KissanKulmasta

Totalitarismi-tulevaisuus + USA valvoo kansalaisiaan

Totalitarismi-tulevaisuus
 
Et enää koskaan ole yksin...kuule, sinua valvotaan.
  
Obaman Yhdysvallat on ryhtynyt massiiviseen offensiiviin kansalaisiaan vastaan. Lakiesitysten vyöry Capitol Hillilta uhkaa hukuttaa kansalaisten vähät, jäljellä olevat vapaudet tuhotulvaan. Asia esitetään kansalaisille yksinkertaisina "teknisinä korjauksina" jo olemassa oleviin lakeihin, joita vain "modernisoidaan".  Kuitenkin lakiesitysten sisältö vaatisi teleyhtiöitä ja internet-palvelimia muuttamaan sähköisten viestimien kryptauksia ja turvallisuusasetuksia niin, että lainvalvojat pääsisivät takaovesta vakoilemaan internetin käyttäjien toimintaa netissä. Yhtiöitä, jotka eivät tottele, rangaistaan "sakoilla tai muilla kurinpidollisilla keinoilla".

Uusien lakien myötä Obaman "change we can believe in"-hallituksen olisi vielä nykyistä helpompi vakoilla sellaisissa sosiaalisissa medioissa kuin esimerkiksi Facebook tai sellaisissa henkilöltä henkilölle viestipalveluissa kuin Skype.
Valerie E. Caproni, FBI:n puhemies ja neuvonantaja kertoo New York Times-lehdelle "Puhumme laillistetusta viestintään sekautumisesta ja sen keskeyttämisestä". Tekosyynä käytetään vanhaa tuttua kansallinen turvallisuus-hokemaa.

Hallituksella on jo olemassa melkoiset valtuudet esimerkiksi US Patriot Act- ja erilaisten National Security- sekä Homeland Security Presidential Directives (NSPD/HSPD)  alla. Näitä erillisiä lakeja ovat hallituksen jatkuvuussäädös (NSPD 51/HSPD 20), kyberturvallisuus (NSPD 54/HSPD 23) ja biometrisäädös (NSPD 59/HSPD 24), jotka kaikki ovat johtaneet erilaisten erittäin salaisiksi julistettujen ohjelmien kehittämiseen Obaman hallinnon aikana. Presidentti Bushin aloittamaa PSP-ohjelmaa (President´s Surveillance Program) on sitäkin laajennettu. Osa ohjelmista sisältää luokittelemattomia, salaiseksi julistettuja osioita. Osa, kuten FBI:n Going Dark Program on jo käytössä.
 
Lokakuussa Obaman hallinto ja ulkoministeriö paheksuivat Yhdistyneitä Arabiemiraatteja näiden ilmoitettua luopuvansa BlackBerry-yhtiön palveluista. Ulkoministeriön mukaan "arabit antavat vaarallisen ennakkoesimerkin sananvapauden rajoittamisesta."

Washington Post-lehti kirjoitti Yhdistyneiden Arabiemiraattien kieltävän BlackBerryn älypuhelimet, koska arabien turvallisuuspalvelut eivät kykene monitoroimaan niitä. Ulkoministeriön P.J. Crowley kommentoi asiaa sanomalla "Yhdysvaltain omistautuneen vapaalle tiedonkululle koska se on oleellisen tärkeää luovalle taloudelle ja tärkeä osa ihmisoikeuksia."


Tietokoneverkkojen turvallisuuden tutkimiseen erikoistuneet tutkijat Christopher Soghoian ja Sid Stamm ovat osoittaneet Certified Lies: Detecting and Defeating Government Interception Attacks Against SSL -tutkimuksessaan että hallitukset vakoilevat jo kansalaisiaan rutiininomaisesti, ja että  mm. Packet Forensics myy laitteita hallituksille. Jo käynnissä oleva toiminta pyritään siis vain laillistamaan.
 
"Elektronisessa poliisivaltiossa jokainen tallentamasi valokuva, jokainen lähettämäsi sähköpostiviesti, jokainen maksukorttihöyläys, jokainen puhelu...kaikki on todisteaineistoa, kaikki tallennetaan tietokantoihin. Yksilöä voidaan syyttää kun hallitus niin haluaa, todisteet on jo kerätty." Amerikan siviioikeuksien liitto (American Civil Liberties Union) on jyrkästi tuominnut hallinnon toiminnan.

 

James X. Dempsey, Center for Democracy and Technologyn varapresidentti sanoo hallituksen itseasiassa haluavan suunnitella koko internetin uudelleen, epäkeskosta keskitetyksi, hallituksen alaiseksi toiminnoksi. 
 
Useat internet-turvallisuuteen keskittyneet asiantuntijat ovat kutsuneet hallituksen touhua idiotismiksi ja sanoneet sen "nimenomaan tuottavan hakkereille aukkoja, joista puikahtaa sisään verkkoon ja aiheuttaa siellä vahinkoa."
---------------------------------
 
faktaloota:
 
Mitä hallitukset haluavat
 
¶ kommunikaatiopalveluita tarjoavien yritysten täytyy antaa hallituksille pääsy kryptattuihin viesteihin
¶ Yhdysvalloissa toimivien ulkomaisten yritysten täytyy sisällyttää palveluihinsa hallitukselle mahdollisuus keskeyttää toiminnot
¶ Viestipalvelujen kehittäjien täytyy jättää hallituksille takaportti, josta hallitus voi keskeyttää toiminnon
-----------------------
lähteet: Global Research ja
 
http://www.nytimes.com/2010/09/27/us/27wiretap.html?_r=2
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21295
PSP http://www.fas.org/irp/eprint/psp.pdf
Ask CALEA http://www.askcalea.net/calea/
Politico http://www.politico.com/blogs/joshgerstein/0910/DNI_may_win_expanded_shield_from_FOIA.html
EPS https://secure.cryptohippie.com/pubs/EPS-2010.pdf
Cornell University http://www.law.cornell.edu/uscode/18/usc_sec_18_00002703----000-.html
Packet Forensics http://www.packetforensics.com/
Certified Lies: SSL http://files.cloudprivacy.net/ssl-mitm.pdf
Reuters http://www.reuters.com/article/idUSTRE67144P20100802
ABC News http://abcnews.go.com/print?id=7532199
The Atlantic http://www.theatlantic.com/politics/archive/2010/09/fmr-intelligence-director-new-cyberattack-may-be-worse-than-9-11/63849/
 
------------------
kainalo: USA vakoilee kansalaisiaan
 
 


Senaattorit  Joe Lieberman ja Dianne Feinstein ovat ryhtyneet toimiin omia kansalaisiaan vastaan, kirjoittaa kirjailija Naomi Wolf Huffington Post-lehdessä. He kaivoivat esiin Vakoilulain (Espionage Act) vuodelta 1917 ja vaativat sen nojalla tuomiota Julian Assangelle, WikiLeaksin kohutulle keulakuvalle. Lakia halutaan käytettäväksi myös New York Times-lehteä vastaan, joka julkaisi WikiLeaksin vuotamia asiakirjoja.
Nämä kaksi senaattoria ja koko loppu kongressin konkkaronkka luottavat siihen, etteivät amerikkalaiset tunne omaa historiaansa, kirjoittaa Wolf. Tämä laki laadittiin vuonna 1917, koska silloinen presidentti Woodrow Wilson halusi sotaa: presidentin haluamaa sotaa vastustavat ikävät ja hankalat ihmiset muistuttivat jatkuvasti Perustuslain ensimmäisestä lisäyksestä, joten kehitettiin tuo Vakoilulaki: sen avulla oli kätevä vaientaa vastustavat äänet. Lain tarkoitus on nimenomaan estää ihmisiä harjoittamasta Perustuslain ensimmäisen lisäyksen suomia oikeuksia. Senaattori Liebermannin kotivaltiossa Connecticutissa ihmisiä suljettiin tuhansittain vankiloihin ilman oikeudenkäyntiä. Pidätyksistä ja vankien pahoinpitelyistä uutisoitiin laajalti sen pelotetehon vuoksi.
Eugene Debs, presidenttiehdokas sai kymmenen vuoden vankilatuomion, koska rohkeni lukea julkisesti ääneen tuon Perustuslain ensimmäisen lisäyksen!
Bushin hallitus yritti saada Vakoilulakia käyttöön, kun New York Times julkaisi artikkelin Bushin laittomista pankkien kirjanpidon katsauksista: SWIFT Program. Nyt sitä yritetään taas, tekosyynä WikiLeaks.
Tämä taktiikka on standardi suljetuissa yhteiskunnissa. Wolfin mukaan kyse ei ole vain WikiLeaksista ja Assangesta. Ketä tahansa joka on keskustellut asiasta tai lukenut siitä, voidaan syyttää saman lain nojalla hallituksen kritisoimisesta, salaiseksi luokitellun aineiston käsittelystä tai yhteistyöstä.
- En houraile, kirjoittaa Wolf. Olen tutkinut suljettujen yhteiskuntien historiaa. Jokainen suljettu yhteiskunta kehittää samanaikaisesti montaa eri lainsäädäntöä, jotka kaikki kiertyvät samaan suuntaan: hallituksen kritisoiminen on rikos, kriitikot ovat valtion vihollisia: Natsi-Saksa, kommunistinen Venäjä, Itä-Saksa, Kiina...lakien myötä voidaan teloittaa journalisteja, ihmisoikeusaktivisteja, ketä tahansa.
Wolf kehottaa ihmisiä nousemaan ja vastustamaan tätä lakia. Hän sanoo -On ymmärrettävä, ettei kysymys ole vain Assangesta. Kysymys on meistä jokaisesta: vapauksista ja oikeuksista.
Euroopan Unionissakin ovat eräät journalistit ja mepit saaneet havaita, että vuodesta 1999 asti EU:n kritisoiminen on rikos.
 
http://www.huffingtonpost.com/naomi-wolf/post_1394_b_795001.html

http://findarticles.com/p/articles/mi_qa3724/is_200011/ai_n8923307/pg_3/?tag=content;col1

 

ja samaa mieltä on KissanKulman emäntä Naomi Wolfin kanssa. WikiLeaksista on sanottu, että se on hallituksen kulissi/peiteoperaatio.

WikiLeaksin suhteen ei lopultakaan ole merkityksellistä se, onko se vai eikö se ole hallituksen kulissi/peiteoperaatio vaan mitä sen varjolla ollaan tekemässä: viemässä sananvapautta.

Myös median olisi hyvä paneutua asiaan ja sen seurausvaikutuksiin itseään kohtaan.

Jo viime vuonna USAssa haluttiin lakia, joka olisi antanut presidentille rajoittamattomat valtuudet kytkeä ei-hallitukseen kuulumattomat tietokoneet irti verkosta kyber-hyökkäyksen uhatessa. Kyllä kai juu, mistä me olisimme saaneet tietää, onko kyseessä todellinen uhka?

Toisaalta taas Euroopan presidentiksi tituleerattu Herman van Rompuy haluaa EU:n integroitavaksi NATOon jotta "kyettäisiin vastaamaan turvallisuusuhkiin" ja tällöin olisimme kaikki uuden US Cyber Commandin alla ja tietokoneverkkomme olisivat NATOn hallussa.

Se se vasta totalitarismia olisi.

Sitten on Venäjä, Suomen rajanaapuri joka ei siitä mihinkään siirry vaikka Suomi olisi kuinka minkä liiton jäsen ja vaikka isänmaan toivo-puolueet mitä väittäisivät. Millä lailla Suomen turvallisuutta lisää tyhjä uhittelu?

Pikemminkin haluaisin kuulla mistä mahtanee johtua, että Venäjän puolella rajaa kuuleman mukaan tyhjennetään alueita tällä hetkellä. Miksikähän? Mitä mahtaa tulla tilalle?

No, kenties kuulen asiasta tarkemmin ensi viikolla ns. suoraan hevosen suusta.

---------------

Laitetaan lopuksi itsekullekin uudeksi vuodeksi hyvää mieltä ja mietittävää: kirjailija Robert Anton Wilson (ja Harvey-kani Silmänisku) http://vimeo.com/17955670  juttelee hauskasti mutta aina asiaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (175 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ja tästä vielä NATO-tiivistelmä kaupan päälle (ennen kuin joku alkaa kysellä lähdeviitteitä)...

NATO julistautui globaaliksi armeijaksi

NATOn Portugalissa pidetty North Atlantic Treaty Organization Treaty-huippukokous antoi Washingtonille kaiken, mitä se vaati kahdeltakymmeneltäseitsemältä liittolaiseltaan. Liittolaiset lupasivat joukkoja Afganistanissa, Euroopan Unionissa ja Venäjällä käytäviä sotia varten.

Lissabonissa solmittu sopimus kehottaa jäsenvaltioita "alati kehittämään menetelmiä ja sotilaallista kapasiteettia ´retkikunta´luonteiseen toimintaan, mukaan lukien vastahyökkäykset, olojen vakauttaminen ja jälleenrakentamisoperaatiot."
Euroopan presidentti Herman van Rompuyn mukaan tällainen kehitys on suotavaa. NATO-johtajille Lissabonissa pitämässään puheessa hän sanoi "Kahden organisaatiomme kyvyt muovata tulevaisuuden turvallisuusympäristöämme olisivat valtaisat, jos työskentelisimme yhdessä. On aika kaataa esteet väliltämme."
Eurooppa on sisällytetty NATOn ja USAn puolustussuunnitelmiin maailmanlaajuisen ohjussysteemin osana.

NATOn oman ilmoituksen mukaan tavoitteena on koko maailma: "Euro-atlanttisen yhteistyön edistäminen varmistetaan parhaiten koko maailman kattavien, eri maiden kanssa solmittavien kumppanuussuhteiden verkostolla"
"Päämäärämme on vapaa ja yhtenäinen Eurooppa, joka jakaa yhteiset arvot, ja se saavuttamiseksi kaikkien Euroopan maiden integrointi euro- atlanttisiksi rakenteiksi."

Puolustussuunnitelma, strateginen konsepti, sisältää ydinaseet, perinteiset aseet ja asevoimat sekä keinot puolustatutua cyberhyökkäyksiä vastaan. Toiminnan kordinaatiosta Euroopassa ja muualla vastaa Pentagonin uusi osasto, U.S. Cyber Command.

Strategisen konseptin väitetään takaavan NATOn avun liittolaisten keskuudessa mahdollisten hyökkäysten varalta. Näitä ovat mahdolliset terroristihyökkäykset, tietokoneverkossa tapahtuvat hyökkäykset sekä energian tuotantoon kohdistuvat uhat. "Sopimus on sitova". Verkkohyökkäyksiltä on tarkoitus suojautua mm. käyttämällä NATOn suunnittelemia cyber-puolustussuunnitelmia, jolloin kaikkien liittolaisvaltioiden tietokoneverkot ovat NATOn alla keskitetyssä suojelussa ja NATOn hallittavissa.

Solmittu sopimus käsittelee myös Euroopan riippuvaisuutta venäläisestä öljystä sekä maakaasusta, sekä tarpeesta kontrolloida niiden kuljetusreittejä.
NATOn mukaan on tarpeen lisätä kaikkinaista kontrollia, koska "Yhteistä turvallisuutta uhkaavat monet tekijät: ilmastonmuutos, terveysriskit, vesipula ja kasvavat energian tarpeet."

NATOn ilmoituksen mukaan tähtäimessä on Balkanin maiden kuten Bosnian, Makedonian, Montenegron ja Serbian sekä Venäjän saaminen mukaan sotilasliittoon. NATON tavoitteena oleva esteetön levittäytyminen eteläiselle Kaukasukselle on aiheuttanut osan Georgian rajaselkkauksista Abkhazian ja etelä-Ossetian kanssa.
Samalla ilmoitetaan, että joukkojen vetäminen Afganistanista ei voi, eikä saa, olla riippuvainen päivämäärästä.

NATOn Välimerelliseksi dialogiksi kutsutun integrointi-operaation piirissä on tällä hetkellä Algeria, Egypti, Israel, Jordan, Mauritania, Marokko ja Tunisia. Mukaan halutaan myös Irak, Libanon, Jemen, Libya, Somalia, Djibouti, Etiopia, Senegali, Mali, Nigeria, Tsad ja Kenia.

NATOn Istanbulin Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat Albania, Bulgaria, Kroatia, Tsekin tasavalta, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Slovakia ja Slovenia.

NATOn Persianlahden Yhteistyöneuvostoon kuuluvat Bahrain, Kuwait,Oman, Qatar, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

------------------------------------------------------
lähteet:
- North Atlantic Treaty Organization Lisbon Summit Declaration
http://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts......
- Strategic Concept For the Defence and Security of The Members of the
North Atlantic Treaty Organisation http://www.nato.int/lisbon2010/strategic-concept-2...
- Thousand Deadly Threats: Third Millennium NATO, Western Businesses Collude On New Global Doctrine, Stop NATO, October 2, 2009
- Nato warns of strike against cyber attackers Michael Smith and Peter Warren The Sunday Times June 6,...
- NATO alliance will defend the Baltic States www.economist.comIN A crunch, would NATO stand by its weakest...
- 21st Century Strategy: Militarized Europe, Globalized NATO by Rick Rozoff dandelionsalad.wordpress.com February 25, 2010 With the Strategic...
- Europe ‘becoming paper tiger’: Nato chief BreakingNews.ie 27/03/2010 Europe will be a “paper tiger” in military...
- US needs ‘digital warfare force’ The head of America’s National Security Agency says that America...
- NATO unveils draft of new mission statement Founded in 1948 to counter the threat of a Soviet...
- Terrorism, cyber attacks to top security issues Terrorism and cyber attacks are expected to take precedence over...
- NATO-Israel cooperation, will the Arabs react? thepeopleofpakistan.wordpress.comFebruary 8, 2010 If Israel succeeds in joining NATO,...
- NATO, EU Experts Join Online ‘Jam’ BRUSSELS – Agence France-Presse February 1, 2010 NATO and the...
- Peaceful Europe ‘A Security Threat’ : Gates belfasttelegraph.co.uk 23 February 2010 European countries were accused of having...

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

"...Venäjän puolella rajaa kuuleman mukaan
tyhjennetään alueita tällä hetkellä.
Miksikähän? Mitä mahtaa tulla tilalle?"

Jo vain mie killa veikhan jotta hyöt on pölästynhet
Kokomustaa, Kokomustaa ja Kokomustaa.

Vain saattaa se olla killa niinki jotta Virheet
ovat kutsunhet net urpanisoitumhan.

kansantaiteilija, kotiäiti, Harmaasusi™

Vieras (nimimerkki)

Mitä luulette tämä pakko Visan/Mastercardin jokaisen kansalaisen maksukortiksi todellisuudessa tarkoittavan. Henkilö jolla ei ole maksukorttia jatkossa luokitellaan epäilyttyäväksi.

Sepa, mitä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn tarkoittaa keskitettyä eurooppalaista maksukorttiaineistoje käsittelyä. Amerikkalaisilla on luonnollisesti vapaa käyttöoikeus aineistoon.

Vieras (nimimerkki)

Ongelma on myös siinä, että

1) Maksukorttibisnes on Visan ja Mastercardin käsissä maailmanlaajuisesti.

Maksukorttibisnes on jo erittäin keskittynyt. Me olemme heidän teknologioidensa armoilla ja vaihtoehdot korttimaksamiseen ovat näihin rajattuja. Kuluttajille ikävä tilanne varsinkin, koska silloin näillä yrityksillä on maailmanlaajuisesti keskittynty valta määritellä se, miten ja millaisilla teknologioilla kuluttajat voivat maksaa tästä eteenpäin.

Sitäpaitsi heillä on jo seuraavan sukupolven suunnitelma: smart contactless cards. Ennustan, että kaikki muut korttimuodot tullaan hävittämään markkinoilta. Sitten seuraa taas seuraava innovaatio ja sama juttu.

2) Suomessa ei voi enää hankkia sirutonta korttia. Kaikki kortit tulevat sirullisiksi, mikä muuttaa korttien luonteen.

3) Usein asioimisessa alkaa olla korttipakko. Esimerkiksi on tullut vaikeaksi varata hotellia ilman maksu- tai luottokorttia.

4) Seuraavaksi markkinoille tulevat etäluettavat kortit (contactless smart cards). Korttien tietoturvaongelmat lisääntyvät sillä, että joku teknisesti taitava saattaa etälukea niiden sisällön.

5) Etäluettavien korttien jälkeen markkinoille tulevat siruimplantit ja maksaminen niillä. Se on tämän teknologian kehityskaari.

6) Allekirjoitus korttien käytössä on loppumassa, joka oli tosiasiassa turvallisin tapa käyttää kortteja.

Siitä tulee suurentuvat tietoturvariskit kuluttajalle kortteja käyttäessä. Kuka tahansa kassajonossa voi nähdä ja muistaa toisen 4-numeroisen PIN-koodin, jonka piti tuottaa lisää turvallisuutta. Pah, sepä vasta on turvallisuusriski, koska kortin unohtamisesta tai varkaudesta saattaa seurata, että tilisi tyhjentyy kerralla vailla mitään jälkiä.

Kortteja markkinoidaan turvallisina ja nopeina maksutapoina kuluttajille.
Käytännössä ne eivät ole osoittautuneet turvallisiksi yksittäisille kuluttajille, eivätkä ole sitä varsinkaan tulevaisuuden yhteiskunnalle.

"When the magnetic stripe cards were initially introduced, credit card issuers assured card holders that they were convenient, fast, and secured. This, despite millions and millions of credit cards that had been hacked and sensitive data had been compromised since their introduction more than 50 years ago".

Smart Cards: Are the benefits of contactless smart cards outweigh the risks? Part 2
http://rgisblog.blogspot.com/2010/12/smart-cards-a...

Korttivieras (nimimerkki)

Sattumalta osuikin haaviin Suomen pankin visiointia korttimaailman kehityksestä otsikolla "Mahdollisuudet korttikäytön tehostamiseen". Ei suoranaisesti puhuta siruimplanteista, mutta viitataan biotunnisteisiin ja korostetaan mobiilimaksamista. Siitä näkyy myös, että Suomi on johtavien korttikäytön maiden joukossa.

Jutussa näkyy myös, että käteisen käytön vähentämiseen keksitään jossain ideoita ja se voi olla suunnitelmallista, jos niin halutaan.
http://www.bof.fi/NR/rdonlyres/AB08C3C4-242A-4B81-...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

luin viime vuonna jostain -taisi olla saksalainen tiedelehti- että seteleissä olevien metallinauhat+ siru menevät muistiin pankkiautomaatilla eli kuka nosti. Sitten setelisi ilmestyy kauppaan jossa höyläät vaikka bonuskorttia eli periaatteessa voi kaikkea seurata.

Artikkelissa kerrottiin pääasiassa Berliinissä olevasta supertietokoneesta joka voi seuloa valtavat määrät rahan liikkeitä ja verrata niitä kulutustottumuksiin.

Sitten luin näistä kaapeli-tv:sta että jo 1980-luvulta on ollut mahdollista käyttää kaapeli-tv:ta ikkunanan kotiisi.
Ja onhan siitä mm. vanhusten valvomiseen tehty sovellus Virtual HomeCare.

Kaikki nörttikaverini ovat teipanneet kannettavansa web-kameran umpeen samasta syystä.

Vieras (nimimerkki)

On siitä viitteitä tosiaan, että kuluttajien jokapäiväisiin laitteisiin sisältyy troijan hevonen.

Britanniasta ja USA:sta on kuulunut, että digiboxeihin on sisältynyt myös mikrofoneja ja kameroita, mikä puhuisi sen puolesta, että Orwellilaisia valvonnan menetelmiä yritetään salakuljettaa koteihin juuri näihin välineisiin piilotettuna, joita on joka kodissa.

Webbikamerathan voi myös hakkeroida, samoin kuin netin mikrofonit. Teippaisin itsekin koneesta webbikameran kiinni näistä syistä. Mikrofonia on vaikeampi vahtia.

