KissanKulmasta

Valaistunutta valon juhlaa + USAn diplomaattikeinoina painostus, kiristys ja uhkailu

  • Margariinihylly joulun 2010 alla
    Margariinihylly joulun 2010 alla
  • ja voihylly siinä vieressä
    ja voihylly siinä vieressä

Yhä useammin nykyään, kun piipahtaa kauppaan tällainen näky (kts. kuvat) ilahduttaa sydäntä ja maksaa.

Kentiespä kun pääasiassa rasvasta muodostuvat aivot saavat ravinnoksi tarvitsemaansa rasvaa, typeryyden määrä maailmassa vähenee. Nauru  Ja se jos mikä on toivoa herättävää! Jospa 2011 siis sittenkin on aidosti muutoksen vuosi.

 

Ja sitten KKTU:n uutisia:

 

USAn diplomaattikeinoina sabotaasi

 
WikiLeaks julkaisi lisää luottamuksellista kirjeenvaihtoa. Julkaistu data paljastaa Yhdysvaltain entisen Ranskan suurlähettilään  Craig Robert Stapletonin suosittaneen laatimaan "kostolistan" paikoista, joissa geenimanipuloituja (GMO) kasveja Euroopassa
viljellään. Lista oli tarkoitus luovuttaa luonnonsuojelijoille, yllyttää nämä tuhoamaan gm-sadot ja aiheuttamaan harmia viranomaisille.
Stapletonin kostonhimon syynä oli Euroopan Unionin ja Ranskan vastahakoisuus hyväksyä gm-viljelyä Euroopassa. Stapleton halusi ajaa agribisnesjättien kuten Monsanton asiaa Euroopassa kyseenalaisin keinoin.
Geenimuunnellun lajiston leviäminen luontoon on aiheuttanut syvää huolta eri puolilla maailmaa. Arkansasin yliopiston tutkijat ovat löytäneet canolan gm-versiota levinneenä Pohjois-Dakotan luontoon. Myös Euroopassa kiellettyä Monsanton gm-maissia on löytynyt Irlannista, kertoo Irlannin maatalousministeriö.
George W.Bush nimitti Stapletonin Ranskaan lähettilääksi vuonna 2005. Stapleton on naimisissa George H.W. Bushin serkun kanssa.
Eurooppalaiset vastustavat yhä muuntogeenisten kasvien viljelyä alueillaan. Joulukuun alussa yli miljoonan kansalaisen allekirjoittama adressi, jossa vastustettiin gm-viljelyä, luovutettiin Euroopan komissiolle. Myöhemmin joulukuussa komissio hylkäsi kansalaisadressin menettelytapa-perustein.
Monsanto ei ole ollut tyytyväinen eurooppalaisten vastustuksesta. Syyskuussa The Nation-lehden Jeremy Scahill paljasti, että Monsanto oli palkannut amerikkalaisen turvayhtiön Blackwaterin soluttautumaan monikansallisia biotekniikkayhtiöitä vastustaviin aktivistiryhmiin. Blackwater, nyk. Xe, on erikoisen pahamaineinen turvayhtiö, jonka työntekijöitä tälläkin hetkellä on syytettynä murhista, ja sitä on kuvailtu maailman suurimmaksi palkka-armeijaksi sekä presidentti Bushin pretoriaanikaartiksi.
Monsanton ohella Blackwaterin asiakkaisiin kuuluu Walt Disney-yhtiöt, Chevron, Royal Caribbean Cruise Lines, Deutsche Bank ja Barclays-pankki. Blackwaterin johtaja Eric Prince on vahvasti kytketty CIA:an.
Muut WikiLeaksin julkaisemat sähkeet paljastavat Espanjan Maatalous- ja vesiasioista vastaava ministeri Joseph Puxeun pyytäneen Yhdysvalloilta, kun Espanjaa painostettiin kieltämään Monsanton gm-maissi MON810. Sähkeessä Puxeu pyytää Yhdysvaltoja painostamaan Brysseliä.
Salasähkeiden joukossa on myös Vatikaanin postia: paavi Benedict kannattaa salaa gm-viljelyä, mutta ei uskalla sanoa sitä ääneen seurakunnan ja piispojen vastustuksen pelosta, paljastaa sähke.

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6B82JO20101209

http://www.irishtimes.com/newspaper/world/2010/1210/1224285193668.html

http://wikileaks.ch/cable/2009/05/09MADRID482.html

http://wikileaks.ch/cable/2009/05/09MADRID482.html

http://www.rawstory.com/rs/2010/12/us-retaliation-list-gm-crops-cablegate/

http://www.rawstory.com/rs/2010/09/disney-monsanto-discovered-blackwaters-hidden-clients/

 

KKTU on KissanKulman UutistoimistoSilmänisku

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Oikein hyvää ja Rauhallista valon juhlaa sekä Onnellista Uutta vuotta KissanKulmasta kaikille. Pahiksillekin, kuten poikani sanovat.

