KissanKulmasta

Foliohattu tulevaisuuden trendivaate? Mehiläisiä, kännyköitä ja raha ratkaisee-ajattelua

Intiassa, Panjabin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa sijoitettiin kahteen koepesään matkapuhelimet, joita käytettiin 2 x 15 minuutin ajan joka päivä.

Kolmen kuukauden aikana mehiläiset alkoivat eksyä eivätkä välttämättä löytäneet takaisin pesään(sivuhuomautus: huomaatteko, kuulostaa aivan ihmisille?). Lisäksi kuningattaret munivat vähemmän, ja ylipäätään pesän toiminta lähti heikkenemään. Lopulta pesässä ei ollut enää yhtään hunajaa, ja koko mehiläisyhdyskunta tuhoutui.

Tutkijat kertovat, että samanlaisia ilmiöitä on huomattu mehiläispesissä, jotka ovat olleet lähellä voimajohtoja (1) (2).
Dosentti Nisse Husberg kirjoitti Hufvudstadsbladetissa (24.2) muistuttaen langattoman teknologian heikkouksista sen teknisen rajallisuuden vuoksi. Husberg viittasi ns. Shannonin lakiin (3): ilmateitse kulkevan kaistatilan kapasiteetti on rajallista, mikä voi johtaa siihen, että lopulta jokaisen kiinteistön katolle on rakennettava antenni/tukiasema, jotta laajakaistapalveluja pystyttäisiin tarjoamaan. Tässäkin tapauksessa tiedonsiirron nopeus ja kapasiteetti ovat rajallisia.
Operaattorit ovat ongelmista täysin tietoisia, mutta toimia ohjaakin markkinointiajattelu.

Maaseudun yrittäjät joutuvat ostamaan uudet päätelaitteet; puhelimet, faksit, modeemit ym. ja operaattori tienaa. Kuitenkin valokuituun perustuva tekniikka olisi teknisesti ylivertainen ja kilpailukykyinen ratkaisu. Ennen pitkää kiinteä verkko joudutaan rakentamaan uudelleen valokuitukaapeleista. Arvaat varmaan kuka lystin maksaa.
-
EU:n yleispalveludirektiivin (2002/22/EY) 3 artiklassa toteaa yksiselitteisesti, että jäsenvaltioilla on velvollisuus maantieteellisestä sijainnista riippumatta tarjota jäsenvaltioiden alueella yleispalvelut tietyn laatuisina kaikille (4).
-
Langaton teknologia on myös kriisitilanteissa haavoittuva ja riittämätön, se tarvitsee rinnalleen kiinteän puhelinverkon.
-
Langatonta teknologia kuluttaa valtavasti energiaa. Ruotsissa prof. Erik Dahlqvistin laskelmien mukaan esimerkiksi täysin kattava 3G-verkko lisää sähkönkulutuksen 5-7 TWh tasolle. Tämä vastaa suurin piirtein keskikokoisen ydinvoimalan vuosituotantoa. Ei siis kummakaan että Nokialandia haluaa peräti kolme uutta ydinvoimalaa!
Dahlqvist huomioi laskelmissaan 72000 antennia, mikä on murto-osa siitä, mitä meillä jo on ja jälleen uusi langaton verkko toisi niitä lisää.
-
Tutkimuksin on osoitettu, että antennisäteily aiheuttaa unen laadun heikkenemistä, päänsärkyä, huimausta ja muita neurologisia oireita sekä syöpäriskiä. Syöpäriski oli suurimmillaan - jopa 8,5-kertainen - tukiaseman välittömässä läheisyydessä.
Ranska ja Englanti ovat poistaneet tukiasemia koulujen läheisyydestä. Israelissa ei asuintaloihin saa rakentaa tukiasemia. Sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksista keskustellaan Euroopassakin Euroopan ympäristöviraston lausunnon jälkeen (4).
Varotuksia ovat antaneet myös Ranskan Terveysministeriö (5), Saksan lääkärit (6) sekä Pohjoismaiden Säteilyturvakeskus (7)
Suomessa tietenkin kaikki säteily on riskiä vailla. EU:ta ja muita instansseja tällä väittämällä ei ole vakuutettu, ja Suomi onkin saanut moitteita terveysvaikutustutkimusten tulosten huomiotta jättämisestä.
-
Oh! Ne eivät ymmärrä siellä kaukana sivistysvaltioissa että meillä on Nokia, Wahlroos ja KeskustaKokoomusKoalitio jotka osaavat päättää mikä Suomessa veronmaksajien ja kuluttajien terveyteen vaikuttaa! Sitä hiljaista asiantuntemusta ei mikään tutkijoiden ränkätys hetkauta (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11), oli aihe mikä hyvänsä!
-
Ja hallitus joka auliisti on valmis säätämään millaisen lain "elinkeinoelämä" vain tahtoo (12)!
-
Foliohatuista taitaa tulla tulevaisuuden trendikkäin vaate, vakiovaruste kaikille. Nuoret muodinluojat näyttäkööt suunnittelutaitonsa, saadaan Suomi uuteen nousuun foliohattujen suurimpana vientimaana.
------------

B-osa: lähteet ja liitteet

(1) Intialaistutkimus http://www.ias.ac.in/currsci/25may2010/1376.pdf

(2) Tietokone-lehden uutinen http://www.tietokone.fi/uutiset/kannykkaverkot_tappavat_mehilaisia

(3) Shannonin laki http://www.bbg.fi/Shannon.html

(4) European Environment http://www.eea.europa.eu/highlights/radiation-risk-from-everyday-devices-assessed

(5) http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/article138124.ece

(6)  http://www.laleva.cc/environment/freiburger_appeal.html  ja  http://www.emrpolicy.org/news/headlines/helsinki_appeal_05.pdf

(7) http://www.stuk.fi/sateilytietoa/sateilyn_terveysvaikutukset/matkapuhelin_terveysvaikutus/fi_FI/matkapuhelin-kannanotto/

(8) http://www.biomedcentral.com/1471-2164/9/77/abstract

(9) Kännykkäsäteily vei rottien muistin http://www.itviikko.fi/teknologia/2008/12/03/tutkimus-kannykkasateily-vei-ruotsalaisrottien-muistin/200831292/7

(10) Kännykkäsäteily tuhoaa miesten hedelmällisyyttä http://www.macmaailma.fi/tietokone/uutiset/2008/kannykkasateily_tuhoaa_miesten_hedelmallisyytta

(11) http://www.uta.fi/~mikko.ahonen/

(12) Pankrottipankit vaativat rahanpesun mahdollistavaa lakia http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/24/pankrottipankit-vaativat-rahanpesun-mahdollistavaa-lakia-hallitus-tottelee/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Pegu (nimimerkki)

Rotilla tehdyn kännykkäsäteilytutkimuksen mukaan altistus säteilylle lisäsi rottien älykkyyttä ja kykyä selviytyä vaativammista tehtävistä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pegu, #2,
suomalaisten rottien älykkyys lisääntyi ja ruotsalaisten rottien muisti huononi?
Linkki?

Pegu (nimimerkki)

Auringonsäteily aiheuttaa solumuutoksia ja pysyviä vaurioita. Nuorten ihmisten suurin kuolinsyy Australiassa on ihosyöpä. Se johtuu auringosta, ei kännyköistä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pegu, #4,

"Aiheuttaako liika auringonotto oikeasti melanoomaa?
Dr. Mercola 5. elokuuta 2008

Sam Shuster, konsultoiva ihotautilääkäri Norfolkin ja Norwichin yliopistollisessa sairaalassa väittää, että altistuminen auringolle ei ole pahanlaatuisen melanooman merkittävä aiheuttaja.

Melanooma liittyy sen sijaan etniseen taustaan ja yli 75 prosentissa tapauksista se esiintyy suhteellisen suojatuissa kehon osissa, erityisesti afrikkalaisten jaloissa. Itse asiassa melanooman esiintyminen on sitä harvinaisempaa, mitä enemmän altistuu auringolle ja aurinkovoiteet voivat jopa lisätä melanooman esiintymistä.

/.../

Itse asiassa muut tutkimukset ovat vahvistaneet, että kohtuullisen auringolle altistumisen hyödyt päihittävät siitä aiheutuvat riskit. Esimerkiksi ihmiset, jotka asuvat aurinkoisemmilla etelän leveysasteilla ja joilla on korkeampi D-vitamiinitaso suuremman auringolle altistumisen vuoksi, kuolevat epätodennäköisemmin ylipäätään mihinkään syöpään kuin ihmiset, jotka asuvat pohjoisemmilla leveysasteilla.

D-vitamiinin tasosi optimointi voi auttaa ehkäisemään jopa 16 eri syöpätyyppiä mukaan lukien haima-, keuhko-, rinta-, munasarja-, eturauhas- ja paksusuolen syövän. Ja D-vitamiini ei vaikuta syöpäriskiin mitenkään vähäisesti. Se voi vähentää syöpäriskiä jopa 60 prosentilla!

Sen suojaava vaikutus syöpää vastaan toimii usealla tavalla, esimerkiksi

Lisäämällä mutatoitujen solujen itsetuhoamista (koska solujen, joissa on mutaatiota, lisääntyminen voisi johtaa syöpään)
Vähentämällä syöpäsolujen leviämistä ja lisääntymistä
Aiheuttamalla solujen eriytymistä (syöpäsolut eivät useinkaan eriydy)
Vähentämällä uusien verisuonien kasvamista olemassa olevista suonista, mikä on yksi vaihe lepotilaisten kasvainten muuttumisessa syöpäkasvaimiksi
-

Edelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että yli miljoona ihmistä kuolee vuosittain johtuen auringolle altistumisen vähyydestä ja siitä johtuvasta D-vitamiinin puutteesta, joten todella joudut voittamaan aurinkopelkosi jos haluat pysyä optimaalisen terveenä.

/.../

On muutamia asioita, joita D-vitamiinin tuotanto laukaisee, jotka auttavat nujertamaan sydänsairauksia, mm.

Lisääntynyt määrä kehon tulehdusta ehkäiseviä sytokiineja
Verisuonien kalkkeutumisen ehkäisy
Verisuonien sileän lihaskudoksen kasvamisen estäminen
/.../

Toinen tutkimus Australiasta osoitti 40 prosentin vähennyksen melanoomatapauksissa niiden kesken, jotka söivät kalaa, jossa on runsaasti omega-3 –rasvaa.

/.../

Todisteiden perusteella tutkijat päättelevät, että auringonpolte itsessään ei luultavasti aiheuta melanoomaa, mutta auringonpolte on tärkeä merkki liiallisesta altistumisesta auringolle, joka voi aiheuttaa melanoomaa ihmisissä, jotka ovat geneettisesti alttiita ihotyyppinsä vuoksi. Koska aurinkovoide estää palamista, se saattaa rohkaista vaaleaihoisia ihmisiä viettämään enemmän aikaa auringossa, mahdollisesti näin lisäten näiden riskiä sairastua melanoomaan."

koko artikkeli Mercolan omilla sivuilla englanniksi.

Harinen (nimimerkki)

Oikeastaan tämä oli hyvä uutinen. Minullakin on ollut tapana eksyä enkä ole aina välttämättä takaisin pesään ehtinyt oikeaan aikaan, mistä hallitus eli munimistaan vähentänyt pesän kuningatar on tietysti ollut joskus hieman näreissään. Nyt on hyvä seuraavan harharetken jälkeen lyödä pöytään nyrkkiä, E65 ja tämä australialaistutkimus, kiitoksia.

Foliohattu muuten alkaa olla jo jokaisen säteilyt ja salaliitot tiedostavan ihmisen pakollinen varmuusväline. Suosittelen ;)

http://koti.mbnet.fi/roine/salaliitto/foliohattu.php

Dr. Schmidt (nimimerkki)

--Tutkimuksin on osoitettu, että antennisäteily aiheuttaa unen laadun heikkenemistä, päänsärkyä, huimausta ja muita neurologisia oireita sekä syöpäriskiä. Syöpäriski oli suurimmillaan - jopa 8,5-kertainen - tukiaseman välittömässä läheisyydessä.

Päivän paras vitsi! Kiitos.

PS. oletko suorittanut peruskoulun?

Pegu (nimimerkki)

#5

On erittäin vaarallista väittää, että aurinkovoiteet aiheuttavat melanoomaa. Sen voi rinnastaa kuoleman tuottamukseen, jos joku tuon väittämän perusteella lopettaa suojaavien voiteiden käytön. Kuten on erittäin vaarallista väittää, että rokotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Australiassa nuorten yleisin kuolinsyy on ihosyöpä. Keskimäärin vaalea, aurinkoon tottumaton ihotyyppi ja aivan liian paljon aurinkoa.

Sam Shusterin väitteet ovat samaa tyyliä tupakkateollisuuden kanssa. Eihän tupakka aiheuta syöpää, tämä väite on 100% totta. Oikea väite on, että tupakka lisää riskiä sairastua styöpään. Aiheuttamisessa on selvä syy-seuraussuhde: poltan tupakan, sairastun syöpään. Jos yksikin polttaja ei sairastu, voidaan katsoa ettei tupakka aiheuta syöpää. Se lisää riskiä (todennäköisyyttä) sairastua. Väite on siis faktisesti totta, mutta saivartelua. Kuten väite ettei aurinko aiheuta ihosyöpää.

Paha aurinko (nimimerkki)

#8

Eri asia onkin sitten se, onko aurinkovoiteista oikeasti mitään hyötyä melanoomaa vastaan.

http://www.timesonline.co.uk/tol/tools_and_service...

Suositellaan: suojaava vaatetus.

Arthur Dent (nimimerkki)

#8

"On erittäin vaarallista väittää, että aurinkovoiteet aiheuttavat melanoomaa. Sen voi rinnastaa kuoleman tuottamukseen, jos joku tuon väittämän perusteella lopettaa suojaavien voiteiden käytön. Kuten on erittäin vaarallista väittää, että rokotteista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Australiassa nuorten yleisin kuolinsyy on ihosyöpä. Keskimäärin vaalea, aurinkoon tottumaton ihotyyppi ja aivan liian paljon aurinkoa.

Sam Shusterin väitteet ovat samaa tyyliä tupakkateollisuuden kanssa. Eihän tupakka aiheuta syöpää, tämä väite on 100% totta. Oikea väite on, että tupakka lisää riskiä sairastua styöpään. Aiheuttamisessa on selvä syy-seuraussuhde: poltan tupakan, sairastun syöpään. Jos yksikin polttaja ei sairastu, voidaan katsoa ettei tupakka aiheuta syöpää. Se lisää riskiä (todennäköisyyttä) sairastua. Väite on siis faktisesti totta, mutta saivartelua. Kuten väite ettei aurinko aiheuta ihosyöpää. "

Kyllähän nuo väitteet kuulostavat normaalin ihmisen korviin ihan oikeilta. On toisaalta myös hulluilta kuulostavia väittämiä, kuten vaikkapa "kevyttuotteet laihduttaa", "rasva on vaarallista" ja "light-tupakka on terveellisempää".

intrigööri (nimimerkki)

Foliohattu saattaa olla tukala ainakin auringossa. Kotioloissa suosittelen Faradayn häkin rakentamista. Työhuone metalliverkkohäkkiin, netti sinne puhelinpiuhalla sisään. Jo vain, säteily on minimoitu, mitä nyt lampuista ja tietsikasta vähän tulee. Sitten vain räpeltämään kiivaita kannanottoja kaikkien asiantuntijoiden, tieteilijöiden ja poliitikkojen kiusaksi, tietysti. Minäkin teen niin, mutta häkin rakentaminen on vielä kesken.
Poliitikkojen viimeisin veto on kieltää epämääräisten nettisivujen katseleminen omalta koneelta, siis pelkkä katseleminen riittäisi, tarkoittaa muka lapsipornon katselun kieltoa, mutta, mutta, kuten tiedämme... Pyhä Veli Orwell olkoon kanssamme!
http://fi.wikipedia.org/wiki/Faradayn_h%C3%A4kki

Örkki (nimimerkki)

"Syöpäriski oli suurimmillaan - jopa 8,5-kertainen - tukiaseman välittömässä läheisyydessä."

Ilman kännyköitäkin noin 20% ihmisistä kuolee syöpään. Tukiaseman lähellä kuolema on sitten jo aika varma.

:) (nimimerkki)

LARS OSTERMANIN mahtava läppä :)

Valtionvelka ja valtion muut velka- ja maksusitoomukset
Aina mainitaan valtionvelka ja päivitellään sitä ja sen korkoja. Harvoin puhutaan niistä muista "off-balance sheet" eli taseen ulkopuolisista sitoomuksista. Tässä mainio selvitys siitä mitä kaikkia sitoomuksia USA:lla on.

National Debt Crosses $13 Trillion Mark
National Debt Clock

But, that's only a small part of the story.
TOTAL DEBT & UNFUNDED OBLIGATIONS.
$7.7 Trillion Total Money Supply (Debt - all borrowed money)
$57.0 Trillion Total Combined Debt (National, Business and Personal)
$65.5 Trillion Unfunded Obligation (Soc. Sec., Medicare, Medicaid, etc.)
$23.7 Trillion TARP Bailouts (and you thought it was only $700 Billion)
$3.27 Trillion Stimulus
$2.0 Trillion The Federal Reserve Will Not Disclose
$1.0 Trillion Line of Credit to Greece
$0.275 Trillion Foreclosure Rescue (UPDATED)
plus
$99.0 Trillion Unfunded Pensions and Health Care Liabilities

$259.445 TRILLION in DEBT

260 biljoonaa. Jaa tämä 310 miljoonan ihmisen kesken ja saat 860.000 dollaria/henkilö.

Tästä seuraa tietysti kysymys: Miten Suomen tilanne? Olen vuorenvarma siitä että "Suomen Velkakello" antaa ihan liian ruusuisen kuvan Suomen velkatilanteesta.

http://talousdemokratia.blogspot.com/2010/06/valti...

foliohattu (nimimerkki)

Foliohattu tulevaisuuden trendivaate. Tulevaisuuden..? Örhm..

Mehiläisten puolustuskäyttäytymiseen vaikuttaa mm. muutokset ilman sähkövarauksissa. Vaikuttaisiko taivaalle singotut terawatit ja voimalinjojen ympärillä vaikuttavat teslat myös tähän ja ehkäpä myös mehiläisten navigointitaitoihin?

http://www.springerlink.com/content/k93p35283r182254/

Entä aurinkotuulien vaikutus? Auringon aktiivisuushan uhkaa lamaannutta jo satelliititkin. Entä HAARP? Ydinvoimapäästöt?

Pitkä- ja lyhytaaltoista radiotaajuutta on ollut ilmassa jo kauan. Ja niissä vanhoissa AM-lähettimissä oli isot tehot. Lahdessa oli 220kW lähetin jo vuonna 1935. Mahtoiko mehiläiset pudota silloin suoraan pöntöstä maahan?

On myös väitetty, että mehiläiset katoavat, eivät kuole, ainakaan kaikki. Minne ne menevät? Osa nimittäin saattaa tulla takaisin. On raportoitu mehiläisten "joukkopakoja" ennen luonnonkatastrofeja.

:) (nimimerkki)

BBC:n kauhukuva Suomelle – ”Melkoista liioittelua”

Suomen eiliset tilastotiedot ovat päässeet Britannian yleisradioyhtiö BBC:n uutisiin. Sampo Pankin pääekonomisti Lauri Uotila kommentoi Uudelle Suomelle, että BBC liioittelee Suomi-skenaariollaan

- Melkoista liioittelua. Tässä on hyvin pienistä muutoksista kyse, sanoo "Sampo Pankin" Uotila BBC:n tupladippi-termin käytöstä.

http://www.uusisuomi.fi/raha/94721-bbcn-kauhukuva-...

Finland in double-dip recession
http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/10272574.stm

Jussi Vaarala

Olet oikeassa - langaton viestintä jos pelkästään energiankulutussyistä on kyseenalaista - lisäksi mehiläist/kännykkähavainto antaa ennakoida kansainvälistä pakkoa estää langattoman viestinnän kasvu siten kun se on menossa. Se kun uhkaa suoraan ihmiskunnan tulevaisuutta jos hyönteiset lakkaavat surraamasta kun kännykät surraa.

Fick. D (nimimerkki)

Pilkatkaa vaan, kyllä se hymy hyytyy ja vaihtuu vääripäin siinä vaiheessa kun ravintoketju katkeaa. Sammakot katoaa, käärmeet katoaa, mehiläiset katoaa, mutta ei hätää, jatkakaa kulutusta, saastuttamista ja pilkkaamista.

Antti (nimimerkki)

Miten mahtaa sitten vaikuttaa nuo etäluettavat sähkömittarit, joita itsekin tulee ruuvailtua työn puolesta ihmisten koteihin. Yks säteilylähde lisää jälleen...

:) (nimimerkki)

Tutkijat ymmällään: Mihin USA:n mehiläiset katoavat?
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen...

MINNE KAIKKI MEHILÄISET OVAT MENNEET ?
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=31

Prisma: Mihin katosivat mehiläiset?
Tämä ohjelma ei ole enää katseltavissa netissä.
http://ohjelma.yle.fi/ohjelmat/99561

Killer Chemtrails: The Shocking Truth
http://www.youtube.com/watch?v=rvt3lR5WlgY

Chemtrails and HAARP Weather Warfare- History Channel 1 of 4.flv
http://www.youtube.com/watch?v=bVei0uPwp1w&feature...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

TIEDOTE:

Neither a climate treaty, nor agreement warranted
Flawed process must begin anew
Renewables fail to produce plentiful affordable power :
They are totems of our times

Bonn – The Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) will sponsor a press briefing Thursday, 10 June, at 10:30 local time in room Hayden at Bonn’s Hotel Maritim to discuss the general state of climate change policy and the future of renewable energy.

“The global warming argument is in tatters,” said Craig Rucker, CFACT’s Executive Director. “Climategate and revelations about alarmism drummed up over Himalayan glaciers exemplify errors that have opened minds around the world. This, coupled with the public’s clear disaffection for the endless warming propaganda they’ve been bombarded with by the media, have emboldened experts to join the debate. They no longer feel intimidated. We are only now having the genuine evaluation of global warming we should have had at the beginning.”

Neither a climate treaty, nor binding agreement are currently warranted. CFACT calls attention to the multi-faceted aspects of global warming proposals that are clearly not yet ready for prime time.

Serious questions are only now being genuinely considered as to:

The degree to which the planet may be warming and is expected to warm

Whether observed warming is caused by the green house effect or myriad other factors

Whether recent warming is mainly anthropogenic or natural in origin

Whether the impacts of warming will be dire, inconsequential or maybe beneficial

Whether proposals to forestall potential warming would be effective and worth their cost

Whether to proceed with policies to either mitigate or adapt to climate change

Whether the process to consider these weighty issues has been open, honest and trustworthy

“We’d best hope that warming is only a scare,” Rucker said, “as proposals to combat it are loaded with bureaucracy, accounting, wealth transfers, profiteering and political window dressing. If catastrophic warming were real and as dire as the propagandists say, and we trusted our fate to the proposals we’re seeing in Bonn, we’d all be cooked. Carbon trading, subsidies and wealth transfers won’t alter the climate in any meaningful way even if we believe the climate models are correct which fortunately we do not. They clearly are all pain no gain.”

CFACT is calling attention to the state of renewable energy which today makes huge profits for its developers, but little meaningful energy. The Committee hopes the day will come when renewables can stand on their own and produce real power. Sadly they have become the totems of our times – sculptures we erect to feel good about ourselves. Energy inequality is an immediate tragedy and it will take nuclear and yes, fossil fuels, to lift developing peoples out of poverty. People are dying today for lack or necessities we take for granted – refrigeration, modern medicine, adequate nutrition and education. CFACT believes we must resolve to ensure adequate and affordable energy to every person on earth. Renewables may soothe western anxieties, but they are not currently able to meet the needs of humanity in a truly meaningful way.
Lord Christopher Monckton, who has been criss-crossing the globe lecturing on climate and energy policy and is possibly the world’s best known climate skeptic will lead this briefing.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Autoilijat,

oletteko te huomanneet että nykyään ei autoa pestessä enää tuulilasi ja ajovalot ole piukassa hyttysiä ja muita öttisiä niin kuin vielä 10 vuotta sitten?

Johtuu sekin kuulemma säteilystä (ja saasteista).

Kyllä naurattaa kun joutuu käsin pölyttämään hedelmäpuut saadakseen omenoita...meilläkin on tänä vuonna vähemmän mehiläisiä kuin viime vuonna.

:) (nimimerkki)

Miksi maailmalla velloo "ydinvoimala" rakennus buumi?

WW III kun alkaa,ei tarvita enää ydinaseita koska kaikki maat ovat

"aseistaneet" itsensä. HAARP:lla voimalat paskaks ja kansaan uppoo

"luonnonkatastrofit" Tervetuloa todelliseen maailmaan!

Reiska (nimimerkki)

Tiedättekö että mikroaaltouuni ja Wlan (langaton lähiverkko) toimivat samalla 2,4GHZ taajuudella. Tehoissa on eroja mutta...

Heikki Lätti (nimimerkki)

Ennen pitkää kiinteä verkko joudutaan rakentamaan uudelleen valokuitukaapeleista. Arvaat varmaan kuka lystin maksaa.

Huomio:
Tämähän on suunnitteilla oleva EU-rojekti,kuulin siitä valtuustvastaa läpätilää-jutskissa!

Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 NaturalNews) Exposure to sunlight, we are often told, is dangerous and can lead to melanoma, also known as skin cancer. But a group of U.K. researchers recently published a report in the British Journal of Dermatology decrying the scare campaigns put out by government and cancer societies that warn against the supposed dangers of sun exposure. Contrary to popular belief, sun exposure can actually decrease the likelihood of developing malignant melanomas.

Sam Shuster, one of the study researchers, and his colleagues are tired of hearing about the 84,000 "skin cancers" that appear each year from sun exposure, because almost all of them are harmless. Malignant melanomas are simply not caused by sun exposure, despite what the "experts" claim. In reality, malignant melanomas tend to shrink back from sun exposure, as do many other harmful cancers in the body.

But the myth that the sun causes malignant cancers continues to persist, even though it is patently false. Excess sun exposure, especially if you lack proper nutrients and fail to let your body grow accustomed to the sun, can cause harmful sunburns. But gradually and regularly exposing your skin to the sun without burning it will only help you, not hurt you.

According to the report, the reason why harmless sun melanomas have been classified as malignant ones is due to a "diagnostic drift which classifies benign lesions as ... melanomas, [which is] driven by defensive medicine, an unsurprising response to its commercialization."

The UV rays from sunlight are necessary for the body to produce vitamin D, maintain bone health and prevent disease. Sunscreen blocks these essential rays from penetrating your skin. So getting your body used to sun exposure apart from sunscreen is the best way to obtain the sun's many health benefits.

Sources for this story include:

http://www.guardian.co.uk/commentis...

 

http://www.naturalnews.com/029258_sunlight_exposur...

Toimituksen poiminnat