KissanKulmasta

Has your country agreed on Forced Vaccinations? Check here Pakkorokotukset Suomessakin?

Are you´re interested of  the (t)errors of the IHR-treaty (International Health Regulations) that 194 countries have undersigned with WHO? Articles 21 and 22 of the treaty state that when WHO declares a worldwide pandemy, level6, forced vaccinations at gun point are taken into use.
Finland is one of the countries that have signed the treaty. http://www.who.int/countries/en/  check yours
You may also want to muse on this: (Berntrand Russell's Best, originally published1958)
"Fichte (Johann Gottlieb Fichte?) laid it down that education should aim at destroying free will, so that, after pupils have left school, they shall be incapable, throughout the rest of their lives, of thinking or acting otherwise than as their schoolmasters would have wished. But in his day this was unattainable ideal. What he regarded as the best system in existence produced Karl Marx. In the future such failures are not likely to occur where there is dictatorship. DIET, INJECTIONS, and INJUNCTIONS will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the govrnment will tell them that they are so."
Then you might be interested to read articles http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/codex-alimentarium/  and
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/11/us-senate-about-to-outlaw-organic-farming/
and perhaps do some thinking?
Suomi löytyy IHR-pakkorokotus-sopimuksen allekirjoittaneista maista ylimmäisen WHO-linkin kautta kohdasta F kuten Finland.
Kiinnostava muistio USAsta; käsittelee väestön vähentämistä http://www.population-security.org/28-APP2.html   a memorandum from USA  about ´how to depopulate´

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (40 kommenttia)

nemo (nimimerkki)

#1, onko tuo uhkaus?

Upphew (nimimerkki)

Hei Riikka,
voisitko vähän tarkentaa miten artikkelit 21 ja 22 ja pakolliset rokotukset liittyvät toisiinsa? Article 21 Ground crossings ja Article 22 Role of competent authorities eivät mainitse aseista eivätkä rokotuksista mitään.
http://www.who.int/ihr/9789241596664/en/index.html

KylläKansaTietää (nimimerkki)

"the terror of the IHR-treaty" "vaccinations at gun point"

Heh heh.

Osaatko Riikka kertoa missä esim Suomessa tätä "terroria" on pantu toimeen aseella uhaten? Itse en ole moisesta kuullut, joten olisi ihan mielenkiintoista kuulla näistä tapauksista.

Riikka Söyring (nimimerkki)

#4 ja #5, täältä ja muualta WHO:n sivuilta löytyy pdf:ää

http://www.who.int/ihr/Intro_legislative_implement... aiheesta

here and elsewhere in WHO´s pages more information about the subject

toinenkin tohelo (nimimerkki)

Riikka, teet hienoa työtä. Ansaitsisit vuoden journalistipalkinnon.
Kun en kaikkia käänteitä ole seurannut, niin, onhan varmasti sellainenkin asia vireillä kuin 'Suomen valtion mahdollisuus päästä eroon WHO:n kanssa tehdyistä sopimuksista' perusteella, että jäävit, korruptoituneet sopijaosapuolet ovat vilpillisillä, valheellisilla väitteillä sopimukset tehneet?
Yx tyhmä täällä kysyy, että jos pandemia on vain "pandemia" niin eikö sopimuskin ole vain "sopimus"?
Eikö massiivisista seurauksista vapauttava "sopimus" ole kaikkien mahdollisten markkinointi- ja kaupan lakien vastainen?
En luottaisi mihinkään muihin instansseihin valituksen kohteena kuin oikeusistuimiin. Kollegat silittävät toisiaan myötäkarvaan, se on nähty.
Syytekynnyksen kai täytyisi ensin ylittyä. Sen luulisi ylittyvän, jos kuolemantapauksia, halvaantumisia jne osoitetaan.
Jos poliisi ei asiaa ota edes tutkiakseen, se on valtakunnan rajat ylittävä uutinen Suomesta, jälleen. Siitä sinä pitänet huolen.
Mistä edullista tai ilmaista lakimiesapua sitä tarvitseville? Täällä blogissa joku voisi ehkä tietää.

KylläKansaTietää (nimimerkki)

#6 En oikein osaa sanoa, miksi näille hörhöille tuntuu aina olevan niin vaikeata vastat yksinkertaisiin kysymyksin, mutta yritetäänpä nyt kuitenkin uudestaan:

Missä ja milloin Suomessa on tätä mainitsemaasi ”terroria” pantu toimeen aseella uhaten? Eli kuinka monta ihmistä on täällä Suomessa pakotetu ottamaan rokotus aseella uhaten?

Jahas (nimimerkki)

Hei ihmiset, anteeksi että nyt menen ihan muihin asioihin, mutta pelaako tuo Mirjaleenan blogi? Olen pistänyt sinne kaksi kommenttia, viimeisen 15.05, mutta ei ole ilmestynyt noihin viimeksi kommentoituihin artikkeleihin kumpikaan. Mistä kysymys? Vai olenko menettänyt näköni? Juolahti mieleen että näkyvätkö ne edes blogissa teille?

Kun aamulla tulin tänne blogistoon, ei Mirkun blogia näkynyt edes tuossa luetuimmat juuri nyt -listassa (eri asia kuin se että kuvake on pudonnut pois), sitten se vähän myöhemmin siihen ilmestyi. Muutenkin on kaikkea kummaa ilmennyt... yhteys katkeaa ykskaks vähän väliä ja yleensä aamuisin tiettyjen kellonaikojen välissä on aivan ihme häikkää, joten välttelen olemasta siihen aikaan koneella. Virustorjuntaohjelma on kyllä viimosen päälle, ettei pitäisi siitä johtua.

Jahas (nimimerkki)

Ja minkähän takia Mirkun blogi on poistunut tuolta blogijonosta (politiikan tekijät)? Sehän on pistetty sinne 13.12. ja kumminkin jonossa jäljellä on sellaisiakin, jotka on pistetty tänne 11.12. (yksi) ja 12.12. Kummallista...

Upphew (nimimerkki)

#6
Luin kyllä jo avauksessasi mainitun pdf:n http://whqlibdoc.who.int/publications/2008/9789241... minkä artikloissa 21 ja 22 EI mainita mitään voisi tulkita: "Articles 21 and 22 of the treaty state that when WHO declares a worldwide pandemy, level6, forced vaccinations at gun point are taken into use."

Voisitko selventää mistä sopimuksesta on kyse? Vai onko kyse sopimuksen tulkinnasta? Ja mikäli kyse on tulkinnasta, niin kenen? Tällä hetkellä minusta tuntuu, että kuka tuota tietoa aseella uhatuista rokotuksista levittääkään, valehtelee. Tahtomattaan tai tahallaan, mutta valehtelee. En suoraan syytä sinua, sillä aloituksessasi postaama teksti on englanniksi, ja siksi epäilenkin ettei se ole kirjoittamaasi.

Jahas (nimimerkki)

Tarkoitatteko tätä?

I´m in shock kommentoi:
4.12.2009 23.24

Forced H1N1 swine flu vaccinations at gunpoint in the USA !

Washington : The United States of America is devolving into medical fascism and Massachusetts is leading the way with the passage of a new bill, the “Pandemic Response Bill” 2028, reportedly just passed by the MA state Senate and now awaiting approval in the House. This bill suspends virtually all Constitutional rights of Massachusetts citizens and forces anyone “suspected” of being infected to submit to interrogations, “decontaminations” and vaccines.featured stories Forced vaccinations, quarantine camps, health care interrogations and mandatory decontaminations

It’s also sets fines up to $1,000 per day for anyone who refuses to submit to quarantines, vaccinations, decontamination efforts or to follow any other verbal order by virtually any state-licensed law enforcement or medical personnel.

Jahas (nimimerkki)

Hyviä uutisia (lopussa)! Kalevassa oli juttua sikainfluenssarokotuksista osoitteessa

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?extra=-155

(Linkki ei varmaan kovin kauan toimi.)

Linkin uutisessa toistellaan sitä tuttua THL:n shittiä. Median virallinen linja se vaan pitää, mutta lukijoiden kommentointi onkin sitten ihan muuta. Näin Kaleva:

“THL: Sikainfluenssarokotuksesta ei erityisiä haittoja”

Mitäs tästä väittämästä tykkäävät kaikki ne, jotka ovat saaneet ikäviä haittavaikutuksia? (Lukekaa oirehtimisista vaikka Antti Heikkilän sivustolta ja Riikan ja Mirjaleenan blogeista ja melkein mistä tahansa rokotuskeskusteluista.)

Kun klikkaa tuota äskeistä niin sen alta löytyy otsikko:

“Nettipelottelu saa nuoret kaihtamaan sikainfluenssarokotusta”

Juttu on taas sitä ihtiään, oikein mustaa onkin. Oulun kaupungin palvelupäällikkö Kylmänen äimistelee nuorten penseää suhtautumista rokotuksen ottamiseen ja väittää, että nuorille on netissä jaettu mm sellaista tietoa, että rokote aiheuttaisi sikiöepämuodostumia ja mielisairautta. (Onko täällä jaettu sellaista tietoa???:D) Kylmäsen mielestä tämä on perusteetonta pelottelua... Patistaa rokotuksiin, ja millä perusteella? No tietysti sillä, että Toinen Aalto on tulossa. Hyvin ovat THL:n opit menneet perille.

MUTTA KUULKAAS: kun lukee jutun alla olevat kommentit niin tulee melkein tippa linssiin. Ei täällä ole ihan turhaa työtä tehty! Työ kantaa hedelmää. Nuorten kommenteista saa sellasen kuvan, että ihan oikea valistus on mennyt perille. Kommentit ovat yllättävän asiallisia ja tietäviä. Tosin niiden seassa on epäasiallisiakin ja tietysti niitä THL:n sontaa ja rokottamista viimeiseen asti puolusteleviakin.

Ihan oikeesti olen kuin puulla päähän lyöty. Nuoret on mahdottoman fiksuja!

KylläKansaTietää (nimimerkki)

#12 Ja lähde on...? Siis joku muu, objektiivisempi kuin tällainen "H1N1 Swine flu cure by Ayurveda and Homeopathy" poppoo. Vähän samoilla linjoilla kuin vielä vähän aikaa sitten Etelä-Afrikassa, missä terveysministeri oli sitä mieltä, että HIV/AIDSia ei itse asiassa ole olemassa (joku salaliitto sekin taisi olla) ja jos sitten kuitenkin tähän sairastuu, on paras keino syödä valkosipulia ja oliiviöljyä.

Ja voit varmaan kertoa missä tällaisia leirejä sijaitsee, kuinka paljon siellä on porukkaa, kuinka monta ihmistä on pakotettu aseella uhaten ottamaan H1N1 rokote jne

Voisitte myös lopultakin kertoa miten tämä "terrori" ilmenee täällä meillä Suomessa. Odottelen edelleen vastausta.

Jahas (nimimerkki)

Palaan vielä tuohon THL:n väittämään että ”sikainfluenssarokotuksesta ei erityisiä haittoja”.

Ja sitten kuitenkin mm. MTV3:n sivulta saa lukea että haittavaikutuksia ovat olleet mm. pistosalueen paikallisreaktio, kuumeen nousu, hengitystieoireet, huonovointisuus, monenlaiset allergiset reaktiot, mm. nokkosihottumat ja suun ja nielun tuntemukset. Sairaalaseurannassa on ollut ihmisiä hengenvaarallisen anafylaksian vuoksi sekä iho- tai muiden yleisoireiden ja hengenahdistuksen takia. Turvallista ja täysin haitatonta?

Mitä kumman logiikkaa tämä on? Pitääkö kaikkien rokotettujen olla kuolemankielissä ennen kuin myönnetään että mitään haittavaikutuksia on, vai missä se raja kulkee?

Entä jos arpa osuu itsesi tai lapsesi kohdalle? Ja entäpä pitkäaikaisvaikutukset?

Jahas (nimimerkki)

#14. Eikö tuo ollutkaan vielä kaikkien tiedossa? Sehän on tiedetty jo kuukausia.

http://www.youtube.com/watch?v=hDJ5XBseUHE

Jahas (nimimerkki)

Toimiikohan tämä linkki vielä...

Fox News: Judge Napolitano on forced vaccinations in Massachusetts:

http://www.youtube.com/watch?v=RXSB2oca7f8

Jahas (nimimerkki)

Voi myös googlata

Pandemic Preparedness Bill

Kysymys on siis mandaatista jolla kaikki pakkorokotetaan ja jonka varjolla kuka tahansa "epäillyn tartunnan" perusteella voidaan viedä kuulusteltavaksi, pakottaa karanteeniin ja hoitotoimenpiteisiin. Myös lapset viedään vanhemmilta poliisivoimin rokotettaviksi jne. Kunnon amerikanmeininkiä. Eikä siis tosiaan mitään mielikuvitusta, vaan senaatissa hyväksytty laki.

Joko alkaa ne kellot kilkattaa?

Jahas (nimimerkki)

Minusta ei nyt pääse eroon... Tulin vain vielä ilmoittamaan että nyt Mirjaleenan blogi sitten ilmestyi takaisin jonoon oltuaan koko päivän poissa. Voihan tietysti olla että Mirjuli itse oli sen piilottanut:) Tai sitten "kiinalainen virus"...

kyy (nimimerkki)

Tässä lisää jenkkien pakkotoimista rokotuksesta kieltäytyville:
http://www.infiniteunknown.net/2009/08/29/yes-you-...

Jahas (nimimerkki)

Tuo kyyn linkki on hyvä!

dib (nimimerkki)
dib (nimimerkki)

http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/?${APPL}=akirjat&${BASE}=akirjat&${THWIDS}=0.23/1261069343_74208&${TRIPPIFE}=PDF.pdf

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

8 Finland
8.1 Law No. 254 of 2 March 2007 giving effect to the provisions pertaining to legislation in the
World Health Organization's IHR (2005)31
Published in Suomen Säädöskokoelma/ Finlands Författningssamling, 15 March 2007, Nos. 253-
259, p. 857, available in Finnish at http://www.finlex.fi/fi/laki/kokoelma/2007/2007004... and
Swedish at http://www.finlex.fi/sv/laki/kokoelma/2007/2007004....
Excerpts from the text of the Law:
Section 1
The provisions of the World Health Organization’s International Health Regulations (2005)
adopted in Geneva on 23 May 2005 that fall within the scope of legislation are in force as a law in
such a form as Finland has committed itself to observing them.
Section 2
The National IHR Focal Point referred to in Article 4 of the International Health Regulations
(2005) is the National Public Health Institute of Finland.
Section 3
Provisions on the entry into force of this Act are laid down by Decree of the President of the
Republic.
8.2 Ordinance No. 643 of 25 May 2007 of the President of the Republic giving effect to the
World Health Organization's IHR (2005) and providing for the entry into force of the Law
giving effect to the provisions of the IHR (2005) pertaining to legislation32
Published in Suomen Säädöskokoelma/ Finlands Författningssamling, 7 June 2007, Nos. 642-647,
p. 3153, available in Finnish http://www.finlex.fi/fi/laki/kokoelma/2007/2007009... and
Swedish at http://www.finlex.fi/sv/laki/kokoelma/2007/2007009....
Excerpts from the text of the Ordinance:
Section 1
The World Health Organization’s International Health Regulations (2005) adopted in Geneva on
23 May 2005, which the Parliament of Finland adopted on 16 January 2007 and which the
President of the Republic ratified on 2 March 2007, enter into force on 15 June 2007, as agreed.
Section 2
The Act on the implementation of the provisions of the World Health Organisation’s International
Health Regulations (2005) falling within the scope of legislation (254/2007), which was adopted
31 Unofficial English translation provided by the Government of Finland.
32 Unofficial English translation provided by the Government of Finland.
International Health Regulations (2005). Toolkit for implementation in national legislation
________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
145
on 2 March 2007 and which has also been adopted by the Parliament (lagting) of Åland, enters
into force on 15 June 2007.
Section 3
The provisions of the Health Regulations other than those falling within the scope of legislation
are in force in the form of a Decree.
Section 4
This Decree enters into force on 15 June 2007.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

dib, linkkisi on rikki. Oliko se tämä http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/?${APPL}=akirjat&${BASE}=akirjat&${THWIDS}=0.23/1261069343_74208&${TRIPPIFE}=PDF.pdf ?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/?${APPL}=akirjat&${BASE}=akirjat&${THWIDS}=0.23/1261069343_74208&${TRIPPIFE}=PDF.pdf ihr+suomi+lakimuutokset

KylläKansa Tietää, se näkyy tammi-helmikuussa kun pandemia-aalto julistetaan alkaneeksi kuutostasolla.

KylläKansaTietää (nimimerkki)

#26 Edelleen: Ketä on "terrorisoitu" Suomessa, aseella uhaten pakotettu ottamaan H1N1 rokote? Eikö tällaisia nyt löydykään mistään? Mites siellä Massachusettsissa - heittäkää nyt luotettavia tietoja pöytään väitteittenne tueksi.

"se näkyy tammi-helmikuussa kun pandemia-aalto julistetaan alkaneeksi kuutostasolla"

Siis mikä näkyy? Ennustatko että tammi-helmikuussa täällä pakotetaan ihmisiä aseella uhaten ottamaan H1N1 rokote?

Voidaan minun puolestani huoletta palata asiaan tammi-helmikuussa ja katsoa miten teidän teoriat ja ennusteet toimii.

kyy (nimimerkki)

kirjoittaja #27 voisi vaikka ennen vauhkoamista opetella lukemaan englantia, että edes ymmärtää mistä on kysymys. Missäänhän ei ole mitään puhuttu aseella uhkaamisesta tai ampumisesta. Gunpoint on synonyymi sanalle coercion joka suomennettuna on esimerkiksi "pakko, pakkokeino, pakottaminen, kiristäminen", joka taasen voi tarkoittaa hyvinkin montaa muuta vaihtoehtoa, kuin ampuminen.

Kyseessähän on mm kansalaisen itsemääräämisoikeuteen dramaattisesti vaikuttava laki, jota ei välttämättä heti käytetä, aktiivisesti ainakaan. Mutta kun valmis pakkokeinolaki on olemassa, niin sitä on helppo käyttää tarpeelliseksi katsottuja tahoja vastaan keppihevosena. Ei kukaan tee lakia siksi, että sitä ei olisi tarkoitus käyttää.

KylläKansaTietää (nimimerkki)

#20, 21 Joo, tosi hyvä lähde! Kunhan muistatte, että...

"It is not about conspiracy, because we are now way beyond the “conspiracy state”."

ja

"Always remember we all have the same brain, the only difference is how we have wired it through our thoughts and beliefs."

ja, ennen kaikkea,

"- Buy Weapons (but in case of Martial Law bury them underground.)"

Eli foliohattu-puolelle taisi mennä tämäkin - niin kuin kaikki muutkin teidän esittämänne "todisteet" massiivisesta salaliitosta. Ihan hauskaa&harmitonta puuhaa joutilaille ihmisille joilla on selvästi liikaa vapaa-aikaa, ei siinä mitään.

KylläKansaTietää (nimimerkki)

#28

"kirjoittaja #27 voisi vaikka ennen vauhkoamista opetella lukemaan englantia, että edes ymmärtää mistä on kysymys."

Mielenkiintoista että sinä puhut "vauhkoamisesta"

"Missäänhän ei ole mitään puhuttu aseella uhkaamisesta tai ampumisesta. Gunpoint on synonyymi sanalle coercion joka suomennettuna on esimerkiksi ”pakko, pakkokeino, pakottaminen, kiristäminen”, joka taasen voi tarkoittaa hyvinkin montaa muuta vaihtoehtoa, kuin ampuminen"

Voisit ehkä itse perehtyä eri käsitteiden kontekstisidonnaisuuteen. Jos käsitettä "at gunpoint" käytetään samassa yhteydessä käsitteen "terror" kanssa, voi tuon tulkita aivan yhtä hyvin siten, kuin minä olen sen tulkinnut.

"Kyseessähän on mm kansalaisen itsemääräämisoikeuteen dramaattisesti vaikuttava laki, jota ei välttämättä heti käytetä, aktiivisesti ainakaan.

"Mutta kun valmis pakkokeinolaki on olemassa, niin sitä on helppo käyttää tarpeelliseksi katsottuja tahoja vastaan keppihevosena."

No, katsotaan nyt miten käy. Teidän ennusteennehan testataan tammi-helmikuussa, silloinhan se selviää-

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

KylläKansa Tietää,
#31, täällä paljon luettavaa ennenkuin aikataulutettu pandemia alkaa :D ehdit kyllä.

Ei ennuste MEIDÄN ole. Se on STM:n ennuste ja löytyy 2.12 2009 päivätystä tiedotteesta.

Linkissä linkkejä joissa mm. toolkit lainsäädännön muutoksia varten ja paljon muuta materiaalia

http://www.who.int/ihr/legal_issues/legislation/en...

Sivuilta/linkeistä löytyy myös Suomelle ehdotetut ja Suomessa tehdyt lainmuutokset.

 

ps. korjasin mieliksesi aloitukseni kirjoitusasua. Ole hyvä.

kyy (nimimerkki)

Ja keventävänä tähän väliin, näin niitä poikkeustilalakeja säädetään siellä jenkeissä:
http://www.youtube.com/watch?v=LXfXuk6aWJc

suomalainen (nimimerkki)

Nimimerkille KylläKansaTietää kommentoi: #31 ja edelliset. Etkö kykene googlettamaan “Pandemic Response Bill 2028” + Massachusetts tai vastaavaa, kyllä teksti löytyy, jos parempaa lähdettä kaipaat.

Samalla koneella löydät tietoja usaan rakennetuista ja korjatuista keskitys-/detention-leireistä joita on noin 600kpl. Varmaan kansallisen turvallisuudenvirastolla on suunnitelmat niitä varten, ei niitä huvikseen turistiatraktioiksi ole rakennettu.

Tässä maassa kovin äkkiä ilmenee aina konkreettinen aseella uhkaamisen tilanne viranomaisten toimesta.
Saahan siellä joissain osavaltioissa tontilleen tunkeutuneen riittävän uhkaavan tunkeilijan ampua ilman seurauksia. Niissä valtioissa ja lähiöissä omakotitalojen ikkunat ja ovet on vahvistettu kalterein.
Suomessa tarvittaessa turvaudutaan kriisiaikasäännöksiin.

yksilö (nimimerkki)

Missä järjenkäyttö? Hullu ja mieletön maailma tämä on.

Ihmiset tekevät näitä mielettömiä juttuja toisilleen ja tuhoavat elinympäristöämme kiihtyvällä vauhdilla.

Mitäs sanotte tuosta alla olevasti jutusta ja sen mielettömyydestä? Minusta tämä juttu sopii mielestäni mainiosti # 34 suomalaisen kommentin perään. Saa vähän laajemman näkövinkkelin maailmanmenoon.

The Great Debate

Burning borrowed money in America’s wars
Dec 17, 2009 10:05 EST
Afghanistan | Barack Obama | burn rate | Hillary Clinton | Iraq | Pakistan
— Bernd Debusmann is a Reuters columnist. The opinions expressed are his own. —

The Pentagon has an evocative term for the level of spending on a war: burn rate. In Afghanistan, it has been running at around $5 million every hour for much of the year. The burn rate will begin going up next week when the first of an additional 30,000 U.S. troops arrive.

Once they are all in place, the burn rate is estimated to exceed $10 million an hour, or more than $8 billion a month. Much of that is literally burned — in the engines of American jeeps, trucks, tanks, aircraft and power generators. On average, each of the 183,000 soldiers currently deployed in Afghanistan and Iraq requires 22 gallons of fuel a day, according to a study by the international accounting firm Deloitte.

Because of a difficult and dangerous supply line that runs more than 1,200 miles through Pakistan, fuel for the troops in Afghanistan is considerably more expensive than for those in Iraq: an average of $48 per gallon counting the cost of transport and protection. Flown by helicopter to positions on remote Afghan front lines, the cost can reach $400 per gallon.

Which helps explain why Afghanistan “is one of the most expensive, perhaps the most expensive, war in U.S. history on a per troop basis,” says Todd Harrison of the Center for Strategic and Budgetary Assessments, a Washington think tank. His estimate of the cost per year of a soldier deployed in Afghanistan this year matches the number used by the White House – around $1 million. (The Pentagon says is it is less.)

In comparison, a soldier in Iraq costs less than half. Again in comparison, an Afghan soldier costs $12,500 a year, a recent congressional hearing was told.

The staggering cost of the war highlights an aspect of asymmetric warfare which is worth noting: the insurgent has a huge advantage on the financial front. While a Marine Corps combat brigade, for example, burns up around 500,000 gallons of fuel a day (or $24 million, at an average of $48 per gallon), the marines’ insurgent enemies use a tiny fraction of that. They ride around in pickup trucks, or walk. They do not move in Humvees that average four miles per gallon.

The cost-benefit advantage the insurgents enjoy in combat occasionally features on jihadist websites. One video clip makes the point that an improvised explosives device that costs $30 to make can knock out a $3.2 million Bradley Armored Fighting Vehicle.

Both the wars in Iraq and Afghanistan have so far been financed with borrowed money that makes up part of the country’s deficit. The 2009 budget year, which ended in September, set an all-time high with $1.42 trillion. In 2010, it is expected to reach close to $1.5 trillion.

OVERSTRETCH AND INDEBTEDNESS

When President Barack Obama announced on December 1 that he would be sending an additional 30,000 troops to Afghanistan, swelling the strength of the U.S. forces to more than 100,000, he said: “All told, by the time I took office the cost of the wars in Afghanistan and Iraq approached a trillion dollars. Going forward, I am committed to addressing these costs openly and honestly.”

His Secretary of State, Hillary Clinton, said in mid-December that the cost of the Afghanistan escalation would be part of the administration’s regular budget request for 2011, a departure from the practice of the Bush administration to request emergency funds in “supplemental” bills.

One way or the other, it’s difficult to see how the administration could balance the books in the absence of a war tax – an idea pushed by several influential Democrats – or painful cuts elsewhere at a time of high unemployment (10 percent) and economic hardship for millions of Americans.

Does that mean the United States is drawing closer to a tipping point, a level of military overstretch and indebtedness that sapped empires in the past?

In an essay at the beginning of the year, a few days before Obama took office, the Harvard historian Paul Kennedy, author of The Rise and Fall of the Great Powers, commented that no country on earth had “anywhere like the staggering array of overseas military commitments and deployments” as the U.S.

That is more true today than it was at the beginning of the year. Along with more troops, there is more reason to wonder how right Kennedy was in saying in his essay that U.S. dependency on foreign investors resembled “more and more that state of international indebtedness we historians associate with the reigns of Philip II of Spain and Louis XIV of France…”

If Obama read that, he should have been worried. Under the reign of Philip II from 1556 to 1598, Spain reached the peak of its power, a global empire controlling territories from Europe and the Americas to Asia. It sank to second-rate status through a combination of factors that included wars and massive foreign debt. Louis XIV was involved in four big wars and on his death in 1715, left France deep in debt.

http://blogs.reuters.com/great-debate/2009/12/17/b...

Katja (nimimerkki)

Miten toimitte, jos tulee pakkorokotus-kampanja Suomeen? Itse ajattelin, että menen
vapaaehtoisesti karanteeniin eli ollaan kotona. Paljon ruokaa täytyy varata tämänkin
varalle. Jos heille ei riitä vapaaehtoinen karanteeni... niin sitten juostaan ja
kovaa...:( TÄYTYY TEHDÄ TOSI SUUNNITELMIA!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Dear Friend,

As the Senate continues to debate a massive and sweeping health care bill, I continue to push for alternatives that would bring about real change for so many Americans.

This week I introduced an amendment to the Senate health care bill that would take money out of the proposed government-run health care program and instead direct it to proven programs that have an ability to positively impact so many families – school-based health centers, maternal and child health services, and cancer research and treatment programs.

Instead of creating a massive new government health care program, we can increase access to primary and preventive care for children by increasing the funding to put health facilities and equipment in our schools.

Instead of putting a government bureaucrat between doctors and their patients, we can increase the ability of states to provide vital immunizations and newborn screening tests, reduce infant mortalities, and improve prenatal and postnatal care for mothers by providing more grant resources to the Maternal and Child Health Block Services Program.

And instead of resorting to the European style of health care with its higher waiting times for treatment and higher cancer mortaility rates, we can improve our ability to fight cancer and continue our success rates in battling the disease by giving additional funding to the National Cancer Institute.

My amendment would accomplish all of these goals, and as the Senate continues to debate health care reform, I’ll continue to push for these and other reforms that will positively benefit Louisianians.

Sincerely,

David Vitter
U.S. Senator

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Avoin kirje kaikille Korporatiivisen Median Toimittajille
Tämä on käännetty versio kirjeestä joka on lähetetty kaikille korporatiivisessa mediassa toimiville toimittajille Ruotsissa 11.11.2009. Ja on sen jälkeen laajalti levitetty nopeasti kasvavassa NWO vastaisessa liikkeessä Ruotsissa. Nyt sitä käännetään usealle eri kielelle levitettäväksi ympäri maailmaa.

Vallankumous tulee olemaan koko maailman laajuinen.

Suora linkki tähän kirjeeseen on http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirj...

————————————————–

Kaikille Suomen toimittajille, totuus on tullut julki. Teidän työnantajanne ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajat ovat paljastuneet, työnantajanne työnantajien työnantajat ovat paljastuneet. Totuus on tullut julki. Toistan, Totuus on tullut julki.

Nykyajan suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään silmiemme edessä - ja te, kaikki Suomen Toimittajat, olette hiljaa. Toistan, nykyajan Suurin ihmiskuntaa vastaan tehty rikos on meneillään juuri nyt, silmiemme edessä - ja te olette hiljaa.

Kaikille Suomessa työskenteleville toimittajille, tällä kirjeellä haluan kertoa, että teillä on mahdollisuus valita. Joko te juuri nyt, ja todella tarkoitan, välittömästi, alatte raportoida mitä tässä maassa ja maapallolla todellisuudessa tapahtuu - tai, alkaen tästä päivästä, teidät katsotaan osallisiksi tähän lähes uskomattoman hirvittävään rikokseen Suomen kansaa, ja koko ihmiskuntaa kohtaan.

Toistan, teille kaikille Suomen toimittajille, joko te välittömästi alatte raportoida mitä todellisuudessa maailmassa tapahtuu, tai teidät katsotaan Suomen kansan vihollisiksi.

Passivisuus ei enää ole vaihtoehto. Hiljaisuus ei enää ole vaihtoehto. Propaganda ei enää ole vaihtoehto. Väärä informaatio ei enää ole vaihtoehto. Tästä päivästä lähtien, 26. Marraskuuta 2009, alatte kirjoittaa, kertoa ja näyttää meille totuuden.

Teidän työnantajianne, Suomen, ja maailman korporatiivista mediaa, juuri nyt kontrolloi pahin koskaan olemassa ollut kansainvälinen rikollisjärjestö. Tiedämme, että he ovat vallanneet teidän työnne perustan. Tiedämme, että juuri nyt teitä käytetään propagandan keskusyksikkönä Suomessa, kyynisimmälle salaliitolle jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt.

Tiedämme että tämä salaliitto ulottuu Wall Streetiltä Valkoiseen taloon, Maailman Terveysjärjestöön (WHO), Yhdistyneisiin Kansakuntiin, Euroopan Unioniin, maailman johtavimpiin lääkeyhtiöihin, tulevaan Kööpenhaminan kokoukseen, media pohattoihin, maailman johtaviin pankkiireihin, ylimpiin politiikkoihin, Suomen hallitukseen, Suomen pankkitoimintaan, Suomen mediaan, Suomen lääketoimintaan, ja vastaaviin instituutioihin ympäri maailman.

Ymmärrän jos tämä kuulostaa epämiellyttävältä, mutta tämä ei ole mitään verrattuna siihen kuinka epämiellyttäviksi asiat vielä tulevat jos emme kaikki ota tätä ehdottoman vakavasti. Juuri nyt. Tänään. Ehdottoman vakavasti. Tässä ei ole mitään naurunaihetta. Ei mitään sivuun sysättävää. Ei mitään välteltävää. Rikos, joka nyt tapahtuu silmiemme edessä on osa kauheinta ja mutkikkainta salaliittoa, joka voi - ellemme yhdessä muuta asioiden kulkua välittömästi - tuoda meille ja tuleville sukupolville enemmän kipua ja kärsimystä kuin olisimme koskaan voineet kuvitella.

Jos päätätte kutsua tätä hulluksi salaliittoteoriaksi, ottamatta selvää siitä mitä todella tapahtuu, lopettakaa sellaiset pötypuheet välittömästi.

Totuus on tullut ilmi. Me tiedämme mitä on meneillään. Alkaen tänään, 26. Marraskuuta 2009, alatte työskentelemään antaen totuuden sikainfluenssasta, rokotteesta ja Suomalaisten massarokotuksista. Jos kieltäydytte tästä vaatimuksesta, sitten minä, ja kaikki muut jotka ovat tietoisia siitä mitä tapahtuu, sekä kaikki he jotka lähitulevaisuudessa tulevat sen ymmärtämään, tulevat - koko loppu uranne ajan, koko loppu elämänne ajan - pitämään teitä vastuussa siitä että vain seisoitte sivussa ja ette tehneet mitään, vain katsoitte kun tämä kuvottava rikos tapahtui. Suomen valtaväestö ei ole tietoinen asioista, mutta tarpeeksi ihmisiä on, jotta teidät tullaan kyllä muistamaan.

Kaikki Suomen toimittajat, teidän työtänne on tutkia heitä jotka ovat vallassa. On työtänne raportoida kun he väärinkäyttävät valtaansa. On työtänne informoida Suomen ihmisille meneillään olevista tapahtumista. Juuri nyt, ette tee työtänne. Tällä tulee olemaan kohtalokkaat vaikutukset, ellette heti ala tekemään sitä mitä teidän tulisi tehdä.

Vaikka toivon, että tulette järkiinne, se ei ole mitä odotan tai mihin luotan. Tämän vuoksi, olen aloittanut sivuston “VaccinationNews”. Tämä uutissivusto ei ole niin hieno niin kuin niiden roistolehtien joiden työntekijöinä olette, mutta se käsittelee asioita joita Suomalaisten tulee tietää, enemmän kuin mitään muuta juuri nyt - totuus sikainfluenssasta, rokotteista, ja massarokotuksista. Linkki tälle päivittäin uutiset sikainfluenssasta, rokotteista ja massarokotuksista raportoivalle sivustolle on: http://www.wordmworld.net/bubble-words/vaccination... (Ruotsiksi).

Jos te toimittajat haluatte kirjoittaa todellisia artikkeleita mutta ne hylätään teidän rikollisten työnantajienne toimesta, olette erittäin tervetulleet lähettämään ne “VaccinationNews” uutisiin, ja julkaisen ne niiden sivuilla.

Sama koskee myös kaikkia Suomalaisia. Vaarallisin asia minkä voimme nyt tehdä on odottaa että joku muu tekee jotain. Meidän täytyy alkaa ottamaan ohjat omiin käsiimme. Meidän täytyy ottaa ohjat omiin käsiimme.

Juuri nyt, meillä on mahdollisuus kommunikoida upealla tavalla, Internetin välityksellä. Meidän täytyy käyttää tätä mahdollisuutta hyväksemme. Kiitos Internetin, voimme kommunikoida suoraan keskenämme, lähettäen linkkejä, videoleikkeitä, asiakirjoja ja artikkeleja. On todella tärkeää ettemme pidä nykyistä kommunikoinnin vapautta itsestäänselvyytenä. On yhtä tärkeää että me jaamme tätä tietoa, jota hallitukset, valtamedia ja kaikki vallanpitäjät haluavat meiltä salata, niin paljon ja niin pian kuin mahdollista.

Keskustelkaa ympärillänne olevien ihmisten kanssa, niin jokapäiväisessä elämässänne kuin Internetissä. Puhukaa toistenne kanssa, pohtikaa, kysykää kysymyksiä, ajatelkaa kriittisesti, vaihtakaa ajatuksia, lähettäkää linkkejä, postittakaa tietoa facebookissa, twitter blogeissa, foorumeissa, levittäkää sanaa kaikin mahdollisin keinoin siitä miten teidän tulevaisuutenne riippuu siitä mitä teette nyt.

Jokainen kuluva päivä, meidän vapauttamme otetaan meiltä pois, sekä webissä että yhteisössämme, niin että suurin osa ihmisistä ei sitä edes huomaa. Jos haluamme selviytyä tästä taistosta voittajina, meidän täytyy harjoittaa oikeuksiamme ja käyttää kaikkia kommunikoinnin keinoja. Juuri Nyt, välittömästi, heti.

Valitettavasti, luulen että monet teistä, sekä Suomen toimittajista, että kansalaisista, ei ole vielä ymmärtänyt kuinka vakava tämä tilanne on. Puhun nyt selkeästi, on kyse meidän hengestämme, lapsiemme ja lapsenlapsiemme hengestä.

Jos olet koskaan ihmetellyt miten se on voinut tapahtua, että Hitler, noin seitsemänkymmentä vuotta sitten, saattoi päästä valtaan ja terrorisoida koko maapalloa kokonaisen vuosikymmenen, häntä kenenkään pysäyttämättä. Sinun ei tarvitse opiskella yhdestäkään historiankirjasta, voit vain katsella ympärillesi. Juuri nyt, omassa elämässäsi, maailmassa, tänään. Näin se on voinut tapahtua. Näin se tapahtuu.

Yksi tämän vuosisadan suurimmista kysymyksistä on, onko ihmiskunta oppinut läksynsä menneisyyden virheistä. Vai seisommeko jälleen halvaantuneina, sokeina totuudelle, tietämättöminä, auktoriteetteja kunnioittaen, äly ja tunteet hypnotisoituina. Katsomme kuinka planeettamme vallanpitäjät kontrolloivat meitä kuinka ikinä haluavat. Kuinka he ohjaavat meidät omaan tuhoomme, niin kuin olisimme lauma tyhmiä pikku lampaita.

Niin he näkevät meidät, lampaina. Tolloina. Orjina. Riippuu meistä haluammeko edelleen hyväksyä tämän, koska niin olemme tehneet jo satoja vuosia. Vai joko olemme valmiit näkemään, kuinka suurenmoisia olentoja todellisuudessa olemme, jokainen meistä. Olemmeko valmiit ottamaan pois sortajiemme vallanasemat, heidän keinonsa ja voimavaransa. Heidän joita on vain hyvin pieni mutta uskomattoman paheellinen joukko. Uskon että on sen aika. Toivon niin. Ja tiedänkin.

Jos te toimittajat ette uskalla alkaa kertoa totuutta, sitten me, Suomen kansa, pidämme teitä vastuussa siitä että toimitte epäsuorasti sitä vastaan ettei ihmisille kerrottaisi mitä todella maailmassa tapahtuu. Ja siis osallisina tuottamaan mittaamattoman suuren kärsimyksen ystävillemme, sisarillemme, veljillemme, lapsillemme, lastenlapsillemme ja teille itsellenne. Alkaa siis epäröikö, juuri nyt, kun luette tätä, on aika tehdä päätos

Totuus on tullut ilmi. Tämä koko tarina tulee päivänvaloon. Älkää kuvitelkokaan mitään muuta. Jos ajattelette, että voitte paeta hiljaisuuteen olette väärässä. Jos ajattelette että voitte syyttää jotakuta toista, olette väärässä. Jos kuvittelette olevanne voimattomia tämän asian edessä, olette väärässä. Teidän on aika alkaa tekemään työtänne.

Ennen kuin jatkan, haluaisin lähettää viestin työnantajillenne ja työnantajienne työnantajille: Me tiedämme että te säälittävät roistot olette kansainvälisen rikollisjärjestön sylikoiria. Rikollisjärjestön, joka juuri nyt aikoo myrkyttää koko Suomen väestön. Me tiedämme, että toimitatte näiden alhaisten rikollisten asioita. Näiden petollisten rikollisten joidenlaisia tällä planeetalla ei ole koskaan ennen nähty. Te raportoitte vain niitä asioita joita he haluavat, kerrotte meille vain mitä he haluavat ihmisille kerrottavan, näytätte meille vain sen mitä he haluavat meille näytettävän.

Jos sanon sanat “Marie Antoinette”, “Ludvig the XVI”, “1793″ - Millaisia ovat ne kuvat, jotka nousevat pienistä korruptoiduista aivoistanne? Jos joku teistä laittaa vielä yhdenkin harhaanjohtavan julisteen sikainfluenssarokotteesta. Jos joku teistä näyttää vielä yhdenkin valehtelevan uutisraportin meneillään olevista massarokotuksista. Jos yksikin teistä välttelee edelleen totuuden mukaisen informaation antamista Suomen kansalle, sitä tietoa mitä hallitukset ja vallanpitäjät ympäri maailmaa tarkoituksenmukaisesti meiltä pimittävät. Jos yksikään teistä jatkaa sen illuusion syöttämistä meille, jonka mukaan kaikki on ok, ei ole mitään millä vaivata mieltään. Jos joku teistä, alkaen tanaan 26. Marraskuuta 2009, jatkaa Suomen kansalle valehtelua, Suomen kansan pettämistä, väärän tiedon antamista Suomen kansalaisille, huomion viemistä todellisuudesta illuusioon, te tulette maksamaan siitä kalliisti.

Kaikki te, haluaisin että vastaatte kahteen kysymykseen:

1) Kenelle te olette lojaaleja - Suomen kansalle, vai planeettamme kavalimmille rikollisille?
2) Keneltä te saatte määräyksenne?

Nyt takaisin Suomen toimittajiin. Luulen, että monet teistä, jo pitkään, olette oivaltaneet, että jotain hämäräperäistä on meneillään. Luulen, että monet teistä, jo pitkään, olette toimineet propaganda koneiston välineinä. Koneiston kuten; Suomen Tietotoimisto, Helsingin Sanomat, Iltasanomat, Iltalehti, Yle, MTV3 sekä muiden Suomen massahypnoosin koneistojen välineinä.

Luulen myös, että monet teistä ovat jo alkaneet paneutua tähän asiaan ja mahdollisesti jopa, jossain määrin, olette ryhtyneet sitä tutkimaan toimittajan asemassa. Mutta jostain syystä, kaikki te olette hiljaa. Luulen, että teidät on määrätty olemaan kirjoittamatta näista asioista. Luulen, että pelkäätte saavanne potkut jos alatte tehdä sitä työtä, jota teidän kuuluisi tehdä. Luulen jopa, että jotakuta teistä on uhkailtu. Olen pahoillani että asiat ovat niin. Mutta jos uskotte että se on hyväksyttävä selitys hiljaisuudellenne, olette väärässä.

Jos ette riko tätä hiljaisuutta välittömästi, te tulette - kun kaikki on tuotu päivänvaloon- samaan koko Suomen väestöltä sellaisen vihan vyöryn, että nykyiset pelkonne tuntuvat mitättömiltä siihen verrattuna.

Se fakta että te kutsutte itseänne toimittajiksi on häpeä vertaansa vailla. Tällä hetkellä, palvelunne on ainoastaan kirjallista huoraamista, teidän kynänne ja älynne toimivat prostituoituina näille uskomattoman kylmäverisille ihmisille, jotka romauttivat koko maailman ekonomian. Heille jotka asettivat Barack Obaman Valkoiseen Taloon, ja varmistivat että hän sai Nobelin Rauhan Palkinnon kun samaan aikaan hänen politiikkansa raiskaa planeettaa. Heille jotka varmistivat että tämä kanssarikollinen ja hänen rosvojoukkonsa täyteenpanivat historian suurimman ryöstön ryöstämällä Amerikan veronmaksajilta satoja biljoonia dollareita kun he ojensivat “kannustinpakettinsa” samoille pankkiiriroistoille jotka alkujaan junailivat koko talouden romahduksen. Jotka varmistivat että kaikki liittoutuneet hallitukset ympäri maapalloa, tekivät samoin (myös suomalaiset petturit). He jotka - itävaltalaisessa laboratoriossa - mutatoivat viruskantoja lintuinfluenssasta, sikainfluenssasta ja ihmisten influenssasta, ja näin kehittivät viruksen nimeltä A(H1N1). Ja jotka reilusti etukäteen olivat kehittäneet rokotteen, joka heidän mukaansa “suojaa” geneettisesti valmistetulta A(H1N1) virukselta. He jotka sitten laskivat valloilleen tämän viruksen. Ja jotka kehittivät sen valheen että täysin uusi “tuntematon” virus on syntynyt meksikolaisissa sioissa. He jotka kehittivät sen valheen että tämä niin sanottu “sikainfluenssa”, jonka tämä virus aiheuttaa, on tappava uhka ihmiskunnalle. he jotka kehittivät valheen että, me tulemme kohtaamaan suuren luokan pandemian. He jotka varmistivat, että Maailman Terveysjärjestö (WHO) - joka on heidän vallassaan - täysin naurettavin perustein nosti pandemia tason, tasolle kuusi, jotta lähes kahdessasadassa maassa, jotka seuraavat WHO:n päätöksiä, massarokotukset voisivat alkaa ilman minkäänlaista turvallisuuskontrollia rokotteen suhteen. Joka sitten johtaa - siihen missä olemme nyt - poikkeustila lakiin kaikissa maailman maissa, jotta siihen vedoten pakkorokotukset voivat olla edessä koko maapallon väestölle. Ja rokotteeseen jonka tarkoitus on heikentää ihmisen vastustuskykyä. Ja näin tällä kolmiaskeleisella hyökkäyksellä, tällä biologisella aseella - kansainvälinen kansanmurhaan, jonka seurauksena tämän teon suunnittelijat saisivat aikaan globaalin, fasistisen, totalitaarisen diktatuurin, käyttäen Yhdistyneitä Kansakuntia - joka on heidän vallassaan - uuden maailman hallituksen vallanpesänään. Ja näin tällä massarokotus kansanmurhalla ja “taloudellisella kriisi” ryöstöllään he saisivat ihmiskunnan niin heikoksi, että emme pystyisi enää kapinoimaan. Ja tehden tämän kaiken, nämä kriminaalit nerot voisivat pitää ja vahvistaa omaa asemaansa vallassa ja samaan aikaan lujittaen harhaanjohdettujen massojen asemaa tietämättöminä orjina.

Totuus on tullut julki. Tämä on heidän suunnitelmansa. Ja te, Suomen toimittajat, olette hiljaa.

Onneksi tässä maailmasta löytyy vielä oikeitakin toimittajia. Yksi heistä on Jane Burgemeister, ja hän yhtenä ensimmäisistä esitti todisteet niihin järkyttäviin rikoksiin joita tapahtuu nyt Suomessa ja koko maailmassa. Kaikki informaatio on kaikkien saatavilla, myös sinun. Ja siitä huolimatta, sinä olet hiljaa. Todisteet on vahvistettu, uudestaan ja uudestaan.

Jokainen kuluva päivä, salaliiton juoni etenee. Ja jokainen kuluva päivä, myös taistelu sen pysäyttämiseksi etenee. Ja te, Suomen toimittajat olette hiljaa.

Te saisitte hävetä itseänne. Kuinka voitte katsoa lapsianne silmiin, kuinka voitte katsoa itseänne peiliin. Se moraalin taso jota te kaikki suomalaiset toimittajat olette näyttäneet viimeisen vuoden aikana on niin matala, että te joiden tehtävä olisi tutkia vallanpitäjiä, olette alhaisempia kuin maan madot.

Jos väheksytte tätä kaikkea leimaamalla sen salaliittohöpinäksi ilman että edes tutkiskelette asiaa, sitten lyöttäydytte Suomen kansan vihollisten leiriin. On teidän työtänne etsiä tietoa, tutkia sitä, selvittää totuus, kyseenalaistaa. Jos ette edes kosketa koko asiaa, ette kerro siitä, jos ette edes uskalla kohdata sitä, olette vain sen todella pienen superkriminaalijoukon mätiä kätyreitä, sen joukon joka on vuosisatoja kiduttanut ihmiskuntaa ja jonka tarkoituksena on jatkaa kidutusta vuosisatoja eteenpäin.

Jotta pääsette asian ytimeen ja saatte tärkeimmät tiedot kaikesta tästä, voitte lukea Jane Burgemeisterin yhteenvedon sikainfluenssa/rokote oikeusjutusta klikkaamalla seuraavaa linkki: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_con...

Jos ajattelette että tämä kaikki kuulostaa liian uskomattomalta ollakseen totta, joka on ymmärrettävää (mutta samalla, ei järjellinen tapa kohdata nämä väitteet) , sitten voitte alkaa käydä läpi todistusaineistoa.

Esimerkiksi, voitte lukea WHO:n kaksiosaisen muistion, joka on kirjoitettu 1972, siitä kuinka - kolmella askeleella - rokotteesta tehdään tappava ase. Ensin heikentämällä vastustuskykyä, sitten injektoimalla kehoon suuri määrä viirusta, josta heikennetty vastustuskyky ei voi selvitä. Ja kolmanneksi injektoimalla lisäaine, joka laukaisee valtavan tulehdusreaktion ja niin sanotun sytokiini myrskyn.

Tämä muistio löytyy näistä kahdesta linkistä:
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_1_searcha...
http://theflucase.com/downloads/WHO_Memo_2_Searcha...

Voitte jatkaa katsomalla tätä sikainfluenssarokotteen patenttihakemusta, jonka Baxter lääkeyhtiö lähetti ennen kuin tämä “täysin tuntematon” sikainfluenssa virus “yhtäkkiä” ilmestyi Meksikossa. http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccin...

Baxter on myös se sama yhtiö joka, Itävaltalaisessa laboratoriossa, kehitti “sikainfluenssa” viruksen, ja kuluvan vuoden Helmikuussa lähetti 72kg viruksella saastutettua, väärillä nimilapuilla merkittyä rokotemateriaalia laboratorioihin ympäri maailmaa levittääkseen virusta. Tämä todistusaineisto, ja paljon muuta, löytyy Burgemeisterin 134 sivuisesta asiakirjasta johon hän on koonnut tärkeimmät todisteet siitä että sikainfluenssa, rokote ja massarokotukset ovat osa tavattoman kompleksia suunnitelmaa, jolla pannaan täytäntöön kansanmurha. Syytetteessä ovat (muiden lisäksi) Barack Obama (Presidentti, USA), David Nabarro (Influenssa Koordinaattori, YK), Margaret Chan (Pääjohtaja, WHO), Robert Parkinson (CEO, Baxter International), Daniel Vassella (CEO, Novartis International), Andrew Witty (CEO, GlaxoSmithKline), George W. Bush (Entinen Presidentti, USA), Bill Gates (Bill ja Melinda Gates Foundation), Kathleen Sibelius (Secretary of Department of Health and Human Services), Janet Napolitano (Secretary of Department of Homeland Security), David de Rothschild (Pankkiiri), David Rockefeller (Pankkiiri), George Soros (Pankkiiri) and Alois Stöger (Itävallan Terveysministeri). Tämä asiakirja löytyy: http://theflucase.com/downloads/Evidence_of_the_us...

Lukemisen arvoisia ovat myös FBI:n kanssa nostetut syytteet. Syytteessä ovat (muiden lisäksi) WHO, YK, lääkeyhtiöt Baxter ja Novartis. Voit lukea tämän asiakirjan talla sivulla: http://theflucase.com/downloads/Criminal_Charges_F...

Jos haluat lähestyä tätä kaikkea toisesta kulmasta, olen koonnut yhteen yli 75:n linkin listan, videoita, ääniraitoja, uutisartikkeleita ja tärkeitä asiakirjoja jotka käsittelevät tätä kaikkea. Kaikki tieto on siis, toisin sanoen, vain muutaman hiirenklikkauksen takana tietokoneellasi. Ja se löytyy tästä: http://www.wordmworld.net/bubble-words/the-informa...

Tältä sivulta löydät, monien muiden lisäksi, seuraavan dokumentin sikainfluenssasta, rokotteesta, järjestäytyneen median propaganda kampanjasta ja massiivisesta peitetarinasta. Tämä saattaa kuulostaa tutulta tänäkin päivänä, ja sitä se onkin, vaikkakin tämä tapahtui vuonna 1976, ja oli koeajo siihen, mitä myöhemmin on tuleva ja mitä on nyt tullut. http://www.youtube.com/watch?v=S_9I1L_P370

Voitte myös kuunnella uskomattoman vaikutusvaltaista, ja monille tuntematonta, ääni tallennetta Council on foreign relation:ilta, joka toimii lähellä Amerikan hallitusta. Siellä keskustellaan, kuinka valtamedia luo väärän kuvan rokotteiden vähyydestä kasvattaakseen kysyntää. Samaa on tehty myös Suomessa, Ruotsissa, Saksassa, Amerikassa ja muualla maailmassa. http://www.youtube.com/watch?v=FsKsgHbxuc0

Tai voitte kuunnella jotain todella niinkin epätavallista, kuin korruptoimattoman puolan terveysministerin, Ewa kopaczin, mielipiteen sikainfluenssa-rokotteesta. Missä olet Suomen sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä ja miksi olet niin hiljaa? Te kutsutte itseänne Suomen kansan johtajiksi, mutta keneltä te otatte käskynne?

Missä olet suomen pääministeri Matti Vanhanen, tiedämme, että tiedät mitä on meneillään. Me tiedämme, että olet säälittävä Bildebergin sätkynukke.

Tässä on viesti teille kaikille ja teille muille, joita tämä koskee, tunnistatte kyllä itsenne, teidän päivänne ovat luetut, olette loppu, finito, farewell!

Ja te kaikki selkärangattomat poliitikot, välittämättä siitä mihin puolueeseen kuulutte, te olette menossa alaspäin. Kenelläkään teistä ei ole ollut rohkeutta nousta ja kertoa totuutta suomen kansalle, ja sen vuoksi teidän tarunne on lopussa. On tullut aika, kun suomen kansa huomaa, ettette ole muuta kuin tyhmiä, raukkoja, tolkuttomia pellejä, jotka saavat kicksejä kontrolloimalla toisia ihmisiä.

Takaisin teihin toimittajiin Voitte myös lukea artikkelin Joseph Moshista, microbiologisti mossadissa, joka epätoivoisesti yritti kertoa totuuden, soittamalla radio-ohjelmaan, että Baxterin laboratoriossa Ukrainassa oltiin luomassa virusta, jota tullaan käyttämään biologisena aseena. Pian sen jälkeen Amerikan turvajoukot pidättivät hänet ja sanoivat hänen olevan terroristi ja uhanneen pommittaa valkoista taloa. Tämän jälkeen hänestä ole kuultu mitään. Voitte lukea siitä täältä http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bio...

Ja muistuttaakseni tapahtumista, jotka ovat parhaillaan meneillään Ukrainassa, ja jotka Suomen media on jättänyt melkein kokonaan huomioimatta. Tähän liittyvä Moshe-juttu pitäisi olla erityisen mielenkiintoinen. http://www.infowars.com/reported-cases-of-mystery-...

Jane Burgemeisterin omat nettisivut löytyvät täältä: www.thefluecase.com

Ja ymmärtääksenne, mikä yhteys on tällä ja nykyisellä pankkikriisillä, kuten myös ymmärtääksenne, kuka todellinen Barack Obama on(joka on mitä vaarallisin susi lampaan vaatteissa ja mitä taidokkain huijari), voitte katsoa filmin “Fall of the Republic” http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

Ymmärtääksenne miten pankki toiminta on mukana talouskriisissä, silloin on hyvä aloittaa tästä artikkelista, miten investointi pankki Goldman Sachs, joka on samojen ihmisten alaisuudessa, jotka kontrolloivat valkoita taloa, WHO:ta, YK-ta, EU-ta, uutistoimistoja (kuten Reutersia ja Associated Press), pankkeja (kuten JP Morgan ja Rothschild Bank), Amerikan keskuspankkia Federal reserve, Lääkeyhtiöitä (Baxter, Novartis) ja monia muita maailman vaikutusvaltaisimpia instituutioita, lähtien politiikasta, bisneksestä, lääketoiminnasta, valtamediasta, pankkitoiminnasta, viihdetoiminnasta jne., tiesivät etukäteen talouden romahduksesta. http://www.mcclatchydc.com/227/story/77791.html

Jos sinulla on vaikeuksia nähdä kokonaisuutta tilanteesta, miten tämä vastuussa oleva rikollis-järjestö, jota kutsutaan the illuminati, toimii, voit lukea David Icken artikkelin “flu is not the biggest danger, it`s the vaccine!” http://www.davidicke.com/content/view/25191

Tietenkin kaikki tämä voi vaikuttaa hämmentävältä ja ymmärrän sen. Nämä valheet, joita meille on syötetty, ovat niin suunnattomia ja ovat jatkuneet jo niin pitkään ja ovat niin monimutkaisia ja taidokkaasti peiteltyjä, että kuka tahansa voi eksyä. Mutta me emme voi antaa itsemme eksyä. Olemme olleet eksyksissä jo liian kauan.

Nyt on aika, Suomen kansan saada tietää siitä valtastruktuurista, joka on näiden hirmutekojen takana, joille päivittäin altistumme ja joka on hallinnut ihmiskuntaa jo kauan, kauemmin kuin useimmat osaisivat kuvitella olevan mahdollista.

Mutta se on mahdollista. Tulemme aina muistamaan, kuinka uskomattoman kyynisiä nämä ihmiset ovat, miten kunniattomia he ovat elämää kohtaan ja kuinka , kierolla tavalla, nerokkaita he ovat. Nyt on teidän tehtävänne, kaikki Suomen toimittajat, alkaa kertoa kaikesta tästä. Välittömästi. Me emme siedä enää päivääkään propagandaa tai hiljaisuutta, Valintanne on teidän.

Jos haluat lisää informaatiota , jos haluat muutamia osia palapelista, jos haluat alkaa tutkia, ketkä ovat todellisia johtajia maailmassa, jos haluat olla totuuden välittäjänä suomen kansalle, luulen että voit kaivaa syvemmälle näiden avainsanojen ja linkkien avustuksella, joita olen tähän kerännyt.

Totuus on tullut julki. Oletko sinä hiljaa?

Pahuus haluaa pitää tämän tiedon meiltä salassa.
Rakkaus vaatii sen vapauttamista.

Suora linkki: http://www.wordmworld.net/uncategorized/avoin-kirj...

Suomentanut: Ruby & Elmo

TIETOA JOTA HE HALUAVAT MEILTA SALATA

(Lopussa linkkejä Suomalaisille sivuille)

1. History of World Banking
For example: http://www.fourwinds10.com/resources/uploads/pdf/t...

2. The Rothschilds
For example: http://www.youtube.com/watch?v=8F4IGwuKdUQ

3. The Rothschilds and World Central Banks
For example: http://www.youtube.com/watch?v=uG4y1xg0kSQ&feature...

4. The Rockefellers
For example: http://www.youtube.com/watch?v=PJSVkKvV9c4&feature...
For example: http://www.youtube.com/watch?v=rUNoFodlIOY

5. Rothschild, Rockefeller, Federal Reserve
For example: http://www.land.netonecom.net/tlp/ref/federal_rese...

6. Goldman Sachs
For example: http://www.youtube.com/watch?v=ZCWN4M5RkQI

7. Goldman Sachs, Federal Reserve, Timothy Geithner, Lawrence Summers
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

8. Federal Reserve, Alan Greenspan, above the law
For example: http://www.youtube.com/watch?v=ol3mEe8TH7w

9. Zbigniew Brezinski, “The Grand Chessboard”
For example: http://sandiego.indymedia.org/media/2006/10/119973...

10. Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission
For example: http://www.youtube.com/watch?v=KKq_rpFPidw

11. Zbigniew Brezinski, Barack Obama, Trilateral Comission, George Soros
For example: http://www.davidicke.com/content/view/18281

12. House of Windsor, Battenberg, Queen Elizabeth, Nazi Roots
For example: http://members.tripod.com/~american_almanac/naziro...

13. Rockefeller, Henry Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Zbigniew Brzezinski, The Bilderberg Group
For example: http://bilderbergbook.com/index.php?option=com_con...

14. Cecil Rhodes, Africa, Round Table, Rothschild
For example: http://www.youtube.com/watch?v=9iRHbBiHuuA

15. Rothschild, Cecil Rhodes, Rockefeller, Federal Reserve, Council on Foreign Relations
For example: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Council_Forei...

16. Rothschild, Rockefeller, Round Table
For example: http://www.terrorism-illuminati.com/round-table

17. Bush, Hitler, Nazi
For example: http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.se...

18. Bush, Hitler, Nazi connection, Skull and Bones
For example: http://www.youtube.com/watch?v=1D6fxyOtVeI

19. Bill Gates, Ted Turner, Rockefeller, Al Gore, Warren Buffet, George Soros
For example: http://www.oldthinkernews.com/Articles/oldthinker%...

20. George Soros
For example: http://www.larouchepub.com/other/2001/2832_soros.html

21. George Soros, Sverige, valutakris, 1992
For example: http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9806/12/soros.html

22. George Soros, Carl Bildt, Bilderberg group
For example: http://www.truefacts.co.uk/articles/bilder99.html

23. Carl Bildt, Bilderberg, Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission
For example: http://www.eaec.org/svenska/carl_Bildt_vargen_i_f%...

24. Bilderberg, Aten, Maj 2009, Carl Bildt, Jan Björklund, Timothy Geithner, Rockefeller
For example: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg-...

25. Bilderberg, Ottawa 2006, Carl Bildt, Wallenberg, Fredrik Reinfeldt
For example: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/artikel_37875...

26. Bilderberg, G20, Timothy Geithner, Ben Bernanke, Anders Borg
For example: http://www.corbettreport.com/cache/g20docs.pdf

27. Bilderberg, Aten, Maj 2009, Carl Bildt, Jan Björklund, Jacob Wallenberg, Paul Wolfowitz, Queen Beatrix, Henry Kissinger, David Rockefeller, Lawrence Summers, Daniel Vasella
For example: http://www.infowars.com/bilderberg-2009-attendee-l...

28. Daniel Vasella, Novartis, Swine Flu, Vaccine
For example: http://birdflu666.wordpress.com/2009/07/19/novarti...

29. Swine Flu, Vaccine, Daniel Vasella, Novartis, George Soros, Barack Obama, George Bush, Rockefeller, Rothschild, Bioterrorism Evidence, Criminal Charges
For example: http://theflucase.com/downloads/Evidence_of_the_us...

