KissanKulmasta

Korruption vastainen laki meni läpi

 
Massiivinen korruption vastainen online-kampanja toi voiton Brasiliassa. Avaaz-ryhmä (the Avaaz Community) on kansalaisten verkottuma ympäri maailmaa ja työskentelee erilaisin kampanjoin puolustaen ympäristöä ja  ihmisoikeuksia sekä taistellen korruptiota vastaan.
-
"Puhdas Rekisteri" laki (The "Clean Record” law) on selkeä ehdotus, joka kieltää kaikkia poliitikkoja joilla on tuomio korruptiosta tai rahanpesusta asettumasta ehdolle. Lähes 25% Brasilian kongressista on tutkinnan alaisia henkilöitä, joten oltiin varmoja ettei lakiesitys koskaan menisi läpi.
-
Avaazin netin kautta vetämä online-kampanja kuitenkin tuotti tuloksia. Yli 2 miljoonaa henkilöä allekirjoitti vetoomuksen lain puolesta, 500 000 osallistui online ja kymmenet tuhannet soittivat kongressin jäsenille vaatiakseen lain hyväksymistä.
Kongressi yritti viivyttää, muuttaa ja heikentää lakiesitystä ja saada sen pois käsittelylistalta. Lakiesitys meni läpi kansalaisten aktiivisuuden ja jatkuvan painostuksen takia.
-
Tällä hetkellä jo 330 kongressin jäsentä on todettu epäkelvoiksi virkaansa so. edustamaan kansaa.
"Strategiamme oli yksinkertainen: teimme ongelman ratkaisusta niin suositun ja näkyvän ettei sitä voitu vastustaa. Olimme niin tarmokkaita ettei meitä voitu olla kuuntelematta" kerrotaan Avaazista.
-
Our strategy in Brazil was simple: make a solution so popular and visible that it can’t be opposed, and be so vigilant that we can’t be ignored”

Vapaasti ja paikoin lyhennellen Avaazin tiedotteesta kääntänyt Riikka Söyring
-
-
Mitenkäs meillä Suomessa? No meillä helpotetaan rahanpesua. http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/24/pankrottipankit-vaativat-rahanpesun-mahdollistavaa-lakia-hallitus-tottelee/
 
John C. Bogle kirjoitti WSJ:ssa (Wall Street Journal) otsikolla A Crisis of Ethic Proportions
"Sain hiljan kirjeen eräältä Vanguardin osakkeenomistajalta, jossa hän kuvaili globaalia finanssikriisiä sanoin "eettisten mittojen kriisi" (a crisis of ethic proportions). Korvaamalla sanan eeppinen (epic) eettisellä, hän muodosteli uuden erittäin kuvaavan fraasin: laajalti havaittavaissa olevaan moraalin ja perinteisten eettisten standardien rapautumiseen.          

Kauppa, bisnes ja finanssi-asiat eivät ole poikkeus tästä trendistä. Luottaen Adam Smithin "näkymättömään käteen" jonka mukaan itsen hyödyttäminen edistää samalla yhteisön etuja, olemme myös luottaneet markkinoiden ja kilpailun tuovan ja luovan vaurautta ja hyvinvointia.

Omien etujen ajaminen vain karkasi käsistä. Se loi pohjasakka-yhteiskunnan (bottom-line society) jossa menestys mitataan rahoitustermein. Kahlitsemattomat markkinavoimat ottivat kuristusotteen vuosisatojen aikana kehittyneistä perinteistä, joilla määriteltiin ammatillinen käytös ja kunnia.

Seurauksena siirtymä moraalisesta absolutismista moraaliseen relativismiin. Muutuimme yhteiskunnasta jossa "eräitä asioita ei yksinkertaisesti tehdä" "no kun kerran muutkin niin kyllä sitten minäkin"yhteiskunnaksi. Bisnesetiikka ja ammatilliset standardit katosivat.

Ketä tahansa ammattilaista ajava voima sisältää erikoistietoja ja -taitoja mutta myös velvollisuuden palvella uskollisesti, vastuullisesti, epäitsekkäästi ja viisaasti. Ammattilaisuus vaatii eettistä suhdetta ammattilaisen ja yhteisön välillä. Vanha sanonta -luottaa ja olla luotettevana pidetty- mikä ennen hyväksyttiin selviönä bisneksessä, nähdään nyt jäänteenä kauan sitten kadonneesta ajasta.

Yleensä (nykyisen) kriisin syyksi esitetään helppo ja halpa luotto, pankkiirien ritarillinen asenne riskejä kohtaan, vakuudet ja varmistelu (securization) mikä katkaisi normaalin lainanottajan ja lainanantajan välisen suhteen, vivutus jolla rakennettiin systeemin sisään monimutkaiset johdannaiset (derivatiivit) sekä valvojien epäonnistuminen työssään.

Suurempi syy kuitenkin oli, ettei tunnistettu muutosta kapitalismin luonteessa. Se muutos oli jättiyhtiöiden kasvu, se oli jättimäisten finanssi-instituutioiden kasvu joita eivät enää kontrolloineet omistajat vaan omistajien "agentit", mikä taas loi "agentti"yhteisön.

Yhtiöidemme johtajat asettivat oman etunsa yhtiön omistajien edun edelle. Rahatalouttamme hallitsevat agentit -jotka nyt omistavat USAssa 75% kaikista osakkeista- hyväksyivät muutoksen silmää räpäyttämättä. He kasvattivat kriisin pintapuolisilla ja valheellisilla turvallisuusanalyyseillään sekä olemalla piittaamatta yhtiöiden hallintosäännöistä. He myöskin harrastivat osakekauppaa hillittömällä volyymilla yllyttäen spekulaatio-kaupan vimmaa.

Agentturikulttuurimme epärehellisyys ja virheelliset päätökset joita tekivät korporaatioiden, finanssiasiain ja hallituksen johtajat täysin piittaamatta mistään eettisistä säännöistä kuvastavat kapitalismin epäonnistumista. Vapaakaupan puolestapuhuja ja entinen Keskuspankin (Federal Reserve) puheenjohtaja Alan Greenspan jakaa näkemykseni.

