujen subprime-lainojen kanssa.

Goldman Sachs osti tuolloin valtavan määrän asuntolainoja ja veti muut sijoittajat mukaan ostointoon. Sen jälkeen pankki ryhtyi myymään omia lainojaan ja välittämään muiden lainoja sijoittajille. Goldman Sachs kääri ohessa myynti- ja välityspalkkoina sievoisen summan rahaa, ja itse asiassa veikkasi tällä tavalla subprime-lainojen romahdusta.

Facebook osakkeita välittää tällä hetkellä ainoastaan Goldman Sachs..."

Vieras (nimimerkki)

USA:ssa taas halutaan miehittämättömiä valvontalentokoneita myös poliisin käyttöön. Mihin mennään valvonnan mielipuolisuuden asteen nostamisessa?
http://www.govtech.com/public-safety/Miami-Police-...

sinkd. (nimimerkki)

Ai oikein sakottaa, miten ois murhasyyte tai ainakin taponyritys

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

pikaiset käännökset blogiin päivitetyistä linkeistä:

Rokotteiden vuosikymmen-kampanja alkaa

YK:n alainen Maailman terveysjärjestö WHO julkaisi tammikuun ensimmäisellä viikolla raporttinsa.

GAVI-ryhmän suosituksesta ja tuella pneumokokkirokotteen käyttöä on lisätty uusiin maihin. Maissa, joissa rokote on otettu käyttöön, on havainnoitu uuden, ei-rokotteista peräisin olevan serotyypin esiintymistä. GAVI suosittaa kokeiden jatkamista.

Bill & Melinda Gatesin säätiö lahjoitti vuoden 2010 tammikuussa 10 biljoonaa dollaria Rokotteiden vuosikymmen (Decade of the Vaccines)-kampanjan edistämiseen sekä GIVS-ohjelman tavoitteiden saavuttamiseen. GIVS tulee sanoista Global Immunization Vison and Strategy. Ohjelmalla on vahvistaa rokotteiden julkista rahoitusta sekä käyttöä, laajentaa rokotteiden jakelua, ylläpitää rokotetutkimusta ja tuotekehittelyä. Toimintasuunnitelman rokotteiden käytön lisäämiseksi maailmanlaajuisesti arvellaan olevan valmis vuoteen 2012 mennessä.

GAVIn toimintasuunnitelmat vahvistettiin jaksolle 2011-2015. Uusi bisnessuunnitelma on suoritepainotteinen. Tähtäimessä on myös rokotemarkkinoinnin muovaaminen entistä tehokkaammaksi.

Pneumokokkirokotetta varten on perustettu komitea edistämään markkinointia, ja neljä rokotevalmistajaa on jo rekisteröitynyt ohjelmaan.
Kaikenkaikkiaan WHO pitää tärkeänä rutiininomaisten, vuotuisten rokotteiden käytön edistämistä tärkeänä markkinoinnin kannalta.

Euroopassa, jossa rokotekattavuus on hyvä, WHO huomioi polion ja tuhkarokon puhjenneen nimenomaan rokotetuilla. WHO toteaa myös rokotteiden turvallisuudesta eriäviä mielipiteitä esittäneiden terveydenhuoltohenkilöiden mielipiteiden tarvitsevan oikaisua.

http://www.who.int/wer/2011/wer8601_02.pdf

Pentagon puuhaa supersotilasta

Yhdysvaltain puolustusministeriön päärakennuksessa Pentagonissa puuhataan supersotilasta. Supersotilasta akennetaan mm. rokotteilla, jotka tekevät immuuniksi kivulle jopa kuukauden ajaksi, kertoo DARPA-tutkija Michael Goldblatt.

Militaria tutkii myös fyysisten ominaisuuksien sekä kognitiivisen havaintokykyvyn tehostajia. "Mitokondrian energetisointia" modanifilin, amfetamiinin ja muiden stimulanttien kautta tutkitaan. Tarkoitus on pitää esimerkiksi lentäjät valveilla ja valppaina taistelun aikana.

DARPA-sotilaan suunnittelusta kertova raportti uskoo, että yleisön kysyntä kaikenlaisiin psykotrooppeihin tulee tulevaisuudessa kasvamaan. Myös ihmiskehoon pysyvästi liitettävien erilaisten tekojäsenten ja lisälaitteiden kysynnän uskotaan kasvavan.

Armeija suunnittelee myös useita ihmisen dna:n räjäyttäviä rokotteita, jotka voitaisiin ampua väkijoukkoon eräänlaisella tykillä. Tekniikka on samantapainen kuin kasvien geenimuunteluun käytetään.

http://dprogram.net/2010/08/04/video-army-plans-‘dna-blasting’-vaccines-for-mass-innoculations-during-times-of-emergency/ video
http://nextbigfuture.com/2008/07/3-billion-super-s...

sinkd. (nimimerkki)

varmaankin on ollut täällä mutta tuosta Bill Gatesista tuli mieleen tämä video http://www.youtube.com/watch?v=WUJMR3BUm2s&feature...

sinkd. (nimimerkki)

SuS, minkä merkkisiä vitamiineja syöt?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Sus,

vähän mainoshenkinen sivusto mutta paljon selvitystä selkokielellä
http://www.nutriteam.com/natural.htm

Yksinkertaistettuna: luonnollisessa muodossa (hedelmät, juurekset, kala jne) vitamiineja on samassa paketissa monta, ja ne ovat keskenään interaktiivisia.

Synteettisissä saat jotain tiettyä ja jäät ilman muita. Ellet osta sataa eri purkkia.

Seppo (nimimerkki)

"Yhdysvalloissa syödään vuoden mittaan reilusti yli 57 tuhatta miljardia annosta ravintolisiä ja vitamiinivalmisteita."

Se on sitä "Amerikan biljoonaa". Vähän suhteellisuudentajuakin
pitäisi olla käännöksissä, tuosta tulee 500 annosta henkeä kohti
päivässä.

MrrKAT (nimimerkki)

Söyring, sinulla on väärä otsikko. Oikeampi olisi "ei välittömiä ruumiita" tms. On eri asia laskea välittömät helposti todettavat haitat ja ruumiit kuin salakavalat pitkäaikaiset haitat (kuten syöpä tai sydäntauti). Ei kannabiksenkaan yliannostuksille tunnu löytyvän välittömiä ruumiita, mutta skitsofreniaa ja hippokampuksen surkastumaa löytyy pitkältä ajalta, puhumattakaan muista haitoista.

Et taida muistaa, että 1990-luvun alussa SETTI-tutkimus ravintolisillä suomalaisilla tupakoijilla piti kiireellä keskeyttää koska betakaroteenin (A-vitamiinin esi-aste) käyttäjät saivat enemmän keuhkosyöpää, kuolleisuus 8% suurempi. (Myöhemmin on selvinnyt että E-vitamiini käyttäjille tuli myös adenooomia, rauhaskasvaimia, yli 1.5 kertaa enempi).

Tässä tulos New England Journal of Medicinestä 1994:
"Total mortality was 8 percent higher (95 percent confidence interval, 1 to 16 percent) among the participants who received beta carotene than among those who did not, primarily because there were more deaths from lung cancer and ischemic heart disease."

http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199404143...

Vitamiinibisnes puolustautui että nuo oli synteettisiä tms. Oli niin tai näin, ei voi väittää ravintolisiä täysin turvallisiksi tai ruumiittomiksi.

Useita vuosia sitten Suomessa nousi kohu liiasta A-vitamiinista, mun lähiomainenkin kärsi jatkuvasta päänsärystä ja syy selvisi, mieliruoka
maksalaatikko sisälsi liikaa A-vitamiinia ja monille suomalaisille tuli myrkytys. (Naparetkeilijöille se koitui kohtalokkaaksi 1900-l. alussa).
Jälleen kerran pilleripisnestä pyörittävä Dr. Tolonen suuttui, mutta hän oli väärässä ja viranomaiset oikeassa.

Vitamiineista voi tulla myrkytys ja joskus tappaa syöpään jos huono tuuri käy.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Mistä tahansa saa päänsärkyä, vedestäkin, jos käyttöä liioittelee.

Myrkytystietokeskuksen tilastoissa ei kuitenkaan ole tietoja vitamiinien yliannostukseen kuolleista, ei muistaakseni miltään vuodelta.

MrrKAT (nimimerkki)

Päänsärky ? Se on tappanut.

Mutta myrkytystietokeskuksesta tuskin löydät montaa joka on kuollut sokeriin, suolaan ja valkoiseen vehnään. Johtopäätökset ? Niitä saa käyttää niin kuin sielu sietää ja napa vetää, vai ?

SuS (nimimerkki)

Kiitos kiitos linkeistä ja vinkeistä! Tuota en tiennyt, että synteettinen D-vitamiini kuluttaa magnesiumia, ajattelin että se on melko luonnollista jos on lampaanvillasta eristettyä? No nyt juon "tankkimaitoa" jota haetaan tilalta suoraan. Ennen en käyttänyt maitoa kuin kahvissa, nyt tulee "maitojano" eikä kahvi maistu millään.

