KissanKulmasta

Uutiskooste: Obamalle potkut? + 7 pankkia suljettu velkaantumisen takia + muita juttuja

  • Ei (tämäkään) koske Suomea!
    Ei (tämäkään) koske Suomea!
  • NATO tuo rauhaa ja turvaa, kaikkien pohjoismaiden pitäisi kuulua NATOon
    NATO tuo rauhaa ja turvaa, kaikkien pohjoismaiden pitäisi kuulua NATOon
USAn pankkivalvontaviranomaiset ovat sulkeneet seitsemän pankkia lisää niiden velkaantumisen takia.  Suljetut pankit sijaitsivat Floridassa, Illinoisissa, Arizonassa, Kansasissa ja Georgiassa. Pankkien velkaantuminen on niin suuri ettei niitä kannata yrittää pelastaa edes pankkitakuilla.

FDIC (The Federal Deposit Insurance Corporation) on sulkenut tänä vuonna USAssa yhteensä 138 pankkia. USAn talous on karilla muutenkin. IMF:n vuosikatsaus toteaa että USA on konkurssissa. kts. myös  US investors pressure Bank of America , Bank of America to resume foreclosures , US banks worsen housing crisis , In US, 300th bank fails            lähde: http://www.presstv.ir/detail/147842.html ja Bloomberg Business Week ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syyttäjät ja  asianajajat ympäri USAa miettivät, syytetäänkö pankkeja petoksista, väärennöksistä vai vain kehnosti hoidetusta paperityöstä. Jokaisessa osavaltiossa tutkitaan nyt, väärensivätkö pankkien työntekijät asiakirjoja tahallaan vai oliko kyse vain huonosti hoidetusta työstä. (suom. huom. Eräs mahdollisuus on tietysti peittely-yritys pankkien taholta).

Eräät havainnoijat ovatkin esittäneet, että pankit käyttivät robo-signia tietoisesti, koska saattoivat olla varmoja siitä että ehtivät tienata itse miljardeja ja kun loukku laukeaa, pankit saavat pankkitakausten muodossa lisäksi veronmaksajien rahoja.

Bank of America, JPMorganChase ja  GMAC ovat erityisesti viranomaisten tutkinnan kohteina.

Pankkien toiminnan seurauksena sadat tuhannet ihmiset ovat menettäneet kotinsa.

---

Presidentti Obaman edustajan mukaan pankkeja ei saa syyllistää niiden kirjanpitorikoksista, koska ne (kirjanpitorikokset) eivät ole uhka taloussysteemille. FBI ilmoittaa ettei aio tutkia väärennöksiä rikoksina vaan mahdollisina erehdyksinä. Syynä lienee se, että liian tarkka tarkastus johtaisi FEDin (USAn keskuspankki joka on yksityisomistuksessa) holveihin. Valtiovarainministeriön mukaan pankit voivat itse huolehtia omat tarkastuksensa. Oikeusministeriö ei sekään aio tutkia pankkien "erehdyksiä".

           lähteet: http://mddailyrecord.com/tag/robo-sign/ ja http://www.huffingtonpost.com/william-k-black/foreclose-on-the-foreclos_b_772434.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Washingtonissa ja hallituksen sisällä keskustellaan, voidaanko käyttää USAn perustuslain 25.  lisäystä jotta istuva presidentti Obama voitaisiin erottaa virastaan, kertoo analysti Edward Spannaus (Executive Intelligence Review)  ja kutsuu Obamaa Wall Streetin sätkynukeksi.

Perustuslain 25. lisäys sallii presidentin syrjäyttämisen  jos hän fyysisesti tai psyykkisesti kyvytön hoitamaan virkaansa.                     lähde: http://www.presstv.ir/detail/147724.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Irakin sotaa käsittelevien dokumenttien massiivinen vuoto paljastaa mm. että USAn sotilaille oli annettu käsky olla tutkimatta kidutusta Irakissa, kts. http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/10/20101022184243877818.html 

Ainakin 680 irakilaista siviiliä kuoli ja 2000 muuta haavoittui pelkästään USAn armeijan tarkastuspisteissä viimeisten 6 vuoden aikana. Virallisesti USA oli Irakissa suojelemassa haurasta demokratiaa.

Vuodetut dokumentit vahvistavat sen, mitä Irakin sodan veteraanit ovat jo vuosia kertoneet USAn armeijan toiminnasta Irakissa. (Aiheesta on kirja  "Collateral Damage: America's War Against Iraqi Civilians," )

Veteraanit ovat kertoneet kuinka, saattueet, partiot, pidätykset (detentions) ja muut sodan mekanismit johtivat päivittäiseen siviilien kidutukseen ja kuolemiin. Veteraanien mukaan siviilien tappamisesta tuli "vain rutiinia"  

Veteraanit ovat kertoneet myös, kuinka valtamedia, eritoten USAssa ei halunnut tietää eikä kertoa näistä asioista mitään, kts. about war crimes . Myös turvapalvelu Blackwater (nyk. Xe) on tapetilla ammuskeltuaan siviilejä.

                 lähde: http://www.huffingtonpost.com/laila-alarian/before-wikileaks-iraq-war_b_772779.html  ja  http://www.presstv.ir/detail/147902.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- YK:n Ihmisoikeuksien Neuvosto ( OHCHR; the Office of the High Commissioner for Human Rights) on julkaissut raportin, jossa ilmaistaan vakavaa huolta USAn ihmisoikeusrikkomuksista. Ihmisoikeusrikkomukset käsittävät mm. poliisiväkivallan, kidutuksen ja leirit joihin hurrikaani Katrinan uhrit viisi vuotta sitten evakuoitiin New Orleansista.
              lähde: http://www.presstv.ir/detail/147706.html ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Liitän tähän tämän kääntämäni LEAP/E2020-raportin sillä sen arvioilla/ennusteilla on selvät yhtymäkohdat noihin maailman tapahtumiin http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49573-avuksi-kuntapaattajille-leap-e2020-raportti-39-maan-riskit

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (50 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

USA käyttää Facebookia ihmisten vakoilemiseen, paljastaa muistio
http://www.foxnews.com/scitech/2010/10/13/governme...

