KissanKulmasta

Kemikaalilentoja pysäytetty

 • Heinävesi syysku 2010
  Heinävesi syysku 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010
  Heinävesi syyskuu 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010
  Heinävesi syyskuu 2010
 • Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
  Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
 • Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
  Heinävesi syyskuu 2010; iltataivas lentojen jälkeen
 • Varkaus 011010 klo 15.40
  Varkaus 011010 klo 15.40
 • Varkaus 011010 klo 15.30
  Varkaus 011010 klo 15.30
 • Kemikaalisyksy 26.9 2010 Heinävesi
  Kemikaalisyksy 26.9 2010 Heinävesi
 • Pyöreä pyrstö 26.9 2010
  Pyöreä pyrstö 26.9 2010
 • Katson maalaismaisemaa; syyskuu 2010 Heinävesi
  Katson maalaismaisemaa; syyskuu 2010 Heinävesi
 • Tripla Teneriffalle; syyskuu 2010 Heinävesi
  Tripla Teneriffalle; syyskuu 2010 Heinävesi
 • Pyöreä pyrstö taas; Heinävesi 2010
  Pyöreä pyrstö taas; Heinävesi 2010
 • Pystyvanat
  Pystyvanat
 • Pyöreän pyrstön jäljet
  Pyöreän pyrstön jäljet
 • Katson sineen taivaan
  Katson sineen taivaan
 • Varkaus 051010 aamu
  Varkaus 051010 aamu
 • Varkaus 051010 päivä
  Varkaus 051010 päivä
 • Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
  Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
 • Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
  Sadevesinäyte, kesäkuu 2010
 • Tuplajuova 10/2010; valitettavasti kuvassa ei näy kuinka juovat myöhemmin erkanivat toisistaan eli se ei ole varjo
  Tuplajuova 10/2010; valitettavasti kuvassa ei näy kuinka juovat myöhemmin erkanivat toisistaan eli se ei ole varjo

Venäläiset sotilasanalyytikot raportoivat, että USAn armeija  "on paniikissa": Intian ja Nigerian ilmavoimat pakottivat alas kaksi ukrainalaista AN-124 lentokonetta, joita operoi USAn ilmavoimat. Koneiden kotikenttä on salaperäinen, giganttinen Diego Garcia Intian Valtamerellä.  Diego Garcia

Raporttien mukaan Kiinan Kansan Vapautusarmeijan Ilmavoimat (China’s People's Liberation Army Air Force ; PLAAF) tiedotti sekä Intian että Nigerian tiedusteluille näistä USAn ilmavoimien operoimista ukrainalaisista koneista, koska oli kasvavassa määrin huolissaan siitä että USA levittää maan ilmakehään bioase-materiaalia (“biological agents”). Eräiden kiinalaisten lähteiden mukaan amerikkalais-eurooppalaiset yrittävät massamurhaa levittämällä H1N1-virusta. 

(suom.huom. Jotkut tutkijat pitävät epätodennäköisenä että luonto olisi koskaan kyennyt synnyttämään sika-lintu-virusmutaatiota itse ja että H1N1-virus on laboratoriossa luotu).

Ensimmäinen kone pakotettiin alas Intian yllä. Kone oli muuttanut kutsukoodinsa siviilikoodista armeijan koodiksi juuri ennen kuin se oli saapumassa Pakistanin ilmatilaan. Koodin muuntaminen laukaisi välittömän vastareaktion ja IAF pakotti sen alas Mumbaihin. Toisen koneen pakottivat laskeutumaan Nigerian ilmavoimat. Koneen miehistö (ja kone) ovat pidätettyinä.

Raporttien mukaan Intian ja Nigerian tiedustelupalvelut kertovat, että näissä koneissa oli aseistuksen lisäksi tankkeja (nimellisesti koneen jätejärjestelmä, jonka vetoisuus on 45 000 kg. Suom.huom. Melkolailla iso määrä kun tankit kuitenkin tyhjennetään joka lennon jälkeen); erittäin hienostunut järjestelmä, josta tuli siipien ja vakaajan päälle putkistoa. Putkien kautta voidaan lentäessä ajaa ilmaan nanokokoista hiukkasta "sumuna" (aerial-type mist).

USAn raivokkaat vaatimukset Intialle ja Nigerialle koneiden palauttamisesta saivat aikaan sen että Intia vapautti koneen miehistöineen. Nigeriaa jouduttiin "suostuttelemaan väkivalloin" so. eräs heidän öljyputkiensa päälinjoista räjähti. Teosta vastuulliseksi tahoksi epäillään jotakin monista Nigeriassa operoivista, amerikkalaisten tukemista terroristiryhmistä.

USAssa toimiva Sunshine-projekti syytti jo vuonna 2002 USAn armeijaa kemiallisten aseiden kehittelystä.

“JNLWD's [US Department of Defense's Joint Non-Lethal Weapons Directorate] secret program is not focusing on highly lethal agents such as VX or sarin. Rather, the emphasis is on "non-lethal" chemical weapons that incapacitate. JNLWD's science advisors define "non-lethal" as resulting in death or permanent injury in 1 in 100 victims.(1) JNLWD's Research Director told a US military magazine "We need something besides tear gas, like calmatives, anesthetic agents, that would put people to sleep or in a good mood." (2) These weapons are intended for use against "potentially hostile civilians", in anti-terrorism operations, counterinsurgency, and other military operations.

The major focus of JNLWD's operation is on the use of drugs as weapons, particularly so-called "calmatives", a military term for mind-altering or sleep inducing chemical weapons.” 

 

Translation to Spanish by: Sister Maru Barraza, Mazatlán, Mexico

www.whatdoesitmean.com/index1245.htm

ja sama Bangalore Aviationissa http://www.bangaloreaviation.com/2009/06/volga-dnepr-antonov-124-forced-to-land.html 

 

Alkuperäisestä vapaasti ja rankasti lyhennellen kääntänyt Riikka Söyring

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------EU:ssa esitettiin 2007 parlamentissa kysymyksiä kemikaalilennoista -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "10. toukokuuta 2007E-2455/07KIRJALLINEN KYSYMYS esittäjä(t): Erik Meijer (GUE/NGL) komissiolle  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aihe: Huomion kiinnittäminen lentokoneiden jättämiin vanoihin, jotka eivät enää sisällä ainoastaan vettä, vaan joista muodostuu niiden mahdollisesti sisältämän bariumin, alumiinin ja raudan vuoksi pitkään kestäviä maitomaisia harsoja ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vastaus ------1. Onko komissio tietoinen siitä, että Yhdysvalloissa ja Kanadassa kansalaiset ovat valittaneet vuodesta 1999 lähtien yhä enemmän lentokoneiden jälkeensä jättämistä uudentyyppisistä vanoista, jotka joskus pysyvät taivaalla tuntikausia ja jotka laajenevat paljon enemmän, jolloin muodostuu maitomaisia, kyseisissä maissa ”aerial obscuration” ‑nimisenä ilmiönä tunnettuja harsoja, ja että kyseisessä uudentyyppisessä vanassa on merkillepantavaa etenkin se, miten paljon se poikkeaa suihkumoottorien historian alusta alkaen tunnetuista ohuen ohuista lyhyistä valkoisista viivoista taivaalla, jotka pysyvät näkyvissä enintään 20 minuutin ajan ja jotka muodostuvat vain silloin, kun vesihöyry tiivistyy pölyhiukkasiin matalissa lämpötiloissa ilmankosteuden ollessa suuri (”contrails”)?
2. Onko komissio tietoinen siitä, että kansalaisten tekemät selvitykset, lentäjien havainnot ja viranomaistahojen antamat tiedotteet antavat yhä selvemmin olettaa, että tässä on kyse lentokoneiden kuivassa ilmassa jälkeensä jättämistä pienhiukkasista, jotka koostuvat bariumista, alumiinista ja raudasta, mitä ilmiötä on alettu kutsua Yhdysvalloissa asiasta käydyssä keskustelussa ”kemikaalivanoiksi” (”chemtrails”)?
3. Ottaen huomioon, että toisin kuin tavanomaiset vanat ”kemikaalivanat” eivät ole nykyajan ilmailun väistämätön sivutuote, tietääkö komissio, mihin pyritään sillä, että nämä maaperään kuuluvat aineet viedään ehdoin tahdoin maapalloa ympäröivään ilmatilaan? Vaikuttavatko ne myönteisesti sateiden muodostumiseen, televiestintään tai maapallon lämpenemisen torjuntaan?
4. Missä määrin ”aerial obscuration”‑ ja ”kemikaalivana”‑ilmiötä esiintyy nyt myös Euroopan ilmatilassa, kun pidetään mielessä, että Euroopassakin monet kansalaiset ovat vakuuttuneita siitä, että kyseiset esiintymät ovat yleistymässä ja ovat siitä huolissaan, koska ilmiötä ei tunneta vielä kovin hyvin ja siitä ei ole tiedotettu julkisuudessa? Kenen aloitteesta tämä suihkuttaminen tapahtuu ja kuinka se rahoitetaan?
5. Tietääkö komissio, onko aineiden levittämisellä ilmaan siihen liitettyjen myönteisten tavoitteiden ohella mahdollisesti myös kielteisiä seurauksia ympäristölle, kansanterveydelle, ilmailulle tai televisiolähetysten vastaanottamiselle?
6. Miten estetään se, että yksittäiset jäsenvaltiot tai yritykset ryhtyvät sellaisiin yksipuolisiin toimiin, joiden rajat ylittäviä vaikutuksia muut valtiot tai kansalaisjärjestöt saattavat pitää epäsuotuisina? Esiintyykö tässä suhteessa jo nyt toimien koordinointia? Onko EU mukana koordinoinnissa tai odottaako komissio, että EU osallistuu tulevaisuudessa koordinointiin ja mitä tavoitteita komissio aikoo siinä tapauksessa itselleen asettaa?
Kysymyksen alkukieli: NL Päivitetty viimeksi: 23. toukokuuta 2007" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2007-2455+0+DOC+XML+V0//FI------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aihe kiinnostaa minua, koska olen asunut keskellä metsää lähes kahdeksan vuotta. Ranchimme yli kulkee mm. Joensuun kentän lentoreittejä. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Viimeisten kahden vuoden aikana lennoissa on tapahtunut selviä muutoksia lentojen määrissä, rytmityksessä ja ryhmityksessä. Vai kuinka tavanomaista on, että "lennetään Teneriffalle" kolmen koneen muodostelmissa.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Koneiden jättämät vanat pysyvät nykyään taivaalla tuntikausia, muodostavat yhtyessään jopa pilven näköisiä muodostelmia. Kaupungeissa vietetyssä lapsuudessani koneiden vanat häipyivät vartin sisällä taivaalta. .---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Finavialta saatujen tietojen mukaan päästömääräykset Suomessa ovat erittäin tiukat. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hiljattain lehdissä uutisoitiin, että Savossa on Suomen huonoin ilmanlaatu (ja Naantalin Kultarannassa paras). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toisaalta taas Tilastokeskuksen mukaan Etelä-Savossa on kolmanneksi vähiten teollisuutta koko Suomessa. Naapurimaakunnissa Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa ei teollisuutta ole juuri sen enempää. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Savon kaupungit ovat pieniä, julkista liikennettä ei oikeastaan ole muualla kuin kaupungeissa. Yksityisautoilua on, pakosta, mutta sitäkin silti vähemmän kuin etelän suurissa kaupungeissa. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Mistä ilman huono laatu siis tulee? Onko Savo jokin luonnon oikku, johon tuulee aina Venäjän suunnalta? Tuskin. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Taannoin Suomessa uutisoitiin myös, että NASA tekee Suomessa sademäärien ja -laadun mittauksia. --------------------------------------------------------------------------------------------------------Eräs valpas lukijani ehätti tarkistamaan asiaa, ja kertoi täällä että NASAn omilta sivuilta tästä kuukauden mittaiseksi ilmoitetusta projektista ei löydy mainintaa. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toisaalta taas jo 1970-luvulla laadittiin ja allekirjoitettiin ENMOD, ympäristön ja sään manipuloinnin kieltävä sopimus. Varmuuden vuoksi, huvikseenko vain vai oliko olemassa syitä, jotka tekivät sopimuksen tarpeelliseksi? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Myös USAn kongressi on käsitellyt lakiesitystä HR 2977 IH, joka kieltäisi USAa militarisoimasta avaruutta ja satsaamasta ns. eksoottisiin aseisiin. Eksoottisilla aseilla tarkoitetaan mm. sään manipulointiin käytettäviä aseita, bioaseita ymv. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En tiedä miksi kemikaalivanalentoja tehdään -teorioita aiheesta on monia- ja kuka niitä rahoittaa mutta se lienee kuitenkin tullut selväksi että niitä tehdään. Asiaan on siis syytä kiinnittää huomiota. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------SIIS JO ON PRKL KUN EDES KIRJOITTAMALLA SUORAAN TYÖPÖYDÄLLÄ EI SAA AIKAAN TEKSTIÄ JOKA EI PÖTKÖÖNNY LUKUKELVOTTOMAKSI TALLENNA/JULKAISE-NÄPPÄINTÄ PAINETTAESSA. Taas joutuu vetämään kappaleiden väliin nuo pisteviivat osoittamaan edes jotain jakoa. ------- HERMO MENEE!!!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lisäys: Owning the weather in 2025 http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lisäys2: Council on Foreign Relationsin (CFR) raportti   http://www.cfr.org/project/1364/geoengineering.html   -------------------------------------------------------------------------------------------------ISDAC http://acrf-campaign.arm.gov/isdac/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tikkurilan kellotapuli ja liekehtivä taivas http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/liekehtiva_torni/   

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (312 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

LAINAUS ALKAA:] HR 2977 IH

107th CONGRESS 1st Session H. R. 2977

To preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benefit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action to adopt and implement a world treaty banning space-based weapons.

IN THE HOUSE OF REPRESENTATIVES

October 2, 2001
Mr. KUCINICH introduced the following bill; which was referred to the Committee on Science, and in addition to the Committees on Armed Services, and International Relations, for a period to be subsequently determined by the Speaker, in each case for consideration of such provisions as fall within the jurisdiction of the committee concerned

--------------------------------------------------------------------------------
A BILL To preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benefit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action to adopt and implement a world treaty banning space-based weapons.

Be it enacted by the Senate and House of Representatives of the United States of America in Congress assembled,
SECTION 1. SHORT TITLE.
This Act may be cited as the `Space Preservation Act of 2001′.
SEC. 2. REAFFIRMATION OF POLICY ON THE PRESERVATION OF PEACE IN SPACE.
Congress reaffirms the policy expressed in section 102(a) of the National Aeronautics and Space Act of 1958 (42 U.S.C. 2451(a)), stating that it `is the policy of the United States that activities in space should be devoted to peaceful purposes for the benefit of all mankind.’.
SEC. 3. PERMANENT BAN ON BASING OF WEAPONS IN SPACE.
The President shall–
(1) implement a permanent ban on space-based weapons of the United States and remove from space any existing space-based weapons of the United States; and
(2) immediately order the permanent termination of research and development, testing, manufacturing, production, and deployment of all space-based weapons of the United States and their components.
SEC. 4. WORLD AGREEMENT BANNING SPACE-BASED WEAPONS.
The President shall direct the United States representatives to the United Nations and other international organizations to immediately work toward negotiating, adopting, and implementing a world agreement banning space-based weapons.
SEC. 5. REPORT.
The President shall submit to Congress not later than 90 days after the date of the enactment of this Act, and every 90 days thereafter, a report on–
(1) the implementation of the permanent ban on space-based weapons required by section 3; and
(2) progress toward negotiating, adopting, and implementing the agreement described in section 4.
SEC. 6. NON SPACE-BASED WEAPONS ACTIVITIES.
Nothing in this Act may be construed as prohibiting the use of funds for–
(1) space exploration;
(2) space research and development;
(3) testing, manufacturing, or production that is not related to space-based weapons or systems; or
(4) civil, commercial, or defense activities (including communications, navigation, surveillance, reconnaissance, early warning, or remote sensing) that are not related to space-based weapons or systems.
SEC. 7. DEFINITIONS.
In this Act:
(1) The term `space’ means all space extending upward from an altitude greater than 60 kilometers above the surface of the earth and any celestial body in such space.
(2)(A) The terms `weapon’ and `weapons system’ mean a device capable of any of the following:
(i) Damaging or destroying an object (whether in outer space, in the atmosphere, or on earth) by–
(I) firing one or more projectiles to collide with that object;
(II) detonating one or more explosive devices in close proximity to that object;
(III) directing a source of energy (including molecular or atomic energy, subatomic particle beams, electromagnetic radiation, plasma, or extremely low frequency (ELF) or ultra low frequency (ULF) energy radiation) against that object; or
(IV) any other unacknowledged or as yet undeveloped means.
(ii) Inflicting death or injury on, or damaging or destroying, a person (or the biological life, bodily health, mental health, or physical and economic well-being of a person)–
(I) through the use of any of the means described in clause (i) or subparagraph (B);
(II) through the use of land-based, sea-based, or space-based systems using radiation, electromagnetic, psychotronic, sonic, laser, or other energies directed at individual persons or targeted populations for the purpose of information war, mood management, or mind control of such persons or populations; or
(III) by expelling chemical or biological agents in the vicinity of a person.
(B) Such terms include exotic weapons systems such as–
(i) electronic, psychotronic, or information weapons;
(ii) chemtrails;
(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;
(v) laser weapons systems;
(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.
(C) The term `exotic weapons systems’ includes weapons designed to damage space or natural ecosystems (such as the ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and tectonic systems with the purpose of inducing damage or destruction upon a target population or region on earth or in space. [LAINAUS PÄÄTTYI.](http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Taustalla toimiva kanssa-tutkija lähetti tänään tämän:

"Luin Ilmatieteenlaitoksen uutisen ” Ilmaston viilentäminen pilviä
muokkaamalla oletettua vaikeampaa” 21.5.2010. Ilmatieteenlaitokselta
ko. tutkimuksesta on vastannut erikoistutkija Hannele Korhonen. Mukana
oli myös Leedsin yliopisto.

Aloin googlettaa hänen nimeään ja löysin, että hänen tutkimus on
saanut rahoitusta myös tänä vuonna.

Mielestäni on aika mielenkiintoista, että pelkästään YKSI säätiö
rahoittaa jo näin paljon ko.aiheeseen liittyvää tutkimusta, mitenkähän
laajaa tutkimusta Suomessa siis tehdäänkään?

Katso ja ihmettele:
Maj ja Tor Nesslingin säätiön rahoitetut hankkeet 2010
http://www.nessling.fi/fi/apurahat/tutkimushankkee......

Erikoistutkija Hannele Korhonen, joka on ollut aikaisemmin mukana
esim. tutkimuksessa, joka totesi, että ”pilvien valkaisu merien
yläpuolella ei vaikuta ilmastonmuutokseen”
(http://ilmatieteenlaitos.fi/uutiset/index.html?A=1...)
Ilmaston lämpenemisen hidastaminen kontrolloitujen hiukkaspäästöjen
avulla: toteutettavuuden ja vaikutusten arviointi ilmastomallilla
FT, dos. Hannele Korhonen & työryhmä
Kuopion yliopisto Fysiikan laitos
Yhteensä 23 300 €

Huom! Huom!
Ionisoivan säteilyn ja ilmansaasteiden merkitys ilmakehän hiukkasmuodostuksessa
FT Ilona Riipinen & työryhmä
Helsingin yliopisto Fysiikan laitos
Yhteensä 21 300 €

Kaukokartoitusmenetelmien käytettävyys aerosoli-pilvi vuorovaikutuksen
kuvaamisessa
FT Sami Romakkaniemi & työryhmä
Kuopion yliopisto Fysiikan laitos
Yhteensä 20 300 €

Auringon lämpötekniikka ja hiilidioksidi energian talteenotto
kasvihuonekaasun avulla
Prof. Ron Zevenhoven & työryhmä
Åbo Akademi Thermal and Flow Engineering Laboratory
Yhteensä 24 050 €

Ilmanlaadun seuranta satelliittihavaintojen avulla
FT Antti Arola & työryhmä
Ilmatieteen laitos Kuopion yksikkö
Yhteensä 21 300 €

Ottaen huomioon, että valtamerten lannoittamisen uskotaan vaikuttavan
ilmastonmuutokseen, niin:

Kasvillisuudesta peräisin olevien orgaanisten höyryjen vaikutus
aerosolien ja pilvien tiivistymisytimien muodostumiseen
FT Miikka Dal Maso & työryhmä
Helsingin yliopisto Fysiikan laitos / Ilmakehätieteet
Yhteensä 21 300 €

Aerosolien ilmastovaikutukset pohjoisilla alueilla
FT Antti-Pekka Hyvärinen & työryhmä
Ilmatieteen laitos Tutkimus/Ilmastonmuutos/Pienhiukkaset
Yhteensä 22 300 €

International Aerosol Conference 2010
FT, Dos. Kaarle Hämeri & työryhmä
Helsingin yliopisto Fysiikan laitos
Yhteensä 5 000 €

Ihmisperäisten ilmansaasteiden ja luonnollisten päästöjen vaikutukset
pilvien syntyyn
PhD Tuukka Petäjä & työryhmä
Helsingin yliopisto Dept. of Physics, Div. of Atmos. Sci.
Yhteensä 19 800 € "

Minustakin on hy-vin mielenkiintoista että näinkin paljon rahoitusta menee tänne alueelle ja nimenomaan aerosoli-tutkimukseen joka NASAnkin kiinnostuksen kohde on.

Jani Kuusela

Ei taida tässäkään (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot...) olla jenkeillä "puhtaat jauhot pussissa". Lienevätkö itse kouluttaneet Al-Qaida- terroristinsa;)? Ihmettelen vaan, mitä ne tällä terroriuhkalla ajaa takaa?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jani Kuusela,

kävin juuri kommentoimassa asiaa Lipposkalle. Tuon sen tännekin.

Noin:
"KLA (nykyisin paremmin Al-Qaedana tunnettu) perustettiin Kosovossa USAn avuksi (US Senate Republican Policy Committee: The Kosovo Liberation Army: Does Clinton Policy Support Group with Terror, Drug Ties? From Terrorists to Partners 31.3 1999). Toimintaa rahoitti CIA. Rahoittaa yhä.
Ei esim. Afganistanin sodassa ole kyse demokratiasta vaan siitä että USA on onnistunut nostamaan oopiumin tuotannon ja heroiinin jalostuksen Afganistanissa sellaiseksi että sen osuus maailman markkinoista on yli 90% (talibanien aikana tuotanto oli pudotettu lähes nollaan).
Tästä huumemäärästä jää kätevästi noin 32% Venäjälle: mahtava geopoliittinen ase.

Obaman neuvonantaja kansallisissa turvallisuuskysymyksissä, kenraali James Jones todisti 2009 kongressin edessä että "Maksimiarvio Al Qaedan henkilömäärästä on alle sata". Siis alle sata, ja näitä vastassa ovat kymmenet tuhannet, jopa sadat tuhannet NATO-liittoutuneet mutta porukkaa ei vain saada kuriin eikä Osamaa löydy. Uskottavaa?

Osama B. nousee haudastaan aina kun tarvitaan.
Nyt, kun pankkiromahdus ja petoksen paljastuminen näyttää väistämättömältä, kaivetaan taas Al Qaeda esiin. Jo palaa pankkien kirjanpito "yllättävän" "terrori-iskun" seurauksena kuin Pekkarisen ydinvoimapaperit.

Mitä maita esim. Washington Post mainitsee potentiaalisiksi kohteiksi?
Saksan Landesbanken on karussa kunnossa, Saksan talous kuralla (velanotto 150 mrd vuosiluokkaa), Ranska oli teknisesti konkurssissa jo toukokuussa, UK shakkaa (anglo-irlantilainen pankkirypäs jo korahtelee). USA tod.näk. defaulttaa vuoden sisällä.
Totta h-vetissä silloin tarvitaan Osamaa!

Kukapa omistaa Washington Postin, kuka sitä johtaa? Kuka omistaa Reutersin, ASP:n, enimmät tv- ja radiokanavat?

En voi, Päivi Lipponen, uskoa teidän oikeasti olevan noin tyhmä. Täytyy siis päätellä, että pyritte tahallaan johtamaan harhaan.

Osama tullaan näkemään myös Pakistanissa, koska ilman Pakistania ei Afganistania valloiteta."

Veli-Pekka Kortelainen

Näitä lehtiä ja pankkeja hallitsee pohjimmiltaan yksi klaani, jolla on kaksi tärkeintä päämajaa seuraavasti:

De Rothshild & Fréres - Pariisi
Rothshild bank, New Court - Lontoo

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Kyllä USA on myynyt kaikki douppinsa yleensä sinne missä niistä maksetaan eniten käteistä JA muuallekin: USA, Kanada, Eurooppa, Australia etc.... Lisäksi heillähän on KASVAVA ala nimeltään 'Criminal Justice System', jolla tehdään mm. (todellisuudessa myös syyttömiä) laillisia orjia, omaisuuden takavarikoita, yrityksiä, kiinteistöjä, asuntoja, autoja ja puhumattakaan hillittömistä määristä käteistä rahaa. Mm. poliisit ovat joissain tapauksissa poliiseja, jotka eivät saa palkkaa mistään veronmaksajien budjetista. He saavat palkkansa huumebisneksestä itselleen ja loput menee pelureille; väärinkäytöksiä on kuulemma paljon (VAIKKA KOKO TOIMINTA ON LAITONTA), mutta suurin osa valtiorikoksilla hankituista fyrkoista päätyy sinne minne PITÄÄKIN. Siis sinne, minne Bin Laden in ja Saudikunikaallisten talousneuvonantaja George Herbert Walker Bush päättää. Eli aseisiin... ja ehkä jonkun maan NATO-kannattajapuolueelle tai sen affiliate lle.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

War On Drugs, The Prison Industrial Complex

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Täällä Tapio Kuosman bloggauksessa pitkät tarinat USAn "kokeilunhalusta" kemikaalien alalla

http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48067-k-25

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tarkennan vielä tuota omaa kommenttiani:

Näyttää ilmeiseltä että noiden Al Qaeda-höpötysten takana on sama motiivi kuin viimeksikin so. luoda tilanne, jossa saadaan syy julistaa poikkeustilalaki voimaan ja kerätä mm. pyssyt pois kansalaisilta.

Asialla alkaa olla kiire, sillä taloustilanteen katastrofaalisuus ja pankkien ym. instanssien petokset ovat käymässä ilmeisiksi liian monelle. Kun kriittinen piste tietoisten määrässä saavutetaan, seuraa räjähdys.

Al Qaedan takana on hyvä piilotella, ja hallitus voi paukauttaa itse ilmaan sopiviksi katsomansa kohteet.

Vieras (nimimerkki)

Noita vanoja on näkynyt täällä espoon yllä syksyn aikana todella paljon (aloin tosin kiinnittää huomiota niihin vasta kesällä etelä-savossa ,kun vana ei sitten millään meinannut häipyä).

Nykyään aamulla ensimmäiseksi tiirailen taivaalle ja kappas, siellä voi havaita harsomaisia,leveämpiä, kapeampia jne. vanoja. Eivät nuo vanat mitään tavanomaisia suihkukoneiden vanoja ole (tähän ikään mennessä niitä on jo kosolti nähty) niinkuin minulle ilmatieteen laitokselta informoitiin,kun asiasta tiedustelin. Tosin hivenen vaivautuneesti minulle vastattiin.

Jos nuo vanat sisältävät terveydelle haitallisia aineita, olisikohan niillä kenties yhteys esim. lisääntyneisiin hengitystieoireiluun, silmätulehduksiin, ihottumiin, väsymykseen jne.Tulipa vaan mieleen.

Ja mikäli nämä vanat ovat haitallisia,kukahan ja ketkähän näiden kemikaalien levittämiselle antaa suomessa valtuutuksen.

Vieras (nimimerkki)

En tiedä liittyykö mitenkään tähän asiaan, mutta viime vuosina on löydetty aivan uusia pilviä/pilvimuodostelmia, joita ei ole havaittu koskaan aikaisemmin. Nyt niille on nimeksi annettu asperatus, löytyy runsaasti kuvia vaikkapa googlen kuvahaulla.
asperatus clouds.

Veli-Pekka Kortelainen

Laittakaapa google-hakuun betasoihdut, niin löytyy yksi mahdollinen selitys.

Vieras

Jaa, että USA on ihan paniikissa. Lähde näyttäisi olevan, kukapas muukaan kuin, SORCHA FAAL.

"There is no such person as "Sorcha Faal, Russian academic" "Sorcha Faal" is actually David Booth, an American computer programmer "Sorcha" is alleged to be a Russian academic but there is absolutely no record of anyone with such a name in Russian academia. These periodic eruptions have absolutely no basis in any kind of fact or reality and are typical of the nonsense bespangling the internet. These reports, however, have a good deal of entertainment value. This idiocy is almost as funny as the Scientology cult babblings. Ed.”"
(http://theuniversalseduction.com/articles/there-is...
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread304918/pg1)

Eli aika laajalti tunnettu huijari joka viihdyttä nettikansalaisia uskomattomilla "raporteillaan".

Hyvät on lähteet taas Riikalla, ja asettaa nämä blogimerkinnät oikeaan valoon. Luulisi vähän nolottavan kun mikä tahansa menee näköjään läpi.

SuS (nimimerkki)

Miksi pitäisi nolottaa? Minun nähdäkseni on hyvä asia, että Riikka nostaa jotain esille ja kommenteissa asiaan tuodaan lisävalaistusta. Tässä täpauksessa ei tiedetty (ts Riikka ei varmaan ehtinyt tarkistaa) lähteen olevan tekaistu. Kiitos Vieras että toit tämän esille, mikäli olet oikeassa. (Sori vaan kun tässä alkaa epäillä jo kaikkia)

Lisäksi seurasi mielenkiintoista keskustelua vanoista taivaalla ja itsekin eteläsavolaisena olen ne huomannut.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,
itse asiassa tiedän kyllä Sorcha Faalista mutta SF:n jutut eivät tiemmä vaikuta EU-parlamentin käsittelemiin asioihin ja minun näköhavaintoihini.

Tässä sinulle kuitenkin Bangalore Aviatonin juttu samasta aiheesta
http://www.bangaloreaviation.com/2009/06/volga-dne...

Vieras (nimimerkki)

"itse asiassa tiedän kyllä Sorcha Faalista"

Niin varmaan tiedät, mutta enpä oikein usko että olit tietoinen siitä että kyseessä on yleisesti tunnettu huijari. Miksi muuten olisit siteerannnut ao lähdettä niin laajasti, kyseenalaistamatta sitä millään tavalla? Sinulla ei ole minkäänlaista lähdekritiikkiä, mikä tekee kirjoituksistasi täysin epäluotettavia. Minkä tahansa vitsiniekan tai huijarin jutut menevät heittämällä läpi.

"mutta SF:n jutut eivät tiemmä vaikuta EU-parlamentin käsittelemiin asioihin"

Miksi eivät vaikuttaisi? EU Parlamentissa käsitellään kaikenlaisia asioita, ja itse viittasit yhden ainoan MEPin vuonna 2007 tekemään kirjalliseen kysymykseen. Onkohan sinull amitään käsitystä siitä, miten paljon ja minkälaisia kirajllisia kysymyksiä siellä sepostellaan jatkuvasti? Kysypä vaikka Sorcha faalilta - sieltähän sitä luotettavaa infoa ilmesiesti löytyy.

"ja minun näköhavaintoihini."

Mitäköhän näköhavaintoja sinulla on liittyen näihin väittämiisi tapauksiin joiden vuoksi "USAn armeija on paniikissa"? Tai joiden mukaan ao koneissa oli "erittäin hienostunut järjestelmä, josta tuli siipien ja vakaajan päälle putkistoa" yms?

Nojaudut tunnetun huijarin luultavasti huumorimielessä kirjoitettuihin satuihin.

"Tässä sinulle kuitenkin Bangalore Aviatonin juttu samasta aiheesta
http://www.bangaloreaviation.com/2009/06/volga-dnepr-antonov-124-forced-..."

No niin. Kerrotko minulle missä kohdin tässä Bangalore Aviationin jutussa käy ilmi että

- "koneissa oli aseistuksen lisäksi tankkeja"
- koneissa oli "erittäin hienostunut järjestelmä, josta tuli siipien ja vakaajan päälle putkistoa"
- "Putkien kautta voidaan lentäessä ajaa ilmaan nanokokoista hiukkasta "sumuna" (aerial-type mist)"
- "USAn raivokkaat vaatimukset Intialle ja Nigerialle koneiden palauttamisesta saivat aikaan sen että Intia vapautti koneen miehistöineen"
- "lentokonetta operoi USAn ilmavoimat"
- "Eräiden kiinalaisten lähteiden mukaan amerikkalais-eurooppalaiset yrittävät massamurhaa levittämällä H1N1-virusta."

Bangalore Aviation jutusta ei löydy mitään näihin väitteisiin viittaavaa. Ainoa lähteesti näille on edelleenkin Sorcha Faal huijaus-sivusto. Eli palataan asiaan kun tarjoat jotain luotettavaa tietoa näiden naurettavien väitteiden tueksi.

Onhan näitä (nimimerkki)

Tänään iltapäivällä klo 13 jälkeen Länsi-Uudellamaalla.

Kova tuuli. Pilvet kiitivät pitkin taivaankantta leveä vana näkyi taivaalla.

Pilvet kulkivat vanan alapuolella ja yläpuolella, mutta vana pysyi paikallaan, kunnes taivas tuli täyteen pilviä, jolloin vana peittyi.

Olen sentään täällä parikymmentä vuotta taivaalle tiiraillut, mutten nähnyt moista.

Kyllä niitä vanoja on tänä kesänä ollut usein. Miksei ne hajoa? Miksei tuulet niitä kuljeta?

Jotain tosi kummaa on meneillään se on varmaa.

Piku Koo

Vanat syntyvät 9-19 km korkeudessa, jossa kylmyys vallitsee. Lentokoneiden tupruttama vana, joka on vesihöyryä, jossa typenoksideita ja nokihiukkasia, jäätyy, kristallisoituu. Näkemäsi vanat ovat paljon korkeammalla kuin alailmakehän pilvet, joiden näit kulkevan vanan ali. Näiden kerrosten etäisyys on luultavasti useita kilometrejä.

Lentokoneiden aiheuttamien pilvien muodostumista on osattu ennustaa jo 1950 -luvulla (muistaakseni ns. Appleman -mallilla) kauan ennekuin mistään "chemistä" kukaan edes puhui.

Hartley2 (nimimerkki)

TEC (total electron content)
Häiritsee radioyhteyksiä paikannusta (gps).jne

http://sol.spacenvironment.net/~spacewx/data/Globa...

Käyttäjän vesakauppinen kuva
Vesa Kauppinen

Hyvä Riikka kun nostit "kissan pöydälle", aihe on mielenkiintoinen sillä asian kieltämisen mittasuhteet Suomenkin viranomaisilla on samat kuin vaikka Pohjois-Korean viranomaisilla oman maansa tilasta.

Suomessa onkin saavutettu auktoriteetti uskon ideaali jossa "asian tuntija" kertoo kuinka asia on ja voi sinua jos havaitset jotain muuta:)

Kuitenkin jokainen jolla edes yksi silmä toimii voi havaita mitä taivaalla tapahtuu.

Tässä olisi säämies Bill Abramin mielipide asiasta, Bill oli Ontariossa säähavainto miehenä jo 50-luvulla ja hän tehtävänänsä oli tunnistaa pilvet ja raportoida niistä päivittäin.

Lisäksi hän on ottanut ainoan tiedetyn valokuvan koneiden jätösvanoista
10.11.2001 päivänä jolloin Amerikan lentoliikenteen piti olla kokonaan
pysähtynyt. Se julkaistiin paikallisessa sanomalehdessä...

Bill on tunnettu myös innokkaana talousuudistus miehenä...:)

http://www.youtube.com/watch?v=qCL6zdq0_t4

repe (nimimerkki)

Kohta kielletään holokaustin epäily Suomessakin. Koko viharikospykälistö on tätä tarkoitusta varten. Mitä se tarkoittaa? On rauhoiteltu ja sanottu, että tieteellisessä mielessä voi esittää asioita. Mutta eipä voikaan, vaan kenet hyvänsä voidaan tällöin laittaa vaikeuksiin. Mistä on kysymys? No tietysti oikeaa mieltä oleva saa esittää esim, että Mauthausenissa ei ollut kaasukammiota (Jerusalemin yliopisto). Mutta kun joku tunnettu toisinajattelija esittää sen jälkeen asian, niin hän saa syytteen ja tuomion. Tällaista meno on ulkomailla. Kukaan revisionisti ei enää saa puhua yhtään mitään aiheesta. Ranskassa on tullut tuomio jopa siitä, että on paheksunut lakia ja käytäntöä, että aihe on kriminalisoitu. Siis LePenin puolueen edustajan yritys keskustella kriminalisoinnin mielekkyydestä eli kriminalisoinnista itsestään on estetty. Kirjoituksessani

http://toinennakemys.wordpress.com/2010/10/03/frei...

ensimmäinen juttu (Emil lachout) käsittelee juuri tällaista käytäntöä ja näyttää, millainen hullutus on tulossa myös Suomeen. Eli ei olisi saanut mennä todistamaan aitoa ja itsensä kirjoittamaa asiakirjaa eikä tällaista asiakirjaa olisi sanut paljastaa suurelle yleisölle tai ylipäänsä ikäväksi koettu hklö ei saa siitä puhua, koska tällöin on puhunut pahatmielessä.

Pahinta on se, että tässä EU pakottaa kaikkivalehtelemaan, Jos vähänkin paneutuu asioihin, huomaa, että holokausti virallinen versio on karkea valhe. Jyrkkä suhtautuminen, median kontrolli ja salamurhat (kaasukammioiden epäilijöitä ja asiasta tietäviä on murhattu paljon enemmän kuin mitäKennedynmurhan selviämisen estämiseksi ikinä on murhattu ketään) on estänyt suurta yleisöä tajuamasta tätä asiaa. EU on siis lakkautamassa sananvapauden ja eri yhteiskunnat otavat tiukan otteen koko yhetiskunnasta ja pakottavat kaikki valehtelemaan tai hyvääs uskossa harhauttavat. Itsekin uskoin pitkään, että VHO on jokin äärioikistolaissivusto tai tekijät rasisteja. Niin kova on median manipuloinnin voima. Varsinkin, kun ihmiset on saatu eri ideologioiden kautta pitämään revisionisteja (todellisuudessa kaikensuuntaisia ja totuuderakkaita ihmisiä) pahoina ihmisinä. Todellisuudessa esim. Faurisson ja Honsik ovat sosiaalidemokraatteja, kuten monet saksalaiset vanhat toisinajattelijat tässä asiassa. Ihmiset luulevat, että kyse olisi hysteerisestä suhtautumisesta ja vain "valheen kieltämisestä". Mutta todelisuudessa kyse on puhtaasta neuvostomeiningistä.

Nyt kun Brax ja muut fasistit jyräävät lait läpi, toisinajattelijat puhdistetaan juurineen eikä tätä petosta ehkä uhkaa enää mikään, jos netti sensuroidaan ja Mossad vaikkpa murhaa jokaisen, jnka tietää toisin ajattelevan. Lopultahan mennään tähän. Ties kuinka moni on jo murhattu. Tällaisten murhaajien palvelemista tuollaiset lait ovat ja juuri kukaan ei tajua, mitä kaikki merkitsee.

Kuinka ihmeessä holokaustia suojeltaisiin noin rajusti, jos ei olisi kyse mitä typerimmistä valheista ja räikeimmästä valehtelusta virallisessa tarinassa? Miten suunnattomia ponnisteluja ja verenvuodatusta tuonkin totuuden esiintulon estäminen on vaatinut. Avatkaa silmänne. Teidät on petetty. Todella pahasti ja koko ajan jatkuu. Media ontarkasti Bilderbergin kontrollissa.

Arto Lauri

- Vastasin settiin jo kerran, vaan ei tuntunut SUPO-pellet tykkäävän! Joten vastataan uudelleen.

- Riikka Söyringi jos kuka on kyllä valopilkku loistavine. . asiallisine kommentteineen täällä!

- Ja oli enemmän kuin hienoa huomata myös, että chemtrailaamiseen elimellisesti kuuluvat beettasoihdut ja ydinvoimalapäästöjen kytkeytymiset aletaan laajasti asiaan perehtyneissä piireissä yhdistämään. Kyse on tosiaan siitä, mitä maailman ydinrikolliset kansanmiljardien tuhoksi tekevät.

-Ydinalan IAEA:n kaltaisten tavoite on surutta pyyhkäistä näillä hankkeillaan ainakin 2/ 3 osa maailman kansoista hautaan säteilysaastamyrkyillään. Ydinala haluaa tapettavien mm. Afruikan ja Elelä-Amerikkalaisten alta maat uraanikaivoksikseen ja ydinjätteittensä ahmneutensa tunkioiksi!

Arto Lauri

CHEMIsynti!

