KissanKulmasta

Avoin kirje kaikille korporatiivisen median toimittajille

 
Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille
Tämä on käännetty versio kirjeestä joka on lähetetty kaikille korporatiivisessa mediassa toimiville toimittajille Ruotsissa 11.11.2009. Ja on sen jälkeen laajalti levitetty nopeasti kasvavassa NWO vastaisessa liikkeessä Ruotsissa. Nyt sitä käännetään usealle eri kielelle levitettäväksi ympäri maailmaa.

Vallankumous tulee olemaan koko maailman laajuinen.

Suora linkki tähän kirjeeseen on http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille  from here the text below also in english, swedish, polish, holland, etc.
————————————————–

Kaikille Suomen toimittajille, totuus on tullut julki. Teidän työnantajanne ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajat ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajien työnantajat ovat paljastuneet. Totuus on tullut julki. Toistan, Totuus on tullut julki.

Nykyajan suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään silmiemme edessä - ja te, kaikki Suomen Toimittajat, olette hiljaa. Toistan, nykyajan Suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään juuri nyt, silmiemme edessä - ja te olette hiljaa.

Kaikille Suomessa työskenteleville toimittajille, tällä kirjeellä haluan kertoa, että teillä on mahdollisuus valita. Joko te juuri nyt, ja todella tarkoitan, välittömästi, alatte raportoida mitä tässä maassa ja maapallolla todellisuudessa tapahtuu - tai, alkaen tästä päivästä, teidät katsotaan osallisiksi tähän lähes uskomattoman hirvittävään rikokseen Suomen kansaa, ja koko ihmiskuntaa kohtaan.

Toistan, teille kaikille Suomen toimittajille, joko te välittömästi alatte raportoida mitä todellisuudessa maailmassa tapahtuu, tai teidät katsotaan Suomen kansan vihollisiksi.

Passivisuus ei enää ole vaihtoehto. Hiljaisuus ei enää ole vaihtoehto. Propaganda ei enää ole vaihtoehto. Väärä informaatio ei enää ole vaihtoehto. Tästä päivästä lähtien, 26. Marraskuuta 2009, alatte kirjoittaa, kertoa ja näyttää meille totuuden.

Teidän työnantajianne, Suomen, ja maailman korporatiivista mediaa, juuri nyt kontrolloi pahin koskaan olemassa ollut kansainvälinen rikollisjärjestö. Tiedämme, että he ovat vallanneet teidän työnne perustan. Tiedämme, että juuri nyt teitä käytetään propagandan keskusyksikkönä Suomessa, kyynisimmälle salaliitolle jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt.

Tiedämme että tämä salaliitto ulottuu Wall Streetiltä Valkoiseen taloon, Maailman Terveysjärjestöön (WHO), Yhdistyneisiin Kansakuntiin, Euroopan Unioniin, maailman johtavimpiin lääkeyhtiöihin, tulevaan Kööpenhaminan kokoukseen, media pohattoihin, maailman johtaviin pankkiireihin, ylimpiin politiikkoihin, Suomen hallitukseen, Suomen pankkitoimintaan, Suomen mediaan, Suomen lääketoimintaan, ja vastaaviin instituutioihin ympäri maailman.

Ymmärrän jos tämä kuulostaa epämiellyttävältä, mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen kuinka epämiellyttäviksi asiat vielä tulevat jos emme kaikki ota tätä ehdottoman vakavasti. Juuri nyt. Tänään. Ehdottoman vakavasti. Tässä ei ole mitään naurunaihetta. Ei mitään sivuun sysättävää. Ei mitään välteltävää. Rikos, joka nyt tapahtuu silmiemme edessä on osa kauheinta ja mutkikkainta salaliittoa, joka voi - ellemme yhdessä muuta asioiden kulkua välittömästi - tuoda meille ja tuleville sukupolville enemmän kipua ja kärsimystä kuin olisimme koskaan voineet kuvitella.

Jos päätätte kutsua tätä hulluksi salaliittoteoriaksi, ottamatta selvää siitä mitä todella tapahtuu, lopettakaa sellaiset pötypuheet välittömästi.

Totuus on tullut ilmi. Me tiedämme mitä on meneillään. Alkaen tänään, 26. Marraskuuta 2009, alatte työskentelemään antaen totuuden sikainfluenssasta, rokotteesta ja Suomalaisten massarokotuksista. Jos kieltäydytte tästä vaatimuksesta, sitten minä, ja kaikki muut jotka ovat tietoisia siitä mitä tapahtuu, sekä kaikki he jotka lähitulevaisuudessa tulevat sen ymmärtämään, tulevat - koko loppu uranne ajan, koko loppu elämänne ajan - pitämään teitä vastuussa siitä että vain seisoitte sivussa ja ette tehneet mitään, vain katsoitte kun tämä kuvottava rikos tapahtui. Suomen valtaväestö ei ole tietoinen asioista, mutta tarpeeksi ihmisiä on, jotta teidät tullaan kyllä muistamaan.

Kaikki Suomen toimittajat, teidän työtänne on tutkia heitä jotka ovat vallassa. On työtänne raportoida kun he väärinkäyttävät valtaansa. On työtänne informoida Suomen ihmisille meneillään olevista tapahtumista. Juuri nyt, ette tee työtänne. Tällä tulee olemaan kohtalokkaat vaikutukset, ellette heti ala tekemään sitä mitä teidän tulisi tehdä.

Vaikka toivon, että tulette järkiinne, se ei ole mitä odotan tai mihin luotan. Tämän vuoksi, olen aloittanut sivuston “VaccinationNews”. Tämä uutissivusto ei ole niin hieno niin kuin niiden roistolehtien joiden työntekijöinä olette, mutta se käsittelee asioita joita Suomalaisten tulee tietää, enemmän kuin mitään muuta juuri nyt - totuus sikainfluenssasta, rokotteista, ja massarokotuksista. Linkki tälle päivittäin uutiset sikainfluenssasta, rokotteista ja massarokotuksista raportoivalle sivustolle on: http://www.wordmworld.net/bubble-words/vaccinationsnyheterna (Ruotsiksi).

Jos te toimittajat haluatte kirjoittaa todellisia artikkeleita mutta ne hylätään teidän rikollisten työnantajienne toimesta, olette erittäin tervetulleet lähettämään ne “VaccinationNews” uutisiin, ja julkaisen ne niiden sivuilla.

Sama koskee myös kaikkia Suomalaisia. Vaarallisin asia minkä voimme nyt tehdä on odottaa että joku muu tekee jotain. Meidän täytyy alkaa ottamaan ohjat omiin käsiimme. Meidän täytyy ottaa ohjat omiin käsiimme.

Juuri nyt, meillä on mahdollisuus kommunikoida upealla tavalla, Internetin välityksellä. Meidän täytyy käyttää tätä mahdollisuutta hyväksemme. Kiitos Internetin, voimme kommunikoida suoraan keskenämme, lähettäen linkkejä, videoleikkeitä, asiakirjoja ja artikkeleja. On todella tärkeää ettemme pidä nykyistä kommunikoinnin vapautta itsestäänselvyytenä. On yhtä tärkeää että me jaamme tätä tietoa, jota hallitukset, valtamedia ja kaikki vallanpitäjät haluavat meiltä salata, niin paljon ja niin pian kuin mahdollista.

Keskustelkaa ympärillänne olevien ihmisten kanssa, niin jokapäiväisessä elämässänne kuin Internetissä. Puhukaa toistenne kanssa, pohtikaa, kysykää kysymyksiä, ajatelkaa kriittisesti, vaihtakaa ajatuksia, lähettäkää linkkejä, postittakaa tietoa facebookissa, twitter blogeissa, foorumeissa, levittäkää sanaa kaikin mahdollisin keinoin siitä miten teidän tulevaisuutenne riippuu siitä mitä teette nyt.

Jokainen kuluva päivä, meidän vapauttamme otetaan meiltä pois, sekä webissä että yhteisössämme, niin että suurin osa ihmisistä ei sitä edes huomaa. Jos haluamme selviytyä tästä taistosta voittajina, meidän täytyy harjoittaa oikeuksiamme ja käyttää kaikkia kommunikoinnin keinoja. Juuri Nyt, välittömästi, heti.

Valitettavasti, luulen että monet teistä, sekä Suomen toimittajista, että kansalaisista, ei ole vielä ymmärtänyt kuinka vakava tämä tilanne on. Puhun nyt selkeästi, on kyse meidän hengestämme, lapsiemme ja lapsenlapsiemme hengestä.

Jos olet koskaan ihmetellyt miten se on voinut tapahtua, että Hitler, noin seitsemänkymmentä vuotta sitten, saattoi päästä valtaan ja terrorisoida koko maapalloa kokonaisen vuosikymmenen, häntä kenenkään pysäyttämättä. Sinun ei tarvitse opiskella yhdestäkään historiankirjasta, voit vain katsella ympärillesi. Juuri nyt, omassa elämässäsi, maailmassa, tänään. Näin se on voinut tapahtua. Näin se tapahtuu.

Yksi tämän vuosisadan suurimmista kysymyksistä on, onko ihmiskunta oppinut läksynsä menneisyyden virheistä. Vai seisommeko jälleen halvaantuneina, sokeina totuudelle, tietämättöminä, auktoriteetteja kunnioittaen, äly ja tunteet hypnotisoituina. Katsomme kuinka planeettamme vallanpitäjät kontrolloivat meitä kuinka ikinä haluavat. Kuinka he ohjaavat meidät omaan tuhoomme, niin kuin olisimme lauma tyhmiä pikku lampaita.

Niin he näkevät meidät, lampaina. Tolloina. Orjina. Riippuu meistä haluammeko edelleen hyväksyä tämän, koska niin olemme tehneet jo satoja vuosia. Vai joko olemme valmiit näkemään, kuinka suurenmoisia olentoja todellisuudessa olemme, jokainen meistä. Olemmeko valmiit ottamaan pois sortajiemme vallanasemat, heidän keinonsa ja voimavaransa. Heidän joita on vain hyvin pieni mutta uskomattoman paheellinen joukko. Uskon että on sen aika. Toivon niin. Ja tiedänkin.

Jos te toimittajat ette uskalla alkaa kertoa totuutta, sitten me, Suomen kansa, pidämme teitä vastuussa siitä että toimitte epäsuorasti sitä vastaan ettei ihmisille kerrottaisi mitä todella maailmassa tapahtuu. Ja siis osallisina tuottamaan mittaamattoman suuren kärsimyksen ystävillemme, sisarillemme, veljillemme, lapsillemme, lastenlapsillemme ja teille itsellenne. Alkaa siis epäröikö, juuri nyt, kun luette tätä, on aika tehdä päätos

Totuus on tullut ilmi. Tämä koko tarina tulee päivänvaloon. Älkää kuvitelkokaan mitään muuta. Jos ajattelette, että voitte paeta hiljaisuuteen olette väärässä. Jos ajattelette että voitte syyttää jotakuta toista, olette väärässä. Jos kuvittelette olevanne voimattomia tämän asian edessä, olette väärässä. Teidän on aika alkaa tekemään työtänne.

Ennen kuin jatkan, haluaisin lähettää viestin työnantajillenne ja työnantajienne työnantajille: Me tiedämme että te säälittävät roistot olette kansainvälisen rikollisjärjestön sylikoiria. Rikollisjärjestön, joka juuri nyt aikoo myrkyttää koko Suomen väestön. Me tiedämme, että toimitatte näiden alhaisten rikollisten asioita. Näiden petollisten rikollisten joidenlaisia tällä planeetalla ei ole koskaan ennen nähty. Te raportoitte vain niitä asioita joita he haluavat, kerrotte meille vain mitä he haluavat ihmisille kerrottavan, näytätte meille vain sen mitä he haluavat meille näytettävän.

Jos sanon sanat “Marie Antoinette”, “Ludvig the XVI”, “1793″ - Millaisia ovat ne kuvat, jotka nousevat pienistä korruptoiduista aivoistanne? Jos joku teistä laittaa vielä yhdenkin harhaanjohtavan julisteen sikainfluenssarokotteesta. Jos joku teistä näyttää vielä yhdenkin valehtelevan uutisraportin meneillään olevista massarokotuksista. Jos yksikin teistä välttelee edelleen totuuden mukaisen informaation antamista Suomen kansalle, sitä tietoa mitä hallitukset ja vallanpitäjät ympäri maailmaa tarkoituksenmukaisesti meiltä pimittävät. Jos yksikään teistä jatkaa sen illuusion syöttämistä meille, jonka mukaan kaikki on ok, ei ole mitään millä vaivata mieltään. Jos joku teistä, alkaen tanaan 26. Marraskuuta 2009, jatkaa Suomen kansalle valehtelua, Suomen kansan pettämistä, väärän tiedon antamista Suomen kansalaisille, huomion viemistä todellisuudesta illuusioon, te tulette maksamaan siitä kalliisti.

Kaikki te, haluaisin että vastaatte kahteen kysymykseen:

1) Kenelle te olette lojaaleja - Suomen kansalle, vai planeettamme kavalimmille rikollisille?
2) Keneltä te saatte määräyksenne?

Nyt takaisin Suomen toimittajiin. Luulen, että monet teistä, jo pitkään, olette oivaltaneet, että jotain hämäräperäistä on meneillään. Luulen, että monet teistä, jo pitkään, olette toimineet propaganda koneiston välineinä. Koneiston kuten; Suomen Tietotoimisto, Helsingin Sanomat, Iltasanomat, Iltalehti, Yle, MTV3 sekä muiden Suomen massahypnoosin koneistojen välineinä.

Luulen myös, että monet teistä ovat jo alkaneet paneutua tähän asiaan ja mahdollisesti jopa, jossain määrin, olette ryhtyneet sitä tutkimaan toimittajan asemassa. Mutta jostain syystä, kaikki te olette hiljaa. Luulen, että teidät on määrätty olemaan kirjoittamatta näista asioista. Luulen, että pelkäätte saavanne potkut jos alatte tehdä sitä työtä, jota teidän kuuluisi tehdä. Luulen jopa, että jotakuta teistä on uhkailtu. Olen pahoillani että asiat ovat niin. Mutta jos uskotte että se on hyväksyttävä selitys hiljaisuudellenne, olette väärässä.

Jos ette riko tätä hiljaisuutta välittömästi,  te tulette - kun kaikki on tuotu päivänvaloon- samaan koko Suomen väestöltä sellaisen vihan vyöryn, että nykyiset pelkonne tuntuvat mitättömiltä siihen verrattuna.

Se fakta että te kutsutte itseänne toimittajiksi on häpeä vertaansa vailla. Tällä hetkellä, palvelunne on ainoastaan kirjallista huoraamista, teidän kynänne ja älynne toimivat prostituoituina näille uskomattoman kylmäverisille ihmisille, jotka romauttivat koko maailman ekonomian. Heille jotka asettivat Barack Obaman Valkoiseen Taloon, ja varmistivat että hän sai Nobelin Rauhan Palkinnon kun samaan aikaan hänen politiikkansa raiskaa planeettaa. Heille jotka varmistivat että tämä kanssarikollinen ja hänen rosvojoukkonsa täyteenpanivat historian suurimman ryöstön ryöstämällä Amerikan veronmaksajilta satoja biljoonia dollareita kun he ojensivat “kannustinpakettinsa” samoille pankkiiriroistoille jotka alkujaan junailivat koko talouden romahduksen. Jotka varmistivat että kaikki liittoutuneet hallitukset ympäri maapalloa, tekivät samoin (myös suomalaiset petturit). He jotka - itävaltalaisessa laboratoriossa - mutatoivat viruskantoja lintuinfluenssasta, sikainfluenssasta ja ihmisten influenssasta, ja näin kehittivät viruksen nimeltä A(H1N1). Ja jotka reilusti etukäteen olivat kehittäneet rokotteen, joka heidän mukaansa “suojaa” geneettisesti valmistetulta A(H1N1) virukselta. He jotka sitten laskivat valloilleen tämän viruksen. Ja jotka kehittivät sen valheen että täysin uusi “tuntematon” virus on syntynyt meksikolaisissa sioissa. He jotka kehittivät sen valheen että tämä niin sanottu “sikainfluenssa”, jonka tämä virus aiheuttaa, on tappava uhka ihmiskunnalle. he jotka kehittivät valheen että, me tulemme kohtaamaan suuren luokan pandemian. He jotka varmistivat, että Maailman Terveysjärjestö (WHO) - joka on heidän vallassaan - täysin naurettavin perustein nosti pandemia tason, tasolle kuusi, jotta lähes kahdessasadassa maassa, jotka seuraavat WHO:n päätöksiä, massarokotukset voisivat alkaa ilman minkäänlaista turvallisuuskontrollia rokotteen suhteen. Joka sitten johtaa - siihen missä olemme nyt - poikkeustila lakiin kaikissa maailman maissa, jotta siihen vedoten pakkorokotukset voivat olla edessä koko maapallon väestölle. Ja rokotteeseen jonka tarkoitus on heikentää ihmisen vastustuskykyä. Ja näin tällä kolmiaskeleisella hyökkäyksellä, tällä biologisella aseella - kansainvälinen kansanmurhaan, jonka seurauksena tämän teon suunnittelijat saisivat aikaan globaalin, fasistisen, totalitaarisen diktatuurin, käyttäen Yhdistyneitä Kansakuntia - joka on heidän vallassaan - uuden maailman hallituksen vallanpesänään. Ja näin tällä massarokotus kansanmurhalla ja “taloudellisella kriisi” ryöstöllään he saisivat ihmiskunnan niin heikoksi, että emme pystyisi enää kapinoimaan. Ja tehden tämän kaiken, nämä kriminaalit nerot voisivat pitää ja vahvistaa omaa asemaansa vallassa ja samaan aikaan lujittaen harhaanjohdettujen massojen asemaa tietämättöminä orjina.

Totuus on tullut julki. Tämä on heidän suunnitelmansa. Ja te, Suomen toimittajat, olette hiljaa.

Onneksi tässä maailmasta löytyy vielä oikeitakin toimittajia. Yksi heistä on Jane Burgemeister, ja hän yhtenä ensimmäisistä esitti todisteet niihin järkyttäviin rikoksiin joita tapahtuu nyt Suomessa ja koko maailmassa. Kaikki informaatio on kaikkien saatavilla, myös sinun. Ja siitä huolimatta, sinä olet hiljaa. Todisteet on vahvistettu, uudestaan ja uudestaan.

Jokainen kuluva päivä, salaliiton juoni etenee. Ja jokainen kuluva päivä, myös taistelu sen pysäyttämiseksi etenee. Ja te, Suomen toimittajat olette hiljaa.

Te saisitte hävetä itseänne. Kuinka voitte katsoa lapsianne silmiin, kuinka voitte katsoa itseänne peiliin. Se moraalin taso jota te kaikki suomalaiset toimittajat olette näyttäneet viimeisen vuoden aikana on niin matala, että te joiden tehtävä olisi tutkia vallanpitäjiä, olette alhaisempia kuin maan madot.

Jos väheksytte tätä kaikkea leimaamalla sen salaliittohöpinäksi ilman että edes tutkiskelette asiaa, sitten lyöttäydytte Suomen kansan vihollisten leiriin. On teidän työtänne etsiä tietoa, tutkia sitä, selvittää totuus, kyseenalaistaa. Jos ette edes kosketa koko asiaa, ette kerro siitä, jos ette edes uskalla kohdata sitä, olette vain sen todella pienen superkriminaalijoukon mätiä kätyreitä, sen joukon joka on vuosisatoja kiduttanut ihmiskuntaa ja jonka tarkoituksena on jatkaa kidutusta vuosisatoja eteenpäin.

Jotta pääsette asian ytimeen ja saatte tärkeimmät tiedot kaikesta tästä, voitte lukea Jane Burgemeisterin yhteenvedon sikainfluenssa/rokote oikeusjutusta klikkaamalla seuraavaa linkki: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=355&Itemid=56&lang=en

Jos ajattelette että tämä kaikki kuulostaa liian uskomattomalta ollakseen totta, joka on ymmärrettävää (mutta samalla, ei järjellinen tapa kohdata nämä väitteet) , sitten voitte alkaa käydä läpi todistusaineistoa.

Esimerkiksi, voitte lukea WHO:n kaksiosaisen muistion, joka on kirjoitettu 1972, siitä kuinka - kolmella askeleella - rokotteesta tehdään tappava ase. Ensin heikentämällä vastustuskykyä, sitten injektoimalla kehoon suuri määrä viirusta, josta heikennetty vastustuskyky ei voi selvitä. Ja kolmanneksi injektoimalla lisäaine, joka laukaisee valtavan tulehdusreaktion ja niin sanotun sytokiini myrskyn.

Tämä muistio löytyy näistä kahdesta linkistä:
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_1_searchable.pdf
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_2_Searchable.pdf
Voitte jatkaa katsomalla tätä sikainfluenssarokotteen patenttihakemusta, jonka Baxter lääkeyhtiö lähetti ennen kuin tämä “täysin tuntematon” sikainfluenssa virus “yhtäkkiä” ilmestyi Meksikossa. http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Baxter%20Vaccine%20Patent%20Application.pdf

Baxter on myös se sama yhtiö joka, Itävaltalaisessa laboratoriossa, kehitti “sikainfluenssa” viruksen, ja kuluvan vuoden Helmikuussa lähetti 72kg viruksella saastutettua, väärillä nimilapuilla merkittyä rokotemateriaalia laboratorioihin ympäri maailmaa levittääkseen virusta. Tämä todistusaineisto, ja paljon muuta, löytyy Burgemeisterin 134 sivuisesta asiakirjasta johon hän on koonnut tärkeimmät todisteet siitä että sikainfluenssa, rokote ja massarokotukset ovat osa tavattoman kompleksia suunnitelmaa, jolla pannaan täytäntöön kansanmurha.  Syytetteessä ovat (muiden lisäksi) Barack Obama (Presidentti, USA), David Nabarro (Influenssa Koordinaattori, YK), Margaret Chan (Pääjohtaja, WHO), Robert Parkinson (CEO, Baxter International), Daniel Vassella (CEO, Novartis International), Andrew Witty (CEO, GlaxoSmithKline), George W. Bush (Entinen Presidentti, USA), Bill Gates (Bill ja Melinda Gates Foundation), Kathleen Sibelius (Secretary of Department of Health and Human Services), Janet Napolitano (Secretary of Department of Homeland Security), David de Rothschild (Pankkiiri), David Rockefeller (Pankkiiri), George Soros (Pankkiiri) and Alois Stöger (Itävallan Terveysministeri). Tämä asiakirja löytyy: http://theflucase.com/downloads/Evidence_of_the_use_of_pandemic_flu_to_depopulate_USA.pdf

Lukemisen arvoisia ovat myös FBI:n kanssa nostetut syytteet. Syytteessä ovat (muiden lisäksi) WHO, YK, lääkeyhtiöt Baxter ja Novartis. Voit lukea tämän asiakirjan talla sivulla: http://theflucase.com/downloads/Criminal_Charges_FBI-US.pdf

Jos haluat lähestyä tätä kaikkea toisesta kulmasta, olen koonnut yhteen yli 75:n linkin listan, videoita, ääniraitoja, uutisartikkeleita ja tärkeitä asiakirjoja jotka käsittelevät tätä kaikkea. Kaikki tieto on siis, toisin sanoen, vain muutaman hiirenklikkauksen takana tietokoneellasi. Ja se löytyy tästä: http://www.wordmworld.net/bubble-words/the-information-war-mainstream-media-vs-truth
Tältä sivulta löydät, monien muiden lisäksi, seuraavan dokumentin sikainfluenssasta, rokotteesta, järjestäytyneen median propaganda kampanjasta ja massiivisesta peitetarinasta.  Tämä saattaa kuulostaa tutulta tänäkin päivänä, ja sitä se onkin, vaikkakin tämä tapahtui vuonna 1976, ja oli koeajo siihen, mitä myöhemmin on tuleva ja mitä on nyt tullut. http://www.youtube.com/watch?v=S_9I1L_P370

Voitte myös kuunnella uskomattoman vaikutusvaltaista, ja monille tuntematonta, ääni tallennetta Council on foreign relation:ilta, joka toimii lähellä Amerikan hallitusta. Siellä keskustellaan, kuinka valtamedia luo väärän kuvan rokotteiden vähyydestä kasvattaakseen kysyntää. Samaa on tehty myös Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Amerikassa ja muualla maailmassa. http://www.youtube.com/watch?v=FsKsgHbxuc0

Tai voitte kuunnella jotain todella niinkin epätavallista, kuin korruptoimattoman puolan terveysministerin, Ewa kopaczin, mielipiteen sikainfluenssa-rokotteesta. Missä olet Suomen sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä ja miksi olet niin hiljaa?  Te kutsutte itseänne Suomen kansan johtajiksi, mutta keneltä te otatte käskynne?

