KissanKulmasta

Aurinko ja 2012

  

-----------------

"Saksan suurin lehti BILD raportoi valmisteluista joita NASA tekee monitoroidakseen auringossa tapahtuvia solaariaktiviteetteja. Auringon aktiivisuuden odotetaan lisääntyvän muutaman seuraavan vuoden kuluessa, huipun ennustetaan olevan 2012.
http://www.bild.de/BILD/news/2010/06/07/nasa-warnt-vor-sonnenstuermen/droht-der-blackout-auf-erde.html

Aurinko, sen lisääntynyt aktiivisuus ja mahdolliset vaikutukset meihin (maan päällä asuviin) on viimeinkin ylittänyt myös lehdistön korkean uutiskynnyksen.

BILD korostaa tuhon mahdollisuutta jonka giganttinen aurinkomyrsky saattaa aiheuttaa. 

Lehti kuvailee kauhuskenaariota: hiljaisuus, pimeys, kaaos; kun sähköt katkeavat, kännykät, GPS-navigaattorit, TV ja radio lakkaavat toimimasta. (sivuhuomautus: henkilökohtaisesti se ei minusta kuulosta pahalta. Kuka nyt TV:ta tarvitsee? Tai kaupallista radioasemaa?)

Mutta on olemassa tieteellistä todistusaineistoa jonka mukaan lisääntynyt solaariaktiivisuus antaisi merkittävän "boostauksen" ihmisen tietoisuudelle ja henkiselle kehitykselle. 

Se voisi avata oven uuteen aikakauteen, väittävät jotkut tiedemiehet.  

Näin, koska me, ihmiset, luomme jatkuvasti elektromagneettista kenttää ja kuljetamme sitä mukanamme. Kenttään vaikuttavat myös ajatuksemme ja tunteemme. Ja nämä kentät ovat interaktiivisessa vuorovaikutussuhteessa monien muiden planeettamme, aurinkokuntamme ja universumin sähkö- ja magneettikenttien kanssa.

Auringon aktiivisuus vaikuttaa sähkö- ja magneettikenttiin jotka vaikuttavat meihin, samoin on aurinko interaktiivisessa vuorovaikutuksessa suoraan DNA:mme kanssa joka päivä, ja stimuloi solujemme biosynteesiä.

Itävaltalainen tiedemies Dr. Dieter Boers antaa kirjassaan "(r)evolution 2012" esimerkin siitä kuinka voimakkaita vaikutuksia elektrostaattisilla kentillä oikein voi olla.

Hän kirjoittaa Ciba Geigyn hakeneen patenttia keksinnölle/havainnolle joka "käyttää lyhytkestoisen elektrostaattisen kentän kohdistamista kaloihin että saataisiin hyödyllisiä ja haluttuja määriä kaloja."

Kalat joita laitettiin tällaisen elektrostaattiseen kenttään lisääntyivät 100-300% enemmän kuin kontrolliryhmän kalat, tiedemiehet huomasivat.

Kalat myös kasvoivat nopeammin ja olivat vitaalisempia. Niiden selviytymisprosentti oli sekin korkeampi.

Broers väittääkin että ihmiset voisivat kokea samantapaisen sysäyksen kun meidät altistetaan valtaisalle (energia)lisäykselle elektrostaattisessa kentässä auringon aktiviteetin lisääntyessä ja saavuttaessa huippunsa 2012.

Tutkimukset osoittavat yhteyden tiettyjen elektrostaattisten kenttien ja geneettisten muutosten lisääntymisessä ihmisissä.

Elektromagneettiset kentät kiihdyttävät transskriptiota biologisessa materiaalissa ja täten edistävät mutaatioita.

Auringon lisääntynyt aktiviteetti voi aktivoida DNA:mme, auttaa meitä kehittämään 12-säikeisen(?) DNA:n ja siten muuttaa meidät eräänlaisiksi superihmisiksi, väittää Broer.

Myös professori Herbert L König, H. Fröhlich and Alexander Pressman, muiden muassa, ovat esittäneet todisteita siitä että elektromagneettiset kentät -jotka ohjaavat monia elollisen prosesseja- ovat näytelleet merkittävää osaa evoluutiossa.

Tutkimukset ovat yhdistäneet myös ihmisen käyttäytymisen, sodat, vallankumoukset ja kapinat vuosiin jolloin auringon aktiivisuus on lisääntynyt. Auringon korkea aktiivisuus on yhdistetty myös sellaisiin suuriin sivilisaatioihin kuten mayojen.

Mayakalenteri, samoin egyptiläisten ja muinaisten intialaisten kalenterit tunnistivat kosmisten energioiden vaikutuksen tietoisuuteen. Mayojen kalenteri päättyy 21.12 2012 kun joulukuun talvipäivänseisaus yhtyy galaktiseen ekvaattoriin/ on linjassa galaktisen ekvaattorin kanssa. Silloin voidaan odottaa suurta energiapurkausta. Tästä ovat saaneet alkunsa myös spekulaatiot siitä että ihmisten tietoisuus saattaisi päättyä.

Broerin mukaan on todennäköisempää että ihmisen tietoisuus läpikäy perustavaa laatua olevan muutoksen ja saavutamme kehityksen huipun, jota kohti olemme olleet matkalla tuhansia vuosia. Merkittävä määrä kosmista energiaa saattaa "murtautua läpi" ja uudelleenjärjestää DNA:mme, tietoisuutemme ja aikakäsitteemme eräänlaiseksi supertietoisuudeksi.

Ihmiset saattavat kokea kollektiivisen tietoisuuden heräämisen auringon lisääntyneen aktiivisuuden ja sen elektromagneettisiin kenttiin tekemän vaikutuksen takia, väittää Broers.

Ehkäpä Zbigniew Brzezinski viittasikin tähän epäsuorasti kun hän hiljattain puhui Kanadassa CF-kokouksessa parhaillaan meneillään olevasta massaheräämisestä ympäri maailmaa. Koska Brzezinski on Bilderberg-kävijä ja Uuden Maailman Järjestyksen kannattaja, tämä heräämisen mahdollisuus lienee hänelle pelottava.  

Espanjan valtamedia, samoin kuin Saksan BILD, Spiegel sekä Englannissa UK Times, Guardian ja Independent ovat ensimmäistä kertaa koskaan raportoineet juuri tänä kuluvana vuonna Espanjan Bilderberg-kokouksesta Sitgesissa."

(sivuhuomautus: Jos Bilderberg-kokous on normaali kansalaisfoorumi jossa vain rupatellaan "meidän merkkihenkilöiden kesken", kuten Suomen valtiovarainministeri Jyrki Katainen sanoo, miksi ihmeessä paikalle oli haalattu Espanjan valtion viralliset poliisivoimat vartioimaan vieraita? Ja eikö näillä pankkiireilla ja valtionpäämiehillä olisi ollut varaa palkata vartijoita yksityiseltä sektorilta? Tätenhän kokouksella olisi ollut myös työllistävä vaikutus, sen sijaan että haaskattiin verovaroja vartiointiin. Espanjalla kun on muutenkin niitä taloudellisia vaikeuksia joita Suomikin lainoittamalla valmistautuu "helpottamaan".)

http://2012energy.blogspot.com/

Vapaasti ja paikoin lyhennellen kääntänyt Riikka Söyring. Alkuperäinen artikkeli linkissä kokonaisuudessaan.

Ottamatta sen enempää kantaa artikkelin sisältöön, ajattelin kertoa jotain.

Olin viettänyt, taas kerran, ihanasti pari viikkoa yksin saarella: ei muita ihmisiä, ei muita mökkejä koko saaressa, ei sähköä. Ei puhelinta! Ei  mitään turhaa. Vain kalliot, tuuli, meri ja se ihana suolan tuoksu. Oikeita ääniä hälyn sijaan.

Palasin kaupunkiin, olihan työ ja "koti" siellä. Aistit terävinä, eheytyneenä. Vahvana.

Illalla lähdin baariin koska en jaksanut kuunnella silloisen kumppanini lähe-lähe-mikset lähe-lähe nyt mukaan-älä ole ilonpilaaja-ronkuamista. Virheliike. Samalla hetkellä kun astuin baariin, energiavampyyrit lähtivät liikkeelle saalistamaan, kerääntyivät ympärilleni imemään.

Jos joku ei tiedä mikä energiavampyyri on, hän kuitenkin takuulla tuntee ainakin yhden sellaisen. Energiavampyyri on tyyppi, jonka tunnistat jo kun puhelin soi. Puhelin soi nimittäin pahansuovasti. Kun olet puhunut energiavampyyrin kanssa, tai siis kuunnellut hänen marinaansa, olet aivan tattispala mutta energiavampyyri on pirteä ja päättää puhelun sanomalla -Sun kanssa on sitten hyvä puhua. Piristyin tosi paljon. Soitellaan! Paitsi ettet kuule hänestä ennenkuin hänellä menee taas huonosti ja hän tarvitsee energiaasi.

Energiavampyyri voi olla sukulaisesi, puolisosi, kaverisi tai työkaverisi. Hän tuntuu imevän elinvoimaasi ja kukoistavan ainoastaan silloin kun on juuri ruokaillut "energiallasi" tai jos hän on puolisosi, kun on saanut sinut tuntemaan olosi huonoksi, väsyneeksi, mitättömäksi. Joskus pelkkä samassa tilassa oleskelu riittää väsyttämään vaikkei sanaakaan vaihdettaisi.

No, baari-illan jälkeen halusin lähinnä mennä peiton alle ja odottaa kuolemaa :D Vampyyreita oli monta. Onneksi pääsin pian taas pois, sillä kertaa Norjaan tuntureille. Taivas oli iso ja minä olin yksin.

Being alone

makes me

All-one.

Uskoo sitten energiakenttiin taikka ei, energiavampyyri on hyvä nimitys tietyntyyppisille ihmisille.

Myöhemmin olen alkanut ajatella että koska kaikki elollinen -ja elotonkin- luo ja kuljettaa mukanaan energiakenttää, kenties jotkut meistä yksinkertaisesti aistivat herkemmin nuo kentät, ja koska kaupungeissa on enemmän väkeä (vaikka vähemmän elämää), enemmän linkkimastoja, kaapeleita ja ajoneuvoja joissa on sähkövempeleitä, omat kenttämme sekaantuvat siellä oikeasta kurssistaan tai niihin tunkeutuu liikaa tavaraa; jännite ikäänkuin kasvaa ja etsii sitten purkautumistietä.

Huomatkaa nyt, että en väitä tai yritä todistaa mitään, kuvailen vain subjektiivisia kokemuksia ja spekuloin.

Maaseudun rytmi sopii minulle paremmin vaikka olenkin lähes ikäni kaupungissa asunut ja kerrostalossa kasvatettu. Kenties se sopisi sinullekin?

------------------------

EDIT 

kuvia aurinkomyrskyn vaikutuksesta magneettikenttään http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=impact-of-a-coronal-mass-ejection

fast facts http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=solar-storms-fast-facts

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lapsihan on myös äidin kohdussa eräänlainen vampyyri. Se ottaa äidin elimistöstä kaiken tarvitsemansa kasvaakseen itse koossa.

VeliSynkkä (nimimerkki)

1. Kaikki ihmiset ovat ENERGIAVAMPYYREJA !
- KAIKKI ne hokee kokoajan MINÄ; MINÄ, MINULLE MINULLE; MÄ HALUUN MÄ HALUUN ! LOPUTTOMASTI >>>>> 20 000 x. päivässä tai viikossa !

2. Ratkaisu SUOJELE ITSEÄSI !
A. Vältä ihmisiä !
C. VÄLTÄ IHMISIÄ !
C. VÄLTÄ IHMISIÄ KAIKELLA ENERGIALLASI !

3. Kaikki tuntemani TIEDOSTAVAT ihmiset välttävät ihmisiä aktiivisesti !

VeliSynkkä
Ihmiset saastuttavat sielun !

M-T Heikka

No hitsinvitsi. Silloinhan ihminen täydellistyisi ja muuttuisi kenties kuolemattomaksi.

Tuotahan ne Jehovantodistajatkin saarnaavat. He tulkitsevat Ilmestyskirjan niin, että tulee joitain katastrofeja, ja siitä säilyneet ennallistuvat ensin 1000 vuotta kohti täydellisyyttä, ja sitten tulee vielä se viimeinen koetus, niinkuin tuli Aatamille ja Eevalle, jotka olivat alkujaan täydellisiä ihmisiä, eivät kuten me.

Sitä en vain usko, että kuolevatkin heräisivät. Se menee jo liian monimutkaiseksi matematiikaksi mulle.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 2

En oikein ymmärrä, missä ihmeessä sinä aina törmäät tuollaisiin ihmisiin, että:

"KAIKKI ne hokee kokoajan MINÄ; MINÄ, MINULLE MINULLE; MÄ HALUUN MÄ HALUUN ! LOPUTTOMASTI >>>>> 20 000 x. päivässä tai viikossa !

2. Ratkaisu SUOJELE ITSEÄSI !
A. Vältä ihmisiä !
C. VÄLTÄ IHMISIÄ !
C. VÄLTÄ IHMISIÄ KAIKELLA ENERGIALLASI !

3. Kaikki tuntemani TIEDOSTAVAT ihmiset välttävät ihmisiä aktiivisesti !"

VeliSynkkä
Ihmiset saastuttavat sielun !

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Enpä juuri ole moiseen törmännyt. Kukaan ei takuulla halua yhtään mitään LOPUTTOMASTI. Ihan tuulesta temmattua huttua.....

2. Tottakai itseään pitää aina suojella, ei mitään uutta siis.
A. Silloin pitäisi muuttaa suunnilleen jollekin Tyynen meren saarelle, jos pitää välttää ihmisiä.....
B. Ahaa, tätä kirjainta ei listalla ollutkaan.....
C + C Vältä ihmisiä KAIKELLA ENERGIALLASI.......

"3. 3. Kaikki tuntemani TIEDOSTAVAT ihmiset välttävät ihmisiä aktiivisesti !

Nyt on ihan pakko kysyä;)

Eikö ystäväpiirissäsi kukaan käy töissä?

Eivätkö he astu jalallakaan kotiovesta ulos?

Missähän päin Suomea voisi viettää niin auvoista elämää, että olisi vain himassa, eikä ikinä menisi ulos, ettei vaan törmää keneenkään ihmiseen.....

Kerropa nyt heti, missä tuo onnistuu. Jos esittää noin helvetisti kieltoja tavallisille ihmisille, niin kerro myös ratkaisut, joilla tuollaiseen "olotilaan" pääsee.....siis, ei ihmisiä missään..... :( :(

EV

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Viimenen asia mitä me tarvitaan on elektrostaattinen lisäys näihin keskikesän rientoihin... Viittaan siis etenkin kolmanteen maailmaan. Mitä itseen tulee, ajattelin aloittaa juhannuksen ja testata samalla tuon elektrostaattisen teorian paikkaansapitävyyden - josko jo nisäkäidenkin lisääntymishalukkuus olisi tuo 100-300%...

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Tässä hieman rauhoittavaa musaa väliin...:)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1750360250

Enää ei ole Mick Ronsonia..... :(

Eeva

VeliSynkkä (nimimerkki)

## Tutkimukset osoittavat yhteyden tiettyjen elektrostaattisten kenttien ja geneettisten muutosten lisääntymisessä ihmisissä.
Elektromagneettiset kentät kiihdyttävät transskriptiota biologisessa materiaalissa ja täten edistävät mutaatioita. ##

Keskusteltuani Alter Egoni eli Igor von Brutalishwilin kanssa asiasta päädyimme ehdottamaan, että jos Riikka voisi toimia asiantuntijana ja etsisi sekä löytäisi asianomaisia SÄTEILYTYSPALVELUITA tuottavan tahon niin ME voisi hyvästi maksaa jos saisimme miehisille GENITAALEILLEMME pari virkistävää ELEKTRESITEETTISTÄ TÖMÄYTYSTÄ !

VeliSynkkä
VÄLITYSPALKKIO on hyvä, maksetaan etukäteen ja jälkikitinöitä emme harrasta! Helvete!

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 7

Hih, tällä kertaa minäkin tajusin tsoukkailusi:) :)

Kiitti vaan, kun vastasit.

Mulla on nyt niin paljon kaikkea muuta, että en haluaisi olla kenenkään kanssa riidoissa. :) :)

terv. Eeva

Kuuntelepa tuo biisi:):)

http://www.youtube.com/watch?v=6Tjhh9xZ73g&feature...

*

intrigööri (nimimerkki)

Kaikella elollisella lienee energiakenttä. Muistan vielä huonosti, kun joku esitteli joskus 70-luvulla Kirlian-kuvausta. Esimerkkinä oli mm. kasveja ja puiden lehtiä. Kasvavalla lehdellä on kirkas energiakenttä tai aura ja kun lehti irrotetaan puusta tai kasvista, kenttä hiljalleen hiipuu. Lehdestä leikattu palanen jätti kuvauksessa kokonaisen lehden auran, jne...
Että semmoista. Riikka meinaa kai, että aurinko järjestää meille jonkin sortin valaistumisen jo maan päällä ihan "talon puolesta". Mikäs sen mukavampaa, olenkin sitä tässä synkkyydessä jo odotellut. Elektroniikasta viis, mulla on varastossa vielä kaksi mekaanista matkakirjoituskonetta ja hyllyssä iso hivakka paperia. Tuotokset voi laittaa netin sijasta pöytälaatikkoon, se ei ole suuri inhimillinen menetys. Postituslistallekin saa ilmoittautua, jos kusti vielä polkee aurinkomyrskyn jälkeen.

Tauno (nimimerkki)

Gavrielin sivuilta..samaa aurinko-asiaa..

http://israelupdate.achlak.net/

Paras ja luotettavin suomenkielinen uutisbloggaaja Israelista

6. NIBIRU
Tämä mystinen taivaankappale, josta käytetään myös nimitystä Planeetta X, lienee tällä hetkellä vielä kymmenien miljoonien kilometrien päässä omalla laajan ellipsin muotoisella radallaan. Mutta laskelmien mukaan se lähestyy maapalloa, ei törmätäkseen siihen, vaan leikaten sen kiertoradan, maya-kalenterin mukaan 21.12.2012. Se lähestyy maapalloa eteläiseltä pallon-puoliskolta, mikä on saanut tiedemiehet kiireesti rakentamaan tarkkailuaseman eteläiselle napajäätikölle, jossa sitä voidaan paremmin tarkkailla.
VAIKKA Nibiru on vielä kaukana, sen vaikutus tuntuu jo. Auringon purkausten säännön-mukaisuus 11 vuoden jaksoin on viivästynyt vuosilla. Toisaalta tiedemiehet seuraavat huolestuneina maapallon puoleksi nestemäisen sisäaineksen liikkumista, mikä aiheuttaa muutoksia maan magneettikentässä. Pahimmillaan sen uskotaan jopa repivän jähmeitä pintakerroksia mukanaan aiheuttaen veden yläpuolisten maakerrosten siirtymistä.
Muutokset voisivat siirtää maapallon magneettiset navat kokonaan uusiin paikkoihin.
Näiden muutosten arvioidaan johtuvan Nibirun äärettömän suuresta magneettikentästä.
Muita Nibirun lähestymistä ennakoivia ilmiöitä ovat punaiset sateet, joista kertoo otsikko:

http://www.zetatalk.com/index/reddust.htm

NIBIRU tunnettiin jo vuosituhansia sitten. Siitä kirjoittivat sumerilaiset ja maya-kansa 3400 vuotta sitten. Sumerilaiset antoivat tälle vaeltavalle planeetalle nimen Nibiru, risteävä planeetta. Molemmat kansat osasivat laskea, koska se vierailee uudelleen maan lähellä.
Vanhat kirjoitukset, joita on koottu ns. Kolbrin raamattuun, kertovat juutalaisten paosta Egyptistä, jonka yhteydessä esitetään selviä viitteitä, joita voisi pitää Nibirun vierailuna maan läheisyydessä. Kirjoitukset lisäävät mielenkiintoisia yksityiskohtia Raamatun kertomuksiin.

http://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/kolbr...

Niissä kerrotaan ”tuhoajasta (destroyer), joka kulki raivoten taivaitten yli vihan päivinä”.
”Se oli kuin aaltoileva savupilvi hehkuen punertavana, ei ruumiinmuotoisena. Sen suu oli pohjaton aukko, josta tuli liekkejä, savua ja tuhkaa”. (vrt.Ilm.9:11)
KIRJOITUKSESSA todetaan, että ”ihmiset unohtavat tuhoajan; vain viisaat tietävät, minne se meni, ja että se tulee takaisin määrättynä aikana”. Kirjoitus jatkaa vapaasti käännettynä:
”Kun veri putoilee maahan, tuhoaja ilmestyy ja vuoret avautuvat ja syytävät ilmoille tulta ja tuhkaa. Puut tuhoutuvat ja kaikki elävät eliöt uppoutuvat siihen. Vedet nielaistaan maan pinnalta ja meret kiehuvat. Taivaat palavat kirkkaina ja punaisina, maanpinta muistuttaa väriltään kuparia, jota seuraa pimeä päivä. Uusi kuu ilmestyy, murtuu ja putoaa.
Ihmiset pakenevat kauhuissaan. He kuulevat pasuunan ja tuhoajan taisteluhuudon ja he etsivät suojaa maankoloista. Kauhu syö heidän uskonsa ja heidän rohkeutensa kuin veden rikkonaisesta astiasta. Vihan liekit syövät heidät ja tuhoajan henkäys kuluttaa heidät.
Sellaisia olivat taivaallisen vihan päivät muinoin, ja sellaisina ne tulevat takaisin tuomion päivinä. Ajat sen liikkeistä ovat viisaitten tiedossa. Nämä ovat merkkejä ja aikoja, jotka edeltävät tuhoajan paluuta: 110 sukupolvea kuluu länteen ja kansat nousevat ja tuhoutuvat. Ihmiset lentävät silloin ilmassa kuin linnut ja uivat merissä kuin kalat. Ihmiset puhuvat toisilleen rauhasta, mutta teeskentely ja petos ovat heidän sydämessään.
Naiset tulevat muistuttamaan miehiä ja miehet naisia, halujen tyydyttäminen tulee olemaan ihmisen ajankulu. Ennustajien kansa nousee ja tuhoutuu ja heidän kielensä tulee olemaan oppineitten kieli. Lain antajien kansa hallitsee maata, mutta tulee taantumaan mitättömäksi”.
KERROIN web-sivuni www.israelupdate.achlak.net aiheessa ”Tulevaisuuden näkymiä 2007”, miten 70 x juutalaisten riemuvuosien lukumäärällä 49 antaa tulokseksi 3430 vuotta. Jos edellinen Nibirun vierailu tapahtui juutalaisten Exoduksen aikaan, seuraava vierailu on 3430 vuotta sen jälkeen, kuten sumerilaistenkin laskelmat osoittavat melko tarkasti. Ongelmana vain on se, ettei meillä ole tiedossa, minä vuonna juutalaisten Exodus Egyptistä tapahtui.
EDELLÄ esitettyjen hajanaisten kirjoitusten perusteella voinee jokainen omien havaintojensa lisäksi tajuta, että elämme rajua muutosten aikaa. Profeetta Jesaja kertoo kirjassaan useissa kohdissa, miten ”sinä päivänä” ihminen masentuu ja mies painuu maahan, ja kehottaa ihmisiä etsimään suojaan kallion sisältä, piiloutumaan maan peittoon Herran kauhua ja Hänen kirkkauttansa pakoon, kun Hän nousee maata kauhistuttamaan, tai miten kauhu ja kuoppa ja paula on maan asukkaan edessä. ”Sillä korkeuden ikkunat avautuvat ja maan perustukset järkkyvät. Maa hoippuu ja hoipertelee kuten juopunut, huojuu kuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse”. (Jes.2:10; 6:18; 10:23; 13:13; 19:10; 24:19-20)
Tälle ajalle on ominaista, että ihminen pyrkii
– Jumalan asemaan, hallitsemaan ihmisen elämää syntymästä kuolemaan
- saavuttamaan ikuisen elämän tieteen keinoin
- rakentamaan uudelleen Baabelin tornin, joka ulottuu taivaaseen.
- Jotkut valtiot ja yksityiset rakentavat suuria maanalaisia luolastoja, jotka varustetaan kaikin mukavuuksin ja ruokatarpein pitkäaikaista oleskelua varten. Ne on tarkoitettu vain johtajatasolle, johtaville tiedemiehille tai muuten vaikutusvaltaisille ihmisille.
- Ihmisten lukumäärää pienennetään kahteen miljardiin sodan, nälän ja tautien kautta.
Näihin päämääriin liittyvät DNA:n manipuloinnit, ihmisen kytkeminen osaksi tietokonetta, joka tarkkailee hänen terveydentilaansa ja määrittelee tarvittavan hoidon tai elimen vaihdon, millä ihmisen elinikää jatketaan määrättömästi, he kuvittelevat. Vain valitut saavat tämän oikeuden.
MIELENHALLINTA, uusin vaara ihmiskunnalle: http://educate-yourself.org/mc/