Vilho Juntunen

Hyvää Joulua KissanKulman perheelle!
toivottaa Ville

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Moi Vile,

onko parta uusi vai kuva vanha? Tuo on hauskan näköinen, eipä silti.

Vilho Juntunen

Kuva on uusi mutta mies on jo vanha. Kuopiossa tavatessamme
minulla ei tainnut olla partaa. Lähettäisitkö oman nykykuvasi?
Keväällä partani ja tukkani olivat paljon pitemmät.
Opettajaksi opiskeleva tyttäreni kielsi minulta pääsyn
ylioppilasjuhliinsa jos tukkani ja partani eivät lähde.

Antti K (nimimerkki)

Hyvää Joulua sinulle Riikka, teet hyvää työtä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Antti K,

kiitän. Itse kyllä sanoisin että KissanKulma tekee hyvää työtä, ja tähän määritelmään nimenomaan sisältyy kommentoijien osuus.

Vieras (nimimerkki)

Hyvää Joulua, Riikka! Ei päivää, etten kurkistaisi, mitä kirjoittelet blogiisi. Voimia ja onnea ensi vuodelle! Toivottavasti näemme sinut
ensi vuonna päättäjiemme joukossa!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kiitän toivotuksistasi. Äänestäjät sen päättävät.

Koska Suomi suvereenisti rikkoo GRECOn suosituksia, eikä myöskään maksa puoluetukea pienpuolueille kuten muut Pohjoismaat niin IPUn vaalibudjetti on lähinnä miinuksella.

Ja jotenkin en odota saavani paljon palstatilaa valtamediassa, ainakaan myönteisessä mielessä ;)

Vieras (nimimerkki)

Pois kyykystä 2011.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

juurikin näin! Seisaaltaan näkee kauemmas ja laajemmalle.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Heinävedelle joulun toivotukset!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mr. Conspiracy Intl.,

samoin sinne. Täällä on mahtipakkaset ja paljon lunta. Vielä ei silti ole tarvinnut turvautua patterilämmitykseen :D

Onkohan se nyt minun vika, kun sähkönhinta nousee taas ensi vuonna? Täytyy ne osinkovoitot jostain nykiä vaikka kulutus laskisikin ;)

silava tonttu (nimimerkki)

jokohan pojan pehva kestää pulkkamäen

joulua kaikille (ja samalla ystävyydellä koko vuosi ihan KAIKKI mukaan tähän muutokseen

silava tonttu (nimimerkki)

jokohan pojan pehva kestää pulkkamäen

joulua kaikille (ja samalla ystävyydellä koko vuosi ihan KAIKKI mukaan tähän muutokseen

1,5v lukenut mm sinun blogiasi ja tonkinut paljon muutakin epäilyttävää

harkinnassa ihan kokonainen foliopuku sen verran kaikkea sontaa löytyy

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

silava tonttu,

kovasti jo ukko tohisee, keinuu ja kiipeilee.

Luuletko, että Suomen nuoret muotoilijat innostuisivat laittelemaan kuosia foliopuvuille ja pipoille? Saataisiin uusi vaateteollisuuden haara Suomeen, ja nuorisotyöttömyys vähenisi? Kun meillä on Suomessa näitä sulattojakin ;)

Vieras (nimimerkki)

Toivoisin näkeväni Kansalaisten Yhteiskunnan, Kansalaisten Eduskunnan, Kansalaisten Hallituksen, Kansalaisten Pohjavedet ja Kansalaisten hyvinvoinnin rakentuvan systemaattiselle tavalle suunnitella, toimia ja rakentaa toimivan yhteiskuntamallin tälle pahamaineiselle toimimattomalle, sadistiselle ja ahneuteensa tukehtuvalle yhteiskunnan irvikuvalle.

Hyvässä yhteiskunnassa pidetään huolta vähäosaisita, rakennetaan toimivuutta, sulavuutta, huomaamattomuutta ja avoimuutta tukeva palveluyhteiskunta, välittävä, kotoinen ja onnellinen, joka meillä on vielä 80-luvulla ollut, jossa jokainen ratas auttaa koneistoa toimimaan yhteseksi hyväksi. Siinä yhteiskunnassa ei ole tilaa salakavaluudelle, ihmisen kurjillistamiselle, ihmisarvon loukkauksille eikä hyväksikäytölle. Siinä Suomessa anneta tekniikan eikä tieteen eikä minkään muunkaan toimia ihmisyyttä vastaan vaan tyrannia kukistetaan välittämisellä. Miten se tapahtuu? Sano sellaiselle moraalittomuudelle ei. Älä tee töitä ihmisyyttä loukkaaville bangstereille, huijarilääkeyritykselle tai ostohallitukselle tai puoluekuria noudattavalle kansanedustajalle, joka loukkaa ihmisyyttä rahan vallan hyväksi tai pyrkii ujuttamaan vieraan vallan yhteiskuntaan. Paljasta tyrannia, narsismi, vallanhimo, ostettu hallinto ja kirjoita siitä lehtiin, levitä tietoa ja kerro siitä, älä rahoita sellaista, äänestä vaikka jaloillasi, kynälläsi tai kukkarollasi, koska me suomalaiset välitämme isänmaastamme ja teemme kaikkemme sen eteen, että saamme tämän yhteiskunnan puhtaaksi rakenteellisesta korruptiosta tulevien sukupolvien hyväksi aivan kuten edelliset sukupolvet ovat meille sen antaneet.

