KissanKulmasta

Uskallatko? H1N1-viruksella terästetty kausi-influenssarokote 2010-2011

Tämän luettuasi saatat haluta harkita uudelleen, otatko kausi-influenssarokotteen 2010-2011.

WHO, Maailman Terveysjärjestö julisti pandemian olevan ohi 9. elokuuta. Sikainfluenssa, jonka sanottiin tappavan miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia, olikin "suutari" mitä pandemioihin tulee, mutta hallitukset ja terveydenhuoltoviranomaiset onnistuivat silti luomaan valtaisia pelkoja viruksen ympärille. Rokotevalmistajat tienasivat miljoonia.

Eteläisellä pallonpuoliskolla, kuten Australiassa, flunssakausi on taas alkanut, ja kausiflunssan kolmoisrokotteen (seasonal trivalent vaccine) haitat ovat jo ilmeiset. Muualla maailmassa on alkamassa uusi kierros rokotemainontaa.

Yhteenveto pandemiasta

Viime vuonna USA sopi 170 miljoonan sikainfluenssa-rokoteannoksen tuotannosta ja hankkimisesta. Kenties merkittävin tämän sivuston (Dr.Mercolan sivusto, joka nyt siis on käännösvuorossa) aikaansaannos on se, että vain 90 miljoonaa annosta käytettiin. Faktoilla varustettuna alle kolmasosa amerikkalaisista lankesi pelon lietsonnan uhriksi.

Hyvin nopeasti kävi selväksi, että kyseessä on erittäin mieto tauti, joka ei tappaisi ihmisiä joukoittain. Kuitenkin viranomaistahot -senkin jälkeen- arvioivat kuolonuhrien määrän olevan pelkästään USAssa jotain 60 000-90 000 välillä. 
Kampanja, jolla pyrittiin lietsomaan pelkoa ja pakottamaan pahaa aavistamattomille ihmisille testaamattomat rokotteet saavutti ennen kuulumattomat mittasuhteet.

Viikko sen jälkeen, kun Australia ilmoitti kyseessä olevan 40 kertaa vähemmän haitallinen ja kuolettava virus/tauti, WHO ohjeisti valtioita lopettamaan laboratoriotestaukset, mikä tarkoittaa sitä että kaikki vähänkin flunssaan vivahtavat tapaukset tilastoitiin H1N1-otsikon alle.

(suom.huom. Suomessa THL kielsi H1N1-laboratoriotestauksen. Seuraus on se, että ei ole olemassa mitään tieteellisesti hyväksyttävää, luotettavaa dataa H1N1-tapausten todellisesta määrästä. Kaikki luvut, joita julkisuudessa esitellään, perustuvat vain niiden tahojen "valistuneisiin" arvauksiin, jotka ovat koko sotkusta vastuussa. Ilmoituksia rokotteiden haittavaikutuksista ei kerätty järjestelmällisesti, ja sitä kutsutaan pandemiaseurannaksi!

Itse olisin kiinnostunut näkemään tilastoja viime vuoden aikana ja alkuvuodesta kuolleista verrattuna kuolleiden rokotetietoihin, samoin keskenmenoista ja ennenaikaisista synnytyksistä. Tämä toiveeni ei kuitenkaan toteutune, sillä Tasavallan presidentti Tarja Halonen siirsi mahtikäskyllään ruumiinavaukset ja oikeustieteellisen patologian -sekä mielentilatutkimukset- THL:lle joka hoitaa rokotetutkimuksen ja päätti myös hankkia sikainfluenssarokote Pandemrixin rahoittajaltaan GlaxoSmithKlinelta. GSK:n oman lehdistötiedotteen -heinäkuu 2009- mukaan rokote oli testaamaton. Kts. myös FIMEAn ylilääkäri Kari Laitisen puheenvuoro  http://yle.fi/alueet/savo/2010/08/rokotusasiantuntija_laakarit_salasivat_narkolepsiaoireet_1918353.html. Tartuntatautilain 12§ mukaan lääkäreillä ja viranomaisilla on ilmoitusvelvollisuus http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860583 )

Siitä huolimatta, viime vuoden flunssakausi osoittautui olevan yksi miedoimmista moneen vuoteen.

Vuoden 2003 virallisten hallituksen tilastojen mukaan flunssakuolemia on vuosittain keskimäärin 36 000 henkilöä. Tämäkään luku ei ole täsmällinen, sillä siihen on ympätty mukaan myös keuhkokuumetapaukset. Viime vuonna, "pandemian" aikana kuoli noin 12 000 henkilöä, vain kolmannes normaalivuoden tapauksista.

Näidenkään 12 000 ei ole serologisin testein vahvistettu olleen nimenomaan sikainfluenssaa, vaan mukana ovat kaikki flunssan kaltaiset taudit. Todellinen H1N1-tapausten luku on arvailujen varassa. suom.huom. Kts. tarkemmin http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/07/rokotteiden-haittavaikutukset-hyotyja-suuremmat/

Tyypillisesti, kun ihminen vanhenee, yksi yleisimmistä kuolinsyistä ovat hengitystieinfektiot. Influenssa ei tapa henkilöä vaan jälkitauti kuten keuhkokuume. Näin tapahtuu siksi että immuunisysteemi on heikentynyt, joko iän tai heikentyneen yleiskunnon takia. Niin tai näin, viime flunssakauden pitäisi toimia hyvänä silmienavaajana.