...mikä erikoisesti riemastutti minua siksi että kun taannoin sanoin että ihan satavarmana siellä FB:ssa profiloijat ja agentit luuraa kytiksellä ja pöljät itse kertovat itsestään niin -ette varmaan arvaa :D - minulle sanottiin että olen harhainen foliohattu joka näkee salaliittoja ja kyttäysmentaliteettia joka paikassa :D :D

Oikeasti minä näin kyttäysPOTENTIAALIN jonka FB:n kaltaiset jutut tarjoavat

Vieras (nimimerkki)

Fuckbook on jees,ainoo mesta mis voi levittää tietoo :) Siinähän kyttäävät tän usarin lisäks,kaikkialle muualle bannit...Kjäh kjäh.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Sielä on Rikka, sielä naamakirjassa on kohta, josta voi estää jotaki paikantamista, mutta sehän on tosi vaikea estää seuraamasta.

Pankkikortit ja siis ihan kaikkihan kerättään jotenki johonki jotaki varten. Naamakirja on pieni paha, ko ilman pankkikorttia ei esimerkiksi voi oikein ellää, niin se tullee jo siinä.

Ja kaikki nämä kamerat eripuolilla. Niin ja netin käyttö seurattaan ja sähkpostithan luettaan, ei meän tartte itte lukea, mutta ne mainoksethan tullee sen mukkaan, mitä viestissä oli jo enneko itte aukasi sitä viestiä.

Onneksi meilä tavallisilla ei ole sallaisuuksia, taitaa olla ihan muilla net suljetut arkistot ja kassakaapit lukossa!

Vieras (nimimerkki)

"USAn pankkivalvontaviranomaiset ovat sulkeneet seitsemän pankkia lisää niiden velkaantumisen takia."

Tekisi mieli irvailla että: "Ei koske meitä" ja päälle ilkeä virnistys ;-)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tunnustan: harkitsin liittää bloggaukseen kuvan tekstillä -Ei koske meitä!

Minä muuten laitan sen!

Pankkien kaatuminen on ennakoitu (nimimerkki)

Pankkien kaatumisuhka USA:ssa on tiedetty useita vuosia. Ongelma ei ole tosiaankaan mennyt ohi 2008 syksyn jälkeen, vaan pahentunut viime vuoden aikana.

Kauppalehden uutinen viime toukokuulta:

"Viime kesänä (USA:n) ongelmapankkien listalla oli 416 pankkia, joten alle vuodessa heikkojen finanssitalojen määrä on liki kaksinkertaistunut..."

"Yhdysvalloissa kaikkiaan jo 775 pankkia huojuu vararikon partaalla, raportoi talletuksia turvaava FDIC. Ongelmapankkien taseissa on yhteensä 431 miljardin dollarin varallisuus. Tammi-maaliskuussa ongelmapankkien määrä kasvoi 73:lla, sillä vuoden 2009 lopussa riskilistalla oli 702 pankkia. Kaikkiaan liittovaltion viranomainen FDIC turvaa 50 osavaltion alueella liki 8 000 pankin talletuksia." http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusi...

Arto Kukkonen (nimimerkki)

Vai on jänkit oppineet valviralta tavan valvoa itseään.Loppulausunnossa lukenee että usa meni nurin ihan vahingossa, kenenkään huomaamatta.
Tuo facebookki ei ole suinkaan ainoa jenkkien silmätikku. juu tuuppi ja yleensäkin koneet, joilla on vipinää, tahtovat jäädä tarkkailunalaisiksi.

Itse kuulun noihin harhaisiin ihan vain sen vuoksi että koneeni on blockannut pelkästään suomalaisista mustalle listalle esm kelan, varman, eduskunnan, erään eduskunnalle atk juttuja tekevän hepun ja danske bankin ip,t. Johtuen siitä että yhteydenottokokeilut sattuivat koneen ollessa "levossa" ja yön hiljaisina tunteina.

Ihmisoikeusrikkomuksista on tullut yleistä "eliitin hupia. Se mitä irakissa, afkanistanissa jne todella tapahtuua/tapahtui jää hämärään mikäli siellä olleet eivät puhu. Minuakaan ei kestä tulla haukkumaan kovin monesti "kristityksi koiraksi" mikäli sattuu pitämään pähkinöistä tms kovasta purtavasta. Saatika sitten irakissa portsarina oleville,joille paikalliset esittelevät kranaatista ohjukseen ja ovat sitten viattomia ja aseettomia.
Mokoma hässäkkä lienee tehty vetämään huomion muualle kun usan "eliitti" juonii jotain.
Samasta syystä täällä aikaansaatiin seta hässäkkä. finski top10 hieronee hentoja kyntysiään kaipaillessaan kantajaa hässäkän aikana saaduista tuloista.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Arto Kukkonen,

"Vai on jänkit oppineet valviralta tavan valvoa itseään.Loppulausunnossa lukenee että usa meni nurin ihan vahingossa, kenenkään huomaamatta."

