KissanKulmasta

YK haluaa globaalin nettikontrollin + EU korotti palkkojaan - jäsenvaltiot leikkaavat menojaan

YK:lla se kiirettä pitää, ai hyvänen aika!

Nyt, New Yorkissa joulukuun 14. pidetyn kokouksen aikana Brasilian, Intian, Etelä-Afrikan, Kiinan ja Saudi-Arabian edustajat halusivat globaalia, tiukempaa nettiseurantaa.

Tekosyynä käytettiin luonnollisesti WikiLeaksia. Vaikken itse olekaan ko. vuotokohtaan hirmuisen ihastunut, on sentään sananvapauden ja kansalaisten tiedonsaannin kannalta suotavaa, että jokin instanssi jossain kaivelee esiin salatut elämät ja asiakirjat. Sittenkin, vaikkei niissä olisi mitään, mikä jo ei asioita seuraaville olisi ollut melko lailla ilmeistä.

Tällaisen globaalin kyttäyssääntöjä laativan ryhmän perustamista vastaan olivat Yhdysvallat (!), britit, Belgia, Kanada, Australia ja erinäiset siviili- ja bisnesryhmät.

lisäys: Suomessa taas toimitaan näin: http://www.isomagneetti.com/?p=3897

Toden totta! Kun juuri YK:n sisäänlämpiävä ilmastopaneeli IPCC on toistuvasti osoittanut, mitä seuraa kun valtaa annetaan vastuuttomalle ryhmälle opportunisteja, ja päästetään ne säätelemään säätaulukkoja. ei tämä uusin ehdotus YK:lta juuri herätä innostusta saati luottamusta KissanKulmassa.

Mielellään näkisin myös YK:n jo vuosien takaiset korruptio- ja väärinkäytössotkut selvitettynä eikä haudattuna uusien sotkujen kasaan.

http://www.thetrumpet.com/index.php?q=1853.782.0.0  -linkki kertoo YK:n rauhanturvaajista raiskaamassa lapsia. Jätä väliin, jos olet herkkä. Loput linkit ovat YK:n peruskorruptiokamaa.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,331106,00.html

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/01/19/AR2008011902155.html

http://www.aim.org/media-monitor/corruption-plagues-the-un/

jne. Näitähän piisaa.

Ja sitten -toistaiseksi ajankohtaiseen- Euroopan Unioniin ja sen joululahjaan kaikille jäsenvaltioiden veronmaksajille.

EU:ssa roimat palkankorotukset - jäsenvaltioille leikkauksia 
 
EU muistaa päättäjiään joululahjalla. Euroopan presidentiksi kutsuttu Herman van Rompuy sekä Euroopan Unionin komission puhemies Jose Manuel Barroson palkka nousee 254 000 punnasta 259 000 puntaan. Joulupäivän valuuttakurssilla summa on 304 885 euroa vuodessa.
 
Vassilious Skouris, European Union Court of Justicen puheenjohtaja ja pää saa 1.92 prosentin korotuksen palkkaansa.
Lisäksi jokainen euro-päättäjä saa 9535 euron (8100 punnan) hyvityksen lisääntyneistä elinkustannuksista palkanlisänä.
 
Lisäksi EU-komissaarien varamiehet saavat palkankorotuksen. Meppien palkat nousevat nekin 95.703 euroon (£81,300) vuodessa, ja tähän päälle tulevat erinäiset lisät.
 
Palkankorotuksien kokonaiskustannukset ovat vuositasolla 9.89 miljoonaa euroa (£8.4million). Päätöksen hyväksyi European Union Court of Justice, ja se tuli heti sen jälkeen kun eurokraatit olivat sitoutuneet kululeikkauksiin.
 
Britannian Itsenäisyyspuolueeseen kuuluva MEP Marta Andreasen kritisoi kovin sanoin palkankorotuspäätöksiä: "Julkisen sektorin työntekijöltä leikataan tai ne jäädytetään mutta EU-purtilolla ruoka riittää. EU:ssa yksikään virkailija ei menetä työtään, ja jokainen saa vielä takautuvasti rahalahjan veronmaksajilta"
 
EU:n oma budjettia kasvatettiin 129.5 biljoonaan euroon. Yksi biljoona on tuhat miljoonaa eli miljardi. Tämä tietää talousvaikeuksissa oleville jäsenvaltioille leikkauksia omiin menoihin, kuten perusturvaan.
 
Ei ihmekään, että britit haluavat irti EU:sta, toteaa brittiläinen Express-lehti joka asiasta kertoi.
 
__
lähde: http://www.express.co.uk/posts/view/218970/Greedy-Eurocrats-grab-even-more-of-your-cash%20
 
Related posts:
1. EU to spend £1bn on pensions for retired eurocrats in 2010 The European Union will this year spend almost £1 billion...
2. We must put a stop to the EU budget scandal Telegraph View: The UK could do more to force cuts...
3. War in the EU as Herman Van Rompuy makes ‘power grab’ Open warfare has broken out at the top of the...
4. EU gives staff inflation-busting pay rise Tens of thousands of European Commission staff are in line...
5. Herman Van Rompuy Using Financial Crisis In Europe To Power Grab EU President’s secret bid for economic power By Sean O’Grady...
6. EU Presidency candidate Herman Van Rompuy calls for new taxes www.telegraph.co.uk Herman Van Rompuy, the man widely expected to be...
7. UK’s payments to EU jump by 60 per cent www.telegraph.co.uk Britain’s payments to the European Union will soar by...
8. Van Rompuy admission: ‘The Euro hurts’ www.ukip.org 27th May 2010 EU President Herman Van Rompuy has...
9. Ki-Moon Welcomes Appointment Of New European Leaders Press Release: United Nations New York, Nov 20 2009 2 begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting :10PM...
10. Daily Express newspaper calls for Britain to leave the European Union GET BRITAIN OUT OF EUROPE By The Daily Express Thursday...


lähde YK-juttuun: http://www.globalgovernancewatch.org/ 

-----------------------

Ja täällä http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21  hieman lisää tietoa YK:n suunnitelmista maapallon tulevaisuudelle

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (45 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hetkinen! Muistakaamme myös NATOa kun nettikontrollista puhutaan:

NATO julistautui globaaliksi armeijaksi

NATOn Portugalissa pidetty North Atlantic Treaty Organization Treaty-huippukokous antoi Washingtonille kaiken, mitä se vaati kahdeltakymmeneltäseitsemältä liittolaiseltaan. Liittolaiset lupasivat joukkoja Afganistanissa, Euroopan Unionissa ja Venäjällä käytäviä sotia varten.

Lissabonissa solmittu sopimus kehottaa jäsenvaltioita "alati kehittämään menetelmiä ja sotilaallista kapasiteettia ´retkikunta´luonteiseen toimintaan, mukaan lukien vastahyökkäykset, olojen vakauttaminen ja jälleenrakentamisoperaatiot."
Euroopan presidentti Herman van Rompuyn mukaan tällainen kehitys on suotavaa. NATO-johtajille Lissabonissa pitämässään puheessa hän sanoi "Kahden organisaatiomme kyvyt muovata tulevaisuuden turvallisuusympäristöämme olisivat valtaisat, jos työskentelisimme yhdessä. On aika kaataa esteet väliltämme."
Eurooppa on sisällytetty NATOn ja USAn puolustussuunnitelmiin maailmanlaajuisen ohjussysteemin osana.

NATOn oman ilmoituksen mukaan tavoitteena on koko maailma: "Euro-atlanttisen yhteistyön edistäminen varmistetaan parhaiten koko maailman kattavien, eri maiden kanssa solmittavien kumppanuussuhteiden verkostolla"
"Päämäärämme on vapaa ja yhtenäinen Eurooppa, joka jakaa yhteiset arvot, ja se saavuttamiseksi kaikkien Euroopan maiden integrointi euro- atlanttisiksi rakenteiksi."

Puolustussuunnitelma, strateginen konsepti, sisältää ydinaseet, perinteiset aseet ja asevoimat sekä keinot puolustatutua cyberhyökkäyksiä vastaan. Toiminnan kordinaatiosta Euroopassa ja muualla vastaa Pentagonin uusi osasto, U.S. Cyber Command.

Strategisen konseptin väitetään takaavan NATOn avun liittolaisten keskuudessa mahdollisten hyökkäysten varalta. Näitä ovat mahdolliset terroristihyökkäykset, tietokoneverkossa tapahtuvat hyökkäykset sekä energian tuotantoon kohdistuvat uhat. "Sopimus on sitova". Verkkohyökkäyksiltä on tarkoitus suojautua mm. käyttämällä NATOn suunnittelemia cyber-puolustussuunnitelmia, jolloin kaikkien liittolaisvaltioiden tietokoneverkot ovat NATOn alla keskitetyssä suojelussa ja NATOn hallittavissa.

Solmittu sopimus käsittelee myös Euroopan riippuvaisuutta venäläisestä öljystä sekä maakaasusta, sekä tarpeesta kontrolloida niiden kuljetusreittejä.
NATOn mukaan on tarpeen lisätä kaikkinaista kontrollia, koska "Yhteistä turvallisuutta uhkaavat monet tekijät: ilmastonmuutos, terveysriskit, vesipula ja kasvavat energian tarpeet."

NATOn ilmoituksen mukaan tähtäimessä on Balkanin maiden kuten Bosnian, Makedonian, Montenegron ja Serbian sekä Venäjän saaminen mukaan sotilasliittoon. NATON tavoitteena oleva esteetön levittäytyminen eteläiselle Kaukasukselle on aiheuttanut osan Georgian rajaselkkauksista Abkhazian ja etelä-Ossetian kanssa.
Samalla ilmoitetaan, että joukkojen vetäminen Afganistanista ei voi, eikä saa, olla riippuvainen päivämäärästä.

NATOn Välimerelliseksi dialogiksi kutsutun integrointi-operaation piirissä on tällä hetkellä Algeria, Egypti, Israel, Jordan, Mauritania, Marokko ja Tunisia. Mukaan halutaan myös Irak, Libanon, Jemen, Libya, Somalia, Djibouti, Etiopia, Senegali, Mali, Nigeria, Tsad ja Kenia.

NATOn Istanbulin Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat Albania, Bulgaria, Kroatia, Tsekin tasavalta, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Slovakia ja Slovenia.

NATOn Persianlahden Yhteistyöneuvostoon kuuluvat Bahrain, Kuwait,Oman, Qatar, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

------------------------------------------------------
lähteet:
- North Atlantic Treaty Organization Lisbon Summit Declaration
http://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts...
- Strategic Concept For the Defence and Security of The Members of the
North Atlantic Treaty Organisation http://www.nato.int/lisbon2010/strategic-concept-2...
- Thousand Deadly Threats: Third Millennium NATO, Western Businesses Collude On New Global Doctrine, Stop NATO, October 2, 2009
- Nato warns of strike against cyber attackers Michael Smith and Peter Warren The Sunday Times June 6,...
- NATO alliance will defend the Baltic States www.economist.comIN A crunch, would NATO stand by its weakest...
- 21st Century Strategy: Militarized Europe, Globalized NATO by Rick Rozoff dandelionsalad.wordpress.com February 25, 2010 With the Strategic...
- Europe ‘becoming paper tiger’: Nato chief BreakingNews.ie 27/03/2010 Europe will be a “paper tiger” in military...
- US needs ‘digital warfare force’ The head of America’s National Security Agency says that America...
- NATO unveils draft of new mission statement Founded in 1948 to counter the threat of a Soviet...
- Terrorism, cyber attacks to top security issues Terrorism and cyber attacks are expected to take precedence over...
- NATO-Israel cooperation, will the Arabs react? thepeopleofpakistan.wordpress.comFebruary 8, 2010 If Israel succeeds in joining NATO,...
- NATO, EU Experts Join Online ‘Jam’ BRUSSELS – Agence France-Presse February 1, 2010 NATO and the...
- Peaceful Europe ‘A Security Threat’ : Gates belfasttelegraph.co.uk 23 February 2010 European countries were accused of having...

Vieras2010 (nimimerkki)

Lissabonin sopimuksen tekemisen aikaan ihmettelin itse samansuuntaista asiaa. Miksi Suomessa edes puhutaan liitytäänkö Natoon vai ei, koska EU:n kautta yhteistyö Naton kanssa oli koko lailla sisäänkirjoitettu Lissabonin sopimukseen? Samaan aikaan kuitenkin suomalaisia keskustelutettiin mediassa siitä, ollaanko Naton puolesta vai vastaan? Mitä sillä on väliä, jos tehdään sopimus, jonka mukaan mennään siihen hiljalleen syventyvään Nato-yhteistyöhön mukaan.

Vieras (nimimerkki)

Esko Seppäsen näkemys siitä, mitä tulee tapahtumaan vuodelta 2008, Lissabonin sopimuksen tekemisen ajalta:

"Lissabonin sopimuksella EU militarisoidaan ja se kehittyy kohti sotilasliittoa. Sopimus ei lisää sosiaalista Eurooppaa eikä se edistä ihanteellista demokratiaa. Sopimuksella jäsenmaat sitoutuvat lisäämään sotilaallisia voimavaroja operointiin jäsenmaiden alueen ulkopuolella ja entisissä siirtomaissa. Seppäsen mukaan "Lissabonin sopimus on täydellisesti Nato-yhteensopiva, ja EU:lle pannaan sillä päähän Nato-hattu."..."

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubR...

Vieras (nimimerkki)

Aika uskomatonta touhua, mutta näköjään sitten totta, taantumukselliset voimat jälleen koittaa suitsia Vapaata Sanaa. Siinäpähän yrittävät. Jokainen järkevä ihminen tajuaa, että jos tollaiset jutut menee läpi YK:ssa tai vastaavassa, alkaa uusi pimeä keskiaika.

Ihmisyys kunniaan, viinit kauppoihin takaisin(jos ne nyt siellä koskaan ovat sitten olleetkaan?)!

Vieras (nimimerkki)

Amerikkalaiset kykenevät tekemään sen pimeän keskiajan itsekin ja sen rakentaminen on erittäin pitkällä.

Obaman hallitus on jo suunnitellut verkkovalvonnan laajentamista tiskin alla ja marraskuussa 2010 USA:ssa on suljettu monia saitteja.

Esimerkkejä:

Riikan juttu Isomagneetissa verkkosivujen sulkemisesta ja verkkosensuurista USA:ssa. Riikan juttu tuo esille myös sen, mitä Suomessa on meneillään erilaisissa lakiehdotuksissa:
http://www.isomagneetti.com/?p=3897

FBI haluaa päästä käsiksi Googlen ja Facebookin tietoihin, koska niissähän on valtavasti dataa ihmisten nettikäytöstä ja ystäväpiireistä.
http://sektori.com/uutinen/fbi-kaipaa-vakoiluapua-...

Amerikkalaisten laajoista henkilötietokannoista ja kansalaisten seurannoista. (Monitoring America)
http://projects.washingtonpost.com/top-secret-amer...

Kansalaisjärjestöjä ollaan laittamassa poliisin seurantalistoille "terrorismin" nimissä. Nyt kohteena on ACLU (American Civil Liberties Union).
http://www.infowars.com/tennessee-fusion-center-pu...

Obaman hallituksen uudesta lakiesityksestä, jossa valvontaa laajennetaan.
U.S. Tries to Make It Easier to Wiretap the Internet
http://www.nytimes.com/2010/09/27/us/27wiretap.htm...

Global researchin analyysi tilanteesta
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

Vieras (nimimerkki)

Vittu! Hullujako ne ovat!

Äkkiä vallan vahtikoirien Valvojat(se on me!) Paikalle!

Vieras (nimimerkki)

Lisään tähän joukkoon Espionage Actin, jolla käytännössä halutaan murtaa toimittajien lähdesuoja vetoamalla tällä kertaa Wikileaksiin ja Assangeen.
Naomi Wolfin tarkkanäköinen analyysi asiasta ohessa.
http://www.huffingtonpost.com/naomi-wolf/post_1394...

"...I call on all American citizens to rise up and insist on repeal of the Espionage Act immediately. We have little time to waste. The Assange assault is theater of a particularly deadly kind, and America will not recover from the use of the Espionage Act as a cudgel to threaten journalists, editors and news outlets with..."

Wolf myös osoittaa, miten vakavista kehityskuluista on kysymys, koska eri puolilta kiristyvä lainsäädäntö, joka vähentää kansalaisoikeuksien tilaa, on yhteyksissä totalitäärisen yhteiskunnan kehitykseen. Wolf tuntee asian hyvin, koska hän on kirjoittanut kirjan totalitääristen maiden kehityshistorioista.

"...This is far from a feverish projection: if you study the history of closing societies, as I have, you see that every closing society creates a kind of 'third rail' of material, with legislation that proliferates around it. The goal of the legislation is to call those who criticize the government 'spies', 'traitors', enemies of the state' and so on. Always the issue of national security is invoked as the reason for this proliferating legislation. The outcome? A hydra that breeds fear. Under similar laws in Germany in the early thirties, it became a form of 'espionage' and 'treason' to criticize the Nazi party, to listen to British radio programs, to joke about the fuhrer, or to read cartoons that mocked the government. Communist Russia in the 30's, East Germany in the 50's, and China today all use parallel legislation to call criticism of the government -- or whistleblowing -- 'espionage' and 'treason', and 'legally' imprison or even execute journalists, editors, and human rights activists accordingly..."

