Agentti hakee aktiivisesti töitä

Heippa vaan siellä puolustusvoimissa, hybrisosaamiskeskuksessa, mediapoolissa ja miksei EU:ssakin.

 

Nyt kun olen jättänyt Vastavalkean toimituksen, ja olen taas vapaa työmarkkinoille, ajattelin ihan riskillä vetäistä tällaisen avoimen ja aktiivimallisen työhakemuksen.

Teillähän on siellä varmaan jo valmiina asiantuntijalausuntoja saatavilla osaamisestani, saattaa olla useampiakin,  niin en ala tässä osaamistani sen enempää kehua retostaa. Puolustusvoimilla ainakin on se "tarkastettu" #turpo-tieto viime vuoden maaliskuulta (25. päivä), että olen infosodan indikaattorihenkilö siinä kuin Paavo Väyrynen ja Mikael Gabrielkin: luottakaa omiin tietolähteisiinne. *) 

Tilannekuvan luomisen onnistuminen edellyttää tietenkini yhteistyötä ja keskustelua, mutta myös tiedon jakamista ja julkistamista, ja sen minä hallitsen, kuten itsekin olette moniaalla todenneet.

Heinävedeltä en aio lähteä, mutta etätyö käy; ei tarvitse perustaa uusia keskuksia kun minulla on täällä kaikki tarvittava jo valmiina. Alkupalkkana sopii sama kuin muillekin multitasking-moniosaaja-johtoryhmän jäsenille.

Jos nyt haittapuolia luonteestani hakee, niin ajoittain sorrun kuittailemaan raskaastikin kun saan siihen aihetta.

Aktiivimallisin työnhakuterveisin

 

Riikka Söyring

 

*) Jos ette palkkaa minua, alan epäillä että ette usko omia asiantuntijoitanne, ja kirjoitan siitä jutun. Kerron tämän reilusti etukäteen, ettei sitten kenenkään jälkeenpäin tarvitse twitterissä järkyttyneenä uhriutua.

 

Innoituksen lähde:

Kauppalehti (9.1.2018): Kelan tutkija varoittaa aktiivimallista: Aktiivisuus voikin johtaa päivärahan leikkaukseen
 

riikkasoyring
Heinävesi

Riikka Söyring on makrohistorian sosiologiaan hurahtanut kolmen valtavan upean pojan äiti, taidemaalari, kirjoittaja, sarjakuvapiirtäjä ja metsätilan emäntä.
Heinävedelle tämä kerrostalossa kasvatettu kaupunkilainen päätyi reittiä Pori-Turku-Espoo-Tukholma-Helsinki-Hyvinkää-Oslo-Vantaa-Montana-Wyoming-Kanada-Helsinki-Naantali-Helsinki.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu