KissanKulmasta

Keskustalla valejäseniä

  
  
Kyllä tämä jo ihmisen hilpeäksi saa! Päivän Totuuden Sana ja Valkopesula, Hesari, otsikoi artikkelinsa "Keskustan valejäsenyydet alkavat paljastua."
         

"Keskustan lähettämä jäsenkorttikirje on tullut usealle pyytämättä ja yllätyksenä.
Postissa lähetetyt keskustapuolueen jäsenkortit hämmentävät ihmisiä, jotka eivät ole koskaan puolueeseen liittyneet tai tienneet siihen kuuluvansa."

Jutun mukaan Keskustan jäsenkortin mukana tulleen saatekirjeen olivat allekirjoittaneet keskustan puheenjohtaja Matti Vanhanen ja puoluesihteeri Jarmo Korhonen.

Vuosikausia olen epäillyt, että Keskustan ja Kokoomuksen käsittämättömän suosion takana on jotain kepulipeliä. Nythän se varmistui. On mukavaa tietää olleensa oikeassa :D

Mahtavatko harrastaa lisäksi Amerikan mallia kuten George Bush Jr, joka narahti presidentin vaalien yhteydessä siitä että oli ostanut ääniä väestörekisteriä hallinnoivalta mafialta. Tapaus tuli ilmi kun eräs jonka ääni oli capoilta ostettu, sattui olemaan osavaltion vaalivalvoja.

Jos näin on, se selittäisi toistuvat vaalivoitot. Kuolleet ja ostetut sekä tietenkin nyt nämä puolueeseen epädemokraattisesti ja laittomasti liitetyt ihmiset on räpsäytetty antamaan äänivyöry keskusvaalikoneelta. Effi ry taisi joskus jolloinkin käydä ihan esitelmöimässä ulkomaillakin siitä miten se on mahdollista ja miten se voidaan estää (Anteeksi, laiskottaa enkä jaksa nyt etsiä -heti- lähdeviitteitä ja linkkejä. Olen ruopinut kasvimaata kun saatiin alkuviikosta pelloille kunnon satsit sitä ihtiään naapurin maitotilalliselta).

Helsingin Sanomien kertoman mukaan osoitetiedot ovat peräisin keskustan piirien jäsenrekistereistä. Keskusta on yhtenäistämässä jäsenrekisteriään, ja kortit on lähetetty kaikille, jotka tähän rekisteriin on puolueen piirien tiedoista koottu. Tämä on hämmentävää; miten ihmiset jotka eivät koskaan ole kuuluneet Keskustaan tai joiden perheen jäsenet eivät ole kuuluneet, voivat olla puolueen jäsenrekisterissä? Tuliko kepulaisuus mahdollisesti mummuvainaan perintönä? Onko se meidän kaikkien kansalaisten synnyinoikeus? Valtion arpajaisten päävoitto?

"Keskustan ilmoittamassa jäsenmäärässä on jo vuosia tiedetty olevan valejäseniä mukana, sillä perinteisesti keskustan tapana on ollut liittää puolueen jäsenyyteen kokonaisia perheitä kerralla." sanoo Hesari. On tiedetty vaan mitään ei ole tehty. Millään taholla. Ei viranomaisten, ei vaalivalvojien, ei puolueen, ei lehdistön. Vau!

Ja sitten se pakollinen "HS ei tavoittanut keskustan rekisteriasioista vastaavaa hallintopäällikkö Aki Haaroa." Olisivat kysyneet Matti Vanhaselta niin olisimme kuulleet mitä hän ei tällä kertaa muista.

Jos joku on saanut kansallisen Kepuumuksen jäsenkortin, pyytää HS ilmoittamaan asiasta osoitteella hs.politiikka@hs.fi  Olisiko kyseessä maailman ensimmäinen median tekemä haittavaikutustilasto?

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Keskustan+valej%C3%A4senyydet+alkavat+paljastua/1135257143612

Meilläkin täällä muaseu´ulla on naapurien kertoman mukaan kierrellyt kummaa sakkia. Tulevat pihaan ja hymyillen mainitsevat ällistyneille immeisille kuulleensa heidän halustaan liittyä heti oitis Keskustapuolueeseen ja saapuneensa välittömästi paikalle tätä toivetta toteuttamaan.

Pahoitellen on pakko sanoa, että meidän pihalla ei ole vielä näkynyt. Olen oikein odotellut ja odotellessani kehitellyt nasevia vastakommentteja. Joko KissanKulman emäntä on niin perin pahamaineinen ja paatuneeksi tiedetty ettei kepulainen pihaamme uskaltaudu. Tai sitten heitä saapumasta pidättelee tuo cityfilioituneen Kepun nenään pahalle tuoksahtava aromikas lehmänpaska.

------------

EDIT 28.5. Puoluetukea jaetaan eduskuntapaikkojen perusteella, ei jäsenmäärän kuten Jussi Vaarala omassa blogissaan huomauttaa ja itsekin tässä mainitsin. Taisi olla Jussi hajamielisenä. Minä myös. Keskustan voi katsoa syyllistyvän taloudellisen edun tavoitteluun väärennöksin ja muin kepuloinnein. Täyttänee petoksen tunnusmerkit. Hohoi, Oikeuskanslerin virasto!

bonuslinkki demareista http://toimikankaanniemi.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/27/politiitkan-linjattomuutta/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Riikka, kiva irvailu, ja asiaa, mutta sen voin sanoa, että omassa vaalilautakunnassa ei taatusti äänestänyt kukaan muu kuin hän joka kävi paikalla, ja jätti lapun, ja joka ääni laskettiin tarkasti.

Siksi kaikkien puolueiden edustajat ovat ääntenlaskennassa mukana.

Jos haluat, että tämä systeemi muutuu, niin sitten kannattaa suosia Vihreitä ja Tuija Braxia, joka haluaa elektronisen ääntenlaskennan, jota ei tarkasta pirukaan, jos sitä huijataan. Koska se joka laskee äänet, voittaa. Stalinismissa. Tai Braxismissa.

Sen verran laiska olen, että en tarkastanut keskusvaalilautakunnan tulosta. Mutta eiköhän sama politiikka sielläkin toimi, toinen tarkkailee toista.

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

Minutkin on yritetty pakkovärvätä Kepuun. Joskus 1970-luvulla ollessani noin 12 vuotias tuli naapurin vanhaisäntä värväämään minua Kepun jäseneksi, sillä olinhan syntynyt kepulaiseen perheeseen, mutta onneksi isäni pelasti nimeni joutumasta Kepun jäsenrekisteriin. Nimittäin, kun jo hieman seniili naapurin vanhaisäntä kysyi minun etunimeäni, sanoi isäni jostain syystä etunimekseni Pekka. Etunimeni ei ole Pekka, joten isävainaani teki miehen työ. Hän pelasti minut joutumasta Kepun jäsenrekisteriin olemattomaksi jäseneksi.

Jari Kettunen (nimimerkki)

Jo nuorena kossina tiedetiin että keskustanuoret oli suomen "suurin" nuorisojärjestö. Siihen oli lasketu kaikki maaseudun puheinpylväätkin, kulki sisäpiirin vitsintä. Viekoteltiin vesaisten kautta mukaan ja kivaa oli olla vesaisena ja jatkossa keskustanuorena, kun hotellimajoitukset tuli jo 15-vuotiaana ilmaiseksi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kokoomusta äänestävä, #2,

isävainaasi pelasti sinut (hyvä!) mutta tarkistitteko koskaan onko Kepussa Pekkaa jolla on sinun sukunimesi ja syntymäaikasi?

Sami, #1,
en toden perin vaalilautakunnan jäseniä epäile.
Josta tuli mieleeni irlantilaiselta kuulemani tarina 2. Lissabonin sopimus-äänestyksestä: äänet kuljetettiin uurnineen muualle laskettavaksi eikä niitä matkalla vartioitu. Tuloksen tiedämme.
Samaa mieltä braxismista. Siitähän se Effi ry varoitti; kuinka helppoa vaalikoneen avulla on huijata. Sen voi jopa masinoida kauan etukäteen ennen vaalipaikalle tuontia.

Jari Kettunen, #3,
onhan keskustalla nuorisoleirit majoineen rakennettuna luonnonsuojelualueelle, muistelen. Suojelijana Matti Vanhanen.

Kamalaa on, jos on vuosikausia tiedetty että tällaista vilunkia harrastetaan mutta siihen ei puututa. Jos kaikki ei-oikeasti-ja-vapaaehtoisesti Keskustaan liittyneet raakataan pois, täyttääkö em. valtapuolue edes 3% kynnystä?

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Niin, ja viimeksi kun ääniä laskettiin Vihreä edustaja päätti todella sekoittaa pakkaa, siinä meni sekaisin 147 ja 174, eli Jäätteenmäki ja Jaakonsaari, Jaakonsaaren hyväksi, pistin helvetillisen metakan pystyyn, että missä 147 äänet? No, löytyihän ne, kun Vihreä oli vaan pistänyt ne väärään pinoon. Ehkä se selittää miksi ovat demareiden kanssa menossa nyt.

Jos tollot kotivaimot eivät osaa lukea numeroita, niin miten voidaan kuvitella että tietokoneen koodia älykkäämmätkäään lukee.

Kirjoitin tästä blogin viime vuonna, mutta onneksi se on Huuskon hautausmaalla.

Elektroninen äänestys on todella vaarallinen kehitys, ja he jotka sitä ajavat, ovat vielä vaarallisempia.

Jussi Vaarala

" On tiedetty vaan mitään ei ole tehty. Millään taholla. Ei viranomaisten, ei vaalivalvojien, ei puolueen, ei lehdistön. Vau! "

Sanos muuta...

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

4#

Ei ole tullut tuota tarkastettua, mutta veljen poikani etunimi on Pekka. Olen vähän ajatellut, että meniköhän ko. Pekka Kepun rekisteriin 20 vuotta ennen syntymäänsä.

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

6# Kepulaisuus ei Keskustan mielestä ole poliittinen valinta vaan geneettinen koodi. Mikään uutinen tämä ei ollut.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lars-Erik Wilskman, #8,

geneettinen koodi...hehee.

Ei varmaankaan olekaan uutinen että se että puolueet tällaista tekevät eikä sekään ettei siihen mikään taho puutu.
Varmasti on myöskin tarkoitushakuista se, että HS julkaisee jutun juuri nyt.
Uutinen onkin sitten sen alla: miksi tämä, miksi juuri nyt?

Voisiko olla mahdollista että lehdistössä(kin) kytee kapina ja v-tutus maailmanmenoa kohtaan ja sitä, ettei mistään tärkeästä saa kirjoittaa? Tämä oli toivoa antava tulkinta :D

Skenaario B ehdottaa että tällä uutisoinnilla yritetään piilottaa jotain todella kamalaa (kuten tulossa oleva Perustuslain muutos).

Skenaario C ehdottaa että HS ajaa Kokoomusta päähallituspuolueeksi saatuaan käskyn yliylhäältä Euroopasta.

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Mehän tiedämme Tšitšikovin, uutinen ei siis ole
uusi vain pelkkä toisinto.

Veikkaan että skenaario B.
Romahdus on tulossa! Astalot tekevät pian kauppansa.
Kannattaa ostaa maata, sitä ei enää valmisteta!

Täytyy olla ilunga, Harmaasusi™

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Puoluetukea jaetaan jäsenmäärän perusteella...

Talousromahdus ainakin on tulossa. Ja lehtien mukaan ties kuinka mones kierros sikainfluenssaa.

Nauratti muuten nuo THL:n arviot kuinka puoli miljoonaa suomalaista olisi sairastanut sikainfluenssan vaikka todettuja tapauksia oli vain noin 9500 hlöä. Tosi tieteellistä.

Viimeisten tietojen mukaan noin 50% suomalaisista on rokotettu. Alkuvuonna luku oli jotakuinkin 90%. Mistä moinen heitto? Kuoliko ne kadonneet 40% rokotteen haittavaikutuksiin vai pettikö THL:n reaaliaikainen epidemiaseuranta?

Kyllä, ostakaa maata. Viljelkää juureksia ja perunaa. Ostakaa se maa puolustaaksenne sitä. Pääpuolueet eivät puolusta edes Suomea. Päinvastoin ovat muuttamassa (Oikeusministeriön tiedote 12.5 2010 ja VNK) Perustuslakia jolla Suomen Tasavalta lakkautetaan ja liitetään osavaltiona EU:N liittovaltioon.

Riikka Söyring (nimimerkki)

asiakirjaväärennös, petos hyötymistarkoituksessa...jatkan pykälien etsintää joiden perusteella tutkintapyyntö voidaan esittää.

foliohattu (nimimerkki)

#11,
Riikka, minä kun pelästyin juuri, että kotitarveviljelyn perusteella saattavat lähettää minullekin kepu-kortin, tiedä vaikka tulisi 'premium gold', jolla saa stubbiinsahattua puoleen hintaa tai jopa ilmaiseksi.

Sikalentsusta voi katsoa ajankohtaista tietoa rikospaikalta Meksikosta.

http://portal.salud.gob.mx/contenidos/noticias/inf...

Maailmalla jo 18000 kuollutta, mehikossa yli tuhat. Siellä asustelee kylläkin 107 miljoonaa ja rapiat sombreropäätä. Mutta missä on JJ, ei kun siis kausilentsu? Se on samaan aikaan kadonnut mystisesti. Hmm..

:) (nimimerkki)

Suomen valtiolla on enemmän velkaa kuin koskaan ennen. Suomi velkaantuu nopeammin kuin koskaan ennen. Sinäkin olet velkaantuneempi kuin koskaan ennen. Suomen maksama korko nousee ennen pitkää – niin sinunkin lainojesi korko. Yhä suurempi osa veroistasi menee velan korkojen maksuun eikä enää hyvinvoinnin rakentamiseen. Suomen huoltosuhde heikkenee nopeasti, ja maksajia on yhä vähemmän. Mitä uskot, kuinka kauan tällainen meno voi jatkua?
http://www.velkakello.fi/

uurija (nimimerkki)

”Yksi äänestäjä yhdessä äänestyskopissa voi tavallisella kaukosäätimellä ottaa haltuunsa koko vaalijärjestelmän", sanoo tietoasiantuntija Harri Hursti, joka konsultoi Yhdysvaltoja sähköisestä äänestyksestä.
Löytyy: Haluan rehelliset vaalit Talouselämä Henkilökuvat. Tässä pitkän jutun alkuosa:
"3.10.2008 Petri Koskinen
...Republikaani John McCainin ja demokraatti Barack Obaman taistelu on ollut tasaväkinen ja värikäs. Kamppailun lopputulosta jännittää koko maailma.
Vaaleihin valmistuvalla supervallalla on kuitenkin pikku ongelma. Voi olla, ettei paras mies voitakaan kamppailua.

Osavaltiot eivät ole saaneet korjattua vaalijärjestelmiensä surullisenkuuluisia tietoturvaongelmia. Koevaaleissa kolmen tutkijan ryhmä muutti koko vaalien lopputuloksen yhden äänestyskopin äänestyskoneelta. Näin se tapahtui:
Ryhmä aktivoi magneetilla äänestyskoneen infrapunaportin ja siirsi Palm-kämmentietokoneelle tallennetun viruksen äänestysjärjestelmään. Kämmentietokoneen sijasta olisi voitu käyttää kännykkää tai ohjelmoitavaa kaukosäädintä. Virus levisi äänestyspaikan kaikille koneille.

Äänten laskennan alettua virus levisi kunnalliselle keskuslaskimelle, sieltä osavaltion keskuslaskimelle ja edelleen äänestysjärjestelmän toimittaneen Elections Systems and Softwaren (ES&S) pääkonttoriin. Yhdysvaltain ja maailman suurin äänestysjärjestelmien toimittajan pääkonttorista virus kykenee saastuttamaan äänestysjärjestelmät 36 osavaltiossa.

Aikaa viruksen uittamiseen järjestelmään kului alle kaksi minuuttia.
Kuulostaako liian paksulta? Kaikki tämä on kirjattu Ohion korkean hallintoviranomaisen, secretary of staten Jennifer Brunnerin tilaaman selvityksen loppuraporttiin. Tämän Everest-nimisen raportin julkiset 316 sivua ovat luettavissa internetissä. Kaikki muukin, mitä nyt seuraa on kirjattu yhdysvaltalaisten yliopistojen raportteihin, jotka löytyvät internetistä.

Koevaalivilpin teki kolme yliopistoa, Pennsylvania State University, University of Pennsylvania ja University of California Santa Barbara. Käytännön ”konnuudesta” huolehtivat Pennsylvanian yliopiston Sandy Clark, Matt Blaze ja tiimiä johtanut Harri Hursti.
”Se oli pelottavin hakkerointi, johon olen koskaan osallistunut”, Hursti sanoo.

Gorelta katosi 16 000 ääntä
Harri Hursti on nyt tärkeä henkilö Yhdysvalloissa.
Everest-tutkimuksen jälkeen Hursti on ollut mukana New Jerseyn korkeimman oikeuden määräämässä uudessa tutkimuksessa vaalijärjestelmistä. Nämä tutkimukset antoivat aivan uuden merkityksen ajatukselle kaukosäädindemokratiasta.

”Yksi äänestäjä yhdessä äänestyskopissa voi tavallisella kaukosäätimellä ottaa haltuunsa koko vaalijärjestelmän. Demokratian idea on, että valta on kansalla ja jokainen pääsee vaikuttamaan, mutta ei ehkä näin voimallisesti, Hursti naurahtaa.
Samaa äänestysjärjestelmää käyttävät Yhdysvaltain lisäksi muun muassa Belgia ja Britannia. Belgia päätti luopua laitteesta viime vuonna, Britanniassa asia on auki. ES&S-yhtiö mainostaa, että sen laitteilla hoidetaan vuosittain 30 000 vaalit maailmassa.

”Pelottava ajatus on, mitä me tutkijat voisimme tehdä, jos päissämme naksahtaisi ja päättäisimme muuttaa vaalituloksia. Näiden järjestelmien manipulointi on niin helppoa, että se onnistuu suurelta joukolta ihmisiä. Emmekä voi tietää, jos joku on aiemmin manipuloinut vaalijärjestelmiä. Siitä ei jää jälkiä.”
It-miljonääri Hursti lopetti päivätyöt vuonna 2001. Sen jälkeen hän on harrastanut mielenkiintoisia asioita. Yhdysvaltain vaalijärjestelmään hän alkoi perehtyä sattumalta vuonna 2004. Hän ei aluksi kiinnostunut asiasta, mutta sitkeät dokumenttielokuvien tuottajat puhuivat hänet ympäri.

”Koko juttu kuulosti siltä, että joillakuilla ei ole ollut lääkitys vähään aikaan kohdallaan. Ajattelin, että elokuvantekijät eivät tunne faktoja ja asiaan oli sekaantunut liikaa salaliittoteoreetikkoja. Olin sitä paitsi ollut poissa turva-alalta melkein kymmenen vuotta.”
Lopulta Hursti suostui perehtymään asiaan sillä ehdolla, että vaaleilla valittu äänestystoiminnan johtaja esittää hänelle kutsun ja kirjallisen vastuuvapautuksen.
Kutsun esitti kuukautta myöhemmin Floridan pääkaupungin Tallahasseen äänestystoiminnan johtaja Ion Sancho. Samainen Sancho vastasi vuosien 2000 ja 2004 Yhdysvaltain presidentinvaalien äänien uudelleen laskennoista. Sancho oli vastuussa silloinkin, kun Al Gorelta hävisi selittämättömästi 16 022 ääntä Volusian piirikunnan laskennassa vuonna 2000.

Tapaus jäi tutkimatta mutta jäi myös vaivaamaan Sanchoa. Hän epäili vilppiä.
”Ajattelin, että jos siinä oli jokin salaliitto, tämä kaveri oli salaliiton ytimessä”, Hursti naurahtaa. ”Paras keksimäni selitys 16 022 äänen katoamiselle on, että joku töpeksi yrittäessään petosta.”

Hursti vaihtoi vaalituloksen
Sanchon valvonnassa Hursti keksi ystävänsä, Windows-asiantuntija Hugh Thompsonin kanssa muutaman tavan muuttaa äänestystulosta osavaltion pääkaupungin keskuslaskimelta.
Näin tehtynä tekijät kuitenkin voivat jäädä kiinni. Hursti oivalsi, että elegantimpi tapa tällaisessa tietotekniikka-arkkitehtuurissa olisi tehdä huijaus äänestyslippujen skannerin muistikortilla.
Suomessa Hursti ehti olla muutaman viikon ennen kuin hän yhtäkkiä muisti, missä oli aiemmin nähnyt tismalleen samanlaisen muistikortin.

”Kaivoin esiin ensimmäisen kannettavan tietokoneen patentin Tandy Computerilta. Siinä oli samanlainen muistikortti.”
Äänestysjärjestelmien elektroniikka on osittain parikymmentä vuotta vanhaa. Tämä antaa nelikymppiselle Hurstille etulyöntiaseman nykyisiin yhdysvaltalaisiin tietoturva-asiantuntijoihin nähden.
Hursti lensi takaisin Yhdysvaltoihin ja varmisti selustaansa hieman lisää. Hän haki asiantuntija-apua muun muassa Bill Gatesin isän William Henry Gates Seniorin asianajotoimistosta. Preston Gates -toimisto auttoi Hurstia hyvässä asiassa pro bono, laskuttamatta työstään.

Hurstia arvelutti erityisesti se, että Yhdysvaltain tekijänoikeuslaki, Digital millenium copyright act, rajoittaa salauksien purkamista.
”Kävi ilmi, ettei äänestyslippujen lukulaitteen kortissa ole juuri minkäänlaista suojausta. Vaalirikoksen pystyi siis tekemään syyllistymättä tekijänoikeusrikokseen. Muistikortin sisältö on kaikkien standardien vastainen, eikä koko järjestelmän olisi koskaan pitänyt tulla käyttöön.”

Hursti näytti äänestystoimintaa valvoville viranomaisille, kuinka hän valvotussa tilanteessa vaihtoi muistikortin 30 sekunnissa. Kortti sai koneen laskemaan äänet Hurstin haluamalla tavalla väärin.
Äänestystoiminnan johtaja Sancho oletti, että hän olisi huomannut jotain merkkejä petoksesta. Hän ei nähnyt ensimmäistäkään merkkiä.
Hurstin mukaan Dieboldin, nykyisen Premier Election Systemsin toimittama äänestysjärjestelmä oli ylipäätään käytössä vain siksi, että yritys oli onnistunut liikesalaisuuteen vedoten estämään tuotteensa perinpohjaisen tutkimisen.

Dieboldin järjestelmä oli käytössä silloinkin, kun äänet katosivat Al Gorelta. Valmistaja pitää todennäköisenä syynä vieraan muistikortin ilmestymistä järjestelmään.

Vaalivilppi on apple pie
Hursti kirjoitti raportin tutkimuksestaan yhdysvaltalaiselle Black Box Voting -kuluttajajärjestölle.
Raportti sai Kalifornian valtiosihteerin Bruce McPhersonin kiinnostumaan asiasta. McPherson järjesti Hurstille ja Dieboldin edustajille keskustelutilaisuuden. Tilaisuus herätti sen verran epäilyjä McPhersonissa, että hän pyysi University of California Berkeleytä tutkimaan Hurstin väitteet.

Puolen vuoden kuluttua Berkeleyn raportti totesi, että Yhdysvalloissa kuuluisaksi tullut Hursti Hackon mahdollinen ja toimiva tapa tehdä vaalipetos. Yliopiston tutkijat löysivät Dieboldin vaalijärjestelmästä 16 muutakin heikkoa kohtaa.
Tämän jälkeen muun muassa Hollanti päätti luopua sähköisestä äänestyksestä kokonaan.
Hurstia ovat kuulleet myös New Hampshiren viranomaiset. San Diegon yleinen syyttäjä Mike Aguirre puolestaan pyysi Hurstilta selvitystä, koska Aguirre epäili vaalivilppiä paikallisissa pormestarin vaaleissa.
”Aguirre totesi heti keskustelun alkuun, että minä en voi ymmärtää tätä asiaa, koska olen ulkomaalainen. En kuulemma käsitä, että vaalivilppi on yhtä amerikkalainen ilmiö kuin omenapiiras. Eikä vaalivilppi rajoitu vain Yhdysvaltoihin, se on koko maailman ongelma.”

Yhdysvalloissa vaalipetos on houkuttelevinta ja todennäköisintä paikallistason vaaleissa, koska suuret rahatkin kiertävät paikallistasolla.
University of New Yorkin perustuslaillisiin kysymyksiin keskittyvä Brennan Institute for Justice on huomannut tutkimuksessaan, että vaalivirkailijat pystyy lahjomaan keskimäärin 700 dollarilla.
Tällä summalla virkailijat päästivät tutkimukseen osallistuneet oikeustieteen opiskelijat käpälöimään äänestyslaitteita yksinään. Se oli helppo järjestää, koska virkailijat säilyttivät laitteita kotonaan ja kuljettivat niitä autojensa tavarasäiliöissä.
Brennan Instituten selvityksen jälkeen Yhdysvaltain virkamiehetkin huolestuivat.

Siinä teille vaalit, 1d100t1t
Kun yhdestä elektronisesta vaalijärjestelmästä löytyy heikko kohta, sama ongelma on Hurstin mukaan todennäköisesti myös kilpailevien toimittajien vaalijärjestelmissä.
Miksi näin on, sitä Hursti ei oikein tiedä.
”Elektronisissa vaalijärjestelmissä on aivan kamala määrä huonoa ohjelmointityötä, mutta merkittävä osa vaarallisista ominaisuuksista on ohjelmoitu niihin aivan tarkoituksella.”
On erikoista, että useimmissa elektronisissa vaalijärjestelmissä on toiminto, jolla vaalien lopputuloksen voi vaihtaa.

Järjestelmätoimittajien mukaan tällainen ominaisuus tarvitaan, jotta virheet voidaan korjata. Järjestelmiin on siis tahallisesti koodattu mahdollisuus vaalituloksen väärentämiseen.
Joissain järjestelmissä tämä vaatii äänestystoiminnan johtajan salasanan, toisissa tarvitaan järjestelmäntoimittajan salasana. Joissain järjestelmissä tähän ei tarvita edes salasanaa.
”Mikä voi olla se laillinen tarkoitus, johon tällaista toimintoa äänestysjärjestelmässä tarvitaan”, Hursti kysyy. Hän ei ole vielä saanut kysymykseensä vastausta.
Eräällä yrityksellä tällainen salasana on 1d10ts – idiootit. Salasana taitaa kuvata ohjelman tekijöiden asennetta asiakkaitaan kohtaan.

Dieboldin järjestelmässä pääkäyttäjän salasana on 1111. Kun asiakas pyysi järjestelmän toimittajaa parantamaan turvallisuutta, tältä tuli ”korjattu versio”, enemmän ykkösiä: 111111.
Yhdysvaltain ammattiyhdistykset vuokraavat samoja laitteita omiin äänestyksiinsä, ja niitä käytetään myös yhtiökokouksissa, maanomistajien yhdistysten äänestyksissä ja muiden maiden vaaleissa.
”Jos jollain on osaamista vaalijärjestelmien manipuloinnista, hän on todennäköisesti hankkinut sen aivan muuhun tarkoitukseen kuin presidentinvaalien tuloksen väärentämiseen”, Hursti uskoo..."

Matkalla (nimimerkki)
repe (nimimerkki)

Sinänsä ansiokkaan rokotuskirjoituksen lisäksi Lehtipuu siteeraa arveluttavan paljon Alex Jonesia. Tässä lainaus ninim. Henryn kommenttivastauksesta hänen blogiltaan osuva juttu:" yhdestä asiasta haluaisin varoittaa. Eli siitä uskomuksesta, että;

◦kaiken takana on natsit
◦kaiken takana on juutalaiset
◦kaiken takana on Disneyland’in vahtimestarit
◦kaiken takana on kommarit
Näitä viljelee kaikenmaailman Infowars- ja Prison Planet-saitit. Nämä + pari muuta saittia + eräs kaupallinen radioasema ovat Alex Jones’in omistuksessa. Hänen radio-ohjelmansa on syndikoitu toisille konspiratioteorioita takoville radio-asemille. Nämä radioasemien ”tähdet” ovat toistensa vieraina, ”todistavat” juttuja ja buffaavat toistensa kirjoja, videoita jne.
Kysymys on spinnauksesta eri paketeissa, joita myydään kaikille halukkaille jälleenmyyjille ja ostajille. Ja niitä riittää.

He tekevät haittaa sillä, että sekoittavat täysin paikkaansapitäviä faktoja omiin teorioihinsa, joiden sekaan sitten sekoittavat mitä ihmeellisimpiä höysteitä. Tällä tavoin faktojen naurunalaiseksi tekemisestä hyötyy ns. näkymätön käsi joka ohjaa asioita ”verhon takaa”. Toivottavasti kukaan ei usko, että jotain verhoa on olemassa, vaikka käytänkin tätä asian tilaa hyvin kuvaavaa sanontaa."

Tämän voi jokainen huomata. Salalaiittoteorioista ja eliitin kritiikistä tehdään vaarattomia pumppaamalla netti täyteen falseflag-juttuja, jolloin pian kaikki kritiikki ja salaliittoepäilyt hukkuvat jonkinlaiseen juorulehtien tasoiseen hömppäviihteeseen, joita nämä herrat työntävät eetteriin.

Henry erehtyy siinä, että ei usko mihinkään salaliittoihin. Jones ei myöskään koskaan syytä juutalaisia/siionisteja (joten he ovat kaiken takana).

Toimituksen poiminnat