 

WHO:n avainasiantuntijoiden taloudelliset kytkökset rokotevalmistajiin

-
Tätä osattiin jo epäillä, mutta kun WHO viimein julkaisi listan pandeemisista neuvonantajistaan, tuli vahvistus sille että ainakin viidellä neuvonantajista, jotka suoraan vaikuttivat valmiustaso6:n (phase six pandemic declaration) julistamiseen, on kytköksiä rokotevalmistajiin.

Kuten nyt tiedämme, verorahamme haaskattiin olemattoman pandemian hoitamiseen testaamattomin rokottein, ja WHO:n neuvonantajilla kytköksineen oli siihen suuri vaikutus. Onko älykästä ottaa vastaan neuvoja ihmisiltä maailmanlaajuisen pandemian suhteen, jos nämä ihmiset ovat hyötymässä pandemian julistamisesta taloudellisesti?

Kesäkuun 24. 2010 Euroopan Neuvosto (European Parliamentary Assembly) hyväksyi julkaistun terveysvaliokunnan raportin 

(suom.huom. Terveysvaliokunta; PACE, johon kuuluu suomalaisjäsenenä Sirpa Asko-Seljavaara (kok). Asko-Seljavaara on myös YLEn hallintoneuvoston jäsen, joten -minusta- on outoa ettei YLEllä ollut ensi käden tietoa tapahtumain kulusta, tai jos oli, YLE ei siitä uutisoinut. Rivitoimittajia ei tule syyllistää. He eivät tee julkaisupäätöksiä.)

Euroopan neuvoston mukaan epäasiallisia vaikutuksia vastaan tarvitaan nykyistä parempaa turvaa. Euroopan Neuvoston mukaan Maailman terveysjärjestön WHO:n toiminta johti suurten rahasummien tuhlaukseen ja turhiin pelkoihin. Euroopan Neuvoston mukaan on runsaasti näyttöä siitä, että WHO vahvasti liioitteli pandemiaa, ja tämän seurauksena julkisen terveydenhuollon tärkeysjärjestys vääristyi. WHO:n toimien seurauksena romahtava luottamus voi Euroopan Neuvoston mukaan olla tuhoisaa mahdollisessa tulevassa vakavassa pandemiassa.

Euroopan Neuvoston yleiskokous antoi kiireellisiä suosituksia läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja epäasiallisten vaikutusten torjumiseksi, ja pyysi mediaa olemaan lähtemättä mukaan sensaatiohakuisuuteen ja pelotteluun terveyden alalla.

Euroopan Neuvosto huomauttaa myös että "Suosituksessa 1908 (2010) koskien lobbaamista demokraattisessa yhteiskunnassa (European Code of conduct on lobbying) määritellään sallittu lobbaus, ja että sääntelemätön tai salainen lobbaaminen voi olla vaara yhteiskunnalle ja kaivaa maata hyvän hallinnon ja demokraattisten periaatteiden alta."

Vuoden 2009 valepandemia toiminee hyvänä esimerkkinä siitä, kuinka vaarallista salainen lobbaus voi todellisuudessa olla.

(suom.huom. BMJ:n ja Euroopan Neuvoston raportti H1N1-valepandemiasta suomeksi http://www.infosota.fi/2010/07/09/salaliiton-makua-h1n1-huijaus/  ja väestövastuulääkäri Mirjaleena Isoahon kirjoitus rokotteista http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/21/kuinka-pitka-on-odottavan-aika-suomessa/ )

-
Flunssarokote ei suojaa senioriväestöä, myöntää CDC:n johtaja

-

Lääkeyhtiöt halunnevat meidän uskovan että flunssarokote jotenkin maagisesti suojaisi kuolemalta. Todisteet kertovat päinvastaista: se ei vaikuta ollenkaan (immunisoivasti) vanhuksiin. Lasten ja aikuisten suhteen data on yhtä ohutta. Itseasiassa huhtikuussa Michael Osterholm, CIDRAPin (national Center for Infectious Disease Research and Policy) myönsi julkisesti ettei flunssarokotteilla ole immunisoivaa vaikutusta vanhuksiin. Tiedossa on myös, että rokotteella on runsaasti haittavaikutuksia: tosiasiassa siis rokotteesta saa nollahyödyn ja kaikki riskit.