Sinkd. Devisolia ollaan syöty mutta taidan vaihtaa lapsille nyt Möllerin öljyyn. Ne ottavat sen jos sen saa jotenkin "hauskasti" kuten ruiskulla suuhun.

Foolihappoa saa maksasta... Hah, välipäivinä heräsin yölläkin syömään jääkaapista itsetehtyä maksapateeta. :D

Hemmo (nimimerkki)

>>synteettinen D-vitamiini kuluttaa magnesiumia

Puppua. Mikä tahansa D-vitamiini _tehostaa_ magnesiumin imeytymistä. Ylipäätänsäkin kaikki D3-vitamiinivalmisteet on eristetty lampaanvillasta. "Synteettisyys" tulee siitä, että pilleriin on lisätty kaikenmoista moskaa, kuten makeutusaineita yms. paskaa.

Raskaana olevan olisi viisainta syödä D-vitamiinia vähintään 125 mikrogrammaa. Helpoin tapa välttää tulevan lapsen diabetes.

Jos kuvittelet, että saat riittävästi D-vitamiinia pelkällä voin ja kalanmaksaöljyn syönnillä, pahoinpitelet vauvaasi olemalla D-vitamiinin puutostilassa. Osta laadukas, öljypohjainen D3-valmiste (NOW-foods, Carlson Labs tms.)

sinkd. (nimimerkki)

Möller on varmaan hyvä vaihtoehto, sitä taitaa Antti Heikkiläkin käyttää. Noissa Devisoleissa taitaa olla eri makeutuksia niin ei taida ihan hyvä juttu olla.

Itse olen iHerbistä tilannut Deet itselle ja muksulle,
sellaiset kapselit jossa on nestemäinen öljy sisällä. Tyttö on reilu kaks ja puol vee niin puhkaisen sen kapselin ja laitan lusikalla tytölle pieneen annokseen omenaamehua sotkettuna niin hyvin uppoaa :) ja 2009 joulusta ollaan D:tä syöty reilua annosta, tyttö 25 ug ja itse n. 120 ug eikä yhtään flunssaa olla vuoteen nyt sairastettu vaikka tyttö on hoidossakin. Ihmeainetta :)

MrrKAT (nimimerkki)

Antioksidantit haittaavat liikunnan tuottamaa insuliiniherkkyyden paranemista.

Yleisradio: Tiedeuutiset (linkki tuhoutui YLEn nettisivu-uudistuksen yhteydessä) 12.05.2009, klo 06.00

"Antioksidantteja kuten C- ja E-vitamiinia ei kannata syödä samaan aikaan kun yrittää parantaa elimistön insuliiniherkkyyttä liikunnalla, havaittiin Saksassa tehdyssä tutkimuksessa.
...
Kuukauden kuluttua sokerirasituskoe uusittiin. Niillä jotka eivät syöneet antioksidatiivisia vitamiineja, insuliiniherkkyys oli parantunut selvästi. Sen sijaan vitamiineja syöneillä ei ollut tapahtunut mitään muutosta
..
Nyt julkaistu tutkimus osoittaa kuitenkin että terveillä nuorilla miehillä samanaikainen antioksidanttien syöminen oli haitaksi insuliiniherkkyyden kannalta."

Alkuperäinen tutkimus oli arvostetussa PNAS:ssa ja se löytyi:
http://www.pnas.org/content/early/2009/05/11/09034...
PNAS 5/2009
"Antioxidants prevent health-promoting effects of physical exercise in humans"
..
Exercise increased parameters of insulin sensitivity (GIR and plasma
adiponectin) only in the absence of antioxidants in both previously untrained (P < 0.001) and pretrained (P < 0.001) individuals.
..
Consistent with the concept of mitohormesis, exercise-induced oxidative stress ameliorates insulin resistance and causes an adaptive response promoting endogenous antioxidant defense capacity. Supplementation with antioxidants may preclude these health-promoting effects of exercise in humans."

Siinä käytettiin C- ja E-vitamiinia. Ne siis näyttävät estävän liikkuvaisen elimistön omia korjausprosesseja blokaten ne ja samalla tuhoutuu liikunnan hyöty insuliiniherkkyyden parantamisessa, jota tarvitaan diabeteksen ennaltaehkäisyssä.

Tästä voi päätellä, että ruumiita tulee diabeteksen lisääntymisen myötä kun syödään liikaa vitamiineja ravintolisinä..

Vieras (nimimerkki)

Eli ilmeisesti vedät johtopäätöksen, että ruoka-aineista pitää karsia pois antioksidantit, jotta emme sairastu diabetekseen? Vai miten se päättely meni?

MrrKAT (nimimerkki)

Extrat ainakin pois ja ainakin liikunnan yhteydessä.

Jos on sairas tai puutetta vitamiinista, niin eri juttu.

Tämän tieteellisen tiedon valossa eräs vitamiinikauppa joka tarjoaa liikunnan yhteyteen vitamiineja, alkaa olla edesvastuuton.

Tästä oli Tv1:n Prisma-ohjelmassakin muistaakseni jotain mainintaa.

Vieras (nimimerkki)

On muuten harha, että suomessa olisi jotenkin edityksellinen terveydenhoito.

Esim. Kanadassa, yleisterveydenhuollossa mitataan ihmisten veren D-vitamiinipitoisuuksia.

Ja D-vitamiinista puheeollen, virallisetkin suositukset muuttuvat jälleen suomessa ylöpäin, eli D-vitamiinia pitäisi jokaisen alle 18-vuotiaan syödä purkista, tämän luin Aamulehden printtiversiosta.

routa (nimimerkki)

Ja mitä kaikkee ne rokotukset tekee, mihin ei osata edes yhdistää.. Hyvä kirjoitus, tulis vain kaikki törky esiin sieltä "hyvän tarkoituksen" alta. Soppelisti mollattiin kritikoivan tutkimuksen tehnyt brittiläinen MPR-rokotetutkija vast ikään lehdissä, false tutkimus. Tiedä häntä, olisiko lasten piikittelyssä notkahdusta, kun moinen uutinen.

Vieras (nimimerkki)

Seuraavana ongelmana voi kuitenkin olla se, että onko varaa ostaa perusruokaa. YK varoitti 5.11.2011, että ruoan hinta on noussut historian korkeimmalle tasolle, koska ilmasto-ongelmat (kuivuus, tulvat jne.) ovat verottaneet satoja. (Antakaa kun arvaan, mikä vastaus on tulossa säiden aiheuttamaan ruokaongelmaan...GMO).

Food Prices Spike Worldwide: And They're Going Higher (6.1.2011)
http://www.care2.com/causes/real-food/blog/food-co...

"The United Nations' Food and Agricultural Organization (FAO) yesterday released the bad news: food prices are the highest they've ever been. And they're going to get higher.

The UN releases an annual index which calculates prices based on the current markets of 55 products worldwide, including rice, milk, wheat, sugar and cheese. This index reached an all-time high of 214.7 in December of 2010, surpassing the previous high of 213.5 set in June of 2008 when a global food crisis sparked riots in countries such as Somalia and Haiti - where the populous turned to eating mud for sustenance.

Several factors have led to the recent price spikes, including poor recent grain crops in Canada, Russia and the Ukraine; poor soybean crops due to drought in Argentina; and flooding affecting wheat crops in Australia. Corn prices have also risen, partially due to the increasing diverson of corn crops to biofuels rather than food. Prices could continue to rise, particularly after the recent flooding in Australia and its looming effect on sugar prices - already at record levels.

The increases are trickling into your pocketbooks in various ways. The cost of food items in the grocery store is increasing, whether you're paying more for the same amount or paying the same amount for less (such as in the case of many chocolate products).

This, of course, is only a worry if you can afford to buy chocolate in the first place. Those hardest hit by the price increases are not those choosing between Dairy Milk and Crunchie; it is those who are struggling on pennies a day, for whom even the basics are out of reach. As a result, there are growing fears of social unrest as the most basic of human rights, the right to not go hungry, is denied to more and more across the world.

The UN is also warning that with the population on its way to 10 billion, food production needs to rise upwards of 70%..."

Vieras (nimimerkki)

Ei ole vitamiineista tullut ruumiita mutta lääkkeistä on!

MrrKAT (nimimerkki)

Pakko olla tullut ruumiita koska Cochrane tutkimuksessa havaittiin, että

-A-vitamiini ravintolisä kasvattaa 16% kuolemanriskiä
-Betakaroteeni estralisää 7% kuolemanriskiä
-E-vitamiini ravintolisänä 4% kuolemanriskiä

http://www.guardian.co.uk/science/2008/apr/16/medi...
"Vitamin supplements may increase risk of death", Guardian, 16.4.2008

Tämän lisäksi D-vitamiinin sekä liikamäärä että vajaus näyttävä vanhentavan ihoa nopeasti, joten naisten kannattaa ehkä karttaa liikaottoa. (Ne jotka myy D-vitamiinia suurina annoksina, saavat uutta bisnestä siitä että pitää enempi myydä ryppyvoidetta tai muuta näennäiskosmetiikkaa ryppyisille ihoille).