Kännyköihin saa myös sisältymään yhtä ja toista ominaisuutta, jota voi käyttää käyttäjän seurantaan huomaamatta.

Ei näitä kaikkia voi välttää, mutta ei ole mikään vainoharha tunnistaa näitä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Viitteitäkin näiden asioiden tueksi varmaan löytyisi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kuten nimimerkki Vieras toisessa bloggauksessani konkretisoi:

"Asian nimi on ruokakontrolli. USA:ssa se etenee esimerkiksi sellaisen lainsäädäntöhankkeen alla, jonka tunnus on S 510.

Jos uskaltaa katsoa ikävien asioiden kehystä, johon kananruoan ostaminen vain henkilötunnusta vastaan liittyy, sieltä löytyy suuria asioita.

Sitten päivän kysymys. Millaisen valtion ihannemalli on se, että kaikkea myytävää ja ostettavaa sekä llikkumista ja asiointia voidaan kontrolloida. Tätä mallia nimittäin ollaan rakentamassa maailmanlaajuisesti.

Sitä varten tarvitaan monia rakennuspuita:

1) Sähköinen raha
Kansan sitominen sähköiseen ja korttirahaan (koska seteli- ja kolikkorahan liikettä ei voida tarkkailla), jonka kautta jokainen osto ja myyntitapahtuma voidaan rekisteröidä ja jäljittää. Tarvittaessa voidaan tili myös sulkea.

2) Liikkumisen ja asioinnin seuranta
Miksi meillä on esim. kansainvälisesti laajentuva teletunnistustietojen seurantajärjestelmä, joka tarkoittaa, että jokainen yhteydenotto puhelimitse ja netin kautta voidaan jäljittää?

Meillä on seuraavan 5 vuoden aikana käytössä teknologia, jossa jokaisen ihmisen sijainti voidaan määrittää kännykän tai auton sijainnin kautta?

Tietävätkö kaikki, että kaikki mitä kirjoitetaan Googleen tai Facebookiin, tallennetaan ja sen varassa käyttäjästä voidaan rakentaa analyysi hänen kiinnostusprofiileistaan, tekemisistään ja ystäväpiiristään?

3) Ruokakontrolli
Ruoka on keskeinen asia. Jos ruokaa on mahdotonta tuottaa tai ostaa ilman kontrollia, valta on näpeissä. Kananruokaostoja kontrolloimalla voidaan rakentaa rekisteri kananomistajista ja varmistaa ovatko he kaikki rekisterissä. Jos eivät, et kohta enää kasvata kanoja.

4) Vallan ja valtuuksien siirto
Miksi poliisin valtuuksia laajennetaan ja siirretään vartijoille ja virkamiehille? Miksi jokainen toimija, joka tarjoaa nettipalveluja saattaa tulla velvoitetuksi seuraamaan, ettei käyttäjien koneilla ole tekijänoikeuksien vastaista materiaalia (ja mitä ruvetaan seuraamaan seuraavaksi?)"
---------

ja joista poliisin valtuuksien laajentamisesta muuten kirjoitti professori Jyrki Virolainen otsikolla Tornin herrakerho junailee
http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2010/12/366-to...

Vieras (nimimerkki)

"Asian nimi on ruokakontrolli. USA:ssa se etenee esimerkiksi sellaisen lainsäädäntöhankkeen alla, jonka tunnus on S 510."

Hanketta S 510 sivuaa ortodoksimunkki Brother Nathanael uudessa videossaan "Monsanto's Zionist Bedfellows".

http://www.realzionistnews.com/?p=589

Videolla Brother Nathanael varoittaa, että maailman ruoantuotanto on päätymässä juutalaisten käsiin. Sivuston muut videot ovat myös katsomisen arvoisia yhtä lailla.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lakiesitys S510 ei ole enää lakiesitys vaan se on ollut laki jo muutaman viikon, ja kytkeytyy vahvasti Codex Alimentariukseen.

Vieras (nimimerkki)

Tuo Codex Alimentarius kummittelee mulla mielessä ja kiitos, Riikka sen esilleottamisesta. Täytynee lukea tarkemmin aiemmat kirjoituksesi siitä.

Vieras (nimimerkki)

Hyvää Uutta Vuotta, Riikka! Ei päivää, etten kurkkaisi onko sinulta tullut uutta blogia. Voimia ja harmoniaa päiviisi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hauska sattuma tuo ilahduttava toivotuksesi: viime yönä kirjoitin -valitettavasti vain pintaa raapaisevaa- artikkelia kiinalaisesta lääketieteestä ja ravinto-opista, joissa tavoitellaan harmoniaa.

Vieras (nimimerkki)

Hyvät ihmiset, pienista puroista kasvaa suuri joki.

Eli jokaisen on toimittava, esim. boikotoikaa korttirahaa, käyttäkää käteistä rahaa mahdollisimman paljon.

Jos he onnistuvat käteisen rahan kieltämään, niin sillä on dramaattiset vaikutukset kaikkeen vapauteen.

Käyttäkää käteirahaa.

Vieras (nimimerkki)

Sähköinen raha on rahoitussektorin pitkän tähtäimen tavoite. Siihen siirtymistä mittaillaan sillä, kuinka paljon kuluttajat käyttävät kortteja tai käteistä. Olet oikeassa, että jokaisen, joka vastustaa valvonnan laajentumista, pitäisi käyttää mahdollisimman suuressa määrin käteistä.

Sähköinen raha ja yhtenäiset kansainväliset pankkien tietojärjestelmät mahdollistavat myös ympäristöjä, joilla tyhjennetään tai jäädytetään tilit yhtäkkiä kansalaisilta tai valtioilta. Rahajärjestelmä on sitä kautta kulkemassa kohden sellaisia vallan rakenteita, jotka ovat keskusjohtoisia ja etähallittavissa.

Voidaanko niin tehdä käteisellä? Ei voida, koska setelit pysyvät itse kunkin lompakossa, eikä niiden käyttöä voi estää kukaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Huomautan muuten tässä ohimennen että EU:n, valtioneuvoston ja sähkölaitosten tyrkyttämästä sähkönkulutuksen etälukijasta voi -ja kannattaa- kieltäytyä.

Kun kerran kontrollista on puhe:

Kirjoitan asiasta tarkemmin jahka olen kerännyt ja käynyt läpi aineistoa enemmän mutta tällä hetkellä näyttää siltä että kyseessä on

1) kapine jolla voidaan katkaista sähköntulo tarvittaessa
2) kapine joka liittää taloutesi osaksi MeshNet-verkkoa joka taas on sotilaallinen sovellutus
3) vehje joka lähettää radiotaajuutta pulssina eli paljon vaarallisempi kuin esim. kännykkä, ja juuri tuon pulssimuotoisuuden takia
4) tapa tarkkailla kulutustottumuksiasi (see A.C Nielsen´s Marketing Plan jonka osia ovat viivakoodit, bonuskortit ja nuo visa- ym. sirukortit)
5) terveyshaitta

mutta asiasta lisää jahka olen kahlaillut läpi aineiston.

uurija (nimimerkki)

Voiko etälukijasta kieltäytyä?

Jos olisin sen tiennyt, en olisi antanut vekotinta asentaa noin kaksi kuukautta sitten.
Voisiko laitteen revityttää irti ja palata entiseen ilmoitusmenettelyyn, joka on toiminut aivan loistavasti?

Haluan laitteesta eroon, ihan periaatteesta, jos se vain on mahdollista.

Koko asennusoperaatio oli kummallinen, mitään vaihtoehtoja ei tarjottu asentamista esittäneen Fortumin puolelta.
Ensin tuli postilaatikkoon omituinen värikäs esite, jossa pyydettiin kertomaan, milloin asentaja voisi pistäytyä.
Ignoreerasin lapun ja jäin kuulolle. No, asentaja otti yhteyttä, ja nyt mittari välkkyy eteisessä.

Kun asiasta kuulin ensi kerran, en nähnyt etälukijassa yhtään etua asiakkaan kannalta, ainoastaan haittoja.

On tosiaan satavarmaa, että sähkön kulutuksen seuranta on nyt kokonaan omista käsistä poissa, kun voivat laittaa mittarit siellä keskusjohtoisesti sykkimään aivan miten tahtovat.
Mitään mahdollisuutta ei ole tarkistaa mittarien mahdollisia toimintavirheitä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kyllä sen minun käsittääkseni voi palauttaa. Vetoa vaikka terveyssyihin, että on alkanut tulla sähköallergian oireita ja päänsärkyä sen jälkeen.

EU:n tavoite on että 80% talouksista ottaa sen, se on ihan virallisesti ilmoitettu, mutta pakkolakia siitä ei -vielä- ole.

------------

Sano EI etäluettaville sähkömittareille -

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=10150106996315111&v=wall&ref=ts

- Nehän ovat myös pieniä tukiasemia, joista MeshNet-mallit jatkuvasti välittävät muiden talouksien liikennettä eteenpäin.

Maailman ehkä laajin katsaus mikroaaltolähettimien terveysvaikutuksista:

Chronic Exposure - http://www.chronicexposure.org

Vieras (nimimerkki)

Smart grid, johon kuuluvat älykkäät sähkömittarit, saattaa olla se käänne, jossa yhteiskunta kääntyy kansalaisia vastaan. Se on nimittäin erittäin helppoa. Pudotetaan vaan sähköt pois toisinajattelijoita, koska sähköverkon käyttäjät ovat yksilöityjä.

Kuluttajat luulevat, että heille tulee enemmän valinnan mahdollisuuksia säädellä omaa sähköään. Kääntöpuoli on se, että verkonhallinnoijilla tulee mahdollisuus järjestää jäynää sähköverkon kautta, sähköimpulssihaittoja tai sulkea sähköhanat sopimattomilta yksilöiltä.

Vieras (nimimerkki)

Ohessa vielä linkki keskusteluun älykkäistä sähkömittareista, jossa ko. henkilö kertoo yllättyneensä tuloksista, kun on ollut mittaamassa säteilytasoja asennusten yhteydessä. Kannattaa lukea koko keskustelu aiheesta.

"Tuo mainittu säteilyasia liittyy sähköverkkotiedonsiirtoa hyödyntäviin mittarimalleihin. Näistä Sonera ei rikastu, koska mittareiden lukematiedot siirtyvät sähköverkkodatana mittarin sekä muuntamon välillä suurtaajuisina viesteinä ja vasta muuntamolta eteenpäin sitten esimerkiksi GPRS-verkkoa pitkin.

Ongelma tulee siitä, ettei sähköverkkoa ole alun perin suunniteltu suurtaajuisen tiedon siirtoon. Siksi se säteilee merkittävän osan sinne syötetystä suurtaajuisesta tehosta ympäristöönsä, joka paikkaan missä kaapeleita vaan on. Siksi asuminen normaalissa talossa jossa on sähköt, vastaa tavallaan asumista antennin sisällä.

Asiaa on mitattu myös suomessa ja olen itsekin ollut mukana mittaamassa. Tarkempia yksityiskohtia en pysty paljastamaan, mutta sen verran voin asiaa valaista että tämä mittareiden harjoittamasta tietoliikenteestä johtuva sätelypäästö on noin 100...1000 kertaa voimakaampi kuin yleisradioasemat, GSM-tukiasemat yms. "normaali" taustasäteily, mitä on ollut olemassa ennen tämän järjestelmän käyttöönottoa, ja jollaiseen olemme jo mukautuneet.

Säteilykentän voimakkuus tulee siitä, että lähin säteilyä lähettävä antenni on yhtä lähellä kuin lähin pistorasia, valaisin yms. sähköä käyttävä laitteisto. Järjestelmän aiheuttama kenttä esimerkiksi sisätiloissa jopa 120 dBuV/m. Vertailun vuoksi tyypillisen yleisradioaseman säteilykenttä kotiympäristössä on noin 60 dBuV/m.

Näin voimakas säteilykenttä on siksi ongelmallinen, että se pääsee käsiksi kaikkiin sähköverkossa toimiviin laitteisiin niin ilmateitse kuin myös sähkönsyötön kautta. Järjestelmä on jo aiheuttanut häiriöitä, sekä ottanut myös itse häiriöitä mm. energiansäästölampuista. Esimerkiksi sairaaloissa tällainen järjestelmä voi häiritä potilaaseen kytkettäviä laitteistoja, koska häiriötaso on esimerkiksi GSM-puhelimiin verrattuna monisatakertainen. Tällöin järjestelmän käyttö voi johtaa hengenvaaraan. Lisäksi on tiedossa tapauksia, joissa tietyt laitteet ovat menneet itsestään päälle etäluettavan mittarin asennuksen jälkeen. On olemassa esimerkiksi tiettyjä liesiä, joissa on olemassa riski itsestään käynnistymisestä tällaisen häiriön takia.

Kyseinen järjestelmä on otettu suomessa käyttöön kaikessa hiljaisuudessa ja esimerkiksi Vihreiden MEP Satu Hassi on kirjoitustensa perusteella ollut jyräämässä tätä järjestelmää käyttöön, välittämätä mitään olemassa olevista EMC määräyksistä.

Parempi tapa etäluentaan onkin se, mistä Sonera rikastuu eli GPRS-verkossa toimivat mittarit. Sellainen ei säteile sen enempää kuin GSM-puhelinkaan, jolloin häiriö jo muutaman metrin päässä mittarista on käytännössä olematon, eikä häiritse muita laitteita kuten PLC. Lisäksi GPRS-verkon kautta toimivissa mittareissa liikenne ei ole jatkuvaa, kuten se on PLC-verkossa toimivissa."
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/me...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Riikka, kiitosta vaan, vaikka nuissa asioissa ei ole kiittämistä, mutta tiedoista on kiittäminen sinua ja eipä tuohon meikäläisellä ole lisätietoja, mutta vaikka tuo pankkikorttihomma, niin tyhmää, että on pakko nuihin pankkienki kotkotuksiin taipua. Tsemppiä ja voimia ihanalle Riikkalle ja kaikkea hvyvää sinun rakkaillesti appiukosta lähtien!

Vieras (nimimerkki)

Katsokaa tämä dokumentti chemtraileista.

http://www.viddler.com/explore/Drewsick/videos/24/

Valottaa, että mitä monta tarkoitusta niillä on, yksikään tarkoitus ei ole ihmisten terveys tai hyvinvointi, vaan päinvastoin.

Tämä on pakko katsoa, jos haluaa tietää maailman menosta, tämä chemtrail koskee myös suomea, moni sen viime kesänä huomasikin taivaalle katsoessaan.

Van Helsing (nimimerkki)

Rankkaa tekstiä. Vetää melkolailla sanattomaksi.

137 (nimimerkki)

Hyvä blogi taas Riikka, kiitos työstäsi paremman tulevaisuuden eteen!!
Nuo RAW:n pätkät on kyllä ajatuksia herättäviä, tässä myös yksi lyhyt.
Robert Anton Wilson On The Acceleration To 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=wVC0FcSRxL8

Erittäin hyvää uutta vuotta Riikalle ja kommentoijille!!
Ja vauhdikasta vuotta 2011 kohti singulariteettia =)
http://topdocumentaryfilms.com/technocalyps/

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Kiitos loistavasta kirjoituksesta ja hyvää uutta vuotta 2011 !

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pääasiassa käännöstä jossa on yhdistetty asioita ja yritetty tuoda vain suomea puhuvien tietoon, mutta kiitän kaikkien asianosaisten puolesta.

Vieras (nimimerkki)

illuminati, tai miksi heitä haluatte kutsuta, jotka ruiskuttavat alumiinia niskaanne globaalisti sekä paljon muuta, niin näiden etäluettavien sähkömittareiden avulla he onnistuvat säteilyttämään jälleen ihmisiä.

Etäluettava sähkömittari lähettää voimakasta mikroaaltosäteilyä.

Tästä voitte katsoa, miten tämä etäluettava sähkömittari lähettää voimakkaita mikroaaltosäteilypulsseja.

http://www.youtube.com/watch?v=lsuP_WBBr2c

http://weepnews.blogspot.com/2010/09/stratford-dea...

http://www.teliasonera.com/fi/Uutiset-ja-arkisto/L...

http://yle.fi/alueet/teksti/lappi/2010/04/etaluett...

Mikroaaltosäteilystä, eli ns. kännykkäsäteilystä, jota nämä uudet sähkömittarit lähettavät.

http://www.youtube.com/watch?v=IuNaDj6VLHw&feature...

Esko (nimimerkki)

No eipä suomessakaan olla kohta kaukana. Suomen kansalaisen tietojen kerääminen ja urkinta alkaa jo heti syntymän jälkeen.

1. Syntymätiedot, rokotustiedot, kehittyminen ymv... neuvolan rekistereihin. Kysytäänkö lupa EI

2. Lapsivuosina hammaslääkäriin. Tiedot kansalliseen hammasrekisteriin. Viimeiksi käydessäni hammaslääkärissä, kehuivat että kuulemma kohta aletaan kirjaamaan asiakkaiden käyttäytymistä ja hammaslääkärikäynnin kulkua tarkemmin. Mihin tarkoitukseen kysyn minä. Kenellekään ulkopuoliselle ei kuulu minun ja lääkärin väliset keskustelut, mutta kuka siitä välittää. Kysytäänkö lupa EI

3. Koko nuoruusvuosi erilaisten kokeiden ja tutkimusten kirjoa, joista osa taas johonkin rekisteriin. Kysytäänkö lupa EI

4. Armeijaan mennessä kypsyystestit ja muut testit. Nekin talletetaan ikuisiksi ajoiksi. Kysytäänkö lupa EI

5. Autolla ajamiset, liikkumiset taajamissa, asioimiset viranomaisten kanssa, pistetään kaikki rekisteriin ja ylläpidetään siellä määräämättömiä aikoja. Esteenä on vain tiedon suuri määrä, mutta sekin on kohta voitettavissa. Kysytäänkö lupa EI

6. Netissä surffailu, puhelimen käyttö, kaupassa käynti kaikki nämä on periaatteessa viranomaisten saatavilla. Kysytäänkö lupa EI

7. Kaikki terveyskeskuksessa käynnit, lääkärikäynnit, kirjataan ikiajoiksi potilasrekisteriin, josta niitä ei saa pois edes vaatimalla tietojen poistamista tai vetoamalla siihen, että ne ovat henkilökohtaisia tietoja. Kysytäänkö lupa EI

8. Valokuvat, sormenjäljet tallennetaan passin LISÄKSI kansalliseen rekisteriin. Jokainen on potentiaalinen rikollinen kuuluu vastaus. Kysytäänkö lupa EI

9. Kun omistat metsää ja koskematonta luontoa, niin metsäkeskuksen kyylät käy inventoimassa metsäsi, verottajaa varten. Kysytäänkö lupa EI

Kun näitä kaikkia edellisiä ajattelee, niin huomaa sen että yksittäisen kansalaisen yksityisyys on pelkkä myytti ja oikeus omiin tietoihin on pelkkä lume. Kun tästä menemme 10 vuotta eteenpäin, huomataan että se DDR:n kyttäyskoneisto oli ihan samanlainen kuin nykypäivän yhteiskunta.

Ainoa johon voi joten kuten luottaa on oma aviopuoliso, vai voiko ?

Ja tässä oli vasta raapaisu nykykoneiston harjoittamasta yksityisyyden loukkauksesta. Haluammeko me tätä ?

Vieras (nimimerkki)

Suosittelen kahta kirjaa yksityisyydensuojasta, jotka kertovat myös tarkemmin, miten paljon tietoa kerätään julkisten ja yksityisten toimijoiden puolesta.

Petteri Järvinen, Yksityisyys - turvaa digitaalinen kotirauhasi
http://www.bookplus.fi/kirjat/j%C3%A4rvinen,_pette...

Risto Heinonen, Digitaalinen minä (vuodelta 2001, mutta kuvaa tarkasti yksityisyydensuojaan liittyvät ongelmat verkossa)
http://www.suomalainen.com/sk/servlets/ProductServ...

Heinonen on myös kirjoittanut siitä, miten yksityisyyttä voitaisiin ja pitäisi suojata sähköisissä palveluissa, kuten
http://www.lvm.fi/fileserver/3_2006.pdf

• identiteetin käyttö on turvallista ja identiteetti on suojattu varkauksilta ja väärinkäytöiltä,
• identiteetin avulla voi pysyä anonyyminä, ellei tunnistus ole tarpeen,
• käyttäjä voi kontrolloida, mitä identiteettiä käytetään eri tilanteissa, identiteettiä tulisi voida käyttää eri tarkoituksiin ja linkittää niitä keskenään, jos käyttäjä näin haluaa,
• käyttäjä voi kontrolloida, mitä jälkiä hänestä jää verkossa tarjottavia palveluja käyttäessään ja miten näitä tietoja yhdistellään identiteettiin,
• käyttäjä kykenee peittämään surfailunsa jäljet ja estämään näiden tietojen yhdistämisen identiteettiinsä, ellei siihen ole perusteltua tarvetta,
• käyttäjän valintojen tulee tietenkin olla sellaisia, että ne eivät estä palvelutapahtumaa, toisin sanoen palvelun tarjoajalla tulee olla käytössään riittävästi tietoja.

Vähänpä näistä vaatimuksista toteutuu enää verkkomaailmassa johtuen pelkästään teletunnistustietojen keruusta ja Googlen ja Facebookin käytöstä.

intrigööri (nimimerkki)

Unkari taitaa olla EU:n uusi puheenjohtajavaltio. Kyllä ne pustan pojat osaavat nämä media-asiat. Unkarissa ei pian kansalaisten tarvitse pahoittaa mieltään lukemalla tuhmia kirjoituksia rumista asioista tai katselemalla jonninjoutavia lähetyksiä tellusta. Sinne ne meidänkin herrannappulat painelevat innolla oppia ottamaan.
Nettikirjoittelijat laitetaan kai leireille uudelleenkasvatukseen hakkaamaan taltalla ja vasaralla kivitauluihin reippaita ja kannustavia valtion sanelemia iskulauseita. Ensin jokainen hakkaa ne kivenmurikat irti kalliosta ja hioo sileäksi. Semmosta?

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/12/unkari_kuts...

Terveiset NSA:sta (nimimerkki)

Meidän virastoomme tänne USA:n NSA:n ei sitten tarvitse lähettää täytettyjä palvelukseenhakulomakkeita. Riittää, kun sanoo äidille kännykässä, että haluaa töihin NSA:n. Otamme sitten yhteyttä, jos olemme kiinnostuneita.

Vieras (nimimerkki)

Noista etäluettavista sähkömittareista vielä, katsokaa miten järkyttävät säteilymäärät ne lähettää ihmisten koteihin, paksu kiviseinä ei säteilyä pahemmin estä, tämä tyyppi tuolla videolla mittaa talon sisällä järkyttäviä lukemia, normaalit lukemat pitäisi olla siinä alle 10, niin tässä näette, kuinka kovaa mikroaaltosäteilyä tuo sähkömittari lähettää.

Tuon mittarin asteikko päättyy 2000 ja se menee tappiin vähän väliä.

A 'smart meter' was recently placed on this house. It replaced a safe electricity meter that was perfectly servicable and did not need to be changed. The meter is located on the outside wall of a bedroom. The microwave radiation from the meter, penetrates through the brick wall and engulfs the bedroom in very strong, very dangerous microwave radiation. Other areas of the house are also affected, to a lessor extent and the resident reports ill health effects since the meter was installed.
The radio frequency meter shows how strong the radiation is and the sound illustrates how ofter the meter is transmitting.
These Smart meters have been badly named, there is nothing smart about an electricity meter that harms people, animals and the environment.

http://www.youtube.com/watch?v=uRejDxBE6OE&feature...

