KissanKulmasta

VM Katainen se sitten otti ja myi suomalaiset velkaorjuuteen: ESM-sopimus

VM Jyrki "markkinatalouden selättäjä-Jykä" Katainen (arvopuolue Kokoomus) se sitten otti ja myi suomalaiset velkaorjuuteen näin itsenäisyyspäivän alla.

Vai pitäisikö sanoa Itsenäisyyden muistopäivä?

Ehkä ei vielä. Perustuslain muutosesitys HE 60/2010 ei vielä ole ollut lopullisessa äänestyksessä.

Mutta mennään ESM-sopimukseen:

ESM - Piikki auki hamaan ikuisuuteen
 
Taloussanomat uutisoi uudesta ESM (European Stability Mechanism) -kriisinhallintamekanismista, jonka VM Jyrki Katainen (kok) on Suomen puolesta hiljattain sopinut. EU-maiden kansalaisille ESMissa on yksinkertaisesti kyse mittavista tulonsiirroista ikuisiksi ajoiksi. Medialla on ollut muut uutisaiheet.

Taloussanomien mukaan EU-maiden kansanedustajat tai kansalaiset tuskin ovat vielä oivaltaneet, kuinka suuria lupauksia heidän nimissään – ja heidän vastattavikseen – onkaan tehty. ESMin myötä  -kun seuraava kriisi iskee- taakankantajiksi joutuvat yksityiset rahoittajat.
Huomion kohteena ollut Irlannille sovittu 85 miljardin euron rahoituspaketti on pientä ESM-sopimuksen rinnalla.
Paljon merkittävämpi ja kauaskantoisempi sopimus ESM syntyi euromaiden talousministerien sovittua keskenään pysyvän vakausmekanismin perustamisesta ja pääperiaatteista. Euroministerit sopivat käytännössä rajattoman tukipiikin avaamisesta – jopa ikuisiksi ajoiksi. Taloussanomien mukaan he tekivät tämän lisäksi tavalla, joka varmistaa tuolle rajattomalle piikille käyttöä.
Taloussanomat arvioi, että suuri osa ESM-vakausmekanismia koskevista ensitulkinnoista oli erheellisiä korostaessaan EU:n nyt saavan keinot panna yksityiset rahoittajat kantamaan osuutensa tulevien kriisien kustannuksista. Se on pelkkää lumetta, ja arkitodellisuus on tyystin toisenlainen.
Euromaiden talousministerien sopimat linjaukset ESM-vakausmekanismin periaatteiksi sisältävät kaksi aivan keskeistä piirrettä:
1) Euroopan pysyvän vakausmekanismin ESM:n kautta euromaat sitoutuvat tukemaan rahoitusvaikeuksiin ajautuneita jäsenmaita ilman, että tuen kestolle tai tukisummille olisi ennalta asetettuja rajoituksia, ja
2) Tuen varaan ajautuneen jäsenmaan mahdolliseen velkasaneeraukseen voidaan pakottaa mukaan yksityisiä rahoittajia, mutta tämä on harkinnanvaraista ja koskee aikaisintaan vuoden 2013 puolivälin jälkeen otettua uutta velkaa.
Noihin kahteen johtopäätökseen ja niiden käytännön seurauksiin kiteytyy tulkitsijan ja tulkinnan mukaan ESM-vakausmekanismin vahvuus tai sen heikkous.
Taloussanomien mukaan yksityisten rahoittajien tosiasiallinen luottoriski alkaa vuodesta 2013. ESM-sopimuksen todellinen merkitys on eurovaltioiden sitoutuminen kriisivaltioiden rahoittamiseen jopa ikuisiksi ajoiksi.
Taloussanomat arvioi, että yksityisten sijoittajien kaikottua velkasaneerauksien ja luottoriskien todennäköisyyden takia ainakin Kreikan, Irlannin ja Portugalin valtiot jäävät vuoden 2013 puolivälin jälkeen kokonaan ESM:n eli muiden eurovaltioiden rahoituksen varaan. Jonossa on Espanja, Portugali ja Italia.
Yksityisten rahahanojen sulkeutuminen edes kolmelta euroalueen pienehköltä velkavaltiolta aiheuttaa juuri sellaisen euroalueen vakautta uhkaavan vaaran, jota torjumaan ESM on tarkoitus perustaa.
Eurovaltioiden velkakirjamarkkinoiden viimeaikaiset tapahtumat vihjaavat, että Kreikka ja Irlanti olisivat käytännössä jo nyt velkasaneerauksessa tai vararikossa, elleivät muut euromaat, EU ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF olisi tarjonneet niille yhteensä lähemmäs 200 miljardin euron hätäluottoja.
 
ESMille – eli euromaiden piikille on jo ennalta odotettavissa runsaasti kysyntää, sillä varsinaisista kriisivaltioista yksikään ei tämänhetkisten markkinaodotusten perusteella saavuta vuoden 2013 puoliväliin mennessä riittävää vakavaraisuutta tai maksukykyä selvitäkseen rahoitustarpeistaan omin voimin. 
Analyysiyhtiö GaveKal Researchin ekonomisti Anatole Kaletsky arvioi euroministereiden sopimia ESM-vakausmekanismin sitovan Saksan ja muutaman harvan muun ylijäämäisen eurovaltion mittaviin tulonsiirtoihin velkaisimmille alijäämämaille. Kyse ole tilapäisistä tukitoimista, vaan ESM sisältää Kaletskyn mukaan keinot mittaviin tulonsiirtoihin ikuisiksi ajoiksi. Kaletsky arvioi myös että ESM on merkittävä askel kohti euroalueen liittovaltiota. Kaletsky itse varoo turhan varhaista toiveajattelua ja varautuu ESM-sopimuksen kaatumiseen – ja kriisin jatkumiseen. Sopimus voi Kaletskyn mukaan kaatua samalla hetkellä, kun Saksan ja muiden todennäköisimpien maksajamaiden kansanedustajat oivaltavat, mitä ikuisen tukipiikin avaaminen merkitsee. 
 


lähde: http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2010/12/01/oliko-tama-euron-pelastus--vai-viimeinen-niitti/201016701/12

--------------------------------------------------

liitteeksi sopii eduskunnan täysistunto http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Eduskunta.html

Huomatkaa harvalukuisten läsnäolijain ikävystyneet ilmeet

Jos et jaksa katsoa koko 6 tunnin istuntoa, tässä http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g  pikakatsaus Kataisen puheenvuoroon. Huomatkaa myös Kataisen käyttämät viittomaeleet.

ja täällä Markku Uusipaavalniemen puheenvuoro http://areena.yle.fi/video/1495083

Euroopan inflaation megatrendit http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53191-euroopan-inflaation-megatrendit

----------------------------

bonuksena uutinen presidentistä, joka tarvitsee suojapleksin pitäessään itsenäisyyspäivän puhetta  http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a145189/linnan+juhlien+budjetti+220+000+euroa/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (48 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Seuraava bloggauksen on tarkoitus käsitellä Agenda 21:ta, liitelinkkeineen päivineen.

Olen vaan nyt kotvan melko työllistetty, joten tarkkaa pvm:ää en osaa luvata.

Vaan haitanneeko tuo. Johan se Agenda 21-kirjoitus sai jyrkkää kritiikkiä osakseen henkilöltä joka ei oman tunnustuksensa mukaan ollut edes lukenut ko. juttua IsoMagneetista :D

Oskari (nimimerkki)

"Huomatkaa harvalukuisten läsnäolijain ikävystyneet ilmeet"

En ole katsonut, mutta tuli mieleen:
-onko ilme ikävystynyt, kun tajuaa juoksupojaksi joutumisen?
-onko ilme siksi, että suuret palkkiot odottavat aikanaan, kun toimii tai joutuu toimimaan niinkuin joutuu toimimaan ja muut kärsii?
-....jne.

Linkki joka saattaa sanoa jotain monellekin. Vaan ei kaikille lukijoille,

http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/09/negatiiv...

Tämä Iso-Magneetti -julkaisu on "mielenkiintoinen"

Olen tavannut eräällä torilla henkilön jo aikaa sitten, joka liittynee em. julkaisuun? (teki kauppaa toribussissa, jonka maalaus oli punaisella ja valkoisella)

Sinulle Riikka toivon pääsyä kansanedustajaksi. Ja paljon muita samanhenkisiä.

(ellei "systeemi" toimikin pelastaakseen itsensä, jollain poikkeuksella, jolloin vaaleja ei olisikaan)

repe (nimimerkki)

Oskarin linkki on huuhaata.

137 (nimimerkki)

Repe: Ei kuulosta niin huuhaalta jos kuuntelee mitä fyysikot höpöttävät materiasta, todellisuuden luonteesta sekä tietoisuudesta nykyään.

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

"Negatiivisen eliitin vallassa pysymisen edellytys on ”alamaistensa” energian imeminen pitämällä heidät jatkuvassa pelon, vihan, halun ja hämmennyksen tilassa. Ihmiset on ensin tehty riippuvaisiksi järjestelmästä, jonka jälkeen heitä voidaan hallita. Raha, työ, kulutus, viihde ja erilaiset lailliset ja laittomat huumeet hallitsevat useimpien elämää."

Ehkä näin, mutta ettäkö se olisi mustan magian aikaansaannosta... -_-

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Oskari,
ilme on ikävystynyt mutta myös ylimielinen asenne huokuu joka ruudusta.

Espoo Calls (nimimerkki)

Oskarin linkissä on paljon asiaa, mm. tämä

“Antakaa minun kontrolloida kansakunnan rahaa, niin en välitä kuka laatii lait.” Mayer Amschel Rothschild (1743–1812)

Mitä meille on syötetty viimevuosina poliitikkojen = pankkirien puolelta? Miten kansoja hallitaan ja viedään teuraalle ?

Tässä kaava:

A. halutaan tilanne mihin enemmistö ei suostu ikinä normaaleissa olosuhteissa
B. Synnytetään ongelma, johon kansa vaatii ratkaisua
C. Tuodaan ratkaisu ongelmaan, joka on itseasiassa A.

Funktiot

A = Totaalinen maailmanhallinta (IMF kontrolloi valuuttaa, valta käytännössä anastettu kansalta = valtiolta)
B = Terrorismi, al qaida ym.., rahajärjestelmän alasajo, hallitsematon maahanmuutto ym...
C = Valtion kontrolli, viedään ihmisten perusoikeudet, velkaannutetaan valtiot, nostetaan korot ylös, käytännössä kommunismi ym...

Espoo Calls (nimimerkki)

Tarkennus vielä: Oskarin linkissä on paljon pelkkää roskaa, siinä linkitetään mm. Saksa 1930-luvulla samaan jengiin kuin pankkiirit, vaikka esim. Hitler taisteli juuri näitä tahoja vastaan, ja irrotti Saksan juutalaisten pankkiirien hallinnasta. Siinä perimmäinen syy WW2.

En ymmärrä miksi Saksaa vieläkin niputetaan samaan jengiin näiden Illuminaattien kanssa. Eikö ihmiset tutki noita taustoja ?

Vieras (nimimerkki)

Pikavippiporvarit löivät tahtia kun karhunmarkkinat tulivat ja tekivät temput suomalaisille veronmaksajille!

Suomalaisilla veronmaksajilla on nyt aktin jälkeen lievästi sanottuna hyvin loukattu ja raiskattu olo! Veronmaksajien tuulen huuhtoma paljas perse odottaa seuraavia myönnytyksiä, seuraavia raiskauskierroksia.

http://i114.photobucket.com/albums/n254/Masterofde...

Käyttäjän Kansine kuva
Kaisa Kansine

niillä on kiire tuhota kaikki mahdollinen ennen ens vaaleja, kun ne tietää ettei niillä kuitenkaan oo mahiksia jatkaa vaalien jälkeen viroissaan, niin miksi ei siis myydä koko Suomea kostoksi? xP

Vieras (nimimerkki)

Pikavipppiporvareiden ilmeinen tarkoitus oli ja on maksimoida Suomalaisten veronmaksajien tappiot, eli täsmälleen poltetun maan taktiikan ja hengen mukaan sysätä Suomalaiset veronmaksajat suoraan EMS-sopimuksen suurimmaksi kärsijäksi.

Tällä tahdilla pikavippiporvarit kerkeävät imuroimaan kaikki maailman velat Suomalaisten veronmaksajien maksettavaksi.

Vieras (nimimerkki)

Halleluja ja hyvää itsenäisyyden muistopäivää. Onkohan niin, että seuraavan laman piirustukset ovat tässä, eikä Suomessa ole enää varaa paukutella henkseleitä sillä, että me emme ole velkaantuneita. Mitä väliä onko velkaa vai ei, jos EU-liittovaltio tekee tasauksen ja upottaa ylijäämätkin velkaisten valtioiden pelastamiseen?

Vieras_2 (nimimerkki)

Iso-Magneetti on nykyään hyvä lehti, mutta harmillisesti sen nettilukeminen sivun http://www.isomagneetti.com/ kautta on ilmeisesti tahallisesti estetty. Seuraava linkki kiertää kuitenkin eston:

http://213.157.92.220/erez4/fsi4/fsi.swf?pages_ser...

Näin lehden jakelualueen ulkopuolisetkin pääsevät taas lukemaan kiinnostavia artikkeleja.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras_2,

en tiedä mikä siellä Magneetissa on ongelmana (en ole sitten pätkääkään tekninen) mutta Juha K. sanoi, että kun sivuja siirrettiin nettiin, kaikki kuvat hävisivät ja samoin osa liitelinkeistä.
Kuulemma kumminkin urakoivat koko ajan saadakseen sivut kuntoon.

Kiitän kehuista Magneetin puolesta :D
Asiakaspalautetta on tullutkin paljon. Arviolta sanoisin että 10 viestistä 0,2 on moittivia, noin 0,8 ihmetteleviä tai kyseleviä ja loput todella innostuneita.

tuuleenhuutaja (nimimerkki)

Lainaus Suomen talousdemokratia -blogista:

"Miksi tällainen rahan luomisen etuoikeus yleensä on ulkoistettu kansainvälisille liikepankeille?

Tässä edellisessä lauseessa kiteytyy koko ns "finanssikriisin" ainoa oikea syy.

Tämän ongelman ratkaiseminen on ihmiskunnan viimeinen vapautustaistelu.

Miksi tämä ei ole jokaisen poliittisen puolueen ensimmäinen ohjelmakohta?"

Espoo Calls (nimimerkki)

Täsmälleen samaa mieltä. Tämä pitäisi ottaa Persujen puolue-ohjelmaan heti.

Kaikki muu on pelkkää puuhastelua.

Hokkus pokkus (nimimerkki)

Israelissa on näitä käsien huitojia enemmän.
4:20 min kohdalta alkaa käsimerkit.
http://www.youtube.com/watch?v=DRf0aB3BNEY&feature...

Kataisen versio http://kuvat.kauppalehti.fi/uutinen/20101195171.jpg

Kunhan mietin (nimimerkki)

Tässä todisteita NASA:n tekemästä alumiinin kylvämisestä kaupunkien ja peltomaiden yläpuolelle

http://www.californiaskywatch.com/

Vahvasti herää kysymys että mitä tällä haetaan, kun tuhotaan yhteistä ympäristöämme ?

Halutaanko tällä suojata kenties joltain tulevilta, esim. NASA ennustanut todella kovia aurinkotuulia vuodelle 2012. Ja tiedetään että KOSKAAN ihmisen historiassa suojaavassa otsonikerroksessa ei ole ollut näin valtavia aukkoja napojen yläpuolella kuin nyt.

Joten siis maapallolla on suojaus alhaalla, kun suurimmat tällit ovat tulossa. Tätäkö varten nanokokoisia alumiinihiukkasia ruiskutetaan taivaalle ?

Kolmas mies (nimimerkki)

Totta. Pikavipit ovat suorastaan räjähtäneet käsiin tämän hallituksen aikana. Lainaa saa nyt nopeasti vaikka matkapuhelimella, alkaen viidestäkymmenestä eurosta aina puoleentoista miljardiin saakka.

(Laskennallinen vuosikorko 6,27 - 4191%)

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Mielestäni se että 31 edustajaa ei vaivaudu edes paikalle äänestämään on näin isossa asiassa vähintäänkin häpeällistä kuten vihreiden ryhmäkurikin. Eniten ehkä ahdistaa koko vihreiden politiika joka on kokonaisuudessaan ollut pelkkää myötäilyä ja kumileimasinta. Ahdistusta lisää se että olen heitä äänestänyt ja koen tuloksista osasyyllisyyttä. Voin vain sanoa että " näin olet äänestänyt".
:(

Vieras (nimimerkki)

Nykyhallitus esittää syrjäytymisvaarassa olevien nuorten alle 25-vuotiaiden vähimmäisturvan leikkaamista jopa 40 prosentilla. Asiasta äänestettiin perjantaina eduskunnassa. Leikkausta vastustaneet hävisivät äänin 97-61. Leikkauksen puolesta äänestivät hallituspuolueet keskusta, kokoomus, vihreät ja Rkp.
http://lapintie.vas.fi/2010/12/04/syrjaytyneita-ja...

Vieras (nimimerkki)

Yli kaksikymmentä vuotta tupakkayhtiöitä vastaan oikeutta käynyt emeritusprofessori Erkki Aurejärvi neuvoo kaikkia pidättäytymään käräjöinnistä, vaikka kuinka olisi kokenut vääryyttä. Etenkään viranomaisrikoksiin on turha lähteä hakemaan oikeutta oikeudesta. Oikeus ei toteudu. Emeriittusprofessori kehoittaakin ihmisiä vain hyväksymään koetun vääryyden ja jatkamaan elämäänsä.
http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kuulin pari päivää sitten että KKO on kieltänyt Esa "Vesi-Esa" Vahertoa myymästä vettä maillaan olevista viidestä porakaivosta.

Vesi-Esan (73 v.) talo Petäjävedellä poltettiin taannoin, samoin vedenpakkaamo. Paikalla kävi kaivuri sotkemassa palojäljet ennen kuin palon syy-tutkijat ehtivät paikalle. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kaivurin oli tilannut kunnanjohtaja.

Esa asuu nyt kissoineen entisessä ulkosaunassaan, joka säästyi tulipalossa.

Eli ei: en voi olla samaa mieltä emeritusprofessorin kanssa.

SuS (nimimerkki)

Esa-parka, hän kun haluaa vain hyvää vettä ja terveyttä kaikille! Aivan ihana herra!

Onneksi hän varmaan saa edelleen antaa vettä sitä haluaville, mutta on harmi jos Kesko ei voi enää jaella kanistereita kauppoihin. (Ja Esalle saa varmaan antaa rahaa vedenhakureissulla!)
Tämä on kiusantekoa Esaa kohtaan. Vedessä kun ei ole mitään vikaa, päinvastoin. Totuus yritetään peittää epätoivon vimmalla.

Pakkaamon puutteestako tämä kielto tuli? Sehän poltettiin ja Esa on siitä asti pullottanut taivasalla. Maailman parasta pohjavettä!!! En ole hanavettä juonut sen koommin kun hain Esalta ensimmäistä kertaa vettä. Maistakaa niin tiedätte.

137 (nimimerkki)

Vesi asiaa Jesse Venturan uusimmassa jaksossa,

Conspiracy Theory With Jesse Ventura, Season 2 Episode 6 (Water Conspiracy) - PT 1 of 4:
http://www.youtube.com/watch?v=VvXEBNJqoag

PT 2 of 4: http://www.youtube.com/watch?v=yb114W0v69Y

PT 3 of 4: http://www.youtube.com/watch?v=ueGuGVXf4Fk

PT 4 of 4: http://www.youtube.com/watch?v=Yz1p1BKy8sY

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Toisessa bloggauksessani nimim. Vieras ennusti marraskuussa näin:

12.11.2010 10:10 Vieras (ei kirjautunut)

Kataisten tyyppiset kokoomuslaisidiootit tuhosivat koko EU-n! Ei tämmösellä höttö-EU-lla enää mitään tee! Eihän tämä sekasotkuhässäkkä noudata edes omia taloudellisia pelisääntöjään.

Pelisääntöjä ei edes yritetä noudattaa! Samat Kataiset hortoilevat jo nyt, paraikaa levottomina kynät innosta sojottaen etsiessään jotakin uusia Kreikan tukipakettia muistuttavia älyvapaita rahanlahjoitussopimuksia.

EU-n sopimuksilla pyyhitään perseitä sillä Suomalaisille pitää järjestää lisää laskuja ja velkatakuita! Tämä maa pitää ajaa kunnolla kuralle.

Helvetin hieno viritelmä koko EU! Vain Perussuomalaiset Uusiksen johdolla voi enää tuoda toivoa ja valoa tähän tuhoontuomittuun EU-sekoiluun. Nämä meidän Suomalaisten nimissä nimikirjoituksiaan innoissaa jakelevat rahaministerit pitäisi pistää siksi ajaksi vaikka rautoihin. Kokoomus on Kataisten johdolla tehnyt kamalaa tuhoa Eurolle ja koko Euroopan yhteisölle!

Sieltä on kovaa vauhtia kaatuilemassa koko eteläinen eurooppa, kukin vuorollaan meidän elätettäviksi.
-------------------------
profeetallista näkemystä nimimerkki Vieraalta, etten sanoisi.

.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kauppalehti kirjoittaa:

Kataisen kommentit ällistyttävät toimittajia

"Valtiovarainministeri Katainen sitoutuu Irlannin tukemiseen, vaikkei tiedä rahoitustuen ehdoista.

Jyrki Kataisen (kok.) johtaman valtiovarainministeriön tempoileva toiminta Irlanti-tuessa on saanut asiaa seuraavan STT:n toimittajan leuan loksahtamaan muutamankin kerran viime päivinä.

Loksahdus numero 1

Sunnuntai-iltana Katainen marssii toimittajien eteen Brysselissä ja kertoo, että EU-ministerit ovat sopineet Irlannin rahoitustuen ehdoista. Kun häneltä sitten kysytään Suomen osuuden koosta, ministeri kertoo, ettei hän tiedä.

Paikalla olevat toimittajat hämmästelevät Kataisen vastausta, Suomen osuus kun on lehtien lukijoiden kannalta ylivoimaisesti tärkein Irlanti-tukeen liittyvä tieto.

Paikalla olevista valtiovarainministeriön virkamiehistä ei ole paljoa enempää apua. Tukipakettiin liittyvät laskukaavat ovat niin monimutkaisia, että Suomen osuutta ei pysty tässä nyt sanomaan, toimittajille kerrotaan. Pienen tiukkaamisen jälkeen osuudeksi kerrotaan ”selvästi alle miljardi”.

Hieman myöhemmin toimittajille lähetetään tekstiviesti, jossa osuuden kerrotaan jäävän alle puoleen miljardiin.

Veronmaksajan mielessä herää kysymys: Miten ihmeessä valtiovarainministeri voi hyväksyä rahoitustuen ehdot, jos hän ei tiedä millaisella summalla Suomi on pakettiin osallistumassa?

Loksahdus numero 2

Tiistaina Brysselin-kirjeenvaihtaja saa lukea hallituksen hyväksyneen eduskunnalle annettavan tiedonannon, jossa Suomen osuuden kerrotaan olevan 740 miljoonaa euroa.

Suomen osuus on siis puolentoista vuorokauden aikana noussut mystisesti neljännesmiljardilla. Se ei ole ihan pikkusumma.

Veronmaksajana mielellään näkisi, että valtiovarainministeriöllä on selvät pasmat Irlanti-tuen kaltaisissa tapauksissa. Nyt tällaista vaikutelmaa ei pääse syntymään."

STT, Tuomas Savonen

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusi...

Vieraslistalla (nimimerkki)

ESM on kuitenkin moninkertaisesti suurempi ongelma, kun tiedetään jo, että EU-maissa on monia muitakin maita rahoituskriisin kourissa Irlannin jälkeen. Elikkä tämä ei jää tähän.

Mitä se tarkoittaa suomalaisen pussissa? Käsittääkseni seuraavaa. Kriisiytyneiden EU-maiden rahoitus maksetaan valtion pussista. Rahat sinne tulevat veroista ja säästyvät sinne julkishallinnon palveluista. Verot nousevat, julkishallinnon palvelut vähenevät ja työpaikat hallinnossa tulevat olemaan tiukassa tulevina vuosina.

Vuodesta 2013 lähtien on varottava ottamasta lainaa, koska sen jälkeen rahoituskriisin maksumiehiksi tulevat myös yksityiset rahoittajat. Mikä edelleen tarkoittanee korkojen nousua. Jos nyt siis olet veloissa, maksa kaikki mahdollinen pois ja vältä uusia lainoja ja varaudu verojen nousuun ja työsuhde-etujen vähenemiseen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kaisa Kansine,

"Negatiivisen eliitin vallassa pysymisen edellytys on ”alamaistensa” energian imeminen pitämällä heidät jatkuvassa pelon, vihan, halun ja hämmennyksen tilassa. Ihmiset on ensin tehty riippuvaisiksi järjestelmästä, jonka jälkeen heitä voidaan hallita. Raha, työ, kulutus, viihde ja erilaiset lailliset ja laittomat huumeet hallitsevat useimpien elämää."

Lisäisin tuohon vielä reseptilääkkeet ja sairaudet :D

Mustasta magiasta en tiedä minäkään mutta kait tämä on tulkintakysymys, siis että miten magia käsitetään ja määritellään?

Puhutaan rituaalimagiasta so. tiettyjen riittien suorittaminen tietyssä järejstyksessä takaa tietynlaisen lopputuloksen, noin yksinkertaistaen.

Puhutaan myös rutiineista.
Eikö rituaalien ja rutiinien sisältö vastaa melko lailla toisiaan, jos otetaan lähtökohdaksi tuo yksinkertaistettu määritelmä?

Moni noudattaa rutiineja syklisesti: viikko työtä, viikonloppu bilettämistä. Ennen bilettämään lähtöä ja sen aikana suoritetaan rituaalipesu, rituaalin omainen "pohjat" jne.

On myös hankintalistat joita ihmiset laativat: minun TÄYTYY saada ilmalämpöpumppu/tumma laminaatti/citymaasturi/whatnot ja joiden tavoittelemisessa menee tolkuttomasti aikaa.

No, yksinkertaistin roimasti mutta tajuatte varmaan mitä ajan takaa.

--------
Mutta selvää on, että media on tärkeä hallintaväline. Sen avulla saadaan ihmiset haluamaan asioita joita he eivät ollenkaan tarvitse, ja sopivin väliajoin heitä pelotellaan pandemioilla,sairauksilla, sodalla, talouskriisillä tmv. sekä muistutetaan syrjäytymisen ja köyhyyden kauheudesta niin ettei kukaan vaan uskalla lopettaa kuluttamista tai pysähtyä ajattelemaan. Loppu media-sisältö onkin täytehuttua "menestyjien" "makeasta elämästä".

Kaikki tuommoinen kyllä syö ihmisen elinvoimaa ja energiaa, joten sikäli sitä voidaan pitää mustana media-magiana, tarkoituksiltaan pahaa tarkoittavana ja hallintaan pyrkivänä.

Vieras (nimimerkki)

Tähän vaalien alle sopii tämä somalin haastattelu, jossa kertoo miten Suomen sosiaalijärjestelmää kusetetaan

http://nytriittaapoliitikot.wordpress.com/maahanmu...

Torsti Virtanen

Suomalaisten velkaorjuuttajia:

Jyrki Katainen Kokoomus
Suvi-Anne Siimes Vasemmistoliitto

Muita?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pekka Ravi (kok)
Timo Kalli (kesk)
Liikanen (Suomen pankki)

ja itse asiassa joka lusmu joka äänesti tyhjää tai oli pois äänestyksestä

ja joka rosmo joka äänesti puolesta Kreikka-, Irlanti- ym. muille lainoille, tukipaketeille, rahoitusvakausvälineille jne

Sieltähän ne äänestystulokset löytyy, eduskunnan sivuilta.

Espoo Calls (nimimerkki)

SDP
Vihreät
Koko hallitus

Ainoat puolueet jotka ovat kansan puolella:

Persut
Muutos 2011
talousdemokraatit

+ muutama muu pikkupuolue.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

SuS,

Vesi-Esasta:
En ole vielä nähnyt KKO:n papereita joten en tiedä sen tarkempaan mutta otan selvää ja tiedotan sitten.

Ei tämä tähän jää.

----------

Tässä kaikille kansalaisille kätevä korruptiolahja Itsenäisyyspuolueelta ja Kansan Vaaliliitolta, jolla voi joutoaikoinaan tutkailla asioita, nimittäin RIIPPUVAISUUSLISTAAJAn linkki

http://www.marketvisual.com/d/04a4b4ba-b182-42fd-8...

Vastaavia listaajia on toki muitakin. Jos jollain on hyvä vinkki listaajasta minkä on huomannut käytössä toimivaksi niin tänne vaan! :D

Patriootti (nimimerkki)
Patriootti (nimimerkki)
Espoo Calls (nimimerkki)

Illan detaili, mikäli USA:ssa korkotaso nousee yhden prosentin, niin se maksaa USA:n valtiolle vuodessa enempi mitä maksoi aikanaan kaksitoista vuotta kestänyt Vietnamin sota.

repe (nimimerkki)

Bloggasin Watergatesta Wikileaksin innostamana.

http://toinennakemys.wordpress.com/2010/12/05/wate...

Vaikka onhan tämä jo aika selvää kauraa ollut kai useimmille.

Huolestunut (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=BEC4NpEdHaQ&feature...

Siinäpä Katainen päästää suustaan outoja asioita.

(En ainakaan huomannut että tätä olisi postattu aiemmin)

Vieras (nimimerkki)

Eduskunnan salattu todellisuus - uusi maailmanjärjestys 2013
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5...

"Merkel uhkaili eurosta lähtemisellä
Julkaistu: 04.12.2010 22:11

Brittisanomalehti Guardianin mukaan Saksan liittokansleri Angela Merkel väläytti, että Saksa voisi luopua yhteisvaluutta eurosta, jos euromaille ei luoda pysyvää takuujärjestelmää.
Merkelin uhkaus sai alkunsa siitä, että Kreikan pääministeri George Papandreou syytti Merkelin ehdotuksia epädemokraattisiksi.
- Jos euromaista on muodostumassa tällainen kerho, niin ehkä Saksan kannattaisi lähteä, Merkel vastasi Guardianin mukaan."

[http://www.ilkka.fi/Article.jsp?article=549899&Title=Merkel+uhkaili+eurosta+l%E4htemisell%E4

http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/03/angela...

Spekulaatio suomi24:stä:

"Saksa hylkää ihan lähipäivinä euron ja ottaa taas markat käyttöön. Uudenlaiset Saksan markat on painettu viime syksynä. Tieto on VARMA, sillä se tulee mieheltä, joka työskentelee Saksan pankissa."

uutinen löytyy täältä ensimmäisenä ylhäällä: http://www.godlikeproductions.com/forum1/message10...

"Anonymous Coward
Germany
5/11/2010 5:38 PM
***BREAKING NEWS**
The new Deutsche Mark banknotes are here**Picture will follow tomorrow***

I'm working at the Deutsche Bank in Germany. Today we delivered 1 container with new Deutsche Mark notes and new coins. I will present a photo from the new banknotes tomorrow morning. The currencychange will be the night from Saturday to Sunday 5/16/2010. On Friday, 19.00 GMT Angela Merkel the germany chancelor, will speach to the german nation."

Huijausta?

Vieras (nimimerkki)

Tuli error

Saattaapi olla että S24 keskustelun päivämäärällä 13.5.2010 on vaikutusta asiaan.. Ei siis kannata katsoa suotta uutisen päivämääriä, kun menee katsomaan linkkiä googlesta...

Mutta tuo Saksan markka juttu liittyy kuitenkin tavallaan taantuvasti tuohon, mitä Merkel on nyt uhkaillut..

Espoo Calls (nimimerkki)

http://www.youtube.com/watch?v=fhqZXj6d6oM&feature...

JFK:n viimeinen puhe ennen murhaa. Vai että salaliittoTEOREETIKKO ?

Ei tainnut olla enään mitään teoriaa...

repe (nimimerkki)

Antoi julkaista lehdessäkin jutun juuri ennen murhaa, jossa myös ikäänkuin ennakoi kapinan ja salamurhan mahdollisuutta.

Kalle (nimimerkki)

http://www.youtube.com/user/russiatoday?blend=1&ob...

Islannissa annettiin yksityisten pankkien kaatua. Miksi me maksamme yksityisten sijoittajien riskejä ?

Vieras9 (nimimerkki)

http://www.iltalehti.fi/talous/2010121612879254_ta...

``Pysyvän kriisinhallintamekanismin on määrä korvata nykyinen väliaikainen vakausrahasto vuonna 2013.``

Sama puljaus näyttäs jatkuvan, tuollako se estetään se euro romahtaminen nyt? Eli otetaan iso askel kohti uutta maailmanjärjestystä?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras9,

"Sama puljaus näyttäs jatkuvan, tuollako se estetään se euro romahtaminen nyt? Eli otetaan iso askel kohti uutta maailmanjärjestystä?"

Niinhän se markkinatalouden selättäjä-Jykä eduskunnassa sanoo
http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

Vieras (nimimerkki)

Eliitin moraali tarkoittaa nykyisin heille enemmän rahaa ja kansalaisille vähemmän. Ahneet eurokraatit ovat vikkeliä hoitamaan henkilökohtaisia etujaan.

Ahneet eurokraatit napppaavat vielä enemmän teidän rahaanne

_____

GREEDY EUROCRATS GRAB EVEN MORE OF YOUR CASH

December 24, 2010 by Infowars Ireland

EU president Herman van Rompuy is getting a pay rise

By Martyn Brown, Political Correspondent
express.co.uk
December 23, 2010

GRASPING Eurocrats will ring in the new year with yet more money in their pay packets courtesy of hard-pressed British taxpayers, it emerged yesterday.

EU president Herman van Rompuy and European Union commission president Jose Manuel Barroso will see their already bloated basic pay soar from £254,000 a year to £259,000.

Vassilious Skouris, president of the European Union Court of Justice, is also in line to receive the 1.92 per cent pay increase.

Each of the Euro supremos will also collect a payment of £8,100 in January and February for increased living expenses.

The pay rise for Mr Van Rompuy will particularly infuriate struggling taxpayers across Europe and adds weight to the Daily Express crusade to get Britain out of the EU.

Not only is he the Western world’s highest paid leader, the Belgian has a private office costing taxpayers more than £5million a year.

In addition, the seven vice-presidents of the European Commission will each get an extra £358 a month, taking their annual wage to £234,700, as well as a foreign service payment of £7,300.

MEPs will see their pay rise to £81,300 a year with a backdated increase of the parliamentary allowance for 2009 and 2010 of £2,200 each.

The payments, which total £8.4million, were sanctioned by the European Union Court of Justice and come after Eurocrats originally pledged to take a cut.

Ukip MEP Marta Andreasen yesterday criticised the pay rises. She said: “Public sector workers are seeing their wages being cut or frozen, hundreds of thousands will be made redundant, but the EU gravy train just rolls on.

“Not a single official is to lose their job, and everybody is getting backdated presents funded by the taxpayer. It’s a very Merry Christmas in Brussels and an even happier New Year.”

Last week David Cameron put the brakes on the juggernaut of EU excess when he managed to stave off attempts by Eurocrats to snatch a multi-billion-pound handout that would have saddled UK taxpayers with a huge financial burden for the next decade.

The Prime Minister secured a deal in which the EU’s budget will be frozen for a decade.
However, next year’s budget has already been set and will grow to £110billion, of which Britain will have to fund about £8.5billion a year

__

Source: http://www.express.co.uk

Related posts:

1. EU to spend £1bn on pensions for retired eurocrats in 2010 The European Union will this year spend almost £1 billion...
2. We must put a stop to the EU budget scandal Telegraph View: The UK could do more to force cuts...
3. War in the EU as Herman Van Rompuy makes ‘power grab’ Open warfare has broken out at the top of the...
4. EU gives staff inflation-busting pay rise Tens of thousands of European Commission staff are in line...
5. Herman Van Rompuy Using Financial Crisis In Europe To Power Grab EU President’s secret bid for economic power By Sean O’Grady...
6. EU Presidency candidate Herman Van Rompuy calls for new taxes www.telegraph.co.uk Herman Van Rompuy, the man widely expected to be...
7. UK’s payments to EU jump by 60 per cent www.telegraph.co.uk Britain’s payments to the European Union will soar by...
8. Van Rompuy admission: ‘The Euro hurts’ www.ukip.org 27th May 2010 EU President Herman Van Rompuy has...
9. Ki-Moon Welcomes Appointment Of New European Leaders Press Release: United Nations New York, Nov 20 2009 2 begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              20 2009 2      end_of_the_skype_highlighting :10PM...
10. Daily Express newspaper calls for Britain to leave the European Union GET BRITAIN OUT OF EUROPE By The Daily Express Thursday...

http://info-wars.org/2010/12/24/greedy-eurocrats-g...

konekäännös

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u...

Toimituksen poiminnat