Montako sokeriin, liikaan tärkkelykseen, valkoiseen vehnään tai suolaan kuollutta löydeätte myrkytyskeskusksesta ? Ette yhtään..

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Titaanidioksidia käytetään yleisesti vitamiinipillereissä. Lukekaa tämä, niin ymmärrätte, miksi vastustan kaikkea mitä suuhun laitetaan, mitkä eivät ole suoraan luonnosta:

http://www.tsr.fi/tsarchive/tutkimus/tutkittu/hank...

Seppo (nimimerkki)

Kysymys on titaanioksidipölyn hengittämisestä eli siis työsuojelusta
tehtaissa. Titaanioksidia käytetään maaleissa väriaineena
ja painopapereissa kuten jutussa sanotaankin. Tavallinen kuluttaja
ei voi saada mistään vaarallista määrää.

mirjaleena (nimimerkki)

Ei tietenkään. Kuinka sinä nyt kuvittelit, että minä ajattelisin niin, pois se minusta. Melkein tuli jo kuva, että vastustaisin virallista totuutta.

mirjaleena (nimimerkki)

Ei tietenkään. Kuinka sinä nyt kuvittelit, että minä ajattelisin niin, pois se minusta. Melkein tuli jo kuva, että vastustaisin virallista totuutta.

repe (nimimerkki)

Miksei purkeissa puhuta koskaan mitään tuoteselosteissa tuosta titaanidioksidista?

routa (nimimerkki)

Mirjaleenan linkkiin kysymystä: ei varmaankaan ole mahdollista tietää, onko tuotteessa oleva titaani(di)oksidi nanokoossa vai suurempi hiukkanen? Titaanioksidi ei kai automaattisesti tarkoita nanopartikkelikokoa vai tarkoittaako? Titaani(di)oksidi on tullut valmistusaineena vastaan mm. fluorihammastahnoissa (myös lasten), probioottimaitohappovalmisteissa, vitamiinivalmisteet, lääkeaineet..

Doc (nimimerkki)

Million = Miljoona
Billion = Miljardi
Trillion = Biljoona

Eli Billiltä ja Melindalta varmaan meni "vaan" 10 miljardia? 10 biljoonaahan alkaa jo lähentelemään koko Yhdysvaltojen valtion reilun 13 biljoonan velkaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

riippunee siitä oliko kirjoittaja am. engl. vai engl.engl.

Useimmiten tarkistan, kumpi -ja sittenkin joutuu arvailemaan kumpaa kirjoittaja tarkoittaa, jos kirjoittaja on am. mutta kirjoittaa engl. lehteen. Ellei tekstissä ole muita lukuja johon verrata.

Kunpa käyttäisivät useammin sitä tapaa että 1,00 US dollar (0,77 e, X,XX puntaa)!

Käänsin vaan tekstin pikaisesti näkösälle ja laitoin alkuperäislinkin mukaan tarkistuksien takia.

sinkd. (nimimerkki)

piti itse lukea tuota D:n purkkia merkki on

Healthy Origin Vitamin D3
sisällys: pure olive oil, Gelatin, Glyserin, purified water.

Free of sugar, salt, starch, yeast, wheat, gluten, corn,soy, barley, fish, sellfish, nuts, tree nuts, egg and dairy products, no presertatives, artifial colors or artificial flavors.

Titaaneja ei mainita.

Itse uskon kyllä purkeista otettuihin vitamiineihin, etenkin D:hen koska meidän maassamme tuota aurinkoa niin harvoin näkee,
samoin ravinto on nykyisin niin prosessoitua ja vähäravinteista vaikka kuinka puhdasta koittaisi löytää että ravinnosta ei vaan yksinkeraisesti saa kaikkea.

sinkd. (nimimerkki)

mut joo nyt tsekkasin noi anopin ostamat Deet jotka on valkoisia tabletteja, niistä tosiaan löytyy... (anoppi ei luota ameriikan kamaan joten rahtaa sitten Suomen apteekista näitä turvallisia) Hirveä kasa muitakin lisäaineita kyllä ja makeutusaineita.

SuS (nimimerkki)

Mistäs se D3 siihen tulee jos sisältää vain oliiviöljyä, liivatetta, glyseriiniä ja vettä, eikä siis kalaa (kalaöljyä)?
Muuten olen täysin samaa mieltä vitamiineista, sen huomaa jo siitä kuinka tuttavaperheiden lapset on koko ajan nuhassa ja meidän lapset ei, kun saavat tuota deetä, vaikka onkin synteettistä.

sinkd. (nimimerkki)

hmmm... hyvä kysymys :D http://www.iherb.com/Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softg...

"Sourced from Lanolin "

ja lanolin on näköjään lampaan villasta O_O

SuS (nimimerkki)

Joo, lanoliinista eli lampaanvillarasvasta uutetaan D3 jota käytetään myös maidossa. Soitin Valiolle ja kysyin. Onko tämä nyt sitä synteettistä valmistetta joka estää sen magnesiumin imeytymisen?

Kysymyksiä, kysymyksiä :)

Devisol Strong 50mcg sisältää:
sorbitolia, ksylitolia, kolekalsiferolivalmistetta, paakkuuntumisenestoainetta(magnesiumstearaatti), piidioksidia, täyteainetta (hydroksipropyyliselluloosa), sitrusaromia

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Opiskelee nanoperusteet tästä. Katsokaa erityisesti sivu 8.

http://www.ymparisto.fi/download.asp?contentid=120...

Nanoa käytetään koska se on halpaa!

Siksi vain aidosta ruuasta elämäneliksiirit napaan!

sinkd. (nimimerkki)

D-lisästä luovun sitten kun pääsen Kanarian aurinkoon asumaan täältä pimeydestä :)

Itse olen ollut VHH-tietoisella ruokavaliolla yli 5 vuotta ja koittanut löytää aina mahdollisimman luomut vaihtoehdot.

Mutta sanotaan vuosi sitten kun D-lisän aloitin vuosi sitten niin kyllä näki terveydessä vielä huomattavamman parannuksen.

MrrKAT (nimimerkki)

D3-vitamiinin teossa ja puhdistuksesa jne käytetään varsin teollisia prosesseja ja aineita,
mm. I luokan myrkkyä natriumhydromonoksidia. Ja sitä tuskin kannattaa suoraan kaivoksista rahdata puhtaaseen lääkepilleritehtaaseen, vaan oltava lääketieteellistä laatua. Niinpä se on mitä todennäköisimmin ostettava kalliimmin Big Pharmaan sidoksissa olevilta kemian tehtailta, kuten muutkin aineet.

Vieras (nimimerkki)

"YK:n IPCC-ilmastopaneelin neuvonantaja David Shearman haluaa uuden ekoveron.
Joka perheen, joka haluaa enemmän kuin sallitun määrän lapsia, pitäisi joutua maksamaan päästöveroa. Verorahat käytettäisiin puiden istuttamiseen ja tällä kompensoitaisiin lapsen uloshengittämä hiilidioksidi. Perheiden pitäisi maksaa 5000 dollaria (4400 US dollars) jokaisesta sallitun määrän ylittävästä lapsesta sen syntyessä ja sen jälkeen 800 dollaria lapsesta per vuosi" Shearman kirjoittaa.
Veroa maksettaisiin kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Kokonaissummaksi tulisi suunnilleen 18 000 dollaria per lapsi. Ideana on kompensoida planeetta maata siitä, että on syntynyt ihmiseksi ja tuottaa hiilidioksidia hengittäessään."

Hienoa, että on jollakin tavalla otettu kantaa ihmiskunnan suurimpaan ongelmaan eli väestöräjähdykseen. Kyseessähän on tabu, josta ei yleensä saa keskustella.

sinkd. (nimimerkki)

taitaa olla samoja satuja kun ilmastonlämpeneminen, tänään kuuntelin uutisissa että Taiwankin alkaa maksaa lapsilisää kun syntyvyys on pudonnut ja väestö ikääntyy

SuS (nimimerkki)

Maapallo pystyy tälläkin hetkellä tuottamaan ruokaa ja happea joka ikiselle ihmiselle planeetalla, kun vaan jakaisimme ruoan tasan. Väestönkasvu on ongelma vain niille, jotka eivät halua luopua ylellisestä ja kuluttavasta elämäntavastaan. Kyseessä ei ole tabu, sillä vähän väliä joku -yleensä vanhempi mieshenkilö- ehdottaa jotain vastaavaa.

18 000 dollaria puiden kasvattamiseen, mitä jos vaan oltaisiin hakkaamatta sademetsiä sen edestä?

Hiilidioksidi ei ole minkäälainen ongelma tällä pallolla.

Vieras (nimimerkki)

Siis väestönkasvu ja maapallon resurssien riittävyys ei olekaan mikään globaalitason ongelma?

sinkd. (nimimerkki)

Ainoa ongelma on eliitti joka haluaa väestönvähentää kaikkia muita paitsi itseään

Vieras (nimimerkki)

"Väestönkasvu on ongelma vain niille, jotka eivät halua luopua ylellisestä ja kuluttavasta elämäntavastaan."