Microwave radiation from these six smart meters penetrates through the brick wall of this townhouse and causes very strong exposure levels inside the house.
A young child spends most of her time in this living room, near to where the meters are located. Her health is being endangered by exposure to this radiation. It is unfair for Festival Hydro to put these people in such danger. Criminal and civil litigation could result from careless siting and use of this very dangerous technology.

http://www.youtube.com/watch?v=BhJeFFAvbbw&feature...

Ottakaa selvää, mitkä ovat ns. mikroaaltosyndrooman oireet, ne tiedettiin jo vuosikymmeniä sitten Neuvostoliitossa.

No, Venäjällä säteilyraja-arvot ovatkin ihan toiselta planeetalta, siis alaspäin, ainakin vielä, eli siellä suhtaudutaan vakavasti mikroaaltosäteilyyn.

Tasra (nimimerkki)

Eikö nämä kaikki TVssä tulevat pelkokertoimet ole jo sellaista kansalaisen nöyryyttämistä rahasta, että silmät ymmyrkäisenä katselen, kun joku antaa tällaisen tapahtua itselleen. Heikoinlenkki-ohjelmat, kuten myös salatihrustus BB-taloon. Mitään näistä en katso, sillä taannuttaa ihminen hyväksymään nöyryyttämisensä rahasta on illuminaattihommaa. Tulemme nöyryyttämään pienemästä ja pienemmästä rahasta itseämme ja tästähän on kysymys, ei tuollaisia ilkeyksiä muuten pidettäisi trendinä normaalissa ihmiselämässä. meitä opetetaan orjiksi nopeata vauhtia.

Ja google joka pystyy tihrustamaan minne vaan, ja kuvasi Suomenkin valmiiksi rahalle noin vain ennenkuin kukaan tajusi tätä salakavalaa temppua. Se voi myös heittää sinunkin sivuillesi "varoituksen" saada joku virus ja ilmoittaa käyneensä ja tutkineensä ja huomanneensa. Mutta kuka todistaa nämä todeksi, silloinkuin jollain on mahtava valta tehdä mitävaan, milloin vaan, missä vaan? Ilkeys ja salakavaluus on trendi, joka naamioidaan huviin, rahaan ja luksukseen.

Juutalaisuus on aika hämärä "valittu kansa", että tulee mieleen valon vai pimeyden?

"Demokratian on noustava alhaalta käsin, sillä ylhäältä sitä on turha odottaa." Helmut Palmer.

En kadehdi tulevia sukupolvia, jotka joutuvat tähän kaaokseen.

Vieras (nimimerkki)

illuminati todella käy hyökkäykseen ihmiskuntaa vastaan nyt joka rintamalla, samat asiat tapahtuvat samaan aikaan eri valtioissa, esimerkki on nämä etäluettavat sähkömittarit, smartmeterit.

Niiden tarkoitus on vain säteilyttää ihmisiä, sekä ehkä kerätä jotain tietoja, meno on täysin mielipuolista.

Jokainen smartmeter on itseasiassa mikroaaltolähetin myös, joten jokainen mittari itsekin kuluttaa jo sähköä, kun se lähettää mikroaaltosäteilyä käytännössä 24/7 ympäristöönsä.

Nuo mittarit ovat todellisia terveyden tuhoajia, kuka tahansa ihminen sairastuu moisesta säteilystä.

http://www.youtube.com/watch?v=_I1YQBMgr9Y&feature...

USA:ssa ihmiset vastustavat niitä.

http://www.youtube.com/watch?v=XKTKEAjRG1M&feature...

http://www.youtube.com/watch?v=aY1vW4-40A8&feature...

http://www.youtube.com/watch?v=nT2cUX5E7cE&feature...

Todellinen tarkoitus on siis aivan joku muu kuin mitä on kerrottu, eivätkä nuo edes ole toimintavarmoja.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/04/etaluettavat...

Haluatko sinä olla 24/7 säteilytettävänä, kunnes kuihdut pois, tätä on NWO.

Kalle Kaniini (nimimerkki)

Kiitokset Riikalle hyvistä kirjoituksista. Yritän perehtyä niihin enemmän, kunhan tuo uudenvuoden sota ulkona päättyy. Pauke on aika mahtava.
Täällä kirjoittelee vain tavallinen City-Kaniini, ei mikään Harvey-kani.

repe (nimimerkki)

Netti on aika juutalainen juttu nytkin:

http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/in...

Aika hyvin saa selville tuosta, että koko "vihakirjoitus"-termi pn peräisin sionisteilta ja juutalaisten suunnitelmien tiellä olevien sensuurista on kysymys. Lukekaapa juttu Googlen ja Wikipedian synnystä ja yhteistyöstä Israelin ja ADL:n kanssa. Myös Facebook on sionistinen.

repe (nimimerkki)

Miksi "vihakirjoitukset" ovat ongelma? Nyt laaditaan lakia "vihakirjoituksia" vastaan internetissä. Tämä tapahtuu rasistijuttujen verukkeella, vaikka tarkoitus on kieltää holokaustin epäily. Tämä pääasia on salattu tyystin, vaikka kyseessä on juuri vastaavan EU:n puitesopimuksen toteutus.

Millaiset kirjoitukset ovat sionistien ja heidän käsinukkensa Euvostoliiton suurin uhka? Eivät suinkaan rasistiset vihakirjoitukset. Mainio esimerkki EU:n paheksumasta "vihakirjoituksesta", joka pian katoaa, on VI Laurion mainio tyrmäys Antero Holmilan uudesta Holokausti-kirjasta:

http://vilaurio.blogspot.com/2010/12/antero-holmil...

http://vilaurio.blogspot.com/2010/12/antero-holmil...

http://vilaurio.blogspot.com/2010/12/antero-holmil...

Nyt siis EU haluaa hiljentää muutenkin kuin wikistä nämä sivut. Tietysti, kun se haluaa puffata holokaustin virallista tarinaa ja tehdä siitä uuden uskonnon. Se on jo. Siksi Holmilallakin onotsaa kirjoittaa tuollaista törkyä. Jos se vain jossain ksaadaan paljastettua, niin kaikki on vaarassa. Tääsä esim. Holmila on käyttänyt sellaistakin todistajaa, joka on jo 60-luvulta asti hylätty valheellisena muussakin tieteessä. Suomalaisia tunnutaan haöveksuvan, kun heille aletaan lapioida kaikkea surkeinta saastaa niskaan.

Vieras (nimimerkki)

Olen samaa mieltä, että viharikoslainsäädäntö on kaksiteräinen miekka. Siihen vedoten voidaan käydä hiljentämään poliittisia, uskonnollisia ja muita mielipiteitä, jotka eivät ole vastapuolen ajatteluun sopivia.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

siihen se luultavasti menee.

Kukas se olikaan, ateenalainen kirjalija antiikin ajalta, joka sanoi että jossain vaiheessa lakeja oli niin paljon että joka ateenalainen oli rikollinen mutta ongelmat silti säilyivät koska valvojia ei valvonut kukaan ;)

Vieras (nimimerkki)

Minä olen sitä mieltä, että illuminati koostuu ei-ihmisentiteeteistä, joita toiset kutsuu demoneiksi, reptiliaaneiksi jne, sekä illuminati on luonut kaikki pääuskonnot, kuten juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin, näin ihmiskunta on saatu jaettua eri tappeleviin divisiooniin uskontojen avulla.

http://www.youtube.com/watch?v=IdRoQbq8RNo

repe (nimimerkki)

Näillä kirjoituksilla voidaan helposti tarrata netissö taistelevien zionazien ja antifasististen järjen jättiläisten konnankoukkuja vastaan, kuten tuossa esimerkissä on sitten kaivettu ensimmäisen jutun osalta:

http://p3.foorumi.info/historianurkkaus/viewtopic....

http://p3.foorumi.info/historianurkkaus/viewtopic....

Eli jos ei ole muistissa asioita ja varastossa, oikeaa asian puolesta asioihin perehtynytkin ja huonomuistinen halkeaa kiukusta, kun ei jaksa oikoa pirullisen propaanistin väitteitä ja kaivella kirjojaan tai hankkimiaan monisteita. Kun on esimm. Laurion sivusto suomksi, niin on helppoa latoa vasta-argumentteja ja tietämystä, kun on vielä suomeksi. Tietyi näitä sivustoja on englannksikin ja saksaksi.Nettitaistelijoilla on tiimi, joka kaivelee lähteitä eteen. Tässä ei tosin ensin ole laiska vastaväittäjä ensin kuin hermostunut eikä edes jaksanut etsiä juuri lukemiaan keskusteluja, jotka ovat painuneet unholaan. Röyhkeät valehtelijat voittavat varmasti mielikuvataistelun ja koko väittelyhän kielletään samalla, joten jää vain yksipuolinen vääryysjulistus. Sen voi helposti kumota kaivamalla vain uutterasti faktoja.

Vieras (nimimerkki)

Hui tuota Repeä kun käyttäytyy tuhmasti, tarttis vähän kurkistaa oman puseron alle. Näkyvissä sivullisille intohimoista vihaa yhtä ihmisryhmää kohtaan. On varmaan raskasta kantaa, toisaalta viha antaa voimaa, negatiivista sellaista.

Vieras (nimimerkki)

"toisaalta viha antaa voimaa, negatiivista sellaista"

Ilmankos sitä tekstiä syntyy niin tuhottomasti.

Perkule (nimimerkki)

Käypä Vieras kurkkaamassa tuolta kuinka syvälle se kaninkolo johtaa

http://www.davidicke.com/articles/political-manipu...

Tuo ei voi olla enään sattumaa, että noi suuri osa on sionisteja. Tämä on SE JUTTU, jonka pelätään paljastuvan.

repe (nimimerkki)

Minusta tuo holovalehtelu on hirveää vihaa saksalaisia ja oikeastaan koko ihmiskuntaa kohtaan. Pakottaa nýt siihen tai muuhunkin pakkoon tämän maailmaneliitin taholta ja rahastaa ihmisiä, se on kuin ihmisten päälle sylkisi ja siis enemmänkin. Kyllä kai tällaista eliitti saa vihatakin. Ei siinä voida puhua mistään ihmisryhmästä tai kansanryhmästä. Eliitistä vain osa on tätä sionistilahkoa. Onko tämä aateli arvostelun yläpuolella? Ilmeisesti pian on.

Titaanitotuus (nimimerkki)

Repe: Olet täysin oikeassa, ihmiset eivät ymmärrä miten nykyinen pankkijärjestelmä hallitsee tätä maailmaa. Ja pankkiirit ovat kaikki yllättäen juutalaisia / sionisteja.

Katsokaa

IMF:n pääjohtajaa
EKP:n pääjohtajaa
FED pääjohtajaa
Goldman Sachs pääjohtaja
ym...

itse asiassa KAIKKI merkittävimmät pankkiirit ovat tätä samaa lahkoa. Kyllähän siinä väkisinkin herää kysymyksiä...

Miksi olemme antaneet rahajärjestelmämme hallinnan ulkopuolisille ?
Miksi valtion pitää ylipäätään lainata omaa paperirahaansa ulkopuolisilta ?
Emmekö itse osaa printata rahaamme omalle kansallemme ?

WTF ?

repe (nimimerkki)

Ja kukas ne omistikaan? Kuten jo ison osan maailmasta ja pian kaikki muukin lipuu velkojen pantteina käsiin.

Espoo Calls (nimimerkki)

http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/...

Tuossa Jim Mars kertoo Alex Jonesin haastattelussa syyt WW2. Hitler ei suostunut enään lainaamaan pankkiireilta rahaa, vaan painoi itse oman rahansa. 2 vuotta, ja totaalisesta katastrofista noustiin ylös.

Siinä mallia nykypoliitikoille.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Tässä ristiinbloggaamista, valitettavasti kun ollaan ihan samoissa tunnelmissa Riikan kanssa:

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5...

ei kirjautunut (nimimerkki)

Minä oon kyllä ton Repen linjoilla! Kun tarpeeksi tutkii asioita, niin löytää mielenkiintoisia huijaus systeemejä made in Jews!
http://snardfarker.ning.com/profiles/blogs/greek-p...
THE JEWS AND THEIR LIES, THEY NEVER CHANGE
Get a load of these Jew lies. If this wasn't so funny and proving the Jews are really sick in the head, I don't know what is. Couple this with St. John 8:31, 44, & 47 and you will get the picture real quick. Just get your Bible out, blow off the dust and read those three verses I listed above. Bear in mind verse 44 very well. Read it two or three times and get the full impact. That YAHWEH the Christ Himself said that Jews were liars. The info below will give you full evidence of that FACT. The Jews are also liars relating to the alleged 6,000,000 killed in gas chambers too. All pure Jew insanity for sympathy of those who are to ignorant to know and understand the truth. Now get your Bible out and read the verses above.
Dr. James P. Wickstrom

sinkd. (nimimerkki)

On hyökkäystä ihan joka suunnasta, alkaa olla tosi ansaan ajettu olo.

Tuli luettua David Icken viimeisin teos Human Race get off your knees ja tosiaan toivon että heräämistä tapahtuu ja kun nyt "illuminaatit" tai mitkä lie painaa päälle niin totuus alkaisi viimein herättää ihmisiä tajuamaan mitä tapahtuun kun on vielä mahdollisuus sanoa Ei, nyt riittää.

Pahoin pelkään että edistys on hidasta mitä ihmisiä tunnen niin he ovat kovin kiinni omissa pienissä kuvioissaan osaamatta yhdistää pisteitä vaan miettiävät vain joka päiväisiä arkijuttuja ja Johanna Tukiaisen toilailuja.

Riikalle ja muille blogin lukioille parempaa uutta vuotta :)

Kaukasialainen (nimimerkki)

David Ickeltä hyvin kattava kuvaus nykytilanteesta. Sionistit ovat vallan huipulla ja suuri yleisö on täysin tietämätön siitä mitä ympärillä tapahtuu. Tosin internet on pelottava väline valtaapitäville. Se, että maailmassa on näin suuri tietoisuus olemassa on hyvin vaarallista ollut aina ennen, mutta nyt kun niin suuret massat alkavat tiedostaa niin tietoa ei voi enään kontrolloida.

Joten mitä tehdään ?

Vastaus: Heikennetään ja tyhmennetään kansat

*S yötetään niille ruokaa joka sairastuttaa elimistön, GMO -paskaa, hiilaria, e-koodeja ym...

* Annetaan säteilyä kännykästä, WLANista, mastoista, konsolipeleistä ym...

* Pidetään kansat orjatyössä raatamassa asuntolainojaa pois velkaannuttavalla korkojärjestelmällä

* Heikennetään ihmiset lääkkeillä, rokotteilla ja vauvasta pitäen

ei kirjautunut (nimimerkki)

THIS IS THE PLANNED FOOD CONTROL CENTER FOR YOU, BY THE JEWS IN THE NEAR FUTURE!
http://www.youtube.com/watch?v=cXAVWRYAWIA&feature...
JA MILLOINKAHAN ME NÄEMME NÄITÄ SUOMESSA!

Vieras (nimimerkki)

Ihmisten sirutuksen estämiseksi olisi tärkeä, että säilytettäisiin kehollinen itsemääräämisoikeus oikeutena.

USA:ssa ihmisten sirutusta vastaan on tehty joissakin osavaltioissa lakeja.

Malleja asioista, joita suositellaan huomioitavaksi pakolliselta sirutukselta suojaavassa lainsäädännössä:
http://www.wethepeoplewillnotbechipped.com/main/vi...

Bodily Integrity Act

An act prohibiting forced implantation of identification and tracking devices in individuals

DEFINITIONS

"Entity" means an individual, corporation, business trust, estate, trust, partnership, limited liability corporation,association, foundation, joint venture, government, government subdivision, agency or instrumentality, public corporation or any other legal or commercial entity.

"Individual" means a unique, separate human being. "Identification/Tracking Device or Mark" means any item, application, device, marking, or other technology capable of storing or passively or actively transmitting an individual's identity, characteristics, status, group membership, travel history, or location, or capable of storing or transmitting a number, symbol, signal, pattern, or other identifier that could be linked with any such information.

"Track" means to locate, follow, monitor.

"Discriminate" means to make distinctions, have bias, prejudice, or partiality.

PROHIBITIONS

Requiring Human Identification/Tracking Device or Mark Prohibited

No entity shall require, coerce, or cause an individual to have an identification/tracking device or mark implanted or permanently or semi-permanently incorporated into or on the body, skin, teeth, hair, or nails of that individual.

Consent

In no instance shall an identification/tracking device or mark be implanted or incorporated into or on the person of an individual without that individual.s informed written consent, with full disclosure of any health or other risks associated with the device or mark. Consent of a guardian, guardian ad litem, attorney-in-fact, parent or other agent shall not be considered adequate consent.
The individual undergoing implantation or incorporation of an identification/tracking device or mark must be at least eighteen years of age and of sound mind to grant consent.

Implanting Identification/Tracking Device or Mark in the Deceased Prohibited

In no instance shall an identification/tracking device or mark be implanted or incorporated into or on a human corpse.

Identification and Tracking Prohibited:

No entity may use an identification/tracking device or mark in or on the person of an individual to identify that individual or as a means of, or aid to, tracking that individual, without the consent of the individual being identified and/or tracked.

Discrimination Prohibited:

No entity shall use the absence of an identification/tracking device or mark as a basis for discriminating against an individual for any purpose whatsoever, including, but not limited to, employment, housing, insurance, medical care, voting, education, travel, banking, finance, and commerce.

Here are some of the key features of The Bodily Integrity Act:

• It expands the definition of "tracking device" to include devices other than microchips.

Here's why:
New technologies such as the Somark chipless RFID tattoo do not contain a microchip, and would therefore be exempt from legislation referring only to "microchips." We have expanded the definition to cover all immediately foreseeable advancements in human tagging and tracking.

• It raises the age of consent for chipping to 18.

Here's why:
Society recognizes that children lack the maturity to act in their own best interest when it comes to certain issues. For example, children are prohibited by law from smoking or joining the military. Being implanted with a microchip is at least as serious, and should not be undertaken by anyone who lacks the maturity to fully understand its implications from a personal, spiritual, ethical, and societal standpoint.

• It prohibits a parent or guardian from making a chipping decision for a child or other dependent person.

Here's why:
In the same way that parents cannot force (or allow) their minor children to smoke or join the military, they should not be allowed to decide a chip implantation issue for them. Many people consider injecting an implant into another person's flesh without that person's full consent as violent and invasive as rape. Parental permission is not enough to allow a violating and violent act to be performed on a child. A guardian's consent is not enough to allow such an act to be performed on an incapacitated person, either.

• It prohibits the chipping of a person's remains after death.

Here's why:
Injecting a microchip into someone's body after death is a desecration of that person's remains, and deeply violates many people's religious sensibilities. No one's body should be desecrated or their belief system compromised after death. • It prohibits discrimination on the basis of chip implants.

Here's why:
To protect people from forced or coerced chipping, society should be as blind to Implant status as it is to race, color, and creed. No one should be discriminated against because they refuse to take an implant. No employer, insurance company, government body or other entity should be allowed to discriminate against a person for refusing to be chipped. Incentives, discounts, or other programs that favor chipped individuals must also be prohibited.

ei kirjautunut (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Riikan kiinnostuksen kohteena oli jossain vaiheessa survivalismi. Ohessa linkki saittiin, jossa on aika käytännöllisiä neuvoja mieheltä, joka elää survival-elämää.
http://www.thesurvivalistblog.net/

Kuten 10 things to do now.
http://www.thesurvivalistblog.net/survival-food/su...

Survivalismibisneksen noususta ja ihmisten varautumisesta USA:ssa laman myötä.

Crisis spurs spike in 'suburban survivalists'
http://www.breitbart.com/article.php?id=D98DCLJG0&...

Vieras (nimimerkki)

Luuk. 21

1 Mutta kuin hän katsoi, näki hän rikkaat panevan lahjojansa uhri-arkkkuun.
2 Hän näki myös köyhän lesken panevan siihen kaksi ropoa.
3 Ja sanoi: totisesti sanon minä teille: tämä köyhä leski pani enemmän kuin nämät kaikki.
4 Sillä kaikki nämät panivat siitä, mitä heillä liiaksi oli, Jumalan uhriski, vaan tämä pani köyhyydestänsä kaiken tavaransa, mikä hänellä oli.
5 Ja kuin muutamat sanoivat hänelle templistä, kuinka kauniilla kivillä ja kappaleilla se kaunistettu oli, niin hän sanoi:
6 Näitäkö te katselette? Ne päivät pitää tuleman, joina ei pidä kiveä kiven päälle jätettämän, jota ei maahan jaoteta.
7 Niin he kysyivät häneltä ja sanoivat: Mestari, koskas nämät tapahtuvat? ja mikä merkki on, koska nämät tulevat?
8 Hän sanoi: katsokaat, ettei teitä petetä; sillä moni tulee minun nimeeni ja sanoo: minä se olen! aika on kyllä läsnä, älkäät kuitenkaan heitä seuratko.
9 Mutta kuin te kuulette sotia ja kapinoita, niin älkäät peljästykö; sillä nämät pitää ensin tapahtuman, vaan ei kohta loppu ole.
10 Niin hän sanoi heille: kansa nousee kansaa vastaan, ja valtakunta valtakuntaa vastaan.
11 Ja suuret maan vapistukset pitä joka paikassa tuleman, nälkä ja rutto, kauhistukset ja suuret ihmeet taivaasta tapahtuvat.
12 Mutta ennen näitä kaikkia heittävät he kätensä teidän päällenne, vainoovat ja antavat ylön teitä synagogiin ja vankiuteen, ja vetävät teitä kuningasten ja esimiesten eteen, minun nimeni tähden.
13 Mutta se tapahtuu teille todistukseksi.
14 Niin pankaat nyt se teidän sydämeenne, ettette ennen ajattelisi, kuinka teidän pitää edestänne vastaaman:
15 Sillä minä annan teille suun ja viisauden, jota ei he voi puhua vastaan eikä seisoa vastaan, kaikki jotka teitä vastaan ovat.
16 Niin te myös annetaan ylön vanhimmilta, veljiltä, langoilta ja ystäviltä, ja muutamat teistä he tappavat,
17 Ja te tulette vihattaviksi kaikilta, minun nimeni tähden.
18 Vaan ei hiuskarvakaan pidä teidän päästänne hukkuman.
19 Pitäkäät teidän sielunne kärsivällisyydessä.
20 Mutta kuin te näette Jerusalemin sotaväeltä piiritettävän, niin tietäkäät, että hänen perikatonsa on lähestynyt.
21 Silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkaan vuorille, ja jotka hänen keskellänsä ovat, ne lähtekään sieltä ulos, ja jotka maalla ovat, älkään häneen menkö sisälle.
22 Sillä ne ovat kostopäivät, että kaikki täytettäisiin, mitkä kirjoitetut ovat.
23 Mutta voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Sillä suuri vaiva pitää maan päällä oleman ja viha tämän kansan päällä.
24 Ja heidän pitää lankeeman miekan terään, ja he viedään vangiksi kaikkinaisen kansan sekaan. Ja Jerusalem pitää tallattaman pakanoilta, siihen asti kuin pakanain aika täytetään.
25 Ja merkit pitää oleman auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja maassa kansalla ahdistus epäilyksen tähden. Ja meri ja aallot pitää pauhaaman.
26 Ja ihmiset maassa pitää nääntymän pelvon ja odottamisen tähden niitä, mitkä maan piirin päälle tulevat; sillä taivaan voimat pitää liikutettaman.
27 Ja silloin heidän pitää näkemän Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kunnialla.
28 Mutta kuin nämät rupeevat tapahtumaan, niin katsokaat, ja nostakaat päänne ylös; sillä teidän lunastuksenne silloin lähestyy.
29 Ja hän sanoi heille vertauksen: katsokaat fikunapuuta ja kaikkia puita.
30 Kuin ne jo puhkeevat, niin te näette ja itse teistänne ymmärrätte, että suvi on jo läsnä.
31 Niin myös te, kuin te näette nämät tapahtuvan, tietäkäät, että Jumalan valtakunta on läsnä.
32 Totisesti minä sanon teille: ei tämän sukukunnan pidä suinkaan hukkuman, siihenasti kuin nämät kaikki tapahtuvat.
33 Taivas ja maa on hukkuva, vaan minun sanani ei pidä ikänä hukkaantuman.
34 Mutta kavahtakaat, ettei teidän sydämenne koskaan raskauteta ylönsyömisestä ja juopumisesta ja elatuksen murheesta, ja se päivä tulee äkisti teidän päällenne.
35 Sillä se tulee niinkuin paula kaikkein ylitse, jotka koko maan päällä asuvat.
36 Sentähden valvokaat ja aina rukoilkaat, että te mahdolliset olisitte kaikkia näit välttämään, jotka pitää tapahtuman, ja seisomaan Ihmisen Pojan edessä.
37 Ja hän opetti päivällä templissä, mutta yöllä meni hän ulos ja oli yötä vuorella, joka kutsutaan Öljymäeksi.
38 Ja kaikki kansa tuli varhain hänen tykönsä templiin, häntä kuulemaan.

tripale (nimimerkki)

Mikroaaltosäteilystä + mahdollisista suojautumiskikoista:

Blogikirjoitus jossa aiheesta+ Blogistin tekemä mittaus muutoinkin kokeilemani idean pohjalta(siellä alempana):

http://pcasentaja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48514-r...