(suom.huom. Paljonkohan Suomessa menehtyi vanhuksia tai monisairaita sikainfluenssarokotteen saatuaan? Kun on jo valmiiksi heikentynyt yleiskunto, ja sitä koetellaan ruiskuttamalla ohi elimistön luontaisten puolustusmekanismien -vatsalaukun ja suoliston- nanomuotoon runtattua elohopeaa, "jauhoparannetta" eli Polysorbate80:aa -jonka on todettu nieltynäkin aiheuttavan masennusta, ylipainoa ja hedelmättömyyttä-, formaldehydia, alumiinia ym. "terveysvaikutteista" roinaa, ei ole ihme, jos viikatemies korjasi satoaan ja moni vanhus uinui viimeiseen uneen "immunisoinnin" jälkeen. Myös henkilöt, joilla on diabetes, munuais- tai maksavika tmv. saivat todennäköisesti saman kohtalon muutaman viikon sisällä rokotteesta.)
-

VAROITUS: Tämän vuoden Flunssa-suunnitelma

Tämän vuoden kausi-influenssarokote on yhdistelmärokote. Saat sekä kausi-influenssavirukset että sikainfluenssavirukset samassa piikissä. (suom.huom. Suomessakin on eräiden lehtitietojen mukaan yhdistetty H1N1-virus kausi-influenssarokotteeseen. Sinnekö ne testaamattomat ylijäämä-sikainfluenssapiikit kierrätettiin?).

Barbara Loe Fisher, Rokoteneuvontakeskuksen (VIC; Vaccine Information Center) perustaja kertoo:

"Helmikuussa 2009 CDC (Centers for Disease Control; Tartuntatautivirasto) ilmoitti että joka ainoa amerikkalainen aina 6 kk ikäisestä vauvasta tulee saamaan vuosittaisen kausi-influenssarokotteen."

-
"Maaliskuussa 2009 löytyi tämä mystinen H1N1-hybridivirus (ihmis-sika-lintu). Ja meidän jokaisen tulisi ottaa rokote sitä vastaan. Tämä on samantyyppinen rokote, minkä Australia kielsi alle 5-vuotiailta, koska se aiheutti lapsissa kuumekouristuksia, korkeaa kuumetta ja oksentelua. Raportoituja tapauksia on lukuisia."

-
"Mutta lapset eivät ole ainoa ryhmä, joka reagoi voimakkaasti näihin kolmiteho-rokotteisiin (trivalent vaccines), joissa on H1N1-komponentti. Erityinen hallituksen komitea perustettiin tutkimaan viime vuoden H1N1-rokotteita (monovalent; "yksiviruksinen") ja etsimään tiettyjä yhteisiä tekijöitä ilmoitetuissa reaktioissa. Komitea löysi kolmenlaisia haittavaikutuksia viime vuoden rokotteesta."

"Eräs on Guillain-Barren Syndrooma (GBS), joka on haittavaikutuksena yhdistetty influenssarokotteisiin aina vuodesta 1976 asti, joka oli ensimmäinen vuosi jolloin influenssarokotetta käytettiin. Toiseksi on autoimmuunisairaus nimeltä
thrombocytopenia. Thrombocytopeniassa veri ei kykene muodostamaan riittävästi verihiutaleita. Kolmas on Bellin halvaus (Bell's palsy). Se on kasvohalvaus, ja neuroimmuuninen (neuroimmune) reaktio. 

(suom.huom. Haittavaikutusilmoituksia voi sikainfluenssarokotteesta tehdä suoraan FIMEAlle kirjaamo@fimea.fi ja Kuluttajansuojaviranomaiselle posti@kuluttajavirasto.fi joka siirtää ne eteenpäin. Pelkät epäilytkin voi ilmoittaa. Ilmoituksia voi tehdä myös jälkikäteen.)

"Nyt olemme matkalla kohti 2010-2011 influenssakautta. Tämän vuoden rokote saattaa olla hyvin reaktiivinen. Olen huolissani. Media ja hallitus painostavat ihmisiä ottamaan rokotteen, joten tilanne voi kääntyä hyvinkin pahaksi."

(suom.huom. Kun sikainfluenssarokotteen markkinointi viime vuonna Suomessa oli kuumimmillaan, THL väitti omilla sivuillaan ja mediassa sen olevan turvallinen. Mihin väitteet mahtoivat perustua, koska rokote oli testaamaton? Nyt, kun haittavaikutukset alkavat ilmetä eikä niitä enää voi helposti kieltää, THL:n ylijohtaja Pekka Puska myöntää ettei rokotetta ole tutkittu tarpeeksi. Kts. STT/Nelonen http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/thl-sikainfluenssarokotusten-lopettamista-pohditaan . Muistakaamme myös, että lokakuun 29. 2009 Pekka Puska -sanotaanko suoraan- uhkaili H1N1-rokotteen vastaista tietoa levittäneitä "salaliittoteoreetikoita" lehdissä http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/75478-kova-varoitus-h1n1-huhujen-levittajille )

EDIT: YLEn uutisten mukaan Suomessa käytössä olevan kausi-influenssarokotteen turvallisuudesta EI ole täyttä varmuutta http://www.yle.fi/alueet/keski-pohjanmaa/2010/08/kausi-influenssarokotteen_turvallisuudesta_ei_taytta_varmuutta_1924068.html

Rokote ei tepsi vanhuksiin. Ei hätää! Lisätään annostus nelinkertaiseksi

Kun sikainfluenssa (-rokotteen markkinointi) iski viime vuonna etusivuille, CDC selitti etteivät vanhukset kuulu riskiryhmään. Nyt, kun H1N1-virusta on lisätty tavalliseen kausi-influenssarokotteeseen, CDC:lla ja WHO:lla on suuria suunnitelmia vanhuksia varten -jotka eivät siis aiempien tiedotteiden mukaan kuulu riskiryhmään.

Rokotteiden käyttösuosituksessa (ACIP Provisional Recommendations for the Use of Influenza Vaccines), päiväys 24. helmikuuta 2010 sanotaan:  
"Vanhusväestölle so. 65 ikävuotta ylittäneille ja sitä vanhemmille on käytössä inaktivoitu rokote, jossa on korkeammat pitoisuudet (Fluzone High-Dose, manufactured by Sanofi Pasteur, licensed by FDA on December 23, 2009) "Fluzone High-Dose sisältää neljä kertaa enemmän influenssa-antigeeniä verrattuna muihin inaktivoituihin kausi-influenssarokotteisiin."

"Tutkimuksia tehdään, jotta saataisiin varmistettua rokotteen teho (relative effectiveness of Fluzone High-Dose) verrattuna muihin inaktivoituihin standardirokotteisiin mutta tuloksia ei ole saatavilla ennen vuoden 2010-2011 influenssakautta."

Aiemmin CDC siis sanoi että vanhukset eivät kuulu riskiryhmään koska heillä todennäköisesti jo on olemassa immuniteetti (antibodies to H1N1) sikainfluenssalle. Nyt CDC haluaa sinun, jos olet 65-vuotias tai yli, ottavan neljä kertaa vahvemman ja testaamattoman rokotteen, jonka turvallisuudesta ei ole tietoa ennen kuin influenssakausi 2010-2011 on ohi. CDC siis pyytää sinua ottamaan osaa ihmisillä tehtävään kokeeseen, jossa sinä otat riskin ja lääkeyhtiö voiton. Asiasta ei juurikaan ole ilmoiteltu viranomaisten taholta eikä media ole avannut aiheesta keskustelua.  

Ajatuksia herättävää on myös se tosiseikka, että  elohopeaa säilötteenä sisältäviä rokotteita tulee käsitellä ongelmajätteinä; niitä ei voi lain mukaan laittaa tavalliseen jätteiden keräykseen vaarallisuutensa takia. Elohopea on ympäristömyrkky. Silti sinun oletetaan kestävän sitä paremmin kuin ympäristö.

(suom.huom. Jos olet yli 65-vuotias, muista tämä THL:n http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/uutinen?id=22002 tiedote, kun sinulle tarjotaan kausi-influenssapiikkiä.)

-
Onko rokote turvallinen raskaan oleville? Kukaan ei tiedä

"Olen hyvin huolissani raskaana olevista. Varsinkin tämän influenssarokotteen suhteen" sanoo Barbara Loe Fisher. "Meillä ei ole riittävästi tutkimustietoa, jotka selvittäisivät influenssarokotteen, erityisesti tämän, vaikutuksia raskaana oleviin."

Viime vuonna NIH (National Institute of Health; Suomessa THL) ilmoitti tekevänsä kokeita lapsilla, aikuisilla ja raskaana olevilla naisilla H1N1-rokotteen kanssa. Syyskuussa noin 120 raskaana olevan naisen piti olla ilmoittautunut kokeeseen. Tuloksista ei ole kuulunut."

On shokeeraavaa ajatella, että terveydenhuoltoviranomaiset neuvovat raskaana olevia naisia ottamaan testaamattoman rokotteen, jonka vaikutuksista äitiin tai syntymättömään lapseen ei ole mitään tietoa.

(suom.huom. Näin myös Suomessa. Joulukuun 7. 2009 mm. Teratologinen Tietopalvelu ilmoitti sivuillaan -suurella punaisella tekstillä- "Jos olet saanut H1N1-rokotteen raskauden aikana, soita Teratologiseen Tietopalveluun. Keräämme tietoa sen käytöstä raskauden aikana. Rokotetta pidetään turvallisena ja viranomaiset suosittelevat sitä raskaana oleville."

Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos THL puolestaan ilmoitti samana päivänä - joulukuun 7. 2009- "Tavoitteena on selvittää etenkin sikainfluenssarokotteen tehokkuutta, mutta myös rokotteen turvallisuutta ja sikainfluenssatapausten vakavuutta" ja "- Rokotteen tehon arvioiminen on vielä aikaista, nyt vasta kerätään materiaalia.", näin siis ajankohtana jona rokotetta oli jo markkinoitu -turvallisena ja tehokkaana- kuukausitolkulla ja tökitty pahaa aavistamattomiin, viranomaisiin luottaviin ihmisiin.)  

Voi myös kysyä kuinka viisasta ylipäänsä on tällainen kehdosta hautaan-suhtautuminen rokotteisiin.

Lähetin marras- ja joulukuussa 2009 mm. Sosiaali- ja Terveysministeriölle, Tasavallan presidentille ja oikeuslaitoksellemme tiedon siitä, että Pandemrix on nanorokote = laiton koe ihmisillä. Pykälä ns. Informed Consent´ista ei toteutunut. http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/29/pandemrix-on-nanorokote/ Viranomaisia lähestyivät kirjeitse myös tutkija Yves Delatte ja lääkäri Mirjaleena Isoaho.

Vastauksena Tasavallan presidentti Tarja Halonen siirsi oikeuslääketieteelliset ruumiinavaukset ja mielentilatutkimukset THL:lle 1.1.2010 alkaen. Oikeusviranomaisten mukaan (tutkimus kesti kolme vrk- tehokkaita ovat) kukaan ei ole tehnyt mitään väärää.

Paljon parempi on napsia D-vitamiinia. Sen suojaavista vaikutuksista löytyy juttuja tästäkin KissanKulmasta-blogista kuten http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/06/valtioiden-valeet-vitamiineista-suositukset-liian-alhaiset/, http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/01/27/vitamiini-vallankumous-vitamins-and-teenagers/ niitä löytyy Ortholomecular News´ista http://www.orthomolecular.org/resources/omns/index.shtml, niitä löytyy lääkäri Antti Heikkilältä http://www.anttiheikkila.com/ . On olemassa myös lukuisia uusia kansainvälisiä tutkimuksia aiheesta.

American Academy of Pediatrics News suosittaa 4,000 IU per vrk raskaana oleville. Jotkut saattavat tarvita jopa 10,000 IU per vrk. Asian saa selville testauttamalla D-vitamiinitasonsa terveyskeskuksessa. Suomessa THL:n tämänhetkinen vuorokausisuositus D-vitamiinille on 7,5-10 mikrogrammaa. (50 mcg = 2000 IU)

lähde/source: Flu Plan Scandal Ahead – An Urgent Warning; Posted By Dr. Mercola | August 21 2010 |

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/08/21/barbara-loe-fisher-on-flu-vaccine-changes.aspx

Vapaasti, paikoin lyhennellen kääntänyt ja kommentein varustanut Riikka Söyring

---------------

Meridian Institute: Raportti nano-elohopeasta http://www.merid.org/NDN/more.php?id=2420

Uutisvirta-koontia sikainfluenssasta Rokotusinfo ryn sivuilla http://www.rokotusinfo.fi/ , myös paljon muuta rokotteisiin liittyvää tietoa

EDIT: Rokotusinfo on päivittänyt sivuilleen tietoa nanorokotteista

EDIT2: Rokotteet ja autismi-tutkimuksia http://www.medicalvoices.org/vaccination/articles/the-avalanche-of-new-mercury-autism-studies.html

-------------

Saatat haluta lukea myös jutut EU:n uusi direktiivi uhkaa ravintolisiä http://www.infosota.fi/2010/03/21/eun-uusi-direktiivi-uhkaa-vitamiineja/ ja Codex Alimentarius http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/codex-alimentarium/ joissa selvitellään, kuinka EU aikoo rajoittaa vitamiinien saantia kansalaisilta

--------------------------------

EDIT3

Sen jälkeen kun viime vuonna tehtiin ilmoituksia epäilyistä H1N1-rokotteen turvallisuuden suhteen eri viranomaisille, valtion ja kuntien edustajille, on viranomaisten kuten poliisin ja oikeuslaitoksemme taholta sekä valtion, eduskunnan, kuntien ja ministeriöiden taholta rikottu Perustuslain 22§:a JA Tartuntatautilain 12§:a kun asiaa ei alettu tutkia.

Lue tarkemmin Tapio Kuosman blogista http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/23/1-onko-kansalaisille-kerrottu-totuus-thln-ja-korruptioepaillyn-laakejatin-glaxosmithklinen-valisista-yhteyksista-2-onko-kansalaisille-kerrottu-totuus-sikainfluenssarokotteiden-yhteydesta-narkolepsiata/ perusteluista.

Jos joku tuntee nyt halua tarttua kynään ja ilmaista mielipiteensä Arkun hosuleille niin eduskunta@eduskunta.fi  ja etunimi.sukunimi@eduskunta.fi  ja kirjaamo@stm.fi

---------

EDIT4

Täällä vihdoin tunnustetaan että riskit olivat jo ennakkoon THL:n tiedossa (mutta niistä ei piitattu. Piti ilmeisesti saada GSK:n kanssa solmittu rahakas sopimus kliinisistä ihmisillä suoritettavasta kokeesta tehtyä. Ja senkin sössivät kun haittavaikutuksia ei seurattu) http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/rokotusasiantuntija-paljasti-vihdoin-pandemrixin-suurimman-riskitekijan

Sosiaali- ja Terveysministeri Juha Rehula ei vieläkään tiedä että mitään pandemiaa ei ollut olemassakaan http://www.yle.fi/alueet/keski-pohjanmaa/2010/08/rehula_rokote_ehkaisi_pandemian_1927215.html

Cochrane Summary http://onlinelibrary.wiley.com/o/cochrane/clsysrev/articles/CD001269/frame.html  flunssarokotteista ei ole mitään hyötyä

-------------------------------------------------

EDIT5

Flunssarokotteiden sisällyksestä: neurotoxin; neurotoksinen eli hermomyrkky, immunotoxin; immuniteettia vahingoittava, sterilie agent; steriloiva eli hedelmättömyyttä aiheuttava, carsinogen; karsinogeeninen eli syöpää aiheuttava.