ARABIEN outo halu rakentaa toinen toistaan korkeampia torneja ja mielikuvituksellisia kaupunkeja on sekin yksi ajan merkki. Tästä lienee näkyvimpänä esimerkkinä saudien suunnitelma rakentaa yli puolitoista kilometriä korkea torni Punaisenmeren rantaan.
Profeetta Malakia sanoo näin: ”Jos Edom sanoo: Me olemme ruhjotut, mutta me rakennamme rauniot jälleen, niin Herra Sebaot sanoo näin: He rakentakoot, mutta Minä revin ne maahan ja heidän nimensä olkoon; Jumalattomuuden maa ja kansa, johon Herra on vihastunut iankaikkisesti:” (Mal.1:4)
JESAJA sanoo näin: ”Herra Sebaotin päivä kohtaa kaikkea ylevää ja korskeaa ja kaikkea ylhäistä, että se maahan kaatuu, kaikkia Libanonin setripuita, noita korkeita ja ylhäisiä, kaikkia Baasanin tammia, kaikkia korkeita vuoria ja kaikkia ylhäisiä kukkuloita, kaikkia korkeita torneja ja vahvoja muureja, kaikkia Tarsiin laivoja ja kaikkea kallista ja ihanaa.” (Jes.2: 12-16)
SUURVALLAT, USA, Venäjä ja Kiina ovat vuosikaudet kokeilleet elektromagneettisilla järjestelmillä, josta käytetään lyhennystä HAARP (High-frequence Active Auroral Research Program), jolla pystytään manipuloimaan paitsi säätiloja ja aiheuttamaan maanjäristyksiä, myös vaikuttamaan ihmisen henkiseen tasapainoon. Uutistietojen mukaan sekä Kiinassa että USA:ssa toistuvat epänormaalit sääolot olisivat Haarp järjestelmien kokeiluja. Menetelmällä pystyy eliminoimaan suuria kansanjoukkoja ilman, että kansat ovat siitä tietoisia.

JEESUKSEN ILMOITUKSET lopun aikaa ennakoivista merkeistä ja tapahtumista (Mt.24 ja Lk. 21) ovat vaikeaselkoisia siksi, että Hän puhuu niissä vuoroin kansalleen Israelille ja vuoroin lopun ajassa eläville kristityille. Jos tätä ei huomaa ja ymmärrä, sanomaa on vaikea tulkita. Hän kuitenkin varoittaa, että ”tulee vääriä profeettoja ja jopa vääriä Kristuksia, jotka eksyttävät monia, ja varoittaa seuraamasta heitä, sillä Ihmisen Poika tulee kuin varas yöllä”. Hänen tulostaan tietää vain Isä yksin, ei edes Poika. Paavali puhuu suuresta eksytyksestä.
Jeesus varoittaa, että ”ihmiset menehtyvät pelätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa, sillä taivaitten voimat järkkyvät. Silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella”. (Lk.21:26-27)
”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä”. (Lk.21:28)
Kastel 30.07.08 Gavriel

Jukka-Pekka Vasara

Vai että elektrostaattiset ja elektromagneettiset kentät sekä cosminen energia :) no se kalatestihän osoitti vain että 2012 alkaa panettamaan 100 - 300% enemmän kuin ennen, siis palaamme 15 kesäisiksi jolloin oli vaikeaa olla edes 5 min ajattelematta panemista :)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Joseph Favre-Felixin ohjaama projekti:

http://sites.google.com/site/primitivesurvivingpro...

"Experimental Archeology Revival of Stone Age daily revival of the Finnish wilds"

"Each month 7 Volunteers (Finnish and international) will join.
They will receive courses of all kind of Stone-Age technologies, crafts and food harvesting, which mean that they will collect their own food with their self-made tools;
As well, courses of nomadic skills, group solidarity and teamwork in very basic wild conditions.
Kierikki Stone Age Centre is the “base-camp”, for the group of Volunteers. There will be more than 10 “nomadic-fishing-camps” set in a wide area going from Yli-Ii until the East border of Finland."

Visibility: This project will be most probably very press-attractive, as a world-wide first all-year-round archaeological reconstitution of Stone-Age life.
Kierikki Stone Age Centre, which is already very visible (more than 17000 annual visitors, which includes tourists, business groups, schools, are visiting Kierikki Stone-Age Centre), will become even more visited; This affects in a positive way to the eventual sponsoring visibility…
A lot of international volunteers will perform, and the Project will be published world-wide, increasing the visibility.
_______________________________________________
Partners: ALLIANSSI (Suomen Nuorisoyhteistyö) Allianssi Youth Exchanges works for intercultural learning and global understanding. We believe in "learning by doing" and provide young people volunteering and working opportunities in different countries.
KIERIKKI STONE AGE CENTRE The Kierikki Stone Age Centre is an archaeological exhibition and activity centre. The archaeological museum and the reconstructed Stone Age village form a unique combination telling about Finnish prehistory. Ongoing excavations, an archaeological exhibition with finds dating up to 5,000 BC, and hands-on activities at the Stone Age Village enhance the fascinating view of how people lived in Stone Age Finland.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

intrigööri, #9,
minäkin muistan Kirlian-kuvauksen. Katselin niitä kuvia lapsena ja se oli minusta äärettömän kiehtovaa, myös kauniiden värien takia.

Tauno, #10,
olen usein miettinyt EU:n parlamenttitaloa katsoessani että kovasti muistuttaa muuatta Brüeghelin taulua ;)

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Vitut. Oletan, että tuo auronkosäteily ei ole spontaani, kuten minä. Pientä maijaa hei! 3.43klo

Sami Haapavaara (nimimerkki)

#11 Voi sitä tuskaa, miten pärjätään jos nytkin on vaikeaa?

Tauno (nimimerkki)

Jee..Riikka näin on..La torre di Babele..

Tässä suht koht hyvä (vaihto-ehtoinen) uutisväylä:

http://www.uutissanomat.fi/index.php

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

VeliSynkkä, #7,
minua sanotaan sähköistäväksi persoonaksi :D Siitä ei taida kuitenkaan olla sinulle apua ;)
Mitenkäs se vaimokulta, eikö anna apua?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 

11 USA:n ja Israelin sota-alusta on parhaillaan matkalla kohti Irania. 18.6 sotalaivat ylittivät  suezin kanavan.
Eläkkeellä oleva egyptiläinen kenraali Amin Radi sanoi, että sota Irania vastaan ei ole helppo aloittaa ja Israel on valmis tekemään sen aloittamiseksi kaiken mahdollisen.
Aiemmin  tässä kuussa Saudi-Arabia antoi luvan Israelille käyttää  ilmatilaansa mahdollisessa hyökkäyksessä Iraniin.
Valtamedia ei ole esittänyt kiinnostusta uutisointiin tapahtumista.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3907387,00.html 

http://www.uutissanomat.fi/index.php/component/content/article/1-latest/70-11-usan-ja-israelin-sota-alusta-matkalla-kohti-irania

Aamun lehtiä selailin pikaisesti eikä löytynyt (vieläkään) mainintaa. Kenties eivät ole vielä saaneet ohjeita siitä mitä mieltä heidän tulee olla?

En ole yllättynyt. Taisin viime vuonna sanoakin että Iran on "vapauttamisvuorossa" ja että syy kyllä löytyy.

köpi (nimimerkki)

" Uskoo sitten energiakenttiin taikka ei"

Muinaissuomalaista viisautta?

Emuutko energialähteitä?

"Emuu tarkoittaa eläin- tai kasvilajien kantavanhempaa hengellisessä mielessä. Emuu on lajin myyttinen alkulähde ja haltija, joka hallitsee suvun edustajia ja niiden toimintaa. Yksilöt ovat toki itsenäisiä emuusta, mutta samalla emuu on koko lajia edustava henki, kaikkeen lajiin liittyvän perimmäinen olemus, sielu, josta kaikki jälkeläiset saavat muotonsa. Esimerkiksi Hongotar on karhujen emuu ja samalla kaikki karhuuteen liittyvä, niin karhun karhea turkki, paikka maailmankaikkeudessa, viisaus, kuin tarve nukkua talviuntakin, syntyy Hongottaresta. Jokainen karhu on siis Hongotar-sielun ruumiillistuma.

Vanhoina aikoina metsästäjät rukoilivat eläinlajin emuulta lupaa kaataa heidän jälkeläisiään. Suomalaisesta perinteestä tunnetaan useita kasvien ja eläinten emuuita. Emuilla on usein eri nimet kuin niiden edustamilla eläimillä tai kasveilla. Esimerkkejä emuuista ovat:

* Hongotar tai Hongatar — karhujen emuu, honkien suojelija.
* Kati — puiden emuu.
* Käreitär — kettujen emuu.
* Lovetar — susien emuu.
* Tapiotar — lintujen emuu.
* Kytöläinen — matojen ja pajujen emuu.
* Laus — hirvien ja porojen emuu."

http://www.taivaannaula.org/jumalatjamuut.php

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

köpi, #20,
egyptiläisillähän on vastaava systeemi ollut, muistelen.
Ja voisi ajatella että Platonin ideaali tarkoittaa samaa.

Kysyn vaan taas (nimimerkki)

Riikka taas lukenut netin kakkasivuja ja jakaa valaistumisensa. Liian lyhyt oli aika saaressa, olisitpa jättänyt myös nettialkoholismisi sinne mätänemään. Totta kai ilman aurinkoa täällä olisi varsin ankeaa, yyper tärkeä mollikka, mutta siis tollasta diipadaapaata ja maya kalenterilla päähän, heh heh teitä nuoria, välillä ihan säälittää, mutta hyvä kun yritätte, jotakin.

Odotan aiheita jotka eivät syö jo vähäiseksi käyvää uskottavuuttasi, nam.

VeliSynkkä (nimimerkki)

18. ## minua sanotaan sähköistäväksi persoonaksi :D Siitä ei taida kuitenkaan olla sinulle apua ;)
Mitenkäs se vaimokulta, eikö anna apua? ##

Älähän NYT älähän NYT !

1. Jos Sä vaihtasit ton kuvas KIIHOTTAVAMMAKS niin tiä mitä kaikkee ! ....

2. Meillä on Vaimokullan kanssa sopimus; MÄ tarjoon EREKTION.... SE tarjoon PEUHUU AKTIVITEETIT !
- Se kun on semmonen ALTA 60 KG pitkä hoikka
- Mä kun taas oon YLI 160 KG pitkä roteva ... Semmonen VAHVAMIESTYYPPI niinkus luonnostaan. En mahu ees normaalista kylppärin ovesta suoraan käveleen, kun yläosa hirttää kiinni. Kylkimyyryä pitää hivutella. Kaikke ! :-(

Oikeen mitattiin kun viimetalvena hiippailin käytävässä sivuttain ja se kysy et mikä on jne. Puuttu ovesta leveyttä tasan viis senttii. Huah!

Kun se siis VAIMOKULTA sattuu oleen ulkomaanelävä ja vielä semmonen hemmetin sekaverinen Ranskalais - Italialainen, ja sitämyötä PAKAHDUTTAVAN INTOHIMOINEN ( HUHHELIS PUHHELIS ) ja se tietää mitä haluu; Esimerkiksi kerran viikossa KEITTIÖN PÖYDÄLLÄ koko helvetin repertuaari SUNNUNTAI AAMUSELLA KROISSANTIEN KERA! Hurhh!

Nin ihan vaan ajattelin IDEATASOLLA et jos vois tarjoo semmosta SÄHKÖISTETTYÄ EREKTIOTA TÄRINÄLLÄ ! Voiskohan ?

VeliSynkkä
Nuoret Naiset on niin HELVETEN vaativia ! On NE !

Hulluporo (nimimerkki)

#22 Katsele vain peiliin, mutta muista rakastaa itseäsi :)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kysyn vaan, #22,
jäi ilmeisesti huomaamatta lauseet "ottamatta sen enempää kantaa artikkelin sisältöön" ja "Huomatkaa nyt, että en väitä tai yritä todistaa mitään, kuvailen vain subjektiivisia kokemuksia ja spekuloin."?

Minusta aihe oli kiinnostava, myös koska BILD oli siihen tarttunut. Miksi? Ja miksi kauhuskenaarioversio?
Ja jonka artikkelin luettuani päädyin mielleyhtymän kautta kertomaan omista kokemuksistani umpirasittavista ihmisistä jotka tuntuvat syövän elinvoimasi ja joita kutsun energiavampyyreiksi.
---------
pari muuta kiinnostavaa artikkelia:

"Drug money saved banks in global crisis, claims UN advisor!!!!"

http://www.guardian.co.uk/global/2009/dec/13/drug-...

Drugs money worth billions of dollars kept the financial system afloat at the height of the global crisis, the United Nations' drugs and crime tsar has told the Observer.

Marines ignore Taliban cash crop to not upset Afghan locals:

http://www.chinadaily.com.cn/world/2008-05/07/cont...

Tapio (nimimerkki)

ENERGIAKENTÄT

Ihmisen energiakenttä aiheutuu infrapunasäteilystä. Sitä tunnetusti hyödynnetään infrapunakameroiden, kiikareiden ja tähtäimien käytössä esimerkiksi kadonneen ihmisen etsimisessä ja sotilastekniikassa pimeätaisteluissa.

Joillakin ihmisillä on silmissään erikoisia näkösoluja, joiden avulla he näkevät (ainakin osittain) tämän normaalisti näkymättömän elektromagneettisen taajuuden. Näitä ihmisiä kutsutaan usein selvänäkijöiksi (jotka näkevät ir-kentästä eli ”aurasta” ihmisen sairaudet tai terveyden).

Jokainen voi kokeilla tämän taajuusalueen ”näkemistä” menemällä sopivasti hämärän huoneen nurkkaan, kohottamalla kätensä seinää vasten (sormet haralla), rentoutumalla ja keskittymällä katsomiseen. Olen ollut näkevinäni ”jotakin”.

Ihminen (ja tietysti kaikki ympäristöään lämpimämmät kohteet) siis emittoivat (lähettävät) detektoreilla (lämpöilmaisimilla) havaittavaa infrapunasäteilyä.

Ilman kasvihuonekaasut (vesihöyry ja hiilidioksidi) absorboivat (imevät) tätä säteilyä ja näin ollen lämpenevät. Tämä lämpö siirtyy säteilemällä maanpinnalle ja jää osin kineettisenä energiana ympäristöön (ilmamolekyyleille) ja lämpö siirtyy konvektiolla (ainesiirrolla) ties minne.

Niinpä ihminen on (tälläkin tavalla) syyllinen planeetta Maan ja sen ilmaston lämpenemiseen. Eivätpä kyllä ole ”ilmastouskovaiset” älynneet hirveästi tästä (6,7 miljardin ihmismassan aiheuttamasta lämpenemisestä) rummuttaa!

Kun ihmisen sormi (en suosittele kokeilua) tai lehti katkaistaan, kirlian-kuvauksessa jää näkyville sen kenttä (ja sormen katkaisun yhteydessä) sormen ”kuvajainen” säteilee kipua. Sitä kutsutaan toisinaan ”aavesäryksi”. Koska kuvauksessa käytetyn sähkökentän voimakkuus on suuri, kyse ei ole pelkästään ir-kentästä, vaan siinä on jotain ”salaperäistä” (hermoratojen sähkökenttiin liittyvää kun kerran kipuakin tuntuu).

Osaako joku täällä käyvistä selittää sitä tarkemmin?

ENERGIAVAMPPYYRIT

ovat toki tuttuja (olen itsekin joskus imenyt toisilta energiaa kun on vaikka vi-tutti-tila ollut päällä).

Kerran kun tein näin, ”oikea energiavamppyyri” raivostui silmittömästi ja ”kävi iholle”! Eihän se sovi että sinä… , MINÄHÄN (psykologisesti tarkastellen tämä ”vampyrismin” muoto liittynee narsistiseen luonnehäiriöön?).

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tapio, #26,

totta! Oikeat energiavampyyrit raivostuvat jos joku tulee jaolle.

Kommenttisi oli muutenkin kiinnostavaa luettavaa koska joskus koulussa hieroin erään luokkatoverin päänsärkyä pois. Lopulta en koskenut häntä mutta tein hierontaliikkeet noin 10 sentin päässä hänen niskastaan ja päästään.
Eikä hän huomannut mitään, huokaili vain tyytyväisenä.

Näkemässä olleet muut luokkatoverit katsoivat minua hitusen viistoon (mutta myös ihmetellen jahieman peloissaan, toiset kiinnostuneina ja mietteliäinä) sen keikan jälkeen.

Päänsärky muuten lähti hierottavalta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

VeliSynkkä,

tässähän on vinkkejä tupaten. Solaarienergiaa saat kun makailet auringossa silmät kiinni, eiköhän se siitä...kasva 100-300% ;)

cme (nimimerkki)

1859 oli paha aurinkomyrsky.

Scientific American
1 of 10
http://www.scientificamerican.com/slideshow.cfm?id...

intrigööri (nimimerkki)

Riikan kannattaisi ehkä kehittää tuota etähierontaa, toimisiko se ihan kaukoparannuksena? (Tähän kohti hymelö). Kaukoparannus ja yrttilääkkeet ovat kyllä tulevaisuudessa ainoa tapa hoitaa köyhempiä sairaita? Muuten uhkaa jonoihin kuoleminen.
Mitenhän paljon papit ja lääkärit ovat tuhonneet satojen vuosien varrella kansanparantajien viisauksia? On niillä rovioilla mennyt huuhaata, mutta samalla on kadonnut tietoja mm. lääkekasveista ja niiden käytöstä. Shamaanit hoitelivat ihmisten vaivoja tuhansia vuosia ennen kuin joku jossain aloitti ensimmäisen virallisen lääkärileikin ja pillerien pyörityksen. Se erohan siinä on, että shamaanien käsistä on moni selvinnyt hengissä.
Suomessa on ja on ollut tunnettuja parantajia. Lapsena muistan kerrotun tietystä arvostetusta henkilöstä, jonka väitettiin pystyneen parantamaan jopa kuolion, mitä ei sairaalassa voitu enää hoitaa edes puukolla. (Tähän kohti pilkkanaurua ja syvää halveksuntaa.)
Ei se shamanismikaan ole kokonaan hihhulointia, rituaalit voivat käynnistää ihmisessä itsessään parantavia prosesseja. Sitäkin on tutkittu, mutta ei tietenkään riittävän diedeellisesti. Pitäisköhän lopettaa tämä ennen kuin edetään indonesialaisiin sormilla tehtäviin leikkauksiin ja muihin hyvin mielenkiiiintoisiin asioihin? Kohta on nääs lekurit sun muut tieteen ystävät taas hiilenä.

Riikka Söyring (nimimerkki)

"Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö (kok.) on kansan mielestä edelleen Suomen ylivoimaisesti luotettavin poliitikko, vaikka hänenkin luottamuksensa hupeni puolessa vuodessa 4 prosenttia. Tulos käy ilmi Seura-lehden Taloustutkimuksella teettämästä mielipidemittauksesta.

Niinistön mainitsi Suomen luotettavammaksi poliitikoksi 14 prosenttia vastaajista, mikä on 553 000 äänestysikäistä suomalaista.

Epäluottamus ex-pääministeri Matti Vanhasta (kesk.) kohtaan on sen sijaan kasvanut kevään aikana 3 prosenttiyksikköä. 24 prosenttia vastaajista piti Vanhasta epäluotettavimpana poliitikkona. Lukumääriksi muutettuna se on 957 000 äänestysikäistä suomalaista.

Tutkimuksen otos oli 952 henkeä, ja se tehtiin kesäkuun alkupuolella. Edellinen mittaus on marraskuulta 2009.

Valmiita vastausvaihtoehtoja ei annettu, vaan vastaajat saivat mainita ehdokkaansa vapaasti."

kertoo Uusi Suomi eli "kuinka tilastoja tehdään".

Uutisessa sanotaan "Niinistön mainitsi Suomen luotettavammaksi poliitikoksi 14 prosenttia vastaajista, mikä on 553 000 äänestysikäistä suomalaista." mutta sitten kerrotaan myös että kyselyotantaan vastasi 952 henkeä. :D

# (nimimerkki)

World Health Organization Moving Ahead on Billions in Internet and Other Taxes
http://www.wiseupjournal.com/?p=1572

http://www.wiseupjournal.com/

Naama (nimimerkki)

Mä en löisi kyllä vetoa tuosta ihmiskunnan "valaistumisesta" vielä v. 2012 jKr vaan panen roponi mieluusti hindulaiselle käsitykselle, että nyt eletään 432 000 vuotta kestävää pimeyden (Kali yugan) kautta, joka on alkanut vuonna 3120 eKr - -
Eli enää jäljellä siis vaivaiset 426870 vuotta ennenkuin ihmiskunnalle alkaa kirkastumaan... :)

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Eikös ne just puhunu pikku virheestä kalenterin tulkinnoissa, pari sataa vuotta vikaan meni... Syksy saa ja Suomen luonto ravintoaan tarjoaa, kuulema on meitin myrkkysienet maailman himoituimpia, kultaa kalliimpia... Jotta vot, Pohjois-Kurjalassa kajahtaa!
Veljeni Synkkä, toivottavasti olette kunnon mööpelit hankkineet, heikot liitokset ja materiaalit kun ei kestä mekaanista rasitusta!

VeliSynkkä (nimimerkki)

33. ## Eli enää jäljellä siis vaivaiset 426870 vuotta ennenkuin ihmiskunnalle alkaa kirkastumaan… :) ##

Ja ME Igorin kanssa ollaan kyllä ( HELVETE SOIKOON ) sitä mieltä että Sä VeliNaama oot vielä Juhannuspöllyissäs ja tai käyny jonkun HURRAAOPTIMISMI - kurssin.

