KissanKulmasta

Minua pelottaa

Minua pelottaa, sanoo kohta kolmevuotias poikani ja tulee syliin. Silitän kapoista pojan kättä, ja ajattelen -Minuakin pelottaa. Minua pelottaa kulutusjuhlat, ihmisten määrän kasvu vaikka elintilan määrä pysyy samana. Minua pelottaa että joudut taistelemaan ruoasta, puhtaasta vedestä ja ilmasta, toimeentulosta miljardien muiden kanssa. Minua pelottaa se että koko maapallo on sodassa elintilasta ja elämisen oikeudesta. Jotkut sulkevat siltä silmänsä, jotkut kiistävät että käynnissä olisi mitään sotaa, jotkut luulevat sen menevän ohi ja sivuuttavan heidät jos ei katso siihen suuntaan.

Jos äitien kyyneleet, rukoukset ja toiveet auttaisivat, rakkaus, maailma olisi jo kauan ollut hyvä ja turvallinen, kaikille.

Ääneen sanon - Ei ole mitään hätää, äiti on tässä. Kerro, mikä sinua pelottaa. Aikuisiakin pelottaa joskus.

Silitän pojan hennonjäntevää kättä sillä pitkällä rakkaudella mitä äiti tuntee. Ja minä pelkään.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

P. Floyd (nimimerkki)

"Mother's gonna put all her fears into you."

P. Floyd

Haamu (nimimerkki)

Tää kosketti mua vahvasti, koska mullakin on kolmivuotias poika. Itse rukoilen päivittäin ja pyydän usein suojaa siunausta perheelleni sekä muille hyville ihmisille. En osaa olla niin pyyteetön kristitty, että pyytäisin Jumalalta siunausta ihmisille, joille en sitä vilpittömästi pyydä. Tällä tapaa siis tuomitsen, vaikka tiedän sen olevan väärin. En vain koe elämää aina oikeudenmukaiseksi ja sen takia haluan osoittaa apuni niille, jotka koen sen tarvitsijoiksi ja ketkä mielestäni sen ansaitsevat.

Kai olen siltä osin Apulanta-yhtyeen biisien sanojen mukaan "Ilolla paha ihminen". No en tietenkään oikeesti näin asiaa koe, vaan kyse mun mielestä on oikeudenmukaisuudesta.

Kun rukoilen siunausta, pyydän sitä juuri sinunlaisillesi ihmisille riikka. Tiedän meitä olevan paljon, joten et ole todellakaan yksin =)

Siunausta ja turvaa teidänkin kotiin.

T: Tapakristitty ;)

Toimituksen poiminnat