KissanKulmasta

Erään narkolepsiaan sairastuneen lapsen äidin kirje

En ole itkenyt vuosiin. Tänään minä itkin.

Tunnen vihaa -niin, sitäkin, surua, voimattomuutta ja myötätuntoa.

Kunpa osaisin sanoa jotain, tehdä jotain auttaakseni näitä lapsia, heidän vanhempiaan ja läheisiään.

Tunnen myös taistelutahtoa. Tämä ei tähän jää!

Emme saa antaa THL:n ja hallituksen lakaista kärsimystä arkistokaappeihin piiloon.

Emmekä anna!

Lukekaa alta erään THL:n "tehokkaista ja turvallisista" sikainfluenssarokotteista aivovaurion saaneen lapsen äidin kirje. Se kirje voisi olla Sinulta. Se voisi.

 

Riikka

----------------THL----------------THL----------------THL--------------THL------------- THL--------------

 

 

Kirjoitus on julkaistu Aamulehdessä 3.12.2010.

Lasten narkolepsia on kansallinen kriisi

"Kohtaan lapseni vieraat silmät, erilaisen katseen. Kysymys ei mene perille, vastaus tulee viiveellä tai ei ollenkaan. Toiminnot ovat hidastuneet, elimistö on jatkuvassa unessa. Unta on paljon, muttei se piristä. Muisti pätkii niin, ettei muutamia minuutteja sitten tapahtunut pysy enää mielessä. Jokainen toiminto pitää ohjata, käskyttää ja toistaa useaan kertaan. Lääkkeet eivät auta. Missä on valoisa, luonnollinen, terve ja onnellinen lapsemme. Mikään ei ole kuin ennen.

 

Mikä pelko onkaan sisälläsi, kun kysyt: Äiti, miksi joka paikkaa heikottaa? Miksi jalat pettävät? Miksi kasvojen voima häviää? Apua, ääntä ei tule suusta. En pysty liikuttamaan mitään paikkaa. En pysy hereillä. Auta, pääni retkahtelee. On vaikea olla. Nukahtaminen pelottaa. En ole oikeasti tällainen äkäinen kiukkupussi. Se en ole minä. Mikä minulla on?

Sinä itket, minä itken. Elämä on vain sisäänhengitystä ja uloshengitystä. Jaksa vielä, rakas, jos joku keksisi hoidon, lääkkeen, avun. Haluaisin niin sanoa, että olosi helpottuu kohta. Sinulla on narkolepsia. Koko perhe sairastaa ja suru sekä tuska ympäröivät myös sukulaiset ja ystävät.

Sairastuneita lapsia on valtavasti - useita kymmeniä. Lisää tulee koko ajan. Mitä alueita aivoissa sikainfluenssarokote on vaurioittanutkaan? Oireiden rajuus kielii narkolepsian lisäksi vakavasta aivovauriosta. Tätäkö loppuelämä tulee olemaan?

Vanhemmat järjestäytyvät ja selvittävät asiaa: etsivät huippuasiantuntijoita, pyytävät apua erikoislääkäreiltä, soittavat virkamiehille, kirjoittavat lehtiin, antavat haastatteluja, tekevät lausuntoja, kanteluita, tutkintapyyntöjä, yrittävät selvittää vieraskielisiä lääketieteen tutkimuksia, roikkuvat sähköpostissa tukien toisiaan ja kertoen konsteja seuraavasta päivästä selviytymiseen. Vanhemmat hoitavat lapsiaan ja joutuvat itse osallistumaan selvitystyöhön. Huoli ja suru on valtava. Milloin energia loppuu?

Lääkärit yrittävät auttaa parhaansa mukaan. THL:n virkamiehet sen sijaan pesevät käsiään. Tosiasiassa heidän pitäisi auttaa perheitä ja tulla heidän puolelleen, yhteiseen taisteluun. Heidän tulisi olla koko ajan säännöllisessä yhteydessä sekä perheisiin että maailman tiedeyhteisöihin, jotta lapsille saataisiin apua.

THL:ssä riittää lääkäreitä varmasti niin paljon, että jokaiseen kotiin voitaisiin sijoittaa yksi vaikka viikoksi katsomaan tätä kauheutta. He huomaisivat, että tarvitaan omaishoitajia, henkilökohtaisia avustajia, koulukyytejä, erityisopetusta, opetuksen järjestelyjä.

Kun Chilen kaivosonnettomuuden pelastustyöt olivat käynnissä, maan presidentti ja kaivosministeri valvoivat henkilökohtaisesti, että miehet tulivat putkesta ulos. Samalla he huolehtivat vaimoista ja lapsista ja iloitsivat aina onnistuneesta pelastumisesta.

Virhe tapahtui. Sikainfluenssarokote sisälsi aineita, jotka vaurioittivat lastemme aivoja. Näin monen lapsen sairastuminen harvinaiseen sairauteen on kansallinen kriisi.

Suomen pitäisi nimetä yksi koordinaattori, joka pitäisi yhteyttä perheisiin ja viranomaisiin, selvittäisi tuet ja pykälät, etsisi apukanavat, ohjaisi oikeisiin osoitteisiin, ettei kaikkea tarvitsisi itse onkia selville, anella, pyydellä, pelätä ja pettyä. Voisiko oman hoitavan lääkärin lisäksi joku maamme spesialisteista perehtyä kaikkiin tautitapauksiin?

Auttakaa, että jokainen lapsi pääsisi tunnelista pois! "

Äiti
kaikkien sairastuneiden puolella

 

-----------------------------

Adressi http://www.adressit.com/ei_pakkorokotuslaille

THL:lle ollaan siirtämässä päätäntävaltaa pakkorokotuksista

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (400 kommenttia)

repe (nimimerkki)

Olikos tällä ministerillä osakkeita tuosta rokotefirmasta? Jossain täällä pyöri sellainen tieto.Rumsfeldin ja Murdochin firma. Nekonservativien sionistien.

repe (nimimerkki)

Rokoteaddressista löytyi tällainen:"avoin kirje peruspalveluministeri paula risikolle 11/11/2009
01.12.2010 21:12
Tutkija yves delatten kirje paula risikolle

——-

avoin kirje peruspalveluministeri paula risikolle
sosiaali- ja terveysministeriÖ
helsinki

a-h1n1 epidemia ja rokotuskampanja sitÄ vastaan

arvoisa ministeri!

Kaikella kunnioituksella teitä kohtaan koemme välttämättömäksi nostaa esiin joitakin seikkoja, joihin haluamme saada julkisen ja selkeän selityksen:

1:- ”fogerty international center proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti jean dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-h1n1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja sanofi-aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- who:n kokouksessa roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, cochrane-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori leonid ivachov on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-b-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja.

6:- suomen ja 140 muun nk. Sivistysvaltion allekirjoittamassa vuoden 1948 nürnbergin sopimuksessa on kansanmurhan (genocide) kieltävä laki, jossa sanotaan: ”minkäänlaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista eikä ilman potilaan tai hänen edustajansa kirjallista suostumusta”.

Vaadimme, että käynnistetään välittömästi julkinen, puolueeton ja kansainvÄlinen tutkinta, jossa selvitetään tämä ”pandemia” juuria myöten. Vastuussa olevat, olivat he keitä tahansa, täytyy asettaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja heille on annettava asianmukainen rangaistus väärinkäytöstä, väärien tietojen antamisesta, korruptiosta, julkisten varojen ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä sekä kansanmurhasta.

Lasten ja äitien terveyttä ja lääketeollisuuden intressejä ei saa sekoittaa keskenään.

Yves delatte
tutkija
pl, fi-20320 turku "

"HUOMATKAA, että kirje on lähetetty marraskuussa 2009. Media ja viranomaiset olivat ”yllättyneitä” ja ”järkyttyneitä” narkolepsiakohusta, koska tällaista ei osattu (viranomaisten) taholla "odottaa". Hmm.""

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Repe,

juu...yllättyneitä ja järkyttyneitä olivat...

Itse kirjoitin STM:lle joulukuussa 2009 http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2506...

Oikeustoimittajat ry:lle http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2454...

Tasavallan presidentille, TEHY:lle, Lääkäriliittoon, Lääkärilehteen, Proviisoriyhdistykselle, Farmasialiitolle, medialle, jopa armeijalle ja muutamaan muuhun paikkaan. Marras- ja joulukuussa 2009.

Ja senkin jälkeen. Eduskunnalle, kansanedustajille, ministeriöille. Ihmisoikeusliitolle, Vanhempain yhdistykselle. Transparency International Finlandille...

Itseni lisäksi tiedän ainakin neljä muuta, jotka ottivat VUONNA 2009 yhteyttä keneen ikinä keksivät.

Lopputulos: yllättyneitä ja järkyttyneitä viranomaisia vuonna 2010

Vieras (nimimerkki)

Lopputulos: yllättyneitä ja järkyttyneitä viranomaisia vuonna 2010

Lopputulos,kaikki s-posti osotteeni tuhottu

WHO kolmella askelleella tappava rokote 1972!

repe (nimimerkki)

Eilen koko kansa melkein teeveen ääressä ja uskoo edelleen johtajiimme, vaikka he pakottavat tällaisiin piikkeihin ilmeisesti tulevaisuudessa liukuhihnalta ja lääkefirmojen ym. pussiin. Ovat siis mukana sterilisoimassa, myrkyttämässä ja tuhoamassa suomalaisia tutkimattoimilla rokotteilla.

Riikka Söyring (nimimerkki)

repe,

Yves Delatte toimii edelleen hyvin aktiivisesti näissä rokotusasioissa.

Jorma Joki

Riikka, minua häiritsee Delatten harrastama bisnes:

http://www.biolatte.ee/?go=index

Kuvauksia sivuilta (jostain syystä sivusto on Virossa .ee):

"Huomasimme näiden vuosien aikana, että maitohappobakteereita sisältävän rehun säännöllinen käyttö turkiseläinten ruokinnassa paransi huomattavasti niiden terveydentilaa, vähensi kuolemantapauksia, lisäsi syntyvyyttä, vähensi antibioottien käyttöä ja jopa paransi turkin laatua. Eläimet olivat vähemmän stressaantuneita, jopa haju väheni ja kasvusto parani häkkien ympäristössä."

...

"Näiden kuuden vuoden kokeilujen aikana, käsittäen yli 5 miljoonaa eläintä, huomasimme, että muuttamalla bakteerikantoja saatiin erilaisia tuloksia, tai ei tuloksia ollenkaan, vaikka perusresepti pidettiin täsmälleen samana.

Tärkeä tekijä oli ruoansulatusjärjestelmän pituus - mitä pidempi suolisto, sen paremmat tulokset, koska maitohappobakteerilla on enemmän aikaa lisääntyä ja tehdä sivutuotteita, kuten maitohappoa, H2O2 (vetyperoksidia) ja muita immunologisesti tärkeitä aineita, kuten Igm, Iga, Interferon ja Interleukin."

....

"Vuonna 1986 kokeilimme samaa teoriaa vapaaehtoisiin ihmisiin todetaksemme, että se mikä pätee melkein kaikkiin nisäkkäisiin, pätee myös ihmisiin (mehän olemme nisäkkäitä), ja jotkut tulokset voivat olla vertailukelpoisia.

....

Kokeilimme satoja erilaisia maitohappobakteerikantoja, satoja erilaisia sekoituksia, satoja erilaisia reseptejä, satoja erilaisia yhdistelmiä. Niin löysimme muutamia ”lakeja” probiooteista"

Millä tavalla hän toimii aktiivisesti rokotusasioissa, voitko kertoa, jos tiedät.

Karmea tarina, siis kirje, jonka julkaisit, onko nuo ihmiset jätetty täysin oman onnensa nojaan, narkolepsiaa sairastavien lapsiensa kanssa ? Ilman yhteiskunnan tukea, THL:n vastuunotosta puhumattakaan.

Mikä inhimillinen kärsimys.

Kiitos, joe ehdit vastata.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jorma Joki,

Yves Delatte oli alunperin lentäjä. Sitten hän alkoi tutkia probiootteja joskus 1970-luvun alussa.

Hän kuvaili alun probiootti-kokeiluja mm. näin: "Se oli työtä. Jatkuvaa epäonnistumista, viisi vuotta tuskaa ja hikeä. Maksoi minulle kaksi avioeroa. Sitten älysin, mitä prosessissa tapahtuu."

Rokotuksista hän kiinnostui, koska lähiomainen sairastui vaikeasti ja pysyvästi rokotteesta, ja hän halusi tietää miksi, mikä sen aiheutti.

Hän on kirjoittanut rokotteista kirjankin.

--------
Vanhemmista ja lapsista: THL ei -olen kuullut- ole varsin yhteistyöhaluinen narkolepsia-asian selvittelyssä. Paitsi alkaa vaikuttaa siltä, että kyseessä on monellakin lapsella paljon vakavampi aivovaurio.

Anu Lindroos tietää asiasta minua enemmän, sillä hän toimii yhtenä yhteyshenkilönä. Anun tavoittanee Kansan Vaaliliiton ja/tai Itsenäisyyspuolueen kautta.

repe (nimimerkki)

No mikä vika tuossa nyt on? Turkiskasvatusko??

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Sokeripalarokotuksessa saivat siskoni ja veljeni vaimo keskenmenot.

E, Paronen (nimimerkki)

Sikaflunssapiikki nosti keskenmenojen määrää 700% !!!
http://vigilantcitizen.com/?p=5855
H1N1 vaccine linked to 700 percent increase in miscarriages

Vieras (nimimerkki)

mmr eli suomessa mpr on nostanut autismia 600% vuodesta 1998.
minun poika yksi vaurioituneista.

uurija (nimimerkki)

Joku kaipasi, Riikka, aiemmassa postauksessa Pekka Lahtisen kirjaa Maailman yhdentyminen.

Se löytyy netistä useista paikoista, alla yksi:

http://koti.mbnet.fi/slide/temp/salakirja.txt

SuS (nimimerkki)

Nämä lapset uhrasivat elämänsä Herättääkseen ihmiset näkemään, ettei lääketiede aina toimikaan ihmisen parhaaksi ja kun kerran Herää huomaamaan yhden epäkohdan, ei voi olla huomaamatta muitakaan ja kun epäkohdat huomaa, ne haluaa korjata.

Silti he ovat lapsia enkä voi itsekään olla itkemättä heidän äitiensä tuskaa ja lasten omia pelkoja. Näiden lasten -ja kaikkien muidenkin lasten- takia meidän täytyy jatkaa epäkohtien esiin tuomista jotta ne voidaan tunnistaa ja korjata. Kiitos Riikka työstäsi.

Markus Lehtipuu

http://www.youtube.com/watch?v=Ie6gJHqkSgc

Ensimmäinen osa viisiosaisesta esitelmästä, joka todellakin avaa silmät! Suosittelen! Paljon asiantuntijan tietoja pakkorokotuksista ja niiden haittavaikutuksista.

Anu Lindroos (nimimerkki)

Et ole Riikka ainoa, joka itkee...
Tämä on niin sielua järkyttävää luettavaa jättäen
kammottavan tunteen kytemään. MIKSI?

Siksi,
että systeemi on niin läpensä mätä, siinä olevat ihmiset, yksilöt!
että lääketeollisuus on sairastunut!
että ihmisiä ohjaa psykopatiamainen rahanahne arvomaailma!
että ihmiset ovat vieraantuneita kaikesta, erityisesti itsestään!
...erityisesti ihmiset, jotka ovat tämän kauheuden takana; hallinnossa, lääkebisneksessä, terveysviranomaisina, politiikan huipulla...

Keskustelin eilen narkolepsiaan sairastuneen lapsen äidin kanssa.
Hän vetosi meihin kaikkiin, että tekisimme tällä viikolla kantelun THL:n toimintatavoista Pandemrix-casessa aina väärästä tiedotuksesta painostukseen. Sen ei tarvitse olla yksityiskohtainen, muutama lause riittää. Olkaa niin ystävällisiä: http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/kant...

Olen menossa tukemaan vanhempia 13.12. ministeriöön tässä kauheassa tragediassa ja penämässä oikeutta ja vaatimassa asian selvittämistä perinpohjin. Mikään ei tietenkään tee lapsia enää terveeksi, mutta vanhempien ja lasten hätään auttaa osaltaan kaikkien meidän tuki ja asian esilläpito. Tätä ei voida unohtaa, heidän on saatava oikeutta!!

Samojen hyvien asioiden toistaminen ei kyllästytä minua lain (nimimerkki)

Riikka!
Tämä Anun purkaus pitäisi toistaa näillä sivuilla(enkä tarkoita tätä pelkästään vaan että meidän kaikkien kirjoittajien pitää) sen verran useasti, että meidän lukijoiden ns. tunnevammaisuus lähtee pois. Jotenkin koen tämän vammaisuuden näillä US:n sivuilla liian usein, kyllähän tunteet pitää osata, ja sallia näyttää! Ei turhaan puhuta tästä ongelmasta suomalaisilla..

Anu Lindroos (nimimerkki)

Et ole Riikka ainoa, joka vuodattaa kyyneliä...

Tämä liippaa liian läheltä meitä jokaista,
että tämän voisi sivuutta tai sulattaa.
Olen ollut kirkumassa useamman kerran eduskuntatalolla:
"Ehdoton lopputulos! THL:n johto ulos!", siksi kun
en pysty käsittelemään asiaa millään muulla tavalla!
Sitä ei voi käsitellä millään muulla tavalla.
Vääryys on niin käsittämättömän suuri!
Jos kyseessä olisi virhe, inhimillinen erehdys, valitettava tapahtumasarja, mutta kun pohjalla on tietoinen riskinotto, ahneus,
välinpitämättömyys, julmuus ihan jokaiselta kylmäveriseltä ihmiseltä,
jotka ovat olleet tämän rokotehankinnan takana mahdollistamassa
tämän tragedian juuri tällä rokotteella.

Keskustelin eilen yhden ko vanhemman kanssa.
Hän vetoaa meihin kaikkiin, että tekisimme kantelun eduskunnan
oikeusasiamiehelle, mikäli ette ole vielä tehneet:
http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/kant...
juurikin tällä viikolla, koska ensi ma menemme ministeriöön
tekemään vaatimuksia asian selvittämisen suhteen.

Tekisi mieleni ottaa mukaan pahvikyltit, mikäli ne jostakin eduskuntatalon liepeiltä löytyisi:
"Risikko, Eskola, Kilpi, Puska: Kantakaa vastuu - erotkaa".
Ainakin Kilpi on paikalla, sekä ilm. Välimäki, rokotehankinnan pyöveli.

Levittäkää sanaa kantelun tekemisestä. Se on pieni vaiva, joka auttaa perheitä saamaan asialle sille kuuluvaa huomiota, sekä myös tulevaisuuden suhteen kumotaksemme kansakuntana pakkorokotuslain. Joukossa on voima.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Klo 02.01 tänään lähti seuraava kirje EOA:lle

THL tekee rokotetutkimusta

THL mainostaa tutkimiaan tuotteita turvallisina ja tehokkaina vaikka valmistaja GlaxoSmithKline sanoo ettei rokotteita ole testattu

THL suosittelee STM:lle rokoteostoja, jopa ostamaan lainvastaisesti ilman kilpailutusta yritysyhteistyökumppaninsa GlaxoSmithKlinen tuotteen, kuten Aamulehden käsiinsä saamasta THL:n Terhi Kilven kirjoittamasta lausunnosta kävi ilmi. Ja STM totteli

THL sanoo sikainfluenssarokotteen olevan samankaltainen kuin aiemmatkin kausi-influenssarokotteet. Myöhemmin, kun kausi-influenssarokote ei käy kaupaksi, THL sanoo rokotteen olevan erilainen kuin sikainfluenssarokote, ja yrittää siten vakuuttaa ihmiset kausi-influenssarokotteen turvallisuudesta.

STM ei saa THL:lta -tai mistään- tietoa siitä että rokotteet ovat testaamattomia. STM ei saa tietoa edes EMEAn lausunnosta vaikka se on kenen tahansa luettavissa internetissä (kts. STM:n kansliapäällikön lausunto), samoin kuin on ko. rokotteen pakkausselosteen haittavaikutusluettelo.

THL tekee haittavaikutustutkimukset

THL myöntää luvat THL:n tekemiin haittavaikutustutkimuksiin

THL ilmoittaa omilla nettisivuillaan että THL:n suosittelemalla "tehokkaalla ja turvallisella" THL:n yhteistyökumppanin GlaxoSmithKlinen tuotteella (jonka THL tutki -ei tutkinutkaan- tutkikin- ei tutkinutkaan; no, ota siitä selvää kun THL itsekään ei näy asiaa tietävän) "on vain ajallinen yhteys narkolepsiaan" ja näin he ilmoittavat ennen kuin yksikään tutkimus on päättynyt. Tai kaikki tutkimukset ovat saaneet edes aloituslupaa.

Hallituskin se on kuin ostoskanava -Eikä tässä vielä kaikki!

Tarja Halonen siirtää ruumiinavaukset THL:lle kun aletaan kohuta mahdollisista rokotekuolemista, ja siitä että Pandemrixin adjuvantti on nanorokote (Biomolecular Journal)

Tässä välissä -vuonna 2010- narkolepsiaan sairastuneita lapsia alkaa putkahdella esiin. Kaikki asianosaiset viranomaiset ovat "yllättyneitä" ja "järkyttyneitä."

Tiedän itseni lisäksi ainakin neljä henkilöä, jotka olivat marras-joulukuussa 2009 -siis edellisenä vuonna- yhteydessä näihin samoihin "yllättyneisiin" ja "järkyttyneisiin" viranomaisiin kertoen rokotteen mahdollisesti aiheuttavan herraties mitä sairauksia sen ennalta tuntemattoman nanoluonteen takia; koska rokotetta ei ollut testattu, ei tutkittu. Se sanottiin pakkauselosteessakin, hyvänen aika!

Nyt ollaan siirtämässä Tartuntatautilain "tarkistuksen" myötä pakkorokotuspäätökset esim. pandemiatilanteessa "tai muussa terveyttä vaarantavassa tilanteessa" THL:lle.

THL määrittää mikä on tuollainen terveyttä vaarantava tilanne.

Tällainen lakimuutosesitys tällaisessa tilanteessa jossa sana THL tuo useimmille mieleen Tuhoisan Huolenpidon Laitoksen? Ei poliittisesti kovin älykäs veto.

Haloo! 37:lla lapsella on aivovaurio, osa jonottaa diagnoosia. Luku siis saattaa kasvaa.

Eikö lapsien, joilla on aivovaurio, määrä riitä THL:lle? STM:lle?

Mitä virkaa on ETENE:llä?
Missä heidän "yllättyneet" ja "järkyttyneet" kannanottonsa?

Missä viipyy STM:n palkkaama koordinaattori, joka auttaisi selvittämään asioita; joka auttaisi rokotteesta aivovaurion saaneita lapsia ja heidän vanhempiaan hankkimaan apua, selviämään paperityöstä? Selviämään arjesta.

Missä viipyy puolueeton taho, joka arvioi koko kansallisen katastrofin laajuuden? Toistan: puolueeton, riippumaton taho.

Tapa, jolla tätä asiaa on kokonaisuudessaan hoidettu -tai pikemminkin jätetty hoitamatta- loukkaa syvästi normaalin ihmisen oikeustajua.

tervehtii

Riikka Söyring, Heinävesi

Anu Lindroos (nimimerkki)

1. kirjoitukseni katosi jonnekin, mutta löysi sittenkin perille.
Toisto ei ole pahitteeksi. Sairastuneita lapsia on jo 37...
11.9. mielenosoituksemme aikaan heitä oli 26 - ja kuinka monta odottaa diagnoosia? Linkitetän yhdessä tietoa sekä kantelun teosta, sekä pakkorokotslakia koskevaa adressia.

Heidi Tuominen (nimimerkki)

Erittäin valitettavaa. Tälläkertaa media kuitenkin yritti varoitella ettei lääkettä ole tutkittu kunnolla. Siitä iso+ medialle! Valitettavaa on eri "asiantuntija" tahojen julkituleminen mediassa, sen ilmaiseminen että lääke on turvallinen! Kansan voittaminen puolelleen!
Minä en ottanut, enkä antanut lasteni ottaa rokotusta! Koulusta tuli hiukan painostusta. En voi muuta kuin sanoa, että onneksi ei otettu. Rokotuksen vaikutus ei ole ilmeisesti loppunut vielä. Uusi aalto sikainfluenssaa on tulossa, lääkettä on vielä. Painostus rokotteen ottamiseksi alkaa taas!
Äänen on oltava kovempaa! Asiaa on huudettava medialle! Otettava kansaa korvista kiinni ja väännettävä vaarat rautalangalla! Älkää rokottako lapsianne tällä rokotteella! Siitä ei ole selviä tutkimustuloksia!
Voimia kaikkien rokotteesta sairastuneiden omaisille ja toki rokotteesta sairastuneillekkin! Voimia kaikille jotka saivat rokoitteen ansiosta keskenmenon! Voimia niille jotka menetitte omaisenne rokoituksen ottamisen jälkeen, "kun rokoite ei vielä ollut ehtinytvaikuttaa!"

jukkakturunen (nimimerkki)

Kokoomus ei halua tästä asiasta pienintäkään haloota ennen vaaleja - kyynistä, mutta päivänselvää.

Vieras (nimimerkki)

Ikävää luettavaa. Tässä kohdin ei kuitenkaan saa lannistua missään nimessä, ei edes siinä että uskoisi taudin olevan "parantumaton". Kannattaa kaluta internet läpikotaisin ja kokeilla sairastuneilla lapsilla kaikki mahdolliset kehonpuhdistusmenetelmät. Voisiko jokin tekniikka mahdollisesti auttaa kehoa selviytymään, ja poistamaan epätoivotut ainekset kehosta? Onhan näitä puhdistautumismenetelmiä, muunmuassa merisuolavesi.

Tässä Saulin postauksessa on koottu mukavasti erilaisia aivoihin kohdistuvia puhdistusmenetelmiä:

http://zale81.blogspot.com/2010/12/puhdista-ja-teh...

Kyseessä siis keinoja joilla voi puhdistaa käpyurauhaseen kertynyttä raskasmetallimoskaa, fluoria ja alumiinia jne. Voisin hyvin kuvitella että tässä rokotteen aiheuttamassa aivosairaudessa voisi olla jostain samankaltaisesta asiasta kyse -> rokotteessa olevat raskasmetallit ja muut myrkyt kertyvät aivoissa kriittisiin paikkoihin. Siksi kannttaisi kokeilla puhdistusmenetelmiä. En ole itseasiassa asiaa lopulta sen tarkemmin miettinyt, kunhan vaan nyt kirjoitin kun tuli asia mieleen tässä yhteydessä.

THL:n virkamiesten sekä poliitikkojen rankaiseminen ja syyllisten löytyminen on lopulta toissijaista, tärkeämpää on mielestäni herätellä kansa ruususen unestaan tajuamaan että eivät enään jatkossa ota näitä rokotteita eivätkä usko sitä mitä massamedia, THL ja muut viralliset tahot ohjeistavat. Sairastuneiden lasten kannalta kaikkein oleellisinta on avoimesti etsiä ja kokeilla eri vaihtoehtoja millä oireita voisi helpottaa. Itselläni tuli ensimmäiseksi mieleen ns. kehon puhdistus.

Tässä vielä aiheeseen puhdistamiseen / terveyteen liittyvä suhteelisen tuore video, poiminta tuosta yllä postaamastani: http://www.youtube.com/watch?v=sWYKWx5VGEw

Ihmisen keho on loppupeleissä aika mainio kone, kun se saa oikeat polttoaineet. Nähtäväksi jää, löytyykö sellaista puhdistuskeinoa jolla GSK:n myrkyt saa poistettua. Toivoa ja Rakkautta kaikille sairastuneille.

repe (nimimerkki)

No kyllä minusta olisi ensisijaista laittaa nuo roistot vastuuseen teoistaan. Tuohan vaikuttaa tietoiselta osallisuudelta joukkotuhotaan tai ainakin lääketeollisuuden suosimiseen terveydesttä piittaamatta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kehon puhdistus ei tee pahaa missään tapauksessa. Hyvä, että otit asian esiin.

------------
Pidetään kukin osaltamme melua asiasta, ei anneta THL:n tai päättäjien unohtaa näitä lapsia ja heidän vanhempiaan.

E, Paronen (nimimerkki)

Voisiko näille narkolepsiatapauksille olla apua tästä terapiasta? En tiedä onko käytössä Suomessa missään, mutta pitäisi auttaa jo syntyneisiin aivovammoihin. Myös aivojen tehostettuun ravinnonsaantiin ja verenkiertoon (esim L-keratiini, rasvahapot, puhdasta vettä eli filtteroitua puhtaaksi kloorista ja raskasmetalleista) olisi hyvä panostaa eikä tunkea vain pilleriä naamaan...
Hyperbaric Oxygen Therapy (HBOT) corrects brain-injury.

http://www.youtube.com/watch?v=nbFs9NN__Mk

Kyseisellä terapialla voidaan auttaa myös cerebral palsy eli CP-vammaisia, muualla maailmassa käytössä jo yli 40 vuotta miksei meillä?? Onko valtion laitokset niin ahneita vammautuneiden laitostamisessa ettei tälläistä vaihtoehtoa edes haluta tarjota?

Käyttäjän JaniRantala kuva
Jani Rantala

yksi asia jonka te mielellään unohdatte. Narkolepsia on lisääntynyt myös rokottamattomissa suhteessa yhtä paljon. Elikkä rokotteeseen on vain ajallinen syy. todellinen syy on jossain muualla.

Vieras (nimimerkki)

Kommentti nimimerkiltä Tutkija,
adressissa EI pakkorokotuksille:

"Jos olisi olemassa rokotuksia ilman haittavaikutuksia, kansalaiset ottaisivat rokotukset vapaaehtoisestikin. Pakollisuus olisi terveysterrorismia, jossa kansalaisia pakotettaisiin heidän terveytensä vaarantaviin toimiin.

Terveysviranomaisten tapa vähätellä rokotusten haittavaikutuksia, myös vaikeita, on jo tähänkin mennessä saanut surullisen laajat mittasuhteet. Tähän vaikuttaa myös tutkimustraditiomme, tutkimuksissa käytettyjä tilastollisia menetelmiä käytetään suorastaan väärin.

Kun esimerkiksi narkolepsiapotilailla on selkeä ajallinen yhteys rokotteen ja sairauden välillä, mutta tapausmäärä jää pieneksi, jo pelkkä tapausmäärän pienuus antaa tavanomaisilla tilastollisilla menetelmillä erittäin heikon yhteyden asioiden välille.

Tästä sitten "päätellään", ettei yhteyttä ole, koska sitä ei voitu osoittaa.
Kerron miten tulisi menetellä: tulee käyttää bayesiläistä estimointia, jossa selkeän ajallisen yhteyden perusteella annetaan vahvat priorit syys-seuraussuhteen olemassaololle, esimerkiksi 90 %, sen jälkeen voidaan tuoda muita malleja mukaan ja katsoa, selittääkö jokin muu tekijä tämän yhteyden pois.

Kaiken lisäksi, jos pandemia puhkeaa, tarjolle tulee nopeasti keskeneräisesti tutkittuja rokotteita, kuten sikainfluenssatapauksessakin kävi, kuulin itse THL:n asiantuntijan toteavan tämän sikainluenssarokotteesta: "Erityisryhmille kuten lapsille ja raskaanaoleville ei ole tehty rokotteesta minkäänlaisia testejä".

Rahavirrat houkuttavat valmistajia, ja terveysviranomaiset ovat valmiita riskeihinkin, kuten nähtiin. Lisäksi yleisesti ottaen rokotetutkimukset antavat liian positiivisen kuvan rokotteiden tehosta, sillä nimenomaan riskiryhmään kuuluvien joukossa rokotteisiin osallistumattomuus on huomattavasti keskimääräistä alhaisempaa."

Vaikka influenssat itsessään voivat aiheuttaa mm. narkolepsiaa, ei tulisi yhtään HUTKIA tutkinnassa ROKOTTEEN mahdollisesta osuudesta asiaan, koska asia on vakava!

"Nelosen uutisten mukaan tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa."

"Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Marjo Renko sanoi, että Suomessa käytetyn Pandemrix-rokotteen tehosteaine eli niin sanottu adjuvantti voi olla lisääntyneiden narkolepsiatapausten taustalla. – Kun oireiden ilmeneminen tuli näin nopeasti rokotusten jälkeen, niin tämä on ihan immunologien pohdinnan tulosta, että todennäköisesti se olisi Pandemrixissä tämä adjuvanttikomponentti, Renko sanoi Nelosen uutisille."

- *Asian tutkiminen on vielä kesken ja kestää.

”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”

lähde:
"Squalene-based oil-in-water emulsion adjuvants perturb metabolism of neutral lipids and enhance lipid droplet formation.

Vieras (nimimerkki)

60 kansainvälistä eksperttiä kertoo sikarokotteen todellisista riskeistä:

"WHO:n pyynnöstä sekä johdolla käytiin 3.6.2009 puhelinkeskustelu rokoteadjuvanttien teoreettisista ja jo koetuista turvallisuusseikoista kuudenkymmenen lääketeollisuus-, adjuvanttitutkimus-, rokoteturvallisuus-, jne., asiantuntijan voimin.
Tieto oli julkista ja puhelinneuvottelun johtopäätelmistä informoitiin lääkeyhtiöitä, valvovia elimiä ja hallituksia keskustelun pohjaksi. Näiden tahojen väliset keskustelut olivatkin sitten kauniisti sanottuna luottamuksellisia.

Tämän puhelinneuvotelun (kaksi tuntia) tarkoitus oli myös auttaa hyöty-haitta -suhteen arvioimisessa WHO:n kansainvälistä neuvoa antavaa rokoteturvallisuuskomiteaa (GAVCS, Global Advisory Committee on Vaccine Safety ) sekä toimintaohjeita antavaa (surullisen kuuluisaa) immunisaatioasiantuntijoiden ryhmää (SAGE, Strategic Advisory Group of Experts on Immunization)..."

"24.8.2010 saimme (lisäys: JULKISESTI)vasta tästä puhelinkeskustelusta pientä vihiä kertaalleen nelosen uutisissa informoituna. Tosin, on ollut ainakin toinen vastaava neuvottelu heinäkuussa, jossa suomalaiset/suomalainen olivat mukana.

Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Marja Renko, Nelosen uutiset 24.8.2010: ”Tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa.

Sen raportista käy ilmi, että Pandemrixin tehosteaineesta oli kokemuksia lähinnä ikäihmisryhmissä, mutta ei lapsissa.” Vain Marja Renko on kertonut rehellisesti adjuvantista parilla lauseella tässä valtakunnassa, mutta hänkin vasta vajaa vuosi jälkikäteen.

WHO salli julkisen informaation tämän keskustelun tasolla, mutta suomalaisille, saati suomalaisille lääkäreille tätä informaatiota ei jaettu. ”Sillä aikaa, kun meillä ei vielä ole todisteita adjuvanttien immunologisista hyödyistä sikainfluenssarokotteissa, keskustelumme turvallisuusasioista helpottaa suunnitelmia ja kliinisten kokeiden suunnittelua.”

Monia adjuvantteja (rokotetehosteaineita) on jo kehitteillä, mutta keskustelu käytiin nimenomaan lisensoiduista adjuvanteista tai adjuvanteista, jotka ovat käyneet läpi viimeisen asteen kliiniset tutkimukset..."

"On lukuisia öljy-vedessä -emulsioita, joilla on tehostava vaikutus rokotteissa, mutta Novartiksen MF59 ja GSK:n AS03 ovat rekisteröityjä ja Sanofi Pasteurin AF03 on pitkällä kehittelyssä.

”Vaikka kaikki nämä adjuvantit sisältävät öljynään skvaleenia tai skvaleeni/tokoferolia, niiden muu koostumus vaihtelee niin paljon, ettei niiden turvallisuustietoja voi yleistää.”

Myös, kuten on osoitettu, että nämä emulsiot saavat aikaan veren puolustusjärjestelmän solujen käyttäytymisen muutoksia kuten APC aktivaatiota, monosyyttien vaellusta ja ehkä parantunutta vasta-aineiden esilletuloa - on näiden emulsioiden tarkka käyttäytyminen suhteessa näihin reaktioihin tuntematon ja täten emulsioiden turvallisuus tulee nähdä tapauskohtaisesti.

MF59 on laajimmin tutkittu: 26 000 kaikenikäistä ihmistä on osallistunut seurantatutkimuksiin maksimissaan 200 päivän ajan 44 eri tutkimuksessa. Erikseen mainitaan, että MF59 on ollut kliinisissä tutkimuksissa influenssa-antigeenitutkimuksissa 20 000 vanhuksella, 6 000 aikuisella ja 700 lapsella. Paikallisten haittavaikutusten lisäksi ei vakavia haittavaikutuksia ole raportoitu.

MF59:ää on käytetty influenssarokote Fluadissa vuodesta 1997 vanhemmilla aikuisilla 26 maassa 40 000 annoksena ja sen vaikutusta immuunipuutteisilla ja korkean riskin potilailla on arvioitu: mitään merkittävää turvallisuusongelmaa ei ole havaittu.

AS03 (Pandemrix) on tutkittu 45 000 yksilöllä. Tarkempaa turvallisuusdataa on 15 400 tutkitusta puolivuotiaista ylöspäin: paikalliset oireet lisääntyivät, mutta silti ei havaittu immuuni-välitteisiä tapahtumia tavallista enempää.

Näissä öljy-vesi -seoksissa ovat huolta aiheuttaneet mahdolliset skvaleenia vastaan kehittyvät vasta-aineet (Persianlahden sota). Tämä teoria kuitenkin kumottiin myöhemmin eräällä tutkimuksella.

WHO:n GACVS ryhmä kuitenkin suositteli, että skvaleeniadjuvantteja tulisi vanhuksia nuoremmissa ikäryhmissä tutkia huolellisella seurannalla, jotta havaittaisiin mahdolliset haittavaikutukset.

Puhelinneuvottelun keskusteluosiossa pidetiin selvänä, että tarvitaan huolellisia tutkimuksia, ei ainoastaan osoittamaan turvallisuus, mutta osoittamaan immunologinen hyöty eri ikäryhmissä eri tutkimusasetelmilla.

!!!!! Huolta kannettiin siitä, että lasten tutkimukset ovat vähäisiä, alle puolivuotiaille ei ole tehty lainkaan. Lasten osalta tulee olla erityisen varovainen rokotteen suhteen. !!!!!

!! Toinen tärkeä keskustelun aihe oli tarve markkinoinnin jälkeiseen huolelliseen tarkkailuun ja valvontaan, jotta haittatapahtumat nopeasti arvioidaan ja raportoidaan.!!
Kllinikoiden tulisi saada taustainformaatiota mahdolisimman paljon, huolimatta vaikka turhia huolia syntyisikin. GACVS-ryhmälle ehdotettiin johtavaa roolia tämän aiheen suosituksiin.
Seurattavaksi ehdotettiin Quillan Barre -syndroomaa, demyelisoivai tauteja, välitöntä yliherkkyyttä ja silmä/hengitystie-syndroomaa.

Massarokotusten valvonnan haasteellisuudesta keskusteltiin. Tavalliset vakavat haittavaikutukset ilmaantuvat yleensä 8 viikon sisään, mutta uudet adjuvantit tuovat tähän epävarmuuden ja riskejä, joita ei tunneta.

Kuinka ollakkaan, vuoden kestävä seuranta olisi haasteellista. Keskustelijat eivät kuitenkaan vastustaneet 8 viikon seurantaa.
He eivät tienneet, miten uudet adjuvantit vaikuttavat tuohon vakavien haittavaikutusten aikaikkunaan.

!! Huomattavan paljon käytiin keskustelua pienten lasten ja varhaisraskauksien tutkimattomuudesta erityisesti sytokiinimyrskyjen osalta.

Yhteenvedossa todettiin, että tarkka massarokotusten vakavien haittavaikutusten seuranta haasteellisuutensa vuoksi jäi ratkaisematta."

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4...

linkkejä (en tiedä toimivatko enää)
http://www.who.int/vaccine_research/documents/Repo...

http://www.kaleva.fi/uutiset/al-pfizer-vei-rokotek...

http://www.euro.who.int/en/what-we-do/health-topic...

http://www.scienceagogo.com/news/20071015175355dat...

Käyttäjän JaniRantala kuva
Jani Rantala

1918 sikaflunnssa tappoi 20 000 000 ihmistä. Tämän ja sen sairauksen ero oli vain ja ainoastaan se että virus mutatoitui epidemian aikana vaarallisemmaksi. Mikä takaa sitä että nyt ei olisi näin käynyt jos virusta ei olisi pysäytetty? Toivottavasti päättäjillä olisi jatkossakin rohkeutta aloittaa massarokotukset.

repe (nimimerkki)

Toiset sanovat, että 1918 espanjantauti lähti nimenomaan armeijoiden rokotteista

Matti Mottonen

Mitäs rokotteita armeijat käyttivät 1918?

Karu Kera

Biologinen sodankäynti kiellettiin 1.maailmansodan jälkeen. Syynä kieltoon oli USA:n armeijan käyttämä biologinen ase, jolle annettiin nimeksi "Espanjan tauti". Virukselle kävi samoin kuin kemiallisille aseille 1.maailmansodassa, jos tuuli muutti suuntaa, ase tappoi omia sotilaita. USA kuitenkin kokeili biologista asettaan kaukana kotoa, Euroopassa, joten amerikkalaiset kuolonuhrit jäivät vähäisiksi 1918.

Biologisia aseita käytettiin jo keski-ajalla, kun mustaan surmaan kuolleiden ruumiita pudotettiin vihollisten kaivoihin tai ammuttiin katapulteilla piiritettyihin viholliskaupunkeihin. USA:ssa intiaanien kansanmurha vietiin loppuun jakamalla omassa maassaan pakolaisiksi muuttuneille intiaaneille biologisilla aseilla saastutettuja peittoja, jotka sitten tappoivat kokonaisia intiaaniheimoja sukupuuttoon.

repe (nimimerkki)

Valehtelet. Toisaalta ei ihme, sillä tuollainen kuva haluttiin antaa mediasa.

uurija (nimimerkki)

Jani Rantala. Toistelet sinnikkäästi mediaan levitettyjä vääriä tietoja. En edes lähde niitä nyt perkaamaan.

Ole hyvä ja ota asioista selvää.

http://www.rokotusinfo.fi

Vieras (nimimerkki)

Enpä taida äänestää sinua..

Rokotuspuheissasi on tavallaan perää, mutta et silti valitettavasti näe metsää puilta.

Rokotukset on ok, mikäli rokote on TUTKITUSTI turvallinen,
ja mikäli taudin uhka on todellinen eikä joidenkin ulkomaisten viranomaistahojen mahdollisesti vääristelemä, mikäli tauti ei ole tahallaan laboratoriossa tehty.

Kuulostaa hullulta, mutta jos tuollaista tapahtuisi, niin ei TEKIJÄT siitä toimittajille soittaisi!!!

Tuo mitä puhut mutaatioriskistä, on kyllä totta, ja on ollut hyvä että toistaiseksi tuo influenssa ei ollut kovin vaarallinen.

Sikainfluenssaan kuoli ihmisiä, mutta yleisesti ottaen tauti ei ollut kovin vaarallinen.
Itselläni oli juuri h1n1 aikaan viime helmikuussa kova influenssa, sikainfluenssan oireet, eikä tautia testattu että kumpaa mahtoi olla. Viikon sairastamisella selvisin kuitenkin hienosti! Ei ollut mitään kummempia ongelmia taudin kanssa.

H1N1-pandemiassa on kuitenkin monia kummallisia seikkoja, jotka kyseenalaistavat Pakkorokottamisen järkevyyden..

Kansainvälisiä asiantuntijoita oli tässä tapauksessa mietityttänyt rokotteen riskit. Ja tutkimustieto oli puutteellista, sitä tarvittiin lisää. Ja silti alettiin jakamaan rokotuksia.

”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”

"1:- ”fogerty international center proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti jean dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-h1n1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja sanofi-aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- who:n kokouksessa roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, cochrane-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori leonid ivachov on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-b-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja."

Ja miksi WHO muutti pandemialuokituksia?

Ketkä ovat WHO:n rahoittajat, tiedämmekö?

Pakkorokotukset voidaan toimeenpanna ilmeisesti myös jos WHO käskee.

Internetissä liikkuu huhuja esim. rokotteen ainesosasta Polysorbaatti-80.. Olisi kiva tietää faktaa, että onko huhut tuulesta temmattuja..

Ei se rokottaminen mitään,
jos rokote on turvallinen, WHO ja lääketehtaat luotettavia, eikä rokotteen aineet aiheuta hedelmättömyyttä tms. mitä netissä liikkuu linkkejä.

Eikä ennenkään ole tauteja tahallaan tartutettu missään kehenkään ja testattu lääkkeitä... USA-Guatemala...
----------------------------------------------------------------------

"Sikainfluenssan pandemialuokitus oli lääketeollisuuden lobbauksen tulos" - WHO:n uskottavuus vaakalaudalla

15.01.2010 aamulehti

Ulkopuoliset asiantuntijat alkavat selvittää, onko maailman terveysjärjestö WHO yliarvioinut sikainfluenssan riskejä luokitellessaan sen pandemiaksi. Ruotsin radion mukaan aloite on tullut järjestöltä itseltään.

Dagens Nyheter -lehden mukaan WHO päätti pandemialuokituksesta kuultuaan kansainväliseen rokoteteollisuuteen kytköksissä olevia asiantuntijoita. Tämän seurauksena lääketeollisuus sai solmittua miljardien arvoisia rokotesopimuksia eri maiden kanssa.

Useat maat ovat peruneet tai vähentäneet sikainfluenssarokotetilauksiaan, kun on osoittautunut, ettei H1N1-influenssa ollutkaan niin vaarallinen kuin pelättiin. Samalla ovat heränneet epäilyt siitä, että sikainfluenssan luokittelu pandemiaksi tapahtui rokotteita valmistavan lääketeollisuuden manipuloinnin seurauksena.

Euroopan neuvoston terveystoimikunnan puheenjohtajan, epidemiologi Wolfgang Wodargin mielestä tapaus on yksi aikamme suurimmista lääketieteellisistä skandaaleista. Se on vesittänyt pandemia-käsitteen ja horjuttanut vakavasti luottamusta WHO:ta kohtaan.

Myös Euroopan neuvosto aikoo selvittää, onko lääketeollisuus manipuloinut maiden terveysviranomaisia ostamaan rokotetta enemmän kuin on ollut tarpeen.

Sopimus uusiksi
Jo lähes 65 prosenttia väestöstään rokottanut Ruotsi yrittää parhaillaan neuvotella uusiksi lääketehdas Claxo Smith Klinen kanssa solmimaansa noin sadan miljoonan euron rokotesopimusta. Maahan tilattiin koko väestön rokottamista varten 18 miljoonaa rokoteannosta, joista on käytetty vain noin seitsemän miljoonaa.

Sopimusmuutoksen kustannuksia ei haluta arvioida. Vaihtoehtona on rokotteiden pitkäaikaisvarastointi tai myynti muualle."

Vieras (nimimerkki)

Muistinvirkistykseksi (tutulta kirjoittajalta, infosodan sivuilta):

"Europarlamentaarikot Michele Rivasi ja Corinne Lepage ovat kritisoineet useimpien Euroopan parlamentin poliittisten puolueiden johtoa siitä, että Euroopan parlamentti on kieltäytynyt tutkimasta sikainfluenssarokotuskampanjaa. Yhteensä 210 eurokansanedustajaa pyysi tutkintaa tavasta, jolla sikainfluenssaa hoidettiin Euroopassa sekä EMAn (aiemmin EMEA, European Medicines Agency) roolista valepandemian käsittelyssä.
EMAn toimintaa rahoittavat mm. lääkeyhtiöt eli ns. BigPharma. EMAn puolueettomuus lääkevalvontaviranomaisena joutuukin vähintään outoon valoon.

EU:n parlamentin presidenttien kokouksessa 20. toukokuuta 2010 Strasbourgissa kuitenkin päätettiin ettei asiaa tarvitse tutkia.

Corinne Lepage pitää päätöstä käsittämättömänä ja sanoo ettei päätöstä voi hyväksyä.

“Tämä kieltäytyminen (tutkinnan aloittamisesta) vaikuttaa olevan seurausta kahden pääpuolueen, EP:n ja S&D:n manipuloinneista. Yhteensä 210 eurokansanedustajan vaatimukset on pyyhkäisty sivuun. Me haluamme tietää välittömästi ja viivytyksettä motiivit tähän kieltäytymiseen, jolla estetään (valtuutettuja ja viranomaisia) täyttämästä tehtäväänsä Euroopan institutioiden kontrolloimisessa. Tällainen ylikävely on todellisen demokratian kieltämistä ja halveksuntaa. Se on myös omiaan lisäämään epäilyksiä sen tavan suhteen, jolla pandemiaa hoidettiin. Kun Euroopan parlamentti pyytää lisää läpinäkyvyyttä asioiden hoitoon, on elintärkeää, että se soveltaa samoja sääntöjä ja samaa periaatetta myös itseensä.” "

repe (nimimerkki)

"Rokotukset on ok, mikäli rokote on TUTKITUSTI turvallinen,
ja mikäli taudin uhka on todellinen eikä joidenkin ulkomaisten viranomaistahojen mahdollisesti vääristelemä, mikäli tauti ei ole tahallaan laboratoriossa tehty."

Mutta nämä samat kelmit tekevät tutkimukset pääasiassa. Miten voi enää luottaa kehenkään, kun zionatsit komentavat kaikkia tiedemiehiä, hallituksia, yliopistoja ja firmoja?

Jukka-Pekka Vasara

Nyt kyllä folio loppuu kaupoista :)

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Vaadittiin lisätutkimuksia, kliinisiä kokeita... Nehän tässä käynnissä ovatkin, onneksi meillä hyvät rekisterit tilastolliseen seurantaan... Maatamme on käytetty lääketeollisuuden kliinisiin kokeisiin vaikka kuinka kauan, muualla kliiniset kokeet lapsilla liki mahdottomia jos mainittavia riskejä tiedossa, meillä ei riskeistä sanaakaan, ehkä vähättelevästi tuttu; ehkä erittäin harvoille jotain todella pientä paikallista lyhytaikaista...
THL oli vaatimassa rokotteista varoittelevia vastuuseen mahdollisista uhreista, kun tilanne on se, että THL suorittaa ruumiinavaukset, uhreista ei kuullakaan! Pienessä kylässä omasta lähipiiristä kolme ihmistä kuoli viikon parin sisään rokotteesta, todellinen määrä pelottaa ajatellakin.
Onneksi jo nuorena aloin seuraamaan bio-lääketieteen kehitystä, kuten tavallisen lääketieteen ynnä farmakologian, geeniteknologian sekä muunkin medikalisaatioon liittyvän, minua ei nämä räkäpäiden lausunnot saaneet ajattelemaankaan että läheiseni olisin antanut rokottaa! Kun THL:n lausuntoja seurasi, tietäen aina viranomaisen sanamuotoon kiinnittää erityistä huomiota, oli selvää ettei tietoa rokotteenhyödystäkään ole sekä haitat vähäteltiin ja vaiettiin tietoisesti riskeistä! Missä on vastuunkantajat, kun lääketeollisuus vastuusta vapautettiin, vaik8uttaa tieto riskeistä olleen selvä kun moinen automatio tapahtui!

sinkd. (nimimerkki)

Pelottaavaa ja niin surullista.
Itse kiitän sydämestäni että näin Antti Heikkilän haastattelun Studio55:ssä juuri kun pienen lasten rokottaminen aloitettiin samalla viikolla Helsingissä.

Epäilyksiä oli kyllä itselläni mutta olin kahden vaiheilla muutenkin ja rokote jäi antamatta kenellekään, veli sai sen kuitenkin armeijassa ja sen jälkeen on täysin terve nuori mies ollut kipeänä usein ja keuhkokuumettakin useasti.

Olen seurannut tätä blogia http://siirinelamaa.vuodatus.net/ , tyttö sai epilepsian rokotteen jälkeen, ajallinen yhteys on selvä. Todella rankkaa on ollut heillä sen jälkeen.

sinkd. (nimimerkki)

Pelottaavaa ja niin surullista.
Itse kiitän sydämestäni että näin Antti Heikkilän haastattelun Studio55:ssä juuri kun pienen lasten rokottaminen aloitettiin samalla viikolla Helsingissä.

Epäilyksiä oli kyllä itselläni mutta olin kahden vaiheilla muutenkin ja rokote jäi antamatta kenellekään, veli sai sen kuitenkin armeijassa ja sen jälkeen on täysin terve nuori mies ollut kipeänä usein ja keuhkokuumettakin useasti.

Olen seurannut tätä blogia http://siirinelamaa.vuodatus.net/ , tyttö sai epilepsian rokotteen jälkeen, ajallinen yhteys on selvä. Todella rankkaa on ollut heillä sen jälkeen.

Vieras (nimimerkki)

Jotain merkittävää on tekeillä 2011 alkaen maailmanlaajuisesti rokoterintamalla.

Nimittäin esimerkiksi 7.11.2010 Infowars Irelan on uutisoinut, että venäläinen Alexander Gontšarov katosi mystisesti sen jälkeen, kun hän oli paljastanut uuden rokotusohjelman, joka on tarkoitus toteuttaa 2011 alkaen.

Russian activist disappears after exposing vaccination plans for Russia, Ukraine and Belarus
http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-d...

konekäännös
Venäjän aktivisti häviää paljastaen rokotussuunnitelmia Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjä
http://tinyurl.com/2vzs8kx

repe (nimimerkki)

Pan-Eurooppa lienee totta. Venäjä saattaa olla läheisempi länsimaihin nähden kuin mitä siellä esitetään.

Vieras (nimimerkki)

Repe, muista että venäjä on juutalaisten hallinnassa ja kaikki vastakkainasettelu on vain teatteria.

uurija (nimimerkki)

Repe,
- eikö Venäjän eliitti ole samaa valtapiiriä kaikkien muiden maiden eliittien kanssa?
En jaksa uskoa näihin Pohjois-Koreoiden tai Kiinan tai Venäjän eliittien erillisyyteen globaalista rahavallan kontrolloimasta hallintapelistä.
Globaalille rahavallalle on aina ollut tärkeää ylläpitää totalitarismin näyteikkunaa muun 'liberaalimman' maailman pelotteeksi.
Koska meillä on nämä hirmuvallat, joista aina säännöllisin väliajoin tehdään pelottavia uutisia, meillä Euroopassa suostutaan helpommin ikiomaan velkaorjuuteen.
Euroopassa paraikaa Irlannissa, Kreikassa, ja kohta Suomessa pakotetaan lainsäädännöllä ja pelotellaan mediapropagandalla kansalaiset 'ainoaan vaihtoehtoon'.

Meidät pakotetaan maksamaan parikymmenvuotinen kansantulo kuuden prosentin korolla pankkien tyhjästä pelkällä kirjanpitoviennillä luomien 'menetysten' korvaamiseksi.

Tätä taikatemppua helpottaa näyteikkuna kauhukabinettiin:
Emmehän halua tänne toista Pohjois-Koreaa, hui!
Tahdomme tulla uusfeodaalisen eurooppalaisen totalitarismin tyrannivallan orjuuttamiksi!

Valtioiden nukketeatteri-eliitit ja parlamentit esittävät näytelmää, jonka käsikirjoittajia ovat todelliset globaalit taloudellisen vallan haltijat, korporaatioiden ja pankkien omistajat.

Tästä seuraa, että kaikkien maiden keskiluokka ja köyhät ovat myös samaa meren mutaa eli kansaa, jonka oma eliitti on pettänyt ja myynyt.
Eliitit toimivat Troijan hevosina, jotka kuljettavat taloudellisen sodankäynnin välineet, rikolliset, heidän aseensa ja lainsäädäntönsä maan rajojen sisäpuolelle.

Vieras1 (nimimerkki)

Tämähän ei ole pelkästään kansallinen, vaan kansainvälinen kysymys. Luultavasti esimerkiksi kehitysmaita tai Venäjää voidaan pitää rokotteiden koekenttänä.

Rokotehankkeita tuupataan eteenpäin myös hyväntekeväisyyden ja kehitysavun nimissä. Bill Gatesin ristiriitaiset lausunnot rokotteiden edistämisestä ja väestön vähentämisestä tiedetäänkin.

Suomalaisten pakkorokotuslakien vaarallisuus on juuri siinä, mitä ne mahdollistavat kansainvälisissä yhteyksissä. Voiko WHO tai jokin muu taho ilmoittaa tai velvoittaa siihen, että julistetaan pandemia ja painostetaan koko väestön rokottamiseen? Mihin olosuhteisiin ja mihin viranomaisiin pakkorokotuslaki kytketään?

El Baron (nimimerkki)

Jaa a, omat lapseni rokotettiin ja terveitä ovat olleet, samoin minä. Samoin lähipiirini lapset. Voisin väittää, että olemme olleet terveempiä rokotuksen jälkeen. Mutta tämähän on samanlaista mutuilua kuin narkolepsia tapaukset. Vai kuolleita rokotuksen jälkeen? Suomessa kyllä kuolee ihmisiä päivittäin useampia, rokotettiin tai ei. Mutta tietysti foliohatut saa näistä kuolemista lisää virtaa.

Vieras1 (nimimerkki)

Suomalainen ongelma on, että meillä on valtava luottamus viranomaisiin ja mediaan. Jos ne eivät anna aihetta epäilyyn, ei osata olla varuillaan.

Sikaflunssapandemiafarssi osoitti kuitenkin, että moniin epäilyihin oli syytä.

Ihmettelenkin, mikä vielä saa suomalaisen ajattelemaan, että se on foliohattu, jos näkee rokotuksissa jotain epäilyttävää, kun koko pandemian eteneminen oli täynnä hälytyskelloja...

1) WHO alentaa ensiksi pandemian määritelmää keväällä 2009
2) Keinotekoiseksi myöhemmin osoittautunut virus lasketaan liikkeelle. Siitä saadaan aikaan WHO:n uusien määrityksien mukainen pandemia
3) Tuhansia annoksia sisältänyt saastuneita ja tappavia rokotteita sisältänyt rokote-erä saadaan kiinni Euroopassa
4) Ilmenee, että WHO:n rokotuksia suositelleilla asiantuntijoilla oli kytköksiä lääketehtaisiin, jolloin heidän suosituksensa joutuu epäilyttävään valoon
5) Useat maat kieltäytyvät rokotteista tai rajoittavat rokotteita pieniltä lapsilta ja raskaana olevilta naisilta
6) Nettikeskusteluissa ilmenee runsaasti rokotuksen jälkeisiä voimakkaita
oirehtimisia, keskenmenoja ja jopa kuolemia
7) Kuukausien päästä tulevat Suomessa esiin narkolepsia ja epilepsiatapaukset

Tällä asioiden taustalla en ottaisi, enkä suosittelisi kenellekään sikaflunssarokotetta, vaikka tiedän, että monille rokote ei ole aiheuttanut jälkiseurauksia. Toisille taas jälkiseuraukset ovat olleet vakavia.

Sikaflunssapandemian lyhyessä historiassa oli niin paljon hälyttäviä piirteitä, että sen pitäisi todella herättää ihmisiä olemaan varuillaan.

Lisäksi monet merkit viittaavat lisäksi siihen, että sikaflunssarokote oli vasta harjoituskierros seuraaville rokotusohjelmille. Koska moni ymmärsi olla ottamatta rokotetta ja selvisi terveenä, on aihetta oikeasti kysyä, ovatko tulevat sairastuttavat rokotteet pakkorokotuksina? Jos uusi pakkorokotuslaki hyväksytään, olemmeko sen jälkeen WHO:n (sikaflunssapandemian aikana epäluotettavien) pandemiahälytysten armoilla? Rakennetaanko nyt tuhoisia riippuvuuksia?

repe (nimimerkki)

Paljon sulle maksetaan tuosta hyväuskoisuuden propagoimisesta? En usko, että kukaan enää kaiken paljastuneen jälkeen aidosti rupeaisi pilkkaamaan niitä, jotka tuovat esille näitä juttuja.

Vieras (nimimerkki)

El Baron: "Jaa a, omat lapseni rokotettiin ja terveitä ovat olleet, samoin minä. Samoin lähipiirini lapset. Voisin väittää, että olemme olleet terveempiä rokotuksen jälkeen. Mutta tämähän on samanlaista mutuilua kuin narkolepsia tapaukset. Vai kuolleita rokotuksen jälkeen? Suomessa kyllä kuolee ihmisiä päivittäin useampia, rokotettiin tai ei. Mutta tietysti foliohatut saa näistä kuolemista lisää virtaa."

Ilkkumisesi on irvokasta ja pöyristyttävää. Lue uudestaan tuo äidin kirje.

Ole iloinen, että sinulla ja lapsillasi on sellaiset geenit, ettei rokotteesta ole seurannut toistaiseksi mitään vakavaa. Kaikki eivät ole yhtä onnekkaiden geneettisten tähtien alla syntyneitä. On tyhmyyttä ilkkua huono-onnisille.

Kuka muuten sitäkään tietää, mitä jatkossa tulevina vuosina sairaushistoriaanne tulee kuulumaan? Toivottavasti saat nauttia lastenlapsista.

uurija (nimimerkki)

El Baron, rokotevammat ilmenevät usein vasta vuosien kuluttua.
Kehitysiässä olevien lasten älyllinen kehitys tai neurologinen tila heikkenevät tavalla, jota lähiomaiset eivät usein havaitse.
Terveyttä rapauttavat muutokset tapahtuvat hitaasti, eivätkä omaiset yleensä osaa diagnosoida aivovaurioita.

routa (nimimerkki)

Hauska yhteensattuma, eksyin eilen itsekin meri-/vuorisuolan mineraalisisällön perässä yllämainitulle Saulin henkisen elämän sivustolle, jossa mainittu kehonpuhdistusmenetelmä. Minullakin kävi mielessäni tätä Riikan blogia lukiessa, että narkolepsialasten vanhemmat koettaisivat myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja. On tullut syksyn mittaan tutuksi kuinka länsimainen lääketiede on voimaton hyvin monessa ja paikkaa rankoilla lääkehoidoilla sitä mitä ei osaa parantaa. Kapeakatseiset saattavat ajatella humpuukina itämaisia näkemyksiä, mutta luulisin, että niistä jos mistä löytyy kokonaisvaltaiset parannusmuodot. Suolavesikylvyn laitoin itsekin "korvan taa". Meillä luomuvalkosipuli poisti virusperäiset syylät lapsen takapuolesta eli rupesi herättelemään kehon omaa immuniteettitoimintaa virusta vastaan. Toinen vaihtoehto oli aikuisille tarkoitettu tuju immuniteettiherätevoidelääke, jota ei lapsilla ollut testattu. Ei onneksi tarvinnut hakea apteekista, kun valkosipulihoito alkoi tepsiä. Toki narkolepsia on eri mittakaavan juttu, mutta Valoa, toivoa ja uskoa vanhemmille, etsikää ympäriltänne.

Vieras (nimimerkki)

Riikka, taistele.

Kaija Kuopila (nimimerkki)

Niin Riikka voimia taisteluun.
Kun Risikosta tuli ministeri, ajattelin liian yksisilmäinen touhottaja, tuosta ei hyvää seuraa. Olen nähnyt monet taistelut lääketeollisuusvetoista terveydenhuoltoamme kohtaa ja häpeän suomalaista terveydenhuoltoa.
Esim Espanjan, jossa vietän paljon aikaa ei lankaan sikarokottanut ja hyvin menee.
Pakkoläákityt vanhukset, mielialapillereitä popsivat nuoret, uupuvat ja lääkityt aikuiset jne paljastavat kokonaisuudessaan lääketeollisuuden
mahdin.

Tamiikussa kansanedustajien on tarkoitus hyväksyä "pakkorokotus laki".
Kuinka estämme sen ??

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Kaija Kuopila: "Tamiikussa kansanedustajien on tarkoitus hyväksyä "pakkorokotus laki". Kuinka estämme sen ??"

Keinoja on monia, mutta kansalaisina sinä ja minä voimme tehdä mm. seuraavaa:

Kerro naamakirjassa tästä, linkki vetoomukseen ja eikun allekirjoittamaan. Maininta myös siitä, että tällainen perustuu joukkovoimaan, joten allekirjoitus on vain puoli totuutta, siispä kehota kertomaan toisillekin, jotta nämä allekirjoittaisivat ja puolestaan lisäksi kertovat toisillekin, jotka omalta osaltaan...

Sama sähköpostitse. Lyhyiden vetoomusten leipätekstin voi tekstin tulematta raskaaksi kopioida saatekirjeeseen, pitkissä ainakin itse poimin yleensä pääkohdat mukaan ja selvennän omalla lyhyellä, selkeällä tekstillä, mistä on kyse ja mitä on syytä tehdä. Lopuksi oman allekirjoituksen järjestysnumero esiin saatetekstin loppuun, sillä esimerkin voima on vahva.

Allekirjoitin muuten juuri, ja seuraavaksi laadin saatetekstin, jolla varustettuna adressi leviää minunkin kauttani sähköpostilla noin sataan osoitteeseen moniaalla Suomessa.

Riikka, hyvää työtä sinulta jälleen kerran! Keep up the good work!

Vieras (nimimerkki)

muistankohan oikein
lööppi:4kuollut sikafluhun Suomessa (tms teksti pvm.?)
että semmonen pandemia

kyllä tässä aika kyyniseksi muuttuu

oma tytär otti rokotuksen (muuten olisin ollut huono isä)
ai helvetti että kaduttaa

Vieras (nimimerkki)

muistankohan oikein
lööppi:jo 4kuollutta suomessa sikafluhun (pvm.?)
että semmonen pandemia

Tytär "otti" rokotuksen, muuten olisin ollut huono isä, vastuuntunnoton
ei voi kun katua,tuoreena yh-isänä taistellen sosiaaliviranomaisia vastaan
kokoajan pelko huoltajuudesta

Matti Mottonen

Ikävää, että ihmisiä sairastuu ja kuolee.

Joku sairastuu rokotteista. Kuinka moni sairastuisi ilman rokotteita?
Kuinka moni sairastui ja kuoli luonnollisena aikana ennen rokotteita?

Kun vertaa näitä kahta tilaa - kumman valitset?

Terveellinen elämä ja hyvinvointi vähentää sairastuvuutta jossain määrin.

Tiesittekö, että ihminen voi kuolla näiden probioottien aiheuttamaan tulehdukseen? Pitäisikö ne kieltää? Taitaa ihminen kuolla liikaan D-vitamiiniinkin.

Ihmisen on tarkoitus kuolla.

Vieras1 (nimimerkki)

Tuo on tyypillistä päättelyä rokotekeskustelussa. Lähdetään katsomaan rokottamisen historiasta käsin sitä, miten paljon etujan rokottamisella on. Epäilemättä on ollutkin. Se ei muuta sitä tosiasiaa, että sikaflunssarokotteen suhteen tilanne oli monella tapaa erilainen.

1) Sikaflunssaan ei olisi tarvittu rokotetta, koska se ei ollut sen tason tauti.
2) Flunssarokotteet ovat muutoinkin osoittautuneet tehottomiksi, mikä jätettiin tiedottamatta
3) Rokotteesta tuli ilmeisiä ja laajamittaisia välittömiä oireita, sairastumista flunssaan tai keuhkokuumeeseen rokotuksen jälkeen.
4) Rokotteesta seurasi keskenmenoja, kuolemia ja myöhemmin narkolepsiaa ja epilepsiaa

Flunssarokotteeseen siis kätkeytyi suuri määrä erilaisia terveysriskejä. Vaikuttaa siltä, että hyvin monen tuttavapiirissäkin riittää raportoitavia tapauksia näistä terveysongelmista. Minusta on skandaali, että terveydenhoidon ammattilaiset eivät ole näitä oirehdintoja ja jälkiseurauksia tunnistaneet ja raportoineet eteenpäin, eikä THL ole kerännyt epämääräisen rokotteen käytöstä seurantadataa.

Tietenkin me kaikki kuolemme, mutta ei se tarkoita sitä, että se olisi peruste rokottaa myrkkyä suoniin.

Matti Mottonen

Pitää ola kriittinen, mutta rokotteita ei voi hylätä. Tai voi - katsotan yhteiskuntia, joissa ei rokoteta.

repe (nimimerkki)

Vallankumouksen jälkeen sosialistinen valtion rokotetehdas tutkii ja tekee rokotteet. Sitten voi luottaa.

Vieras (nimimerkki)

D vitamiini on rasvaliukoinen ja se kertyy eli varastoituu elimistöön.
On olemassa ylärajoja, joiden yli ei pidä mennä.

Kuitenkaan D-vitamiinia ei ole helppo saada mitenkään liikaa.
Ellei syö puolta purkillista pillereitä päivässä.

Itse olen syönyt 40 - 80 mikrogrammaa päivässä, pari vuotta 40 mikrogrammaa kesät talvet. Kaikki mahdolliset veriarvot on olleet hyvät, eli ei ole aiheutunut mitään myrkytystä. Lisätiedoksi, että painan 58 kg.

-"Yhdysvalloissa Institute of Medicine (IOM) nostaa turvallisena pidetyn päivittäisen D-vitamiinin määrää; monien tutkijoiden mielestä se tulisi asettaa 250 mikrogrammaan, mikä kuvaa tieteellisessä kirjallisuudessa esitettyjä näkemyksiä. Yhdysvaltain terveysvirasto pitää seerumin Turvallisena D-vitamiinin ylärajana 250 ja toksisuuden rajana 500 nmol/l.

- Suomessa viranomaissuositus on 7,5 mikrogrammaa 3–50-vuotiaille ja 20 mikrogrammaa yli 60-vuotiaille. Nykyiset suositukset ja auringonotolla pelottelu johtavat väkisinkin D-vitamiinin puutokseen, Zittermann sanoo.

“Siksi olisi tärkeää nostaa D-vitamiinin päivittäisen saannin suositus vähintään 25 mikrogrammaan. Sen suuruinen saanti ehkäisisi ainakin liian pieniä D-vitamiinin pitoisuuksia veressä", Zittermann kirjoittaa." "

http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=1662

Heikkilä, Studio55,:

"Ei pillereitä tarvitse syödä niin paljon kuin kauppiaat sanovat. Riittää, että nauttii muutamia keskeisiä valmisteita, Heikkilä toteaa.

− Näitä ei ole vaarana syödä liikaa. Varoittelu on aivan yliampumista. Olen seurannut tilastoja Amerikasta, jossa syödään paljon vitamiineja. Pari kolmen viime vuoden aikana siellä ei ole kuollut yhtään ihmistä vitamiinien syömiseen, lääkkeisiin sen sijaan toista tuhatta."

Pappa petiin (nimimerkki)

Olen 66-vuotias. Otin piikin ja kaksi viikkoa sen jälkeen jouduin sairaalaan vaikean huimauksen takia. Nyt on vahva lääkitys, en saa ajaa autoa ja väsyttää koko ajan. Muisti heikkenee pelottavasti.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pappa petiin,

Voi! Sinua raukkaaparkaa. Voimia!

D-vitamiinin on todettu auttavan muistin heikkenemiseen. Kalanmaksaöljy siis käyttöön! Synteettisiä D-vitamiineja ei kannata syödä sillä ne kuluttavat elimistön magnesium-varastoja. Synteettiset vitamiinit ovat niitä elintarvikkeissa olevia "lisätty D-vitamiinia"-juttuja.

Hunajasta saattaisi myös olla apua. 50-60 g/vrk. On olemassa erinomainen Kari Koivulehdon kirjoittama teos Hunajakirja, jossa hunajan vaikutuksia selvitellään tarkemmin.

Tai 3 rkl hunajaa + 1 tl aitoa kanelia-seos, joka syödään vuorokauden mittaan. Sopii esim. teehen, lämpimään maitoon/veteen ja paahtoleivän päälle.

Aidosta suolasta (merisuola, vuorisuola =kristallisuola ja ruususuola)tehty emäksinen kylpy voisi auttaa. Niitä on tarjolla joissain terapiakeskuksissa mutta myös luontaistuotekaupoista saa tuota emäksistä suolaa. Se poistaa kuona-aineita kehosta tehokkaasti.

Sitten alkaisin käyttää ruuan maustamiseen valkosipulia, timjamia, oreganoa ja fenkolia. Niitä voi sotkea vaikka leipätaikinan sekaan.

Tuolla toisissa kommenteissa oli vielä paljon lisää ohjeita elimistön puhdistamiseen.

Itselläni huimaus (ja imusolmukkeiden turvotus sekä rinnan kyhmyt) häipyi koivuntuhka-kuurilla.
Otetaan koivuklapia ja kuoritaan siitä tuohi, nila ja jälsi pois. Vuollaan kiehiset.
Poltetaan klapit vedellä huolellisesti pestyssä uunissa ja otetaan tuhka talteen.
Tuhkaa juodaan sekoitettuna veteen niin usein kuin haluttaa. Kun vesi-tuhkaseos alkaa maistua saippualta, elimistö on emäksöitynyt ja suurin osa myrkyistä poistunut.
Koivuntuhkaa saattaa saada joistain luontaistuotekaupoistakin valmiina.

Anu Lindroos (nimimerkki)

Jani Rantala,
käypä kysymässä tätä narkolepsian asirastuneiden lasten vanhemmilta!
Ruotsista on uutisoitu tällaista yhteyttä, mutta nyt me puhumme näistä suomalaisista lapsista ja sitäpaitsi, se juna meni jo, joka otti esiin tämän seikan: "Mitä sitten olisi tapahtunut, jos ei olisi puskuroitu `kamalan, tappavan viiruksen` leviämistä massiivisella rokotusohjelmalla?"
Vastaushan on kansainvälisten tiedotteiden kautta: "Ei mitään!" Tämä tieto tulee maista, jossa ei rokotettu kansaa!
Jos sinulla ei ole asiatieto hallussa, voisit ihan ignorata tämän keskusteluketjun. Kyse ei ole mielipiteistä tässä asiassa, nämä on kylmiä faktoja ja mun sydäntä ainakin sieppaa lällyttelijät ja jossittelijat tän asian tiimoilta!! Joko teillä ei ole lapsia tai sitten teillä ei ole tietoa tai jos näinkin on, niin sitten ei ole järkeä/sydäntä/lukutaitoa rahtuakaan!

Matti, pointti on ainakin mun mielestä se, että influenssaa ja tarkemmin ottaen varman elämän puolesta ei ole toimivia rokotteita.
Tässä mentiin metsään rankasti siinä kohtaa, että annettiin ymmärää mm.Pekka Puskan suulla - toistuvasti mediassa - että tämä rokote on turvallinen ja se pelastaa ihmishenkiä. Mitään faktaa ei tälle väittämälle ole. Ihmiset peloteltiin rokotusjonoihin, muodostui pakkorokottamisen ilmapiiri esim. hoitohenkilökunnan taholle.
Eräs lahtelainen 52-vuotias sairaanhoitaja ei halunnut Pandemrixia ottaa. Hänet painostettiin siihen työpaikan menettämisen uhalla. Hän antoi periksi ja otti rokottee, ei halunnut menettää työpaikkaansa. Menetti henkensä samana päivänä!

Näitä kuolemia on tiedossa, mutta niitä ei tutkita rokotekuolemina.
Tästä mm. kysyn ma tilaisuudessa ministeriössä.

Kunpa Riikka pääsisit mukaan!! Vanhemmille se kävisi aivan varmasti!
Sulla on niin paljon taustoitusta asiasta! Harkitsetko? :)
Voisin sitten kysyä yhteysvanhemmalta...13.12. klo 10-13.

Vieras (nimimerkki)

Voi tätä foliohattujen luvattua maata.

Kun keltainen lehdistö kirjoittaa jotakin, siihen uskotaan kuin raamattuun. Ja jokainen tuntuu tietävän jonkun, jonka tutun serkulle kävi juuri niin.

Kysyisin ihan mielenkiinnosta, mikä sattuu olemaan sinun pätevyytesi tässä asiassa, Riikka? Anna kun arvaan, olet äiti ja sillä perusteella tiedät kaiken rokoteasioista?

Anu Lindroos, kysyn sinulta, mistä olet tällaisia tietoja saanut? Oletko esimerkiksi saanut jostakin tämän mainitsemasi sairaanhoitajan ruumiinavaustulokset, joissa on selkeästi osoitettu, että kuoleman aiheutti rokote eikä esimerkiksi sydänkohtaus tai aivoverenvuoto? Juuri tällainen "musta tuntuu" tai "tutun tuttu oli siellä" -tieto on se vihoviimeinen, jota mielestäni pitäisi levittää. Kansa on jo ihan tarpeeksi ulalla asioista muutenkin.

Tutkimusten mukaan narkolepsia on lisääntynyt samaa tahtia rokottamattomien lasten keskuudessa, niinkuin joku jo aiemmin totesi. Se tekee tällaisesta sosiaalipornosta varsin kyseenalaista. Kyseenalaista se on siksi, että ihmiset nykyään kieltäytyvät helposti sellaisista rokotuksista, joista on selkeästi hyötyä. Väitetään, että jokin aiheuttaa autismia - olisi mielenkiintoista mihin sellainenkin väite perustuu.

Kun rokotekeskustelu oli sikainfluenssapandemian aikana pahimmillaan, lehdistössä oli selkeästi kasvavassa määrin typerää ihmisten pelottelua väitetyillä riskeillä. Jos lääketieteessä esitetään jokin väite, se on tarkkaan tutkittu. Sen sijaan samankaltaista tutkimusta harvemmin löytyy niistä väitteistä, joilla vastustetaan jotakin lääketieteellisesti tutkittua.

Itsessään taannoinen rokotekeskustelu tv:ssä oli aivan totaalinen farssi. Paikalla oli kaikenlaista viheltäjää vaihtoehtohoitoihin hurahtaneista aina sellaiseen lääkäriin, jota terveydenhuollon piirissä moni pitää melkoisena ropelihattuna. Mutta mitä siitä, sehän vain korostaa vastakkainasettelua ja on ihmisistä kivaa - mitä siitä, että todellinen asiasisältö katoaa kaikenlaisten humpuukihoitojen mainostamisen taakse.

"Paha" hoitaja kiittää ja kuittaa.

repe (nimimerkki)

Valitettavasti keltainen lehdistö ei kirjoita näistä asioista, vaan se tukee viranomaisrikollisia. Se on osa mediaimperiumia, johon ns. laatulehdet ym. lehdet ja media kuuluvat. Ja kaikki ovat osa eliitin aivopesukoneistoa ja paskansuoltamista. Kuten sinäkin. Ei luulisi enää menevän läpi, kun kaikki viranomaiset ja tutkimus on paljastettu apinatason jutuilla sumuttaviksi orjuutuskoneiston osasiksi.

Espoo Calls (nimimerkki)

Sulla ei ole vielä kokonaiskuva hahmottunut. Jatka määkimistä, ja hae uutisesi Hesarista.

Vieras (nimimerkki)

Paha hoitaja,
voisitko ystävällisesti lukea vielä näistä kommenteista seuraavat fakta-kohdat. Onko kaikki mielestäsi ok tässä asiassa?:

- Kommentti nimimerkiltä Tutkija
(tämä kannaattaa lukea huolella, jos väittää että narkolepsian huomattava lisääntyminen ei luultavasti johdu rokotteesta):

"Terveysviranomaisten tapa vähätellä rokotusten haittavaikutuksia, myös vaikeita, on jo tähänkin mennessä saanut surullisen laajat mittasuhteet. Tähän vaikuttaa myös tutkimustraditiomme, tutkimuksissa käytettyjä tilastollisia menetelmiä käytetään suorastaan väärin.

Kun esimerkiksi narkolepsiapotilailla on selkeä ajallinen yhteys rokotteen ja sairauden välillä, mutta tapausmäärä jää pieneksi, jo pelkkä tapausmäärän pienuus antaa tavanomaisilla tilastollisilla menetelmillä erittäin heikon yhteyden asioiden välille.

Tästä sitten "päätellään", ettei yhteyttä ole, koska sitä ei voitu osoittaa. Kerron miten tulisi menetellä: tulee käyttää bayesiläistä estimointia, jossa selkeän ajallisen yhteyden perusteella annetaan vahvat priorit syys-seuraussuhteen olemassaololle, esimerkiksi 90 %, sen jälkeen voidaan tuoda muita malleja mukaan ja katsoa, selittääkö jokin muu tekijä tämän yhteyden pois.

Kaiken lisäksi, jos pandemia puhkeaa, tarjolle tulee nopeasti keskeneräisesti tutkittuja rokotteita, kuten sikainfluenssatapauksessakin kävi, kuulin itse THL:n asiantuntijan toteavan tämän sikainluenssarokotteesta: "Erityisryhmille kuten lapsille ja raskaanaoleville ei ole tehty rokotteesta minkäänlaisia testejä".

Rahavirrat houkuttavat valmistajia, ja terveysviranomaiset ovat valmiita riskeihinkin, kuten nähtiin. Lisäksi yleisesti ottaen rokotetutkimukset antavat liian positiivisen kuvan rokotteiden tehosta, sillä nimenomaan riskiryhmään kuuluvien joukossa rokotteisiin osallistumattomuus on huomattavasti keskimääräistä alhaisempaa."

- "Nelosen uutisten mukaan tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa."

-”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”
lähde: "Squalene-based oil-in-water emulsion adjuvants perturb metabolism of neutral lipids and enhance lipid droplet formation.

-60 kansainvälistä eksperttiä kertoo sikarokotteen todellisista riskeistä:

* Huolta kannettiin siitä, että lasten tutkimukset ovat vähäisiä, alle puolivuotiaille ei ole tehty lainkaan. Lasten osalta tulee olla erityisen varovainen rokotteen suhteen.

*Toinen tärkeä keskustelun aihe oli tarve markkinoinnin jälkeiseen huolelliseen tarkkailuun ja valvontaan, jotta haittatapahtumat nopeasti arvioidaan ja raportoidaan.
Kliinikoiden tulisi saada taustainformaatiota mahdolisimman paljon, huolimatta vaikka turhia huolia syntyisikin.
Seurattavaksi ehdotettiin Quillan Barre -syndroomaa, demyelisoivai tauteja, välitöntä yliherkkyyttä ja silmä/hengitystie-syndroomaa.

* Vuoden kestävä seuranta olisi haasteellista. Keskustelijat eivät kuitenkaan vastustaneet 8 viikon seurantaa.
He eivät tienneet, miten uudet adjuvantit vaikuttavat tuohon vakavien haittavaikutusten aikaikkunaan.

*Huomattavan paljon käytiin keskustelua pienten lasten ja varhaisraskauksien tutkimattomuudesta erityisesti sytokiinimyrskyjen osalta.

*Yhteenvedossa todettiin, että tarkka massarokotusten vakavien haittavaikutusten seuranta haasteellisuutensa vuoksi jäi ratkaisematta."

- "Sikainfluenssan pandemialuokitus oli lääketeollisuuden lobbauksen tulos" - WHO:n uskottavuus vaakalaudalla (15.01.2010 aamulehti)

-Yhteensä 210 eurokansanedustajaa pyysi tutkintaa tavasta, jolla sikainfluenssaa hoidettiin Euroopassa sekä EMAn roolista valepandemian käsittelyssä.

*EU:n parlamentin presidenttien kokouksessa 20. toukokuuta 2010 Strasbourgissa kuitenkin päätettiin ettei asiaa tarvitse tutkia.

Vieras (nimimerkki)

Paha hoitaja,

Kysyisin ihan mielenkiinnosta, mikä sattuu olemaan sinun pätevyytesi tässä asiassa? Anna kun arvaan, olet sairaanhoitaja ja sillä perusteella tiedät kaiken rokoteasioista?

Paha hoitaja, kysyn sinulta, miten olet johtopäätöksesi tehnyt?
Oletko esimerkiksi saanut jostakin tämän mainitsemasi sairaanhoitajan ruumiinavaustulokset, joilla pystyt selkeästi todistamaan, että kuolemaa ei varmasti aiheuttanut rokote vaan esimerkiksi sydänkohtaus tai aivoverenvuoto?

Mitä ymmärrät rokotetutkimuksesta ja tutkimusmenetelmistä?
Mitä ymmärrät esim. skvaleeniadjuvantin toiminnasta kehossa?

--> ”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”

Tiedätkö ja olet tutkinut 100-varmasti, että skvaleeniadjuvantti tai muut rokotteen lisäaineet eivät voi aiheuttaa kenellekään mitään sydänperäisiä-/verenkierronongelmia tms.?

mirjaleena isoaho (nimimerkki)

Vieras on hyvä ja käy tutustumassa tieteellisiin artikkeleihin rokotteesta. Suosittelen myös lukemaan blogikirjoituksen, jossa WHO:n puhelinneuvottelussa (60 experttia...) tulee selkeästi ilmi, että rokotetta ei ollut todistettu turvalliseksi eikä tehokkaaksi.

Tekstistä loistaa läpi sokea usko auktoriteetteihin. Minäkään en heitä kyseenalaistanut ennen tätä sikafarssia. Mutta sen avulla tajusin monta muutakaan asiaa. Mielikuvasi on vahva, mutta onneksi se on lasia ja voi särkyä milloin vaan.

Juuri sinunkaltaisesi hoitajat ulkoalukivat rokoteontehokasjaturvallinen-mantraa, ymmärtämättä, kuinka suuri valhe oli kysymyksessä.

Oikein olisi mennyt, jos olisi informoitu, että rokotetta ei ole tutkittu tarpeeksi ja että se on tehty uudella teknologialla, jonka haittoja ei vielä tunneta.

repe (nimimerkki)

Tavallaan ei sokeaa uskoa, kun sitten pitäisi ihan itte tutkia kaikki...

uurija (nimimerkki)

Onko täällä sama trolli paikalla, joka hokee koko ajan 'foliota'? Jösses.
Ideat vähissä myös pahalla hoitajalla, joka lukee vain hesaria ja ammattilehteä.
Paha hoitaja ei edes keltaista lehdistöä ole vilkaissut, koska kuvittelee siellä julistettavan rokotevastaisuutta. Niinhän se THL:kin väittää ja hoitaja ottaa argumenttinsa THL:n pr-tiedotteista.

Ei Suomen keltainen lehdistö aja rokotekriittisyyttä.
Iltapäivä- ja viikkolehdet lietsovat THL:n ja Terhi Kilven H1N1 -sanomaa:
- Ota sikarokote tai kuolet.
Vaihtoehtoisesti:
- Ota sikarokote, tai aiheutat läheistesi kuoleman.

Suomen keltaiselle lehdistölle pitäisi ojentaa kunniamitali THL:lle ja rokotevalmistajille tehdystä työstä kansan pelottelemiseksi piikille.

"Tutkimusten mukaan narkolepsia on lisääntynyt samaa tahtia rokottamattomien lasten keskuudessa..."

Tämä on säälittävää, paha hoitaja.

Etkö voisi ensin lukaista asioista hiukan laajemmin ja tulla sen jälkeen vaihtamaan ajatuksia?

En ymmärrä, mitä saat siitä, että pilaat kollegojesi ja muun hoitohenkilöstön mainetta puolustamalla itseäsi huomattavasti hierarkiassa korkeammalla olevien korruptoituneiden viranomaisten propagandaa?
Todennäköisesti he eivät tulevaisuudessa sinusta tai läheisistäsi kovin paljon huolta kanna.

Sinulla on monta hyvää syytä ottaa asioista selvää.

Onhan näitä (nimimerkki)

Koska suomalainen media uutisoi vain hyvin valikoivasti THL:n näkökulmaa, jossa värittyy hyvin vahvasti lääketehtaiden edut, niin laitetaanpa tänne luettavaa maailmalta.

H1N1 vaccine linked to 700 percent increase in miscarriages
8.12.2010
http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarr...

konekäännös
H1N1-rokote liittyy 700 prosentin kasvuun keskenmenoja
8.12.2010
http://tinyurl.com/2ug5dct

Vaccination news, articles and information:
http://www.naturalnews.com/vaccination.html

konekäännös
Rokotus uutisia, artikkeleita ja tietoa:
http://tinyurl.com/35pxkyl

Riikka Söyring (nimimerkki)

Onhan näitä,

Riikan käännös tuomastasi 700%-linkistä

-------
Keskenmenot lisääntyneet 700 prosenttia

Hiljattain CDC:lle, Yhdysvaltain Tartuntautivirastolle esitetty data paljasti shokeeraavia asioita H1N1-sikainfluenssarokotteen vaikutuksista raskaana oleviin naisiin. Progressive Convergen kokoama raportti osoittaa, että aiempiin vuosiin verrattuna keskenmenojen määrä nousi 700 prosenttia ajanjaksolla, jolla sikainfluenssarokotteita annettiin.

CDC ei näe syytä lisätutkimuksiin vaan suosittaa ottamaan myös kausi-influenssarokotteen. Kausi-inflenssarokote sisältää samoja ainesosia kuin kohuttu sikainfluenssarokote.

Dr. Marie McCormick, Department of Health and Human Services (HHS) Vaccine Risk and Assessment Working Group-ryhmän pää sanoi, ettei ole mitään syytä vetää johtopäätöksiä rokotteen ja keskenmenojen yhteyksistä (vain siksi, että keskenmenot ovat lisääntyneet 700 prosenttia).

Kohtukuolemista ilmoittavien raporttien määrä nousi 2440 prosenttia vuonna 2009.

Brittiläinen Daily Mail puolestaan kertoi lokakuussa, että Englannin terveysviranomaiset ovat ensimmäistä kertaa myöntäneet sikainfluenssarokotteen lisäävän riskiä sairastua mm. Guillain-Barrén syndroomaan. Myöntö tuli todisteiden kasaantuessa.

http://www.progressiveconvergence.com/H1N1-RELATED...
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1321203/...
http://www.naturalnews.com/030657_vaccines_miscarr...

vieras (nimimerkki)

Elimistöä voi puhdistaa monella tavalla, joista esimerkkinä seuraavia:

Valkosipuli

Sooda (mieluimmin ilman alumiinia. Soodasta voi valmistaa myös puhdistavan kylpyveden. Lepäile melkoisen lämpimässä soodavedessä noin 15-20 minuuttia sillointällöin.