VeliSynkkä
Kaikkee sitä kuulee ... Höh.

Riikka Söyring (nimimerkki)

intrigööri, #30,

ihan vaan koti- ja tuttavapiirissä olen parannellut kun sitä on pyydetty. Hieromalla: yhdistän klassista ja itämaista tekniikkaa + kansanperinnettä. Rahahommana en tee (ei kädet kestäisi). Apuna on käytetty myös eteerisiä öljyjä ja yrttejä, sopivat hyvin hierontaan.

Minulla oli hyvä neuvoja, edesmennyt tätini, ja onhan sitä poimittu yhtä ja toista tietoa ja kokemusta sieltä sun täältä.

Silmät kiinni löytyy vamma paremmin ja usein kipeä kohta ei ole syy vaan oire. Mieheni selkävaivat johtuivat polvesta mutta helpottuivat nekin hieronnalla ja kun vähän kevyesti vääntelin hänen ruotoaan. Itse polvelle en mahda mitään mutta oloa voi helpottaa.

Tuo mitä kerroin luokkakaveristani, oli sekin tädiltä opittua. Täti pystyi tahtomalla kuumentamaan sormenpäänsäkin niin että niiden lämpö tuntui tunkeutuvan lihaksiin.

Eräs kaverini juuri kertoi ettei ole koskaan uskonut mihinkään vaihtoehtohoitoihin mutta nyt oli saanut avun endometrioosikipuihin vyöhyketerapiasta niin oli mieli muuttunut.
Kommentoin hänelle kuivasti että -Siksihän ne kiinalaisetkin ovat käyttäneet akupunktiota yli 4000 vuotta; koska se ei toimi :D

uurija (nimimerkki)

Kun muiden ihmisten käytös on ongelma, siitä tulee helposti jotain, mihin tottuu.
Jos eräänä päivänä ymmärtää haluavansa eroon ongelmasta nimeltä 'muiden ihmisten käytös', keinot löytyvät, mutteivät välttämättä itseä miellytä. (Kokemusta on.)

Kun siis karaisee luontonsa ja kysyy itseltään, kumpi voi ongelmani poistaa helpoimmin, minä vai se ongelmakäytöksinen, saa vain yhden vastauksen.

Kun motiivi ongelman poistoon on tallella, on noudatettava järjen ääntä ja ensimmäisessä sopivassa tilaisuudessa vedettävä rajat ystävällisesti ja jämäkästi oman ajankäyttönsä ja anteliaisuutensa ympärille.
Ja on kannettava seuraukset.

Sellainen nimi kuin Norberto R. Keppe hakuriville ja tulee kiinnostavia vastauksia filosofisen etsijän ongelmiin. Tiesin, että kirjojakin aiheesta on hyllyni pimennoissa, oitis, kun luin tekstisi, Riikka.
Ja löytyi N. R. Keppen Triloginen metafysiikka osa II vuodelta 1995. Selasin sitä uusin silmin:
N. R. Keppe oli yksi Freudin omapäisiä, virallisen historiankirjoituksen kaihtamia seuraajia Wilhelm Reichin ja Erich Frommin tapaan.
Keppeä kiinnosti psykoterapian ja fysiikan ohella Nikola Tesla, ja myös K. rakensi nollaenergiakoneen, magneettimoottorin! Näitä kokonaisenergiamiehiä on aina vainottu vallanpitäjien taholta. Myös W.Reichin (vangittiin ja kuoli vankilassa) orgoonienergiaan käytettiin magneettivoimia.

Keppen kirjan loppuluku kertoo otsikolla Valtajärjestelmä yrittää estää kirjoittajan työtä, miten hän matkasi avustajineen USA:an kotimaansa Brasilian talouden romuttamisen aikaan 80-luvulla. Arvostettu terapeutti joutui 25.6. 1988 JFK:n lentokentällä USA:ssa CIA:n pidättämäksi ja virui vankilassa kolme päivää kunnes miljoonan dollarin takuusumma oli maksettu.
Norberto Keppen psykoterapiakoulukunta käsittelee valhetta, valehtelua ja itsepetosta yksilön, yhteiskunnan ja valtioiden kaikilla tasoilla.
Niinpä keppeläisten rikos oli, että he olivat paljastaneet Washingtonissa Brasilian ulkoministeriön sekaantumisen huumeiden, aseiden ja elinten salakuljetukseen. He kertoivat tietonsa paitsi FBI:lle myös Brasilian armeijan edustajille Washingtonissa. (Kuvittelivat, että kaikki tahot eivät vielä olisi korruptoituneet.)
Kirjasta selviää, että Keppe avustajineen paljasti siis jo vuonna 1988 länsimaisen demokratian tuhon mekanismin kotimaassaan Brasiliassa asian omin silmin nähneenä.
Pahinta lienee, että keppeläiset kertoivat myös Trilateraalikomissiosta, siitä, että "maailmaa hallitsi todellisuudessa varjo-organisaatio, monikansallinen, taloudellista valtaa pitävä Trilateraalikomissio" eri valtioiden eliittien kuten Brasilian hallituksen kanssa.
Aivan samasta kertoo Etelä-Amerikassa toiminut The Economic Hitman vuosikymmeniä myöhemmin kirjoissaan ja videoillaan.
Ja aivan samaa on tapahtumassa juuri nyt USA:ssa ja Euroopassa.

N.R.Keppen teksti on enteellistä vuonna 1995:
..."taloudellinen vapaus, liikemiehet, pankkiirit, keinottelijat... vahingoittavat laajasti kansakuntia ja yksittäisiä ihmisiä, joista on tullut orjia pankeille. Nämä ryhmät ovat saattamassa planeettamme vaaraan, että kaikki olemassoleva hyvä tuhoutuu."

"Heidän patologianaan on kätkeä kaikki rikkaus, jotta siitä ei olisi mitään hyötyä muille - niin kuin he eivät itsekään hyödy siitä, että omistavat tonneittain valuuttaa ja rahaa, koska he haluavat sairaalla tavalla vain pidättää omaisuutta, jotta sitä ei käytettäisi. Amerikalainen järjestelmä lakkasi olemasta demokraattinen jo kauan sitten..."

intrigööri (nimimerkki)

"Riikka, 36,
En minäkään suostu uskomaan, että puolitoista miljardia kiinalaista voi olla väärässä, kun Maokin on jo kuopattu. Käärmeöljyt ja torakkalinimentit kyllä hirvittävät, mutta akupunktion täytyy olla toimivaa. Onhan niitä maailmalla paljon muitakin perinteisiä ja suosittuja hoitomuotoja. Elleivät ne toimisi, ainakin osittain, miksi ihmiset niitä käyttäisivät?
Toki pitää muistaa sekin, että missä me olisimme ilman nykyaikaista tiedettä. No, olisimme syvällä taikauskon rämeessä. Taikausko on toki hauskempaa kuin silkka fundamentalistinen tiedeuskonto, mikä kieltäytyy hyväksymästä mitään muuta.
Mitä me tästä opimme? Tarttee olla avoimmuutta ja taskussa kilon pala maalaisjärkeä. Mutta mikähän siinä on, että aina vain lyötyy uusia lääkinnällisiä mahdollisuuksia syvistä viidakoista ja kotimetsistä, merestä ja kaikesta elollisesta. Enemmän luonnosta uusia lääkkeitä löytyy kuin apteekin hyllyiltä ja pillerinpyörittäjien tehtaista. Molempia silti tarvitaan.

Tapio (nimimerkki)

Riikka#27

Se päänsärky-hierominen oli mielenkiintoinen havainto (siis ettei tarvinnut koskettaa mutta euforia jatkui).

Voisi olla niin (tiede ei sitä kait voi vielä todistaa), että sinun ja hierottavasi energiakentät kytkeytyivät toisiinsa ns. resonanssi-ilmiössä.

Havainnollinen esimerkki makromaailmasta: lensin kerran (matkustajana) sodanaikaisella Iljushin-lentokoneella. Meillä ei ollut istuinvyöt kiinnitettynä ja yhtäkkiä koneen seinät alkoivat värähdellä (siis resonoida) moottorin taajuuden kanssa. Lopulta "kaikki oli yhtä resonanssia" eli olimme yhtä sen koneen ja ehkä myös ympäröivön ilmakehän kanssa. Pikku pelko kyllä hiipi puseroon.

Esimerkki avaruustieteestä: Nasan (Yhdysvaltain avaruushallinnon) fyysikot ovat todenneet, että auringon magneettisten myrskyjen (auringonpilkkuaikaan) aikaansaama magneettikenttä kytkeytyy Maan magneettikentän kanssa. Tällöin ne, ikäänkuin yhdessä resonoiden, vaikuttavat kauempaa avaruudesta saapuvan kosmisen säteilyn kulkuun (kääntävät sitä poispäin Maasta). Energiakentät voivat siis kytkeytyä toisiinsa, ja tällöin energian siirto kenttien välillä on myös mahdollista.

Toimit siis (tämän ajatusrakennelman mukaan) "lähi-kauko parantajana" eli eli energiakenttänne oli resonanssissa ja "parantava energia" virtasi sinusta häneen.

Esimerkiksi telepatia perustuu siihen, että kahden (telepaattisessa yhteydessä olevan henkilön) aivoaallot (kentät) värähtelevät samalla taajuudella (alfa-aallot eli noin 10 hertzin taajuus) ja informaation siirto on mahdollista (ihan kuin kännykentien toiminta). Kysymys on tietenkin avoin, sillä siirrosta eivät voi vastata fotonit vaan "psykotronit" (joita tiede ei tunne).

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tapio, #39,

Mielenkiintoisesti sattui että nyt kun nämä asiat tulivat puheeksi niin s-postissani odotti tämä ilmoitus

"Vibrational Healing with Juan José Lopera in Tammisaari july 13-15th
A systemic approach to healing and self transformation.

More information about Juan José in my webpage: www.awarenesstherapy.net

In the workshop we will touch the following subjects:
· The perspectives on Reality (Evolution on human thought).
· Systems Theory and Practice.
· The holy law of Three.
· The law of octaves, harmonics (Gurdjieff).
· The unity of consciousness and healing as Global Responsibility. (Trans-Generation-Therapy: Constellations, Kahuna Ho’oponopono, Ancestors).
· Chakras, channels, energy.
· Esoteric healing (Alice Bailey and Dwal Khul).
· The human body and mind as the most powerful healing tool.
· The breath, the word, the voice.
· The hands and etheric body.
· Sound, colour, music and form.
· Trance, transformation, Shamanism, NLP and active visualization.
· The role of meditation and soul alignment. Disease as a path of learning.
· Specific tools for self-transformation and healing.

Further information and bookings: Shanti Limnell, shanti@nic.fi, 044-5054145 or paying 100€ to book your place in the workshop. Total prise: 300€ incl food and accommodation. Discount is possible when needed!

The workshop starts 13th at 10.00 and ends 15th at 18.00
I will be abroad 2-10th of july and probably not reachable. I will check my bank account and register participant after payment of the advance fee.

---------------
Jospa tässä kosmiset voimat vaikuttivat ja kollektiivinen tietoisuus on heräämässä ;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tapio, #39,

edelleeen: kyllä ainakin äideillä näyttää olevan lapsiinsa jonkinlainen yhteyskenttä koska tuntuvat tietävän milloin lapsi on hädässä/masentunut tmv.

Samoin läheisten ystävien kesken.

Tuosta resonanssista: muistelen että esim. kaarisiltaa ylitettäessä armeijan tulee marssia epätahdissa koska muuten silta saattaa alkaa resonoida marssin tahtiin ja romahtaa.

Samoin aikanaan kun lapset valvottivat yöllä, tietyllä tavalla "muriseminen" auttoi rauhoittamaan samalla kun kantoi lasta. Eräänlainen murinan ja hyräilyn yhdistelmä. Ajattelin että ehkä se kuulosti samalta kuin versisuonten kohina silloin kun olivat vielä kohdussa.

Ja onhan äänillä vaikutusta. Juuri siitä syystä musiikki on niin tehokasta. No, poikkeuksena nykyiskelmä :D

Oletko muuten huomannut että radiosoittolistojen biisien teemana tuntuu nyt olevan "Haluan unohtaa" eri versioina? Se sai ajattelemaan...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

uurija, #37,

kiitos tuosta Norberto Keppe-pätkästä. Alkoi kiinnostaa. Paljon. Ehkä kaikki psykiatria ei olekaan huuhaata ;)

Antti (nimimerkki)

#38, Kiinalainen lääketiede perustuu terveyden ylläpitämiseen ja terveisiin elämäntapoihin. Länsimainen lääketiede perustuu todettujen sairauksien hoitamiseen huonojen elintapojen jälkeen – lievästi karrikoiden :) .

Kiinassa aikoinaan lääkäri sai huonon maineen, jos hänen hoitovastuulleen kuuluvia ihmisiä sairastui, eikä lääkäri kyennyt pitämään oman alueensa ihmisiä terveinä. Terveet ihmiset olivat tärkein asia. Länsimaissa taas lääkäri on sitä parempi, mitä enemmän sairaita ihmisiä tulee hänen luokseen hoitoa saamaan.

Lähestymistapa on aivan erilainen ja tästä osaltaan aiheutuvat ristiriidat idän ja lännen hoitotapojen välillä. Kummassakin järjestelmässä on huippuammattilaisia ja valelääkäreitä. Pitäisi vain löytää ne helmet ja yhdistää voimat.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Antti, katsoin juuri Wikipediasta Norberto Keppeä ja hän sanoo jotakuinkin samaa kuin sinä terveydestä ja sairaudesta.

Ainakin kiinalaiset syövät terveellisesti ja hyvää ruokaa. Ja oikeastaan muuten myös Antti Heikkilä sanoo samaa.
Onhan se loogista: kun syö kaikkea E-lisäainetta, kevyt-tuotetta ja muuta roskaa ja roinaa niin sairastuuhan siinä.
Tykkään lukea Heikkilän blogia ihan siksikin kun siellä kommenteissa ihmiset kertovat onnistumisistaan ja ovat niin hurjan iloisia.

Wikipediasta löytyi Keppestä myös tämä:
"Syyskuussa 2008 brasilialaiset insinöörit Cesar Soos ja Roberto Frascari ilmoittivat luoneensa Norbeto R. Keppen fysiikan tutkimusten (The New Physics derived from the Disinverted Metaphysics)".[26] perusteella uuden teknologian, Keppe-moottorin, jonka toiminta perustuu energian ottamiseen tyhjiöstä. Keppe-moottori kuluttaa 70-93% vähemmän sähköä tavallisiin moottoreihin verrattuna ja on siksi merkittävä maailman energia- ja saastekriisin ratkaisemiseksi. Se kyseenalaistaa myös monet nykyisin hyväksytyt fysiikan lajit. [27] Kehittäjien mukaan moottori voi tuottaa joissain oloissa enemmän energiaa kuin kuluttaa ja täyttää siten ikiliikkujan määritelmän. Heidän mukaan teknologia voi ratkaista maailman saaste- ja energiakriisin.[28] Termodynamiikan ensimmäisen pääsäännön mukaan ikiliikkuja on kuitenkin mahdoton.

Suomessa Keppe-moottoria esitteli Raimo Kivelä huhtikuussa 2009 Kaarinassa järjestetyssä uusiutuvan energian seminaarissa ja näyttelyssä.[29] "

intrigööri (nimimerkki)

Tässähän tuli ihan uutta "opiskeltavaa". Keppe on mennyt minun tutkastani ohi, Nikola Teslasta olen koettanut lueskella, hyvin salaperäinen neropatti. Luulisin, että aika paljon Teslan keksinnöistä pidetään piilossa vieläkin? Keppelöinnin jo aloitin.
Antille kiitos tuosta selvennyksestä kiinalaisesta ja länsimaisesta lääketieteestä. Eihän ikivanhan kulttuurin saavutuksia voi väheksyä, joskin sitä kyllä tehdään. Pari minun kotikyläni hyvin tärkeää valkotakkista tri ja prof -jotakin lyttäsivät taannoin kaksistaan paikallislehden kolumnissaan mm. akupunktiota oikein pontevasti. Ei se oppiarvo ja viisaus aina asu samassa nupolissa.

SuS (nimimerkki)

Olen muutamia vuosia sitten tutustunut Kryon-nimiseen olentoon joka on planeettamme magneettimestari. Hän tuli mieleen tämänkertaisesta Riikan bloggauksesta, koska kertoo ihan samoja asioita. Kiva että tiede tutkii ja kiitos Riikka kun tuot aihetta esille.

http://www.rosedalebooks.fi/foorumi/viewforum.php?...

http://www.kryon.com/

Tapio (nimimerkki)

Riikka #41,44

Ihmisten välisen yhteyskentän olemassaolo on osoitettu monin tavoin (kuten mainitsit äiti-lapsi). Ongelma vain on siinä, että "kenttäyhteys" tapahtuu spontaanisti, sitä ei voi laboratoriokokein osoittaa (eli se ei satu silloin kun tutkijat haluavat). Fyysikoiden mukaan itse asiassa on vain kenttiä, jotka synnyttävät aineellisuuden "harhakuvan" (hiukkaset). On olemassa Higgsin kenttä ja "higgsin hiukkanen" antaa alkeishiukkasille massan (Tutkitaan LHC:ssä). Paitsi jos kaikki onkin rakentunut hyvin, hyvin pienistä energiahiukkasista, säikeistä tai jopa niiden osasista.

Siihen "ikiliikkujaan" (#44)

Olisikohan kyse ns. nollapiste-energiasta (tyhjiö ei voi olla täysin tyhjä):

Tyhjöenergia, nollapiste-energia, vapaaenergia, kvanttienergia - miten vain, kukin tutkija käyttää sopivaa nimeä energiasovellutuksensa toteutustavasta riippuen.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/juttu/kvan...

Wikipediasta:

Nollapiste-energia (saks. Nullpunktsenergie) on kvanttimekaanisen systeemin pienin mahdollinen energia, jonka Heisenbergin epätarkkuusperiaate sallii, ja siten systeemin perustilan energia. Ajatuksen nollapiste-energiasta esittivät ensimmäisenä Albert Einstein ja Otto Stern vuonna 1913. Kvanttikenttäteoriassa nollapiste-energia on sama kuin tyhjiöenergia.

Muista lähteistä (muisteltua):

Tyhjyyden olemus on askarruttanut fyysikoita. Nykytietämyksen mukaan niin sanottu tyhjä tilakin on todellisuudessa ”täynnä käyttökelpoista energiaa”. Siella liikkuu hiukkasia, joiden olemassaolo kestää vain sekunnin murto-osan.

Keskellä tornadoa tai hurrikaania on energiaa, missä kaikki on tasapainossa. Tämä energia tunnetaan nollapiste-energiana Se on uutta ja toistaiseksi tuntematonta energiaa.

Hurrikaanin sisällä syntyy itse asiassa vahvoja voimia, kuten magneettisia muutoksia, levitaatio (antigravitaatio) voimia, gravitaatiota ja ties mitä, kenties myös infraääniä.

Termodynamiikan toisen pääsäännön mukaan energiaa "tyhjiöstä" ottava laite on mahdoton. On kuitenkin huomioitava, että "äärioloissa" (kuten valon nopeudessa tai Planckin pituudessa) fysiikan lait eivät välttämättä pidä paikkaansa (Lorentsin symmetrian rikkoontuminen tai havaitsemattomat ulottuvuudet säieteoriassa). Valon nopeus ehkä itse rikkoo tämän symmetrian ja valoa nopeampi informaation kulku on mahdollista: "Flashforward" eli häivähdys tulevaisuudesta kvanttilomittumisen ja takyonien avulla! Tai "ennen nähty" (dejavous-ilmiö), heijastus menneisyydestä (äärettömän nopeiden takyonien välittämä kvanttilomittuminen).

Tauno (nimimerkki)

Nikolai Tesla körryytteli jo v.1920 luvun loppupuolella itse kehittämällään
sähkö-autolla jota ei tarvinnut ladata !! (otti latausenergian ilmavirrasta)
yks kirja löytyy.."The Fantastic Inventions of Nikola Tesla", by Nikola Tesla and David H. Childress, 1993
ja linkki jossa vähän todellisia uutisia sääkoneista yms...............
http://www.cuttingedge.org/news/n1694.cfm

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Kommendaattori 47. Tapio

Jo LAO-TSE taannoin mietti ja sittemmin julkistikin että
vaununpyörän kolmekymmentä puolaa, ne jotka yhtyvät
keskustassa l. navassa, ne tulevat hyödyllisiksi vasta kun
on olemassa reikä, "läpi" missä tyhjyys, ei mitään, on.

Savesta muotoiltu ruukku on hyödyksi vain onttoutensa
vuoksi; siis tyhjyytensä tähden.

Heh & hah!
...melkein kuka tahansa herättää sapenkarvaisia epäilyjä
istumalla kahvilassa tai puiston penkillä kädet ristissä ja
silmät raollaan. Jos tuttava näkee, ensimmäinen kysymys
on: "Voitko huonosti."
Siis kun asianomainen voi erikoisen hyvin.

Se on jotain kummallista, mutta totta.

Kohtauksessa kysyjä näkee päässään ihan toista minkä
silmät. Nehän eivät valehtele, mokomat lumpsakkeet,
kameran linssin tapaan.

Me olemma hyviä oppimaan näkemään "oikein"; jonkun
"korkeemman" toimesta, usein toki omastakin, mutta se
"näkeminen" tapahtuu vasta aivoissa.

Je repars à zero, Harmaasusi™

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 Muinainen viisaus joka liittyy ravintoon
Kirjoittanut Falun Gong -harjoittaja
/.../

Terveellinen kiinalainen dieetti perustuu paljon muuhun kuin vain ravintopitoisuuden huomioon ottamiseen, joka on tärkeää ravintotietoisille länsimaalaisille. Ruoka on kiinalaisille osa heidän kulttuuriaan ja perintöään, joka on liitetty läheisesti lääkkeisiin ja jopa taiteeseen ja politiikkaan muinaisten ihmisten keskuudessa. Legenda kertoo, että Lao Tzu sanoi kerran: ”Valtavan valtion hallitseminen on kuin pienen kalan keittämistä”, joka tarkoitti, että maan johtaminen tarvitsee täsmälleen oikean määrän mausteita ja valmistelut onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Yi Yin, yksi vanhoista kiinalaisista opettajista, joka eli Shang-dynastian aikana (1500-1000 e.Kr) oli tietoinen ruuan ravintoarvosta ja oli selittänyt teoriaa eri tunnusomaisten piirteitten välisistä yhteyksistä ruokaan. Hän pani merkille, että viisi makua, makea, hapan, kitkerä, kirpeä (mausteinen/terävä) ja suola vastasivat viiden suurimman elimen ravintotarpeita ihmiskehossa, sydän, maksa, perna, keuhkot ja munuaiset. Toinen lähde kertoo, että keitetyt salaattisipulit, (tunnetaan yleisemmin vihersipulina), tuore inkivääri, valkosipuli, kuivatut ulpukan nuput ja puusienet joita syötiin oikea määrä ja oikeassa suhteessa, niissä on ominaisuuksia, jotka estävät määrättyjä sairauksia.

