KissanKulmasta

Korruption kulttuuri

Yhdysvaltalaissenaattorit Dianne Feinstein (dem) ja Adam Schiff (dem) ovat lähestyneet Facebookin ja Twitterin johtajia kirjeellä pyytäen heitä sulkemaan sellaisten käyttäjien tilit, jotka ovat osallistuneet #ReleaseThe Memo -kampanjaan. He esittävät, että kyseessä on Venäjän masinoima bottikampanja.


Onko todella?


Kyseisen muistion, jonka julkaisua vaativan kampanjan perusteella käyttäjätilien sulkemista vaaditaan, voidaan tähän mennessä tihkuneiden tietojen perusteella olettaa sisältävän tietoja siitä, että ns. RussiaGaten ja Trump-Venäjä -muistion taustalla olikin Barack Obaman (dem) hallitus, politikoimaan alkaneet tiedusteluelimet sekä keskusrikospoliisi FBI.

 

FBI tuhosi "vahingossa" FBI:n sekaantumiseen ns. RussiaGateen ja Trump-muistion tarkoitukseen liittyviä todisteita, kertoo Daily Caller. Trump-Russia -valemuistion -- jota esiteltiin massamediassa todisteena -- laatija, brittiagentti Christopher Steele laati muistion demarien DNC:n tilauksesta ja kustantamana. Tällä valemuistiolla haettiin FISA-oikeudelta lupaa Trumpin vakoilemiseen. 

FISA:lle valehteleminen on rikos. Oikeusjärjestelmän toimivuus mitataan nyt: joutuvatko lakeja laativan senaatin ja lakeja ylläpitävän hallituksen jäsenet lainrikkomuksistaan rikosoikeudelliseen vastuuseen.


Daily Caller raportoi myös (demarien) Fusion GPS:n maksaneen toimittajille valeuutisten levittämisestä osana Trumpin vastaista mediakampanjaa. Senaatin tiedustelukomiteassa istuvat Feinstein ja Schiff  ovat molemmat tarjoilleet Venäjän sekaantumista vaaleihin syynä Hillaryn vaalitappioon. 


Fb- ja twittertilien sulkemista nyt vaativat Feinstein ja Schiff  ovat todennäköisesti esittäneet vaatimuksensa peittääkseen omat jälkensa Clintonin "Hillary Victory Fund" -rahanpesuskandaalissa,  josta "liberaali" Clinton News Network (CNN), Clintonia rahoittaneen Microsoftin omistama MSNBC  et al. eivät halua uutisoitavan.  Schiff ja Feinstein ovat todennäköisesti osallistuneet itsekin DNC:n  Trump-Russia -valemuistion valmistamiseen ja kaupitteluun — sekä Barack Obaman (dem) hallinnon sekaantumiseen Uranium One -skandaaliin. 

Dianne Feinstein on sama poliitikko, joka kannatti innokkaasti Irakin ja Afganistanin sotia, eikä sillä tietenkään ollut mi-tään tekemistä sen kanssa, että Feinsteinin miehen yritys Perini Corp. sai sotien jälkeen yli $500 miljoonan jälleenrakennusurakat Irakissa ja Afganistanissa liittovaltion rahoilla, ilman kilpailutusta... Feinstein istui tällöin  jälleenrakennusurakoista päättävässä MILCON:issa. 

Jälleenrakennusurakat saaneet yritykset ovat vaalirahoittaneet sotia kannattaneita poliitikkoja molemmissa puolueissa.  


Molemmissa puolueissa lieneekin nyt pelko persiin alla siitä, että äänestäjät käyvät väkivaltaisiksi tajuttuaan kuinka heitä on kusetettu, ja kuinka sotia on synnytetty tarkoituksella  jotta valtion taloudesta voidaan imeä rahaa vaalirahoittajayrityksille.   


-- Kun korrupton kulttuurin koko ja kirjo selviää äänestäjille.   

 
Suomessa "työväen presidentti" Sauli Niinistö kampanjoi  itselleen uutta kautta miljonäärien rahoittamana. Kokoomuslainen Niinistö esiintyy näissä vaaleissa valitsijayhdistyksen ehdokkaana, kaiketi pitääkseen yllä mielikuvaa itsestään "koko kansan presidenttinä". Yksityisyrittäjien säätiö, Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland sekä Förening Konstsamfundet kustantavat Niinistön ohella Pekka Haavistoa (v) ja Nils Torvaldsia (rkp). 

Ovatko kansainväliset asekauppiaatkin mahtaneet jakaa kampanjarahaa Suomen sota-myönteisille -- anteeksi, korjaan --  NATO-myönteisille presidenttiehdokkaille säätiöiden ja verokeidastilien kautta?

Edustuksellinen demokratia mahdollistaa korruption ja kähminnän siinä kuin diktatuurikin.

 

Lisäys 25.1.2018 klo 8:06

Tässä linkissä on muistio, jonka luettuaan ei voi enää epäillä (ks. esim. s. 33) etteivätkö tiedustelupalvelut ja laillisuuskoneisto olisi syyllistyneet laittomuuksiin.

Michael Goodwin kirjoittaa New York Postissa todistusaineiston osoittavan, että massiivisen mittaluokan skandaali kytee lakia ja järjestystä ylläpitävässä elimessä. FBI:ssa on salaliittoiltu presidentin valitsemiseksi sekä Hillary Clintonin irrottamiseksi Hillaryn laiittomuuksia koskevasta tutkimuksesta. Goodwin toteaa vaikuttavan yhä enemmän myös siltä, että joku Obaman hallinnosta luovutti salaiseksi luokiteltua tietoa Clintonin vaalikampanjaväelle. Itse epäilen Clintonin käskyläisiin kuuluvaa oikeusministeri Loretta Lynchia (dem) sekä Obaman oikeusministeri Eric J. Holderia. Holder on sama mies, joka järjesti Fast&Furious -operaatiossa aseita meksikolaisille huumekarteleille yhdessä asevalvontavirasto BATFE:n kanssa.

Pohjimmiltaan on kyse siitä, että joukko lain ja järjestyksen edustajia poliisissa, tiedustelupalveluissa ja hallinnossa on asettunut lain yläpuolelle. Korruption kulttuuri lepää länsimaisen arvotyhjiön ylimmissä kerrostumissa raskaana.

 

 

Pääasialliset lähteet:


Feinsteinin ja Schiffin kirje fb:n ja twitterin johtajille (Q anon- 4am-Schiff/Feinstein ask MZ/JD help w/us Bots


Ross, Chuck | Daily Caller (21.1.2018): FBI ‘Failed To Preserve’ Five Months Of Text Messages Between Anti-Trump FBI Agents 


Thomas, Ginni | Daily Caller (20.1.2018): The Obama Administration’s ‘Brazen Plot To Exonerate Hillary Clinton’ Starting To Leak Out, According To Former Fed Prosecutor 

Legal Information Institute: 50 U.S. Code § 1809 -- Crimanal Sanctions 


Rosen, James |McClatchy.com (27.7.2016): The DNC email hack is just the newest skirmish in a growing cyberwar


Quinn, Melissa | Washington Examiner (27.10.2017): Dianne Feinstein demands answers from White House, Trump, Facebook, Twitter on Russia 


Harvey, Ted | Washington Examiner (10.1.2018): The biggest Hillary Clinton scandal no one's talking about 


The Center for Public Integrity (30.10.2003): Winning contractors -- U.S. contractors reap the windfalls of post-war reconstruction


Kauppalehti (17.1.2018): Säätiöiltä jättipotit kahdelle presidenttiehdokkaalle 


Parkkonen, Tommi | Iltalehti (18.1.2017): Näkökulma: Oy Sipilän Suomi Ab 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

17Suosittele

17 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Minun kanssani ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta ajatella täytyy. Ihan itse.

-------

Miksi venäläiset olisivat suosineet Trumpia kun demareiltakin sai lahjomalla (Uranium One, jossa Hillary auttoi) haluamansa?

Juha Hämäläinen

Taitaa se suuri pommi olla vasta tulossa!

Kovin hiljaisia ovat mediat Saudeissa tapahtuneesta kabinettivallankaappauksesta, joka lienee yksi maailman historian hienoimmista suorituksellaan.

Kaikki ympärilleen lahjuksia viskoneet ja terroria eri muodoissaan tukeneet rahasuvun oksat istuu kiltisti kopissa ja arkistoja avataan kiireellä.......

Luulisi Suomessakin housut kastuvan, koska mekin ollaan myyty aseita Saudeihin ja meidän politiikot ovat Clintonin-klaanin kavereita......

Tämä on helvetin hienosti ohjattu näytelmä jota katsoo mielellään vaikka ei suonkuivatuksia luonnossa kannattaisikaan..... Näiden politiikan rämeiden kätköistä tullaan vielä hakemaan useita suohirviöitä, kunhan puskat on ensin siivottu sivuun ja siellä on Made in Finnilä mörköjäkin piilossa! Se on varmaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Sanopa muuta. Hiljaa ovat siitäkin että NATO-Turkki on hyökännyt Syyriaan NATO-Yhdysvaltain tukemia, Kurdistania vaativia YPG-kurdeja pommittelemaan. Voisi melkein sanoa kahden rauhanturvaaja-NATO:n jäsenmaan olevan sodassa keskenään. Suomessa se ei ole mikään uutinen?

Niinkuin ei sekään että Saksassa turkit ja kurdit pätkivät melko säännöllisesti toisiaan turpaan massatappeluissa, eikä poliisi mahda asialle mitään.

Ihmekös että Trumpin haluttua vetäytyä NATO:sta EU alkoi kaivata omaa armeijaa kun Saksassa on rajoilla ja rajojen sisällä sen verran levotonta.

------
Suomalainen versio korruptiosta ja kähminnästä https://www.youtube.com/watch?v=0umGTI74Ebw muistellaan niitä vihreiden, Niinistön, rkp:n ja muiden humujen vaalirahoittajia, VAKE Oy:ta ja Sipilän vakuuskuoria esimerkiksi.

Juha Hämäläinen

Tuota tuota....Tuosta Turkin heilumisesta Syyriassa tein omat johtopäätökseni ja ne voi lukea täällä: https://blogit.kansalainen.fi/turkki-kurdit-ja-syy...

Noista zembaloista lentokentällä taas voi lukea täältä: https://www.kansalainen.fi/saksa-joukkotappelu-han...

Kansalainen tietää mitä kansalaisen tulee tietää! (Hämiö) Ps. Tämä mainos oli liikaa TH:n "Avoimelle ja demonkraattisele" ylläpidolle (Hämiö2)

Trump. Putin ja Xi ovat tehneet suunnitelmansa maailman kartan ääressä ja me olemme EUforiassamme sivusta katsojia, taas kerran. Näitä soppareita on varmuudella tehty, koska ne kuuluvat heikkalaatikon isojen arsenaaliin jo aikojen alusta.....Ja jos seuraa hiemankin näiden kolmen virkamiesten ja politiikkojen, myös alemmantason, tapaamisia on liikenne melkoista suuntaan jos toiseenkin...... Suo kuivuu kohta vauhdilla ja neokonnien kopat alkaa turvota!

Huomio tuohon Saudikaappaukseen. Tarkistakaa koska Trump kävi ja koska kaappaus tapahtui. Hämmästyttävän tarkkaa kirurgiaa vaikka operaattorit ovat vain pressoja ja prinssejä, eikä monikoulutettuja ihmemiehiä pisalandiasta/ssa (Hämiö3)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #5

Sulla Hämis puuttui tuosta analyysista se, että Turkki on rakentanut (laittomia) patoja, jotka on aiheuttaneet kuivuutta Syyriassa ja Irakissa. Alueanastuksella laitonkin muuttuisi laittomaksi?

--------
En ajatellut pelkästään Hannoverin lentokenttää. Joukkotappelut kurdien ja turkkien välillä Saksassa on jatkuneet vuosia.

--------
Venäjä ja Kiina halunnee "öljysuoran" ja niillähän on tiukka ote jenkkien palleista valtionvelkakirjoilla. Sen lisäksi että niillä on kullan takaamat valuutat.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #7

Minä perustan ajatteluni sille, että kurdistan syntyy ja sen on syytä olla yhtenäinen, koska maat ovat helpompia hallita yhtenäisinä alueina.

Tuo Turkin toiminta täytyy olla sovittu juttu, koska muuten se olisi jo lopetettu mahtikäskyllä Moskovasta. Sopijapuolina näen kolme isoa, jotka järjestelevät palikoita Putinille tyypilliseen kaikkille jotain tyyliin.

Tuo alue jossa Turkki rähisee on irtonainen ja korvausta tulevalle Kurdistanille Turkin itäosista lohkaistavalle osalle.

Näitä rajasuoristukisa on tehty aina ja iänkaikkisesti näin ja tullaan tekemään vastaisuudessakin.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #10

"Tuo Turkin toiminta täytyy olla sovittu juttu, koska muuten se olisi jo lopetettu mahtikäskyllä Moskovasta. Sopijapuolina näen kolme isoa, jotka järjestelevät palikoita Putinille tyypilliseen kaikkille jotain tyyliin."

Kurdistan on luultavasti luvattu jenkeille uuden sodan sytykkeiksi ja Assadille paarmaksi kylkeen.

---
"Näitä rajasuoristukisa on tehty aina ja iänkaikkisesti näin ja tullaan tekemään vastaisuudessakin."

Niin on. Mielenkiintoiseksi asian tekee, että se ei herätä länsimaisessa arvotyhjiössä huolipuhekohutusta kun kaikkien muiden itsenäistymispyrkimyksiin otetaan kantaa otsa rypyssä.

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Lahjuksilla oli iso merkitys projektiviennissä

Rakennuslehti https://www.rakennuslehti.fi/2016/04/lahjuksilla-o...

Suomalaiset projektiviejät toimivat maissa, joissa korruptiolla oli iso merkitys urakoiden saamisessa. Suomalaiset oppivat nopeasti maan tavat.

Hyvä veli järjestelmässä syntyy vastavuoroisuuden tarve.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Hyvä veli järjestelmässä syntyy vastavuoroisuuden tarve."

Kutsukaamme sitä korruptiotaseeksi ;)

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

USA:n poliittinen eliitti on pahasti korruptoitunut ja pääsyyllinen siihen on petrodollarijärjestelmä.

Petrodollari on mahdollistanut ylivelkaantumisen ja suhteettoman suuren armeijan ja sotateollisuuden luomisen.

Järjestelmän korjaaminen on korruption vuoksi poliitinen mahdottomuus, joten "korjaantuminen" tulee tapahtumaan romahduksen kautta. Eikä se ole historiassa ensimmäinen kerta, sillä imperiumit kaatuvat yleensä suorin vartaloin kykenemättä korjausliikkeisiin.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Poliittinen eliitti on pahasti korruptoitunut joka puolella maailmaa, ja pääsyylliset siihen ovat poliittinen edustuksellisen demokratian malli ynnä talousmalli.

Joten, kuten sanot, järjestelmän korjaaminen on korruption (ja oman edun tavoittelun) vuoksi poliitinen mahdottomuus, joten korjaantuminen tulee tapahtumaan romahduksen kautta.

Sotateollisuus tarvitsee suuria armeijoita joille myydä sekä maksunvälittäjät eli poliitikot päättämään sotiin lähdöstä; suuret armeijat tarvitsevat sotia ja sotateollisuutta sekä maksunvälittäjät eli poliitikot. Pankit joiden myyntituote on velka, tarvitsevat kaikkia edellä mainittuja.

Siviilit saavat maksaa ne pääomien puolesta käydyt sodat, joissa kuolevat.

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

Sama analyysi minullakin.

Pankit tosiaan unohtuivat edellisestä kommentistani. Pääsin fiat-raha+pankkijärjestelmän ongelmista kärryille vasta äskettäin luettuani Ville Iivarisen "Raha"-teoksen.

USA:ssa ongelma on pahin: Suuri(n?) osa poliitikoista on pankkiirien taskuissa. Keskuspankki on samoin pankkiirien hallussa. Osa sijoituspankkitoiminnasta on laillista rikollisuutta.