Meri tai vuorisuola, molemmat puhdistamattomia. Myös suolakylpy on erittäin puhdistava. Moni on parantunut syövästä syömällä runsaasti suolaa suoraan suuhun laitten. Olen kuullut myös alkoholiin (40%)sulatetusta suolasta, jolla myös on parantunut ihmisiä. Puhdistamaton suola on erittäin terveellistä, eikä sitä saa liikaa joidenkin tahojen väitteistä huolimatta.

Bachin kukkatipat Crab Apple (Villiomenapuu), puhdistaa niin mieltä kuin fyysistäkin puolta.

Verigreippi on erittäin puhdistava, mutta samalla liikaa käytettynä haitallinen munuaisille, kuten sitrushedelmät yleensäkin. Ei suositella muiden lääkkeiden käytön yhteydessä, sillä se voi vähentää niiden vaikutusta.

Spirulina, MSM

Seleeni, mutta on itsekin myrkky liikaa käytettynä

Alfalipoiinihappo, täysin turvallinen ja erittäin terveellinen muutenkin

Raakasipuli (laita runsaasti salaatteihin ym.)

Näiden lisäksi olen todennut erittäin hyväksi suomalaisen männynhavupuu-uutteen. Olemme käyttäneet sitä vajaan puolivuotta, silti olemme vahvempia ja terveempiä kuin pitkiin aikoihin.
Tämä ei ole mainos, sillä en ole missään tekemisissä kyseisen valmistajan kanssa, vaan käytämme tuotetta sairaanhoitajaystävämme suosittelemana.

Älkää vajotko epätoivoon. Lohdutuksen sanoja tahdon lähettää kaikille narkolepsiaan sairastuneiden lasten vanhemmille!

vieras (nimimerkki)

Elimistöä voi puhdistaa monella tavalla, joista esimerkkinä seuraavia:

Valkosipuli

Sooda (mieluimmin ilman alumiinia. Soodasta voi valmistaa myös puhdistavan kylpyveden. Lepäile melkoisen lämpimässä soodavedessä noin 15-20 minuuttia sillointällöin.

Meri tai vuorisuola, molemmat puhdistamattomia. Myös suolakylpy on erittäin puhdistava. Moni on parantunut syövästä syömällä runsaasti suolaa suoraan suuhun laitten. Olen kuullut myös alkoholiin (40%)sulatetusta suolasta, jolla myös on parantunut ihmisiä. Puhdistamaton suola on erittäin terveellistä, eikä sitä saa liikaa joidenkin tahojen väitteistä huolimatta.

Bachin kukkatipat Crab Apple (Villiomenapuu), puhdistaa niin mieltä kuin fyysistäkin puolta.

Verigreippi on erittäin puhdistava, mutta samalla liikaa käytettynä haitallinen munuaisille, kuten sitrushedelmät yleensäkin. Ei suositella muiden lääkkeiden käytön yhteydessä, sillä se voi vähentää niiden vaikutusta.

Spirulina, MSM

Seleeni, mutta on itsekin myrkky liikaa käytettynä

Alfalipoiinihappo, täysin turvallinen ja erittäin terveellinen muutenkin

Raakasipuli (laita runsaasti salaatteihin ym.)

Näiden lisäksi olen todennut erittäin hyväksi suomalaisen männynhavupuu-uutteen. Olemme käyttäneet sitä vajaan puolivuotta, silti olemme vahvempia ja terveempiä kuin pitkiin aikoihin.
Tämä ei ole mainos, sillä en ole missään tekemisissä kyseisen valmistajan kanssa, vaan käytämme tuotetta sairaanhoitajaystävämme suosittelemana.

Älkää vajotko epätoivoon. Lohdutuksen sanoja tahdon lähettää kaikille narkolepsiaan sairastuneiden lasten vanhemmille!

uurija (nimimerkki)

Suomessa luotetaan viranomaisiin sokeasti.
Suomalaiset viranomaiset ja valtiovalta pettävät kansansa. Pettämisestä on tullut järjestelmällistä.

Työeläkeyhtiöiden johtajat ovat eräs ryhmä Suomen näkymättömiä kapitalisteja, joiden taloudellis-korporatistiselle vallalle ei ole maassa mitään vertaa.
Lue lisää:
http://www.eskoseppanen.net/index.php?option=com_c...

Esko Seppänen:
..."Jotta systeemi toimisi siihen tapaan kuin on tarkoitettu, siihen tarvitaan Suomen vapaan ay-liikkeen myötävaikutus. Sen edustajat on korruptoitu yksityisten työeläkeyhtiöiden maksamilla palkkioilla. Esimerkiksi Ilmarisen hallituksen varapuheenjohtaja Lauri Lyly (SAK) saa tehtävästään palkkioita noin 33 000 euroa vuodessa ja Mikko Mäenpää (STTK) Varman vastaavasta tehtävästä noin 37 000 euroa vuodessa. Sillä rahalla – tai ei ihan sillä rahalla, koska Ilmarinen maksaa Lylyn hyväksi 5 600 euroa ylimääräisiä eläkemaksuja ja Varma Mäenpään hyväksi 6 300 euroa – nämä toverit panevat pelipöytään jäsentensä eli tulevien eläkeläisten edut.

Varman hallituksen jäsen Jouko Ahonen Paperiliitosta osoitti, kenen joukoissa hän seisoi, kun hän lähti 22 500 euron vuosipalkkioilla ja 3 800 euron ylimääräisellä eläke-edulla puolustamaan Lylyn ja Mäenpään hyväksymiä villejä korotuksia työeläkeyhtiöiden johtajien miljoonapalkkoihin ja hulppeita parannuksia näiden muutoinkin erinomaisiin eläke-etuuksiin. Kun työpaikoistaan taistelevat paperiliittolaiset sen kuulivat, Ahoselta meni maine ja työt."

Anu Lindroos (nimimerkki)

Jouni Suonsivu,
aivan mahtava veto ja kehoitan kaikkia tekemään samoin! :)
Itse olen linkittänyt Facebookissa asiaa eteenpäin vetoomuksella. Kaikki, jotka haluavat tällä teemalla kaveripiiriin, jotta saamme porukkaa kasaan esim. mielenosoituksiin, pyytäkää saatetkstillä siellä kaveriksi.
Facebookissa on myös ryhmäni: Rokotuskriittiset ja Pakkorokotukset pannaan! Tätä kautta myös tarkoitus yhdistyä, ideoida, tehdä!!

Tässä vaiheessa haluan kertoa myös, että olen asettunut kansanedustajaehdokkaaksi IPU:een Hgin vaalipiiriin ja kaksi asiaa ajoi varovaisuuden takaa varmuuteen päätöksestä:
Kaataa pakkorokotuslaki ja EU. Ei sen vähempää!:) Sopi samalle verbille tuo ilmaisu, mutta pakkorokotulaki on vakavasti ottaen kaadettavissa kun sen vaan kansana teemme!!

MAtti Mottonen,
yhdyn ajatukseen, että ihmisen on tarkoitus kuolla - kunkin ajallaan, mutta ei rokotteiden aiheuttamana tai vauhdittamana tai elämänlaadun ohentumisena rokotehaittojen vuoksi. Mitä olisi tapahtunut, jos massarokotuksia ei olisi käynnistetty? Ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Ihmisiä ei kaatunut H1N1:een maissa, joissa ei rokotettu. Kaikki tieto on saatavilla. Minä ja perheeni emme valitse rokotteita.

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Kiitos, Anu! Onnea ja menestystä vaaleihin! Lähetin juuri ystävä- ja tuttavapiirilleni (ja vähän muillekin, mutta omista on hyvä aloittaa, sillä he uskovat helpommin, ja homma etenee taas heidän ystäviensä kautta - tämä on sitä hyvän ja kriittisen hyväveli/sisko -verkostoa, eli toimii se homma näinkin päin) saatekirjeellä varustettuna sähköpostin pakkorokotusten estämiseksi. Tajusin liian myöhään, että en ymmärtänyt jättää itselleni piilokopiota, jonka olisin voinut esimerkkinä liittää tähän kommenttiin. No, osoitekenttään laitoin yksinkertaisesti "Undisclosed recipients" ja kaikki muut vastaanottajat piilokopioina. Tätä keinoa käytän aina silloin tällöin, kun kaikkien ei tarvitse tai joskus pidäkään tietää toisistaan mitään. Sitten taas toisissa tilanteissa kaikki tulee joko suoriksi vastaanottajiksi ja/tai kirjeen kopion saajiksi.

Riikka teki tässä(kin asiassa) hienon perustan, jatketaan siitä ja ollaan aktiivisia kansalaisia.

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

...ja tässä vielä. Seuraavassa muodossa postasin itse. Saa vapaasti käyttää, muotoilla paremmaksi. Pääasia että homma etenee :)

Hyvä kansalainen,

lakimuutoksen 1.1.2011 myötä annetaan viranomaiselle mahdollisuus
yleisiin, pakollisiin rokotuksiin. Lakitekstin mukaan pakkokäytäntöä
voidaan soveltaa..."taikka muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä".

Tähän asti tapahtunutta vahinkoa ovat mm. narkolepsiatapaukset. Mitä
on odotettavissa?

Kehotamme sinua allekirjoittamaan pakkolain muutokseen tähtäävän adressin osoitteessa:

http://www.adressit.com/ei_pakkorokotuslaille

Huomaa, että adressi perustuu joukkovoimaan, joten oman allekirjoituksesi lisäksi on keskeistä toimittaa sama vetoomustuntemillesi ihmisille, jotta he puolestaan voivat allekirjoittaa sen. Parhaassa tapauksessa lain pakkokeinoon viittaava osio muutetaan/poistetaan, ja siihen tarvitaan vahva kansalaismielipide, jota kerätään tässä ja nyt.

Ystävällisesti,

minä (allekirjoitus xxxx)
vaimoni (allekirjoitus xxxx)

------------------------------------------------------------------------

Ei pakkorokotuslaille
Hallitus esittää muutettavaksi tartuntatautilakia.

Laki mahdollistaa, että valtioneuvosto päättäisi pakollisen rokotuksen toimeenpanon ajankohdasta ja siitä, mitä väestönosaa, ryhmää tai ikäluokkaa rokottamisvelvollisuus koskee, minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava.

Laki antaa liikaa valtaa valtioneuvostolle ja lakia voidaan käyttää vääriin tarkoituksiin.

Laki on tarkoitettu tulemaan voimaan 1. tammikuuta 2011.

Vastustamme lakiehdotuksen pykälää 12. Ja se pitää poistaa lakiehdotuksesta ja nykyisestä laista.

"12 §

Kunnan on järjestettävä yleisiä pakollisia rokotuksia sellaisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi, joka voi saada aikaan huomattavaa vahinkoa väestön tai sen osan terveydelle, taikka muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Valtioneuvosto päättää pakollisen rokotuksen toimeenpanon ajankohdasta ja siitä, mitä väestönosaa, ryhmää tai ikäluokkaa rokottamisvelvollisuus koskee, minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava. Ennen päätöksen tekemistä asiasta on hankittava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunto, jollei Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ole tehnyt asiaa koskevaa esitystä.

12 a §

Puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa toimeenpannaan pakolliset rokotukset kullekin ikäluokalle tartuntatautien leviämisen estämiseksi tai muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Sosiaali- ja terveysministeriö päättää pakollisen rokotusohjelman sisällöstä puolustusvoimissa ja rajavartiolaitoksessa hankittuaan asiasta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunnon."

Lähde

http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100243

Lista nimistä lähetetään sen esittäneelle nykyiselle (29.10.2010) hallitukselle ja esityksen allekirjoittaneille.

Pekka Koskinen

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jouni Suonsivu,

myös minä kiitän sinua ja vaimoasi vaivannäöstäsi ja aktiivisuudestasi!

Onhan näitä (nimimerkki)

Asiantuntijat myöntävät, että sikainfluenssa rokote 'saattaa aiheuttaa' tappavan hermosairauden

Experts admit swine flu jab 'may cause' deadly nerve disease
By Jo Macfarlane
Last updated at 11:24 PM on 16th October 2010
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1321203/...

konekäännös
http://tinyurl.com/36zabcf

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Asian sivusta: Minua on tämän tästä ihmetyttänyt D-vitamiinin kanssa leikkiminen. D-vitamiinia tungetaan kaikkiin tuotteisiin ja lisiä pitäisi nauttia, koska talvi. Miten ihmeessä täällä on kukaan selvinnyt talvista koskaan?

Tokihan se voi olla, että ihmiset ovat enemmän sisällä nykyään, mutta jotenkin kummallista on, että D-vitamiinia yrittää joka taho tunkea kurkusta alas.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Antti Ukkonen,

ajatellaan maitoa. Kun maito tulee lehmästä, siinä on kaikki.

Sitten se kuljetetaan meijeriin, missä se homogenoidaan (=tasalaatuistetaan), pastöroidaan jne

Siitä siis poistetaan rasvaa (jossa on ne D-vitamiinit), sitä ohennetaan ja tehdään vaikka mitä. Tämän takia maitoon lisätään siitä poistettuja aineita kuten kalkkia ja D-vitamiinia.

Valitettavasti lisättävä D-vitamiini on usein synteettistä (se on halvempaa) joten se ei imeydy ja sen lisäksi se kuluttaa elimistön omia magnesium-varastoja.

Kesällä taas, jolloin saisi auringosta luontaisesti D-vitamiinia, sen toimintaa hankaloitetaan tai estetään läträämällä nahkaan aurinkovoiteita.

Seurauksena ympärivuotiset D-vitamiinin puutokset.

Vieras (nimimerkki)

Ottaa antaa elintarviketeollisuus, kitinkatin paskat kantaa.

Oskari (nimimerkki)

Anttalaisen blogista mm. seuravaa mielenkiintoista:

http://www.anttalainen.com/valokuvaaja/viihde/uv-s...

"Ultraviolettisäteilystä

Ultraviolettisäteily eli UV-säteily on vaarallista. Erityisesti pitkäaaltoinen UV-säteily.

Lue ainakin yhteenveto sivun lopusta!

anttalainen.com 3D-stereo etusivu

Tämän sivun korjattu versio

Ihon luonnollisen suojamekanismin poistavat aurinkovoiteet saattavat aiheuttaa ihosyöpää ja aurinkolasit vahingoittavat silmiä. Kaikki tutkitut aurinkolasit ja aurinkovoiteet läpäisivät pitkäaaltoista UV-säteilyä yhtä hyvin kuin valoa. Koska silmän aukon koko kasvaa tummia laseja käytettäessä ja ainoastaan lyhytaaltoinen UV-säteily vaimenee merkittävästi, pitkäaaltoisen UV-säteilyn suhteellinen osuus silmän verkkokalvolla voi kasvaa jopa kymmenkertaiseksi. Uudentyyppiset kirkkaat aurinkolasit ovat 10-100 kertaa kaikkia nykyisiä tummia laseja parempi suoja.

Joitakin vuosia sitten jouduin työkseni etsimään sellaisia muovilaatuja, jotka läpäisevät huonosti pitkäaaltoista UV-säteilyä mutta hyvin näkyvää valoa. Sopiva materiaali löytyi pitkän etsinnän jälkeen. Samassa yhteydessä tutkin myös kaikkien löytämieni lasilaatujen, aurinkolasien ja suojavoiteiden ominaisuuksia. Kaikki nämä olivat UV-säteilyä vastaan yhtä tehokkaita kuin pelkkä ilma.

Aurinkolasit

Oikeasta materiaalista valmistetut, täysin kirkkaat aurinkolasit ovat 10-100 kertaa parhaita tummia aurinkolaseja parempi suoja pitkäaaltoista UV-säteilyä vastaan. Tämä johtuu kahdesta tekijästä. Silmän aukon pinta-ala voi pienentyä noin kymmenesosaan kun tummien aurinkolasien tilalle vaihdetaan kirkkaat aurinkolasit. Koska tummat aurinkolasit, silmälasit ja muut tavanomaiset materiaalit päästävät lähes kaiken pitkäaaltoisen UV-säteilyn lävitseen ja sopivasti valittu kirkas materiaali poistaa tästä vähintään 90 prosenttia, näiden tekijöiden yhteisvaikustus tekee parhaasta materiaalista valmistetut kirkkaat aurinkolasit 10-100 kertaa tummennettuja laseja paremmaksi. Tämän lisäksi ne poistavat lyhytaaltoisenkin UV-säteilyn paremmin kuin parhaat nykyisin tunnetut tummat aurinkolasit.

Miksi pitkäaaltoinen UV-säteily on vahingollista?

Valolla ja UV-säteilyllä ei ole mitään muuta eroa kuin aallonpituus mutta säteilyn vaikutus ihmiseen riippuu voimakkaasti aallonpituudesta. Valon ja UV-säteilyn ero on vastaava kuin matalan ja korkean äänen ero.

Allonpituudeltaan 200-300 nanometrin alueella oleva lyhytaaltoinen UV-säteily pysähtyy ihon pintaan, joka muutenkin rapisee hilseenä pois. Pitkäaaltoiseksi UV-säteilyksi kutsuttu noin 400 nanometrin UV-säteily tunkeutuu syvälle kudoksiin ja aiheuttaa siellä pysyviä vaurioita.

Myös näkyvä valo ja sitä pitempiaaltoinen infrapunasäteily tunkeutuvat syvälle mutta pitkäaaltoinen UV-säteily on juuri se säteilyn osa, joka on riittävän tehokasta aiheuttamaan vahinkoa ja samalla riittävän pitkäaaltoista tunkeutuakseen pintaa syvemmälle.

Kun aallonpituus kasvaa, teho laskee mutta tunkeutumissyvyys kasvaa. Aallonpituusjärjestys lyhimmästä pisimpään on lyhytaaltoinen UV, pitkäaaltoinen UV, näkyvä valo, infrapuna- eli lämpösäteily.

Aurinkovoiteet

Ihosyövän voi yrittää hankkia aurinkovoiteita käyttämällä. Aurinkovoiteet suodattavat lyhytaaltoista UV-säteilyä niin tehokkaasti, että niitä on uskallettu markkinoida UV-säteilyynkin perustuvilla väittämillä. Koska lyhytaaltoinen UV-säteily ärsyttää voimakkaasti ihon pintakerrosta, ärsytys poistuu tehokasta voidetta käytettäessä ja voiteesta näyttäisi olevan apua. Pitkäaaltoista UV-säteilyä ei kuitenkaan voida vähentää suurimmankaan suojakertoimen voiteilla. Pitkäaaltoinen, syvälle tunkeutuva UV-säteily iskee ihoon rajoittamattomalla voimalla kun ihon palamisena tunnettu, lyhytaaltoiseen UV-säteilyyn perustuva hälytysjärjestelmä on kytketty pois toiminnasta aurinkovoiteilla.

Monenlaisia uskomuksia

Näin vaarallisia ovat siis aurinkolasit ja aurinkovoiteet. Asia on todella aivan päinvastoin, kuin 999.9 promillea väestöstä uskoo. Paras suoja aurinkoa vastaan on käyttää kirkkaita aurinkolaseja ja jättää kaikki suojavoiteet kokonaan pois. Jos aurinko aiheuttaa tällöin ihon punoitusta, auringonpaisteessa on yksinkertaisesti oltu liian kauan ja sieltä pitää poistua. Aurinkovoiteiden käyttäminen merkitsee samaa kuin tulikuumaan esineeseen tarttuminen ilman tuntoaistia. Nahka palaa varmasti. Aurinkovoiteilla käsitelty iho vahingoittuu syvältä sisältä eikä sitä huomaa ennenkuin ihosyöpä puhkeaa tai oma peilikuva alkaa näyttää paljon ikäistään vanhemmalta.

UV-säteilyä suodattavan otsonin väheneminen napa-alueiden ilmakehän yläosista on aurinkovoiteisiin verrattuna merkityksetön ihosyövän lisääntymisen selittäjä. Mitä suurempi suojakerroin, sitä suurempi on riski vahingoittaa ihoaan. Aurinkovoiteita käytettäessä altistutaan monikymmenkertaiselle määrälle pitkäaaltoista UV-säteilyä suojaamattomaan ihoon verrattuna. Suhde voi olla tätäkin suurempi, koska aurinkovoiteiden käyttäminen aiheuttaa myös vaatetuksen pitkäaikaista vähentämistä ja vaatteiden tarjoaman lisäsuojan poistamista laajoilta kehon alueilta.

Tämän voi sanoa myös aivan toisella tavalla: vaatteiden vähentäminen lisää voiteiden käyttöä mutta sellainen menettely ihon suojauksen kannalta on järjetön kaikilta osin.

Aallonpituuksista lyhyesti

Kaikilla etenevillä värähtelyillä on aallonpituudeksi kutsuttu ominaisuus. Veteen heitetyn kiven aiheuttaman aallon aallonpituus on kahden aallonhuipun välinen etäisyys metreinä. Taajuus kertoo kuinka monta kertaa aallon huippu ohittaa paikallaan pysyvän havainnoitsijan sekunnissa. Näiden asioiden yhteys on sellainen, että aallonpituus saadaan jakamalla tutkittavan ilmiön etenemisnopeus sen taajuudella.

Kännykät toimivat noin 15-30 cm:n allonpituudella, radion ULA-alue vastaa noin kolmea metriä ja pitkäaaltolähettimet toimivat parin kilometrin aallonpituudella. Näistä kännykkä toimii huonoiten maastoesteiden takana kun taas pitkäaaltoasemien lähetykset tunkeutuvat kaikkialle.

Voit tehdä kuitenkin säännöstä poikkeavan havainnon kännykän kanssa. Laita se kattilaan ja kansi kattilan päälle. Soita sitten kattilaan toisella puhelimella, niin huomaat, että soitto menee perille näinkin umpinaiseen metalliesineeseen. Kääri sitten kännykkä monen tiiviin muovipussin sisälle ja upota muumio kattilaan veden alle. Soita muumiolle. Kännykän soittoääni on hiljainen mutta se kuuluu. Ohut alumiinifolio on tehokkaampi suoja kuin vesi ja useimmat kattilat ja estää soiton menon perille.

Puoli mikrometriä eli 500 nanometriä on puolet millimetrin tuhannesosasta. Sähkömagneettiset aallot kuten valo, UV-säteily ja kännykän signaali etenevät valon nopeudella, joka on noin 300000000 metriä sekunnissa. Siis kahdeksan nollaa kolmosen perässä.

Yhteenveto

Ei ole mitenkään uutta, että tummat haluavat olla vaaleita ja vaaleat tummia. Kuidas saada ruttu pruuniks? Kun lisäksi jokainen haluaisi olla muualla kuin on, suuri määrä pohjoisen vaaleaa nahkaa ja herkkiä silmiä joutuu aivan liian kovaan käsittelyyn auringon voimakkaassa ultraviolettisäteilyssä.

Mittausten mukaan huonoimmat kirkkaat aurinkolasit ovat noin kymmenen kertaa tehokkaampi suoja kuin parhaat UV-merkityt tummat aurinkolasit.

Parhaat kirkkaat aurinkolasit ovat noin 100 kertaa paremmat kuin parhaat UV-merkityt tummat aurinkolasit.

Aurinkovoiteiden käyttö lisää pitkäaaltoisen UV-säteilyn määrää iholla erittäin paljon. Ihon suojaamiseen käytettävät voiteet ovat siksi todennäköisesti suurin ihosyövän lisääntymisen syy. Kaikki vastaväitteet merkitsisivät, että pitkäaaltoinen UV-säteily ei aiheuttaisi ihosyöpää mikä olisi vastoin laajojen tutkimusten tuloksia. Tässä esitetty väite, että aurinkovoiteet aiheuttavat ihosyöpää on siten näin pääteltynä erittäin luotettava arvio. Vastaava säteilyongelma koskee silmiä aurinkolaseja käytettäessä. Aurinkolasit, UV-säteilyn suodattamiseen perustuvilla väitteillä myytävät silmälasit sekä aurinkovoiteet ovat vaarallisia.

Osa tämän UV-säteilyä käsittelevän sivun aineistosta perustuu koulutuksen, kokemuksen ja mittausten perusteella tehtyihin arvauksiin. Tähän ei kuitenkaan sisälly lääketieteellistä asiantuntemusta ja useat väittämät ovat niiltä osin epätieteellisiä - osuivat ne sitten oikeaan tai eivät.

Silmälasien, aurinkolasien ja aurinkovoiteiden maahantuojia sekä silmä- ja ihotautilääkäreitä pyydetään ottamaan yhteyttä."

Vieras (nimimerkki)

Kiitos Riikka jälleen. Näitä asioita ei pidä haudata.

Minä vaan (nimimerkki)

Mietin vaan sitä että kaikki tapaukset eivät varmaankaan tule julki. Kävin taannoin erään vaihtoehtohoitajan luona hoitamassa itseäni. Oli puhe tästä rokotteesta. Hän kertoi että hänen perhetuttavansa 9 vuotias poika sai rokotteen ja noin puolen vuoden päästä hän alkoi oireileen. Kysymyksessä oli Epilapsia.

Syy yhteyttä ei tietenkään pohdittu. Kuinkakohan monta tämänkaltaista tapausta on olemassa, mutta jää ikuiseksi ajoiksi unholaan? Kaikki oireet eivät varmaankaan johdu rokotteesta mutta eivätkö mitkään?

Vieras (nimimerkki)

Illuminatin palveluksessa työskennellyt mies kertoo, miten ihmiset, kansat aivopestään.

Todella ajankohtainen info juuri nyt.

http://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk&feature...

"vaikka kaikki faktat lyödään pöytään ja eteen, niin ihmiset eivät suostu uskomaan"

Vieras (nimimerkki)

Lainaan kahta kommenttia Mirjaleenan blogista:

-"Kysyisin vielä, voisitko nimetä asteita Bildenbergistä ylöspäin? Ja ehkä kuvailla hierarkian eri asteiden tehtäviä ja vaikutusvaltaa."

-"USA:n sotakoneistohan on tärkeässä asemassa ja sitä varten tarvitaan ohjausryhmiä.

Tärkeimpiä ovat CFR eli Council on Foreign Relations www.cfr.org ja Trilateral Commission USA-Eurooppa-Japani koordinaatioon.

Näiden kautta vaikutetaan suoraan USA:n ja Euroopan ja Aasian johtajiin.

Sitten on yksittäisiä kovia pelureita kuten Rockefellerit, Kissinger, Brzezinski, Soros, jotka ovat takapiruina näissä kaikissa.

Vielä ylempänä ovat Iso-Britannian kuninkaalliset ja muut Euroopan kuninkaalliset, joilla on vanhaa rahaa ja vanhat rikolliset perinteet: oopiumsodat, imperiumien luomiset ja kokonaisten maanosien orjuutukset.

Samoin Vatikaani on korkealla.

Työkaluina näille löytyy IMF, Maailmanpankki ja YK, joiden kautta pyritään sanelemaan epädemokraattista politiikkaa heidän halujensa mukaisesti.

Tuosta vielä kun mennään ylös tai elleipä heidän taakseen löytyy synkempiä ja harmaampia henkilöitä, jotka eivät julkisuudessa paljoa ole: "Society of Jesus" johon kuuluvat jesuiitat jotka ovat erittäin keljuja hahmoja - samat tyypit ovat olleet ristiretkien, noitavainojen, uskonpuhdistusten ja muiden julmuuksien takana ja käyttävät kulissina kristinuskoa mutta ovat kaukana siitä.

Joka tasolla ja tasojen välissä löytyy hämmentävä määrä rikollisuuteen taipuvia mieliä ja korruptiota.

YK:n korruptionvastainen johtaja totesi vuoden 2008 kriisistä, että ainoastaan rikollinen raha piti pankit pystyssä.

!! Mielenkiintoinen kuriositeetti on, että 40-vuotisen uran YK:ssa tehnyt varapääsihteeri Robert Muller on vannoutunut ja julkisesti tunnustava Luciferin palvoja ja on edistänyt kampanjoita jotka heidän "ilosanomaansa" hänestä eteenpäinvievät."

- Adolf Hitler; Mein Kampf

"Massat hekumoivat merkityksettömien valheellisuuksien kanssa päivittäin, mutta heidän päähänsä ei koskaan tulisi rakennella kolossaalisia epätotuuksia."

"MITÄ SUUREMPI VALHE, SIKSI, SITÄ TODENNÄKÖISEMMIN SE USKOTAAN ! "

"Hallituksille on onni etteivät ihmiset ajattele."

"Terrorismi on paras poliittinen ase, sillä mikään ei aja ihmistä eteenpäin kovemmin kuin äkkikuoleman pelko."

repe (nimimerkki)

Suosittelen lukemaan Mein Kampfin, ennen kuin veistelet sieltä mitään. Nimenomaan tuo suuren valheen teoria syntyi hänen tarkasteltuaan aikansa mesiaa, jonka jo silloin omistivat sionistijuutalaiset. Pääasiassa. Juuri heidän lehdistään hän sanoi tämän tutkielmasna valheen ja propagandan tutkielmansa tuohon osioon. Tuo ensimmäinen sitaatti oikestaan sen kumoaakin. Kansoille onkin valehdeltu paljon nyt, kun 200 vuotta se on noussut ja ryhtynyt lukemaankin lopuksi. Silti ihmiset eivät osaa arvata, kuinka paljon heiolle valehdellaan. Siksi he uskovat uskomattoman törkeisiin valheisiin., Esim. kaasukammiot ja 6 miljoonaa murhattua juutalaista ovat tällainen suuri valhe, jota ei osata kyseenalaistaa, kun sitä tulee joka tuutista. Muut kohdat ovat sanoisinko melkoisesti tiivistettyjä luonnehdintoja esityksistä. Hitler kirjoitti avoimesti mietteensä kansalle opiksi ja jokaisen luettavaksi.

Tuo Vatikaani on vain yksi suurfinanssipeluri pankkinsa kanssa. Sen jesuiitoilla ei ole suurta valtaa, koska EU on USA:n protektoraatti ja sionisteilla kaikki media- ja poliittinen valta. Suurin osa maailman mammonastakin. Rothschildien imperiumi on satelliitteineen kahminut valtaa ja mammonaa jo satoja vuosia. Se on se korkein aste, minkä Israelin rakentamisesta maailman keskukseksi jo huomaa. Lähes kaikki keskuspankit ovat Rothschildien dominoimia, tärkeimpiä FED ja Englannin pankki.

Espoo Calls (nimimerkki)

Tuo Hitlerin kommentti "mitä suurempi valhe, sitä todennäköisemmin uskotaan" on suora siteeraus Hitlerin Mein Kampfista, jossa Hitler kuvailee sionistijuutalaisen median toimintaperiaatteita.

Tuosta sitten sionistimedia on vääntänyt asian ihan päälaelleen. Suosittelen lukemaan alkuperäisteoksen, voi hieman silmät aueta.

repe (nimimerkki)

Joo mm. tuota yritin sanoa. On näköjään kieliasu kärsinyt vahingossa hetkittäin.

repe (nimimerkki)

Vielä täytyy palata tähän isoon valheeseen. Osaksi taitaa olla kyse siitä, että ihmisten on helppoa uskoa satuihin.Herkkäuskoinen ihminen uskoo järjettömään ja tunteisiin vetoavaan satuun, jos sellaista aletaan rakentaa johonkin isoon ja tosi kovaan juttuun. Esim. holokausti on jo mennyt mahdottomuuksiin ja oli alunperinkin satua. Se uskottiin, kun oli hoettu natsien pahuutta kymneiä vuosia ja koska ihmiset halusivatr luottaa mediaansa jaettä heidänmaansa on oikealla asialla ja vastustaja olisi hyökkääjä. Mutta ilmeisesti holokaustisadut, jotka rakentuvat Hollywoodin tuotannonja jatkuvasti jauhetun valheen varaan, uppoavat ihmisiin siksi, että he eivät halua monimutkaista ajattelua ja liian vaikeaa tai sitten harmaata faktan etsintää ja eivät useinkaan syvenny ajattelemaan. Heidät kun on vielä petetty siten, että heille on uskoteltu kaiken olevan toidistettua. Useat eivät ole vielä heränneet siihen, että yliopistot voisivat valehdella kaiken mahtikäskystä, vaikka näkevät silmien edessä aggresion, joka kohtaa toisinajattelijaa. Mutta kaikkeen vaikuttaa se, että uskotaan herkemmin epätodellisiin satuihin kuin ajatellaan, mikä on mahdollista tai mahdotonta. Koska ei ajatella itse, vaan kaikki kaadetaan ylhäältä.

repe (nimimerkki)

Vielä täytyy palata tähän isoon valheeseen. Osaksi taitaa olla kyse siitä, että ihmisten on helppoa uskoa satuihin.Herkkäuskoinen ihminen uskoo järjettömään ja tunteisiin vetoavaan satuun, jos sellaista aletaan rakentaa johonkin isoon ja tosi kovaan juttuun. Esim. holokausti on jo mennyt mahdottomuuksiin ja oli alunperinkin satua. Se uskottiin, kun oli hoettu natsien pahuutta kymneiä vuosia ja koska ihmiset halusivatr luottaa mediaansa jaettä heidänmaansa on oikealla asialla ja vastustaja olisi hyökkääjä. Mutta ilmeisesti holokaustisadut, jotka rakentuvat Hollywoodin tuotannonja jatkuvasti jauhetun valheen varaan, uppoavat ihmisiin siksi, että he eivät halua monimutkaista ajattelua ja liian vaikeaa tai sitten harmaata faktan etsintää ja eivät useinkaan syvenny ajattelemaan. Heidät kun on vielä petetty siten, että heille on uskoteltu kaiken olevan toidistettua. Useat eivät ole vielä heränneet siihen, että yliopistot voisivat valehdella kaiken mahtikäskystä, vaikka näkevät silmien edessä aggresion, joka kohtaa toisinajattelijaa. Mutta kaikkeen vaikuttaa se, että uskotaan herkemmin epätodellisiin satuihin kuin ajatellaan, mikä on mahdollista tai mahdotonta. Koska ei ajatella itse, vaan kaikki kaadetaan ylhäältä.

repe (nimimerkki)

Kele kun ei sanahaasteet näy. Noi ei kommentti hävinnyt, mutta tuli (onneksi vain ) tupla.

Vielä tuli mieleen se, miksi huijjaus onnistuu. Osinhan tuossa tuli jo sokea luottamus "demokraattisen" järjestelmän vapauteen ja avoimuuteen ja yhteiskunnan luotettavuuteen. Eli kuotetaan siihen, että yhteiskunta ajaa suurekis osaksi hyvää asiaa ja jopa melkein kaikille. Kaikenlainen hyväuskoisuus. Yhteiskunta on aivopessyt uskomaan hyvää eliitistä, puolueista, maailmaneliitistä ja USA:sta, kaikkeen. Sama media aivopesee pienestä pitäen ja ihmiset eivät uskalla puhua. Pitää ajatella itse. Osa jää pimentoon, koska osa valheista on tehty eri poliittisille kuppikunnille pyhiksi. kaikki kuppikunnat ja ajatussuunnat pyrkivät hallitsemaan laumaansa ja ihmiset haluavat kuulua ryhmiin. He valehtelevat tai kiihkoilevat uskossa ryhmien puolesta. Kapinallisiltakin vaikuttavat ryhmät on muovattu nykyiseen muotoonsa tai jopa luotu eliitin ideapajoissa ja osaksi jo alusta lähtien solutettu luottohenkilöillä jopa. Siten jotkin asiat voidaan tedä kaikille pyhiksi ja toisinajattelu vaaralliseksi (esim. holokausti). Tie uskole ja satutarinoille on auki. Vaikka ihan kaikkea ei uskoisikaan, niin kaikki uskovat ihmeteltävän paljon selvää potaskaa.

Huolestunut isä (nimimerkki)

Hei

Kaikki tekemään kantelu Eduskunnan Oikeusasiamiehelle THL:n ja STM:n toimista. Törkeää touhua. Rokotutin 3- vuotiaan lapseni, konsultoituani useita lastenlääkäreitä asian tiimoilta. Kaikki lääkärit vakuuttivat minulle, että rokotus on turvallinen. Nykyään ei voi enää lääkäreihinkään luottaa. Luoja tai joku muu noita tahoja auttakoon, jos poikani sairastuu. Toivon että näin ei käy. Myötätuntoni kyseisten sairastuneiden lasten vanhemmille. Voimia!

Vieras (nimimerkki)

Näyttää olevan yleistä, että joku viranomaistahon edustaja sanoo riippumaton tieteellinen tutkimus on osoittanut,että tämä on täysin turvallista ja tehokasta.

Missä on lähdeviitteet? Miksei media niitä vaadi?

Jos niitä olisi kyllä media ne varmaan kissankokoisin kirjaimin julkistaisi.

Tosi vahva rokotepaukku pikkulapsille ensi vuoden alusta ja tietysti tänne Suomeenkin sitä suunnitellaan kaikessa hiljaisuudessa.

Toddlers will have jabs for SIX diseases at once
By David Derbyshire
Last updated at 8:07 AM on 22nd November 2010
Read more:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1331738/...

konekäännös
http://tinyurl.com/37mhqfh

Vieras (nimimerkki)

OXPAHA ALOITTAA TOIMINTANSA

Oxpaha Internet-julkaisu aloittaa varsinaisen toimintansa tammikuussa 2011. Joulukuun 3. päivä ilmestyy lehden esittelynumero, jolla lukijat pääsevät tutustumaan sen sisältöön.

Oxpahan on julkaisu joka kirjoittaa ja tekee TV ohjelmia liittyen mediaa, politiikkaa ja yhteiskuntaa koskevia asioita. Julkaisun yksi perusajatus on, että varsinkin media, sellaisena kuin se tämän päivän Suomessa toimii, on varsin kaukana niin sanotusta "vapaan lehdistön" käsitteestä. Mediaa ohjaa monet eri tekijät. Yksi tärkeimmistä on talous. Oxpaha avaa lukijoilleen näitä median eri taustakytköksiä ja verkostoja, auttaen lukijaa ymmärtämään paremmin miksi kirjoitetaan ja miten kirjoitetaan. Samalla Oxpaha haluaa kirjoittaa sellaisista asioista joista ns. valtamedia, edellä kerrotuista syistä, vaikenee.

Oxpaha aloittaa myös omalla netti TV:n tuottaen ohjelmia saman periaatteen mukaan. Julkaisusta tulee vahvasti lukijoidensa näköinen, se on interaktiivinen media ja toivoo lukijoiden mukaan tuloa mahdollisimman laajalla rintamalla. Oxpahasta on media, johon lukijat voivat luottaa.

Julkaisuun voi tutustua 3.12. lähtien osoitteessa www.oxpaha.fi

Vieras (nimimerkki)

Kiitos tiedosta, mutta kyllä ihmetyttää tuo nimen valinta kun Suomessa ollaan!

Minua ei ainakaan tuo nimi saa kiinnostumaan pikemminkin vieroittaa ja ehkä se on tarkoituskin suunnata vain tietyille valikoidulle tahoille.

Vieras (nimimerkki)

Jaa kysyisinkin mitä tämän oxpaha median takana oikein piileekään?

Ainakin sillä on seuraava merkitys.

OXPAHA TURVALISUUS POLIISI CCCP MERKKI
http://www.huuto.net/kohteet/oxpaha---turvalisuus-...

uurija (nimimerkki)

Pari nopeaa huomiota sivujen silmäilyn jälkeen.
Hiukan outo konsepti, ristiriitaista viestiä. Ilmoitetun toiminta-alueen asiantuntemus ei vakuuta.

Ensinnäkin, kerrotaan, että tulevaisuudessa tehdään nettilehteä.
Kokemus osoittaa, että vain hyvin harva kykenee lunastamaan alalla tämäntyyppisen lupauksen.
On kyse erittäin käsityövaltaisesta ja tietointensiivisestä, noin yhden yksilön jatkuvasta työpanoksesta.

Pari poimintaa sisällön esittelystä:

Salaliittoteorioihin "ei oteta kantaa", mutta kirjoitellaan niistä kumminkin.
Miksi ihmeessä?
Jollei ole mitään sanottavaa, miksi kirjoittaa moisesta?

Talouden aihepiiri kuuluu myös sisältöihin.
Taloudesta kirjoitetaan tavalla, joka on tuttu pankkien ja pikavippifirmojen mainoksista:

..."Muutos-sivusto kirjoittaa taloudesta ja siitä, miten tavallinen suomalainen voi toimia, jotta hän turvaa omaan elämäänsä tarvittavan varallisuuden. Ja mahdollisuuden elää."

Tommi Mäkinen

vähintään outoa, kaiken valehtelun jne. jälkeen, vieläkin THL itse tutkii omia rikoksiaan..?

Vieras (nimimerkki)

Jouni Suonsivu,
mahtavaa kun olet mukana taistossa noin innolla!
Meitä on onneksi jo paljon! Kiitos sinulle!

Tuli noottia kuolemantapauksen ilmoittamisesta.
Tietenkin on totta, että mitään kausaliteettia en pysty osoittamaan täytenä faktana. Mutta mielestäni on niin, että koska viranomaiset puhuvat vain ja ainoastaan `ajallisesta yhteydestä` kuolemantapauksiin, on meidän pidettävä niitä esillä ja vaadittava viranomaisia tutkimaan yhteyksiä. MIssä tilastot rokotettujen/rokottamattomien kuolemista rokotusten jälkeisiltä viikoilta / sairauksien puhkeamisesta rokotusten jälkeen. Emme voi luottaa siihen, että viranomaisilla (THL:n liian monella pallilla istuvilla henkilöillä) olisi intressiä edes tutkia asioita mahdollisten rokotehaittojen valossa. Kyllähän Suomessakin todennäköisyys saataisi tilastoitua, jos haluttaisi.

"Hiljattain CDC:lle, Yhdysvaltain Tartuntautivirastolle esitetty data paljasti shokeeraavia asioita H1N1-sikainfluenssarokotteen vaikutuksista raskaana oleviin naisiin. Progressive Convergen kokoama raportti osoittaa, että aiempiin vuosiin verrattuna keskenmenojen määrä nousi 700 prosenttia ajanjaksolla, jolla sikainfluenssarokotteita annettiin."
Mikä on Suomen tilanne? Missä tilastot?
Todella outoa, että esim. minä olen kuullut välillisesti arvioiden jopa kymmenistä keskenmenoista. Juuri ma kuulin autoni takapenkkiläiseltä, että naisen serkku sai keskenmenon loppukomanneksella. Pakkohan asioilla on olla yhteyttä, ei näitä tarinoita aiemmin olla kuultu tässä mittakaavassa. JA ainakin naisväen keskuudessa keskenmenoista puhutaan, tiedoksi skeptikkomiehille. :)

D-vitamiinista:
Kun kevyttuotteet levisivät marketteihin ja mikroaaltouunit koteihin, eikö ole ajallinen yhteys aikamme ilmiön: paniikkihäiriön syntyyn?
Tämä olisi hyvinkin pitkä juttu, mutta typistetysti:
Ravinteiden vähyys ja D-vitamiinin puute tuo mm. paniikkihäiriöön liittyvää silmien toimintahäiriöitä. D-vitamiinia lisäämällä yllä olevien kansainvälisten suositusten mukaisesti reippaasti poistaa paniikkihäiriön. Villi väitekö? Testatkaapa! Miltei jokainen tuntee jonkun näinä päivinä.
Syö D-vitamiinia!! Äläkä ihmettele! :)
D3 nimenomaa, nothing else!

Myös rokotettujen immuunipuolustukseen nimenomaan tätä - sekä KARNOSIINIA. Ainoa aine, joka pystyy poistamaan elohopean aivoista.

Kylläpä taas rönsyilee...:)

Vieras (nimimerkki)

"vähintään outoa, kaiken valehtelun jne. jälkeen, vieläkin THL itse tutkii omia rikoksiaan..?"

Mielestäni siinä ei ole mitään outoa, ihan loogista menoa.

Sama kv. rikollismafia omistaa kv. rahoitusjärjestelmän, mediat, poliittisen järjestelmän, YK:n, WHO:n, lääkekartellit, joten he "tutkivat" omat juttunsa.

Tämä meno jatkunut jo kauan.

p.s.
Voiko olla ihmisten korruptoituneempaa laitosta kuin WHO, ja tämä laitos määrää globaaleista roktotusohjelmista.

Vaikuttaakin voi.

http://www.adressit.com/?page=statistics&petition=...

Äkkiäkös ne taas laittaa jonkun uuden viruksen liikenteeseen ja nostaa pandemia tason tappiin, numero 6, kuten WHO teki tässä sikainfluenssa tapauksessa, joka tappoi peräti alle 20 000 ihmistä yli puolessatoista vuodessa globaalisti, todella vaarallinen oli tauti, heh heh.

esim. liikenneonnettomuukset ovat paljon tappavampia jo yksin USA:ssa tuolta ajalta.

Ja joka päivä kuolee n. 20 000 ihmistä nälkään, siis ihan joka päivä.