Jutun kommenteissa on vieläpä vahvistusta siihen, että menettelyä on jo käytetty vuotajien tavoittamiseen.

"This is a great article; a real call to arms. But Ms. Wolf 's prediction has already come to pass: the Espionage Act is being used against Thomas Drake, an NSA whistleblo­wer. The charge is willful retention of classified informatio­n "for the purposes of unauthoriz­ed disclosure­"..." (Source: "Whistlebl­ower Witch Hunts: The Smokescree­n Syndrome" p. 13, Government Accountabi­lity Project, 2010, available at http://www­.whistlebl­ower.org/s­torage/doc­uments/WWH­final.pdf)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

NSA eli National Security Agency solmi ei-niin-kauan-sitten sopimuksen Googlen kanssa.

Huolestunut (nimimerkki)

Aiheen vierestä mutta asiaa. Eli veden fluoraamisesta, Suomessahan tätä ei(?) tehdä.

http://www.youtube.com/watch?v=zo6SnvmMP9k

Dr. Paul Connett, Professor of Chemistry at St. Lawrence University in New York, gives a damning interview on the history of water fluoridation, the collusion of major industries to put certified toxic waste into your drinking water, and why government health authorities refuse to conduct scientific studies into the dangers of fluoridation. After watching this video, you will never look at tap water the same way again

Kimmo Tuomaala (nimimerkki)

Kahdeksassa EU:n jäsenvaltiossa jäsenvaltion omien virkamiesten palkat ovat nousseet keskimäärin 3,8 prosenttia vuodessa. EU:n virkamiesten palkkojen indeksikorotus perustuu kahdeksan jäsenvaltion virkamiesten palkkakehityksen keskiarvioon.

Samat jäsenvaltiot, jotka itse ovat nostaneet virkamiestensä palkkoja keskimäärin 3,8 prosenttia, nostivat älämölön EU:n virkamiesten palkkojen 3,8 prosentin indeksikorotuksesta siitä huolimatta, että jäsenvaltioden hallituksia edustava EU:n neuvosto oli itse päättänyt, että 8 jäsenvaltion virkamiesten palkkakehityksen keskiarvon mukaiset indeksikorotukset ovat voimassa vuoteen 2012 saakka.

Se älämölö on peräisin erityisesti Englannista, joka vuodesta 1984 lähtien ei ole maksanut oikeudenmukaista osuuttaan EEC:n/EY:n/EU:n rahoituksesta. "Give my money back!" oli rautarouva Thatcherin iskulause vuonna 1984. Englanti sai roiman alennuksen jäsenmaksuihinsa vuonna 1984. Englanti on vaurastunut huomattavasti 26 vuoden aikana, mutta englantilaiset pitävät hampaat irvessä kiinni jäsenmaksualennuksestaan.

EU:n neuvosto eli EU:n jäsenvaltiot päättivät marraskuussa 2010 leikata EU:n virkamiesten indeksikorotuksen 1,9 prosenttiin. EU:n tuomioistuimen antaman tuomion mukaan EU:n neuvoston päätös oli laiton, koska se oli ristiriidassa EU:n neuvoston aikaisemman oman päätöksen kanssa, jonka mukaan indeksikorotukset ovat voimassa vuoteen 2012 saakka.
http;//www.euobserver.com/?=31344

EU:n talousarvio on vain 2,1 kertaa Suomen valtion talousarviota suurempi. Suomen valtion talousarvio 59 miljardia euroa vuodessa, EU:n talousarvio 133 miljardia euroa vuodessa. Se on yhtä kuin 1 prosentti EU:n jäsenvaltioiden yhteenlasketusta vuotuisesta bruttokansantuotteesta ja vain 235 euroa EU:n asukasta kohti laskettuna vuodessa.

Paljon melua tyhjästä.

Riikka Söyring (nimimerkki)
Kimmo Tuomaala (nimimerkki)

Kahdeksassa EU:n jäsenvaltiossa jäsenvaltion omien virkamiesten palkat ovat nousseet keskimäärin 3,8 prosenttia vuodessa. EU:n virkamiesten palkkojen indeksikorotus perustuu kahdeksan jäsenvaltion virkamiesten palkkakehityksen keskiarvioon.

Samat jäsenvaltiot, jotka itse ovat nostaneet virkamiestensä palkkoja keskimäärin 3,8 prosenttia, nostivat älämölön EU:n virkamiesten palkkojen 3,8 prosentin indeksikorotuksesta siitä huolimatta, että jäsenvaltioden hallituksia edustava EU:n neuvosto oli itse päättänyt, että 8 jäsenvaltion virkamiesten palkkakehityksen keskiarvon mukaiset indeksikorotukset ovat voimassa vuoteen 2012 saakka.

Se älämölö on peräisin erityisesti Englannista, joka vuodesta 1984 lähtien ei ole maksanut oikeudenmukaista osuuttaan EEC:n/EY:n/EU:n rahoituksesta. "Give my money back!" oli rautarouva Thatcherin iskulause vuonna 1984. Englanti sai roiman alennuksen jäsenmaksuihinsa vuonna 1984. Englanti on vaurastunut huomattavasti 26 vuoden aikana, mutta englantilaiset pitävät hampaat irvessä kiinni jäsenmaksualennuksestaan.

EU:n neuvosto eli EU:n jäsenvaltiot päättivät marraskuussa 2010 leikata EU:n virkamiesten indeksikorotuksen 1,9 prosenttiin. EU:n tuomioistuimen antaman tuomion mukaan EU:n neuvoston päätös oli laiton, koska se oli ristiriidassa EU:n neuvoston aikaisemman oman päätöksen kanssa, jonka mukaan indeksikorotukset ovat voimassa vuoteen 2012 saakka.
http;//www.euobserver.com/?=31344

EU:n talousarvio on vain 2,1 kertaa Suomen valtion talousarviota suurempi. Suomen valtion talousarvio 59 miljardia euroa vuodessa, EU:n talousarvio 133 miljardia euroa vuodessa. Se on yhtä kuin 1 prosentti EU:n jäsenvaltioiden yhteenlasketusta vuotuisesta bruttokansantuotteesta ja vain 235 euroa EU:n asukasta kohti laskettuna vuodessa.

Paljon melua tyhjästä.

Ringo (nimimerkki)

Eurobyrokratia ei ole tyhjä. Jo prosentti on iso osa talouksista. Miksi Kreikassa ja muualla vaaditaan säästöjä ja palkkojen pienennyksiä? Miksi EU-virkoja ei karsita ja palkkoja jäädytetä? Miksi EUvihaa jjulkista taloutta jäsenmaissaan ja saarnaa sitä vastaan?

Anni Loren

Minulla ei ole nyt tästä aiheesta erityistä sanottavaa mutta huomasin vasta että olet Riikka IPUn ehdokkaana. Hyvä puoluevalinta, onnea vaaleihin. Valitettavasti en äänestä Savossa:(

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Anni Loren,

sellaista se on kun vaalibujetti on nolla eikä valtamedia kirjoittele :D
Yllytä Savossa asuvia tuttujasi vaaliuurnille ;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Laitoin tämän juttuluonnoksen tuonne Mirjaleena Isoahon blogiin niin tuon sen samalla tänne koska se aiheeseen liittyy:

UR - Uusi uskonto Vapaudesta

Saat uskoa mihin ja miten haluat, kunhan me olemme sen sanelleet

Riikka Söyring
-------

Maailman kaikki uskonnot antavat elämänohjeita ja puhuvat tärkeistä teemoista: rauhasta, rakkaudesta, armosta ja anteeksiannosta.
Tästä huolimatta -tai uskontojen välisten tulkintaerojen takia maailmassa soditaan eniten juuri uskontojen nimeen ja tehdään erilaisia kauheuksia uskonnollisilla syillä perustellen.

URI; United Religions Initiative eli UR pyrkii ratkaisemaan ongelman tarjoamalla vaihtoehdoksi -niin mitä?:
Oikein arvattu! URIn ratkaisu on uusi uskonto UR, jota perustamiskirja kuvailee perustaksi uudelle maailman uskonnolle, eräänlaiselle Maailman Uskontojen Parlamentille. Perustamiskirja on kirjoitettu 1998, ja sen taustalla häämöttää vahvana YK, Yhdistyneet Kansakunnat. URIn oman ilmoituksen mukaan sen onkin tarkoitus toimia "YK:n henkisenä kumppanina", eräänlaisena välittävänä tekijänä ja väli-uskontona.

URI yhdistää eri uskontoja uudenlaiseksi opiksi: Mukaan on otettu Bahai-uskoa, wiccalaisuutta, buddhalaisuutta, hindulaisuutta, Taoa, luonnonuskontoja jne mutta ei kristinuskoa tai siihen perustuvia variaatioita kuten islamia. UCS; United Communities of Spirit-yhteisö tukee URIa. Yhteiseksi toivon symboliksi on perustettu Toivon arkki, joka sisältää Earth Charter-julkilausuman sekä Temenos-kirjat.

Moni URIn perustuskirjassa ilmoitettu asia on kaunis: pyrkimys rauhaan, henkinen kehitys, sopusointuinen yhteiselo, ihmiskunnan yhteistyö ja äitimme Maan kunnioittaminen ja sen kanssa yhteistyössä toimiminen.

Kun lukee lisää, kuva kuitenkin muuttuu ja saa uusia ulottuvuuksia.

Uskonnon globalisaatio

URIn eräs johtohenkilöistä, piispa Swing kuvailee vuonna 1995-96 "Kun meistä tulee globaali yksikkö, täytyy meidän selvittää, mikä asema uskonnolla on globaalissa heimossamme." ja "Maailma on matkalla kohti globaalia taloutta, globaalia ekologiaa, globaalia mediaa. Se, mikä puuttuu, on globaali sielu".
Globaali sielu on tarkoitus luoda konferenssein, verkostoitumalla, varoja hankkimalla, julistuksin ja lehdistötiedottein.

"Maan ja kaikkien elollisten olentojen hyväksi"
Deepak Naik, vuoden 1998 konferenssi eräs delegaatti sanoo että "julistuksen sanat on huolella valittu, huomioiden myös sen kuinka ihmiset sisällytetään julistukseen."

Julistuksen ekologisiin, taloudellisiin, epätasa-arvoon ja muihin yhteiskunnallisiin ongelmiin puuttuvan julistuksen kauniiden sanojen takaa nouseekin esiin keinot, joilla "ekologiset imperatiivit" kuten erilaiset ympäristökatastrofit -mukaan lukien väestön liikakasvu- voidaan ratkaista. Keinoiksi nähdään mm. uudelleenkoulutus ympäristöasioissa ja uskonnollisuuden suuntaaminen uuteen "Vihreään uskontoon". Tämän toteuttamiseksi suositetaan "soluttautumista eri ympäristöjärjestöihin uuden kokonaisvaltaisemman lähestymistavan muovaamiseksi jo hyvin nuorissa".

URI suosittaa myös erilaisia painostuskeinoja ja -ryhmiä poliittisen paineen luomiseksi ilmastomuutoskysymyksen ratkaisemiseksi, myös uskonnollisia ryhmiä kohtaan. Tarkoitukseen onkin valmisteltu erilaisia valmiita koulutuspaketteja kuten "Whole Earth and Whole Person Ministry" sekä "Integration of Native American and Christian Traditions." Samaan sarjaan voitaneen lukea YK:n "Our Global Neighbourhood"-ohjelma.

Kun etsii lisää tietoja URIsta, vastaan tulevat tutut teemat globaalista väestökontrollista ja uusista rakenteista maailmalle. Julistusten sanamuodot ovat tarkoituksellisen monitulkintaisia ja epämääräisiä, jotta niitä ei hylättäisi suoralta kädeltä. Abortti, syntyvyyden säännöstely ja eutanasia eli armomurhat herättävät voimakkaita tunteita, joten UR ei voi sanoa suoraan niitä hyväksyvänsä.
Asia tulee kuitenkin myöhemmin ilmi.

Väestön kasvun kontrollointi-ohjelma

URI tukee väestön kontrollointia, ja näkee väestömäärän kasvun ongelmana. Vuonna 1996 piispa Swing vertasi Pakistanin väkimäärää raamatulliseen tulvaan, joka peittää maan. Väestön kontrolloimiseksi on ehdotettu mm. YK:n myöntämää naimalupaa (UN Marriage Certificate), jonka saisi ainoastaan jos sitoutuu saamaan vain yhden tai kaksi lasta. Painotus lasten laadun parantamisvaatimuksiin so. valioyksilöiden tuottamiseen keskittymisellä lienee ainakin osittain peräisin sellaisilta teosofeilta kuin Alice Bailey. Alice Bailey mainitsee eugeniikan eli rodun jalostamisen kahdessakymmenessäviidessä teoksessaan moneen kertaan. Teokset on kustantanut Lucifer Publications Lucis Trust-säätiön kautta. Lucis Trust on YK:n Sosiaali- ja Talousasiain neuvoston jäsen.

Tutkimalla eri syntyvyyden säännöstelyn asiaa ajavien järjestöjen rahoitusta, huomaa että aihe on suosittu kohde rikkaiden rahoittajien keskuudessa. Eri järjestöt ovat saaneet syntyvyyden säännöstelyn edistämiseen rahaa sellaisilta säätiöiltä ja yrityksiltä kuin Packard Foundation, Rockefeller Foundation, Ford Foundation, Maailmanpankki sekä Bill & Melinda Gates Foundation, joka lahjoitti yksistään UN Population Fund UNFPA:lle monta miljoonaa dollaria. Sijoittajaneroksi tituleeratun George Sorosin The Open Society-instituutit keskittyvät pääasiassa aborttiklinikoiden ja ehkäisyneuvoloiden perustamiseen, erityisesti itäiseen Eurooppaan.

IMF ja Maailmanpankki

YK:n pääasialliset työkalut, joilla pakotetaan hallitukset noudattamaan kestävän kehityksen ohjelmaa, ovat Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ja Maailmanpankki (WB). Maailmanpankin mukaan kestävä kehitys on sen globaali strateginen prioriteetti. Kaikki hallitusten IMF:lta ottamat lainat onkin höystetty vaatimuksilla, joilla hallitukset sitoutetaan laatimaan tietynlaista lainsäädäntöä. Tuloksia monitoroidaan tarkkaan. Vaikka lainoja maksettaisiin takaisin säännöllisesti, ne voidaan silti laittaa ulosottoon jos ympäristötavoitteita ei ole saavutettu ajallaan.

Toistuvat teemat

UR käsittelee paljolti samoja asioita kuin erinäiset ympäristöjärjestöt ja YK. Toistuvat teemat eri julkilausumissa ovat väestön kasvun kontrolli, luonnonsuojelu ja Uusi Maailmanjärjestys, Maailmanhallitus, Uusi Maailma, Maan hallitus jne.

On olemassa jopa erillinen kansainvälinen toimielin, YK:n Commission on Global Governance sekä Our Global Neighbourhood-ohjelma, jonka julistuksen 12 avainkohtaa (12 Key Recommendations) kaikki tähtäävät siihen, että YK:sta tulee Maailmanhallitus.

"Koska Yhdistyneet Kansakunnat on ainoa maailmanlaajuinen, universaali organisaatio joka jo on käytettävissä...koska se on pedannut tietä kunnolliselle Maan Hallitukselle...hallitusten tulisi kysyä itseltään, eikö olisi syytä harkita Toisen sukupolven YK:ta..."

Yhdistyneiden Kansakuntien alla toimiva Maan asiaa ajavien eri organisaatioiden ja järjestöjen kirjo on laaja. Verkostoon kuuluu luonnonsuojelujärjestöjä kuten Maailman luonnonsuojelusäätiö WWF, Alliance for Earth, The Global Spirit, Earth Charter, Friends of Earth, Greenpeace. Siihen kuuluu myös ihmisoikeusjärjestöjä kuten Human Rights Watch, Transparency International, Green Cross, PEN tai sellaisia järjestöjä kuin World Watch International.

Poliittiset eliittikerhot kuten CoR, Club of Rome, ovat nekin aktiivisia toimijoita. CoR:in jäsenistöä ovat mm. Al Gore, Javier Solana, Mihail Gorbachov, David Rockefeller, Kofi Annan, Bill Clinton, Maurice Strong, Robert Muller, Bill Gates, Jimmy Carter sekä tietenkin useat YK:n toimihenkilöt. CoR:n maailmaan ja lausuntoihin tutustumalla käy nopeasti selväksi että Euroopan Unioni on paitsi askel Maailmanhallituksen suuntaan, myös koekenttä havainnointia varten.

Uuden uskonnon rakentamista maailman rauhan ja luonnon suojelemiseksi suosivat tahot ovat löytäneet UR:ista halukkaan ja käyttökelpoisen työkalun omille pyrkimyksilleen. Miten on varmistettu, että raha, poliittinen vaikutusvalta ja byrokratia eivät ohjaa UR:ia suuntaan, johon se ei ollut aikonut kulkea? Onko sitä varmistettu?