Eli vesivaippa suojannee ja erinäisiä sovelluksia on kyllä mahdollista kehittää kun käyttelee aivoja. Varsinkin mokkuloille ja vastaaville helppo toteuttaa. Sähkömittareille ja muille himmeleille taas voi suositella oikoseltaan kenkää ja normaalia manuaalilukua+ henk.koht ilmoituksia.

Kannattaa opetella jotain uutta joka päivä,tietoa, ihan konkreettista askartelua ja käsin tekemistä. Ensinnäkin se on keino pysyä lapsekkaampana ja kyseenalaistavana ja lisäksi sellainen hieman korjaa/estää massazombifikaation oireita. Ei pidä unohtaa oleellista: Näille erinäisille taidoille saattaa hyvinkin ilmetä todellista käyttötarvetta tulevaisuudessa.

Ja kaikille parempaa alkanutta vuotta! Ankeilemalla ei mikään ainakaan parane, eiks jeh?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

tripale,

massazombifikaatio on NIIN hyvä sana! Tykkään siitä.

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tässä tuo nimim. Vieraan tuoma Taloussanomat-linkki avattuna:

Poikkeustilaan päätyminen on perinteisesti edellyttänyt joutumista aseellisen hyökkäyksen tai hyökkäysuhan kohteeksi. Uuden valmiuslain mukaan poikkeustilan voivat aiheuttaa myös suuronnettomuus, laajalle levinnyt tartuntatauti sekä isku tai uhka, joka koskee maan talouselämän perusteita.

Erityisen kiinnostavaa on hallituksen antaman valmiuslakiesityksen perusteluiden kohta, jonka mukaan Suomeen kohdistuva hyökkäys voi olla yhtä vakava kuin aseellinen hyökkäys, vaikka se toteutettaisiin muuten kuin perinteisin asein.

– Esimerkiksi hyökkäys voisi olla tietojärjestelmiin kohdistunut isku tai biologisin keinoin toteutettu hyökkäys, hallitus toteaa.

Käytännössä hallitus tarkoittanee esimerkiksi sen kaltaista tilannetta, johon Viro joutui pari vuotta sitten. Kolme viikkoa kestänyt valtava verkkohyökkäys jumitti virolaisia verkkosivustoja ja onnistui jopa pysäyttämään maan rahaliikenteen viideksitoista minuutiksi.

Hyökkäys alkoi, kun virolaiset siirsivät toisen maailmansodan aikaisen pronssisoturipatsaan Tallinnan keskustasta syrjäiselle hautausmaalle. Patsas oli virolaisille neuvostomiehityksen symboli, mutta venäläisille patsas edusti voittoa natsi-Saksasta.

Virolaiset epäilivät heti, että verkkohyökkäys oli organisoitu Venäjältä. Tänä keväänä Kremlin tukeman Nashi-nuorisoliikkeen aktivisti ilmoitti suunnitelleensa hyökkäyksen.

Matti Vanhasen (kesk.) hallitus on lakiesityksessään ottanut huomioon juuri tällaisen hyökkäyksen, jonka tekee jokin muu kuin toinen valtio.

– Hyökkäys voisi tarkoittaa myös ei-valtiollisen toimijan hyökkäystä silloin, kun hyökkäys olisi niin järjestäytynyt ja laaja, että se olisi verrattavissa valtion toteuttamaan hyökkäykseen.

Poikkeusolojen
määritelmä laajentunut

Hallitus on päättänyt laajentaa poikkeusolojen määritelmää. Uuden lain mukaan poikkeusolojen valtuudet voidaan ottaa käyttöön myös sellaisissa tilanteissa, joissa esimerkiksi tietoteknisten järjestelmien toimivuus "horjuu vakavasti".

Poikkeusvaltuuksien käyttöönotto ei edellytä itse hyökkäystä. Lain mukaan poikkeusolo on myös sellainen, jossa Suomeen kohdistuu "huomattava aseellisen tai siihen vakavuudeltaan rinnastettavan hyökkäyksen uhka".

Suoraviivaisesti tulkiten tämä tarkoittaa, että jo uhka Viron tapaisesta verkkohyökkäyksestä antaa viranomaisille mahdollisuuden ryhtyä talouselämän ja väestön turvaksi monenmoisiin poikkeustoimiin.

Kimmo Sasin (kok.) johtaman eduskunnan perustuslakivaliokunnan mukaan tilannetta ei voi tulkita aivan näin suoraviivaisesti. Valiokunta moitti lakiesityksen poikkeusolomääritelmää "laajaksi ja jossain määrin epämääräiseksi".

Sasi sanoo, että Viron tapaisen hyökkäyksen uhka ei voi riittää poikkeustoimien käyttöönottoon. Hänestä tällaisen hyökkäyksenkin olisi oltava laaja ja pitkäkestoinen ennen kuin poikkeusoloihin olisi syytä.

Verkkohyökkäykset eivät sinänsä ole mitenkään harvinaisia. Erikokoisia hyökkäyksiä on internetissä käynnissä koko ajan, ja tavallisesti niiden suurin näkyvä vaikutus on tietojärjestelmien, esimerkiksi verkkosivustojen, käytön hidastuminen.

Verkkohyökkäykset toteutetaan usein niin, että tavalliset haittaohjelmilla saastutetut tietokoneet ohjelmoidaan lähettämään niin paljon roskaliikennettä kohdetietokoneeseen, että kohteen toiminta hidastuu tai jopa pysähtyy kokonaan.

Sähköpostien
kulku voidaan pysäyttää

Nykyaikaiset yhteiskunnat ovat hyvin riippuvaisia tietokoneiden, -järjestelmien ja -verkkojen toiminnasta. Kriisin aikana tai sellaisen uhatessa viranomaisille on kaavailtu paljon keinoja, jotka koskevat juuri tietoliikennettä.

Uusi valmiuslaki antaa liikenne- ja viestintäministeriölle muun muassa oikeuden pakottaa teleyritykset muuttamaan kansainvälisen puhelin- ja internet-liikenteen reittejä.

Esimerkiksi verkkohyökkäyksen aikana tai uhatessa operaattorit joutuisivat poikkeusoloissa katkaisemaan liikenteen johonkin maahan. Liikenteen katkaisuun oikeuttaisi myös pelko virusohjelmien leviämisestä.

Ministeriö voi myös pakottaa operaattorit estämään tilapäisesti sähköpostiviestien ja tekstiviestien kulun verkoissaan.

Lisäksi ministeriö saisi laittaa viestintäverkkojen käyttäjät tärkeysjärjestykseen. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kansalaisten kiinteät puhelinyhteydet suljettaisiin, jotta taattaisiin viranomaisten välisten puhelujen läpimeno.

Matkapuhelinverkoissa tällaisen etuoikeusjärjestyksen luominen on teknisesti vaikeampaa. Esimerkiksi gsm-verkoissa käyttäjien laitto tärkeysjärjestykseen edellyttäisi kaikkien nykyisten sim-korttien vaihtamista. Poikkeusoloissa kaikki gsm-käyttäjät voitaisiin kuitenkin velvoittaa vaihtamaan sim-korttinsa jonkinlaisiin valmiuskortteihin, jotta tärkeäksi katsotut tahot saavat tarvittaessa etuoikeuden gsm-verkkojen käyttöön.

Kansalaisten
puhelimet takavarikkoon

Poikkeusoloissa liikenne- ja viestintäministeriö voi myös valtuuttaa Viestintäviraston peruuttamaan radiolupia taajuuksien vapauttamiseksi armeijan käyttöön. Varsin rankka on ministeriölle annettu mahdollisuus velvoittaa yksityiset kansalaiset ja yhteisöt luovuttamaan viranomaisille muun muassa tietokoneohjelmiaan ja puhelimensa.

Kriisioloissa voidaan myös perustaa erityinen valtion viestintäkeskus. Keskus voi velvoittaa viranomaiset julkaisemaan "tietynsisältöinen viesti tai kieltää tietynsisältöisen viestin julkaiseminen".

Valmiuslain 124. pykälä antaa viranomaisille oikeuden määrätä tiedotusvälineiden sisällöstä. Pykälän mukaan esimerkiksi lehtien, verkkojulkaisujen sekä tv- ja radiokanavien olisi julkaistava viivytyksettä ja sellaisenaan viranomaisten laatimia tiedotteita.

Eduskunnan perustuslakivaliokunta myöntää lausunnossaan, että velvollisuus julkaista viranomaisten tiedotteita tarkoittaa sananvapauden rajoitusta. Valiokunnan mielestä sananvapauden rajoittamiseen on kuitenkin hyväksyttävät perusteet, jotka liittyvät "ihmisten hengen ja terveyden sekä merkittävien ympäristö- ja omaisuusarvojen suojaamiseen".

Valmiustilan määrääminen
puhutti poliitikkoja

Pääministeri Vanhasen hallitus yritti saada valmiuslain läpi eduskunnasta tavallisena lakina. Perustuslakivaliokunnalle se ei kuitenkaan kelvannut tavallisena lakina eikä sellaisenaan myöskään perustuslain säätämisjärjestyksessä.

Valiokunnan mukaan vakavaa uhkaa talouselämälle, suuronnettomuutta tai kulkutautia ei voi verrata aseelliseen hyökkäykseen. Tämä tarkoittaa, että laki voidaan hyväksyä lopullisesti aikaisintaan 2011 eduskuntavaalien jälkeen kahden kolmasosan enemmistöllä.

Laajoja kriisivaltuuksia enemmän poliitikkoja on valmiuslain valmistelussa riitelyttänyt se, miten valmiustila määrätään. Hallitus ehdottaa, että hallitus määrää poikkeustilan asetuksella keskusteltuaan ensin presidentin kanssa. Presidentin ja hallituksen ei tässä keskustelussa tarvitse olla samaa mieltä, ja hallituksen kanta ratkaisee.

Nykylain mukaan asetuksen antaa presidentti. Hallituksen oppositio eduskunnassa olisi halunnut, että valmiustilan määrääminen olisi edelleen säilynyt presidentin vallassa.

---------------
ja tästä poikkeustilan julistamisesta on taas lisää HE 60/2010-lakiesityksessä

repe (nimimerkki)

Miksi lähinnä kommunistisen vastarintaliikkeen annettiin järjestää Ranskassa suuri puhdistus sodan jälkeen ? Oliko kyseessä USA:n suorittama puhdistus kommunistien avulla? Tätyikö Ranska muuttaa uuden "uskon" tunnustajaksi ja seuloa pahimmat USA:n vastistajat ja ne, joilla olisi joitain ei-toivottuja päämääriä?

http://toinennakemys.wordpress.com/2011/01/01/rans...

Minusta tuossa on jotain outoa. Ennen kaikkea nuo joukkomurhat ovat erittäin järkyttäviä. Vastaavat tapahtuivat Tshekkoslovakiassa, joka oli jo ennen sotaa ollut Kansainliiton nukevaltio, monikulttuurinen kummajainen, jonka johto ihaili Stalinia. Tshekkoslovakia ei ollt kokenut sotaa, joten mielipuolinen väkivalta tuntuu selittämättömältä. Se kohdistu vasta viiveellä omaan kansaan, sillä saksalaisviha oli toinen uskonto eikä heitä mielletty oman kansan osaksi.

Kaukasialainen (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Apua, kai tässä pitää tehdä niinkuin blogin kirjoittaja haluaa, ruvetaan tappamaan kaikki juutalaiset ja muut omilla aivoilla ajattelevat. Muuten ne jyrää meitin...

Pelokas pikkukylältä (nimimerkki)

Riikka ei oo auttanna minnuu. Mie luulen että se on yksi noista who:n, nwo:n ja cia:n agenteista. Viimme kerrallakkii, Rikka anto mulle maksukupongin. Mie maksoin sen, niinku Riikka käski. En ooo saanu mittää siitä hyvästä. Vaikka lupas.

Vieras123 (nimimerkki)

"Apua, kai tässä pitää tehdä niinkuin blogin kirjoittaja haluaa, ruvetaan tappamaan kaikki juutalaiset ja muut omilla aivoilla ajattelevat. Muuten ne jyrää meitin..."

Mitä sieniä olet syönyt, kun kirjoitat noin sekavia?

Tämän blogin kirjoittaja ei ole puhunut juutalaisista mitään, eikä tappamisesta mitään.

Vieras (nimimerkki)

Uhkakuvat sirutuksesta tulevat yhtälöstä:

kansainvälisesti yhtenäinen tunnistus (elektroninen identiteetti)
+
kansainvälisesti yhtenäinen paikannus
+
kansainväliset tietokannat (cloud computing, Google, Facebook, viranomaisten rekisterit)
+
kansainvälisesti yhteentoimivat tietojärjestelmät
+
kaiken elottoman ja elollisen sirutus (tunnistus, paikannus ja tiedonkeruu asioinnista ja liikkumisesta toteutuu sirutuksen kautta)

Globalisoituvassa maailmassa joillekin kasaantuu tästä yhtälöstä valtava määrä valtaa.

Vallan ja valtuuksien siirrot ja kansalaisoikeuksien pysyminen ovat äärimmäisen tärkeä asia seurattavaksi, koska teknologiakehityksen edistäminen tähän suuntaan tulee viemään meidät "avovankilayhteiskuntaan" tulevina vuosina. Eikä pidä unohtaa, että samat mekanismit toimivat sotilaallisissa sovelluksissa, valvontajärjestelmissä ja rikollisten käytöissä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mistä tähän saatiin taas revittyä nwo, cia ja väittämä, että puhuin juutalaisista?

Juttu käsittelee Yhdysvaltain senaatin lakiesityksiä, kansalaisten vapauksia ja oikeuksia, sekä niiden mahdollisia maailmanlaajuisia seurausvaikutuksia.

Ei tarvitse vetää nwo:ta tähän silloinkaan kun puhutaan älypuhelimista, sirukorteista, biotunnisteista jne, nehän ovat jo arkipäivää ja jokaiselle tuttuja.

Tosiasia on, että mitä tahansa voi käyttää ikäviin ja vääriin tarkoituksiin. Sitä ei ole edes laeilla voitu estää, koska monasti juuri hallitus on väärinkäyttäjä.

Itseäni ainakin vaivaa se ristiriita, että erilaiset turvallisuutta lisääviksi väitetyt laitteet ja menetelmät loukkaavat ihmisten yksityisyydensuojaa ja lisäävät turvattomuutta sekä se, että meidän sanotaan elävän vapaassa yhteiskunnassa vaikka kontrollia jatkuvasti lisätään.

Espoo Calls (nimimerkki)

Noihin provokatiivisiin viesteihin ei kannata edes vastata. Eivät vain ole perehtyneet asioihin, eivätkä edes lukeneet tekstejäsi.

Kannattaa jättää vain omaan rauhaan, näivettyy pois siitä sitten kuin paska kalliolta.

Kun tarpeeksi kauan asioita tutkii, huomaa että polut johtavat aina vain samoihin henkilöihin / tahoihin. Samaa ovat sanoneet kaikki ketkä vähänkään ovat asoita tutkineet syvemmältä, Antti Heikkilä, David Icke ym...
kyse on siitä että kuka uskaltaa sanoa sen ääneen, ja kuka on itsenäinen tutkija. Leimakirves heilahtaa meinaan todella helposti, ja jos sinulla on jotain menetettävää, se viedään. Näin se menee "avoimessa" yhteiskunnassamme.

Tutki asioita,kunhan et liian syvältä.

Vieras (nimimerkki)

Kun käy uimaan vastavirtaan, tulee vastustusta siihen saakka, kunnes todisteet puhuvat puolestaan.

Hiljentäminen vastoin riittäviä todisteita valitettavasti on usein tullut maksamaan ihmishenkiä, kuten on tapahtunut sikaflunssarokotteen suhteen.

Näyttää siltä, että näin käy myös chemtrailien suhteen. Tapatetaan linnut, kalat ja ihmiset, mutta on mediahiljaisuus itse sylttytehtaasta.

mimirjaleena (nimimerkki)

ne on heikkolaatuisia trolleja

Tommi Mäkinen
ei kirjautunut (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Pahoittelen, että annan vettä myllyyn hieman aiheesta sivussa olevaan asiaan, mutta edellä annetun linkin takana on niin valtaisa ekokatastrofi, että tätä ei voi jättää kommentoimatta.

Ekoasioita puolustavien tahojen pitäisi myös kiinnittää huomiota näihin lintukuolemiin, mutta tähän ei varmaan päästä ennenkuin kuolleita lintuja käydään Suomessa poimimaan takapihoilta. Koska meillä Suomessa ei ole vielä mitään hätää...jaadejaadejaa.

Antamasi linkki ei toimi, mut ohessa samantyyppisiä uutisia...tuota näköjään on tapahtunut ympäri maailmaa ja erityisesti USA:ssa viime vuosina. Mut myös Briteissä, Australiassa ja Tasmaniassa.

BREAKING NEWS! BIRDS FALLING OUT OF THE SKY! WE ARE SOOOO IN TROUBLE FOLKS! ITS TIME TO WAKE UP!
http://bignewsstory.com/breaking-news-birds-fallin...

"Tһіѕ has happened before, as shown in this video, after serious chemtrail spraying over a remote town in Australia, and also in Russia in this video. Many more have died, and are presently dying all over the world. Tһе US bird population had dropped by half, by 2007; how many more have disappeared by now in 2009! Lіkе the proverbial canary in the coal mine, the health of the bird population is an indication of the health of other wildlife and of human populations as well! Birds dying are a sign that our health is in serious trουbƖе, and it is beginning to mount!!!"

BP DISASTER-BIRDS FALLING OUT OF THE SKY
17.7.2010, New Jersey
http://www.youtube.com/watch?v=Tb2DAW27Rzo

Thousands of birds fall from the sky in Beebe
2.1.2011, Arkansas
http://www.todaysthv.com/news/local/story.aspx?sto...

Britanniassa
Birds fall out of the sky in England
11.3.2010
http://www.stuff.co.nz/world/europe/3438212/Birds-...

Australiassa
22.10.2010
http://www.frasercoastchronicle.com.au/story/2010/...

Sekä Tasmaniassa...
31.7.2009
Sparrows drop off the twig
http://www.themercury.com.au/article/2009/07/31/88...

ei kirjautunut (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Naomi Wolf, jota Riikka lainaa jutussaan, on myös tehnyt eräänlaisen asteikkomittarin sille, kuinka lähellä ollaan totalitääristä yhteiskuntaa (10 steps to close down an open society). Se perustuu hänen tutkimiinsa suljettujen yhteiskuntien kehityshistorioissa.

Valitettavasti on sanottava, USA:ssa tällä asteikolla mitaten edetään koko ajan huonompaan suuntaan.

Juttu antaa hyvän kuvan siitä, mitkä asiat rinnakkain kehittyvinä trendeinä ovat kohtalokkaita yhteiskuntakehityksessä. Keskeistä on se, ettei Orwellilainen yhteiskunta synny hetkessä ja väkivaltaisesti, vaan rakentuu hitaasti pieninä, mutta merkittävinä askeleina, joilla muutetaan omistussuhteita, valtaa, valtuuksia, oikeuksia ja rikoksen määritelmiä.

Sunnuntailukemista olkaapa hyvä:

Kuinka suljetaan avoin yhteiskunta? by Naomi Wolf.

Ten Steps To Close Down an Open Society
http://www.huffingtonpost.com/naomi-wolf/ten-steps...
1 Invoke a terrifying internal and external enemy
2 Create a gulag
3 Develop a thug caste
4 Set up an internal surveillance system
5 Harass citizens' groups
6 Engage in arbitrary detention and release
7 Target key individuals
8 Control the press
9 Dissent equals treason
10 Suspend the rule of law

Espoo Calls (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Hienoa, että joku välittää perehtyä valtion tulo- ja menoarvioon ja pohtii myös, mistä voisi leikata, että Suomi saisi velkansa maksetuksi vuoteen 2023 mennessä...

Loistava ehdotus myös siitä, että alle 25 000 euroa hankkivien ei tarvitsisi maksaa veroja ollenkaan. Olen samaa mieltä, että lopetetaan pienituloisten, sairaiden ja työkyvyttömien kiusaaminen byrokratialla. Annetaan heidän elää tuolla tulotasolla ja alle sen ilman veroja ja hankkia vielä sen päälle tilapäistöillä voita leivänpäälle kiusaamatta heitä työläillä tilityksillä työkkäriin ja sosiaaliviranomaisille. Sillä ihmisiä kannustetaan yrittämään ja tekemään työtä, että siitä seuraa jotain palkintoja. Ei lisäämällä valvontajärjestelmiä ja pitämällä ihmisiä pelossa neuroottisella tarkkailulla, uhkaamalla heitä tilapäistöistä sosiaalitukien katkaisulla ja rankaisemalla heitä hankalalla paperisodalla heti kun vähänkin tekee jotain tilapäistyötä. Suomalaisesta tavasta toimia seuraa harmaa talous, koska rehellinen peli on tavattoman monimutkaista ja johtaa siihen, että työtä tekemällä menettää senkin, jonka saisi työtä tekemättä.

Vieras (nimimerkki)

Raakaa puhetta. Monet fiksut ihmiset, joilla on rahaa ja mahdollisuus työskennellä muualla, ovat tosiaan jättäneet Suomen. Nuori polvi lähtijöistä ei edes kaipaa takaisin. Luultavasti muutolla voi kuitenkin vain viivyttää niiden globaalien ongelmien pariin joutumista, jotka vyöryvät päälle niinkuin putoavat lintuparvet. Voi voisimmeko kaikki muuttaa Sveitsiin ja ryhtyä yrittäjiksi?

uurija (nimimerkki)

Orjuutuksemme historia noin Ranskan vallankumouksesta saakka linkissä.

- Kenellä maailmassa on absoluuttisin valta?

- Miten on mahdollista, että globaali pankkitoiminta ja maailmanlaajuinen kommunistinen internationaali edustavat tarkalleen samaa ideologiaa, palvelevat samaa päämäärää ja ovat saman tahon luomus?

- Mikä on kansainvälinen finanssi-internationaali?

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/re...

ruokatyranniaa (nimimerkki)

Katsokaapas tämä uutinen:

Brittihallitus panostaa terveeseen ruokailuun 290 miljoonaa euroa
julkaistu tänään klo 21:11, päivitetty tänään klo 21:24

Britannian liberaalikonservatiivinen hallitus on paljastanut 290 miljoonan euron suunnitelman edistää terveellistä ruokaa ja ruokailua Brittein saarilla. Tavoite on taistella liikalihavuutta vastaan tukemalla terveitä ruokailutapoja ja terveyttä edistävää ruokaa.