Rauhallista Joulua, Onnellista Uutta Vuotta 2011 ja Vaalivuotta 2011 kaikille aidosti isänmaallisille suomalaisille! Riitta Söyring on tyyppiesimerkki tällaisesta välittävästä kansalaisesta, joka tulee pääsemään asenteensa vuoksi vielä pitkälle ja uskon että me suomalaiset haluamme tukea häntä, koska hän osaa auttaa meitä meidän omissa tavoitteissamme.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

nimenomaan hyvä hallitus on huomaaton ja sulava, sellainen jota ei tarvitse valvoa ja kytätä alati.

Ja siihen tulisi pyrkiä: lakeja minimimäärä, kansalaisäänetykset tärkeistä asioista (NATO, EU yms)ja omatoimisuuden rohkaiseminen.

Mietin tuossa mieheni kanssa kerran, että sodatkin varmaan loppuisivat kokonaan, jos niiden aloittamisesta olisi kansanäänestys.

- Tukiverkot ovat hyvin hyviä ja hyödyllisiä, mutta niissä ei voi asua. En näe mitään järkeä sellaisessa, että asioita ajetaan siihen suuntaan että tukiverkkojen varaan putoaa yhä useampi, niihin on jonoa.
Ja sitten leikataan kiinnitysköydet irti, koska "ei ole varaa".

- Kieli on pelottava asia: puhutaan Nature´s resources ja Human resources; mielleyhtymänä tulee väistämättä että ihmiset ovat käytettävä vara, jolle on hinta. Ja se hinta tulee tinkiä mahdollisimman alas.

- Luonto pärjää ilman ihmistä, mutta ihminen ei pärjää ilman luontoa.

No, siinä hajanaisia mietteitä, jotka voisi tiivistää vaikkapa: Joka paskoo lähteeseen, jää janoiseksi

Vieras (nimimerkki)

Kommenttina tukiverkkoihin.. Kyseessä lienee tietoinen työttömyyden lisääminen. Sehän palvelee valtioiden velkaantumista ja kantaväestön kyykyttäminen - vai mitäpä voisi sanoa pakolaisten hyysäämisestä, työvoimapulasta tuskin on koskaan ollut kyse. Hyvinvointi on mahdollista vain kun palkkaerot ovat pienet, muuten käy juuri niin ettei ole turvaverkkoihin ole varaa. Se toinen vaihtoehto luo rikkaita mutta kenen ja minkä kustannuksella, kohtuuton tulonsiirto siis. Vallanhimo, ahneus, pelko?

Kaiken takana on luonnollisesti ostettu lainsäädäntövalta, joka on annettu niille, joilla on rahanluontivalta. Kansallisen infrastuktuurin omistamisesta on kyse, johon on varaa niin kauan kun valtio uskaltaa omistaa sen. Yksityistämisen jälkeen ei ole varaa mihinkään, jota näkemämme jälkeen voidaan verrata hoisuihin pissimiseen pakkasella - vähän aikaa lämmittää ja sitten paleltaa kahta kauheammin.

Sinä Riikka kun olet perillä asioista: Onko Suomen historia on osoittanut poliitikkojen pelkäävän itsenäisenä oloa kaikkein eniten vai mistä on kyse, ahneudesta, suomettuneisuudesta, poliitikkojen suuruudenhulluudesta ja vieraalle vallalle alistumisesta vai maanpetturuudesta? Vai ollaanko niin pitkällä, että voimme seuraavaksi odottaa talousromahduksen aiheuttavan aseellistakin liikehdintää.. vai miksi eduskuntatalon alla tehdään maanrakennustöitä? Pelkäävätkö nämä 'valaistuneet' kansakynttilät demokratiaa, miksi? Ruotsissa uskalletaan kuunnella kansaa, samoin Sveitsissä.

Vieras (nimimerkki)
Vieras2010 (nimimerkki)

Lämmintä Joulua Riikalle ja perheelle. Wikileaksin vuodot siitä, mitä USA tekee muualla maailmassa, eivät ole kovin uusia teemoja. Muutama vuosi sitten julkaisi esimerkiksi John Perkins kirjan Confessions of an Economic Hit Man, jonka jutut ovat karua kertomusta siitä, miten kansainvälisiin järjestöihin ja yrityksiin tietoisesti soluttautumalla USA on romuttanut useiden maiden talouksia. http://en.wikipedia.org/wiki/Confessions_of_an_Eco...

"Economic hit men (EHMs) are highly-paid professionals who cheat countries around the globe out of trillions of dollars. They funnel money from the World Bank, the U.S. Agency for International Development (USAID), and other foreign "aid" organizations into the coffers of huge corporations and the pockets of a few wealthy families who control the planet's natural resources. Their tools included fraudulent financial reports, rigged elections, payoffs, extortion, sex, and murder. They play a game as old as empire, but one that has taken on new and terrifying dimensions during this time of globalization."

"The epilogue to the 2006 edition provides a rebuttal to the current move by the G8 nations to forgive Third World debt. Perkins charges that the proposed conditions for this debt forgiveness require countries to privatise their health, education, electric, water and other public services. Those countries would also have to discontinue subsidies and trade restrictions that support local business, but accept the continued subsidization of certain G8 businesses by the US and other G8 countries, and the erection of trade barriers on imports that threaten G8 industries."

Kirjan sanomaa ja motiiveja ei tietenkään voi purematta niellä, mutta sanotaanko, että siinä paljastetaan myös yhtä ja toista globalisaation julmasta puolesta. Suosittelen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras2010,

olet oikeassa sikäli että eihän ne Wikivuodot uutta tietoa ole mutta niistä on -nyt- useampi tietoinen kuin Perkinsin kirjasta. Joka kyyllä kannattaa lukea.

Eilisen parhaat naurut tuli 3.11 2010 Savon Sanomiena artikkelista (otsikko Vaikuttaa, ei päätä) jossa HS:n pt Reetta Meriläinen ja Warkauden lehden pt Mai Koivula ovat puhuneet mielenterveyspäivillä.

Samassa lehdessä oli juttu Hallitus ja SDP hierovat sopua. Juttu käsitteli Perustuslain muutosesitystä HE 60/2010 eikä koko jutussa sanallakaan mainita olennaisinta kohtaa eli sitä että lakiin halutaan kirjattavaksi että "Suomi on EU:n jäsenvaltio". Sanaakaan ei ole myös poikkeustilan julistamista koskevista muutoksista.

Jotka kaksi artikkelia ssmasta lehdestä luettuaan saa melko hyvän käsityksen kaksoisstandardeista ja tiedonvälityksestä.

Espoo Calls (nimimerkki)

Hyvää Joulua Riikalle ! Ja joulupöydästä ei löydy GMO-soijalla syötettyä sikaa / broileria / kalkkunaa, vaan ehtaa luomua.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Espoo Calls,

meillä on hirveä. Appiukon pyytämää.

Mietippä muuten tuota: ennen puhuttiin pyynnille lähtemisestä, nykyään mennään metsästämään. Kertoisiko jonkin asteisesta asennemuutoksesta/-vammasta?

Vieras (nimimerkki)

Joulun alla "EU:n ilosanomaa kansalaisilleen."

Ahneet eurokraatit napppaavat vielä enemmän teidän rahaanne

_____

GREEDY EUROCRATS GRAB EVEN MORE OF YOUR CASH

December 24, 2010 by Infowars Ireland

EU president Herman van Rompuy is getting a pay rise

By Martyn Brown, Political Correspondent
express.co.uk
December 23, 2010

GRASPING Eurocrats will ring in the new year with yet more money in their pay packets courtesy of hard-pressed British taxpayers, it emerged yesterday.

EU president Herman van Rompuy and European Union commission president Jose Manuel Barroso will see their already bloated basic pay soar from £254,000 a year to £259,000.

Vassilious Skouris, president of the European Union Court of Justice, is also in line to receive the 1.92 per cent pay increase.

Each of the Euro supremos will also collect a payment of £8,100 in January and February for increased living expenses.

The pay rise for Mr Van Rompuy will particularly infuriate struggling taxpayers across Europe and adds weight to the Daily Express crusade to get Britain out of the EU.

Not only is he the Western world’s highest paid leader, the Belgian has a private office costing taxpayers more than £5million a year.

In addition, the seven vice-presidents of the European Commission will each get an extra £358 a month, taking their annual wage to £234,700, as well as a foreign service payment of £7,300.

MEPs will see their pay rise to £81,300 a year with a backdated increase of the parliamentary allowance for 2009 and 2010 of £2,200 each.

The payments, which total £8.4million, were sanctioned by the European Union Court of Justice and come after Eurocrats originally pledged to take a cut.

Ukip MEP Marta Andreasen yesterday criticised the pay rises. She said: “Public sector workers are seeing their wages being cut or frozen, hundreds of thousands will be made redundant, but the EU gravy train just rolls on.