Millä tavoin globaali diktatuuri säilyttää lukuisissa julistuksissa ylistetyn monimuotoisuuden harjoittamalla rotuhygieniaa ja abortointia, jää epäselväksi.

--------------------------------------------------------------------------------------------
kainalo:
Salaperäiset kivipaadet
Riikka Söyring
-------
Korkealla, kukkulan huipulla Georgiassa, Yhdysvalloissa seisoo viisi massiivista graniittipaatta, The Georgia Guidestones, joihin on hakattu 10 käskyä "suuntaviivoiksi ihmiskunnalle" usealla eri kielellä. Kivipaasien pystyttämisen kustantajat eivät ole yleisessä tiedossa. Teksti "Olkoot nämä kivet oppaana Järjen aikakauteen" kiertää ympäri tuon massiivisen kivimuodostelman.
Salaperäinen kivimuodostelma pystytettiin vuonna 1980, pian Kestävä kehitys-ohjelman julkaisemisen jälkeen. Kivien viesti on hyvin samansuuntainen kuin Earth Charter-julistuksen.

1. Ihmisväestön lukumäärän tulee olla alle 500 000, sopusoinnussa luonnon kanssa
2. Ohjaa lisääntymistä viisaasti - kuntoisuutta ja monimuotoisuutta silmällä pitäen ja edistäen
3. Yhdistä ihmiskunta uudella elävällä kielellä
4. Hallitse intohimoa, uskoa, perinteitä, ja kaikkia asioita järjen kanssa ja kautta
5. Suojaa kaikkia kansoja ja ihmisiä reilulla lainsäädännöllä ja oikeudenmukaisella oikeuslaitoksella
6. Hallitkoot kaikki kansat itse itseään, ja selvittäkööt itse sisäiset riidat; ulkoiset riidat ratkaistakoon Maailman Oikeudessa
7. Vältä pikkumaisia lakeja ja tarpeettomia viranomaisia
8. Tasapainota persoonalliset oikeudet yhteisöllisten velvollisuuksien kanssa
9. Arvosta totuutta, kauneutta, rakkautta -etsien harmoniaa kaikkeuden kanssa
10. Älä ole syöpä maan päällä - jätä tilaa luonnolle

------------------------------------------
liite:
12 Key Recommendations
1. Consolidation of all international agencies under the direct oversight of the United Nations.
2. Regulation by the United Nations of all transnational organizations and financial institutions.
3. Independent source of revenue for the United Nations and taxes on aircraft and shipping fuels, and licensing the use of the global commons.
4. Eliminate the veto power and the permanent member status on the Security Council.
5. Authorize a United Nations ready reaction force.
6. Require United Nations registration of all arms and the reduction of national armies as a part of a multilateral global security system under the authority of the United Nations.
7. Require individual and national compliance with all United Nations Human Rights treaties.
8. Activate the International Criminal Court, make the International Court of Justice compulsory for all nations, and give individuals the right to petition the courts to remedy social injustice.
9. Create a new institution to establish economic and environmental security by ensuring sustainable development.
10. Create a new international environmental court.
11. Adopt a declaration that climate change is an essential global security interest that requires the creation of a high-level action team to allocate carbon emission based on equal per-capita rights.
12. Cancellation of all debt owed by the poorest nations, global poverty reductions, and for equitable sharing of global resources as allocated by the United Nations.
---------------------------------
lähteet:
http://green-agenda.com/globalgovernance.html
http://www.sovereignty.net/p/gov/gganalysis.htm
http://igc.org/
http://www.arkofhope.org/
http://globalspirit.org/pages/wc_members.php
http://www.clubofrome.org/eng/home/
http://www.clubofrome.org/eng/new_path/
http://www.goodmorningworld.org/earthgov/
http://www.parliamentofreligions.org/
http://www.earthcharterusa.org/ec_commission.htm
http://www.earthcouncilalliance.org/en/
http://www.astro.ruhr-uni-bochum.de/LuciferHome/pu...
http://www.gdrc.org/u-gov/global-neighbourhood/ind...
http://www.un-documents.net/wced-ocf.htm
http://www.uri.org/

sekä
- Bishop William Swing, The Coming United Religions, United Religions Initiative and CoNexus Press, 1998, ISBN 0-9637897-5-9; p. 27, 44
- Hans Küng, "Explanatory Remarks Concerning a 'Declaration of the Religions for a Global Ethic'," Internet document, http://astro.temple.edu/~dialogue/Antho/kung.htm, p. 2, 5, 6, 8
- Hans Küng, Global Responsibility: In Search of a New World Ethic, Crossroad Publishing Company, New York, 1991; ISBN 0-8245-1102-6
- Pope Pius XI, Mit Brennender Sorge, (Encyclical on the Church and the German Reich), March 14, 1937, section 29
- Bishop William Swing, "Journeying where the soul of this world was born," Pacific Church News, April/May 1996, p. 31
- Bishop William Swing, "Excerpts: Bishop's Address [to the 1997 Diocesan convention]," Pacific Church News, December 1997/January 1998, p. 34
- Bishop William Swing, The Coming United Religions, United Religions Initiative and CoNexus Press, 1998, ISBN 0-9637897-5-9; p. 71 808 Robert Muller, "2000 Ideas And Dreams for a Better World" - Idea 976, March 13, 1997, Internet document, http://www.lsw.org/ideas/RMideas.html ,
- Alice A. Bailey, Education in the New Age, 1954, Lucis Publishing Company, New York, ISBN 0-85330-105-0, p.133-136, 138 - United Nations Population Fund, "Progress Report on UNFPA Support to Partners in Population and Development: Report of the Executive Director," July 10 , 1998, Internet document, http://www.unfpa.org/exbrd/partner.htm, p. 2
- United Nations Population Fund, "The ICPD + 5 Process: Hillary Clinton Affirms Support for International Reproductive Health Programs," February 9, 1999, Internet document, http://www.unfpa.org/news/pressroom/1999/hague6.htm, p. 2
- United Nations Population Fund, "Private Foundations Have Increased Support for Reproductive Health Programmes, Hague Forum Hears," Internet document (press release), http://www.unfpa.org/news/pressroom/1999/hague10.htm, p. 1 ,
- A UNESCO Plan for a Universal Declaration,draft "Universal Declaration of Human Responsibilities," Internet document, http://astro.temple.edu/~dialogue/Antho/unesco.htm p. 2, 3, 5, 6,9, 12, 13, 16, 18
- Fred Matser, "Nature Is My God," an interview with Mikhail Gorbachev, Resurgence 184, Internet document, http://www.gn.apc.org/resurgence/184/gorbachev.htm, p. 1

---------------
---------------
Juttu on melko suppea aiheen laajuuteen nähden mutta täytyy muistaa että se on kirjoitettu paperilehden tilarajoituksia silmällä pitäen.

Vieras (nimimerkki)

Olen samaa mieltä, että URI-uususkonto ja sen rakentelu YK:n tukemana on pelottavaa. Sen agendan ja taustavoimien sulauttaminen "kestävän kehityksen" ja vihreiden aatemaailmaan on myös erittäin loogista. Agenda 21 ja ilmastokokousten sanomat sopivat tähän yhteen. Suvaitsevaisuudesta ja kestävästä kehityksestä on tullut uususkonto. Ei niin, etteivätkö ne olisi hyviä asioita, mutta nyt ne on istutettu kontekstiin, jolla ajetaan eteenpäin jotain ihan muuta ja niistä tehdään totalitärismin henkinen ja hengellinen käsikassara. Se on vastenmielistä ja lapsikin sen tajuaa, että siinä on jotain vikaa.

Karu Kera

EU-ja NATO-maa Hollannin tykit ja ohjukset ovat sijoitettuna Alankomaiden Antillejen Karibianmerellä sijaitsevissa sotilastukikohdissa Aruban, Curacaon ja Bonairen saarilla. Sint Nicolaasin kaupungista eli suomeksi "Joulupukin kaupungista" on alle 30km Venezuelan maaperälle. EU ja NATO uhkaavat Venezuelaa sotilaallisesti.

Vieras (nimimerkki)

Onnea Riikka sulle, ja vaalimenestystä! Muista sitten(KUN olet valittu;D) pitää yhteys myös tänne Alakertaan. Huomio,,,tärkeää!(ettei nouse sitten Se sinne korvien väliin;DD)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

ajatukseni oli että poliittiset avustajani ovat KissanKulman kommentaattorit, kuinkas muuten.