Tosin kampanja ei ole hallituksen vaan elintarviketeollisuuden rahoittama. Kampanja on kuitenkin osa hallituksen Change4Life (Elämänmuutos) -ohjelmaa.

Jotkut asiantuntijat ovat sitä mieltä, että elintarvikkeiden tuottajat tulevat käyttämään kampanjaa oman tuoteimagonsa laajentamiseen.

Kampanjan puitteissa miljoonille briteille jaetaan 50 punnan (noin 58 euron) edestä alennuskuponkeja, joilla voi ostaa terveellistä ravintoa.

Globaalimerkit pinnalla

Tarjouksen piiriin kuuluu muunmuassa vähärasvaisia jugurtteja, täysjyväriisiä, pakastevihanneksia, hedelmiä ja alkoholitonta olutta. Ja brandeja on Kellog'silta, Unileverilta, Nestlelta, Marsilta, sporttikauppaketju JJB Sportsilta ja niin edelleen.

Ja alennuskuponkien jakajina ovat mediamoguli Robert Murdochin sanomalehti News Of The World, kolme miljoonaa vihkoa, Wal-Mart -ketjun brittihaara Asda, miljoona vihkoa ja kunnalliset järjestöt, miljoona vihkoa.

Terveysministeri Andrew Lansleyn mielestä tässä on mainio esimerkki siitä, kuinka hallitus, tiedotusvälineet, teollisuus ja kauppiaat lyövät kättä ja auttavat perheitä pysymään terveinä.

Lontoon City University -yliopiston elintarvikepolitiikan professori Tim Lang kyseenalaistaa tämän: -Onko tämä terveysstrategiaa? Ei kyllä ole. Se on yritysten tuotemerkkien suojelustrategiaa.

Kansallisen Liikalihavuusfoorumin mukaan suunta on oikea, mutta toiminta-aika liian lyhyt kansalaisten ruokailutottumusten muuttamiseen.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/01/brittihalli...

Jotka vähänkään tietää maailmanmenosta, niin oksettavaahan tämä on, suora lainaus:

"Globaalimerkit pinnalla

Tarjouksen piiriin kuuluu muunmuassa vähärasvaisia jugurtteja, täysjyväriisiä, pakastevihanneksia, hedelmiä ja alkoholitonta olutta. Ja brandeja on Kellog'silta, Unileverilta, Nestlelta, Marsilta, sporttikauppaketju JJB Sportsilta ja niin edelleen.

Ja alennuskuponkien jakajina ovat mediamoguli Robert Murdochin sanomalehti News Of The World, kolme miljoonaa vihkoa, Wal-Mart -ketjun brittihaara Asda, miljoona vihkoa ja kunnalliset järjestöt, miljoona vihkoa.

Terveysministeri Andrew Lansleyn mielestä tässä on mainio esimerkki siitä, kuinka hallitus, tiedotusvälineet, teollisuus ja kauppiaat lyövät kättä ja auttavat perheitä pysymään terveinä."

Vieras (nimimerkki)

Pukki kaalimaan vartijana, hih :-) Walmart on kuuluisa siitä, kuinka se on pakottanut tavarantoimittajat siruttamaan kaikki tavarat, joita heille lähetetään myyntiin eli oikea RFID-airut vähittäiskaupan sektorilla. Nyt sitten julkishallinto painostaa ostamaan nuo heidän siruttamansa tavarat, joita kansalaisaktivistit boikotoivat jossain määrin.

Erinomaista yhteistyötä.

Tuleekohan samankaltaisia sopimuksia GM-tuotteiden menekin edistämiseen? Niitä on tosin vaikea edistää terveydellä perustellen, koska on liikaa taustatietoa niiden terveyshaitoista allergioista syöpiin.

50 HARMFUL EFFECTS OF GENETICALLY MODIFIED (GM) FOODS
http://www.raw-wisdom.com/50harmful

Hyvää Uutta Vuotta terveellisen ravinnon parissa.

mirjaleena (nimimerkki)

nanolisäainekevyt-tuotteet eimene enää täällä kaupaksi, niin täytyy saada uusia markkinoita kiireesti

mirjaleena (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Nämä Riikan blogit ovat aina mielenkiintoisia, kommenteista puhumattakaan. Valitettavasti kaiken karvaiset provokaattorit yrittävät tuhota kaiken älyllisen keskustelun. Nostetaan esiin juutalaiset, niinkuin he olisivat joku kynnyskysymys, kyse on silkasta hämäämisestä, sanoisinko, että kyse on ovelien luikurijuutalaisten taktiikasta, tuhota keskustelu ihmisten elämälle ja hyvinvoinnille tärkeistä asioista.
Miksi nämä tietyt nimimerkit eivät kerro meille kokoomuspuolueen "juutalaisuudesta" ko puolueessa on huomattava määrä ko kansakuntaan kuuluvia BZ:n lisäksi, sama koskee muutakin kolmen koplaa. Katainen juoksee Bildenberg kokouksissa kuin syötävä, mies on täysin juutalaispankkiirien juoksupoika, niinkuin koko nykySuomen hallitus.
Entäs historia sitten, mistä nämä "juutalaisvastaiset" nimimerkit vaikenevat; heidän lainaamansa tietolähde David Icke samoin kuin moni, moni muukin on todennut herra Hitlerin olleen Rotschildien äpärä. Werchmahtissa palveli 150.000 juutalaista, H Göringin sanoin"Me päätämme kuka on juutalainen", että sellaista, näistä totuuksista niin "juutalaisvastaiset" natsit kuin sionistijuutalaiset repivät pelihousunsa ja vaikenevat kaikilla mahdollisilla kielillä.

Tämä yksi nimimerkki, joka viittasi tiettyyn maantieteelliseen paikkaan oli todella paljastava kaikessa irvokkuudessaan, se suorastaan nauratti.
Asiat täytyy tietää, mutta ei kannata lähteä mukaan näiden provokaattoreiden kelkkaan, joiden ainoana tarkoituksena on lietsoa ihmisvihaa ja hämätä, jotta saataisiin viedyksi läpi kaikenlaisia demokraattisia oikeuksia rajoittavia lakeja. Siitä on kaikessa yksinkertaisuudessa kysymys. Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää, vaan aivan jotain muuta.

repe (nimimerkki)

"Entäs historia sitten, mistä nämä "juutalaisvastaiset" nimimerkit vaikenevat; heidän lainaamansa tietolähde David Icke samoin kuin moni, moni muukin on todennut herra Hitlerin olleen Rotschildien äpärä."

Zionazi ilmestyi hämmentämään. David Ickeä en ole koskaan lukenut minä ainakaan. Hän on outo lintu ja tuntuu puhuvan mitä sattuu ja kaikkea roskaa liskoista ja ufoista. Vaikuttaa siis zionazien lähettiläältä. Vielä enemmän, jos väittää Hitleriä Rothschildin äpäräksi, koska se on antigermanistien juoni eikä sille ole mitään todisteita, paitsi Hitlerin vihollisen Dollfussin rakentama ja OSS:n levittelemä juttu ilman mitään todisteita. Koska sinä ja Icke hämmennätte vinoon koko isoa kuvaa toisesta maailmansodasta ja sionisteista, pidän molempia nettiterroristeina ja eliitin lähettiläinä tai sitten olet vain ennakkoluuloinen ja tietämätön ja zionazien aivopesemä.

"Werchmahtissa palveli 150.000 juutalaista, H Göringin sanoin"Me päätämme kuka on juutalainen", että sellaista, näistä totuuksista niin "juutalaisvastaiset" natsit kuin sionistijuutalaiset repivät pelihousunsa ja vaikenevat kaikilla mahdollisilla kielillä."

Keksit itse sadun juutalaisvastaisuudesta. Täällä ei ole näkynyt ketään juutalaisvastaista, jotka kauhistelisivat syntyperältään juutalaisen olemista jossain Wehrmachtissa tai jossain muualla. Jos haluat estää paljastukset Talmudista ja sionistien toimista maailman huipulla, niin paljastuit heti. Tuo on tiedetty aina, että Wehrmachtissa on ollut juutalaisia ja esim. kirjasta Das Volk ist ein Trost voit lukea, että saksalaiset eivät oilleet juutalaisbvastaisia, vaan se oli ylhäältä pakotettu yhteuisskuntaan. Hitlerin luona lkävi kylässä todellakin juutalaisia taiteilijoitakin, joista yksi häntä kosi 30-luvun lopussa, joten turha on veistellä olkinukkeja revisionisteista ym. Taidat itse olla rasistisionisti, jios heistä ei saisi puhua.

vierastaja (nimimerkki)

Tämä Vieras kirjoittaa kuin trolli. Vähän sitä sun tätä eikä mitään ideaa. Pääasia että sählää.

Vieras (nimimerkki)

Nimenomaan kysymys on siitä, että juutalaiset ovat IHMISIÄ siinä missä muutkin, vaikka eräät yrittävät kovasti demonisoida heidät. Nykyään suurin osa juutalaisista on täysin maallistunut, kuten muutkin ihmiset, eivät he tiedä Vanhasta Testamentistä juuri mitään eikä se merkitse heille mitään.

Helsinki CityBoy (nimimerkki)

Ei kai täällä kukaan tavallista kaduntallaaja-juutalaista kyseenalaista, vaan ROTCHILDIEN SIONISTI_PANKKIIRI _JÄRJESTÖÄ !!

Se on täysin eri asia.

Vieras (nimimerkki)

Antisemitismin henki vahvistuu vahvistumistaan lopun aikana ja valitettavasti jotkut menevät halpaan ja syntyy tämä "hui kauheeta, juutalainen"-asenne. Pelko synnyttää vihaa. Ihan siitä syystä, että ei ole pidetty omasta hengellisestä ymmärryksestä huolta.

Vieras (nimimerkki)

Kyllä täällä Israelia on kovasti syytetty ja Israel koostuu kaduntallaajajuutalaisista.

repe (nimimerkki)

No on niissä ruohonjuuritason sionisteissakin aika natsistista porukkaa ja Israelin valtio suosii aika fasistista ajattelua. Siellä on tosin myös toisinajattelijoita aika moneenkin lähtöön Vanunusta alkaen. Toisaalta työväenpuolue ja likud taistelevat vallasta. Molempien puolueiden eliitti on tosoin Mossadin ja maailmaneliitin valitsemia ja aika sotaisia sekä kiihkokansallisia. Samoin tietysti avoimesti natsististen uskontopuolueiden. Niillä on ollut varsinkin ennen joskus linjaeroja esim. ulkopolitiikasta. USA:ssa samat kuppikunnat kiistelevät ja niillä on omat kannattajansa. Muta rauhanliike on ulkona melko pitkälle myös USA.ssa tuosta valtataistelusta. Loikkari Viktor Ostrovskin mukaan maata hallitsee Mossadin takana oleva salainen taho. Ilmeisesti juuri tämä taho murhautti Rabinin ja eröään kenraalin 70-luvulla. Ilmeisesti osa johtajista kuuluu tähän porukkaan tai on valtataisteluita.

Israel on rothschildien luomus ja (puoliksi?) salainen eliitti hallitsee sitä ja USAa.

Espoo Calls (nimimerkki)

Pidetään faktat pöydällä:

KAIKKI PANKKIIRIT OVAT SIONISTEJA
MEIDÄN RAHAJÄRJESTELMÄMME HALLITSEE MEITÄ, MEIDÄN POLIITIKKOJA JA KAIKKEA MITÄ TEEMME. PISTE.

ONKI TUO SATTUMAA ?

NYT ISO HERÄTYS !

SILLÄKÄÄN EI OLE MERKITYSTÄ, VAIKKA OLISIVAT MARSISTA, MUTTA NÄMÄ KYSEISET HERRAT HALLITSEVAT NYKYISTÄ JÄRJESTELMÄÄMME, JA SE ON PETOS KANSAA KOHTAAN.

Vieras (nimimerkki)

Nämä pankkiiritko sitten lukevat Vanhaa Testamenttia?

Vieras (nimimerkki)

Unohtui vielä, nyt iso herätys!

Espoo Calls (nimimerkki)

Israel on muuten ainoa apartheid-maa nykyään. Ainoastaan Juutalainen saa mennä naimisiin juutalaisen kanssa, ja ainoastaan juutalainen saa muuttaa Israeliin + paljon muuta vastaavaa.

Tuomas Hako

"Asiat täytyy tietää, mutta ei kannata lähteä mukaan näiden provokaattoreiden kelkkaan, joiden ainoana tarkoituksena on lietsoa ihmisvihaa"

Kova syytös. Keistäs tässä oikein puhutaan?

Vieras2011 (nimimerkki)

Olen miettinyt myös tuota trollausta, vaikka se taitaa olla yleinen ilmiö. Se kuitenkin säännöllisesti ilmestyy keskusteluihin, joissa käsitellään esimerkiksi poliisin valtuuksien laajentamista tai valvonnan laajentamisen mielekkyyttä.

Tyypillistä palautetta tältä rintamalta...

Hajotetaan keskustelu. Ollaan muka keskustelemassa asiasta, mutta tehdään se tavalla, jossa käydään kinaamaan, jankkaamaan ja jahkaamaan lillukanvarsista, jotka eivät liity asiaan. Ei välitetä koko asiasta, mutta tullaan saivartelemaan saitille.

Kyseenalaistetaan motiivisi. Oletetaan, että rehellinen kansalainen uskoo päätöksentekijöiden ja virkamiesten viisauteen ja oikeustajuun, jota ei ole syytä kyseenalaistaa. "Rehellisillä kansalaisilla ei ole mitään pelättävää", jolloin motiivisi keskustella asiasta käännetään epäilyksenalaiseksi. Oletko rikollisten puolustaja? Temppu kuuluu samaan sarjaan kuin kysymys: Oletko jo lakannut pahoinpitelemästä vaimoasi/miestäsi?

Vaaditaan todisteita tai tietyn tasoisia tausta-aineistoja, vaikka niitä on annettu riittävästi. Päätöksentekijöillä ja medialla on tähän pätevä syy, koska on vaikea julkistaa tai viedä eteenpäin asioita, jos siihen ei ole riittäviä perusteita. Keskusteluissa tätä argumenttia käytetään kuitenkin usein siihen, että lyödään kapuloita rattaisiin. Todisteiksi ei riitä käytännössä mikään.

Leimataan salaliittoteoreetikoksi, tinahatuksi, hörhöksi ja nettihuhujen levittäjäksi. Kun ilmenee, että asian, josta keskustelet, voi taustoittaa tutkimustiedolla, lehtiartikkeleilla ja kokemusperäisillä havainnoilla, tämä argumentti lakkaa toimimasta.

Kyseenalaistetaan asiantuntemus. Jos olet lukenut yliopistossa filosofiaa tai olet pelkkä bussinkuljettaja, miksi yrität edes ottaa kantaa lääketieteeseen tai teknologiaan. Ikäänkuin tieteen tutkimustulosten lukemiseen tarvittaisiin alan asiantuntija-apua, jotta ulkopuolinen ihminen voisi käydä niistä julkisuudessa keskustelua ja tehdä niistä päätelmiä. Sekä kunnallisissa että valtakunnallisissa päätöksentekoelimissä on koko joukko varsin tavallisia ihmisiä, jotka tekevät sumeilematta päätöksiä kaikkien alojen asioista.

Vaaditaan vertailevaa tutkimusta mahdollisiin vastakkaisiin tutkimustuloksiin. Reilua sinänsä päätöksentekokoneistolla. Toisinaan sillä kuitenkin viivästytetään asian käsittelyyn nostamista tai yritään estää se. Päätöksenteossa ei välttämättä ratkaise se, kuka on osoittautunut olevan oikeassa ja kenellä on vakuuttavimmat tutkimustulokset takana, vaan sen ratkaisevat enemmistön uskomukset ja napin painallukset.

Ohjataan keskustelu sivuraiteelle. Tämän osaavat myös ns. vastapuolen edustajat. Ohjataan aktivistit puuhaamaan jotain filosofista ja penkomaan historiaa, kun meneillään on kaikkien aikojen teknologinen rakennustyö, johon pitäisi reagoida toiminnalla. Teknologiaprojektit ehditään saada valmiiksi ilman kritiikkiä ja väliintuloja, kun aktivistiporukka puuhastelee filosofisten keskustelujen, eettisten sääntöjen ja historiallisten kaivauksien parissa. Näin on saatu monet fiksut ihmiset panostamaan voimavaransa asioihin, joilla vain pidetään heidät pois sieltä, missä tapahtuu vakavia ja suuria asioita.

Politisoidaan asia. Kuulut liian pieneen, erikoiseen, suureen tai väärän väriseen joukkoon puhuaksesi asioista.

Uskonnollistetaan asia. Mikä on uskonnollinen taustasi? Sinua ei tarvitse kuunnella, jos takkiin on tarttunut vääriä uskomuksia.

Henkilökohtaistaminen. Loukataan, vähätellään, aliarvoidaan ja jätetään huomiotta.
Käydään henkilökohtaisen tason hyökkäyksiin.

Pimeä vallankäyttö. Ajetaan asia kumoon voimalla ja pelataan tiskin alla. Valehdellaan, pilkataan, tehdään naurunalaiseksi, estetään paikallaolo tärkeissä tilaisuuksissa ja käytetään rumia ja pimeitä keinoja hiljentämiseen.

Kunnioitan suuresti Riikkaa ja Mirja-Leenaa, jotka jaksavat suorasanaisesti ja huumorilla taltuttaa epäasiallista puhetta.

sinkd. (nimimerkki)

Tähän pakko laittaa sitaatti Gandhilta
"Even if you are a minority of one, the truth is the truth."
:)

Noita provoilijoita on joka palstalla ja osa on ihan tosissaan koska eivät halua muuttaa ajattelumallejaan,
vängätään vängätään koska vanha "totuushan" on että tarpeeksi kun toistaa niin asiasta tulee totta. Heille on oikeasti kauhistus että maailma ei olekaan sellainen kun ovat oppinneet.

repe (nimimerkki)

"sääntöjen ja historiallisten kaivauksien parissa."

Tuolla edellä jo joku yritti paheksua historiakäsitysten oikomista. Ikäänkuin historia ei liittyisi maailmaneliitin juttuihin holokaustiuskonnon tuputuksen ja muiden käytännössä pakolla ajettujen juttujen kautta. Juuri niillähän ihmiset aivopestään ja alistetaan osaksi. Juuri niiden kautta on lähtenyt sananvapauden rajoittaminen alkuun. Juuri holokaustiuskonto on eliitille äärimmäisen tärkeä ja samoin käsitys historiasta. Tuolla perusteella myös rahastetaan huomattavasti esim. saksalaisia ja syyllistetään. Mutta ennen kaikkkea kaikki on olemnnnainen osa aivopesua.

Jo Orwell sanoi, että se, joka hallitsee nykyisyyden, päättää menneisydestä ja tulevaisuudesta ja vastoinpäin. Se liittyy siihen, että totalitarismissa ja muussa vallankäytössä ihmisisä hallitaan myös pitkälle petoksen avulla eikä suoraan alistamalla ainakaan aluksi. Eliitin monet projektit perustuvat siis holokaustille ja jos juutalaisuuden historia varsinkin kerrottaisiin niin kuin se on eikä mitäään tradition mukaista valitusvirttä, niin Rothschildien kautta syntyneen rahaeliitin valta paljastuisi ihmisille ja sen syntyhistoria ja siis kenellä valta on. Sinua tietysti puistattaa ajatus, että ihmiste tajuaisivat juutalaisen eliitin hallinneen medioita jo 1800-luvulla tai että pankkieliitillä oli jo tuolloin mahtavan valta. Myös tämän sionistieliitin toiminta ja uskonnon pelottavat piirteet tulisi tietysti mielestäsi piilottaa ihmisiltä.

Sinun mielestäsi vaihtoehtoväen pitäisi rakentaaa sionistien luomalle ja muovaamalle vasemmistolaiselle traditiolle, joka pitää juutalaisia uhreina ja pitää vastustajien demonisoimisesta naatsikorteilla, kun natsit on kerran onnistuttu demonisoiman joksikin mielikuvitukselliseksi pahaksi. Lisäksi tunnutte lietsovan paheksuntaa sitä kohtaan, että yleensä puhutaan juutalaisuudesta ja sionistien vallasta.

Juuri on muuten ilmestynyt holokaustikirja suomeksi, jossa syyllistetään myös suomalaisia ja väitetään, että suomalaisetkin olisivat tappaneet juutalaisia, jos niitä olisi ollut. Eli varmaan kohta aletaan vatia maksua kuolleista sieluista, jotka suomalaiset syntisyydessään olisivat saattaneet tappaa. Vaikka suomalaisila ei ollut mitään hampoaankolossaan, kuten balteilla ja ukrainalaisilla ja romanialaisilla, joita NKVD oli hivuttanut (esim. Ukrainassa puoluekoneisto oli nimenomaan vahvastui juutalaisilla). Mutta kun nämä väitetyt ukrainalaisten kostotoimet ovat osoittautuneet kokonaan valheiksi ja myös balttien ja myös einsatzien niin siis suomalaisia syytetään siitä, että hekin olisivat tappaneet, vaikka kuolleitsa sieluja on myös koko vertailuaineisto. Itse asiassa vahvatsi juutalainen ja juutalaisten (Kaganovitsh, Berija) johtama tappokoneisto tappoi muutamassa päivässä 80 000 ukrainalaista sekä kymmeniätuhansia muita kansallisuuksia saksalaisten lähestyessä vankiloistaan. Näitä ruumiskasoja on kuvattu ja sitten valokuvia NKVD:n uhreista väitetty milloin saksalaisten ja milloin muiden murhaamiksi juutalaisiksi, joskus myös venäläisiksi. Eli aika härskillä vedolla vielä (tässä case-esimerkki) hallitaan käsitystä menneisyydestä ja joka tuutista tuöee tunteisiin vetoavaa kauhupropagandaa holokaustista. Tämän luulisi täysin liittyvän asiaan ja itse asiassa tässä on kyse ei juutalaisvastaisuuudesta, vaan ihmiskunnan haveksimisesta, kun se pakotetaan mm tällaisten holokaustisatujen tai ilmastonmuutossatujen avulla aivan matalatasoiseksi ja johdetaan täysin harhaan.

Juuri historialla alitsetaan ja sen avulla käytetään valtaa. Sen avulla voidaan ohjailla melkein jokaista ainakin joissain pienissä jutuissa. Onko sinulle yhdentekevää se, millaista oli ennen? Mitä tapahtui? Et vain tajua sitä, mikä merkitys asioilla on tai olet zionazien tai muiden vastaavien lähettiläs. Vai haluatko pitää kiinni siitä, miten sinut on aivopesty ajattelemaan ja tunne-elämyksistä holokaustia kohtaan ym? Entä juutalaisten ja bolshevikkien murhaamat 10 miljoonaa ukrainalaista 1930-luvun alussa? Siis vaikka tässä ei olisi kyse valheesta, niin se, että juuri holokaustista tehdään kaikki kaikessa, osoittaa kyllä selvästi, kuka valtaa pitää. Miksi sitä ei siais sanoa, kuka valtaa pitää? Miksi se olisi rasismia j a juutalaisvastaisutta tms? Muisat saisi kyllä faktoja luetella. Jo tästä myös nemme, kenellä on valta, kun se on saanut sinutkin aivopestyä kiusaantumaan sionisteista ja historiasta puhumisesta.