Syyskuu 2010 on olut varsin poikkeuksellinen Suomen ydinvoimaloitten päällä suoritetussa myrkytyslennoissaan. Syyskuun alku kokosi ennenkokemattomat määrät kahdella venäläiskoneella suoritettuja lentojaksoja. Jopa 6h putkeen suoritetut Olkiluodon ydinionisaation etnisen puhdistuksen myrkytykset on alansa härskeintä myös määrältään. Sitten yhtäkkiä chemtrailaus loisti poissaolollaan viikkoja. Vain pieniä muutaman 100m pätkiä silloin tällöin. Mutta 9.30.2010 myrkkyrumba räjähti taas uskomattoman rajuksi. Aamuyöstä 07:00 aloitettiin kahden venäläiskonein ruiskutukset. Lopetettiin iltamyöhään kestettyään kokopäiväduunina toistakymmentä tuntia. Mutta Olkiluodon säteilyionisaatiotasot olivat niin suuret, että vanat haihtuivat välittömästi tunnista toiseen.

Tässä vertailukuva 30.09.201 kun ollaan iltapuolella. Huomatkaa, miten kuvassa kolmatta vanaa yläoikealta mätkivä lentokone tekee epätoivoisesti uutta vanaa jo vanhan kiivaasti säteilyhöyrystyvän päälle. Kuvassa näkyvät pilvimassiivit on muuten kemikaalia!
http://kuvaton.com/k/qHq.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qHq.jpg[/img]

Ruiskutukset kulminoituivat seuraavan aamun 01.10. Kun venäläinen chemtrailauskalusto pyöri tutusti tauotta 6h putkeen. Laskin puolenpäivän jälkeen jopa 7kpl Olkiluodon ylittävää pysyvämpää myrkkyvanaa. Myös muuta muutosta seurasi. Ennen venäläiskoneet olivat tarkoin lopettaneet ruiskuttamiset systemaattisesti Selkämerirajaan maalta tullessaan. Enää syyskuun lopulla EI! Tämä tarkoittaa myös sitä, että Ruotsin ydinvoimaloitten säteilyruiskutukset on myyty samaisille venäläisille? Illalla taivaassa oli kuvattavaksi sitten sinipunaista, verenkarvasta pinkkiä ilta- aurnkon kirjomat suuret pilvilautat verivanoinaan:
http://kuvaton.com/k/qH4.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qH4.jpg[/img]

Vielä kolmantenakin aamuna chemtrailerit taistelivat alati kasvavaa ydinvoimaloitten säteilyionisaatiokatastrofiaan vastaan kasvavan kyvyttömänä. Tässä näkee jo miten aamusta 07.00 alkanut tauoton boori, barium, alumiinivana suorastaan sulaa JO kolmatta päivää perätysten kuin Olkiluodon päälle ionisoitunut TVO:n neutroni-, kanavasäteilyionisaatiopilven energiaa vastaan ei enää riittänyt edes 3vrk tauottomat myrkyttämiset! Oli todella, todella huolestuttavaa huomata miten päivä päivältä säteilyn kertymätasot ovat ryöstäytyneet tappaviin tavoittamattomiin korkeuksiin. Ajatelkaa, tämä ongelma on JO pelkästään OL-1 ja OL-2 laitoksen vuodoista. Mikä onkaan katastrofin määrättömyys, kun säteilyvuoto pian triplataan?
http://kuvaton.com/k/qHP.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qHP.jpg[/img]
jatkuu.

Arto Lauri

Jatkoa. .
Entä samaan aikaan Loviisassa?

Tämän pitää vielä liittää arkistointiin. Kun chemtrailauksen vuosi on täynnä päätti eräs pääsyyllisistä Fortum julkaista omissa esitteissään o i k e i n näyttävän chemtrailaamiskuvan esitteissään! Kaikesta näkee, ettei ydinrikollisilla ole maassamme pienintä häpyä mainostaessaan pöyhkeyskuninkaana miten kykenevät valtiorikollisen SUPO- POLIISIstonsa avulla tekemään miljoonien ihmishenkien uhrikultit tuosta vaan ydinvoiminensa. Sanoma on päivän selvä: "Kellä on rahaa ja sikana valtaa se pyyhkäisee kokonaisia kansakuntia ihan vaan huvikseen maan päältä, kun siihen vaan annetaan valtuutus mm. Suomen sisäministeriöltä!"
http://www.fortumnuclear.fi/index.php?id=221
http://kuvaton.com/k/qH6.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qH6.jpg[/img]

(Loviisan ympäristön dokumentaatiota.)
Torstailta 30.9.2010 pinkki ruksi ja ionihalo:

http://www.styrge.com/pic/pinkki_ruksi_ionihalo_pa...
[img]http://www.styrge.com/pic/pinkki_ruksi_ionihalo_pari.JPG[/img]

Eiliseltä 1.10.2010:
http://www.styrge.com/pic/1.10.2010_vanat_pari.JPG
[img]http://www.styrge.com/pic/1.10.2010_vanat_pari.JPG[/img]
(Tästä näkee hyvin miten säteilyyn joutuvassa ionisaatiopilvijauheissa on polymeerisisältönsä säikemäisyydestään johtuva fyysinen tuuleen venyvät r a k e n t e e t!)
http://www.styrge.com/pic/jauhevana_pari.JPG
[img]http://www.styrge.com/pic/jauhevana_pari.JPG[/img]

Täällä on siis ruiskutettu ahkerasti tauon jälkeen. Ilmeisesti siellä on rauhallisempaa edelleen?
---------------------------

Pori-foorumi 02.10.2010

[quote="PääMies"]Siä näky vanoja eilen taas ristiin rastiin taivaalla.. Kyllä niidenkin koneiden radioliikenne on kuultavissa ilmailuradiosta eikä ne jutut liity mihinkään ennalta suunniteltuihin ruiskutuslentoihin.[/quote]

*Tää oli muuten aikasten HYVÄ!

*Eli ihanko tosissaan tämä POLIISI luulottelee? Miten maahamme chemtrailaamaan ostellut ultrasalaiset sisäministeriön toimittamat vitivalkealla ylimaalatut venäläissotilaskoneet, joista ei edes omien sanojensa mukaan SAINT tiedä pätkän vertaa. Puhelisivat tavallisilla lentoliikennekanavillaan? Ihanko tosisasi uskot kuulevasi sieltä. "FIN/ SUPO tilasi juuri chemikemikaaliaan linjalle Turku- Olkiluoto- Oulu 128 580kilon aamupäiväruiskutuksen. Venäläislentokapteeni, salaisen poliisin osasto Bc-67 Juri Luskoi kuittaa ja lähestyy parhaillaan Olkiluodon ydintuhoaluetta sektorilinjaa Ht 18- B!"

Todellisuuden valaisi jo pitkään MTV-45 Minuutia. Ihmetellessään miksi venäläisille myytiin tukka putkella armeijan liepeiltä lentoliikennetutkien ja lähetinlaitteiden erikoispaikkoja ruiskutusten esivalmisteluissa. Juu kuulistas ihan oli Tarja Halosta myöten hyväksytettyjä chemtrailaamisen lentoliikenteen ohjauskeskuksiaan ja varalaskeutumisalueitaan ja vastaavia varmistelevat venäläistahot asialla. Itse asiassa kuka muuta edes odottaa? Eivät venäläiset erikoissäteilymyrkytykseen erikoistuneen hengenvaarallisissa TVO:n ydinpilvien beettaionisaatioon sukeltavat muuhun luottaisikaan kuin omiinsa. Näkeväthän he miten moraalittomasti, lahjotut Suomen POLIISIT, hallitus massiiviset etniset säteilytapporuiskutuksensa pimittää kansaltaan! En minäkään luottaisi venäläiskapteenina SUPO-peeloihin näissä pätkän vertaa tekojensa, näyttöjensä pettäessä tauotta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Katsokaapa nuo Raija Sivun tuomat kuvat.
Ja sitten: Ajatelkaa.

Vieras (nimimerkki)

Hei!

Parin viikon ajan (ainakin) Turussa on lennellyt ristiin rastiin juurikin noita edellä kuvattuja lentoja. En voi muuta kuin ihmetellä tapahtuvaa. Oon ottanu videokuvaa kännykälläni niistä lennoista. Ne on täsmälleen samanlaisia mitä esim. tällä sivustolla on tuotu esiin. Muutama päivä takaperin lensi viisi konetta samaan aikaan jättäen pysyviä vanoja jälkeensä. Sairasta meininkiä.

Onko noista lisääntyneistä iho-oireista, silmätulehduksista ja muista ongelmista jotain lähdettä?

137 (nimimerkki)

Kiitokset Riikka kun jaksat suomennella ja kirjoitella näitä juttuja.

Onhan tämä chemtrail asia kyllä sellainen mihin haluaisin vastauksia itsekkin, kun katsoo noita "pyöreä pyrstö" kuvia niin mitään muuta mahdollisuutta kuin että jotain levitetään tietoisesti ei ole.

Corbett Reportissa oli hetki sitten juttua myös tästä Geoengineeringistä:
http://www.youtube.com/watch?v=0h3I_JCPCnk

Sen verran nämä uutiset terroriuhkasta on huvittanut että meinasin itsekkin käydä kirjoittamassa Päivi Lipposen blogiin mutta eipä sinne saa kirjoittaa kuin rekisteröidyt käyttäjät...
Olisi voinut historianopettajalle kertoa tarinoita operaatio gladiosta ja kuka siellä oli takana hääräämässä. Ja kun uutisissa oli että "Mumbain tyylisiä iskuja" niin olisi voinut linkittää tämän uutisen:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/a...
Näitä terrori-iskuja mitkä haisevat kilometrien päähän Al-CIAdalta rupeaa olemaan jo liiankin kanssa.

Hyvää settiä muuten taas Max Iganilta:
http://www.youtube.com/user/aodscarecrow#p/c/8FB13...

Ja kuin myös Charlielta:
http://www.youtube.com/watch?v=pzf7TioPlJE
http://www.youtube.com/watch?v=xwnHIcc27wM

ed göran (nimimerkki)

Normaali lentokoneen juova on tosiaankin lyhytikäinen mutta nykyään nuo säilyvät tosi pitkään ja leviävät ja "putoilevat" oudosti. Virallinen selitys normaaleista suihkumoottorin virtausjäljistä ei tunnu uskottavalta kun kesken lennon jälkienmuodostus yhtäkkiä havainnoidessani lakkasi tyystin. Taisi tankki tyhjetä, kone ei ainakaan pudonnut vaan jatkoi matkaansa normaalisti.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Minäkin olen nähnyt noita katkeilevia vanoja. Katalyytti lakkaa pelittämästä kesken lennon tai alkaa toimia vasta kun on jo lennetty hyvä tovi.

Tässähän alkaa uskoa vapaan energian käyttöön...hyshys...sitä sanaa -vapaa energia- ei saa mainita ;)

Paskaa niskaan! (nimimerkki)

US Swine Flu Spray Plane Shot Down In China
http://www.pakistanideology.com/pakistan-news/us-s...

US Reported In “Panic” After Chemtrail Planes Forced Down In India, Nigeria
http://www.fourwinds10.com/siterun_data/environmen...

Paskaa kehoon! (nimimerkki)

European Union Will Ban The Sale Of Herbal Medicines In 2011
http://www.care2.com/causes/real-food/blog/medicin...

Milion signet NO GMO in EU! Sign the petition
https://secure.avaaz.org/en/eu_gmo/?rc=fb

Lisää paskaa! (nimimerkki)

Climate Cult Indoctrinating Our Kids With Depraved Death Wish
http://www.prisonplanet.com/climate-cult-indoctrin...

Chemtrails - List Of Countries / "Why?"
http://www.youtube.com/watch?v=jJPS9vo1pB8

Tuhopolttajat! (nimimerkki)

Entinen Olkiluodon ydinvoimalan työntekijä Arto Lauri alkoi aikanaan tuoda arkoja asioita ydinvoimasta julkisuuteen, joka johti hänet aina siihen että hänet pistettiin Olkiluodosta pihalle kun tarpeeksi korkealta käsky kävi.Tämä johti sitten siihen, että Helsingin keskustassa sijaitsevan työ ja elinkeinotoimistossa Mauri Pekkarisen ylläpitämät KTM:n arkistot tuhopoltettiin 13.06.2008, jottei TVO:n johtaja Pertti Simolan lausuntoja tästä sotkusta saataisi julkisuuteen.
http://www.youtube.com/watch?v=nWxVZ5wqlrY&feature...

Karu Kera

Olipas hyvä video, kiitos siitä!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuossa nimimerkki Tuhopolttajat! tuomassa videoklipissä selvitellään tarkemmin sitä minunkin mainitsemaa Pekkarisen ydivoimapaperien palamista.

On se...sama arkisto palaa kahdesti ja se mikä ei kahdella yrityksellä palanut, viedään sisäministeriön arkistoihin :D

Flunssa kausi on alkanut. (nimimerkki)

Miten nämä aineet liittyvät siihen: TRIMETYLALUMINUM Oxide 1000 GRIT, lyijy, BARIUM Cloride HG/T 1617- 2008, seleeni, arsenikki?
"Hengityselinoireet,kurkkukipu,päänsärky,kuumeilu"

Finally --- Chemtrails PROVEN!! and TESTED!! By Reporter ON NEWS
http://www.youtube.com/watch?v=vSbmIOSrM3Y&feature...

WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING? INFOWARS TRAILER
http://www.youtube.com/watch?v=UV4a49MecBA&feature...

Kemikalien ruiskutus Suomenilmatilaan lopetettava HETI. (nimimerkki)

http://www.facebook.com/group.php?gid=112002225492...

Suomenilmatilaan ON ruiskutettu jo noin 2 vuoden ajan kemikaalivanoja lentokoneista. Hallitus on antanut ilmailulaitokselle luvan tällaiseen SAIRAASEEN ILLUMINAATTI toimintaan. Turun lentokentän työntekijät ovat kertoneet TNT varaston lähellä sattuneista vuoto tapaturmista, jasiitä kuinka rahtikoneisiin on pakattu nestemäistä ruiskutus aineita. Kemikaalit ovat yleisemmin siltäneet seuraavia aineita:
TRIMETYLALUMINUM Oxide 1000 GRIT.
BARIUM Cloride HG/T 1617- 2008 n.w. 25kg säkkistä.
NANO molecular MYCOPLASM. geenimuunnettu.
NANO molecular STEALTH MIKROBIT, geenimuunnettu.
POLYMER.

Nämä aiheuttaa ihmisille nenän sisäpinnoilla kirvelyä, kurkussa kirvelyä, keuhkoputken ja keuhkojen verisiä ysköksiä, silmä tulehdusta ja voimakkaan nuhan tapaista alergista rään vuotamista ja nestettä keuhkoihin kertymistä, samoin astmaa ja hengitys vaikeuksia. Korva tulehdusta päänkipua ja reuman tuntuista kipua kehossa, kuumeilua.

USA codi nimet:
"Operation clover leaf"
"Operation rein dance"
ja 100 muita nimiä.

Kemikaalijuovat tarvitsevat AINA ... H.A.A.R.P avukseen tai päin vastoin. Iluminaattien tarkoitus on tappaa ihmiset nykyisestä ihmismäärästä alas 500 miljoonaan, eli myös Suomen armeijan. Suomalaisista vain noin 1800 ihmistä jää henkiin Iluminaattien perseitä nuolemaan, jos lasketaan koko ihmis määrästä Suomalaisten henkiin jäämis % karkeasti.

Bilderberg porukka olisi ainoita mailmassa jotka hallitsevat maapalloa, jos annamme sen tapahtua, kokonaan loppuun. Nimittäin SE TAPAHTUU JUURI NYT!!!

TÄMÄ ON SITÄ ILMASTONMUUTOSTA!
Ilmastokampanjan videolla räjäytettiin lapsia - poistettiin nopeasti tekijöiden sivuilta:
http://www.youtube.com/watch?v=JfnddMpzPsM

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Samat on oireet, kuin boorin yhdisteiden joutuessa kosketuksiin yleisen maaperäbakteerin, sädesienen kanssa! Booria on elementtirakentamisessa käytetty tasoitteissa, eläinperäistä. Kyseisten mikrobien sekundaarituotoksena syntyy bio-aseissa käytettäviä super toksiineita sisäilmaan, erittäin kansainvälisesti arvostettu tutkimusproffa erään insinööritoimiston kanssa kehitti laitteen, joka toksiineita mittaa sisäilmasta, thl käskee jatkamaan susiksi tiedettyjä itiö mittauksia, moisista toksiineista ei pidä puhumankaan! Laite kehitettiin yksityisesti, sen jälkeen kun Aholle toimitetut eläinkokeiden järkyttävät tulokset vaiettiin ja ainoa seuraus -94 oli rakentajan vastuun pudottaminen 10 vuoteen...
Kun näitä toksiineita peruskoulupohjalta tarkastelee, penisiliini on tunnetuin yhdisteistä, aika harvaei myönnä kyseisen toksiinin voimaa, miten muut parituhatta saman mikrobi porukan tuotoksista on perusteltua mitätöidä ja puhujat koettaa hullunleiman saamaan... Lisäksi, mitä enemmän bio-kemiaa on lukenut, yhdistellen asioita, suodattaen thl:n lausunnot jotka yleensä faktana käännettynä totuutta hipoo, pääsee kärryille kansanterveyslaitoksen viimeisimpien lausuntojen pohjaa ennen pyhän viraston loppua, lausuntojen jotka tulevana suurimpana ongelmana kansanterveydellemme uhkaksi lausuiltiin!
Mietinkin mitä boorin lisääminen ilmakehään tekeekään sädesienen kohdalla, jos alkaakin ulkoilmassakin toksinituotanto, oireet kovin tuttuja kun ovat...

Onhan näitä (nimimerkki)

Aiheellisetkin epäilyt useimmiten halutaan teilata typeriksi sekä paikkansa pitämättömiksi salaliitoteorioiksi.

Ajatuksella luettavaa

http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48067-k-25

http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/48147-k-3...

Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)

Voisiko tässä hyödyntää Google Orbia ja muita satelliittikuvia?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pienhiukkaset siis lisäävät diabetesta. Ratkaisu on varmaan "Kielletään takat" tmv. yhtä älykästä.

Sitten voidaan keskustella sen ratkaisun älyttömyydestä eikä tarvitse puuttua todennäköisempiin syihin :D

Eikö ne liene nuo taivaalle syydetyt kemikaalitkin pääasiassa nanokokoa.

Kemikalien ruiskutus Suomenilmatilaan lopetettava HETI. (nimimerkki)

Project BlueBeam ja hiilidioksiidivero jolla rahoitetaan NWO!
Vähän terroria ja ufoja taivaalle niin homma hoituu.

Retired NORAD Officer's New Book Predicts a Tentative Worldwide UFO Display on October 13, 2010
http://news.yahoo.com/s/prweb/20100914/bs_prweb/pr...

PROJECT BLUE BEAM of NASA
http://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlE

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Sanotaanko nyt niin etten pidä mahdottomana että alieneita olisi, ei minulla ole todisteita puolesta eikä vastaan. Mutta...

ottaen huomioon kuinka esim. FoxNews (rokote-Murdochin puoti), Hesari ja aika moni lehti on tässä viimeiset pari vuotta pedannut ufojen ilmaantumista, olisin taipuvaisempi pitämään mahd. ilmaantuvia ufoja NASAn ja audiovisuaalisen porukan yhteisenä hankkeena.

Kaikki elokuvia katsovat tietävätkin jo, että ufojen ilmestymiseen kuulua reagoida menemällä kadulle ja tuijottamalla suu auki taivaalle ;)

Kemikalien ruiskutus Suomenilmatilaan lopetettava HETI. (nimimerkki)

CHEMTRAILS HAARP BLUEBEAM
http://www.youtube.com/watch?v=iub1mmIGQiU&feature...

The United States has three ionospheric heating facilities: the HAARP, the HIPAS, near Fairbanks, Alaska, and (currently offline for modifications) one at the Arecibo Observatory in Puerto Rico. The European Incoherent Scatter Scientific Association (EISCAT) operates an ionospheric heating facility, capable of transmitting over 1 GW [5] (1,000,000,000 watts) effective radiated power (ERP), near Tromsø in Norway. Russia has the Sura ionospheric heating facility, in Vasilsursk near Nizhniy Novgorod, capable of transmitting 190 MW ERP.

Another site, operated by military sub-contractor under unknown arrangement between the US and Canadian government, is located near Cape Race, Newfoundland, Canada, at N46° 38.649' W53° 9.010' There is minimal or no grid power available at this site, so this may be a passive listening post for the transmissions emitted by other HAARP sites.

In August 2002, further support for those critical of HAARP technology came from the State Duma (parliament) of Russia. The Duma published a critical report on the HAARP written by the international affairs and defense committees, signed by 90 deputies and presented to then President Vladimir Putin. The report claimed that "the U.S. is creating new integral geophysical weapons that may influence the near-Earth medium with high-frequency radio waves ... The significance of this qualitative leap could be compared to the transition from cold steel to firearms, or from conventional weapons to nuclear weapons. This new type of weapons differs from previous types in that the near-Earth medium becomes at once an object of direct influence and its component." However, given the timing of the Russian intervention, it is possible that it was related to a controversy at the time concerning the US withdrawal in June 2002 from the Russian-American Anti-Ballistic Missile Treaty. This high level concern is paralleled in the April 1997 statement by the U.S. Secretary of Defense over the power of such electromagnetic weaponry. Russia owns and operates an ionospheric heater system as powerful as the HAARP[6], called 'Sura,' which is located roughly 150 km from the city of Nizhny Novgorod.

The objectives of the HAARP project became the subject of controversy in the mid-1990s, following claims that the antennas could be used as a weapon. A small group of American physicists aired complaints in scientific journals such as Physics and Society[5], charging that the HAARP could be seeking ways to destroy or disable enemy spacecraft[citation needed] or disrupt communications over large portions of the planet. The physicist critics of the HAARP have had little complaint about the project's current stage, but have expressed fears that it could in the future be expanded into an experimental weapon, especially given that its funding comes from the Office of Naval Research and the Air Force Research Laboratory.[citation needed]

These concerns were amplified by Bernard Eastlund, a physicist who developed some of the concepts behind the HAARP in the 1980s and proposed using high-frequency radio waves to beam large amounts of power into the ionosphere, energizing its electrons and ions in order to disable incoming missiles and knock out enemy satellite communications. The US military became interested in the idea as an alternative to the laser-based Strategic Defense Initiative. However, Eastlund's ideas were eventually dropped as SDI itself mutated into the more limited National Missile Defense of today. The contractors selected to build HAARP have denied that any of Eastlund's patents were used in the development of the project.

After the physicists raised early concerns, the controversy was stoked by local activism. In September 1995, a book entitled Angels Don't Play This HAARP: Advances in Tesla Technology by the former teacher Nick Begich, Jr., son of the late Congressman Nick Begich (D-AK) and brother of U.S. Senator Mark Begich (D-AK), claimed that the project in its present stage could be used for "geophysical warfare

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tapio Kuosma bloggaa HAARPista, EU:sta ja NATOsta suomeksi.
http://jugement.puheenvuoro.uusisuomi.fi/47106-1-s...

USA eikä NATO viitsineet lähettää edustajiaan EU:n pakeille kun HAARPia käsiteltiin. Blogissa linkkiä EU:n asiakirjoihin

Vieras

Mikä on "pyöreä pyrstö"?

Riikka Söyring (nimimerkki)
Vieras (nimimerkki)

Jostain muistan lukeneeni, että "tällä hetkellä vallankahvassa maailmassa on mielisairaalan potilaat ja hoitajat ovat sivussa",

....toisaalta minun mielestä näillä toimilla ei ole ihmisyyden kanssa mitään tekemistä, minkä lie olioiden tai eläinten touhua, siltähän tämä meno vaikuttaa.

pale rider (nimimerkki)

Seuraava kirja valaisee montakin asiaa:

H.P Albarelli jr. --Terrible Mistake

Vuosikausia tutkittua tietoa , haastatteluja , dokumentoitua faktaa 40-luvun lopun ja 50 luvun jälkeisistä CIA:n aivopesuohjelmista (Project BLUEBIRD, project ARTICHOKE , project MKULTRA jne.) , biologisista sotavehkeistä , huumeista, ja miltei kaikesta nihkeästä mitä kuvitella saattaa.

Siinäpä kirjassa on mielenkiintoisia mainintoja mm. ILMARUISKUTUSKALUSTOSTA JA KOKEISTA JOITA ON JO SILLOIN SIIS OLLUT SEKÄ TUTKIMUKSEN ALAISENA ETTÄ KOKEILUSSA.SIIS 1950-LUVULLA ON JO OLLUT KALUSTO JA VEHKEET KO. TOIMINTAAN. Että kun nyt niiiiin moni tietämätön väittää koko chemtrail-aiheen olevan scifiä, niin YKSISELITTEISESTI VOI TODETA ETTÄ EI OLE SCIFIÄ VAAN KARU TOTUUS.

Lukekaa se 800 -sivua ko. kirjaa mm. ja väittäkää sitten mikä on mahdollista ja mikä ei.

Tuo aivopesupuoli ja mielen manipulointi on sitä kaikkein pimeintä paskaa mitä VANHA LIITTO, eli LIHAVAT KISSAT enemmistöä kohtaan suuntaavat. Se on rikollista , moraalitonta , epäeettistä, täynnä pahuutta ja hirviömäisintä toimintaa mitä ihmiskunnalle on koskaan tehty.

Aivopesusta: Lady GAGA saavuttaa ilmeisesti 2 miljardin katsotun videon rajan sinunpaskatuubissa. Tämä on sitä mielten manipulointia. Nuorisomme aivoja porataan ja pahasti. Tuon säälittävän ja mielisairaan "idolin" KOKO sanoma ja kuvasto on totaalista moraalintuhoamista ja pahan idolointia. Ja kansat alistuvat palvomaan tällaisia moukkia. Ihmisistä aivan liian suuri osa palvoo muutenkin jotain jonninjoutavaa sirkuspelleä, jolla ei ole mitään tekemistä onnellisen ja täysipainoisen elämän kanssa.

LOPETETAAN PALVOMASTA URHEILUTÄHTIÄ, MASSAIDOLEITA,KUNINKAALLISIA, URHEILUAUTOJA=LEIKKIKALUJA, RIKKAITA PUNKKEJA JOTKA ENEMMISTÖN SELKÄNAHASSA KILLUVAT.

MUISTAKAA: KYSEESSÄ ON VANHA LIITTO, EI MITÄÄN UUTTA. TRADITIONAALISET MAHTISUVUT VALLASSA VAILLA MITÄÄN MUUTA PERUSTETTA KUIN OMA AHNEUTENSA. EI MITÄÄN MUUTA.

repe (nimimerkki)

Virallinen versio holokaustista perustuu vaib ja ainoastaan valheille rakennetulle aivopesulle, jota tulee lähes joka päivä joka tuutista. Oikeasti tapahtumasarja oli varsin erilainen. Tämä manipulointi on yksi suurimmista petoksista, mitä eliitti on tehnyt. Koko hostoria 1050 vuoden ajalta on kyllä myös petosta. Ei kannata uskoa mitään, mitä on virallisissa historiaohjelmissa. Katsoin yhdenkin, jossa saksalainen vasemmistodemari "todisti" päinnaamaa, että saksalaisia ei muka sorrettu Tshekkoslovakiassa 1930-luvulla ja esim. koulujen tsekkiläistäminen muka olisi ollut oikein. Tämä on 100 % valhetta. Mutta holo ajaa kaiken yli. Myöntäkää pois, että olitte siinä syvällä. Siis ne, jotka eivät enää kaikkea usko. Minäkin olin. En oikein viitsinyt lähteä katsomaan netistä revisionistien juttuja muutama vuosi sitten, kun hain yhden kirjan VHO:n sivuilta. Eri aiheesta. Luulin muiden liittyvän jotenkin rasismiin tai äärioikeistolaisuuteen. Hävettää.

Vieras (nimimerkki)

En nyt sanoisi että tämä suoranaisesti liittyy asiaan, mutta oheiskommenttina. Kun tuolla mainittiin
"Eräs valpas lukijani ehätti tarkistamaan asiaa, ja kertoi täällä että NASAn omilta sivuilta tästä kuukauden mittaiseksi ilmoitetusta projektista ei löydy mainintaa."
Niin tuohon pitää nyt mainita että nasan sivuilta löysin seuraavaa:
http://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.g...
Sivulla 12 mainitaan "Next-up: LPVEX-Finland, Sept-Oct 2010; Low-level melting layers, snow.
Ja LPVEX löytyi nopsasti:
http://lpvex.atmos.colostate.edu/
Ja tuollahan tuo NASA:n logo komeilee.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hienon hienoa kun löysit nuo!

Luin ne läpi ja sade ei ole pääasiallinen mielenkiinnon kohde tuossa tutkimuksen kohteena, huomasin.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Nasa-linkin innoittamana katsoin hakusanoja "synthetic clouds nasa" ja materiaalia löytyi aika paljonkin, mm. tämä http://www.nasa.gov/centers/wallops/CARE.html

uurija (nimimerkki)

Katselin ihan vain mitään ymmärtämättä sivuja ja tuli mieleen jonkinlainen toimijoiden ja rakenteiden luominen tai vakiinnuttaminen jotakin käyttöä varten.
Jotakin taivaalla/ilmassa olevaa ja sieltä kenties maahan tulevaa halutaan tarkoin seurata, kojein.
Metodeina mainittiin erilaista tutkaa, ääntä ja mikroaaltoja.
Oli nimetty paikallisia suoritus- ja rahoitusorganisaatioita, H:gin yliopistoa ja Suomen akatemiaa, ilmatieteen laitosta ynnä muuta.
Kartta lennoista, seurattavista seikoista tai herraties mistä, oli piirrelty katkoviivoja ja tutkasäteen kantamia täyteen. Ja kuin taviksille, konsanaan, selitettiin mitä harmaa katkoviiva tai vihreä piste meinaavat.
Homma keskittyi pääkaupunkiseudulle. Aranda-alukselta Suomenlahdella oli yhteys Porvooseen ja Järvenpäähän. Mitä paikallislehdissä mahdetaan e.m. seuduilla experimentistä kertoa?

Summa summarum: Hullua ei tullut hurskaammaksi. Homma voi noiden selitysten perusteella olla ihan mitä tahansa.

pale rider (nimimerkki)

Niin ja tuohon äskeiseen se lisäys että:

1. JOKAISESSA ihmisessä on suunnaton potentiaali.AIVAN JOKAISESSA.

2. Ulkopuolisen palvomisella se potentiaali jää elämässä käyttämättä

3. JOKAISTA joka yrittää kehittyä jatkuvasti ja joka yrittää auttaa myös jotain muuta kuin itseään voi kutsua suuremmaksi sankariksi kuin YHTÄKÄÄN "God Gave me this victory/stand/opportunity/money/looks"-tyypin paskakasoista. Jumala ei anna etulyöntiasemia kellekään maallisen perusteella. Muutoinhan hän olisi idiootti.

4. jokaista "tavan tallaajaa", joka herää ja päättää tulla mukavammaksi ja paremmaksi pallolle/kumppanilleen/lapsilleen/yhteisölle/ihmiskunnalle/itselleen, ainakin minä tervehdin suurella kunnioituksella. Olen tervehtinyt ja suunnatonta positiivista empatiaa tuntenut jokaisesta. Ei paha ollenkaan.

5. Raha ei tuo onnea. PISTE.

6. Loputon konsumerismin kasvu ei tule jatkumaan loputtomasti ilman game over tilannetta. Loputon kasvu ei ole ihmiskunnan potentiaalin maksimaalinen huipennus. Ellei seuraaville sitten jatketa kumartelua--->

6. GOLDMAN SUCKS , WAHLROOS SUCKS , SAATANALLISET LUTEET SUCKS.

SuS (nimimerkki)

Olen niin samaa mieltä taas Pale Riderin kanssa tästä! (Juuri tämän takia suora demokratia tulee toimimaan) Hei vaan heränneet ja eläköön! :)

MattiT (nimimerkki)

whatdoesitmean.com...kukas se siellä...Sorcha Faal!

Buahahhaa! Huh huh, kiitos päivän makeimmista.

(Mutta siis ihan oikeasti, miten täällä voi olla näin helposti höynäytettäviä ihmisiä?)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Nauru pidentää ikää :D

Mutta sinä et ehkä ole huomioinut sitä, että me -ihan tavalliset ihmiset- olemme kiinnittäneet huomiota asioihin (kts. bloggauksen kuvat) jotka huolestuttavat meitä ja nyt täällä blogissani yritämme keskustella niistä.

Jos se on naurettavaa sinusta, niin sitten se on sitä. Minusta se ei ole naurettavaa; että tavalliset ihmiset yrittävät selvittää asioita jotka huolettavat heitä.

Sikainfluenssafarssin, vaalirahakohun ymv. jälkeen meitä tuskin kannattaa neuvoa kääntymään viranomaisten puoleen ;)

Vieras (nimimerkki)

Riikka, naurettavaa em nimimerkin mukaan on varmaankin se, että ihmiset kuten sinä (jotka kehuvat itseään älykkäiksi ja kriittisiksi) esittävät tuollaisen tunnetun huijarin huuhaa-juttuja täällä täysin vakavissaan ja vetävät näistä lapsellisista saduista fantastisia johtopäätöksiä vailla mitään konkreettista evidenssiä.

Ja kyllähän se, että joku ottaa vakavissaan Sorcha Faalin kaltaiset jutut on huvittavaa. Samoin se kertoo valitettavan paljon tällaisen henkilön kertomien juttujen luotettavuudesta ylipäänsä.

"kts. bloggauksen kuvat"

Mitä noista kuvista pitäisi muka nähdä? Lentokoneet lentävät 10 kilometrin korkeudessa ja jättävät tiettyjen olosuhteiden vallitessa kondensaatiojälkinä vesihöyryvanoja. Hui kamalaa. Ehkä otan sen hirvittävän riskin että en huolestu niistä, vaikka Sorcha Faalin kaltaiset huijarit niistä mitä sanoisivat.

Oskari (nimimerkki)

"Syvempää tietoa illuminaateista:

http://www.heinola.org/~patato/fritz.html

SISÄLLYSLUETTELO:

Esipuhe

1. Uhrin valinta & valmisteleminen

2. Uhrin kiduttaminen & traumatisointi

3. Huumeiden käyttö

4. Hypnoosi

5. Valehtelemisen taito, petoksen taide

6. Elektroniikan & sähkön käyttö

7. Konstruktion taito

8. Ruumiin manipuloinnin & ohjelmoinnin taito

9. Mielen manipuloinnin taito psykologisen ohjelmoinnin menetelmillä: käyttäytymisen muuttaminen, psykologinen motivaatio & NLP

10. Hengellisten asioiden käyttäminen henkilön kontrolloimiseksi

11. Sisäiset kontrollit

12. Ulkoiset kontrollit

LIITE 1: Ohjelmoijat & tutkijat

LIITE 2: Ohjelmointipaikat

LIITE 3: Kloonit, orgaaniset robotit ja kaksoisolennot

OSA 2: Kuinka auttaa mielenhallinnan uhria

OSA 3: Disney ja mielenhallinta"

pale rider (nimimerkki)

Alfred D. Biderman--"chart of coersion"

Siinä pohja sille kuinka monetkin kultit + nämä virallisemmatkin tahot ovat aivopesunsa pohjanneet. Lisämausteita lie miljoona jo tässä ajassa, joten..

Miksi ostaisin vähäpäästöisen auton ja lajittelisin jätteitä (nimimerkki)

Näiden havaintojen jälkeen tulee väistämättä päätelmään, että jätteiden lajittelu ja vähäpäästöisten autojen hankkiminen taitaa olla pelkkä piirileikki, jos samaan aikaan taivaalta työnnetään tauteja aiheuttavia aineita hengitysilmaan? Kuin asettelisi esteettisesti Titanicin kansituoleja samaan aikaan, kun laiva lähestyy jäävuorta.

Vieras (nimimerkki)

hyvä toinen vieras, löysit tuolta nasan sivuilta nuo tiedot, olin minä joka sitä silloin etsiskeli, totesin ettei riitä hermo, liian sekavat sivut mulle, jolla ei kielitaito ole maailman parhainta laatua

paula (nimimerkki)

Riikka, kiitos että otit tämän asian esille ihan oman otsikon alle!

Olen seurannut kemikaalivanoja Turun alueella keväästä lähtien. Ja vanoja on riittänyt muutamaa erikoistapahtumapäivää lukuunottamatta joka päivälle (kun olen paikalla ollut). Kesällä vanat tyypillisesti ilmestyivät kirkkaalle taivaalle, alkoivat harsoontua ja peittivät lopulta auringon ja taivaan. Monesti harsoja seurasi paksummat pilvet, tummatkin, jotka eivät koskaan sataneet. Muutamaa naurettavaa tihkua luukuunottamatta. Naapurin kanssa ihmeteltiin, kun sadetta ei vaan tule. Kun NASA tuli, tulivat sateet. Kuten Julia aikaisemmin toisen kirjoituksen yhteydessä kommentoi. Vettä tuli kuin aisaa.

Kemikaaliruiskutukset ovat vaikuttaneet itseeni niin, että olen lakannut nauttimasta ulkoilusta.
Keväällä ilmeni silloin tällöin rytmihäiriöitä ja väsymystä, mutta kesällä oireet lisääntyivät. Loman aikana. Väsymys oli ihan poikkeuksellisen voimakasta. Oli pakko mennä nukkumaan keskellä päivää (mikä ei ole koskaan kuulunut tapoihini). Sitten loman keskellä olin yhden viikon töissä. Tein kolmen ihmisen työt, pitkiä päiviä ja ulkoiluun ei jäänyt yhtään aikaa. Kummallista, kiireestä huolimatta kaikki oireeni hävisivät! Kun palasin lomalle palasivat myös oireet. Oireiden syynä ei siis voinut olla stressi, jota ensin olin epäillyt. Olen alkanut kiinnittämään huomiota, että oireet tulevat lähes aina joko saman päivän iltana tai seuraavana päivänä siitä, kun olen ollut enemmän ulkona.
Oireet häiritsevät nykyään harvoin, koska uloilen vähän ja olen tehnyt myös pientä remonttia ympäristölleni. Huomasin nimittäin, että rytmihäiriöt ilmenevät lähes poikkeuksetta sähköisten säteilevien laitteiden lähellä (esim. läppäri, kännykkä, loisteputki) ja kun aloin välttelemään niitä, on ollut helpompaa. Revin jopa rintaliiveistä kaarituet oloani helpottamaan :) Tämän vinkin sain sähköyliherkkien sivuilta.
Mutta lapset. Lapsethan viettävät ulkona paljon aikaa. Pojallani oli tänä syksynä ensin pienehkö flunssa, mutta sitten ensimmäistä kertaa ikänsä (6v) aikana: märkärupea, kolme päivää 40 asteen kuume, silmätulehdus molemmissa silmissä ja nenästä tippuu välillä verta, kun limakalvo on niin ärtynyt. Täysin poikkeuksellista.

Toivon, että joku oikeasti pakottaisi koneet alas!

paula (nimimerkki)

Jotta pysytään totuudessa, niin niitä 40 asteen kuumepäiviä olikin 2, ja tarkennukseksi, että sitä verta on tippunut flunssan aikana eli ei ihan noin muuten vaan. Saattaa olla arkipäivää joillekin, mutta ainutkertaista pojalleni. Joka ei ole saanut sikapiikkiä (kiitos Yvesin, Riikan, Mirja-Leenan ja Antin)

Vieras (nimimerkki)

Jotta jaksaa päivästä toiseen huolimatta kaikista ikävistä asioista, uskon siihen, että vuoden 2012 jälkeen maailma alkaa muuttua positiivisempaan suuntaan. Maapallon värähtelytasoa nostetaan koko ajan ja ihmisten dna:ta muutetaan,alamme muistaa vähitellen, että olemme ensisijaisesti sieluolentoja fyysisessä kehossa.Kaikki on energiaa.

Ihmisten ei tarvitse enää olla orjia pienille tahoille. Muutos on vääjäämätön ja tämän myös " pimeä puoli" tietää,vaikka he edelleen yrittävät kaikin tavoin lietsoa pelkoa ym.. He pelkäävät siis he pelkäävät ihmisten heräämistä ja he tietävät myöskin, että peli on kohta menetetty heidän osaltaan

Riikalla oli tosi mielenkiintoinen blogikirjoitus , olikohan se 26.6, en lukenut sitä tuolloin, vaan jälkikäteen ,siinäkäsiteltiin energia- asioita.

Koetetaan lisätä valoa ja rakkautta maailmaan.Ihmiset ja äiti maa tarvitsevat niitä.

One Aspect of That Infinite Consciusness (nimimerkki)

e=mc2, kaikki on energiaa ja se energia on puhdasta rakkautta. Me voimme katsoa siitä poispäin ja tehdä itsekkäitä tekoja mutta uskoisin että tulemme kaikki "heräämään" ja se on vain ajan kysymys.