Anu Lindroos (nimimerkki)

Huolestunut isä,
voin vain kuvitella tunteesi...
Täälläpä onkin paljon vinkkejä kehon puhdistukseen.
Itse käyttäisin myös happivettä.
www.suomenhappivesi.fi antaa infoa.
Myös homeopaatti voi antaa hoitoja ja eliminoida rokotteiden
pitkäaikaisvaikutuksia. :)

Vieras (nimimerkki)

Mitä tarkoittaa sana oxpaha?

ei kirjautunut (nimimerkki)

H1N1 Vaccines Contributed to 3587 miscarries and stillbirths in 2009
http://thepopulist.net/?p=6630

sinkd. (nimimerkki)

http://vigilantcitizen.com/?p=5855

H1N1 vaccine linked to 700 percent increase in miscarriages

Tommi Mäkinen

A.Heikkilän blogista:
"Olen kirjoittanut raskauksiin liittyneistä komplikaatioista. Tässä erään kätilöopiskelijan viesti minulle."

"Synnytyssalissa ja noin viikko rokotusten alkamisen jälkeen kätilöt olivat täystyöllistettyjä pieniviikkoisten supistelevien äitien kanssa. Jopa meitä opiskelijoita yritettiin värvätä sinne töihin kun hoitavat kätilöt loppuivat kesken. Kätilöillä oli yleinen huuli se että on vihdoinkin keksitty pomminvarma synnytyksen käynnistyskeino, h1n1 piikki. Mutta aika hyshys näistä ollaan oltu."

VieRas (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Niin, media varmaan villiintyy kohta taas täysin, merkit on jo ilmassa! :D

Eli siis mitä ihmettä, sadoilla varusmiehillä on nyt INFLUENSSA !!!???
Kuumeessa maataan jonkin aikaa. Se siitä. (useimmiten)
Mitään vakavaa ei noilla varusmiehillä ole juuri nyt influenssansa kanssa ollut. Hirveä HALOO!

Minullakin oli luultavasti h1n1 viime helmikuussa, viikon osa-levolla selvisin ihan ok. Kauhea kurkkukipu, kova kuume, yskä, särky, palelu... yms.
Ei ollut kivaa, mutta ei mitään influenssaa pahempaakaan.
Toki on poikkeuksia toisinaan, riippuen tapauksesta.

VieRas (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

"Päijät-Hämeen keskussairaalan infektioylilääkäri Juha Salonen on seuranut huolestuneena epidemian puhkeamista Parolassa. Salonen arvioi, että sikainfluenssaa tavataan laajemmalti viimeistään vuodenvaihteessa."

Miksi huolestuneena? :D
Huolestuttavaa kun (lähes) kausi-influenssaa on liikkeellä?

uurija (nimimerkki)

Miten ihmeessä nämä asiantuntijat voivat tietää, että kyseessä olisi sikaflunssa?

Jälleen sama viranomaisvalhe menossa median läpi ilman mitään kritiikkiä.

Onko nyt tehty aivan uutta virusoppia, täysin uusi luku lääketieteeseen, jossa virusmäärittely vedetään arvaamalla hatusta?

Vai onko niin, että flunssaviruksen laatu sanellaan tästedes rokotevalmistajien ja viranomaisten tiedotteissa?

Kukaan lääkärikään ei siis lainkaan ihmettele, miten on mahdollista diagnosoida nuhakuume H1N1:ksi ilman testejä?

Jouko (nimimerkki)
Jouko (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

UUTTA TIETOA NARKOLEPSIALAPSISTA:

Virallinen luku on nyt noussut diagnosoiduista 37:sta lapsesta 42:een lapseen.
Tieto tuli juuri minulle.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Keskisuomalainen kirjoittaa narkolepsialapsista:

Anna-Maija Tuuliainen

"Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää sittenkin tilaisuuden perheille, joiden lapset sairastuivat narkolepsiaan sikainfluenssarokotteen saatuaan.

Narkolepsiaperheiden tiedotteen mukaan sairastuneiden lasten vanhemmille vastattiin ensin, ettei ministeriöllä ei ole määrärahoja tilaisuuden järjestämiseen. Perheet esittivät sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikolle (kok.) vetoomuksen asiasta Ajankohtaisessa kakkosessa 9. marraskuuta. Tämän jälkeen he saivat tiedon 13. joulukuuta järjestettävästä tilaisuudesta.

Suomessa on sairastunut yli 40 lasta ja nuorta narkolepsiaan sikainfluenssarokottamisen jälkeen, ja lisää lapsia on tutkimusjonoissa.

- Osa lapsista on niin huonossa kunnossa, että koulunkäynti on mahdotonta tai hyvin vaikeaa. Lapsilla on muun muassa katapleksiaa, joka vie jalat alta pahimmillaan kymmeniä kertoja päivässä, vanhemmat kertovat tiedotteessa.

Kuka ottaa vastuun?
Perheet ovat hakeneet muun muassa Kelan vammaistukea ja omaishoidontukea, koska arki sairaan lapsen kanssa on hyvin vaikeaa. Perheet vaativat riippumatonta tutkimusta rokotteen aiheuttamasta narkolepsiasta. He haluavat myös tietää, kuka ottaa vastuun rokotehaitoista.

Vanhempien mielestä on korkea aika keskustella avoimesti rokottamisesta, rokotteiden haitoista ja "täysin turhista ns. elintasorokotuksista". Heidän mukaansa on myös avattava keskustelu siitä, voiko Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tehdä tiivistä yhteistyötä lääkeyhtiön kanssa. He vaativat lisäksi THL:n ylilääkäri Terhi Kilven siirtämistä pois narkolepsiatutkimusryhmästä eturistiriitojen vuoksi.

Vanhemmat haluavat tietää, minkä takia rokotteeksi valittiin GlaxoSmithKlinen valmistama Pandemrix-rokote, jossa oli uusi, aiemmin lapsilla käyttämätön tehosteaine."

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/ministeri%C3%B6...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Keskisuomalaisen jutussa mainittu tilaisuus järjestetään 13.2 2010 STM:n Meritulli-tiloissa.

Saamassani medialle osoitetussa kutsussa mainitaan että "Viimeisimpien tietojen mukaan narkolepsiaan sairastuu vuosittain keskimäärin 60 henkilöä".

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=71a37e08b4&v...

Tilannetta hämmennetään tahallaan sekoittamalla koko väestön ja lasten luvut. Aiemmat luvut luvut 2-7 tai keskimäärin kolme ovat olleet narkolepsiaan sairastuneiden lasten määriä. Luku kuusikymmentä taas sisältää lapset ja aikuiset.

Neurologi ja unitutkija Markku Partinen sanoi elokuussa 2010 mm. IL:ssa ja US:ssa että narkolepsiaan sairastuneiden lasten vuosittainen määrä on nelinkertaistunut. Elokuussa oli diagnosoitu vasta noin 20 lasta, ja lisää oli jonossa. 20 lasta oli siis nelinkerroin normaalia enemmän.

Vieras (nimimerkki)

Tuohon narkolepsiaan suomenkielisen Wikipedian kertomana vahvistaa Riikan kirjoittamaa.

Siellä kerrotaan selkeästi, että lapsilla keskimäärin 3 tapausta vuodessa.

" Narkolepsia
H1N1-pandemia ja Pandemrix-rokote

Suomessa vuodenvaihteessa 2009–2010 esiintynyttä H1N1-influenssaa eli sikainfluenssaa vastaan annetun Pandemrix-rokotteen saaneista 37 lapsella on raportoitu narkolepsia epäiltynä rokotteen haittavaikutuksena, kun normaalisti lasten narkolepsiatapauksia ilmenee vuodessa keskimäärin noin kolme. Tiedetään, että infektiot aiheuttavat narkolepsiaa. Narkolepsian syyksi on epäilty rokotuksia, sikainfluenssaa, niiden yhteisvaikutusta ja/tai jonkin muun tekijän vaikutusta. Alustavia tutkimustuloksia syy-yhteydestä odotetaan saatavan joulukuusta 2010 alkaen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suositti 24. elokuuta 2010 rokotusohjelman keskeyttämistä varotoimenpiteenä, ja lastenneurologit ja THL:n asiantuntijat päättivät tutkia Pandemrix-rokotteen ja narkolepsian yhteyttä; tosin alustavienkin tulosten saanti kestää useita kuukausia. [2]

Myös Euroopan lääkevirasto aloitti rokotteen ja narkolepsiatapausten mahdollisen yhteyden selvittelyn, kun ajallisesti rokotteen kanssa yhteensattuvia narkolepsiatapauksia raportoitiin Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Ranskassa.[3]

Ruotsin lääkeviraston alustavan tutkimuksen mukaan narkolepsia on kuitenkin lisääntynyt Tukholman läänin alueella yhtä paljon sekä Pandemrix-rokotetuilla että rokottamattomilla. Tapausten vähäisen määrän (neljä rokotettua, kaksi rokottamatonta) vuoksi asiasta ei kuitenkaan vielä voide tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä. [4]"

Sivua on viimeksi muutettu 18. marraskuuta 2010 kello 23.14.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Narkolepsia

Saa nähdä milloin sivua uudelleen muutetaan ja mihin suuntaan?

Olen aiemmin huomannut muiden asioiden yhteydessä, että suomenkielisen Wikipedian sivuilta häviää monta kertaa merkittävää tietoa ja yhdentekevää tulee tilalle.

Vieras (nimimerkki)

Muistin virkistämiseksi

H1N1 vaccine suspended due to suspected links to increased narcolepsy in children and adolescents

Finland Suspends H1N1 Vaccine

By Epoch Times Thursday, August 26, 2010

By Stephanie Lam & Chowa Choo
.....,

According to Marjo Renko, chairwoman of Finland’s national group of experts on vaccines, a substance was identified as possibly cause narcolepsy, but later denied it.
.....,
http://www.canadafreepress.com/index.php/article/2...

konekäännös

H1N1-rokote keskeytettiin epäillään linkkejä kasvoi Narkolepsia lapsille ja nuorille

Suomi Keskeyttää H1N1 rokotteen

Tekijä Epoch Times torstai 26 elokuu 2010

Stephanie Lam & Chowa Choo

...,
Mukaan Marjo Renko, puheenjohtaja Suomen kansallisen asiantuntijaryhmän rokotteiden aine on tunnistettu mahdollisesti aiheuttavan narkolepsia, mutta myöhemmin kielsi sen.

.....,

http://tinyurl.com/37uj7qf

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Ennustan, että Suomessa folion kulutus tulee kasvamaan lähiaikoina yli 700%, syynä ihmisten suuri hinku ruveta käyttämään foliohattuja, ettei valtiovalta kykene ohjaamaan heidän ajatuksiaan.

Oikeasti, ihmiset, mikä teitä vaivaa? Kyllä, olen terveydenhuollon ammattilainen ja sattumalta tiedän varsin paljon rokotteista. Ymmärrän myös huomattavan paljon journalistiikasta ja siitä, ettei ihan kaikkia mahdollisia lähteitä voi pitää luotettavina. Vielä huolestuttavampaa on se, että selvästikin jotkut täällä käyttävät lähteitä ajaakseen omaa etuaan kuten kaupatakseen vaihtoehtohoitoja.

Wikipedian käyttäminen lähteenä on kaikilla mahdollisilla tieteenaloilla varsin huonoksi katsottu vaihtoehto, koska kyseessä on sivusto, jolle kuka tahansa saattaa kirjoittaa mitä päähän pälkähtää, eikä kukaan tarkista tekstiä.

Selkeää kausaliteettia narkolepsian ja rokotteen tai sen adjuvantin välillä ei ole koskaan kyetty todistamaan. Kyllä, Suomeen tilattu rokote tilattiin eri toimittajalta kuin oli alunperin suunniteltu, koska alkuperäisen toimittajan kyky toimittaa rokotetta oli käytännössä olematon johtuen siitä, ettei heidän tehtaansa ollut vielä valmiina.

Otin henkilökohtaisesti kyseisen rokotteen, koska katsoin sen olevan aiheellista hoitaessani potilaita. Miksi aiheellista? Koska osa potilaistani olisi hyvinkin saattanut olla sikainfluenssaa sairastavia, koska itse sairastuneena en olisi kyennyt heitä hoitamaan vaan vienyt yhden potilaspaikan lisää ja koska olisin saattanut tartuttaa taudin muihin potilaisiin vaarantaen heidät.

Kyllä, sikainfluenssa ei ole juurikaan tavallista kausi-influenssaa kummempi sairaus, mutta sillä on valitettava taipumus aiheuttaa autoimmuunireaktioita etenkin nuorissa, jotka monissa tapauksissa johtivat vähintään tehohoitoon, joskus jopa kuolemaan.

Olisi mielenkiintoista tavata tuo edellämainittu kätilöopiskelija ja kysyä häneltä, onko hän kenties tarkoittanut tuota ihan tosissaan vai vitsinä? Jos hän on tarkoittanut sanomansa vitsinä, mitä todellakin toivon, neuvoisin häntä katsomaan vähän tarkemmin, missä vitsailla, kun ihmiset ovat muutenkin huumorintajuttomia - etenkin terveydenhuoltoalan ammattilaisille tyypillisen mustan huumorin suhteen. Jos hän taasen on ollut tosissaan, voisin kysyä häneltä, onko hän mielestään oikealla alalla.

Onhan se tietty hauskaa, että olette löytäneet toisenne ja teillä on yhteinen harrastus - salaliittoteoriat. Minusta tämä on lähinnä surkuhupaisaa - toisaalta odotettavissa, kun psykiatrian laitoshoitoa on karsittu rankalla kädellä.

Yhtiömme kiittää,

"Paha" hoitaja

thepassiveattack (nimimerkki)

Terve(anteeksi tahaton sanaleikki), "paha hoitaja".
En ole ottanut rokotetta ja olen pysynyt terveenä.
Miten selität sen?

"Foliohattu" yms. Kommenttisi ovat mielestäni asiattomia, ottaen huomioon inhimillisen kärsimyksen joka sikainfluenssa-rokotteista on aiheutunut.
Keskustelun tulisi pysyä asia-tasolla, etenkin jos edustat täällä Suomalaista Terveydenhuolto-alan henkilökuntaa, niinkuin väität.

SuS (nimimerkki)

"Kätilöillä oli yleinen huuli se että on vihdoinkin keksitty pomminvarma synnytyksen käynnistyskeino, h1n1 piikki. Mutta aika hyshys näistä ollaan oltu."

Huuli eli vitsi. Rankka työ vaatii rankat vitsit. Kokeile joskus itsekin.

Vieras (nimimerkki)

Ai PELKKÄ vitsi sinusta?

Jos synnytysosastolla on huomattu, että yulee paljon keskenmenoja juuri AJALLISESTI heti pandemrix-rokotteen jälkeen?

uurija (nimimerkki)

On kaksi täysi eri maailmaa olla jotain mieltä siksi, että on
1) perehtynyt asiaan ja tietää siitä paljon, ja

2) ei tiedä asiasta mitään.

Jos ihminen on valistumaton ja tietämätön, tyhmyys saatetaan antaa hänelle anteeksi.
Joskus terveydenhoidon ammattilaiset kuuluvat tähän tietämättömien ryhmään, vaikka kuvittelevat olevansa asiantuntijoita.

Niitä virusopin asiantuntijoita, taas, jotka vyöryttävät sikaflunssapelkoja ja hyötyvät rokotteiden myynnistä, ei oikein taida pelastaa mikään.

Muistin virkistämiseksi, luostarin sisar ja lääkäri varoittaa videolla vuosi sitten ottamasta rokotetta.
Sisar kertoo huomioitaan siitä, kuinka sikaflunssan propagointi poikkeaa kaikesta aiemmin nähdystä ja herättää suurta huolestuneisuutta.

Tällä kertaa ei ole kyse normaalista flunssarokotteesta!

BELL TOLLING for the swine flu (Campanas por la gripe) osat 1-6.

http://www.youtube.com/watch?v=A0JqQyl09zQ

Espoo Calls (nimimerkki)

Paha Hoitaja taitaa hakea tietonsa sensuurin kautta niin kuin kaikki terveydenalan toimihenkilöt.

Milloin nää tajuaa katsoa asioita objektiivisesti ? Ettekö te seuraa yhtään mitä maailmassa tapahtuu ?

Ihme jengiä, en enään yhtään ihmettele että Suomessa lampaat määki vuosi sitten terveysasemien porteilla VAATIEN ROKOTTAMAAN ITSENSÄ !

Voin vain kuvitella miten lääketehtaat nauravat partaansa tuollaisten idioottien toimintaa seuratessa. Ehkäpä tässä onkin menossa vaihe missä tyhmimmät yksinkertaisesti vain poistetaan maapallolta. Rokotehan aiheuttaa vakavia immuniteetin alasajoja, jossa flunssat ja muut virustaudit puskevat läpi kuin schaisse vessasta. Ja siitähän lääketehtaat tykkäävät, pystyvät ihan itse vaikuttamaan suoraan tuotteitensa kysyntään.

Ehkä se on niin että ei ole tarkoitettukaan että kaikilla hissi menee yläkerrokseen asti. Kai sekin on sitten jonkinlaista luonnon valintaa.

Vieras (nimimerkki)

"Selkeää kausaliteettia narkolepsian ja rokotteen tai sen adjuvantin välillä ei ole koskaan kyetty todistamaan"

Asiaahan tutkitaan vielä/edelleen, ja sen selvittely kestää pitkän aikaa.

Joten ei voi julistaa vielä mitään, kun tutkinta on kesken.

Riikka Söyring (nimimerkki)

CDC väärentää raportteja

NCOW, National Coalition of Organized Women on esittänyt kahdesta eri lähteestä koottua dataa, jotka osoittavat että Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC väärentää tilastoja.

Influenssakauden 2009/10 H1N1-sikainfluenssarokotteet ovat aiheuttaneet virallisten tietojen mukaan 1588 keskenmenoa ja kohtukuolemaa Yhdysvalloissa.
Oikea luku saattaa olla jopa 3587 keskenmenoa ja kohtukuolemaa. CDC ei todistetusti myöskään informoinut rokotevalmistajia rokotteiden aiheuttamiksi epäillyistä tapauksista.

NCOW keräsi tiedot raskaana olleista naisista, ikäjakauma 17-45 vuotta, jotka saivat keskenmenon tai joille tuli kohtukuolema H1N1-rokotteen saamisen jälkeen. Tiedon keräämiseen käytettiin VAERSia (Vaccine Adverse Event Reporting System). VAERS on tietokanta, joka tilastoi rokotteiden ja lääkkeiden haittavaikutuksia.

Vertailussa CDC:n tutkimustuloksissa on havaittu 10-90 prosentin heittoja. Todellisia lukuja on vaikea saada selville, sillä on arvioitu, että vain 15% kaikista aiheutuneista keskenmenoista on raportoitu ja tilastoitu.

http://www.progressiveconvergence.com/Final%20Pres...

Vapaasti ja lyhentäen kääntänyt Riikka Söyring

routa (nimimerkki)

"Paha" hoitaja, itsenäinen ajattelu ja kyseenalaistaminen on onneksi vielä sallittua. Eikö rokotuksia saisi kyseenalaistaa? Onko kaikki mikä nyt on valloillaan, ehdottoman oikein ja paras ratkaisu? Kyseenalaistamatta mikään ei muutu. Rokotteetkin on pohjimmiltaan kuitenkin bisnestä ja aika isoa ovatkin. Tietääkseni niitä ei suurisydämisesti lahjoiteta ilmatteeksi minnekään. Paitsi tietenkin rokoteTUTKIMUKSIIN pääsee ilmatteeksi viemään lapsensa testattavaksi. Toiset pitävät sitä lähes lottovoittona mikä minun on vaikea ymmärtää, kun vähänkään ajattelee. Kyseessähän on lääketesti. Itse mainitsin vaihtoehtohoidot, en tiedä viittasitko siihen vaihtoehtohoitojen mainostamisena. Valitettavasti itse en ole minkään sen alan taitaja, ainoastaan aihepiireihin tutustunut ja testannut ja vaihtoehdoista muillekin mielelläni kerron. Ei ole kauaakaan kun hymähtelin itse niille ja realistinen kova tieteellinen maailma oli ainoa maailmani. Mutta maailma muuttuu, Eskoseni, yksilö yksilöltä. Valoa ja avaraa katsetta terveydenhuoltoon!

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Kysymys kuuluu, eivätkö vaihtoehtolääketieteen tuotteet ole rahastuskeino?

Kyllä, rokotteiden kehittelemisessä liikkuu rahaa. Sitä liikkuu myös muissa lääketutkimuksissa, mutta harvemmin kuulen kenenkään valittavan esimerkiksi sydänlääkkeiden kehittämisestä. Valitettavaa kapitalismia, mutta näinhän tämä maailma nykyään pyörii.

Siihen, ettei joku ottanut rokotetta ja pysyi terveenä totean vain, että sattui vissiin olemaan tuuria. Elämässä kaikkihan on oikeastaan siitä kiinni, että sattuu olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan - siittiöstä lähtien. Harvassa ovat ne taudit, joiden tarttuvuus olisi 100% - onneksi.

H1N1-rokotteiden aiheuttamiin inhimillisiin kärsimyksiin en edelleenkään usko ennen kuin joku luotettava taho oikeasti toimittaa nähtäväksi tutkimuksen, jossa näin todetaan. Luotettavana tahona en pidä laumaa maallikoita, jotka pohjaavat tietonsa mutu-tuntemuksiin ja siihen, että joku jossakin kertoi asian olevan näin. Tieteellinen fakta on eri asia, mutta senkin suhteen on aina kyse siitä, miten sitä tulkitaan, kun absoluuttista faktaa on niin harvoin saatavilla.

Mitä noihin kommentteihin foliohatuista tulee, sitähän tämä monilla on. Vannotaan, että kyseessä on hallituksen tai THL:n salajuoni. Kyllä, THL saa rahaa rokotevalmistajilta tehdessään tutkimusta, mutta vaihtoehtona olisi se, että samat rahat maksettaisiin meidän kaikkien kukkaroista. Sen sijaan luotan THL:n tutkijoiden etiikkaan siinä, etteivät he "myy itseään".

Olisi mielenkiintoista nähdä, mistä nuo tilastot liittyen keskenmenoihin ja kohtukuolemiin on oikein kerätty. Kyseessä on kuitenkin sellainen asia, jota on mahdoton ennustaa ja tilastollisesti poikkeuksia voi sattua - ei niin, että Yhdysvaltojen väkiluvulla 1500-4000 tapausta olisi kovin suuri heilahdus tilastossa.

Rokotetutkimuksista on hyötyä myös tutkimukseen osallistuville. Tiedän, että eri tutkimuksiin osallistuneille annetaan usein myös muita, julkiseen rokotusohjelmaan kuulumattomia, hyödyllisiksi todettuja rokotteita esimerkiksi rota-virusta ja hepatiitteja vastaan. Tämän perusteella sanoisin, ettei kyseessä aivan ilmainen toiminta ole, kun rokotteiden lisäksi rokotustutkimuksiin osallistuvat saavat kaikenlaisia tavaroita rokotusten lisäksi: Finlaysonin pyyhkeistä leffalippuihin.

Siinä missä kriittisyys on toisinaan ihan hyvä asia, ihmisten pelotteleminen rokotusten haittavaikutuksilla ei mielestäni sitä ole. Vaihtoehtohoitojen suhteen olen sillä linjalla, että niihin liittyy liian paljon ihmisten kusettamista - pahoittelen kielenkäyttöäni - jota rahanahneet harrastavat maksimoidakseen voittonsa.

R.Söyringin viittaamaan tiedotteeseen voin vain todeta, että olisi aika mielenkiintoista, jos tuossa tiedotteessa olisi oikeasti selkeästi lähteet ja sen lisäksi korjaisin kyllä tuota käännöstä sen verran, että NCOW vasta väittää näin olleen - kunnon todisteita asiasta ei ole.

Niinkuin Suomessakin, CDC:n kimppuun käy jatkuvasti jokin taho, jolla on omat motiivinsa niin tehdä. Sama tilanne on THL:n kanssa. Ongelman muodostaa se, että kukaan ei yleensä vaivaudu kysymään THL:ltä tai jos kysyy, kysyy tavalla, joka on joko johdatteleva tai johon voi vastata tavalla, joka voidaan tulkita monella eri tavalla - eikä vastausta välttämättä edes jakseta kuunnella loppuun. Tämä oli nähtävissä myös taannoin sikainfluenssarokotteita käsittelevässä Ylen keskusteluohjelmassa.

Netti on täynnä törkyä ja väitetysti varmaa tietoa. Sen perusteella Elvis elää vieläkin ja taitaa tuolta jostakin löytyä viite siihen, että maapallo on litteä tai kuution mallinenkin. Mielestäni vastuuttomampaa on levittää sellaista käsitystä, jonka mukaan rokotukset ovat huono idea - rokotusten ansiosta tiettyjä tauteja ei juuri lainkaan tässä maassa enää tavata ja parempi niin.

Vieras (nimimerkki)

Vielä kerran, Paha hoitaja,
Voisitko ystävällisesti lukea vielä näistä kommenteista SEURAAVAT fakta-kohdat.
Onko kaikki mielestäsi ok tässä asiassa, mitä näistä kohdista voit lukea?:

- Kommentti nimimerkiltä Tutkija
(tämä kannattaa lukea huolella, jos väittää että narkolepsian huomattava lisääntyminen ei luultavasti johdu rokotteesta):

"Terveysviranomaisten tapa vähätellä rokotusten haittavaikutuksia, myös vaikeita, on jo tähänkin mennessä saanut surullisen laajat mittasuhteet. Tähän vaikuttaa myös tutkimustraditiomme, tutkimuksissa käytettyjä tilastollisia menetelmiä käytetään suorastaan väärin.

Kun esimerkiksi narkolepsiapotilailla on selkeä ajallinen yhteys rokotteen ja sairauden välillä, mutta tapausmäärä jää pieneksi, jo pelkkä tapausmäärän pienuus antaa tavanomaisilla tilastollisilla menetelmillä erittäin heikon yhteyden asioiden välille. Tästä sitten "päätellään", ettei yhteyttä ole, koska sitä ei voitu osoittaa.

Kerron miten tulisi menetellä: tulee käyttää bayesiläistä estimointia, jossa selkeän ajallisen yhteyden perusteella annetaan vahvat priorit syys-seuraussuhteen olemassaololle, esimerkiksi 90 %, sen jälkeen voidaan tuoda muita malleja mukaan ja katsoa, selittääkö jokin muu tekijä tämän yhteyden pois.

Kaiken lisäksi, jos pandemia puhkeaa, tarjolle tulee nopeasti keskeneräisesti tutkittuja rokotteita, kuten sikainfluenssatapauksessakin kävi, kuulin itse THL:n asiantuntijan toteavan tämän sikainluenssarokotteesta: "Erityisryhmille kuten lapsille ja raskaanaoleville ei ole tehty rokotteesta minkäänlaisia testejä".

Rahavirrat houkuttavat valmistajia, ja terveysviranomaiset ovat valmiita riskeihinkin, kuten nähtiin. Lisäksi yleisesti ottaen rokotetutkimukset antavat liian positiivisen kuvan rokotteiden tehosta, sillä nimenomaan riskiryhmään kuuluvien joukossa rokotteisiin osallistumattomuus on huomattavasti keskimääräistä alhaisempaa."

- "Nelosen uutisten mukaan tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa."

-”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”
lähde: "Squalene-based oil-in-water emulsion adjuvants perturb metabolism of neutral lipids and enhance lipid droplet formation.

-60 kansainvälistä eksperttiä kertoo sikarokotteen todellisista riskeistä:

* Huolta kannettiin siitä, että lasten tutkimukset ovat vähäisiä, alle puolivuotiaille ei ole tehty lainkaan. Lasten osalta tulee olla erityisen varovainen rokotteen suhteen.

* Toinen tärkeä keskustelun aihe oli tarve markkinoinnin jälkeiseen huolelliseen tarkkailuun ja valvontaan, jotta haittatapahtumat nopeasti arvioidaan ja raportoidaan.
Kliinikoiden tulisi saada taustainformaatiota mahdolisimman paljon, huolimatta vaikka turhia huolia syntyisikin.
Seurattavaksi ehdotettiin Quillan Barre -syndroomaa, demyelisoivai tauteja, välitöntä yliherkkyyttä ja silmä/hengitystie-syndroomaa.

* Vuoden kestävä seuranta olisi haasteellista. Keskustelijat eivät kuitenkaan vastustaneet 8 viikon seurantaa. He EIVÄT tienneet, miten uudet adjuvantit vaikuttavat tuohon vakavien haittavaikutusten aikaikkunaan.

*Huomattavan paljon käytiin keskustelua pienten lasten ja varhaisraskauksien tutkimattomuudesta erityisesti sytokiinimyrskyjen osalta.

*Yhteenvedossa todettiin, että tarkka massarokotusten vakavien haittavaikutusten seuranta haasteellisuutensa vuoksi jäi ratkaisematta."

- "Sikainfluenssan pandemialuokitus oli lääketeollisuuden lobbauksen tulos" - WHO:n uskottavuus vaakalaudalla (15.01.2010 aamulehti)

- Yhteensä 210 eurokansanedustajaa PYYSI tutkintaa TAVASTA, jolla sikainfluenssaa hoidettiin Euroopassa sekä EMAn roolista valepandemian käsittelyssä.
*EU:n parlamentin presidenttien kokouksessa 20. toukokuuta 2010 Strasbourgissa kuitenkin päätettiin ETTEI asiaa tarvitse tutkia.

Avoimesta kirjeestä Risikolle:

"1:- ”fogerty international center proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti jean dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-h1n1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja sanofi-aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- who:n kokouksessa roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, cochrane-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori leonid ivachov on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja."

- Yhdysvallat tartutti tahallaan sukupuolitauteja Guatemalassa (40-luvulla):
http://www.nelonen.fi/uutiset/ulkomaat/yhdysvallat...

"Sikainfluenssan pandemialuokitus oli lääketeollisuuden lobbauksen tulos" - WHO:n uskottavuus vaakalaudalla (15.01.2010 aamulehti)

* Ulkopuoliset asiantuntijat alkavat selvittää, onko maailman terveysjärjestö WHO yliarvioinut sikainfluenssan riskejä luokitellessaan sen pandemiaksi. Ruotsin radion mukaan aloite on tullut järjestöltä itseltään.

- (1.3.2009) CTV (Kanada): Lisätietoja Baxterin rokotteen saastumisesta lintuinfluenssaviruksella. Saastuminen tapahtui Itävallassa, jonka jälkeen saastunutta rokotetta lähetettiin Tsekin tasavaltaan, Sloveniaan ja Saksaan.
Uutisen mukaan lintuinfluenssavirus tarttuu huonosti ihmisiin, mutta riski oli siinä, että rokotteessa oli SEKÄ tavallista helposti tarttuvaa H3N2-virusta että lintuinfluenssavirusta (H5N1), ja sekoitukselle altistunut henkilö olisi voinut saada infektion molemmista ja toimia hybridiviruksen kasvualustana luoden helposti ihmisiin leviävän vaarallisen viruksen. Suomessa Tampereen yliopiston klinikoilla kokeillaan Baxterin lintuinfluenssarokotetta - kansainvälisissä uutisissa ei ole mainittu Suomea, eikä Lääkelaitos ole tiedottanut asiasta. (2009)

KOOSTETTA:
1) WHO alentaa ensiksi pandemian määritelmää keväällä 2009
2) Keinotekoiseksi mahdollisesti (tämä voi olla mahdollista) osoittautunut virus lasketaan liikkeelle.
Siitä saadaan aikaan WHO:n UUSIEN määrityksien mukainen pandemia
3) Tuhansia annoksia sisältänyt saastuneita ja tappavia rokotteita sisältänyt (testiliuos) rokote-erä saadaan kiinni Euroopassa
4) Ilmenee, että WHO:n rokotuksia suositelleilla asiantuntijoilla oli kytköksiä lääketehtaisiin, jolloin heidän suosituksensa joutuu epäilyttävään valoon
5) Useat maat kieltäytyvät rokotteista tai rajoittavat rokotteita pieniltä lapsilta ja raskaana olevilta naisilta
6) Nettikeskusteluissa ilmenee runsaasti rokotuksen jälkeisiä (=selkeä ajallinen yhteys) voimakkaita oirehtimisia, keskenmenoja ja jopa kuolemia
7) Kuukausien päästä tulevat Suomessa esiin narkolepsia ja epilepsiatapaukset (selkeä ajallinen yhteys, eli ei voida poissulkea, ennen kuin tarkasti tutkittu)

Pahoittelen tekstin pituutta, mutta tässä JÄLLEEN kaikki epäkohdat yhdessä!! !

Paha hoitaja, ylläolevat FAKTAT luettuasi, olet edelleen sitä mieltä, että viime pandemiassa yms. ei voi olla mitään epäilyttävää, saati epärehellistä?

Luontaishoitoja en itse tunne, ja uskon sinänsä terveydenhuoltoon ja että rokotteet voi olla ok. Mutta nuo ylläolevat asiat ovat hälyttäviä.

routa (nimimerkki)

Kävin homeopaatilla, maksoin ajasta ja lääkkeistä 50e. Sitä ennen kävin yksityisellä lääkärillä, maksoin 90e ajasta kuullakseni, että "no can do", ei tiedetä mistä tulee tai millä lähtee, mutta laitetaan voideresepti apteekkiin että pärjää jotenkuten. Homeopaatin hoidolla ongelma poistettiin. Kumpi tässä nyt oli rahastusta?

Itse olen kriittinen myös muun lääketutkimuksen suhteen, ei pelkästään rokotteiden. Laitetaan esimerkkinä vaikka statiinit, kun ovat valokeilassa muutenkin. Ehkä lääketiedettä yksin ei voi syyttää, maailmankuva on keikahtanut väärälleen monista lähtökohdista käsin kun ajattelee että n 750 000 suomalaista syö mielialalääkkeitä ja että joku on vielä sitä mieltä, että se on hyvä asia, kun on elintasodroppi olemassa. Kyllä tällöin on ihmisyyden merkitys hämärtynyt henkilöltä, jonka mielestä mielialalääkkeiden popsiminen työelämässä jaksamisen takia on jopa suositeltavaa.

Onko pahan hoitajan mielestä mitään vinossa rokotetutkimuksessa, jossa verrataan ainoastaan eri rokotteiden vaikutuksia keskenään, ei ole vertaiskohdetta "rokotettu placebolla", vaikkapa suolaliuoksella tai mitä tuonne nahkan alle nyt voi tuikkia. Minusta asetelmassa voisi olla toisenlainen. En ole ainakaan huomannut, että tutkimuskosiskeluissa olisi placebovaihtoehtoa.

Vieras (nimimerkki)

Oliko se jotenkin niin, ettei eettisistä voida tehdä rokotetutkimuksia rokotteet / blacebo niin ainakin minä jonkun terveysasintuntijan mielipiteen mediasta aikoinaan luin.

Siis eettistä syistä ei voida tutkia!

Kuitenkin pelkkiä rokotteita voidaan tutkimushenkilöön pistää ilman verrokkiryhmää.

Eiks tuossa oo nyt aika pahasti eettisyys vinksallaan?

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Niin, sen verran lisättäköön vielä, että tuon CDC:tä käsittelevän tekstin faktat on vahvistanut yksi ainoa ihminen. Tohtorismies, selvästikin, mutta minkä alan? Lukuisia lääketieteen artikkeleita? Onko hän kenties lääketieteen tohtori - silloin olettaisin hänen tittelistään löytyvän myös kirjaimet MD. Olisi myös mielenkiintoista tietää, onko hänellä erityisesti kokemusta esimerkiksi naistentautien ja synnytyslääketieteen alueelta?

Tätä juuri tarkoitan, kun puhun lähdekritiikistä. Kuka vain voi kirjoittaa uskottavaa tekstiä ja aika moni jopa tieteellistä, mutta kaikkea lukemaansa ei pidä aina uskoa ihan suoriltakäsin.

Vieras1 (nimimerkki)

Onhan se hyvä pitää silmällä sitä, mistä lähteistä tieto on saatu. Sikaflunssan suhteen monet todisteet ja yhteydet on kuitenkin hävitetty sillä, että lääkärit ja terveydenhoitajat eivät ole suostuneet tunnistamaan yhteyksiä rokotteen ja taudin välillä, eikä kirjoittamaan niitä papereihin. Miten sellaisesta tavasta toimia edes saataisiin luotettavaa tiedettä? Arkijärkeni sanoo, että ei mitenkään.

Sikaflunssakeskustelun ympärillä ihmetyttää kuitenkin se, että tavallisten ihmisten tuttavapiireissä ja nettikeskusteluissa riittää runsaasti tapauksia vakavista oireista, keskenmenoista tai kuolemista sikaflunssarokotteen jälkeen. Näitä tapauksia on runsaasti enemmän kuin sikaflunssakuolemia Suomessa.

Nämä tavalliset ihmiset näkevät ajallisia yhteyksiä rokotteen ja sairastumisen suhteen. Mikä on pahan hoitajan neuvo näille ihmisille?Pitäisikö heidän olla hiljaa ja odottaa, että riittävä määrä tutkijoita pystyy tekemään johtopäätökset tiedoista, joita ei ole.

uurija (nimimerkki)

Paha hoitaja puhuu itsestäänselvyyksiä.
Ja naiiviuksia: Finlaysonin pyyhkeitä ja leffalippuja rokotustutkimukseen osallistuville?
Sitä en tiennytkään.

Paha hoitaja, mitä saavat ne, jotka kirjoittavat nettiin propagandaa pahamaineisten rokotetutkimusten puolesta?

'Lähdekritiikin' unohtaminen on vakioklisee pahan hoitajan kirjoitusten kaltaisissa tekseissä. Kirjoittaja kuvittelee muita netissä liikkujia yhtä epävarmaksi kuin mitä, kaikesta päätellen, on itse.

mirjaleena (nimimerkki)

Paha hoitaja suoltaa sokeaa auktoriteettiuskoaan ja luotettavia tahoja. Tieteellinen debatti puuttuu, on vain konsensus, jota noudattamalla voi edetä urallasi. Tiedätkö että luotettavat tahosi syötettiin ja juotettiin känniin heti kun aloittivat opiskelunsa monikansallisten yhtiöiden toimesta. He ovat manipulaation uhreja, lääketeollisuus luo heidän luksuksensa yliopistossa. He eivät kykene kyseenalaistamaan lääketeollisuuden huuhaata, silloin he kyseenalaistaisivat oman lääkäri-identiteettinsä.

Tuntuu pahalta olla terve sairaassa yhteiskunnassa...oli otsikko taannoin US:ssä.

Jotakin on niin pahasti väärin, kun ihmiset kävelevät talvipakkasessa kaatuneen ohi, auttamatta. Lapset massamurhaavat toisiaan. Kansanedustajat siunaavat tuloerot hyväksymällä huikeat palkankorotuksensa. Valtiot tuhotaan voittojen maksimoimiseksi ja ihmisten hallitsemiseksi. Pirkkala joutuu ottaman vartijan terveyskeskus- päivystyksiin, todennäköisesti niin on muuallakin. Huumeita saa taas, kun Suomi ja Nato on Afganistanissa.

Kilven rokoteontehokasjaturvallinen-mantra kaikuu lääkärien korvissa, niin etteivät he jakaneet tietoa täysin uudenlaisesta ja tuntemattomasta rokotteesta eivätkä korostetusti seuranneet haittoja. Koska rokotteiden jälkeisiä kuolemia ei voi oikeuslääkärikään todistaa rokotekuolemiksi, niitä ei ole sinun uskonnossasi.

Mieti hetki, mitä on lääketeollisuushuuhaa, ja mitä on lääketiede.

Espoo Calls (nimimerkki)

http://www.mercola.com/

Tuolta hyvää tietoa lääketehtaiden vaarallisista lääkkeista ja muusta kusetuksesta. Maailman 3 suosituin lääkesaitti.

Vieras (nimimerkki)

Rokotevalmistaja Baxter levitti saastunutta influenssavalmistetta Eurooppaan (28.04.2009)

Amerikkalaisen Baxter-lääkeyhtiön itävaltalainen toimipiste toimitti viime joulukuussa neljään Euroopan maahan elävällä lintuinfluenssaviruksella, H5N1:llä, saastunutta influenssavalmistetta. Saastunta paljastui sattumalta, kun tšekkiläinen alihankkija testasi rokotetta hillereillä, jotka kuolivat saatuaan rokotetta. Baxter on yksi aseeksi luokiteltavan H5N1 virus -rokotteen valmistajista. Saastunutta rokotetta lähetettiin Itävaltaan, Saksaan, Tšekkeihin ja Sloveniaan. H5N1-viruksella on noin 60 %:n kuolleisuus.[1][2]

Baxter Internationalin itävaltalainen toimipiste Orth-Donaussa yhdisti normaalin H3N2-influenssaviruksen ja tappavan vaarallisen H5N1-lintuinfluenssaviruksen yhteen rokotteeseen inhimillisen virheen takia.

Baxterin laboratoriot kuitenkin toimivat bioturvallisuustasovaatimustasolla 3, joka asteikolla 1-4 on äärimmäisen vaativa turvallisuusprotokollien ja koulutuksen suhteen. Kahden viruksen sekaantumisia ei siis vahingossa pitäisi tapahtua. Baxter yritti estää tarkempien tietojen antamista saastumisesta liikesalaisuuksiin vedoten.

Käytettynä rokote olisi voinut aiheuttaa pandemian, koska rokotteessa olleet virukset olisivat voineet mutatoitua ihmisessä, joka olisi toiminut hautomona. H5N1-virus ei tartu helposti terveeseen ja hyvin hygieniasta huolehtivaan ihmiseen. H3N2-virus taas on helpostikin leviävä kausiluontoinen virus.

Yhdistyessään nämä virukset muodostaisivat hyvin tappavan yhdistelmän. Kyse ei siis ole mitenkään pienestä vahingosta.

Baxterilla on viime vuosina mennyt hyvin. Vuoden 2001 World Trade Center -rakennuksiin kohdistuneiden terrori-iskujen jälkeen muun muassa Yhdysvaltain kongressi sai postitse pernaruttovirusta sisältäviä kirjekuoria. Baxter toimitti alihankintana rokotteen pernaruttovirusta vastaan.[3]
Vuonna 2003 Baxter solmi sopimuksen SARS-virusta vastaan kehitettävästä rokotteesta.[4] Vuonna 2006 Englannin hallitus ilmoitti, että [5] se ostaa Baxterilta H5N1-virusta vastaan rokotteita. Vuonna 2007 Englanti teki uuden sopimuksen Baxterin kanssa H5N1-rokotteiden hankkimisesta siltä varalta, että YK:n alainen Maailman terveysjärjestö, WHO, julistaa lintuinfluenssapandemian.[6] Nyt Baxter ilmoitti kehittelevänsä yhteistyössä Maailman terveysjärjestön kanssa rokotetta sikainfluenssaa vastaan (2009).[7]

Vieras (nimimerkki)

"Tavallinen lintuviirus H5N1 tappaa noin 60-65% ihmisistä jotka saavat tartunnan, eli kaksi kolmasosaa. Mikäli saat H5N1 viirustartunnan niin kuolet tuolla noin 60-65% todennäköisyydellä mutta et tartuta sitä moneen ihmiseen onneksi. H5N1 ei tartu helposti.

Baxterin tekemä katastrofaalinen "vahinko" olisi vain tehnyt seuraavan megakatastrofin mahdolliseksi:

Tiedemiehet ovat aina miettineet mihin muotoon H5N1 mutatoituisi tai minkä viruksen kanssa, jos tulisi joku pandemia.Hyväksi kaveriviirukseksi on arvailtu tavallista H3N2 influenssavirusta.
H3N2 leviää erittäin hyvin ihmisistä toisiin mutta ei ole tappava. H3N2 on se joka joka vuosi myllää ympäri planeettaa ja tartuttaa ihmisiä flunssaan.

Baxterin tekemä sekoitus olisi voinut aloittaa euroopan laajuisen pandemian jossa H5N1 on mutatoitunut H3N2 viruksen kanssa helposti leviäväksi, erittäin tappavaksi viruskannaksi (tappaa 60%).
Jokainen suomalainen, eurooppalainen, joka rokotteen olisi ottanut, olisi voinut muuttua itäväksi tautipesäkkeeksi joka levittää sitä kaikkiin muihin ihmisiin. Perheeseensä, ystäviinsä, jopa eläimiin.

Tuossa vaiheessa ei hyödytä tilata enään mitään H5N1 vastarokotteita koska tuo mutageenivirus olisi ollut immuuni kaikille tunnetuille rokotteille. Se olisi voinut jatkaa mutaatiotansa eri maissa eri tavalla ja uusi mustarutto/musta kuolema olisi saapunut eurooppaan.

Baxterin toimia ei voida minkään järjen mukaan pitää vahinkona koska Baxter ylläpitää (englannin kielinen termi) suojaustasoa 3, Biosafety level 3 kaikissa sen laboratorioissa (lähde: Baxter).

Biosafety level 3 estää vahingossa tapahtuvan viruskantojen kanssakäymisen toisten viruskantojen kanssa. Korkein biosafety level on 4. Eli nyt puhutaan semmoisista korkean teknologian laboratorioista jossa kaikki rekisteröidään. Noi on saman näkösiä high-tech laboratorioita jota näkee leffoissa.