Mitenkähän luopuminen konkreettisesti tapahtuu? Ketkä viettävät ylellistä ja kuluttavaa elämäntapaa?

Voitaisiinko aloittaa maailman miljardööreistä? Paljonko ja miten heiltä riisutaan varallisuutta ja mihinkä varallisuus käytetään?

Tämä on eliitin pahin vihollinen (nimimerkki)

Ilman Hitleriä Suomessa puhuttaisiin Venäjää. Että siihen malliin.

Tässä Hitlerin omin sanoin sodan syyt:

http://www.youtube.com/user/truthwillout1000#p/f/5...

Kiittää Suomea kovasta taisteluhengestä ja kansan urhoollisuudesta. Kertoo kuinka vaikeaa oli seurata pienen valtion taistelua yksin suurempaa ja epäreilua vihollista vastaan.

KAIKKI mitä teille on koulussa opetettu Saksan WW2 tapahtumista tulee kyseenalaistaa. Jos oikeasti haluatte tietää mitä on tapahtunut, tulee objektiivisesti tutustua molempien puolien todistusaineistoihin, ja tutkia ne tarkkaan. Olen tähän käyttänyt viimeiset 5 vuotta, ja KAIKKI osoittaa suuren vääryyden olemassaoloa. Faktat eivät tule yleistä käsitystä WW2 tapahtumista.

Tulisiko YLEN kanavalta joskus tällaista ? EI VARMASTI, NIIN SYVÄÄN ON PROPAGANDAN PUUKKO ISKETTY

http://www.youtube.com/user/truthwillout1000#p/u/3...

HUOM ! Muistakaa, historia kirjoitetaan VOITTAJAN EHDOILLA ! Ja se ei ole totuus, eikä kerro mitä oikeasti on tapahtunut.

Sodan syy: Hitler siirsi Saksan markan hallinan kansalle, pois yksityisiltä (sionisti)keskuspankkiireilta.

Tämän liikkeen on tehnyt 2 valtion päämiestä, JFK ja Hitler. Mitä JFK sanoi Hitleristä ?

"Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived... He had a mystery about him in the way that he lived and in the manner of his death that will live and grow after him. HE HAD IN HIM THE STUFF OF WHICH LEGENDS ARE MADE."

- John F. Kennedy, President of the United States

Tuomas Hako

Ei Kennedy tuossa varsinaisesti ole H:n puolella, vaan povaa mainetta ja mysteeriä yms kuuluisuutta

Vieras (nimimerkki)

On pelottavaa, miten näitä erilaisia ekopakkoja syntyy kuin sieniä sateella. Kun niitä edistetään YK:n voimin, ne saavat kerroksen lisää ikäviä kaikuja.

Ekopakot olisivat jollain tavalla perusteltuja, jos ainoat ja keskeiset ilmasto-ongelmat tulisivat kuluttajien päästöistä.

Chemtrailit, teollisuus ja sotiminen tuottavat surutta päästöjä ympäri maailmaa, mutta kuluttajia halutaan rangaista typeryyteen saakka menevillä rajoituksilla. Aargh tätä maailman hulluutta.

uurija (nimimerkki)

On kyse puoluepolitiikan tekemisestä.
Puoluepoliittinen ylivoima sallii valtiolle verotusoikeuden käytön aina kipurajan ja terveen järjen yli.
Oikeisto käyttää vaaleissa saatua ylivoimaa hyväkseen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

aamusella luin RTNewsista että ilmaston muutos (ex-ilmaston lämpeneminen) joka muutettiin globaaliksi ilmaston sekasorroksi muutetaan nyt globaaliksi saastumiseksi.

Globaali saastuminen on totta.
Koska kuitenkin YK saa rahoituksensa suuryhtiöiltä, se tuskin vaatii teollisuudelle saasteveroa.

Tai jos vaatisikin, teollisuus siirtäisi verotuksen kuluttajahintoihin.

Joten kuluttaja voi ryhtyä vastaiskuun kuluttamalla vähemmän, syömällä lähiruokaa, kierrättämällä, ostamalla kotimaista ja pistämällä tv:n kiinni niin ei tule pöljiä ostoimpulsseja.

Ja onhan tutkittu, että tv:n katsominen vähentää aivotoimintaa > lisää mm. alzheimer-riskiä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

oletko ajatellut seurauksia?

Meille jankutetaan päivittäin väestön ikääntymisen ongelmista. Jos nyt lasten teko loppuu, niin automaatioko meidät hoitaa?

Ainakin valtamedia alkaa luukuttaa eutanasian autuutta (ja kustannustehokkuutta).

Köyhät eivät voi lisääntyä > rodunjalostusta
Uskonnollisia ryhmiä rangaistaan > missä uskonnon vapaus?
Köyhille maille takuulla laaditaan lapsista "kollektiivinen velka" jonka maksamiseksi viedään raaka-ainevarat maasta

Miten käy biodiversiteetille, jos vain eliitillä on varaa lisääntyä?
Ihminen on biodiversiteettiä siinä missä muutkin eläimet.

Paljon älykkäämpää on kuluttaa vähemmän.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

19.86 syntymää / 1000 henkilöä
8.37 kuolemaa / 1000 henkilöä

odotettu (laskennallinen) elinikä 66.12 vuotta

CIA World factbook https://www.cia.gov/library/publications/the-world...

muista CIA:n tilastoista näkee että syntyvyys Euroopassa ja yleensä länsimaissa on laskusuuntainen, köyhissä maissa suuri MUTTA köyhissä maissa kuolleisuus on suuri.

Ja länsimaissakin lääketiede tappaa noin 50.000 henkilöä vuodessa ;)

jopa yli.

Vieras (nimimerkki)

Näin eliittiin luettava (?) Pentti Linkola marraskuussa 2009:

Väestöräjähdys: ”AIDS antoi ensin toivoa, sitten sekin lässähti”

Pentti Linkola pitää ihmisiä yksilöinä enimmäkseen mukavina. Yhteiskuntana ihmiset saavat aikaan kauheita. Ympäristöfilosofi, kalastaja Pentti Linkolan mielestä maapallon liikakansoituksen hillitsemiseen tarvitaan kovia otteita: sotia, terrorismia ja tauteja. Linkola pääsee jälleen valloilleen uudessa Vastuullinen vaikuttaja -lehdessä.

-AIDS antoi ensin toivoa, mutta sitten sekin lässähti, hän toteaa lehdessä.

-Tsunamistakaan ei ollut iloa, eihän siinä mennyt edes yhden päivän nettolisääntymisen verran ihmisiä.

"Spekulaatiotasolla" Linkola on lehden mukaan miettinyt, että tehokkaimpia tapoja vähentää väkeä olisi suurkaupunkien vesijohtoveden myrkyttäminen. Öykkärimäistä länsimaista elämäntapaa vastustavaa terrorismia ja sotia Linkola kannattaa. Sodissa tosin voisi hänen mielestään kuolla enemmän hedelmällisiä nuoria naisia.

Ympäristörikoksista suurimpana Linkola, kahden lapsen isä, pitää lasten hankkimista: Yhden lapsen politiikka pitäisi saada lainsäädännöllä pakolliseksi kaikkialla maailmassa. Omiin lapsiinsa hän on tyytyväinen - nämä ovat hankkineet Linkolalle yhteensä vain kaksi lapsenlasta.

Luonnosta Linkola löytää vain yhden virheen, tuulen, joka on hänen mielestään virheellinen ilmiö. "Tuuli rymisee, heiluu, vaahtoaa. Siinä luonto itse on mennyt vikaan."

Finnish Business Society -yritysverkoston Vastuullinen vaikuttaja -lehden jutun nosti ensin esiin Helsingin Sanomat.

SuS (nimimerkki)

Linkola elää, kuten opettaa ja haluaisi kaikkien muidenkin elävän. Hän onkin hyvä esimerkki siitä, millä tulee toimeen kun "luopuu ylellisestä, kuluttavasta elämäntavasta." Siihen tässä itsekin pyrin, että hevosella pääsee ja ettei sähköä tarvitsisi kuin tälle tietokoneelle, jolla pääsen internetin ihmemaailmaan kaiken maailman tiedon lähteille lukemaan muutakin kuin hesaria ja ylen antia.

Linkola on tyypillinen "lisääntymisiän ylittänyt valkoinen mies" puhumassa siitä, että maapallolla on liika väkeä. Jokainen meistä on täällä tarkoituksella.

Aiheesta on hyvin kirjoittanut The Guardianin George Monbiot:
http://www.monbiot.com/archives/2009/09/29/the-pop...

Samaa kirjoitusta on suomeksi käsitellyt Itä-Savon lehden kolumnisti Pertti Martiskainen blogissaan:
http://www.ita-savo.fi/scripts/edoris/edoris.dll?t...

Aiheesta on olemassa kirjoituksia, kuinka maapallo todella tuottaa riittävästi ruokaa kaikille, mutta se ei jakaudu tasaisesti. Täällä Suomessa heitetään joka päivä tonneittain ruokaa roskiin.