Alla luettelo eri valmistajien rokotteiden sisällöistä.

Novartis Focetria Adjuvanted H1N1
Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity
Polysorbate 80: Sterilie Agent
Potassium Chloride: Neurotoxin
Squalene: Neurotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

Novartis H1N1 Monovalent Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity
Beta-Propiolactone: Carcinogen
Polymyxin: Neurotoxin
Neomycin: Immunotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

GlaxoSmithKline Arepanrix Adjuvanted
H1N1 Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity
Formaldehyde : Carcinogen
Polysorbate 80: Sterilie Agent
Sodium Deoxycholate: Immunotoxin
Squalene: Neurotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

GlaxoSmithKline Pandemrix Adjuvanted
H1N1 Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity

Octoxynol 10: Immunotoxin
Polysorbate 80: Sterilie Agent
Potassium Chloride: Neurotoxin
Sodium Deoxycholate: Immunotoxin
Squalene: Neurotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

GlaxoSmithKline Fluarix 2009-2010
Formula
Ingredients/Toxicity
Formaldehyde : Carcinogen
Octoxynol 10: Immunotoxin
Polysorbate 80: Sterilie Agent
Sodium Deoxycholate: Immunotoxin

Sanofi-Pasteur H1N1 Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity
Formaldehyde : Carcinogen
Polyethylene Glycol: Systemic Toxin
Thimerosal: Neurotoxin

MedImmune H1N1
Vaccine Ingredients/Toxicity
Monosodium Glutamate: Neurotoxin
Gentamicin Sulfate: Nephrotoxic
Monobasic Potassium Phosphate: Immunotoxin

FLUARIX 2009 Latest Package Insert Ingredients/Toxicity
Formaldehyde : Carcinogen
Gentamicin Sulfate: Nephrotoxic
Polysorbate 80: Sterilie Agent
Sodium Deoxycholate: Immunotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

CSL PANVAX H1N1
Vaccine Ingredients/Toxicity
Beta-Propiolactone: Carcinogen
Neomycin: Immunotoxin
Sodium Taurodeoxycholate: Carcinogen/Immunotoxin
Polymyxin: Neurotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

CSL Afluria H1N1 Influenza Vaccine Ingredients/Toxicity
Beta-Propiolactone: Carcinogen
Neomycin Sulfate: Immunotoxin
Polymyxin B: Neurotoxin
Potassium Chloride: Neurotoxin
Sodium Taurodeoxycholate: Carcinogen/Immunotoxin
Thimerosal: Neurotoxin

Note: An additional CSL H1N1 Vaccine is Undergoing Trials with AS03 Adjuvant which contains Squalene

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (146 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ja nyt tää yks menis niinku nukkumaan.

Mutta sitä ennen:

Kommentoin helmikuussa 2010 tätä Reutersin uutista:

http://www.reuters.com/article/idUSTRE58H60320090919

"Vihjeellä löytyi tämä Reutersin uutinen. Se mikä tekee tästä erityisen kiinnostavan on a) ajankohta b) kuvaillut oireet jotka ovat samanlaiset kuin sikainfluenssarokotteen haittavaikutukset c) taudin oletettu alkamispaikka (=rokottamisen aloituspaikka) sekä se että tämä on Reutersin uutinen.

Reutersin, Associated Pressin ja monen muun uutistoimiston johtaja Thomas Glacer istuu myös rokotevalmistaja Merck&Co:n johtokunnassa.
Glacerin kaveri mediamoguli Rupert Murdochin poika James taas vaikuttaa GlaxoSmithKlinessa joka valmistaa sikapiikki Pandemrixia.

Uutinen poistettiin yllättävän nopeasti lehdistä, jotka sen olivat jo ehtineet julkaista.

WASHINGTON (Reuters) - The United States and Europe face a new health threat from a mosquito-borne disease far more unpleasant than the West Nile virus that swept into North America a decade ago, a U.S. expert said on Friday.
Health | France | Mexico

-
Chikungunya virus has spread beyond Africa since 2005, causing outbreaks and scores of fatalities in India and the French island of Reunion. It also has been detected in Italy, where it has begun to spread locally, as well as France.
”We’re very worried,” Dr. James Diaz of the Louisiana University Health Sciences Center told a meeting on airlines, airports and disease transmission sponsored by the independent U.S. National Research Council.
”Unlike West Nile virus, where nine out of 10 people are going to be totally asymptomatic, or may have a mild headache or a stiff neck, if you get Chikungunya you’re going to be sick,” he said.
”The disease can be fatal. It’s a serious disease,” Diaz added. ”There is no vaccine.”
Chikungunya infection causes fever, headache, fatigue, nausea, vomiting, muscle pain, rash and joint pain. Symptoms can last a few weeks, though some suffers have reported incapacitating joint pain or arthritis lasting months.
The disease was first discovered in Tanzania in 1952. Its name means ”that which bends up” in the Makonde language spoken in northern Mozambique and southeastern Tanzania.
The virus could spread globally now because it can be carried by the Asian tiger mosquito, which is found in Asia, Africa, Europe, the Americas, Australia and New Zealand.
In the United States, the mosquito species tends to live in southern regions east of the Mississippi but has been found as far afield as western Texas, Minnesota and New Jersey.
Health officials are greatly concerned about the appearance of Chikungunya in the islands of the Indian Ocean — Mauritius, Seychelles and Reunion — which have beach resorts frequented by European tourists.
”It is hyper-endemic in the islands of the Indian Ocean,” Diaz told the meeting.
”Travel by air will import the infected mosquitoes and humans,” he added. ”Chikungunya is coming.”
Diaz warned of possible double-infections involving Chikungunya and dengue fever or malaria, which are also carried by the Asian tiger mosquito.
The spread of the disease could be greatest in so-called mega-cities such as Mumbai and Mexico City, which have large and impoverished populations, poor health controls and water systems that provide ready breeding grounds for mosquitoes, Diaz said.
West Nile, spread by a different mosquito species, first appeared in New York in 1999 and now can be found in most of North America.
(Editing by Maggie Fox and Paul Simao)
--

Tuokaa joku, jos muistatte/tiedätte mistä löytää, sen tv-pätkän missä Pekka Puska sanoo jotakuinkin näin "Rokote on niin turvallinen kuin vain THL:n ylijohtajana voin taata" . Se olisi kiva lisä tänne kommentteihin nyt ;)

Toki muutkin THL:n vakuuttelut kelpaavat.

Matkalla (nimimerkki)

Mä edelleenkin järkyttyneenä ihmettelen sitä, miksi TESTAAMATONTA rokotusta tyrkytettiin NIMENOMAAN lapsille ja raskaina oleville naisille. Kafka elää!

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Olipas tuhtia tavaraa ; )

Itselläni on ajatelma tuon rokotteen vaarallisuudesta noin viikon sisään: se sekoittaa puolustusjärjestelmän ja laskee sen tehoa, jolloin mikä tahansa infektiosairaus iskee helpommin, kuten myös itse sikainfluenssa ja tällöin erityisesti monisairaille se voi olla kohtalokas.

. (nimimerkki)

Kuulun niihin joiden lapsi sai rokotteen jo äidin kehdossa. Odotan.

. (nimimerkki)

ei kun kohdussa

. (nimimerkki)

On tietysti melko ######maista ajatella, että D. Rockefeller has poisoned your children before they were born, noin niinku englanniksi.

~ (nimimerkki)

"Sikainfluenssarokotteen voivat ottaa turvallisesti sekä raskaana olevat että pienet lapset. Näin arvioi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen asiantuntija.
Myös tänään kokoontuneet Maailman terveysjärjestön asiantuntijat sanovat, että rokotteet H1N1-influenssaa vastaan ovat turvallisia. Jo yksi annos antaa hyvän suojan."
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/10/986565 koko juttu linkissä

lue myös: Puska haluaa huhujen levittäjät vastuuseen
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/10/985123

sekä

-
"Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan raskaana olevien riski kuolla sikainfluenssaan on moninkertainen verrattuna muuhun väestöön. THL:n ylilääkäri Terhi Kilpi kehottaakin odottavia äitejä ottamaan ehdottomasti rokotuksen sikainfluenssaa vastaan.-----------Moni odottava äiti on ollut huolissaan siitä, kuinka suuren riskin rokote voi aiheuttaa sikiölle. Kilven mukaan huoli rokotteen mahdollisesta sivuvaikutuksista on ylikorostunut viimeaikaisissa keskusteluissa.
- Tauti on huomattavasti suurempi uhka kuin mitä rokote millään lailla teoreettisestikaan voisi olla, Kilpi muistuttaa."
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/... koko juttu linkissä

Dr. Schmidt (nimimerkki)

Ei THL mistään verikokeista päätä.

Jukka-Pekka Vasara

Tunteekohan sekin tunnettu kokoomuslainen liikkeenharjoittaja joka raivosi ja uhkaili terveyskeskuksessa henkilökunnalle ja muille asiakkaille päästen sitten jonon ohi piikille itsensä nyt kovinkin älykkääksi? :)

Kyllä tuolla luonnevikaisten puolueen kannattajien normikäytöksellä voi varmaan antaa ainakin lyhyen kuutosen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

A-studiota 21.10.2009, siinä oli studiossa pääjohtaja Pekka Puska kommentoimassa aihetta kuka uskaltaa ottaa rokotteen.