Mitä voimme tehdä? Meidän täytyy työskennellä perustaaksemme sellaisen yhteiskunnan jossa toisten rahoista vastuussa olevat henkilöt joutuvat -lainsäädännön pakottamina ja valvonnan alla- pitämään yhteisön ja yhteiset edut omiensa edellä. Pitkäaikaiset ja -vaikutteiset investoinnit tulee asettaa etusijalle, spekuloinnin tilalle. Johtajien ja agenttien tulee toimia tavalla joka kuvastaa heidän vastuutaan omistajia ja yhteisöä kohtaan. Sitä ei tule olemaan helppo toteuttaa."

Mr. Bogle, founder and former chief executive of the Vanguard Group of Mutual Funds, is author of ”Enough. True Measures of Money, Business, and Life” (Wiley, 2008).

http://online.wsj.com/article/NA_WSJ_PUB:SB124027114694536997.html

Wall Street Journalin artikkelista vapaasti ja paikoin lyhennellen kääntänyt Riikka Söyring

--------------

Nipataan tähän vielä Ebolakanin Kaninkolo-blogista napattu kuva. Josko se selventäisi näitä EU:n velka-asioita jollekulle joka ei ole oikein pysynyt asioissa kärryillä kuunneltuaan vain valtamedian tarinointia VM Jyrki "Velkatalkoo-Jykä" Kataisen (kok) kannustus- ja unnutuspuheista.

Mike "Mish" Shedlock jatkaa samasta aiheesta: ECB Comes to Greece’s Aid by Waiving Collateral Rules; ECB Plays With Fire; Europe's Web of Debt

Jokainen EU:n valtio on velkaa toisilleen ja pankeille. Jokainen EU:n valtio on taannut toistensa lainoja, sekä toisilleen että pankeille. Kukaan ei ole keksinyt miten ne maksetaan.
Markku Uusipaavalniemi kertoo, mistä on kysymys http://www.youtube.com/watch?v=XWfUSa7_TMQ

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuodaanpa tähän vielä Pekka Olavi Pölläsen löytö:

firedoglake.com

Obama Administration Goes for Domestic Surveillance Power Grab

The White House wants to add just four words to the law that empowers the government to collect information on you w/o a warrant. But it would represent a huge expansion of the what the government could (legally) collect on you.

”The administration wants to add just four words — “electronic communication transactional records” — to a list of items that the law says the FBI may demand without a judge’s approval. Government lawyers say this category of information includes the addresses to which an Internet user sends e-mail; the times and dates e-mail was sent and received; and possibly a user’s browser history. It does not include, the lawyers hasten to point out, the “content” of e-mail or other Internet communication.But what officials portray as a technical clarification designed to remedy a legal ambiguity strikes industry lawyers and privacy advocates as an expansion of the power the government wields through so-called national security letters. These missives, which can be issued by an FBI field office on its own authority, require the recipient to provide the requested information and to keep the request secret. They are the mechanism the government would use to obtain the electronic records.”

Make no mistake. This is one of the most important pieces of civil liberties news in a long time. The Obama Administration is asking Congress to sanction the collection of internet records without a warrant that has been going on–the kind of shit they used to do without a warrant, until people expressed their opposition.

But then Democrats took over and now they want legal sanction and now–voila, a request that presumably provides cover.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/07/28/AR2010072806141_pf.html

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Tuosta firedoglake + wp - jutusta, EU-valtioissa toimivat toimijat ovat velvollisia kattamaan edellä mainitun lisäksi myös sisältö ja enemmän. Kolmen vuoden ajan, mikä tarkoittaa aina. Uskomatonta on poliitikkojen lisäksi virkamiesten ja valtionlaitosten jatkuva rikollisuus. Lisäksi EU-uutisten valossa täällä on vinoutunut ja korruptoitunut oikeuslaitos, mutta on muuallakin. Meillä oli hyvä tilaisuus parempaan suuntaan 20 vuotta sitten, mutta vallanhimoiset, ahneet ja sananvapautta halveksivat pellet ryssi kaiken, siis niinkutota kaiken.

Tämä oli presidentti Lula lle varmaan myös tärkeää...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niin, kaikki ovat velkaa kaikille ja koko euro on velkasopimuksia ja muka-raha-velvoitteita ja lainatakauksia = eikä koko euroa ole olemassa oikeasti. Sen takana ei ole mitään.

Vai olenkos mie käsittäny aivan väärin. Mikä se Suomen raha on?

Kaikki suomalainen omistus ja firmat ja kaikki on jossaki pörssissä ja se ei taida olla suomalaisten etu!?

Mikä se korruptio sitten onkkaan? Ei nämä suomalaiset politiikot ennää tiä, ehkä Markku Uusipaavalniemi jotenkin, mutta mitä enemmän tätä kattoo sitä enemmän näyttää, että kaikki toiselta ko mitä meille kerrotaan ja sanotaan.

http://www.youtube.com/watch?v=XWfUSa7_TMQ

Heikki Lätti (nimimerkki)

Eikös tämä tarkoita että Velka-Jyrki ja muut "kansanedustajat" ovat myyneet Suomen yksityisille pankeille?

Ja kiitos Helsingin Sanomille minkä tehtävä oli avittaa Suomi EU:hun muokkaamalla ihmisten mielipiteitä valheellisille kirjoituksillaan.

köpi (nimimerkki)

Rahajärjestelmä on mekanismi jolla vaihdonväline, ”raha”, toimitetaan kansantalouteen. Tällä hetkellä kaikki raha luodaan korkoa kasvavana velkana, ”lainoina”, pankkijärjestelmässä. Tämä aiheuttaa vääristymiä ja epävakautta markkinatalouteen.

Nämä vääristymät me havaitsemme työttömyytenä, reaalitulojen laskuna, eläkkeiden ja sosiaaliturvan alasajona, puutteellisena terveydenhuoltona, PK-yritysten konkursseina, työpäivien ja työurien jatkuvana pitkittymisenä, talouden laskukausina, verojen korotuksina, ja valtion velkaantumisena.