Vieras (nimimerkki)

"EU:n oma budjettia kasvatettiin 129.5 biljoonaan euroon. Yksi biljoona on miljoona miljoonaa. Tämä tietää talousvaikeuksissa oleville jäsenvaltioille leikkauksia omiin menoihin, kuten perusturvaan."

Sinulla ovat menneet yksiköt sekaisin. Billion on englanninkielessä miljardi eli tuhat miljoonaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

hopsansaa! Kiitos, korjaan hetimmiten.

Vieras (nimimerkki)

Tällaista juttua netissä, pitääköhän paikkansa ?

Piparminttu joutui valvonnan alle mikä tarkoittaa että sen myyminen ja kasvattaminen ilman lupaa tulee laittomaksi 1.4.2011.

EU Declares Peppermint a Controllable Herb
The madness knows no bounds! Access to humble peppermint may be at risk in the EU.
After 30 April 2011*, if you grow herbs in the garden, then process them into oils or teas or simply sell the dried leaves, you will be breaking the law...unless you have the finances and will to submit to the MHRA rules.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kyllä pitää paikkansa. Inkivääri on tulossa kiellettyjn listalle sekin. Oliko Thaimaa vai Indonesia joka jo sen kielsi.

Kaikki nuo yrttikiellot liittyvät Codex Alimentarius-nimiseen hirviölainsäädäntöön (jota Pekka Puskakin on ollut laittelemassa WHO:n yhteistyökumppanina, tiemmä) ja siihen että lääkeyhtiöiden patentit ovat menossa vanhoiksi.

Kaptah (nimimerkki)

" Tällaista juttua netissä, pitääköhän paikkansa ?

Piparminttu joutui valvonnan alle mikä tarkoittaa että sen myyminen ja kasvattaminen ilman lupaa tulee laittomaksi 1.4.2011. "

Eipäs tullut yllätyksenä. Jotenkin rupeaa tuntumaan siltä, että tämä nykyinen järjestelmä vetelee viimeisiä. Kaikki keinot millä voidaan rahaa tehdä ovat sallittuja. Ko. minttu menee sitten sinne lääkinnälliseen lokerikkoon.

Tässäpäs olisi piparmintusta tietoa ->
http://www.rain-tree.com/hortela.htm

Muita mielenkiintoisia kasveja.

Stevia rebaudiana: olkaapas te hyvät
http://www.rain-tree.com/stevia.htm

Uña de gato (Kissankynsi):
http://www.rain-tree.com/catclaw.htm

Siinäpäs olisi muutama ja lopuksi vielä tämä kaikkien kammoksuma Kannabis:

http://keronen.blogspot.com/2010/05/kannabiksen-ki...

Tuolta sitten samaisen nimimerkin "Kaptah" postaamat linkit.

Vieras (nimimerkki)

Liittyisikö uuteen vaihtoehtolääkkeisiin liittyvään lakiin, joka tulee voimaan 1.4.2011?

http://www.globalregulatoryservices.com/dynamicdat...

Johtuen ko. lainsäädännöstä, tulee luonnonlääkkeiden ja -tuotteiden valmistajille tiukempia määräyksiä oltavat. Siirtymää on ennakoitu
luonnonlääkkeiden tuottajien keskuudessa seuraavasti:

"-‘...hope it’ll all go away’
- ‘It’ll never be enforced and there will be a change of heart at the
eleventh hour’ (väärä arvaus)
- ‘Come April 2011 we will close our doors and are currently looking
for alternative revenue streams’
- ‘We’re working hard at registering our products but it is extremely
time-consuming and expensive so we have to choose which products will or won’t be registered’
- ‘It’s fairly straightforward to register single herb products but
multi-combinational products are impossible under the THMPS
and we definitely can’t afford the time or money to obtain full
product licences for them’..."

Vieras (nimimerkki)

Tiedätkö mitä yhteistä on EU:lla, YK:lla, WHO:lla, NATO:lla, NWO:lla ja Natsi-Saksalla? Onko tähän tautiin lääkettä?

Vieraana (nimimerkki)

Mikä ei kuulu joukkoon? olisi oikeammin muotoiltu kysymys

Espoo Calls (nimimerkki)

Jos olet yhtään perehtynyt noihiin järjestöihin, niin viimeinen ei kuulu joukkoon. Kaikki muut järjestöt ovat sionistien rahajärjestelmän kontrollissa, kun taas Saksa oli vielä ennen WW2 ainoa länsimaa mikä hallitsi omaa valuuttaansa = keskuspankin korkotuotto meni valtiolle = kansalle. Eli siis Hitler oli ns. talousdemokraatti, poisti rahan ja kansan välistä välistä vetäjät. Siinä oli syy koko toiseen maailmansotaan.

Vieraana (nimimerkki)

Tuota juuri tarkoitin.

"Hitler oli ns. talousdemokraatti, poisti rahan ja kansan välistä välistä vetäjät. Siinä oli syy koko toiseen maailmansotaan."

Se oli yksi syistä sotaan, muttei läheskään ainut, mutta kärkipäässä kummiskin.

Vieras (nimimerkki)

Walter Hallstein, EU, Natsi-Saksa s.41
http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/pdf/chap-i...

Was Hitler a Zionist NWO Illuminati? Who Funded The Nazis? Adolph Rothschild
http://www.youtube.com/watch?v=vw9Qm_TejCo=

The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’
http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/index.html
http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/chapter.html

The 2012 NWO Agenda 1/13
http://www.youtube.com/watch?v=BfVBt83al2A&NR=1

Vieras (nimimerkki)

Hei nuori aikuinen, haluaisitko elää maalla?

Keskustelu sulkeutuu 01.01.2011

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman teemavuosi 2011 tuo esiin nuorten aikuisten mahdollisuuksia elää ja työskennellä maaseudulla lähellä luontoa. Nuoret aikuiset halutaan mukaan maaseudun kehittämiseen. Kerro sinäkin kantasi:

Keskusteluun johdattavat kysymykset:

* Mikä suomalaisessa maaseudussa on sinulle arvokasta?
* Onko sinulla mahdollisuuksia vaikuttaa kotipaikkakuntasi asioihin tai asuinympäristösi viihtyvyyteen?
* Mikä saisi sinut jäämään tai muuttamaan maalle tulevaisuudessa?

Näytä lisää

* Etusivu }
* Keskustelut }
* Ajankohtaista }
* Info }
* Arkisto

Keskusteluihin osallistuminen ei vaadi tunnusten luomista

http://www.kerrokantasi.fi/aihe/hei-nuori-aikuinen...

Vieras (nimimerkki)

Millainen on toimiva kansalaisaloitejärjestelmä?

Keskustelu sulkeutuu 31.01.2011

Oikeusministeriön työryhmä valmistelee parhaillaan lainsäädäntöä valtiollisesta kansalaisaloitteesta.

Työ perustuu eduskunnassa käsiteltävänä olevaan perustuslain muutosesitykseen (HE 60/2010 vp), jonka mukaan vähintään 50.000 äänioikeutettua Suomen kansalaista voisi tehdä eduskunnalle aloitteen lain säätämiseksi. Työryhmä valmistelee lakiehdotuksen aloitteen tekemistä koskevasta menettelystä. Työryhmän työssä otetaan huomioon myös rakenteilla oleva EU:n kansalaisaloitejärjestelmä.

Kansalaisaloitteen tarkoituksena on vahvistaa kansalaisten mahdollisuuksia osallistua päätöksentekoon. Tästä syystä työryhmä on kuullut valmistelussa kansalaisjärjestöjä ja toivoo myös kansalaisten osallistuvan aktiivisesti kansalaisaloitetta koskevaa keskusteluun. Keskustelu päättyy 31.1.2011.

Keskusteluun johdattavat kysymykset:

* Missä asioissa arvelet kansalaisaloitetta käytettävän?
* Pitäisikö aloitteen sisältää konkreettinen lakiehdotus vai voisiko se olla muodoltaan myös ehdotus lainvalmistelutoimenpiteisiin ryhtymiseksi? Entä pitäisikö allekirjoitusten kerääminen olla mahdollista myös sähköisesti ja voisivatko aloitteen allekirjoittajatiedot olla verkossa yleisesti nähtävissä?
* Millaiset keinot olisivat mielestäsi tehokkaita uutta kansalaisaloitejärjestelmää koskevassa opastuksessa?

Näytä lisää

http://www.kerrokantasi.fi/aihe/millainen-on-toimi...

Vieras (nimimerkki)

HE 60/2010

Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Suomen perustuslain muuttamisesta

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi Suomen perustuslakia. Ehdotetulla lailla vahvistettaisiin Suomen valtiosäännön parlamentaarisia piirteitä sekä parannettaisiin kansalaisten osallistumisoikeuksia.

Toimivalta antaa hallituksen esitykset eduskunnalle osoitettaisiin valtioneuvostolle. Valtioneuvosto päättäisi myös hallituksen esitysten täydentämisestä ja peruuttamisesta samoin kuin hallituksen kertomusten antamisesta eduskunnalle.

Tasavallan presidentin harkintavaltaa päätöksenteossa sidottaisiin eräissä asiaryhmissä valtioneuvoston ratkaisuehdotukseen silloin, kun valtioneuvoston ratkaisuehdotus presidentille vastaa eduskunnan ilmaisemaa kantaa asiassa. Asiaa toista kertaa presidentille esiteltäessä muusta kuin lain vahvistamista, virkaan nimittämistä tai tehtävään määräämistä koskevasta asiasta päätettäisiin eduskunnan ja valtioneuvoston yhtenevän kannan mukaisesti.

Pääministerin asemasta Suomen edustajana Euroopan unionin toiminnassa ehdotetaan säädettäväksi perustuslaissa. Lisäksi perustuslakiin otettaisiin nimenomaiset säännökset Suomen jäsenyydestä Euroopan unionissa ja toimivallan siirrosta kansainväliselle toimielimelle. Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen osoitettaisiin pääsääntöisesti valtioneuvostolle.

Esityksessä ehdotetaan, että Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien muiden Euroopan unionin kansalaisten äänioikeus Euroopan parlamentin vaaleissa kirjataan perustuslakiin. Kansalaisten osallistumisoikeuksia valtiollisella tasolla ehdotetaan täydennettäväksi uudella kansalaisaloitejärjestelmällä. Vähintään viidelläkymmenellätuhannella äänioikeutetulla Suomen kansalaisella olisi oikeus tehdä eduskunnalle aloite lain säätämiseksi.

Perustuslaissa säädettyä mahdollisuutta poiketa perusoikeuksista poikkeusoloissa ehdotetaan tarkistettavaksi. Lisäksi ehdotetaan puolustusvoimien ylipäällikkyyden luovuttamisedellytysten täsmentämistä.

Ehdotettu laki on tarkoitettu tulemaan voimaan 1 päivänä maaliskuuta 2012.

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ 1
SISÄLLYS 2
YLEISPERUSTELUT 4
1 JOHDANTO 4
2 NYKYTILA 4
2.1 Perustuslakiuudistus ja aikaisemmat perustuslain muutokset 4
2.2 Valtiosääntökehityksen piirteitä Euroopassa 5
Valtionpään asemasta 5
Euroopan unionin jäsenyyden huomioon ottaminen perustuslaeissa 6
Kansalaisaloite valtiollisella tasolla ja Euroopan unionissa 8
Ruotsin perustuslakiuudistus 9
2.3 Euroopan unionin kehitys 10
2.4 Nykytilan arviointi 12
Yleisiä näkökohtia 12
Parlamentarismin vahvistaminen ja eduskunnan toiminta 13
Kansalaisten osallistumisoikeudet ja suoran demokratian kehittäminen 15
Ulkopolitiikan johtaminen ja Euroopan unioni 17
Euroopan unioni perustuslaissa ja toimivallan siirto kansainväliselle toimielimelle 20
Poikkeusolojen sääntely 22
3 ESITYKSEN TAVOITTEET JA KESKEISET EHDOTUKSET 23
3.1 Tavoitteet 23
3.2 Parlamentarismin vahvistaminen ja eduskuntatyön kehittäminen 24
3.3 Kansalaisten osallistumisoikeudet 25
3.4 Pääministerin asema Suomen edustajana EU:n toiminnassa 26
3.5 Euroopan unionin jäsenyys perustuslaissa 27
3.6 Toimivallan siirto kansainväliselle toimielimelle 27
3.7 Perusoikeudet poikkeusoloissa 28
4 ESITYKSEN VAIKUTUKSET 29
4.1 Vaikutukset poliittiseen järjestelmään ja eduskunnan toimintaan 29
4.2 Vaikutukset ylimpien valtioelinten toimivaltasuhteisiin 29
4.3 Vaikutukset yksilöiden asemaan 30
4.4 Taloudelliset vaikutukset 30
5 ASIAN VALMISTELU 31
5.1 Valmisteluvaiheet ja -aineisto 31
5.2 Lausunnot ja niiden huomioon ottaminen 32
6 MUITA ESITYKSEEN VAIKUTTAVIA SEIKKOJA 32
6.1 Eduskunnan työjärjestyksen muuttaminen 32
6.2 Kansalaisaloitetta koskeva lainsäädäntö 32
6.3 Muun lainsäädännön tarkistamistarve 33
YKSITYISKOHTAISET PERUSTELUT 34
1 SUOMEN PERUSTUSLAKI 34
2 TARKEMMAT SÄÄNNÖKSET JA MÄÄRÄYKSET 48
3 VOIMAANTULO 48
4 SÄÄTÄMISJÄRJESTYS 48
LAKIEHDOTUS 49
Laki Suomen perustuslain muuttamisesta 49
LIITE 52
RINNAKKAISTEKSTI 52
Laki Suomen perustuslain muuttamisesta 52

YLEISPERUSTELUT
1

lue lisää....

http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100060

Vieras (nimimerkki)

Hitler oli samaa maata kuin muutkin vallassa olevat johtajat.

Indus Valleyssa heita kutsuttiin nagas "jumaliksi", kuten on nykyisetkin vallassa olijat, mm. englannin kuningashuone, jotka ovat pikemminkin saksalaisia.

http://www.youtube.com/watch?v=Wyw6wPjIgEM&feature...

Indus Valleyssa heitä kutsuttiin nagaseiksi, "jumalia" jotka pystyivät muuttumaan ihmisistä liskomaisiksi olennoiksi ja päinvastoin.

http://www.thailandresor.se/fisk_mekong/nagas_phaj...

http://en.wikipedia.org/wiki/Indus_Valley_Civiliza...

Afrikassa heillä oli oma nimensä, kuten pohjois-amerikassa, intiaanit puhuivat lisko ihmisistä, kuten etelä-amerikassa.

http://www.youtube.com/watch?v=Pnn7V31nIMU&feature...

http://www.youtube.com/watch?v=CUZA_TCL3eU&feature...

Katsokaa mitä merkkiä Sharon Stone näyttää Putinille kohdalla 3.37.

http://www.youtube.com/watch?v=IV4IjHz2yIo

Putin itse.

http://www.youtube.com/watch?v=PLwTHptbOcE

Vieras (nimimerkki)

Kävinpä lukaisemassa kommentteja tuolta

Millainen on toimiva kansalaisaloitejärjestelmä?

Siellä oli vain 14 kappaletta kommentteja ja laitan tähän alle yhden malliksi eräästä mielipiteestä.

______

*
Paras vaikuttamiskeino on äänestämättä jättäminen

Kirjoittanut Tuntematon, 2 viikkoa, 4 päivää sitten

Nykyjärjestelmässä kuka tahansa suomalainen voi ottaa yhteyttä kansanedustajaan ja esittää asiansa. Kansanedustaja voi tehdä asiasta lakialoitteen eduskunnassa.

Minun eräistä aloitteistani on tehty tällaisia lakialoitteita. Ongelmana on se, että lakialoitteet eivät johda mihinkään, vaikka olisivat kuinka järkeviä tahansa. Eräskin aloitteeni sai allekirjoittajat kaikista puolueista mutta silti sen perusteella ei säädetty lakia. Aloite oli hyvin huolellisesti muotoiltu lakitekstiksi, joten se ei ollut ongelman syynä.

Todellinen syy on virkamieskeskeisyys. Suomessa eduskunta ei oikeastaan säädä lakeja vaan lait valmistellaan ministeriöissä. Kun hallituksen esitys tulee eduskuntaan, siellä lakitekstiin ei yleensä tehdä muutoksia. Ja jos tehdään, niihin pyydetään lupa ministeriön virkamiehiltä. Kansanedustajat ovat kuin palveluskoiria tässä prosessissa.

Pelkäänpä, että virallisen kansalaisaloitteen luominen ei muuta mitään. Se on myös hyvin epäoikeudenmukainen. Pieni joukko ei sen avulla voi ajaa oikeuksiaan, koska aloitteeseen tarvitaan 50.000 ääntä.

Virkamiesten valta pitäisi saada kuriin. Kansanedustajat ovat kyvyttömiä ja voimattomia tekemään asialle mitään. Kansalaiset eivät saavuta tuloksia äänestämällä vaaleissa.

Parhaiten järjestelmä saadaan muuttumaan, kun ihmiset lopettavat äänestämisen. Jos nukkuvien puolue (nupu) saa yli 50 % äänistä eli äänestysprosentti jää alle 50 %:n, valtakoneiston housut alkavat tutista.