"There is no matter as such. All matter originates and exists only by virtue of a force which brings the particle of an atom to vibration and holds this most minute solar system of the atom together. We must assume behind this force the existence of a conscious and intelligent mind. This mind is the matrix of all matter."
-Max Planck

"For many years quantum physics had been giving indications that there are levels of reality other than the material level."
-Amit Goswami

"It's not an idea anymore its really basic principle of physics.
That information is stored on kind of holographic film at the edges of the universe."
-Leonard Susskind

"Individuality is only possible if it unfolds from wholeness."
-David Bohm

"Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration – that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves."
-Bill Hicks ;)

http://awakeningasone.com/

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Nyt kun tässä kotvan tuumailin niin missä ovat nämä lähteistä valittajat silloin kun esim. korporatiivinen media markkinoi olematonta pandemiaa? Hibernoivatko he?

Valittavatko he korp.medialle siitä että näiden lähteet (kuten WHO ja THL pandemian aikana) eivät ole (/osoittaneet olevansa) luotettavia?

Tietääkö joku?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Muistatteko, että kun Islannissa purkautui tulivuori, siihenkin ylireagoitiin ja maailman lentoliikenne lähes pysäytettiin?
Islannissa ei kylläkään sulkeutunut yksikään kenttä tulivuoren takia.

Kaveri, joka on lentäjä sanoi silloin aikanaan että ilmasta nähtynä savu- ja tuhkapilvi oli lähinnä paikallinen ja liikkui hitaasti, eikä hän nähnyt mitään järkevää syytä, miksi se olisi lentoja estänyt.

Olen nyt tässä itsekseni tuumaillut että jospa tuhka/kuumuus reagoi ruiskutettavien kemikaalien kanssa. Olisivatko koneet/vanat syttyneet tuleen tuhkan lähellä vai mitä olisi tapahtunut? Kemikaalit neutraloituneet ja "menneet haaskiolle"?

Se se olisikin ollut vitsikästä kun Obama bin Laden olisi syytellyt Osama bin Ladenia terrori-iskuista ja tulivuoren räjäyttämisestä tai sen käyttämisestä lentokoneiden tuhoamiseen :D

"Suomalaiset pitää ajaa kunnolla TURPA VERILLE LOUHIKKOON!" (nimimerkki)

Kiitos Riikka kun toit tämän "kemikaalivana"-aiheen esiin. Tämä on kerrassaan mielenkiintoinen ja samalla erikoisen omituinen asia.

Tuo "Vesa Kauppisen" linkki toi keskusteluun mukavasti lisäpontta.
http://www.youtube.com/watch?v=qCL6zdq0_t4

Samoin tämä nimimerkki "Tuhopolttajat!" linkittämä video:
http://www.youtube.com/watch?v=nWxVZ5wqlrY&feature...

Olisi mielenkiintoista tietää, -jos tuo kemikaalien levittäminen nyt ylipäätään on totta, -miksi niin tehdään ja miksi se salataan ja miksi ihmeessä hengittämäämme tietämättämme tuommoisia myrkyllisiä kemikaaleja? Neutralisoidaanko näillä myrkyillä ydinvoimaloiden suoltamia radioaktiivista myrkkyä, (ydinionisaatiota tai säteilytapporuiskutukset)- kuten olen ymmärtävinään noista "raija sivu":-n jutuista vai mistä on kyse?

Vai olemmeko kenties, kuten foliohattujengi antaa ymmärtää, biologisen sodankäynnin uhreja ja näillä päällemme ruiskutetuilla kemikaaleilla yritetään hillitä ongelmien leviämistä?

Oli miten oli, asia pitää selvittää ja kertoa ihmisille. Ei tästä muuten mitään tule. Ja ydinvoimaloiden rakentaminen pitää lopettaa heti ainakin siihen asti kunnes tämä myrkynlevitysasia saadaan selvitettyä!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

tunnettuja huijareita ovat myös THL, Suomen hallitus, monet pankit, monet viranomaiset jne.
Jos joku haluaa kutsua itseään Sorcha Faaliksi niin ei minua haittaa: eri hattu, sama mies. Tuo on vain yksityiskohta koko bloggauksessa, ei pääkohta. Miksi takertua vain siihen?

Suhtautumisesi ei ole järin rauhoittavaa tai rohkaisevaa. Asioista ei siis saisi keskustella.

On höperöä olettaa, että huolestuminen perustuisi pelkästään Sorcha Faalin sanomisiin.
Huolestuminen alkaa sellaisesta kun tajuaa ettei viranomaisiin, poliitikkoihin ymv. voi luottaa ja että heidän tiedotteensa ovat, kuten kansanomaisesti sanotaan, p-kapuhetta.

Ettei voi luottaa siihen, että tosiasiat kerrottaisiin.

Ettei tutkimustuloksiin voi luottaa (vrt. yliopisto-uudistus ja sen seuraukset, lääketutkimukset ja-kuinkas-sitten-kävikään tai vaikka USAn Guatemalassa suorittamat ihmiskokeet. Kuka uskoo että vain siellä tai että vain USA?).

Että taivaalla olevat vanat ovat vesihöyryä ja tavallisia pilviä.
Jos ne ovat vesihöyryä, mikä on muuttanut ilmanlaatua niin etteivät ne enää häviä vartissa?

Jos ilmanlaatu on niin muuttunut, miksi asialle ei tehdä mitään (päästökauppasopimuksista ja ilmastoverosta ei ole hyötyä)?

Asenteesi ei varsinaisesti edesauta keskustelua, ei suuntaan eikä toiseen. Ja keskustelu kuitenkin on bloggaamisen tarkoitus.

Vieras (nimimerkki)

"Tuo on vain yksityiskohta koko bloggauksessa, ei pääkohta. Miksi takertua vain siihen?"

Ehkä kuitenkin melko olennainen "yksityiskohta". Siis se, että suoraan siteeraamasi teksti on tunnetun huijarin kirjoittamaa fiktiota, jossa ei ole mitään perää. Esität tällaista humpuukia täällä kuin se olis totta, ilman minkäänlaista lähde- tms kritiikkiä.

Ei taida totuudella ja faktoilla ole sinulle kovinkaan suurta merkitystä, kun tukeudut tässä yhteydessä niiden vastakohtaan, eli Sorcha Faalin valehteluun? kova olet kritisoimaan "viranomaisia" yms valehtelusta tai totuuden peittelystä, mutta ainakin tämän blogimerkinnän perusteella olet itse aivan samanlainen.

"Suhtautumisesi ei ole järin rauhoittavaa tai rohkaisevaa. Asioista ei siis saisi keskustella."

Kerropa nyt kuka tai mikä teitä estää keskustelemasta? Ja missä olen sanonut että "asioista ei saa keskustella"?

Onko sinun mielestäsi se sitten "rauhoittavaa", että levittelee täällä erinäisiä Sorcha Faalin huijauksiin perustuvia pelkoja siitä miten USA yrittää murhata ihmisiä levittämällä H1N1 virusta taivaalta?

Homautin vain, että esität tässä blogimerkinnässäsi valheellista humpuukia todellisuuteen perustuvana "reportaasina". Miksi koet tällaisen pienen detaljin esilletuomisen niin uhkaavana? Eipä ole kovin rohkaiseva asenne keskusteluun, jos tämän tosiasian toteamisen perusteella alat kiukutella että "asioista ei saa keskustella".

Vai luuletko että asiaasi edistää se, että tarjoat omien näkemystesi tueksi materiaaliajonka kuka tahansa "tavallinen kansalainen" tunnistaa huuhaaksi hyvin helposti?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

väännän vielä ratakiskosta:
Huolestuminen tulee siitä ettei saa omia havaintojaan ja kokemuksiaan sovitettua yhteen virallisten selitysten kanssa.

Kuten: väite; globalisaatio tuo vaurautta kaikille
havainto; köyhien määrä ja työttömyys ovat lisääntyneet
seuraus: täytyy leikata menoja (ja nostaa kansanedustajien palkkaa 8%)
seuraus: epäusko ja v-tutus

Siksi bloggaaminen on hyvä: kuulee, onko muilla vastaavia havaintoja ja huolenaiheita. Saa lisää tietoja, havaintoja ja ajatuksia. Eri osapuolilta; toiset puolesta, toiset vastaan, toiset pohdiskellen.

Tämä on keskustelua, ei tiedettä. Eihän meidän empiirisiä kokemuksia lasketa kun ne ei ole oikealla metodilla empiirisiä :D

Vieras (nimimerkki)

"Saa lisää tietoja, havaintoja ja ajatuksia."

Moi Riikka,

Tässä olisi vähän keskustelua aiheesta....

Täältä löytyis vähän tietoa asiaan liittyen:

contrailscience.com

Ja täällä on ajatuksia asiaan liittyen:

"[...] a conspiracy's true believers always conform to certain patterns of behavior. They incorrectly attribute to a conspiracy perfectly natural or benign phenomena that have mundane explanations. They cherry pick data that "proves" their theories while selectively ignoring information that refutes those ideas. They claim that any information not available to support their assertions has been "suppressed," while any information proving them wrong is misinformation promulgated by the malevolent entities they blame for furthering the conspiracy itself. In so doing, they build a framework from which they can shout their ridiculous ideas to the benighted masses.

When those ideas are not well-received, the true believers demand that nonbelievers "wake up," presumably because failure to embrace the conspiracy is an act of apathy or laziness. If sufficiently prodded, they will begin angrily accusing skeptics and critics alike of being paid off or otherwise taking part in the vast conspiracy in question."
(http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=2...)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Oh well,

let´s get back to this side-topic when there´s something new to say about it

Vieras (nimimerkki)

So you're saying that the information presented in www.contrailscience.com is a "side topic"?

How about providing some counter arguments to the claims made there? Oops, sorry - not really your beef, eh. Real arguments and such. Better to stick to "evidence" from Sorcha Faal and other such clowns.

Br,
Participant-in-massive-conspiracy-involving-the-majority-of-humankind AKA ordinary people

Riikka Söyring (nimimerkki)

I am saying that conspiracytheories are a sidetopic.
--------------------

Kirosana. Muistakaa skannailla koneenne käytyänne US-sivuilla. Paljon wormeja näillä sivuilla.

Ovaali Vikavirtasuoja (nimimerkki)

En tiedä liittyykö mitenkään tähän asiaan, mutta viime vuosina on löydetty aivan uusia pilviä/pilvimuodostelmia, joita ei ole havaittu koskaan aikaisemmin. Nyt niille on nimeksi annettu asperatus, löytyy runsaasti kuvia vaikkapa googlen kuvahaulla.
asperatus clouds.

Kiitos tästä huomiosta,minä olen miettinyt samaa kun olen katsellut pilviä wikipediasta ja miettinyt että jotain on vialla.

KIITOS ja kiitos kaikille jotka levittävät tietoa näistä vanoista jotta saisimme tietää totuuden niistä ja saisimme ne loppumaan.

Kuvatkaa niitä ja lähettäkää joka tuuttiin ja kyselkää viranomaisilta ja lähettäkää osoitteeseen eduskunta@eduskunta.fi
kyselyjä ja kuvia.

Se yksi vieras saa puhua ihan mitä vain haluaa,on se poliisi tai joku vallanpitäjien orja.

Ajatus on voimamme,se energia kaataa ahneen rahan.
Rakkaus ja toisista huolehtiminen.

By the way:Lennonvalvonta kielsi ne vanat kun kysyin niistä!

Vieras (nimimerkki)

"Se yksi vieras saa puhua ihan mitä vain haluaa,on se poliisi tai joku vallanpitäjien orja."

Mites se menikään...?

"If sufficiently prodded, they will begin angrily accusing skeptics and critics alike of being paid off or otherwise taking part in the vast conspiracy in question."

Niinpä. Avointa keskustelua, asiapohjalta.

Vieras (nimimerkki)

"Tuo on tyypillistä suhtautumista, kun tuodaan esille jotain normaalista elämästä ja tyylistä poikkeavaa näkemystä."

No onko sinun mielestäsi hyvää argumentaatiotaq ryhtyä nimittelemään vastakkaisen mielipiteen esittäjiä "poliiseiksi" ja "orjiksi"? Jos näyttöä on, niin luulisi että moiset ad hominem argumentit eivät olisi tarpeellisia. Se, että pitää turvautua nimittelyyn asiapitoisten argumenttien sijaan antaa valitettavasti aika kyseenalaisen kuvan näistä teidän teorioistanne.

Vai oletko itsekin sitä mieltä että olen "orja" tai "poliisi", kun kerran en nieleskele purematta internetissä levinnyttä salaliittoteoriaa?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Juu, olkaapa siivolla. Ei saa nimitellä.

-----------------

If sufficiently prodded, persons using pseudonym Vieras will go and write a story (aiming at sarcasm) in their own blog about how they found a bunch of stupid persons believing that what they see, hear, smell, taste and feel is real. They even take photographs of a phenomena they consider weird, crissake!

Possibly (persons using pseudonym Vieras) also slightly admire themselves of being clever.
It´s ok to do that though ;)

Also,(persons using pseudonym Vieras) if ignored/ not answered, they will be filled with glee and convinced it is because their critic was so crushing it cannot be answered.

Just guessing, I have no conspiracy theory about persons using pseudonym Vieras

Vieras (nimimerkki)

"If sufficiently prodded, persons using pseudonym Vieras will go and write a story (aiming at sarcasm) in their own blog about how they found a bunch of stupid persons believing that what they see, hear, smell, taste and feel is real."

Pseudinym "Vieras" merely pointed out that the source used for this blog entry (SF) is a known hoax. Which makes other claims presented by said blogger extremely unreliable.

"Possibly (persons using pseudonym Vieras) also slightly admire themselves of being clever."

Not too difficult to fall into this delusion in present company.

"Also,(persons using pseudonym Vieras) if ignored/ not answered, they will be filled with glee and convinced it is because their critic was so crushing it cannot be answered."

So far the only "answer" has been name-calling. As in interacting with 10 year old children who run out of arguments.

Onhan näitä (nimimerkki)

Se mitä ihan oikeasti todellisuudessa on, saattaa olla joillekin liian vaikea uskoa, että sellaista voisi olla.

Uskon, että kun tarpeeksi pengotaan noiden vanojenkin salaisuudet paljastuvat.

Tässä ei ole nyt kyse vanoista, mutta kuitenkin hyvin uskomattomasta asiasta.

VOIKO TÄMÄ OLLA TOTTA???
www.elamakasissamme.blogspot.com

SuS (nimimerkki)

Juuri äsken näin YLEn uutisissa jutun, että uutta influenssarokotetta tullaan tästä lähtien suosittamaan riskiryhmien lisäksi myös raskaana oleville. Ei kai se tuohon liity, eihän?

Vieras (nimimerkki)

SuS,

puhuin erään etelämmässä työskentelevän lääkärin kanssa. Hän vastaa mm. äitiysneuvolan potilaista.

Lääkäri mainitsi että normaalisti tulee vähintään 1 ensiraskaus/viikko vastaanotolle. Sikainfluenssarokotekampanjan jälkeen ei ole tullut yhtään, ei moneen viikkoon, ja asia ihmetytti häntä.

Sitten juttelin toisen kunnan äitiysneuvolan vastaavan kanssa. Hän kertoi että heillä on tullut joitain ensiraskaustapauksia mutta myös yhä enemmän, paljon normaalia enemmän, naisia jotka eivät tule raskaaksi, ei sitten millään.

En tiedä vastaako tämä kysymykseesi mitenkään mutta koska se liittyy aiheeseesi niin ajattelin kertoa

Onhan näitä (nimimerkki)

Bill Gates on bisnesmiehiä ja tottakai hän haluaa rahoillaan turvata oman tulevaisuutensa, niinkuin muka muita keinoja ei olisi olemassa.

Muistattehan, että rokotteet tulivat viime syksynä tiputtain maahamme. Seurasin silloin uutisia aktiivisesti.

Minua ihmetytti mm. se, että joissain kouluissa rokotusten jälkeen sairaistuivat rokotetut ja joissain kouluissa ei. Eli olen tullut siihen tulokseen, että niissä rokotteissa on täytynyt olla eroavaisuuksia.

Luin nyt syksyllä en muista kylläkään mistä (en suomen mediasta), että yli kuusikympisille olisi kehitetty neljä kertaa vahvempi rokote flunssaan, koska miedommat eivät kuulemma ole tarpeeksi tehokkaita.

Ihmettelen, hehän ovat moneen kertaan sairastaneet flunssan ja saaneet luontaisen terveen immuniteetin. Niin miksiköhän heidätkin pitää rokottaa?

Onko niin, ettei eläkkeitä enää haluta maksaa, joten vanhemmat ihmiset pitää poistaa.

Sus

Kipeää tekee, kun tajuaa millaisessa maailmassa elämme, vaikka siitä saa kuinka paljon tietoa, sitä ei sittenkään millään haluaisi uskoa sen olevan totta, niin kova paikka se on.

Terveet nuoret 15- 21 vuotiaat naiset kuolivat saatuaan Gargasil rokotteen.
http://childhealthsafety.wordpress.com/2009/07/06/...

Hirvittää, kun ajattelee niitä upeita vauvoja, joille jo vauvaiässä pistetään vaikka kuinka monta rokotetta.

Onhan näitä (nimimerkki)

Minun piti jatkaa aiempaan kirjoitukseeni, mutta siinä ei ollut vastaus mahdollisuutta, joten laitan tähän, mitä äsken unohtui.

Tämä siis unohtui.

Muistattehan, että rokotteen kehittäneet lääketehtaat, apteekit ja rokottajat eivät ole missään vastuussa sitä, mitä rokotetuille tapahtuu?

Niin ja ruuminavauksethan on siirretty THL:lle. Luuletteko, että sieltä tullaan koskaan saamaan tietoa siitä, että rokotteet ovat aiheuttaneet kuoleman? Sitä minä en jaksa uskoa.

En nyt jaksa kaivaa esille sitä linkkiä, mutta se on ainakin pariinkin otteeseen ollut Riikan aikaisemmissa kirjoituksissa.

Arto Lauri

Mielenkiintoinen saitti! Itse asiassa en muista kuukausiin lukeneeni näin mielenkiintoista yleisötuotantoa. Kiitos Riikalle erinomaista, tällaista keskustelua aiheesta tarvittiinkin.

Niin itselläni on tosiaan liki 30v kokemukset ydinalan sisäpiiristä OL-1 ja OL-2 ydinvoimalaitoksista. Voin hyvällä syyllä sanoa, että maastamme tuskin löytyy niin syviin ydinalan salaisuuksiin porautuneita, kuin itse sisäpiiriläisenä olen ollut. Parhaillaan esim. parhaan ystäväni nettifoorumit on mm. yhteistyömme ja noiden loistavien Styrge-videonauhoitusten paineista SUPO systemaattisen laittomasti pitänyt alhaalla JO VIIKON! Paineet ydinrikollistensa suojaamiseen ovat siis uskomattomat. Sisäministeri Anne hÖlmlund on henkilökohtaisesti ottanut minuun useasti yhteyksiään kertoen TVO:n ydinjohdon, erityisesti Suomen hallintonsa olevan e r i t t ä i n huolissaan niistä ydinvoiman salaisuuksien paljastamisistani, joita neteissä uskallan kirjoittaa. Hänen tehtävänsä on kuulema:"Opettaa minut r a k a s t a m a a n ydinvoimaa!" Nyt vuosien päästä liki jatkuvien ydinrikollisten poliisiprässäämisten jälkeen en vaan ole taipunut, enkä taivu. Seuraava alustuksekseni:
----------------
-Itse olen parhaiten perehtynyt kyseiseen helsinkiläisten lintubongariharrastuksiin Olkiluodossa käyvien jäsentenne avulla. Aina aamuvarhaisesta Helsingistä asti tultiin autokoloniana keväisin erityisesti bongaamaan ensimmäisiä muuttolintuja Olkiluodon aivan länsikärjessä olevaan lintutorniin. Alueelle pääsyssä on tosin nyttemmin alkanut tökkiä.

-Kaikki alkoi siitä kun teleobjektiivilaitteillaan, kameroillaan muuttolintuparvia seurailevat helsinkiläiset alan harrastajat alkoivat kuvata miten OL-1 ja OL-2 laitoksien SAVUPIIPUN päältä alkoivat systemaattisesti satapäiset muuttolintuparvet savuten tipahdella ydinvoimalan pihoille. . .Olen itsekin useammat kerrat kauhistellut, mistä tässä ilmiössä oikeasti on kyse? Joka tapauksessa tapahtumista kuvia ottaneitten valokuvia ja filmejä virannomaiset hävittivät systemaattisesti.

Itse asiassa tilanne meni saamieni tietojen mukaan niin uhkaavaksi, että ydinturvavirannomaiset pelottelivat sulkevansa koko Olkiluodon lintutornin, jos yhtäkään kuvaa savuten putoilevista satapäisistä lintupoloista näkee päivänvalon.
----------------
-Olen siis ITSE ollut näkemässä miten satapäiset sirkkuparvet lennettyään aamulla ydinvoinmaloitten savupiippujen yli putosivat savuten pitkin pihaa. TVO:n ydinorjat väistelivät paniikissa rakeina tippuvia koviksi korpuiksi hetkessä palaneita lintupoloja, minä mukana! Pian tulivat paikalle Cekuritaksen maskein varustetut vartijat paksuin hanskoin ja jätesäkein kokoamaan todistusmateriaalit h e t i pois käskystä. Kieltäen meitä koskemasta lintupoloja, jotka olivat kuulema erittäin vaarallisia. Mitään syytä tapahtumiin EI IKINÄ ANNETTU!

Kummallisinta tässä on se, että savupiippujen ilma tulee ilmanvaihtotorvista, jotka kulkevat läpi mm. Rh-reaktorihallitilojen ja esim. tuon ilman lämpötila on siis arkisen huoneen +22 peruslämmintä ilmanvaihtoa. Todellisuudessa ydinvoimalan savupiipuista pumpataan mittaamatta lainkaan SURUTTA ulos tuollaisesta 1000MW reaktorista vuotavia kanavasäteilyjä, termivirittyneitä ilmasäteilymolekyylejä. Suunnattomat määrät 1 000 000eV/neutroni beettahajoavia neutronivuo vuotoja ja ultrasalattuja Malenkan-kuorimallin mukaista säteilyn energiaa varastoivaa arki-ilmaamme. Tritiumkaasuja ja mittareissa suoraan näkymättömiä deuteriumia myös. Itse asiassa tasollaan varovaisestikin arvioiden 1000 000 000W perussäteilyvuodon tehoilla! (Huomatkaa, että 1Ws säteilyenergiaa tappaa raavaan miehen!)

Chemtrailauksessa käytetään SAMOJA booreja, joita käytetään ydinreaktorin säteilyneutronien sieppareina. Niin ja SAMAA bariumia, jolla mm. säteilyionikaasuista poimitaan pelätyimmät raskasionit mm. vanhoissa TV-kuvaputkissa! Puolestaan esim. ruiskutuksen alumiinista emittoidaan elektroniylijäämiä poistamaan ++..ionisoituneitten kanavasäteilyn sähköistä elektronivajetta.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Onhan näitä,

tarkoitit varmaan tätä

Euroopan Komission päätös rokotteista ja vastuusta:

COMMISSION OF THE EUROPEAN COMMUNITIES

Brussels, 15.9.2009
SEC(2009) 1191 final

COMMISSION STAFF WORKING DOCUMENT

Regulatory process for the authorisation of antiviral medicines and vaccines
in the protection against Pandemic Influenza (H1N1) 2009
?.,

3.5. Specific legal provisions for the distribution by Member States

As a general rule, marketing authorisation holders are subject to liability
for the use of their products as long as they are used within the terms of
the marketing authorisation.

Member States may temporarily authorise the distribution of an unauthorised
medicinal product in response to the suspected or confirmed spread of
pathogenic agents. This encompasses pandemic situations, such as the
Influenza A (H1N1) 2009 pandemic. In such a case marketing authorisation
holders, manufacturers and health professionals are not subject to civil or
administrative liability for any consequences resulting from the use of a
vaccine when such use of an unauthorised vaccine is recommended or required
by a competent authority in response to the pandemic situation. This also
applies when the use of an authorised medicinal product, such as an
antiviral medicine and a vaccine, is recommended beyond authorised
conditions (e.g. indications, age groups). These provisions apply
independently whether a national or Community authorisation has been
granted.23

http://www.ipex.eu/ipex/webdav?191_EN.pdf

Onhan näitä (nimimerkki)

Kiitos Riikka

Tuota juuri tarkoitin.

Rokotteita ei lääketehtaat suostuneet myymään ilman, että heille ei tule mitään vastuusta mahdollisesti rokotusten aiheuttamista haitoista.

Kaikkihan muistaa, ettei rokotteita ollut kunnolla testattu ennenkuin ne laitettin maailmanlaajuiseen jakeluun.

Ja miksihän Puolan terveysministeri, joka on lääkäri kieltäytyi hankkimasta rokotteita?

Miettikää myös tuota itseksenne.

Arto Lauri

Minua alettiin pelätä mm. kun varoitin etukäteen YLE teknistä osastoa kirjallisesti peräti kahdesti, että Eurajoen YLE mastoja oli JO RÄJÄHTÄNYT samaisen beettasoihtuionisaation pilvien takia OL-1 starttivuosista lähtien! Kun olin varoittanut ennustukseni räjähti YLE Turun Kuusiston massiivinen TV-masto totaalisti! Siitä huikea 320m korkea ionipilvipalo, että se kuvattiin ilmiönä mm. Trun- sanomiin. Julkaisen nyt teille kuvan, jonka esittämisestä olen saanut banneja kymmenistä ja kymmenistä foorumeista välittömästi! Mettikää tuota 320m. korkea TVO:n tuottamaa plasmakaasuuleen katsoessanne MIKSI?
http://kuvaton.com/k/q6E.jpg
--------------
Tämä kuva paljasti ydinturvavirannomaisellemme sen mikä tappoi mm. Tshernon KOKO valvomoväen 17 min siitä kun savupiipun beettasoihtupuhallin oli sammunut. ASEA laskeekin, että ydinvoimalan savupiipun tukkeutuma TAPPAA ydinvoimalaväen 17min sisällä. Tämä on se aika minkä neutronit T½ kestävät atomin ulkopuolella Pekka Jauhon mukaan räjähtämättä.

No kuten kerroin kirjallisten varoitusteni ja mm. tämän kuvan jälkeen Sisäministeriö alkoi paniikissa vaatimaan maahamme tauotonta chemtrailerruiskutusta koska pelkäsi jo nyt 100km päässä räjähtelevien ydinvoimaloitten säteilyioniosaatiopalojen uhkaavan suurempia maamme kaupunkiväestöjä, Helsinki. Turku, Tampere, Oulu. Toki muutakin edelsi mm. tämä 269km suuruinen "keijusalamointi" Selkämeren päällä:
http://kuvaton.com/k/q6N.jpg

Tämän tapauksen kuvaaja kaapattiin kuulema keskellä Helsinkin katuvilinää väkivalloin mustaan autoon. Jonka takia näitä hallussani olevia ainutlaatuisia valokuvia ei ole kukaan uskaltanut edes julkaista:
http://kuvaton.com/k/qeY.jpg

TOKI myös tuo mystinen beettasoihtuilmiö on kyetty kuvaamaan. kaikkein kuuluisin aiheesta kertova tarkoin kiellettty kuva on muuten tässä. ja lopussa suorastaan kammottu videointi Loviisan beettasoihdustakin.
http://kuvaton.com/k/qeO.jpg

Tietoa näistä tapahtumista minulla on arkistoinnissani tietysti NSA:n mielestä luvattomat määrät. Mielelläni näitä silti jakelen ihmisten tutkittavaksi. Koska mielestäni ihmisillä on OKEUS tietää millainen ydinrikollisuus heidän henkeään uhkaa, kuten jo 1955 Albert Einstein varoitti ydinvoiman käyttäjille käyvän.
http://kuvaton.com/k/qeh.jpg
http://kuvaton.com/k/qeS.jpg
Ydinaavikoitumisesta alustukseksi vaikka tämä:
http://kuvaton.com/k/qeH.jpg

PS. Sain juuri äsken mm Oikeuskanslerin virastosta kirjelmän, koska olin kysellyt heiltä mm. tutkimuksiaan siihen ketkä tahot ovat vastuussa Suomessa nyt riehuvista chemtrailausmyrkytyksistä. Kaikille täälä kertookin jotain miten saamassani kirjeessä JOPA oikeuskanslerin virasto kuittaa olevansa t ä y s i n voimaton tutkimaan esiini ottamiani aiheita. Suorastaan hämmästyttävä tekstilainaus piti sisällään aivan käsittämättömien uhkaukaasin siitä, etteivät k y k e n e / voi tutkia TVO:n, STUK:n toimiin liittyviä asioita ensinkään!. .

Hetkonen minähähän olin peräti k a h d e s t i ennen tätä kirjettä pyytänyt selvittämään vastuullisia tahoja, jotka ovat v a s t u u s s a siitä KUKA ja MIKÄ vastaa maamme rikollisista laittomista chemtrailerruiskutuksista. . .No miettikää sitten MIKSI työparini kuvat, joihin saimme loistavaa häkellyttävää dokumentaatiota taivaankannen tapahtumista ja TVO:n lähialueitten sattumuksistamme on NYT tämän kirjeeni jälkeen olut SUPO:n systemaattisessa rikollisessa saarrossa ja paineissa jo viikon päivät! !! !!!. . .Jahas, jahas ja juuri kuulin TV 2:stä miten TVO:n työmaalta on käräytetty historiansa ensimmäisessä työmaatutkimiksessa kolmattakymmenettä totaalisen laitonta ja tekaistua TVO OL-3 mafiosourakoitsijaa! Lieneeköhän oikeuskanslerin viimein aika ruveta ihan o i k e a s t i k i n tajuta ruveta tutkimaan maahamme pesitytneitten chemtrailaamisen synnyttäneitä ydinrikollisia TVO, STUK:lla?)

Tapani (nimimerkki)

"...tappoi mm. Tshernon KOKO valvomoväen 17 min siitä kun savupiipun beettasoihtupuhallin oli sammunut."

Siis mitä ihmettä? Onko ydinsukellusveneessäkin savupiippu ja puhallin? pakko olla, sehän täyttyy neutroneilla koko vene muuten.

Oskari (nimimerkki)

Olisivatko kemikaaliruiskutukset "hätäkeino" saada hallintaan ydinvoimaloiden haittoja, jotka ovat ilmenneet vasta tätä nykyä?

Kuinka kauan näitä kemikaaliruiskutuksia on ollut?

Raijasivu jossain muualla netissä (nimimerkki)

Kiinnostuksesta haeskelin googlella Raijasivun muita kirjoituksia. Tuo seuraava oli hiuksianostattava ja toivon, että sen käsitykset eivät pidä paikkaansa. http://fi.netlog.com/raijasivu/blog/blogid=300358#...

"Anomalia, kooltaan jo (7milj. km2) Etelä-Atlantin yllä kasvaa jatkuvasti saamastaan säteilykertymälisistään maan päällä olevasta ydinvoimaloitten päästöistä."

"Alati kertyvät Maan magneettikentän anomaliamuutokset yms. koituu ihmiskunnan kohtalokkaimmaksi elämän pullonkaulaksi. USA:n tutkijat olettavat säteilykerrytysten pahenevan useita vuosituhansia tästä eteenpäin. Kunnes kerran 200 000v jaksona etenevä prosessi päättyy kokonaan mm. magneettikenttämme napaisuuksien vaihtumiseen."

Näinkö asia onkin, että ydinvoimaloiden päästöt ovat aiheuttamassa ilmastonmuutoskatastrofia, eikä muut päästöt?

Raijasivu jossain muualla netissä - osa 2 (nimimerkki)

Kauhistuttavaa luettavaa chemtraileista on myös seuraava juttu. Siitä löytyy looginen selitys myös sille, miksi venäläiset halusivat kiristää suomalaisten elintarvikkeiden tarkistuksia (missä ei muutoin olisikaan mitään järkeä). Koska siellä ilmeisesti tiedettiin chemtrail-lentojen myrkkyvaikutuksista tämän kesän satoon.
http://www.findance.com/keskustelu/viewtopic.php?p...

Arto Lauri

Olen aivan äimänä!

Kuukausimääriä kun on neteissä kohdannut silkkaa pystypoikkista systeemaattista POLIISI-sikaniskojen valheita.

Sitten yhtäkkiä tajuaa, että onhan maassamme MYÖS valtava hiljainen enemmistö, joka tajuaa mistä on kyse! KIITOS isolla kädellä! Ai mistäkö. . ? No siitä että olette o l e m a s s a !. . Tajuaa elämisiensä tarkoituksia ja pitkäksi aikaa m i k s i uniikin tietojen nimenomaan eteenpäin saaminen ohi YDIN.turvamiliisistön kansalle on mantereemme elinehto.

En valitettavasti tietojeni nojaan voi sanoa, että kauniita unia. Koska olemme A. Einsteinin ydinkertymävaroitusten sukupolvi jonka ydikannattajanosien YDIN-sekoiluista suuret uskonnot ja kulttuurit ovat jo vuosituhannet varoittanut. Ja . . niin ja NYT hyvät ystävämme alamme olemaan rajalla, että saamme sen konkreettisesti. . .no sukupolvenamme kokea. . Kohti tulevien "PUNASATEITTEN aikakausia"!

SuS (nimimerkki)

Mielenkiintoista tekstiä raija sivu ja hienoja kuvia, Riikka. Aivan samoja vanoja olen katsellut itsekin ja ihmetellyt ilta"ruskoja." Mikäli todella ydinvoimaloiden ylle pitää päivittäin kylvää jotain suojaamaan lähiseudun radiomastoja palamasta, niin miksi täällä Itä-Suomessa lennetään noita vanoja taivaalle? Eihän täällä ole ydinvoimaloita. Eikä tietääkseni tuossa rajan takanakaan. Kysyn vaan kun en tiedä.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Kuinka pitkälle siitepöly kulkeutuu tuulen mukana? Kuinka korkealle nousee?

Monen kilometrin korkeuteen, tuhansienkin kilometrien matkan.

Mitä muuta mahtaa kulkea tuulen mukana?

Vain tuulelta vastauksen saan.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Ydinvoimalat tuovat suomalaisille töitä, sanoi Pekkarinen.

Olkiluodon työmaalta löytyi tuntemattomia yrityksiä
julkaistu eilen klo 21:21, päivitetty eilen klo 22:24

Kuva: Yle
Olkiluodon ydinvoimalatyömaalta on paljastunut epäselvyyksiä. Viimeviikkoisessa yllätysiskussa työmaalta löytyi parikymmentä yritystä joista työsuojeluviranomaiset eivät tienneet mitään. Nyt viranomaiset selvittävät alihankintayritysten palkka- ja verotietoja.
Olkiluotoon on tehty tänä vuonna yli 20 tarkastusta, joista on ilmoitettu. Viime viikon yllätysisku sen sijaan oli ensimmäinen laatuaan. Silloin työsuojelutarkastajat pääsivät Olkiluodon rakennustyömaan portista parin tunnin odottelun jälkeen ja ehtivät haastatella 300 työntekijää, puolet suunnitelluista.
Silti työmaalta löytyi noin 20 yritystä, joista ei ollut tietoa. Vielä ei tiedetä, ovatko ne piiloyrityksiä. Palkka- ja verotietoja selvitellään parhaillaan.
- Kohtuullinen määrä löytyi yrityksiä, joista ei tarkastajilla eikä viranomaisilla ollut lainkaan tietoa, sanoo Lounais-Suomen työsuojelupiirin johtaja Seppo Pekkala kertoo.
Ydinvoimalatyömaalla on 4 400 työntekijää, heistä noin 3 300 ulkomaalaista, alueella toimii satoja yrityksiä ja puhutaan kymmeniä kieliä. Palkoista on vaikea saada tietoa.
- Jos työnantaja näyttää jonkun paperin, niin on aika mahdotonta sanoa, ettei tuo pidä paikkaansa, Rakennusliiton OL3-projektin yhdysmies Timo Kallio sanoo.
Valvonnan hiomista kuntoon perätään myös Metalliliitossa. Samankaltaisia ongelmia voidaan odottaa tulevaisuudessakin.
- Suurten kansainvälisten rakennuskohteiden määrä kasvaa lähivuosina. Vaikka pelisääntöjä on harjoiteltu rakennuksilla ja telakoilla, niin viranomaisten yhteistyössä on hiomista, Metalliliiton OL3-yhdyshenkilö Janne Vainio kertoo.
- Jos verottaja haluaa tietoja eläketurvasta tai poliisilta niin se on hankalaa. Lakia pitäisi tiukentaa ja sanktiot saada kovemmiksi, hän sanoo.
YLE Uutiset

Riikka Söyring (nimimerkki)

Sain aiheeseen liittyvää postia:

Enää 5 päivää aikaa nähdä netissä (Ylen areena, Teema-sarja) se järjettömän
hyvä, vaikuttava ja tyrmistyttävä dokkari "Onkalo -- säteilevä hauta"
("Into Eternity", Tanska 2010).

"Suomessa rakennetaan ydinjätteen loppusijoituspaikkaa, Onkaloa, jossa
ydinjätteiden tulee pysyä koskemattomina 100 000 vuotta. Michael Madsenin
filmi kysyy, voiko ihminen luottaa itseensä." Kesto tunti ja vartti.
Julkaistu (esitetty) 10.9., poistuu 10.10. klo 22.

Juttuun on saatu ihan oikeasti mukaan haastateltaviksi niitä
henkilöitä, joiden vastuulla ydinjätteiden loppusijoitus on ja joiden
pitäisi pystyä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Eivätkä he pysty vastaamaan
juuri mihinkään. En ole koskaan nähnyt vastuunalaisten ihmisten
osoittautuvan niin avuttomiksi lempeästi kyselevän kameran edessä. Tai
oikeastaan menettävän kasvonsa niin että rapisee. He puoliksi tajuavat sen
itsekin, mutta toinen puoli teeskentelee että eihän tässä mitään.

Onkalo - säteilevä hauta

- YLE TEEMA
- Perjantai 10.9. klo 22.00

- Asiaohjelmat
- YLE TEEMA

(Into Eternity, Tanska 2010) Suomessa rakennetaan ydinjätteiden
loppusijoituspaikkaa, Onkaloa, jossa ydinjätteiden tulee pysyä
koskemattomana 100 000 vuotta. Michael Madsenin filmi kysyy, voiko ihminen
luottaa itseensä.

--

Otanpa tästä tämän kirjeen lähettäjän nimen pois nyt kumminkin.

- Kesto: 01:15:23
- Kieli: Englanti
- Tekstitys: Suomi

- Julkaistu: 10.9.2010 klo 22.00
- Katsottu: 15067 kertaa
- Poistuu: 10.10.2010 klo 22.00

Vieras (nimimerkki)

Laitetaan linkki huvikseen kun päätin tämän katsoa :)

http://areena.yle.fi/video/1267387

Riikka Söyring (nimimerkki)

"Suomen peruskallio ei ole niin vakaa kuin on annettu ymmärtää. Ruotsalaisproffessori Nils-Axel Mörner piti siitä hyvän luennon Rauman seminaarissa ja ilmeisesti on myös kirjassaan asiaa perustellut (ruotsinkielinen kirja). Hän puhui tulevasta isosta maanjäristyksestä ja lukuisista pienemmistä sekä metaaniräjähdysvaarasta, mitä ei olla huomioitu Onkaloa rakennettaessa ollenkaan."

Tässä on vielä se, että onko Onkaloa rakennettaessa huomioitu rakennusräjäytyksiä tehtäessä mahdollisesti syntyvät hiushalkeamat/-murtumat ja niiden kautta kulkeva kondensaatiovesi. Onko huomioitu kondensaatiovettä yleensäkään ja mitä tapahtuu, jos se pääsee sekaantumaan pohjavesiin?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

Riikka Söyring (nimimerkki)

Iltasanomien linkin sisältö:

Ruotsalaisprofessori: Ei ydinjätettä Olkiluotoon!
28.08.2010 15:11

Ruotsalaisia ympäristöliikkeitä edustavan asiantuntijan mukaan Olkiluodon kallioperä ei sovellu korkea-aktiivisen ydinjätteen loppusijoitukseen.

Päätös asiasta tehtiin ilman riittäviä taustatutkimuksia, sanoo professori Nils-Axel Mörner. Hän puhuu Raumalla sunnuntaina pidettävässä seminaarissa, jossa keskitytään ydinvoiman ongelmiin.

Mörner luonnehtii Suomen päätöstä rakentaa loppusijoituslaitos Olkiluodon kallioperään oudoksi ja epätieteelliseksi.

- Löydöt osoittavat, että alueella on tapahtunut valtava maanjäristys, joten se ei voi olla tulevaisuudessakaan turvallinen ydinjätteen loppusijoitukseen.

Mörner toimii ruotsalaisten ympäristöliikkeiden yhteisen ydinjätesihteeristön Milkasin tieteellisenä asiantuntija.

Maan ystävät -yhdistyksen järjestämä seminaari liittyy lauantaina Olkiluodossa järjestettyyn mielenosoitukseen.

Ovaali Vikavirtasuoja (nimimerkki)

Mikäli todella ydinvoimaloiden ylle pitää päivittäin kylvää jotain suojaamaan lähiseudun radiomastoja palamasta, niin miksi täällä Itä-Suomessa lennetään noita vanoja taivaalle? Eihän täällä ole ydinvoimaloita. Eikä tietääkseni tuossa rajan takanakaan. Kysyn vaan kun en tiedä.

Sama mietelmä minulta!

Oskari:Kuulin että vuonna 2005 olisi aloitettu kemikalisoida taivasta oikein toden teolla,en tiedä varmasti.

Hyvä kun sai vieras purkaa mieltään minullekin.

Riikka Söyring (nimimerkki)

TIEDOTE

Tiedotusvälineille 7.10.2010

EU laillisti suomalaisten työehtojen polkemisen

Alati keskeneräiseltä Olkiluodon LOL 3 -ydinvoimatyömaalta löytyi
yllätystarkastuksessa parikymmentä yritystä, joita siellä ei pitänyt olla.

Olkiluodon työmaan joidenkin työntekijöiden on todettu tekevän töitä kahden
euron tuntipalkalla. Hankkeen johtoporras kuitenkin kiistää polkuhintaisen
työvoiman käytön. Suomen kieltä taitamattomat ja pienen palkkansa tarvitsevat
työläiset eivät luultavasti astu julkisuuteen kertomaan kohtaloistaan.

Eräs rakennusmies kertoi pääkaupunkiseudun rakennusurakoista. Hänen
mukaansa sellainen pienyritys, joka maksaa tunnollisesti arvonlisäveronsa ja
työnantajamaksunsa, ei pärjää tarjouskilpailuissa. Ulkomailta toimivat ja
halpatyövoimaa käyttävät yritykset eivät useinkaan hoida vaadittuja
velvotteita. Kun työ on tehty ja olisi maksujen aika, yritys on saattanut
lopettaa toimintansa. Samat tekijät usein jatkavat uuden yrityksen turvin.

Suomalaisin päätöksin ei voida estää vuokratyövoimaa käyttäviä ulkomaisia
yrityksiä toimimasta Suomessa. Ei voida myöskään vaikuttaa näiden
yritysten työntekijöiden palkkaukseen.

EU:n lainsäädäntö on mahdollistanut nykyisen tilanteen ja suomalaisten
työehtojen polkemisen. Harmaa talous on saanut uusia tummempia sävyjä.
Suomalaiset viranomaiset ovat voimattomia.

Päättäjät eri puolueissa paheksuvat tilannetta ja vaativat toimia asian
korjaamiseksi. Yhdestä asiasta ei kuitenkaan ole kuulunut keskustelua.
Siitä, kuka säätää lait ja keiden ehdoilla se tehdään.

Niin kauan kuin suuryritysten etuja ajava EU määrää lainsäädännöstä, ei
ole näkyvissä muutosta inhimillisempään ja oikeudenmukaisempaan
suuntaan.

Työehtojen polkeminen on tätä päivää. On suomalaisten asia päättää,
haluammeko että se on myös tulevaisuutta. Niin ei tarvitse olla.
Muutos ei kuitenkaan tule itsestään, vaan se on tehtävä.

Antti Pesonen
Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja

Esko Kastinen

Ei yllätä laittomuudet; niihin on tässä maasssa totuttu. Mutta harmaata taloutta huomattavasti enemmän arveluttaa se, millaisia virheitä voimalan rakentamisessa on tehty ja tehdään. Ei tuollaista sirkusta (kymmeniä eri kieliä puhuvia ihmisiä ja kyseenalaisen moraalin omaavia yrityksiä) hallitse tosiasiassa kukaan ja kyseessä on kuitenkin rakennelma jonka pitää olla joka kohdastaan A1-luokkaisesti rakennettu.

Aika uskalias on se, joka tuon helvetinkoneen vihreää nappia ekana painaa. Ehdotankin että avajaistilaisuuteen pitää osallistua jokaisen ydinvoiman puolesta äänestäneen kansanedustajamme.

E.K.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Joo, kannatetaan!!! Annetaan niille myös okt-tontti siitä vierestä, jossa on pakko asua tai ei saa palkkaansa ulos. Saisivat tuta millaista on olla vastuussa päätöksestään :D

Arto Lauri

Pari alustuskommenttia. Sen järkytykseni jälkeen, kun huomasin, että Söyringin loistava foorumi oli ihmeekseni y h ä pysynyt punaniskaisten sisäministeriön liiankin tuttujen tietoterroriensa sulkujen ulkopuolella!
--------------
- Ydinvoimalan voi mallintaa mielessään ikäänkuin auringon valoksi taivaalla. Riippumatta siitä onko reaktorin kuoressa 1m tai peräti kolmattakin metriä paksuja ns. "kosmeettisia säteilysuojavalleja", niin niistä . . Nyt penkistä kiinni lentää läpi kuin auringonvalo kaikkin suuntiinsa loputon kirjo mittaamatta tarkoin jätettäviä yli 50kpl erilaisia säteilyvarastoitumaenergioitaan. Esimerkiksi suoraan lennosta säteilykirjoaan vaihtavaa antineutriinosäteilyä tuollainen 1000MW perusreaktori syytää e s t e i t t ä ympäristöönsä n. 540MW tehollaan. Siitä mielenkiintoinen mittaamaton säteilytyyppi, että osuessaan arkiatomin protoniin tuottaa tappavan 1 000 000eV gammasäteilypurskeen. Mutta STUK ei piittaa, koska IAEA on kansainvälisesti vaan sopinut, ettei moisia kannata edes mitata, saati säteilyturvaluokittaa! Tämä säteilykirjo on siinäkin mielessä kiinnostava että TVO tuottaa sitä aina Australiaan asti valtoimenaan maapallon LÄPI! . .Tälle säteilytappajalle siis on aivan turha edes kuvitella mitään suojakeinoa. Olemme siis kaikki saamassa tätäKIN sätilylajia 450kpl eri reaktorista. Japanissa muuten tätä reaktorien neutriinosäteilyä mitattiin yli 200km päässä olevista ydinvoimaloista kalibroitaessa neutriinomittareitaan maan läpi!

- On näitä säteilylajeja tosiaan tiedossani yli 50kpl ja siitä vinkeitä, että nykyaikainen säteilyturvan TLD-dosimetriat esim. ydinvoimaloissa kykenevät suoraan mittaamaan korkeintaan 3-4kpl näistä! Tuntuu uskomattomalta, mutta näin ydinala on siis sekoillut yli 60v ns. turvarajojaan. Mitä tulee esitettyihin itärajamme ydinvapausalueolettamiin. Niin esim. Loviisan 10-kertaa todellista suurmmaksi tiedettyjä neutronimääriä lentää läpi perusmetsiemme ja talojemme 15minuutissa Utsjoelle. Jossa ne räjähtävät kukin kuin täsmäpommit. 1 000 000eV/n beettahajoaminen vapauttaa beettaelektroneja, mitareissa näkymättömiä protonisäteilyja ja muuta jännää neutriinojen säteilyterveistään.

-Maailman pelätyin aine, mitä voi olla on antiaine. Sen osuessa mihin tahansa alkuaineeseen muuttuu suoraan uhriaine puhtaaksi säteilygammaamiseksi. Mielenkiintoinen mittareissa niinikää näkymätön antianereaktio murskaa tieltään siis mitä TAHANSA! Ja tutusti tuolista kiinni, tämäkin ultrasalattu energiallinen massamurhaaja vastaa OL-1 ja OL-2 laitosten kaltaisten ydinvoimaloitten energiatuotannosta luokkaa n.3%! Kuulitte aivan oikein antiaine, joka megavaarallisuutensa takia ei voida varastoida missään kiintoaineen sisässä, koska mikään ei sitä sisälllään kestä, muhittaa 1000MW perusreaktorista luokkaa 30 000 000W peruspolttotehot yötä päivää. Mutta kun kansan EI vaan anneta tietää näistä niin hyvin on puhdasta, turvallista ja hallinnassa, onhan? Toki perusreaktorissa on mm. niin "tiivisenergistä" säteilytyyppiä, että osuessaan kiintoaineeseen se muuttuu s u o r a a n fyysiseksi kiintoaineeksi. Terminä tunnetaan, jos halutaan tutkia lähemmin Googleen "parinmuodostus" kertoo miten tämä mittareissa näkymätön säteilykirjon megatuhoja liikehtii ydinvoimaloissa. No tämä nyt on ihan pintaraapaisuja siitä mitä ydinsalaisuus OIKEASTI ammattitasollaan kuiskii. Mutta on tässä alustusta.
---------------
Ihan toinen asia. Täällä ihmeteltiin miksi HAARP kurkoittelee yläionosfääriimme? Tästäkin löytyy selite jo 1970-luvulla käsiin räjähtäneeseen nyt totaalivaiettuun OTSONIKATOON! 1970-luvulla ydinvoiman lisärakentelun takia alettiin valtaviin uraanin jatkojalostamojen tekoon. Tuollaisia 3 0000ha kokoisia 3 000MW uraaniheksafluorijalostamoja tehtiin kuin sieniä sateella. Oli vaan yksi pikku ongelma, ne toisinaan räjähtelivät! Kun mitä tahansa perusalkuainetta säteilytetään se muuttuu salatun ruotsalaistutkijan Edlerin tutkimiksi "yli-ionisoituneiksi säteilyioniplasmakaasuiksi". Siitä mieletön aine, että palaa. Eikä millään perussavulla. Vaan aine on niin yliagressiivista, että palaa RÖNTGENÖIDEN! Jopa happi näin palaa hapessa. (Tämäkin salainen säteilylaji, "kanavasäteily" oli ultratarkoin totaalibannassa 80vuotta! Kunnes sen polkaisin tuikituntemattomine J.J. Thompsonlaitteineen yms.julkisuuteen. Laukomaan ydinherroille vaikeita vatsoja.)

Isotooppilaitoksien ylifiksut ydinherrat päättivät sitten suojata palamattomalla kaasulla palavia laitteitaan ja uraaninsa , yllätys, yllätys kuululla FREONILLA! Mukava liki palamaton turvallinen aine uraanijalostamoihin. Säteily silpoi sitä toki piloille lennosta prosesseissa, mutta sitä voitiin 1970-luvun reiluun henkeen ajattaa POIS surutta laivanlasteittain haaskuun ilmaan! Tapa yleistyi räjähdysmäiseksi ydinalan standardiksi kautta maailman. No mutamassa vuodessa tajuttiin isotooppijalostamojen tuhoavan otsonisuojamme totaalitappavasti. Tuli kiire tehdä julkisuudessa 2/3 osa maailman freoneista käyttävät isotoopijalostamot syyttömiksi suuren kansan silmiin. Vahinko tajuttiin ja rummutus siviilien "aerosolirikoksistaan" päästettiin julki. No aerosolikaasut vaihtui siviileissä hetkessä pois freoneista. Nyttemmin maailman freoneista meneekin sitten hiljaisuudessa 99% ydinvoimaan ja koko otsonikatastrofi poistettiin lehdistöstä ketään kinnostamattomana kuplintana. Lue tästä.
http://kuvaton.com/k/q7s.jpg

Pieni ongelma tässä on nyt se, että otsoniongelma kasvaa YHÄ! Vuodesta toiseen näennäisen 30v freonkiellon alla ydinvoimalaitoksista surutta ilmaan päästetty freonmeret nakertavat yhä otsonia. Antarktiksen otsoniaukko on vuosi vuodelta isompi ja lehdistö on ihmettelevinään m i k s i? )Ydinvoimaloitten takia käyvien isotoopijalostamojen freon- synti painaa norsun lailla taustalla hallitsemattomana ja jotain on yritettävä. Sillä eihän takavasemmalla pörrääviä ydinvoimaloille elintärkeitä isotoopierotinten freontuottolaitoksia VOI PYSÄYTTÄÄ! Eihän se nyt sovi järkeäkäyttää! Yläilmakehän happea voidaan toki tuhon korvaamiseksi epätoivoisesti koettaa polttaa O2 moodistaan O3 otsoneiksi, mutta se vaatii yläilmakehään lentokoneita ylemmä valtavat määrät SÄTEILYRADIOAALTOENERGIAA. No HAARP tuli ydinalan verotukiaisin kuin tilauksesta polttelemaan meille väljähtyvää uutta OTSONIKATTOA ionosfäärimme tilkkutäkin ompelijana. HAARP vaatii toki mielettömät energiamäärät. Mutta USA keksi Alaskasta valtaisan hyödyntämättä jääneen kaasukentän. Nyt USA siis polttaa valtavalla hiilidioksidituotolla Alaskan kentällään meille hengenpitimiksi säteilykasvujen terrorisoimaa otsoniotuotosta. Mutta ei tässä toki kaikki!

Tajuttiin, että ydinvoimalan päällä oleva ++..ionisoituneet 10km korkeuksiin kohoavat ilmakehän säteilyvaurioiden säteilyionisaatiokertymien hallitsemattomat meret ovat kohonneet freoniakin MERKITTÄVIMMIKSI otsoniaukkojen tekijöiksi kautta maapallon. Myös sadantaa estävinä "ydinaavikoittajina" enemmän kuin megatuhoisiksi osoittautuen. Eikä tässäkään kaikki. Nyt on mm. USA:ssa alkanut 77kpl maailman suurinta ydinjätevarastoa sponttaanisti fissioiden tuottamaan hallitsemattomia määriä plutoniumia. Ja mikä pahinta prosessi uuttaa rajattomia vuoria säteilystä ionisoituvaa arki-ilmakaasua yläilmakehäämme kasautumaan. Ongelma hallitsemattomuus tajuttiin luokkaa 2003 eteenpäin kun mehiläisistään USA hetkessä menetti 93%. Syynä oli se, että yläilmakehäämme kasautuvat Albert Einsteinin jo 1955 varoittamat ikuisen energiansa pysyviksi tiedettyjen säteilyenergiafotonien kertymät synnyttävät valtavia sähköpurkauskenttiä yläionosfääreissämme. (A.E. lausui, kuulut sanansa. "Kun mehiläiset ympäriltämme katoaa on ihmiskunnalla elinaikaa ENÄÄ mutamia vuosiaan!" Lause jonka julkituonti laukaisee tutusti POLIISI-bannit hetkessä! Kun luette juttujani niin oivallatte viimein myös miksi tämä lauserakenne on tiedotusvälineissämme ydintotalitärismin vaalima TABU.)

Jotka säteilyenergian ionosfäärikenttämuutokset magneettivirtakenttämuutoksin sotkevat mm. mehiläisten herkkää magneettisuunnistusta. Kolmannes tässä maailman ruuantuotannosta menee ydinvoimasta katkolle ja muuta ydinrikoshaittaa toki. Tosiaan 1955 Albert varoitti tästä matemaattisen varmasta ihmiskunnan tuhovaarasta ydinvoimansa käytöstä. Hän laski JO 1930-luvuilla Alamosissa monenko vuosikymmenen ydinvoimatuotantojen jälkeen typpikehämme muuttuu kriittiseksi massaksi ja palaa hapen kanssa valkean kuolemansa pulverina maan pintaamme. IAEA ja USA:n halitus piti tällaisia ydintotuuksia (laillani) kertovaa Alberttia kotiarestissaan väkivalloin vuosia loppuelämänsä ja kaikki olikin olevinaan hyvin vuosituhannen vaihteeseen. (Näistä jutuistaan meikäläinen on POLIISI-banninsa raastanut, kuka edes yllättyy. Totuus on ydinherrojen pahin vihollinen rikoksiaan paljastaessaan.) Vuosituhannen vaihteella alati kertyvä vääjäämätön totuus ydinvoimasta ei enää mahtunut NSA-maton alle piiloon. Nyt sitten ydinherramme toki tietävät tappavan ydinvoimansa käyttäjämaailman, mutta paskaako se moraalittomia herroja painaa, kun a i n a voi totuutta venyttää piiloon lisäämälä tietokontrolloivien POLIISIEN määrättömyyttä. Tieten sulkemalla läpi korruptoiden lehdistöltä faktat. Kun kaikki ydinvaltiorikollisuudessa vääjäämättä romahtaa on herroilla omat säteilysuojapunkkerinsa, kun taivaanpalo . . .no miettikää i t s e!. . .

SuS (nimimerkki)

No siinäpä uhkakuvaa. Kumma kyllä, mielenrauhani ei järkkynyt. Uskon vakaasti samoin kun eräs nimimerkki "Vieras" tuolla ylempänä että Muutos on tulossa. Ja tämän jälkeen se ei voi olla muuta kuin muutos parempaan päin :)

Älkää ihmiset alkako pelätä. Elämä on. Se ei pääty vaikka kaikki muu päättyisikin.

FET (nimimerkki)

Jahas ja h u p s i s t a, Riikkan oivahenkisestä foorumista näytti ponnahtaneen päivässä koko maamme SUOSITUIN lukukohde.)
Eli kyllä kansa näistä ydinrikollisten toimista myös haluaa kuulla ohi 40% korruptoitujen sensorien!

Ainakin minulle oli totaalinen yllätys, että aina käärmeensappeaan sylkevät ydinrikollisten hyysääjät eivät saaneet tätä foorumia asiateksteistäni huolimatta nurin. Johtuneeko sitten siitä, että ydinrikollinen TVO sai muita kireitä, eli POLIISIvieraita ja haukuttiin raikkaasti tänään maamme suurrikolisesksi aina eduskuntaa myöten?

*Vaan sitä ennen katsokaa tämä. Kaveri on juttunsa takia ollut jo toista viikoa SUPO:n määräämässä saarrossa. On mitä i l m e i s e m m i n päässyt AIVAN LIIAN LÄHELLE, (laillani), ydinrikolliosten toimista! No katsokaa mitä kaveri sai NSA saarroksestaan huolimatta "kirjein mulle uitettua": Öö. . meinaan aika Täsmäohjus:
Tässä uusi tykkivideo:
http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

On kemikaalivana-aiheinen, mutta TYKKI! Eli eiköhän ydinmiehetkin pelolla katso salaisten operaatioiden paljastumisia...
---------------

Syytteessä SUURrikolliskampus TVO/Katainen.

YLE TV1 07.10.2010.
Rajamäki, Tennilä uskalsivat nostaa viimein kissan pöydälle. Puhuen maamme tunnetumman suurrikollisen TVO:n eilen 06.10 paljastetut vuosia hallituksemme POLIISIvoimin salassa suojellut orjakaupat eduskunnassa julki. Puheenvuoroissa oli jo aiemmin käynyt selväksi, Olkiluodossa pääurakoitsija TVO kantaa 100% kaikki, korostan k a i k k i vastuut näistä löydetyistä mm. 20 kpl laittomista alueilleen pesiutyneistä, palkkaamistaan rikosyhtiöistään.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Kirosana mikä video! Järkyttävää.

Finavian tyyppi oli epätarkka, kyllä häneltä on asiasta kyselty. Tunnen itse henk.koht. kaksi kyselijää.
Ja yötä myöten kysyn minä. Kirosana!

Asiasta toiseen. Sisäministeriössä on voinut olla tosiaan muita kiireitä. Heidän ja Anne Holmlundin toiminnasta on tehty rikostutkintapyyntö, aivan muista syistä tosin kuin chemtrailsien takia.
Olen nähnyt ko. tutkintapyynnön.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Olen lähettänyt Finavialle tiedustelun oudoista vanoista.

Vieras (nimimerkki)

Hieno teko muuten Rajamäeltä. Kaveri sai kirskuvat palautteet syytetyltä Kataisen edustamasta ydinrikollishallinnosta. Toki myös vieressään istuvalta myrkynsyönneeltä Pekkariselta. Jatkoon on syytä seurata tarkkaan jatkoja. Tekeekö avoimesti suurikollisen hyysääjätahoksi suorassa TV-lähetyksessä paljastettu SUPO Anne hÖlmluneineen syytteet raskaana kantavat POLIISI-rikolllisensa "kotikäynnin". Painostaakseen esim. Rajamäkeä ajatuksineen vaikenemaan. . ? Ainakin MINULLE hÖlmlund-POLIISISTOT teki TVO-ydinpaljastuksistani juuri noin! Ja mihinkä koira kapistaan pääsisi?

Itse asiassa niin hieno kyselykeissi eduskunnasta, että sai ydinaisankannattajaksi parjatun Kataisen räjähtämään silmittömästi TV-yleisön edessä oikein veret seisauttavan kunnolla. Täytyy myöntää, nauroin kippurassa. Miten housut kintuista yllätetty Kataisen toimettomat, kädettömänä TVO:n rikosten edessä vuosia olleet POLIISIVIRANOMAISET, ja niinikää samalla kädettömäksi avoimesti haukuttu Anne hÖlmlundin ydinrikollisten pääsuojeluosastot saivat täysilaidalliset.

Kataiselta paloi käämit TV:ssä TVO:staan niin näyttävästi, että möläytti Rajamäkeä suorassa lähetyksessä hÖlmlundin poliisitoimiuhasta sanomista faktoistaan! . .

[b][color=red]Mutta, mutta annas olla. Katainen sanoi paineistettuna, että TVO:n ydinrikolliset orjatoimet menevät nyt LYHENTÄMÄTTÖMÄNÄ JO TODETTUNA RIKOKSENA SUORAAN POLIISITUTKINTAAN! [/color] [/b]

[color=navy]Kuvaavaa asian saamalle painoarvolle eduskunnan tapahtumille. Hetken päästä tästä MTV uutisoi, että tehdyistä lukuisista paljastuksista olivat paineet nousseet punaiselle m y ö s mm. YDIN-rikollisia hyysääväksi epäiltyyn Oikeuskanslerinvirastoon päin! Mielenkiintoista tässä on huomata, olen itse a i n a todennut aitoon, rehelliseen tyyliini TVO:n olevan ydintoimissaan suurenluokan ammattirikollisia. Oli oivaa havaita, että sen sanovat NYT JULKISESSA TV lähetyksessä lisäkseni, Rajamäki, että KATAINEN! Odotamme syystä Kataisen pitävän lupauksensa ja todettu RIKOLLINEN TVO pannaan vuosien jatketuista rikollisista toimistaan ihmisyyttä vastaan vastaamaan oikeuteen. Mielellään koko RIKOLLINEN, terroristaan käräytetty YDINALA SURUTTA NURIN![/color] 8)

Riikka Söyring (nimimerkki)

Josta sisäministeriöstä tuli mieleeni että tämä saattaa kiinnostaa

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010...

Tämmöttis meil tääl Suomes, oikeusvaltios ;)

Valitan, että teksti on pötkööntynyt vaikeasti luettavaksi silloin kun US muutti blogit puheenvuoroiksi ja siirsi ne.

Vieras (nimimerkki)

Kiitos Riikka S. Asiallinen näyte siitä miten syvällä moraali Suomen , maailman korruptoituneimmilla viranomaisillamme ui. Nyt tuli siis vahvistettua sen mitä olen kauan tiennyt. Maamme e h d o t t o m a s t i suurimmat rikollisemme ovat tosiaan tunnetusti 40% korruptoituneet SUPO/ STUK ydinturvavirannomaisemme ja POLIISIVIRANOMAISEMME!

En voi sanoa, että olen hämmästynyt näkemäni todistusvoiman jälkeen siitä systeemirikollisuudesta jonka Anne hÖlmlund rikoskolonialismiiinsa on todistetusti kyennyt hetkessä luomaan. Mielestäni KOKO POLIISISTO olisi pantava systemaattiseen korruptioepäilyjen tutkinnan alle. Kyseisethän sekoiluillaan vaarantaa kokonaisen valtiomme olemassaolot!

. (nimimerkki)

eiköhän Uuden Suomen blogifonttia kohta taas pienennetä ,kun on näin kuumia aiheita..

Riikka Söyring (nimimerkki)

Voip olla että pienennetään blogifonttia...hehee.

Johan US on ollut nettihyökkäyksen kohteena. Kiintoisaa kyllä hyökkäyksen kohteena olivat vain muutama kymmenen bloggaajaa jotka kirjoittivat poliittisesti epäkorrekteista aiheista ja Suomen ihmisoikeusrikkomuksista ;)
Pelkkää sattumaa luonnollisesti. Sekin, että iso hyökkäys sattui kun H1N1-rokotteiden ainesosasisältöä selviteltiin.

Vaan toistanpa tässäkin tämän: Sisäministeriössä on voinut olla tosiaan muita kiireitä. Heidän ja Anne Holmlundin toiminnasta on tehty rikostutkintapyyntö, aivan muista syistä tosin kuin chemtrailsien takia.
Olen nähnyt ko. tutkintapyynnön.

Vieras (nimimerkki)

Arton ydinfaktaa lehdissä!

Usein minulta kysellään foorumeissa, miksi luulen materiaalini kiinnostavan nettilukijoita. En minä toki mitään l u u l e vaan tiedän. Oikeasti on aina jännää kuunnella milloin radiosta, milloin TV:stä, lehdistöistä poimintoja siitä mikä "juttuni foorumeilta" innokkaat lukijani ovat poimineet julkaisujensa pohjaksi. Otetaan nyt esimerkki. Tiede foorumeilla olen pelätyintä mahdollista materiaalia, mitä kuvitella saattaa. Miksi näin? Koska juttuni TIEDETÄÄN ydinalassa laajasti olevan niin totta, että ne ON otettava vakavasti! Ja kuinka vakavasti! Syyskuulla mm. STUK:n pääjohtaja Laakso ruoski aivan surutta mm. ydinalan edesvastuutonta tapaa kertakyttää tuhlaten maailmamme selkärankaa, eli kierrätetyksi tarkoitettuja ehtyviä metallivarojamme. Aihe jota olen uskollisesti tuonut ydinalan kritiikin kärkenä jo esiin pitkään ja hartaasti. Nyt tilanne on ryöstäytymässä kertakäyttömetalliensa suurtuhlarien Akilleen kantapääksi! Maailmamme tuhoutuu, jos ydinalan annetaan hävittää kierrätysmetallitonnistojamme surulliseen nykytyyliin STUK- johtaja ärhenteli juttujani kuultuaan.

Otetaan esimerkki vaikka 2010 ilmestynyt Tieteen kuvalehti. Jossa varovaisesti kierrellen esiin kaivetaan syitä STUK- johtajien intoon esiin ottamiini metallituhojen mahdottomuuksiin. Kyseenalaistin mm. Posivan ja TVO:n YVA:ssa sitä miten Posivan jo pelkkä Onkalointiinsa suunnittelemien tuhansien kuparikapselien kertakäyttökupari edustaa 33 333-kertaa kierrättämättä jätettynä uskomatonta 128 sentin/kWh lisämegamaksua Suomen jokaiselle ydinvoiman tuotetulle kilowattitunnilleen. Posivan johtaja Reijo Sundellille tieto oli enemmän luin isku vasten kasvojaan ja mykistyi sanomastani totaalisti. T.K. No:12-10. Alkuainevarat hupenevat. Alkuaineittemme riittävyys on vaakalaudalla. Monet harvinaistuvat alkuaineemme saattavat yksinkertaisesti loppua, jos niitä ei aleta säästää tehostamalla kierrätystä ja kehittämällä niille vaihtoehtoja. Alkuaineita ei tule lisää. Monet aineista ovat niin harvinaisia, että uusia esiintymiä etsitään kiivaasti joka puolelta maailmaa. Esim. käsiin JO loppuvia: Indium, tantalin kysyntä on lisääntynyt hurjasti 2000-luvulla. Nestekidenäytöt, kännykät. Neodyyni 60-Nd, helium 2-He,(pakenee avaruuteen), fosfori 15-P (elämälle välttämätön), litium 3-Li,(tulevaisuuden polttoaine mm. akkuina), platina 78-Pt (katalysaattoreissa.) jatkuu. .

Vieras (nimimerkki)

Arton ydinfaktaa lehdissä!

Usein minulta kysellään foorumeissa, miksi luulen materiaalini kiinnostavan nettilukijoita. En minä toki mitään l u u l e vaan tiedän. Oikeasti on aina jännää kuunnella milloin radiosta, milloin TV:stä, lehdistöistä poimintoja siitä mikä "juttuni foorumeilta" innokkaat lukijani ovat poimineet julkaisujensa pohjaksi. Otetaan nyt esimerkki. Tiede foorumeilla olen pelätyintä mahdollista materiaalia, mitä kuvitella saattaa. Miksi näin? Koska juttuni TIEDETÄÄN ydinalassa laajasti olevan niin totta, että ne ON otettava vakavasti! Ja kuinka vakavasti! Syyskuulla mm. STUK:n pääjohtaja Laakso ruoski aivan surutta mm. ydinalan edesvastuutonta tapaa kertakyttää tuhlaten maailmamme selkärankaa, eli kierrätetyksi tarkoitettuja ehtyviä metallivarojamme. Aihe jota olen uskollisesti tuonut ydinalan kritiikin kärkenä jo esiin pitkään ja hartaasti. Nyt tilanne on ryöstäytymässä kertakäyttömetalliensa suurtuhlarien Akilleen kantapääksi! Maailmamme tuhoutuu, jos ydinalan annetaan hävittää kierrätysmetallitonnistojamme surulliseen nykytyyliin STUK- johtaja ärhenteli juttujani kuultuaan.

Otetaan esimerkki vaikka 2010 ilmestynyt Tieteen kuvalehti. Jossa varovaisesti kierrellen esiin kaivetaan syitä STUK- johtajien intoon esiin ottamiini metallituhojen mahdottomuuksiin. Kyseenalaistin mm. Posivan ja TVO:n YVA:ssa sitä miten Posivan jo pelkkä Onkalointiinsa suunnittelemien tuhansien kuparikapselien kertakäyttökupari edustaa 33 333-kertaa kierrättämättä jätettynä uskomatonta 128 sentin/kWh lisämegamaksua Suomen jokaiselle ydinvoiman tuotetulle kilowattitunnilleen. Posivan johtaja Reijo Sundellille tieto oli enemmän luin isku vasten kasvojaan ja mykistyi sanomastani totaalisti. T.K. No:12-10. Alkuainevarat hupenevat. Alkuaineittemme riittävyys on vaakalaudalla. Monet harvinaistuvat alkuaineemme saattavat yksinkertaisesti loppua, jos niitä ei aleta säästää tehostamalla kierrätystä ja kehittämällä niille vaihtoehtoja. Alkuaineita ei tule lisää. Monet aineista ovat niin harvinaisia, että uusia esiintymiä etsitään kiivaasti joka puolelta maailmaa. Esim. käsiin JO loppuvia: Indium, tantalin kysyntä on lisääntynyt hurjasti 2000-luvulla. Nestekidenäytöt, kännykät. Neodyyni 60-Nd, helium 2-He,(pakenee avaruuteen), fosfori 15-P (elämälle välttämätön), litium 3-Li,(tulevaisuuden polttoaine mm. akkuina), platina 78-Pt (katalysaattoreissa.)

jatkuu. .

Vieras (nimimerkki)

(Kummasti vaan alkoi näköjään SUPO juttujani poistamaan lennosta!)

Osa 2.
Muita rajattuja ehtyviä: kromi 24-Cr. Gallium 31-Ga. Germanium 32-Ge. Kadmium 31-Ga. Indium 49-In. Antimoni 51-Sb. Telluuri 52-Te. Hafnium 72-Hf. Tantali 73-Ta. Volframi 74-W. Ydinvoima jos mikä on tunnettu metallien massiivinen tuhoaja niin lista jatkuu t o k i ydinvoimasta tutumpiin kertakäyttötiuhoävitettyihinsä, mm. reaktorimyrkkytuotteella samarium 62-Sm. Europium Eu-63. Terbium 65-Tb. "Nykyisin tunnetaan 118 alkuainetta. Niistä vain järjestelmän 82 ensimmäistä on vakaita. Alkuaineet, joiden järjestysluku on vähintään 83 tai suurempia ovat radioaktiivisia ja ne hajoavat muiksi alkuaineiksi- osa sekunnin murto-osassa. Siksi käytännössä käytettävissä on v a i n noin 80 alkuainetta". Hetkinen, hetkinen1 ai lehti lähtee tässä liikkeelle faktasta, miten k a i k k i maailman keskeisimmät ydinpolttoaineet, uraanit, toriumit, plutoniumit, poloniumit, radiumit, amerikiumit, no ylipäätään kaikki mitä reaktoreissa parhaillaan muhivat ovat JO niin menetettyjä luonnonvarojamme, ettei niistä kannata artikkelissa edes keskustella! Samaan singotaan aktinidit ja vastaavat. Eikö tosiaan ydinvoiman keskeisimmät 2008 eteenpäin niin ikään hiipuvina energialoisioina energianegatiiviset ydinenergiametallit ansaitse edes luettelointia? Koska tilanne koetaan JO menetettynä pelinä! Lehti jatkaa:" Uudelleenkäyttö on avainasemassa. On otettava oppia luonnosta ja luotava tekniikan kiertokulku. Usein voidaan lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska kierrättämällä säästetään myös energiaa. 95 % energiasta säästyy, jos esim. alumiinia käytetään uudelleen. (Energiaintensiivinen alumiinin kertakäyttö on ydinalan perusrikoksia myös!) Tietyistä alkuaineista tulee joka tapauksessa pulaa, koska kaikkia ei voida korvata muilla aineilla. (K a i k k i kuumottuu ydinvoiman kertakäyttö- metalleihin tässäkin uhkaukaasiartikkelissa! Viestini o n siis kohdannut kuulijakuntaa ja kantaa hedelmää!) Epätoivon murentama heittääkin oljenkortenaan, ydinvoiman tuhoamaan haetaan megakalliilla pakolla hätäratkaisuna avaruusmalmeista!
------------

J.J. Thompson viimein julkisuuteen!

*Aihe joka esiin ottamiseni takia räjähti maailmasta uskomattoman kauan 80vuotta kestänyt totalitäärinen ydinrikolisten peittelyn omertat. Tällaiset julkisaantoni jos mitkä pistävät työni valovoimaisuuden maassamme aivan poikkeuksellisiin tasoihinsa. Itse asiassa j u u r i tällaiset saavat SUPO-miliisien yöt hien, ja kauhuntäyteisiksi.
http://kuvaton.com/k/qsT.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qsT.jpg[/img]

http://kuvaton.com/k/qsW.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/qsW.jpg[/img]

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tiedä tuosta Suposta, US:ssa on toisinaan viive kun sivuilla on ruuhkaa.
Omatkin kommenttini omalla sivullani joskus jäävät odottamaan ennen kuin ilmestyvät näkösälle.

---------------------
Demokratian sietämätön keveys:

"Euroopan Yhteisöjen Tuomioistuin"

Published: 12:00AM GMT 07 Mar 2001

~Euroopan yhteisöjen tuomioistuin päätti eilen, että Euroopan Unioni voi laillisesti tukahduttaa poliittisen kritiikin joka kohdistuu sen instituutioihin ja johtaviin poliittisiin hahmoihin,pyyhkäisten yli Englantilaisen Common Law (Common law on tuomioistuinten ratkaisuista muodostunutta oikeutta. Pääasiassa se on lähtöisin korkeimpien tuomioistuinten ennakkopäätöksistä, joita noudatetaan myöhempiä juttuja ratkaistaessa) käytännön ja Eurooppalaisen 50 vuotta käytännössä olleet siviilioikeudet. Euroopan tuomioistuin totesi, että Euroopan Unioni oikeutti erottamaan Bernard Conollyn, Brittiläisen ekonomistin, 1995 koska tämä oli kirjoittanut kriittisesti Euroopan rahaliitosta otsikolla Euroopan mätä sydän.~

Vieras (nimimerkki)

Chemtrailit sisältävät erittäin myrkyllisiä aineita kuten TRIMETYLALUMINUM Oxide 1000 GRIT, lyijyä, BARIUM Cloride HG/T 1617- 2008, seleeniä, arsenikkia,
Yhdysvalloissa eräs yksityishenkilö oli löytänyt maahasta chemtrailjätettä ja vei ne laboratoriotesteihin ja niistä selvisi, että ne sisälsivät hyvin myrkyllisiä aineita.

Markus Lehtipuu

Kylläpä oli massiivinen määrä debattia!

Olin tämän jutun ilmestymisen aikana muualla, ja muutenkin olen vieraantunut tuoreesta debatista. Toukokuussa olin "tulessa", kun nautin huippunopeista nettiyhteyksistä - Vietnamissa!

Ilmeisesti keskustelun kärki on nyt Suomessa, ja täälläkin tapahtuu.

Kiitokset kaikista linkeistä ja tietysti itse kommenteista. Vaikka osa eittämättä on "tarkastamatonta", kyllä siellä jotakin pitää taustalla ollakin. On tää niin kreisi maailma...

Juha Pekka (nimimerkki)

Kiitos Riikka työstäsi, olen lukenut artikkelejasi mielelläni kun tartut olennaiseen mikä miusta on sitä VARSINAISTA. Itseltäni lasahti netti saldo työt alt TOT -iinuksen puolelle, joten en ole päässyt kommentoimaan, nytkin kaverin koneelta samaistuen Veli Aleksin tulevaan(tänään?) juhlapäivään naputtelen, mutta jos koitan tiivistää niin

Eikö nää meidän kaikki myrkyttämiset ym PASKAtestailemiset ym. paska jota meille syydetään joka tuutista kroppaan kotiin jne että yrittävät saada meidät aivottomaksi karjalaumaksi pitäisi ruveta puhumaan selväjulkisesti?

Minusta tuntuu, ainaskin nyt jotenkin siltä että nämä keskustelupalstat elävät omaa elämäänsä niinkuin "pinnan alla", ja maailma senkun jatkaa saatanallista porskuttamistaan vaan.

Pitäiskö perustaa "salkkispuolue" vai menettääkö se jo nimittämisessään uskottavuutensa? näimpä kai?

Joka tapauksessa hienoa et netissä kaikki saadaan paljastettua, ja kaiken pitääkin tulla LÄPINÄKYVÄKSI, eli "julistettanemme SITTENKIN katoilta kaiken sen mitä korviimme kuiskutellaan". Eli se missä isoraha kulkee kenellä se on ja miksei sitä jaeta tasaisesta(tasaisemmin edes) niin loppuis köyhyys ym paska(anteeksi sanavalintani mutta koen sen painotusperusteiseksi asiayhteyksissään:) jo tältä tellukseltamme.

Hyvää jatkoa Riikka, palannen asiaan kunhan taasen pääsen jollekin koneelle eli alan keräämään bussirahaa, ellen siirry niinku olen miettiny tosissaan paperikirjeisiin tai kirjekyyhkyseen kun tuo valvonta vaan lisääntyy:D vai?(hyvää salaliittoahan ei pystytä oikeaksi todistamaan. vai?..:)

MK (nimimerkki)

En ole aiemmin suhtautunut kovinkaan vakavuudella aiheeseen nimeltään "chemtrails".
Mutta tänään tuo asenne ainakin hieman muuttui. Olen jo jonkin aikaa pistänytkin merkille, että taivaalla on nykyisin pitkiä, paksuja pilvivanoja, joita en muista vielä vuosia sitten havainneeni.

Tänään työmatkallani himaan, ja saavuttuani Vuosaareen (itä-helsinkiin) jäin katselemaan taivasta Helsingin yllä, ja havaitsin siinä jotain perin erikoista.
Taivas oli muuten aivan täysin kirkas, ja selkeän sininen, paitsi juuri tarkalleen suurhelsingin alueen yläpuolella kulki länsi-itä -suunnassa ainakin kuusi paksua valkoista pilvivanaa. Niitä selkeästi "vanhempia" vanoja kulki puolestaan etelä-pohjois -suunnassa. Nämä vanhemmat vanat olivat jo tuulen myötä sen verran levinneitä, että ne olivat muodostaneet alueen ylle valkoisen "hattara-usvan". Erikoinen piirre länsi-itä -suuntaisissa tuoreemmissa vanoissa oli myös se, että ne päättyivät kaikki Vuosaaren kohdalla idässä. Aivan kuin Vuosaaren kohdalla olisi kulkenut jokin näkymätön raja etelä-pohjois-suuntaisesti, josta idemmäksi ei enää saisi vanaa päästää. Koitin sitten katseellani etsiä jonkin aikaa, sattuisinko näkemään tälläisen lentokoneen, josta moinen vana jäisi, ja löysinkin sellaisen tekemästä tuoretta koko suur-helsingin yli länsi-itä -suuntaisesti kattavaa vanaa. Kone lensi hyvin korkealla, varmasti vähintään 10 000 metrissä, pohjoisella taivaalla kohti itää. Väittäisin sen olleen 747 -koneen kokoluokkaa (ja muotoa), eli aika suuren matkustajakoneen kokoinen, ja väriltään musta(!). Lähes kaikki matkustajareittikoneethan ovat valkoisia. Ja kuinka ollakaan, tämä kone lopetti valkoisen vanan muodostamisen suurinpiirtein etelä-pohjoinen akselilla Itä-helsingin (Vuosaaren) kohdalla. Jatkaen lentoaan kohti itää ilman vanaa. Mutta tässä vaiheessa kone myös katosi pian, enkä löytänyt sitä enää taivaalta.

Nämä vanat eivät ole millään muotoa nk. contrailseja, eli normaaleja kosteusvanoja joita mm. hävittäjien perään jää vain hetkeksi ja hyvin kapeana viiruna. Nämä nk. chemtrailsit kestävät paikallaan tunteja, ja ovat pilvimäisiä, hyvin paksuja vanoja.
Mutta ennen kaikkea merkittävintä on se, että miksi niitä ei ollut ollenkaan esim. merellä etelässä, tai Vuosaaren itä-puolen taivaalla?
Miksi vanat päättyvät pohjois-etelä -suuntaisesti juuri tarkasti etelä-rannikolle, ja länsi-pohjois -suuntaisesti juuri tarkalleen Vuosaari-Sipoo alueelle, muodostaen tarkalleen vain ja ainoastaan suurhelsingin yläpuolelle ristikkomaisen pilviharson? Harsomainen utu hiipui selkeästi myös kauempana pohjoisella taivaalla.

Netistä löytyneistä lähteistä löytyy spekulointeja mm. siitä että ilmakehään pumpatuilla kemikaaleilla ja niihin sekoitetuilla metallipohjaisilla (alumiini ym.) pölyillä muokattaisiin ilmastoa siten, että osa auringon säteistä heijastuisi pois maasta, ja tällä viilennettäisiin ilmastoa, ehkäisemään "ilmaston lämpenemistä". Tämä ei voi mitenkään olla looginen selitys sille, miksi nämä kemikaalivanat ovat maantieteellisesti tarkalleen Suomen pääkaupungin päällä.

Väistämättä tämä pistää spekuloimaan, että luontoomme lasketaan hyvin salassa jotain. Koska toiminta on salaista, se ei voi olla positiivista.
Olen kuullut riippumattomista journalistilähteistä, kuinka muutamissa entisen Neuvostoliiton maiden alueilla, kuten Ukrainassa, on raportoitu tuntemattomista koneista, jotka ovat laskeneet pikkukaupunkien ylle sumupilviä, ja jonkin ajan kuluessa, alueella ovat ihmiset saaneet terveysoireita, tai alkaneet peräti sairastaa erinnäisiä sairauksia. Kun asiasta ei mikään taho ole suostuvainen tiedottamaan, tai edes kommentoimaan, onkin luonnollista, että monenlaisia spekulatiivisia selityksiä nousee ajatuksiin. Kuten, onko näillä kemikaalivanoilla, ja kansalaisten rokotuskampanjoilla yhteyttä? Onko nykyisillä kyseenalaisilla rokotteilla tarkoitus heikentää ensin massojen immuniteettiä, ja ainakin tiettävästi raskasmetallia sisältävillä kemikaalivanoilla - niiden joutuessaan hengityselimiin, sekä juomaveteen - jokin ihmisen elimistössä katalysoiva negatiivinen vaikutus?

Näitä kemikaalivanoja on havaittu lisääntyvässä määrin jo ympäri maailman. Netissä on jo muutamia asiaan perehtyneitä sosiaalisia yhteisöjä, ja maailmalla yhä useampi tutkija on nostanut aiheen puheenaiheeksi. Aiheesta on myös kirjoitettu kirjoja.
Kuten mainittua, en ole aiemmin suhtautunut vakavissani aiheeseen. Mutta nyt nähtyäni ilmiön taivaalla omin silmin, voin vain sanoa, että mikään ei puolla sitä "luonnollisena", "perinteisenä" tai "sattumankaltaisena" ilmiönä, eikä sitä voi millään muotoa yhdistää normaaleihin kosteusvanoihin. Väittäisin, että päällemme lasketaan kiistatta parhaillaan jotain tarkoituksellisesti, suunnitelmallisesti ja päämäärähakuisesti.

kristalli (nimimerkki)

Kuulostaa absurdilta väittää, että joku taho maailmassa levittää tahallaan raskasmetalleja taivaalle aikomuksenaan kenties vähentää maapallon väestöä. Mutta kuulkaas, sitten se vasta absurdiksi muuttuukin, kun se osoitetaan todeksi. Todeksi myös osoitetaan parin vuoden sisään tämän eliitin tahallaan luoma velkakierre, jonka ansiosta tavalliset kansalaiset ovat tietämättään totaalisia ORJIA. Ja vielä mitä parhaimpia sellaisia koska eivät edes tajua olevansa kyseisiä.

Olemme parhaillaan kulissien takana riehuvan sodan kulminoitumispisteessä. Mutta superuniversumimme hierarkian johtohenkilöiden luvalla illut tullaan poistamaan vaikka väkisin vallasta lähikuukausina. Kiivaita neuvotteluita käydään koko ajan antautumisen ehdoista. Maan päällä toimivat henkilöt tuovat maailman takaisin balanssiin ihan kohta. Enää ei tarvitse kauaa kärvistellä. Tulemme näkemään paljastuksia kuten UFO-peittelyn lopettaminen. Sairaiden illujen poistamisen jälkeen tullaan myös vapauttamaan vapaan energian laitteita käytettäväksemme. Ei enää saasteita, ei kuluja energiasta.

Hekotelkaa vaan tälle viestille, mutta katsotaan kuka hekottelee parin vuoden kuluttua tai jopa aiemmin.

France (nimimerkki)

Danger aluminium alimentaire-déodorant : Virginie Belle fait le point!
Vendredi 1 octobre 2010

Danger de l’aluminium présent dans les aliments, les parfums ou encore les vaccins : Virginie Belle a sorti le livre “Quand l’aluminium nous empoisonne” aux éditions Max Milo Editions. L’aluminium présent parfois dans le traitement de l’eau du robinet, pourrait à forte dose favoriser l’apparition de la maladie d’Alzheimer.

Le Parisien souligne que “Dans certaines villes, commeParis, l’aluminium a été remplacé par du chlorure ferrique, inoffensif.” Il faut savoir qu’il est largement présent dans les cosmétiques comme les crèmes solaires, les déodorants, les démaquillants….
De son côté L’Association française de l’aluminium se défend et explique : “« Il s’agit d’un livre à thèse, et non d’une enquête à charge et à décharge. Seules leshypothèses alarmistes sont données pour vraies”.
Synopsis livre Quand l’aluminium nous empoisonne : Quel est le point commun entre l’eau du robinet, le fromage, les biscuits, les crèmes nourrissantes, le fond de teint, le rouge à lèvres, les déodorants, le lait en poudre, les vaccins, les oeufs ? Tous ces produits contiennent de l aluminium. Une substance nocive, révèle cette enquête exclusive et exhaustive. Quel est le point commun entre Alzheimer, Parkinson, l’épilepsie, l’anémie, la fatigue chronique, le diabète, la myofasciite à macrophages, l’asthme ? Toutes ces maladies mettent en cause de trop fortes doses d’aluminium. Or ces doses sont sous-estimées par les autorités sanitaires.

Que dire des vaccins obligatoires (diphtérie, tétanos, poliomyélite) imposés aux enfants dont la totalité concentre jusqu’à 8 mg d’aluminium alors que le seuil critique s’établit à 1,5 mg par dose ? Que penser du « syndrome de la guerre du Golfe », dont souffrent plus de 175 000 soldats, qui ne serait pas dû aux gaz eux-mêmes, mais aux batteries de vaccins préventifs que ces hommes ont subis ?

L’auteur a rencontré des témoins qui pour la première fois brisent la loi du silence. Cette enquête s’appuie aussi sur les conclusions récentes des plus grands spécialistes de la santé : le Comité consultatif mondial de l’OMS, les recherches de l’Agence française de sécurité sanitaire des produits de santé, du Comité supérieur d’hygiène publique de France, de la Direction générale de la santé, et de nombreuses études scientifiques internationales.

= alumiinia on joka paikassa, juomavedessäkin 4 kertaa yli sallittujen arvojen. Mistähän se mahtaa tulla :(

Riikka Söyring (nimimerkki)

Prince talks about chemtrails on tv
http://www.youtube.com/watch?v=YOGUqXRXPts

tuommosen sain töllötettäväksi

What in a world they are spraying - traileri (nimimerkki)

Laitan vielä tähänkin, toivottavasti sopii, tiedon tuosta tulossa olevasta Edward Griffithin leffasta, joka käsittelee Chemtraileja. Ainakin traileri on lupaava. Oheisessa osoitteessa:
http://www.youtube.com/watch?v=te_FOsKL_5Q

kenitaaliali (nimimerkki)
Ari Ojala

Ilmaston muokkausyritys, mikään sellainen, ei varmasti ikinä saisi enemmistön hyväksyntää. Jos nyt, tai tulevaisuudessa jotain tehdään, se tapahtuu varmasti pienen sisäpiirin päätöksellä ja me vain joudumme elämään seurauksien kanssa, hyvien tai huonojen.
Oletettavasti ne sisäpiiriläiset, jotka jo on tai tulevat leikkimään Jumalaa, ovat huomattavan varakkaita ja ainakin taloudellisesti häviävät enemmän kuin muut, jos epäonnistuvat:)

Erikoista tässä chemtrail jutussa on, jos se pitää paikkansa, kuinka valtava salaliitto sen täytyy olla. Suuri osa maailman armeijoista, valtionjohdoista, lennonjohdoista jne. on valjastettu samaan salakerhoon. Joku 9/11 salaliitto olisi ihan peanuts tämän rinnalla.

repe (nimimerkki)

Salaliitto on sellaien, että kn naapoliiikot on taskussa, niin mitä vai voi tehdä. CIA on soluttanut poliitikkojj jja nyt kaik vat jo bildebergiläisiä. Muut on tapettu tai tapetaan.

Onhan näitä (nimimerkki)
Whistleblower (nimimerkki)

Chemtrails on sen verran iso "salaliitto", että taustalla täytyy olla jotain isoa johon valmistaudutaan.

Mahdollisuuksia:

1. Nasa on varoittanut todella suurten aurinkomyrskyjen tulosta noin v. 2012 aikoihin. Levitetäänkö ilmakehään alumiinia jotta auringon säteily ei pääse reikäisen otsonikehän lävitse ? Tämä olisi ns. hyvä tarkoitus, jolloin viranomaiset suostuisivat pitämään näin ison asian salassa kansalta, paniikin pelossa.

2. Suojaudutaan HAARP -aseelta. Näitä aseita on mm. Venäjällä, USA:lla ja Kiinalla. Ilmeisesti HAAARP ei pääse alumiinimyrkkyilmakehän lävitse, ja ydinvoimalat suojataan tältä.

3. Halutaan myrkyttää ihmiset, jotta ylikansoitusta saadaan vähennettyä. Tähän lopputulokseen on tullut mm. Alex Jones, joka on ollut aika monessa asiassa oikeassa viimevuosina.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Olen itsekin miettinyt noita aurinkomyrskyjä ja HAARPia koska alumiini heijastaa valoa eikä se muistaakseni magnetisoidu tai johda sähköä älyttömän hyvin. Sitten se on kevyttä, nanokokoisena vielä kevyempää eli se leijuu pitempään.

Mutta taivaalle se ei silti kuulu.

Lisäksi jos jokin suurkatastrofi on tulossa, niin paniikkia tai ei, ihmisille pitäisi kertoa. Millaisia luottamushenkilöitä sellaiset ovat jotka eivät kerro?

Vieras

MK: Olen Espoon yläpuolella ihmetellyt samaa ilmiötä, melkein joka päivä yläpuolella on vanoja, jotka eivät lähde pois, vaan levittäytyvät jokapuolelle. Aikasemmin en ole huomannut samaa, mutta nyt olen alkanut seuraamaan kyseistä asiaa. Olen aika lailla varma että jotain sinne laitetaan, mutta mitä ?

Asiasta pitäisi laittaa kyselyä eduskuntaa myöten, esim. Uusipaavalniemellä voisi olla mahdollisuus kysellä perään. Taitaa olla muutenkin ainoa täysjärkinen siellä !

Vieras (nimimerkki)

Raija Sivu: Miten olet aikonut varatua tulevaan myräkkään ?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

kenitaaliali,
kiitokset linkeistä!

-----------------------

Vieras, vieras ja vieras,

voisitteko esim. numeroida itsenne tai olla vaikka Vieras X, Vieras Y, Vieras Z, Vieras V jne kun se helpottaisi vastailua?

Vaikka kommentoinnin muotoilusta pystyykin päättelemään että kyseessä on eri henkilö niin onhan (kai?) teillekin vaivaa selata läpi kaikki nimimerkille Vieras tulleet vastaukset.

Vieras (nimimerkki)

Taivaalle levitetty aine on alumiinia. Se tappaa muutamassa vuodessa kaiken luontaisen ihmisen viljelemän kasvillisuuden. Ja sitten yllätys: geenimuunnellut kasvit on suunniteltu resistantiksi alumiinille.

Sieltä takaa löytyy taho, jolla motiivi ja rahaa toteuttaa tälläinen hanke: Monsanto. Monsanto omistaa maailman GMO viljelykasvit (sattumalta alumiiniresistantteja !). Ja Monsanton takaa löytyy Rockefeller säätiö, ja Tria Lateral Komissio, Bildenberg ja muut keskuspankkiirit.

Se, että Suomen hallitus on antanut luvan levittää alumiiinia meidän ilmakehään on todella paha virhe, ja se todennäköisesti tehdään "ilmastonlämpenemisen" varjolla. Joka tosin on jo todistettu huijaukseksi, mutta eipä juututa pikkuyksityiskohtiin...

Kiitos Riikalle hyvästä sivusta, toivottavasti lähdet eduskuntavaaleihin mukaan, läpimeno on varmaa !

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Löytyi yllättävän paljon materiaalia haulla "a plant metals" johon täytyy alkaa tutustua

Plant Metal Transporters with Homology to Proteins of the NRAMP ... - [ Käännä tämä sivu ]
Plants need metal transporters to fulfill many essential functions ranging from metal absorption to metal sequestration and storage. ...
www.ncbi.nlm.nih.gov/bookshelf/br.fcgi?book... - SamankaltaisiaPLoS Pathogens: Metal Hyperaccumulation Armors Plants against Disease - [ Käännä tämä sivu ]
kirjoittanut H Fones - 2010 - Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Data represent average values from three independent sets of plants. Metal content was determined by atomic absorption spectrophotometry. ...
www.plospathogens.org/.../info%3Adoi%2F10.1371%2Fj... - VälimuistissaCadmium and iron transport by members of a plant metal transporter ... - [ Käännä tämä sivu ]
kirjoittanut S Thomine - 2000 - Viittausten määrä 312 - Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Metal cation homeostasis is essential for plant nutrition and resistance to toxic heavy metals. Many plant metal transporters remain to be identified at the ...
www.pnas.org/content/97/9/4991Metal Hyperaccumulation in Plants - Annual Review of Plant Biology ... - [ Käännä tämä sivu ]
kirjoittanut U Krämer - 2010 - Viittausten määrä 3 - Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Phytochelatins (PC): low-molecular-weight, metal-chelating compounds known to be required for basic metal tolerance found in all plants. ...
www.annualreviews.org/doi/.../annurev-arplant-042809-112156[PDF] Search for Metal-Responsive Genes in Plants - [ Käännä tämä sivu ]
Tiedostomuoto: PDF/Adobe Acrobat - Pikakatselu
kirjoittanut VH HASSINEN - Aiheeseen liittyviä artikkeleita
The molecular mechanisms of plant metal uptake and homeostasis are not completely .... plants exposed to metals. As a comparison, the concentrations in ...
epublications.uef.fi/pub/urn_isbn.../urn_isbn_978-951-27-1285-4.pdfBrazilian Journal of Plant Physiology - Preface: Toxic metals in ... - [ Käännä tämä sivu ]
kirjoittanut RA Azevedo - 2005
Toxic metals cause an inhibitory effect on the growth of animals, plants, fungi and bacteria and, often on all four groups. Metals such as copper, iron, ...
www.scielo.br/scielo.php?pid...sci... - Välimuistissa - SamankaltaisiaReuters AlertNet - Hundreds protest against metals plant in S.China - [ Käännä tämä sivu ]
15 Jul 2010 ... Source: Reuters BEIJING, July 15 (Reuters) - More than 1000 people threw rocks at police and blocked roads in southern China in protest at ...
www.alertnet.org/thenews/newsdesk/TOE66E022.htm - Välimuistissa

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Whistleblower,

sans muuta!

Tuon ohella olen tuumaillut miten Homo Sapiens sapiens on niin h-vetin tyhmä. Katsoin M. Madsenin dokkarin Onkalo (suosittelen! linkki tuolla ylempänä kommenteissa) ja mietiskelin itsekseni että kuinka tämä homma aina näyttääkin menevän näin: ihminen keksii jonkun jutun, vaikka ydinvoiman, uhraamatta ajatustakaan sille mitä jätteelle tehdään. Mitä sille VOI tehdä?

Tai kemikaalilennot -olkoot niiden syy sitten mikä tahansa-, miten niiden aiheuttamat ongelmat korjataan?

Ihminen keksii gm-viljelyn. Gm vaatii runsaasti torjunta-aineita. Torjunta-aineet aiheuttavat sairauksia. Sairauksiin tarvitaan lääkkeitä. Lääkkeet päätyvät vesistöön saasteina (tehtaista ja sanitaatiojärjestelmän kautta). Saasteet täytyy puhdistaa, yleensä kemikaaleilla. Puhdistukseen käytettävät kemikaalit sairastuttavat ihmisiä, eläimiä ja ympäristöä. Tarvitaan lisää lääkkeitä. Tässä kohtaa voit aloittaa lukemisen uudelleen sillä kierros toistuu.

Lyhyesti: on idea josta tulee ongelmia, keksitään ratkaisu. Ratkaisu aiheuttaa uuden ongelman. Keksitään sille ratkaisu. Ratkaisu aiheuttaa uuden ongelman...

Miksi ihmistä siis sanotaan Viisaaksi ihmiseksi?

No jaa tietty, ihminen itse antoi itselleen tuon nimen :D

Vieras 16 (nimimerkki)

Ei taida sullakaan olle ihan lääkkeet kohallaan?

Samaa tavaraa se on ko mitä tulee saunan pipusta. Et oo ikinä huomannu talojen katoilta lähteviä chemtreilejä?

On aikoja eletty!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

How so? Foliohattu on vedetty tiukasti korvilleni, sauna lämpiää sähköllä (toistaiseksi) ja leivinuunissamme ei polteta alumiinia, bariumia tmv.
Lääkekaappi on sama kuin maustekaappini.

Taannoin oli Hgissä isot tiedepiirien kokoontumisajot. Siellä muuan Joensuun yliopiston tutkija kertoi että on vaikea tehdä maaperätutkimusta, koska verrokkimaata on mahdoton löytää, siis normaalia maaperää. Vertailua joutuu tekemään asteikolla vähän saastunut/ saastunut/ hyvin saastunut/ elinkelvoton.

Ottaen huomioon että suurin osa Suomen saunoista lämpiää sähköllä eikä savupiippua niin muodoin ole, täytyy olettaa että tarkoitat siis savupiipulla tässä yhteydessä ydinvoimalan "savupiippua" joka tosiaankin sylkee säteilevää saastetta taivahalle ;)

Hyvä puoli tässä on se, että Suomessa ON PALJON saunoja. Ja niiden takana tilaa jos sille tarvis tulee kunhan globaalitalous lävähtää käsiin ja syyllisille etsitään sijoituspaikkaa :D

-------------
Euroopan Parlamentti käsittelee kemikaalivanoja http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubR...

--------------
Muistui mieleen tämä bloggaus. Jotenkin se sopii tunnelmaan
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4680...

Vieras (nimimerkki)

http://www.ts.fi/online/kotimaa/165310.html jotai sielä ilmakehässä leijuu ylimäärästä....

Whistleblower (nimimerkki)

Espoossa taivas punertaa, ja aivan selviä alumiinivanoja on nähtävissä. Miksi tästä ei puhuta julkisuudessa ?

Vieras (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Vieras,

kiitos tuomastasi Turun Sanomien linkistä.
Sisältö kuuluu näin:
"Pienhiukkaset muuttavat taivaan punertavaksi
Turun Sanomat 9.10 2010 21:35:37

Aamuvirkut turkulaiset ovat päässeet nauttimaan punertavankauniista auringonnousuista. Myös iltaruskon aikaan taivas on punertanut poikkeuksellisen voimakkaasti.

Ilmatieteen laitoksen mukaan ilmiö on johtuu pienhiukkasten kohonneista määristä.

– Syksyisin kaupunkien saasteet jäävät kylmien aamujen takia kaupungin päälle. Niinpä kauempaa katsottuna kaupungin päällä punertaa, tutkimusprofessori Veli-Pekka Kervinen Ilmatieteen laitokselta kertoo.

Turun kaupungissa mitatut pienhiukkaspitoisuudet ovat kuitenkin olleet viime päivinä erittäin pieniä ja ilmanlaatuindeksi on ollut hyvä. Kervisen mukaan ilmiön taustalla on todennäköisesti tunnistamaton tapahtuma tai päästö.

– Islannin tulivuoren purkauksesta vapautuneet pienhiukkaset eivät ole syypää, sillä purkauksesta aiheutuneet pitoisuudet ovat laskeneet jo normaalille tasolle. Tällaisen ilmiön syy jääkin usein hämärän peittoon, Kervinen toteaa.

Maaliskuussa purkautunut Eyjafjöll-tulivuori levitti ilmakehään tuhkaa ja pienhiukkasia viikkojen ajan."

eli

Ilmassa on normaalia enemmän pienhiukkasia. Toinen uutinen (linkki ylempänä kommenteissa) kertoo että pienhiukkaset lisäävät diabetesta.

Miksi muuten juuri diabetesta? Hengitystieoireita pikemminkin, ainakin ensioireena. Flunssakausi on alkanut ;)

Kaupunkien saasteet...täällä Savossa metsän keskellä :D Lähin kaupunki on yli 50 km päässä metsän takana.

Mutta sentään: "Kervisen mukaan ilmiön taustalla on todennäköisesti tunnistamaton tapahtuma tai päästö."
ja syypää ei ole Islannin tulivuorenpurkaus.

"Tällaisen ilmiön syy jääkin usein hämärän peittoon, Kervinen toteaa."

Tehdäänpä parhaamme että ei jää hämärän peittoon.

Kuinka monella on mahdollisuus levittää pihalleen steriili liina, pakata se "todiste"pussiin iltasella, merkitä päiväyksellä ja tehdä tätä esim. 2 viikon ajan?
Sitten liinat toimitetaan (miel. ulos Suomesta) johonkin labraan analyysiin. Olisi ainakin dataa.

Älkää minulle ilmoittautuko vaan toimikaa omin päin. Täytyy huomioida se, että jos jotain kähmäilyä on meneillään niin parempi toimia hajallaan. Tuloksista kuulen kyllä mielelläni.

Tsekkailin tuossa vähän juttuja ja näyttää tosiaan siltä että paikoin on pöllyttelty sientä (fungi) ja bakteerejakin ynnä polymeereja.

SuS (nimimerkki)

Steriilejä liinoja saa apteekista jos joku ehti jo ihmetellä miten sellaisia tehdään.
Ehkä myös keittämällä kangasta ja kuivattamalla ulkona saadaan steriiliin alustaan kaikki ulkoilman saasteet.

Whistleblower (nimimerkki)

Aine on alumiinia, ja GMO kasvit ovat alumiinille resistantteja, mikä sattuma ! GMO kasvit ovat resistantteja alumiinille, ja se ominaisuus on jouduttu kovalla työllä sinne laittamaan, ja sattumalta tälläista ei tehdä...

Whistleblower (nimimerkki)

Eikö kukaan tunne ketään lentokonealalta ? Voisi hieman kysellä missä mennään, varmasti tietoa on kentältä näistä ruiskutuksista.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

kello 00.31 taivaalla jyrisee. Katson flightradaria. Kaksi konetta ilmassa, toinen etelä-luode, toinen luode-etelä. Kummankin sijainti väärä siinä mielessä että ääni kuuluisi Heinäveden yllä.

Kesällä oli muuten jännä ukkonen, pirusti jyrinää vajaa puoli tuntia eikä ainuttakaan salamaa.

Varkaudessa taas oli toisena päivänä kesällä paljon salamointia mutta jyrinää ei lainkaan.

Jaa-a.

SuS (nimimerkki)

Flightradar ei näytä enää Heinäveden kohdalla lentäviä koneita, ne katoavat kuvasta Etelä-Savossa. Myöhemmin ruudulle ilmestyi Nippon Airlinesin 747 Tokiosta Amsterdamiin ja oli juuri tuohon aikaan Heinäveden kohdalla.
Tiedän tämän, sillä kuulin itsekin koneen jyrinää jokin aika sitten ja avasin Flightradarin -eihän siellä näy enää mitään.

Julia (nimimerkki)

Mietin tässä.. entäs jos.. Maapallon navathan ovat vaihtamassa paikkojaan, jolloin pallon mangeettinenkenttä heikkenee, jolloin olkoot se nyt vaikka "kosmistasäteilyä" pääsee vuotamaan maahan enemmän.. että kun tätä "heräämistä" ja tietoisuuden lisääntymistä tapahtuu kokoaika enenevissä määrin monissa asioissa, niin jos se onkin seurausta siitä kun sitä säteilyä tai energiaa pääsee tänne pallolle. Jos se säteily olisiki hyvää energiaa eikä mitään huonoa niinkuin on ehkä joissain lähteissä annettu ymmärtää. ja mitä nämä kemikaalivanat tähän liittyy.. niin voisko olla että sillä yritetään estää sitä säteilyä ettei me herättäis, että vaan aina vaan meitä vois sumuttaa??

Tai sitte kemikaalit ei liity tähän, mutta silti tuo magneettikentän falskaus voi lisätä tätä tietoisuutta..

no nyt täytyy mennä nukkuun, ei nämä kotiäitin aivot välttämättä oo tähän aikaan parhaimmassa terässä -tai sitten on ;)

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tuohan olisi ilahduttava teoria, että positiivista säteilyä pyrkii maan pinnalle.

Kemikaalilentoja näkee kun katsoo taivaalle mutta viranomaiset eivät niitä näe tai mitään tiedä, niin mitään hyvää tarkoitusta niillä ei ole, ei voi olla.

Vaikka sieltä ei tuutattaisi mitään ja miljoonien ihmisten näköhavainnot olisivat harhaa vain

niin sittenkin pitäisi keskustella siitä, MIKSI ilmanlaatu on niin muuttunut että contrailsit kestävät taivaalla tunteja entisen vartin sijaan koska onhan se hälyttävää.

Mutta siitä ei keskustella. Viranomaiset eivät sano tietävänsä mitään.

Ja mistä tulee Morgellonin tauti/Morgellon´s disease?

Julia (nimimerkki)

En tarkottanu, enkä usko että lennoilla ja vanoilla olis positiivista merkitystä tai että niiden säteily olis hyvää -vaan että kun maapallon magneettikenttä on muutostilassa napojen vaihtumisen vuoksi ja sen vuoksi kosmista säteilyä http://www.tekniikkatalous.fi/tk/avaruus/article33... pääsee enempi tänne pallolle, - ja sen takia tämä eliitti on keksiny ruutata tuota kemikaalisotkua taivaalle estämään sen positiivisen energian läpipääsyn - mutta tais mennä enempi koomiseksi säteilyksi tämä mun yön lennokas ajatus :)

Onhan näitä (nimimerkki)

Iltapäivälukemista kemikaalivanoista

LIFE IN THE TIME OF CHEMTRAILS 1997-2010: YOU ARE NOW BREATHING ETHYLENE DIBROMIDE, VIRALLY MUTATED MOLDS, NANO-PARTICULATES OF ALUMINUM AND BARIUM AND CATIONIC POLYMER FIBERS WITH UNIDENTIFIED BIO-ACTIVE MATERIAL
http://setyoufree.lefora.com/2010/03/11/life-in-th...

Jos nyt joku ei ole tutustunut tuohon alla olevaan sivuun, niin suosittelen. Siinä kyllä vierähtää jonkunverran aikaa, kun kemikaalivanojen kuvia katselee ja tekstejä lukee.
Hurjaksi touhu on mennyt ja sitä on jatkunut jo vuosikausia muualla päin maailmaa. Kummallisia sairauksiakin on noiden kemikaaliruistutusten jälkeen ilmennyt

STRANGE DAYS STRANGE SKIES
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies

Labratuloksia:
Rense.com: Chemtrails - Lab Report On Air Grab Thru HEPA Filter
http://www.rense.com/general82/chemm.htm

Riikka Söyring (nimimerkki)

"By dipping plain cotton fabric into a high-tech broth of silver nanowire and carbon nanotubes, Standford scientists have created a water filter capable of killing deadly pathogens other filters leave behind.

Instead of attempting to trap the bacteria and pathogens like other filtration systems, this deviceforces them through an electrical field that runs through the highly conductive "nano-coated" cotton.

As the bacterial passes through the filter, it is killed instantly, rendering the polluted water harmless to human drinkers.

In lab tests, over 98 percent of Escherichia coli bacteria that were exposed to 20 volts of electricity in the filter for several seconds were killed. Multiple layers of fabric were used to make the filter 2.5 inches thick (Futurity.org).

Reserachers involved in the study claim that this could be a new high-speed, low-cost water treatment method for remote areas where people don't have access to chemical treatments such as chlorine.

Traditional filters use fabrics or sand with very small pore spaces to trap waterborne bacteria, but this results in a very restricted flow rate, meaning it takes a long time to filter a large amount of water.

Because the nano-cotton doesn't need to trap the bacteria, it has much larger pores which allow a flow rate that is 80,000 times faster than traditional filters.

Waterborne diseases are on the rise, especially in countries without dependable infrastructure, or the ability to deal with natural disasters that can contaminate water supplies, such as the recent flooding in Pakistan.

The nano-filtration device can deliver almost 100% bacteria removal with very low cost materials, and is an easy-to-distribute solution for villages and cities with at-risk water supplies."

by Beth Buczynski

Muistin lukeneeni tällaista ja löytyihän se. Erityisen kiintoisaa tässä on maininta tuosta "airborne diseases"; mahtaisiko olla yhteyttä noihin Savossakin ahkeraan pari vuotta pörränneihin "reittilentoihin" joita ei näy flightradarissa ja joiden koneiden lentäjät ovat vanoista päätellen viettäneet vähintään viikon iloista elämää ennen lentoonlähtöä?

Ja sitten minua jäi vaivaamaan että kyllähän toki tuo tappaa hyödyllisetkin bakteerit, jolloin niitä jouduttaisiin lisäämään juomaveteen. Maksu siitä tietty perittäisiin, veden bakterioimisesta.

Tsiizuz! Miksei ihminen voi vaan antaa luonnon hoitaa miljoonien vuosien kokemuksella hommaansa?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Siis piti olla waterborne diseases, ei airborne.
Ja tämä liittyen tuohon Francen kommenttiin jossa mainitaan veden ym. alumiinipitoisuuden olevan sallittua korkeampi

Vieras (nimimerkki)

Jos hallitset ihmisten ruuan tuotantoa, hallitset myös ihmisiä. -Rockefeller, Monsanton omistaja

Alumiini, jota ruiskutetaan taivaalle, tappaa maaperän. Tässä maaperässä ei kasva mikään muu kuin GMO viljelty kasvi (GMO kasveihin on räätälöyty alumiininsieto-ominaisuus).

Siitä sitten huumoria.

Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)

Mitä laki sanoo, osa 3; kemiallisten aseiden kehittäminen
http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1997...

Riikka Söyring (nimimerkki)
Onhan näitä (nimimerkki)

Mitä lait sanoo ja ketä ne koskee?

Eikös nykymenoa seuranneet ole tulleet siihen tulokseen, että lakeja tulee noudattaa vain tavallisen kansan.

Minä ainakin olen tullut siihen tulokseen.

Miten tilannetta voisimme muuttaa koskemaan kaikkia, niin se on kimurantti juttu.

Yksi keino tietysti on äänestäminen ja se että miettii tarkkaan kenelle äänensä antaa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kiitos Riikka, siis elämälle kiitos Riikkasta, tämä on aivanko toinen maailma, ko tullee tuolta pikkupolitikoitten mielipieosastolta. Ja näitten asioitten äärellehän sieltä pitäs päästä ja näistä asioista pitäs kansanedustajien olla kiinostuneita. Mutta tiämä kaikki, mitä net tekkee.

Mie sinne Perustuslaki MC:hen nämät sinun plokit laitan ja tärkeimmät kaikki. Laittakaa tet muutki, jotka feispuukissa käyttä. Sinnekki, että ihmiset näkis ja löytys uusia kiinostuneita. Ajanhukkaa taisi olla minunki vääntö tänhään, mutta siittäpä opin lissää elämäntoellisuutta.

No siis tervetuloa tänne: http://www.facebook.com/group.php?gid=356285812374...

Onhan näitä (nimimerkki)

Hilkka olen samaa mieltä kanssasi. :D

***

Olemmeko jo Nato maa?

Tietääkseni emme!

Vai miten se on, kun Suomenkin taivas on täyttynyt noista kemikaalivanoista?

****
Chemtrails: The Consequences of Toxic Metals and Chemical Aerosols on Human Health Part I

Dr. Ilya Sandra Perlingieri
May 12, 2010
.......,

" For more than a decade, first the United States and then Canada’s citizens have been subjected to a 24/7/365 day aerosol assault over our heads made of a toxic brew of poisonous heavy metals, chemicals, and other dangerous ingredients. None of this was reported by any mainstream media. The US Department of Defense [DOD] and military have been systematically blanketing all our skies with what are known as Chemtrails (also known as Stratospheric Aerosol Geoengineering).(2) These differ vastly from the usual plane contrails that evaporate rather quickly in the sky. Chemtrails do not dissipate. Rather, planes (fitted with special nozzles) release aerosols “lines” in the sky that do not evaporate. Multiple planes are deployed, flying parallel (or often “checkerboard” patterns) overhead; and soon the sky is blanketed with many grayish-white lines [miles and miles long, although this is changing]. At first, these lines are thin; but soon they expand and, in a short time, merge together. Our once-blue sky has vanished and has been replaced by a grayish-white toxic haze that blots out and greatly diminishes our usual sunshine

Military and commercial planes are involved in more than 60 secret operations. Last year, when I flew across the country, I saw a United Airlines jet (flying below us at about 37,000 feet) spraying a black aerosol that went for miles and miles across the sky. This clandestine program now includes aerosol-spraying planes in North America, Europe, Australia, and New Zealand [all NATO countries]. Hundreds (if not thousands) of people have called and written their public officials to get answers. Replies from US and Canadian officials are not forthcoming; or, if they do reply, queries are dismissed. This remains an ongoing, deliberate cover-up. No one is held accountable, while we continued to be poisoned daily. This is not the first time, however, that citizens are being used as experimental laboratory test subjects. The US government and its military have a very long and sordid history of using us, without informed consent, in this illegal manner. As Carole Pellatt notes:

The U.S. military has been spraying chemical and biological weapons in open air testing over civilian populations since the 1940’s. They are called “vulnerability tests”. This is not a controversial statement. The military has admitted to this practice on many occasions and there’s plenty of documentation from the government to corroborate it. There is also documentation of intentional, experimental releases of radiation on civilian populations. Unfortunately, this information tends to surface long after it could have saved lives, or eased the suffering of victims.(3)

Over the past decade, independent testing of Chemtrails around the country has shown a dangerous, extremely poisonous brew that includes: barium, nano aluminum-coated fiberglass [known as CHAFF], radioactive thorium, cadmium, chromium, nickel, desiccated blood, mold spores, yellow fungal mycotoxins, ethylene dibromide, and polymer fibers. Barium can be compared to the toxicity of arsenic.(4) Barium is known to adversely affect the heart. Aluminum has a history of damaging brain function. Independent researchers and labs continue to show off-the-scale levels of these poisons. A few “anonymous” officials have acknowledged this on-going aerosol spraying.(5)

Numerous tests have been done to verify that these poisons are off the scale in their toxicity. They are documented in our water, in our soil, and in our air. For more than 10 years, researcher Clifford Carnicom has been valiantly and systematically reporting on the various detrimental aspects of these aerosols –and what they are doing to our entire environment, as well as our blood.(6) Various “sky watch” groups also have been carefully documenting and diligently reporting about these daily assaults.(7) "
.........,

"If, however, millions of people are already on prescription pharmaceuticals to “calm them down” [long term, what is this doing to their ability to think clearly?] and, in addition, are breathing poisoned air rife with mind-distorting chemicals, then how clearly (if at all) is anyone able to think? How can anyone feel well and safe, if the very air we breathe is deliberately poisoned and is affecting our ability to think cogently? It is already evident that no one in any official capacity is willing to tell the truth. It is like Diogenes, the ancient Greek, searching for a truthful individual. No one seems to have the desire, or courage, or authority to stop this massive poisoning, because it is the secret plan of the elite insiders to deliberate destroy everything we once knew.

Our BASIC human rights, constitutional and international laws are mere paper. These rights and laws have all been torn asunder by those in charge. It has been done by stealth. We must organize peacefully. PEACEFULLY is the operative word. If these many-pronged aerosol attacks by military and commercial planes can spray these horrific toxins on us, year after year with impunity –against all laws– then it is absolutely imperative that we organize peacefully. As Peter Dale Scott notes in Jason Bermas’ new DVD “Invisible Empire”: we must use the Internet and our peaceful intellectual powers to come together and shut this nightmare down. It is possible to do this. "
..........,
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

Vieras (nimimerkki)

Suomen kansan tulisi nousta jo kapinaan nykyisiä poliitikkoja vastaan. Ovat myyneet ensin markkamme, ja sitten maamme ja nyt menee terveys ja henki.

Kohta ollaan niin kusessa että jokainen on orjan asemassa. Herätkää !!!

Onhan näitä (nimimerkki)
routa (nimimerkki)

Kyllä minustakin kansan kautta maailman olisi hyvä havahtua unestaan ja yhdistää voimansa korruptoitunutta oman edun eliittiä vastaan. Kun ajatellaan niinkin perustavan luontoista asiaa kuin ravinto. PUHDASTA tuoreravintoa saa meidän suurmarketista öpaut metri kertaa metri hyllystä. Kaikki muu on lannoittein ja myrkyin tuotettua ympäristösaasteista puhumatta, jotka valitttavasti ovat myös näennäispuhtaassa ruoassa. Puhumattakaan mitä kaikkea meiltä pidetään salassa tai mihin kaikkeen meidät johdatetaan uskomaan. Mutta luulen, että asioita alkaa tulla esille..

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Julia,

"En tarkottanu, enkä usko että lennoilla ja vanoilla olis positiivista merkitystä tai että niiden säteily olis hyvää -vaan että kun maapallon magneettikenttä on muutostilassa napojen vaihtumisen vuoksi ja sen vuoksi kosmista säteilyä http://www.tekniikkatalous.fi/tk/avaruus/article33... pääsee enempi tänne pallolle, - ja sen takia tämä eliitti on keksiny ruutata tuota kemikaalisotkua taivaalle estämään sen positiivisen energian läpipääsyn "

Tajusin kyllä, ja sitä tarkoitin epäselvällä ilmauksellani "jotain positiivista" eli että maan päälle virtaisi positiivista kosmista säteilyä

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring
Monsanto (nimimerkki)
Onhan näitä (nimimerkki)

Niin kauan kun ihmiskunta on ollut olemassa minun mielestäni on käyty tiedotus sodankäyntiä.

Taitaa tuo tiedotus sodankäynti ollakin maailman ensimmäinen sodankäynti, joka jatkuu kiihtyvässä tahdissa yhä edelleen muuttaen vain muotoaan maailman muuttuessa.

Toivon todella, että miettisitte mitä tiedotus sodankäynti tarkoittaa nykyisin käytännössä ja millaisia muotoja se on saanut ja saa.

Tuossa alla muutama linkki googlatkaa itse lisää.

Informaatiosodankäynti
http://fi.wikipedia.org/wiki/Informaatiosodank%C3%...

Information warfare
http://en.wikipedia.org/wiki/Information_warfare

REPORT OF THE DEFENSE SCIENCE BOARD TASK FORCE ON INFORMATION WARFARE - DEFENSE (IW-D)
http://cryptome.org/iwd.htm

Riikka Söyring (nimimerkki)

"Sen jälkeen kun Salevan asiassa tärkeän todistajan hallussa olleita todisteita oli ensin kadonnut erikoisella tavalla, tämän omakotitalo paloi perjantaina 5.2.2010 Petäjävedellä. Syttymissyyksi epäillään tuhopolttoa."

Tarkoittaako tämä Esa "Vesi-Esa" Vahertoa, 73 v.? Ettei vesiasiat olleetkaan ainoa syy miksi talo poltettiin? Paloiko Petäjävedellä useampikin talo samana päivänä? Onko taloilla tapana palaa siellä noin helposti?

(www.anttalainen.com)

Juttu ei liity näihin kemikaalilentoihin muuta kuin viranomaisrikollisuuden kautta. Tai jos liittyy, asiasta ei ole -vielä- tietoa.

Karua luettavaa viranomaismielivallasta. Demokratiaan ja Suomen oikeusjärjestelmään yhä toiveikkaasti uskovien on syytä edes silmäillä tuota juttua.