Nämä kaikki ovat seurausta vaihdonvälineen ”rahan” puutteesta kansantaloudessa. Koska ”raha” on ihmisen abstrakti keksintö, nykyisin pelkkä kirjanpitojärjestelmä, ei nykyaikainen demokraattinen sivistysvaltio voi kärsiä sen puutteesta ja antaa ”sattuman” ohjata kohtaloaan.

Talousdemokratian ydin on tämän järjestelmän kehittämisessä. Talousdemokratia etsii ja ajaa vaihtoehtoja rahajärjestelmän muuttamiseksi nykyaikaiseksi, vakaaksi, ihmisiä palvelevaksi järjestelmäksi. Se on suoraan suhteessa kaikkiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin haasteisiin joita Suomi kohtaa tulevaisuudessa.
http://talousdemokratia.blogspot.com/

Heikki Lätti (nimimerkki)

EU:hun liitty tämäkin ja korruptioon ja kauppatavaraksi myytyyn lehdistöön:

http://kids.nationalgeographic.com/kids/photos/gal...

National Geographic-lehti opettaa lapsia tottumaan lentokoneiden jättämiin vanoihin normaalina ilmiönä.

Lukekaa epäilijätkin ja katsokaa taivaalle ja kyselkää miksi niitä vanoja sumutetaan taivaalle.

Katja (nimimerkki)

Gulf oil Spill - There were NEVER any Oil - only volcano smokers- Pt 1 of 4
http://www.youtube.com/user/henningkemner#p/u/3/cO...

tikitin (nimimerkki)

06:18 PM EDT Thursday, July 29, 2010
--------------------

The SEC has charged Samuel Wyly and Charles Wyly -- billionaire brothers in Texas who have been major political donors to conservative campaigns -- with reaping more than $550 million through fraudulent practices. The Wylys violated federal securities laws by using offshore accounts to secretly trade the shares of public companies whose boards they sat on, the SEC alleged.

For more information, visit washingtonpost.com:
http://link.email.washingtonpost.com/r/ZTVJ68/LQET...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

-
Published 18 December, 2009, 02:39
Edited 22 December, 2009, 12:21
Fidel Castro has accused Barack Obama of sinister intentions towards Latin America. The retired Cuban leader is convinced the US is plotting to overthrow left-wing governments in the region.

The finger-pointing comes as Venezuela accepts a new shipment of Russian arms. Eva Golinger, a Venezuelan-American attorney, says this is an indication that Caracas sees a tangible threat from the US.

Golinger told RT that “a military agreement currently taking place between Columbia and the United States involves the US occupation of more than seven military bases in Columbia.”

“We are seeing the largest US military expansion in Latin America,” she added. “Official US documents have revealed that the US is planning and preparing for military operations involving the entire Latin American region to be launched from these bases in Columbia.” 

http://rt.com/Top_News/2009-12-18/us-latin-america...

marko (nimimerkki)

Korruptiota on tämäkin.

12.6 2009 annettu Tarja Halosen ja Paula Lehtomäen uusi luonnonsuojelulaki ehdotus.

Ennakkotapaukseksi on otettu Natura-alueella sijaitseva Pallas hotelli. Hotellin omistaja haluaisi rakentaa hotelliinsa 300-400 huonetta. Nämä kaksi hihhulia haluavat muuttaa koko luonnonsuojelulain yhden yrittäjän vuoksi?

No, takana on mm. pohjavesihankkeet. Karvialla sijaitsevaan Pohjankankaan pohjavesialueelle on jo rakennettu 84km vesiputkea. Putket ovat kulkeneet Natura-alueen rajalla ja loput 4km pitäisi päästä rakentamaan mutta kun laki kieltää Natura-alueelle rakentamisen, tosin voihan lain muuttaa :)

Jos tämä uusi ehdotus menee läpi, voivat nämä meidän pohjavesiryöstäjät, Altia, Valio, Atria jatkaa matkaansa, ottaa maailman puhtaimman veden kokikseensa ja jaffaansa, valmiiksi standartisoitu vesi kelpaa Eviran vahvistamana vaikka Brasilialaisille, jatketaan kansalle lipeää ja kloroformia sisältävän verkostoveden juottamista jne...

Tämän laki muutoksen jälkeen Natura-alueet muuttuvat tonttimaaksi. Hyvästi viimeisetkin luonnonvarat näiltä rauhoitetuilta alueilta jotka piti turvata lapsillemme ja lapsenlapsillemme.

Nämä putkihankkeet joita on ympäri Suomen ovat sitä kokoluokkaa ettei ole minkäälaista tarkoitustakaan ottaa luontoa huomioon vaan imaista ahneuksissa lähteet kuiviksi.

Suomessa on n.300 000 lähdettä, oikein käytettynä ne ovat uusiutuvia, tarkoittaa tässä vesipula maailmassa sitä että olemme maailman rikkain maa, jahka saamme nuo hihhulit vallasta, Nestleen äpärät!

# (nimimerkki)

Mitä tapahtuisi jos Britit,Saksa ja Ranska päättäisivät erota EU:sta?
Jäljelle jäisi vain kasa II-luokan valtioita joiden talous/teollisuus on tuhottu,
sekä kymmeniä tuhansia direktiivejä joita pitäisi noudattaa ja joissa jokainen vastustaisi toistensa eroa hyötyäkseen toisistaan.

Suomi 2012? HS: Maahanmuuttajien katujengi aikoo Suomeen
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_c...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Uusimmat tiedot BP-öljyvuodosta:

Published 30 July, 2010, 09:28

The impact of the BP oil spill in the Gulf of Mexico has been as disastrous to the firm's finances as it has to the environment.

Propeller The crisis has forced BP's CEO to step down, brought $20 billion in losses already, and forced the sale of assets to pay for the clean-up and compensation claims.

There is now some debate over just how bad the environmental impact will be.

Some scientists believe the effects will be felt for decades, while there is some evidence that the leak is being cleared from the surface of the water much faster than expected.

Time Magazine's senior correspondent Michael Grunwald thinks exaggerating the damage is a way for some to promote their individual agendas.