Tai Posivalta ;)

Loppulausunnossa lukee myös että se johtuu siitä kun ei ANNETTU TARPEEKSI MÄÄRÄRAHOJA! :D

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ehdotuksia syistä miksi Suomessa keskustellaan homoista, kirkosta ja homoista kirkossa:

perustuslain muutosesitys
aselain muutosesitus
muutama muu lakiesitys jotka tarttis saada vaivihkaa läpi

ex-brittilähettiläs Craig Murray on jo pitkään yrittänyt pitää melua USAn ja UK:n ihmisoikeusrikkomuksista ja ulkoistetuista kidutuslaitoksista. Ei ole tainnut Suomessa ylittää uutiskynnystä?

Miksi ei muuten homoja voi vihkiä kirkossa? Vihitäänhän papitkin papeiksi kirkossa vaikka olisivat homoseksuaaleja.

No, en kuulu kirkkoon ja annan heidän mielelläni hoitaa asiansa itse.

Minusta jokaisen jumalasuhde on henkilökohtainen eikä siinä tarvita mitään hierarkkista välittäjäporrasta.

Onhan näitä (nimimerkki)

Riikka tuossa mainitsikin merkittäviä syitä.

Syitä on vaikka paljion tässä kiihtyvässä informaaiosodassa, koska vaalit on tulossa.

Ettei kansa esim. muistaisi, että tämä hallitus on säästänyt niin paljon, että joissain vanhainkodeissa tai sairaaloissa ei ole edes päivittäin varaa vaihtaa vaippoja, koska se tulee liian kalliiksi. Tai poistetaan piimälasillinen vanhusten ruokavaliosta, että voidaan säästää 2 senttiä/vanhus päivittäin.

Nämä samat vanhukset työteliäinä mahdollistivat sotakorvausten maksun ja Suomen vaurastumisen. Eikös se ollut niin, että kun oli Suomessa aikoinaan 70.000 työtöntä, niin Kekkonen pisti pöljiin päättäjiin vauhtia eikä antanut tilanteen pahentua.

Kun nämä vanhukset olivat nuoria ei ollut käynnössä sosiaaliturvaa paitsi pienet lapsilisät. Kansakoulu ei maksanut, mutta jos halusi jatkaa opiskelua se maksoi jo keskikoulusta alkaen jne.

Suomihan on kuuluisa ihmisoikeusrikkomuksistaan jatkuvastihan saamme EU:lta moitteita näistä rikkomuksista. Samoin päättäjiämme ei näytä koskevan Suomen lainsäädäntö ja jos jäävät kiinni tekevät uuden lain itselleen edulliseksi.

Tässä vain muutama pieni hajanainen ajatus, mutta yksinkertaisesti tärkeintä heille on, ettei kansa muistaisi, kuinka paljon viimeiset hallitukset ovat tavallista kansaa kurjistaneet esimerkkejähän on loputtomasti.

Haluavat edelleen päästä eduskuntaan meitä hallitsemaan. Siinähän se.

Vastaveto (nimimerkki)

Tottakai Facebookkia käytetään kyttäämiseen. Mika voi olla halvempi ja helpompi tapa. Eiköhän tuon jokainen aivoilla varustettu ihminen tiedä vai oliki niin, että foliohatut sen vain tietää eli sairaat vainoharhaiset ihmiset :) Netti on erinomainen tapa seurata ihmistä jos vain joku sen haluaa tehdä.

Mistä nousu taloudelle? (nimimerkki)

Paitsi, että kuplatalouden jälkiä joudutaan korjailemaan, haasteena tulee olemaan, mistä löytyvät tulevaisuuden kuluttajat.

"Teollisuusmaiden automatisoitunut tuotanto ja teknologian mahdollistama
työpaikkojen siirto halpatyömaihin sekä internetpohjaiset itsepalvelujärjestelmät syövät markkinoilta työpaikat ja ostovoiman. Siksi
maailman BKT:n kasvu on hyytynyt nollasummamarkkinoiksi."

Ari Ojapelto ennakoi vuoden takaisessa artikkelissaan, miten lama tulee jatkumaan.
http://www.stakes.fi/yp/2009/2/ojapelto.pdf

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mistä nousu taloudelle,

kyllä. Ari Ojapelto on kirjoittanut paljon lukemisen arvoista.

Siksi onkin valitettavaa etteivät hänen näkemyksensä ole saaneet pahemmin tilaa valtamediassa.

Suositan taas itsekullekin että ennakoivat omalta osaltaan "kehityskulkua" ja pyrkivät mahd. pitkälle vietyyn omavaraisuuteen ruoan- ja energian tuotannossa.

Vastaveto (nimimerkki)

Riikka mikä saa sinut laittamaan aikaa näinkin paljon blogiisi ellei tästä maksesta sinulle tai et hyödy asiasta muuteen henkilökohtaisesti?

Vieras (nimimerkki)

Aate. Minullekin CIA lakkasi maksamasta niin myös FSB.

Vastaveto (nimimerkki)

Anteeksi kysymykseni jos se sattuu loukkaamaan jotain tai peräti Riikkaa, mutta joka asiassa pitää olla terveellinen epäilys paikallaan. Koskee virallista sekä ei virallista tiedotusta. Riikka on kuitenkin onnistunut laittamaan tähän blogiin kaksi isänmaan toivon kuvaa ;)

Vierailija (nimimerkki)

Joo, siinä on kaksi Bildenberg-lammasta, jotka kuola valuen odottavat kovapalkkaisia palkintovirkoja pankkiireilta. Ovathan he luovuttaneet jo miljardeja euroja veronmaksajien rahaa SUORAAN pankkiirien taskuun.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vierailija,

tässä yhä ajankohtaista tietoa siitä mihin Kokoomuksen edellisten vaalien alla markkinoima "vastuullinen markkinatalous" on johtanut

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3589...