Helsinki CityBoy (nimimerkki)

Repe: Tuo on SE JUTTU, mikä odottaa paljastumistaan. Kun massat tajuavat tuon, on tietoisuus noussut todella korkealle. Ja se on vaarallista, niille ketkä valtaa ovat pitäneet viimeiset sadat vuodet.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

No, miepä sanon tähän väliin että

- historian kirjoittaa säännöllisesti voittanut osapuoli
- historia johti tähän hetkeen, se on siis hyvä tuntea
- tämä hetki ja sen aikana tehdyt valinnat johtavat tulevaisuuteen

Jos historia ei olisi tärkeää, yhtään arkistoa ei julistettaisi salaiseksi.

Muuten kyllä ymmärrän hyvin, että ottaa pattiin kun ihmiset puhuvat silloin kun pitäisi toimia. Mutta puhumisestakin on hyötyä, sillä voi herätellä. Call me vekkari ;)

totuuden etsijä (nimimerkki)

Nimimerkki repe on kovasti tuntuneen jämähtäneen 2 maailmansotaan, Hitleriin ja ns. holokaustiin, ja mielenkiintoista on, että hän leimaa suoralta kädeltä mm. David Icken jutut "roskaksi".

UFO ilmiö on totta ilman David Ickeakin.
David Icke ei keksinyt tätä reptiliaani, shapeshifting asiaa, vaan siitä ovat puhuneet useat ihmiset ympäri maailmaa.

Nimimerkki repelle Hitler tuntuu olevan joku sankari, joka ei halunnut sotaa, joten on pyhäinloukkaus hänelle varmaan väittää, että Hitler oli Rothschild.

Itse kuitenkin uskon, että Hitler oli Rothschild, se jopa on historian tapahtumien valossa hyvin loogista.

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/hit...

Sekä mielestäni repe iskee siinä harhaan, kun vetää yhtälaisuusmerkin zionistien ja juutalaisten kesken.

Zionismi ei ole uskontoon liittyvä asia, vaan on myös ns. kristittyjä zionisteja, kuten on myös zionisteja muslimimaailmassa, kuten esim. Saudi-Arabian johto, se on zionistinen, vaikka virallisesti ovat muslimeja.

repe (nimimerkki)

Tuota vain hoette eli että yhtäläisysmerkki muka. Etkö muuta saa sanotuksi? Törkeä valhe.

Hitler nyt vain ei halunnut sotaa ja tämä on fakta. Se on aika lailla ristiriidassa sen totuuden kanssa, mitä kaikki mediat ym jauhavat. Siksi tämä asia tulee tuoda esiin. Se on yksi suuri petos.

Tunnut olevan herkkäuskoinen, jos Hitler sinulle on Rothschild ilman mitään todisteita. Ja totta, Hitler teki yhteustyötä sionistien kanssa esim. emigraatiokysymyksissä. Mutta hän teki yhteustyötä myös Stalinin kanssa olematta silti venäläinen syntyjään tai todellisuudessa jonkun muun asialla kuin Saksan. Ja totta, ehkä joiku saattoi jopa haluta hänet valtaan. Myös lännessä. Tällä tavoin ajatteli myös Stalin, joka niinikään tuki Hitleriä valtaan. Koska häntä vastaan olisi sitten mahdollista Saksan tarpeeksi voimistuttua saada länsi sotajalalle ja lännen johtajat tiesivät hyökkäävänsä Hitlerin kimppuun, kun tämä olisi vahvistunut. Mutta Länsi voisi kyllä medioillaan ja leffoillaan ja muilla propagandavälineillään nyt saada kansat sotaan vaikka Gandhia vastaan. On täällä niin tyhmiä ihmisiä.

Vieras (nimimerkki)

Joo, repen mielestä kaikki ovat zionazien agentteja, jotka eivät ole samaa mieltä kuin hän, joten pyytäisin repeä kunnioittamaan muiden mielipiteitä.

Jonkun on oltava ensimmäinen, jos kaikki maailman ihmiset, 6,8 miljardia ihmistä laitettaisiin nyt jonoon, niin joku yksittäinen ihminen olisi väistämättä jonon ensimmäinen, ja joku viimeinen.

Tällä viittaan siihen, että jonkun on aina oltava ensimmäinen, ensimmäisiä, loput tulee sitten perästä.

Hatunnosto David Ickelle.

http://www.youtube.com/watch?v=Lai0ki_QMAA

http://www.davidicke.com/headlines

vierastaja (nimimerkki)

Ickeen ei voi suhtautua kritiikittä. Kuten ei muuhunkaan tietoon.

Repe, älä anna pöljien sekosekojen provosoida itseäsi.

Vieras (nimimerkki)

Ickellä on toisinaan ihan osuvia oivalluksia, jotka perustuvat rationaaliseen päättelyyn ja oikeaan tietoon. Osa jutuista on ufo-osastoa, mutta jos on erottelukykyä, pystyy myös häneltä saamaan oleellisia asioita irti. Siitähän kaikessa tiedon hankinnassa on kyse. On seulottava ja arvioitava itse sen tiedon arvo ja paino, jonka löytää. Valitettava tosiasia on, että monet ihmiset, joita ei itse arvostaisi tai joista ei edes pidä tai joilla ei ole koulutusta, saattavat olla oikeassa havainnoissaan. Siinä mielessä kannattaa aina kunnioittaa TODELLISUUTTA, koska se tulee sanomaan viimeisen sanan siitä, mikä piti paikkansa.

Jos näet, että linnut putoavat massoina taivaalta ja siitä ei kerrota iltauutisissa tai siitä ei ole tutkimustietoa, mikä on totuus?

repe (nimimerkki)

Ehkä oli hyväksi provosoitua. Tuli asiaa.

" Siitähän kaikessa tiedon hankinnassa on kyse. On seulottava ja arvioitava itse sen tiedon arvo ja paino, jonka löytää. Valitettava tosiasia on, että monet ihmiset, joita ei itse arvostaisi tai joista ei edes pidä tai joilla ei ole koulutusta, saattavat olla oikeassa havainnoissaan. Siinä mielessä kannattaa aina kunnioittaa TODELLISUUTTA, koska se tulee sanomaan viimeisen sanan siitä, mikä piti paikkansa."

Tämä on totta. Minusta se, että Icke sekoittaa tiedonmurunsa hömppään, ei välttämättä vain ole ihan edes aivan viatonta touhua. No enpä ole tutustunut lähemmin.

Mutta tuo lainaus on hyvä. "Siis voi kauheeta, natsit? Ne kauheet natsit. Ei kai ole väliä, mitä heistä sanotaan. Hyi kauheeta heistä pitääkinveistellä mitä hyvänsä" ym. ym. vastaavaa. "Ja kuinka ikävää, kun itse on niin hyvällä asialla ja vasemmistolaisromantikko ym. ym. Tylsää ja vastenmielistä, äärioikeistolaisuutta kai" tms. tms. -Ei saatana. Eikö kaikkeen pidä suhtautua avoimnin mielin? Jos voittajat ovat murhanneet paljon, niin miten näiden todistettujen massamurhien tekijät olisivat luotettavia? Hehän valehtelevat muutenkin koko ajan. Minua ainakin kiinnostaa, mitä tapahtui. Miksi kaikki höpö ja mitä ehkäpä salataan. Historiallinen totuus on niin kuin se on. Kun tunkiota tonkii, alkaa huomata, että mikään ei pidä paikkaansa. Alkaa tuntua, kuinka Suomenkin historia on aivan valehdeltu herrojemme toimesta. Kun tarkastelee kiihkottomasti niin natseja, kommareita ja ennen kaikkea vailla mitään demokratiasympatioita ja aivopesuja lännen touhuja, niin valkenee monta asiaa. Enemmän kuin tärkeöää on alkaa tarkastella objektiivisesti asioita myös historiassa, niin nimenomaan länsimaiden rikoksia.

Miten muuten onkin vaihtoehtoväeltä jäänyt vähemmälle huomiolle USA:n rötökset toisen maailmansodan aikana? Siis kaikki USA:n valheet ja juonet ja hirmuteot sen jälkeen paljastetaan ja jutut osoitetaan tyhjiksi, mutta 2. maailmanosta onkin tabu ja kaikki valheet toistetaan. Onko tämä yleinen ilmiö jotain vasemmistolaisuuden painolastia vaihtoehtiväessä vai mitä? Vanhastaan ollaan pidetty Neukkulan puolta ja haettu ymmärrystä sille ja sillloin kun Länsi on kimpassa Neukkulan kanssa, niin kaikki on ok? Ja Neukkulan puolta pidetään ja sanotaan, että "nehän voitti natsitkii". Tämä kaikki on tietysti seurausta siitä, että vaihtoehtoväki saa vaikutteita USA:sta ja muista länsimaista, joissa kansat eivät oel irroittautuneet sotamyuyteistään ja eliitin heille syöttämästä valheesta.

On kuitenkin selvää, että Jenkkilän sodista myös 2. maailmansota oli valheeellisesti mainostettu ja propagoitu ja että siinä tehtiin hirvittäviä rikoksia jenkkilän taholta. Kuten muissakin sodissa. Juuri tuossa se sai enemmän vaikutusvaltaa maailman asioista kjuin missään muussa vaiheessa. Pearl Harboria kyllä muistetaan osittain valkaista, mutta Jenkkilän sotamyytit ja rikokset odottelevat pljastumistaan.

Miksi ei rakennettaisi totuudelle? Sen esiintuominen ei ole natsismia. Sitäpaitsi natsit ovat syyttömät, jos toiisin ei ole todistettu. Massamurhaajien ja rikollisten propaganda ei ole todiste. Voittajat olivat väärentäjiä. Tarvittaisiin objektiivinen tutkimus ja muutenkin kunnon rikostutkimukset. Puolueettomat oikeudenkäynnit eli näytösoikeudenkäyntien purkamiset. Jos rikoksesta ei ole muuta näyttöä kuin feikkitodistukset, kidutuskuulustelut ja muiden asiakirjojen kanssa ristiriidassa olevia asiakirjoja ja joista osa on selviä väärennöksiä ja pötäkirjoja oikeudessa väärenneteään, niin silloin ei pitäisi voida julistaa mitään kovin pitkälle menevää johtopäätöstä rikoksista. Varsinkin, kun voittajien rikokset ovat suuremmat, selvästi havaitut ja todistetut ja tällaiset sitten yrittävät väittää jotain ala-arvoiseen tyyliin.

repe (nimimerkki)

Edellinen kommentti siis paljastaa karulla tavallaan, kuinka vahvasti kaikenlainen vaihtoehtoväkikinja koko ajattelu sotien jälkeen on sionistien muovailemaa ja ohjailemaa.

sivustanauraja (nimimerkki)

Juutalaiset kirjoittivat raamatun. Se tarkoittaa siis mielen hallintaa. Sen jälkeen iso osa asioista on mennyt päin vittua. Muslimeilla on omat höpinänsä, ja ne pirulaiset ovat vasta tulon päällä. Onnex kuolen kohta vanhuuteen täältä pöpilästä ;D Hyvää matkaa helvettiin, jos ette pian herää pahvit. En usko että kiinnostaa herätä, uni maistuu ;D

repe (nimimerkki)

Lauriolta on ilmestynyt neljäs osa Holmilan kirjan arvosteluihin.

http://vilaurio.blogspot.com/2011/01/antero-holmil...

Kannattaa lukea, millaista kakkaa meille kohta saa ainoastaan tuputtaa, kun tällaiset "vihakirjoitukset" kielletään.

Miksi tuollaista tekstiä sanotaan vihakirjoitukseksi? Miksi sellaisesta pitää tehdä rikos? Ennemmin kriminalisoisin Holmilan valhekokoelman.

Vieras (nimimerkki)

Minä taas mieluumin olisin keskustelematta aiheesta lainkaan tässä yhteydessä, vaan pysyisin otsikon teemassa.

repe (nimimerkki)

Totalitarismistahan tuossa puhuttiin.

Vieras (nimimerkki)

Tulevasta totalitärismista. Mikä yhteys puhumallasi on tulevaan totalitärismiin?

repe (nimimerkki)

Tarkoitin juuri tulevcaa totalitarismia. Väänsin sen jo sinulle rautalangasta.

Vieras (nimimerkki)

Voi ehkä olla että nämä kyseiset (uskonto) asiat liittyvät maailman tilaan ja siihen mihin se on menossa, mutta sopisiko että keskustelette niistä asioista jossain muualla kuin tässä blogissa,
koska tuo uskonnosta/ uskonryhmistä kiistely hiukan spämmää keskustelua ja on ehkä luonteeltaan hieman asiatonta tänne, ottaen huomioon vielä yleisen ilmapiirin.

Pääaihe täällä oli nyt: Totalitarismi-tulevaisuus + USA valvoo kansalaisiaan

repe (nimimerkki)

Totalitarismihan alkaa sananvapauden lakkautuksella. Vihapuheiksi vielä tulkitaan vähän mitä vain, mutta holokaustin kieltäjät ehkäpä hiljennetään ensin, koska valhe paljastuu ja kansa herää muuten. Tämä juttu on aiheen keskiössä ja selvästi provosoi joitain itkemään, koska he eivät halua näiden asioiden paljastuvan.

Tietysti jotkut ovat niin tyhmiä, että uskovat holokaustin virallisen version epäilemisen ja muun evisionismin olevan jptain rumaa, kun media on niin opettanut. Edes kriminalisointi ja vaino eivät tunnu kiinnostavan ja ne jotenkin ymmärretään, vaikka muuten olisi kuinka kyseenalaistamassa eliittiä. Sitä se aivopesu teettää. Kyse onvielä juuri samasta USA:n eliitistä. USA:ssa juuro säädettiin ADL:n vaatimuksesta viharikoslait ja sieltä nekin ovat tulleet Eurooppaan. Kontrolli ja pakkovalta alkoivat sielläkin juuri tästä. Lakeja ollaan kiristämässä, vaikka siellä perinteisesti ollaan oltu vapaita ja kyse on ollut enemmän aiemmin oikeasta rasismista tai siis niin on väitetty. Nyt on sielläkin tulossa holokaustin epäilyn kriminalisointiu. Kuinkas muuten, yhtäaiakaa EU:n kanssa.

Vaikka aihe on "tylsä" siis perinteisesti vasemmistoalisesti ajattelevalle, se ei suinkaan ole merkityksetön. Kun mm valvotaan, kun halutaan estää pääsy joillekin nettisivuille tai vaaditaan säilyttämään tiedot eri svuilla käyneistä vuosia, niin juuri yksi seulottu kohde on holokaustirevisionistien sivustot. Halutaan päästä selville, kuka on käynyt totuuden äärellä, kun puhdistukset alkavat. Juuri nämä sivut sensuroidaan ensin, kun tulee yleinen sensuuri. Eikö ole selvästi nähtävissä, kuinka paljon tässä on kiinni ja kuinka tärkeä on asia?

Sotapropaganda on tärkeää voittajille ja vallankäyttäjille. Opillisistakin asioista on keskusteltava eli onhan tässä juutaaliskytkentä selvä ja kyllä tämä sionismi täällä on esiintynyt ja varsinkin pankkitoiminta ennenkin näillä sivuilla. Sionismia ei voi sivuuttaa, kun puhutaan USA:n totalitarismista ja valvonnasta. Esim. MC Piperinmukaan he (sionistyit) hallitsevat suvereenisti Amerikkaa. Shron sanoi Peresille Israelin radiossa, että "me juutalaiset ihmiset kontrolloimme Amerikkaa ja amerikkalaiset tietävät sen". Siksi e ollut huolta mistään pakotteista. Miksi me kieltäisimme nämä asiat tällä sivustolla tai olisimme hiljaa?

Vieras (nimimerkki)

Ei asioita/keskustelua tarvitse kieltää, mutta olisi hyvä varoa että tätä blogia ei suljettaisi, kun täällä on paljon muuta tärkeää asiaa.

Espoo Calls (nimimerkki)

Siis pelkäät että blogi suljetaan, jos täällä keskustellaan faktoista ?

Eikö kommentissasi ole jotain pahasti vialla ?

Ps. Taas yksi hyvä syy syödä luomua

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/01/yli_tuhat_m...

Vieras2011 (nimimerkki)

Kehoitan myös katsomaan otsikkoon, mikä on aihe. Valvonnan laajentuminen USA:ssa ja kansalaisoikeuksien katoaminen siellä.

En ymmärrä, mitä lisävalaistusta sen asiaintilan parantamiseksi saadaan siitä, mitä holokaustista uskoo tahi ei usko. En kertakaikkiaan ymmärrä.

Jos historiasta haluaa saada jotain hyödyllistä irti siihen, miten toimittaisiin tänä päivänä edistäen kansalaisoikeuksia tai pitäen edes kiinni niistä, joita vielä on, siihen pitää ottaa käyttöön aivan muita keinoja.

Esimerkiksi
- julkinen keskustelu ja vaikuttaminen lakiehdotuksiin
- julkinen keskustelu ja vaikuttaminen teknologiakehitykseen
- kuluttajaliike ja vaikuttaminen siihen, mitä suostuu ostamaan ja millä maksamaan

Ne ovat TODELLISUUTTA, joilla on VAIKUTUSTA tähän asiaan.

repe (nimimerkki)

Tässä alkaa olla aika selvä paketti faktaa kasassa eikä mitään uskoa.

Ainakin aiheeseen liittyy siten, että tämä on yksi sensuroitava teema netissä, kun sensuuri alkaa. Ja onhan se alkanut. Jos et tajua, mitä edellisessä viestissä sanotaan, niin ihmettelen.

Minusta nämä lukuisat ilmestyneet protestit täällä ovat hyvin epäilyttäviä.

Vieras (nimimerkki)

Menkää melskaamaan juutalaisvihallanne jonnekin toiselle saitille tai keskusteluryhmiin, joista löytyy ystäviä. On mieletöntä tuoda noita arkeologisia kaivauksia tähän keskusteluun, jos ei ole osoittaa, miten niillä voi käytännössä edistää parannuksia tähän aiheeseen. Vai luuletteko, että olisi tehokasta tämän asian kannalta järjestää mielenosoitus Bilderberger-kokouksen porteilla? Epäilen suuresti, että vaikka suuntaviivat tehtäisiin jollain tasolla siellä, niin vaikutusmahdollisuudet ovat paljon lähempänä ja yksinkertaisimmissa, joskin työläissä asioissa.

repe (nimimerkki)

Jos tästä aiheesta osoitettaisiinmieltä, mielenosoittajat tapettaisiin tai pantaisiin putkaan välittömästi. Alex Jones ja kumppanit saavat kyllä muuten melskata ulkopuolella.

Vieras (nimimerkki)

Ei tässä ketään erityisesti vihata, vaan yritetään vaan puhua siitä asista, joka on otsikossa. Holokaustista puhuminen yhtenään ilman asiayhteyttä tähän teemaan tuntuu vain liioittelulta. Jos löydät sen yhteyden, niin kerro.

Vieras (nimimerkki)

Hitler oli samanlainen zionisti nukke, kuin niin moni muu "johtaja".

Hitlerin tehtävä oli tuhota Saksa, ja hyvin hän sen tehtävän hoiti.

Ilman Hitleriä ei olisi Israelia ja muuta, zionisti Hitler sai rahoituksenkin zionistipankeilta USA:sta ja Englannista.

Vieras maan päällä (nimimerkki)

Opiskelepa hieman syvemmältä asiaa. Hitler poisti Saksan kultakannasta, ja siirsi Saksan markan hallinnan kansalle. Eli Saksan valtion ei tarvinnut ottaa lainaa ulkopuolisilta, yksityisiltä keskuspankkiireilta, ja näin ollen kansan ja rahan välillä ei ollut välistävetäjiä. Korkotulot tulivat suoraan valtion kassaan.

Ja tämä oli todellinen taloudellinen ihme, 2 vuodessa katastrofista kukoistukseen !

Pankkiirit ilmoittivat Hitlerille että ainoa keino välttää sota on siirtää markka takaisin keskuspankkiirien alle. Jos muut maat huomaisivat miten hyvin Saksalla meni oman rahansa kanssa, olisi väistämättä muut seuranneet perässä, ja juutalainen rahajärjestelmä olisi ollut loppu.
Voisi sanoa että Hitler oli ns. TalousDemokraatti. Googlaa niin tiedät mitä TD tarkoittaa.

Esim. Islamistisessa rahajärjestelmässä korkoon perustuva rahanlainaaminen on kielletty.

Espoo Calls (nimimerkki)

Siis hetkinen, tuo sionistiblokki vaikuttaa kaikkeen;

omistavat

ruuantuotannon
pankkijärjestelmän
mediat
poliitikot
lääketehtaat

Ja näistä ei pitäisi keskustella ? Nämä vaikuttavat SUORAAN kaikkeen mitä sinäkin teet, valtion veroina, hintojen nousuina, terveyteesi, työpaikkaasi, ruokavalioosi, lasten koulun käyntiin jne...

Jos näistä ei keskustella, sivuutetaan koko ongelman ydin. Sama kuin lääkäri yrittäisi parantaa syöpäsairaan ihmisen antamalla kipulääkettä ja buranaa, mutta ei suostu leikkaamaan kasvainta kehosta.

Ja tässä vielä "Koodia", mikä tulossa myös Eurostoliittoon

http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Tuomas Hako

Aika mielenkiintoista tuolla linkissäsi: "ammikuussa 2007 cryptome.org-sivuston ylläpitäjä John Young jätti Wikileaksin, koska uskoi Wikileaksin olevan CIA:n peiteoperaatio. Wayne Madsen Report on vahvistanut Youngin väitteet. Wikileaks on mukana CIA:n operaatiossa, jossa Yhdysvalloissa olevat kiinalaiset dissidentti-hakkerit murtautuvat kiinalaisiin tietokoneisiin. Kiinalaisiin tietokoneisiin istutetaan erikoisia ohjelmia, jotka puolestaan pyrkivät hakkeroimaan Yhdysvaltain hallituksen ja armeijan koneita. Kun hakkerointi on onnistuneesti suoritettu, Yhdysvaltain hallitus antaa myötämieliselle medialle ilmoituksen, että amerikkalaiset koneet ovat joutuneet kiinalaisten cyber-hyökkäyksen kohteeksi.

Tiedetään myös, että Wikileaksin neuvoa antavaan ryhmään kuuluu Ben Laurie, joka aiemmin työskenteli ohjelmoijana ja nettiturvallisuusasiantuntijana Googlelle. Google puolestaan allekirjoitti hiljattain yhteistyösopimuksen NSA:n, National Security Agencyn kanssa. NSA valvoo sisäistä turvallisuutta. Muuan Wikileaks-ryhmän jäsen on Xiao Qiang, George Sorosin rahoittaman Radio Free Asia-radion kommentaattori."

Vieras (nimimerkki)

Wikileaksissa on kyllä ihmettelemistä. Ainakaan tähän saakka ei ole juuri mitään todisteita siitä, että heidän viimeisin vuotonsa käytännössä edistäisi sananvapauden asiaa, vaikka vuodoissa voi olla tärkeää asiaa. Päinvastoin, siitä on saatu syitä rakentaa yhä tiukempia valvontajärjestelmiä. Näyttää siltä, että Assange teki käytännössä palveluksen hallituksille ja yrityksille, jotka tarvitsivat hyviä perusteita uusien valvontajärjestelmiensä julkistamiselle.

Titaanitotuus (nimimerkki)

Argeologisia kaivauksia ??

Koko nykyyhteiskuntamme on virittynyt sen perusoletuksen mukaan, mitä meille on opetettu kouluissa WW2 tapahtumista.

Kyseessä on perustavan laatuinen asia, joka järisyttää systeemimme peruspilareita. Ja tästäkö ei saisi keskustella ?

Kummia viestejä tullut tänne.

Vieras (nimimerkki)

Vaan mitenkä saat sen kulkemaan parempaan suuntaan noihin ideoihisi ajatuksiin perustuen. Annapa esimerkki.

Lisäksi pidän holokaustia melkoisena tosiasiana perustuen havaintoihin ja dokumentteihin, joita on mittava määrä eri puolilla maailmaa, erityisesti maissa, joissa juutalaisia massoittain tapettiin. Vankileirien rauniot ovat jäljellä vieläkin. Anne Frankin päiväkirja tuli luettua teininä vai olisiko senkin joku skitso väärentänyt?

On lisäksi säälittävää tuo holokaustin kieltäminen sillä perusteella, koska asiasta on niin paljon ihmisten kokemuksia, kirjallisia dokumentteja, valokuvia, elokuvia ja paikallisia havaintoja ja muistomerkkejä.

repe (nimimerkki)

Arvasin, että mm. tästähän se kenkä puristikin.

Vieras (nimimerkki)

Kuule, repe. Varo, ettet juutu tuohon holokaustin vastustamiseen niin, että et näe muita asioita ja metsää puilta.

repe (nimimerkki)

Koko holo ja vyyhti sodan ja sen ympärillä on perin opettavaista:

http://toinennakemys.wordpress.com/2011/01/06/asch...

jos soiis prehtyy syvemmin asioihinja toisenkin osapuolen näkemyksiin

V (nimimerkki)

http://www.samassaveneessa.info/katsaukset/2011010...

Tuossa hyvä kuvaus nykyisestä "juutalaisesta" korkovedätyksenn perustuvasta rahajärjestelmästä

Vieras (nimimerkki)

Hitlerin rahoittajat ovat tuttuja nimiä.

Jos Hitler olisi ollut joku talousdemokraatti yms. niin natsi-Saksaa ei olisi ulkomaalaiset pankit, Englannista ja USA:sta rahoittaneet.

http://www.youtube.com/watch?v=vw9Qm_TejCo

repe (nimimerkki)

Rooseveltin näkemys oli, kun häntorjui juutalaisjärjestöjen vaatimukset boikotista heti Hitlerin tultua valtaan, että maailmantalouden tila tarvitsi Saksan talouden kuntoutumista. Tämä voi tosin olla veruke. Ehkä ei ollut vain sodan aika. Tosiasia on, että vahvat juutalaisjärjestöt aloittivat taloussodan Saksaa vastaan 1933. Ja kuten blogissani on, myös USA:n talouspolitiikka suorastaan pakotti Saksan irti kultakannasta. Saksan taloudessa oli vahvasti talousdemokraattisia piirteitä. Siihen perustui sen voima. Noita lainoja on lioiteltu varsinkin juuri näissä salaliittovideoissa ja Alex Jones esim. möykkää Kennedyn murhasa kertovassa filmissän, kuinka Bush rakhoitti natseja. Miksihön siinäkin filmissä piti huuta anatseista aluksi puoli tuntia ja viimein päädyttiin siihen, että "natsit" hallitsivat USAa luumiehinä ja myös murhasivat Kennedyn.

Tuosta huomaammekin, miksi näitä filmejä tehdään. Niiden avulla halutaan saada heilutella natsikorttia ja hämmennetään juuri sitä, että sionistit ovat maailman johdossa. Hitlerin talousdemokratia on tosi suuri salaisuus ja tuollaisilla filmeillä yritetään estää vaihtoehtoväkeä saamasta tietää totuutta ja olla olemaan kiinnostumatta historiasta (kun he luulevat sen tuntevansa jo). Kun Hitler esitetään jonain maailmaneliitin juonena ja jopa agenttina, todellinen historia hämärtyy ja voidaan valehdella holokaustista edelleen. Tuo on vain uusi hämäys ja petos, sillä tuohon valehteluun liittyy väite Hitlerin sotahaluista ja holokaustivalhe. Hitlerin kuva halutaan säilyttää demonisempana kuin mitä se oli ja myös edesauttaa epätietoisuutta. Ihmisten halutaan säilyttävän rakennettu kuva Hitleristä absoluuttisena pahana. Tästä on monia etuja. Tietysti pääasiassa teoriat väittävät, että Hitler teki kaiken tyhmyyttään ja että toimet nähtiin ennakolta ja "annettiin tapahtua". Hän teki muka hyödyllisen holokaustin ja hyökkäsi Venäjälle tai muka aloitti sodan ym. Tämäkin on valhetta.

Toisen maailmansodan totuus on kuitenkin se, että pahikset olivat juuri kaikki muut ja Saksa oli kirkkaasti pienin pahis. Maailmaneliitti oli Hitlerin vihollinen ja Hitler tavallaan edusti riippumattomuutta heistä. Tämä on nolo juttu ja talousdemokratia vaarallinen, oikeastaan ykkösvaara, kuten Hitlerinkin aikana. Se ei saa paljastua, kuten ei koko historian kuva ja rahajärjestelmän hirveys. Saksa ei halunnut sotaa eikä sotaa aloittanut. Se pakotettiin siihen. Holokausti on 95-99 % valhetta. Hitler tarjosi koko ajan rauhaa eikä halunnut hyökätä Venäjälle, mutta muuta vaihtoehtoa ei jätetty.

Oikeasti Hitler piti sdoan aikana ja ennenkin paljon perin paljastavia puheita Rothschildien imperiumista ja maailman rahavallasta. Samoin naulan kantaan osuvia puheita oli jo rauhan aikana. Saksan propaganda tietysti huusi suoraan, että sionistieliitti lännessä ja bolshevismi ovat Hitlerin viholiset ja toisaalta niillä on yhteisiä asioita paljon. Hän ei voinut olla samalla puolella. Sitten on vielä selviö, että kun rahaeliitti hyökkäsi Saksan kimpuun, se oli vähällä menettää kaiken.

En tiedä, oliko kaikkein suurinta eliittiä se kultakaivosten omistaja, joka Englannin eliitin kanssa pyöri kulisseissa, mutta hän ihmetteli, miten Saksa oli selvinnyt (vuonna 1936 tai 37 tai vaihteessa), kun sillä oli ollut monta lyhyttä lainaa erittäin huonoilla ehdoilla. Tämä oli yksi finanssitoimijoista, jotka yrittivät nujertaa Hitlerin taloussodalla (kirjasta Churchill, Hitler und der Antisemitismus/Stefan Scheil). Lopulta Roosevelt päätti sodasta, koska Hitler oli liian vahva ja uhkasi viedä markkinat. Samalal piti saada maailmanherruus USA:lle ja YK:lle sekä kommunisteille.

Hitler ei siis ollut länsimaiden ja niiden pankkien rahoittama. Eikä myöskään Rothschild. Nuo videot ovat propagandaa ja herää kysymys, kuka on tiettyjen salaliittoteoreetikkojentakana. Vai eikö liian "natsimyönteoinen" juttu yksinkertaisesti myy? Vai tapettaisiinko Icke ja Jones, jos he olisivat rehellisiä? Vai eikö kauppa kävisi?

J Bauer (nimimerkki)

Siionin viisaiden pöytäkirjat tarjoavat mielenkiintoisen näkökulman aiheeseen. Niitä väitetään valheeksi, mutta joku/jotkut ovat ne kuitenkin laatineet jo 1800-luvun lopulla, tunnetuin seurauksin. Melkoisen täsmällisesti niitä on sovellettu aina ensijulkaisusta lähtien Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Pekka Sartola käsittelee mm. tätä aihetta tarkemmin kirjassaan Totuutena Valhe.

Yhdysvallat, tuo vapaamuurarien luomus on tunnetun historian valossa aina tapahtumien keskiössä järjestelemässä konflikteja kansojen välille. Post war ajalta Willian Blum ja Noam Chomsky valottavat tapahtumia varsin ansiokkaasti lukuisissa kirjoissaan, esim Jättiläinen savijaloilla (N.C) tai Roistovaltio ja Kuoleman Imperiumi (W.B).

Jos ajatellaan, että tänä päivänä on edelleen olemassa taho joka edustaa "siionin viisaiden pöytäkirjojen " ihanteita, niin käytännössä tuo sama taho voisi puristaa sekä Yhdysvaltojen kongressia, että EU:ta palleistaan juuri taloudellisella mahdillaan. Tämä näytelmä on parhaillaan menossa meidän silmiemme edessä.

Tuon mahdin olemassa oloa voi pohdiskella vaikka muutaman ao. kysymyksen kautta

-Ketkä omistavat FED:n?
-Ketkä oikeastaan valitsivat EU presidentin?
-Miksi on olemassa vain kolme luokituslaitosta (USA), Moody's, S&P, Fitch ja kenen komennosta ne kyykyttävät valtiontalouksia?
-Tämäkin on huvittava ilmentymä, kenen käskystä Visa Tai Mastercard lopettavat WL:n maksuliikenteen?

Pöytärjat ja muuta aiheeseen liittyvää historiaa löytyy ao. linkistä

http://www.netikka.net/mpeltonen/protokolla.htm

Vieras (nimimerkki)

Kiitos keskustelun palauttamisesta raiteille, joissa on yhteys siihen, mitä tapahtuu USA:ssa. On se monella tasolla uskottavaa, että korkeimmalla päätöksenteon tasolla asiat toimivat illuminaattien ohjelman mukaisesti.

Koskee myös sirutusta. Tunnettuja paljastuksia korkean tason illuminaattien (so. Rotchild) ja heidän tavoitteestaan siruttaa koko maailman ihmiset ovat tehneet esim. edesmennyt elokuvaohjaaja Aaron Russon (haastattelujaan on YouTubessa ko. asiasta). Toinen vastaava tapaus on entinen biometriikkayrityksessä toimiva bisnesmies, josta tuli kansalaisoikeusaktivisti, kun hän huomasi, että yritys, jossa hän on töissä, ajaa juuri noita tavoitteita (Mark Lerner muistaakseni). Hänestä tulikin kovan luokan RFID:n vastustaja, joka on tajunnut, millainen koira on haudattu USA:n National-ID:hin ja Obaman terveydenhoito-ohjelmaan.
http://www.youtube.com/watch?v=6CJkhlY6Ki4

Silti, jos valvontaa ja väärinkäytöksiä vastustaa, ei tuohon illuminaattien tasoon päästä käsiksi monestakaan syystä, koska heidän tiiminsä ovat niin etäällä meidän maailmasta. Vai mitä? Käytännössä, jos haluaa vastustaa niitä hulluuksia, joita he edistävät, pitää toimia aivan muiden asioiden tasolla. Monet ymmärtävät kyllä, misssä syvin sylttytehdas sijaitsee.

Vieras (nimimerkki)

Jos Hitler oli Rothschild, niin silloin Hitler oli myös reptilian shapeshifter? joka teki oman osansa NWO:n saamiseksi.

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/lis...

Tämä pätkä ei mitään todista, mutta kukapa tietää.

http://www.youtube.com/watch?v=D2-tC_Nwc_g

Nämä ovat ikiaikaisia juttuja, entisaikoina ihmiset kutsuivat heitä jumaliksi, jotka ovat joko ihmisen tai liskon muodossa.

David Icke puhuu "jumalista", joita kutsuttiin muinaisen Indus Valleyn alueella nagaseiksi, ja joilla oli kyky olla joko ihmisen muodossa, tai reptiliaanin muodossa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Indus_Valley_Civiliza...

http://www.youtube.com/watch?v=Wyw6wPjIgEM&feature...

Kuvahaku sanalle nagas.

http://www.google.fi/images?hl=fi&q=nagas&um=1&ie=...

City of Londonin symboli.

http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f...

http://images.travelpod.com/users/treeoche/1.12153...

Vieras (nimimerkki)

Kysyn vielä kerran, miten tämä auttaa meitä ymmärtämään valvonnan etenemistä USA:ssa? Jos pohtisi sitä, onko Obama ja Rotchildin jälkeläiset liskoja ja minkälaisia, tulisi keskustelu edes ajallisesti vähän lähemmäksi?

Kalle Pålle (nimimerkki)

"Jos Hitler oli Rothschild, niin silloin Hitler oli myös reptilian shapeshifter? joka teki oman osansa NWO:n saamiseksi."

Voi jestas mikä oksennus tuokin on. Hitler taisteli nimenomaan näitä Rothschildeja vastaan !

Reptilian ?

Nyt iltalääkkeet ja äkkiä !

Vieras (nimimerkki)

"Kysyn vielä kerran, miten tämä auttaa meitä ymmärtämään valvonnan etenemistä USA:ssa? Jos pohtisi sitä, onko Obama ja Rotchildin jälkeläiset liskoja ja minkälaisia, tulisi keskustelu edes ajallisesti vähän lähemmäksi?"

Niin, miksi he haluavat maailmasta globaalin vankilan ja vähentää väestöä rajusti.

Agenda etenee koko ajan.

http://www.iskuryhma.com/2011/01/pakurikaapa-joutu...

On se kamala tuo pakurikääpä, sekun edistää terveyttä.

Pakurikääpä on voimakas adaptogeeni, joka sisältää lukuisia terveyttä edistäviä ainesosia,[2] mm. betuliini flanosteroleja, beetaglukaaneita, lanostanoidi tripenoideja, melaniinia ja germaniumia.lähde? Pakurikäävästä voidaan mm. keittää teetä tai käyttää sitä alkoholiuutteiden eli tinktuuroiden valmistamiseen. Ainakin Venäjällä sitä käytetään kansanlääkinnässä[3] ja Japanissa oletetaan pakurille isoja markkinoita.[4]

http://fi.wikipedia.org/wiki/Pakurik%C3%A4%C3%A4p%...

He ruiskuttavat alumiinia niskaamme.

http://www.youtube.com/watch?v=VIHMNOPuOvM&feature...

http://www.youtube.com/watch?v=FRwEzo4vTM4&feature...

Vitu...taa (nimimerkki)

Siis WTF ? Pakurikääpää löydettiin jo Jäämies Ötzin ruokalaukusta, 5000 vuotta sitten !!!

Olisiko aika nousta jo kapinaan ? Nyt alkaa meno olemaan sillä taajuudella että kansa alkaa heräämään mistä tässä koko EU:ssa oikein on kyse.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vitu...taa,

näin on: Evira on kieltänyt pakurikäävän myynnin koska se ei ole kauppasieniluettelossa ja se on nk. uuselintarvike "josta ei ole kokemusta elintarvikkeena ennen vuotta 1997".

Se, että pakuria on käytetty Siperiasta Suomeen tuhansia vuosia ns. tikkateenä, ei heilauta tutkivia viranomaisia.
Koivuntuhkan myyminenkin elintarvikkeena on kielletty, vastaavin perustein vaikka sitäkin on käytetty Suomessa, Karjalassa ja Venäjän puolella tuhansia vuosia.

vierastaja (nimimerkki)

Suomenkielellä saa harvoin nähdäkseen näin selkeää ja kattavaa selontekoa arkipäivän totalitarismista (video linkissä).

Aki-Lautturin (Ph.D. Kuopio) uusi video puhuu tällä kertaa rahasta.

Kukapa meistä kunnon kansalaisista älyää kyseenalaistaa pankkien perimää korkoa tai pitää rahajärjestelmää laillistettuna rikollisuutena?
Ehei.
Nämä sorron ja absoluuttisen vallan väärinkäytön mekanismit ovat meille rakkaita kuin vanhat villasukat.

Video kestää noin 14 minuuttia.
Sitä voi suositella jokaiselle, joka ei tiedä, miksi meitä kurjistavan tyrannimaisen vallankäytön yhteydessä puhutaan aina rahajärjestelmästä, pankki-instituutiosta ja korosta.

http://www.samassaveneessa.info/katsaukset/2011010...

Espoo Calls (nimimerkki)

Tuo video avaa paatuneimmankin kommarin kosteat silmät.

137 (nimimerkki)

Yhdysvalloilla ja Saksalla salainen vakoiluhanke:
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/01/aftenposten...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

nimimerkin 137 tuoma uutinen avattuna:

Aftenposten: Yhdysvalloilla ja Saksalla salainen vakoiluhanke
julkaistu eilen klo 17:54, päivitetty eilen klo 20:02

Norjalaisen Aftenposten-lehden julkistamien Wikileaks-dokumenttien mukaan Yhdysvallat ja Saksa ovat suunnitelleet yhdessä vakoilusatelliitteja. Suunnitelma naamioitiin kaupalliseksi hankkeeksi.

Yhdysvaltojen Berliinin lähetystöstä peräisin olevien dokumenttien mukaan hankkeessa suunniteltiin nykyistä nopeammin tietoa välittäviä satelliitteja, jotka pystyvät kuvaamaan jopa yöaikaan 50 sentin kokoisia esineitä maasta.

Hanke herätti dokumenttien mukaan vastustusta erityisesti Ranskassa. Saksalaisviranomaisten mukaan hankkeessa ei haluttu tehdä yhteistyötä Ranskan eikä minkään muunkaan EU-maan kanssa.

Ristiriitaisen luonteensa vuoksi suunnitelmaa esiteltiin kaupallisena hankkeena, mutta todellisuudessa se oli täysin Saksan tiedustelupalvelun BND:n ja Saksan avaruuskeskus DLR:n valvonnassa.

Saksan avaruuskeskus on tänään kiistänyt, että kyseessä olisi salainen tai vakoiluun tarkoitettu hanke.

Dokumentit oli lähetetty Yhdysvaltain Berliinin lähetystöstä helmikuun 2009 ja helmikuun 2010 välisenä aikana. Hankkeen kustannuksiksi oli arvioitu 200 miljoonaa euroa, mutta sen rahoituksen varmistumisesta ei ole tietoa.

Satelliitit oli tarkoitus ottaa käyttöön vuosina 2012 ja 2013.

AFP, AP

---------------
ja kaupalliseksi hankkeeksi naamioidaan myös sähkönkulutuksen etälukumittareita, joidenka edistyneet mallit kytkevät kotitaloudet osaksi sotilaallista MeshNet-verkkoa.

Huomaamme muuten uutisesta, että Saksa ei vaivautunut informoimaan muita EU-maita pikku yhteishankkeesta. Elämme todellakin "vahvan demokratian ja tasa-arvon aikoja" kuten presidentti Tarja Halonen tapaa sanoa. Luottamus ja tietojenvaihto EU:n sisällä sujuu ;)

Vaan mihin oikeastaan tarvitaan LISÄÄ vakoilusatelliitteja? Johan meillä on kaupalliset google earth ja google streetview ja whatnot?

Ynnä ihmetyttää tuo satelliittipuuha siksikin että en ole moneen aikaan nähnyt yötaivasta ja tähtiä (tai päivällä aurinkoa) harmaalta massalta, joka taivaan peittää. Missä ovat kirkkaat talvipäivät ja pilvettömät kesät?
Ilmatieteen laitoksen mukaan on aurinkoista, kirkasta, selkeää tai puolipilvistä, kuulen radiosta mutta kun menee ulos, on taivaalla harmaa massa eikä aurinkoa näy.

Vieras (nimimerkki)

Älykkäiden sähkömittareiden asennukset ollaan tekemässä ainakin joillakin alueilla myös pakollisiksi tai niin voimakkaasti kuluttajille tarjotuksi, että ihmiset eivät älyä kieltäytyä niistä. Minkäs teet, jos saat pelkästään ilmoituksen siitä, että sähkömittarisi tullaan vaihtamaan?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Sanot, että ei käy. En ota. Voisikohan vaatia näytille turvatestausten tulokset?
Voi alkaa 3G-, 2G- ja sähköallergiseksi.

Pitää varmaan alkaa ostaa sähköä Venäjältä että säästyy mittarilta.

Julia (nimimerkki)

Merikarvia lehden uutinen: Suomessa siirrytään etäluettavien sähkönkulutusmittareiden myötä sähkönkulutuksen seurannassa lukemalaskutukseen. Lukemalaskutus tarkoittaa asukkaalle todelliseen kulutukseen perustuvaa sähkölaskua arviolaskun sijaan sekä mahdollisuutta oman sähkönkulutuksen parempaan hallintaan.
Suomalaisiin koteihin asennetaan parhaillaan etäluettavia sähkömittareita. Urakka on mittava, ja sen on määrä valmistua vuoden 2013 loppuun mennessä.

Jep. Kyllähän tuo saattaa ihan hyvältä taas kuulostaa. Tottakai ihmiset ottaa. Miksei suorastaan ihmiset mene vaatimaan, että tarvin tuon mittarin heti, että saan oikean kokosia laskuja... Sama vika tässä ko sikarokotteessaki.

Vieras (nimimerkki)

Tulee koko ajan minulle tällainen viesti:
"Kirjoituksesi on tulkittu roskapostiksi, eikä sitä julkaista"

Jouduin nyt lyhentämään tätä tekstiä:

Henkilökohtainen päästöluottokortti tulee

Maailman ensimmäinen yhteisö on joutunut jo ottamaan henkilökohtaisen päästökortin käyttöön.
Näin tapahtui Norfolkin saarella, joka kuuluu Australian hallinnon alaisuuteen.

Valtiovalta määrää kuinka paljon saat jättää 'jalanjälkeä' ympäristöön. On sitten sinun asiasi ostatko sillä bensaa, purukumia, ruokaa, polttopuita, kyntttilöitä, tupakkaa, sähkölamppuja, vaatteita, matkalippuja, juomia, varaosia, työkaluja jne.

telegraph.co.uk - news - worldnews - australiaandthepacific-
australia - Norfolk-Island-to-trial-worlds-first-personal-carbon-trading-scheme

Vieras (nimimerkki)

jatkoa..

Kaikille viranomainen määrittelee jalanjäljen suuruuden, joka kuluttaa omaa luottorajaasi joka kerta kun ostat jotakin.

Kun olet käyttänyt vuoden kiintiösi esim lokakuuhun mennessä ja haluat vielä syödä loppuvuoden aikana, joudut anomaan ja ostamaan kalliilla lisäpäästöluottoa valtiolta tai varastamaan ruokasi.

Tällä projektilla kokeillaan käytännössä toimivutta ja seurataan viritystarpeita, jonka jälkeen ehkä 2-4 vuotta ja EU:ssa tapahtuu sama.

Lisäksi on suunnitteilla, tai oikeastaan jo valmiiksi laadittu suunnitelma, ruuanostokäytännön muuttaminen. Ollaan siirtymässä, hävikkien vähentämiseksi ja halun aloittaa kaikkien yksilökohtaisen kulutusseurannan, käytäntöön jossa et enää voi mennä elintarvike kauppaan valitsemaan hyllystä syötävää, vaan sinun tulee tehdä ennakkotilaus haluamistasi ruuistasi.

Tällä pyritään poistamaan turhat kuljetukset, poisheitettävän ruuan nollaaminen sekä henkilötason kulutuksen sekä seurannan haltuunotto viranomaisille. Toteutus ehkä 5-10 vuoden kuluessa.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Kiitän. Tätä henkilökohtaista päästökorttia sivuttiin Perhe: Ei sallittu- Agenda 21 bloggauksessa KissanKulmassa.

Sama juttu hieman lyhyempänä oli IsoMagneetissa ja sen johdosta minua kutsuttiin mm. hulluksi ja vainoharhaiseksi :D

Suurempi osa tosin kiitteli silmien aukaisusta.

Vieras (nimimerkki)

Ahaa :)
Kuulin/ huomasin tämän asian nyt vasta eräältä keskustelupalstalta.

Ei vaikuta hyvältä..
Aikamoiselta ajatukseltahan tuollainen kortti kuulostaa, mutta eihän se mitään satua ole, kun kerran se on jo julkisessa kokeilussa Norfolkissa.

Espoo Calls (nimimerkki)

Onhan tää täysin käsittämätöntä ! Henkilökohtainen päästökortti ? Täytyy ihmisten olla totaalisessa hiilari/E-koodi pöllyssä jos tuo menee läpi kansan syvistä rivistä. Tarvitaan kunnon talouden katastrofi enne kuin tuo menee läpi.

Tosin sehän sieltä on tulossa kovaa vauhtia, katsokaa miten Suomen vienti on kehittynyt viimeisen vuoden aikana, tässä pidetään show käynnissä pelkästään velkarahalla. Ilman sitä olisi katastrofi jo realisoitunut, nyt vain ostettiin lisäaikaa, ja pudotus on entistä suurempi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kyllä se on sellainen asia että sitä on hyvä pitää esillä joka puolella.