Just about everyone has called this the worst environmental disaster the US has ever faced. And I went down to Louisiana last week assuming that. But there just doesn't seem to be enough evidence for that,” Grunwald told RT.

 

RT-News, venäläinen uutissivusto

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tapio Kuosma on koonnut riippumattomien toimittajien kirjoittamia artikkeleita maailman taloudesta ja BP-öljyvuodosta. Käännän nämä suomeksi jahka ehdin.

http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/30/glo...

Tuija (nimimerkki)

Hei Riikka,

kiitos ansiokkaista selvityksistä.

Ihmettelinkin että koska ja kuinka Paula Lehtomäki paljastuisi. Hänhän oli myös mukana Bilderberg (BB) kokouksessa 2004... Kaikki jotka osallistuvat siihen kokoukseen alkavat "myydä Suomea" saatuaan jotain etuja BB:ltä, vaiko vain pahuuttaan antavat heidän (BB siis) viedä ja tuhota kaiken. Brasilian korruption vastaisen lain läpi meno, on voitto ja hyvä osoitus siitä että asiat voidaan muuttaa! Ehkä meillä BB- kokouksiin osallistujiin tulisi suhtautua samoin kuin Brasiliassa korruptoituneisiin poliitikkoihin, näin pääsisimme näistä yhteiskunnan termiiteistä.

Räikein ja tuorein esimerkiksi tehtaillun possuepidemian H1N1 rokotehanketta yhteydessä oli Suomesta käsin toiminut Pekka Puska, joka oli ehdolla Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtajaksimutta pesti meni sivusuun, kuten tiedämme. Tällaisia "bb-kytkykauppoja" on enemmänkin jotka paljastuvat yksi kerrallaan. Suomen rokotuskampanja aloitettiin kenties tietoisesti Lapista, jossa on paljon luonnonvaroja...

EU-velkakierteestä sen verran että taloudensuhdanteiden nousukausi-lama-peli on aina suunniteltua, eikä rahoja saada niiltä "pelaajilta" koskaan takaisin. He ovat putsanneet pelipöydän tehokkaasti. Ainoa ratkaisu on etääntyä pikkuhiljaa markkinatalouden ehdoista, kuten Brasilia teki. Kieltäytymällä amerikkalaisten pankkien lainehdoista. Brasilia kärsi sen seurauksena vieläkin syvemmän tappion ja pääsi omilleen. Nyt se sanelee ehtoja. Tämä talous-peli on illuusiota ja kollektiivista kyykytys-harhautusta, kunnes heräämme sen uhitellusta ja sanoudumme siitä irti!

tikitin (nimimerkki)

News Alert: Economic growth slows to 2.4 percent pace in 2Q, weakest in nearly a year
08:35 AM EDT Friday, July 30, 2010
--------------------

WASHINGTON -- The recovery lost momentum in the second quarter as growth slowed to a 2.4 percent pace, its most sluggish showing in nearly a year and too weak to drive down unemployment.

Weaker spending by consumers, less growth coming from companies restocking shrunken stockpiles and a bigger drag from the nation's trade deficits were the main factors behind the second quarter's slowdown.

For more information, visit washingtonpost.com:
http://link.email.washingtonpost.com/r/7CWL7Z/FXW3...

Visitor (nimimerkki)

Vesi, väliaikatietoja:

"YK:n yleiskokous on julistanut puhtaan veden ja käymälän ihmisoikeudeksi. Suomalaisena on oppinut siihen, että vesi- ja jätevesihuolto kuuluvat kaikille tärkeisiin perushyödykkeisiin, joiden kustannukset on aiemmin katettu yhteisistä verovaroista, kun on haluttu varmistaa, että kaikilla olisi mahdollisuus niitä käyttää.

Helsingin Sanomissa Tekesin vesiohjelman päällikkö Piia Moilanen näkee vesialan yhtiöittämisen ja kulujen kattamisen vesimaksuilla ja niiden korotuksilla osana tulevaisuuden maailmanmarkkinoita, joka tulee tarjoamaan uusille toimijoille tilaa maailmanmarkkinoilta, ”mutta suomalaisten yritysten on hakeuduttava kehityksen kärkeen, jotta nykyiset kilpailuedut voitaisiin hyödyntää täysimääräisesti. Tämä vaatii huomattavasti nykyistä suurempaa panostusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja liiketoimintaosaamiseen” ja ”koska merkittävä osa vesialan liiketoiminnasta tapahtuu kohdemaan julkisella sektorilla, myös ulkoasiainministeriön apu viennin edistämisessä on alalle arvokasta.”

Ihmisoikeuksiin kuuluvan veden muuttaminen maailmanmarkkinoiden ”vesialaksi”, jossa ”vesialaa” hoitavat pörssiyhtiöt kenties joskus tulevaisuudessa kilpailevat maailman pörssimarkkinoilla yhtiöiden voittojen maksimoimiseksi tulee automaattisesti nostamaan jokaisen maksettavaksi tulevaa veden hintaa..."

jne...

http://tuulaholtta.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/31/...

# (nimimerkki)

Voi jessus,nyt se alkaa taas,radio propakanda luukuttaa "sikainfluenssa aalto iskee syksyllä" Pitäkää huoli ettei ykskään ihminen ota LINTUINFLUENSSA virusta kehoonsa piikillä. Kolme askelta kuolemaan!

Murrr... (nimimerkki)

Kattos tääkin peiliin:
http://timosoini.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/31/ka...

t: Takin kääntäjät ry

1+2=5 (nimimerkki)

Vanha kasa:
Nyt on aika siirtyä teorioista ja sanoista tekoihin. Suomen Talousdemokraattinen Puolue on aloittanut kannattajakorttien keräämisen.
http://talousdemokratia.blogspot.com/

Kuka on Peter Joseph?

Charles Robinsonin tekemä dokumentti Zeitgeist-liikkeen perustajasta, Peter Josephista.
Tekstitetty suomeksi.
http://vimeo.com/11364373

Money as Debt ykkösosa on nyt vihdoin suomennettu.
Aiemmin ainoastaan Money as Debt II - Promises Unleashed oli suomennettu.
osa 1 http://www.youtube.com/watch?v=Hax_UwfExks
osa 2 http://www.youtube.com/watch?v=TyzSmZ60oYU
osa 3 http://www.youtube.com/watch?v=UqwgtNbESmg
osa 4 http://www.youtube.com/watch?v=gE95JrlD-xA
osa 5 http://www.youtube.com/watch?v=VG7NzUZ1XwY

http://nwohavaintoja.blogspot.com/
http://nwo.11syyskuu.net/
http://www.prisonplanet.com/
http://www.davidicke.com/
http://www.wiseupjournal.com/
http://infosota.fi/
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=home

Endgame ( Suomeksi / Finnish )
Tässä dokumenttielokuvassa paljastetaan miten pieni eliitti on ohjannut maailman menoja nykyhistorian aikana ja miten he ovat yhä tänäpäivänä poliittisen vallan takana, miten he ohjaavat maailmaa ja mitkä ovat heidän suunitelmat ihmiskunnalle.
http://www.youtube.com/watch?v=q37CoRrpoxg&feature...

Nigel Farage destroys the EU president (swe/fin/eng subs)
http://www.youtube.com/watch?v=ViPm0GUxw-M

Iso-Britannian itsenäisyyspuolueen ex-johtaja ja nykyinen euroedustaja Nigel Farage yritettiin tappaa lavastetulla lento-onnettomuudella.
http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?q=Nigel+F...

Puola kieltäytyi ottamasta lisää IMF-velkaa ja viikko tämän jälkeen Puolan eliitti joutui lento-onnettomuuteen, koneen maahansyöksyn jälkeen tapahtui eloonjääneiden siviilien joukkoteurastus.
Kyseiselle turmapaikalle sattui muuan Venäläinen Andrei Mendierej joka kuvasi videon kännykkäkamerallaan. Hänet puukotettiin hengiltä vain viikko tämän jälkeen ja kyseessä ei ollut mikään kuin pää silminnäkijän likvidoiti.
http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?q=puolan+...

Videoanalyysi paljastaa - Smolenskin turmakoneessa oli 3 eloonjäänyttä jotka ammuttiin paikan päälle Venäläisten sotilaiden toimesta
http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?q=Videoan...

tässä tätä EU fasismia:
http://www.youtube.com/watch?v=qOcG2G_6uC0&feature...
video jossa EU-parlamentti äänesti 12.12.2007
demokratiamme pois- ja siis hyväksyi

Bilderberg kokous 2010
Katso kuinka ilmastomuutos on esitetty asialistalla "Global Cooling"
http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2010.html

Daniel Estulin, mies joka on tuktinut Bilderbergiä ja tuonut sen julkisuuteen kävi kertomassa Bilderbergistä EU parlamentille. Hyvin erikoinen tapahtuma.
http://www.youtube.com/watch?v=pmM61kSMTR0

Estulin paljasti Bilderbergin lehdistölle Lehdistötilaisuudessa Europarlamentissa alkaen sen synnystä nykyhetkeen ja tavoitteisiin.
Tunnelmat konferenssin jälkeen
http://www.youtube.com/watch?v=9POy5QjEBc0&playnex...

Itse konferenssi
http://www.youtube.com/watch?v=PmhiGy2VPmc&playnex...

Obama: miljoonia kuolee öljyvuodon vuoksi
Obama sanoi G8-kokouksessa 25.6, että ainakin miljoonia tulee todennäköisesti kuolemaan Meksikonlahden öljyvuodon seurauksena seuraavan vuoden aikana. Maasta vapautui miljoonia gallonia öljyä ja miljoonia kuutiometrejä metaania. Lahden rannikolla tulee myrkyllisiä sateita jotka sisältävät myös öljyä. United States Centers for Disease Control and Prevention (CDC), ilmoitti ihmiset voivat altistua vapautuneille myrkyllisille kemikaaleille hengityksen, nielemisen tai ihokosketuksen kautta. Vaikutetulla Meksikonlahden alueella asuu lähes 20 miljoonaa ihmistä.
http://www.eutimes.net/2010/06/obama-warns-world-l...

Matthew Simmons, sanoo Washington Postissa 23.6, että "joudumme evakuoimaan Lahden osavaltiot. Voitko kuvitella 20 miljoonan evakuoimisen?
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/artic...

Visualizing the BP Oil Spill Disaster
http://www.ifitwasmyhome.com/

Floridan Jacksonvillessä yksityisellä lentokentällä kymmeniä tuhansia siviilienkuljetusautoja.
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/06/floridan...

CNN: Almost All Exxon Valdez Cleanup Crew Dead!!!
http://www.youtube.com/watch?v=eRrbqBEGxiw

FEMA Plans to Evacuate Tampa Bay Area In Place?
http://salem-news.com/articles/june272010/tampa-ev...

FEMA 'Coffin Liners' Too Big To Line Coffins: What are they?
http://www.youtube.com/watch?v=8aAhDhVnuAM&feature...

Interactive SERT map to Track Beach Conditions
http://map.floridadisaster.org/GATOR/index.html

Valtaushuhut BP:n ympärillä kiihtyvät
Meksikonlahden öljykriisissä kovan kolauksen kokenut BP yrittää nyt haalia uutta pääomaa, koska valtaushuhut yhtiön ympärillä vahvistuvat.BP on menettänyt yli puolet markkina-arvostaan sen jälkeen kun öljyvuoto tapahtui huhtikuussa. BP:n markkina-arvo oli viime perjantaina reilut 73 miljardia euroa.

Lehtitietojen mukaan tietyt sijoitusinstituutiot Lähi-idästä ovat ilmaisseet kiinnostuksensa BP:n osaomistuksesta. BP ei suostunut kuitenkaan kommentoimaan asiaa.

Financial Times -lehden mukaan myös BP:n kilpailijat, kuten ExxonMobil, Royal Dutch Shell ja ranskalainen Total ovat kiinnostuneita valtaamisesta.

HAARP: Secret weapon for weather modification, electromagnetic warfare?
http://www.examiner.com/x-6495-US-Intelligence-Exa...

Angels Don`t Play This HAARP
http://www.heinola.org/~patato/HAARP.html

Haarp
http://www.youtube.com/watch?v=1aL1Fvhd9fo&feature...

Chemtrails and HAARP Weather Warfare CONFIRMED by History Channel

Chemtrails and HAARP Weather Warfare- History Channel 1 of 4.flv
http://www.youtube.com/watch?v=bVei0uPwp1w&feature...
2/4 Chemtrails and HAARP Weather Warfare CONFIRMED by History Channel
http://www.youtube.com/watch?v=8u8tqv-xPKI&feature...
3/4 Chemtrails and HAARP Weather Warfare CONFIRMED by History Channel
http://www.youtube.com/watch?v=mxCsFtLKwe4&feature...
4/4 Chemtrails and HAARP Weather Warfare CONFIRMED by History Channel
http://www.youtube.com/watch?v=MbVJsB0lcCI&feature...

Global Weapon Concerns The EU And Environmentalists *
http://www.wiseupjournal.com/?p=1362

Codex Alimentarius
Teistä moni ei varmaan tiennyt että tämän vuoden 2010 alusta 01.01.2010 tuli voimaan uusi maailmanlaajuinen ja globaali elintarvikelakiuudistus, minkä jälkeen ruokiin saa lisätä mm. yli seitsemän aiemmin myrkkynä tunnettua kemikaalia. Näitä myrkkyjä on kaikenkaikkiaan 3275 kpl. Joukossa syöpää aiheuttavia ja endokriinista toimintaa häiritseväksi tiedettyjä aineita.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/01/codex-al...

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/1...

Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille
Tämä on käännetty versio kirjeestä joka on lähetetty kaikille korporatiivisessa mediassa toimiville toimittajille Ruotsissa 11.11.2009. Ja on sen jälkeen laajalti levitetty nopeasti kasvavassa NWO vastaisessa liikkeessä Ruotsissa. Nyt sitä käännetään usealle eri kielelle levitettäväksi ympäri maailmaa.
Vallankumous tulee olemaan koko maailman laajuinen.

Esimerkiksi, voitte lukea WHO:n kaksiosaisen muistion, joka on kirjoitettu 1972, siitä kuinka - kolmella askeleella - rokotteesta tehdään tappava ase. Ensin heikentämällä vastustuskykyä, sitten injektoimalla kehoon suuri määrä viirusta, josta heikennetty vastustuskyky ei voi selvitä. Ja kolmanneksi injektoimalla lisäaine, joka laukaisee valtavan tulehdusreaktion ja niin sanotun sytokiini myrskyn.
Tämä muistio löytyy näistä kahdesta linkistä:
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_1_searcha...
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_2_Searcha...

http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirj...

Salaliiton makua - H1N1-huijaus
Euroopan Neuvosto on julkaissut väliraportin H1N1-pandemiahuijauksesta (22) ja sen seurauksista eurooppalaiselle terveydenhuollolle. Raportti käsittelee varsin kattavasti huiputuksesta hyötyneet tahot, hallituksiin kohdistetun painostuksen, testaamattomien rokotteiden haittavaikutukset, median sensaatiohakuisen ja pelottelevan uutisoinnin sekä totaalisen läpinäkyvyyden puutteen ja vastuun siirtelyn joka tasolla -kaikilla tahoilla- pandemian käsittelyssä. Raportti tekee myös selväksi sen tosiasian että mitään pandemiaa ei ollut.
http://uutissanomat.fi/index.php/component/content...

http://uutissanomat.fi/

WTC7
http://100777.com/911/finnish

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/04/petteri-...

Jordan Maxwell You are property of the Rothschild family!

http://www.youtube.com/watch?v=S89Jygy0SFc

http://abundanthope.net/pages/Political_Informatio...

http://abundanthope.net/pages/Political_Informatio...

... (nimimerkki)

New World Order - Part II
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=321110627812&ref=mf

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000929466378

1+2=5 (nimimerkki)

Wikileaks-sivusto sanoo saaneensa "erittäin merkittävää" uutta materiaalia USA:n asevoimista.

Sivusto aikoo julkaista uusia dokumentteja muutaman viikon sisällä.

Julian Assange kertoi asiasta amerikkalaisen NBC Newsin haastattelussa. Hänen mukaansa sivusto on saanut viime päivinä suuren valikoiman tuoretta aineistoa mm. BP-öljy-yhtiöstä ja USA:n asevoimissa tapahtuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Doc (nimimerkki)

Kaikki toimittajat jotka eivät puhu näistä asioista, esim. siis tästä pohjavesien yksityistämisestä, ja NWO-jutuista muutenkaan, pitää saada vastuuseen teoistaan, tai oikeastaan asioista joita he eivät tee/tehneet, jos ja kun tässä nyt "taivas putoaa niskaan".

Erityisesti myös niille poliitikoille jotka ovat osallistuneet Bilderberg kokouksiin, tulisi yrittää kertoa, että jos he eivät kerro mistä kokouksissa ollaan puhuttu ja päätetty, heistä ei tulla liiemmin pitämään tulevaisuudessa, ja että heitä tullaan syyttämään isoon ääneen suunsa kiinni pitämisestä.

# (nimimerkki)

Onko "vuotojen" takana jälleen joku parikymppinen kloppi kuten media tulee väittämään,vai haluavatko tietyt tahot estää tosissaan WW III alun? Kyllä!

# (nimimerkki)

Tai sit "vuodon" tarkoitus on täysin päinvastainen..

Iran War Rhetoric: A Self-Fulfilling Prophecy?
http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2007...

British Muslim Jihad In Somalia
http://www.youtube.com/watch?v=9MBjopSqC8A

Witness - America's New Frontline - Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=NYZSecKxEAw

Harakat Al-Shabaab Al-Mujahidiin - Hmm Hmm
http://www.youtube.com/watch?v=QFj8mWewWNo

Obama Calls For Renewed Spirit Of National Service
http://www.youtube.com/watch?v=e6cdCcqeTyk

super marketit v###n (nimimerkki)

Täs on vielä tyyliä,parikertaa käyny aikoinaan. Stop hyper marketeille,
Nikinmäen kyläkauppa päihitti sanelevan keskusliikkeen
http://www.vantaansanomat.fi/Uutiset/Uutiset/Nikin...