Kävin tuossa taannoin Kokoomuksen omilla sivuilla http://www.kokoomus.fi/
(etsin tietoa Kokoomuksen kannasta asuntopolitiikkaan mutta en löytänyt) ja huomasin että Bobit olivat bobittaneet Kokoomukselle uuden sivuston ulkoasun: isänmaallisuutta (mikä itsestäni tuntui lähinnä pyhäinhäpäisylle), vihreyttä ja persuilua ynnä uutta "agendaa" joka toiveikkaana oli varastanut osia vähän joka puolueelta. Ja onhan siellä nyt kuvituksena tuo viitteellinen silmäkin.

Kokoomus on nyt virallisestikin siis ilmeisesti uusliberaalin talouspolitiikan vihervasemmistolainen isänmaallinen puolue?

Vieras (nimimerkki)

Opettelisitko jäsentämään? Juttusi on yhtä vähän luettavaa kuin Ilkka Luoman.

Eeva R. (nimimerkki)

Tottakai netti yleensä ja erityisesti fb on helppo tapa seurata ihmisiä ja puuttua heidän toimintaansa. Kun olen kirjoitellut nykyhallituksen vastaisia kommentteja, niin johan alkaa tökkimään ja tulee kaikenlaisia uhkauksia ja rajoituksia. Suomi 24 kesusteluihin on pääsyni ollut estetty omalta koneeltani ja fb:ssä tulee uhkauksia tilin sulkemisesta tai se alkaa muuten tökkiä - en pääse kirjautumaan omalle tililleni jne.

repe (nimimerkki)

Jos Obama saa potkut, niin kuikahan hirveä siionisti se varapressa olikaan? Onko aika lopullisesti siirtyä diktatuuriin?

http://toinennakemys.wordpress.com/2010/10/23/the-...

Onko koko pankkituli myönnetty pankkien oman kirjanpidon ja puheiden perusteella?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

repe,

vastauksena kysymykseesi pankeista http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/3907...

Toiseen vastaan: veikkaan Hilary Clintonia

Kalle Päätalo (nimimerkki)

Vastaus: koko USA:n politiinen kenttä on sionistien hallinnassa, FED, Wall Street, Mediat ym...

Markus Lehtipuu

http://travellerism.wordpress.com/2010/10/24/stali...

Se miten maailma hyväksyi Stalinin, tämän alkuliman, rikokset ihmisyyttä vastaan, oli ehkä 1900-luvun suurin erehdys.

Vierailija (nimimerkki)

Stalinin taustalla hääri samat rahoittajat kuin USA:n Fedin ja itse asiassa melkein kaikkien länsivaltioiden takana, eli yksityiset keskuspankkiirirt (Rothschild, Rockefeller ym....)

Voisi sanoa, nyt kun tarkastelee USA:ta ja sen siirtymistä kommunismiin (valtio omistaa kohta kaikki pankit, autonvalmistajat ym...), että CCCP oli tämän porukan suurin kliimaksi: Kansa orjuutettiin, ja vain pieni joukko (juutalaisia) pankkiireja hallitsi koko valtavaa Venäjän maata.

Nämä politiikan nuket ja puhuvat päät vain toistavat agendaa, josta heille on maksettu. Lopulliset päätökset ja suuntaviivat tulevat ihan muualta.

repe (nimimerkki)

Todella virkistävää lukea amerikkalaiselta kirjoittajalta (Michael Collins Piper) seuraavat sanat: “Rehellinen tuon ajan opiskelija ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin että II maailmansota oli sota, jota Amerikka ei tarvinnut ja jota ei olisi pitänyt sotia. Ja tämä sota ei tuonut mitään hyvää Amerikalle eikä koko planeetalle. Sen sijaan se loi perustan tuleville sodille ja raamit ja verkoston, jonka avulla voitiin ennen näkemättömän nopeasti ja vauhdikkain harppauksin muokata maailmaa kohti uutta maailmanjärjestystä (New World Order)". Voi miten harvoin saa lukea näin selväjärkistä tekstiä, vaikka kysymys on näin äärettömän tärkeästä ja olennaisesta (ja selvästä) asiasta.

Ville Iivarinen (nimimerkki)

"FBI ilmoittaa ettei aio tutkia väärennöksiä rikoksina vaan mahdollisina erehdyksinä." hmmm... noille pankeille USA:ssa on kyllä sattunut aika paljon erehdyksiä viime aikoina. Tehdäänpäs lista ihan vaikka pelkkiin asuntoihin liittyen:

-Asuntolainoja myönnettiin ihmisille, joilla ei ollut työtä eikä mitään mahdollisuutta maksaa lainoja takaisin, mikä on laitonta.

-Asuntoja on laitettu pakkohuutokauppaan väärennettyjen velkakirjojen perusteella, mikä on laitonta.

-Roskalainat paketoitiin ja myytiin eteenpäin harhaanjohtavilla tuotenimillä, mikä on laitonta.

-Näitä roskapapereita eteenpäin myyneet pankit ovat ostaneet johdannaisia (synthetic credit-default swaps yms.), joilla he ovat veikanneet, että heidän myymänsä roska osoittautuu roskaksi, joka leviää käsiin ja tienanneet valtavasti kun näin on käynyt, mikä on laitonta.

Eli pankit ovat syyllistyneet petokseen jokaikisessa asuntolainojen myöntämisen/eteenpäin myymisen/ulosottoon laittamisen käänteessä ja tehneet näin valtavasti voittoja. Lisäksi niiden on ollut mahdollista luoda vedonlyönnillä tilanne, jossa ne tekevät valtavasti lisää voittoja siinä tapauksessa, että niiden myöntämät lainat jäävät maksamatta ja maksamattahan ne ovat jääneet.

Jos Obaman hallinnossa istuisi edes joku, joka ei edustaisi juuri näitä samoja pankkeja, jotka tähän kaikkeen ovat syyllistyneet, niin ehkä sitten tällainen systemaattinen toiminta saatettaisiin nähdä uhkana talousjärjestelmälle ja ehkä sille haluttaisiin jopa tehdä jotain, kuten vaikka lopettaa se, mutta nyt saadaan korkeintaan uusi Obama-puhe jossa hän on taas hyvin vihainen tuhmille pankeille, kun ovat taas tulleet ryövänneeksi kaikki puhtaaksi.

Ellen Brown selittää pankkien uusimmat asuntolainatoilailut USA:ssa tässä linkissä: http://www.youtube.com/watch?v=3oXgU9V1IX0

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ville Iivarinen,

tämä saattaa kiinnostaa teitä talousdemokraatteja

Testimony of Joseph Seligman to Senate´s Committee
http://cop.senate.gov/documents/testimony-011409-s...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ville Iivarinen,

kiitoksia tuomastasi selvennyksestä!

Todellakin robo-sign jutussa on kyse subprime-luotoista ja niiden (tietoisesti väärennetyistä) AAA-luokituksista alkaneesta petosten ketjusta. Ja yllättäen poliitikkojen suojelemat pankit ovat hyötyneet joka käänteessä.

------------------

Kiinnostaisiko Talousdemokraatteja käydä Savon suunnalla puhumassa siitä miten raha muodostuu, pankkitoiminnasta ja kuntapankeista?

Jos, niin yritän järjestää "kiertueen". (pitänee perustaa oma pankki että saa taiottua teille rahoituksen matkakuluihin :D )
Heinäveden osalta tarjoan majoituksen ja ruoan.

s-osoitteeni sinulla on, jatketaan neuvottelua siellä.

Joonatan (nimimerkki)

Kirjoitin Janne Suurosen Puheenvuoroon " Mikä vittua meitä ihmisiä vaivaa"

Alla olevan kommentin ja se julkaistiinkin. Sain myös tiedon uusista kommenteista ja pääsin me lukemaankin.

****

24.10.2010 09:47 Joonatan (ei kirjautunut)

Tähän ajatukseen "Mikä vittua meitä ihmisiä vaivaa ?" voi yhtyä.

Voisiko olla, että ei ajatella ja mietitä mitä todellisuus on?

Luetaan ja ohitetaan ajatellen ei koske meitä. Tuntuu pahalta ja kuvottavalta, kun viattomien ihmisten tappaminen ei hetkauta moniakaan.

Muistaako monikaan, että myrkyllisetkin saasteet leviävät tuulten mukana kaikkiin maailmankolkkiin?

Tuossa alla muutama linkki ja toivon, että ihmiset kommentoisivat vasta sitten kun ovat lukeneet - katsoneet ja ajatelleet.

Depleted uranium
http://en.wikipedia.org/wiki/Depleted_uranium

*****

DEPLETED URANIUM
ETHICS OF THE SILVER BULLET

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://cseserv.......

******

The Doctor, the Depleted Uranium, and the Dying Children

53:02 - 3 years ago
An award winning documentary film produced for German television by Freider Wagner and Valentin Thurn. The film exposes the use and impact of radioactive weapons during the current war against Iraq. The story is told by citizens of many nations. It opens with comments by two British veterans, Kenny Duncan and Jenny Moore, describing their exposure to radioactive, so-called depleted uranium (DU), weapons and the congenital abnormalities of their children. Dr. Siegwart-Horst Gunther, a former colleague of Albert Schweitzer, and Tedd Weyman of the Uranium Medical Research Center (UMRC) traveled to Iraq, from Germany and Canada respectively, to assess uranium contamination in Iraq
http://video.google.com/videoplay?docid=5146778547...

Kun klo 10:20 tullutta ilmoitusta menin lukemaan niin sain seuraavanlaisen ilmoituksen:

Pääsy kielletty
Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle.

Ilmeisesti myös kommenttini on poistettu olettaisin. Eli sensuuri kukoistaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Joonatan,

täällä sivutaan ohimennen noita DU-ammuksia http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010... liitelinkit 2 ja 3.

Olisi todella suotavaa, että ihmiset tulisivat enemmän tietoisiksi näistä DU-asioista (ja myös siitä mihin Talvivaaran uraania ja Harjavallan nikkeliä menee).

Joonatan (nimimerkki)

Tuli taas ilmoituksia uusista kommenteista ja kas kummaa pääsinkin niitä lukemaan.

Joonatan (nimimerkki)

Sen verran vielä, että kirjoittaja on muuttanut hiukan otsikkoa

Mikä ihme meitä ihmisiä vaivaa ?
http://suuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49903-mik...

Se oli aamulla
Mikä vittua meitä ihmisiä vaivaa ?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Täällä http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/49908-1-i... lisää Irakin sodasta ynnä paljon kiinnostavaa vaalirahoitustutkinnasta.

Kunpa se vaalirahoitustutkinta hoidettaisiin nyt kunnolla ja perusteellisesti eikä maan tavalla!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Minun on nyt pakko kysyä että eikö kukaan muu ole ajatellut mihin tuo pankkien sulkeminen johtaa?