Blogikirjoituksen mukaan tuomari oli määrännyt pahoinpitelyn suoritettavaksi ja poliisi oli sen toteuttanut, asianosaisista eräät ovat sen tunnustaneet.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Anttalaisen Huonoistokeskus-blogin teksti alkaa

"Poliisi painostaa poliisin tekemän pahoinpitelyn todistajaa -- Keski-Suomen poliisilaitoksen ilmoituksen mukaan pahoinpitelyn määräsi tehtäväksi Tuusulan käräjäoikeuden käräjätuomari Mikko Saleva. Pahoinpitelystä aiheutui päänsisäinen vamma ja lukuisia muita hengenvaarallisia vammoja, joiden toteamisen jälkeen Saleva antoi uuden samanlaisen määräyksen. Näin kertovat asiakirjat kiistattomasti. Koska pahoinpidellyn kotona oli suuri joukko vaarallisia todisteita pahoinpitelijää ja pahoinpitelyn määrännyttä käräjätuomari Salevaa vastaan, asiakirjojen ja todistajien kertoman mukaan toinen Saleva -- jyväskyläläinen asianajaja Henry Saleva -- järjesti pahoinpidellyn kotona olleen omaisuuden ja todisteiden tuhoamisen päämiehensä ja keski-Suomen (ent. Jyväskylän) käräjäoikeuden toimistosihteerin, Salli Rutasen kanssa..."

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ylläolevan Huonoistokeskus-blogin kirjoittaja Osmo Anttalainen on tällä hetkellä pidätettynä sivujensa takia.
-------------------

Pidätyksiin, ihmisoikeusrikkomuksiin ja oikeusvaltio-teemaan liittyen

1. Vaalirahoituksen salaisuudet julki koko 2000-luvulta

http://ajankuva.blogspot.com/2010/06/vaalirahoituk...

2. Maan tapa? Institutionaalinen korruptio vaiko rehellisyys?

http://ajankuva.blogspot.com/2010/07/maan-tapa-ins...

3. Suomi 2.0 – Maan tapa vuonna 2017?

http://ajankuva.blogspot.com/2010/07/suomi-20-maan...

Ja muistaa pitää se, että kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras,

RS: "If sufficiently prodded, persons using pseudonym Vieras will go and write a story (aiming at sarcasm) in their own blog about how they found a bunch of stupid persons believing that what they see, hear, smell, taste and feel is real."

V: Pseudinym "Vieras" merely pointed out that the source used for this blog entry (SF) is a known hoax. Which makes other claims presented by said blogger extremely unreliable.

I told in the blog, I do not know why these sprayings are made but I do know they are being made. I´ve seen this summer insects lying on the ground after "perfectly normal commercial flights" (that cannot be seen in the flightradar), covered with dusty powder, unable to fly. I´ve seen leaves of grasses and other flora covered with the same dust.

First I thought maybe it comes from Kermansavi but then I heard this dust is found elsewhere too, far in the western Finland.
I´ve smelled something rotten in the air, sometimes it smells sickeningly like apples even when there are no apples nearby.
I hear that cows out for summer start coughing after the flights.

RS: "Possibly (persons using pseudonym Vieras) also slightly admire themselves of being clever."

V: Not too difficult to fall into this delusion in present company.

Good for you. Am I to deduct that you actually wrote in your own blog about us, stupid people who are worried :D

RS: "Also,(persons using pseudonym Vieras) if ignored/ not answered, they will be filled with glee and convinced it is because their critic was so crushing it cannot be answered."

V: So far the only "answer" has been name-calling. As in interacting with 10 year old children who run out of arguments.

Look, in this blog and its commentaries the discussion goes and flows freely. It is rare that someone is especially answered.
Most visiting here are doing it on a daily/weekly basis so they know that when I open a discussion about some phenomena, it is just that: an opening, and that I am hoping to get more information. Like "I saw this and it puzzles me".
They remember the phrase I use: Do not believe me. Do not believe the authorities. Dig for the information yourselves, and then think. Think all by yourselves.

I am not, and do not want to be, a guru or a leader. I want people to think for themselves.

You´re welcome to join the discussions but -truthfully- we´ve had so much this conspiracytheory-type sarcasm that no one really bothers to react to it anymore. In the olden days ie. during H1N1-pandemy there was loads of it. No more so now.

Vieras (nimimerkki)

Riika, just count your losses: Simply admit that the sources that you use are notoriously unreliable hoaxes. That's what the issue here has been right from the start.

And the fact that nobody here seems to think that this (relying on known hoaxes) is an issue says a lot about the community that talks about "evidence" of chemtrails. Not a single commentator (except for the ones who are branded as "police", "slaves" etc) has come out and said; "OK, that was a hoax and it was a mistake to rely on that. however, here's some real evidence.."

As for the evidence presented here, strange coincidence that observations such as the ones that you claim to have are only made by people who believe in nonsense such as Sorcha Faal. Not the most reliable bunch I can think of, but its a free country so whatever.

I have certainly never bumped into such phenomena, neither has anyone else that I know. I dont read about it or hear about it anywhere (except from your "reliable sources"). I actually know people living in Suomenlinna, andd they have never observer the type of stuff that has been reported here.

But I suppose the fact that I'm challenging your theories (and observations) makes me a part of the conspiracy. Or a cop. Or a slave.

Riikka Söyring (nimimerkki)

So you say that when NASA is doing research on artificial clouds, it is not a reliable source?
So you say that when there´s material like ISDAC documents or material about geoengineering done, they´re my invention?
So you say that when a phenomena like chemtrails is discussed in the US Senate and in EU Parliament, it is my conspiracy?

You have a right to challenge my observations, you were not here to observe the sickening smell of apples or of rot or the dust. Nevertheless, it was real. I was not the only one around here at that time to observe it.

Suomenlinna is located in the sea, so there´s wind. Heinävesi is a county that is covered with forest, and it is not often windy here. So it is reasonable that one can smell things more easily here than in the breezes of Suomenlinna.

Which reminds me: the locals have talked about trees growing unnaturally fast and then starting to die. The pines seem to be especially vulnerable. This puzzles them and gives a lot to worry about as many a local owns a piece of forest. They think the pollution is killing the trees. I remember that some years ago the same was going on in Germany, especially in the very industrialized parts.

It is unfair -in my opinion- and untrue to hint that all of us have called you names.

-------------
So you really DID write a blog about discussions here :D

Maybe I´ll take time sometime and search for it ;)

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras taisi saada nimen ;)
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2010/10/...

tiedoksi asianajajalle&co:lle

Magneetissa julkaistu juttu oli koottu minun kääntämästäni ja kirjoittamastani materiaalista, otsikko ei ollut minun. Eräs alkuperäisistä jutuista joista Magneetin kooste oli pätkitty, oli paljon pidempi ja se on kokonaisena blogissani.

Magneetin jutun kommenttiosassa viittaan siihen, mikä minusta on -rokoteasioissakin- tärkeintä: avoimuus ja läpinäkyvyys päätöksenteossa sekä se että ihmiset tietävät asioista tarpeeksi ennen kuin tekevät omalta kohdaltaan päätöksen ja että voidaan luottaa siihen että saatu tieto on luotettavaa. Nythän näin ei ole.

Antti Heikkilän blogista löydät kommenttiosasta minun (kauan sitten) lausumani, jossa tunnustan jatkaneeni kujettasi nähdäkseni tarkistaako kukaan vesileikkkiäsi.

En älynnyt ettette älynneet että tuomalla kopion keskustelustanne toisella foorumilla vihjaan ymmärtäneeni vitsin kärjen. Sori.

Vieras (nimimerkki)

"So you say that when NASA is doing research on artificial clouds, it is not a reliable source? [etc]"

Nice try, but your reliance on Sorcha Faal type of hoaxes will not go away. But please point to me what evicence for these alleged malicious chemtrails can you find in these sources.

I fail to see the connection between research on artificial clouds and chemtrails that (according to your "sources") are used to spread H1N1 to murder millions of people, anslave human kind etc. It takes a special kind of mentality to make a connection between research on artificial clouds" and evil designs to wipe out the majority of human kind.

"So you say that when a phenomena like chemtrails is discussed in the US Senate and in EU Parliament, it is my conspiracy?"

How does the fact that something is discussed somewhere provide evidence that it is true? In any case, the "discussion in the EP" that you are referring to consists of a single inquiry made by a single MEP. As for the discussions in the US Sentae, there's some pretty good info about this here: http://contrailscience.com/kucinich-chemtrails-and...

"You have a right to challenge my observations, you were not here to observe the sickening smell of apples or of rot or the dust."

And the only possible cause for this is...chemtrails. Right.

"Nevertheless, it was real. I was not the only one around here at that time to observe it."

So you say. Strange how something as widespread as this has not found its way into e.g. the local newspapers and other media. Somehow I dont think chemtrails have been widely reported in Heinäveden Lehti etc. Why do you think that is? Are the reporters at Heinävesi trying to cover things up? Are they in on the conspiracy? Are they just too unprofessional?

Someone might find allegations like that a tad insulting.

"Suomenlinna is located in the sea, so there´s wind. Heinävesi is a county that is covered with forest, and it is not often windy here. So it is reasonable that one can smell things more easily here than in the breezes of Suomenlinna."

Well at least one of your supporters here is convinced that the evidence of chemtrail poisoning in Suomenlinna is overwhelming. But you would happily discard the evidence (or lack thereof) of practically all other Suomenlinna residents? I think I'd rather rely on them than you.

And taking the wind-factor into account, how do you propose that the alleged noxious stuff in these chemtrails can be pinpointed to land specifically on Suomenlinna island? Have you any concept of how wind factors change whe moving from one stratum to another?

"Which reminds me: the locals have talked about trees growing unnaturally fast and then starting to die. The pines seem to be especially vulnerable."

Once again: is your only explanation for these (alleged) phenomena chemtrails? How about trying to stick to Ockham's Razor? It works pretty well in all other walks of life.

"This puzzles them and gives a lot to worry about as many a local owns a piece of forest. They think the pollution is killing the trees. I remember that some years ago the same was going on in Germany, especially in the very industrialized parts."

Exactly. Industrialized areas = pollution. See any connection here? Thats the principle of simplicity at work. You should try applying it more often.

"It is unfair -in my opinion- and untrue to hint that all of us have called you names. "

If it wasnt a case of balderdash, someone might find it insulting to imply that our democratically elected officials are accomplices in a vast and malicious project to murder most of us.

"So you really DID write a blog about discussions here :D"

Another miss from you, I'm afraid. I dont have a blog.

"Maybe I´ll take time sometime and search for it ;)"

Up to you. Like I said, I dont have a blog.

Riikka Söyring (nimimerkki)

TIEDOTE

"16 vuoden menestystarina?

Helsinki
To 14.10.2010 klo 18:00 - 19:30

Paikka
Cafe Espa2, Eteläesplanadi 2, Helsinki

Kupillinen Eurooppaa -kahvilakeskustelujen sarjassa puhutaan Suomen suhteesta Euroopan unioniin torstaina 14.10. klo 18.00 Espa2-kahvilassa (Eteläesplanadi 2). Suomen EU-jäsenyysvuosien hyötyihin ja haittoihin paneutuvat tutkija Peter Ekholm, Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen ja MTK:n maatalouslinjan johtaja Simo Tiainen.

Keskustelua luotsaa toimittaja Juha Ristamäki.

Tarjoilujen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia ma 11.10. mennessä joko sähköpostilla es@eurooppalainensuomi.fi tai puhelimitse (09) 681 1570."

Sinne sitten vaan, kuuntelemaan ja kyselemään kuka paikalle pääsee

2.raija sivu (nimimerkki)

-Näytti SUPO tuttuun tyylinsä poimivan tästäkin foorumista a i n a k i n MINUN jatkokirjoittelut.(Nytkin vielä tehtiin foorumilla mitä ihmeelliksempää kommervenkkia, etten pääsisi vahingossakaan täällä läpi!) Ja syykin on tutusti 100% selvästi se, että kytken chemtrailaamisen ydinvoimaloitten hallitsemattomiin tiedettyihin päästöihinsä.

-Jos sattumalta saan tämän materiaalini läpi niin vastataan, kun kysyttiin mitä aion tehdä kun suuri ryske alkaa? No olemme kuin kalat keittolevyllä kun typpikehämme palaa megaroihullaan. Paljonkos siinä olisikaan tehtävissä? Ydinherrat toki luikkii maan sisään luoliinsa, jos ehtivät. Eli ihmiskunnan elämän pullonkaulan tekee, kun typpikehä roihahtaa ja jälkielämäkään ei taatusti hetimmiten ole hääviä! Eli tietoa, rakkaat ystävät t i e t o a ! On elimellisen tärkeää, että tulevaan YDINRIKOLLISTEN Nyyrbergin oikeudenkäyntiin varastoimme MAX-määrät tietoa siitä, että miljardien YDIN-massamurhaaminen oli TARKOIN HARKITTU HALINON RIKOS ihmisyyttä vastaan! Olen tehnyt kymmenittäin aiheesta kanteluja eduskuntaan, hallintoon, oikeuskanslerille, EU:hun, lehdistöön yms., tehkää TEKIN edes arkistointiin!

-Riikka olikin Jo kerennyt tämän T.S. tiedon esittää. Mutta osin toistona tärkeää, että YDIN-rikollisemme koettavat JO NYT valehdella vastuistaan, etteivät tienneet! Paskat, kyllä hallintovirannomaisemme, POLIISIJOHDOT, TVO/STUK:t ja politikot tasan tietää ydinrikoksiensa seuraamuksista.

-Oli e r i t t ä i n mielenkiintoista kuulla että Espoossa ON chemtrailausvanaa. Juu kyllä ydinherat toki Jo Espoon NAAPURINSA myrkyttääkin! Mutta siis KUKAAN EI täälläkään Söyringin US-blogissa alleviivaa, että samaa chemtrailervanaa on nähty Helsingion päällä? Tieto on tässä nyt e r i t ä i n tärkeä saada kasaan! Joka essee täällä oli siis ýdinturvavirannomaisten tahallisesti, paniikissa syöttämää DISINFOA?! Eli kuitatkaa mieluusti missä mennään pliis.
---------
Chemisynti 3.

(Tästä NSA erityisesti mut sulki foorumista!)
*Chemtrailaaminen maailmalla on saamassa niin paljon julkisuutta rinnakkaisilmiöineen, että oli aika niputtaa aiheeseen liittyviä ultrasalattuja taustoja kokonaisuuksiksi. Jotta ihmiset tajuavat mistä on kyse:
http://kuvaton.com/k/bAo.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bAo.jpg[/img]

Turun sanoma CHEMI-PINK.

On erittäin mielenkiintoista seurata miten päivä päivältä ydinrikollisten hyysääjäksi JO eduskuntaa myöten haukutut maamme vastuuvirannomaiset reagoivat kansan kasvaviin paineisiin lyödä ydinrikollisten loputtomat megatuhot julkiseen tarkkailuun pöydälle. Huomaan kyllä millaista kasvavaa panikoitumista alkaa muodostua, kun edes ilmatieteenlaitoksesta ei ENÄÄ osata /uskalleta antaa vastauksia siihen miksi välittömästi ydinvoimapäästöjä ruiskuttaneitten chemtrailauskoneitten vanapölystä mitataan käsiin räjähtäviä myrkytyskasvujen päästöjä? Ehkä moiset kädettömiksi ja sanattomiksi pelotellut virkabroilerit on syytä vaihtaa sellaisiin jotka myös n ä k e v ä t ydinrikollistoimet, kuten kansa jo kasvavasti?! (Tässä artikkelissa muuten valtiotoimin hauskasti romuttuu myös SUPO:n yleisin valhe siitä miksi ydinvoimaloitten säteilykasvut kiihtyvästi punaavat taivaitamme, eli tulivuorienkaan tuhkaa EI enää haluta naurettavana, ketään uskomattomana väitteenä syyttää.)
http://kuvaton.com/k/b1n.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/b1n.jpg[/img]

Onhan näitä (nimimerkki)

Vielä tuosta iInformaatiosodasta, joka riehuu kaikkialla.

Laitan tuohon alle suoran lainauksen suomenkielisestä Wikipediasta, koska kaikki eivät kuitenkaan viitsi linkkejä availla.

Jaahas mitäs siellä oikein lukekaan taitaa koskettaa aika lailla myös meitä kaikkia suomalaisia.

"Turvallisuuspoliittinen selonteko 2004 määrittelee informaatiosodankäynnin seuraavasti (Keskeiset lyhenteet ja määritelmät (s. 156)): Informaatiosodankäynti (on) Valtion yhteiskunnalliseen ja sotilaalliseen päätöksentekoon ja toimintakykyyn sekä kansalaisten mielipiteisiin vaikuttamista ja tältä suojautumista käyttämällä hyväksi informaatioympäristöä. Informaatiosodankäyntiä voidaan käydä yhteiskunnallisin, poliittisin, viestinnällisin, psykologisin, sosiaalisin, taloudellisin ja sotilaallisin keinoin kaikilla sodankäynnin tasoilla.

Suhteellisen edun mukaan informaatiosodankäynnissä on kolme oleellista kokonaisuutta:

* parempi informaatio
* hyökkäys vastustajan informaatiota vastaan ja
* puolustus vastustajan hyökkäystä vastaan

Informaatiosodankäynnin yksi keskeinen pelikenttä ovat tiedotusvälineet. Erilaisin keinoin sotaa käyvät osapuolet pystyvät vaikuttamaan siihen, millaista informaatiota ihmiset saavat tiedotusvälineiden kautta. Varsinkin demokraattisissa valtioissa kansalaismielipide on hyvin tärkeä sotilaallisen politiikan kannalta. Myös rauhan vallitessa on tärkeää, että ihmisillä on toivotunlainen näkemys sotilaalliseen toimintaan liittyvistä asioita. Tavallisilla kansalaisilla ei ole useimmiten ymmärrystä informaatiosodankäynnistä, vaan he uskovat helposti kaiken mitä lehdissä lukee."
Lue lisää....

http://fi.wikipedia.org/wiki/Informaatiosodank%C3%...

Whistleblower (nimimerkki)

Raija Sivu: Muutama kysymys aiheesta:

1. Miten olet aikonut varautua tulevaan ?
2. Jos menet bunkkeriin / kellariin, kauanko siellä pitää olla jotta tilanne normalisoituu ?

Riikka: Mitä mieltä olet tästä ydinvoimala / chemtrail yhteydestä ?

Ja muuten, Vuosaaren yläpuolella on nähty kemikaalivanoja, ja jo niitä on Espoon yläpuolella, niin se leviää varmasti HKi:n ylle.

ps. USA:n hallitus on rakentanut jo laajoja maanalaisia kaupunkeja itselleen ja lähipiirille, joten jotain siellä odotellaan tapahtuvaksi.

http://www.youtube.com/watch?v=JjjIy1DO0gs

http://www.youtube.com/watch?v=B9EpqBf0oCY

Riikka Söyring (nimimerkki)

On jo ainakin kymmenen vuotta ollut julkinen salaisuus, että Hgin Senaatintorin ja kirkon alla on maanalaiset tilat, joihin menee käytävä presidentinlinnasta ja eduskunnasta.

Tuomiokirkko on suojattu "maailmanperintö-nähtävyytenä" eli aluetta ei saa pommittaa :D

Itse kuulin asiasta silloin kauan kauan sitten siellä työskennelleiltä rakennusmiehiltä, jotka taivastelivat tilojen varustelua (sairaala, uima-allas, elokuvateatteri jne).

Japanissa on kuulemma myös laajat maanalaiset verkostot. Tosin minusta se on aina ollut hassua koska Japani on tulivuori-vyöhykettä.

Whistleblower (nimimerkki)

Niin, siis minkä tason suojaus täytyy olla, jotta tulevasta myräkästä selviää ?

Kellari, ydinbunkkeri ?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tähän ketjuun sopii hyvin tämä Jan Stiernstedtin runo ´Carolinan tunnelmia´. Carolina lienee viitannee Upsalan yliopiston kirjastoon Carolina Redivivaan.

Kaikuvan hiljaisuuden talossa
kolisevat tuolit, kahisevat sivut
elämää, eletään passiivista aktiivisuutta.

Aurinko siivilöityy ikkunoiden läpi,
pyyhkii pölyn lisensiaatin kaljulta päälaelta,
hipaisee väitöskirjoja,
kiipeää viimein kolmanteen kerrokseen
ja ulos ikkunasta.
Lamput sytytetään. Virkailijat sipsuttelevat.
Hämärä hiipii pois, kuiskaa, ettei kuultaisi.
Silentium.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuossa asianajajalle yhden alkuperäisen jutun linkki, jota juttua siis oli käytetty Magneetissa "pohjana"
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4304...

2.raija sivu (nimimerkki)

-Mitenkäkö MINÄ olen varautunut tulevaan? Miksi minun p i t ä i s i varautua tulevaan? Meitä on TVO:lla olut alkujaan 500 ydinorjaa, joista JO 300

Vieras (nimimerkki)

-Mitenkäkö MINÄ olen varautunut tulevaan? Miksi minun p i t ä i s i varautua tulevaan? Meitä on TVO:lla olut alkujaan 500 ydinorjaa, joista JO 300

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

SS sensorin pahus TAAS pätki juttujani panikissa!

-Mitenkäkö MINÄ olen varautunut tulevaan? Miksi minun p i t ä i s i varautua tulevaan? Meitä on TVO:lla olut alkujaan 500 ydinorjaa, joista JO yli 300kpl on mennyt manan majoille s e l v ä s t i eläkeikäänsä turhaan odottelleina tyypillisesti vuosikymmeniä etuajassaan. Työperäisistä säteilykuolemistaan. Ei, en usko olevani mikään säteilyn kestävä "poikkeus yli 20v TVO töitteni jälkeen". Elän siis kutn Astrid Lingreen asian kiteytti:"Elä niin, ettet jätä maailmaan m i t ä ä n arvokaasta poistuessasi." Eli tietoni annan kaikille sen ymmärtämään luoduille. Pistipä NSA/IAEA ydinrikolliset hanttiin miten paljon vaan! Saan miltei viikoittain uutisia siitä, miten työparejani kuolee TVO:n eriasteisesti murhaamina ja SUPO:n tutkintaterroristit ja POLIISI pitää tarkoin huolen siitä, että meneillään olevaa ydinsotaansa kansaamme vastaan ei yksikään vastuullinen edes uskalla tutkia! . . .

-Kuulimme juuri miten sisäministeriön ydinrikolliset antoi ukaasejaan kesällä VTT:n Jari Ihosesta aina yliopistoihimme, korkeakouluihin ja professoreille asti uhkaukaasin siitä, etteivätSAA TUTKIA sitä sensaatiomaista säteilytutkintamateriaalia jota olin heille toimittanut v a i n 2 viikoa aiemmin! Sain samalla tietooni, ettei edes GB:n kaltaiset ylikansalliset luontoaktivistit yksinkertaisesti u s k a l l a tutkia antamaani materiaalia! Mitä tallaisessa systemaattisessa Anne hÖlmlundin kansainvälisessä IAEA ydiunrikolissysteemissä suoraan kansalainen voisi tehdä kansojen tulevan ydinsodalta pelastamiseksi? Kas säteilyynsä kuoleva kansa ei kapinoi tuumaa IAEA ja syventää tulevaa ydinkatastrofibunkkeriaan OMILLEEN kiihtyvästi.

-Kysyttiin, että paljonko maata riittää suojaamaan tulevalta? Albert Einstein siis kertoi, että energia vapautuu KOKO ilmakehämme hapen ja typen palaessa typpioksidipulveriksi maan päälle! Tässä on kyse siitä, että jääkö elintilaa ylipäätään maailmakaikkeuden viimeisimmälle planeetalle? Herroilla kun on sellainen kutina, että Kuu on seuraava asuinkelponen paikka tapahtuman jälkeen? Siksi mm. Suomessa TV:ssä kiivaasti haetaan astronautteja kansainväliseen avaruuden valloituksiin. Tilanne on varovaisesti verrattavissa 65milj. vuoden takaiseen maapallon polttaneeseen lämpöshokkiaaltoon jo pintapuolisesti laskien. Mutta!.

-TVO:n ydinvoimalassa tapahtuu myös tätäKIn rajumpia säteilyvarastoitumapurkauksien reaktiota mm. hapen 16- O(n,p)typen 16- N, jossa syntynyt 16-N on beetta-aktiivinen ja puoliintumisaika T½ = 7s!!! Ja se hajotessan tuottaa e r i t t ä i n läpitunkevaa gammasäteilyenergiaa 7 100 000eV/ jäähdytteenä käytetyssä veden hapessa tunkeutuen putkien seinämien läpi. Tällaisiin reaktioihin jos enenevästi taivaamme syttyy niin vesi hajoaa typeksi ja vaputuva atomikohtainen energia vedessä on j ä r j e t ö n ! Kun räjäytetään megatonneja TNT räjähdettä niin räjähdepilvessä oleva atomi saa enegiaa luokkaa 3eV/atomi. Tuo gammaava reaktio tuottaa atomia kohden, nyt penkistä kiinni silloin 2,3 miljoonakertaisen energian! Eli.. . eli p i k a i s e n on hakusessa myös se, että kummalla reaktiollaan typpikehämme ekana russahtaa. Voi siinä sivussa esim. kuivua tällaiset piku lätäköt, kuten Itämeri ja jälkisäteilytkin on sitten sen mukaiset!

-Eli kovasti mielenkiintoista on toki ydinherrat suunitelleet päittemme menoksi. Ei MIKÄÄN ihme, että juttujani ei "oikein annettaisi" julkaista. Kas totuus on. . miten sanoisin aika mietintään pistävää, että kannattaako nyt ehdoin TAHDOIN moisista selviytymiskykyjä Maapallolle kokeilla. . . Mutta IAEA/ ydinherramme ovat kyllä suuressa viisaudessaan päätyneet muistaakseni luokkaan 100m umpikalloita, ennenkuin piisaa.

-(Peruspommisujat on pitkälti siis krematorioita. SIKSI TVO:kin hylkäsi aiemman ydinherrojensa pommisuojat riittämättöminä TVO:lla, vaihtaen helikopterikenttään ja vain 4 ydinjohtajan mahdollistavaan pikapakoon ongelmissaan. Nyt pommisuojaa EI olekkaan ja ulko-ovissa on SUPO-karhuryhmin 10km päästä Vuojoelta, tai Helsingistä kaukolukittavat sähkösalvat. OL-1 ja OL-2 laitoksessa 5cm paksut panssarilasit ja ydinorjilta poistettiin mm. seiniltään palokirveet, ettei ydinvoimaloista tulisi ulos KETÄÄN ongelmatilanteissa! Kätevää sanoi ilmiöstä SUPo ja päätti poistattaa MYÖS TVO:n metalliset palosammuttimetkin ala-auloista, etteivät säteilykuolemaansa tuomitut TVO-ydinorjat yrittäisi rikkoa hädissään ydinherrojen salpaovien kalliita erikoiskestäviä kulunestolaseja yrittäessä pelastautua.)

Onhan näitä (nimimerkki)

"Informaatiosodankäyntiä (engl. Information Warfare, IW)
......,

Turvallisuuspoliittinen selonteko 2004 määrittelee informaatiosodankäynnin seuraavasti (Keskeiset lyhenteet ja määritelmät (s. 156)): Informaatiosodankäynti (on) Valtion yhteiskunnalliseen ja sotilaalliseen päätöksentekoon ja toimintakykyyn sekä kansalaisten mielipiteisiin vaikuttamista ja tältä suojautumista käyttämällä hyväksi informaatioympäristöä. Informaatiosodankäyntiä voidaan käydä yhteiskunnallisin, poliittisin, viestinnällisin, psykologisin, sosiaalisin, taloudellisin ja sotilaallisin keinoin kaikilla sodankäynnin tasoilla." Lue lisää....

http://fi.wikipedia.org/wiki/Informaatiosodank%C3%...

Whistleblower (nimimerkki)

Raija Sivu: toivottavasti olet väärässä, ja muut oikeassa. Esim. VHH ja rokotuskuviot menivät niin, että yksi "hullu" on ollut oikeasti oikeassa, ja massat pahasti väärässä.

Mutta tämä onkin ihan eri luokan asia. Voisitko hankkia todistusaineistoa ja taustalinkkejä, mistä olet tiedon saanut. Silloin sinut voidaan ottaa vakavasti, jos sitä haluat.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

RS: "Which reminds me: the locals have talked about trees growing unnaturally fast and then starting to die. The pines seem to be especially vulnerable."

V: "Once again: is your only explanation for these (alleged) phenomena chemtrails? How about trying to stick to Ockham's Razor? It works pretty well in all other walks of life."

I said it reminds me about the trees, you were the one to make a connection with chemtrails. I was talking about industrialization.
Only there isn´t any nearby. Savo is the 3rd from the bottom when it comes to factories and such. Neighbouring counties do neither have much of that either. That is why it is weird.

RS: "This puzzles them and gives a lot to worry about as many a local owns a piece of forest. They think the pollution is killing the trees. I remember that some years ago the same was going on in Germany, especially in the very industrialized parts."

V: "Exactly. Industrialized areas = pollution. See any connection here? Thats the principle of simplicity at work. You should try applying it more often."

Exactly. Industrialized areas = pollution.
Only we do not have industry&factories around here. See any connection here? That´s the principle of simplicity at work.

So where does it come from, the pollution? What is it?

----------------
Artificial/synthetic clouds are made artificially. How? Where? When?
----------------

Vieras (nimimerkki)

"I said it reminds me about the trees, you were the one to make a connection with chemtrails. I was talking about industrialization."

Oh right. Shifting attention randomly from one issue to another. Thats certainly consistent with the jumbled arguments presented here.

"Only we do not have industry&factories around here. See any connection here? That´s the principle of simplicity at work."

Pollution doesn't travel does it? Ever heard of pine sawflies? Etc. Gee, perhaps scientists might have an opinion. Or perhaps its better to trawl through dubious websites on the net and look for an answer there. Oh, Iforgot; all scientists are probably in on the big scam.

Are you really saying that the principle of simplicity forces you to conclude that these (alleged) phenomena are the end result of a massive conspiracy involving hundreds of thousands of people and administered by a malicious organization referred to as "them" or the "illuminati".

"Artificial/synthetic clouds are made artificially. How? Where? When?"

I dont know. However, it takes an exceptionally paranoid person to immediately draw fantastic conclusions about evil plans to poison people, just because all facts about artificial clouds are not available.

You must lead a very stressful life.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Are you really saying that the principle of simplicity forces you to conclude that these (alleged) phenomena are the end result of a massive conspiracy involving hundreds of thousands of people and administered by a malicious organization referred to as "them" or the "illuminati"."

No. I just see these planes, their trails and wonder. To hear what other people think -have they also seen and wondered- I open up a discussion.

And then, after having checked enough material and after having gotten some answers also from the officials, after discussing it with people in the open, I can start drawing conclusions. Maybe.

It is like a puzzle and there are so many factors to be considered.
So what I do now is collecting pieces.

---------
ps. I have heard about pine sawflies. Many, many years ago. In Germany, to be exact. The problem was that there was not enough of them to explain all the damage.

pale rider (nimimerkki)

Riikalle: kyselin alumiini/bariumtestauksia parista paikasta ja täysin hölmistyttävän vastauksen sain eli: "meillä on nämä normaalit kaivovesitutkimukset kyllä ja ei noita muita oikein ole aikaa testailla ja saattaa tulla aika kalliiksi jos yksittäisiä näytteitä aletaan... ja kun se näytteenottokin voi tehdä virhettä..blaa blaa...

Jospa oisi joku rohkea suomalainen kemisti tai laborantti joka tekisi "kahvitunnilla" seuraavan testin niin...

http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/laboratorio/ym...

=veden alumiinin määritys, eli virallinen testi on mutta saatanan vaikeaa ja kallista on yksityisen lähteä selvittämään. Mistäpä whistleblower laborantti joka näitä tekisi?

Lähetin joskus sinulle kuvia(huonoja kylläkin) niistä sadevesistä, joita mikroskoopilla tutkin ja aivan samanlaista "lasineulaahan" niistä löytyi kuin noissa ylemmissä linkeissä. Homesientä ilmeisimmin oli se. Tuolla venäjän puolella vai puolassahan sitä tiettyä hometta oli kylvetty taivaalta jotta saatiin kansa apatiaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Entäs jos teettää kaivovesitutkimuksen terveystarkastajan kautta?

Tai kutsu paikallinen terveystarkastaja kylään ja näytä hänelle miksroskoopilla ne lasitikut. Silloinhan se kuuluu hänen virkaansa selvittää mistä niitä tulee ja onko niitä kunnan hanavedessä.

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

- Jos neulat jo suoraan näkyy mikroskooppiin. Eräs omatekoinen keino on siloin katsoa miten tuo aine regoi. Kelluuko se? Miten se reagoi lämpöön. Orgaaninen aine kuten home esim. mustuu lämmitettynä, lasi taas ei. Lasi kestää puristusta paljonm enemmän kuin litistyvä organinen homen kaltainen aine. Sähkön johtavuus on eräs keino, koska lasi on eriste ja vettä imevä orgaaninen aine johde. Kannattaa tosiaan miettiä vaikka happoliuotusta, johon lasi ei sula mutta organinen kyllä. Näin pois sulkemalla voi myös koettaa ITSE ratkoa mistä aineista voisi näytteissäsi olla kyse ilman suurempaa kemian tuntemustakin.

-Whstleblowerin hyökkäävyyden syitä en edes yritä arvata. Minulla ON kolmattakymmenettä vuottani TVO/ASEA ydinsisäpiirikoulutusta, jonka pohjalla esitän tietoni. Minulle on yhdentekevää milloin millekin YDIN-poliisille tietoni ei kelpaa.

-Mistäkö saan sisäpiiritietoni? Muutaman kerran olen erehtynyt sen ohimennen sanomaan. Kun sain tietoni USA:n arkistoista vain muutaman päivän viiveellä sanomisistani CIA TUHOSI yli 32 keskeisintä ydintietoarkistoani! Kun sanoin saaneeni tietoni j Aurelan KTM:n ydinturva-arkistoista niin sisäministeriö, SUPO/NSA POLTTI arkiston kahdesti. Peräti 17 huoneellista arkistoja savuna ilmaan joista oli ydinturvavuotoriskit mielestään. Luuletko ihan t o s i s a s i , että enää kolmatta kertaa kerron noin vaan tuikituntemattomille ydintiedostojani tivaajalle?. . .(Pikku vinkkinä toki voin kertoaolleeni mm. yksi nistä yhden käden sormin laskettavista, jolla oli oikeus nähdä Suomen salatuin mm. OL-3 ydinvoimala-arkistoinnin materiaalit!)

Olen kyllä t a r v i t t a e s s a valmis kysyjälle täsmentämään tiedostojani suoriin kysymyksiin. Mutta jos kysymys lähtee siitä, että esittämäni vuosikymmenten ydinfakta kuulostaa esim. "liian karhealta vaan hyväksyttäväksi". Niin totuus tästä alastani ON KARMEA! Kyseessä On ihmiskunnan SUURIN rikos ihmisyyttä vastaan! Ydinvoima alkoi satojen tuhansien päättömillä seinähulluilla polttamisilla pelkiksi VARJOIKSI asvalttiin! Ja tulee loppumaan MILJARDIEN systemaattisiin säteilymurhaamisiin.

Murhaamisiin jotka ajetaan eteenpäin TUHANSIEN hallintovirannomaisten, johtajien ja päättäjien yhteistuumin. Ai miksikö näin? No selitys on selkeä. KAIKKI, korostan KAIKKI sadat ihmisten luomat kulttuurit tuhoavat niin kauan kuin vain suinkin kykenevät kaikkea ympäriltään. Luulitkos, että Rooma jakoi verisin miekoin oikeutta naapureilleen? Oikeasti ydinvoimaan hirttäytyvä ihmiskunta ajattaa itsensä niin totaaliseen tuhoonsa koska. . niin koska se ON MAHDOLISTA!

Maailma ei tunne YHTÄÄN sotimatonta sotaa. Maailma ei tunne yhtään diktaattoria josta tilaisuus ei olisi tehnyt silmitöntä varasta. Ei miekkoja tehdä muuhun kuin sotimiseen. Eikä ydinvoimaakan olla IKINÄ tehty kuin tappamiseen! Karuako. .mutta totuus jonka ITSE FYYSISESTI VUOSIKYMMENINÄNI NÄIN YDINSISÄPIIRISSÄ!

Esimerkki vielä. Oma pomoni saatuaan TVO:n johtoa vieraisilleen sanoi sumeilematta kymmenien kuullen olevansa valmis sumeilematta vaikka MURHAAN jos TVO siitä vaan MAKSAA! . . Kaveri on tänäKIN päivänä tapauksesta ylennettynä TVO:n ydinturvajohtajistossa! Ehkä suoraan KA4 organisaationsa nimeämänä kysyjämme Whistleblower!! Eikä tässä tosiaankaan ole MITÄÄN POKKEAVAA TVO:n kansanmurhaamiseen tieten rakennetussa toimintametodeissaan! Ymmärtäkää nyt hyvät ihmiset, ettei instituutio joka luotiin tappamaan tehokkaasti, kiini jäämättä ja laajssti ole muuta kuin viritetty tuhoamisen aikapommi tekee se mitä tahansa, ja mitä haluaa, niin, . . . meille!

Whistleblower (nimimerkki)

Raija Sivu: Kuulostat kyllä hyvin uskottavalta, asia ja väite on vaan niin posketon, että vaikea uskoa. Jos haluat herättää ihmiset "ruususen unesta", niin avaa hieman lisää tietojasi:

Mikä oli toimenkuvasi TVO:lla ?

Miten on mahdollista, että tuhannet johtajat tietävät väitteesi oikeaksi, mutta silti antavat esim. oman perheensä ja lapsensa kuolla ydinsaasteeseen ym... ydintoiminnan seurauksiin ?

Ja se mikä hämmästyttää eniten, jos maailma on tuhoutumassa tuohon, niin kuka haluaa asua totaalisesti tuhotussa maailmassa, koko elämänsä jossain betonibunkkerissa ? Jos olisin vaikka Rothschild, niin en kyllä vaihtaisi ökylinnojani betonibunkkeriin ihan heti. Ja Rothschild jos joku sanoo tässä maailmassa sen viimeisen sanan... Eli siis ei kai kukaan tuhoa täysin hallitsemaansa maailmaa ?

Eikö kukaan aktivisti tiedä tuota samaa esim. Jenkeissä ? Esim. Alex Jones tai muu vastaava ei mielestäni ole ottanut asiaa agendalistalle ? Siellä kummiskin on kaikki FED:istä lähtien syytettynä, jotka VARMASTI ovat "pahoja". En ole kuullut meinaan tuosta aiheesta mistään muualta, luulisin olevan muitakin "whistleblowereita" !

Ps. Tosin sikaflunssa, THL ja rahajärjestelmä-kusetusten jälkeen silmät aukeni ja en kyllä enää hämmästyisi mistään...

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

-Olen vastannut mm. OL-1 ja OL-2 laitoksen keskeisimmistä sadoista sähköisistä suojajärjestelmistä vuosikaudet. Meitä oli alkujaan sinä hommassa tusinan verran insinöörejä ja teknikoja. AINA kun joku pudotto voimalan testeissä kaveri passitettiin huis hemmettiin TVO:n johdon haukuin toissijaisiin hommiin. Kavereita paloi myös loppuun, kuten TVO:lla tapana oli. Mikä lähti jatkokoulutukseen jne. Varsin pian huomasin tekeväni käytännössä yksin tätä suunnattomasti pelättyä hommaa satunnaisen kesäharjottelijan kanssa. Minä olin porukasta AINOA ja viimeinen, joka EN pudottanut kumpaakaan laitosta alas koskaan. (Aikanaan TVO yritti korvata hommani 7kpl ostoinsinöörein epäonnistuen. Sitten hommaa alettiin ostaa Siemenssin tehtaalta miljoonien hintaan ja laitteet jouduttiin mm. uusimaan molemmista laitoksista koskei EDES Siemens pystynyt hiommaani!)

Kun sisäministeriö sai tietoonsa, että vain YKSI osaa koko ydinvoimalaitosten keskeiset ydinturvalaitteet sai TVO:n johto SUPO:lta uhkauklaasin, että olivat liika kouluttaneet minut ja tätä EI saisi enää koskaan tapahtua! No minä siirryinkin sitten vastaamaan m y ö s kaikein keskeisimmistä henkilöstökulun turvalaitteistoista sisällä ja ulkona. Kun sisäministeriö sai kuulla puolestaan tämän saivat täyden hepulin!