Missä olet suomen pääministeri Matti Vanhanen, tiedämme, että tiedät mitä on meneillään. Me tiedämme, että olet säälittävä Bildebergin sätkynukke.

Tässä on viesti teille kaikille ja teille muille, joita tämä koskee, tunnistatte kyllä itsenne, teidän päivänne ovat luetut, olette loppu, finito, farewell!

Ja te kaikki selkärangattomat poliitikot, välittämättä siitä mihin puolueeseen kuulutte, te olette menossa alaspäin. Kenelläkään teistä ei ole ollut rohkeutta nousta ja kertoa totuutta suomen kansalle, ja sen vuoksi teidän tarunne on lopussa. On tullut aika, kun suomen kansa huomaa, ettette ole muuta kuin tyhmiä, raukkoja, tolkuttomia pellejä, jotka saavat kicksejä kontrolloimalla toisia ihmisiä.

Takaisin teihin toimittajiin Voitte myös lukea artikkelin Joseph Moshista, microbiologisti  mossadissa, joka epätoivoisesti yritti kertoa totuuden, soittamalla radio-ohjelmaan, että  Baxterin laboratoriossa Ukrainassa oltiin luomassa virusta, jota tullaan käyttämään biologisena aseena. Pian sen jälkeen Amerikan turvajoukot pidättivät hänet ja sanoivat hänen olevan terroristi ja uhanneen pommittaa valkoista taloa. Tämän jälkeen hänestä ole kuultu mitään. Voitte lukea siitä täältä http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood

Ja muistuttaakseni tapahtumista, jotka ovat parhaillaan meneillään Ukrainassa, ja jotka Suomen media on jättänyt melkein kokonaan huomioimatta. Tähän liittyvä Moshe-juttu pitäisi olla erityisen mielenkiintoinen.  http://www.infowars.com/reported-cases-of-mystery-flu-in-ukraine-double-in-two-days/

Jane Burgemeisterin  omat nettisivut löytyvät täältä: www.thefluecase.com

Ja ymmärtääksenne, mikä yhteys on tällä ja nykyisellä pankkikriisillä, kuten myös ymmärtääksenne, kuka todellinen Barack Obama on(joka on mitä vaarallisin susi lampaan vaatteissa ja mitä taidokkain huijari), voitte katsoa  filmin “Fall of the Republic” http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Ymmärtääksenne miten pankki toiminta on mukana talouskriisissä, silloin on hyvä aloittaa tästä artikkelista, miten investointi pankki Goldman Sachs, joka on samojen ihmisten alaisuudessa, jotka kontrolloivat valkoita taloa, WHO:ta, YK-ta, EU-ta, uutistoimistoja (kuten Reutersia ja Associated Press), pankkeja (kuten JP Morgan ja Rothschild Bank), Amerikan keskuspankkia Federal reserve, Lääkeyhtiöitä (Baxter, Novartis) ja  monia muita maailman vaikutusvaltaisimpia instituutioita, lähtien politiikasta, bisneksestä, lääketoiminnasta, valtamediasta, pankkitoiminnasta, viihdetoiminnasta jne., tiesivät etukäteen talouden romahduksesta. http://www.mcclatchydc.com/227/story/77791.html

Jos sinulla on  vaikeuksia nähdä kokonaisuutta tilanteesta, miten tämä vastuussa oleva rikollis-järjestö, jota kutsutaan the illuminati, toimii, voit lukea David Icken artikkelin “flu is not the biggest danger, it`s the vaccine!”  http://www.davidicke.com/content/view/25191

Tietenkin kaikki tämä voi vaikuttaa hämmentävältä ja ymmärrän sen. Nämä valheet, joita meille on syötetty, ovat niin suunnattomia ja ovat jatkuneet jo niin pitkään ja ovat niin monimutkaisia ja taidokkaasti peiteltyjä, että kuka tahansa voi eksyä. Mutta me emme voi antaa itsemme eksyä. Olemme olleet eksyksissä jo liian kauan.

Nyt on aika, Suomen kansan saada tietää siitä valtastruktuurista, joka on näiden hirmutekojen takana, joille päivittäin altistumme ja joka on hallinnut ihmiskuntaa jo kauan, kauemmin kuin useimmat osaisivat kuvitella olevan mahdollista.

Mutta se on mahdollista. Tulemme aina muistamaan, kuinka uskomattoman kyynisiä nämä ihmiset ovat, miten kunniattomia he ovat elämää kohtaan ja kuinka , kierolla tavalla, nerokkaita he ovat. Nyt on teidän tehtävänne, kaikki Suomen toimittajat, alkaa kertoa kaikesta tästä. Välittömästi. Me emme siedä enää päivääkään propagandaa tai hiljaisuutta, Valintanne on teidän.

Jos haluat lisää informaatiota , jos haluat muutamia osia palapelista, jos haluat alkaa tutkia, ketkä ovat todellisia johtajia maailmassa, jos haluat olla totuuden välittäjänä suomen kansalle, luulen että voit  kaivaa syvemmälle näiden avainsanojen ja linkkien avustuksella, joita olen tähän kerännyt.

Totuus on tullut julki. Oletko sinä hiljaa?

Pahuus haluaa pitää tämän tiedon meiltä salassa.
Rakkaus vaatii sen vapauttamista.

Suora linkki: http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirje-toimittajille
Suomentanut: Ruby & Elmo

TIETOA JOTA HE HALUAVAT MEILTA SALATA

(Lopussa linkkejä Suomalaisille sivuille)

1. History of World Banking
For example: http://www.fourwinds10.com/resources/uploads/pdf/the_brief.pdf

2. The Rothschilds
For example: http://www.youtube.com/watch?v=8F4IGwuKdUQ

3. The Rothschilds and World Central Banks
For example: http://www.youtube.com/watch?v=uG4y1xg0kSQ&feature=related

4. The Rockefellers
For example: http://www.youtube.com/watch?v=PJSVkKvV9c4&feature=video_response
For example: http://www.youtube.com/watch?v=rUNoFodlIOY

5. Rothschild, Rockefeller, Federal Reserve
For example: http://www.land.netonecom.net/tlp/ref/federal_reserve.shtml

6. Goldman Sachs
For example: http://www.youtube.com/watch?v=ZCWN4M5RkQI

7. Goldman Sachs, Federal Reserve, Timothy Geithner, Lawrence Summers
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=12953

8. Federal Reserve, Alan Greenspan, above the law
For example: http://www.youtube.com/watch?v=ol3mEe8TH7w

9. Zbigniew Brezinski, “The Grand Chessboard”
For example: http://sandiego.indymedia.org/media/2006/10/119973.pdf

10. Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission
For example: http://www.youtube.com/watch?v=KKq_rpFPidw

11. Zbigniew Brezinski, Barack Obama, Trilateral Comission, George Soros
For example: http://www.davidicke.com/content/view/18281

12. House of Windsor, Battenberg, Queen Elizabeth, Nazi Roots
For example: http://members.tripod.com/~american_almanac/naziroot.htm
13. Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Zbigniew Brzezinski, The Bilderberg Group
For example: http://bilderbergbook.com/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=2
14. Cecil Rhodes, Africa, Round Table, Rothschild
For example: http://www.youtube.com/watch?v=9iRHbBiHuuA

15. Rothschild, Cecil Rhodes, Rockefeller, Federal Reserve, Council on Foreign Relations
For example: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Council_Foreign_Relations.htm

16. Rothschild, Rockefeller, Round Table
For example: http://www.terrorism-illuminati.com/round-table

17. Bush, Hitler, Nazi
For example: http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

18. Bush, Hitler, Nazi connection, Skull and Bones
For example: http://www.youtube.com/watch?v=1D6fxyOtVeI

19. Bill Gates, Ted Turner, Rockefeller, Al Gore, Warren Buffet, George Soros
For example: http://www.oldthinkernews.com/Articles/oldthinker%20news/elites_launch_global_impact.htm

20. George Soros
For example: http://www.larouchepub.com/other/2001/2832_soros.html

21. George Soros, Sverige, valutakris, 1992
For example: http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9806/12/soros.html

22. George Soros, Carl Bildt, Bilderberg group
For example: http://www.truefacts.co.uk/articles/bilder99.html

23. Carl Bildt, Bilderberg, Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission
For example: http://www.eaec.org/svenska/carl_Bildt_vargen_i_f%C3%A5rhuset.htm

24. Bilderberg, Aten, Maj 2009, Carl Bildt, Jan Björklund, Timothy Geithner, Rockefeller
For example: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg-agenda-avslojad.html

25. Bilderberg, Ottawa 2006, Carl Bildt, Wallenberg, Fredrik Reinfeldt
For example: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_3787597.svd

26. Bilderberg, G20, Timothy Geithner, Ben Bernanke, Anders Borg
For example: http://www.corbettreport.com/cache/g20docs.pdf
27. Bilderberg, Aten, Maj 2009, Carl Bildt, Jan Björklund, Jacob Wallenberg, Paul Wolfowitz, Queen Beatrix, Henry Kissinger, David Rockefeller, Lawrence Summers, Daniel Vasella
For example: http://www.infowars.com/bilderberg-2009-attendee-list/

28. Daniel Vasella, Novartis, Swine Flu, Vaccine
For example: http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/19/novartis-recalls-h1n1-vaccine-two-months-before-h1n1-outbreak-in-mexico/

29. Swine Flu, Vaccine, Daniel Vasella, Novartis, George Soros, Barack Obama, George Bush, Rockefeller, Rothschild, Bioterrorism Evidence, Criminal Charges
For example: http://theflucase.com/downloads/Evidence_of_the_use_of_pandemic_flu_to_depopulate_USA.pdf

30. Queen Elizabeth, Queen Beatrix, Rothschild, Rockefeller, Bush, Barack Obama, Clinton, Illuminati, New World Order
For example: http://www.wordmworld.net/bubble-words/benjamin-fulford

31. Rothschild, Rockefeller, Illuminati, The Jesuit Order, The Vatican, The Pope, New World Order
For example: http://www.youtube.com/watch?v=tLzRlLS4V-w

32. New World Order, George Bush
For example: http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo

33. New World Order, Barack Obama
For example: http://www.youtube.com/watch?v=iotc10SGzxY

34. New World Order, Henry Kissinger
For example: http://www.youtube.com/watch?v=KD3BqK-9ZiU

35. New World Order, Gordon Brown
For example: http://www.youtube.com/watch?v=dbFcaQpqqt4

36. Henry Kissinger, Bill Clinton, George Bush, Tony Blair, Gordon Brown, Al Gore, New World Order, Bilderberg Group, Trilateral Comission, Club of Rome
For example: http://www.truthandliberty.com/New_World_Order.html

37. Al Gore, Global Warming, 31000 scientists
For example: http://www.newsmax.com/newsfront/al_gore_global_warming/2008/05/19/97307.html

38. Al Gore, Global Warming, Barack Obama, Timothy Geithner, Lawrence Summers, Goldman Sachs, New World Order, Copenhagen
For example: http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

39. John F. Kennedy, secret societies, assasination
For example: http://www.youtube.com/watch?v=FnkdfFAqsHA

40. Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission, Council on Foreign Relations, War on Terror, World War 1, World War 2, World War 3
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15686

41. Trilateral Comission, Rockefeller, Carl Bildt, Urban Ahlin, Erik Belfrage, SEB
For example: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Trilateral_Members.htm

42. Göran Persson, Leif Pagrotsky, familjen Wallenberg, Investor, Bilderberg
For example: http://www.dn.se/nyheter/de-rikas-hemliga-motesplats-1.596647

43. Bilderberg, Henry Kissinger, Queen Beatrix, Carl Bildt
For example: http://www.bilderberg.org/2000pics.htm

44. Zbigniew Brzezinski, Council on Foreign Relations, Al-Qaeda
For example: http://www.takeoverworld.info/brzezinski_note.html