Ruokaa jonka sanotaan estävän sairauksia, löytyy myös täällä lännessä. Useimmat perheet tuntevat sanonnan: ”Omena päivässä pitää lääkärin poissa.” Ne jotka ovat tutkineet aihetta, ovat huomanneet että omenassa oleva aine pektiini on yksi niistä aineista jotka suojaavat määrättyjä kehon järjestelmiä. Porkkanat ovat arvostettuja niiden korkean A-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta A-vitamiini tuhoaa kehon vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat sairauksia.

/.../

Kun kerran kysyin ystävältäni, joka työskentelee lääkärinä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä, painon pudottamisesta, hän vastasi lyhyesti, ”ei rasvaa, ei vehnää, ei sokeria!” Kuuntelin hänen neuvoaan ja pudotin vuodessa 35 kiloa painostani. Kaksi vuottani kliinisessä ravitsemuksessa ei ollut yhtä menestyksekäs kuin tämä kiinalaisen lääkärin viisaus!

Kuinka sitten pitäisi menetellä, jotta olisi rehellinen ruokansa kanssa, ikivanhan kiinalaisen ruokajärjestyksen mukaan? Vanhan perinteen mukaan, oikein tasapainotetussa kiinalaisessa ateriassa on oltava oikea tasapaino fan (suurimot ja muu tärkkelyspitoinen ravinto) ja tsain välillä (liha- ja vihannesaterian kombinaatio). Mainitsin aikaisemmin, että kiinalainen perinne ei ainoastaan nähnyt ruokaa vatsan täyttämisenä, vaan myös lääkkeenä. Mistä tämä teoria tulee? Fan ja tsai voidaan luokitella kuuluvaksi yin tai yang, kehon toiminnat vastaavat näitä periaatteita ja jos kehon yin- ja yang-energiat ovat epätasapainossa, esiintyy ongelmia kuten sairauksia, merkilliset mielentunteet, pahat unet, hikoilu ja muunlaiset ei-toivotut fyysiset ja psyykkiset epäsoinnut. Konfucius sanoi seuraavaa Analekteissä 10:8: ”Älä syö itseäsi kylläiseksi kiillotetulla riisillä tai hienoksi hakatulla lihalla, älä syö käynyttä riisiä, tai pilaantunutta kalaa tai lihaa... Älä syö, paitsi oikeassa tilanteessa... älä koskaan juo viiniä niin että tulet sekavaksi... Älä koskaan ota viiniä tai kuivattua lihaa, joka on hankittu kaupasta.” Sellainen viisaus 600-luvulta ennen Kristusta!

Konfucius, tämä korkeasti rakastettu viisas mies, lausui muita suuria ajatuksia kuten tämä: ”Hyvä terveys taataan jos elämme moraalista elämää.” Hän ei sisällyttänyt karman vaikutuksia aikaisemmista elämistä tämänhetkiseen terveyteen. Yhteys syy-seuraus näiden molempien välillä [moraali/syy-seuraus] voidaan löytää fantastisessa kirjassa Zhuan Falun, jonka on kirjoittanut Li Hongzhi. Konfucius sanoi, että ystävällisyys, oikeudenmukaisuus, oikea käytös, hyvä arvostelukyky ja henkilökohtainen loukkaamattomuus, lisänä hyvää tekevälle ruualle, takaavat myös terveyden. Lao Tzu, toisaalta, ehdotti, että kolmen jalokiven luonnos – myötätunto, vaatimattomuus ja keskiverto – yhtä hyvin kuin luonnonlakien seuraaminen yhdistelmässä, jossa ei ole jääräpäisiä tekoja ja yksinkertaisuus käyttäytymisessä, johtaisivat yin (naisellinen, pimeä) ja yang (miesmäinen, valoisa) tasapainoon ja sen tuloksena olisi kehon terveellinen tila.

Nämä historialliset ”elämisen määräykset”, yhteydestä hyvinvoinnin, lääkkeiden ja ruokatottumusten välillä, ovat myös olleet vanhan välimeren ja intialaisen ajan aikana, vaikka tämän päivän amerikkalainen tutkija on sanonut: ”On ainoastaan kuusi termiä jotka ovat yhteisiä kaikkeen: sukupuoli (mies/nainen); valon puuttuminen tai läsnäolo (valo/pimeys); kosteus (kuiva/märkä); moraali (hyvä/paha); energia (voimakas/heikko) ja lämpötila (lämpö/kylmä).” (Lainaus: Grivetti, Louis; (” Food History of China, Kiinan ruokahistoria”, 2001 oppitunti; legrivetti@ucdacis.edu).

Onko näillä ikivanhoilla seikoilla yhteyttä ruuankulutukseemme ja siihen kuinka elämme ja käyttäydymme ja onko niillä tänä päivän yhä arvoa meille? Vaikka yin ja yang mielikuvat ovat vieraita ja hyödyttömiä useimmille jotka ovat tietämättömiä muinaisista itämaisista kulttuureista ja kuinka he näkevät kokonaisuuden – keho, sielu ja mieli – sitä kannattaa tarkastella. Kaksituhattaviisisataa vuotta vanha kiinalainen ravinto- ja lääketiede on säilynyt katkeamattomana ja se on perintö jolla on arvoa. Lainatakseni erästä lähdettä, jota professori Grivetti lainasi eräässä luennossaan: ”Luonnolla on neljä vuodenaikaa ja viisi elementtiä; puu, vesi, metalli, tuli ja maa. Ajatelkaa aina arvoa ja neljää vuodenaikaa. Pitkän elämän takaamiseksi, neljä vuodenaikaa ja viisi elementtiä säilyttävät luomisvoiman kylmässä, kuumassa, kuivuudessa, kosteudessa ja tuulessa. Ihmisellä on viisi sisäelintä – maksa, vatsa, sydän, keuhkot ja munuaiset, joissa nämä viisi säätä muuttuvat iloksi, kiukuksi, sympatiaksi, suruksi ja peloksi.” (Nei Ching, 1966, pp 177)

Riitapukarit, jotka raatavat tunneperäisessä tehtaassamme – ilo, kiukku, suru, sympatia ja pelko – ovat draaman roistot ja jotka aikakausien kuluessa ovat luoneet hävitystä ihmisten elämässä! Muinaisen kiinalaisen ja intialaisen/välimeren-kulttuurin mukaan, ravintotottumukset vaikuttavat koko elämisjärjestelmäämme. Mitä syömme, kuinka syömme ja kuinka paljon syömme, peilautuu kaikki terveyteemme ja siihen kuinka ajattelemme ja toimimme. Jokaisella meistä on valtava, fantastinen, sielun antama voima tehdä valintoja ja toimia valintojemme mukaan. Kuinka ajattelemme ja toimimme, tulee ratkaisemaan kuinka kuolemme ja mihin päädymme kun poistumme täältä. Tehkäämme siitä sydämellinen matka! 

http://fi.clearharmony.net/articles/200504/2692.html

RS: korostukset minun.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Harmaasusi, #47,

kiinalaisittain ;)

"Zen-buddhalaisuudelle keskeinen ajatus oli se, että valaistuminen on äkkinäinen, oivalluksen kaltainen tapahtuma. Niin maalamisesta tuli meditaation kaltainen apuväline. Maalauksen, usein nimenomaan maisemamaalauksen tuli visualisoida äkkinäinen asioiden ja ykseyden ja peitettyjen merkitysten oivallus. Song-kaudella vakiintui maisematyyppi, jossa maalauksen toiseen reunaan kuvattiin vuoren tai puun katkelma sekä usein myös mietiskelyyn vaipunut ihminen, joka on hiljentynyt opaalin tavoin hohtavan taivaan, nirvanaa edustavan tyhjyyden edessä (5/25).

Syvällisimmin maisemataide kuitenkin heijastaa taolaiseksi luontofilosofiaksi kutsuttua ajatusjärjestelmää, jossa korostettiin luonnon ja ihmisen kosmista ykseyttä. Koko ajattelu perustuu kosmista olemassaoloa hallitsevaan luonnonjärjestykseen, Taoon, jota seuraamalla ihminen oppii luonnonmukaisen elämäntavan ja tasapainon yinin ja yangin välillä."

Tulee taas elävästi mieleen ex-mieheni joka usein valitteli minun olevan ryssä ja että minulta puuttuu kokonaan amerikkalainen tehokkuus.
Nostin katseeni kirjasta jota olin lukemassa ja ´sanoin -Jos haluat niin voin istua tuossa ja siirrellä valokuvia paikasta toiseen, onko se sitten tehokasta?
Kertaakaan ei yksikään mainos ole myöhästynyt ryssämäisyyteni (tein silloin mainoksia) takia. Minä teen työn niin että ajattelen ensin ja sitten toteutan sen vartissa.

Hänpä siitä sitten häipyi sen enempää nillittämättä ja minä jatkoin lukemista.

Laiskana ollessa ne ideat syntyvät.

% (nimimerkki)

Uuden Jerseyn osavaltion vankila ottaa käyttöön ajatustenlukukoneen. Sen avulla selvitetään, onko vangeilla suunnitelmia ryhtyä väkivaltaisiin tekoihin. Israelilaisyrityksen valmistama laite nimeltä Cogito mittaa kohteen psykofysiologisia vasteita kuten valheenpaljastuskoje. Tässä tapauksessa vain tutkitaan tulevia suunnitelmia, ei menneisyyden tekoja.

Vangin kämmeneen kiinnitetään anturi, ja sen jälkeen hänelle tehdään kysymyksiä. Anturi mittaa henkilön fysiologisia reaktioita ja sitten tietokoneohjelma päättelee, aikooko hän suorittaa väkivaltaisia rikoksia. Viranomaiset ovat tyytyväisiä tähänastisten testien tuloksiin. Paikallinen poliisipäällikkö Leo McGuire ylistää laitetta estottomasti välineeksi, jolla vihamieliset aikeet voidaan varmuudella selvittää.

Cogito ei ole ainoa tämän tyyppinen laite. Valtion Homeland security-virastolla on käytössään samantapainen, useampia antureita käyttävä laitteisto. Vaikka useat tiedemiehet ovat sanoneet, että nykyteknologialla ei varmasti voida ennakoida tulevia rikoksia, ja vaikka media vertaa testausta Minority report-elokuvan tieteisfantasiaan, tällainen teknologia on saanut suurta suosiota viranomaisten keskuudessa.
http://www.aolnews.com/crime/article/new-jersey-ja...

Isoveliyhteiskunta etenee kansalaisten vastustuksesta huolimatta, ja kontrollin kaikki keinot otetaan käyttöön. Ehkä pian tuomitaan ajatusrikoksistakin. Elämme kansalaisvapauksien tuhon aattoa.
Barry McGuire:
http://www.youtube.com/watch?v=ONQ0ZHQNQ9M

intrigööri (nimimerkki)

Guru Ringpoche, pyhimys nimeltä Padmasambhava, toi joskus 700-luvulla buddhalaisuuden Tiibetiin, mutta myös Bhutaniin. Padmasambhava syntyi lootuksenkukasta. Kun hän ratsasti vuorten yli tiikerillä, hänen hahmonsa oli niin pelottava, että pahat henget eivät ole vieläkään palanneet kaikkialle Bhutaniin. Tiibetiin pahuus tuli takaisin vasta noin 1250 vuotta myöhemmin kommunistikiinalaisten invaasion muodossa.
Tulkinta on osittain vapaa, mutta tarina on minusta paljon ylevämpi kuin erään länsimaisen jumaluuden otaksutut vaiheet. Puhumattakaan siitä toisesta samalta suunnalta nousseesta myöhemmästä profeetasta. Minulle kelpaavat myös vanhat itämaiset ruokailutavat, vaikka en olekaan kunnon buddhalainen, valitettavasti. Valaistuminen tulee kyllä, mutta tämä elo taitaa jäädä siihen lyhyeksi. Päivä ulkona lyhenee jo, mutta onneksi on edes se piristävä aurinkomyrsky tulossa.

% (nimimerkki)

Onko Obama muslimi?
http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY
Taitaa olla..

Onko Obama syntyperäinen Amerikkalainen?
http://www.daily-dirt.com/wp-content/uploads/2009/...
Eipä taida olla..

Michelle Obamalta lipsui iso sammakko, Michelle myöntää että että Obama on syntynyt Keniassa (mikä tekisi hänen presidenttivirasta laittoman koska perustuslaki vaatii että presidentin on synnyttävä yhdysvalloissa. Tämä laki on vieläkin voimassa, vaikka Schwarzennegger on yrittänyt parhaansa saadakseen muutosta tähän!):
http://www.youtube.com/watch?v=Ls8wMf-pMhY

hieman ruskeampi pale rider (nimimerkki)

Abrahamiset uskonnot: juutalaisuus, islam , kristinusko. Pohjautuvat kuin pohjautuvatkin siihen että tulee vain uskoa, alistua USKOMAAN.

Päätä ei paljoa tarvitse vaivata, ei pohtia pitääkö paikkaansa( tämä oikein kielletään kiven päähän tippumisen uhalla.) Täytyy alistua, pelosta täristen, armopaloja odottaen ja sotien.

Sitä ei kuitenkaan voi kieltää etteikö näissä uskonnoissa olisi mitään hyviä oppeja moraalista. Tosin älä varasta, älä tapa jne. käskyt ovat aivan peruskauraa normaalin, vajavaisenkin ihmisen kieltolistoissa. Pankkiireille ja muille leimametallin/paperin palvojille näyttäisi nämäkin perus-säännöt olevan hyveitä kääntäen. kuuluvat kuppikuntaan mihin tahansa.

On alkanut heräillä vuosien saatossa näkemys laajemminkin että psyyken/mielen/egon hallintaan tähtäävät "uskot" tai opit ovat totuudellisempia kuin nämä "pojat polvilleen ja naiset nyrkin ikeeseen"-hihhuloinnit. Valtanarkomaanit eivät vain halua että enemmistö ymmärtäisi juuri mitään edes itsestään. Siksi meillä on mahtava sirkushuvikoneisto, egomaniaa ruokkiva järjestelmä ja erinäisten kuppikuntien kiiltäväkullisten pappien armeijat. Siis muuallakin kuin kirkoissa.

Kontrollia ihminen kuitenkin tarvitsee. Katso ympärillesi ja huomaa kuinka sitä ei kuitenkaan ole terveessä muodossa enää juuri missään. Onko se ihmekään kun huveja tuputetaan mm. istuttamalla karkkisiiderimainoksia koulujen vieriin jne.

Ihmeellinen on tietyn tieteenkentän vähättely tuota valopalloamme kohtaan kun puhutaan sen vaikutuksista maahan ja meihin. No eiköhän se joskus kaikille valkene.

Ihmiselle ei riitä että paskoo omaan pakkiin. Täytyy paskoa pakin ulkopuolellekin.

avaruusromukuvia: http://www.esa.int/SPECIALS/ESOC/SEMN2VM5NDF_mg_1....

Eiköhän noista tietyissä olosuhteissa saada tinahattua koko populalle. Riittää niin mummolle kun murmelillekin.

uurija (nimimerkki)

"48, Tauno, hyvä analyysi linkissäsi http://www.cuttingedge.org/news/n1694.cfm

Siinä YK:n omat asiakirjatekstit käydään suurennuslasilla läpi ja on päivänselvää, että suurvallat ovat kyenneet luonnonilmiöiden, maanjäristysten, tsunamien, kuvuuksien, hurrikaanien, tulvien jne tekoon jo 70-luvun lopulta.
Tämän linkin lukemisen jälkeen ei kukaan järki-ihminen voi pitää luonnonilmiöihin vaikuttamista ja niiden poliittista käyttöä enää huuhaana.
Mitä uutisissa eilen illalla kerrottiinkaan, hirmumyrsky Alex lähestyy paraikaa Meksikon lahtea.

Nille, jotka seuraavat Gulf of Mexicon merenpohjan vulkaanista asfalttivuotoa:
Vuodon illuusioluonteesta sekä väestölle aiheutuvasta tarpeettomien öljynhajottajamyrkkyjen tahallisesta levittämisestä päivittyy tarinaa osoitteessa:
www.rumormillnews.com

Eilen vakuutusasioihin perehtynyt nimimerkki julkaisi RM:ssä kommentin, jossa liitti asiaan vakuutustaloudellisen näkökulman:

- Öljyn hajoamisen ja siivouksen kannalta turhia dispersantti-ruiskutuksia tehdään ja suojavarustuksia tai kaasunaamareita ei väestölle tai työntekijöille anneta, koska kuolonuhrit tulevat liittovaltiolle ja korvaajatahoille halvemmiksi kuin pitkäaikaispotilaat.

pahka (nimimerkki)

Kui auringonsähkömagneettinen kenttä on hyvä mutta kännykän tai WLAN tukareiden SÄTEILY paha?

Tuosta Dr. Dieter Boersista en jaksanut mitään kaivaa, mutta Ciba Geigy viitannee nyiseen Novartikseen? Patentti tuosta kalojen säteilyttimestä olisi jees.

pale rider (nimimerkki)

#58 onkohan tuo nyt kuitenkaan ihan sama asia tismallisesti( frekvenssi, intensiteetti, välimatka jne.) verrata keinotekoista, ja ylimääräistä, säteilyä "ison pyörän" luonnolliseen ja elämälle pakolliseen säteilyyn? Jos on niin eliitti sammuttakoot auringon ja siirryttäköön mastosäteilyn elättämiksi. Vitsi,vitsi.

Ei perkule, senhän ne vielä keksii, ja vero päälle! Päivittäinen auringonvalovero: yksinhuoltajille, sairaille, orvoille, hulluille, nujerretuille ja vanhuksille 120% päiväansioista ja jos ei ole ansioita niin minkin rehuksi.

Voi kun tuo superbursti virittäis narsismin ja kaunan poies ihmisten keskuudesta. Saahan sitä toivoa. Olen kai ollut itsekin tuollaine e-vampyyri jossain mielessä ex-tärkeimmälleni ja siksi sitä niin toivon. Ongelman myöntäminen VOI olla paranemisen alku.

Naama (nimimerkki)

Hyvä VeliSynkkä (#35),
kiitos huomiostasi että vaikutan siltä kuin olisin käynyt
HURRAAoptimismin kurssin. Juhannuspöllyt tosin jäivät minulta valitettavasti viime viikon vaihteessa sattuneesta syystä ihan kokonaan väliin.

Lisäksi olen nainen, niin että sulle voisin olla vaikkapa SiskoNaama, tai miksei noin niinkuin yleisemmin ottaen esimerkiksi NaarasNaama.
Joo - minustakin mä oon optimisti - mielestäni on varsin toiveikasta uskoa että ihmiskuntakin täällä vielä reippaan 400 000 vuoden kuluttua on palloilemassa..
;)

b.t.w.: hiivatin hyvä kommentti, "hieman ruskeampi pale rider" #56!!

uurija (nimimerkki)

#31. Katsoin marketissa Seura-lehden ja ihmettelin, miten politiikantoimittaja oli pantu taas tekemään merkillisiä johtopäätöksiä ja otsikoita...
Kun katselin annettuja numeroita, ylivoimaisesti suurin ryhmä vastaajista valitsi vaihtoehdon "ei kukaan", kun kysyttiin, kuka suomalainen poliitikko on luotettava.
Numerot oli painettu hennolla ja kevyellä kirjasintyypillä, mutta ne olivat siellä.

Otsikon olisi pitänyt siis kuulua:
Seura tutki:
Suomalaisten suuri enemmistö ei pidä ainoatakaan poliitikkoa luotettavana!

Jutusta selviää sen verran, että Seuran linjasta päättävä taho toivoo Sauli Niinistöstä seuraavaa presidenttiä. Miksiköhän?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

%, #53,

aika näätää laittaa mokoman vehkeen nimeksi cogito. Cogito, ergo sum. Ajattelen, siis olen.

uurija, #61,

johtunee siitä että medialla ei ole mitään tuotevastuuta tuotteistaan.
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/2...

Eikös se Saulikin käväissyt siellä tietyssä herrakerhossa, jota kutsutaan "normaaliksi kansalaisfoorumiksi meidän merkkihenkilöiden kesken"?

Seuran toimittaja pikemminkin ansaitsee kiitosta. Hänhän antoi oikean tiedon vaikkakin pienellä ja hennolla, ties vaikka olisi ihan uhmaillut johdon käskyjä.

Lisäksi voisin kuvitella että ihmiset ovat alkaneet sen verran herätä että tuollaiset uutisoinnit aiheuttavat vastareaktion ja Niinistö ottaa takkiinsa.

uurija (nimimerkki)

#62. ... toimittajalle kukkia, mutta maailma on niksahtanut raiteiltaan, jos rajut tulkinnat ovat kirjoittajan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

uurija, #63,

rajut tulkinnat ovat minun, selvä se. Hetken innoituksessa ja toiveajattelun huumassa :D

Pertti Nieminen (nimimerkki)

Kiitos linkistä. Lisäsin uutissanomat.fi etusivulle sähköpostiosoitteen.
Osoite on uutissanomat@gmail.com. Otan kaikki linkit ja vinkit kiitollisuudella vastaan.

T: Pertti

Mind control (nimimerkki)

Yhdysvaltain patentti numero 5159703
http://www.raven1.net/5159703.htm

gavriel eskel (nimimerkki)

hyvä ystävä, oletkohan tullut ajatelleeksi, että kun sähköt katkeavat, mikään ei toimi, ei tule vettä raanasta, ei ole ruokaa kaupassa, mitkään kodin koneet eivät toimi - myös pattereilla ja akuilla pelaavat sammuvat, kuten NL:n kokeet EMP:llä vuosikymmeniä sitten osoittivat - et tiedä mitään, mitä maailmassa tapahtuu, et voi kutsua taksia tai ajaa omaa autoa - kukaan ei hae jätteitäsi roskiksesta. USA:ssa monet hommavat jo kotiinsa sähköä tuottavia laitteita -

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

gavriel eskel, #67,

olen tullut ajatelleeksi. Ja monta kertaa. Oma elämämme vaikeutuisi mutta ei kävisi mahdottomaksi. Se etu on maalla asumisesta. Kun alakertaa remontoitiin elimme kuukausitolkulla ilman sähköä.
Meillä on edelleen isoisovanhempien rakentama puucee tallella ja toimintakunnossa vaikkei käytössä ;) , klapihella ja leivinuuni. Järvivettä voi juoda jne

Radio on, kuuntelen sitä ehkä kerran kolmessa kuukaudessa. Tv:ta ei ole, minulla ei ole koskaan ollutkaan. Auto on niin vanha (ja hyvä ja luotettava ja pienipäästöinen!) ettei siinä ole sellaisia sähkökommervenkkejä kuin uusissa autoissa jotka eivät lähde käyntiin ukonilman jälkeen.

Roskaa meillä tulee niin vähän ettei roskistamme muutenkaan tyhjennetä kuin kerran 3 kuukaudessa. Ja sekin on turhan usein, koska jäteastia ei tule 3 kuukaudessa täyteen. Jätehuolto ei vain suostu harvempiin tyhjennyskertoihin.

Internet sanoisi yhteistyön irti mutta tuskinpa sitä siinä tilanteessa päällimmäisenä huolenaiheena pitäisi.

Kaupunkilaisista minä olen huolissani. Siinä ovat pulassa kun hissit eivät toimi, vettä ei saa, pönttö ei vedä ja jääkaappi kuolee.
Järkevät painelee siinä vaiheessa kesämökille...

Toimituksen poiminnat