Vieras (nimimerkki)

Ei olekaan kyse siitä, etteikö ruoka riittäisi, vaan siitä, miten se hinnoitellaan ja kenelle se on saatavilla.

SuS (nimimerkki)

Eli sekö on perustelu? Maapallolla on liikaa väkeä, koska osa on niin köyhiä ettei heillä ole varaa ruokaan, vaikka sitä kyllä riittäisi kaikille joilla on rahaa ostaa?

routa (nimimerkki)

Kuolleista linnuista vielä, on niitä tavattu Suomessakin ja aikaisemminkin:
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/224180...

Piilo (nimimerkki)

Oijjoi, meillä on kuopuksella edessään 2kk neuvola tällä viikolla. Synflorixilla kuulemma yrittävät tuikata. Saa nähdä onnistunko tällä kertaa valaisemaan synnyttänyttä siitä että piikki voitaisiin jättää väliin. H1N1 kanssa se ei onnistunut enkä silloin vielä näin kiihkesti vastaan ollutkaan.

Esite vanhemmille lupaa kaikkea hyvää
(http://www.ktl.fi/attachments/suomi/osastot/roko/r...)
Tuosta Argentiinan tapauksesta ei tunnu löytyvän mitään tutkittua tietoa mikä sinällään vaikeuttaa, kun pitäisi alkaa perustelemaan miksi ei kyseistä rokotetta halua lapselleen. On ainoastaan noita epäilyksiä, kun tutkintakin on mitä on.

Onhan sitä jo ~8 vuotta markkinoilla ollut 7/10 rokote tämän 10/10 sijaan. Eniten näissä rokoteasioissa huolestuttaa tietenkin kansalaisen oikeusasema sen jälkeen jos jotain tapahtuu. Yhteyden todistaminen näyttää olevan huomattavasti vaikeampaa sellaisissa tapauksissa kun jotain negatiivista tapahtuu, kuin niissä joissa saavutetaan joku 10% marginaalinen hyöty.

Piilo (nimimerkki)

Vähän aina pistää mietityttämään, jos ei yhtiön emomaa testaa omilla kansalaisillaan. GSK:n brittiläisyydestä voidaan tietenkin olla montaa mieltä. Commonwealth on kyllä muutoin ollut tutkimuksissa edustettuna.

(www.gla.ac.uk/media/media_180819_en.pptx)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Piilo,

voi johtua siitäkin että meillä on -ainakin näennäisesti- parempi oikeusturva

routa (nimimerkki)

Siis eihän neuvolaan tarvi perustella yhtään mitään muuta kuin ilmaisee, että kiitos ei rokotteelle. Riittää, että olet itse sitä mieltä, että et rokotetta lapselle halua, ei siihen tarvi perusteluja. Voihan sitä ympäripyöreästi sanoa, jos ilmenee painostusta, että katsotaan ehkä myöhemmin.

Just tänään sanoin neuvolassa kiitos ei ja se oli näitä vanhoja rokotteita, ei edes uusia. Eipä siitä sen kummempaa keskustelua syntynyt.

Piilo (nimimerkki)

Joo, eihän ne pakollisia ole ja pitikin kirjoittaa siitä vielä perään mutta unohtui. Tarkoituksenani oli kai sanoa että monelle saattaa syntyä sellainen mielikuva, että se on otettava tai lapselle tapahtuu kauheita.
Holhoaminen on saanut nykyään muutoinkin älyttömät mittasuhteet.

Kansallinen rokotusohjelma
"Rokotukset ovat vapaaehtoisia ja maksuttomia"

Ei siis tartuntatautilain pykäliä 12 ja 12a vielä otettu käyttöön.

routa (nimimerkki)

Joo, kyllä minunkin mielestäni on valloillaan näkemys, että jos uskallat ajatella vastoin virallisia suosituksia ja vielä toteuttaa ajatuksiasi, olet edesvastuuton ja uhkaat teoillasi lähes tulkoon toisten olemassaoloa. Etenkin kun puhutaan rokotteista. Niistä löytyy kyllä monenlaista tutkimusta ja järkeilyä rokoteintoilua vastaan, mutta niitä pidetään täysin turhina - ei ole mukamas mitään syytä ottaa itse selvää mistään, kunhan tekee vain kuinka käsketään virallisilta tahoilta. Eli siis ulkoistetaan oma ajattelu tärkeissä asioissa.

Minä otan vastuun päätöksestä olla rokottamatta. Tiedostan, että rokotus on vierasperäinen aine, jota tutkii aineen oma valmistaja, josta valmistaja EI mielellään kanna vastuuta, jota valmistaja testaa lapsillamme. Tiedostan, että rokotettuja tauteja vastaan voi suojautua muutoinkin ja niitä voidaan hoitaa mm homeopatian keinoin, jos sattuu jostain tarttumaan. Tiedostan, että suht hyvin voi käydä molemmissa tapauksessa, ei ilmene tauteja eikä sivuoireita rokotuksesta, mutta tiedostan myös, että molemmissa tapauksissa voi käydä myös ikävästi, eli rokotteesta tulee yllättäviä haittoja tai tartuntataudista aiheutuu ikäviä jälkitauteja. Valitsen kuitenkin rokottamattomuuden tässä sairauksien, ongelmien, allergioiden ja atopioiden mekassa ja toivon ja uskon tekeväni oikean ratkaisun.

Aiemmin olin sitä mieltä, että rokotteiden täytyy olla hyvä juttu sen takia, että kun kaikki niitä ottavat ja se kuuluu "ohjelmaan". Onpa hienosti järkeilty.

Narkolepsiaankin pitäisi olla apua homeopatiasta. Voi kun niiden lasten vanhemmat kävisivät kokeilemassa..

Vieras (nimimerkki)

"Aiheesta on olemassa kirjoituksia, kuinka maapallo todella tuottaa riittävästi ruokaa kaikille, mutta se ei jakaudu tasaisesti. Täällä Suomessa heitetään joka päivä tonneittain ruokaa roskiin."

"Ei olekaan kyse siitä, etteikö ruoka riittäisi, vaan siitä, miten se hinnoitellaan ja kenelle se on saatavilla."

"Eli sekö on perustelu? Maapallolla on liikaa väkeä, koska osa on niin köyhiä ettei heillä ole varaa ruokaan, vaikka sitä kyllä riittäisi kaikille joilla on rahaa ostaa?"

Edellisen kaltaisia ympäripyöreitä heittoja on tietysti helppo kirjoittaa, kun ei ole mitään konkreettista ratkaisumallia esittää.

SuS (nimimerkki)

Ai Minunko pitäisi jollekulle nimimerkille "Vieras" keksiä konkreettinen ratkaisumalli MIHIN? :DDD
Sanoit että väestön liikakasvu on tabu ja minä sanoin että ei ole.
Suo anteeksi, mutta alat kuullostaa trollilta. Ignoreen.

Vieras (nimimerkki)

EU nimesi vuoden 2011 Euroopan vapaaehtoistyön teemavuodeksi.(ORJATYÖMARKKINAT ALKAVAT). 2010 oli köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen vastainen teemavuosi.(KÖYHYYS JA SYRJÄYTYNEISYYS LISÄÄNTYI HUOMATTAVASTI).
http://www.europarl.europa.eu/news/public/story_pa...

syytöntä syytetty (nimimerkki)

Meno on täydellisen sairasta, joku SPLC järjestön edustaja, Mark Botok, syyttää mm. David Ickea näistä Arizonan ammuskeluista.

David Icke on juuri aina paasannut, että ikinä ei väkivaltaa, että älkää suostuko menemään sotimaan, sekä hän on paasannut väkivallattomasta vastarinnasta ja kun tuon ampujalta ei ollut edes löydetty mitään David Ickeen liittyvää materiaalia, vaan paljon muuta kirjallisuutta.

Huomatkaa miten hän myös yrittää ympätä mielisairaiksi terroristeiksi ne, jotka kannattavat kultakantaista dollaria, kuten USA:n perustajaisät.

http://www.infowars.com/splc-blames-ayn-rand-david...

http://www.youtube.com/watch?v=ZxRbaKqeOaI&feature...

Mark Potok taitaa olla zionisti, niin härskiä tekstiä hän latelee ja niin zionistisen agendan mukaista.

Kas kuin hän ei syyttänyt Aatamia tai Eevaa, se olisi ollut ihan yhtä loogista.

Tämä Mark Potok on ajanut kovasti viharikoksia lakiin, taitaa hän ja hänen järjestönsä olla zionistien perustama ja rahoittama.

Hänen järjestönsä on tämänlainen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Poverty_Law_...

Kun katsoo Mark Potokin ja tuon järjestön taustoja, niin Z-voimat sieltä taitaa löytyä.

Katsokaa mitä oksennusta tämä Mark Potok on ennenkin paasannut.

http://www.youtube.com/watch?v=ZTZEZ5GyXfc&feature...

http://www.youtube.com/watch?v=xLQbjuP2wGU&feature...

googlaus Mark Potokista, tuttua tavaraa:

http://www.diggersrealm.com/mt/archives/20090814/p...

Eli näitä zionisti tyyppejä, jotka haukkuvat terroristeiksi, äärioikeistolaisiksi, äärivasemmistolaisiksi ihmisiä, jotka vastustavat heidän hirviömäistä NWO-agendaa ja heidän omistamaa yksityista rahakartellia, jossa valtiot joutuvat olemaan heidän kuristuksessaan, vaikka valtiot voisivat itse luoda ja kontrolloida oman valuuttansa, eikä kenenkään valtion tulisi olla kenellekkään ulkopuoliselle velkaa, silloin zionistien järjestöt kuten IMF, Maailmanpankki, OECD, jne. jne. lakkaisivat yksinkertaisesti olemasta, kun valtiot saisivat takaisin kontrollin omaan rahaansa, niinkuin asioiden kuuluisi olla ja niinkuin asiat on joskus USA:sakin olleet.

Tässä vielä David Ickea, hän on aina puhunut non-comply väkivallattomasta vastarinnasta, sekä sanonut, että ei saa provosoitua ikinä väkivaltaan, sillä sitä he juuri haluavat.

http://www.youtube.com/watch?v=TNnx5dACfYA

http://www.youtube.com/watch?v=kdFmTV8S2_U

Tässä taas näkee, miten esim. englantikin on jo tullut poliisivaltioksia ja valtion harjoittamaa väkivaltaa kansalaisia kohtaan.

Valtion edustajat työnsivat Ian Tomlinsonin katuun sillä seurauksella, että hän menetti henkensä.

http://www.youtube.com/watch?v=Y1UAtBGsbG4

Tätä arizonan ampumistapausta he käyttävät niin paljon hyväksi NWO agendan eteensaamiseksi kuin mahdollista.

Nyt on jo sanottu mustaa valkoiseksi ja valkoista mustaksi.

sinkd. (nimimerkki)

no huh huh, toisaalta olihan Gandhikin päivinään vankilassa (6 vuotta?) kun oli kiihottanut kansaa. Tämäkin rauhan mies mutta kyllä se musta selostetaan valkoiseksi ja toistepäin tosiaan jos tahtoa on ja joku joka on niin unessa että uskoo

Vieras (nimimerkki)

Mark Potok on patologinen valehtelija sekä zionisti.

Mark Potok hates on Americans and defends the US government

http://www.youtube.com/watch?v=ZTZEZ5GyXfc

Hyvä kommentti:

"This guy" makes money off trying to scare blacks and jews that evil white people are going to blow stuff up and kill them.

He's a liar and a charlatan.

Ask yourself why it is most Jewish harrasment groups like the SPLC and the ADL who are trying to tell Americans that they are terrorists if they believe that 9/11 was an inside job.

Ei kai ole yllätys, että zionistijärjestöt ja zionistit hyökkäävät mm. David Ickea kohtaan.

http://www.davidicke.com/articles/political-manipu...

Sananvapauden ja mielipidevapauden he haluaisivat poistaa, niinkuin kaikki muutkin vapaudet.

"viharikos" on juuri suunniteltu sananvapauden tuhoamiseksi.

Vieras (nimimerkki)

Tuon SPLC:n yksi rahoittaja on Rothschild zionisti George Soros.

Kohdalta 24.

"The SPLC has received funding form George Soros, who favors globalization policies.[24]"

http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Souther...

George Soros on monessa mukana, hän on yksi suuri ns. illuminatin sisäpiiriläinen, sekä globaali aseriisuja, siviilit halutaan riisua pienaseista, jotta NWO tyrannia saa teurastaa karjaansa.

http://www.youtube.com/watch?v=tO0k9SHljCc

Tämä on kamalaa tekopyhyyttä, samaan aikaan USA:n predator kauko-ohjattavat lennokit tekevät ohjusiskuja päivittäin pakistanissa ja afganistanissa ja niissä kuoli viime vuonna vähintään satoja siviileitä, naisia ja lapsia, ja kuinka moni tapaus on vaiettu kuoliaaksi.

Noita predator ohjusiskuja tekee CIA, kauko-ohjattavat predator koneet ovat jatkuvasti ilmassa afganistanissa ja pakistanissa, kukaan ei surkuttele näitä kuolleita ja vammautuneita siviilejä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Itseasiassa Pakistanin armeijan korkea-arvoinen edustaja sanoi (RTNews) suoraan jo viime vuoden puolella, että saattaa olla ennen pitkää mahdotonta estää raivostuneita pakistanilaisia käymässä Pakistanissa majailevien amerikkalaisten kimppuun.

Vihje oli varsin selväsanainen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Noista vitamiineista: kannattaa tosiaan lukea purkin kyljestä tuoteseloste.

Olen jopa kerran Amerikan ihmemaassa nähnyt omenatuoremehu-tölkin, joka -kun luki tuoteselosteen- ei sisältänyt yhtään omenaa :D

Vieras (nimimerkki)

Kokoomus on järjestäytyneen rikollisuuden oikea käsi:
http://veispuuk.wordpress.com/
Paritusta, veljeilyä "kerholaisten" kanssa, talousrikoksia, kuolemantuottamuksia ja ties mitä muuta...

Ei tämän maan kansa voi olla niin tyhmä, että vielä äänestäisi nämä samat rikolliset maan johtoon...

tripale (nimimerkki)

ENSIKSI VAROITUS: sisältää henkilökohtaista vuodatusta ja ylipitkää blogikommentointia, ollessaankin täysin totta.Jos tämä nylppää hyppää yli.

Pitääpä jakaa tähän tosielämän tapahtuma jonka kohtasin viikonloppuna:

Löysin isäni kuolleena kotioveltaan, ja tilanne sitä ennen on lyhennettynä seuraava:

Suomeen ikänsä veroja ja velkojaan tuplaten maksanut yksityisyrittäjä, työriippuvaiseksi meidän jälkipolven "turvaksi" opetettu(pesty), teräksisen ammattitaidon omannut todellinen Tekijä. Motiivinaan yrittämiseen seuraava; -Tehdään täällä pienelle ammattilaisryhmällä riittävä määrä työtä saadaksemme leipää.-Me emme lähde maailmalle seikkailemaan. Eikä lähdetty. Ei ollut ambitiota, ei halua, ei tarvetta, ei ahneutta.
No sehän on kovin tuttua kuinka käy kun yhteiskunta virittää selkärangan kantavuudet meillä matosilla riskirajoilleen, olit tekijä tai et.

-"ei ole aikaa" huolehtia itsestään/toisistamme, stressi ja ankeus.
-kokonaiskemikaalikuorma lisänä, kehittää takuuvarmasti vaivan jos toisen. Diabetes 2->sydän tukkoon->mieli tukkoon->kaikki muutkin pillit tukkoon->7 ohitusta->jalat rikki->amputaatioita->takuuvarma mutta hidastettu kuolema , TOOODEEEELLA pitkäaikaisella helvetillisellä kivulla vuorattuna. Tässä tapauksessa tuo kuoleman tekeminen kesti sieltä helvetillisen uuden vuosituhantemme alusta viime viikonloppuun, siis sairauksien ilmettyä.

Melko tyypillinen tarina kuinka sairastetaan.Vastaavia ihmisiä kärsimyksineen on tunnetusti tuhottoman paljon.

Ja kuinka 2000-luvulla sitten on hoideltu ihmisiä verovaroin?

Isäni kuten monien tapauksessa jotakuinkin seuraavasti:

- Massiiviset operaatiot ja tehohoidot hoidetaan pääosin hyvin. Kirurgit ovat käsityöläisiä. Ei heitä hirveesti kiinnosta tehdä sutta ja sekundaa.Virheet kuitenkin lisääntyneet.

- Lääkkeitä kylvetään siinä järjestyksessä , kuinka mainosjulisteet on aseteltu paremmuusjärjestyksiin vastaanotoilla.Useasti vaihdellen ja vatkaten. Ja paljon. Ja vääriä. Ja sopimattomia. Ja pari hyödyllistäkin.

-Lääkäri ei puhu, ei mieti haittavaikutuksia. Se tekee apteekin ammattilainen , joskus.

-Omaisille jää vastuu ottaa selvää haitoista ja mahdollisista hyödyllisistä lisistä.
Pari tosiesimerkkiä: Veri liian ohutta-> "ei ole K-vitamiinia meillä vaikka olemme sairaala, mene kotiis"-> vein pussin pistaasimanteleita->tilanne korjautui...Keuhkoissa nestettä->"ime lisää furesista ja mene kotiis"->lääkäri ei kuitenkaan "jaksanut" lopettaa samanaikaista metformiinia vaikka tunnetusti ei oikein sovi nestekuormaa saaville henkilöille->omaisen opastuksella seuraavan kerran lääkäri sitten oivalsi; "hei tää metformiini kyl lisää sitä nestettä täs tapaukses et lopetetaan se ja siirrytään piikkiin".Auttoikin aikansa, tokihan tämän tiedämme.

-Jos sitten tulee noita kammottavia avohaavoja jalkoihin alkaakin alistajasatanistia riemastuttava ja kansalaisihmistä kammottava kikkailu:

Tässä tapauksessa ensin toisen ukkovarpaan haavaa hoideltiin 1,5 vuotta( luut näkyvillä , visvaa, tulehduksia, antibiootteja kymmenen kuuria vuoteen). Ja sitten kun kokonaisen varpaan pää ajautui nekroosiin(tammikuu) sanottiin: "tule sitten helmikuun viidestoista sinne haavahoitoon niin konsultoidaan plastiikkakirurgia(?)". Eipä pystynyt odottelemaan joten omaisena vein hänet terveyskeskuslääkärilleen "pakottamaan" lähetteen tuon mätivän ja kuolleen jäsenen poistoon.Haavahoitaja ei tähän aiemmin jaksanut puuttua. Amputaatio auttoi ja haava umpeutui, jopa liikuntakyky jäi.
Kunnes sitten sama ruljanssi alkoi toisen jalan kohdalle. Sitä ruljanssia kesti taas sen vuoden päivät, edellisviikonloppuun. Kaksi viikkoa sitten isäni , useiden viikkojen kipuun pakollisen panacodkuurin jälkeen ja useiden viikkojen aikana haavahoidossa esittämiensä "aneluiden" johdosta saikin ajan tälle viikolle amputaatioon, sattuneesta kuolemastaan johtuen kuorensa makaa tosin nyt pari kerrosta aiottua alempana.

Viimeisin kerta kun tämän uusimman haavan hoidin joulupesujen jälkeen, se oli kammottavassa kunnossa: peukalon pään kokoinen, visvainen kuoppa josta mustunut luu ammotti, varpaan alla 5mm reikä josta pursui mätää.Kuoriutuvia ihokerroksia kuin sipulissa. Eli käytännössä
irtioleva varvas jossa tulehdus. Ja haavahoito mielsi sen ei-akuutisti operoitavaksi. Viikonloppuna oli lähdössä taas tuota haavaa hoidattamaan

Vielä eräs "palvelun" toimitus viime vuoden lopulta mainittavaksi meille veronmaksajille. Isäni levätessä kotonaan alkoi kova rintakipu ja tajunnantason lasku->soitti minulle-> soitin ambulanssin koska olin noin 20km:n päässä hänestä -> tovin kuluttua hän soitti minulle takaisin ja sanoi että "ambulanssimiehet kävi ja sanoi että kun olet tuohon alas päässyt itse ja heillä tuli just keikka niin soita poikasi viemään polille"->toki vein polille. Aiemmin luulin että ambulanssi on tuollaista varten. Enpä luule enää.

Että tässäpä vaan yksi tapaus, täyttä totta. Ja näitähän piisaa meil hyvinvointimaassa.

Minä sain isältäni elämän, opit , työtäkin, iloa, isän. Yhteiskunta sai n määrän tekniikkaa ja huoltoja joilla "hyvinvointia" osaltaan rakennettiin sekä verovaroja. Mitä sai isäni tuosta työstään? Meidät lapset sai ja meidän apumme ja välityksemme.Mutta senhän me olisimme antaneet muutenkin.

Mitähän tästä kaikesta opimme?

Kysyisin eliitiltä: Mitä te hyödytte siitä että maailma on enemmistölle enemmän tai vähemmän elävä helvetti? Eikö juuri niin luoda ihmisiä joilla ei ole motiivia hyödyttää tätä helvetillistä peliänne? Ja uskovaisille(varsinkin Abrahamisten alistususkontojen kannattajille)hihhulialistujille sanoisin että helvetti on elämän aikana koettava tila. Josef ben Joshua (jeesusihmisen nimi) tai kukaan muukaan "ihmisjumala" ei sitä teille aivan suoraan kerro, koska nämä alistajat ovat aina tienneet markkinoinnin toimintaperiaatteet ja niiden typerryttävän tehokkaan toiminnan typeryksien mielissä.

Pahoittelen pituutta ja avautumista. No tästä aiheestahan ei toiste tarvitsekaan kirjoittaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Voi tripale!

Lämmin osanottoni.

Minullakin on vastaavia kokemuksia: osa-invaliditeettipäätöstä vitkuteltiin KELAssa vuosien ajan. Odottivat ilmeisesti että amputoidut osat kasvavat takaisin?

Amputaatioon ei olisi tarvinnut mennä mutta sairaalalta oli leikattu menoja joten asiakas sitten odotteli sen yli seitsemän tuntia odotushuoneessa sormet taskussa.
Antoivat kättä varten vaippoja ettei veri sotke lattiaa.

Tämä tapahtui talouden nousukaudella.

tripale (nimimerkki)

Kiitos Riikka.

Niin eikö todella ole vääryys että Heidät jotka ovat meidät tänne asti tuoneet , venytetään ensin setelinpainokoneen käyttöenergiaksi ja sitten imetään loputkin hoitamalla kaikessa vain seurauksia. Ja kuinka laiskasti toimivatkaan paksun pomon alistuneet Tekijät. Vain täysin kierrättävä lihamylly ja purilaiskone puuttuu niin Tekijän, Olijan kuin kuluttajankin elon loppumetreiltä.

Kuten tietänet niin olen parisen vuotta kirjoitellut blogiisi ensin paleriderinä ja sitten tällä merkillä (=mm. bumerangimallin nimi), erinäisiä hyvinkin vihaisenkyynisiä ja turhautuneisuudesta kertovia viestejä.
Vahvin syy oli huoli Isästäni. Järjestelmän antama kohtelu Tekijöilleen vihastutti ja vihastuttaa. Nimimerkki tietyssä mielessä Isäni suojaamisen vuoksi. Minä halusin hänelle ainoastaan hyvää.
Sinun ja kaltaistesi Ihmisten avulla olen kuitenkin maailman vääryyksiä ja tuskaa kestänyt helpommin; informaation monipuolisuus on minulle aina ollut tärkeää.Suurena apuna menossa ovat olleet Ihmiset jotka uskaltavat olla vahvasti erimielisiä mm. $-mammonakultin-£ ideologiaa kohtaan. Sekin on toki auttanut että tutkittuani vuosia valtauskontojen sisältöjä ja älyvapauksia, onnistuin löytämään suuntani muualta.

Kummaa on että koen nyt todella suurta huojennusta kun Isäni ei enää tarvitse kärsiä, vaan saa olla vapaa kahleista , en niinkään katkeruutta tai vihaisia tunteita.
"Family-business"-kulttien aiheuttaman katkeruuden olenkin päättänyt suunnata loppuikäni johonkin todella positiiviseen ja rakentavaan toimintaan. Mielummin Tekijä kuin tönijä. Unohtamatta kuitenkaan etten aio vieläkään kääntää poskea jos poskelle tullaan asiattomasti.

Että tällaisia fiiliksiä surun kokemisen alkumetreiltä.

Eteenpäin.

uurija (nimimerkki)

Ei mitään pahoittelemista.
Lämmin osanottoni.
Tärkeä kirjoitus.

tripale (nimimerkki)

Kiitos empatiasta.

Yksinäisenä nimettömänä introverttinä huomaa ajoittain kuitenkin kuinka värejä on muitakin kuin sininen.

Ja kun tuon edellisen vuodatuksen Isästäni kertoo sillä määrällä ihmisiä jotka vastaavaa kokevat niin veikkaanpa että vastaus = jokatapauksessa liikaa ihmisiä helvetissään. TUHANSITTAIN.

Hyvinvointivaltio = pahoinvointivaltio = kehitysmaa .

Mikään ei muutu, mitään ei tapahdu, jos ei tee mitään. Tämänkin opin Isältäni. Nyrkkejä voi hieroa toisen vastaavaan loputtomasti,jatkaa virhetoimintaa, lopulta jokaiselle hevoselle löytyy kuitenkin taluttajansa ilman nyrkkejäkin.

SuS (nimimerkki)

Osanottoni, tripale.
Olet niin oikeassa, isäsi sairauskertomus ei ole lainkaan ainutkertainen.
Kiitos jakamisesta, opimme tästä.

Vieras (nimimerkki)

Quietly, globally, billions of bees are dying, threatening our crops and food. But a global ban of one group of pesticides could save bees from extinction.

Four European countries have begun banning the poisons, and some bee populations are recovering. But chemical companies are lobbying hard to keep all killer pesticides on the market. A global outcry now for a ban in the US and EU, where debate is raging, could provoke a total ban and a ripple effect around the world.

Let’s build a giant global buzz calling for these dangerous chemicals to be outlawed in the US and EU until and unless they are proved to be safe. Sign the petition to save bees and our crops and send this to everyone:
http://www.avaaz.org/en/save_the_bees/96.php

routa (nimimerkki)

Osanottoni, tripale. Allekirjoitan monet sanomasi, oma tarinani liippaa osin sinun tarinaasi, olen kokenut samoja tunteita. Minulla läheisen kuolema oli se, joka herätti minut unesta. Se toi mukanaan muutoksen, toivon sitä sinullekin, vaikka ehkä olet jo muutoksen tiellä. Vaikka moni asia näyttää tyhjyytensä, elämä itse näyttää syvyytensä. On surullista, että nyt monia uusia asioita oivaltaneena olisin voinut olla menettämälleni avuksi hänen sairaudessaan, tekemään ehkä jotain mitä lääkärit kapeakatseisena eivät tunne, mutta ellei menetystä olisi ollut, en olisi kokenut suuria kysymyksiä ja astunut ulos tiedostamattomuudestani. Voimia sinulle, ajattele kauniita isästäsi, elämässä ja kuolemassa on vapauttavaa oivallusta, kun sitä tietoa janoaa.

tripale (nimimerkki)

Kiitos.

