KissanKulmasta

Tukiaisia Kreikkaan

Tukiaisia Kreikkaan2.jpgTukiaisia Kreikkaan....eikä tartte maksaa takas!

Compliments of Gov. Artold Junkschnegger. Thanks!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Dari-anne Suomalainen

Niinkuin....ikäänkuin ihmisuhreja ( ko ).?

Minä luulen, että tämä nainen on jo uhrattu markkinavoimille ja esimerkki siitä, mitä se tekee ihmiselle.

Onko mitään aitoa jäljellä.

Noin muuten, hauska oivallus.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tämä nainen epäilemättä on uhrattu markkinavoimille.

Tosin...onko hän enää nainen/ihminen?

Kuvaa kannatta katsoa suurennettuna. Valitan, etten saanut sitä siirrettyä suurempana. Olen atk-tumpelo.

Auria (nimimerkki)

#2: Tehnyt enemmän suomalaisen naisen eteen kuin useat muut..Todella hullua mutta mielestäni tähän mennessä tärkein feminismin ilmentymä Suomessa 2000-luvulla. Tämä tietenkin jos näkee arvoa feminismissä. Minä näen mutta olen kyllä huomannut ettei se ole nykyään kuuminta hottia, valitettavasti.

njuu (nimimerkki)

Hyvä idea! Ikinuoret kreikkalaiset 50v+ politiikkosetät pääsisivät lähettelemään Tuksulle textareita... ;)

Pekka Manner

Jyrki-boy ei varmaan suostu kun ei voi tuhlailla meidän rahoja, toki Kokoomus kannattaa ihmiskauppaa=halpaa työvoimaa :)

outo (nimimerkki)
Markus Lehtipuu (nimimerkki)
Alkka Kinerva (nimimerkki)
uurija (nimimerkki)

Taloustieteen professori Michael Hudsonin uusin iso artikkeli ilmestyi 11.5.2010, tässä sitä otteita ja muita ajatuksia.

1. Edustaako Suomen valtiojohto uusliberaalia miehityshallintoa, joka palvelee isäntänään ylikansallista pankkitoiminnan etua?

Valtion ja hallituksen klassinen tehtävä on kerätä veroja ja laskea käyttöön rahaa.
Onko Suomi Kreikan tapaan luovuttanut talousasioidensa hoidon jo kokonaan EU:lle, IMF:lle, jotka pakottavat Suomen valtion rikkomaan jokaisen valtion ensimmäistä perustehtävää:
Valtion on toimittava pitkän tähtäyksen kansallisten etujen mukaisesti.
Ainakin Kreikkaa johdetaan niin, että toimitaan pankkipääoman puolesta vieraiden valtioiden etuja palvellen, puristamalla oma talous kuiviin tavalla, joka ei edistä pitkän tähtäyksen hyvinvointia.

2. Mistä valtiovarainministeri Jyrki Katainen keksi Kreikalle annettavaa rahaa koskevaan puheeseensa ajatuksen "kansanvalta selätti markkinavoimat"?

Michael Hudson kertoo poliittisen oikeiston suosivan Kataisen lausahduksen kaltaisia orwellilaisia ilmauksia.
Kataisen kollega U.S.Fed'in puheenjohtaja Ben Bernanke puhuu talouskriisistä "demokratian merkkipaaluna" (hallmark of democracy).
Kyse on tosiasiassa siitä, että oligarkia riisuu kaiken kontrollin valtiontalouksien hoidosta ja luovuttaa julkisen sektorin finanssivoimien kuristusotteeseen.

3. Eurooppalaiseen talousajatteluun ei alkujaan lainkaan kuulunut valtionjohdon ja hallituksen muutuminen neoliberaaliksi sortokoneistoksi.

Eurooppalainen "idea" on loitontunut kauaksi vuoden 1957 EEC-vapaakauppasopimuksesta. Sittemmin muodostettiin myös Britannian ja Pohjoismaiden kilpaileva seitsenjäseninen European Free Trade Association (EFTA).
Ajatus Euroland – lupauksesta tosin ennen Maastrichtia ja Lissabonin sopimusta - oli nostaa työväki keskiluokkaiseen vaurauteen, ei suinkaan ottaa käyttöön IMF-tyyppisiä sosiaalisektorin rajuja leikkauksia, joilla tuhottiin Kolmas maailma.

Viesti ylivelkaantuneille talouksille on nykyisin jyrkkä: “Drop dead.” Ja ne kuuliaisesti ryhtyvät tekemään taloudellista itsemurhaa kuten Japani teki 1985 (Plaza Accords) saattaaksen voimaan Washingtonin sopimuksen – eli finanssieliitin luokkasodan työvoimaa ja teollisuutta vastaan.

..."Jonkun on pakko kontrolloida hallituksen toimia, ja, jos demokraattiset voimat vetäytyvät taistelusta, talouden finanssisektori kiristää otettaan.
Hallitukset on saatava kontrolliin, että ne ryhtyisivät noudattamaan klassisen taloustieteen ja edistyksellisen aikakauden käytäntöjä (classical economic and Progressive Era reforms). Siksi Kreikassa osoitetaan mieltä...

4. "On alkamassa globaali yhteiskunnallinen sota - ei 19. vuosisadan luokkasota - vaan finanssipiirien sota kokonaisia talousalueita, teollisuutta, kiinteistöalaa, hallituksia sekä työväestöä vastaan.
Sota käynnistyy hitaasti kuten suurilla historiallisilla liikahduksilla on tapana."

"Sota muistuttaa aseellista konfliktia kuitenkin siinä, että jokainen taistelu näyttää raivokkaalta ja aiheuttaa villiä siksakkia maailman vaihtopörsseissä ja valuttamarkkinoilla. Hyvä uutinen sekunnin murto-osissa tietokoneohjelmilla valuuttakauppaa käyville treidereille. Pian planeettamme ylikuumenneet finanssimarkkinat syöksyvät ylös ja alas suunnattoman suurien velka- ja luottoaaltojen ja myrskyjen kourissa."

... "Finanssilobbarit käyttävät Kreikan kriisiä myrskyvaroituksena julkisten menojen, sosiaaliturvan ja terveydenhoidon leikkauksista.
Kreikkalaiset jotka demonstroivat kaduilla taas haluavat irrottaa eläke- ja muut sosiaalimenot turvaan ja maksettaviksi kansalle ennen kuin valtion varoista edes harkitaan maksaa pankeille satojatuhansia pumpattuja velka- ja korkodollareita"...

5. Kreikan auttaminen on todellisuudessa tulonsiirtoa Saksan ja Euroopan pankkiireille, Eurovaltiolle, IMF:lle ja jopa U.S. Treasurylle, valtiovarainministeriölle, joka on omistautunut ryöstömallisen finanssitalouden harjoittamiseen.

"Pankkilobbarit tajuavat että finanssipeli on päättynyt. He pelaavat lyhyellä tähtäyksellä. He pyrkivät kahmimaan apu-ja pelastusrahaa taskut täyteen niin paljon kuin suinkin voivat.
Sen jälkeen he ottavat jalat alleen hallussaan myös tuleviksi vuosiksi bonus- ja muuta rahaa, jonka avulla ne johtavat yhteiskuntaa siihen saakka, kun pöytä vihdoin puhdistetaan."

6. Valtioiden julkista- ja sosiaalisektoria pienennetään, jotta voitaisiin maksaa pankeille enemmän tukirahaa rikollisin keinoin aikaansaatuihin velkoihin, jotka puolestaan kasvavat eksponentiaalissa mitassa. Niitä ei ikinä voida maksaa, ei mitenkään.
Väistämättä lainat ja maksusitoumukset eräänä päivänä joudutaan kuolettamaan konkurssin tavanomaisissa kouristuksissa"...

Lue: "Drop Dead Economics": The Financial Crisis in Greece and the European Union...by Michael Hudson, Global Research, May 11, 2010.

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

Matkailua Kreikkaan edistetään, mutta Bangkokiin matkailua halutaan rajoittaa. Kuitenkin pattitilanne keskittyy suhteellisen pienelle alueelle, jonka voi täysin helposti kiertää.

Tässä kooste Bangkokin pattitilanteesta:

http://travellerism.wordpress.com/2010/05/17/selko...

Visitor (nimimerkki)

#9. "Valtioiden julkista- ja sosiaalisektoria pienennetään...”Finanssilobbarit käyttävät Kreikan kriisiä myrskyvaroituksena julkisten menojen, sosiaaliturvan ja terveydenhoidon leikkauksista."

Olikohan tuo Kreikan kupru oikeasti kuinkakin suunniteltua, noin etukäteen...? Sitähän tuettiin Yhdysvalloista ja Saksasta pitkään, kunnes se "laukaistiin" tietyin seurauksin.

"Suomi kovalle kuurille – ”Nollatuloskaan ei riitä”

Ylen mukaan Suomen ylijäämätavoite tarkoittaa 6 miljardin euron säästöjä seuraavalla vaalikaudella ja saman verran sitä seuraavalla. Säästöt sisältävät veronkorotuksia, menoleikkauksia ja eläkemuutoksia, aivan kuten Kreikassa, Espanjassa ja Portugalissa."

http://www.uusisuomi.fi/raha/92653-suomi-kovalle-k...

:) (nimimerkki)

Maailman yhdentyminen:

http://www.netikka.net/mpeltonen/yhdentyminen.htm

Kukaan poliitikko ei vain uskalla tätä ääneen sanoa.

Riikka itse (nimimerkki)

US Senator Jeanne Shaheen, New Hampshire

"Wall Street Reform

The recent financial crisis underscores how interconnected our economy is. The irresponsible decisions made by Wall Street had a ripple effect across our economy and the consequences have been severe. The savings, home values, jobs, and businesses of millions of Americans have been adversely affected.

That is why the Senate is taking action on Wall Street reform legislation to prevent another crisis that threatens the entire economy.

In 2009, I voted against bailing out Wall Street because I didn’t think taxpayers should be on the hook for the bad decisions at big banks. As we work to reform Wall Street, protecting taxpayers and consumers should be our top priority. At the same time, I am working to help ensure that community banks and credit unions, which did not cause this problem, are not unduly burdened by new regulations"

Riikka itse (nimimerkki)

Financial Crisis - FT.com Watch the Financial Crisis unfold
http://www.ft.com/cms/3b54de3a-47ca-11da-a949-0000...

uurija (nimimerkki)

#12. Voiko entistä Wall Street - meklaria Max Keiseria pitää asiantuntijana?
Hän on pitkään sanonut (maxkeiser.com) että Kreikka valittiin romahtamaan ensin. Ja perässä putoavat kaikki muut.

Vain rikollisen valtionjohdon heittäminen pellolle ja totaalikieltäytyminen röyhkeiden velkojien vaatimusten edessä voisi ehkä tuoda jotain apua eurovaltioiden tilanteeseen.

Mihin Suomi tarvitsee valtionjohtoa, joka on alistanut ja miehittänyt oman maansa?

repe (nimimerkki)

13 Mielenkiintoinen tarina. Mutta linkissä puhutan, että juutalaismurhien olemattomaksi todistelijat saisivat rahaa hämärältä taholta. Tämä on huuhaata ja asettaa kyseenalaiseksi sivuston tekijän. Koko holokaustipropagandahan on peräisin juuri Rooseveltiltä ja Morgenthaulta. Juutalainen Morgenthau loi Rooseveltin kanssa suhteet Neuvostoliittoon ja he yrittivät härkäpäisesti tuhota koko Euroopan talouden Morgenthau-suunnitelmalla. Koko Ruhrin aluekin yritettiin saada lähes väkisin tuholistalle, mutta siitä Morgenthaun oli luovuttava. Jos koko Eurooppa olisi jäänyt ilmnan hiiltä, olisi siitä tullut bolshevistinen. Suunnitelma oli siis täysin Neuvostoliiton etu. Holokausti on keksitty siksi, että Saksaa voitaisiin lypsää a että juuri miljoonien saksalaisten murha oitaisiin lakaista maton alle. Oikeasti holokausti oli vain Hitlerin lähes ainoa väestönsiirto, joka sitäpaitsi tapahtui itäisiä siirtoja inhimillisemmin.

uurija (nimimerkki)

Oletetaan, että globaali, keskusjohdettu valtioiden liitto syntyy.

Se olisi ideana looginen. Mutta eikö sellainen ole käytännössä mahdoton pitää koossa?

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

17#

Eiköhän lie kaikille selvää, että holokaustin kieltäjiä rahoittavat tietyt tahot Lähi-Idästä.

Visitor (nimimerkki)

#20. "holokaustin kieltäjiä rahoittavat tietyt tahot Lähi-Idästä."

Höpsis, pelkkää mielikuvitusta. Holokaustin kieltäjiä on nimenomaan rahoitettu lännestä vuosikausia, koko kieltoasia on melko tuore juttu idässä ja senkin sinne veivät netti ja eurooppalaiset revisionistit, Googlettamalla saat näiden eurooppalaisten viejien nimet selville ja idässä vierailuajatkin, jolloin ovat käyneet opastamassa mm. Iranissa kyseisiä salaliittotarinoita.

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

Kreikan kriisin syypää olikin Goldman Sachs. Sen johtaja on Euroopan Trilateraalisen Komission johdossa. Sama johtaja vetää London School of Economics -koulua, josta valmistui Alexander Stubb. Sattumaa?

Tässä ajankohtainen katsaus Kreikan kriisin syihin, euron tulevaan (?) romahdukseen ja sen taustoihin:

http://travellerism.wordpress.com/2010/05/18/vaite...

Dari-anne Suomalainen

22

Goldman Sachs on kyllä lausunut myös viisaita kuten; Globaali talous on luonut markkina-alueen hölmöille.

Sekä moitteita USA:lle :

Miksi me valmistamme aseita, jotka eivät toimi, vihollista vastaan, jota ei ole.

repe (nimimerkki)

Mielenkiintoista. Kuinkahan suurilla summilla holonkieltäjiä rahoitetaan ja kuka on asialla? Taitaa olla pitkälle makustanteista hommaa. Tietysti alalla on maksettuja provokaattoreita, kuten salaisen poliisin soluttamissa tai perustamissa nupopääjärjestöissä. Ilmeisesti niistä tässä juuri puhutaankin, mutta tarkoituksellisesti kuitenkin revisionistisista tutkijoista, jotka siis täälläkin joku haluaa vaientaa.

suomalainen (nimimerkki)

# 22 Sixten Korkmanin talousanalyysiä kuunnellessa tai lukiessa on syytä muistaa hänen kuuluvan tuon saman Komission toimeenpanevaan komiteaan Suomen edustajana!

Toimituksen poiminnat