45. Al-Qaeda, Osama bin Laden, Tim Osman, CIA
For example: http://www.youtube.com/watch?v=c-v34Lf0g6U

46. Osama bin Laden, Tim Osman, Zbigniew Brzezinski
For example: http://www.youtube.com/watch?v=OJTv2nFjMBk

47. Al Qaeda, 9/11, inside job
For example: http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM

48. Osama Bin Laden dead, Benazir Bhutto, assasination
For example: http://www.youtube.com/watch?v=f1uLdmct8_E

49. Osama Bin Laden, audio tapes, fabricated intelligence
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=3009

50. Barack Obama, Zbigniew Brzezinski, New World Order, Goldman Sachs, George Soros, Trilateral Comission, Bilderberg, Bush, Skull and Bones, Al Gore, Rockefeller, Rothschild
For example: http://www.scribd.com/doc/13607099/Webster-Griffin-Tarpley-Barack-H-Obama-the-Unauthorized-Biography

51. Rockefeller, Rothschild, World War 1, World War 2, EU, UN, Bilderberg Group, EU, UN, New World Order
For example: http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho&feature=player_embedded

52. Rothschild, Vatican, Roman Empire, New World Order, EU
For example: http://www.youtube.com/watch?v=J6xUuxHGYXM

53. New World Order, Council on Foreign Relations, Committee of 300, Queen Elizabeth, Queen Beatrix, Prescott Bush, Henry Kissinger, David Rockefeller, Al Gore, Club of Rome
For example: http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/club-of-rome.html

54. Global Warming Scam, Population Reduction, Al Gore, UN, Rockefeller, Club of Rome
For example: http://www.youtube.com/watch?v=N4aD3_tJNsc&feature=player_embedded

55. Club of Rome, Vice President Anders Wijkman
For example: http://www.illuminati-news.com/club-of-rome-members.htm

56. Global Warming Scam, Illuminati, Club of Rome
For example: http://deadmanmusings.blogspot.com/2009/12/climate-fraud-illuminati-agenda-and.html

57. New World Order, Timeline, World War 1, World War 2, World War 3
For example: http://www.threeworldwars.com/nwo-timeline1.htm

Suomalaisia linkkeja

 

http://nwo.11syyskuu.net/

 

http://www.infosota.fi/

 

http://www.rokotusinfo.fi/

 

http://sikainfluenssa.biz/

 

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

 

http://talousdemokratia.blogspot.com/

 

http://ilmastohuijaus.blogspot.com/

 

http://911.olotila.net/uutiset/

Läs mer:

Sanningen Är Ute! - Affischer för (R)evolution

VaccinationsNyheterna

Att förstå The Illuminati - Del 1

Informationskriget om svininfluensan - Massmedia vs Sanningen

 

Gå tillbaka: Word M World

Tässä tänään saamani kirje. Julkaisen sen, sillä onhan tuossa ajatuksille ruokaa. Sivut myös englanniksi, ruotsiksi, puolaksi, hollanniksi ja muutamalla muulla kielellä.       

LISÄYS: lisään tämän tänne nyt, vaikka en ensin sitä halunnut tehdä. En halunnut luoda ennakkoasenteita ja -ajatuksia kirjeen lukijoille.

Uskon, että tämä kiertokirje on useamman kuin yhden nuoren yhteistyötä.

HUOLI sai minut julkaisemaan tämän. Tällaisena nuoret kokevat maailman, jollaisen me, aikuiset, jotka olemme heistä ja heille vastuussa, olemme luoneet. Tällainen on nuorten maailma, jotka opettelevat itse niitä asioita, joita me emme heidän mielestään heille kerro tai tiedä itsekään.   

Tämä on vihakirje. Ettekö te huolestu nuortenne maailmasta? Vastuu on MEIDÄN aikuisten. Meitä pyydetään toimimaan ja suojelemaan heitä.                                                                                                       

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (68 kommenttia)

foliohattu (nimimerkki)

Kun toiset yrittävät päästä vanhoistakin sikapiikkitilauksista eroon, Suomi tilaa lisää.

STM: Suomi ostaa myös prepandeemista influenssa A(H1N1) -rokotetta koko väestölle

( "http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/lehdisto/hellink/tiedote.jsp?direct=true&selected=kaikki&industry=&oid=20091201/12597663314250" )

Germany and Spain seek to cut H1N1 vaccine orders

( "http://af.reuters.com/article/reunionNews/idAFLDE5BG11A20091217?rpc=401&feedType=RSS&feedName=reunionNews&rpc=401&pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true" )

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Rauhotu Riikka,
ei mikään ole muuttunut yhdessä yössä
eikä muutu

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kolumni Taloussanomissa
" Kansan raivo ja politiikan paluu
Viime vuosien talousbuumin aikana suuret pankit ja rahoitusyhtiöt näyttivät pyörittävän politiikkoja ja hallituksia aivan miten ne halusivat eikä vain Amerikassa vaan myös Euroopassa. Siitä syntyi kuva, että nykyisessä maailmassa rahan voimalle ei kukaan voi mitään vaan talous määrää mihin maailma menee.

Twitter  Markku Saksa, Washington D.C.
16.12.2009 07:29

43
Politiikan maailma julistettiin pian kuolleeksi, kun bisnesvetoinen maailma alkoi nousta 1980-luvulla. Mutta nyt ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuosikymmeneen näyttää siltä, että politiikka saattaa palata ja siirtää merkittävästi valtaa pois rahapiirien käsistä.

Syynä on rahateollisuuden epäonnistuminen, joka aiheutti miljoonien ihmisten työttömyyden, kotien menetykset, palkkojen laskun ja yleisen ahdingon.

Kansan raivo pelottaa politiikkoja presidentti Barack Obamaa myöten. Poliitikot yrittävät saada jotakin todellista aikaan tyynnytelläkseen keskiluokkaa. Tällä kertaa suuren kansan kiukku ja pettymys eivät mene yhtä helposti ohitse kuin jonkun poliittisen skandaalin aiheuttama ärtymys.

Miljoonat amerikkalaiset joutuvat maksamaan asuntovelkojaan vielä vuosikausia ja jotkut koko loppuelämänsä. Melkein joka toisen amerikkalaisen asunnonomistajan asuntovelka on suurempi kuin heidän asuntonsa arvo ja joillakin on isot asuntovelat, mutta ei enää asuntoa ollenkaan. Monen ihmisen elämä on pilalla lopullisesti. Kaikki tuntevat jonkun, jolle on käynyt huonosti.

Amerikkalainen suuri yleisö näkee taloudellisen ahdingon syyksi sen, että rahateollisuus epäonnistui hurjien riskien otossa ja maksatti tappiot kansalaisilla. Maailma pelastui elvytyksen ansiosta täpärästi talouskatastrofilta, joka uhkasi jäädyttää maailmantalouden vuosiksi eteenpäin. Nälkä olisi voinut yltää Suomeen saakka.

Wall Street pani
sahajauhoa makkaraan

Poliitikot molemmilla puolilla Atlanttia ovat säätämässä lakeja, joilla ylisuurille optioille, bonuksille ja palkoille pannaan rajat. Jopa Suomi on mukana, vaikka Suomessa rahanpyörittäjien palkkiot eivät olleet likimainkaan sellaisia kuin Wall Streetin kasinossa. Siellä pelipöydän hoitajien palkat saattoivat olla satoja kertoja suurempia kuin keskivertotyöntekijän.

Poliitikot haluavat palauttaa pankkitoiminnan ja rahoituksen harmaaksi ja arkipäiväiseksi työksi, jossa pankit eivät ota enää ylimääräisiä kasinoriskejä nopeiden helppojen voittojen toivossa.

Presidentti Barack Obama ja hänen hallituksensa ajoivat läpi viime perjantaina edustajainhuoneessa valtavan säätelylakien paketin. Pankit, sijoitusrahastot ja luokituslaitokset kuten Moodys ja Standard & Poor's saatetaan paremman valvonnan alle.

Luokittajat ryvettyivät pahasti, kun ne antoivat kelvottomista asuntolainoista niputetuille arvopapereille huippuarviot. Niiden turvin rahateollisuus myi arvottomia papereita maailmalle.

Wall Street ylpeili rahoitusteollisuuden "innovatiivisuudella", jota edusti sekin oivallus, että huonot asuntolainat häviävät suureen määrään kunnollisia arvopapereita samalla tavalla kuin pieni määrä sahajauhoa makkarassa. Ahneus voitti ennen pitkää niin, että lopulta makkaran kuoreen lyötiin AAA-leima, mutta sisään pantiin vain sahajauhoa.

Paras demokratia
mitä rahalla saa

Ennen kuin uusi säätelylaki tulee voimaan, senaatin pitää vielä hyväksyä se. Edessä on pitkä poliittinen taistelu. Rahoitusteollisuus on tapellut lakipakettia vastaan jo kuukausimääriä ja yrittänyt heikentää sitä, ja se on siinä osittain onnistunutkin.

Ei turhaan sanota, että Amerikassa on paras demokratia mitä rahalla saa, sillä rahoitusteollisuus oli lobannut kongressin jäseniä 350 miljoonalla dollarilla vuoden alusta elokuun loppuun mennessä.

Loppusumma noussee 500 miljoonan tienoille. Se tekee jokaista kongressiedustajaa ja senaattoria kohti melkein miljoona dollaria.

Siis hyvin on syöty, juotu ja ehkä naitukin.

Pankit maksoivat niin nopeasti takaisin kymmenien miljardien elvytysrahat valtiolle, että on kysytty, olivatko ne oikeasti vaikeuksissa vai yrittivätkö ne vain vedättää laman varjolla rahaa itselleen. Pankeille tuli kiire puhdistaa taseensa elvytysrahoista, kun niille selvisi, että hallitus aikoi puuttua niiden päätöksentekoon vahtiakseen omia rahojaan.

Nyt kaikki suuret pankit ovat sujut hallituksen kanssa, mutta ne eivät vieläkään suostu olemaan vanhanaikaisia pankkeja, jotka lainaisivat rahaa tavallisille kansalaisille, pienelle ja keskisuurelle teollisuudelle. Pankit itkevät viime vuosien innovatiivisen sijoitustoiminnan perään.

36 miljoonaa saa
ruokakuponkeja

Asuntojen pakkohuutokaupat lisääntyvät edelleen, vaikka paikoitellen alueellista ja asuntokohtaista hinnannousua on tapahtunut. Ruokakuponkeja jaetaan nyt enemmän kuin koskaan suuren 1930-laman jälkeen. Se ei ole enää paperilappu vaan muovinen kortti, joka vedetään kaupan lukijan läpi ennen pankkikorttia.

Kortin sujauttajia on jo 36 miljoonaa. Joka kahdeksas amerikkalainen aikuinen ja joka neljäs lapsi saa "ravintoapua" kuten sitä Bushin aikana ruvettiin kutsumaan.

Wall Streetille töihin pääsy oli nuorten ihmisten unelma laman alkuun saakka. Aiemmin himoitun ja kalliin MBA-tutkinnon arvo on romahtanut. Financial Timesin kolumnisti Lucy Kellaway kuvaili vuoden vaihteen Economist-lehdessä MBA-tutkinnon suorittaneita turhiksi bullshitin puhujiksi, joita on kymmeniä tuhansia työttöminä. Buumivuosina heidät revittiin töihin suoraan yliopistoista.

Suuren yleisön suuttumuksesta kertoo New York Timesin tosissaan tehty muotijuttu, jossa neuvottiin nuoria miehiä pukeutumaan tyylikkäästi ilman, että kukaan luulee heitä pankinjohtajiksi.

Merkki ahdingon jatkumisesta on myös se, että chicagolainen tavaratalojoulupukki kertoi tiistaina Wall Street Journalin etusivulla, että amerikkalaiset lapset toivovat nyt pukilta kenkiä, sukkia – ja isille työpaikan!"

Näin Taloussanomat

Mara (nimimerkki)

>Nykyajan suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään
Kannattaisiko kuiten ottaa ne rauhoittavat vaikka salaliitto ne tarjoaakin. Ilmeisesti 1. ja 2. maailmansota olivan lastenleikkiä flunssapiikin rinnalla.
Sinun ei ole pakko ottaa tuota piikkiä.

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Markku Saksan kirjoitukset ovat aika loistavia.
Ainoa syy vierailla taloussanomissa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Sami, eihän tämä yhdessä yössä ole tapahtunut. Kyllä sitä on hommailtu pitkään.