“Not a single official is to lose their job, and everybody is getting backdated presents funded by the taxpayer. It’s a very Merry Christmas in Brussels and an even happier New Year.”

Last week David Cameron put the brakes on the juggernaut of EU excess when he managed to stave off attempts by Eurocrats to snatch a multi-billion-pound handout that would have saddled UK taxpayers with a huge financial burden for the next decade.

The Prime Minister secured a deal in which the EU’s budget will be frozen for a decade.
However, next year’s budget has already been set and will grow to £110billion, of which Britain will have to fund about £8.5billion a year
__

Source: http://www.express.co.uk

Related posts:

1. EU to spend £1bn on pensions for retired eurocrats in 2010 The European Union will this year spend almost £1 billion...
2. We must put a stop to the EU budget scandal Telegraph View: The UK could do more to force cuts...
3. War in the EU as Herman Van Rompuy makes ‘power grab’ Open warfare has broken out at the top of the...
4. EU gives staff inflation-busting pay rise Tens of thousands of European Commission staff are in line...
5. Herman Van Rompuy Using Financial Crisis In Europe To Power Grab EU President’s secret bid for economic power By Sean O’Grady...
6. EU Presidency candidate Herman Van Rompuy calls for new taxes www.telegraph.co.uk Herman Van Rompuy, the man widely expected to be...
7. UK’s payments to EU jump by 60 per cent www.telegraph.co.uk Britain’s payments to the European Union will soar by...
8. Van Rompuy admission: ‘The Euro hurts’ www.ukip.org 27th May 2010 EU President Herman Van Rompuy has...
9. Ki-Moon Welcomes Appointment Of New European Leaders Press Release: United Nations New York, Nov 20 2009 2 begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting :10PM...
10. Daily Express newspaper calls for Britain to leave the European Union GET BRITAIN OUT OF EUROPE By The Daily Express Thursday...

http://info-wars.org/2010/12/24/greedy-eurocrats-g...

konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Riikka Söyring (nimimerkki)

Nimimerkin Vieras tuoma juttu lyhennellen ja nopsaan käännettynä:

EU:ssa roimat palkankorotukset - jäsenvaltioille leikkauksia perusturvaan

EU muistaa päättäjiä joululahjalla. Euroopan presidentiksi kutsuttu Herman van Rompuy sekä Euroopan Unionin komission puhemies Jose Manuel Barroso palkka nousee 254 000 punnasta 259 000 puntaan. Joulupäivän valuuttakurssilla summa on 304 885 euroa vuodessa.

Vassilious Skouris, European Union Court of Justicen puheenjohtaja ja pää saa 1.92 prosentin korotuksen palkkaansa.
Lisäksi jokainen euro-päättäjä saa 9535 euron (8100 punnan) hyvityksen lisääntyneistä elinkustannuksista palkanlisänä.

Lisäksi EU-komissaarien varamiehet saavat palkankorotuksen. Meppien palkat nousevat nekin 95.703 euroon (£81,300) vuodessa, ja tähän päälle tulevat erinäiset lisät.

Palkankorotuksien kokonaiskustannukset ovat vuositasolla 9.89 miljoonaa euroa (£8.4million). Päätöksen hyväksyi European Union Court of Justice, ja se tuli heti sen jälkeen kun eurokraatit olivat sitoutuneet kululeikkauksiin.

Britannian Itsenäisyyspuolueeseen kuuluva MEP Marta Andreasen kritisoi kovin sanoin palkankorotuspäätöksiä: "Julkisen sektorin työntekijöltä leikataan tai ne jäädytetään mutta EU-purtilolla ruoka riittää. EU:ssa yksikään virkailija ei menetä työtään, ja jokainen saa vielä takautuvasti rahalahjan veronmaksajilta"

EU:n oma budjettia kasvatettiin 129.5 biljoonaan euroon. Yksi biljoona on miljoona miljoonaa. Tämä tietää talousvaikeuksissa oleville jäsenvaltioille leikkauksia omiin menoihin, kuten perusturvaan.

Ei ihmekään, että britit haluavat irti EU:sta, toteaa brittiläinen Express-lehti joka asiasta kertoi.

__
Source: http://www.express.co.uk/posts/view/218970/Greedy-...

Related posts:
1. EU to spend £1bn on pensions for retired eurocrats in 2010 The European Union will this year spend almost £1 billion...
2. We must put a stop to the EU budget scandal Telegraph View: The UK could do more to force cuts...
3. War in the EU as Herman Van Rompuy makes ‘power grab’ Open warfare has broken out at the top of the...
4. EU gives staff inflation-busting pay rise Tens of thousands of European Commission staff are in line...
5. Herman Van Rompuy Using Financial Crisis In Europe To Power Grab EU President’s secret bid for economic power By Sean O’Grady...
6. EU Presidency candidate Herman Van Rompuy calls for new taxes www.telegraph.co.uk Herman Van Rompuy, the man widely expected to be...
7. UK’s payments to EU jump by 60 per cent www.telegraph.co.uk Britain’s payments to the European Union will soar by...
8. Van Rompuy admission: ‘The Euro hurts’ www.ukip.org 27th May 2010 EU President Herman Van Rompuy has...
9. Ki-Moon Welcomes Appointment Of New European Leaders Press Release: United Nations New York, Nov 20 2009 2 begin_of_the_skype_highlighting 20 2009 2 end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting 20 2009 2 end_of_the_skype_highlighting :10PM...
10. Daily Express newspaper calls for Britain to leave the European Union GET BRITAIN OUT OF EUROPE By The Daily Express Thursday...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