No kun hallitsin JO nämä opiskelin samantien MYÖS kaikkein salatuimman kvanttiydinfysiikan, jota hallitsi lisäkseni voimalassa korkeintaaan pari muuta. No olen sittemmin esiintynyt, sekä YLE:ssä, että mm. Japanin TV:ssä Suomen ydinvoima-asiantuntijana ja loppu onkin sitten jo legendaa. Varsinkin se miten pääsin MYÖS CIA:n listoille kertomalla 1978 kehitetyn maailman tarkimmin salatun 3-Nobelin saaneen: "Laser isotooppierotin ylihienokuorilaitteen" keskeisimmät toimintaperiaatteet, kaavat ja mekanismit maailmassa ensi kerran julki! Suomessa kaadettiin juttuni takia YLE, armeijan, eduskunnan ja saamieni tietojen mukaan puolet maamme neteistäkin viikkopokausiksi, kun CIA tutki ydinturvavuotejeni taustoja. Tiimoiolta erotettiin mm. lehtijohtajia, jotka ihmettelivät MIKÄ oli se tieto, jota olin netteihin kirjoittanut! no siitä lähtien olenkin sitten ollut MYÖS maamme pelätyin ydinjturvasalaisuuksien tiedottaja. Kysyttävää.

routa (nimimerkki)

http://www.olkiluoto.info/fi

Tulipa nyt tuommoinen ydinvoimalavastainen sivusto vastaan, kun tuli ydinvoima esille. Sieltä otti silmään tämä ilmastonmuutoksen runnominen läpi ja lisäydinvoiman päätös Suomeen noin ajallisesti.

Whistleblower (nimimerkki)

Kiitos Raija, jatkoa:

Missä opiskelit salatuimman kvanttiydinfysiikan ? Kuka opetti, jos sitä ei tunne lisäksesi TVO:lla kuin pari henkilöä ?

Miksi tuollaista tietoa annetaan perusinsinöörille / teknikolle, jos sitä lähtee jahtaamaan puolimaailmaa perääsi ?

Miksi kukaan muu henkilö ei ole puhunut aiheesta maapallolla julkisesti ? Vai onko, ja voitko laittaa linkin ?

Laitatko linkin haastatteluihisi Japanissa / Ylessä ?

Referoi lyhyesti "Laser isotooppierotin ylihienokuorilaitteen" keskeisimmät toimintaperiaatteet, kaavat ja mekanismit.

Kiitos !

Ps. Et vastannut kysymykseeni miksi tuhannet johtajat tappaisivat oman perheensä / sukunsa näihin hommiin. Luulisi jonkun puhaltavan pelin poikki...

Whistleblower (nimimerkki)

Jatkoa Raijalle:

Minä ajankohtana tämä netin kaatuminen viikkokausiksi tapahtui Suomessa ?

Ketkä lehtijohtajat erotettiin sinun takiasi ?

Ps. Sähköinsinöristä on vielä aika pitkä matka kvanttiydinfysiikan kiehtovaan maailmaan...

Ps.2 Jos hallitset tuon alan, on palkkiosi miljoonia vuodessa mistä tahansa maasta, joten mitä täällä netissä teet vielä ?

Joten ei vielä vakuuta, mutta toivottavasti vastaat kysymyksiini ja olen väärässä.

Tapani (nimimerkki)

Tästä voitte katsoa Euroopan lentoliikennettä:

http://www.flightradar24.com/

Tuossa ei näy kaikki, mutta näkee sen, että lentoliikennettä on PALJON.

Tästä nähdään yhden vuorokauden koko lentoliikenne Maapallolla:

http://www.youtube.com/watch?v=US4mKjYeklM&feature...

Useat vierekkäiset vanat eivät ole mitenkään ihmeellisiä.

Hiilivety muodostaa palaessaan vettä, joka tiivistyy ja näkyy tiivistymisjuovana. Kylmässä ilmassa vesi jäätyy, ja vana säilyy pitkään, kuten pilvet.

Pakkasella henkityskin näkyy. Ei ole mitään kemikaalivanoja.

Vieras (nimimerkki)

Kuinka ihmeessä sitten keskellä kesää helteellä, syntyy paksuja vanoja, jotka leviävät pikkuhiljaa lähes koko taivaan peittäväksi maitomaiseksi pilviharsoksi?

Vieras (nimimerkki)

Just. Onhan se nyt silleen, että jos mökin pihassa on kesällä hellettä niin kai se nyt on sitten kans tosi lämmintä 10 kilometrin korkeudessa. Näin on - itse katsoin lämpömittaria!

Tapani (nimimerkki)

Koneiden lentokorkeudessa on kesälläkin jopa -50 astetta pakkasta.

Julia (nimimerkki)

Tapani Harvemmin reittilennot lähtevät nousuun 20 sekunnin viiveellä toisistaan, ja lentävät vierivieressä kohti määränpäätä. Ja kummallista tosiaan jos se tiivistymisjuova toisella jäätyy katkeillen ja loppuu kokonaan, mutta toisella vana pysyy mathtavan paksuna kokoaika.

Tässä videossa koneet lähtee turun kentältä. http://www.youtube.com/watch?v=8zQ_gLOHzk0 Jos ei viitsi tuhlata aikaa niin katsoo alun 0:32 asti ja lopun 2:00 alkaen.

ei Suomessa ainakaan lentoja ole niin paljoa, että noin tiehään tarvis nousta ja lentää.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Samaa olen ihmetellyt itsekin, kovasti oli ruuhkaa taivaalla esim. Liperin suviseurojen aikaan kesällä vaikka Joensuun/Liperin kenttä on tosi pieni.
Parissa tunnissa ihan tajuton määrä koneita, toisilla vanaa, toisilla ei.

Moniko lentoyhtiö käyttää mustia koneita? Tietääkö joku.

Löysin tämän http://www.youtube.com/watch?v=F2bP1xuZtPw&feature...

Vaikea uskoa, että lentokuvio on "typical commercial flights".

Juliailonalla on youtubessa muitakin filmejä. Eräässä näkyy kuinka sama kone sylkee kahta erilaista vanaa.

Miten sitä pakkasta on kesällä niin alhaalla ilmakehässä että vana alkaa muodostua? Missä korkeudessa pakkasta alkaa muodostua?

Tapani (nimimerkki)

"Tässä videossa koneet lähtee turun kentältä."

Noi koneethan on korkealla, yli 8 kilometrissä. Mistä tiedät niiden lähteneen Turusta? Mainitun korkeuden ne saavuttaisivat ehkä Helsingin kohdalla.

Videon tekstillä sanotaan:

"toisen koneen edellä kulkee musta vana tai varjo"

Niinpä näkyy. Auringon paikasta päätellen kyseessä on tiivistymisvanan varjo.

Julia (nimimerkki)

vastaan tähän ku tuohon Tapanin seuraavaan kommenttiin ei ole vastaa mahdollisuutta. Joo olet oikeassa - koneet eivät kyllä taida sittenkään lähteä Turun kentältä.

Ja ei näistä lennoista tai kemikaalien levittämisestä kannate mielenterveyttä menettää. Kaikki tekee omat valintansa sen suhteen miten asiaan suhtautuu. Voihan se olla helpompi ja mukavampi elää kun jättää asian sikseen, luultavasti toiset eivät pysty jättämään vaan haluavat tutkia sen, että mikä on totta jne... Annetaan kaikkien tehdä tavallaan, ei sen pitäis keneltäkään olla pois.

Ja jos ahdistaa muutenkin niin tuolta voi löytyä päivään lohdutusta. Ja vaikkei seuraaviin asioihin uskoisikaan niin miksei silti hyviä neuvoja tai ajatuksia elämänvarrelle
http://www.enkelinsiivenkosketus.com/aeviestit.htm

Vieras (nimimerkki)

Flightradar24.com shows live airplane traffic from different parts around the world. Only airplanes equipped with an ADS-B transponder within the coverage area of our 200 receivers are visible on the map.

enpä usko että chemtrail-koneissa tollasia värkkejä pidettäisiin.

Vieras (nimimerkki)

Sittepä täytyisi esim Helsinki, Vantaa Turku Oulu olla jatkuvassa pilvipeitossa. Näes kun lentoja on siellä jatkuvasti. Puhumattakaan muista kaupungeista maailmalla.
Mitäs nämä taivaalla ristiin rastiin lennot sitten ovat, kun tästä menee ylitse ne pari reittilentoa?
Kerralla taivaalla saattaa havaita kolmekin konetta yhtäaikaa.

Whistleblower (nimimerkki)

Raija Sivu: vastatko edellisiin kysymyksiin, jos haluat että sinut otetaan vakavasti.

Itse uskon edelleen että kyse on ns. geo-engineeristä, eli ilmastoa tai ympäristöä halutaan muokata. Joko tulevien aurinkomyrskyjen takia, joista Nasa on varoittanut, tai sitten asia liittyy HAARP:in. Mutta tuolta alueelta löytynee vastaukset.

Pahin mahdollisuus olisi Monsanton GMO-kasvien massiivinen invaasio. Eli kun kerta noihin geenimanipuloituihin viljelykasveihin on koodattu alumiininsietokyky, niin palaset loksahtelee aika hyvin paikalleen. Monsanto, joka on Rockefellerien hallussa, on jo tuhonnut suuren osan maailman viljelymaata, tämä olisi aika luontevaa jatkoa sille. Monsanton on siis näiden tiettyjen etupiirien hallussa (sionistijuutalaiset), ja kaikkihan tunnetusti tietää että juutalaiset ovat rehellistä ja luotettavaa porukkaa :(...

Kalle Päätalo (nimimerkki)

Tuon Flightradarin mukaan lentoja olisi huomattavasti vähemmän kuin mitä olen itse todistanut Espoon pihastani.
Täytyypä alkaa ottaa valokuvia ja videota lennoista, joissa näkyy koneet.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Itse olen todistanut saman ilmiön: koneita on taivaalla enemmän kuin flightradar näyttää. Lisäksi kaikki samaan aikaan ilmassa olevat, samassa korkeudessa lentävät eivät jätä vanaa. Tai vana pätkii tai katkeaa tai alkaa kesken lennon. Miksi?

Epätietoinen (nimimerkki)

Onpa kerrassaan outoa että flightradar ei pidä kutiansa...kukas/mikäs sitä ylläpitää?

Tällä hetkellä flightradar näyttää että HelsinkiVantaan läheisyydessä ei ole yhtään lentoa ilmassa. Lähin on jossain Espoon/Kauniaisten kohdalla, toinen viipottaa sen mukaan suunnilleen Emäsalossa. Kun katson (Espoossa) toimiston ikkunasta ulos näkyy laskukiidossa olevia matkustajakoneita vähän väliä.

Tarkoittaako tämä nyt sitä että kaikki nämä paljain silmin havaittavat koneet ovat "salaisia", koskapa niistä ei ole mitään havaintoa tuolla flightradarissa?

Vai olisiko nyt niin, että tämä flightradar ei vain ole 100% luotettava lähde?

Onhan näitä (nimimerkki)

Niin ei näy kaikki koneet, se kyllä lukee niiden sivuilla.

Lue lisää tuosta
http://www.flightradar24.com/about.php

Epätietoinen (nimimerkki)

"Niin ei näy kaikki koneet, se kyllä lukee niiden sivuilla"

Ahaa. Eli on ihan yhdentekevää vedota flightradarin tietoihin. Ja vetää sen perusteella korkealentoisia johtopäätöksiä "salaisista", kemikaaleja levittävistä koneista tms.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Flightradar ei ole todiste, se on apuväline.

Se kertoo sen, että empiirisesti havaitsemasi kone ei näy flightradarissa. Ei vielä voi tietää, onko sillä havainnolla merkitystä. Se on vain ilmoitettu todetuksi: kaikki koneet eivät näy.

Vieras (nimimerkki)

"Flightradar ei ole todiste, se on apuväline."

Apuväline mille? Sen toteamiseksi että kaikki lennot eivät siinä näy - kuten siinä itsekin ilmoitetaan?

"Se kertoo sen, että empiirisesti havaitsemasi kone ei näy flightradarissa."

Siis mikä kertoo? Flightradar? Flightradar kertoo että havaitsemani kone ei näy flightradarissa? Hienoa.

Eli onko näiden havaintojen tarkoituksena todistella että...kaikki koneet eivät näy flightradarissa?

"Ei vielä voi tietää, onko sillä havainnolla merkitystä. Se on vain ilmoitettu todetuksi: kaikki koneet eivät näy."

Kumman paljon näille havainnoille tunnutaan täällä antavan merkitystä - ja vieläpä aika dramaattista sellaista.

Nyt tunnut kuitenkin sanovan että ainoa asia mitä näillä havainnoilla voidaan todeta on se, että ne eivät näy flightradarissa.

Olipahan taas ihmeellistä viisastelua.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Vieras,

sanon sen flightradarista lyhyesti: Onpa outoa. Täytyy selvittää asiaa.

Onhan näitä (nimimerkki)

Tässä muutama päivä sitten kaksi konetta lensi vierekkäin samalla korkeudella lännestä idän suuntaan. Mitään vanoja en nähnyt ja mikä kummallisinta täällä ei ole aikaisemmin liikennettä ollut tuohon suuntaan.

Aiempina vuosina saattoi joskus nähdä armeijan koneen lentävän idästä länteen, mutta ne ovat lentäneet huomattavasti matalammalla.

Ne harvat reittikoneet, joita nykyisin näkyy lentävät pohjoisesta etelään tai kaakkoon.

Onko muuten kukaan saanut selville, mitä todellisuudessa ne Nasan koneet täällä tutkivat?

Eilen illalla täällä aurinko laski klo 18;26 menin ulos 19:10 niin taivaanrannalla lounas itä sunnassa hohti kumman kirkkaan valoisana punaista väriä loistaen. Aikamoinen näky pimeässä, josta sain jonkunmoisen kuvankin.

Onhan näitä (nimimerkki)

Selvennykseksi vielä. Näytti aivan siltä, kuin erittäin kirkas auringon valo olisi paistanut taivaanrannalla pimeällä lounais itäsuunnassa hehkuen lisäksi voimakkaan punaista valoa.

pale rider (nimimerkki)

Raija Sivulle: Oletan että puhut nimimerkin takaa, joten kysynkin ihan suoraan oletko yhtä kuin Arto Lauri. En tätä kysy siksi että jos oletkin, alkaisin esittämään henkilöösi käyviä "tietojesi kyseenalaistamisia", sehän olisi argumentoinnin perusvirheitä. kysyn tätä yltiöuskovaisen kommentointijengin riemuksi jotta niitä auktoriteetin puutteeseen vetoavia paskajuttuja alkaisi ilmetä, jotta taas nähtäisiin kuinka uskovaista on aivopesty kansamme.

Tähdennän että se blankoajattelu ei ole heidän, vaan toteuttajatahon, vika. Aivopesu ja manipulointi on vastenmielisintä paskaa mitä lihavat kissat tekevät.Nyt on luotu kuva että ihmisen elämän perustarpeita on jonkin täysin idioottimaisen idolin palvominen. Ja tämä näyttää toimivan kuin häkä. Valitettavasti.

Nuo lasitikut näytteissä: Näyttävät siis lasilta , mutta luultavimmin ovat jotain homerihmastoa. Silloin viime vuonna etsi netistä vastaavia kuvia ja jokin "perus"home oli kyllä hyvin saman näköistä. Olisi siellä mikroskooppikuvissa vähän muutakin erikoista mutta en tiedä mihin niitä oikein toisin näytille, kun en ole kuvan kuvaa nettiin laitellut.

Samana syksynähän oli hyvin laajalti hometta kasvustoissa, mm. vadelmassa. Ja alkukesästä oli erityisen laaja "ruoste" saimaan pinnalla. Eikös se ollut sitä suopursuruostetta. Se sitten eri juttu mistä se tuli niin vahvana.

Onko muuten kellään ollut yöaikaan sellaista unen katkeilua? Itsellä on sykleissä ja kas, monesti samaan aikaan taivaalla jytisee lentokalustoa. Keskellä yötä (02.00-04.00).Toki voi olla että koiranuneni häiriintyy pienistä äänistä joten ehkä siinä selitys.

Onhan näitä (nimimerkki)

Hyvä kun kirjoitit tuosta yöunen katkeilusta. Minulla niitä alkoi ilmetä syyskesällä ja on melkein joka öistä joitakin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

Olen ollut aina aika sikeäuninen, joten tuo unen katkeilu on minua itseänikin aika lailla askarruttanut.

Markus Lehtipuu

Mielenkiintoisia juttuja, ja tosiaan anomalioita on havaittavissa.

Vieras (nimimerkki)

Eräänä päivänä ihmettelimme täällä Oulussa tyttäreni kanssa kummallisia pitkän pitkiä vanoja taivaalla. Pilviä ne eivät voineet olla. Illalla oli tuollainen samanlainen uskomaton punainen, kirkas auringonlasku josta nimim Onhan näitä mainitsee. Se oli aivan uudenlainen ja vaikuttava kokemus visuaalisesti. Emme osanneet sitä silloin vielä yhdistää mainittuihin vanoihin. Yleensä punainen auringonlasku ennustaa aurinkoista säätä aamulla, kuten enemmän eläneet ihmiset tietävät, mutta seuraava päivä oli aamusta lähtien pilvinen ja tihkusateinen.

Nyt kun muistelen, niin aiemmin, joskus loppukesästä, näimme ystäväni kanssa iltakävelyllä samanlaisen auringonlaskun. Lennoista ei silloin vielä ollut tietoa, joten asia ei kummastuttanut, ainoastaan ihastutti. Oli se niin komea ilmestys.

Kiitos blogaajalle tärkeiden asioiden esilleotosta. Tietoa tarvitaan.

Onhan näitä (nimimerkki)

Niin tämä aamu on ollut pilvinen, harmaa ja sateinen tuon eilisen valoilmiön jälkeen.

Osaako kukaan kertoa näkyykö auringonlaskun aikaansaamat valoilmiöt myös auringonlaskun jälkeen?

Tuo valoilmiö eilen illalla näkyi reilu puoli tuntia auringon laskun jälkeen.

Onhan näitä (nimimerkki)

On maailmassa sentään vielä jäljellä ihmillisyyttäkin ja toivoa niinkuin tiedämme.

Koiran ja elefantin ystävyys
http://www.youtube.com/watch?v=cBtFTF2ii7U&transla...

Elefantit uimassa
http://www.youtube.com/watch?v=DLTqcx-My1M&NR=1

Vantaa (nimimerkki)

Tuota punaista auringonlaskua alen minäkin ihmetellyt, ei ole mennä vuosina samanlaista nähnyt. Eli jotain feelua tässä nyt on.

Epäilen tuota alumiinia, jolla saadaan monopoliasema GMO-kasveille !

Tampereen täti (nimimerkki)

Johan on täälläkin mopo karannut käsistä.
"Kemikaalilennot" on ilmeisesti nettiajan suurin hoax, joka kiertää ympäri maailmaa jatkuvasti. Ja kun siihen kerran alkaa uskoa, niin maalaisjärki näyttää samalla katoavan.

Jos haluatte tietää miten tiivistysvanoista syntyy cirrus-pilviä ja miksi ne elävät taivaalla niin kauan ja miksi niiden esiintyminen vaihtelee sääolojen ja vuodenajan mukaan ja paljon muutakin, niin ei kannata mennä syöttämään googlen hakuehdoksi sanaa chemtrail.

Asiaa on tutkittu todella paljon ja todella kauan, koska tiivistysvanojen vaikutus maapallon ilmastoon on kiinnostava aihe.

Siispä googleen pitää laittaa hakuehdoiksi esim. contrail ja cirrus, niin alkaa tulla tulosta. Tässä joitakin linkkejä, niin ei tarvitse itse lähteä penkomaan:

http://www-pm.larc.nasa.gov/sass/pub/journals/Minn...
http://www.co2offsetresearch.org/aviation/Contrail...
http://www.faa.gov/about/office_org/headquarters_o...
http://www.dlr.de/pa/en/desktopdefault.aspx/tabid-...

Eli jos Suomessa lentokone lentää taivaalla ja siitä jää vana, joka alkaa pikku hiljaa levitä taivaalle ja säilyy siellä tuntikausia, niin kyseessä on tavallinen tiivistysvana.

Tapani (nimimerkki)

"Onpa kerrassaan outoa että flightradar ei pidä kutiansa...kukas/mikäs sitä ylläpitää?"

Ei ollenkaan outoa. Sivuillahan sanotaan, että kaikissa koneissa ei ole ko. transponderia, joka tarvitaan, jotta kone näkyy kartassa. Näitä olvat esim. kaikki MD-83 -koneet, jotka on erityisesti halpalentoyhtiöiden suosiossa.

Kaikki Suomen taivaalla näkyvät koneet eivät toki ole Suomen sisäisillä reiteillä, vaan voivat olla matkalla esim Aasiasta Amerikkaan.

Silmämääräisesti katsomalla koneiden korkeutta ei pysty arvioimaan. Jos kaksi konetta näkyy, toisesta jää vana, toisesta ei, voi syynä olla eri korkeus, eri lämpötila koneiden lentokorkeudessa.

Ilmakehä ei myöskään ole homogeeninen. Lämpötila- ja muut olosuhteet vaihtelevat paitsi korkeussuunnassa, myös sivusuunnassa. Vana katkeaa, kun kone siirtyy kylmästä ilmatilasta lämpimään, ja päinvastoin.

Vana voi syntyä myös siiven jättöpyörteestä, jolloin näyttää tulevan kaksi tai useampia erilaisia vanoja.

Lisäksi, koneissa ja moottoreissa on eroja. Moottoreiden tehosta määräytyy pakokaasun määrä ja vesipitoisuus. Jos kone on nousemassa, se jättää moninkertaisen määrän pakokaasuja verrattuna kokeutta pudottavaan koneeseen.

Kemikaalivanateoriat ovat täyttä kumpuukia. On aivan mahdoton ajatus, että kenttähenkilökunta, koneiden valmistajat, huolto-organisaatiot ja "kemikaalien" valmistajat sekä lentäjät, kaikki, miljoonat ihmiset ympäri maailman, voisivat olla salaliitossa keskenään ilman, että salaliitto paljastuisi.

Ilmakehän koostumus on myös erittäin helppo, suhteellisen yksinkertaisella laitteistolla mitata maan pinnalta käsin. Jos siellä olisi jotain kemikaaleja, se huomattaisiin monessa paikassa. Sellaisissakin, jotka eivät ole salaliitossa mukana.

repe (nimimerkki)

Onhan se paljastunut ja huomattu. Tosin liioittelet tietävien ihmisten määrää.

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

- Erään keskeisen tietoylivoimani perustan loin mm. ollessani ASEA -atomin ydininsinööritön "laitteistovastaanoton perehdyttämisen" opissa TVO:lla toista vuotta. Ruotsalaiseen tyyliin kun kului suunnaton avoimuus ja kysymyksiin vastailu mutkatta. Jota sitten t o k i hyödynsin laajoin laidoin.) Jotain kuvaa jo se, että kun SUPO sai myöhemmin tiedon tästä räjäytti IAEA koko Ruotsin ASEA- organisaation paniikissa paskaksi. Eivät siis tykänneet ja päättivät varmistaa, että ydinalan vapaa tiedotus loppuu tässäkin minuun. Toki esim. minuun yhdistetyn "beetasoihtufaktat" keskeisimpiä tietovuotoja puolestaan toimin ollessani SUPO väen kanssa samalla työmaalla. Siitä kuvaavaa, että olin myös näissä tiedoissa maastamme "se toinen" joka asiaan sai sisäpiirioppia.

- Miksikö ei mielestäsi puhu? Mikähän FOORUMI/ tietolähde uskaltaisi puhutun mielestäsi julkaista? Kun, esiinnyin mm. TV2 ohjelmassa sen julkaisemisen takia SUPO vaati YLE johtajan eroa! Ei kuule ydindiktatuurissamme tiedon ulostuonti nyt NIIN helppoa ole! Itse asiassa kun puhutaan ydintietotasoista, jossa liikun on jopa hengen pitäminen katkolla harvase käänne.

-Miksikö ydinjohtajat surutta jatkaa rikostaan ihmisyyttä vastaan? Mietippä tovi MIKSI ei edes stalinismin kaltaista massamurhaan ja VAIN massamurhaan tähtäävää valtioväkivaltakoneistoa EI kaadettu. miksei Stalinia syrjäytetty yms. ja hei, nämä on sentään VAIN yhden valtion lonkeroita. ydinalan kansainvälinen murhakoneisto koskee puolet maailmamme valtioväkivaltakoneistoista!

– Kvanttiydinfaktojen laajempi tajuntataso EI ole kiehtovaa! 8Itse asiassa ei myöskään vastoin yleistä luuloa edes kovin vaikeaa alkukangerteluista päästyään.) Itse asiassa se on tieto jolla VAIN tapetaan ja käytetään puhdasta väkivaltaa. Jos "pahuus" henkilöityy johonkin niin puhtaimmillaan se on YDINALA!

- Tuosa Styrgefilmin "Ydinherrarotaatio" haastattelussani liukuvat ydinherrojen eriasteiset nimet voidaan sanoa erotetun miltei PELKÄSTÄÄN tietoydinvuodoistani. Itse asiassa niitä on taustalla vielä paljon enemmän. en usko, että sotaa käymättömän Suomen historiassa on i k i n ä erotettu yhden tietovuodon ympäriltä enempää vakaasti virkaansa uskomaan erehtyneitä ökyjä kuin jutuistani.

– TVO:n johto kyllä kyseli "Monellako miljoonalla vaikenisin". Kerroin tekeväni asiaani omantunnon äänin, jota turhaan säteilyyn kuolleet kymmenet ja kymmenet työtoverini yms. vaativat. Ihmishenkien pelastamiselle EN määritellyt kattohintaa." Ja TVO:n johdon oli uskominen sanomaani.

(Seuraaava osio saattaa hämästyttää monia. Ja siihen tämä ydinalan koulutettu diasinformaattori todennäköisimmin pyrkiikin. Riidankylväjänä hän haluaa siis repiä KAIKKI auki. Tasan tarkkaan myös minä tiedän, että ihmisille halutaan kylvää käsitys siitä, että chemtrailaamiseen kytkeytyisi leegio eri tarkoitusperiä. Olenkin asiaa kristalloinut niin, että kemiallisetr myrkyt vaikuttavat ja tappavat toki vuosikymmenet, en kiistä. Mutta kun puhutaan YDIN-tappoefekteistä on kestokerroin MILJJONISSA VUOSISSA! Ydinvoima liikuttaa siis tulevia kymmeniätuhansia sukupolvia eteenpäin! Ydinrikollisuus on luonteeltaan valovuosia kaikkea muuta yhteensä vaarallisempaa. Jos ihmiskunta maapallomme saa tuhottua lopullisesti niin juuri YDINvoimalasekoiluillaan! Tästä meitä on suuret uskonnot ja kulttuurit varoittaneet vuiosituhannet. Tämä on aivan keskeistä oivaltaa. En siis halua kiistää vaikka nyt jonkun geenimaissin, sikanuhien yms. vaarallisuutta. Mutta rinnastettuna YDINsekoiluun on tuhoerot kuin yöllä ja päivällä! Ydin on niin oman luokan jatkosarjamurhaajaa, ettei sen ylivertaisuutta tuhona uhmaaa mikään muu ihmistappokeino nykymaailmankuvassamme, ei m i k ä ä n muuu!)

- On uskomatonta esittää pokkana, että kasveja tapetaan esim. raaka-alumiinilla. Niin kuin ei toimivampaa keinoa olisi sadoin. Huomaan kyllä ammattilaisena keskustelevani psykokoulutetun ydinalan disinformaattorimiliisin kanssa. Siksi en kaikkea toki kerrokaan. Mutta tosiaan mitä tulee chemtrailaamiseen ja vastaaviin kytköksiin niin syy ON YDINVOIMA!

- Jos hankkeilla haettaisiin jotain, muuta taustatehokeinoa, esim. CO2 poistoa, siitä hehkutettaisiin julkisesti suureen ääneen. Oleellisinta näissä onkin tajuta, MIKÄ sellainen taustasynkkyys hommassa olisi, ettei kestä pätkääkään päivänvaloa? Valovuosia edellä kaikkea muuta on aina sama. USA armeijalle esim. Husseinin sekoilut Iranin sotimisineen ja Kurdien tappamisiin oli yhtä tyhjän kanssa USA:lle. Jopa Husseinin Kuwaitin ryöstely sallittiin, koska se koski "vain" arkista öljyä. Mutta hyökkäys lähti viivana käyntiin vasta kun taustalta alkoi löytyä Osirakin ydinvoimalahankkeen kaltaista näyttöä. USA on tyypillisesti 99.8 % YDIN -orientoitunut valtiopoliisi. Sitä ei esim. CCCP:stä kiinnostanut kuin YDIN -peloitteet. Sitä EI Pohjois-Koreasta, Iranistakaan kiinnosta "perus"kansanmurhat eikä vastaavat. USA hyökkää VAIN ydinaiheesta!

Whistleblower (nimimerkki)

Jos maailmassa on melkein 500 ydinvoimalaa, ja RaijaSivu on ainoa kuka tästä puhuu ääneen, niin syytä on epäillä. Luulisin esim. Jenkeissä jonkun avautuvan aiheesta. Mutta mitään ei ole kuulunut.

Tuossa ydinjohtajien maailmantuhoamisvimmassa on yksi iso ero Staliniin verrattuna: Stalin tuhosi poliittisia vastustajiaan ja vieraita ja omia kansojaan, mutta ydinherrat ovat tuhoamassa koko omaa sukuaan ja perhettään ! Ja siinä on vissi ero.

Raija: Mikä siinä Saddamin ydinvoimalassa yksityiskohtaisesti herätti Jenkeissä hyökkäysvimman ?

Voisitko vaikka Wikileaksiin paljastaa yksityiskohtaisia tietojasi ? Varmasti tehokkaampi tapa tuoda asiat julki kuin täällä keskustelupalstalla ?

Kyllä tiedon pystyy tuomaan ulos, tuotiin Stalininkin aikana tietoa, vaikka vaarallista varmasti oli.

Ps. Nanokokoisia alumiinihiukkaisia kylvämällä saadaan maapohjasta sellainen, jossa ei muut kasva kuin GMO-kasvit. "Jos kontrolloit väestön ruokaa, kontrolloit myös väestöä" - Rockefeller, Monsanton omistaja.

Ps2. En todellakaan ole minkään poliisiyksikön palveluksessa, pelkästään mainintasi tuosta herättää epäilyjä mielenterveydestäsi.
Suosittelen uutispommin räjäyttämistä, jos olet faktoistasi varma, eli yhteys Wikileaksiin. Siellä on paljastettu aika kovan tason salaisuuksia aikaisemminkin...

pale rider (nimimerkki)

Raija Sivu ---Arto Lauri i presume? Ei se mitiä, asiantuntevaan sävyyn puhelet olit vaikka seppo hovi.

Whistleblower (nimimerkki)

Voisitko vielä Raija kertoa tarkan ajankohdan ja paikan, eli milloin ja missä olit Ruotsissa ydinkvanttifysiikan koulutuksessa. Kiitos.

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

Minun on käytännössä liki mahdoton vastailla tämän SUPO-POLIISIN heitelyihin koska lähettämistäni 10 jutusta sensuroidaan vähintään 9kpl.

- Mutta sanotaan nyt sen verran, että Stalinia vastaan oli helppoa hyökätä maansa ulkopuolella. Koska se oli USA:n etu. Nyt USA/venäläisen ydinsikailun ulkopuolella on kourallinen osin valistuneita EU:n maita Norja, Tanska, Islanti, Irlanti, Saksaa, Hollantia, Espanjaa , Portugalia. . .. Nämä maat eivät voi yhtään mitään sille mitä suurimmat YDIN-sikailijat tietokanavistoissaan konteroloi. Stalinismin haukkuminen oli maanpetos Suomessakin 40-90-lukujen välin kuten hyvin muistamme. Ydinvoima tulee tappamaan käyttäjänsä kuten A. Einstein USA:n kotiarestistaan lehdistölle kertoi. Edes hänen tasoisensa kylmä ydinrealitieto EI ydinherroja hetkauttanut. Vaan globaalille ydinpahuudelle haluttiin t i e t e n miljardiuhrinsa, joka olemmekin MEIDÄN sukupolvemme, halusimme tai ei. Miksi muuten ydinPOLIISEJA täälläkin niin siepaakaan tietonsa siitä, että esittämäni faktat on totta?

Vieras (nimimerkki)

http://www.heinola.org/~patato/phil2.html

täällä on hulluja asioita liittyen siihen denverin lentoasemaan.. en halua uskoa.

Vieras5 (nimimerkki)

Jätä uskomatta!

pale rider (nimimerkki)

vieras5

Katselepa tuosta Denverin lentokentän kuvasymboliikan kimara ja erään aihepiirissä ansioituneen henkilön päätelmät ko. aiheesta:

http://vigilantcitizen.com/?p=58

Ei siinä mitään jos tahdotaan kauhugalleria väsätä yleiselle paikalle mutta..

Toki tietysti symboliikan ollessa kieli, jota ei yleisesti opeteta kuin eliitille,vaikka tulisi opettaa kaikille, niin päätelmät saattavat ampua yli tai harhaan. Jok.tap harvinaisen vastenmielisiltä näyttävät ainakin minulle osa noista lentokentän aiheista. Tulkintoja on yhtä monta kuin on katsojia.

Eihän tämä varsinaiseen aiheeseen liity mitenkään mutta kun puheeksi tuli.

pale rider (nimimerkki)

Raija Sivulle -Arto laurille: Tiivistä hieman ja kokeile pääkohdat napakkana pakettina, josko silloin menisi paremmin läpi. Uskoisin niin. Voin olla väärässäkin.

Whistleblower (nimimerkki)

No, jos väität minua ydinpoliisiksi niin olet aika sekaisin. Väitteesi on vain niin kova, että yleensä valheet paljastuu tuollaisista asioista yksityiskohdista.

Joten jos vastaat yksityiskohtaisesti kysymyksiini niin uskon että voit saada aika ison joukon ihmisiä taaksesi (jos sitä haet).

Meinaatko että SUPO_POLIISI haluaisi sinun esittävän konkreettiset faktat (joita olen pyytänyt) täällä julkisuudessa ?

Joten odottelen edelleen vastauksia.

Riikka Söyring (nimimerkki)

pale rider,

kyselin parilta terveydenhoitajalta ihan ohimennen onko tänä syksynä ja kesänä ollut normaalia enemmän hengitystieoireita.

Vastaus oli "Mutu-tuntumalla sanon, että kyllä, enemmän on."

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Taustalta

"Savon Sanomat uutisoi(12.10.): Itärajalla Venäjällä Alakurtin
lentotukikohta otetaan uudelleen aktiivikäyttöön. Tukikohta on ollut
toiminnassa enimmäkseen neuvostovallan alettua ja hiipui siitä vuosi
vuodelta. Suomessa on uutisoitu varuskunnan viimeisten sotilaiden
poistuneen 2007.

Alakurttiin ollaan sijoittamassa ilmailuprikaatin yksikkö ja
kunnostustyöt alkavat tänä vuonna

Alueelle tulee ”joitakin kymmeniä sotilashelikoptereita” (Nenashev)

Venäjän laivaston komentaja, amiraali Vladimir Vysotski kertoi
toissaviikolla uutistoimisto Ria Novostilille, että Venäjä on
ylipäätään lisäämässä taistelupotentiaaliaan arktisilla alueilla.
Hänen mukaansa tämä tarkoitta käytännössä uutta kalustoa, uusia
tukikohtia sekä lisääntynyttä partiointia pohjoisilla merialueilla.

Maanpuolustuskoulun strategian laitoksen dosentti Alpo Juntunen:
”Alakurtin tukikohtaa tullaan hyödyntämään nimenomaan Venäjän
Pohjoisen laivaston operaatioissa Jäämeren alueella”
”Missään nimessä tätä ei ole suunnattu Suomea vastaan”, hän korostaa.

Uutisen lähteenä on käytetty venäläistä verkkolehteä Gazeta.ru
(englanniksi gazeta.ru/english) ja norjalaista Barents Observer.
Lehtien mukaan Murmanskin uusi kuvernööri Dmitri Dmitrienko ja duuman
puolustuskomitean muurmanskilaistaustainen jäsen Mihail Nenashev ovat
molemmat vahvistaneet asian. Valitettavasti en löytänyt ko.
alkuperäistä uutista."

Jonsku (nimimerkki)

Voi hyvät ystävät. Jäi tämäkin blogi hetkeksi seuraamatta muiden kiireiden takia ja nyt näin järkytyksekseni tämän keskustelun. Ette aavista miten vakavan asian kanssa olette tekemisissä. Tässä pikku tarina tosielämästä jos joku tätä keskustelua vielä sattuu lukemaan.

Kävin mennä kesänä hyvän lapsuudenystäväni hautajaisissa ja menomatkalla hiukan mietitytti kun minulla ei ollut tarkaa tietoa kuolinsyystä vaikka hyviä ystäviä olimmekin. No, hautajaisissa asia selvisi aivan sattumalta ja jututin leskeä tästä asiasta jonkin aikaa. Vaan eipä ollut helppoa yrittää lohduttaa. Ystäväni oli nimittäin tehnyt itsemurhan ja tärkein yksittäinen syy oli kemikaalilennoista syntynyt ahdistus. Ei ole nämä jutut sen jälkeen jaksaneet naurattaa.

Muistelin vähän menneitä ja kyllähän sieltä löytyi mielenkiintoisia asioita. Ystäväni oli jo opiskeluaikoina kiinnostunut JFK:sta mutta en kiinnitänyt siihen huomiota koska aihe ei minua kiinnostanut. Ei se kuitenkaan kovin vakavaa ollut. Varsinainen muutos tapahtui 9/11 salaliittoteorioiden ilmestyttyä nettiin. Niistä keskustelimme usein pitkiä aikoja puhelimessa. Sen jälkeen alkoi keskusteluihin tulla sekalaisia muita teorioita. Kiinnostavimmat olivat selvästi kemikaalilennot, nwo ja eliitti. Itse en osannut asiaan reagoida riittävällä herkkyydellä, koska keskustelin kemikaalilennoista mm. toisen ystäni kanssa joka on ilmailualalla. Ja sen jälkeen asia on ollut minulle täysin selvä eli kemikaalilentoja ei Suomen ilmatilassa ole. En vaan osannut esittää asiaa riittävän vakuuttavasti, koska en saanut ystävääni uskomaan tätä. Jotenkin jäi sellainen mielikuva että kun kerran on uskonut niiden olemassa olon niin sen jälkeen lähes kaikki negatiiviset asiat selitetään kemikaalilennoilla ja oma usko niihin vahvistuu siinä samalla. Kun tällaisen verkon on sitten rakentanut, niin omalta maailmankäsitykseltä katoaisi pohja jos kemikaalilentoja ei olisikaan. Jotenkin hänen uskonsa kemikaalilentoihin oli aivan käsittämättömän luja.

Nyt kun mietin viime kevään keskustelujamme niin olisin ehkä voinut tunnistaa itsetuhon signaalit ajoissa jos olisin psykologi. Ystäväni kertoi tarkkailevansa lentokoneita päivittäin ja lähetti minullekin kuvia joskus. Ymmärtääkseni hän myös teki omia tilastoja vanoista. Ja jos joku tuttu oli sairastunut esim. flunssaan niin syy oli tietysti kemikaalilennoissa. Tiedättekö miksi? Koska netin keskustelupalstoilla sanotaan niin. Tämän parempaa perustelua en koskaan syy-yhteyksiin saanut. Ja lukuisat aikaisemmin normaalit ilmiöt selitettiin kemikaalilennoilla.

Jossakin vaiheessa sitten jutut alkoivat muuttua jo ahdistuneen ihmisen jutuiksi. Tai näin olen ainakin asian jälkikäteen ymmärtänyt. Syy ahdistukseen oli mielestäni oma voimattomuus kemikaalilentojen edessä. Ja asuinpaikkakin oli ilmeisen vilkkaasti liikennöityä aluetta eli vanoja näkyi tyypillisesti päivittäin. Ahdistus oli sitten jossakin vaiheessa vaan kasvanut liian suureksi.

Toivottavasti nyt ymmärrätte, miksi toivon että etenkään kemikaalilennoista ei netissä keskusteltaisi tällä tavalla. Ja miettikää hetki millaisia tunteita ystäväni leskellä on niitä kohtaan jotka ovat kemikaalilentojuttuja levittäneet.

Rauhaa ja rakkautta.

Vieras (nimimerkki)

Osanotto ystävän menetyksestä. Totta on, että netistä löytyy paljon aineistoa, joka aiheuttaa erityisesti nuorille ahdistusta. Kemikaalilennoista kirjoittelua en kuitenkaan pistäisi itsemurhan syyksi. Vaikuttaa näet siltä että ystäväsi henkinen tasapaino oli kaiken kaikkiaan jo järkkynyt pahoin. Jos kemikaalilentoja ei olisi ollut, niiden tilalla olisi ahdistuksen syventäjänä ollut jokin muu ystäväsi mielestä epäilyttävä asia, todellinen tai kuviteltu. Ahdistuksen perimmäinen syy on luultavasti ollut jokin suurempi asia, kenties kaukaa menneisyydestä, jota ei ehkä heti tule edes ajatelleeksi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jonsku,

olen pahoillani ystäväsi ja hänen leskensä puolesta.

Minä olen ihmeissäni koska vanakuviot eivät muistuta normaalia lentoliikennettä (kts. kuvat). Lisäksi on nuo ilmassa tuntuneet oudot hajut.

Tottakai sitä yrittää selvittää asiaa, joka askarruttaa.

Ei siihen salaliittoteoria-pohjaa tarvita. Salaliittoteorioita syntyy, koska viranomaistiedotus, median kirjoittelu, omat havainnot ja kokemukset eivät kohtaa. Kuten väite "Globalisaatio tuo vaurautta kaikille" kontra havainto Köyhien määrä on lisääntynyt rajusti globaalitasolla.

Tai väite "Suomessa on työsuojeluasiat kunnossa" kontra havainto Poliisin työsuojeluasioihin perehtyneen osaston määrärahat lakkautettiin.

----------------------

Back to Olkiluoto3/LOL3:

"Olkiluoto 3:n ydinvoimalatyömaan työntekijät ovat yhä täysi mysteeri työsuojeluviranomaisille. Työsuojeluviranomaisten saama erikoinen lista työmaalla toimivista yrityksistä ei ole selventänyt asiaa.

Viime kuun lopulla tehdyssä viranomaisiskussa paljastui 15 yritystä, joista ei ole olemassa mitään tietoja, kertoo työsuojeluasioista Lounais-Suomen aluehallintovirastossa vastaava Seppo Pekkala Uudelle Suomelle.

Rakennustöistä vastaava Areva on vastikään lähettänyt työsuojeluviranomaisille luettelon työmaalla toimivista yrityksistä. Tuoreessa luettelossa ei kuitenkaan mainita näitä 15:tä yritystä.

Kuinka monta yritystä luettelossa sitten on?

- No samaa minäkin olen kysynyt. Se on niin sekava luettelo, että siitä ei ota selvää. Emme ole ryhtyneet yrityksiä erittelemään, se olisi niin iso homma. Siellä on lueteltu aliurakoitsijoita ja pääurakoitsijoita, ja osa yrityksistä on samoja, Pekkala kertoo.

Työsuojeluiskussa viranomaiset saivat haastateltua ihmisiä 85 eri yrityksestä. Pekkala arvioi, että todellisuudessa yrityksiä on enemmän, sillä viranomaisten yllätysisku meni mönkään, kun heitä ei päästetty ydinvoimalatyömaan porteista sisälle.

Tällä hetkellä tilanne on siis se, että työsuojeluviranomaisilla ei ole selvää kuvaa ydinvoimalatyömaalla toimivien yrityksen määrästä, ja lisäksi on yrityksiä, joista viranomaisilla ei ole mitään tietoja.

Julkisuudessa ihmetystä on herättänyt erityisesti väite, että osa ydinvoimalarakentajista saa ainoastaan kahden euron tuntipalkkaa. Työsuojeluviranomaiset eivät ole löytäneet vahvistusta väitteelle. Heikoin löydetty palkkataso on ollut 7–8 euroa tunnilta, mikä on työehtosopimusten alarajoilla."

kirjoittaa Uusi Suomi, linkin toi vieras9

Tapani (nimimerkki)

Jonskulle osanottoni, ja kiitos koskettavasta tarinasta. Varmasti monet muutkin, jotka ovat kemikaalivanoista huolissaan, ovat avun tarpeessa. Kukaan heistä ei tosin sitä itse tiedosta.

Riikka:
"Minä olen ihmeissäni koska vanakuviot eivät muistuta normaalia lentoliikennettä (kts. kuvat)."

Miksi eivät? Aivan tavallisia tiivistymisvanoja kuvissa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Aivan normaaleja tiivistymisvanoja? Ehkä.

Muodostelmana ne eivät ole niinkään normaaleja tai sitten lentoliikenteessä ei noudateta nollapromillelinjaa ;)

Ketiapiinia kehiin (nimimerkki)

"Muodostelmana ne eivät ole niinkään normaaleja tai sitten lentoliikenteessä ei noudateta nollapromillelinjaa ;)"

Huhhuh.

Et ole taitanut kuulla ilmavirtauksista jotka sekoittavat noita tiivistymisvanoja tiivistymisensä jälkeen.

Vieras (nimimerkki)

Vaikka maailma olisi huono, ja laajassa mittakaavassa onkin, niin näillä blogikirjoituksilla se huononee entisestään. Täällä, tämmöisillä palstoilla levitetään epätoivon ilmapiiriä enemmän kuin missään muualla.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuo lienee makuasia. Sen voi nähdä myös niin että on toivoa antavaa kun ihmiset haluavat tietää asioista, kyselevät, keskustelevat.

Jos ei kyselijöitä olisi, olisi vaalirahoituskin jäänyt silleen ja maan tapa olisi sen kuin paisunut.

Vieras (nimimerkki)

Vaikka maailma olisi huono, ja laajassa mittakaavassa onkin, niin näillä blogikirjoituksilla se huononee entisestään. Täällä, tämmöisillä palstoilla levitetään epätoivon ilmapiiriä enemmän kuin missään muualla.

Henkilökohtaista (nimimerkki)

Jos asioita hoidetaan politiikassa, taloudessa tai muilla elämän aloilla huonosti, olisiko positiivista, että niistä ei puhuttaisi. Annettaisiin ihmisten elää tietämättömyydessä, sairastua ja joutua vaikeuksiin tietämättömyytensä takia. Sitäpaitsi, tällaisten blogien lukeminen on vapaaehtoista. Jos haluaa suojella itseään valikoimalla pääasiassa positiivista informaatiota, on toki mahdollista valita lukemistonsa.

Itse uskon erittäin paljon myös totuuden voimaan ja niiden vaikutusmahdollisuuksiin, jotka sitä etsivät. Se on minusta erittäin positiivista ja valopilkku näiden ikävien asioiden keskellä.

PA (nimimerkki)

"Ei siinä mitään jos tahdotaan kauhugalleria väsätä yleiselle paikalle mutta..

Toki tietysti symboliikan ollessa kieli, jota ei yleisesti opeteta kuin eliitille,vaikka tulisi opettaa kaikille, niin päätelmät saattavat ampua yli tai harhaan. Jok.tap harvinaisen vastenmielisiltä näyttävät ainakin minulle osa noista lentokentän aiheista. Tulkintoja on yhtä monta kuin on katsojia."

Teokseen kuuluu useampi kuva. Noilla sodan ja kuoleman sisältämillä kuvilla muistutetaan ihmiskunnan virheistä. Toisissa kuvissa varoitetaan luonnonvarojen loppumisesta. Toissa kuvissa lapset tuovat aseet alasimen luo, jossa niistä taotaan auroja. Katso kaikki taidekuvat läpi.

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

On toki selvää, että totuus ydinrikollistemme toimista aiheuttaa ahdistusta. Ilmiö on oma lokeronsa siitä miten ihmisten itsesuojeluvaisto reagoi siihen kun tajuaa ettei hallitukseen, viranomaisiin ydinturvaharhaan VOI luottaa lainkaan. Sitä en hyväksy, että "ampuja virannomaiset" koettaa syyllistäen suojata rikoksiaan sillä, että uhreikseen aijotut kansalaiset "reagoi" yrittäen suojata itseään tulevasta.

Otetaan esimerkki. Karmeita tarpeettomia eläinkokeitaan tehneitten laboratorioiden naapurit valittivat, että ahdistuvat, kun rääkätyt eläimet huutavat yötä päivää. Ydinalan tyyliin ratkaisu oli kuten nyky-Suomen ydinala tekee. Katkaistiin eläinten äänijänteet. . .!( Eipä KUKAAN enää ahdistunut! Näin SUPO maassamme siis toimii ja haluaa myös jatkossa toimia!

Ahas ja NYT yhtäkkiä ydinalan ylläpitämiltä mm. KA4 osastoilta ollaan olevinaan huolissaan siitä miten ihmisiin "vaikuttaa" kasvava tietoisuus siitä, että ydinala on JO päättänyt eliminoida maailman väestöä sumeilematta ydinvoimin?

Otetaan siis "uusi lähtökohta asiaan". Miten kirjoittaja suhtautuu sitten siihen, että ENNEN Tshernobilin 4,5miljoonaa JO kuolemaan tuomittua uhriaan ydinala poltteli järjen siltoja ydinalan vastustuksesta kertomalla, että Tshernossa NYT dokumentoidut miljoonien kansanmurhaamiset olisi tapahtumana mahdottomia? Oikeasti kun silloiseen ydinkritikkiin suhtautumalla olisi VOITU halutessa estää miljoonien ydinkuolemiset? Otin tämän esiin, jotta tajuttaisiin oleellisin. ydinalan systemaattisille kansanmurhaamisillee ON olemassa toimivia ratkaisumalleja merittäin.

Riikka ottikin chemtrailaamiseen elimellisesti liittyvän faktan. AINA kun venäläiskoneet lentelee Olkiluodon yllä MAISTAA ulkoileva noin vartin viiveellä metallisen maun suussaan! Tämä metallinen maku on muuten KESKEISTÄ myös Tshernobilin ydinkatastrooffin uhrien muistikuvissa. Säteilyionisaatio nosti metallisen kestävän maun suuhun. Kun säteilytaso yhä nousi suusta katosi täysin tunto mm. omiin hampaisiinsa. Kun säteilyn energia alkoi varastoitua värähdellen vuosikymmenet ihmisten hammasluun rakenteissa!

Vieras (nimimerkki)

Maailman SUURIn beettasoihtu!

12.10.2010 Ilmoitettiin lehdistössä miten sisäministeriössä ollaan erityisen huolestuneita siitä ydinfaktasta, jota kuulema ylilyövät ja räväkät nettikirjoitukset levittävät. Ydinalan ökyt vaativat valtioviranomaisilta ankaria vastatoimia kirjoituksiani vastaan. 13.10 sain reaktiona kuulla miten mm. Raumalla tuhatpäiset teinioppilaat välittömästi käskettynä raijataan väkisin TVO/ Posivaan aivopestäviksi. Siellä kivoilla kahvitustarjoiluillaan "karkki"-ydinsedät ja tädit sitten kertovat suuret silmät itkussa miten pahat kirjoitukset siunauksellisesta ydinvoimamurhistaan ovat silkkaa. . Öö . .potaskaa. Varmuuden vakuudeksi alaikäisille uhreilleen, taaperoista teineihin ydinalalta sitten lahjustaen muksut kauniinvärisin ydinalan suoltamin rihkamiin ja kirkuvanvärisin prosyyreinsä paluumatkaan. Kummastellen, etteivät koko Suomesta TVO (kummi)sedät saa enää yhtään hengestään välittäviä laiskoja suomalaisorjia töihinsä ja pitää palkata hinkuvinkuintiasta kielitaidottomia itsesuojeluvaistottomia ydinorjikseen. Voi kun lutuistAA!

[color=brown]Posiva tutkii 4/2010 lehti. Posivan 437m korkea 6m halkaisijainen maailman suurimman beetasoihtukuilun Onkalon ilmanvaihto nostinrakennuksen työt aloitettiin keväällä 2010. Loppusyksystä alkaa LVIAS- työt. Rakennusvalvoja Rami Rintanen kertoo rakennuksen kautta kulkevan Onkalon ilmanvaihdon 2011 loppupuolella. "Se on puhtaasti tekniikkarakennus, jonne ei tule toimistotiloja." IV- ja nostinrakennus käsittää ensivaiheessaan 3 000- kerrosneliömetriä. Ja huikean 15 000m3 tilavuuden." Tämä on jotain aivan uskomatonta tajuta. Kun Onkaloa kaivettiin ja siellä liikkui massiiviset fossiilidieseldumpperit ilmanvaihtoon riitti mitäänsanomaton 2m korkea putkenpätkä maasta. Nyt kun tilat on betonoitu, kuivattu, maalattu ja pöllyävät räjäyttelyt loppumassa niin yhtäkkiä IAEA vaatii tilaan salakertaluokkaista tuuletustehojen käsittämättömän rajua NOSTOA! Eihän tässä ole mitään järkeä? Miksi ihmeessä. Esim. OL-1 käyvän laitoskompleksinkin savupiippu on katoltaan 60m korkea ja halkaisijaltaan v a i n 3m Luokkanen. Kysyin syitä tänään viimeksi tänään rakennustyömaalla käydessäni vastauksia saamatta. Kesti 15 sekuntia autoni parkkeeraamisesta tämän maailman vaarallisemman beettasoihtutyömaan ääreen. Tiedotuspäällikkö Timo Seppälä tuli hetimmiten kyselemään kuulumisia ja tekemisiäni. Keskustelimme mm. raportoinneista kuulema aivan liian suureen kansainväliseen suosioon nousseista Yotube- videoinneistamme Vesan ja minun toimittamana. Olivat kuulema niin tasokkaita, että niin teinit, kuin vanhemmat niistä innostuu.[/color]

Kyselin, toimittaisiko johto minulle tarkempia speksejä tästä maailman suurimmasta Posivan ydinkansanmurhan laitteestaan 437m korkeasta ja 6m halkaisijaisesta megavattien tuuletinhornastaan. Tehty poistamaan neutronivuota, kanavasäteilyä ja myös tapaavanvaarallista säteilyn ilmaionisaatiota. Seppälä kyllä alkuhämilleen lupasi toimittaa minulle materiaalia. Mutta Posivan lupaukset ovat ydinlajityypillisesti kun veteen kusisi. Odotan toki jatkoa siis jännityksellä. Niin ehdin olemaan työmaan äärellä tosiaan ehkä reilun minuutin Posivan ns. "jatkoystävällisyyksiä odotellen". Mutta koska tiedän ydinalan tavat potkia tuimasti mummuja munaskuihin, en jäänyt odottelemaan tällä kertaa edes aina aggressiivisia ja säkkoherkkiä Karhu/SUPO-POLIISEJA. Tuskin ehdin montakaan metriä liikkua, kun paikalle porhalsi jo hampaisiin asti sonnustautunut pakettiautollinen konetuliasekoulutettuja. No sattuneesti en tällä kertaa jäänyt hieromaan ydinrikosyhtiön salaiselle työmaalleen lisää tuttavuutta vaan päätin pelastaa räpsimiäni kuvia. ILMAN teräskaviojälkiä edes ruostuvassa autossani. Kuten kuvaan kuuluu maailman ainoat salaisen beettasoihtukombinaatin julkiset kuvat teille toimini. Rakennus oli jo ehtinyt kolmanteen kerrokseensa. Huomatkaa oikealla oleva vihreä nysäputki on se nykyisin i l m a n 5cm paksuja ydinjäteionisaatiopullosiaan riittävä ilmanvaihtopiippu maasta. Puhaltimien tehot pitää 100-kertaistaa IAEA- ydinturvanormein. Koska edes 5cm paksu umpikupari EI estä Onkalon ydinjätteistä tunnettusti ilmakehää muuttumasta tappavan vaaralliseksi ihmiselle säteilyenergiakertymistään, neutronivoistaan, kanavasäteilyionisaatiokasvuistaan ja ionisoitumisistaan LÄPI kiintometallien!
http://kuvaton.com/k/bmB.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bmB.jpg[/img]
Tässä näkyy hyvin tuo maastovihreäksi värjätty 2m nysä maasta, joka oli alkujaan tosi pieni.
http://kuvaton.com/k/bm2.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bm2.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/bmW.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bmW.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/bm8.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/bm8.jpg[/img]

pale rider (nimimerkki)

Mainitsinkin että tulkintoja on yhtä monta kuin katsojia.

Henk.koht pidän Leo Tanguman kuvista paljonkin, tuosta hirvittävästä hevoisesta en kuitenkaan.

Enkä tässä nyt olekaan väittänyt mitään ufoyhteyksiä kuten tuolla ylempänä joku.

Se että kannattaako vahvasti tulkinnanvaraista ja helposti väärinymmärrettävää taidetta niputtaa yhteen yleiselle paikalle, kun kuitenkin suurin osa ihmisistä ne yleisestikin väärin ymmärtää. Mm. lapsen silmään saattaa nuo kammohepat ja natsisotilasaiheet tuottaa pikkusen erikoista tulkintaa.

Vieras5 (nimimerkki)

Pale Raider en osaa sanoa asiasta muuta kuin, että tuossa linkissa minkä vieras laittoi on sekoitettu asioita tarkoituksellisesti tai vahingossa. Kuitenkin tässä kyseisessä linkissä
http://www.heinola.org/~patato/phil2.html on suurin osa tekstistä paskapuhetta ja kuvista en sinäänsä osaa kertoa enempää.

Tapani (nimimerkki)

Riikka:
"Lisäksi on nuo ilmassa tuntuneet oudot hajut."

Jos tunnet outoja hajuja, joita muut eivät tunne, on syytä huoleen. Kyse voi olla psykiatrisesta tai neurologisesta häiriöstä, jostain harmittomasta, tai pahimmillaan epilepsiasta, aivokasvaimesta tms. Mene neurologin vastaanotolle. Jos et itsesi takia, niin ainakin niiden valtavan upeiden poikiesi tähden. Lupaathan?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tapani,

kiitos huolenpidostasi. Vilpittömästi.

Jos kyse olisi vain minun havainnoistani, se olisi ehkä seurausta rokotushaittavaikutuksesta :D

Mutta kun muutkin seudulla ovat havainneet hajun. En ole ainoa.

-----------------------

Kun Monsantosta on ollut puhetta niin

http://www.theecologist.org/News/news_round_up/625...

eli kuinka Monsanto hallitsee siemenmarkkinoita.
Bill Gates osti juuri pa-aljon Monsantoa. Siis tämä Bill Gates joka on rahoittanut Arctic Seed Vaultia.

Whistleblower (nimimerkki)

Ei se Raija sitten vieläkään vastannut kysymyksiini, oletan siis että jauhaa paskaa.

paula (nimimerkki)

Riikka, minäkin haistoin ilmassa metallisen hajun muutamia viikkoja sitten lähtiessäni töistä kotiin ja vetäessäni ensimmäisiä tuulenhenkosia keuhkoihin. Sellaista ei ole ennen ollut.

Toinen havaintoni liittyy perunanviljelyyn. Noin 50km Turusta pohjoiseen on tänä kesänä ollut useammalla perunapellolla perunarupea. Isäni mökillä ensimmäistä kertaa 30 vuoteen. Olen kuullut, että perunarupi on merkki liian emäksisestä maaperästä. Onko muualla ollut samaa havaintoa?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Meillä perunat oli ok mutta pieniä :D

-----------------
Eräältä lukijalta taustalla tullut kirje, josta olen poiminut esiin linkit

1. http://www.youtube.com/watch?v=eU4pVxvUQGw&feature...

2. Chemtrails The Documentary Part 1 of 3

3. http://www.youtube.com/watch?v=PslQRFpcQ0I

"Tässä 2.dokumentissa nähty kone on samanlainen: musta ja neljäturbiininen. Myös usvaiset pilvet ovat ikävän tutun näköisiä ja niistä on minulla samanlaisia kuviakin."

--------------------

3.History Channel Documentary Validates Chemtrails and Weather Warfare-Airs July25 4pm

http://www.youtube.com/watch?v=RQFneYoWZFA&feature...

Riikka Söyring (nimimerkki)

Toistan nyt tässäkin "En tiedä miksi kemikaalivanalentoja tehdään -teorioita aiheesta on monia- ja kuka niitä rahoittaa /.../"

mutta tokihan asiaa kannattaa tutkailla jo siksikin että lapsuudessani vanat hävisivät nopeasti taivaalta, eivät häviä enää.
Muistan, koska tapasin tuijotella "kirjoitusta taivaalla" samoin kuin pilviäkin ja etsiä niistä muotoja (kato äiti, ihan kuin pupu!).

Jos kemikaaleja EI ruiskuteta, MIKÄ on muuttanut ilmanlaadun niin että vanat eivät enää häviä?
Pienhiukkaset? Mistä ne tulevat? Mittaustulokset? Missä viipyy lainsäädäntö? jne jne
Mistä tiettyjen aineiden kohonneet arvot maaperä- ja sadevesinäytteissä?
Miksi samat aineet ympäri maailmaa? jne jne

Käymällä keskustelua löydetään oikea kysymyksenasettelu jolla lähteä tutkimaan tarkemmin, vrt. etiologia, epidemiologia ja kysymyksenasettelu.

-------------------------
Salaliittoteoreetikoita tukee aihetodisteena esim. se että USA on tunnustanut tehneensä kokeita Guatemalassa so. sairastuttaneensa ihmisiä tahallaan.

Minä puolestani haluan tietää: Vain Usako muka? Vain Guatemalassako muka? Hardly likely.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tarkoitan tätä tapausta, jossa USA tahallaan sairastutti vieraan, suvereenin valtion kansalaisia mm. sukupuolitaudeilla pitkän ajanjakson kuluessa http://www.america.gov/st/texttrans-english/2010/O...

Vieras (nimimerkki)

"mutta tokihan asiaa kannattaa tutkailla jo siksikin että lapsuudessani vanat hävisivät nopeasti taivaalta, eivät häviä enää.
Muistan, koska tapasin tuijotella "kirjoitusta taivaalla" samoin kuin pilviäkin ja etsiä niistä muotoja (kato äiti, ihan kuin pupu!)."

Vai hävisivät vanat silloin nopeammin? Enpä usko. Taitaa olla taas niitä sinun "mutu" tietoon perustuvia havaintoja&uskomuksia.

Eiköhän se ole Riikka kuitenkin loppujen lopuksi niin, että sinun lapsuudessasi ei vaan ollut vielä internetiä ja siellä valtoimenaan rönsyileviä salaliittoteorioita.

"kato äiti, ihan kuin pupu!"

Kato äiti, jännä USAlainen saitti jossa kerrotaan että hallitus/illuminati/nwo myrkyttää meidät kaikki kemikaalivanoilla

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jos joku olisi aikanaan väittänyt että USAlaiset tahallaan sairastuttavat toisen valtion kansalaisia koemielessä, häntä olisi sanottu hulluksi, salaliittoteoreetikoksi, todellisuudesta vieraantuneeksi jne.

Kun USA tunnustaa, ei sanota mitään?

Onhan näitä (nimimerkki)

Germany becomes the First Country to admit Clandestine Chemtrails Operations
http://www.opednews.com/articles/genera_the_last_0...

Riikka Söyring (nimimerkki)

Luin tuossa aamusella American Forces Pressin tuotoksia mm. suunnitelmista Joint Vision 2010 ja Joint Vision 2020 (JV 2020) ja päädyin sieltä hakusanojen Full Spectrum Dominance kautta tänne

http://www.fas.org/spp/military/docops/usspac/lrp/...

"Hauraan demokratian puolustaja" USA aikoo militarisoida koko maailman so. maan, veden, ilmakehän ja avaruuden.

Sivuhuomiona: armeijan eri sivuja selaillessani huomio kiintyi myös siihen että suunnitellut DARPA-sotilaat muistuttavat kiinnostavasti Tähtien sota-elokuvan kloonisotilaita, ulkonäöltäänkin.

--------------------
Lähtökohta ihmisen toimille on yleensä käytännöllinen. Onkalo-dokumentissa tuli mainittua sama asia, jota olen ihmetellyt: miksi tulkinnat eri rakennuksien (pyramidit tmv) ja reliefien (temppeleiksi tulkittujen rakennusten seinällä) merkityksestä ja viestisisällöstä ovat yleensä uskonnollisia?

Jopa luolamaalaukset tulkitaan uskonnollisiksi vaikka kuvia katsoessa voisi ajatella niitä metsästyksen opettamiseksi.

Pikemminkin voisi ajatella että reliefien ymv. tarkoitus on välittää jotain oleellisena pidettyä tietoa tavalla joka on yritetty tehdä "yleiskieliseksi" niin että pitkienkin ajanjaksojen päästä kulttuurisesti erilaiset ihmiset ymmärtäisivät sanoman.

Kun ihminen kuitenkin lähestyy asioita hyödyn kannalta noin pääpiirteittäin.

Myös ajan kulumisen tajuamisen on täytynyt muuttaa ajattelutapoja, monellakin tavalla. Siitä huolimatta käytännöllinen lähestymistapa on läsnä.

No jaa, jatkan pohtimista itsekseni.

Onhan näitä (nimimerkki)

Onnistuisiko nyt?

Xtra! Xtra! Germany 1st Country to admit Clandestine "Chemtrails" Operations!
posted on 9:19 PM, February 18, 2008
Wednesday, 13 February 2008

Germany becomes the First Country to admit Clandestine Chemtrails Operations

'For all those activists who have been investigating and reporting on clandestine
government operations around the world to manipulate our weather patterns, this news from Germany is groundbreaking. The TV news report states that "the military planes of the German Federal Army are manipulating our climate; this is what the weather researchers are presuming and their suspicions are confirmed .

"We can state with a 97% certainty that we have on our hands chemical trails (chemtrails) comprised by fine dust containing polymers and metals, used to disrupt radar signals."'

"This is their main purpose, but I was surprised that this artificial cloud was so wide-spread. The radar images are stunning considering the needed tons of dispersed elements -- although, the federal army claims that only small amounts of material were propagated. The military heads claim that the substances used are not harmful."

"In the United States of America there are protest after protest for many years now,
against these military operations and now people are mobilising in Germany as well. Per example JOHANNES REMMEL of the Greens.

"It's obvious that enormous regions are being polluted with clandestine actions, but all of this has to be made public. The government must provide explanations to the unsuspecting population."

This is a very significant development in the battle to find out why our governments are
spraying chemicals into our atmosphere, however it is only the tip of the iceberg. As far as researchers have been able to conclude, chemical spraying by our governments have been in full operation since mid-to-late 1990's (possibly earlier). The following video presentation is a great introduction to chemtrails and some of its possible implication:

http://www.chycho.com/?q=Chemtrails

http://canadianactionparty.ca/news-articles/health...

Vieras (nimimerkki)

raijasivu

- Juu Chemtrailauksen metallinmakuista silmin nähtävää Tshernobyli-säteilykerrytettyä savua on massamme kuka HYVÄNSÄ yläpuolisia tapahtumia tarkkailemaan pystynyt voinut maistella jo harvase päivä ja vuosien ajan. On pelkästään s a i r a s t a mollata Riikkan asiallista dokumentaatiotaan aiheesta. Tosisaalta tällaiset nettisanansyönnin ylilyönnit päinvastoin kertovat millaista punahälytysten aikaa Suomen ydinturvamiliiseillämme tällaisten oivaltavien kirjoitusten äärellä syntyy!)

-Juu ja potatoes. Meillä Olkiluodossa erityisesti van Gohit oli kanssa pieniä ja rupisia tosiaan kun kysyttiin. Ydinaavikoinnin kuivattama ja tuhoama peltomaa oli selkeä ilmiön kiihdyttäjä mukana.

- Minulle kvanttiydinfysiikan ammattilaiselle chemtrailuksen kytkeytyminen nimenomaan ydinvoimalapäästöihin on toki fyysisenä reaalina aina ollut itsestään selvyys. Olen aina kiinnittänyt huomiotani siihen miten MÄÄRÄTIETOISESTI ydinala haluaakin poistattaa aihekeskusteluista tämän keskipilaritotuuden. Kukin voi sitten mielessään miettiä miksi VAIn yksi selitys ajetaan TABU:ksi? Otetaan lisäesimerkki.

-Menneinä vuosina esim. Itämeren sinilevistä toitotettiin TV/lehdistöissä SUUREEN ääneen. Niin kauan kun siitä voitiin tehdä maakunnat peruskansalaisten päästöineen syylliseksi. Mutta oletteko enää kuulleet hiiskaustakaan aiheesta enää? Juu syyllinen tulee tässä. L.S. oiva toimittaja Jami Jokinen julkaisi valokuvan josta maallikokin näkee HETI miten mm. NASA sateliittikuvatun Selkämeren 20 000km2 kokoinen sinilevälautta kiinnittyy 100% varmistuksinsa TVO:n ylilämpölauhteen tuottamaksi vallitseviin merivirtoihin. Tämän kuvan julkaisu ON toki sisäministeriömme mukaan ydinsyyllikstävä maanpetos. Siksi sen julkaisenkin!)
http://kuvaton.com/k/bwd.jpg

-----------------------
[b]Kuten näemme ydinfaktat jotka ASEA-atomi minulle vuosien kurssituspukissani opetti . Takaavat yhä pätevimmiksi osoittautuessaan, ettei yhden yksikään kädetön ja ennenkaikkea päättömäksi osoittautuva SUPO-karhuryhmien tusinaydinmiliisi uskalla kyseenalaistaa faktojani![/b]

Kuka juttujeni tietoylivertaisuuksia vuosia lukenut oikeasti edes enää yllättyy?

[b]On tietysti lahja maailman ydintietämättömyyksille, että voin jakaa kanssanne nämä maailman tasoikkaimmat ASEA atomin opit. Erityisesti sen jälkeen kvanttiydinfaktansa ovat olleet megaharvinaisuus, kun tietotasoisesta ASEA:n ydinturvakoulutuksesta tuli koko Pohjoismaitten pelätyintä NSA-ydinturvatietomateriaalia. Puolestaan tästä tulistuneena USA:n ydinturvahallinto, IAEA päätti verisesti tuhota koko ASEA-atomin ylläpitämän julkisenvaroin suoritetut ylikansalliset oppiputkilähteeni. On tietysti äärettömän ilahduttavaa, että Te hyvät lukijani saatte aivan a i n u t l a a tuiseen megaoppitietouteen YHÄ kauttani tutustua. Nimittäin tällaista EI enää maailmalta muilta tapaakkaan ydinrikollis_POLIISIEN tuhokiimailun jäljiltä.[/b]
------------------

[b][color=red]Osa ll ydintykki kansakunnan otsaan.[/color][/b]

Posivan onkalossa ilman säteilyionisaation varastoituman tehot nousevat aivan uskomattomiin kertoimiin. Otin aiemmassa vasteessani esille sen faktan, ettei edes suurenluokan ydinvoimalassa tarvita näin mieletöntä puhallinten säteilyilmaionisaation poistumatehoa kuin Posivan Onkalossa. Esimerkiksi OL-1 laitoksen 3m halkisijaisen savupiipun säteilypoistettavan uraanin määrä on maksimillaankin luokkaa 500t. Joka on avoimesti kuplien metrien paksujen vesialtaitten alla. Käyvässä ydinvoimalassa merkittävä mm. kanavasäteilyn ja vuotavien neutronivoiden poistaja on megatuuletuksen lisäksi surutta mereen virtaava 30 000L/s laitoskohtainen meriveteen kanavasäteilyjä, deuteriumia ja tritiumit ja vastaavat huuhteleva systeemi. Peruskäyvän laitoksen kokonaisteho puolestaan luokkaa 3 000MW. Mutta kun puhutaan Onkalosta, niin siellä ydinjäte sijoitetaan 5cm paksun umpikuparisen kaasupaineellisen pullon sisään. Eli KAIKKI Onkalossa tuotettava noin 10MW säteilytehot vapautuvat suoraan tämän peruspellityksen l ä p i varastoituen tappavalle tasolle siellä oleviin rakenteisiin ja ennen kaikkea hengitysilmakehään! Pari henkäystä säteilyn virittämää ionisaatiokaasua tappaa raavaan miehen hetkessä. Juuri siksi, esim. Posivan säteilyn pakkauslaitosten toiminnat ovat turvallisuuden megariskinä pakko robotoida ilman ihmiskäsiä. Yksikään ihminen ei näissä tappavissa säteilyn ilmaionisaatiovarastoissa hetkeä hengissä olisi. Posiva on tarkoin jättänyt kertomatta, miten tämä hengenvaarallinen prosessi on turvasyistä pakko tehdä maan syvyyksissä. Sieltä tämä maailman SUURIN ja tappavin beetasoihtu sylkee mielettömät beetasoihtutehonsa surutta meidän arki-ilmaan.

[b]Ajatelkaa tosiaan, paksulla kuparilla kaasutiiviisti suljetut metallipullot päästävät l ä v i t s e e n niin valtavat sekundääriset säteilyilmaionisaatiopäästöt, että sen ulos puhaltamiseksi suunnitellaan IAEA:n ydinturvanormien mukaan maailman rajuin 3 000m2 kokoinen luokkaa 20m korkea betoniterästorni maan alla olevan 6m* 437m lisäksi! Yhteensä liki puolikilometrinen armoton tykityspiippusysteemi. Kuten FIN- tapaan kuuluu yksikään ydinturvavirnanomainen ei uskalla hiiskua esim. mitä varten, mitä tehtävää palvelee tämä vähintään satakertaistettu megawattien hirviösyklotroninen beetasoihtusinko! Eikä tässä vielä kaikki. Ottakaa ajatuksiinne. Meillä todistetusti ovat kymienmegawattiluokan hampaat suusta tuulettava megalomaaninen syklonipuhallin. Jonka tehtävänä ON poistaa ja "laimistaa" sitä säteilytuhopainetta jota Onkaloon uskaltautuvilla ihmispoloilla on vastassaan alati vuosituhannesta toiseen. Mutta kun Onkalo on täynnä, tuo mieletön säteilyn inferno kahlitaan kasautumaan kuin itse kuolema luolastoonsa. Siellä se sitten alkaa h e t i Onkalon sulkeutuessa ja puhaltimien pysähdyttyä kasaantumaan hillittömiin raivoisiin kertymiinsä! Kasaantumaan räjähtäväksi tuhokaasutuotokseksi valmiiksi herkkäliikkeiseksi rkottu putki maan pinnalle asti louhittuun onkaloonsa kuoleman portiksi. Kuin ladattu ydinpommitykki! Etsien heti ensi päivästään lähtien heikointa reititystään ylös ulkoilmaan. On 100 % varmaa, että suurella paineella alas ryskivät suolaiset merivesitonnistot aloittavat kaivuntyönsä viiveittä. Sitä raivoa eivät kissanpissihiekkaiset Onkalon suolasedimentteihin sokerina sulaen kestämättömät bentoniittihiesuhiput kestä katsella montakaan tovia. Ydinherroilla on silloin kiireiset ajat lopettaa vastuunsa rikollisen huonosta Onkalostaan. Koska tarkkaan tietävät, kasvavassa säteilykertymähornassa hehkuvat Posivankin mukaan yli +400C asteisiksi säteilyenergiavarastoituvat kuparipulloset yksinkertaisesti sulavat ja murskautuvat sorakivikasoihinsa silkaksi tektoniseksi plutoniumlaavaksi. Jonka ydinenergian geysirit punerruttavat koko Länsi-Suomen seuraavia aamuja sellaisella kuolemansa kajolla, ettei yhtäkään todistajaa jätetä henkiin. Posivan Onkalo projekti on systemaattinen rikos ihmisyyttä vastaan. Koko epäonnistuvan hankkeen keskeinen ideana on vedättää uhrattavaa Suomen kansaa kunnes mitään ei enää ole tässä megasäteilytuhossa pelastettavissa![/b] 8) 8) 8)

Vieras. (nimimerkki)

GASLAND - (2010) Directed by Josh Fox. Winner of Special Jury Prize - Best US Documentary Feature - Sundance 2010. Screening at Cannes 2010.

It is happening all across America and now in Europe and Africa as well - rural landowners wake up one day to find a lucrative offer from a multinational energy conglomerate wanting to lease their property. The Reason? In America, the company hopes to tap into a huge natural gas reservoir dubbed the Saudi Arabia of natural gas. Halliburton developed a way to get the gas out of the ground—a hydraulic drilling process called fracking—and suddenly America finds itself on the precipice of becoming an energy superpower.

But what comes out of the ground with that natural gas? How does it affect our air and drinking water? GASLAND is a powerful personal documentary that confronts these questions with spirit, strength, and a sense of humor. When filmmaker Josh Fox receives his cash offer in the mail, he travels across 32 states to meet other rural residents on the front lines of fracking. He discovers toxic streams, ruined aquifers, dying livestock, brutal illnesses, and kitchen sinks that burst into flame. He learns that all water is connected and perhaps some things are more valuable than money

http://www.youtube.com/watch?v=dZe1AeH0Qz8

Vieras. (nimimerkki)

Chemtrails in Southern Finland? 2002
http://100777.com/node/364

Vieras. (nimimerkki)

Chemtrails in Southern Finland 2002
http://100777.com/node/364

Vieras. (nimimerkki)

Operation Deep Sleep: Bible Prophecy Manipulated
http://www.youtube.com/watch?v=w4Q6m3U75g0

Vieras. (nimimerkki)

Deep Sleep
NEW YORK CITY, April 4, 1949 (Unpublished) -- "Alright," said Nikita Khrushchev,
"It's settled. The (Tavistock) Institute will handle the program on our end, and The Rand
Institute will handle details from your side. Premier Stalin has approved the plan, provided
we get full access to the technology."
Truman stared at the floor. He found it ironic that this World War II foe was now going to
be an ally in the greatest bait-and-switch ploy of history. The next 50 years would determine
the fate of mankind. Truman was unsure if their plan was the correct course of action, but it
had already been set in motion.
"So here are the particulars for Operation Deep Sleep as I see them," Truman said to
Khrushchev.

1.) The general population must never know the truth. We will use Rand and Tavistock to
coordinate the disinformation.
2.) China will be brought in during the 1970's after technology has been deployed. We will
begin transferring technology and manufacturing capability from the U.S. to China starting
in 1995 in anticipation of the coastal flooding event.
3.) Over the next 50 years, we will conduct a series of wars to diffuse the energy of the
population, keep the industrial base intact, and provide a cover for significant Black Ops
Initiatives.
4.) Despite our best efforts, we know leaks will occur. We will use the 3D methodology
(Denial, Diffusion then Disinformation). Near the end, we expect the leaks to be
unstoppable. That is where Operation Deep Sleep comes in.
5.) Deep Sleep will commence in 1960. It will be a multi-tier effort to begin inducing Soma
(or its equivalent) into general use.
6.) Beginning in 2007, we will accelerate global debt with the intent to crash the economy
in 2011. Funding to complete contractor work will be paid in gold thru 2011.
7.) Plans will be updated every five years until 2005. After that, yearly meetings to
coordinate final details.
8.) Plan B will involve 144,000 people.
"Questions, anyone?" Truman asked.

http://www.theworldsprophecy.com/bible-prophecies-...

Download the PDF:
http://theworldsprophecy.com/wp-content/files/1002...

Riikka Söyring (nimimerkki)

Mutageenit jyllää. Oudot virukset tappavat talossa ja puutarhassa.

Jo jonkun tovin maailmalla edennyt ja voimistunut, sammakkoeläimiin
kohdistunut kuolin aalto leviää ja elää edelleenkin. Pohjoismaat ovat jo
ajallisestikin hyvin lähellä..

Killer frog virus sweeps Britain wiping out hundreds of thousands of
amphibians
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-...n.html#...

Britain: Frog Numbers Plummet 80% as Virus Decimates Adult Population
globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21401

ja ihmisten kimpussa...

vaccines break DNA....

http://www.medpagetoday.com/InfectiousDisease/Gene...

Onhan näitä (nimimerkki)

Honeybee researcher who blames virus for CCD has financial ties to pesticide manufacturer
.....,

Prior to receiving grant money, Bromenshenk had planned to testify against Bayer

Interestingly, Bromenshenk had been after Bayer's pesticides prior to receiving the grant money, and had even agreed to be a key witness in a class-action lawsuit by a group of North Dakota Beekeepers against Bayer. The plaintiffs all believed strongly that Bayer's pesticides were largely responsible for the mass die-off of their bees, and Bromenshenk seemed to be in agreement as well. But shortly after receiving the research grant from Bayer, Dr. Bromenshenk mysteriously switched sides and began to pursue other research options instead.

Conducted in cahoots with Army scientists at the Edgewood Chemical Biological Center, the study focused entirely on the disease option and avoided any mention of pesticides. Bromenshenk insists that the grant played no role in his change of mind, or in the outcome of the study, but not everyone is convinced. After all, Bromenshenk also owns a company called Bee Alert Technology that is working on a hand-held acoustic scanner to detect bee ailments -- a device that will sell really well if the cause of CCD is pinned on a contagious disease rather than on pesticides.
......,

http://www.naturalnews.com/030027_colony_collapse_...

Julia (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Toden totta! Patentteja asioista joita ei ole kuin foliohattuhörhöjen harhautuneissa aivoissa ;)

Kiitoksia tästä. Ensi yön ohjelma taisi juuri selvitä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring
Onhan näitä (nimimerkki)

Hienoa Julia olet löytänyt aaveiden patentit, joita ei ole virallisesti olemassakaan, niin meille on arvovaltaisilta tahoilta vakuutettu.

Kiitos sinulle :D

Onhan näitä (nimimerkki)

Riikka

Mitäs tuumaisit ajatuksesta, että tekisit Kemikaalilentoja pysäytetty II
ja jatkettaisiin siinä keskustelua?

Olisi helpompi tarkistella kommentteja, jos on tarvis. Eihän sitä tiedä vielä, vaikka keskustelu jatkuisi kuinka pitkään ja uusia kommentteja tulisi vaikka 100 lisää tai enemmänkin.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Selvä pyy.

Onhan tämä ketju jo tosiaan tukalan pitkä.

Sivu 1 | 2 | »

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset