KissanKulmasta

Moraalin kuolema

"Älyllinen työ edellyttää kriittistä ja uudistusmielistä asennetta. Tällainen työskentely kuitenkin aina poikkeuksetta haastaa vallalla olevat auktoriteetit. Intellektuellit yksilöt, mikäli haluavat pysyä rehellisinä itselleen ja kutsumukselleen, kokevat äärimmäisen vaikeaksi yhteistyön despoottisen mentaliteetin ja sitä näkökulmaa edustavien päättäjien kanssa. Kompromissien teko ja flirttailu despotismin kanssa johtaa aina yksilön persoonallisuuden rappeutumiseen ja sitä kutsutaan moraaliseksi itsemurhaksi. Esimerkkejä yhteiskunnastamme löytyy".

Aleksander V. Obolonsky, 2003, Oxford University Press  muistuttaa nimimerkki Pauline Pushka Antti Heikkilän blogissa.

-

Vallan anatomia, vallan patologia täyttää narsismin tuntomerkit. http://www.suhdesoppa.fi/narsismi/tunnista-narsisti/

Vallan päämääränä on säilyttää oma ylivaltansa, jopa kasvattaa sitä. Muista piittaamatta, kaiken ohittaen.

Kun valtio tai instituutio muuttuu narsistiseksi, narsistin ominaisuudet säilyvät mutta mittasuhteet kasvavat. Sitä voi olla vaikea hahmottaa, mutta kun asiaan on kerran kiinnittänyt huomiota esim. seuraamalla suurvaltapolitiikkaa ja tapaa millä geopoliittisia agendoja toteutetaan, sen näkee paistavan läpi.

Et ole harhainen, kiittämätön tai hullu jos uskaltaudut kyseenalaistamaan. Jos ajattelet.

Suomenkielessä on sanat käsi, käsite, käsittää, käsitellä, käsitys. Kouriintuntuva. Käsite; käsität abstraktin konkreettisen kautta, kun käsittelet. Käsite konkretisoituu, tulee ikään kuin kouriintuntuvaksi. On näppituntuma.

Ilmaa tavoitteleva saa kouraansa tyhjää.

Paljolla puheella peitellään usein sitä ettei mitään todellista, kouriintuntuvaa ole saatu aikaan. Eikä aiotakaan.

----------------------

MTV3 27.8.2010
”Sairastivatko narkoleptikot sikainfluenssan?
kello 10:26

Myös sikainfluessavirus saattaa olla lisääntyneiden narkolepsia-tapausten takana. Näin arvioi Hyksin infektiosairauksien klinikan professori Ville Valtonen, joka pitää lievänäkin sairastettua sikainfluenssaa rokotteita todennäköisempänä narkolepsian aiheuttajana.

- Tätä tutkitaan. Itse en ole tässä tutkimusryhmässä, mutta asiaa tutkitaan tarkan verrokkitutkimuksen avulla. Myös vasta-aineita tutkitaan eli sitä, ovatko narkoleptikot sairastaneet sikainfluenssan tai streptokokki-infektion. Nämä voidaan kohtuullisen luotettavasti todeta.

Valtonen kertoo, että tutkittavilta määritellään myös narkolepsialle altistava geeni, jotta narkolepsia-tapausten lisääntynyt määrä voidaan vahvistaa.

- Käytännön ongelma on kuitenkin se, että rokotuksen aiheuttamia vasta-aineita ei ole helppoa erottaa sikainfluenssan vasta-aineista. Tässä auttavat tarkat tutkimukset muun muassa mahdollisen H1N1-rokotuksen ajankohdasta ja sitä edeltävistä sairauksista.

Valtonen korostaa, että tarkoilla tutkimuksilla saadaan tietoa siitä, onko rokote riskitekijä vai ei. Aikaa tähän voi mennä useita kuukausia.

”Rokote epätodennäköinen aiheuttaja”
Valtosen mukaan streptokokin on tieteellisesti todistettu olevan narkolepsian yleisin laukaisija. Myös kuumeinen hengitystieinfektio, jonka aiheuttajaa ei tiedetä, voi laukaista narkolepsian sille alttiilla ihmisellä.

- Yhtään rokotusta ei siis tätä ennen ole liitetty narkolepsiaan.

Huomenta Suomen haastattelussa Valtonen sanoi, että pitää rokotuksen ja narkolepsian välistä yhteyttä epätodennäköisenä.

- Tässä voi käydä niin, että itse sikainfluenssa tautina on suurempi riskitekijä narkolepsiaan. Itse sanoisin näin, että tämä on jopa todennäköisempi vaihtoehto näistä kahdesta.

Valtonen antaa myös kolmannen mahdollisuuden narkolepsialle - sikainfluenssa on voinut olla altistaja sekundaarisille bakteeri-infektioille eli jälkitaudeille.

- On voinut käydä esimerkiksi niin, että potilas on sairastanut ensiksi sikainfluenssan, saanut sen jälkeen streptokokin ja angiinan sekundaarisena komplikaationa, joka on lopulta ollut narkolepsian laukaiseva tekijä.

Ihminen haluaa syyttää lääketiedettä
Valtonen ei kuitenkaan pidä rokotetta täysin mahdottomana narkolepsian laukaisijana. Rokote sisältää kuollutta sikainfluenssakantaa, mutta sen voimakas adjuvantti on herättänyt keskustelua.

- Se, mikä tässä Pandemrix-rokotteessa on erilaista verrattuna moneen tavalliseen kausi-influenssarokotteeseen, on sen voimakas adjuvantti eli aine, joka tehostaa rokotuksen aiheuttamaa immuunivastetta. Näin saadaan yhdellä kerralla korkeat vasta-ainepitoisuudet, muuten tarvittaisiin kaksi rokotuskertaa.

Valtonen sanoo, että teoriassa voi olla niin, että tämä adjuvantti on ollut syypää narkolepsiaan. Tätä vastaan puhuu kuitenkin voimakkaasti se, että samaa adjuvanttia on käytetty vuosien ajan monissa maissa kausi-influenssarokotuksissa ilman yhteyttä narkolepsiaan.

- En siis jaksa uskoa, että rokote on tässä syyllinen. Myös se vaikuttaa mielipiteeseeni, että narkolepsian on havaittu lisääntyneen vain Suomessa ja vähän Ruotsissa, vaikka rokotetta on käytetty miljoonia annoksia ympäri maailmaa.

Kysymys siitä, miksi sikainfluenssan yhteyttä narkolepsiaan ei ole laajemmin nostettu esille, saa Valtosen pohtimaan ihmismieltä laajemminkin.

- Suomessakin on annettu lähes kolmelle miljoonalle ihmiselle tämä H1N1-rokotus, joten ajallisia yhteyksiä tulee paljon. Puolet suomalaisista voi siis ajallisen yhteyden takia syyttää rokotetta sairauksistaan. Ihmismieli sanoo, että jos saa rokotteen ja sairastuu seuraavana päivä, niin se johtuu rokotteesta. Se on loogista, mutta täytyy muistaa, että kun puolelle suomalaista annetaan rokotus, tilastollisia yhteensattumia tulee väkisin.

Valtonen kommentoi narkolepsia-epäilyjä myös aamun Huomenta Suomessa, lue täältä.”

Mona Niemelä

-----------------------------------------------------------------------

EMA; European Medicines Agency Pandemrixista : pdf, sivu 5 http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000832/WC500038121.pdf  sivuvaikutuksia: unettomuus (insomnia), uneliaisuus (somnolence), huimaus/pyörrytys (dizziness), parestesia (paraesthesia) eli häiriöt tuntoaistimuksissa. Yleisempiä sivuvaikutuksia rokotteesta ovat päänsärky, nivel- ja lihaskivut (arthralgia, myalgia), imusolmuketauti tai -vaivat (lymphadenopathy) sekä kivut, mustelmat ja turvotus rokotuskohdassa.

-------------------------------------------------------------------

Ihan kuriositeettina http://www.fimnet.fi/ity/toim.htm GlaxoSmithKline yrityksen lahjoittaman professori Ville Valtosen rahaston tutkimusapurahan 1500 € sai Anne Jääskeläinen....