Mutta kuten sanoin, sain itse tuon kirjeen. En ole alkuperä vaan välikäsi. Support your local dealer ;)

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Sitten kysymys, mihin haluat suuntaa muuttaa?

klerk (nimimerkki)

Ei jumankauta, tää oli hyvä. Veikkaan et tästä kirjoituksesta Riikka et ylitä edes itseäsi. Jäiks mainitsematta vapaamuurarit, temppeliritarit ja odd fellowsit? Taalan setelissä on muuten se kaiken näkevä silmä. Kavahtakaa!!!

repe (nimimerkki)

Hyvä Riikka. Nähdään keskitysleirillä, jollaisen varmaan Suomen päättäjätkin ovat jo pukanneet tai sitten meidät rahdataan Saksaan tai sitten tapetaan heti tai silloin tällöin tai saatamme päästä yhteiseen joukkohautaan. Sillä tätä vastareaktiota vastaanhan ne keskitysleirit ja joukkohaudat USA:ssa ja Euroopassa on rakennettu.

foliohattu (nimimerkki)

Oppitunti lääketehtaiden moraalista:

Homeless people die after bird flu vaccine trial in Poland

Three Polish doctors and six nurses are facing criminal prosecution after a number of homeless people died following medical trials for a vaccine to the H5N1 bird-flu virus.

("http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/2235676/Homeless-people-die-after-bird-flu-vaccine-trial-in-Poland.html")

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

klerk, #8,
satuitko huomaamaan tämän itse bloggauksen lopussa: "Gå tillbaka: Word M World

Tässä tänään saamani kirje. Julkaisen sen, sillä onhan tuossa ajatuksille ruokaa. Sivut myös englanniksi, ruotsiksi, puolaksi, hollanniksi ja muutamalla muulla kielellä."?

Eikä tässä mitään uutta ole. Se on tapahtunut ennenkin. Kiinassa, NL:ssa, Saksassa, Itävallassa, Puolassa...

mittakaava globalisoitumisen myötä on vain nyt suurempi.

Vai uskotko sinäkin, että juutalaiset rakensivat Auschwitzin ja muut leirit sodan JÄLKEEN propagandatarkoituksissa?

foliohattu (nimimerkki)

Ottamatta kantaa nykyisiin keskitysleireihin tai sellaisten rakentamisiin, kannattaa muistaa, että kyllä tässäkin maassa on sellaisia ollut viimeisen sadan vuoden aikana, eikä niissä pelkästään ryssiä pidetty.

Seppo Hildén

Lukasin koko pitkän kirjeen.

Neuvoni on sen tekijöille, että tiivistäkää pirusti ja tyylilaji toiseksi.

Joku voisi sitten alkaa ajattelemaankin.

Sakari Behm

Hyssyttely hys, hys on aina ollut tärkeämpi, kuin mitä on todellisuus. Todellisessa elämässä sanoja hiljennetään joko eristämällä tai muuten mustamaalaamalla.

Sakari

Entinen toimittaja (nimimerkki)

SUOMEN MEDIAKARTELLI

Tuon ylläolevan kirjeen esittämistä asioista voi ottaa palan kerrallaan suurennuslasin alle. Pala, jonka nyt nostan tarkasteltavaksi on media. Onko koskaan ennen nähty Suomen mediassa näin suurta yksimielisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista kuin viime aikoina? Kuin yhdestä suusta media on samoin “uutisin” lietsonut kuolemanpelkoa ja rokotusten autuaallisuutta. Selitys sille tietysti on yksinkertainen: se todella tulee yhdestä suusta - koneiston suusta.

Samalla yksimielisyydellä on vaiettu myös rokotuksen aiheuttamista haitoista, vammautumisista ja kuolemista. Mitään ylhäältä syötettyä ei ole kyseenalaistettu! Korkeintaan pari varovaista kysymystä taloudellisista kytkennöistä on uskallettu esittää, sitten ovat alkaneet housunpuntit tutista. Kaikki, mitä tiettyjen mahtitahojen (lääketeollisuus, THL, Sosiaali- ja terveysministeriö, WHO) koneisto on medialle tuputtanut, on sellaisenaan tarjottu kansalle. Joko media on yksiselitteisesti koneiston asialla tai sitten se ei uskalla pureskella ennen nielemistä.

Edes niin tärkeä asia kuin Sosiaali-ja terveysministeriön lakiehdotus, jossa haluttiin saada lapset lääketieteellisten tutkimusten koekaniineiksi ilman, että vanhemmille kerrotaan asiasta, ei saanut mediaa kohahtamaan. (Tästä on kirjoittanut myös Mirjaleena Isoaho blogissaan.) Tätä tärkeämpiä asioita ovat olleet esimerkiksi lautakasat ja poliitikkojen lentoliput ja kalusteet. Siis lasten ihmisoikeuksia ja terveyttä tärkeämpiä. Onko tässä kenenkään mielestä mitään irvokasta?

Kyseessä on luja mediakartelli, joka demokraattisessa maassa on uskomaton ilmiö. Sille on kaksi vaihtoehtoa. Media on joko vaiennettu ylhäältä käsin tai se on lyönyt yhtäpitävän linjan lukkoon omissa piireissään. Kuinka moni toimittaja haluaisi jo avata sanaisen arkkunsa? Kuinka monella on suuria epäilyksiä esimerkiksi lääketeollisuuden ja WHO:n motiiveista? Mitä jos ryhtyisittekin samanaikaisesti, samana päivänä, kyseenalaistamaan asioita kirjoituksissanne? Muodostaisittekin kriittisen kartellin? Kun kaikki olisivat samalla asialla, ei ketään voisi potkia pois.

Jos toimittajat eivät ala reagoida tähän, mistä jo ympäri maailmaa - kiitos tiedostavien
yksilöiden - kohistaan yhä laajemmalti, on kyse joko todellisesta ammattitaidottomuudesta, eli kyvyttömyydestä tarkastella asioita kriittisesti eri näkökulmista, tai sitten lammasmaisesta alistumista kyseenalaisen koneiston valtaan, mikä on halveksittavaa. Toimittaja hyvä, oletko pelkkä kiltti apinoija ja juoksupoika/-tyttö, vai ajatteletko omilla aivoillasi?

Post Scriptum: Suosittelen itsekin ylläolevan kirjeen huomattavaa tiivistämistä ja stilisoimista.

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Ja vitun väliä propagandasta, ehkä kuolittuna tulisi jotain sanoa,mutta kapitalismissa on yksilön vapaus.
Osta niin sielusi puhdistuu.
ihan sama.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Babet, kirje EI ole minun laatimani.

Minä vain julkaisin sen. En siis mielestäni voinut puuttua sisältöön ja sen muotoon, vaikka halusta olisinkin sitä tiivistänyt ja editoinut.

klerk (nimimerkki)

Riikka

En ole huolissani mielenterveydestäsi. Ei se minulle kuulu. Se on yhteiskunnan ja sinun asia. Mutta oletko tullut ajatelleeksi, että voit saada seuralaisia? Hiukan niin kuin forrest gump elokuvassa hölkkääjiä.

Jotkut voivat samaistua harhoihisi. Onko se mielestäsi reilua?

Jahas (nimimerkki)

Hauskaa! Fantastista! Klerk on jälleen seurassamme!

Jahas (nimimerkki)

Tämä linkki Facebookin vaaroista sopii tänne kuin nakutettuna. Löysin Mirjaleenan blogista.

http://www.youtube.com/watch?v=hDJ5XBseUHE

Jahas (nimimerkki)

Sori, sekoilin, tuli väärä linkki. Sehän on jo täällä. No tämä se on

http://www.youtube.com/watch?v=OuhqUvvDLIQ

klerk (nimimerkki)

Jahas kommentoi:
18.12.2009 15.18

Hauskaa! Fantastista! Klerk on jälleen seurassamme!

Seurassanne on aina yhtä hauska olla.

Jahas kommentoi:
18.12.2009 15.27

Sori, sekoilin

Ylläri.

sink (nimimerkki)

Eksyin tuolta Antin sivuilta

Pienen lapsen äitinä tämä maa kyllä tuntuu ihan hullulta. Melkein jo naurattaa tämä koko soppa, oikeasti että joku vielä uskoo että vain hyvää tarkoitetaan kun rokotetaan pahaa flunssaa vastaan.

Ihan kun olisi jossain puolustusasemissa sodassa kun neuvola, media ja osa läheisistä painaa päälle jos lasta ei rokota.
Varmaan jos ei olisi tuota pientä en edes olisi kiinnittänyt niin huomiota näihin rokotejuttuihin kun olan kohautuksella.

Onneksi sentään muissa maissa uskalletaan kirjoittaa kriittisestikin.

Ja iso kiitos Riikka että jaksat seurata ja kirjoittaa :)

repe (nimimerkki)

Auschwitziin on rakennettu kaasukammioiden tapaisia neuvostolaisten toimesta saksalaisvangeilla. Kenraali Schörner oli rakentamassa kaasukammiota venäläisten sotavankina Buchenwaldiin. Juutalaiset johtajat sensijaan rakennuttivat Dachaun ns kaasukammiot ja kremat sodan jälkeen saksalaisvangeilla, jotka ovat kertoneet rakentamisista. Esim. Erich Kern on julkaissut kertomukset kirjassa Meineid gegen Deutschland. Keskitysleirit olivat työ- ja vankileirejä, joissa kuoltiin ruoan puutteeseen ja tauteihin ja lähinnä sodan loppuvaiheessa, kun ruokaa ei pystynyt pommmitusten vuoksi toimittamaan leireille. Ilmeisesti Valko-Venäjälle siirrettyä juutalasiväestöä on myös kuollut puutteeseen.

Oleellista on se, että paljon enemmän murhattiin saksalaisia sodan jälkeen sekä idän että lännen voittajien toimesta ja koko sota aloitettiin USA:n määräyksellä. Siis nykyinen valtaklikki eli NWO on jo aikaisemmin syyllistynyt mielettömiin joukkomurhiin täysin kyynisesti myös silloin, kuten sitten ympäri maailmaa Vietnamissa, Kamputseassa, Indonesiassa, Kongossa ym. ym.

Sipi (nimimerkki)

Lääkäri Antti Heikkilä blogissaan sanoo, että Riikka on ARJEN SANKARI, niin onkin, ja jokainen voi olla sitä...

klerk (nimimerkki)

sink kommentoi:
18.12.2009 15.51

"Eksyin tuolta Antin sivuilta

Pienen lapsen äitinä tämä maa kyllä tuntuu ihan hullulta. Melkein jo naurattaa tämä koko soppa, oikeasti että joku vielä uskoo että vain hyvää tarkoitetaan kun rokotetaan pahaa flunssaa vastaan."

Ei sitä rokotetta ole pakko sille mukulalle antaa. Mutta seuraukset kannat sinä.

Säästyypähän taas yhteiskunnan varoja.

topi (nimimerkki)

Mutta lääkeyhtiö on vapautettu kaikesta vastuusta rokotteen suhteen.

sink (nimimerkki)

juu vastuu kannetaan joka tapauksessa kunnes tuo on täysikäinen

Jahas (nimimerkki)

Käykää ihmeessä myös Antti Heikkilän sivuilla!

www.anttiheikkila.com

klerk (nimimerkki)

Jahas kommentoi:
18.12.2009 17.10

!Käykää ihmeessä myös Antti Heikkilän sivuilla!"

A Heikkilän sivuilla kannattaa käydä, jos on ranne poikki (heikkilä on ortopedi) ja haluaa ylihinnoiteltuun sairaalaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuomarin tulee ilmottaa kytköksistään, jos hän kuuluu Vapaamuurareihin tai muihin vastaaviin järjestöihin:

http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=...

Kiitän kovasti kehuvista sanoista! Mutta en minä yksin niitä ansaitse. Ilman apua en olisi näin pitkällä.

Heinävedellä on todettu pandemian aikana 2 (siis kaksi) vakavampaa tapausta sikainfluenssaa. Väestöä on rippusen alle 4000 henkeä. Prosenteissa se on 0,01% tai jotain sinnepäin.

Ei ihan pandemiaa mielestäni.

Tänään kuulin seuraavan kertomuksen Terveyskeskuksessa vastaanottoa odottaneelta:
Hoitohenkilökunta kaupitteli vimmatusti rokotetta lääkärin vastaanottoa odottaneille. Yleisö ei kiinnostunut.
Eräs mummo epäröi, sanoikin ettei halua, mutta rivakka hoitaja talutti hänet pois lausuen - Minä voin äkkiä piikittää teidät tuossa viereisessä huoneessa.
Kertoja ei pitänyt tätä asiallisena käytöksenä hoitohenkilökunnalta. Vapaaehtoisuus jäi sivuun.

klerk (nimimerkki)

Riikka Söyring kommentoi:
18.12.2009 17.13

"Kiitän kovasti kehuvista sanoista! Mutta en minä yksin niitä ansaitse. Ilman apua en olisi näin pitkällä."

Oilisiko oikea termi: "kaukana"?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Ei ne varat klerk säästy sillä, että joku jättää ottamatta. Alussa tilattiin 6 miljoonaa rokotetta a 35€. Ketä sen sitten maksaa pitäisi olla "kirjurinkin" tiedossa.
Se on jo hyvä syy jättää ottamatta.

nemo (nimimerkki)

paljon hyviä aihetta sivuavia artikkeleita täällä: http://talousdemokratia.blogspot.com/

Jari-Petri, Suomi tilaa lisää. STM:n tiedote 2.12 2009.

klerk (nimimerkki)

Jari-Petri Heino kommentoi:
18.12.2009 17.43

"Ei ne varat klerk säästy sillä, että joku jättää ottamatta. Alussa tilattiin 6 miljoonaa rokotetta a 35€. Ketä sen sitten maksaa pitäisi olla ”kirjurinkin” tiedossa.
Se on jo hyvä syy jättää ottamatta."

Siis rokotetta ei ole pakko ottaa. Jos luulet että saat sen mukana jonkin mikrosirun tai muun tämän foliohattuporukan huuhaa jutun niin pass.

Joka tapauksessa ylimääräiset rokotteet menevät vanhoiksi ja sillä sipuli.

Ja kyllä: lääketehtaat tekevät tällä tulosta. Mutta jokainen, joka EI halua tehdä tulosta, niin voi palauttaa palkkansa työnantajalleen kuukuden lopussa. No palautatteko?

OMG (nimimerkki)

Hei kaikki, nyt tuo klerk levittää täällä tietoa että rokotteessa saa jonkun mikrosirun vereensä. :-D
Voi sua klerk parka, ei tässä nyt siitä oo kysymys.
Kuka kertois sille?

LSN (nimimerkki)

Ei klerkillä taida olla kaikki kotona.

foliohattu (nimimerkki)

Hei,
klerkistä tulee pian blogikiusattu. Älkää viitsikö. Voima tarvitsee vastavoiman, ei se muuten ole olemassa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Hitachi valmistaa hiusta ohuempia mikrosiruja, jotka teoriassa voi ruiskuttaa verenkiertoon. Sikäli klerk siis on oikeassa.

Tein lisäyksen haittavaikutusilmoitukseen: HAITTAVAIKUTUKSET:

XXXXXXXXXXXX: rokotettu 11.11 2009; valittanut vatsakipua, löysä uloste, väsymystä, unettomuutta, unirytmit aivan sekaisin, yskää ja nenä tukossa. Kuukautta myöhemmin unirytmit edelleen sekaisin, näkee painajaisia. Nenä vuotaa, kuiva yskä.
Ennen niin kiltti ja lungi XXXXX muuttunut aggressiiviseksi, ylivilkkaaksi (suorastaan hyper ADHD). Pelkotiloja.

ZZZZZZZZZZZZ: rokotettu 12.11 2009; löysä uloste, kutinaa, päänsärkyä, unettomuutta, väsymystä, unirytmi aivan sekaisin. Kuukautta myöhemmin unirytmi edelleen sekaisin, ylivilkas, aggressiivinen. Nenä vuotaa. Valittaa ajoittain luukipuja.

Molemmat lapsia, jotka eivät koskaan ennen sairastelleet! Eivät koskaan, kirjaimellisesti.

Riikka Söyring

rokotettu 12.11 2009; unettomuutta, väsymystä, unirytmi aivan sekaisin, jatkuva toispuoleinen päänsärky, harvakseltaan toistuva kuiva yskä jonka mukana tuntuu nousevan vettä keuhkoista (kuulostaa älyttömälle mutta niin se vaan on), lihaskipuja, palelua ja kuumotusta, raajojen puutumista. Kuukautta myöhemmin pistävää kipua ristiselässä, imusolmukkeet turvoksissa molemmissa kainaloissa. Sydänkipuja, rytmihäiriöitä. Hikoilua. Vapinaa. Raajojen puutumista. Huimausta. Unirytmi sekaisin.

lisäys 18.12 2009: unirytmi edelleen sekaisin, kurkkua kuristaa. Rintalastassa kipuja. Sekä minulla että toisella rokotetuista pojista ihotulehdus. Lapset edelleen ylivillkkaita. Palelen jatkuvasti. Jalat kylmät.

En tiedä, olisinko alkanut tutkia tätä rokotusasiaa, ellen olisi tullut niin h-vetin sairaaksi sen jälkeen.

Työkyky tästä ainakin kärsii.

Ja sanonpa taas, että hysteriasta ei ollut perheessämme tietoa koska meillä ei ole tv:ta. Lehtiä luetaan valikoiden. Tätä sikapiikkiä ei olisi saatu ujutettua perheelleemme ellei toisella pojista olisi ollut rutiinineuvolakäyntiä.

Tahtini siis saattaa hidastua, pakosta, mutta lopettaa en aio. Haluan yhä avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja demokratiaa! Jääviysongelmista vapaata toimintaa virkaportaissa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

http://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/... uutinen löytyy monestakin paikasta

Hawaii hylkää pakkorokotukset

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Puolan terveysministeri hylkäsi testaamattoman H1n1 sikainfluenssarokotteen

4 marraskuuta 2009

Puolan terveysministeri Ewa Kopacz sanoi eilen lehdistötilaisuudessa toimittajille Puolan televisiokanava TVN24:lla, että hallitus hylkää joukkosikainfluenssa-rokotukset väestölleen, koska niiden riittävää turvallisuutta ei voida taata.

Kopacz sanoi, että hallitus perustaa päätöksensä siihen, että sikainfluenssarokotteesta ei ole perusteellisia kliinisiä tutkimuksia, joten rokotteen turvallisuudesta ei ole luotettavaa tietoa.

"Emme tilaa mitään AH1N1 rokotteita ellei ole täyttä näyttöä siitä, että ne ovat täysin turvallisia", hän sanoi.

"Jokainen hallitus on vastuussa kansalaisten hyvinvoinnista ja terveydestä suositellessaan heille terveellisiä ja turvallisia lääkkeitä. Tähän mennessä kaikissa vaiheissa, lääkeyhtiön kanssa neuvotteluja käydessämme, he eivät ole voineet antaa meille sitä, mikä on tärkeintä - näyttöä rokotteen turvallisuudesta ja mahdollisista sivuvaikutuksista, hän sanoi.

"En halua työskennellä paineen alaisena! Emme tilaa mitään AH1N1 rokotteita, ellei ole täyttä näyttöä, että ne ovat täysin turvallisia ", Ewa Kopacz sanoi.

Ewa Kopacz sanoi myös, että tavalliset kausi-influenssat ovat paljon vaarallisempia kuin "sikainfluenssa".

"En ole huolissani siitä, että sikainfluenssa leviää Puolaan, ongelma on se, että kun influenssa tulee, rokotteet ovat täysin turvallisia. Meidän on oltava varmoja siitä, että rokotteet ovat turvallisia, ennen kuin annamme niitä "varmuuden vuoksi" riskiryhmille.Kukaan ei ole vakuuttanut minua tästä. Jos ostamme sikainfluenssarokotteen, sen on oltava täysin turvallinen, jotta voimme katsoa Puolalaisia suoraan silmiin ja suositella heille sitä. Lääkäreiden on voitava taata kansalaisille, että rokote on turvallinen, ennaltaehkäisevä toimenpide. Ei lumelääkettä, eikä mitään, mikä voisi aiheuttaa joitakin haittavaikutuksia heille tulevaisuudessa. Rokotteen on annettava täydellinen turvallisuus ja suoja, joten tarvitsemme lisää aikaa sen hankkimiseen.", hän sanoi.

Puolan terveysministeri vähättelee "sikainfluenssapandemian" vaaroja.

"Meidän ei pitäisi huolestua siitä, onko rokote on valmiina ajoissa. Mutta sen on oltava ensinnäkin turvallista käyttää. Emme anna ihmisille plasebo-pistosta, emme halua juoruilla, mutta meidän on nähtävä päätöksiä luotettavista kliinisistä kokeista. Toistaiseksi ei ole tällaisia testejä tehty", hän sanoi.

Puolan hallitus on myös tarjoutunut auttamaan Ukrainaa koskien sen pandemiaa.

Puolan hallitus tarjosi ukrainalaisille apua laboratoriokokeissa, viruksen tutkimisessa, joka on salaperäisesti syntynyt Ukrainassa.

On erittäin epätodennäköistä, että Ukrainan viranomaiset antavat näytteen viruksen riippumattomille Labs testaukseen, jos se sisältää H5N1-viruksen lähteiden mukaan.

Lisäksi Puola lähettää kirurgisia kasvosuojia, vitamiineja ja lääkkeitä auttaakseen Ukrainaa.

Puolan terveysministerin lausuma osoittaa, että Euroopasta löytyy vähintään yksi hallituksen jäsen, jota ei ole lahjottu lääkeyhtiöiden ja WHO:n taholta, ja joka ei anna rokottaa kansalaisiaan testaamattomilla sikainfluenssarokotteilla.

OMG (nimimerkki)

39 - Riikkaseni, tiedetään noista siruista. Minähän vain kiusasin klerkin omilla aseilla...

Muuten, tämän päivän kehumisannos ei ole vielä tullut täyteen, joten tässä täydennystä. Aina on ollut palavasieluisia toisinajattelijoita ja totuudenetsijöitä, jotka ovat samalla olleet luovia poikkeusyksilöitä...

Äh, äsken kun olin leipomassa, ajatus muotoutui niin hienoksi ja täysin valmiiksi mielessäni, mutta nyt se katkesi kuin kanan niska. Ymmärrät toki kuitenkin mitä tarkoitan. Toisilla on ja toisilla ei, siis älliä, intohimoa, moraalia, tahdonvoimaa. Ennen kaikkea moraalia ja sisäisen palon pakottamaa tahtoa puuttua epäoikeudenmukaisuuksiin.
Lauantai-illan jatkoja kaikille.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

OMG, kiitos kiitos kauniista sanoistasi sinullekin.
Ja kyllä minä arvasin, että klerkia kiusoittelitte mutta ajattelin silittää häntä vähän kun on aina piikit pörhöllään kuin kiukkuinen piikkisika ;) ettei pikku roposelle klerkille tule paha mieli.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Riikka, minun mielestäni Alexander Stubb on kutsunut Puolan ulkoministerin jouluateríalle (omaan kotiinsa?), niinkuin jostain olisin lukenut... taitavat leikkiä sikaleikkejä kuusen ympärillä...

foliohattu (nimimerkki)

joo, porsaita EU:n oomme kaikki, oomme kaikki, sinää ja sinää...

no sitten kun aksu saa oman id:n ihon alle, se on stubbid

OMG (nimimerkki)

Tulin vain ilmoittamaan yhden jutun. Huomasin juuri että onkin perjantai eikä mikään lauantai, vielä ainakaan. Ei kai se mitään, hyvä olla aikaansa edellä.

foliohattu (nimimerkki)

Jouko,
eikös joku kertonut jo alkuviikosta, että näin tämä teatterikappale on käsikirjoitettu.

Ensin tapellaan ja sitten paikalle saapuu "jalo" Obama ja sopu syntyy hetkessä.

Milloin on väliaika?

Jouko (nimimerkki)

Harmi vaan,että tämä teatteri on kirjoitettu jo kaaaauan sitten, pahalta näyttää....

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Teatterismin vastainen sota on alkanut, yhtykää koalitioon!

Sinka Viisala (nimimerkki)

Riikka-hyvä, sinä palava totuudensoihtu,

Seppo Hilden (kommentti 13) toivoi "toista tyylilajia sanomaasi ja tiivistämistä pirusti". Olen pitkäaikaisena viestintätyöläisenä maistellut viime aikoina tekstejäsi ja vauhtisi on singonnut melkoisille ylikierroksille (tosin hyvin ymmärrettävää). Eli olen nyt liki samaa mieltä Sepon kanssa.

Olen kovasti ihaillut uutteraa, perusteellista tootuuden esiinkaivamistyötäsi monta viikkoa. Mutta, mutta... Nyt sinulla Riikka-rakas alkaa mopo karata käsistä: sanon suoraan, että tätä blogia ei ole enää mukava lukea! Tuolla käskevällä, osin vihan läpitunkemalla tyylilajilla et saa arvokasta sanomaasi eteenpäin - etkä ns vanhaa mediaa kirjoittamaan aiheesta rivin riviä. Ei kukkokaan käskien laula eikä media kirjoita!

RAUHOITU Riikka: vedä henkeä, sulje mikro ja ota itsellesi ja perheellesi joulurauha toviksi. Olet sen ansainnut! Ehkä olet myös sen tarpeessa.

Voisit aloittaa ma-iltana Rauhan meditaatiolla. Ja toki kaikki muutkin parempaa /sopuisampaa maailmaa halajavat voivat yhtyä ko. meditaatioon. Ohessa kopioituna tänään saamani viesti.

Joulurauhaan pian laskeutuvin terveisin Sinka-valoemonen

*******************************************************************

MESTARI HILARIONIN RAUHANMIETISKELY

Mestari Hilarionin inspiroima maailmanlaajuinen rauhanmietiskely tapahtuu neljännesvuosittain vuoden astronomisten kulminaatiokohtien (päivänseisausten ja -tasausten) aikoihin.

Talvipäivänseisauksen rauhanmietiskely on tänä vuonna maanantaina 21.12.2009 illalla klo 19:00 PAIKALLISTA AIKAA. Näin luodaan koko planeetan ylittävä rauhanaalto, joka avaa tien planeettamme Henkiseltä Hierarkialta tulevalle valtavalle valon ja rauhan vuodatukselle.

Voit liittyä joukkoomme mietiskelemään rauhaa tuona aikana tahollasi. Sopiva mietiskelyaika on noin puoli tuntia, mutta myös lyhyempi tai pidempi mietiskely sopii mainiosti. Jos et löydä mahdollisuutta osallistua mietiskelyyn juuri tuolloin, pyydämme sinua ajattelemaan rauhaa tuolloin päivällä ja illalla. Myös siinä tapauksessa rauhan energiat välittyvät kauttasi planeetalle.

On tärkeää, että mahdollisimman moni Henkisen Tien kulkija saa tiedon ja osallistuu näihin yhteisiin meditaatioihin planeettamme värähtelytason nostamiseksi ja rauhan voimistamiseksi. Yhdessä me olemme voimakkaita. Kiitos jos siis voit välittää tätä tietoa eteenpäin!

Toivotamme kaikille tämän viestin myötä Joulurauhaa ja Kaikkea Hyvää vuodelle 2010!

SMILING STARS

Erkki Lehtiranta &
Leena Niemelä
+358-(0)9-224 33550
+358-(0)400-761 939 (mobile)
leena@smilingstars.fi
www.smilingstars.fi

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinka, nyt tais nyt kolahtaa omaan nilkkaan... Tuo mitä kirjoitit ei ollut millään tavalla kohtuullista. Etkö edes olleenkaan tajunnut, että se ei ollut Riikan teksti. Ja vaikka olisi ollut.... Tuo sinun tuomiosi ei kerro siitä, että olisit todellinen henkisen tien kulkija.... (niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan...)

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinka, on nyt hyvä ja kertoo, millä keinoin se media sitten puhuu...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

VIELÄ KERRAN (JA TOIVOTTAVASTI VIIMEISEN) : ARTIKKELI EI OLE MINUN KIRJOITTAMANI. MINÄ VAIN JULKAISIN TUON RUOTSISTA LÄHETETYN ja suomennetun, TOIMITTAJILLE OSOITETUN KIRJEEN.

Vaikka olenkin Alexander Dumas´in vuolaan tyylin perillinen, niin...

Olen myös vihainen, mutta en tunne vihaa. Jos ymmärrätte.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

henkilö, joka haluaa esiintyä nimimerkillä ”don” lähetti tämän s-postitse:

http://www.aamulehti.fi/uutise…sta/164973

 

KORJATTU ON! http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/viina-tappoi-yli-2000-suomalaista/164973

 

Kai tähän nyt voisi jonkun rokotteen pakottaa ottamaan;)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sikainfluenssa

Elokuussa 2009 WHO arvioi 15–45 prosentin maailman väestöstä eli noin 1–3 miljardin ihmisen sairastuvan tautiin[17], johon 4.8.2009 mennessä oli kuollut 1 321 ihmistä.

Pientä suhteellisuuden tajua pyydän. Kuin konsanaan Matti Näsä.

petteri (nimimerkki)

Riikka, linkki ei toimi.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Wikipedia ei ole enää sikainfluenssan suhteen ajan tasalla. Sieltä huokuu vielä WHO:n lietsoma paniikki. Wikin jutustakin silti käy ilmi, että vuoden 1976 sikainfluessa hiipui itsestään, eli kuten tutkijat havaitsivat: “katosi mystisesti”. Rokotukset oli ehditty käynnistää, mutta rokotteen haittavaikutusten vuoksi ne lopetettiin - kun jo 50 miljoonaa henkeä oli ehditty rokottaa ja todeta että rokotus sairastutti ja tappoi huomattavasti tautia enemmän.

Nythän on selvinnyt, että säikyttelystä huolimatta nykyinenkään sikainfluenssan inkarnaatio ei ole kausi-influenssaa kummempi, tai on jopa lievempi, ja että kausi-influenssoihin kuolee valtavan paljon suurempia määriä ihmisiä. Lääkeyhtiöt ovatkin jo luomassa sellaista trendiä, että väestö olisi rokotettava kausi-influenssoihin vuosittain, ellei suorastaan puolivuosittain. Siis sika- ja lintuinfluenssa- ja ties minkä tautien rokotusten lisäksi. Money money.

Tuohon Riikan wikilinkkiinhän pääsee vaikkapa kun googlaa yhdessä wikipedia sikainfluenssa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tällaisen sain tänään. Linkkaan sen tänne koskapa sopii aiheeseen:

Dear everybody!
We are the organizers of the workshop Interest-free economy: because greed has never been sustainable (11th December 2009, Klimaforum09, Copenhagen) and we send you this e-mail because you participated in the workshop and wrote your name in a mail-list to receive more information from us.
But before that we would like to thank you for being a fantastic public. We enjoyed a lot with your discussions, comments and very interesting questions!
Now the material:
Here http://jak.aventus.nu/download/JAK_Int/JAK_International_Newsletter_3.pdf   you can download the third number of JAK international newsletter. We will also send to you further issues of the newsletter. If you are not interested please write to miguel.ganzo@jak.se
Here  http://jak.aventus.nu/download/JAK_Int/JAK_International_Newsletter_3.pdf   you can download the presentation from Henrik Friis (JAK Danmark)
Here you can download the presentation from Ivana Massaria (JAK Bank Italia)
Here   http://jak.aventus.nu/download/JAK_Int/20091211_-_JAK_Medlemsbank_-_Klimaforum.pdf   you can download the presentation from Miguel Ganzo (JAK Sweden)
If you are further interested in JAK you can check our webpages:
J.A.K. in Denmark (www.jak.dk)
JAK Medlemsbank in Sweden (www.jak.se/int)
JAK Bank Italia (www.jakbankitalia.it)
We made some pictures during the workshop. You find them in the following link:
JAK Sweden wants to take the chance to present here the following material to you:
JAK Bank Rapport   
http://www.youtube.com/watch?v=aW2pj109Cr8&fmt=18A 30 minutes film made by Giorgio Simonetti an Italian journalist.
Unraveling Debt: the economy, banking and the case of JAK    http://jak.aventus.nu/download/Uppsatser/MARK_BURTON_DISSERTATION_2.pdf
A dissertation written by Mark Burton in 2008 in the United Kingdom
And that’s all! We hope you enjoyed Klimaforum as much as we did. See you again in the construction of a fairer and more sustainable economy!
Kind Regards
Henrik Friis (JAK Danmark)
Ivana Massaria (JAK Italy)
Miguel Ganzo (JAK Sweden)
Sofia Hamrin (JAK Sweden)

Miguel Ganzo
International Relations,JAK Medlemsbank
0500464565
From abroad: +46500464565
Skype: miguel.ganzo.jak
miguel.ganzo@jak.se
www.jak.se

Miguel Ganzo
Konsulent,JAK Medlemsbank
0500464565
From abroad: +46500464565
Skype: miguel.ganzo.jak
miguel.ganzo@jak.se
www.jak.se
“Interest-free economy – Because greed has never been sustainable”
11 dec, kl 13–16, DGI-byen Köpenhamn.

Workshop under Klimaforum (www.klimatforum.se), i samband med FNs Klimattoppmöte, COP15 i Köpenhamn. Om räntans negativa konsekvenser för hållbar utveckling och förutsättningar för räntefri ekonomi. Samarrangemang mellan JAK Medlemsbank, J.A.K i Danmark och JAK Bank Italia. Välkommen!

Delta i samtalet om ränta och miljö inför COP15. www.schysstekonomi.se

uurija (nimimerkki)

Riikka, (#54),

olet varman huomannut, miten pahaa verta "Korporaatiokirje" herättää.
Kirje tuli esiin ruotsiksi maailmalla jo joitakin viikkoja sitten. Pitkä viive sen julkaisulle täällä saattoi olla merkkinä siitä, että blogistit eivät pitäneet sitä "kosherina".
En ihmettelisi, jos kaikkien keinojen sodassa tämänkintyyppistä arsenaalia käytettäisi.
Tökeröt, hyökkäävät myrkkykirjeet ovat pahempaa kuin hakkerointi. Ainakin tämä kirje vaikuttaa tasan vastakkaisesti kuin mitä näyttää tekevän. Ja, emmekö juuri tätä täällä opiskele: Käännä ilmitarkoitus täydeksi vastakohdakseen, niin alat lähestyä totuutta.
Jatkossa rohkeasti omaa arviointia matskun suhteen! Sinulla siihen riittävät rahkeet.

Sinka Viisala (nimimerkki)

Mirjaleena-hyvä, Kiitos kipakasta Riitan puolustuspuheenvuorosta. Nilkkoihini ei osunut mitään - sydämeeni kylläkin: Miksikö? Koska tunnen liki sääliä siitä kiihkoisesta, vihaisessa tavasta, jolla yritätte tätä sinänsä hyvin arvokasta ja tärkeää asiaa huutaa maailmalle.

Luetun ja kuullun ymmärryksessäni Mirjaleena ja Riikka (52 ja 54) ei ole ainkaan tähän asti ollut suurempaa vikaa (ainakaan näin simpppelin asian kohdalla): "Tämä on käännetty versio kirjeestä joka on lähetetty kaikille korporatiivisessa mediassa toimiville toimittajille Ruotsissa 11.11.2009."

Huomioni hyvin raivoisan vihaisesta ilmaisutyylistä EI PERUSTU vain tähän käsillä olevaan käännettyyn blogikirjoitukseen vaan se perustuu LIKI KAIKKIIN MUIHINKIN Riikan - ja myös Sinun itsesi blogikirjoituksiin. Olette kovasti tunteen vallassa koko ajan ja that's the problem.

Oletteko kuulleet hienoa, viisasta sanontaa (valotyöntekijät siteeraavat tätä usein):

"Minulla on tämä fyysinen keho, mutta MINÄ EN OLE sama kuin tämä keho.
Minulla on nämä tunteet, mutta MINÄ EN OLE sama kuin nämä tunteet.
Minulla on tämä mieli ja nämä ajatukset, mutta MINÄ EN OLE sama kuin minun mieleni ja ajatukseni.
Minulla on tämä VALOSIELU ja MINÄ OLEN YTIMELTÄNI SAMA kuin tämä sieluni!".

Nykypäivän SUURIN ongelma on tunteisiin samaistuminen ja KAIKKI tunteethan tulevat alemmasta minästämme eli egostamme. Sieltä alemmasta minästä nousevat niin näiden blogien kritiikin kohteena olevat yhteiskuntamme ja sen vallanpitäjien sairaat ja sairastuttavat piirteet esim. vallanhimo ja ahneus, mutta sieltä tasolta nousevat myös ne teidän omat tunteenne - VIHA ja SUUTTUMUS - tunteet, joilla Te (Mirjaleena ja Riikka) yritätte muuttaa ja vaientaa noiden negatiivisten tunteiden vallassa olevien valtaapitävien teot. Ymmärrättekö???