Lyhyesti siis faktat:
-Baxterin lähettämässä rokotemateriaalissa oli aito H5N1.
Eli kyse ei ole pienestä pätkästä virusta jota löytyy kaikista H5N1 antivirusrokotteista, vaan kyseessä oli aivan aito H5N1 virus jota ei saisi ikinä missään rokotteessa olla tuossa muodossa.

-Baxter oli sekoittanut sen H3N2 viiruksen kanssa. Baxter oli sekoittanut sen vielä niin että ne olivat yhdistyneet jollakin tavalla koska fretit kuoli.

-Jos tuon rokotteen olisi pistänyt ihmisiin, olisi se voinut mutatoitua jokaisessa ihmisessä erilaiseksi kannaksi. H3N2 viruksen helpon leviäväisyyden takia ja H5N1 korkean tappoprosentin takia (60%) olisi se ollut menoa läntiselle maailmalle kuten me sen tänä päivänä tiedämme.

Tsekkiläisissä uutislehdissä epäillään että pandemiaa yritettiin aloittaa tahallaan koska Baxterin piti VALMISTAA vastarokotetta H5N1 virusta vastaan. Sen sijaan Baxter yritti tehdä siitä tappavaa mutaation jota läheteltiin eri maihin.

Eli mitä yritettiin tehdä euroopassa? Yritettiinkö saada aikaan uusi kulovalkea, mustasurma, tappaa kaikki?

Voidaan esittää pelottava kysymys:
Kumpi tappaa enemmän. Linnuista ihmisiin huonosti tarttuva H5N1 vai ihmisen tekemä rokote jossa on H5N1 + H3N2 ja se rokotetaan miljooniin. Tuloksena viruksen mutaatio joka tappaa 60% tartunnansaaneista, tunnettua vastalääkeittä ei ole, ja se leviää ilman välityksellä, toisinkuin H5N1 yksin."
http://hommaforum.org/index.php?action=printpage;t...

SuS (nimimerkki)

Kun minä opiskelin lääketiedettä, meille kerrottiin rokotteista että niitä testataan säännöllisesti. Mietin että miksi säännöllinen testaus, voiko muka saman rokotteen eri valmistuserissä olla eroja? Ajattelin että se on turhaa kärsimystä koe-eläimille.

Nyt olen tosi kiitollinen sille tyypille joka kokeili saastunutta rokotetta fretteihin, ja tosi kiitollinen niille freteille jotka osallistuivat tähän. Ette kuolleet turhaan, pelastitte miljoonia! (Mikäli koko uutinen on edes totta eikä jonkun tahon propagandaa että rokotteita todella testataan.)

Mutta siis, mikäli uutinen tosiaan on totta, en minäkään usko hetkeäkään että saastuneet rokotteet olisivat olleet vain vahinko, tai sitten Baxterin tehtailla ei mikään toimi.

Mutta jos takana oli tahallisuus, pandemia ei onnistunut. Aivan kuten ei onnistunut 9.11.2010 ohjusisku Kaliforniassa. Sanotaan, että 2012 alkaa "uusi aika" ja että uuden ajan energiaa ei voi käyttää negatiiviseen. Taidan uskoa tuohon. Narkolepsia tulee varmaan paranemaan kun tarpeeksi moni "herää."

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Aloitetaan nyt sitten taas järjestyksessä. Siinä vaiheessa kun tämä "tutkija" identifioi itsensä ja määrittää, millä perusteella hän on tämän aiheen suhteen sen suurempi auktoriteetti kuin kukaan muukaan kirjoittaja, voin harkita uskovani hänen tietojaan, jos hän kykenee osoittamaan lähteensä ja perustelemaan niiden tulkinnan.

Keskenmenojen, kuolemien ja narkolepsian yhteyksiä rokotteeseen ei edelleenkään ole kyetty todistamaan. Jos jollakulla on osoittaa lääketieteellistä faktaa siihen suuntaan, että näin on, voimme keskustella asiasta - silloinkin asiaa voidaan toki tulkita monella tavalla, elleivät faktat ole aivan täysin kiistämättömiä.

Vieras1, missä väittämääsi on tapahtunut? Jos lääkärit tai hoitajat jättävät kirjaamatta asioita, heidän ammattietiikkansa voi kyseenalaistaa. Jos selkeä kausaliteetti olisi olemassa, en epäile etteikö sitä kirjattaisi. Tiedän, että jo lievätkin epäilyt nimittäin kirjataan - toinen kysymys onkin, voidaanko epäilyjä koskaan vahvistaa.

Hyvä Uurija. En koe kirjoittavani propagandaa, mutta jos niin väität, voin todeta, etten saa minkäänlaista korvausta mistään näistä kirjoituksista. Kysymys kuuluu, olisiko sinusta parempi, jos rokotteita ei tutkittaisi lainkaan? Oletko koskaan hoitanut ihmistä, jolla on ollut polio, kun rokotetta sitä vastaan ei ollut vielä kehitetty hänen ollessaan lapsi? Tai kiinnostaisiko sairastuminen kurkkumätään? Kivoja tauteja ovat.

Mirjaleena, missä on oma tieteellinen debattisi? Millä perusteella väität, että uskon sokeasti auktoriteetteihin? Tiedän maailmassa olevan monia sellaisia asioita, joita ilman maailma olisi paljon parempi paikka. Mitä minun etenemiseeni urallani tulee - ainoa tapa minulle edetä enää urallani on joko lähteä lukemaan lääketiedettä tai vaihtoehtoisesti hoito- tai hallintotieteitä. Se, mitä sanon tai kirjoitan ei vaikuta etenemismahdollisuuksiini.

Kyllä, maailma on pahempi paikka kuin miltä se tuntui silloin kun minäkin olin lapsi. Vartijat sairaalapäivystyksissä ovat nykyään yleinen, jopa pakollinen näky, kun ihmiset eivät osaa käyttäytyä. Hoitajaa on hyvä lyödä, jos se kieltää törttöilemästä täpötäydellä poliklinikalla.

Tunnen erittäin monta lääkäriä ja lääketieteen opiskelijaa, eikä heistä kukaan ole kyllä kovin luksus-elämää viettänyt yliopistolla opiskellessaan, ellei sitten ole sattunut olemaan rikkaasta perheestä jo alunperin. Opintolainaa on aika monella heistäkin ja toiset tekevät töitä välttääkseen sen ottamisen.

Huumeita on maailmassa saanut enemmän tai vähemmän koko ajan. Afghanistanissa myös Talebanien aikana viljeltiin unikkoa, josta muuten voidaan tehdä huumeiden lisäksi myös lääkkeitä. Oletko koskaan saanut opiaatteja kipuun?

Nykyaikainen oikeuslääketiede on aika pitkälle kehittynyttä. Toki on tilanteita, joissa sekään ei kykene antamaan muuta kuolinsyytä kuin "hengityksen ja verenkierron loppuminen", mutta useimmiten viitteet siihen mistä tämä edellämainittu on johtunut, ovat nähtävissä. Joskushan se ihminen joka tapauksessa kuolee, harva tänne on jäänyt ikuisiksi ajoiksi.

Mitä huuhaahan tulee, minulla on kyllä varsin selkeä käsitys siitä, mikä on lääketiedettä ja mikä huuhaata. En ole lääkeyhtiöiden palkollinen ja ainoa mitä olen niiltä saanut on muutaman kuulakärkikynän ja pari pullaa esittelyiden yhteydessä. Olenko niiden perusteella jäävi kommentoimaan?

Espoo calls, oletko tullut miettineeksi, millainen sivusto tuokin on? Ihan hyvää hyvyyttään, pyyteettömästi tehty sivusto? Se, että jokin sivusto on suosittu ei tarkoita sitä, että se silti olisi luotettava ja ettei sillä olisi taloudellisia tarkoitusperiä. Harvoilla sivustoilla ei ole.

En turhaan ryhdy kommentoimaan Baxterin tekemiä mokia, olivat ne sitten tahallisia tai tahattomia. Huolestuttava virhe, kyllä. Tahaton? Jää nähtäväksi. Oli miten oli, en kuitenkaan pitäisi Homma ry:tä tieteellisesti luotettavana lähteenä, enkä edes lehtiartikkeleita, joihin se viittaa.

Vieras (nimimerkki)

Tässä vähän miettimisen aihetta Gardasil rokotteesta

Memorial for the New Year
http://www.cynthiajanak.com/20081228Memorialforthe...

sama googlen konekäännöksenä
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Vieras (nimimerkki)

Ireland reports 64 cases of “adverse reactions” to HPV vaccine

by Hilary White

* Tue Dec 07, 2010 13:26 EST
* Comments (0)
* Tags: gardasil, hpv, ireland

......,

According to the American Journal of Public Health, on average, less than 10 percent of serious vaccine adverse events are ever reported.

http://www.lifesitenews.com/news/ireland-reports-6...

googlen konekäännös

......,

Mukaan American Journal of Public Health, on keskimäärin alle 10 prosenttia vakavista vaaratilanteista on aina vaccinia raportoitu.

http://translate.googleusercontent.com/translate_c...

Vieraana (nimimerkki)

Vierastan tuota päättelyä, että kukaan muu kuin oman alan asiantuntija ei voisi kertoa päätelmistään siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu. Etenkin terveysasioissa voi olla hengenvaarallista jättää maalaisjärki käyttämättä ja uskoa asiantuntijoihin, jos todellisuus puhuu toista kieltä. Sekään ei tarkoita, että olisi neurootikko jokaisen lääkärissä käynnin yhteydessä, vaan että silloin, kun on syytä epäillä jotain muuta kuin valkotakkinen sanoo, osaa käyttää myös omaa järkeään ja tehdä havaintoja todellisuudesta.

Netissä on suuri määrä ihmisten omia ja tuttavien kokemusperäisiä kertomuksia siitä, mitä muutaman viikon tai muutaman päivän sisällä sikaflunssarokotuksesta tapahtui. Minusta on hälyttävää lukea näitä lukuisia kertomuksia. Lisäksi kertomuksissa toistuu tuo kuvio, jonka mainitsin ja joka heikentää tieteellisen tutkimuksen tuloksia sikaflunssarokotteen seurauksista:
1) Ei mennä lääkäriin lisäoireista, etenkään rokotuksen jälkeisistä välittömistä reaktioista
2) Mennään terveydenhoitajalle tai lääkäriin, mutta lääkärin mielestä ne eivät liity sikaflunssarokotteeseen, jolloin
3) Seuraus: Eipä niistä mene merkintää papereihin.

Miten tältä pohjalta voidaan tehdä luotettavaa tiedettä? Ei mitenkään.

Terveydenhoidon ammattilaisten tapa toimia tässä tilanteessa on saattanut olla ymmärrettävää. Rokote oli uusi. Jos ei nähdä tapausten määrä omassa asiakaskunnassa, ei tajuta, että kyseessä on massailmiö, johon pitäisi kiinnittää huomiota.

Tieteellisessä mielessä asia on tietenkin niin, että vakaat päätelmät tehdään kyseisen alan tutkijoiden päätelmistä.

Kun elämänpiirissäni on monia lääkäreitä, olen nähnyt kohtalaisen läheltä, mitä heidän koulutuksensa ja työnsä oheistoimintona tapahtuu. Ensinnäkin, väite siitä, että he elävät vaatimatonta elämää, ei pidä paikkaansa. Lääkebisneksellä ei ole siinä niinkään suuri osuus, kuin valikoitumisella ylemmän keskiluokan perheistä. Köyhän ei muutenkaan kannata opiskella lääketiedettä, koska kirjat ja muu opiskelumateriaali on käytännössä ostettava itse ja siihen menee pitkä penni. Lainalla ei elä ja jos menet töihin, et jaksa opiskella.

En ole kuitenkaan minkään muun alan piirissä nähnyt niin paljon ulkopuolisten tahojen kustantamia juhlia, koulutuksia, illallisia, seminaareja jne. Väite siitä, että lahjat ovat kuulakynätasolla, ei pidä paikkaansa. Missä määrin on kyse korruptiosta ja miten sponsorien ääni kuuluu ammattia harjoittaessa, on toinen asia ja siinä tullaan yksilön valintoihin.

Vieras (nimimerkki)

Ja nyt kysyn "mistä hitosta" lääkäri voi tietää tulleista terveyshaitoista, jos niitä ei lääkärille kerrota?

Vieras (nimimerkki)

"Oli miten oli, en kuitenkaan pitäisi Homma ry:tä tieteellisesti luotettavana lähteenä, enkä edes lehtiartikkeleita, joihin se viittaa."

Tapahtunut on faktaa, ja sille on ihan kansainväliset luotettavat lähteet, josta tarkistaa. Käypä itse tarkistamassa faktat tuosta tapahtumasta, muualta kuin homma.ry:ltä, ja tule sitten takaisin kommentoimaan.
Odottelen.

Vieras (nimimerkki)

Oma henki ja terveys on ihan riittävän suuri syy käyttää maalaisjärkeä ja uskoa omiin havaintoihinsa. Riittävän suuri massa ihmisten kertomuksia jonkin ilmiön, kuten rokotuksen ja siitä seuranneiden oirehdintojen, syy-seuraus-suhteista, on myös erittäin hyvä syy käydä epäilemään virallista totuutta, jos sen viesti on kovin erilainen.

Tieteessä kiistellään tavan takaa erilaisista käsityksistä. Päätöksentekijöille se on erityisen vaikeaa, jos samaan asiaan perustellaan erilaisia kantoja erilaisilla tutkimustuloksilla. Kuka on niistä tieteellisin?

Monessa bisneksessä tänä päivänä huomioidaan tutkimustulosten rinnalla käyttäjien näkemykset ja kokemukset asiasta. Se pätee muuten myös lääketieteeseen ja lääkefirmoihin.

Miksi me emme siis voisi luottaa omiin havaintoihimme ja netissä kirjoitettuihin omakohtaisiin kokemuksiin, jos niitä on riittävä määrä, jos niitä seuraavat kansainväliset yrityksetkin tarkistaakseen havaintonsa todellisuudesta?

Vieras (nimimerkki)

Et pidä lähteitä luotettavina, sen ensimmäisen baxter-tekstin lähteet:

http://www.lifegen.de/newsip/shownews.php4?getnews...

The Canadian Press, Date: Friday Feb. 27, 2009
http://www.ctv.ca/CTVNews/Health/20090227/Bird_Flu...

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/03/laakeyhtio_...

uurija (nimimerkki)

Paha hoitaja, en minäkään periaatteessa pidä hommafoorumista. Mutta tämä epämääräinen tunne ei estä minua tutkimasta joskus homman sisältämää tekstiä.

Lähdekriittisinä netin käyttäjinä sinä ja minä tiedämme, että asiat on tutkittava ennen hutkintaa.
Joten, luin hommasta kyseisen MEgafooni-nimimerkin artikkelin kokonaan kommentteineen.
Suosittelen samaa myös sinulle.

Kumpikin tiedämme totuuden sekoittuvan kaikkialla epätotuuteen eikä mikään teksti ole 100-prosenttisen totta.
Niinpä en hämmästynyt, kun yllättäen totesin, että tämä nimimerkki MEgafoonin artikkeli homma-foorumilla on mitä luotettavin.
Tiedot on kyettävä tarkistamaan useista lähteistä, kuten lähdekriittisenä hoitajana tiedät. Olin iloinen, että lähes sanasta sanaan samaa MEgafoonin tekstiä olin aiemmin löytänyt useista osoitteista, myös sellaisista, joita ei MEgafoonikin juttunsa oheen ole liittänyt.

Lisäksi, paha hoitaja, jos olisit tutkinut kyseisen homma-foorumin asiaa koskevat tekstit, olisit löytänyt kommenttiketjun lopusta homma-foorumin ylläpidon närkästyneen viestin nimimerkki MEgafoonille, joka ei aiemmin ole kyseisellä saitilla esiintynyt.
Viestissä ylläpito varoittaa MEgafoonia pelkästään yhden asian esiintuomisesta kommenttina, koska sellainen ei ole foorumilla suotavaa.

Kommenteissa oli kiinnostava teksti, joka valottaa kansalaisten tietämättömyyttä ja hyväuskoisuuttakun he alistuvat vapaaehtoisesti rokotuskokeisiin:

"Baxter lintuinfluenssarokotetta kokeiltu Suomessa":
"Suomessa Tampereen yliopiston klinikoilla kokeillaan Baxterin lintuinfluenssarokotetta - kansainvälisissä uutisissa ei ole mainittu Suomea, eikä Lääkelaitos ole tiedottanut asiasta."
Löytyy kohdasta jossa mainitaan tää Itävallan, Tsekin, Slovenian ja Saksan tapaus:
http://www.rokotusinfo.fi/rokotetutkimus/..."

"...ja tämmönen:
http://www.lansivayla.fi/Uutiset/Jutut/Lintuinflue... -Espoossa

Lintuinfluenssaan etsitään rokotetta Espoossa
19.12.2008 7:05

Rokotetutkimuskeskus etsii terveitä, vapaaehtoisia 18–59-vuotiaita espoolaisia lintuinfluenssarokotetutkimukseen. Tutkimukseen osallistuville annetaan reilun puolen vuoden aikana kaksi rokotusta ja heistä otetaan kolmesta seitsemään verinäytettä.

Lääketehdas Baxterin valmistama mallirokote on tehty tapetusta lintuinfluenssaviruksesta. Tutkimukseen osallistuminen antaa immuniteetin ja todennäköisesti suojaa kyseistä virusta vastaan.

Tämän hetkisten tietojen mukaan kokeellisen rokotteen aiheuttamat reaktiot eivät poikkea tavallisesta influenssarokotteesta. Tutkimuksessa selvitetään myös rokotteen mahdollisia haittavaikutuksia.

Tutkimus tehdään Rokotetutkimuskeskuksen rokotetutkimusklinikoilla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Tutkimuksen toteuttaa Tampereen yliopisto.

Eli isot miljardiluokan rokoteyritykset tekee testejä kirjaimellisesti tyhmillä suomalaisilla.

Vielä toinen uutinen: Puolassa kodittomia lahjottiin 2-3 eurolla osallistumaan influenssarokotekokeeseen. Niihin laitettiinkin salaa lintuinfluenssarokotteita ja yli 10-20 koditonta kuoli. 3 lääkäriä ja 6 sairaanhoitajaa on saanut syytteet.
lähde:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/p...
Samaa rokotetta kokeillaan suomessa www.rokotusinfo.fi sivun mukaan:
"(10.2.2009) Rokotusinfo: Lisätietoa FLUAD H5N1-lintuinfluenssarokotetutkimuksesta (tunnetaan myös nimellä Aflunov) (Täysi-ikäisten suostumuslomakkeessa Suomessa rokotteesta käytetään mm. nimityksiä "H5N1-influenssarokote", "A/H5N1-influenssarokote", "FLUAD-H5N1").
Kyseessä on Novartis Vaccinesin rokote, jonka kokeiluun Puolassa osallistuneen 21 kodittoman henkilön kerrotaan kuolleen, uutinen on julkaistu mm. Daily Telegraphin ja UPIn uutisissa. Rokotteen valmistajan mukaan kuolemat eivät ole yhteydessä rokotteeseen. Lääkevalvontaviranomaiset hylkäsivät rokotteen päätutkimuksen vakavien hyvän kliinisen tutkimustavan (GCP) loukkauksien vuoksi. Suomessa rokotetta kokeillaan Tamperen yliopiston rokotetutkimusklinikoilla aikuisilla, vanhuksilla sekä 6kk-72 kk ikäisillä pikkulapsilla. Rokotetutkimussivumme ohella suomalaisjärjestelyistä löytyy tietoa myös tiedotteestamme "Yksityistä rokotetutkimusta tehdään yliopiston nimissä" (31.1.2009) "

"Jos teillä on kavereita jotka näitä rokotteita ottaa niin sanokaa nyt niille jotain järkeä päähän. Suomi on kyllä niin tyhmien ihmisten maa ku voi olla. On ovet auki maailmalle, eu määrää kaikki lait ja ihmiset ottaa ilmatteeks rokotteita joista voi kuolla, ja jos kuolee tai vammautuu niin ei saa korvauksia."

Esko Kastinen

-THL opetuslapsineen toistaa samaa hokemaa: "ei voida todistaa sikapiikin terveyshaittoja".

-"Todistajaksi" kelpaa vain kyseinen THL itse.

-Henkilökohtaisiin kokemuksiin, todelliseen elämään perustuvia todistuksia ja havaintoja ei voida hyväksyä, koska auktoriteetti puuttuu.

Miten minä näen tässä jonkinlaisen paradoksin?

Ihmettelen myös sitä, miten nyt yhtäkkiä eri puolilla maailmaa ilmenneet sikaflunssatapaukset ilmaantuivat hyvin samanaikaisesti. Myös eri medioissa ja foorumeilla ilmestyi kuin taikaiskusta näitä piikkien puolustajia.

Äkkiä syntynyt trendi, kertakaikkiaan.

Ja hei; miksi meillä tämä tauti iskee varuskunnissa ensin? Varusmiehet ovat melko suljetuissa olosuhteissa, eivätkä varmasti ole hakeneet tautia maailmalta. Ymmärtäisin yhden varuskunnan epidemian, mutta että aivan eri puolilla maata samaan aikaan sama tauti, eikä "siviilissä" siitä juuri merkkejä... outoa.

Kuka heittää foliokortin?

E.K.

Tommi Mäkinen

Minä en ainakaan usko "virallisiin" totuuksiin, puhuttiin sitten possuflunssasta, ilmastonmuutoksesta tai WTC-iskuista. Jos joku haluaa luokitella sitten foliohattupääksi ni mitä sitte? Paha hoitaja kuuluu näköjään "ihannekansalaisiin" : http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset...
Itse luotan Riikan, Mirjaleenan ja A.Heikkilän jne. kirjoituksiin erittäin paljon enemmän kuin valtamediaan..
foliota sovitellessa ;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

E.K.,

minä muuten ihmettelin tuota samaa varuskuntajuttua. Onkohan siellä taas ollut jotkut massarokotukset?

Eikö viimeksikin ollut sama juttu? Ensin rokotetaan ja sitten on puoli varuskuntaa Vekarajärvellä ja muualla sairaana?

Syy? Rokote ei ehtinyt vaikuttaa :D

Jaa-a, en ole suomalaisia lehtiä vilkaissutkaan mutta kuulemma kirkuvat taas sikainfluenssaa, jo viikon ajan.

Olen lukenut vain ulkomaan lehtiä ja niissä on pääasiassa ollut juttua Euroopan kaaosmaisesta tilanteesta kun jokapaikassa on ennätyspakkasia ja lumimyrskyä.

Jopa Meksikossa Cancunissa missä on meneillään kokous ilmaston lämpenemisestä on lämpötila ennätysalhaalla: kylmempää kuin sataan vuoteen.

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Nyt sitten näköjään hypättiin jo HPV-rokotteenkin kimppuun? Selvä, puhutaan sitten siitäkin.

Kuten kaikkien rokotteiden kohdalla, Gardasil voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion. Se johtuu joko itse lääkeaineesta tai jostakin sen sideaineesta. Vakava reaktio tarkoittaa limakalvoturvotusta hengitysteissä, voimakkaita ihoreaktioita ja yleensäkin henkeä uhkaavia reaktioita. Olen työni puolesta hoitanut useita vakavia allergisia reaktioita, joiden kohdalla on ollut onni, että potilas on päässyt riittävän nopeasti hoitoon.

Rokotteet eivät suinkaan ole ainoa allergisten reaktioiden aiheuttaja. Myös muut lääkeaineet voivat aiheuttaa samanlaisen reaktion. Pitäisikö meidän tämän perusteella siirtyä täysin luonnonlääkintään ja unohtaa kaikki toimiviksi ja suhteessa turvalliksiksi todetut lääkkeet?

Toisin kuin esimerkiksi matematiikka, lääketiede ei ole eksakti tiede. Voidaan epäillä jonkin aiheuttavan jotakin ja toisinaan se jopa voidaan todistaa. Silti monissa tapauksissa tulee vastaan tilanteita, joissa lääkärit joutuvat toteamaan, etteivät voi varmuudella sanoa, mistä mikäkin johtuu.

Allergisen reaktion voi saada myös ruuasta tai esimerkiksi ampiaisenpistosta. Useimmat ihmiset eivät niin tee, mutta allergisille moinen voi olla hengenvaarallista. Pitäisikö tämän perusteella lopettaa syöminen ja tappaa kaikki ampiaiset varmuuden vuoksi? Kärjistettyä? Kyllä. Totta? Päättele itse.

Googlen konekäännöksiä en ryhtyisi levittelemään, kun tieteellisen tekstin kääntäminen vaatii asiaan perehtymistä - mikään tämänhetkinen algoritmi ei voi kääntää tekstiä täydellisesti, minkä näkee jo käännöksen laadusta. Riski sisällön muuttumiseen on liian suuri.

Siihen, että kukaan muu kuin jonkin tieteenalan edustaja ei voisi tulkita kyseisen tieteenalan tutkimusta vastaan seuraavasti: Lääketieteessä on hyvin paljon asioita, joista maallikot eivät tiedä riittävästi tulkitakseen niitä. Tulkitakseen lääketieteellistä tekstiä, tulkitsijan pitää ymmärtää sen taustalla vaikuttavat seikat; anatomia, fysiologia, biokemia, farmakologia ja puolentusinaa muuta aluetta, jotka useimmista maallikoista kuulostavat lähinnä salatieteiltä. Jos lääketiede olisi helppo tieteenala, luulisi lääkäriksi valmistuttavan nopeammin kuin vähän päälle kuudessa vuodessa.

Kaikissa ammattikunnissa on omat mädät omenansa ja lääkäritkin ovat vain ihmisiä. On siis luonnollista, että lääkäritkin tekevät joskus virhearviointeja, suorastaan hoitovirheitä. Huomattavan paljon työssäni olen havainnut kuitenkin netinkäytön lisänneen outoja ja virheellisiä tulkintoja omista oireista.

Tieto lisää tuskaa ja on dokumentoitu sellainenkin ilmiö lääketieteenopiskelijoiden keskuudessa, että tietyssä vaiheessa kliinisiä opintoja opiskelijat alkavat helposti nähdä itsessään oireita erilaisista taudeista, joista ovat lukeneet. Todennäköisyys todelliselle sairastumiselle näihin tauteihin on kuitenkin häviävän pieni. Tästä voidaan päätellä myös se, että maallikoilla on ihan yhtälailla tämä taipumus.

Diagnostiikka ei ole kaikkein helpoin asia lääketieteessä. Lääkärit eivät ole erehtymättömiä, mitä diagnostiikkaan tulee. Monien sairauksien osalla oireiden kirjo voi olla hyvin samanlainen kuin jonkin toisen sairauden, eikä tauteja voi erottaa toisistaan kuin riittävien testien tekemisellä.

Netistä löytyy lukuisia omakohtaisia kertomuksia siitä, miten on sairastuttu johonkin jonkin jälkeen. Ongelmana on, että ihminen näkee mörköjä siellä missä haluaa. Ihminen pyrkii järkeistämään itselleen, miksi hän on sairastunut ja etsii syyllistä, joka helposti löydetään jostakin muusta kuin itsestään. En tarkoita tällä, että sairastuminen olisi aina sairastuneen vika.

Omakohtaisissa tarinoissa on se valitettava kompastuskivi, että ihminen kirjoittaa niissä subjektiivisista kokemuksistaan, ei objektiivisesti. Tällöin teksti värittyy kirjoittajansa omien tunteiden mukaan, mikä harvemmin on tieteellisesti hyväksyttävää. Siitä kirjoitettaessa, mitä jollekin tutulle on sattunut, otetaan huomattava "rikkinäisen puhelimen" riski. Jos kyseinen leikki ei ole tuttu, "rikkinäinen puhelin" toimii seuraavalla tavalla. Otetaan ryhmä ihmisiä ja asetetaan heidät rinkiin. Yksi ringistä kuiskaa vierustoverilleen jonkin lauseen, jonka tämä kuiskaa seuraavalle ja niin edelleen. Kun tullaan taas alkuperäisen kuiskaajan kohdalle, lause on todennäköisimmin muuttunut sisällöltään niin paljon, ettei siitä voi enää tunnistaa alkuperäisen lauseen tarkoitusta.

Mielestäni lehdistön toiminta pandemian uutisoinnissa oli suorastaan vaarallista, koska ihmisiä peloteltiin. En ole henkilökohtaisesti tavannut enkä tiedä ketään, joka olisi saanut minkäänlaista flunssaa pahempaa reaktiota sikainfluenssarokotteesta. Itselläni oli olkavarsi pari päivää vähän hellänä, mutta sekin johtui todennäköisimmin adjuvantin kudosta ärsyttävästä ja niinollen immuunijärjestelmän reaktiota rokotteeseen voimistavasta vaikutuksesta.

Mitä tulee tuohon yhtiöiden rahankäyttöön lääkärien kestitsemisessä, oletko aivan varma, ettei millään muulla alalla tehdä niin? Sanoisin, että yhtälailla tekniikan alalla päätöksentekijöitä kestitään samoin liiketaloudessa. Sellaista alaa tuskin löytyykään, jolla tällaista käytäntöä ei olisi. Ja esimerkiksi sairaanhoitajaopiskelijoiden päättötöitä harvemmin kustantaa mikään alan firma kun taas tekniikan alalla miltei kaikki päättötyöt ovat kaupallisia.

Vieras (nimimerkki)

Paha hoitaja, Et VIELÄKÄÄN vastannut seuraaviin kohtiin, kommenttini löytyy tuolta ylempää.

"Voisitko ystävällisesti lukea vielä näistä kommenteista SEURAAVAT fakta-kohdat. Onko kaikki mielestäsi ok tässä asiassa, mitä näistä kohdista voit lukea?" Vastaa KAIKKIIN siellä ylempänä esitettyihin kohtiin.

+ Narkolepsiatapaukset: "Tutkija: Kerron miten tulisi menetellä: tulee käyttää bayesiläistä estimointia, jossa selkeän ajallisen yhteyden perusteella annetaan vahvat priorit syys-seuraussuhteen olemassaololle, esimerkiksi 90 %, sen jälkeen voidaan tuoda muita malleja mukaan ja katsoa, selittääkö jokin muu tekijä tämän yhteyden pois."

Paha hoitaja: "...mutta sekin johtui todennäköisimmin adjuvantin kudosta ärsyttävästä ja niinollen immuunijärjestelmän reaktiota rokotteeseen voimistavasta vaikutuksesta."

Johtui todennäköisimmin:
”Oil-in-water emulsions are used as vaccine adjuvants, but the mechanism of action remains unknown.”
lähde: "Squalene-based oil-in-water emulsion adjuvants perturb metabolism of neutral lipids and enhance lipid droplet formation.

Sekä todennäköisesti: "AS03 (Pandemrix) on tutkittu 45 000 yksilöllä. Tarkempaa turvallisuusdataa on 15 400 tutkitusta puolivuotiaista ylöspäin: paikalliset oireet lisääntyivät, mutta silti ei havaittu IMMUUNIVÄLITTEISIÄ tapahtumia tavallista enempää."

+ Asiantuntijoiden puhelinkonferenssi WHO:n toimesta uusista h1n1 rokoteadjuvanteista:

"Näissä öljy-vesi -seoksissa ovat huolta aiheuttaneet mahdolliset skvaleenia vastaan kehittyvät vasta-aineet (Persianlahden sota). Tämä teoria kuitenkin kumottiin myöhemmin eräällä tutkimuksella.

WHO:n GACVS ryhmä kuitenkin suositteli, että skvaleeniadjuvantteja tulisi vanhuksia nuoremmissa ikäryhmissä tutkia huolellisella seurannalla, jotta havaittaisiin mahdolliset haittavaikutukset.

Puhelinneuvottelun keskusteluosiossa pidetiin selvänä, että tarvitaan huolellisia tutkimuksia, ei ainoastaan osoittamaan turvallisuus, mutta osoittamaan immunologinen hyöty eri ikäryhmissä eri tutkimusasetelmilla.

!!!!! Huolta kannettiin siitä, että lasten tutkimukset ovat vähäisiä, alle puolivuotiaille ei ole tehty lainkaan. Lasten osalta tulee olla erityisen varovainen rokotteen suhteen. !!!!!

!! Toinen tärkeä keskustelun aihe oli tarve markkinoinnin jälkeiseen huolelliseen tarkkailuun ja valvontaan, jotta haittatapahtumat nopeasti arvioidaan ja raportoidaan.!!GACVS-ryhmälle ehdotettiin johtavaa roolia tämän aiheen suosituksiin.Seurattavaksi ehdotettiin Quillan Barre -syndroomaa, demyelisoivai tauteja, välitöntä yliherkkyyttä ja silmä/hengitystie-syndroomaa.

Massarokotusten valvonnan haasteellisuudesta keskusteltiin. Tavalliset vakavat haittavaikutukset ilmaantuvat yleensä 8 viikon sisään, mutta UUDET adjuvantit tuovat tähän epävarmuuden ja riskejä, joita EI TUNNETA.

Vuoden kestävä seuranta olisi haasteellista. Keskustelijat eivät kuitenkaan vastustaneet 8 viikon seurantaa. He eivät TIENNEET, miten uudet adjuvantit vaikuttavat tuohon vakavien haittavaikutusten aikaikkunaan.

!! Huomattavan paljon käytiin keskustelua pienten lasten ja VARHAISraskauksien TUTKIMATTOMUUDESTA erityisesti SYTOKIINIMYRSKYJEN osalta.

Yhteenvedossa todettiin, että tarkka massarokotusten VAKAVIEN haittavaikutusten SEURANTA haasteellisuutensa vuoksi jäi ratkaisematta."

Vieras (nimimerkki)

Hoitsu: "Siinä vaiheessa kun tämä "tutkija" identifioi itsensä ja määrittää, millä perusteella hän on tämän aiheen suhteen sen suurempi auktoriteetti kuin kukaan muukaan kirjoittaja, voin harkita uskovani hänen tietojaan, jos hän kykenee osoittamaan lähteensä ja perustelemaan niiden tulkinnan."

Jos ymmärrät rokotteita ja tilastollisia tutkimusmenetelmiä, ei sillä liene suurta merkitystä, vaikka emme vielä tiedä miltä taholta tuo näkemys tuli:

"Kun esimerkiksi narkolepsiapotilailla on selkeä ajallinen yhteys rokotteen ja sairauden välillä, mutta tapausmäärä jää pieneksi, jo pelkkä tapausmäärän pienuus antaa tavanomaisilla tilastollisilla menetelmillä erittäin heikon yhteyden asioiden välille. Tästä sitten "päätellään", ettei yhteyttä ole, koska sitä ei voitu osoittaa.

Kerron miten tulisi menetellä: tulee käyttää bayesiläistä estimointia, jossa selkeän ajallisen yhteyden perusteella annetaan vahvat priorit syys-seuraussuhteen olemassaololle, esimerkiksi 90 %, sen jälkeen voidaan tuoda muita malleja mukaan ja katsoa, selittääkö jokin muu tekijä tämän yhteyden pois."

Jos sinulla on alan osaamista, pystyt kyllä ilman "uskoa" selvittämään hänen teoriansa käyttökelpoisuuden ja punaisen langan.

Ettei tarvitse toistaa ja hokea kuulemaasi mantraa siitä, että "narkolepsiatapauksilla ei ole yhteyttä pandemrix-rokotteeseen".

Asiaa ei ole vielä tutkittu niin perinpohjin, että voitaisiin julistaa varma syyttömyys.

Vieras (nimimerkki)

Wikileaksin mukaan Pfizer teki testin uudella antibiootilla Nigerialaisilla lapsilla, ja testi meni tietysti pieleen.

Nigeria nosti syytteen Pfizeriä vastaan, mutta Pfizer palkkasi yksityisetsivät etsimään lokaa syyttäjästä, ja yllättäen syytteet vesittyivät.

http://www.guardian.co.uk/business/2010/dec/09/wik...

Vieras (nimimerkki)

Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista

Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista ovat muun muassa natsien keskitysleireillä teettämät lääketieteelliset kokeet, sekä jotkut kuuluisat sosiaalipsykologian alaan kuuluvat kokeet 1950- ja 1960-luvuilla kuten Stanfordin vankilakoe ja Milgramin sähköshokkikoe. Myös sotateollisuus on käyttänyt tutkimuksissaan läpi historian ihmiskokeita, ja usein näin kokeeseen osallistuvien tietämättä. Tällaisia väitteitä on esitetty esimerkiksi Yhdysvaltojen tekemistä ydinkokeista Nevadan autiomaassa ja Tyynellä valtamerellä.[5] Tällaisissa kokeissa tieteellistä tietoa tavoitellaan riippumatta fyysisestä tai psykkisestä vahingosta, joita kokeisiin osallistuneisiin ihmisiin kohdistuu, mikä tekee tutkimuksesta eettisesti hyvin kyseenalaista.

Näiden varoittavien esimerkkien takia niin eläin- kuin ihmiskokeitakin valvotaan tiukasti useimmissa oikeusvaltioissa, ja ihmisiin kohdistuvaa tutkimusta tehdessä pyritään noudattamaan selkeitä eettisiä ohjeita.

Tästä huolimatta vakavia eettisiä kysymyksiä herättävät koeasetelmat ovat tieteen arkipäivää.

Vieras (nimimerkki)

Yhdysvaltojen hallitus on pyytänyt anteeksi 40-luvun lopulla tekemiään lääketieteellisiä kokeita
2.10.2010 02.09 - STT (Päivitetty 2.10.2010 18.29)

"Yhdysvaltojen hallitus on pyytänyt Guatemalalta anteeksi 40-luvun lopulla tekemiään lääketieteellisiä kokeita, joissa sadoille guatemalalaisille tartutettiin sukupuolitauteja.

Yhdysvaltojen hallituksen ohjelmassa guatemalalaisille vangeille, sotilaille ja mielenterveyspotilaille tartutettiin kuppa ja tippuri. Tutkijat yrittivät selvittää, voisiko penisilliini ehkäistä sukupuolitartuntoja tautien parantamisen lisäksi. Penisilliini oli tuolloin lääkkeenä uusi.

Kokeeseen osallistui noin 1500 guatemalalaista. Ainakin yksi kuoli kokeiden aikana, vaikkei kuolinsyystä ole selvyyttä. Sairastuneita hoidettiin antibiooteilla, mutta kaikki eivät ilmeisesti parantuneet.

Joissakin tapauksissa miesvangeille sukupuolitauteja tartuttivat prostituoidut, joille maksettiin seksistä vankien kanssa, kertoo New York Times.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoi perjantaina olevansa syvästi pahoillaan lääkekokeen uhrien puolesta. Obama välitti pahoittelunsa puhelimitse Guatemalan presidentille Alvaro Colomille, joka puolestaan tuomitsi tutkimuksen rikoksena ihmisyyttä vastaan."

Vieras (nimimerkki)

Riikan kaltaisten ihmisten innottamana mm. Kaliforniassa on puhjennut hinkuyskäepidemia, johon on kuollut jo kymmeniä vauvoja. Turhaan. Hinkuyskä oli jo taakse jäänyttä elämää hyvien rokotteiden ansiosta. Nyt rokoteuskovaiset ovat jättäneet lapsensa rokottamatta, tuhoisin seurauksin. Onko Riikalla hyvä mieli, kun tietää, että hänen kirjoitustensa innoittamana moni vauva ja lapsi kuolee? Täysin turhaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

No, puhkesihan siellä sikotauti-epidemiakin.
Sen tosin saivat vain sikotautia vastaan rokotetut.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras,

paikallisuutisten mukaan hinkuyskä puhkesi rokotetuissa:
2/3 sairastuneista oli rokotettuja

http://www.nctimes.com/news/local/sdcounty/article...

Tommi Mäkinen

H1N1–ROKOTE LISÄSI KESKENMENOJA 700% mutta Suomessa asiaan ei ole kiinnitetty lainkaan huomiota.
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=215

Alexius Manfelt

No joo, Antti Heikkilä ja faktat ovat yhtä kaukana kuin pohjoisnapa etelänävästä.

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Esko K.: Ja kaikki rokotustenvastaiset syyttävät THL:ää ja väittävät kaikkia rokotusten puolesta puhujia THL:n opetuslapsiksi tms.

Vastaus tuohon Puolustusvoimien sisällä riehuvaan epidemiaan on juuri sitä, epidemiologinen. Jos olet käynyt armeijan, tiedät, miten helposti taudit leviävät kun toistasataa nuorta miestä ja naista sijoitetaan samaan rakennukseen, noin 6-15 samassa tuvassa. Jos pisaratartuntana leviävät taudit eivät tuollaisissa olosuhteissa tartu, on ihme. Ja se, että useammassa varuskunnassa on havaittu sikainfluenssaa selittyy ihan suoraan sillä, että tautia on edelleen liikkeellä - uutisointi siitä on vian yksinkertaisesti vähentynyt kun kansaa ei enää kiinnosta.

Ei tarvita alkuun kuin yksi sairastunut per varuskunta (taudinhan voi saada lomillakin ollessaan) ja kohta ollaankin sitten epidemian edessä - yksi tartuttaa toisen, toinen tartuttaa lääkintämiehen tai jonkun toisen vastaanotollakävijän odotustilassa. Niin ne taudit tarttuvat.

Mitä tulee tuohon adjuvanttiin, olet tavallaan oikeassa. Mekanismia ei tunneta. Joka tapauksessa tutkimusten mukaan pistokohdan alueella kudosärsytys laukaisee voimakkaamman immuunireaktion elimistössä. Olen aivan samaa mieltä, adjuvantteja on syytä tutkia lisää. Tämänhetkisen tutkimustiedon valossa ne kuitenkin näyttävät turvallisilta. Uskoisin kuitenkin tunnistavani vakavan reaktion oireet, jos itselläni sellaisia olisi.

Quillan-Barren ja myelinisoivien sairauksien yhteyttä rokotuksiin ei ole voitu kiistatta todistaa. Välittömät yliherkkyysreaktiot kävin läpi jo aiemmassa kommentissani mutta totean nyt vielä uudelleen - yliherkkyysreaktion (siis allergisen reaktion) voi saada miltei mistä tahansa; ruuasta, tavallisesta lääkeaineesta, lääkkeen sidosaineesta, rokotteesta, rokotteen sidosaineesta, adjuvantista, lateksista. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Allergiset reaktiot tulevat yleensäkin ottaen sitä nopeammin heti altistuksen jälkeen mitä rajumpia ja vakavampia ne ovat.

Jos rokotuksen haitta ilmenee kahdeksan viikon sisään, on käytännössä mahdoton sanoa varmaksi, onko kyse rokotuksen aiheuttamasta reaktiosta vai jostakin muusta.

Hyvät ihmiset, en nyt todellakaan väitä, etteivätkö isot yritykset tee kyseenalaisia ja jopa laittomia temppuja ns. kolmannen maailman maissa, mutta se, että yksi tekee ei tarkoita että kaikki tekevät. Ja tuossa Pfizerin juttussa on ihan sama tyyli kuin mitä Wikileaksin perustajan tämänhetkisessä ajojahdissa - en väitä, etteikö Assange olisi hyvinkin voinut tehdä sitä mistä häntä syytetään, mutta uskon vahvasti, että syytösten takana on osittain poliittinen peli.

Esko Kastinen

Ihan elävässä elämässä, ja jopa THL:n omassa raportoinnissa on esitetty kuinka tauti leviää nimenomaan varuskunnista siviiliin.

Jos tauti "lähtee" varuskunnista; vieläpä useammasta eri paikasta täysin samanaikaisesti niin saan kai minä sitä ihmetellä? EIkö sinunkin "ammattilaisena" pitäisi? Todennäköisempää kun olisi että tauti lähtisi liikkeelle ennemminkin sellaisista paikoista, joissa ihmiset on sullottu samaan tilaan, mutta jotka olisivat enemmän tekemisissä ulkomaailman kanssa (koulut, vanhainkodit, tietyt työpaikat...). Ei kasarmeilla olla päivän mittaan tuvissa sen enempää kuin koululaiset luokissaan joten altistumisajalla asiaa ei voi perustella.

Uutisointi sikainfluenssasta ei ole mitenkään "vähentynyt kun kansaa ei kiinnosta". Katsopa lööppejä niin näet. Ja nyt sikaa mainostetaan varmana tietona joka flunssa-aallon kohdalla vaikka taudin varman diagnoosin ei pitäisi olla edes mahdollista niin reaaliaikaisesti kuin tuollainen uutisointi edellyttäisi.

Ja se, miksi kutsun tiettyä ihmistyyppiä THL:n opetuslapseksi, johtuu vain siitä että on tosiaan olemassa heitä jotka eivät kyseenalaista kyseisen instanssin lausuntoja, on ne mitä tahansa. Sen sijaan nämä samat tyypit kyseenalaistavat kaiken maalaisjärkisen, koettuihin asioihin perustuvan havainnoinnin. En voi sanoa kunnioittavani sellaista asennetta. Onko kyseinen tyhmyys kenelläkin sinisilmäisyydestä vaiko korruptiosta johtuvaa, on usein makuasia; lopputulokseen se ei vaikuta.

E.K.

uurija (nimimerkki)

Paha hoitaja, tarkoitatko Guillain-Barrén oireyhtymää?