Kaikki suljetut pankit ovat olleet lähinnä pieniä tai keskisuuria pankkeja.

Varta vasten -vaikkakin erikseen alleviivaamatta- kerroin myös että "Presidentti Obaman edustajan mukaan pankkeja ei saa syyllistää niiden kirjanpitorikoksista, koska ne (kirjanpitorikokset) eivät ole uhka taloussysteemille. FBI ilmoittaa ettei aio tutkia väärennöksiä rikoksina vaan mahdollisina erehdyksinä. Syynä lienee se, että liian tarkka tarkastus johtaisi FEDin (USAn keskuspankki joka on yksityisomistuksessa) holveihin. Valtiovarainministeriön mukaan pankit voivat itse huolehtia omat tarkastuksensa. Oikeusministeriö ei sekään aio tutkia pankkien "erehdyksiä"."

eli hallitus ja viranomaiset eivät aio tutkia suurten pankkien "erehdyksiä".

Seuraus on pankkien entistä isompi keskittyminen; suureneminen; kartelloituminen; monopolisoituminen

jonka seurauksena niiden valvonta käy entistä vaikeammaksi, kurissapito mahdottomaksi = kansan velkaorjuus ja kärsimykset sinetöidään, viimeinen naula lyödään kahleisiin ja lisää samansortin metaforaa.

Saatan olla -toivottavasti olen!- väärässä. Jos, niin oikaiskaa.

Onhan näitä (nimimerkki)

Riikka

Onhan se nähty jo täällä kotimaassakin mihin se johtaa.

Asiakkaiden tilanne muuttuu aina vain turvattomammaksi ja isot pankit tekevät mitä lystäävät poliitisten päättäjien siunatessa asian.

Niin ja tavallinen kansa joutuu aina maksumieheksi.

Milloin nähdään se päivä jolloin suurin osa kansasta tajuaa ja vaihtaa päättäjät vaaleissa?

Pienistä puolueista voi tulla suuria vaikuttajia, jos kansa niin haluaa, jolloin on mahdollista, että isoista puolueista tulee pienehköjä.

Olisi syytä pohtia onko mitään järkeä äänestää sitä samaa puoluetta jota on vuosikymmenet äänestänyt?

Kun pankki varastaa yksityiseltä ihmiseltä (nimimerkki)

Huffington Postin kolumnisti Naomi Wolf kertoo henkilökohtaisen tarinan siitä, miten hänen pankin toimihenkilöt varastivat hänen tililtään rahaa. Kun asia meni riittävän pitkälle, Wolf vei asian tutkintaan. Tutkinnan edetessä Wolf kiinnostui siitä, miten pankeissa yleensä toimitaan näissä tapauksissa. Ilmeni, että monissa tapauksissa tutkintaviranomaiset ovat hyvin yhteistyöhaluttomia ja monet jättävät tutkinnan tai oikeuskanteen nostamatta. Melko ikävä kuva siitä, miten kuluttajien luottamusta on väärinkäytetty.
http://www.huffingtonpost.com/naomi-wolf/post_722_...

"Unfortunately, I have learned that in fact bank fraud is a big and profitable business -- for the banks themselves; and that changes in electronic banking, combined with the power of lobbyists to sustain the status quo that is stacked against ordinary account holders, mean that if consumers' accounts are corrupted, they can face systemic stonewalling by the banks themselves -- and have little recourse."

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kun pankki varastaa yksityiseltä ihmiseltä,

ihmeellisesti ja outoja ajatuskulkuja seuraten tuli mieleen nuo viime aikaiset uutisoinnit Sampo-pankin toiminnan pykimisestä ja tuplaveloituksista tileillä.

Ilmoitettu syykin on ollut sama "teknisiä ongelmia" :O

Visitor (nimimerkki)

Uutiskoosteeseen:

"Julian Assange IL:lle: ”Tämän vuoksi Suomella on peiteltävää”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/104463-julian-assa...

Kalle Päätalo (nimimerkki)

Tuo pommi pitäisi räjäyttää juuri ennen vaaleja !!! Saadaan kansa heräämään !

Vilho Juntunen (nimimerkki)

Hei Riikka!
Minä laitoin alla olevan kysymyksen Torstin blogiin kun minä tiesin,
että Perussuomalaiset ovat huumoria ymmärtävää porukkaa mutta nyt
kerron jutun jonka kuulin tänä aamuna vanhemmalta valtiomieheltä.
Se on tosin vakava mutta kun minä en ole kuoliaaksi naurattaja
niin kerron kumminkin.
"Eräs vanha mies oli ollut lääkärissä käymässä. Hän oli valittanut
vasenta jalkaansa että siinä on jotain outoa. Lääkäri oli tutkinut
ja todennut että jalka on halvaantumassa hyvinkin pian. Potilas oli
nopeasti temmannut keskijalkansa ja sujauttanut sen oikeaan lahkee-
seen ja sanonut että pelastetaan se mikä on vielä pelastettavissa."
tv. Ville

24.10.2010 12:38 Vilho Juntunen (ei kirjautunut)
Omantunnon arvovalintainen kysymys kirkkoherra Äärelälle. Mihin
auktoriteettijärjestykseen omalla kohdallasi laitat seuraavat
herrat(?)? Kaksi heistä on miehiä, yhden sukupuolesta en ole ihan
varma. Yksi on kuollut ja yksi on elossa. Yhdestä en tiedä onko
hän kuollut vai elossa tai onko Hän edes lainkaan syntynytkään?