Itse mainitsin tuon Agenda21-jutun koska se kytkee tuota päästökorttia laajempaan kontekstiin.

Eli todella hyvä, että toit asian tähän ketjuun koska siitä saattaa sen joku sellainen huomata joka ei asiasta muuten kuulisi.

137 (nimimerkki)

Jenkkivakoojat nuuskivat TeliaSoneran verkkoa:
http://www.taloussanomat.fi/tietoliikenne/2011/01/...

"
TeliaSonera kiinnostaa Yhdysvaltojen verkkovakoojia. Yhdysvallat on kaikessa hiljaisuudessa kartoittanut maailman tärkeimmät verkot.

Telekonserni TeliaSoneran kuituverkko kiinnostaa maailman mahtavinta verkkovakoojaa. Yhdysvallat pitää Ruotsia maailman tietoliikenteen tärkeänä solmukohtana ja samalla tärkeänä tekijänä verkkosodankäynnille.

Asian paljastaa ilmiantosivusto Wikileaksin julkaisema asiakirja, jossa Ruotsin tilanteesta raportoi maassa vaikuttava Yhdysvaltain suurlähettiläs. Asiasta kertoi Dagens Nyheter.

Suurlähettiläs nostaa lehdessä esiin Ruotsin televerkot ja antaa erityismaininnan TeliaSoneralle. Suurlähettiläs muistuttaa, että TeliaSoneralla on 43 000 kilometrin edestä valokaapeliverkkoa. Verkko yhdistää Venäjän ja Baltian alueen muuhun Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Suurlähettiläs varoittaa, että jos näitä verkkoja yritettäisiin vaurioittaa tai verkkoliikennettä haluttaisiin häiritä, se vahingoittaisi koko maailman viestiliikennettä.

Suomen TeliaSoneran viestintäjohtaja Ahti Martikainen sanoo, että kyse on TeliaSonera International Carrierin toiminnasta. Yhtiö on TeliaSonera-konserniin kuuluva iso tukkuverkon myyjä. Operaattoritoiminta on erikseen.

– Tukkuyhtiö myy kaikille kiinnostuneille operaattoreille runkoverkkoyhteyksiä.

Venäjän data
kulkee itärajan yli

Suomi on yhtä tärkeä maa maailman dataliikenteessä kuin Ruotsi, Ficixin puheenjohtaja Jorma Mellin sanoo. Ficix hallinnoi Suomessa internetin solmukohtaa.

Venäjän ja muun Euroopan välisestä dataliikenteestä suurin osa kulkee Suomen maaperän kautta.

– Moskovan ja Pietarin kuituyhteydet kulkevat Suomen itärajan yli, Mellin sanoo.

Mellin vaikuttaa siviiliammatissaan verkkoyhtiö TDC:n palveluksessa. Hän muistuttaa, että dataliikennettä kulkee Pohjois-Euroopassa myös muiden kuin TeliaSoneran verkoissa. Ruotsissa maan rajat ylittäviä verkkoyhteyksiä tarjoavat myös muun muassa TDC, Telenor ja IP-Only.

FRA-urkinta
kiinnostaa jenkkejä

Huoltovarmuuskeskuksen infrastruktuuriosaston johtaja Veli-Pekka Kuparinen uskoo, että Ruotsin merkitystä Yhdysvaltojen silmissä nostaa paitsi Venäjän liikenne myös maassa säädetty FRA-laki.

Laki antaa Ruotsin puolustusvoimien radiotiedustelulle eli FRA:lle oikeuden seurata Ruotsin rajat ylittävää radio- ja dataliikennettä.

– Ruotsin merkitystä nostaa se, että maalla on sekä tekniikka että laki nettiliikenteen seurantaan, Kuparinen tiivistää.

TeliaSoneran palvelimet nousivat Suomessa julkisuuteen FRA-lain yhteydessä. Ilmeni, että suomalaisten sähköpostiliikenne kulkee Ruotsissa sijaitsevien palvelimien kautta, minkä johdosta Ruotsin radiotiedustelu pääsee käsiksi suomalaisten viesteihin. TeliaSonera lupasi siirtää suomalaisten keskinäisen liikenteen Suomessa sijaitseville palvelimille.

Jos Ruotsi on tärkeä solmukohta idän ja lännen välisessä dataliikenteessä, miten Yhdysvallat pystyy valvomaan Ruotsin viestiliikenteen mahdollisia verkkouhkia?

– Julkisuudessa on puhuttu, että jenkeillä on tietoliikenteen seurantaan Echelon-järjestelmä. EU:ssakin on ollut asia esillä. Jenkit ovat kieltäneet järjestelmän olemassaolon, Kuparinen kertoo.

Wikileaks uhkaa
Suomen lintukotoa

Ficixin Jorma Mellin ei näe Ruotsin FRA-lakia tai ruotsalaisia palvelimia keskeisenä tekijänä isojen datamassojen liikenteessä.

– Valokuituyhteydet kulkevat Pohjois-Euroopan isoista keskuksista Lontoosta, Frankfurtista ja Amsterdamista suoraan Ruotsin ja Suomen läpi Venäjälle. Ne käyttävät eri aallonpituutta kuin kuluttajien ja yritysten ip-verkot.

Verkkosodankäynnin uutena uhkana Mellin pitää Wikileaksiä. Wikileaks-mallissa palvelimet on hajautettu eri puolille maailmaa. Uhka ulottuu myös Suomeen.

– Wikileaksillä on Ruotsissa pääpalvelin, mutta sittemin paljastui, että Suomessa on pienempi peilipalvelin.

Maa joutuu verkkosodankäynnin uhriksi, jos palvelinta kohtaan alkaa tulla ulkopuolelta palveluestohyökkäyksiä tai muita iskuja. Näistä hyökkäyksistä voi kärsiä myös verkko-operaattorin muu liikenne.

Wikileaks-mallista on saatu Suomessa esimakua. Ennen Wikileaksin peilipalvelinta Suomesta löytyi palvelin, jossa pidettiin yllä Tsetsenian sodanvastaista kirjoittelua.

– Suomessa on ollut maailman ensimmäinen Wikileaks. 1990-luvun alussa Eunet Finlandin verkossa toimi anonyymipalvelin nimeltä Anon.penet.fi, joka lähetti sähköposteja nimettömänä eteenpäin, Mellin muistelee.

Venäjä yhden
putken varassa

Maailman verkkosodankäynnissä suurimmat toimijat ovat Jorma Mellinin mukaan Yhdysvallat ja Kiina. Suurin osa niiden välisestä liikenteestä ja myös verkkohyökkäyksestä kulkee Tyynenmeren kautta.

Venäjällä on kansainvälisessä pelissä huonot mahdollisuudet käydä esimerkiksi hyökkäyssotaa. Venäjä ei voi käytännössä kohdistaa palvelinestoja länteen.

– Jos se estäisi dataliikennettä, sen normaalit yhteydet länteen häiriintyisivät, Mellin viittaa Suomen kautta kulkeviin kuituyhteyksiin.

Julkisuudessa on arvioitu, että Venäjä rakentaa vaihtoehtoisen reitin Itämeren Nordstream-kaasuputken yhteyteen. Venäjä ei ole myöntänyt rakentavansa Itämereen korvaavaa kuituyhteyttä.

– Yleensä vastaavissa hankkeissa putkiin rakennetaan kuituja. Kuituverkolle on valmiiksi luodattu reitti ja valmis infrastruktuuri, Mellin muistuttaa.
"

Harri Rautiainen

"Julkisuudessa on arvioitu, että Venäjä rakentaa vaihtoehtoisen reitin Itämeren Nordstream-kaasuputken yhteyteen. Venäjä ei ole myöntänyt rakentavansa Itämereen korvaavaa kuituyhteyttä."

Kaasuputken valvonta jo vaatii verkkoyhteyksiä. Tyhmähän on se, joka ei samalla vedä putkeen useampia kuitupareja.

olet mitä syöt (nimimerkki)

Tämä informatiivinen keskustelu GMO:sta on jokaisen kuunneltava, ihan omankin terveydenkin tähden.

http://www.youtube.com/watch?v=HN3NCQuCgQ0

Geenimanipuloitu ruoka muuttaa myös sen syöjät.

Vieras (nimimerkki)

Erittäin hyvä keskustelu GMO:n vaaroista. AJattele että meidän kouluissa syötetään pelkästään GMO-lihaa ja lisukkeita !

Tässä voi vielä olla edessä aikamoinen teurastus edessä kun syyllisiä lähdetään hakemaan !

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

olet mitä syöt ja vieras,

gm-ruoka on silkkaa kauhua (mielipide) ja ympäristötuho (tieto).

Olen tyytyväinen siitä, että yhä useampi havahtuu gm-eväiden haittapuoliin.

Taloussanomat kertoo, kuinka USA aikoi painostaa Suomen hyväksymään gm:n
http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2011/01/04/...

MrrKAT (nimimerkki)

Riikka,
Jos sinä koetkin kauhua kauhuelokuvasta tai muusta kaupallisesta, se ei tarkoita että sun laisilla olisi oikeus estää meitä muita nauttimasta siitä.

Meillä on oikeus vaatia kauppojen hyllyihin kenenkään estämättä SEKÄ USA:n GM-TOMAATTEJA, ETTÄ EU:n LUOMUTOMAATTEJA.
Sinä vastasit, että gm-viljely tekee luomun mahdottomaksi. Mutta jos GM-tuodaan "erilliseltä suurelta saarelta" eli USA:sta ja vaikka säilykepurkin muodossa tms, niin ei taatusti leviä täällä luontoon. Sen estämiseen ei ole mitään rationaalista estettä ja meillä on oikeus vaatia kauppoihin. Vai mitä ? Oletko valmis allekirjoittamaan minun demokraattisen yksilönoikeuteni ja valinnanvapauteni valita itse mitä syön ?

Vieras (nimimerkki)

Syö sinä MrrKAT GMO-lihaa ja muuta sontaa, eipähän tulevaisuudessa ole MrrKATteja maapallolla. Hamsterien lisääntyminen pysähtyi 3:teen sukupolveen syötyään MrrKATin eväitä.

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5036...

Ja muista MrrKAT syöttää GMO-ruokaa myös lapsillesi ja lapsenlapsillesi, ja joka päivä.

Tavataan muutaman vuoden kuluttua. USA:ssa lammaslauma eli tällä ruokavaliolla 5 vuotta, kunnes kuolivat maksa ja pernakasvaimiin.

Mutta kokeillaan elätkö sinä ja lapsesi ja lapsenlapsesi pidempään.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

MrrKat,

minun puolestani saat syödä halutessasi gm:aa vaikka saavin päivässä.

Minulla on kuitenkin oikeus vaatia, että molekyylikään gm:aa ei eksy minun ranchilleni.

Irlannin maatalousministeriön mukaan Irlannista on löytynyt gm-lajikkeita, joita ei ole siellä sallittu.

Kuinka olit ajatellut estää esim. Craig Robert Stapletonia alaisineen viskaamasta gm:aa luomun sekaan Euroopassa?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

nimimerkki Vieras toi toiseen blogiin tämän tiedon:

Indect (Intelligent information system supporting observation, searching and detection for security of citizens in urban environment) on tietojärjestelmä, jonka avulla kansalaisia voidaan etsiä ja valvoa kaupungeissa.

Euroopan unioni on tukenut tätä tutkimushanketta vuodesta 2009. Järjestelmän tarkoituksena on yhdistää kaikki käytössä olevat valvontatekniikat.
Indectin avulla pitäisi olla mahdollista valvoa kaikkia ja kaikkea.

http://www.indect-project.eu/

Oraakkeli (nimimerkki)

Mitkä kolme kirjainta Oraclen ja nykyään myös Open Officen takana?
http://www.dba-oracle.com/oracle_news/news_oracle_...

Linkistä paljastuu yllättäviä asioita liittyen 9/11 iskuihin ja H1N1 virukseen.
http://www.youtube.com/watch?v=5xO3lQ2oAv4

Mikä tappaa Ukrainassa?
http://www.marketoracle.co.uk/Article15512.html

Ukraine H1n1 Mutation Oracle Software Corp Has Reverse-engineered 1918 Virus And Predict Mutations
http://wn.com/Ukraine_H1N1_Mutation_Oracle_softwar...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Oraakkeli,

kappas kappas. Kiitos tästä tiedosta.

Vieras (nimimerkki)

- Vapaamuurareiden manifesti:

Mizraimin veljeys sekä Prieure de Sion vapaamuutariveljesjärjestöjen käyttöön laadittiin poliittinen tavoiteasiakirja, alkujaan ranskankielinen pituudeltaan 50 sivua sisältänyt julkaisu, joka aluksi kiersi eri vapaamuurariloošien suppean eliitin käytössä 1700 ja 1800 luvuilla. Tämän, vuosien kuluessa täydennetyn, ohjeen perusperiaatteita on tarkasti noudatettu kaikkialla viimeiset 200-vuotta.

Seuraavassa valikoitujen kohtien käännös julkaisusta:

"Joukkotiedotusvälineet luovat ihmisten ajatukset. Ne kertovat ihmisille mitä he tarvitsevat, ne sallivat ihmisten tuoda julki moitteeensa ja ilmaista tyytymättömyytensä. Käyttäen mediavaltaa olemme myös onnistuneet hankkimaan salassa paljon vaurautta.

Johdatamme ihmiset pettymyksestä toiseen. He jopa väsyvät menetelmiimme ja toivottavat tervetulleeksi Daavidinhuoneen kuningas/pappi diktatuuriuden, jota olemme valmistelleet vuosisatoja.

Veljemme kertovat ihmisille, jotta voidaan turvata vapaus, kansainvälinen veljeys kaikkiaan ja heidän tasa-arvo-oikeudet, heidän tulee kirota kansallisia hallituksiaan. Tämä voidaan saavuttaa yhdistämällä voimamme. Mutta emme tule kertomaan ihmisille kuka hallitsee yhdistämistä.

Kuka voi kaataa näkymättömän vallan? Vapaamuurarius jää mystilliseksi ilmiöksi kansoille ja siten toimii peittävänä huntuna meille.

On kriittistä vähätellä kaikkea uskoa, tuhota jumaluuden periaatetta ja korvata se materialismillä ja matemaattisilla laskelmilla. Pitäkää ihmiset kiireisinä, pitäkää teollisuus spekulaatioille avoimena ja vaalikaa kulutushalua ja vaurautta.

Me tulemme vähin askelin kasvattamaan hallinnon keskittämistä.

Olemme luoneet erikoistuntijoita hallintohaarastamme, jotka ovat kehittäneet ihmisten manipulointitaidot taiteeksi. Tämä taidokas manipulointi käyttää teoriaa, monikäsitteellisyyttä, säätelyä ja muita tekijöitä ja nokkeluuksia joita kansat eivät ymmärrä.

Perusperiaate on heikentää ihmisten mieltä kritiikillä ja johdattaa se pois tärkeimpien asioiden kuvista, mitä todella tapahtuu. Nämä harhautukset yhdessä petkutusten kanssa poistaa vastustushalun.

Meidän on saatettava ihmiset tunnekuohutilaan sallimalla mahdollisimman usea vastakkainen mielipide, jotta ihmiset hukkaavat ajatuksensa labyrintteihin ja alkavat uskoa, että paras mielipide on ettei ole minkäänlaista mielipidettä politiikassa.

Kylväkää epäsopua, harhauttakaa meihin kohdistetut voimat vääriin kohteisiin. Lannistakaa vilpittömän henkilön yritykset. Älykäs ihminen ja oivaltaja on vaarallisempi kuin miljoona peruskansalaista.

Turvataksemme sen ettei todellista tapahtumien tarkoitusta havaita ne maskeerataan talousteorioiden taakse. Muokkaamme kansallisia hallituksia kansalaismielipiteiden kautta, jonka rakennamme tiedotusvälineiden kautta.

Me rakennamme sisällön. Me valjastamme anarkistit, soaialistit, utopian uneksijat niin, että he tulevat ikävystymään kuollakseen viimeistään viimeiseksi luotavalla veljeyden perustuksella. Emme anna heille rauhaa ennenkuin Uusi maailmanjärjestys on rakennettu (NWO).

Ennenkuin voimme suoriutua kamppailusta, rahaa tarvitaan,ja kaikki raha on käsissämme.

Olemme pettäneet, korruptoineet, huumanneet, hauskuttaneet nuoria periaatteilla jotka tiedämme tekaistuiksi.
Olemme luoneet lakeja jotka ovat käsittämättömän sekainen verkko.

Jos joku kaupunki/yhteisö uskaltaa vastustaa meitä, voimme terrorisoida sitä niin, että rohkeimmatkin pelästyvät. Kulkutunnelit (nyk. maanalaiset), viemärit ja muut maanalaiset kulkutiet voidaan miinoittaa ja kaupunki räjäyttää taivaantuuliin hallituksineen, arkistoineen ja palvelujärjestelmineen.

Olemme roskaväen pelastajia, jotka äänestävät meidät valtaan. Meillä on hallussa jokainen äänestyksestä riippumatta, koska muutoin olisi vaikeuksia saavuttaa samamielisyys tarkoitukseen koulutetussa ryhmästä.

Me muodostamme perustuslaillisia tasavaltoja. Ja sitten käytämme tiedotusvälineitä tuomitaksemme hallitsijat ja teemme heista impotentteja ja kyvyttömiä jonka seurauksena heistä tulee hyödyttömiä ja tarpeettomia. Me istutamme valtaan presidenttejä massojen joukoista, joita sitten voimme kiristää. Ihmiset hallituksissa eivät usein ole meidän omia veljiä vaan marionetteja joita voi kiristää ja tuhota jolleivät noudata ohjeita.

Luodaksemme olosuhteet sellaiseksi, että ihmiset tulevat vaatimaan maailmanhallitusta, kaikenlaisia hankaluuksia ja epäjärjestystä on tuettava, sisältäen tautien levittäminen, nälänhädät ja lääkkeiden käyttö.

Salaperäistä muurariutta ei tunneta ja tarkoitustamme ei lampaat (goyim) edes osaa epäillä. He ovat kiinnostuneet meistä ainoastaan näyttävien loošiemme vuoksi, joiden ainoa tarkoitus on heittää tomua heidän (goyim) silmilleen.

Kaikenlaiset tiedotusvälineiden yritykset meitä vastaan tullaan pysäyttämään. Mutta muistakaa, että me itse tulemme hyökkäämään itseämme vastaan - tietyissa tilanteissa. Ei yksikään ilmoitus tule saavuttamaan suurtayleisöä ilman kontrolliamme.

Suuret massat katselevat maailmantapahtumia lasien lävitse jotka me heille annamme.

Me neutraloimme yksityisesti omistetun tiedotusvälineistön vaikutusmahdollisuuden. Jokaista kymmentä yksityisesti omistettua tiedotusvälinettä kohden meillä on 30. Mutta suuriyleisö ei koskaan tule tätä epäilemään, koska julkaisumme tulevat olemaan vastakkaisia ulkoasultaan, mielipiteiltään ja menetelmiltään. Viralliset julkaisut johdattelevat mielenkiintoamme. Sitten tulevat puoliviralliset julkaisut. Sitten tulevat meitä vastaan olevat julkaisut. Meidän todellinen vastustaja sydämmeltään tulee hyväksymään tekaistun vastustajan omakseen ja tulee sen seurauksena paljastamaan meille korttinsa.

Kuten Intian Vishnu jumalalla, meilläkin on satoja käsiä - julkaisuja kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin.

Meidän toteuttamat tekaistut hyökkäykset itseämme vastaan tulee vakuuttamaan massat, että kaikilta vastustavilta voimilta puuttuu kriittisyyden aines. Vastustajiltamme tulee puuttumaan kyky ilmaista täysin näkökulmiaan. koska heiltä tulee puuttumaan mediavalta. Voimme olla ottamatta huomioon heitä.

Suurta massaa täytyy kouluttaa uudestaan ja antaa uusia tehtäväasemia säännöllisesti. Pitäkää heidät hämmennyksissä huvituksista, tunteissa, peleistä, urheilusta, kilpailun taiteesta. Heistä kasvaa vähemmän ja vähemmän reakoivia ja he omaksuvat enemmän ja enemmän maidän tapaa ajatella. Tulemme jatkamaan heidän mielensä ohjaamista kaikenlaisilla mielikuvitustarinoilla, uusilla ja ilmeisen progressivisilla. Kehityksen (progressio), kuten harhaanjohtavan ajatuksen, tarkoitus on hämärtää totuus ettei kukaan tiedä sitä paitsi me.

Olemme varustaneen näyttämön niin monella ihmisellä vuosien kuluessa eri instituutioissa, ettei meidän uskoamme tutkita, mutta massojen erilaisista uskomuksista asiantuntijamme suorittavat keskusteluita.

Kehittyvissä maissa olemme luonneet järjettömän, saastaisen kirjallisuuden, ohjataksemme massoja tiedostamaan mitä tietoa haluamme heidän oppivan.

Milloin pääsemme valtaan, oli kyse sitten vaihka Uudesta maailmanjärjestyksestä, muurari joka tietää liikaa - eliminoidaan.

Meillä on vastassa kaksi merkittävää valtaa, Venäjän Tšaari ja Paavi (kuten historiaa seuranneet tietävät kummatkin mahdit ovat sittemmin alistetut muurarivaltaan)".

- Edellisen luettua ei pitäisi olla vaikeaa havaita, että maailman tapahtumista suurin osa on tarkoituksellista, tapahtuman suuruudesta riippumatta. Suomi ei ole syrjässä manipulaatoista, maamme 'myytiin' eliitin temmellyskentäksi viimeistään silloin kun maamme antoi juutalaisille, vuonna 1918, täydelliset kansalaisoikeudet. Suomen viisaat johtajat muurareiden avustamana, vetivät sisään troijanhevosen - vapaaehtoisesti.
Tänäpäivänä Suomen eliitti saa kiitosta hyvin hoidetusta kansanmanipuloinnista maailmaneliitiltä (mm. Murdoch). Suomen eliitin työskentelyetu on siinä, että kansalaisaines, koulutuksesta riippumatta (tai nykyään jopa sentakia), on pääosiltaan 'peruspehmeää' johon mikä tahansa 'virallinen' tieto uppoaa 'kuin kuuma veitsi voihin', ilman kritiikkiä - ilman kysymysmerkkiäkään - puhumattakaan eriävästä mielipiteestä.
Suomessa tiedotusvälineet ovat troijanhevosten kautta saatu keskitettyä eliitin ruotuun, joita tämä yhtiö 'iso X' on käyttänyt, ujuttamalla 'omat miehet' merkittäville paikoille kaikkiin tiedon (varsinkin kansainvälisen) levittämisen ja julkaisun kannalta merkittäviin yhtiöihin.
Tälläkin keskustelupalstalla havaitsee helposti ne keskustelijat, jotka toimivat eliitin etujen mukaisesti ja käskystä, koettaen sotkea keskusteluja kiinnittämällä huomiota epäoleelliseen ja koittaen saada esiin vastapuolen tunnetilan. Mistä tietää, että asia koskettaa kuumaa ydinaluetta eliitin kannalta, jota ei haluta kaikkien huomaavan?
Jutun perään alkaa nopeassa tahdissa ilmestymään uusia lyhyitä asiaan liitymättömiä kannanottoja, joilla siirretään alkuperäinen kannanotto 'taustalle'.

Valppautta kansalaiset - peli ei ole vielä menetetty!!

Selkeä tiivistelmä suomeksi siitä, mikä Bilderberg-kokous on.
http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/670110...

aiheesta lisää:
'The Unseen Hand' - by Ralph Epperson

Toimituksen poiminnat