Suosittelen siis ensi vuoden eduskuntavaaleissa äänestämisestä pidättäytymistä.

Samaa mieltä 1 Eri mieltä 9

http://www.kerrokantasi.fi/aihe/millainen-on-toimi...

uurija (nimimerkki)

Oi voi, ovat kokoomuksen ja muun ison rahan propaganda-agentit taas valpastumassa. He täyttävät näemmä jokaisen keskustelupalstan ja ilmoitustaulun ennen kuin vaalipäivä sarastaa.

Netissä levitetään sitkeästi valheellista ajatusta äänestämättä jättämisen puolesta muka protestina hallitusvallan nykymenolle.

Mikään ei ole kauempana totuudesta.

Äänestämättä jättäminen, tyhjän äänestyslipun jättäminen tai omien viestien raapustelu äänestyslippuun, ne kaikki hyödyttävät valtaa pitäviä puolueita

Kerrataan nyt vielä:
Äänestämättä jättäminen palvelee kokoomuksen ja muiden hallituspuolueiden etua. Näin ovat tutkijat ja tiedemiehet todenneet jo aikojen alussa. Siitä ei ole mitään kiistaa tiedemaailmassa.
Ja mainos- ja mediatoimistot käyttävät tietoa hyödykseen eritoten vaalien alla.
Monet menevät lankaan.

Kehoitukset piirtää kirkkovene, akuankka tai sanat JOKU MUU äänestyslippuun, hyödyttävät ainoastaan ja vain vallassa olevia puolueita.

Jos haluat, että keskiluokan ja köyhien taloudellinen kyykytys loppuu, on ensi vaaleissa tehtävä kaksi asiaa:

1. ensinnäkin, käytettävä äänioikeuttaan, ja
2. tehtävä se sillä tavoin, ettei äänestä Persuja, Kokoomusta, Keskustaa, rkp:ta tai muita eliitin suosikkeja.

On annettava äänensä näiden ulkopuolelta tuleville, ehdokaslistoille mukaan päässeille ryhmille.

Vieras55 (nimimerkki)

Minnekäs unohdit SDP:n? Sinä lobbari.

Vieras (nimimerkki)

MUUTOS NYKYISEEN SYSTEEMIIN!

EI valtapuolueille!

ÄLÄ ÄÄNESTÄ TYHJÄÄ, SE ON YKSI ÄÄNI SUORAAN NYKYPUOLUEILLE

ÄÄNESTÄ:

*MUUTOS2011
*SUOMEN ITSENÄISYYSPUOLUE
*KANSAN VAALILIITTO
*VAPAUSPUOLUE

*TALOUSDEMOKRATIA

HERÄNNEIDEN PUOLUE TARVITAAN!

Äänestämättä jättäminen hyödyttää vain nykyisiä valtapuolueita, sitäkö haluamme? http://vaaliliitto.fi/index.php?option=com_content...

!! "On siksi hyvä muistaa, että MIKÄLI "HERÄNNEIDEN" puolueen JOUKKO LÄHTEE LIIKKEELLE tulevissa eduskuntavaaleissa ja jättää äänestämättä nykyisiä eduskuntapuolueita
(lisäys: ja äänestää uusia puolueita eikä kokoomusta), niin ISOTKIN muutokset OVAT mahdollisia.

Äänestysvilkkauden kasvaessa 15 prosenttia tulevissa eduskuntavaaleissa, niin kaikki on mahdollista. Pysyväänkin muutokseen.

2 miljoonaa itsenäistä (nukkuvaa/äänestämätöntä) ääntä on sellainen pääoma VALTAAN, että sitä ei voi KOSKAAN ostaa vaalirahalla. Ainakaan Suomessa.

Tiesittekö tämän? Yhden kansanedustajan arvioitu nettotuotto puolueelle on neljän vuoden eduskuntakauden aikana rahaksi muutettuna 1 000 000 euroa eli miljoona euroa.

Edellä kerrotusta syystä johtuen NUKKUVIEN puolueen muuttumista heränneiden puolueeksi PELÄTÄÄN! Varsinkin kaikkien valtaa pitävien nykyisten eduskuntapuolueiden keskuudessa.

Siksi niistä kaikki ovat palkanneet mainostoimistot tekemään työtä hiljaisen ja vakaan vaikuttamisen saralle."

* Sveitsissä ei voida tehdä eikä päättää mitään, mikä on kansan tahdon vastaista, koska siellä on SUORA DEMOKRATIA, ja kansalaiset äänestävät suurista ja tärkeimmistä kysymyksistä n. 4 kertaa vuodessa.

*Sveitsissä valuutan arvo on sidottu kultakantaan ja miespuoliset Sveitsin armeijan käyneet säilyttävät asetta kotonaan. Sveitsi ei avusta Irlantia.

*Sveitsi hyväksyi sunnuntaina (28.11) KANSANÄÄNESTYKSESSÄ lakiesityksen, jonka mukaan vakavista RIKOKSISTA tuomion saanut maahanmuuttaja karkotetaan maasta välittömästi.

- Perussuomalaiset EIVÄT VASTUSTA enää EU-jäsenyyttä.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/perussuoma...

* Vaalit 2011 on KANSAN *VIIMEINEN* MAHDOLLISUUS vastarintaan ja olla menettämättä Suomen päätäntävaltaa KOKONAAN brysseliin!

Lukekaa tämä, tässä joitakin vaihtoehtoja:

- http://www.vaaliliitto.fi/

- http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/ohj...

- http://www.vapaansuomenliitto.fi/pub/tavoitteet

- Itsenäisyyspuolueen 10 syytä irtautua EU:sta:

http://www.itsenaisyyspuolue.fi/pub/tavoitteet/EU_...

- Muutos 2011 ry, Förändring 2011 rf - Usein kysytyt kysymykset
http://muutos2011.fi/cms/index.php?option=com_cont...

- Mikä ihmeen SUORA DEMOKRATIA? Kannattaa katsoa nämä diat!! :
http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html

- http://talousdemokratia.blogspot.com/

- http://www.vapauspuolue.fi/

Oikeisto, demarit, vihreät, Rkp, eivät OLE SAANEET AIKAAN YHTÄÄN MITÄÄN!

SVEITSIN MALLI SUOMEEN,
VALTA KANSALLE! :)

t. huolestunut

Vieras (nimimerkki)

Suomen demokratialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kansaa TODELLA kuunneltaisiin ja että kansan mielipide olisi OIKEASTI sitova päätös!!

On aivan turhaa äänestää presidentistä, jolla ei ole muuta valtaa kuin heilutella marionettinä!

Mikä ihmeen SUORA DEMOKRATIA? Kannattaa katsoa nämä diat!! :
http://www.muutos2011.fi/sd-dia01.html

Esim. SVEITSISSÄ kansa on äänestänyt sitovasti ydinvoiman rakentamiskiellon, vakavista rikoksista tuomitun maahanmuuttajan karkoittamisen, sekä minareettikiellon!

EN halua käyttää kyseenalaisia esimerkkejä, vaan käytän niitä siksi, että SVEITSISSÄ kansa on äänestänyt niin, ja äänestys on sitova!

Perussuomalaisillakaan ei ole mitään tekemistä SUORAN DEMOKRATIAN KANSSA!

uurija (nimimerkki)

Kiitos muistutuksesta Vieras55.
Olipa hyvä, että tulee nyt mainituksi demarien oikeistolaistuminen, joka on yksi suurimpia kansalaisten huijauksia kautta aikojen.

Sosiaalidemokraatit astuivat tekemään oikeistolaista, rikkaita rikastuttavaa ja keskiluokkaa köyhdyttävää politiikkaa jo 70-luvulla.
Käänne tapahtui kaikkialla läntisessä maailmassa yhtaikaa.
Sosiaalidemokratia ja vasemmistolaisuus lakkasivat olemasta sitä, mitä ne olivat perinteisesti olleet.

On surullista, ettei vasemmistossa vieläkään ole tapahtunut muutosta.

Vasemmisto astui pysyvän askelen oikealle jo ennen Kalevi Sorsaa.

Jälki on ollut kauheaa katsottavaa etenkin Paavo Lipposen pääministerikaudella.

Vieras (nimimerkki)

Millainen on toimiva kansalaisaloitejärjestelmä?

- Saitko tuosta kansalaisaloitejärjestelmästä tiedon tästä blogista?

- Saitko tiedon aiemmin muualta?

Olisi kiva tietää kulkeeko tieto kansalaisille, koska vastauksia oli tänä aamuna vain 14.

Toimituksen poiminnat