1. Jeesus Nasaretilainen, juutalainen
2. Timo Soini, roomalaiskatolinen
3. Jumala, uskonnoton

Muutkin kuin kirkkoherra saavat vastata ja sitä toivonkin.
tv. Ville

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hyviä kysymyksiä sinulla Ville.

Vastaan:

jumala - elossa
Jeesus Nasaretilainen - syntymästä ei varmuutta
Timo Soini - kuollut

Auktoriteettijärjestys tuli siinä samalla

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Uutisia maailmalta: yli 200 edustajaa eri maista on kokoontunut Nagoyaan, Japaniin vaatimaan YK:lta toimia mm. kemikaalilentojen lakkauttamiseksi, kertoo Reuters

U.N. urged to freeze climate geo-engineering projects

---------------
An agricultural aircraft flies over Prachuab Khirikhan in a bid to seed clouds, about 300 km (186 miles) south of Bangkok, April 4, 2007.
(kuva linkissä alla)
---------------
Credit: Reuters/Sukree Sukplang

By Chisa Fujioka

NAGOYA, Japan | Thu Oct 21, 2010 3:55am EDT

NAGOYA, Japan (Reuters) - The United Nations should impose a moratorium on "geo-engineering" projects such as artificial volcanoes and vast cloud-seeding schemes to fight climate change, green groups say, fearing they could harm nature and mankind.

The risks were too great because the impacts of manipulating nature on a vast scale were not fully known, the groups said at a major U.N. meeting in Japan aimed at combating increasing losses of plant and animal species.

Envoys from nearly 200 countries are gathered in Nagoya, Japan, to agree targets to fight the destruction of forests, rivers and coral reefs that provide resources and services central to livelihoods and economies.

A major cause for the rapid losses in nature is climate change, the United Nations says, raising the urgency for the world to do whatever it can to curb global warming and prevent extreme droughts, floods and rising sea levels.

Some countries regard geo-engineering projects costing billions of dollars as a way to control climate change by cutting the amount of sunlight hitting the earth or soaking up excess greenhouse gas emissions, particularly carbon dioxide.

"It's absolutely inappropriate for a handful of governments in industrialized countries to make a decision to try geo-engineering without the approval of all the world's support," Pat Mooney, from Canada-headquartered advocacy organization ETC Group, told Reuters on the sidelines of the October 18-29 meeting.

"They shouldn't proceed with real-life, in-the-environment experimentation or the deployment of any geo-engineering until there is a consensus in the United Nations that this is okay."

Some conservation groups say geo-engineering is a way for some governments and companies to get out of taking steps to slash planet-warming emissions.

The U.N. climate panel says a review of geo-engineering will be part of its next major report in 2013.

SOLAR REFLECTORS

Some of the geo-engineering schemes proposed include:

-- Ocean fertilization. Large areas are sprinkled with iron or other nutrients to artificially spur growth of phytoplankton, which soak up carbon dioxide. But this could trigger harmful algal blooms, soak up nutrients and kill fish and other animals.

-- Spray seawater into the atmosphere to increase the reflectivity and condensation of clouds so they bounce more sunlight back into space.

-- Placing trillions of tiny solar reflectors out in space to cut the amount of sunlight reaching the Earth.

-- Artificial volcanoes. Tiny sulfate particles or other materials are released into the stratosphere to reflect sunlight, simulating the effect of a major volcanic eruption.

-- Carbon capture and storage. Supported by a number of governments and involves capturing CO2 from power stations, refineries and natural gas wells and pumping it deep underground.

Mooney said the U.N. Convention on Biological Diversity (CBD) should expand its de-facto moratorium on ocean fertilization agreed in 2008 to all geo-engineering, although the proposal was resisted by some countries, including Canada, earlier this year.

Canada said in Nagoya that it would work with the CBD.

"Canada was simply concerned about the lack of clarity on definitions including what activities are included in 'geo-engineering'," Cynthia Wright, head of the delegation, said in an email response.

"Canada shares concerns of the international community about potential negative impacts of geo-engineering on biodiversity and is willing to work with other CBD Parties to avoid these impacts," she said.

Environmentalists said geo-engineering went against the spirit of the Nagoya talks, which aims to set new targets for 2020 to protect nature, such as setting up more land and marine protected areas, cutting pollution and managing fishing.

"We are certainly in favor of more (geo-engineering) research, as in all fields, but not any implementation for the time being because it's too dangerous. We don't know what the effects can be," said Francois Simard of conservation group IUCN.

"Improving nature conservation is what we should do in order to fight climate change, not trying to change nature."

(Reporting by Chisa Fujioka; Editing by David Fogarty)

http://www.reuters.com/article/idUSTRE69K183201010...
------------
No, mistäpä Suomi maksaa nämä lennot? Mihin kohtaan budjettia -ja millä nimikkeellä- ne on piilotettu?

Löytö antaisi lisää tietoa moneenkin suuntaan ;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Bloomberg had an interview this afternoon with Professor Black who is the author of The Best Way to Rob a Bank is to Own One.

He could not be silenced. Professor Black said, amongst other javelins in the heart of MOPE, the following:

1. Securitized mortgage instruments are all fraudulent.
2. The Fed is holding a huge amount of these as collateral.
3. They are valueless.
4. The manufacturers of these are, under commercial and criminal statute and law, criminals.

The interviewer almost swallowed her tongue."

lähde: Jim Sinclair´s Mineset.com

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Suomen velat: osatietoa; lähde Valtionkonttori

Lähde 14.3.2010 - http://www.treasuryfinland.fi/public/?contentid=17...