Ikävä huomata ettemme saa sanomaamme läpi ajoissa vaikka yritämme. Vaikka yrittää, niin pakottaa ei voi ketään ja vanhat tavat istuvat joskus luutuneina vaikka sanoman saisikin läpi.

Meidän ei tule soimata itseämme siitä ettemme kyenneet ajoissa muuttamaan sitä minkä ahneuden jäljillä nuoleva organisointi sudeksi teki.
Voimme antaa sen avun eteenpäin kun ymmärrämme näiden kokemusten kautta kauneuden haurautta paremmin.

"..ajattele kauniisti isästäsi, elämässä ja kuolemassa on vapauttavaa oivallusta, kun sitä tietoa janoaa."

Isäni muisto on aina valonani. Ja totisesti tällaiset kysymykset ovat tärkeimpiä kaikista. Eläminen on kuolemista ja ruostetta ei voi materiaalisessa estää.

Toivon sinullekin voimia tuleviin.

tiina_73 (nimimerkki)

Hei.

Kohta euro romahtaa Portugalin ja Espanjan bailoutien takia, joten kannattaa äkkiä vielä vahvalla eurolla tilata D-vitamiinit varastoon.

Iherb.com on ylivoimaisesti paras paikka ostaa d-vitamiinit ja oikeestaan kaikki muutkin vitamiinit ja lisäravinteet netistä. Paras laatu ja hinta. D-vitamiineista suosittelen Now Foodsia ja Healthy Originsia. Olen jo pitemmän aikaa tilannut kaikki vitamiinit ynnä muut superfoodit sieltä.

Kannattaa tutustua kyseiseen sivustoon. Tuotteet tulevat jenkeistä, ja postikulut ovat vaivaiset 4 dollaria kun valitsee international airmailin, joka on postitusvaihtoehdoista ylivoimaisesti kannattavin vaihtoehto. Ostoksiin ei tule myöskään mitään alveja tai tullimaksuja, kunhan pitää huolen että ostokset eivät ylitä kolmen paunan painoa. Ilmaisen postituksen saat vielä kaiken lisäksi kun kerralla ostat yli 60 dollarilla, joten käytännössä itse ostan aina international airmailin postituksen kautta, mutta niin että kertaostos aina ylittää 60 dollaria mutta painaa alle 3 paunaa. Jos tilaan paljon tavaraa teen useampia tilauksia niin että mikään ostos ei kuitenkaan paina yli 3 paunaa.

Ensimmäisen ostoksen yhteydessä kannattaa käyttää NUL023 koodia, jotta saat vielä lisäksi 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Yleisesti ottaen hinnat ovat noin kolmanneksen siitä mitä Suomessa luonteistuotekaupoissa vastaavissa tuotteissa. Toivottavasti ohjeet eivät olleet liian monimutkaiset, koska tosiasiassa ostaminen Iherbistä on todella helppoa ja vaivatonta. Suosittelen!

t. tiina

Hemmo (nimimerkki)

>>Ensimmäisen ostoksen yhteydessä kannattaa käyttää XXXXXX koodia.

Jos kaikki tätäkin foorumia lukeavat iherbin asiakkaat mainostaisivat koodejaan täällä ja muilla foorumeilla, keskustelut muuttuisivat pelkäksi mainospaskaksi. Tunge koodisi ahteriisi!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tiina,

Italialla on isommat piilotetut velat kuin Espanjalla ja Portugalilla.

Tosin kyllä em. maat ovat velkaa toisilleen ja toimineet myös toistensa velkojen takaajana.

Mutta Italia pelasi pörssissä off-sheet rahalla.

Vieras (nimimerkki)

Riikka Söyring on harvoja uskaliaita ihmisiä täällä.
Tuo esiin asioita joista täällä vaiettaisiin mielellään, ja samalla pyyhkii kaikenmaailman lapin pilleristeillä pöytää.

Vieras (nimimerkki)

Kokoomuksen kansanedustajat pitää niin erinomaisena tätä terveydenhoitoa ja vähän muutkin. Vaan itse käyvät erikoislääkäreillä ja nauttivat niistä eduista mitä tavallisille ei suoda. Vaan on tyhmiäkin kansanedustajia, jotka ei osaa käyttää vaihtoehtohoitaja ja leikkauttavat turhaan sappikivensä ja leikkaus saattaa epäonnistua kuten eräällä...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

tripale,

älä katoa näköpiiristä -jos nyt sitä sanontaa voi blogista käyttää-, älä ainakaan pysyvästi.

Suru ottaa aikansa, ja usein se on sekoittunut helpotuksen ja syyllisyyden tuntein, kiukun, vihan ja ilonkin hetkiin.

Vaarini oli minulle äärettömän tärkeä ja hän kulkee mukanani yhä.
Niin kauan kuin muistaa, niin kauan ja sittenkin vielä.

ps. utistoimisto AP:n mukaan geoengineering on nyt myönnetty, ja määräysvallasta sen harjoittamisessa kinaavat USA, UK ja YK
http://news.yahoo.com/s/ap/20101204/ap_on_sc/clima...

tripale (nimimerkki)

Ei ole tod. ole tarkoituksena hyytyä tahi häippästä!. Tuossa kun menetyksen aavistukset ja Pelko olivat vahvimmillaan, seurailin menoa kuitenkin.

Pahimmillaan suru lie itsekkyyttä, lempeimmillään ehkä jonkinlainen interaktiivinen muistoaikamatka, kullatuin sävyin. Näin suhtaudun nyt, aika näyttää.

Jok.tap negatiivista on nyt ollut saavista kaataen vuosia, monilla, joten pyrkimys on balansoida tätä yksipuolista ankeutta kyllä.

syksyllä ja talvella -kuolemaa- ◙ ○ ☼ keväällä ja kesällä +syntymää+

uurija (nimimerkki)

Tripale, kiitos, että olet kertonut ja puhunut. Vointia ja voimia, lähimmäisten hyvyyden siunausta päiviisi.

Kirjoittamisen yhteys on suuri asia, yksi suurimmista.
Se tuokoon meille kaikille lohtua ja viisautta.

PS: Asiasi on koskettanut laajemminkin.
Ks.:

http://alternative-arboretum.blogspot.com

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

tripale,

syksyllä ja talvella lepoa ja unta, keväällä kuolemaa ja syntymistä -tai olomuodon muutosta, jos niin haluat-, kesällä kasvua.

Voimahali sinulle!

Vieras (nimimerkki)

tripalelle lämmin osanottoni.

____

Valheet, kirotut valheet lääketieteessä

Brave Thinkers November 2010 ATLANTIC MAGAZINE

Lies, Damned Lies, Medical Science

Much of what medical researchers conclude in their studies is misleading, exaggerated, or flat-out wrong. So why are doctors—to a striking extent—still drawing upon misinformation in their everyday practice? Dr. John Ioannidis has spent his career challenging his peers by exposing their bad science.

By David H. Freedman

http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2010/1...

konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

MrrKAT (nimimerkki)

Teitä saattaa kiinnostaa antaa kantanne influenssarokotuksista käyttäytymistieteiden laitokselle, sieltä otettiin yhteyttä tänne suomi24:ään:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9592248

(Passaako tämä täälläkin mainita ?)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

MrrKat,

passaa ilman muuta mainita. Jopa kiitän siitä, sillä muuten en kenties olisi kuullut asiasta.

Käyttäytymistieteiden laitoksen kysely liittynee osana WHO:n ja EU:n "paremman kommunikoinnin ohjelmaan" so. vastauksia analysoimalla päätellään, mikä on oikea tapa suostutella vastahakoiset ottamaan rokote.

Se tavoitehan mainitaan epäsuorasti sekä WHO:n että EU:n yhteenvedossa, eri nimikkeiden alla: marketing strategy, communication, increasing the popular demand, business plan jne

tripale (nimimerkki)

Olen aina arvostanut näillä palstoilla asiallisesti kommentoivaa ihmistyyppiä todella korkealle. Rohkeus puhuttelee.

Nyt kun koen tuskaa ja surua, huomaan että empatiakykyisten ihmisten muoviselle näppäimistölle kirjoittamissa sanoissa on jotain suunnattoman koskettavaa.

Tapa jolla nuo pienet sanat auttavat, on vahvempi kuin yksikään lääke.

Sananne ovat lääkettä.

Empatia kai hävittäisi SSRI:t maailmasta, jos vain empatiaa voisi jotenkin kaataa sieluihin sisälle.

----------------------------------∞--------------------------------------

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

tripale,

rohkeus tulee välittämisestä. Siksi kai empatiakykyää koetaan niin monin tavoin murtaa.

Toimituksen poiminnat