Sielutasolta sitävastoin nousevat korkeammat ja puhtaammat energiamme: ykseyden tunne ja Rakkaus koko sisar-veljeskuntaa kohtaan.

Kirjoitit Mirjaleena kommentissasi 53 (selvästi edelleen ärsyyntyneen energian vallassa...) "Sinka, on nyt hyvä ja kertoo, millä keinoin se media sitten puhuu…"

No Sinka on nyt hyvä ja kertoo oman näkemyksensä millä se media sitten puhuu...
Vastaus: Kauniilla, asiallisella puheella - ei huutamalla ja nimittelemällä. Emmekö ole esimerkiksi äiteinäkin sen huomanneet, mikä ero on jos lapselle jaksaa puhua kuin sillä, että menettää malttinsa ja yrittää huutamalla saada asiaansa perille...? Emmekö ole? Huuto kasvattaa uhman ja pelon - se ei rakenna mitään. Vanhat vallanpitäjät huutavat ja melskaavat Arkadian mäellä. Sellaisenko mekin haluamme jatkuvan, vai olisiko meillä tarjota jotain kehittyneempää???

Ainoa mikä rakentaa on RAKKAUS!

On nähtävä vallanhimon ja ahneuden takana olevat toiminnan vaikuttimet. Mitä siellä lymyilee? Siellä lymyilee a) PELKOA ja b) HEIKKOA ITSETUNTOA. Ymmärtäkäämme siis pohjimmiltaan näitä pelon vallassa kärvisteleviä "deppanoita" ihmispoloja. SE ymmärrys sulattaa vihamme ja saa meidät rauhoittumaan. Silloin sanomammekin / sanomannekin voi mennä paremmin perille.

Jos noin pystymme itse kukin toimimaan silloin olemme niitä TODELLISIA HENKISEN TIEN KULKIJOITA, Valon tien kulkijoita. Siinä siis minun (valoemosen) kriteerini henkisen tien kulkijalle.

Ja lisäkriteerinä henkisen / valon tien kulkijalle pidän myös Vuorisaarnan hienoja oppeja Pekka Ervastin käännöksen mukaan :

1. Älä suutu
2. Alä ajatuksissasikaan ole epäpuhdas
3. Älä vanno
4. Älä ole pahaa vastaan (Eli älä tee vastarintaa pahalle vaan käännä sille/hänelle toinenkin poski.)
5. Älä sodi, vaan rakasta kaikkia ihmisiä. (Sinkan lisäys: Rakasta vihollisiasi ja rukoile heidän puolestan, jotka sinua vainoavat ja vähättelevät. Rukous ja Rakkaus on ainut tie saada aikaan todellinen muutos!)

Mirjaleena annoit tyrmäävän / suorasukaisen arviosi (hyvinkö kohtuullisen ja oikeutetun..?) minun henkisen tien kulkijuudestani. Nyt voit arvioida itsesi em. kriteerien valossa. Minun ei sitä sinun arviointiasi tarvitse tehdä - tai ainakaan sanoa ääneen.

*********************
Haluan lopuksi lahjoittaa teille rakkaat taistelijat Riikka ja Mirjaleena seuraavan ajatukseni joulun lahjaksi. Maistelkaa sitä rauhassa ja säilökää sanat sydämeenne. Rukoilen vilpittömästi, että oivallatte mitä sanoilla tarkoitan. Itsenne ja asianne/asiamme eduksi:

"Tunne tulee --- tunne menee ---> mielenrauha ja rauha jää!" (Sinka 2009)

Sopuisampaa ja parempaa maailmaa rakentavin terveisin Sinka-valoemonen, humanisti, kasvatustieteilijä, äiti ja ihminen - silti myös ehdottomasti totuudenetsijä ja valon"soturi"

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Julkaisin sen koska sitä ei ole julkaistu juuri missään. Tyylilajin suhteen olen kyllä samaa mieltä. Asiallinen tyyli on aina parempi.

Shining star (nimimerkki)

Toimittajat tekevät, mitä käsketään.

Atte Jääskeläinen osallistui vuonna 2007 Bilderberg-kokoukseen, samana vuonna hän nousi YLE:n uutistoiminnasta vastaavaksi päätoimittajaksi. Tätä ennen hän toimi STT:n päätoimittajana ja toimitusjohtajana.

Meillä on vielä suhteellisen vapaa tiedotuskanava, maailmanlaajuinen Internet, mutta siitä on tullut vaarallinen väline vallan huipulla olevilla. Heränneitä on liian paljon. Siksi eliitti suunnittelee Internetin rajua rajoittamista. Olettehan lukeneet Orwellinne?

http://www.infowars.com/death-of-the-internet-cens...

"The broad attack on the free internet is not only restricted to the UK and Australia.

The European Union, Finland, Denmark, Germany and other countries in Europe have all proposed blocking or limiting access to the internet and using filters like those used in Iran, Syria, China, and other repressive regimes."

Sinka Viisala (nimimerkki)

Uurijan kanssa (#59) samaa mieltä: nykyajan tiedonetsijällä pitää olla paitsi lähdekriittistä taituruutta arvioida kunkin lähteen oikeellisuus myös vainua maistella / tuntea käsiinsä saavan tekstin tai muun dokumentin energia: edustaako energia valoa vaiko pimeyttä...? Siksi kaikkea ei ehkä kannattaisi innoissaan jatkaa - tai se kääntyy itseään vastaan, kuten Uurija osuvasti kirjoitit.

Mutta, jos on ylikierrokset päällä sitä "maniaa" ei hevin pysäytä muu kuin lautaseinä.

----------------

Nyt tämä kommentoija napsasee tämän helposti sitouttavan töllön kiinni suunnaten ip:n sinisessä hämyssä lumi naristen puiden hakuun saranista - ja uunien lämmitykseen. Se parasta mielen huoltoa ja meditaatiota. Piparin tuoksunkin vielä kun taitoo taustalle niin maailmanangsti asettuu oikeisiin mittasuhteisin. Jaksaa sitä sitten taas aikanaan parantaa maailmaa, kun lataa itseään välillä. Suosittelen muillekin hengen vetämistä välillä.

Lämmöllä Sinka

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kaikille:

lisään tämän tänne nyt, vaikka en ensin sitä halunnut tehdä. En halunnut luoda ennakkoasenteita ja
-ajatuksia kirjeen lukijoille.

Uskon, että tämä kiertokirje on useamman kuin yhden nuoren yhteistyötä.

HUOLI sai minut julkaisemaan tämän. Tällaisena nuoret kokevat maailman, jollaisen me, aikuiset, jotka olemme heistä ja heille vastuussa, olemme luoneet. Tällainen on nuorten maailma, jotka opettelevat itse niitä asioita, joita me emme heidän mielestään heille kerro tai tiedä itsekään.

Tämä on vihakirje. Ettekö te huolestu nuortenne maailmasta? Vastuu on MEIDÄN aikuisten. Meitä pyydetään toimimaan ja suojelemaan heitä.

Meidät on punnittu, ja köykäisiksi havaittu.

Ajatelkaa koulusurmia Suomessa ja muualla.

suomalainen (nimimerkki)

# 51, # 60 , # 63
Sinka toimii kirjoitustensa perusteella arvioituna (näiden ja kaikkien muidenkin) "valotieteen avulla ihmisten manipuloijana".

Paljon monisanaista kaunista teoriaa, mutta heti kun se joutuu sopivasti koetuksen alaiseksi alkaa syyttely/tuomitseminen omien reaktioidensa pohjalta neuvomisen varjon alla.

Ylläolevien viestien mukaan hän "olettaa että viestien kohteet ovat jokseenkin kykenemättömiä itsetutkisteluun motiiviensa osalta ja julkaisunsa arviointiin monilta kannoilta", joten hänen täytyy ehdottomasti itsetutkistella heitä muttei omaa reaktioaan.

Sopiva sauma toisten tahojen kirjoittamasta viestistä syyttää tämän blogin pitäjää, kääntyy seuraavassa kaikkien asiaan liittyvien ketjujen syyttelyksi.

Missä on nyt hänen mainostamansa rakkaus ja ymmärrys?

Tämä syyttely ja psygologisoiminen paljastaa todelliset hengen lähteet kuten "pohjolan psykologinkin purkaustapauksessa" toisessa ketjussa.

On olemassa se syyttäjä ja valheen isä joka syyttää "reaaliaikaisesti".

Herää epäilys onkohan Ervasti noin yksinkertaisesti ymmärtänyt syviä asioita.

"1. Älä suutu"
On oikeaa suuttumusta ja väärää, ja rauhallisuudella on arvonsa.
"2. Alä ajatuksissasikaan ole epäpuhdas"
Ihmiselle mahdotonta, "koska kaikki ovat pois poikenneet", ei estä pyrkimystä.
"3. Älä vanno"
"4. Älä ole pahaa vastaan (Eli älä tee vastarintaa pahalle vaan käännä sille/hänelle toinenkin poski.)"
On pahaa ja ikuisesti paatunutta/lukittua pahaa. Miten tuo 2. kohtakaan edes hivenen toteutuu, jos pahaa ei voi vastustaa itsessä ja muissa?
On eri asia olla pahaa vastaan kuin pahuutta ilmentävää persoonaa vastaan.
Vaarallisessa itsepuolustustilanteessa ei tämän mukaan siis saisi tehokkaasti puolustautua sanoin ja tarvittaessa teoin, mikäli ei kykene muuten irtautumaan tilanteesta?
"5. Älä sodi, vaan rakasta kaikkia ihmisiä. (Sinkan lisäys: Rakasta vihollisiasi ja rukoile heidän puolestan, jotka sinua vainoavat ja vähättelevät. Rukous ja Rakkaus on ainut tie saada aikaan todellinen muutos!)"

Eikö meillä kaikilla pitäisi olla sota syntiä vastaan?

Meiltä jokaiselta löytynee henkisen kasvumme jatkokohta.

Rakkaudella allekirjoittanut.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Sinka, olet ollut kiitettävästi hengessä mukana, mutta kuinka paljon sinulla on loppujen lopuksi ymmärrystä siitä, mitä tässä maailmassa tapahtuu. Humalassako Jeesus kaatoi markkinapöydät, tuskin.

Itse kun luin tuon tekstin, siis alustus, ajattelin että huhhuh, hyvä kun joku päästää ulos nämä sanat. Näiden sanojen sanomatta jättäminen olisi puhtaasti tekopyhää. Vai että tunteetkin on jotain ala-arvoista maallista kamaa.... Me olemme kokonaisuuksia, emmekä mitään yliminiä, vaikka kuinka tahtoisimme.

suomalainen (nimimerkki)

# 65
Lisäyksenä totean että Gideonien kolmikielisessä versiossa kaikilla kielillä tuossa 4. kohdassa on kysymys Hammurabin lain kumoamisesta eli kostamisen kieltämisestä.
1. kohdasta englanninkielinen versio puhuu a- kohdassa veljelleen vihastumisesta ( ilman syytä) samoin kuin vanhempi suomalainen käännös.

Eräässä kirjassa selitetään Agapea ensisijaisesti perheen sisällä:

Agape is not a feeling but a conscious act you control. Since agape is a willful commitment to give, your will and commitment must be followed by action.
You cannot get love - you can only give it. Agape - unconditional, unselfish love - does not require the other person to change or be perfect. There are no conditions, no qualifications for the giving of agape.

Samassa kirjassa:
Cherish is the word we will use to describe Phileo, that means "to value highly, to hold in high esteem." You cannot get Phileo.
Cherishing is sharing, communicating, touching. etc...

Sinka Viisala (nimimerkki)

Kiitän kommenteistanne suomalainen ja Mirjaleena tunnetematiikkaan liittyen. Aihe äärikiintoisa ja moni-monisyinen. Vaatii ajan ja arjen vastaamiseen. Teen sen.

Mutta kommenttienne ja aihepiirin (viha/pelko - rakkaus ja valo-pimeys) innoittamana syntyi joulutervehdykseni, jonka voi käydä katsastamassa http://www.valontie.fi/

Sen myötä jatketaan itse kunkin valitseman kynttilän polttoa ja jouluntienoon rauhaisaa viettoa.

Lämmöllä (ehkä joskus peräti agapellakin? Kärsimyksen jatkettua riittävän kauan jalostustyötään.): Sinka ValonKartanosta

Toimituksen poiminnat