Dollarin romahdus ja sen reservistatuksen purkautuminen on tuskin enää estettävissä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #11

Ville Iivarinen teki hienon työn kirjoittaessaan tuon selkokielisen kirjan rahasta!

US-blogistanissakin on eräs mainio Villen teksti rahasta http://rahanvalhe.puheenvuoro.uusisuomi.fi/122196-...

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen Vastaus kommenttiin #14

Joo, Ville teki ison palveluksen meille tavallisille kansalaisille selkeyttämällä näitä raha-asioita.

Kirjoitin itsekin pari juttua Villen kirjan pohjalta. Löytyy mun blogista.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #16

Laita linkit myös viittaamiisi teksteihin. Kiitos.

Käyttäjän rutanen1965 kuva
Jari Rutanen

Vassokuu!

"Mistä näitä euroja oikein tulee?"

http://rutanen1965.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249079...

ja

"Vielä lisää liikepankkien rahanluonnista.."

http://rutanen1965.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249378...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring Vastaus kommenttiin #20

Kiitän. Kävin kommentoimassa.

Juha Hämäläinen

NSAn ylin tekninen johtaja William Binney, joka nyt eläkkeellä, on julkisuudessa todennut, että nämä Venäjään liittyvät epäilyt ovat puppua. Tietovuotoja ja manipulointia harrastaa USAn vakoilukoneisto jonkun pyynnöstä.

Olen taipuvainen uskomaan Binneyn juttua enemmän kuin muita. Hän on osoittanut toimillaan jo aiemmin USAn johtoa korkeampaa integriteettiä. Jokainen joutuu itse miettimään mikä totuus on.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jokaisen pitääkin miettiä, mikä totuus on; kenen ajatuksia ajattelee vai onko ne omia ajatuksia. Muita pitää kuunnella mutta ei mitään sellaisenaan tarvitse uskoa, ajattelematta.

Binney on osoittanut olevansa kuuntelemisen arvoinen selkärankainen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"It was in the office of Comey’s top deputy, Andrew McCabe, where agents discussed an “insurance policy” in the event that Trump won. Reports indicated that the Russia collusion probe was that insurance policy.

The text was from Peter Strzok, the top investigator on the Trump case, and was sent to Lisa Page, an FBI lawyer and also his mistress.

“I want to believe the path you threw out for consideration in Andy’s office — that there’s no way he gets elected — but I’m afraid we can’t take that risk. It’s like an insurance policy in the unlikely event you die before you’re 40 . . .,” Strzok wrote.

It is frightening that Strzok, who called Trump “an idiot,” was the lead investigator on both the Clinton and Trump cases. [...] Strzok, despite his talk of an “insurance policy” in 2016, wrote in May 2017 that he was skeptical that Mueller’s probe would find anything on Trump because “there’s no big there there.”"

https://nypost.com/2018/01/23/evidence-suggests-a-...

Näinköhän Peter Strzok oli laitettu johtamaan sekä Trumpiin että Clintoniin kohdistettuja tutkimuksia voidakseen sujuvasti koordinoida Clintonin syyllisyyden osoittavien todisteiden kadottamista?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"But a knowledgeable source says that Twitter’s internal analysis has thus far found that authentic American accounts, and not Russian imposters or automated bots, are driving #ReleaseTheMemo. There are no preliminary indications that the Twitter activity either driving the hashtag or engaging with it is either predominantly Russian."

kirjoittaa Daily Beast https://www.thedailybeast.com/source-twitter-pins-...

Twitterin sisäinen analyysi osoittaa että #ReleaseTheMemo -kampanjaa ovat jakaneet ihan aidot amerikkalaiset tilit eivätkä venäläiset botit.

Miksi Feinsteinia, Schiffia, demokraattista puoluetta, edellistä hallitusta ja lainvalvojia niin kauhistuttaa ajatus siitä, että tavalliset amerikkalaiset haluavat tietää totuuden RussiaGatesta, Trump-muistiosta, amerikkalaisiin kohdistetusta vakoilusta ja yläkerrosten salaliitosta demokraattisia vaaleja vastaan? (retorinen kysymys)

Toimituksen poiminnat