30. Queen Elizabeth, Queen Beatrix, Rothschild, Rockefeller, Bush, Barack Obama, Clinton, Illuminati, New World Order
For example: http://www.wordmworld.net/bubble-words/benjamin-fu...

31. Rothschild, Rockefeller, Illuminati, The Jesuit Order, The Vatican, The Pope, New World Order
For example: http://www.youtube.com/watch?v=tLzRlLS4V-w

32. New World Order, George Bush
For example: http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo

33. New World Order, Barack Obama
For example: http://www.youtube.com/watch?v=iotc10SGzxY

34. New World Order, Henry Kissinger
For example: http://www.youtube.com/watch?v=KD3BqK-9ZiU

35. New World Order, Gordon Brown
For example: http://www.youtube.com/watch?v=dbFcaQpqqt4

36. Henry Kissinger, Bill Clinton, George Bush, Tony Blair, Gordon Brown, Al Gore, New World Order, Bilderberg Group, Trilateral Comission, Club of Rome
For example: http://www.truthandliberty.com/New_World_Order.html

37. Al Gore, Global Warming, 31000 scientists
For example: http://www.newsmax.com/newsfront/al_gore_global_wa...

38. Al Gore, Global Warming, Barack Obama, Timothy Geithner, Lawrence Summers, Goldman Sachs, New World Order, Copenhagen
For example: http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

39. John F. Kennedy, secret societies, assasination
For example: http://www.youtube.com/watch?v=FnkdfFAqsHA

40. Zbigniew Brzezinski, Trilateral Comission, Council on Foreign Relations, War on Terror, World War 1, World War 2, World War 3
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

41. Trilateral Comission, Rockefeller, Carl Bildt, Urban Ahlin, Erik Belfrage, SEB
For example: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/Trilateral_Me...

42. Göran Persson, Leif Pagrotsky, familjen Wallenberg, Investor, Bilderberg
For example: http://www.dn.se/nyheter/de-rikas-hemliga-motespla...

43. Bilderberg, Henry Kissinger, Queen Beatrix, Carl Bildt
For example: http://www.bilderberg.org/2000pics.htm

44. Zbigniew Brzezinski, Council on Foreign Relations, Al-Qaeda
For example: http://www.takeoverworld.info/brzezinski_note.html

45. Al-Qaeda, Osama bin Laden, Tim Osman, CIA
For example: http://www.youtube.com/watch?v=c-v34Lf0g6U

46. Osama bin Laden, Tim Osman, Zbigniew Brzezinski
For example: http://www.youtube.com/watch?v=OJTv2nFjMBk

47. Al Qaeda, 9/11, inside job
For example: http://www.youtube.com/watch?v=1Yx9NRX37SM

48. Osama Bin Laden dead, Benazir Bhutto, assasination
For example: http://www.youtube.com/watch?v=f1uLdmct8_E

49. Osama Bin Laden, audio tapes, fabricated intelligence
For example: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&...

50. Barack Obama, Zbigniew Brzezinski, New World Order, Goldman Sachs, George Soros, Trilateral Comission, Bilderberg, Bush, Skull and Bones, Al Gore, Rockefeller, Rothschild
For example: http://www.scribd.com/doc/13607099/Webster-Griffin...

51. Rockefeller, Rothschild, World War 1, World War 2, EU, UN, Bilderberg Group, EU, UN, New World Order
For example: http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho&feature...

52. Rothschild, Vatican, Roman Empire, New World Order, EU
For example: http://www.youtube.com/watch?v=J6xUuxHGYXM

53. New World Order, Council on Foreign Relations, Committee of 300, Queen Elizabeth, Queen Beatrix, Prescott Bush, Henry Kissinger, David Rockefeller, Al Gore, Club of Rome
For example: http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/club-...

54. Global Warming Scam, Population Reduction, Al Gore, UN, Rockefeller, Club of Rome
For example: http://www.youtube.com/watch?v=N4aD3_tJNsc&feature...

55. Club of Rome, Vice President Anders Wijkman
For example: http://www.illuminati-news.com/club-of-rome-member...

56. Global Warming Scam, Illuminati, Club of Rome
For example: http://deadmanmusings.blogspot.com/2009/12/climate...

57. New World Order, Timeline, World War 1, World War 2, World War 3
For example: http://www.threeworldwars.com/nwo-timeline1.htm

Suomalaisia linkkeja

http://nwo.11syyskuu.net/

http://www.infosota.fi/

http://www.rokotusinfo.fi/

http://sikainfluenssa.biz/

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/

http://talousdemokratia.blogspot.com/

http://ilmastohuijaus.blogspot.com/

http://911.olotila.net/uutiset/

Läs mer:

Sanningen Är Ute! - Affischer för (R)evolution

VaccinationsNyheterna

Att förstå The Illuminati - Del 1

Informationskriget om svininfluensan - Massmedia vs Sanningen

Gå tillbaka: Word M World

kuuluu kommentti 37

Upphew (nimimerkki)

Edelleenkään kukaan ei ole selittänyt "Articles 21 and 22 of the treaty state that when WHO declares a worldwide pandemy, level6, forced vaccinations at gun point are taken into use." väittämää.

Olisiko joku niin ystävällinen ja selittäisi ihan suomeksi tai omin sanoin englanniksi, miten nuo artiklat pakottavat ottamaan rokotuksen. Tästä tuli minulle nyt kynnyskysymys ja aion jatkossa olla äänessä rokotusten puolesta, mikäli asia ei ei selkene ja virhettä tai valhetta korjata.

Jahas (nimimerkki)

#40.

Sister Teresa Forcades i Vila, PhD - Bells Toll for Vaccine Maker
(Googlaa Youtube ja pistä etsi-palkkiin tuo ylhäällä oleva )

Tästä voi aloittaa funtsimisen... Miksi WHO muutti pandemia-määritelmää? Miksi sikainfluenssa määriteltiin pandemiaksi? Miksi mikä tahansa influenssa voidaan TÄSTÄ LÄHTIEN vaikka vuosittain määritellä pandemiaksi? Pandemiaksi, jonka varjolla voidaan periaatteessa koko maailman väestö KÄSKYTTÄÄ rokotettavaksi, joillain tahoilla jo fasistisin pakkokeinoin.

”...I’ve also said that in April 17th we had the first diagnosis of the new flu.
Well then, in April 29th, twelve days after those two first cases were discovered, WHO Director‐General Dr. Margaret Chan (the World Health Organization depends on the United Nations) made a public appearance and announced a Level 5 worldwide state of alert for the prevention of a pandemic. What does this mean?

Level 5 is quite a high level, after 5 there is only Level 6 left. Level 6 means the pandemic is already happening. What does a pandemic mean? So how could, we may ask, Dr. Chan and the whole World Health Organization, how could they declare a pandemic? Because well, I haven’t mentioned this but, on April 29, they say Level 5, and one month and a half later, just one month after the appearance of the first cases, on April 17th, so now I’m talking about June 11th.

On June 11th Dr. Margaret Chan announces Level 6 (On 11/06/09, the WHO declares a Level 6 Pandemic, the maximum level of health alert). We then have a global pandemic of the H1N1 flu virus. This global pandemic has already been declared form June 11th.

How could WHO declare a pandemic, taking into account that this virus has a mortality rate lower than the yearly virus?

How come we don´t declare a pandemic every year?

Well, it’s quite simple. The answer is, that this year, in the month of May, the WHO
C H A N G E D the definition of pandemic from its then current definition of an infection to ”INFECTIOUS AGENTS SIMULTANEOUSLY PRESENT IN DIFFERENT COUNTRIES AT THE SAME TIME AND WITH SIGNIFICANT MORTALITY RATIO TO THE PROPORTION OF INFECTED POPULATION”, removing from the definition the mortality characteristics.

Therefore, the new definition went to describe pandemic as a simultaneous infection present in various countries and carrying an infectious agent showing any novel characteristic, thus leaving us unable to know the type of immunity present within the population.

With this new definition – and it’s a definition I’m quoting from the British Medical Journal – I insist that all this information that I’m giving doesn’t come from the alternative press, for whom I have great respect, but I think it’s important to know that all this information comes from the most prestigious magazines and absolutely “mainstream,” as they say in English, free from any possible suspicion of tendentiousness anyway.

So this amended definition, is from May this year, if the mortality requirement disappears from the definition of pandemic, as I said, then we should ask ourselves, ”Well, what prevents the annual common flu from being declared a pandemic?” And the answer is that, with this definition in place, NOTHING prevents it.

With this definition, what we are seeing now, with this investment… and I’ll now get into the political consequences, which is in fact where I wanted to get to. All that is happening now that seems to be justifiable because of its exceptional nature, under the new definition; it wouldn’t present anything exceptional about it. So this would be the situation year after year, and this is just with the flu, not to mention other diseases with the same characteristics…”

Jatkoa seuraa, jo ensi keväänä...

Toimituksen poiminnat