Wikipedia
"Guillain-Barrén oireyhtymä on potilaan ääreishermostoa vaurioittava äkillinen autoimmuunisairaus, akuutti polyradikuliitti.
Sen kuvasi Jean Landry vuonna 1859, mutta nimensä syndroomalle antoivat myöhemmin Georges Guillain ja Jean Alexandre Barré."...

jouuko (nimimerkki)

"paha"hoitaja..Jonkun sortin trolli vai:)?" Huumeita on maailmassa saanut enemmän tai vähemmän koko ajan. Afghanistanissa myös Talebanien aikana viljeltiin unikkoa, josta muuten voidaan tehdä huumeiden lisäksi myös lääkkeitä. Oletko koskaan saanut opiaatteja kipuun? ".
Käsitänkö oikein, että myönnät sen unikonviljely ei loppunut vaan lisääntyi. ? Kuinka paljon aiheesta sinulla oikeasti tietoa? Väitätkö,että kaikki se unikko mikä on viljelty on mennyt vaan ja ainoastaan lääkkeeksi? Joo minä olen ainakin saanut opiaatteja lääkkeeksi. Mutta mielestäni aivan turhaa maailmassamme on paljon tehokkaampia "lääkkeitä". Tiedätkö kuinka paljon ihmisiä käyttää esim. kyseisiä "lääkkeitä" Koska ovat koukussa niihin. Tiedätkö kuinka paljon verorahoja menee näiden koukussa olevien lääkkeisiin? En puhu pelkästään opiaateista, nämä sinun ylistämäsi lääkeyhtiöt ovat kehitelleet muitakin mielenkiintoisia ja varmasti "hyödyllisiä" lääkkeitä. Voitko väittää lääkärinä, että esim. SSRI lääkkeistä olisi jollekkin muka hyötyä?? Kaikki bentso, tämä uusin on kyllä mahtavin vielä tietääkseni koelääke vieläkin LYRICA. Sano rehellisesti onko sinulla yhtään potilasta joka saa kyseistä lääkettä ja on sitä kehunut sinulle. En tarkoita potilaita, jotka tulevat joka viikko uusimaan 100 tabletin reseptin, kun on muka ahdistanut niin paljon menneellä viikolla. Toikin niin naurettavaa ja minusta rangaistavaa mitä te kunnon lääkärit teette.!
Kysyn nyt vielä kun mainostit sitä,että pitää olla niin oppinut jne. että tietää lääkkeistä jne...kun väitit, ettei lääkärit ota lahjuksia, niin potilaanko hyvinvointia ajatellaan kyseisillä tapahtumilla..Vai onko osa lekureista niin v.... tyhmiä, etteivät tajua mitään?? Mulla on toimittaa sulle kymmeniä 20-25.v tyttöjen ja poikien reseptejä. Voin sanoa, lääkkeitä mitä on määrätty päällekkäin, jo pelkästään ohjeet lukemalla selviää, että yhteinen käyttö on erittäin vaarallista! Sehän ei sano mitään, mutta kun niitä 50-100 reseptejä vedetään viikottain ja valtio vielä maksaa tämän lystin voi miten mielenkiintoinen bisnes. Otappa huviksesi selvää paljon tämä esim suomelle maksaa vuodessa..

Alexius Manfelt

Juuri tällaiset foliohattuiset tantat ovat vastuuttomia. Ei ole todistettu yhteyttä rokotuksen ja narkolepsian välillä. Ehkä kersa olisi sairastunut muutenkin ko. tautiin.

Sainhan minäkin leikkauksen yhteydessä aivoinfarktin, joka vei kaiken kykyni puhua, kirjoittaa ja lukea äidinkieltäni. Vaan en kadu leikkausta laisinkaan, se näet pelasti elämäni ja sitkeydellä olen oppinut jo uudelleen äidinkielen taidot - vajaasti tosin!

Vieras (nimimerkki)

"Ei ole todistettu yhteyttä rokotuksen ja narkolepsian välillä."

VIELÄ EI ole todistettu myöskään ETTEI yhteyttä olisi.

Asian tutkiminen on alkuvaiheessa. Tutkimisessa ilmeisesti tulisi käyttää useampia kuin vain yhdenlaista tilastollista menetelmää, jotta saadaan luotettava tulos.

Odotetaan tuloksia.

Tottakai THL:llä on kova kiire muunnella asiat näyttämään mahdollisimman hyviltä heitä itseään kohtaan. Varmaankin mahdollinen yhteys (jos löytyisi) haluttaisiin piilotella viimeiseen asti...

Rokote-asiantuntija Marjo Renko myönsi ääneen että pandemrixin adjuvantti saattaa voida aiheuttaa narkolepsiaa.

Vieras (nimimerkki)

"Nelosen mukaan tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa."

"Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Marjo Renko sanoi, että Suomessa käytetyn Pandemrix-rokotteen tehosteaine eli niin sanottu adjuvantti voi olla lisääntyneiden narkolepsiatapausten taustalla. – Kun oireiden ilmeneminen tuli näin nopeasti rokotusten jälkeen, niin tämä on ihan immunologien pohdinnan tulosta, että todennäköisesti se olisi Pandemrixissä tämä adjuvanttikomponentti, Renko sanoi Nelosen uutisille."

"Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Marjo Renko sanoo, että Suomessa käytetyn Pandemrix-rokotteen tehosteaine eli niin sanottu adjuvantti voi olla lisääntyneiden narkolepsiatapausten taustalla.

Kun oireiden ilmeneminen tuli näin nopeasti rokotusten jälkeen, niin tämä on ihan immunologien pohdinnan tulosta, että todennäköisesti se olisi Pandemrixissä tämä adjuvanttikomponentti, Renko sanoi Nelosen uutisille.

"Kyllähän se tiedettiin, että adjuvantti voi vaikuttaa ihmisen elimistössä immuniteetin toimintaan. Sitä pohdittiin etukäteen, mutta kyllähän tämä on aina riskien ja hyötyjen puntarointia", Renko totesi."

24.8. Nelosen uutiset

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

jouuko: Ensinnäkin, minä olen hoitaja. Toiseksi, onkohan sinulla kenties hoitoalan tai lääketieteellinen koulutus? Jos olisi, tietäisit edes sen verran, että käytännössä kaikki voimakkaat kipulääkkeet ovat opiaatteja tai niistä johdettuja.

Ei, en väitä, että kaikki unikko menisi lääkkeisiin - Afghanistan on tietääkseni maailman suurin heroiinin viejä. Olen hoitanut opiaattiyliannostuksen ottaneita narkomaaneja siinäkin vaiheessa, kun he ovat vetäneet sen verran mojovan yliannostuksen, etteivät ole edes ehtineet ottaa neulaa pois suonesta ennen kuin tipahtavat. Tiedän, minkä verran vieroitushoitoon menee resursseja eivätkä ne resurssit riitä edes alkuun. Hoidettavia on liikaa.

En ylistä lääkeyhtiöitä, mutta olen sitä mieltä, etteivät ne pelkästään pahaa saa aikaan. Ajattele tilannetta, jossa lääkeyhtiöitä ei olisi. Saat vakavan infektion - mitä teet? Todennäköisimmin kuolet, koska antibiootteja ei ole.

Entä tilanne, jossa sinulla todetaan syöpä? Millä sinua hoidetaan? Sytostaateilla - eihän niitä ole, kun lääkeyhtiöt eivät niitä koskaan kehitelleet. Leikkaamalla - millä sinut nukutetaan?

Olen tavannut ihmisiä, joille Lyrica on toiminut lääkkeenä, kun kerran sen mainitsit. Kaikki on subjektiivista.

Lääkkeitä määrätään päällekkäin, se on totta. Tosin tässä on vastuu osittain myös potilailla, jotka eivät välttämättä aina "muista" kertoa, että syövät jo sitä tai tätä lääkettä samanaikaisesti. En väitä, etteikö lääkärikuntakin tekisi tässä virheitä - ihmisiä ovat. Ja sinulla on tilanne todella hyvin, jos valtio maksaa lääkekulusi - minä kun saan Kelalta vain osittaisen korvauksen niistä lääkkeistä, jotka ostan reseptillä apteekista.

Vieras (nimimerkki)

Tämä on ensimmäinen kerta kun kirjoitan tänne kommentin. Sitä vastoin luen Riikan blogia kommentteineen päivittäin. Nyt kuitenkin haluan purkaa mieltäni, sillä tämä narkolepsia aihe koskettaa minua äitinä syvästi. En rokottanut lapsiani viime syksynä, ja olen hyvin kiitollinen siitä, että Heikkilä ravitsemusasioissa ja myöhemmin Riikka lukuisista muista asioista ovat avanneet silmäni, myös tämän rokotusasian suhteen.

Se, että sikainfluenssa nostetaan taas esille, herättää minut miettimään, että miksi? Ja miksi juuri nyt? Kyseinen virushan on ilmeisesti koko ajan ollut liikkeellä, joten miksi juuri nyt asia on taas pöydällä. Ja miksi varuskunnista taas lähtee tauti leviämään. Ajattelen asiasta hyvin paljon samoin kuin E.K. tuolla ylhäällä.

Narkolepsia-asiassa minua närästää se, että asia on haudattu mediassa. Siitä ei puhuta juurikaan. Konginkankaan bussiturmaan verrattuna narkolepsialapset on varmasti vähintään yhtä suuri tragedia, mutta asiaa on hyvin vähän käsitelty mediassa. Vielä vähemmän syitä ja tapahtuneesta vastuullisia, toisin kuin bussiturmassa. Myöskään muita kohonneita seurauksia rokotuksista ei olla otettu esille. Kuolemantapaukset vaiettiin ensimmäisten jälkeen. Suurin kysymys, joka on jäänyt minulle epäselväksi, on se, miksi ihmeessä narkolepsiaan sairastuneiden lasten rokotusprosenttia ei ole kerrottu? Onko kaikki rokotettu, vai vain osa? On esitetty tietoa, että rokottamattomian lasten narkolepsia on kasvanut saman verran kuin rokotetuilla, mutta mistä tämän saa lukuina ja tilastoina? Miksi sikainfluenssaan kuolleiden rokottamisia ei ole julkistettu? "Rokotus ei ehtinyt vaikuttaa" oli yleisin kommentointi näihin tapauksiin viime syksynä. Tämä sai minut päättelemään, että suuri osa kuolemantapauksista tapahtui rokotusten jälkeen. Missä on tilastot ennen aikaisista synnytyksistä, keskenmenoista ja kohtukuolemista sikainfluenssarokotteen jälkeen? Onko näissä havaittavissa kasvu vai onko tapahtumat vain huhupuhetta?

Missä on tilastot ja ristiintaulukoinnin sikainfluenssarokotetuista ja eri komplikaatioista?

Vieras (nimimerkki)

Hei, olisin kysynyt Riikka onko sinulle mitään sähköpostia, johon voisi kirjoittaa. Kiitos upeasta tiedottamisestasi. T:)Carina

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

uurija: Voi, pahoittelen kirjoitusvirhettä.

Ja mitä narkolepsiaan tulee, sen todistaminen, että narkolepsia aiheutui rokotteista on vielä erittäin kaukana. On toki helppoa syyttää jotakin yksittäistä tahoa kuin todeta, ettei voi varmaksi tietää, mistä kyseinen ongelma on lähtöisin.

En myöskään lähtisi vertaamaan narkolepsiaa ja Konginkankaan bussiturmaa toisiinsa. Jälkimmäinen kun oli täysin selitettävissä sillä, että rekka ajoi liian kovaa huonoissa olosuhteissa pimeällä ja jäisellä tieosuudella. Narkolepsiaa sen sijaan, kuten jo totesin, ei ole voitu kiistatta yhdistää sikainfluenssarokotteeseen.

Surkuhupaisaa tämä päättelynne, että sikainfluenssa lähtisi varuskunnista eikä toisinpäin. Epäilettekö, että Puolustusvoimat tartuttaa sikainfluenssaa varusmiehiin tahallaan vai millä te selitätte tuon epäilyksenne?

Epidemiologisesti varuskunnat ja vankilat ovat aina olleet pahin mahdollinen paikka. Muistan hyvin omalta varusmiesajalta mahatautiepidemian, joka kaatoi huomattavan osan siitä prikaatista, jossa palvelin. Miten tauti levisi? Sillä, kun tautia jo kantavat sairastumattomat olivat tekemisissä vielä tautia kantamattomien kanssa.

uurija (nimimerkki)

Paha hoitaja, argumentoinnistasi käy ilmi, että toistelet varsin suppeiden ja puolueellisten lähteiden tietoja.

Tahdot varmaankin opiskella asiota lisää, sillä et ole jättänyt kommentointia kesken.

Olit ylläolevassa kommentissasi sitä mieltä, että rokotevalmistajien ja lääketehtaiden piirissä on joskus joku yksittäinen mätä omena. Tästä on ehkä hyvä aloittaa lisätiedon hankinta.

Jos kirjoitat hakukoneen etsintäriville vaikkapa jonkun tunnetun H1N1-rokotevalmistajan nimen ja sanan criminal, saat lukemattomia hakuja, jotka kertovat rikollisuudesta.

Esimerkkejä:

"GSK criminal"
"Novartis criminal"

Kuten hyvin tiedät, GlaxoSmithKline (GSK) on Pandemrixin valmistaja ja Suomeen-myyjä.
GSK:n rikollinen toiminta on erityisen laajaa, monimuotoista ja tunnettua.

Julia (nimimerkki)

Tuskin kukaan tarkoitti, että puolustusvoimat omiaan sairastuttaisi. Eiväthän puolustusvoimat valmista rokotteita.

Voisin kuvitella, että intin kautta olis hyvinki helppo viedä rokotteessa vähän tautia jos toista. piikille mars ja asento ja poistu ;)

Vieras (nimimerkki)

Kyllä, varuskunnat ovat otollisia paikkoja taudin leviämiselle.

Pointti on se, että jos varusmies on saanut h1n1 tartunnan jostakin,
MIKSI tartunta ei ole lähtenyt leviämään myös varuskunnan ULKOPUOLELLA yhtä vauhdikkaasti.

Viruksethan tarttuvat kyllä muuallakin tehokkaasti ihmisiin, vaikka varuskunnat ovat olosuhteiltaan otollisia.

Kyllähän virus on ENSIN tullut jonkun MUKANA varuskuntaan ja lähtenyt leviämään. Epidemian pitäisi kuitenkin olla näkyvästi vauhdissa jo muuallakin, SIELLÄ mistä virus on ENSIN tullut varuskuntaan.

uurija (nimimerkki)

Juuri noin. Varuskuntia käytetään valtion laitoksena hyväksi.
Eikä siellä henkilökunta saati varusmiehet asiasta mitään ymmärrä.

Suomen valtion ylläpitämät varuskunnat ovat kansainvälisten mega-korporaatioiden, rokotevalmistajien sekä väestönvähentäjien toimintaa tukeva käsivarsi.

Rokotevalmistajien kyseenalaisia väestönvähennys- ja hallinnallisuus-päämääriähän palvelevat jo Suomen valtion verorahoilla ylläpidettyjen terveyskeskusten henkilötietoreisterit ja ammattilaiset.
Niin myös pakollisen koululaitoksen henkilökunta.Opettajat oli huijattu mukaan viime talven h1n1-rokotepainostukseen.

Suomen hallitus on myös käsikassarana, se myöntää THL:lle kymmenien miljoonien monopolin rokotehankintoihin ja kaiken maailman rokote-ihmiskokeisiin lapsilla ja ymmärtämättömillä aikuisilla (korvauksena sentään joskus Finlaysonin pyyhe!!!).

Makaaberia on suomalainen uusfeodaali fasismi.

Fasismi, muuten, tarkoittaa valtiovallan liittymistä yhteen suurten yritysten ja pankkien kanssa kansalaisten enemmistöä vastaan.
Fasismia yritetään maalata wikipedioissaja muualla joksikin kummalliseksi historialliseksi ilmiöksi kaiken maailman asepukuineen ja mielenvikaisine koppalakkiparaateineen.

Ei, fasismi on jotain hyvin läheistä ja käsinkosketeltavaa, se on tätä päivää.
Fasismi tarkoittaa poliittisesti vaaleilla saatua vahvemman oikeuden väärinkäyttöä köyhien ja keskiluokan yli.
Oikeistoliberaalit tuhoavat yhteiskuntaa omiin taskuihinsa kuin ei huomista päivää olisi tulossa.
Ehkä he tuhoavat sodalla maailman ja samalla itsensä mieluummin kuin lopettavat ahnetta rohmuamistaan ja valta-aseman väärinkäyttöään.

Fasismi on jo täällä.
Me elämme ja hengitämme fasismin huuruja joka päivä.

jouuko (nimimerkki)

Juu Pahahoitaja. " Toiseksi, onkohan sinulla kenties hoitoalan tai lääketieteellinen koulutus? Jos olisi, tietäisit edes sen verran, että käytännössä kaikki voimakkaat kipulääkkeet ovat opiaatteja tai niistä johdettuja " ei ole koulutusta!Muurari, kirvesmies ja laatoittaja.;)Tosin ensiapu 1 ja 2 on suoritettu:) Vaikka vähän minulla vielä tietoa asioista silti väitän,että olisin tasokkaampi hoitaja/lääkäri mitä nykyisin näkee terveyskeskuksissa. ;)Juu voimakkaat kipulääkkeet on johdannaisia. Mitä sitten? Puhuin suurimmaksi osaksi mielialalääkkeistä! EIkö sinulla ole kommentoitavaa niihin.?

Otappa selvää taleban/amerikka/nato teatterista, niin selviää monia asioita. Amerikka, lääkeyhtiöt, nato, heroiinin levitys samat tahot kaikkien takana. Jos oikeuteen mennään niin myönnän minulla ei ole todisteita"amerikkaa"vastaan heroiinin levityksestä.Mutta aika kova mututuntuma on asiasta. Lukuisten rauhanturvaajien puheita. Se mitä siellä maassa oikeasti tapaahtuu on aika hämärää "niille" jotai ei kiinnosta tai jotka uskovat valtamedian propagandaa..Tähän aiheeseen Suboxone, subutex oletko tutkinut tätä lääkealaa. ? !

"En ylistä lääkeyhtiöitä, mutta olen sitä mieltä, etteivät ne pelkästään pahaa saa aikaan. Ajattele tilannetta, jossa lääkeyhtiöitä ei olisi. Saat vakavan infektion - mitä teet? Todennäköisimmin kuolet, koska antibiootteja ei ole." Juu enhän minäkään väitä, että lääkeyhtiöt olisivat mätiä vaan NE ON LÄPEENSÄ MÄTIÄ!!! Oletko tietoinen kuinka paljon meillä on luonnossa lääkeaineita? Tosin suurinosa tuhottu"tietyn tahon toimesta". Oletko tietoinen MIKSI niitä kasveja tai menetelmiä ei käytetä? Tiedäkö mikä taho ne on saanut jäämään unholaan? ?
Entä tilanne, jossa sinulla todetaan syöpä? Millä sinua hoidetaan? Sytostaateilla - eihän niitä ole, kun lääkeyhtiöt eivät niitä koskaan kehitelleet. Leikkaamalla - millä sinut nukutetaan? " No sanotaanko, niin jos todella väität, että ihmistä ei saa nukutettua muuten kuin nykyisillä keinoilla niin mene takaisin kouluun..Ja mitä syöpään tulee niin en edes jotenkin jaksa ruveta väittelemään. Sinuna lähtisin ensinnäkin selvittämään mistä syöpä voisi johtua?? Olisin valmis hoitamaan "mahd syöpää" ihan muilla menetelmillä ja lääkkeillä(jos niitä ei olisi terorisoitu ja-tai painettu maan alle unholaan), jos ne eivät tepsisi niin saisin mennä.
Ymmärrän kyllä ei asia ole niin mustavalkoinen tai miten se nyt pitäisi sanoa.Ei kaikki lääkealaan liityvä pahaa ole tai tehty meitä vahingoittamaan. Se vaan on niin siellä missä on rahaa paljon halutaan rahaa vielä enemmän.(ja tietty sakki kyllä haluaa pahaa muutenkin) Voin sanoa sinulle, että ei niitä lääkeyhtiöiden johtajia meidän terveys kiinnosta pätkän vertaa.. Jos lääkkeitä ei mene niin keksitään uusia "sairauksia" ! Näin se vaan ikävä kyllä on.

Juu ja minun lääkkeitä ei tarvitse kenenkään maksaa. Kun en niitä syö ja jos elän niin vanhaksi, että minusta tulee vanhus;) niin voitte olla varma, että lääkevarastoni ei todellakaan ole samaa tasoa kuin nykyisin kun menee jonkun vanhuksen luo. Ei se ihme kun alkaa muisti pätkiä ja lukuiset muut vaivat alkavat. TOsin onhan se helpompi pitää mummot ja papat vahainkodeissa aisoissa kun tropit on sitä luokkaa,,maksaako vanhukset ne muuten itse? Siinä kanssa hieno keino riistää viimeisetkin säästöt..

Onko muuten kellään tietoa onko HIV lääkkeen valmistus prosessi kallista?

Tooso (nimimerkki)

Mitä sanoo 'paha' hoitaja WHO:n muuttamasta pandemiamääritelmästä, aikaisemmin pandemiaksi on tulkittu tauti, joka leviää laajalle sekä aiheuttaa vakavaa sairautta ja runsaasti kuolemantapauksia. Nyt(oliko 2009 jälkeen) pelkästään leviäminen laajalle riittää, määritelmä ei sisällä mitään arvioita taudin vaarallisuudesta. Maalaisjärki sanoo, että määritelmästä on jätetty nimenomaan tärkeämpi arvio(taudin vaarallisuus) pois ja jätetty turhempi. Jos huomataan jotain vaarallista, niin silloinhan asialle aletaan heti tekemään jotain ja estetään nopealla toiminnalla sen leviäminen laajemmalle.

Nyt täällä keskustellaan asioista, joita ei ehkä tarvitsisi olla olemassakaan, jos oltaisiin noudatettu WHO:n aikaisempaa määritelmää?

Mitä mieltä olet rokotuspakosta, joka on kirjattu Suomessa lakiin?

http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2010/20100243

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Paha hoitaja,

CoE & Euroopan ministerineuvoston raportti H1N1-tutkinnasta jota johti MP Paul Flynn löytyy kyllä netistä, suomeksikin.

Raportissa todetaan yksiselitteisesti korruption vaikuttaneen päätökseen tekoon joka taholla, joka tasolla. Myös WHO:ssa.

Alustavassa kuulemisessa jota pystyi seuraamaan netistä suorana lähetyksenä, THL/Suomi mainittiin esimerkkinä pahasta korruptiosta.

WHO:n osalta tutkinta on vielä osittain kesken re IHR-säädökset, IHR-ryhmä, SAGE-ryhmä jne

MP Paul Flynn piti kiinnostavina löytämiäni asiapapereita EMAn (silloin EMEA) rahoituksesta, jotka hänelle toimitin. Paperit olivat EMEAn sisäisiä muistioita ymv.

THL:n touhuja hän muuten ruotii omassa blogissaankin.

uurija (nimimerkki)

Katsoin talvella tuon EU-kuulemisen netistä.
Mahtaisiko löytyä EU:n joistakin arkistoista vielä?

Yllättäen näin omin silmin tilaisuudessa meidän kansanedustaja Sirpa Asko-Seljavaaran (kokoomus) punaiset hiukset. Hän oli mukana seuraamassa tapahtumaa. Teki muistiinpanoja.
Eipä ole Suomen mediaa kiinnostanut kysyä, mitä mieltä Asko-Seljavaara oli Paul Flynnin tulikivenkatkuisista syytöksistä Suomea kohtaan. Kovia sanoja puhui myös saksalaismeppi.

Eikä ole Sirpa Asko-Seljavaara itsekään tullut asiassa julkisuuteen, vaikka oli paikalla.
Hän kun edustaa Suomen hallituskoalitiota, joka puolestaan on lääketehtaiden ja pankkien juoksupoika ja etujen takaaja.

Olisikohan videotallenne tuosta kuulemisesta vielä kaivettavissa jostain?

Ja still-kuva ruudulta otettuna Asko-Seljavaarasta paikan päällä?

Riikka Söyring (nimimerkki)

uurija,

kuinkas se tieto nyt medialle kulkisi? Sirpa Asko-Seljavaara (kok) on YLEn hallintoneuvoston jäsen ;)

Tässä sinulle tutkailtavaksi THL:n rokotteiden markkinointisuunnitelma,
laatija Saila Pitkänen.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid...

jouuko (nimimerkki)

Onko lasten migreenikohtaukset yleisiä/luonnollisia? Onko aspartaami myrkytyksellä tai vastaavalla kyseistä vaikutusta?

Benhart (nimimerkki)

löyty muualta:
"...ja mitä kaikkea muita raskauskomplikaatioita keskenmenojen lisäksi aiheutuikaan. Itselläni oli lähes puoliväli menossa kun otin piikin painostuksen seurauksena. (mielestäni sitä voi kutsua painostukseksi kun raskaana olevalle soitetaan kotiin ja sanotaan että mieti vielä, olet ainoa äiti kaupungissa joka kieltäytyy, mieti jos sairastut ja vauvalle käy huonosti.) vauvan kasvu pysähtyi ja synnytys käynnistettiin. Teholla hoitajat sanoivat että on ruuhkaa jostain syystä ja muitakin vastaavia tapauksia oli monta joissa ei löytynyt mitään "syytä" kasvun loppumiselle. Meidän lapsen kohdalla kävi hyvin, hän on terve ja hyvinvoiva. Voin vain kuvitella millainen tuska heillä on jotka ovat menettäneet lapsensa!"
notta..

Vieras (nimimerkki)

WHO muutti tuota pandemia määritelmää juuri ennen sikainfluenssaa, keväällä 2009.

Ellei WHO olisi pandemia määritelmää muuttanut, niin WHO ei olisi voinut julistaa pandemiaa ylimmälle tasoleen numero 6, sikainfluenssa tapauksessa, ja ilman sitä ei olisi voitu aloittaa globaalia sikainfluenssarokotuskampanjaa, joka kaikkialla muualla maailmassa meni pannukakuksi, paitsi Suomessa ja Ruotsissa.

Muissa euroopan maissa sikainfluenssarokotteen otti korkeintaan n. 10 prosenttia väestöstä.

Puolassa ei rokotettu ketään ihmistä ja tilastojenkin mukaan kuolleisuus oli Puolassa vähäisempää sikainfluenssaan kuin esim. Suomessa.

Vieras (nimimerkki)

Mitenkä minusta tuntuu, että sinulla ei ole antaa tähän luotettavaa tutkimusta/tilastoa tästä asiasta?

EIkä kelpaa mikään puolalainen infosota.fi, jossa puolueettomuus on sitä mitä se on.

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

uurija: Rokote- ja lääkevalmistajien joukossa voi hyvinkin olla joku mätä omena. Toinen juttu onkin sitten sen todistaminen niin, että se pitäisi oikeudessa.

Mitä argumentointiini tulee, en ole kyllä kuullut sen parempaa argumentointia täällä keneltäkään muultakaan - lähinnä viittauksia epämääräisiin artikkeleihin, jotka suurin osa on käännetty googlen käännöspalvelulla.

Hakukoneet antavat vaikka minkälaisia tuloksia, kun niille syöttää sopivia sanoja. Toinen juttu onkin sitten niiden tulosten paikkansapitävyys - eikun hei, nehän on netissä, niiden on pakko olla totta.

Varuskunnat ovat hyvä paikka taudin leviämiselle, sitä tuskin kukaan voi kieltää. Toinen juttu onkin sitten se, että jos PV:n lääkintähenkilöstö on havainnut jossakin varusmiehessä tautia, sitä varusmiestä tuskin päästetään kotiin lomille. Tiedän miten tarkka Puolustusvoimat on epidemioiden suhteen.

Se, että tauti on tullut ulkopuolelta voi tarkoittaa vain paria hassua tartuntaa siviilissä, jotka eivät välttämättä ylitä uutiskynnystä. Ihan kaikkea kun ei nykyään pääse "tärkeämpien" uutisten (vrt. Matti Nykänen) ohi. Lehdistön mielenkiinto sikainfluenssaan tuntuu hävinneen, kun tautiakaan ei ole näkynyt vähään aikaan.

jouuko: Jos olet oikeasti niin ammattitaitoinen ilman hoitajan tai lääkärin koulutusta, niin siitä vaan. Tai älä sittenkään, kävisi nimittäin sääliksi niitä potilaita. Harva maallikko oikeasti edes ymmärtää, mitä hoitajan työ on. Monet luulevat, että hoitaja on vain pikku piika tai renki lääkärille, joka tekee kaiken työn. Erhetys sanoi siili kun vaateharjan päältä nousi.

Hoitajan toimenkuva on tätänykyä erittäin laaja ja laajenee koko ajan tehtävänsiirtojen myötä. Siinä missä sairaanhoitaja ei ennen saanut suurinpiirtein alusastiaa laittaa potilaan alle ilman lääkärin määräystä, hoitajat tekevät nykyään sellaisia toimenpiteitä, joista edes kaikki lääkärit eivät uneksineet vielä muutama vuosikymmen sitten. Näihin toimenpiteisiin on toki annettu koulutusta - toki joidenkin hoitajien mielestä liian vähän. Palkanlisääkin niistä saatetaan maksaa, mutta sekin riippuu työnantajasta ja siitä, mitä paikallisesti on sovittu.

Mitä lääkkeisiin tulee, minuun koulutukseeni on kuulunut kohtalaisen runsaasti farmakologiaa niin teoriassa kuin käytännössäkin. Riippuen työpaikasta, hoitajat annostelevat päivittäin lääkkeitä potilaille - ei yhtä pilleriä per potilas vaan toisinaan melkoisen laajaa kirjoa niin suun kautta kuin suonensisäisestikin ja lihakseen annosteltavia lääkkeitä.

Mainitsemasi Subutex ja Subuxone ovat opiaattiriippuvuuden hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, joita valitettavan paljon käytetään myös väärin, kun heroiini on ollut kohtalaisen hankalasti saatavilla välillä. Yhdessä vaiheessa huumeidenkäyttäjät aloittivat Subutexilla suonensisäisen käytön, kun heroiinia ei ollut saatavilla lainkaan tai se oli niin paljon kalliimpaa kuin Subutex. Sittemmin kyseisen lääkeaineen joukkoon on lisätty myös opiaattivastavaikuttajaa, joka vaikuttaa vain silloin, jos lääkettä koittaa käyttää suonensisäisesti - eli jos otat pillerin tai liuoksen suun kautta, se toimii niinkuin pitää, mutta jos koitat pistää sitä suonensisäisesti, tulos on plus miinus nolla. Miltei surkuhupaisaa muuten on, että tämän jälkeen aineidenkäyttäjät rupesivat väittämään yleisesti, että heillä on yliherkkyys tälle vasta-aineelle.

Olisi mielenkiintoista kuulla, millä luonnosta löytyvällä aineella saat ihmisen nukutettua niin syvästi, että hän kestää leikkauksen? Tietenkin voidaan käyttää sitä vanhanaikaista unilääkettä eli metristä koivuhalkoa, mutta pelkään pahoin, että sillä voi olla ikäviä sivuvaikutuksia.

Olisi mielenkiintoista kuulla, mille perustat tämän väitteen siitä, että kaikki lääkeyhtiöt ovat läpeensä mätiä. Toki ne ovat pörssiyhtiöitä, joiden tarkoitus on tuottaa voittoa osakkailleen, mutta silti olen vahvasti sitä mieltä, että niiden tuotteille on vieläkin huomattavasti tarvetta.

Syöpä johtuu siitä, että joku solu jostakin syystä mutatoituu (säteily, virus, huono tuuri) ja lähtee lisääntymään, luoden kasvaimen, mutta okei, unohda syöpä. Sanotaan vaikka, että putoat rakennustelineeltä ja lantiosi murtuu. Ei siis lonkka vaan ihan se luinen rakennelma joka kattaa 360 astetta vyötärösi alapuolella renkaana. Miten sinua lääkitään, jos ja kun se pitää korjata leikkauksella? Vai oletko niitä kovia äijiä, jotka painavat vaikka lantio kahdessa osassa?

Se ettet syö lääkkeitä on oma asiasi. Katsotaan sitten, jos joskus keskiolut ja makkarakuurin jälkeen päädyt saamaan sydäninfarktin. Uskon vakaasti, että siinä vaiheessa lääkkeiden syöminen voi olla huomattavasti miellyttävämpi ajatus, ellet nyt sitten ole päättänyt lähteä saappaat jalassa.

Tooso: Olen sitä mieltä, ettei tuossa ole mitään vikaa. On mielestäni pienempi paha pakottaa ihmiset ottamaan sellainen rokote, jolla voidaan välttää vakava, laajalle levinnyt epidemia. Tässä on tosin kaksiteräinen miekka - jos pakotat, olet tyranni; jos et, et välitä. Ihmiset näkevät asian näin mustavalkoisesti.

Pandemia-luokituksen määritelmä niinikää on järkevä, koska monesti uusien tautien vaarallisuutta ei välttämättä tiedetä pitkällä jänteellä, kun ne ilmenevät. Jos niihin sopiva rokote löytyy, miksei rajoittaa taudin leviämistä? Vaikka tauti olisi tappava vain 1% sairastuneista, miksi antaa sen levitä niin laajalle, että se tappaa varmasti sen 1%? Eikä olisi ensimmäinen kerta, kun jokin tauti osoittautuu vaarallisemmaksi levitessään laajemmalle.

Näyttäisi hyvin pitkälti siltä, että useimmat ihmiset eivät ymmärrä, miten taudit leviävät. Tämän saattoi havaita sikainfluenssan jyllätessä siitä, miten ihmiset selittivät, etteivät varmasti sairastu kun ovat aina olleet niin terveitä. Toivossa oli hyvä elää, sanoi lapamato. Pisaratartuntana leviävä tauti leviää kuin kulovalkea ihmisten keskuudessa, koska kaikilla meistä roiskuu jonkin verran sylkeä puhuttaessa ja se on vielä pientä verrattuna siihen, jos joku sattuu aivastamaan.

Mielenkiintoisen havainnon tein aikoinaan työskennellessäni päivystyspoliklinikalla Noro-virusepidemian aikana. Huolimatta siitä, että ihmisille pyrittiin tiedottamaan taudin olevan suhteellisen vaaraton perusterveille, perusterveitä ihmisiä tunki päivystykseen ovista ja ikkunoista, jos maha oli vähänkään löysällä tai olivat oksentaneet kerran. Kyseinen pöpö nyt sattui leviämään "saastuneiden" käsien kautta hyvin tehokkaasti ja tietenkin ihmiset lähmivät aulassa odotellessaan luettavaksi jätettyjä lehtiä ja huonekaluja.

Toinen mielenkiintoinen on myös se, miten ihmiset sikainfluenssarokotusten suhteen olivat alkuun hyvinkin kriittisiä, mutta kun rokotukset alkoivat, jonossa oli aikuisia ihmisiä, jotka käyttäytyivät kuin pahaiset kakarat - yrittivät ohitella jonoa ja kun heille asiasta huomautettiin, rupesivat heiluttelemaan nyrkkejään. Tämä kaikki-mulle-nyt-heti -mentaliteetti on yleisesti havaittavissa etenkin viikonloppuisin päivystyspoliklinikoilla. Ja ennen kuin joku "pelaa" sen kuuluisan juopot päivystyksessä -kortin, miettikää hetki seuraavaa: Ensinnäkin, potilaat päivystyksessä hoidetaan lääketieteellisen kiireellisyyden mukaisesti, ei tulojärjestyksessä. Haava päässä on kiireellisempi kuin nuljahtanut nilkka, koska haava pitää ommella tietyn ajan sisällä, jos halutaan välttää tulehdusriski ja antibioottikuuri. Toiseksi, istuisitko sinä mieluummin räkä poskella örisevän, kuselta haisevan, väkivaltaisen ja kovaan ääneen asiattomuuksia huutelevan juopon kanssa odottelemassa lääkärille pääsyä? Kolmanneksi, monet näistä juopoista lähtevät jatkohoitoon selviämishoitoasemalle, jos paikkakunnalla sellainen on.

Riikka: Odottaisin sinunakin tutkimuksen lopullista valmistumista. THL:n päätös hankkia Pandemrix-rokotetta johtui siitä, ettei alunperin hankittavaksi suunniteltua rokotetta ollut yksinkertaisesti saatavilla. Ennen kuin virallisesti joku esittää validin tutkimuksen, josta käy ilmi toisin, en lähtisi heittelemään syytöksiä mihinkään suuntaan. Niinkuin taiteilijatkin toteavat, älä arvostele keskeneräisiä töitä.

uurija (nimimerkki)

Jos osaisit navigoida ja lukea netissä olevia artikkeleita ja kykenisit tekemään päätelmiä niiden luotettavuudesta, et luultavasti kirjoittaisi näin:

..."Mitä argumentointiini tulee, en ole kyllä kuullut sen parempaa argumentointia täällä keneltäkään muultakaan - lähinnä viittauksia epämääräisiin artikkeleihin, jotka suurin osa on käännetty googlen käännöspalvelulla.
Hakukoneet antavat vaikka minkälaisia tuloksia, kun niille syöttää sopivia sanoja. Toinen juttu onkin sitten niiden tulosten paikkansapitävyys - eikun hei, nehän on netissä, niiden on pakko olla totta."

1. Artikkelit ovat yleensä alkuperäiskielellä netissä. Ei ole mitään syytä olla luottamatta tunnettujen lääketieteen julkaisujen tai alalla tunnettujen auktoriteettien teksteihin.

2. Tietojen paikkansapitävyys on aina arvioitava tapaus kerrallaan olivatpa tiedot missä tahansa. On otettava jääviysseikat huomioon. Ei netti ole mikään erikoisen epäluotettava lähde. Netissä ovat suuret kansainväliset lääketieteen aikakauslehdet ja valtavirran julkaisut, EU-tiedotteet, jne. Etkö luota näihin, koska ne ovat netissä?

3. Olet tässä kommenttiketjussa saanut linkkejä, joita ei voi mitenkään sanoa suoralta kädeltä epämääräisiksi.
Et ole nähtävästi lainkaan perehtynyt sinulle tarjottuihin tietolähteisiin.
Siitä huolimatta olet niistä muodostanut vahvan kielteisen mielipiteen. Miten sinua voi enää auttaa?

Haluan tällä kaikella kertoa, että sinulta näyttävät puuttuvan keskeiset tiedonhankinnan työkalut.

Et ehkä lainkaan käsitä, millaista paneutumista, asioiden ristiinvalottamista sekä ymmärtämisen prosessia on vaadittu niiltä, jotka ovat lääketieteen ammateissa, korkealla, ja ovat silti päätyneet kriittisiksi esimerkiksi rokotusten ja varsinkin h1n1-valepandemiarokotuksen suhteen.

Joku lukijoista (nimimerkki)

Olen seurannut suurella mielenkiinnolla keskustelua ja suurta panostasi vastatessasi " Pahan hoitajan" kirjoituksiin.

Minulle on näin sivusta seuraajana käväissyt mielessä ajatus, josko " Paha hoitaja" olisikin värvätty THL:n taholta tänne keskustelemaan.

Se on vaan niin kummallista, vaikka kaikki sen näkivät ja todeksi tajusivat, niin tarvittiin pieni lapsi sanomaan se ääneen keisarilla ei ole vaatteitta.

Milloin aikuis ikään kasvaneet ihmiset kasvavat myös muuten kuin fyysisesti aikuisiksi?

Milloin uskallamme ihan oikeasti keskustella siitä, että Suomen keisareilla ei ole niitä uusia hienoja vaatteita, jotka maksavat kansalaisille kohtuuttomasti.

Vieraana (nimimerkki)

Mulla alkaa olla hieman samanlainen tutina "pahasta hoitajan" tavasta keskustella, että tässä on joko kiusanhenki tai maksettu puheenvuoro. Se on hyvin hienovaraista manipulointia, jossa itse esitetyille mielipiteille ja toisten leimaamiselle foliohatuiksi ei tarvita yhtä vankkoja perusteita kuin mitä toisilta vaaditaan.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Anteeksi, en voinut olla nauramatta tuolle koulutusta puolustavalle osalle puheenvuorossasi.

Se toi niin elävästi mieleeni tilanteen, jossa nesteytykseni muutettiin mehulasillisiksi kun koko TK:ssa ei ollut ketään joka olisi osannut laittaa sen neulan ja letkun suoneeni. Eivät antaneet minun tehdä sitä itse vaikka se olisi mennyt helposti.

Ambulanssimiehet olisivat kuulemma osanneet mutta kun olivat ajossa kaikki.

Aikanaan tallilla joutui joskus hevosia piikittämään kun olivat eläinlääkärille liian raisuja, siinä tuli sitä kokemusta :D

Riikka Söyring (nimimerkki)

paha hoitaja,

"Riikka: Odottaisin sinunakin tutkimuksen lopullista valmistumista. THL:n päätös hankkia Pandemrix-rokotetta johtui siitä, ettei alunperin hankittavaksi suunniteltua rokotetta ollut yksinkertaisesti saatavilla. Ennen kuin virallisesti joku esittää validin tutkimuksen, josta käy ilmi toisin, en lähtisi heittelemään syytöksiä mihinkään suuntaan. Niinkuin taiteilijatkin toteavat, älä arvostele keskeneräisiä töitä."

Lähinnä tässä odotamme, että THL myöntää luvat aloittaa tutkimukset.

THL näet on hakenut THL:lta lupaa neljään (4) tutkimukseen mutta THL on myöntänyt THL:lle toistaiseksi luvan vain yhteen (1).

Josta syystä on suuresti kummastuttanut THL:n sivuilla oleva ennakkotieto että "rokotteella ja narkolepsialla on todennäköisesti vain ajallinen yhteys."

---------------
Koko ajan, alusta asti on ollut kysymys läpinäkyvyydestä ja avoimuudesta niin päätöksenteossa kuin tiedottamisessa.

---------------

Pannaan tähän nyt uudestaan nuo THL:n rokotteen markkinointisuunnitelmat

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=gmail&attid...

Vieras (nimimerkki)

Kovat on suunnitelmat, sillä tuosta linkistä minun koneelta avautuu tälläinen sivu:

Luo ja jaa työsi verkossa Google-dokumenttien avulla.

* Lataa tiedostosi pöytätietokoneestasi: Aloittaminen on helppoa ja ilmaista.
* Käytä missä tahansa: Muokkaa ja katsele asiakirjojasi miltä tahansa tietokoneelta tai älypuhelimelta.
* Jaa työsi: Reaaliaikaisen yhteistyön ansiosta työt valmistuvat nopeammin

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kirosana näitä linkkejä!

Onnistuiskohan näin:

http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattila...

http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattila...

En saanut siirrettyä tuota Saila Pitkäsen Miten parantaa ikäihmisten ja riskiryhmien rokotuskattavuutta? -markkinointisuunnitelmaa kaavioineen (kohderyhmä, tiedotus jne)tähän mutta noissa on saman sortin aineistoa, ja ne ovat liitteenä itse tekstissä.

Markkinointisuunnitelmaksi kutsun sitä sen vuoksi, että teksti itse käyttää termejä "Miten markkinoida rokotteet" ja kuvaa keinoja siihen.

Vieras (nimimerkki)

"Se, että tauti on tullut ulkopuolelta voi tarkoittaa vain paria hassua tartuntaa siviilissä, jotka eivät välttämättä ylitä uutiskynnystä. Ihan kaikkea kun ei nykyään pääse "tärkeämpien" uutisten (vrt. Matti Nykänen) ohi. Lehdistön mielenkiinto sikainfluenssaan tuntuu hävinneen, kun tautiakaan ei ole näkynyt vähään aikaan."

- Miksiköhän tauti ei lähtisi YHTÄ vauhdikkaasti leviämään MYÖS sieltä parista HASSUSTA tartunnasta siviilissä?

Kyllä epidemian pitäisi puhjeta melkoisen nopeasti myös siviilissä, SIELLÄ mistä päin ensimmäinen tartunta on lähtöisin ja mistä virus on ENSIN varuskuntaan kulkeutunut.

Jos kerran on herkkä tarttumaan.

Tämänhetkisen uutisoinnin perusteella lehdistön mielenkiinto ei näytä kyllä hävinneen yhtään minnekään. Myös pitkin vuotta on ollut yhtä sun toista lehdissä ja mediassa h1n1:stä, rokotteesta yms.

Vieras (nimimerkki)

Täytyy kyllä sanoa, että nämä salaliitto-rokote-narkolepsia ihmiset ovat niin pihalla kuin olla ja voi.

Tehdäänpä pari asiaa selviksi:

Tutkimuksissa rokotteiden ei ole havaittu aiheuttavan:

1. Autismia
2. Narkolepsiaa
3. GBS:ää

Se, että joku hakee rokotteen ja kuolee samana päivänä ei tarkoita yhtään mitään. Piste.

Jos joku kokee pahoja haittavaikutuksia, siitä kannattaa ilmoittaa omalle lekurille tai hoitajalle. Aivan turha selitellä "lääkäri ei uskonut blaa blaa". Kyseessä on yksittäistapaus, jossa lääkäri ei hoitanut hommaansa. Kuitenkin harvinainen tapaus, kaikki lääkärit ja hoitajat eivät ole mukana missään salajuonessa.

Ainakin teksti-TV:n mukaan varuskunnissa todetut h1n1-tartunnat on todettu rokottamattomilla.

mirjaleena (nimimerkki)

Niin harvinainen on tapaus, kun lääkäri ei usko silmiään, potilasta, järkeään jne., että vain 10 prosenttia haittavaikutuksista ilmoitetaan Fimean mukaan.

Olen lääkäri ja minä tiedän, että haittavaikutusilmoitukset ovat suuri pakkopulla 90 prosentille lääkäreistä, koska se vie aikaa. Ajatusmaailma kyynisyyden takana on: ajansäästäminen tai sokeus. Pandemrixin kohdalla lääkärit eivät osanneet edes epäillä, koska adjuvantin luonteesta ei tiedotettu.

Faktat ovat faktoja ja me olemme nähneet vain sensuroituja tai haisevia ja muokattuja tilastoja. THL salaa valtavan määrän oleellista tietoa. Voimme tietenkin kysyä miksi?

Narkolepsiaahan oli THLn tarkoitus salaa tutkia hiljaisuudessa, mutta Partinen sotki suunnitelmat. Kesti aikansa ennenkuin vanhemmat löysivät toisensa, onneksi löysivät. Muut haittavaikutukset ovat piilossa, koska kukaan erikoislääkäri ei ole astunut julkisuuteen kertoman asioista, jolloin ne muut lääkärit tekisivät vihdoin niitä haittavaikutusilmoituksia.

Vieraana (nimimerkki)

Eräs keino saada nämä esiin olisi se, että perustettaisiin nettiin sivusto tai keskustelualue, jonne kaikki, jotka tietävät sivuvaikutuksista omalla tai läheistensä kohdalla, saisivat kirjoittaa tarinansa. Se on eräs tapa koota informaatiota.

Lauri Blomberg (nimimerkki)

Olen kanssasi samaa mieltä. Kaikki nämä salaliitto-rokote-narkolepsia ihmiset ovat kanssasi täysin eri maailmasta. Kukaan heistä ei elä "tutkimusten maailmassa". Tehdään se ihan selväksi. Tämä tapahtuu todellisuudessa, ja nämä välittävät ihmiset elävät tässä todellisuudessa. Tässä maassa, ja useissa muissa, monia ihmisiä kuoli tai sairastui vakavasti päivien sisällä otettuaan sen rokotuksen. Kerron nyt sinulle aivan uudesta ja ihmeellisestä asiasta: todennäköisyyslaskennasta. Voit väittää että se on salaliitto, mutta odotas. Se perustuu matematiikkaan, siis lukuihin ja logiikkaan. Se ei sano kuitenkaan mitään varmaa, ainoastaan todennäköisyyksiä. Kun näin monia (siis julkisuuteen tulleen tapaukset ovat vain jäävuoren huippu) tapauksia on jotka ottivat rokotteen ja kärsivät, niin todennäköisyyslaskennan mukaan näillä asioilla on hyvin voimakas korrelaatio, eli yhteys. Samalla tavalla sillä että hyppää ja sen jälkeen laskeutuu takas maahan on voimakas korrelaatio tai sitten että ottaa kaiken tietonsa tutkimuksista ja ei näe mitä nenänsä edessä tapahtuu, silläkin on hyvin voimakas korrelaatio. Tämä siis on suoraan logiikasta.

Tässä lopuksi halusin jakaa hyvän englannin kielisen linkin, jossa selitetään miksi massat uskovat niin helpolla näin isoja valheita:
http://www.zerohedge.com/article/big-lie-effective...

Artikkeli käsittelee Irakin sotaa, joka perustettiin täysin valheelle. Kuitenkin samat periaatteet ovat tässä Rokotehässäkässä käytössä. Ja lampaat hyökkäävät heti kaikkien kimppuun jotka katsovat mitä tässä maailmassa oikeasti tapahtuu. Tässä pakkorokoteasiassa on oikeasti jokaisen meidän vapaus uhattuna. Vapaus on kaikki mitä meillä on, koska jos ei ole sitä, niin ei ole mitään muutakaan. Paitsi tietenkin keskitysleirivangin rääsyt...

Vieras (nimimerkki)

Kaikki lääkeyhtiöt eivät ole mätiä. Lääkeyhtiöt itse satsaavat vuosittain miljardeja lääketutkimukseen.

repe (nimimerkki)

Niin onhan eliitin saatava kunnon lääkkeet. Ja onhan joillakin lääkkeillä myytävä toimintaa. Tietysti tutkitaan paljon ja tehdään aina uusia valmisteita, koska sehän kuuluu bisnekseen. Yhdessä tetysti ajetaan teollisuuudenetuja ja tavoitellaan vastuuttouutta ja suuria voittoja ja nimenomaan pääasia on bisnes eli liian hyvä terveys ei ole intressissä.

Vieras (nimimerkki)

Kaikki lääkeyhtiöt eivät ole mätiä. Lääkeyhtiöt itse satsaavat vuosittain miljardeja lääketutkimukseen.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras,

Big Pharma, Bad Medicine, kirjoittaja Marcia Angell on entinen NEJM:n päätoimittaja

http://bostonreview.net/BR35.3/angell.php

Vieras (nimimerkki)

"Paha" hoitaja:

Puhut täyttä asiaa. Oma avovaimo on lähihoitaja ja hänen näkemys on sama kuin sinulla.

Lääkäri päättää mitä tehdään ja hoitaja on se, joka usein sen tekee. Lääkärin ja potilaan suhde ei ole mitään verrattuna hoitajan ja potilaan väliseen suhteeseen.

SuS (nimimerkki)

Hoitoalalla vallitsee sellainen nokkimisjärjestys, ettei ulkopuolisella ole aavistustakan. Kuka saa sanoa potilaalle mitäkin, kenellä on oikeus (koulutus) tehdä mikäkin toimenpide. Kaikki yhdessä peittelevät lääkäreiden virheitä.
On ihanaa työskennellä lääkärin kanssa, joka tietää mitä tekee. On äärettömän stressaavaa työskennellä lääkärin kanssa jonka jokaista diagnoosia tai lääkemääräystä joutuu hieman tarkistamaan kun annostukset on hatusta (ne soittaa kyllä apteekista myös), tutkimus vajaavainen tai esitietoja ei ole otettu huomioon.
Pääasia, ettei asiakas huomaa mitään.

Tommi Mäkinen

Onko niillä sit niin kiire vai miks ne niin ryssii?
SuS siunakkoo ;)

Vieraana (nimimerkki)

USA:ssa nämä lääkärinhoitajan valtuudet ovat päässeetkin niin pitkälle, että hoitaja on saattanut antaa potilaalle lääkkeet ja vieläpä laittaa potilaskertomukseen lääkärin allekirjoituksen hänen tietämättään. Näistä oli kauhistuneen lääkärin juttua joskus.

Vieraana (nimimerkki)

Sähköinen työympäristö oli mahdollistanut tällaisen toisen nimissä toimimisen ilman, että lääkärillä oli kontrollia siihen. Kyseinen lääkäri erosi muistaakseen tehtävistään ko. sairaalassa, koska piti käytäntöä vastuuttomana, koska ei voinut olla varma, mitä hänen valtuuttamanaan tehtiin.

routa (nimimerkki)

Pahalle hoitajalle kopioin aiemman vastaukseni mm. vaihtoehtohoitoihin liittyen ja kommenttiisi rahastuksesta:

Kävin homeopaatilla, maksoin ajasta ja lääkkeistä 50e. Sitä ennen kävin yksityisellä lääkärillä, maksoin 90e ajasta kuullakseni, että "no can do", ei tiedetä mistä tulee tai millä lähtee, mutta laitetaan voideresepti apteekkiin että pärjää jotenkuten. Homeopaatin hoidolla ongelma poistettiin. Kumpi tässä nyt oli rahastusta?

Itse olen kriittinen myös muun lääketutkimuksen suhteen, ei pelkästään rokotteiden. Laitetaan esimerkkinä vaikka statiinit, kun ovat valokeilassa muutenkin. Ehkä lääketiedettä yksin ei voi syyttää, maailmankuva on keikahtanut väärälleen monista lähtökohdista käsin kun ajattelee että n 750 000 suomalaista syö mielialalääkkeitä ja että joku on vielä sitä mieltä, että se on hyvä asia, kun on elintasodroppi olemassa. Kyllä tällöin on ihmisyyden merkitys hämärtynyt henkilöltä, jonka mielestä mielialalääkkeiden popsiminen työelämässä jaksamisen takia on jopa suositeltavaa.

Onko pahan hoitajan mielestä mitään vinossa rokotetutkimuksessa, jossa verrataan ainoastaan eri rokotteiden vaikutuksia keskenään, ei ole vertaiskohdetta "rokotettu placebolla", vaikkapa suolaliuoksella tai mitä tuonne nahkan alle nyt voi tuikkia. Minusta asetelmassa voisi olla toisenlainen. En ole ainakaan huomannut, että tutkimuskosiskeluissa olisi placebovaihtoehtoa.

Riikka Söyring (nimimerkki)

CDC , Dr. Poul Thorsen vaccines and autism, has vanished along with almost $2 million that he had supposedly spent on research.

Outrageous!!!!

http://www.ageofautism.com/2010/03/rfk-jr-on-huffp...

Vieras (nimimerkki)

So?
En tiedä tapauksen taustoja, mutta kaveri katoaa ja pöllii rahaa, mitä sitten?

Riikka Söyring (nimimerkki)

(10.12.2010) Aamulehti 10.12.2010: Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuksen vuoksi, Pandemrixia käyttöä pidetään mahdollisena

Aamulehdessä 10.12.2010 haastateltu puolustusvoimien epidemiologi:

"Aamulehti: Onko kaikkien varusmiesten rokottamista harkittu?
"- Tästä käydään keskustelua. Päätös olisi niin kallis, että siihen tarvitaan budjettivaroja. Varusmiehiä ei voi pakottaa ottamaan rokotusta. Suomessa on nyt niin voimakas rokotuksen vastainen ilmapiiri, että kansa ei hyväksyisi pakottamista."

"Aamulehti: Pandemia päättyi viime kesänä. Sikainfluessarokotteita on varastossa 2,2 miljoona annosta. Voidaanko ne ottaa käyttöön?"

"Ministeriön virkamies: - Se ei ole mahdoton ajatus, rokotteet ovat käyttökelpoisia. Niitä saa käyttää yksilöllisen harkinnan mukaan, vaikka väestön rokotukset keskeytettiin narkolepsiaselvityksen takia."

Pakkorokotuksia vastustava adressi on kerännyt reilut 6000 nimeä ja on ylivoimaisesti suosituin palvelun adressi viikon ja vuorokauden aikana.

Vieraana (nimimerkki)

Pahaa hoitajaa voisi myös kiittää. Jos vastaanväittäjää ei olisi ollut keskustelussa, kommentteja ja kiinnostusta ei olisi tullut niin runsaasti, eikä nähtäisi sitä, millaisia muotoja vastakkainen näkemys voi saada.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Viraana,

kyllä vaan. Pahaa hoitajaa tulee kiittää.
Tarkoitushan on KissanKulmassa nimenomaan keskustella ja sitä kautta tutkiskella asiain eri puolia ja saada esiin erilaisia näkökulmia kokonaiskuvan muodostamiseksi. Kokonaiskuvan muodostaminen taas on jokaisen oma tehtävä.

Olen monasti sanonut ettei minua pidä uskoa. Ei pidä uskoa viranomaisiakaan. Tulee etsiä tietoa itse, ajatella itse ja muodostaa sitä kautta kantansa.

En minä mikään guru ole, tai kaikkitietävä. Siksihän täällä keskustellaan: saadaan tietoa, verrataan saatua omiin kokemuksiin ja näkemyksiin. Keskustellaan lisää ja taas mennään eteenpäin. Tai ainakin johonkin suuntaan :D

Minäkin opin teiltä, rakkaat kommentoijat, jatkuvasti kaikenlaista.

Espoo Calls (nimimerkki)

http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/...

Teetkö RIikka tästä jutun ? Pankkiirien ilmastohuijaus on nyt saamassa lopullisen niitin. Maailmanhallitus ja sitä kautta maailmanlaajuinen vero on nyt käytäntöä.

Vieras (nimimerkki)

Hyvä haastattelu, mutta suosittelisin, että poimittaisiin näistä YouTubeista kiinnostavat jutut esiin. Eivät ihmiset jaksa muuten näitä katsoa.

Tässä videossa mielenkiintoista on brittiläisen James Delingopolen puhe Climategatesta, jossa hän siis väittää, että meneillään on ilmaston kylmeneminen, eikä ilmaston lämpeneminen. Ainakin viime kesä ja meneillään oleva talvi Britanniassa puhuukin sen puolesta.

Sitten keskustelu siirtyy totalitäärisen yhteiskunnan rakentamiseen ja valvontaan. Alex Jones kertoo, että rajatarkastuksissa käytettävien bodyscannerien lisäksi kauppakeskuksiin ollaan tuomassa väkeä monitoroivia skannereita.

Delingopole kutsuu EU:ta EUSSR:ksi eli Euvostoliitoksi. Hän toivoo, että 2012 mennessä ihmiset heräävät. Jos näin ei käy, hän väittää, että länsimaiden tulevaisuus on menetetty ja autoritäärinen hallinto on valmiiksi rakennettu.

Lisäksi hän kertoo, että kansalaisoikeuksien puolesta puhujat ovat jakautuneet Wikileaksin suhteen kahteen leiriin. Toiset pitävät Assangea sankarina, toiset verkon vapauksien tuhoajana, koska Wikileaksin paljastukset ovat omiaan johtamaan kasvavaan sensuuriin.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Enköhän minä tee, onkin sattumoisin osa materiaalia koossa jo ;)

Lakitarpeita (nimimerkki)

Näiden rokotteiden lisäksi tarvittaisiin tulevaisuudessa suojaa rokotteille, joilla sirutetaan ihmisiä. Kuulostaako liioittelulta?

USA:n useammassa osavaltiossa on ollut tällaisia lakeja ("Bodily integrity act") ja niihin on ollut myös tarvetta. Sirujen valmistajat ovat ollet jo viimeisen 10 vuoden aikana valmiita pakkosiruttamaan ihmisiä, jos vain olisivat päässeet heihin kiinni.
http://www.antichips.com/legislation.htm

Varoitan, että tämä kuuluu seuraavan 10 vuoden aikana eteentuleviin ongelmiin.

Tommi Mäkinen

20V sitte ku menin armeijaan, unehtu rokotuskortti kotio, joten kalsarit jalassa oltii sitte rokotusjonossa, sitte vattalleen rokotuspöydälle ja yhtäaikaa 4 piikkiä, olkapäihin/persposkiin. Ei kyl enää hajuakaan mitä laittoivat.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tässä Keskisuomalainen-lehdestä subjektiivista kokemusta vuodelta 2007:

http://keskisuomalainen.protacon.fi/?alue=5&id=140622&threadid=140018&start=0&or\
der=0&noheader=0#140622

"Vs: Vaakakuppiin myös rokotekuolemat ja -haitat - Rokoteriskit
rehellisesti esiin 14.07.2007 17:37

Vaikka vanhemmat usein tunnistavat rokotteen haittavaikutukset
lapsissaan ja yrittävät puhua niistä neuvolassa, ei heitä kuunnella.
Oireiden ja riskien vähättely on yleistä. Kun sukulaiseni pienokainen
kuoli aivokalvontulehdusrokotteeseen ja naapurin samanikäinen joutui
sen vuoksi teholle (sama rokote-erä), annettiin vanhempien ymmärtää,
että asiasta ei saa kysellä eikä annettua rokotetta kyseenalaistaa.
Kun kuolleen lapsen äiti (ennestään useita terveitä,
ei-HIB-rokotettuja lapsia) vaati saada selvityksen lapselleen annetun
rokotteen turvallisuudesta ja laadusta, uhattiin häntä monin eri
tavoin ja lopulta myös oikeustoimilla niin, että jos ei lakkaa
kyselemästä, tullaan väittämään, että äiti olisi itse aiheuttanut
lapsensa kuoleman ja muut lapset joutuisivat sijoitusperheisiin.
Raakaa peliä. Kukaan ei ottanut vastuuta siitäkään, että voimakkaan
aivojen turvotuksen ja paineen aiheuttanut rokote oli annettu juuri
vesirokosta toipuvalle lapselle, jonka vastustuskyky oli muutoinkin
vajaa kestämään HIB-rokotetta. Lapsen kuolinsyyksi ilmeni aivan muu
selitys (sydämen pysähdys) kuin aivojen voimakas turvotus ja sen
aiheuttanut mahdollisesti virheellinen rokote-erä (rokottaja itse
epäili tätä) tai hoitovirhe (rokote toipilaalle).

Hoitohenkilökuntaa ei voi syyllistää, sillä he noudattavat annettuja
ohjeita ja jakavat niitä lääkkeitä, joita kulloinkin on tarjolla.
Vanhemmilla on pelkoja ja huolia lastensa terveydestä ja siksi
rokotesuosituksiin luotetaan. Vakuutus ei korvaa lapsen vammautumista
tai menetystä. Selitykset siitä, että valtaosalle lapsista ei
rokotuksista koidu haittaa, eivät myöskään lohduta niitä perheitä,
jotka joutuvat kokemaan sen pahimman mahdollisen rokotteen
seurauksena. Toisaalta rokotteet ovat tehokkaasti suojanneet lapsiamme
vaikeilta sairauksilta. Silti toivoisi viranomaisilta rehellistä
tunnustusta ja vastuuta niissä tapauksissa, kun rokote ei teekään sitä
mitä sen pitäisi. "

Riikka Söyring (nimimerkki)

Euroopan Parlamentti tiukentaa lääkkeitä koskevia säädöksiä
Parlamentin mukaan potilaille pitää tulevaisuudessa taata nykyistä parempi pääsy korkeatasoiseen reseptilääkkeitä koskevaan tietoon. Tämä tarkoittaa objektiivisen tiedon tarjoamista lääkkeiden ominaisuuksista sekä hoidettavasta sairaudesta. Samalla halutaan estää piilomainonta ja ei-toivotun tiedon levittäminen.

Parlamentti äänesti lakimuutoksesta koskien reseptilääkkeitä ja mainontaa. Parlamentin mukaan potilailla on oltava oikeus saada tarkkaa ja puolueetonta tietoa lääkkeistä. Parlamentti selvensi lääkefirmojen velvollisuuksia ja mahdollisuuksia tiedon levittämiseen sekä jäsenvaltioiden roolia tässä työssä.

Parlamentti hyväksyi kaksi lakia säätävää mietintöä ensimmäisessä käsittelyssään: asetuksen, joka koskee EU-tason määräyksiä (564 puolesta 41 vastaan ja 45 tyhjää) sekä direktiivin säännöistä, jotka jäsenvaltioiden on otettava käyttöön kansallisella tasolla (558 puolesta 42 vastaan ja 53 tyhjää). Näistä mietinnöistä keskustellaan seuraavaksi neuvostossa.

"Tärkeintä, mitä teimme tämän prosessin aikana, oli koko lainsäädännön fokuksen siirtäminen lääkeyritysten oikeuksista jakaa tietoa potilaiden oikeuksiin saada ne tiedot, jotka he tarvitsevat ja haluavat", totesi mietintöjen esittelijä, keskustaoikeiston kansanpuolueryhmä EPP:n Christofer Fjellner (Ruotsi). Yritysten on jaettava tietoa, ei mainostettava.
Parlamentti totesi, että lääkeyritysten on pystyttävä tarjoamaan perustiedot kuten valmisteyhteenvedot, merkinnät ja pakkausselosteet sekä lääkkeen arviointikertomukset. Yritysten pitäisi saada tarjota myös muuta epäkaupallista tietoa esimerkiksi hinnoista tai pakkausmuutoksista. Tämä voitaisiin kuitenkin tehdä vain jäsenvaltion toimivaltaisten viranomaisten luvalla.
Reseptilääkkeiden avoin mainostaminen on kielletty EU:ssa, mutta mainonnan ja tiedottamisen käsitettä ei tulkita unionissa yhdenmukaisesti, mikä on johtanut tilanteisiin, joissa tiedottamisen ja mainonnan välillä ei ole selkeää rajaa. Selkeyttääkseen tätä rajanvetoa parlamentti päätti, että reseptilääkkeiden mainonnan pitäisi olla kiellettyä television ja radion lisäksi myös painetussa mediassa. Terveydenhuollon ammattihenkilöstön, joka tarjoaa tietoa lääkkeistä julkisissa tilaisuuksissa tai mediassa, on ilmoitettava siteistään lääkeyrityksiin.
Jäsenvaltioiden on varmistettava, että kansalaiset saavat objektiivista ja puolueetonta tietoa, parlamentti alleviivasi. Jäsenvaltioiden on tarjottava tämän tiedon levittämiseen osoitetut verkkosivustot, ja kaikki materiaali on tarjottava siten, että se on vammaisten saatavilla.

http://www.europarl.europa.eu/news/public/focus_pa...

eli periaatteessa jos kuka hoitoalan henkilö täällä suosittaa reseptilääkkeitä puheenvuorossaan niin sitten se lienee hyvä tehdä omalla nimellä ja kytkökset ilmoittaen ;)

Jouni Suonsivu (nimimerkki)

Adressissa on runsaat 6000 nimeä, samoin facebookissa suosittelijoita on runsaat 6000. Suosittelulla ei siis välttämättä ole tehoa.

Pyydän sinua, lukija ja kommentoija, käytä tuokio adressin edistämiseksi, jos haluat kansalaisaktiivina sinua, minua, meitä kuunneltavan - adressihan perustuu joukkovoimaan.

Sinä tunnet ihmisiä, joita minä en tunne ja adressin leviäminen perustuu ruohonjuuritason toimintaan. Sinulla siis on mahdollisuus, mitä minulla tai jollakulla muulla ei ole.

Voitko kirjoittaa sähköpostin vaikka kymmenelle tai kahdellekymmenelle tuntemallesi ihmiselle, jotka ovat potentiaalisia allekirjoittajia ja edelleen adressista kertojia uusille allekirjoittajille, jotka puolestaan...

Tekisitkö saman tekstiviestillä. Tekstari on välitön väline ja saattaa tuottaa nopeasti tulosta.

Sekä sähköpostiin että tekstariin on hyvä sisällyttää adressin osoite:

http://www.adressit.com/ei_pakkorokotuslaille

Kiitos aktiivisuudestasi,

Jouni Suonsivu (allekirjoitus 3628)

137 (nimimerkki)

Jesse Venturan showsta tullut uusin jakso BP:n öljyvuodosta,
1/4: http://www.youtube.com/watch?v=2Pjs11R6Y4Y
2/4: http://www.youtube.com/watch?v=KcxhUCnCMpk
3/4: http://www.youtube.com/watch?v=Q3gHVC2HakU
4/4: http://www.youtube.com/watch?v=yc67fv1Nxzw
Suosittelen!!

Tehtäisiinkö yhdessä lahjoitus ja annettaisiin aimo annos informaatiota siitä mikä on oikein ja mikä on väärin öljy-yhtiöille? Jotenkin tuntuu että esim. Bilderberg Ollila saattaisi sitä myös tarvita...

http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/107322-wikileaks...

Vieras (nimimerkki)

Lääkäreillä ja lääkäreillä on eroa. Itse olen sen vuosien varrella huomannut, kun on juostava kroonisen sairauteni takia säännöllisesti lääkärintarkastuksissa. On hyvä, että meitä hoidetaan, ei siinä mitään, mutta oma havaintoni lääkäreistä perustuu omakohtaiseen kokemukseen. Pääasiassa olen ollut tekemisissä sisätautilääkäreiden (ryynäreiden) kanssa, on minua jonkin kerran leikattu, joten kirurgitkin ovat tulleet tutuiksi. Juuri sisätautilääkäreiden ja kirurgien välillä vallitseekin se suurin ero, kun kirurgi valmistelee potilasta leikkaukseen, hän kertoo avoimesti, mitkä ovat leikkauksen pahimmat mahdolliset seuraamukset, jos kaikki menee pieleen. Ryynejä (lääkkeitä) jakeleva sisätautilääkäri ei yleensä kerro halaistua sanaa määräämiensä lääkkeiden mahdollisista haittavaikutuksista. Sama koski myös tätä sikarokotuskampanjaa, jos olisi avoimesti kerrottu tämän kokeilurokotteen kaikki mahdolliset riskit, niin jopa minäkin voisin yrittää ymmärtää THL:n lahjottua porukkaa, mutta näin he eivät toimineet, päinvastoin, rokotteen mahdollisia haittavaikutuksia minimoitiin ja olematonta sikainfluenssaa liioiteltiin.
Luin täältä usarin blogeista ilmeisesti THL:n lanseeraaman roskarokotetta puolustavan kirjoituksen. Kirjoittaja kertoi saaneensa keuhkokuumeen mukamas sikaflunssasta. Tietääkseni keuhkokuume voi iskeä minkä tahansa flunssan jälkitautina. Siltä eivät mitkään rokotteet suojaa.

Vieras (nimimerkki)

Mielenkiintoisia näkemyksiä, jotka liittyvät näihinkin keskusteluihin parhaillaan kuuntelemassani tiedetoimittajien ohjelmassa. (NPR, 24-hour program stream. Ohjelma: Tech Nation)

Toimittajat kuvailivat 100 sanalla, mikä on heille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa.

Kahden puheenvuoron sanoma:

Do it now. Koska seuraavan 2 vuoden aikana häviävät rahat ja tulee taloudellisesti erittäin vaikea aika.

Doing minimalist science: write the least to get to the point.

Vieras (nimimerkki)

Nämä tiedetoimittajat puhuvat muuten myös Climategatesta. Ihan vertailukohtana, voisiko kuvitella tiedetoimittajien Ylessä puhuvan siitä tai muistakaan tieteessä kontroversiaalisista aiheista. Nämä toimittajat miettivät, miksi monimutkaisista aiheista ei tuoda esiin kovin monia näkökulmia?
http://www.npr.org/

Vieras (nimimerkki)

Kaikissa tapauksissa on tärkeää, että asiat ovat avoimesti esillä.
TÄMÄ ON PÄÄMINISTERI: http://www.youtube.com/watch?v=_FToGwnv7kQ

NWO on syntynyt,YK saa valtansa! Ilmastokusetus loppuun käsitelty.
Cancunis saatiin sopu!

ILLUMINATI PROJECT 1/264
http://www.youtube.com/watch?v=rdiG4OC48LY&feature...

Tommi Mäkinen

Otan tähän viel pätkän Heikkilää ku aiheessa ollaan vaik joku siit herneet vetääkin:
"Opiskeluajan luennoilta on jäänyt mieleen eräs lause kun opiskelimme influenssaviruksen mysteeriä. Ehkä asia painui mieleen koska se ilmaistiin lähes runomuodossa. Viruksella on korkea morbiditeetti mutta hyvin matala mortaliteetti. Eli suomeksi: leviää kuin elanto, mutta tappaa harvoin. Niin on aina ollut ja tulee olemaan.Tämän biologisen todellisuuden on hypetys muuttanut päälaelleen. Tai sitten meitä kyykytetään tarkoituksella.

On totta, että heikot voivat menehtyä influenssaan tai mihin tahansa aivan lieväänkin tautiin. Ongelma on siinä, ettei rokotus auta näitä ihmisiä sillä heidän immuunivasteensa on heikko. Mutta näillä ihmisillä myydään rokotetta terveille. Puhutaan kuolemista, jolloin tavallinen tallaaja luulee kaatuvansa tautiin noin vain. Se ei ole totta. Todellista eettisyyttä olisi toimia tämän tosiasian pohjalta. Se taas vaatii todellista johtajuutta, jota tässä maassa ei terveydenhoidossa ole ollut pitkään aikaan. Sen ovat viimeaikaiset tapahtumat selvästi osoittaneet. Nyt syytellään muita ja vähätellään omia toimia, mikä on todella raukkamaisen säälittävää. Jos Urkki eläisi, kirje alkaisi "Saatanan tunarit". "
Erittäin mielenkiintoinen juttu, loput:
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=194

Vieras (nimimerkki)

Minijääkausi tulossa Pohjois-Eurooppaan Meksikon Lahden öljy"onnettomuuden" takia ?
Öljy muuttaa asiantuntijoiden mukaan Atlantin virtauksia, ja vaikutus Pohjois-Eurooppaan on sama kuin minijääkaudella 1700-luvulla, eli helevitin kylmät talvet !

Tässä lisää

http://www.youtube.com/user/Federaljacktube3#p/u/6...

Muuten tiesitkö että BP tienasi onnettomuudella enemmän kuin mitä olisi saanut poraamalla öljyä sieltä syvältä merenpohjasta ! BP osti maailman suurimman öljynpuhdistusfirman 2 viikkoa ennen onnettomuutta !

Vieras (nimimerkki)

Ohhoh, tuota BP:n yhteyttä en ole kuullutkaan. Onks tää vaan 9/11 uudessa muodossa?

Tuosta teoriasta olen myös lukenut, että Golf-virta olisi häiriintynyt, jos ei väliaikaisesti pysähtynyt öljyvuodon takia. Jos niin olisi, tästä talvesta tulisi Suomessa Siperian talven kaltainen, talvi olisi aikaistunut huomatavasti ja jälki näkyisi Britanniaa myöten. Ehkä ei olla vielä ihan siellä, mutta hieman hälytyskellot soi, että kaikki ei ole niinkuin pitäisi.
http://geraldcelentechannel.blogspot.com/2010/09/g...

Vieras (nimimerkki)

Tässä YouTube eiliseltä samasta asiasta.
http://www.youtube.com/watch?v=K_P-kUrTuj8&annotat...

Väitetään seuraavia asioita:
- golf-virta Meksikon lahdelta on kadonnut
- lämmin virta, joka Meksikonlahdelta on aiemmin lähtenyt lämmittää Irlannille ja Skandinavialle talvet leudommaksi, mitä ne muutoin olisivat
- siitä seuraa ilmastonmuutoksia, jotka ovat erilaisia eri puolilla maailmaa

Se, mitä tämä mies pelkää tapahtuvan...
- lumisade ei ehkä lopukaan muutamaan viikkoon. Hän kysyy, mitä, jos se jatkuukin toukokuulle?
- jos ilmaston sekaisinmeno jatkuu lyhentäen kasvukautta, kylmentymisestä seuraa ensi vuonna ruokakatastrofi

"The new currency of the world is not oil, it will be food within a year"

Hyviä huomioita ja kysymyksiä.

Vieras (nimimerkki)

Obaman hallinto kaavailee/valmistelee lakia, vastasyntyneiden lasten tms. pakkosirutuksesta?? Tiedä sitten onko edistyksellistä vai huono juttu?

Coverage Under Obamacare will require an implantable microchip?

http://www.opencongress.org/bill/111-h3200/text
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread496625/pg1

Vieras (nimimerkki)

Kappas vain. Hakemalla Obama chip babies, löytyy samaa infoa. Lakilinkkisi kaatoi selaimeni, joten en pääse sitä lukemaan.

"I was just recently told that all those who will end up receiving Obama care will have the option to get the ID chip implanted (which I must say goes ABSOLUTELY against everything I believe in), but all babies born under this care will have it mandatory. I found a web site that goes into some detail and agrees to a point. It says it will be optional at first, but they hope most people will be chipped by the next decade (the name of the child program is even called CHIP... go figure)."

http://community.babycenter.com/post/a23413603/imp...

Tuntuupa yhä enemmän siltä, että kello käy kohden keskiyötä.

uurija (nimimerkki)

On varmaankin valmistajan ja tilaajan välinen liikesalaisuus, mitä muuta microchipin ohella lapsukaisten ihon alle työnnetään. :~)

Mahtaneeko chipin idea olla jossakin aivan muualla kuin henkilön paikantamisessa ja muussa seuraamisessa?

Kun tänne kerran on synnytty, hidas, mutta varma rappeutuminen erilaisiin super-tartuttaviin tauteihin olisi todennäköisin chip-idean päämäärä.

Vieras (nimimerkki)

Tuo BP ja Meksikonlahden Öljytuho on todella täynnä outoja sattumuksia. Halliburton (Dick Cheney) vastasi porauksen käytännön toteutuksesta, ja kaikki näyttää siltä että tiesivät etukäteen että homma räjäytetään.

Halliburton oli lyönyt vetoa tuhon puolesta, ja teki isot voitot öljykatastrofista. Homma kulkee nimellä "kriisikapitali" eli tehdään bisnestä tuhoamalla asioita ja lyömällä vetoa sen puolesta.

Vieras (nimimerkki)

Amerikkalaisen poliitikon puhe samasta asiasta syyskuulta 2010.

Categorized | Features, Politics
Sen. Graham proposes microchipping ‘anchor babies’
Posted on 02 September 2010
Tags: conspiracy, graham, immigration, symbols
by William Moultrie

"Spartanburg – Senator Lindsey Graham (R-SC) held a press conference today surrounded by what he described as “real American babies,” announcing new legislation to combat the ‘anchor baby’ epidemic.

Senator Graham demonstrates the microchip reader on a newly tagged anchor baby.

“Within the month,” said Sen. Graham, “I will be introducing legislation that will provide for all children born in this country to non-citizen parents to be fitted with a microchip before they are discharged from the hospital. The chips would be nearly identical to those used in cats, dogs, and passports, and would be detectable as the child passed through customs and in certain other situations.”..."

AJATELKAAPA TÄTÄ, HYVÄT IHMISET. KERTAKAIKKIAAN, ETTÄ JOKU POLIITIKKO KEHTAA TIEDOTTAA, ETTÄ KUUKAUDEN PÄÄSTÄ VAUVANNE SIRUTETAAN KUIN KOIRAT. ENNENKUULUMATONTA.

Ajattelin ensiksi, että tämän täytyy olla parodia, mutta ei se ole. Hän on oikeasti ajamassa vauvojen sirutusta eteenpäin maahanmuuttajille.
http://thediscust.com/?p=2278

jouuko (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=RQBZqFt-S-w

Linkki knowing elokuvasta muistuttamaan, ollut tääläkin blogilla ennenkin esillä. Jotenki todella jäätäviä nämä bp jutut. Minusta on alkanut tuntumaan, että nykyisin ihmiset saavat tietää nämä asiat niitä ei yksinkertaisesti voi salata. Joten ne tuodaan esille ja annetaan mahdollisesti väärää informaatiota oikeaista päämääristä. Tai miten asiat oikeasti tapahtunut. Esim. Itse vakaasti uskon tämän öljy tuhon tarkoituksen ok ohella rahan mutta oikea päämäärä on väestön vähennys. EN enää pidä sitä kovinkaan kaukaa haetulta. Mutta tulevaisuus näyttää kuoleeko jengi nälkään, kylmyyteen jne. Jos nämä ennustukset ja salaliitot käyvät toteen vielä ensivuoden kesään ,niin oikeasti ihmiset noustaanko koneiden äärestä ylös ja ulos. !

Vieras (nimimerkki)

Miten me saataisiin tämä kaikki epärehellinen loppumaan tuolla maailman kulisseissa??
Miten saisimme tehtyä "eliitin" tms. aikeet tyhjiksi ja turhiksi, mikäli tällaista olisi oikeasti nyt tapahtumassa?

Miten saataisiin kaikki muuttumaan "hyväksi"..!?

Vieras (nimimerkki)

Pahuuden kitkeminen maailmasta lienee pohjimmiltaan hengellinen ongelma.

Maailmanmenoon voi kuitenkin vaikuttaa monilla keinoilla, joista Riikkakin on näyttänyt hyvän valikoiman:

1) Tutkimalla asioita

2) Kirjoittamalla niistä

3) Verkostoitumalla samoin ajattelevien ihmisten kanssa

4) Poliittisella osallistumisella

5) Äänestämällä henkilöä, joka osaa ajaa asiaa, jos itse ei ole valmis poliittiseen toimintaan

6) Julkistamalla asioita medioissa

7) Koulutuksella ja lastenkasvatuksella, jolla antaa heille sellaisen medialukutaidon, että he kykenevät erottelemaan tiedon arvoa ja manipulointia

8) Allekirjoittamalla adresseja

9) Tukemalla taloudellisesti niitä, jotka tekevät hyvää työtä näiden asioiden parissa

10) Kansalaisjärjestöön tai aktivistien ryhmään liittymällä (on monia järjestöjä, jotka ajavat haluttua asiaa eteenpäin)

11) Seuraamalla uutisia aiheesta

Voi toimia.

Vieras (nimimerkki)

Lieneekö merkki NWO:n etenemisestä ja vääräoppisten hiljentämisestä?

YouTube sulkee AlexJonesin videokanavan.
http://www.youtube.com/watch?v=oVtfSO28Upw

repe (nimimerkki)

Kyse lienee epätoivoisesta yrityksestä palauttaa Alex Jonesin uskottavuus. Hänen vaimonsakin on ADL:n entinen propagandisti. Tietysti kyse saattaa olla laajemmasta jutusta. Varsinkin, jos myös David Duken kanava suljetaan jne. Holokaistirevareitahan on vaadittu Tubesta jo kauan pois. Ehkäpä silloin ollaan yhden aikakauden päätepisteessä. Kylläpäs onkin NWO edenyt pitkin harppauksin. Saapas nähdä, kadottaako posti hiljattain tilaamani Duken kirjan (se kadotti monta kertaa Mark Willeyn kohukirjan, ennen kuin Obaman aikana sain ostetuksi Amazonista).

Vieras (nimimerkki)

No enpä itsekään ole ilokseni Alex Jonesia kuunnellut, mutta viime aikoina on alkanut vetää hänen jutut mm. siksi, että hänellä on ollut kiinnostavia vieraita ja hän poimii uutisiinsa oleellisia juttuja.

Ikävä juttu, että hän pilaa usein omaa uskottavuuttaan temperamentillaan, kuten keskeyttää vieraita, rähisee, alkaa syyttelemään ja liioittelee helposti johtopäätöksissään. On vaikea keskittyä edes katsomaan ja kuulemaan häntä tuolla esiintymisellä. Se ei vaan TV- ja radiotoimittajalle ainakaan suomalaisessa kulttuurissa ole kovin paljon eduksi.

Hänen taustoistaan en tiedä, mutta vaihtoehtouutisissa hän on nopea ja hänen esille ottamissaan jutuissa on kuitenkin ideat usein oikeassa suunnassa. Hänen tulkintoihinsa en aina luota, mut tietää ainakin, mitä on meneillään ja mistä suunnasta lähtee kaivelemaan lisäinformaatiota, jos on tarvis. Nopea ja suuntaa antava.

mirjaleena (nimimerkki)

Olen nähnyt "Pahan hoitajan" kloonin torilla! Ilmielävänä. Torimyyjät taisivat hermostua, kun keskustelimme kovennetuin äänin. En usko, että kukaan häntä ainakaan luokseni lähetti : )

Tämä hoitaja jäi maistelemaan ajatusta, että silloin asia olisi hoidettu oikein, kun terveydenhuollon henkilökunnalle olisi informoitu rokotteen todellisesta luonteest sekä kerrottu että rokotteen haittoja ja tehokkuutta ei vielä tiedetä. Tämän perään olisi voitu sanoa, että siitä huolimatta virallinen taho sitä suosittelee.

Arvostan kovasti päteviä hoitajia! Valitettavasti hoitaja ei kuitenkaan ole lääkäri, kun itse lääkärilläkin on joskus vaikeuksia olla Lääkäri. Asioiden kokonaisvaltainen ymmärtäminen on vaikeaa ja haastavaa.

Ja juuri tämän seikan vuoksi nämä auktoriteettiuskovainen hoitajien ammattiryhmä on liian usein helppo valjastaa tarkoituksiin, joita he eivät ymmärrä ja tämän sokeutensa vuoksi eivät pysty objektiivisesti ottamaan asioista selkoa. Ja jokatapauksessa virkansa puolesta on tietenkin noudatettava virallisia suosituksia (Suomessa).

Vieras (nimimerkki)

Minä olen tainnut nähdä "pahan" hoitajan täällä blogistossa. Ihan mukiinmenevä mies noin muuten, jos oikein arvasin.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Olette kai huomanneet, että YLEn Tonttu Toljanteri -joulukalenterissa käsitellääm sikainfluenssavuoden ajankohtaisia asioita jaksoissa 8.12. ja 9.12.

löytyvät http://areena.yle.fi/haku//uusimmat/hakusana/joulu...

Joulukalenteri Tontturokotus. Toljanteri menee piiloon rokotusta ja käskee Kallen piiloutua myös.

Joulukalenteri Konnanpoika sairastaa. Kallen äiti Kylli saapuu Tonttulaan.

:D

uurija (nimimerkki)

Aids tehtiin myös bioaseeksi.
Hakuriville: 'The Strecker Memorandum'.
Kannattaa katsella useita osumia.

Virus-bioaseen alullepanijoina WHO ja YK jne.
Virus tehtiin nimeltä tiedetyissä USA:n laboratorioissa. Hankkesta oli saatavilla dokumentoitua tietoa kun Streckerin veljekset, lääkäri ja lakimies, ryhtyivät asiaa tutkimaan.
Aids-virus saatiin ihmisten ihon alle mm. b-hepatiittirokotuksen myötä. Rokotusprojektien paikat Haiti, Brasilia, Keski-Afrikka, noudattelevat myöhemmin ilmenneitä aidsin leviämisen alkupisteitä.

Tutkija varoittaa virus-bioaseesta maaliskuussa 1986:

http://www.umoja-research.com/bio-attack_doc.htm

http://video.google.com/videoplay?docid=-134928508...

Vieras (nimimerkki)

Ja tästäkin vissiin turha kysyä luotettavaa tutkimusta? Vain mutu-perstuntumalla nettisivustoja, joiden tunnelataus suorastaan hyökkään näytön läpi.

Todistapa tuo AIDS-väitteesi niin olen varma, että tahkot rahaa jostakin suunnalta aivan käsittämättömästi. On se ihme, kun tavallinen kadun tallaaja tietää tällaisesta asiasta, mutta ne ihmiset, jotka vuosien ajan yrittää löytää parannuskeinon AIDS/HIV:iin eivät tästä tiedä.

Turha niitä todisteita on sielä yöpöydän laatikossa piilotella, kaikki esille vain niin katsotaan. Tosin ehdolla, että ne ovat luotettavia.

uurija (nimimerkki)

Nimimerkki Vieras.
Arvioit kommentissasi mutu-tiedoksi Stretcher Memorandumia koskevissa linkeissä olevat lähteet siitä huolimatta, että selvästikin olet yrittänyt niihin perehtyä.

Suosittelen sinulle Johanna Korhosen helppolukuista opaskirjaa Iloa internetistä (Ajatus Kirjat, 2003), joka voi löytyä myös kirjastosta.
Näin ajatusmaailmasi ainakin nettitiedon suhteen saa asiallista perustaa.

Laajasta, vuosia kestäneestä tutkimustyöstä kertova The Stretcher Memorandum perustaa tietonsa USA:n hallituksen, WHO:n, Yhdistyneiden kansakuntien, rokotevalmistajien jne. tiedonantoihin ja dokumentteihin. Linkissä oleva Stretcher Memorandum -video on historiallinen, sen teknisessä laadussa on ajan patinaa, mutta videolla esiintyvät henkilöt ja asiat kertovat paljon sille, joka haluaa tietää.

Kirjoitat:
"On se ihme, kun tavallinen kadun tallaaja tietää tällaisesta asiasta, mutta ne ihmiset, jotka vuosien ajan yrittää löytää parannuskeinon AIDS/HIV:iin eivät tästä tiedä."

Sanopas muuta. Ihan tavallinen tomppeli päsee nykyisin varsin monenlaisen tiedon äärelle. Se ei ollut ennen vanhaan mahdollista. Piti uskoa mitä koulukirjoissa, radiouutisissa ja mediassa sanottiin. Elämä oli yksinkertaisempaa. Historiallisista faktoista kerrottiin vain yhdellä tavalla.
Nykypäivänä, taas, akateemisista tutkijoista ja viranhaltijoista paljastuu korruptiota ja muuta kurjaa.
Käy ilmi, että jotkut historian hahmot olivat valjastaneet osaamisensa tiedon peittelyyn sen sijaan että auttaisivat ihmiskuntaa.
Ja me emme tienneet mokomasta pahuudesta mitään!
Vaaditaanko meitä nyt muuttamaan mielipiteemme? Höh. Kun ei millään viitsisi.

Historiaa laajemmin lukeneelle ja sanomalehtiä seuranneelle eivät väestönvähennysajatukset tai virus-bioaseet ole tuntemattomia.
Jo keskiajalla saastutettiin vihollisten juomavettä ja tartutettiin tautia heittämällä ruttoon kuolleiden ruumiita kaivoihin ja muurien yli.
Rooman klubi 70-luvulla toi julkaisuissaan väestönvähennystarpeet esiin. Ne ovat jo vuosikymenet olleet akateemisten tutkijoiden tiedossa.

Kun kirjoitat:
"Todistapa tuo AIDS-väitteesi", sinulta voitaisiin yhtä hyvin kysyä,
millä tavoin sinä todistat,
ettei aidsia tai muita viruksia olisi suunniteltu bioaseiksi.

Väitteiden todistamisesta sanoisin, että juu, kaikenlaista pyritään sitovasti lääketieteenkin piirissä todistamaan. Totuudet kuitenkin muuttuvat ja rapautuvat ajan mittaan.

Olen jättänyt monet suuret ja pienet elämän asiat lukkoon lyömättömiksi.
Pidän mielelläni avoimena lopullista totuutta siitä, onko hi-virus luotu bioaseeksi laboratoriossa.
Jos sinä tuot näytöt ja linkit siitä, ettei hi-virusta tehty laboratoriossa tai levitetty tahallisesti, kuulisin sen mielelläni.

Tällä hetkellä, sen tiedon valossa mitä olen ammatillisesti sekä sen ulkopuolella kerännyt, en voi hylätä sitä mahdollisuutta, jonka Stretcherin veljekset, lääkäri ja lakimies, jo 1980-luvulla todistivat.

Establishment ei heitä halunnut kuulla.
Jos olisi kuullut, sillä olisi ollut mullistavat seuraukset. Muun muassa, ainoatakaan aids-rokotetta ei oltaisi kehitetty tai myyty.

Vieras (nimimerkki)

Miksi tutkijoilla, jotka etsivät HIV:n parannuskeinoa, kiinnostaisi edes se, olisiko se laboratorioista ja rokotekokeiluista levinnyt tauti? He etsivät siihen lääkettä, eivätkä ole selvittämässä taudin lähteitä ja historiaa? Toiseksi, kuka voisi oikeasti saada sellaista tietoa edes julkaistuksi, että mainitut tahot ja heidän rokoteprojektit ovat HIV:n takana? Olipa totuus mikä hyvänsä, ei rokotetutkijatkaan itseään jalkaan ammu tai julkaisijat ota julkistettavaksi asioita, joissa syytettäisiin merkittäviä toimijoita.

repe (nimimerkki)

Hassi riemuitsee:

http://satuhassi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54719-ty...

Peli lienee menetetty. Superkommunismi on ovella.

Vieras (nimimerkki)

Sain illan naurut kuitenkin lukiessani Hassin blogitekstin kommentit. Kaikki eivät näe ilmaston lämpenevän :-)

Vieras (nimimerkki)

Ei yhtään naurata Hassin päätelmät. Helvetin noita-akka! Syöpä selvityjänä saa lisäaikaa elämälleen tehdä jotain hyvää ja käyttää sen pahuuden edistämiseen. Vittu että sylettää!

repe (nimimerkki)

Mitään päätöksiähän ei pitänyt tulla. Pelkäsivätkö viime hetken vuotoja tai kapinaa, kun näin yllättäen iskettiinkin päätökset hirveistä mullistuksista.

Hirveää, kuinka nämäö Hassit ja Rothschildien sekä Rockefellerien/Bronfmanien maksamat "ympäristöjärjestöt" vaativat Suomelta hirveitä summia metsätaloudesta, vaikka Suomi istuttaa aina metsät tilalle. ja ihan huuhaasyistä. Kaiken huippu on se, että Suomi maksaa siksi, että se luetaan teollisuusmaaksi (vaikka kaikki teollisuus onkin mennyt jo sinne, jonne me meksamme, tai muka maksamme, mutta kehitysmaiden "velkoihin" taitaa kaikki mennä ja sionistitahojen firmoille "ympäristöosaamiseen" ym).

jouuko (nimimerkki)

Alex jones itsessäni herättää jotenkin ihmetystä. No ensinnäkin se on ärsyttävä;) Mutta "asiaa" puhuu. Mutta miten on mahdollista tämän tiedon lähettäminen? Niinkuin aikaisemmin sanoin nämä venturat ja alexit ovatko ne vaan viestin tuojia, oikean mutta siltikin väärän viestin?! Annetaanko meille jotain mitö uskotaan tapahtuvan tai olevan? Vai onko sittenkään asiat niin? Onko kaikki sattumaa? Mitään nwo:ta ei ole eikä tule(Pahasti näyttä siltä) Kaveri äsken puhelimessa puhui(nyt suomeenkin tulossa laki mikä oikeuttaa esim:jos aamulla lähdet porakone autossa töihin ja poliisit pysäyttää niin niillä oikeus ottaa kaikki tiedot ja laittaa rekisteriin?)puhuttiinko täällä jo siitä? Tälläiset lait kertovat jotain olevan tulossa.
Ok. Jos Alex jonesin sivut kielletään ect. merkitseekö sekään mitään? Jos tämä kaikki ei ole sattumaa. Niin uskon täällä olevan todellakin jotain suurempaa meneillään ja suuremmat voimat ja tahot takana kuin mitä meillä ollut esillä. Onko ketään täällä turkinut sumerialaista sivilisaatiota?

repe (nimimerkki)

Osaasioista piessä. MMutta tarkoitus ilmmsesti on, että vainnhän puhuu nuojutut jaaittaa vaihthväelle sanat suuhun USA:ssa. Eli tarkotus n se, ttä kuka slä ala puhumaan juutalasta tai että vasurit eivät ala nuijimaan sionismia. Duk porukoille ja Libety Lobylle ivät voi mitään enää tällä taktiikalla, joten pian turvaudutaan enemmän väkivaltaa.

Ehkäpä osa Jonesin jutuista on disinformaatiota, joka siten ekee toisinajattelusta osin kelvotonta.

repe (nimimerkki)

Osa asioista pielessä. MMutta tarkoitus ilmeisesti on, että vain hän puhuu nuo jutut ja laittaa vaihtoehtoväelle sanat suuhun USA:ssa. Eli tarkoitus on se, että kukaan ei siellä ala puhumaan juutalaisista tai että vasurit eivät ala nuijimaan sionismia. Duken porukoille ja Libety Lobylle eivät voi mitään enää tällä taktiikalla, joten pian turvaudutaan enemmän väkivaltaan.

Ehkäpä osa Jonesin jutuista on disinformaatiota, joka siten ekee toisinajattelusta osin kelvotonta

Vieras (nimimerkki)

Jouko. Samaa olen ihmetellyt, että välillä menee kavereilla överiksi. Monia sellaisia kohtalaisen suuria asioita ovat ennustaneet, joita sitten ei tapahtunut. Onneksi ei.

Mitä tulee lakiin poliisin rekisteriin merkintöjen helpottumisesta, se taitaa todellakin olla ehdolla tai sitten jo hyväksytty. Olen siitä lukenut muualtakin. Käsittääkseni tarkoittaa, että jos poliisilla on epäilys siitä, että joku voi olla rikollinen, niin hänet saa laittaa rekisteriin. Mulla ei ole valitettavasti linkkiä tähän kohtaan, ehkä Riikka tietää.

Sairas lakiehdotus, jos asia on näin, kuten sanoin. Tähän saakka poliisin rekisteriin on joutunut vain rikosten takia. Asiassa on monta periaatteellista mutkaa. Miksi joutuu rekisteriin ilman, että on tehnyt rikosta ja ilman, että on edes tapahtunut mitään rikosta, johon saattaisi olla yhteydessä? Asia on hätävarjelun liioittelua Minority reportin tyyliin. Rikoksien ennakointia. Ajattelitko kenties rikosta, jos ajelit klo 5 aikaan yöllä porakone autossa pitkin hiljaisia katuja?

Mut tähän se menee Suomessa, mikä on käytäntö USA:ssa tällä hetkellä. Jos et mene esimerkiksi rajatarkastuksessa bodyscanneriin, saat poliisin rekisteriin merkinnän "extremist". Tai merkintä tulee siitäkin, jos ainoasti julkisesti kannustat toisia olemaan menemättä bodyscanneriin. Ehkä tulevaisuudessa saa merkinnän, jos ajattelee sitä, ettei halua mennä bodyscanneriin!

Vieras (nimimerkki)

"Tampassa Yhdysvalloissa otettu käyttöön "Natsi-Saksasta tutut" tarkastuspisteet bussiasemille ??

Yhdysvaltojen Tampassa joka sijaitsee Floridan osavaltiossa ollaan otettu Natsi-Saksan tyylisen tarkastuspisteet käyttöön bussiasemille.
Yhdysvaltojen Homeland Security perustelee nämä tarkastuspisteet tietenkin terrorismin ehkäisyllä ja milläpä muulla. Mutta ainahan se joku syy täytyy valtiolla olla, jotta voisivat viedä lisää kansalaisten perusoikeuksia.

Tässä linkki tuohon videoon: http://revolutionarypolitics.tv/video/viewVideo.php?video_id=13259"

blogger: havaintoja uudesta...

Vieras (nimimerkki)

Vielä lopuksi. Olen samaa mieltä, että haistan erittäin suurien voimien ja muutosten olevan liikkeellä. On tapahtunut huikean paljon asioita pelkästään viimeisen kuukauden aikana. Jos haluaisi pysyä ajantasalla, niin Riikka joskus aiemmin sanoikin näin, että pitäisi käyttää koko vapaa-aikansa näiden asioiden seuraamiseen, mitä menee pinnan alla ilman suuria otsikkoja mediassa.

Toinen juttu, mikä mietityttää jopa Wikileaksissa ja muuallakin. Totuuksia ei enää peitetä. Suuri osa asioista on hyvin julkisia. Ei ole ongelma hakea tietoa. Jos Wikileaks olisi todella kiusaksi, sen olisivat viranomaiset saaneet jälkineen kuopattua ja hiljennettyä.

Pahasti pelkään, että jotain suurta on ehditty sopia tai ollaan sopimassa kulissien takana ja sillä, mitä julkisuudessa puhutaan, ei ole mitään väliä, koska se ei tässä hommassa nyt paina. Ehkä tää epäilys on vain mun päässäni? Toivon niin.

Vieras (nimimerkki)

Meksikossa hyväksyttiin aamupäivällä Suomen aikaa uusi sopimus ilmastonmuutoksen vastaisista toimista. Bolivia vastusti ainoana maana loppuun asti puheenjohtaja Meksikon tekemää kompromissiesitystä. Kokouksen meksikolainen puheenjohtaja tyrmäsi toistuvasti Bolivian vaatimukset yksimielisestä päätöksestä.
- Yhteisymmärrys ei tarkoita yksimielisyyttä. Vielä vähemmän se tarkoittaa sitä, että yksi delegaatio voisi käyttää hyväksi veto-oikeuttaan sitä yhteisymmärrystä vastaan, joka on saavutettu näin kovalla työllä, sanoi Meksikon ulkoministeriPatricia Espinosa.
Muiden valtioiden edustajat palkitsivat Espinosan raikuvilla aplodeilla.
- Tämä sopimus ei ole askel eteenpäin vaan taaksepäin, ärhenteli Bolivian neuvottelija Pedro Solon.
(MTV3 - AFP)

Viidentoista kilometrin päässä kokouspaikasta on pieni kylä, joka tuntee ensimmäisenä Meksikon hallituksen suunnittelemat leikkaustoimet sähkön, veden ja teollisuustuotteiden jakelussa. Tai no ei sähkön, koska kylässä ei ole sähköä. Kylän kaivo tullaan yksityistämään sopimuksen mukaan kansainväliselle yritykselle, jolta heidän on jatkossa ostettava vetensä. Heidän maissipeltonsa tullaan ajamaan sileäksi, koska maanviljely tuottaa kasvihuonekaasupäästöjä, elleivät he suostu viljelemään muutamaa kaupallista lajiketta teollisuustuotannon menetelmin. Heidän käsityötuotannolleen on haettava jatkossa lupa maistraatista, ja heidän on maksettava arvonlisäveroa. Heidän on myös asennettava maalattia-kaislamajoihinsa ympäristötarkastajan hyväksymät käymälät, tai heidän on muutettava Cancunin kaupunkislummialueille, josta heidät varmasti ajetaan kadulle muutenkin. Tietenkin vaihtoehtoisesti heitä voitaisiin tukea valtion avustuksilla, jotta he voisivat vaurastua, ehkä jopa tuottaa lääketieteellisesti arvokkaita viljelykasvejaan vientiinkin yhteistyössä National Autonomous University of Mexico:n kanssa. Tällä yliopistolla on maailmalla erittäin arvostettu bioteknologian tutkimuslaitos. http://en.wikipedia.org/wiki/National_Autonomous_U...

Mutta. Jos ilmastokokoukselta kysytään, koko planeettamme ekologia voidaan pelkistää yhden molekyylin, hiilidioksidin, varaan. Cancunin kokous, COP16, oli ilmastolobbyn järjestämäksi kokoukseksi vaisu. Jopa salamyhkäinen. Mutta poliittisesti huomattavasti radikaalimpi hengeltään kuin Kööpenhaminan ilmastokokous, COP15. Lord Christopher Monckton kommentoi Cancunin ilmastokokouksesta kokouksen kulkua seuraavasti:

http://www.youtube.com/watch?v=xB1y9TsrijU

Mainos johon toimittaja ohjelman alussa viittaa on tässä: http://www.youtube.com/watch?v=yImS9Ug4Y1k

Viikkoa aikaisemmin hän kommentoi kokousta tällä tavalla: http://www.youtube.com/watch?v=u8QrH3-xoyI

http://en.wikipedia.org/wiki/Lord_Monckton

Lord Moncktonin perustaman järjestön sivusto on tässä: http://scienceandpublicpolicy.org/

Bolivia kommentoi kokousta seuraavasti (virallinen tiedote Bolivian valtiolta):
http://pwccc.files.wordpress.com/2010/12/press-rel...

Kokouksen asiakirjan hyväksyminen jättäen huomiotta Bolivian äänen on erittäin voimakas demokratian vastainen ele Cancunin ilmastokokoukselta. Mikä huolestuttavinta, kokous velvoittaa osanottajamaita kansainvälisen sopimuksen tavoin ratifioimaan asiakirjan omaan lainsäädäntöönsä. Käytännössä jäsenmaiden lakia säätävät elimet, kuten meidän tapauksessamme Suomen Eduskunta, EI VOI VAIKUTTAA LAINSÄÄDÄNTÖÖN, JOKA LUODAAN TÄMÄN KOKOUKSEN POHJALTA. Valtio tulee seuraavan vuoden aikana käynnistämään kymmeniä erillisiä hankkeita, jotta asiakirja voitaisiin ratifioida, ja lainsäädäntö saattaa asiakirjan mukaiseksi. Tähdennän vielä kerran: Kokoukseen sai valtioiden edustajien lisäksi osallistua YK:n protokollan mukaan VAIN ennalta hyväksyttyjen kansalaisjärjestöjen edustajia. Nämä kansalaisjärjestöt poikkeuksetta näkivät ihmisen toiminnan ilmastonmuutoksen yksiselitteisenä aiheuttajana, hiilidioksidin pääasiallisena kasvihuonekaasuna, ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen ainoana keinona pelastaa planeettamme ekologia. Tiedettä ei saa kyseenalaistaa. Kuulostaako tutulta? Itse kuulen kaikuja Galileo Galilein ajalta, jolloin planeettamme pinta oli vielä litteä, ja jos matkustit liian kauaksi Italiasta, putosit maailman reunalta. Maahan on litteä, eikö vain? Ainakin se vaikuttaa perin litteältä, jos Tiberin laakso on maailmankatsomuksen ainoa mahdollinen näkökulma.

Kansanedustajilta osanottajavaltioista oli pääsy kokonaan EVÄTTY kokouspaikalle. Toisin sanoen kyseessä on hallituksen http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_branch (Wikipedia ei listaa suomenkielistä versiota tästä artikkelista), yksityisten säätiöiden, sekä korporaatioiden veretön vallankaappaus lakia säätävien laitosten ylitse. Maailmanlaajuisesti.

Meidän, kansalaisten, tulee maksaa erityyppisten veroluontoisten maksujen sekä tuotteiden hintoihin liitettävien tariffien muodossa, näiden YKSITYISTEN SÄÄTIÖIDEN TOTALITARISTISTEN UNELMIEN RAHOITUS!

Benito Mussolini nimesi tämän hallintomallin Fasismiksi http://fi.wikipedia.org/wiki/Fasismi

Onko tämä TODELLA sitä mitä me haluamme?

Kirjoittanut alias Weimar/fb

uurija (nimimerkki)

Onko täällä jo Anne U:n kirjoitus Keskisuomalaisen mielipidepalstalla?
"Tutkimattomat ovat THL:n tiet"
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/post...

Keskisuomalainen julkaisee ohessa vain neljä kommenttia Anne U:n kirjoitukseen. THL:n rokotususkontoa tunnustavien kommenteissa täälläkin toistuvat samat asiat kuin pahalla hoitajalla, vaikkei kyseessä selvästikään ole sama henkilö:

1. Huuhaa. Hurahtaminen.
"Voi Anne-ressukkaa, kun on noin pahasti hurahtanut huuhaahan."

2. Medialukutaito.
"Toivoa sopii, että ihmiset kehittäisivät medialukutaitoaan".

3. Netin pelko. Netissä on väärää tietoa, jota ei erota oikeasta.
"Misinformaation erottaminen nettikirjoituksista ei aina ole helppoa, mutta tässä tapauksessa ei tarvitse pitkään miettiä".

4. Virheellinen väite, että iltapäivälehdet levittäisivät rokotuskriittisyyttä.
"...Iltapäivälehtien lööppejä ei ehkäpä kannata ottaa faktoina".

5. Tutkimusta vailla olevat THL:n väitteet/vihjaukset narkolepsiasta esitetään tosina.
"Pysytään tosiasioissa. Miksi kukaan ei puhu esim. siitä, että lasten narkolepsiatapaukset lisääntyivät selvästi jo ENNEN rokotuksia?"

6. Lopulta vahingossa paljastetaan, mitä todella ajatellaan: THL:n ja rokotusvalmistajien edesottamukset h1n1-valepandemian ja rokotteiden suhteen ovat pelkoa herättävä skandaali.
"Eihän faktatieto myy. Paljon helpompaa on pelotella ihmisiä kehittämällä skandaaleita,"

7. Syytetään mediaa, joka todellisuudessa on valtiovallan ja THL:n käskytyksessä.
..."tämähän on ollut median keino lisätä omaa menekkiään kautta aikojen. Pelko ja epävarmuus myyvät. Ei ihme, että kaikenlainen huuhaa menestyy tässä ilmapiirissä."

SuS (nimimerkki)

Hieno analysointi, Uurija. Kiitos! :)

Vieras (nimimerkki)

Pandemrix rokotehan tehtiin H5N1-rokotteen pohjalta. Vain viruksen osat vaihdettiin H5N1:stä H1N1:een.

H5N1-rokotetta on testattu jo vuosia, miksi pitäisi pandemrix rokotetta testata erikseen? niinkuin eräs hlö toisella foorumilla totesi:
"eihän autotehtaatkaan tee törmäystestejä eri värisille autoille"

Ja Heikkilää täälä palvotaan.. eikös samainen kaveri väitä, että lisäravinnekapselit (kalanmaksaöljy?) syövyttää suolistoa?
En kyllä ymmärrä miksi kaveria niin ylistetään?

Täälä puhuttiin ideasta perustaa nettiin portaali, jonne ihmiset voisi kertoa haittavaikutuksia tiettyihin rokotteisiin/lääkkeisiin? Tuollainenhan on olemassa USA:ssa ja sen pohjaltahan tehtiin tutkimus, jossa autismin ja rokotteiden yhteys todettiin. sääli vain, että ei voida puhua kunnon tieteenteosta ja tästähän kyseinen paperikin on saanut tiedeyhteisöltä suurta kritiikkiä. Kuka tahansa foliohattuhörhö voi tällaiseen tietokantaan kertoa kuinka autismi puhkesi samalla sekunnilla kuin piikki upposi ihosta läpi.

Samaista paperiahan on mainostettu monilla rokote vastaisilla sivustoilla, varmaan tääläkin. Tekijöitä en nyt muista, mutta voin sen jostain etsiä.

Tommi Mäkinen

Ei täällä vissi kukaa muu kuin minä linkittäny Heikkilän juttuja. Todella pätevä lääkäri (mutta en kuitenkaa PALVO) ja kyseenalaisti isosti koko Pandemrixin.
Heikkilä suositellut mullekin kalanmaksaöljyä että en oikee tiedä tosta "syövyttää suolistoa" -jutustakaan..

Vieras (nimimerkki)

Jaa, et sitten ottanut asioista selvää loppuun saakka? Vinkiksi annan: Pandemrixissa on tehosteaineena, buustaajana (verbistä to boost), ASO3-niminen adjuvantti. Otapa selvää mitä se on. Seuraavaksi ota selvää, miten sen ainesosat, kuten skvaleeni, vaikuttavat. Ja toisekseen: Pandemrixia ei ehditty testata kunnolla ennen käyttöön ottoa, sen ovat jopa GSK ja THL myöntäneet.

Tommi Mäkinen

Tiedän, olen lukenut AS03:sta mm. Mirjaleenan sivuilta. Taitaa olla Pandemrixin pahin osa?
Ja toisekseen, miksi olisin ottanut turhan, testaamattoman rokotteen, ku jo silloin kun ihmiset tappeli rokotusjonoissa, oli jo selvää ettei virus tapa lähellekkään siinä määrin kuin valtamedia toitotti?
mm. muutaman lääkärin blogeista tämä kävi ilmi.
Mutta sitä ei THL ole tietääkseni vieläkään sanonut että Pandemrixiä ei esim. Briteissä suositeltu raskaana oleville naisille. Briteissä suositeltiin tehosteaineetonta raskaanaoleville heti kättelyssä. Muistaakseni Saksassa johtajat rokotettiin eri aineella ku kansalaiset?

Vieras (nimimerkki)

Viestini oli kyllä tarkoitettu Vieraalle 00:22(tjsp) ;)

Tommi Mäkinen

ai joo, sorry. Mä jo vähä ihmettelinki että miks alettii kyselee AS03:sta.
Rauhaa.. ;D

Vieras (nimimerkki)

Sivuston perustaminen, jossa ihmiset voisivat kertoa kokemuksistaan olisi aiheellista Suomessa. Jos odotetaan, että asiat selviävät tieteen kautta, siihen menee ehkä muutama vuosi. Siihen mennessä sikaflunssaa ja muita mahdollisia uusia pandemioita on tullut muutama vuosikerta lisää rokotuksineen. Ihmisten omat kommentit ovat arvokkaita ja ne olisi järkevää koota yhteen paikkaan. Nyt niitä saa haeskella eri keskusteluryhmistä ja siellä saattaa olla päällekkäisiä kertomuksia. Niiden pätevyys ehkä on arveluttavaa, mutta alan viranomaiset ja alan tutkijat eivät ole tähän mennessä pystynyt niitä ylittämään, eivätkä selittämään toimillaan.

jouuko (nimimerkki)

Maailmanhallitsijamme voidaan kruunata jo ennen perustuslaillisten hallitusmuotojen kumoamista. Suotuisa hetki on tullut silloin, kun kansat sisäisten levottomuuksien ja meidän valitsemiemme johtajien kehnouden piinaamina huutavat: »Viekää heidät pois ja antakaa meille maailmanhallitsija, joka yhdistää meidät ja hävittää ikuisen riidan aiheet - valtiolliset rajat, uskonnon ja valtiovelat - ja antaa meille levon ja rauhan, mihin meidän johtajamme ja kansanedustajamme eivät voi meitä auttaa».

repe (nimimerkki)

Jaahah, sionistikommunistit ovat tuoneet terroririkollisuutensa jo Skandinaviaan. Tätä saatanallista voimaahan torjuimme Saksan kanssa Talvisodassa ja Jatkosodassa, Saksa maihinnousun Norjaan ja yhdessä bolshevikkiterroristit. Nyt nämä sodan voittaneet barbaarit ovat viimein vihaamansa Pohjoismaisen vapauden ja demokratian kimpussa. Sionistit vihaavat varmasti tosi paljon pohjoismaita. Kolonisointi ja poliisvaltio tulevat nyt 70 vuoden viiveellä. Neuvosstoliitto on muuten juutalaisten perustama.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Keskenmenoista,kohtukuolemista ja sikiön kasvun pysähtymisestä re Pandemrix ja muut rokotteet:

Kun äti odottaa, hänen immuunivasteensa alenee, jotta hänen elimistönsä voisi sietää vierasta oliota so. sikiötä jolla saattaa olla esim. eri veriryhmä kuin äidillä.
Tämä on aivan normaali biologinen mekanismi. Tästä syystä odottavat äidit ovat riskiryhmää; heidän immuunivasteensa on raskauden takia alhaalla.
Kun heidän immuunijärjestelmäänsä boostataan rokotteella, mikä on todennäköinen seuraus?
Keskenmeno, kohtukuolema ja sikiön kasvun pysähtyminen. Boostaaminen nostaa äidin immuunivastetta niin että hänen elimistönsä alkaa hylkiä sikiötä.

Nämä näin erään maalaistollikan mietteinä.

Tommi Mäkinen

esim. Briteissä Pandemrix oli kielletty odottavilta äideiltä!

"Britannian lääkintäviranomaisten ohjeissa lääkintähenkilöstölle mainitaan, että Pandemrix saattaa aiheuttaa keskenmenoja ja ennenaikaisia synnytyksiä ja siksi suositettiin toista rokotetta odottaville äideille."

ja Suomessa tästä ei tietenkään puhuttu yhtään mitään???

Vieras (nimimerkki)

Niin, kummasti vaan oikein suositeltiin raskaana oleville..

Tässä vielä (toistoa) argumentiksini:

"60 kansainvälistä eksperttiä kertoo sikarokotteen todellisista riskeistä:

"WHO:n pyynnöstä sekä johdolla käytiin 3.6.2009 puhelinkeskustelu rokoteadjuvanttien teoreettisista ja jo koetuista turvallisuusseikoista kuudenkymmenen lääketeollisuus-, adjuvanttitutkimus-, rokoteturvallisuus-, jne., asiantuntijan voimin..."

- "WHO:n puhelinkonferenssin raportista käy ilmi, "että Pandemrixin tehosteaineesta oli kokemuksia lähinnä ikäihmisryhmissä, mutta ei lapsissa.” Vain Marja Renko on kertonut rehellisesti adjuvantista parilla lauseella tässä valtakunnassa, mutta hänkin vasta vajaa vuosi JÄLKIKÄTEEN."

-"..keskustelu käytiin nimenomaan lisensoiduista adjuvanteista tai adjuvanteista, jotka OVAT käyneet läpi VIIMEISEN ASTEEN kliiniset tutkimukset..."

-”Vaikka kaikki nämä adjuvantit sisältävät öljynään skvaleenia tai skvaleeni/tokoferolia, niiden muu koostumus vaihtelee niin paljon, ettei niiden turvallisuustietoja voi yleistää.”

-"..Nämä emulsiot saavat aikaan veren puolustusjärjestelmän solujen käyttäytymisen muutoksia - on näiden emulsioiden tarkka käyttäytyminen suhteessa näihin reaktioihin tuntematon ja täten emulsioiden turvallisuus tulee nähdä tapauskohtaisesti."

- "AS03 (Pandemrix) on tutkittu 45 000 yksilöllä. Tarkempaa turvallisuusdataa on 15 400 tutkitusta puolivuotiaista ylöspäin: paikalliset oireet lisääntyivät, mutta silti EI havaittu immuuni-välitteisiä tapahtumia tavallista enempää."

- "Puhelinneuvottelun keskusteluosiossa pidetiin selvänä, että tarvitaan huolellisia tutkimuksia, ei ainoastaan osoittamaan turvallisuus, mutta osoittamaan immunologinen hyöty eri ikäryhmissä eri tutkimusasetelmilla."

-"Huolta kannettiin siitä, että lasten tutkimukset ovat vähäisiä, alle puolivuotiaille ei ole tehty lainkaan.
Lasten osalta tulee olla erityisen varovainen rokotteen suhteen."

- Huomattavan paljon käytiin keskustelua pienten lasten ja VARHAISraskauksien tutkimattomuudesta erityisesti sytokiinimyrskyjen osalta."

jouuko (nimimerkki)

vieras." Pahasti pelkään, että jotain suurta on ehditty sopia tai ollaan sopimassa kulissien takana ja sillä, mitä julkisuudessa puhutaan, ei ole mitään väliä, koska se ei tässä hommassa nyt paina. Ehkä tää epäilys on vain mun päässäni? Toivon niin.

Kyllä samat on tuntemukset. Kylläpä on puolassakin tapahtunut kaikenlaista lentoturman jälkeen...Olipa sekin turma ikävä"sattuma". Kyllä se on niin, että meitä vedätetään tooodella pahasti..

LEVOTTOMUUDENLIETSOJAT.

Hallitukselle, joka ei nojaudu ainoastaan poliisivaltaan, vaan jonka voiman juuret ovat itse kansassa, ovat levottomuuksienlietsojat vain kuin, koirapahaisia, jotka haukkuvat norsua, koska eivät tunne sen todellista voimaa. Silloin on ainoastaan sopivien esimerkkien avulla osoitettava asioiden todellinen merkitys, jotta koirat lopettaisivat haukkumisensa ja alkaisivat osoittaa ystävyyttään heti norsun nähdessään.

VALTIOLLISTEN RIKOSTEN OIKEUSKÄSITTELY.

Jotta poliittisten rikosten tekijät menettäisivät rohkeutensa ja heitä ympäröivän sädekehänsä, tulemme asettamaan heidät syytettyjen penkille rinnan murtovarkaiden, murhaajien ja muitten ala-arvoisten ja inhoittavien rikosten tekijäin kanssa. Silloin yleinen mielipide tulee halveksimaan näitä rikoksia yhtä paljon kuin kaikkia muitakin.

POLIITTISTEN RIKOSTEN MAINONTA.

Me olemme pyrkineet ja toivoni mukaan myöskin päässeet siihen, etteivät gojimit hyväksy tätä taistelukeinoa levottomuuksien aiheuttajia vastaan. Siksi me olemme lehdistössä, esitelmissä ja viisaasti kirjoitetuissa historian oppikirjoissa ylistäneet kapinallisten marttyyriutta, johon he ovat joutuneet yhteishyvän aatetta ajaessaan. Tämä on lisännyt vapaamielisten lukumäärää ja saattanut tuhansia gojimeja lammaslaumoina riveihimme.

jouuko (nimimerkki)

Oliko puhetta poliisien tulevasta lisä vallasta,scannereista?

"Ankarat turvallisuutta koskevat varotoimenpiteet vaikuttavat hyvin vahingollisesti hallituksen maineeseen. Milloin meidän on puolestamme pakko lisätä turvallisuustoimenpiteitämme, tulemme etevien puhujiemme avulla keinotekoisesti aikaansaamaan levottomuuksia ja tyytymättömyydenilmauksia. Nämä puhujat saavat joukottain kannattajia. Tämä antaa meille aiheen
kotitarkastuksiin ja poliisin keskuudesta palkkaamiemme asiamiesten suorittamaan tarkkailuun"

mirjaleena (nimimerkki)

Vieras kirjoitti Meksikon ilmastokokouksesta tismalleen niin kuin se on. Maailmassa on aivopestyjä ryhmiä juuri tähän NWO:n tarkoituksiin. Ryhmäläiset ajattelevat parantavansa maailmaa, mutta todellisuudessa, he ovat osa sen tuhoamista. Vauvojen ja ihmisten siruttaminen on osa NWO:ta, jota Stubb ja Katainen täälläkin lobbaavat. Jos joku ei vielä lukenut edellä tuota Meksikon tekstiä, niin lukekaa ja ymmärtäkää, missä mennään.

Palatakseni itse aiheeseen, hän on myöskin osa tuota NWO:hon liittyvää tapahtumaketjua itsekkyydessään, sokeudessaan ja kyynisyydessään. Hoitajanet-palstalta poimittua....

"Maallikkopalstat ovat hysteriaa täynnä, tässä ote Iltalehden sivuilta

Lainaus

Sukulaispoikani sairastui selkeästi ko. rokotteen jälkeen saaden aivoinfarktin, halvauskohtauksen ja verkkokalvot tippuivat silmistä (toinen silmä on varmasti menetetty). Rokotteen jälkeen hän nukahteli työpaikallaan ja sai siitä hyvästä potkut. Nyt hän on invalidi lopun elämänsä ja kaikki laitetaan diabeteksen syyksi (on sairastanut sitä 8-vuotiaasta), mutta kaikkki vaivat rysähtivät päälle pian rokotteen jälkeen.

On se paha rokote kun verkkokalvotkin tippuu silmistä."

Herätkää ihmiset ihmisiksi!

Vieras (nimimerkki)

Oletko Mirja-Leena todella sitä mieltä, että Katainen ja Stubb lobbaavat vauvojen sirutuksia? Onko siihen jotain dokumenttia tai linkkiä takana?

Onhan näitä (nimimerkki)

Haluan sanoa saman kuin Mirjaleena ja monet muutkin ihmiset.

Herätkää lukekaa ja ajatelkaa mitä tuossa alla olevassa artikkelissa kerrotaan. Avatkaa myös ehdottomasti kaikki testissä olevat linkit se on hyvin tarpeellista.

“U.N. Climate Concern Morphs into Chemtrail Glee Club”
December 10, 2010 by Rady Ananda
http://info-wars.org/2010/12/10/un-climate-concern...

googlen käännös
"YK:n ilmastosopimus Huoli muuntautuu osaksi Chemtrail riemu Club"
10 joulukuu 2010 mennessä Rady Ananda

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u... ivns

Benhart (nimimerkki)

jokseekin päräyttävä uutinen vuoden takaa:

"Vastahakoisia hoitajia motivoidaan rokotuksiin Tampereella"
"# Pandemiarokotteen odotetaan aiheuttavan samankaltaisia sivuvaikutuksia kuin kausi-influenssarokotteiden.
# Kausi-influenssarokotteiden monikymmenvuotisen käytön ja satojen miljoonien jaettujen annosten perusteella influenssarokotusten vakavat haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia.
# Lähde: THL "

Ei ne oo voinu olla noin h-tin pihalla, testaamaton nanorokote missä elohopeaa 10 kertanen määrä verrattunan pikkulapsen maksimimäärään (elohopeaa/painokilot)..

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/...

"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Riikka: Osaat siis laittaa itsellesi tipan? Hyvä juttu. Vuosien aikana tuhansia kanyyleita laittaneena voin sanoa, ettei se ole aina niin helppoa. Jos ihminen on päässyt pahasti kuivumaan, ääreislaskimoiden löytäminen ja etenkin niihin pistäminen voi olla erittäin hankalaa, sanomattakaan kivuliasta potilaan kannalta, kun laskimossa ei ole sen vertaa verta, että alle millimetrin paksuinen neula mahtuisi suonen seinämien väliin. Ja sanotaan nyt näin, että on eri juttu pistää hevosta, jolla laskimon halkaisija on huomattavasti isompi kuin ihmisellä.

Kyllä, surullista on, jos terveyskeskuksessa eivät hoitajat osaa kanyylia laittaa - kyseessä ei ole mikään suuri toimenpide, mutta toisinaan varsin aiheellinen. Ja ensihoitajat olisivat varmaankin saaneet sen laitettua suuremmalla todennäköisyydellä sinulle kuin sellainen hoitaja, jolla taito on ruosteessa tai vaillinainen. En silti lähtisi väittämään terveydenhuoltoalan tasoa surkeaksi, kun maassamme koulutetun hoitohenkilöstön taitoja pidetään maailmanlaajuisesti erittäin hyvinä.

Syy, miksi sinun ei itse annettu pistää itseäsi oli juridinen. Hoitajat eivät voi ottaa vastuuta siitä, jos kouluttamaton maallikko tökkii itseään neulalla, oli tämä kuinka hevosilla harjoitellut tai ei. Jos jotakin olisi sattunut, vastuu olisi ollut yksinomaan heillä.

Rokotteiden "markkinointi" taasen on ihan osuva termi siinä mielessä, että tälläkin palstalla olevia rokotteidenvastaisia löytyy väestöstä. Markkinointi on ehkä siltikin harhaanjohtava termi, mutta oletko koskaan koittanut selittää dementoituneelle potilaalle miksi ne lääkkeet pitää ottaa kun toinen huutaa harhaisena sinun yrittävän hänet myrkyttää - ihan vain siitä syystä, että se yksi niistä lääkkeistä jota mummo on 20 vuotta syönyt on tällä viikolla eri toimittajalta ja siksi näyttää erilaiselta kuin ennen. Jos markkinoinnin tilalla olisi sana perustelu, kukaan ei luultavasti lotkauttaisi korvaansa.

Vieraan kommenttiin sikainfluenssan leviämisestä armeijassa: Kuinka moni siviilissä asustaa toistakymmentä henkeä kattavissa tuvissa ja viettää kaiken aikansa toistasataa ihmistä kattavassa laumassa aidatulla alueella, jolla on muita vastaavia laumoja? Siviilissä sairastuessasi jäät kotiin ja käyt ehkä terveyskeskuksessa tai yksityislääkärillä. Armeijassa menet aamulla tupaten täynnä olevaan varuskuntasairaalaan tai varuskunnan terveyskeskukseen jossa samassa aulassa istuu aamusta ja varuskunnan koosta riippuen muutamasta päälle sataan nuoreen mieheen ja naiseen yskimässä.

Epidemiologisesti armeija vain on aika hurja paikka.

Mirjaleena, minkä alan lääkäri olet? Ihan vain mielenkiinnosta.

Routa: Tiedätkö, mihin mainitsemasi hoidot perustuvat eli miten ne tarkkaan ottaen toimivat? Lääketieteessä hoitoja ei perustella sillä "että se nyt vaan menee niin" vaan sille haetaan tieteellinen peruste, joka on yleensä hyvinkin pitkäaikaisen tutkimuksen tulos. Se, onko sinun lääkärisi ollut laiska tai vaihtoehtoisesti liian työllistetty tutkiakseen sinua kunnolla en ota kantaa - toki vaihtoehtoja löytyy muitakin kuten taloudellisten säästöjen aiheuttama paine olla lähettämättä jatkotutkimuksiin ja oireiden jääminen sellaisiksi, ettei muuta hoitoa (esim. kirurginen hoito) kuin lääkitys voida suositella.

Nettivieras (nimimerkki)

"Mirjaleena, minkä alan lääkäri olet? Ihan vain mielenkiinnosta."

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Vieras55 (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)
"Paha" hoitaja (nimimerkki)

Vieras55, oletko nyt ihan tosissasi?

Suomen lainsäädännön mukaan tuossa mennään ihan laillisesti eikä se poikkea sen enempää mistään muustakaan tutkimuksesta. Rokoteinfo on yleensäkin ottaen sellainen organisaatio, jonka juttuihin en lähtisi uskomaan edes seulottuna totuutena - sen verran foliohattumeininkiä on koko touhu.

Vieras (nimimerkki)

Samahan pätee lääkäreihin ja terveydenhoitajiinkin. Eivät heillä mitään lopullista totuutta ole. Jos olisin heittäytynyt ilman omaa ajattelua heidän varaan, olisin jo vainaa. Kerran olen päättänyt lähteä hoitotoimenpiteestä, joka oli vaarallinen ja lääkäri valehteli. Ehkä siksi olenkin vielä hengissä.

Toisen kerran olin viittä vaille vainaa siksi, että sairaalasta meinattiin hoitotoimenpiteen jälkeen laittaa liian aikaisin ulos. Jos niin olisi käynyt, olisi mennyt taju kotona ja se olisi ollut menoa.

uurija (nimimerkki)

Tällä kertaa olen täsmälleen samaa mieltä pahan hoitajan kanssa, joka kirjoittaa:

"Rokoteinfo on yleensäkin ottaen sellainen organisaatio, jonka juttuihin en lähtisi uskomaan edes seulottuna totuutena - sen verran foliohattumeininkiä on koko touhu."

Rokoteinfo.fi on rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinen perustama sivusto.
Se kirjoittaa lääketehdaslähtöistä rokotuspropagandaa. En lähtisi uskomaan GSK:n rahoittaman tiedotuskanavan juttuihin muutoin kuin hyvin seulottuina. Toki niitäkin on joskus vilkaistava.

Eräs suositeltavimmista sivustoista sitä vastoin on:

www.rokotusinfo.fi

Pidän rokotusinfo.fi:tä hyvänä tietolähteenä monessa mielessä.
Siellä osataan niin lähteiden luotettavuuden arviointi kuin tekstianalyysi.
Rokotusinfo.fi:tä voi suositella kaikille, jotka eivät ole aivan varmoja siitä, mitä mediakritiikillä tarkoitetaan.

Jokainen voi mietiskellä, miksi rokotevalmistaja GSK avasi sivut, joiden nimi on melkein sama kuin rokotusinfo.fi:n.
Erehdyttääkseen pahaa hoitajaa?

Kuten paha hoitaja sanoo, netissä on tahallista erehdyttämistä, jonka tekijöinä nimenomaan rokote- ja lääkevalmistajat kunnostautuvat.

Vieras (nimimerkki)

tuo sivusto on paskin sivusto ikinä. Kuinka moni senkin mutu-myyteistä on teilattu monta kertaa..

Vieras55 (nimimerkki)

Minä laitoin linkin Hermeetikon sivuille enkä mihinkään rokotusinfoon.

jouuko (nimimerkki)

Internetistä löydetty tieto väärää??

"Yleisön tietoon ei saa tulla ainoatakaan tiedoitusta meidän sitä etukäteen tarkastamatta. Tähän olemmekin jo osittain päässeet sen kautta, että kaikki uutiset saadaan muutamien harvojen uutistoimistojen välityksellä, joihin ne keskitetään maailman kaikilta kulmilta, ja jotka levittävät uutisia tarpeellisesti muokattuina lehtien toimituksiin, viranomaisille jne. Nämä toimistot joutuvat
vähitellen meidän käsiimme, ja ne julkaisevat vain sellaisia uutisia, jotka me hyväksymme."

"Kirjallisuus ja lehdistö ovat kasvatuksen tärkeimpiä välineitä, ja siksi hallituksemme tulee hankkimaan itselleen useimpien sanomalehtien ja aikakauslehtien omistusoikeuden. Täten voidaan ehkäistä yksityisen sanomalehdistön vahingollinen vaikutus ja saadaan suunnaton vaikutusvalta ihmisten mieliin. Jos sallimme kymmenen sanomalehden ilmestyvän, niin julkaisemme itse kolmekymmentä jne. samassa suhteessa. Mutta tätä ei yleisö saa missään tapauksessa edes aavistaakaan, minkä vuoksi kaikki meidän julkaisemamme lehdet tulevat ulkonaisesti edustamaan mitä vastakkaisimpia käsityskantoja ja suuntia. Tämä herättää luottamusta niitä kohtaan ja vetää herkkäuskoiset meidän puolellemme, siten he joutuvat pian pauloihimme ja heidät tehdään vaarattomiksi."

"Palatkaamme vielä kerran lehdistöön. Me verotamme sitä niinkuin muutakin painettua sanaa, säädämme leimaveron sekä lupamaksun jokaiselta arkilta, ja kirjoista jotka ovat alle 30 sivun kannamme kaksinkertaiset maksut. Täten toivomme voivamme vähentää aikakausjulkaisujen lukumäärää. Aikakauslehdet ovat pahimpia myrkynlevittäjiä lehdistön joukossa. Toisaalta pakoitamme kirjailijat kirjoittamaan niin laajoja teoksia, että vain harvat voivat lukea niitä, erittäinkin kun niitten hinnan tämän tähden täytyy tulla korkeaksi. Se taas, mitä itse julkaisemme henkisen kehityksen hyväksi viitoittamaamme suuntaan, tulee olemaan halpaa ja kaikkien luettavissa. Verojen avulla hillitsemme liiallista kirjallista tuotantoa, ja kirjailijat joutuvat rangaistuksien takia meistä riippuvaan asemaan. Ja vaikka olisikin sellaisia, jotka tahtoisivat kirjoittaa meitä vastaan, niin he eivät saa kustantajia teoksilleen. Ennenkuin kustantaja tai kirjapaino ottaa työn suorittaakseen, on hänen anottava siihen meidän asettamamme virkamiehen lupa. Siten me saamme ennakolta tietää, mitä meitä vastaan suunnitellaan, ja ennätämme aina
ajoissa antaa selityksemme kysymyksessä olevista asioista"

Ensimmäiseen ryhmään asetamme viralliset lehdet. Niiden on aina vartioitava etujamme, ja siksi niiden vaikutus tulee olemaan melkoisen vähäinen.

Toiseen ryhmään asetamme puoliviralliset lehdet, joiden tehtävänä tulee olemaan välinpitämättömien taivuttaminen puolellemme.

Kolmanteen ryhmään asetamme näennäiset vastustajamme, joista ainakin yhden on esiinnyttävä hyvin jyrkästi meitä vastaan. Todelliset vastustajamme luulevat silloin tämän opposition lähteneen heidän omista piireistään ja paljastavat suunnitelmansa meille.

Kyllä nämä vaan hienosti sopii nyky yhteiskuntaa;)

Espoo Calls (nimimerkki)

Tuohan on suoraan Bildenbergin käsikirjasta. Näin maailmaa hallitaan, Suomessa siitä vastaa Sanoma News (Aatos Erkko, Bildenberg) MTV3 (Bildenberg) ja Yleisradio (poliitikot, pääministeri AINA Bildenberg kutsuttu).

Sivu 1 | 2 | »

Toimituksen poiminnat