jaa-a! Taitaa olla Rompuylle bonusta hyvin suoritetusta työstä. Yäk!

Vieras (nimimerkki)

Ja hiukan lisää luettavaa tuosta GMO:n ujutuksesta.

Wikileaks cable reveals U.S. conspired to retaliate against European nations if they resisted GMOs
Friday, December 24, 2010
http://www.naturalnews.com/030828_GMOs_Wikileaks.html

konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Kaptah (nimimerkki)

Moikka moi!

Hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille näin alkajaisiksi.

Itse eksyin eräälle blogisivustolle, jonka myötä tähän nykyään vellovaan järjettömyyteen tuli huomattavasti tolkkua, kun asiat rupesivat loksahtelemaan paikoilleen. Alapuolella on linkki kyseiselle sivustolle, mielenkiintoisia lukuhetkiä.

http://maallikkoapuri.blogspot.com/

repe (nimimerkki)

Sionistien sponsoroima valhepropagandasivusto. Juutalaisten dominoima pankkitoiminta ei todellakaan ole mikään myytti. He toimivat myös paljon satelliittiensa välityksellä. Esim. Venäjän vallankumouksen kohdalla. Tällainen jesuiittahöpötys on juuri yksi koukku, joilla epätoivoisesti yritetäään estää silmien aukeneminen ja vasemmistoa taas saadaan hehkuttamaan enemmän poliittisesti korrektisti, johon he täkyyn tarruvat ja ovat edelleen sitä kautta kontrollissa,

Anthony Sutton on ennenkin tuntunut disinformaation levittäjältä tai sitten ei uskalla puhua suoraan. Juuri pankkitoiminnan väitäminen myytiksi on paljastava otsikko. Toki muitakin pankkeja on ja varsinkin oli historiassa. Tällaiset sivustot ovat syntyneet suoraan sylttytehtaalla eli Mossadin pajoissa.

Tällaisia sotkemisteemoja levitellään paljon netissä. Jesuiittojen ja katolisten syyttäminen sionistien sijaan on yksi vahvasti levityksesä oleva valhe. Muitakin on paljon. Esim. revisionistien väitettiin saavan rahaa Rockefelleriltä. Sitten väitetään natsien saaneen rahansa amerikkalaispankeilta. Myös väitetään natsien olleen juutalaisjuttu tai sitten jesuiittajuttu. Natsit muka myös hallitsevat edelleen ja ovat kantava voima salaliitoissa. Tätä rataa. Ja Hitler muuten ei ollut Rothschildin sukua.

repe (nimimerkki)

Venäjän vallankumous oli USA:n sponsoroima, mutta nimenomaan juutalainen toteutukseltaan erittäin vahvasti ja nimenomaan juutalaisten pankkipiirien rahoittama. FED on Rothschildien käskytyksessä kuten City ja keskuspankit. Tietysti asiaa on pimitettävä.

röntgen (nimimerkki)

"Riikka Söyring

Vieras,

kiitän toivotuksistasi. Äänestäjät sen päättävät."

Varmaan teoriassa kyllä näin. Mutta kuten itsekin toit jo ilmi, niin media ja rahoitus vaikuttavat paljon vaaleissa.
Kannattaa muistaa myös mitä J. Stalin sanoi; "Ei ole väliä kuka äänestää, vaan sillä on väliä kuka laskee äänet".
Tässähän tuo rakas "oikeus"ministerimme Tuija(os. Karvonen)Brax oli jo lobbaamassa sähkö-äänestysmenetelmää tänne Suomeenkin, ja dumppasi siihen llittyvät väärinkäytös mahdollisuudet sci-fi:ksi....Hmmm, mites se Diebold siellä merentakana...? Ettei olis ollu enemmänkin sci-FA kyseessä.

http://lampuri.fi/vaalikone.htm

Lisäksi se Irlannin Lissaboninsopimuksen uudelleenäänestys oli vähän epäilyttävää vaalitoimintaa. Hassusti se irkkujen mieli muuttui, ja en ole muuten ainoa joka sitä on ihmetelly.