--------------------------------------------------------------------

Health Canada: adjuvantti AS03:n haittavaikutukset ja olematon testaus http://www.hc-sc.gc.ca/dhp-mps/prodpharma/legislation/interimorders-arretesurgence/prodinfo-vaccin-eng.php

--------------------------------------------------------------------

H1N1-jälkilöylyistä lääkäri Antti Heikkilä http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=194

Tämä Science Dailyn juttu suomeksi kannattaa joka ainoan lukea Antti Heikkilän blogista! http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=195

-----------------------------------------------------

EDIT

United Nations Agenda 21 http://www.americanthinker.com/2009/10/un_agenda_21_coming_to_a_neigh.html

Hallituksen kestävän kehityksen ohjelma http://www.ymparisto.fi/default.asp?node=8607&lan=fi

Kysymys: Miksi nälänhädästä kärsivässä maailmassa maksetaan viljelemättömyydestä tukia?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

GSK:n lastenkotilapsilla tekemistä "lääketieteellisistä" rokotuskokeista kertova artikkeli http://www.independent.ie/national-news/more-vacci...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

On healthcare infrastructure:
“One area which is interesting about Finland is that you have not only good scientific expertise, but also medical records on individual patients that go back many years. The genetic makeup of the population is also fairly uniform because there hasn't been too much migration into Finland. For companies like us that are interested in doing genetics research, this is a good place to do it.”

On investing in clinical development:
“The reasons why we do it are twofold: firstly because we have quite a large investment in vaccine clinical development and Finland has an enviable record of immunisation expertise, and secondly because patients are very willing to be involved in clinical trials and product development. The infrastructure is very good for conducting clinical trials, the standard of conduct is very high and the infrastructure for getting trials done is also good. Another important point is that both the standard of science and the standard of academic medicine are very high.”

 

 

http://www.investinfinland.fi/cases/cases/en_GB/11...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

PDF] Yrityksille maksettu Tekesin rahoitus 2008
Tiedostomuoto: PDF/Adobe Acrobat
27.1.2009. Yrityksille maksettu Tekesin rahoitus 2008. Tekesin rahoitus on tarkoitettu edistämään tutkimus- ..... GlaxoSmithKline Oy. 124217. GLi Service Oy ...
www.tekes.fi/fi/document/34262/asiakasyritykset_20... -

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Rikka
Olet ollut monien virallisten anttien kanssa täällä enemmän oikeassa. Harvinainen ihminen suomessa.

foliohattu (nimimerkki)

#4,
joo tupla-V selväsikin. Ei sellaista ole olemassakaan, mutta miksi siitä on puhuttu niin paljon? Ei sen takia, että taloustieteilijät saisivat täyttymyksensä, vaan jotta tietyt sijoittajat saisivat kukkaron täyttymyksensä.

Tärkeintä ei ole osakekurssien arvot, vaan niiden mahdollisimman suuren muutokset, ylös tai alas.

Toisaalta ne, jotka näitä asioita säätelevät, eivät tarvitse rahaa. Raha ei ole absoluutista. Raha ei ole lineaarista. Rahalla ei oikeasti ole arvoa. Rahaa, sellaisena kuin suurin osa sen näkee, ei ole edes olemassa.

Jahas (nimimerkki)

Valtonen: "Tätä vastaan puhuu kuitenkin voimakkaasti se, että samaa adjuvanttia on käytetty vuosien ajan monissa maissa kausi-influenssarokotuksissa ilman yhteyttä narkolepsiaan."

Haluanpa totisesti tietää mitä ovat nimeltään ne "vuosikausia käytössä olleet" KAUSI-INFLUENSSArokotteet joissa on ASO3-nanoadjuvanttia... Jos sellaisia olisi olemassa, niitä käytettäisiin vain kehitysmaissa :(

Erland Salo (nimimerkki)

Totuus ja vain totuus tulee lapsien ja yksinkertaisten ihmisten suusta sanoi joku, jonka nimeä en muista.

Siis kuitenkin saaminen koko totuuden kootuksi ja voidakseni sitä tarkastella mieleni ylennykseksi ja sieluni parannukseksi minun on luettava ja pantava yhteen airueitten tiedot:

-- Riikka Söyring
-- Jussi Vaarala
-- Mirjaleena Isoaho
-- Kuningas Lear.

Olen aloittanut urakan ja jatkan sitä sekä luen kaikki tekstit alaviitteineen sekä niissä annetut vinkit.

leena.zabitajeva (nimimerkki)

Ihmettelin tuota Villen Valtosen toteamaa, että influenssarokotteissa olisi käytetty tätä kyseistä adjuvanttia aiemminkin ja runsaasti. Onko noin?
Adjuvantin määrä tässä H1N1 rokotteessa on eri lähteistä kerättyjen tietojen mukaan paljon suurempi, kuin mitä sotilaille annettiin Persianlahden sodan aikana. Jos näin on niin tässä todistetaan törkeätä kansan - jos ei murhaa - niin sairastuttamista. Tulevaisuudessa lääketehtaiden osakkeet ovat nousevia.

SuS (nimimerkki)

Niin kerratkaa vielä tyhmälle, että mikä osa siinä rokotteessa sitten oli tutkimaton jos kerran tuota adjuvanttiakin oli käytetty aiemmin vuosia ja useissa maissa?
Niin paljon puhutaan nyt ristiin taas. Ville Valtonen ja ministeri Rahula. Julkisesti vielä. Kai tähän puuttuu joku muukin kuin blogistit? Joku joka saa juttunsa prime timeen tai etusivuille. Entä mielipidekirjoitus lehteen? Nimellä kun mainitsee niin lehti ainakin tarjoaa mainitulle mahdollisuutta vastineeseen.

Uskon ja toivon, että tällä kertaa suuri osa kansaa herää ja älähtää. Yksittäiset äidit ja isät sairastuneiden lastensa kanssa saadaan vaiettua kuoliaaksi (mikä sanonta!) mutta nyt nukahtelevat herättävät (mikä ironia!) ja kriittinen massa ylittyy.

Voimia heille, joiden elämää nämä rokotehaitat tai -epäilyt koskettavat läheisesti ja kiitokset kiitokset kiitokset Riikalle, Mirjaleenalle ja Antti Heikkilälle ihan kaikesta.

VeliSynkkä (nimimerkki)

Moraalin kuolema !
Kysymys: Onko sitä koskaan oikeasti ollut ? ( Vapaaehtoisesti )

Suurin älyllinen huoraaja on ollut Ranskan vasemmisto intellektit !

VeliSynkkä
www.paholaisencasino.com KansalaisFoorumi ja Think Tank Ajattelupaja
http://paholaisencasino.com/ideakilpailu/

havainnoija (nimimerkki)

Neurologi Partisen kohtelu on syvästi häiritsevää. Millaisessa maassa oikein elämme?

On hiukan ikävä ja arveluttava asia, jos esim. valtion viranomais/tutkimuslaitoksen pääjohtaja pyrkii vaientamaan laitokseensa kohdistuvan kritiikin hyökkäämällä laitosta kritisoivia vastaan median kautta. Mutta tällaiseen hyökkäykseen on keinoja myös vastata.

On erittäin paljon vakavampi asia, kun ylin valtiovalta hyökkää vuosikymmeniä ammatissa toiminutta lääkäriä vastaan tavalla, joka on omiaan merkittävästi vaikuttamaan miehen elinkeinonharjoittamiseen.

Neurologi Partistahan vedettiin muutama kierros kaupungilla hevosen perässä jalkoihin sidotussa köydessä: Ministeri Risikko voitonriemuisine katseineen TV-kameroiden edessä, HS pääkirjoitus, kansliapäällikkö Välimäki jahtaamassa, tapaussarja-artikkelin toiset nimet kääntyivät vastaan, ilmeisesti Lääkäriliittokin hylkäsi, ties mitä muuta. Sitten taas nyt, kun Partinen antoi sellaisen lausunnon joka piti antaa, onkin tämän päivän HS varsin asiallinen, jostain näkökulmasta jopa myönteisesti suhtautuva.

Minusta tämä julkinen, kaikkien nähtävillä oleva osa on varmasti jotain oleellista tapahtumista kertovaa. Saattaa toki olla myös sellaisia tapahtumia jotka eivät ole näin näkyvissä.

Eikö tuo ministeri Risikon esikuntineen Partista kohtaan harjoittama toiminta täytä ihan perinteisen despotismin ja poliittisen vainon tunnusmerkit? Ymmärtääkseni vallanjako-oppeja noudattavassa oikeusvaltiossa oikea taho tutkimaan ja antamaan julkisia lausuntoja Partisen mahdollisista väärinkäytöksista (jos esim. joku epäilee lain tai lääkärin velvollisuuksien rikkomista) olisi jokin vallan muu taho kuin ministeri Risikko esikuntineen.

Löytyykö lakeja, joiden kautta tuohon ministeri Risikon ja kansliapäällikkö Välimäen TV-kameroiden eteen pystyttämän kenttäoikeuden ja mestauslavan toimintaan voisi puuttua? Laillisuusvalvojana ehkä oikeuskansleria alttiimpi asiaan voisi olla puuttumaan oikeusasiamies, vaikka saattaa olla että tässä erehdyn.

En tiedä löytyisikö jotakin voimakkaampaa tapaa kuin aikanaan ehkä vuoden-parin päästä tuleva oikeusasiamiehen näkemys. Mutta minusta tätä voisi todellakin olla hyvä selvittää - jos tuollaiset henkilöön kohdistuvat ajojahdit hyväksytään, niin pelkäänpä että ollaan varsin ikävällä tiellä pian myös poliitikkojen ja heidän esikuntiensa näkökulmasta.

Jos lainmukaisia ja normaaleja kanavia pitkin olisi edetty, neurologi Partisen syyksi epäiltyjä laiminlyöntejä tms. olisi käsitelty esim. Valvirassa, Lääkäriliitossa, tuomioistuimessa tms, ei suinkaan maan ylimmän poliittisen vallan johtamassa ja valta- sekä ammattimedian (mm. HS, Mediuutiset) äänenkannattamassa lynkkaussakissa.

Matkalla (nimimerkki)

Korostan mielelläni Karjala-kysymystä, koska se on suomalaisen moraalin pahin häränpylly.

Miten _KUKAAN_ voi puolustaa Stalinin toteuttamaa etnistä puhdistusta Suomen laillisilla alueilla, ja vastustaa tämän rikoksen korjaamista?

Nimittäin, on helppo todistaa, että Karjalan palautus onnistuisi nyt paljon paremmin kuin esimerkiksi vuonna 1991.

Tässä perustelut:

http://travellerism.wordpress.com/2010/08/28/karja...

Matkalla (nimimerkki)

Toinen moraalikato löytyy Helsingin Sanomien sensuuripolitiikasta.

Mutta eipä syytä huoleen: Helsingin Sanomien kerrotaan katoavan lopullisesti vuoteen 2022 mennessä. Linkissä koko tarina valokuvineen.

http://travellerism.wordpress.com/2010/08/28/katso...

Vanhat Tavat (nimimerkki)

Kansalaisiamme ollaan lääkekokeissa käytetty koe-elukoina vaikka kuinka kauan, onhan sitä kerrottu alan lehdissäkin, miten geeniperimämme vastustaa viruksiakin, siis tääl pohjoosesa... Lääkekokeilut on tuottavaa touhua, uhrit voi haudata ja jos hyödyllistä löytyy, nostetaan suuri show ja rahaa taskuihin, pikku asiat, kuten nyt lääkkeiden sivuvaikutukset tai rokotusten haitat vaietaan!
Suomalaista rangaistaan idiooteilla päättäjillä, hyväntahtisia hölmöjä, jotka eivät ymmärrä mistä päättävät!Miten voikaan THL edes toimia, kun ei vuosista ja rahoitusmiljoonistaan huolimatta mitään muuta näy osaa sanoo kuin että jotta: oiskohaan se vika potilaan geeneissä, mutta kun tuota teknologiaa on opetettu muillekin kuin viranomaisiksi päätyneille, ei vaan paska uppoa loputtomiin! Henkilökohtaisesti olen kahta miljardiluokan lääkekehittelyä seurannut liiankin läheltä, sopimuksella artisti maksaa, onneksi serotoniinitutkimuksissa olin verrokkina, ennen lääkkeiden syöttämisen alkamista vaan täysin läpi ukko tutkittiin, kertoi professori löytäneensä jotain, alkoholi kuulemma lamaa serotoniinintuotantoni täysin, muuten en lääkkeitä tarvitse. Ainoa siis oli jättää alkoholi pois, sääli niitä jotka pikana nopeutetusti lääkkeet käyttöönsä saivat, sivuvaikutukset vähätellään, kun yhtä välittäjäainetta sorkitaan huomattiin naapurinkin toiminnon kärsivän, dopamiini ja serotoniini sidoksissa kun ovat, mutta asiassa on vain yksi totuus, ja se on että kaikki on lääkitykselle saatava...

Patriootti (nimimerkki)

Radio Rockin Korporaation pojat soittivat eilen THL:n Tuija Leinolle.

Mielestäni oikein viihdyttävää kuunneltavaa.

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=95309

Puhelu THL:lle alkaa noin kohdasta 32 minuuttia.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

TIEDOTE:

Hello Everyone!

Most of you know me as the Vaccines Examiner for Examiner.com. I will continue to write for them, but I also wanted to introduce to our new venture in the battle against the dangers of HPV vaccines. Several of the individuals involved in the March FDA presentation and I have formed a corporation in order to take the fight to the next level.

The company is called SaneVax, Inc. --- before you start thinking we have gone off the deep end, please understand that we all believe vaccines must meet four criteria BEFORE they are placed on the market. They must be:
Safe
•Affordable
•Necessary
•Effective

If a vaccine does not meet these four criteria, it should not be used. Hence the name S.A.N.E. Vax, Inc.

Anyway, the good people of Ireland are soon to face mass Gardasil vaccination of 12 and 13 year old girls. This article was written to try and bring some of the parent's concerns out in the open: Irish Mothers Unite to Stop the Assault on Their Children

Please take a few minutes to read and pass on to those who need the information. Also, take a few minutes to wander around the SaneVax site and see what you think.

If you have any questions, please don't hesitate to contact me, or one of the Board Members.

Thank you all, for everything you do to keep children around the world safe.

Norma Erickson

http://sanevax.org

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Antti Heikkilä kirjoittaa blogissaan seuraavasti:

LISÄÄ JÄLKIPYYKKIÄ
Kiitos valppaan lukijan, sain palautetta rokotusasiasta, jonka haluan jakaa kanssanne. Narkolepsia on todellakin autoimmuunisairaus.

www.sciencedaily.com

Itse päädyin samaan pelkän päättelyn kautta. Olen törmännyt samaan ravintoasioissa.

On siis turha keskustella mitä ”myrkkyjä” mikin rokote sisältää sillä tärkeintä olisi ajatella, miten kukin rokote vaikuttaa itse immuunijärjestelmään. Narkolepsia, kohtukuolemat, keskenmenot, infektiokierteet ja leegio monia muita sairauksia, joista ihmiset ovat valittaneet, selittynevät juuri tällä mekanismilla.

Tehosteaineilla ja vajavaisella biologisella informaatiolla väsätty rokote altistaa ihmiset autoimmuunisairauksille. Näitä sairauksia tunnetaan ainakin pari sataa. Minkä sairauden sitten kukin saa, riippuu perimästä. Sairaus ei siten johdu rokotteen suorasta vaikutuksesta vaan sen aiheuttamasta häiriintyneestä immuunivasteesta, johon kukin reagoi sitten taipumustensa mukaisesti. Joku saa syövän, toinen taas reuman.

Kun lääketiede elää edelleenkin näissä asioissa Pasteurin 1800-luvun aikaa, jolloin mitattiin vain eri aineiden suoranaisia myrkkyvaikutuksia, voidaan kaikki tämänlaatuiset mallit mitätöidä.

Samaa autoimmuunireaktiota tapaa myös ravintopuolella. Hyvin moni on herkkä viljojen vaikutuksille. Ihminen on elänyt vuosituhansia viljojen kanssa. Kaikki biologinen materiaali pyrkii mukautumaan ympäristöönsä ja kehittää eri strategioita säilyäkseen hengissä. Eläimet juoksevat karkuun mihin kasvit eivät kykene. Sen sijaan kasvit kehittävät erilaisia myrkkyjä, jotta niitä ei syötäisi. Usein myrkyt vaikuttavat hitaasti. Ja, jos eläin vaihtaa lajia, myrkyistä ei ole haittaa. Samalla luonnon tasapaino säilyy.

Ihminen on poikkeus. Hän syö samaa jatkuvasti. Viljoissa on ns. antimetaboolisia aineita kuten lektiinejä ja fylaatteja. Niiden lisäksi viljojen geenistö on kehittänyt proteiineja, jotka muistuttavat ihmisen omia vastaavia. Jos suoli on terve, niin yleensä suolisto hajottaa proteiinit, jolloin ne imeytyessään eivät aiheuta ongelmia. Mutta heti, kun suoliston tasapaino järkkyy, haitallisia aineita pääsee imeytymään aiheuttaen immuniteettihäiriöitä. Meillä jokaisella on näitä suolistohäiriöitä elämän jossakin vaiheessa. Esimerkiksi antibioottikuuri sekoittaa suolistoa, kuten myös stressi. Toinen viljojen kavaluus on, että ne aiheuttavat suoraan suoliärsytystä, joista tavallisin on keliakia.

http://www.anttiheikkila.com/i…38;art=195

linkki ehjänä bloggauksessani

Katja (nimimerkki)

Piikkejä ja kemikaalivanoja= kuolema
ANNE HECHE STARS IN CHEMTRAIL MOVIE TOXIC SKIES
Toxic Skies starring Ann Heche is the first Hollywood movie with a plot based on people dying from an illness being spread by chemtrails
catch the trailer here:
http://www.youtube.com/watch?v=qGNRvWMRuPU

uurija (nimimerkki)

Pääjohtaja Pekka Puska tiesi narkolepsiaepäilyistä jo kauan sitten, samaan aikaan kuin muutkin asiaan huomiota kiinnittäneet suomalaislääkärit (Pohjalainen).

Viikko sitten Puska kuitenkin kertoi julkisuudessa (Nelonen, uutiset) narkolepsiaepäilyn tulleen hänelle "täytenä yllätyksenä".

Puskalla on siis otsaa sekä salata olleensa itsekin narkolepsiatiedon saaneiden joukossa ja jättäneensä ilmoitusvelvollisuutensa noudattamatta että näpäyttää neurologi Markku Partista samasta asiasta: tautiepäilyjen ilmoittamatta jättämisestä.

Joutuuko Pekka Puskakin ilmoitusvelvollisuutensa laiminlyönnin vuoksi ministeri Risikon kuulusteluun ensi tilassa?

Vaietaanko Pekka Puskan muunnetun totuuden puhuminen tiedotusvälineissä?

www.rokotusinfo.fi
''(28.8.2010) Pohjalainen 28.8.2010: Pääjohtaja Puska tiesi sikainfluenssarokote-narkolepsiaepäilyistä jo paljon aiemmin

Pohjalaisen mukaan "viime viikolla julkisuuteen pulpahtaneet narkolepsiaepäilyt eivät tulleet THL:n pääjohtajalle Pekka Puskalle täytenä yllätyksenä."
Pääjohtaja Puska tiesi epäilyistä Pohjalaisen mukaan jo paljon aiemmin.
Lehden mukaan mitään kiirettä asian kertomiseen julkisuuteen ei ollut.
Pääjohtaja Puska kuitenkin lehden mukaan napauttaa neurologi Markku Partista: "Jos epäilys on, siitä pitää ilmoittaa".

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan neurologi Markku Partinen on ilmoittanut epäilyistä puhelimitse THL:lle. Narkolepsiatapauksista ja niiden mahdollisesta sikainfluenssarokoteyhteydestä artikkelia valmistelleeseen ryhmään kuului myös THL:n tutkimusprofessori, ja julkisuudessa olleiden tietojen ainakin kaksi neurologia on lisäksi erikseen ilmoittanut epäilyistä THL:lle.

Pohjalaisen artikkelin mukaan siis pääjohtaja itse tiesi epäilyistä jo kauan sitten - ilmeisesti kokolailla samoihin aikoihin kuin epäily tapaussarja-artikkelia tehneillä neurologeilla heräsi.

Vielä viikko sitten lauantaina 21.8. pääjohtaja Puska kertoi Nelosen uutisissa (pitempi haastattelu) narkolepsiaepäilyjen tulleen hänelle täytenä yllätyksenä, ja kerrottiin Puskan saaneen tietää epäilyistä vasta muutama päivä aiemmin:

Toimittaja: "Ovatko nämä tapaukset tulleet teille aivan täytenä yllätyksenä?"

Pääjohtaja Puska: "Aivan täytenä yllätyksenä"

Toimittaja: "Tämän päivän aamulehden mukaan THL tiesi näistä epäilyistä jo toukokuussa. Milloin te saitte tietää näistä?"

Pääjohtaja Puska: "Minä sain muutama päivä sitten tietää, ja ..." ''

Sami Haapavaara (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Science Direct - Adverse reactions after anthrax-vac

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6TD4-4TVR747-1&_user=616288&_coverDate=01%2F07%2F2009&_rdoc=19&_fmt=high&_orig=browse&_srch=doc-info(%23toc%235188%232009%23999729997%23752142%23FLA%23display%23Volume)&_cdi=5188&_sort=d&_docanchor=&_ct=24&_acct=C000032378&_version=1&_urlVersion=0&_userid=616288&md5=568ef8787679dc11e84b62740b09d21d

Patriootti (nimimerkki)

Australia keskeytti lasten influenssarokotukset rajujen oireiden vuoksi:

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/188575.shtml

Alkuperäinen juttu:

http://tinyurl.com/2vpejz9

Riikka Söyring (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kuuntelin juuri Radio Rockin ohjelman. Haastateltavana THL:n Tuija Leino.

Sanooko tämä asiantuntija todellakin että "Tauti ei ollut mitenkään erityisseurannassa koska se ei ole vakava luonteeltaan"???

Siis pandemiasta, tästä tappavasta pandemiasta jonka piti tuoda miljoonittain kuolonuhreja?

Kuulinko oikein, ymmärsinkö oikein?

http://www.radiorock.fi/podcast?vt=audio&vid=95309

ps. Australiassa langettava raportti influenssarokotteista. Linkki löytyy Rokotusinfon sivuilta.

kuuntelija (nimimerkki)

"Sanooko tämä asiantuntija todellakin että ”Tauti ei ollut mitenkään erityisseurannassa koska se ei ole vakava luonteeltaan”???"

Tuota en huomannut, mutta jotain sanoi, ettei tauti (tarkoittaen narkolepsiaa) ollut jollain seurantalistalla, vaikka siellä oli jotain (muita?) autoimmuunisairauksia, tai jotain sinnepäin.

Onhan näitä (nimimerkki)

The Presidential Commission Hears About Synthetic Biology
http://www.biopoliticaltimes.org/article.php?id=5294

Synthetic Biology Breakthrough: Your Questions Answered
http://news.sciencemag.org/sciencenow/2010/05/synt...

Venter, Synthetic Biology, and Flu Vaccines
http://www.genomeweb.com/blog/venter-synthetic-bio...

Patriootti (nimimerkki)

Jokos tämä oli täällä?

"Sikainfluenssaan käytetyn Pandemrix-rokotteen valmistanut lääkeyhtiö GlaxoSmithKline haki 4.7.2006 patenttia lääkkeelle, josta todettiin olevan hyötyä narkolepsian hoidossa. Patentti hyväksyttiin Euroopassa 12.5.2010, ja se tulee lainvoimaiseksi Suomessa 31.8.2010.[1][2][3]"

http://fi.wikipedia.org/wiki/GlaxoSmithKline

Toimituksen poiminnat