Hmm... (nimimerkki)
Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Niitä eduskunnan pöytäkirjoja pitäs alkaa lukehmaan ihan vuorossa ja kirjottaa aina ploki tänne, että kattokaa. Muttako se ei riittäs, ko pittää nähä asiayhteyksiä ja asioitten takakki. Ja se, että jätettään puhumatta on kans tärkeää.

Näitä Riikkoja ko ois enämpi, kyllä hygienisyys lissääntys!!

Ja tuo ko täälä plokeissa on kaikila joku pyrkimys ittellä, ei pelkästä asian innostuksesta tai kauhusta kirjoteta, ko ommaa kilpeä kiilotettaan.

On tämä vaikeaa hommaa, vaikka meillä on luku-kirjotus-netti -taito ja mahottlisuus.

Rakastama silti, se on se ykkönen, ettemmä ala vihasiksi ja pelkäähmään. Hyväksymä pelot ja yritämä nähä kaikki hiiskatin biledenbergit, joista puoli kansaaki tykkää, ko net ei tiä, mitä se tarkottaa.

Siis kiitos ja hallaus! Hilkka Laronia

E.K. (nimimerkki)

#26

Se näyttäisi olevan niin että yhtä vaikeaa tavalliselle pulliaiselle on saavuttaa uskottavuus yhteiskunnallisessa keskustelussa, kuin ammattipoliitikon on se menettää.

Jälleen yksi paradoksi koko yhteiskunnallisesta keskustelusta ja vaikuttamisesta:

Kumpi on uskottavampi; hän jolla on paljon mikä vaarantuisi totuudenpuhumisesta (ura, asema, omaisuus, tulot, sidokset moniin suuntiin), vai hän jolla ei ole mitään menetettävää sen seurauksena että sanoo miten asiat ovat?

Niinpä. Puhdas todennäköisyyslogiikka saa tässä(kin) korville lujaa tämän maan herrapelkoiselta ja maallisen sokeuttamalta kansalta ja sitä kautta medialta. Mediahan tuottaa sitä mitä siltä tilataan. Kansa vaan on antanut sen tilausvaltakirjankin jo edellämainitun paradoksin ensimmäiselle vaihtoehdolle. Turha siinä sitten on enää kitistä kun mihinkään ei voi enää luottaa.

Vaan ehkäpä tulevaisuudessa meillä toimii uskottavuusmittarina näissä blogeissa vanha noitavainon aikainen rehellisysmittari. Muistattehan sen miten noidaksi väitetty ihminen hukutettiin ja jos hän kuoli, hän oli syytön. Kreikan mallia voitaneen soveltaa nykyaikana niin että jos bloginpitäjä kuolee kuuteentoista luotiin, hän mitä ilmeisimmin oli rehellinen.

E.K.

www.viisastenkivi.com

Katja (nimimerkki)

BREAKING NEWS! BIRDS FALLING OUT OF THE SKY! WE ARE SOOOO IN TROUBLE FOLKS! ITS TIME TO WAKE UP!
http://www.youtube.com/watch?v=FXFyB8ZnnaI&NR=1

# (nimimerkki)

RT spoke in London to Julian Assange, the founder and editor-in-chief of the whistleblower website WikiLeaks.org, responsible for the leakage of the documents on Afghan war, the biggest in US military history.
http://economycollapse.blogspot.com/

Build your own Wind Turbine and solar panel for few hundreds of dollars
http://geraldcelentechannel.blogspot.com/

# (nimimerkki)

Kohu Elokuva: HOME (ihmiskunnalla 10 vuotta aikaa)

Uusimman vakavan lähteen mukaan: "Ihmiskunnalla on korkeintaan kymmenen vuotta aikaa suunnan kääntämiseen välttääkseen ylittämästä koko maailmaa koskettavaa tuhon rajaa."
-Yann Arthis-Bertrand

Koko leffa englanninkielisellä tekstityksellä.
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

Tos on ladattavis suomenkieliset tekstitykset!
http://www.subiarkisto.org/subiarkisto.php?action=...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Katja, #30,

olisiko jotain yhteyttä? http://cc.joensuu.fi/joyy/foorumi/viewtopic.php?t=...

---------------

Jos olette ihmetelleet missä olen luuraillut niin: ajoin tänään kotosalle Pohjanmaalta, jossa Mirjaleena Isoaho kiertelee Valo-hevosen ja vankkureiden kanssa. Olin mukana pari vrk ja kerron siitä huomenissa tai ylihuomenna, kuinka lapsukaiseni sallivat (ja jaksan valvoa).

Kunnon uudisraivaajahenkeä, hauskoja tuttavuuksia metsätiellä ja muuta tarinaa odotettavissa. Hyvää yötä kaikille. Tää yks menis nyt niinku nukkumaan.

Hulluporo (nimimerkki)

Hyvin olette hommanne hoitaneet ;)

Katja (nimimerkki)

Riikka, #33,
Pahalta haiskahtaa, että näin on.....me ihmiset olemme täällä koti Suomessa todella hengenvaarassa ja meiniki vaan pahenee veikkaan :(
Tuli mieleen, että television ohella kännyköiden taajuuksia käytetään yhdessä HAARP:n kanssa kontrolloimaan ihmisten ajatusmaailmaa ja käyttäytymistä. Maapallolla mielenhallintaa suoritetaan monella erilaisella päälekkäisellä teknologialla esim. Silent Sound Spred Spectum(SSSS)- niminen teknologia.
Suurelle ihmismassalle ei kerrota mitä kaikkea nämä taajuudet ja värähtelyt tekevät ja aiheuttavat ihmiselle ja sen tietoisuudelle. Eliitille pyrkimys tehdä Zombi maailmaa ja pommitus ihmisparkaa vastaan on sen mukainen. Miksi ministereillä, presidenteillä, hallitsijoilla ja korkea-arvoisilla kenraaleilla jne. ei ole käytössään kännyköitä vaan maalinja?? Vastaus: GSM ja etenkin 3G-taajuudet liittyvät vahvasti HAARP:N avulla toteutettavaan aivopesuohjelmaan. Suomessa HAARP kokeita lähettäviä taajuuksia suorittaa EISCAT (Sodankylä).

E.K. (nimimerkki)

#37

Rauhoitu, Katja.

Suurin hyöty eliitille (tai mitä nimitystä nyt haluammekin käyttää) haarpista ja vastaavista järjestelmistä on niistä leviävä pelko. Se vaikuttaa kyllä pääkoppaamme ja ylläpitää hallittavuuttamme ja vaarattomuuttamme, koska pelokkaina emme pysty ajattelemaan asioita järkevästi.

Kännykkäsäteily ei ole varmastikaan vaaratonta, mutta ne vaarat on verrattavissa luonteeltaan säteilyvaikutuksiin yleensäkin. Ja niitä vaaroja voi pitkälle hallita sillä paljonko puhelinta korvallaan pitää. Jos taas esim 3G-verkko ajaisi saman asian siitä huolimatta, käyttääkö kännykkää, niin miksi mainitsemillasi hallitsijoilla ja kenraaleilla ei ole sitä kuuluisaa tinahattua päässä :)

Mielen etähallintaan massatoimintona on vielä niin pitkä matka, että ihmiskunta ehtisi tältä planeetalta itsensä hävittää jo monta kertaa ennen sen toteutumista.

Elonkehän tasapainomekanismi on meille paljon suurempi uhka, koska se on todellinen ja häiritsemme sitä niin monin eri tavoin. Mutta senkin uhan voi nähdä ihan hyvänä asiana, jos ymmärtää ettei koko planeetan ole varmastikaan mielekästä ja oikeudenmukaista tuhoutua yhden lajin tyhmyyden vuoksi.

Meillä on elämä, siis eletään sitä. Paljon on kaunista ja hienoa vielä olemassa; pelastetaan siitä mitä voidaan ja taistellaan pahuutta vastaan, mutta ei masennuta. Ei tuhlata elämänkaaremme kappaleita turhaan pelkäämiseen, kuten Hilkka oivallisesti jo aiemmin täällä sanoi.

E.K.

www.viisastenkivi.com

... (nimimerkki)

Kuinka EU tuhlas rahansa 2007?
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/6...

Mihin kaikkeen Kreikan tuki paketit humahtaa?
Kreikan hallituksen väitetään aikovan käyttää jopa kahdeksan miljardia "pelastuspaketistaan" ostaakseen aseita Saksasta. Asiasta kirjoittaa tunnettu toimittaja Jane Burgemeister kotisivuillaan saksalaisen Der Spiegel -lehden tietoihin nojaten.
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/93504-raju-vaite-...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

”EKP on koonnut isojen euroseteleiden painamisesta ja liikkeeseen laittamisesta kymmenien miljardien eurojen voitot vuosittain”, kirjoittaa Hannu Sokala Taloussanomissa 3.8.2010:

”´Näin gangsterit pelastavat euroalueen´, kirjoittaa yhdysvaltalaisen The Wall Street Journal -talouslehden Brysselin-toimituksen päällikkö Stephen Fidler tuoreessa kolumnissaan.

Fidlerin mukaan gangstereilla, huumekauppiailla ja rahanpesijöillä näyttää olleen merkittävä rooli euroalueen finanssivakauden tukemisessa. Kaikki nämä ovat ylläpitäneet kahdensadan ja viidensadan euron seteleiden kysyntää.

– Euroalueen keskuspankki laskee näitä seteleitä liikkeeseen tuhdilla voitolla, joka on tervetullutta, koska finanssikriisin edellyttämät toimet ovat asettaneet pankin rahoitusaseman kyseenalaiseksi, Fidler kirjoittaa.

Fidler viittaa Citigroupin pääekonomistin Willem Buiterin hiljattain kirjoittamaan tutkimusraporttiin, jonka mukaan euroseteleiden painaminen on EKP:lle ´hullun kannattavaa´.

Buiter kirjoitti WSJ:n mukaan, että EKP on ottanut taseeseensa satojen miljardien eurojen edestä arvopapereita, joiden laatua ei tunneta. Pankin tase onkin kasvanut 2 000 miljardiin euroon. Omiin pääomiin verrattuna EKP on hänen mukaansa ´steroideja käyttävä vipurahasto´”, kirjoittaa Taloussanomat.

Kun Suomessa katselee ympärilleen, ei lamaakaan juuri ole huomannut kuten 90-luvulla, vaan rakentaminen jatkuu ja kauppa käy. Pakostakin tulee mieleen, että myös meille on kehittynyt rinnakkaistalous, jossa toimii huume- ja ihmiskauppa, rahanpesu ja perinteinen harmaa talous uudessa mittakaavassa. Tässä rinnakkaistaloudessa ei ole miljoonaa köyhää eikä veroja tietenkään makseta.

 

Ainoat käteistä käyttävät eivät olekaan pikkurahojaan laskevat mummot, jotka tukkivat kauppojen kassajonot. ”Kaikkein nopeimmin kasvaa nimellisarvoltaan suurimman eli 500 euron setelin suosio.

Tällä hetkellä liikkeessä olevan 764 miljardin eurosetelistön arvosta jo 36 prosenttia on 500 euron seteleitä. Uutistoimisto Bloombergin mukaan niiden kappalemäärä on vuodesta 2006 kasvanut 30 prosenttia, kun toiseksi suosituimman eli 50 euron setelien määrä on kasvanut 14 prosenttia”, kirjoittaa Taloussanomat.

http://www.taloussanomat.fi/raha/2009/07/30/minne-500-euron-setelit-menevat/200917295/139

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2010/08/03/gangsterit-pelastavat-euron/201010674/12 

 

http://www.uutissanomat.fi/index.php/component/con...

Toimituksen poiminnat