Etusivu » Velanhallinta » Päämarkkinatakaajat

Primary dealers
The primary dealer banks chosen by the government are key partners in the government's long-term borrowing.

They provide purchase prices and sale prices on the secondary market for government benchmark bonds, which are the most important government bonds. They are also entitled to take part in the State Treasury Finance unit's auctions. The Finance unit has also selected primary dealers to act as the lead banks for arranging syndicated issues.

Primary Dealer Agreement 2010 (pdf)

Problems in opening our attachments?

The State Treasury of Finland currently has fourteen primary dealers:

Name Address
Barclays Capital 54 Lombard Street, London EC3P 3AH, United Kingdom
BNP Paribas 10 Harewood Avenue, London NW1 6AA, United Kingdom
Citigroup Citigroup Centre, 33 Canada Square, Canary Wharf, London E14 5LB, United Kingdom
Crédit Agricole 9 Quai du Président Paul Doumer, F-92920 Paris La Défense Cedex, France
Credit Suisse One Cabot Square, London E14 4QJ, United Kingdom
Deutsche Bank Winchester House, 1 Great Winchester Street, London EC2N 2DB, United Kingdom
HSBC 8 Canada Square, London E14 5HQ, United Kingdom
J.P. Morgan 125 London Wall, EC2Y 5AJ London, United Kingdom
Merrill Lynch 2 King Edward Street, London EC1A 1HQ, United Kingdom
Morgan Stanley 25 Cabot Square, Canary Wharf, London E14 4QA, United Kingdom
Nordea Christianbro Strandgate 3, Copenhagen, Denmark
Pohjola Bank plc Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, Finland
Royal Bank of Scotland 135 Bishopsgate, London EC2M 4AA, United Kingdom
Société Générale SG House, 41 Tower Hill, EC3N 4 London, United Kingdom

svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 22.2.2010 15:27 ja sivu on julkaistu 7.3.2007 10:55

Sisältö

Etusivu
Valtiontakaukset pankeille
Toiminnan puitteet
Valtion talous ja luottoluokitukset
Velanhallinta
Varainhankinta
Likviditeetinhallinta
Portfolionhallinta
Päämarkkinatakaajat
Riskienhallinta
Julkaisut, tilastot, media
Ajankohtaista

in English
på svenska

Yhteystiedot
Valtiokonttori
Sörnäisten rantatie 13, Helsinki, PL 20
00054 VALTIOKONTTORI
Puh. (09) 772 51
Fax. (09) 772 5584

eli kuten huomaamme, listalla on monta pankkia jotka ovat tutkinnan alaisia ja/tai taloudellisissa vaikeuksissa. Mitä seurauksia siitä on Suomelle, riippuu tietenkin myös lainojen ehdoista.

Vieras (nimimerkki)

Rahan sokaisemat, osa 3.
51:56
Osa 3. Paluu kuilun reunalta. Vuonna 2008 kärjistyneen talouskriisin seurauksena maailmaa uhkasi laajamittainen lama. Dokumenttisarjan viimeisessä osassa selvitetään, mitä keinoja hallitukset keksivät

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/rahan_sokaisemat/ja...

Onhan näitä (nimimerkki)

Onko maassamme kerrottu rauhanturvaajiksi lähteneille-, ja lähteville uraaniaseiden vaaroista ja kenties vasta myöhemmin ilmenevistä vaikutuksista?

Mitä köyhdytetyt uraaniaseet saavat aikaan?

Depleted Uranium: Dead Babies in Iraq and Afghanistan Are No Joke
http://pubrecord.org/world/5811/depleted-uranium-b...

Jos olet hyvin herkkä älä avaa tätä linkkiä
Photos Iraq babies born deformed depleted uranium — US Veterans becoming sick with DU — Children living lives with DU
http://www.thewe.cc/weplanet/news/depleted_uranium...

Jos olet hyvin herkkä jätä katsomatta tämä lyhyt video
video Our soldiers are being Poisoned! By depleted uranium munitions - army, marine, air - videos kewego
http://www.kewego.fi/video/iLyROoafMedI.html

Fani (nimimerkki)

Tämä kysymys eii liity mitenkää blogiisi, jota todella fanitan, vaan sukunimeesi; teitä kun on vain 33.

Teen Söyringille rakennusalan hommia aliurakoitsijana, ja olen koko tämän lyhyen ajan pohtinut, tohdinko kysyä sukulaisuuttanne.

Varmaan fiksuinta olisi vastata sähköpostiini, jonka osaat pilkkiä, mikäli tahdomme kunnioittaa sukunne yksityisyyttä, ja sitähän me tietysti tahdomme.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Fani,

saa sitä toki kysyä, ei siinä mitään.

Sikäli kuin tiedän niin tod.näk. olemme jotain kautta sukua.

Söyring-nimi esiintyy ensimmäisen kerran maarekisterissä Hämeessä 1100-luvulla jossa mainitaan Söyringin aukio. Hämeessä on edelleen maatiloja kuten Iso-, Pieni-, Ranta-, Väli-, Keski- jne Söyrinki vaikkakin omistajina on nykyään aivan toisen nimiset perheet.

Isäni suku on hämäläistä haaraa.

Söyring-nimisiä on myös Pohjanmaalla.

Alunperin suku lienee tullut Saksasta (von Schwerin) ja nimi on sitten "korruptoitunut" Suomessa muotoon Söyring. On esitetty myös että Söyring on suomettunut saksankielen lasi- tai masuunimestaria tarkoittavasta sanasta mutta sen etymologinen arviointi ylittää minun tietoni :D

Jokatapauksessa nimi on hyvin vanhaa perua.

Toimituksen poiminnat