No, pessimismi sikseen ja kaikkea parasta sinulle. :)

Karu Kera

Berliinissä on mielenosoitus Monsanton geenimuuntelua, eläintehtaita ja halpavientiä vastaan 22.tammikuuta 2011. Mielenosoitus alkaa päärautatieasemalta (Berlin Hauptbahnhof) klo 12:00.

Lisätietoa mielenosoituksesta saksaksi:
www.wir-haben-es-satt.de

Muuta nähtävää ja koettavaa Berliinissä:
www.berliini.de

Ringo (nimimerkki)

Miksi koko maailman rikollisuus jauhaa rahaa lähinnä Israelille (ja cia:lle sekä Kgb:lle)? Miksi Israel tekee mitä tahtoo ja kontrolloi USAa ja murhaa ihmisiä ympäri maailmaa? Miksi holokaustista ei saa kertoa totuutta vankeustuomioiden uhalla? Miksi yleensä holokaustista on tehty kanonisoitu uskonto? Lista on loputon ja kaikki faktat osoittavat, että tässä edellä esitelty sivusto on huijjausta.

Ringo (nimimerkki)

JP Morgan ja Rothschildit yhdistivät voimansa 1800-luvulla. Syntyi niinmahtava liitto, että sille ei kukaan voinut mitään. Muutoinkin nuo muut nimet ovat nimenomaan Rothschildin satelliitteja, joiden kautta se toimii. Uusi jättitoimija on juutalaispankki Goldmann Sachs, joka toimii Rothschildien päämäärien hyväksi muiden rahaeliitin toimijoiden tavoin.

Cecil Rhodesin perustama pyöreän pöydän klubi oli alkusolu koko uudelle angloamerikkalaiselle establishmentille, josta kaikki on muodostunut. Rhodes oli vain Rothschildien luomus ja heidän alaisensa toimija. Siten tämä verkosto, josta syntyi maailmansodat ja mitä ilmeisimmin myös tuo venäjän vallankumous, ovat Rothschildien ja sionistisen siis luomuksia.

http://nwo.11syyskuu.net/indexi2.htm

Tuolla on monta hyvää juttua. Esim: "6.5. History: How the US Government Was Overthrown In Three Easy Steps. Kirjoitus valottaa anglo-amerikkalaisen eliitin hegemoniapyrkimyksiä perustuen edesmenneen professori Carroll Quigleyn kirjoihin. Cecil Rhodesin 1891 perustamasta Pyöreän pöydän salaseurasta kehittynyt verkosto (mm. RIIA, CFR) on toiminut suunnitelmallisesti jo yli sata vuotta maailmanlaajuisen liittovaltion luomiseksi. Heidän toimintansa keskittyy kolmeen rintamaan: Politiikka, koulutus ja journalismi ja he pyrkivät värväämään järjestöihinsä kaikki nousevat kyvyt jo yliopistoissa. Jo puoli vuosisataa sitten he alkoivat myös soluttaa vasemmiston progressiivisia liikkeitä. Tarkoitus ei ollut tuhota niitä, vaan hankkia tietoa vasemmiston ajattelusta, tarjota heille tiedotusvälineitä ja siten kanavia "päästää höyryä" ja rahoittamisen kautta ottaa veto-oikeus järjestöjen toimintaan, jos ne jostain syystä päättäisivät ryhtyä "radikaaleiksi". Kyseessä taitaa olla "mustekala", joka on jo aika lähellä todellista valtaa. Tai siis, todellinen valta on näitten järjestöjen pienellä sisäpiirillä."

Linkkejä siis sisältyy. Tässä huomaammme, kuinka julkisuuden lellikeiksi noudevat eri alojen kyvyt ovat useimmiten ainakin saman suunnan edustajia kuin maailman napamiesten edut, jollei suoraan värvätty palvelukseen enemmän tai vähemmän petosluonteiseen siis. Ja huomaa, miksi vasemmistolaiset salaliittotouhut useimmiten arastelevat juutalaisten sionistien syyttämistä ja yleensä sionistien mainitsemista tai miksi he suosivat juuri juttuja Vatikaanista ja jesuiitoista niiden sijaan. Vasemmistotaustat tai yleensä vasemmiston kautta junailtu toisinajattelu ja toisinajattelun perinne on ollut maailmaneliitin kontrollissa. Ei siis uskalleta oikein aivopesun ja solutuksen takia puhua sionisteista ja tarpeeksi haukkua Israelia. Ja joskus on niin, että koko salaliittoteoria onkin Rothschildien ym. miesten liikkeelle laskemaa, jonka tarkoitus on siis hämmentää ja johtaa harhaan. Joskus itse teorioihin "haksahtaneet" ovat myös alusta lähtien palkattuja propagandisteja.

PS Ringo = Repe. Ajattelin, josko roskapostiksi julistaminen tulisi kierrettyä, mutta sanahaasteen jälkeen sellaisesta pääsee näemmä vain toisellla istunnolla.

jouuko (nimimerkki)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suuret_n%C3%A4lk%C3%A...
Rotchild pelasti suomen nälkävuosina:
"Suomen senaatin toimet nälkävuosina",

Ringo (nimimerkki)

Vielä voisin kysyä, että miten paavi komentaa esim. ADL:lää ja B' nai B'rithiä jne.

Suomen nälkävuosina ei Suomea taidettu pelastaa, vaan katastrofi oli suuri. Tosin syyllinen taisi olla Snellmanin pihiys.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

"Sinä Riikka kun olet perillä asioista: Onko Suomen historia on osoittanut poliitikkojen pelkäävän itsenäisenä oloa kaikkein eniten vai mistä on kyse, ahneudesta, suomettuneisuudesta, poliitikkojen suuruudenhulluudesta ja vieraalle vallalle alistumisesta vai maanpetturuudesta? Vai ollaanko niin pitkällä, että voimme seuraavaksi odottaa talousromahduksen aiheuttavan aseellistakin liikehdintää.. vai miksi eduskuntatalon alla tehdään maanrakennustöitä? Pelkäävätkö nämä 'valaistuneet' kansakynttilät demokratiaa, miksi? Ruotsissa uskalletaan kuunnella kansaa, samoin Sveitsissä."

Näin äkkiseltään voisi sanoa samaa kuin kansanedustaja Väinö Voionmaa (1869-1947) viikkoa ennen sodan puhkeamista kirjoitti pojalleen: "Niin että arpa on heitetty, olemme siis akselivaltio...Tähän ovat herrat meidät ajaneet."
Silloin oli SDP:lla enemmistö hallituksessa mutta Kokoomus hääräsi erikoisen innokkaana taustapiruna viemässä "Suomea Saksan siipien suojaan".
Sotaveteraanimme voivat kertoa lopputuloksesta mikä oli sen (ja nykyisen) ulkopolitiikan seuraus.

Paljolti johtuu myös ongelmat tästä vapaakauppaintoilusta. Raha siirtyy rivakasti ihan muualle eikä jää kotimaahan kiertoon. Tällä vapaakauppa-systeemillä ne kehitysmaatkin on köyhdytetty.

Mikä on ongelma?
Niitä on monta: moni luulee tietävänsä vaikka ei tiedä koska ei ota asioista selvää. Ei ajattele.
Näyttää siltä että tietämättömimpiä ovat ne, jotka viettävät eniten aikaa median (lue tässä: tv) äärellä.
Ay-liike on kapitalistien paras kaveri, on minulle lausuttu usein omistajaportaasta, ja kun katsoo ay-liikkeen nykytilaa, on vaikea olla eri mieltä.
SDP taas itse sanoo olevansa poliittista keskustaa. Vasemmisto ei ole vasemmistoa sekään vaan jokin näivettynyt jäänne josta ei ole 2.0-versiota.

Kokoomuksen takana on eniten rahaa, eikä se raha tule kansalta.

Keskusta taas: mielipide näkyy vaihtuvan heti vaalien jälkeen.

Media: ei tuotevastuuta, ei analyyttista otetta. Uutiset tulevat jostain uutistoimistoista jotka ovat suurpääoman omistuksessa.
Toimittajaparkoja kyykytetään. Milloinkas se SanomaWSOY ja AlmaMedia laittoivat väkeä pihalle? Ei siitä kauan ole.
Tarkoitus ei olekaan kertoa ihmisille asioista joilla on merkitystä vaan peittää kaikki mahdollinen sumuverhon suojaan.
Siitä niitä nyrjähdyksiä ihmisille tulee: kun sanotaan yhtä vaikka henkilö kokee toista= ristiriita on liian suuri.

Tämä aihe muuten vaatisi oman bloggauksen :D

Ringo (nimimerkki)

Tässä kai tarkoitettiin Jatkosotaa? Mutta vaihtoehdot taisivat olla vähissä myös silloin. Vai onko 30-luvusta paljastunut jotain, mitä en tiedä. Saksan hyökkäämättömyyssopimustarjouskin hylättiin 1939. Luulisi, että mikään ei Suomea olisi pelastanut sodalta. Ehkä suurempi satsaus taisteluvälineisiin olisi pelastanut vähintään 5000 miestä Talvisodassa ja lisättynä aikaisemmalla rauhanteolla (noin viikkoa aikaisemmin olisi pystynyt tekemään) olisi saatu tuhansia uhreja vähennettyä. Myös järjetön hyökkäystyyli ja varomaton molemmissa sodissa tapatti turhaan miehiä. Esim. joulukuun hyökkäys 1939 tappoi suoraan satoja miehiä ja vammautti.

Poliittisesti tuntuu siltä, kuin suostuminen Neuvostoliiton ehtoihin olisi ollut tuhon tie 1939.

Toimituksen poiminnat