"Rokotteen turvallisuus näyttää olevan hyvin selvä, että se on turvallinen, aivan niin kuin muutkin influenssarokotukset."

toimittaja puhuu Ruotsin sivuvaikutuksesta

"Kaikista influenssarokotuksista tällaista paikallista arkuutta, pientä punotusta tulee - joillakin sitä on vähän enemmän, joillakin vähän vähemmän.".

"Kaikissa suhteissa tämä näyttäisi olevan täysin turvallinen rokotus. Meillähän vuosikausi pyöri influenssarokotukset, ja se on hyvin turvalliseksi todettu."

ja kiitoksia henkilölle, joka toimitti nämä tiedot minulle.

repe (nimimerkki)

Rockefellerit ovat Rothschildien hengenheimolaisia ja aseenkantajia. Käsittääkseni Rothschildit ovat mahtavampia.

E.K. (nimimerkki)

Ensi alkuun pari - kolme tällaista kohua aiheuttavaa rokotuskampanjaa. Ja sitten kun kukaan ei enää uskalla tai viitsi ottaa mitään piikkiä tai muuten suojautua kun pandemiaa julistetaan, niin lasketaankin liikkeelle ihan oikeasti ikävä pöpö. Ja kas, maailmassa on hetkessä sopivan vähän väkeä ja nekin jo valmiiksi kavereita tai alamaisia.

Onneksi olemme inhimillisiä ja solidaarisia olentoja, joten tuollaisesta kyynisestä ohikiitäneestä ajatuksesta ei ole edes salaliittoteoriaksi :)

E.K.

Terhi (nimimerkki)

Ei, en uskalla ottaa. En tosin näe mitään tarvettakaan rokotukselle. Kerran vuosia sitten kun vielä olin nuori ja naiivi, otin influenssarokotteen ja koskaan en ole ollut niin sairas kuin sinä talvena. Se avasi silmät enkä sen jälkeen rokotetta ole ottanut.
Riikan, Antin ja Mirjaleenan blogit olivat hyvänä tukena jo viime syksynä sika-hypen aikaan, eikä kauhean montaa kertaa tarvinnut pähkäillä sitäkään ratkaisua, että sikapiikki jää meidän perheeltämme ottamatta.
Nyt kun nämä narkolepsiaepäilyt heräsivät, vanhimman lapsemme koulussa sikapiikin ottaneet ovat peloissaan ja jopa kateellisia tyttärellemme (ja sille YHDELLE toiselle oppilaalle), jota ei rokotettu.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtajan Pekka Puskan mielestä sikainfluenssasta on ollut liikkeellä käsittämätön määrä huhuja ja virheellistä informaatiota, joka on saanut monet epäilemään rokotuksen turvallisuutta ja sen sivuvaikutuksia.
Suomenmaa-lehden haastatteleman Puskan mukaan tällaisten huhujen levittäjät saattavat joutua vielä vastuuseen.
- Jos tulee kuolemantapauksia henkilöille, jotka ovat kieltäytyneet rokotuksesta uskoen näihin perättömiin huhuihin, niin se on tietysti ikävä asia. Silloin huhujen levittäjille tulee tiettyä painetta päänsä päälle, ja heillä on jonkunlainen osavastuu kuolemista, sanoo Puska Suomenmaassa.
Puska harmittelee, että rokotusvastaista, harhaanjohtavaa tietoa on levittänyt pieni yhden asian liike, jolla ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa. Puska viittaa Rokotusinfo-sivustoon, joka on muutaman kansalaisen ylläpitämä rokotusvastainen internetsivusto.
THL:n pääjohtaja suosittelee sikainfluenssarokotusta "ilman muuta" kaikille suomalaisille. Hän sanoo ottavansa sen myös itse, kun oma vuoro tulee.
Puska pitää selvänä, että Suomessa tulee sikainfluenssaan kuolemaan yli sata ihmistä. Tautiin sairastuvien määrää Puska ei sen sijaan halua ennustaa.
(MTV3)
 lue myös Kansalaisjärjestö Rokotusinfo pongahti sikainfluenssajulkisuuteen (22.10.2009)
 

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/10/985123

RS: korostukset uutisessa minun

Nainen, 54+ (nimimerkki)

Miten noita narkolepsiaepäilyjä on toistaiseksi vain Ruotsissa ja Suomessa?

Onko teistä kukaan sairastanut influenssaa - siis sitä kausisellaista? Minä olen enkä toista (tai itse asiassa kolmatta) kertaa halua: kuumetta ad 41,5 Celciusta kuusi (6) vuorokautta parasetamolista ja ibuprofeenista huolimatta, jokainen kehon lihas oli niin kipeä, että silmiäkään ei voinut liikuttaa, kävelykyky meni ja sen uudelleen opettelu semmoiset 3-4 vk. Onneksi ei tullut mitään jälkitautia. Sen jälkeen ovat influenssarokotukset kelvanneet ja myös toimineet. Sikainfluenssarokotuksen jälkeen oli pistokohdan arkuutta, päänsärkyä ja lämpöä vajaa vuorokausi, mutta sen jälkeen olinkin sitten elämäni kunnossa! Työpaikalla vitsailtiin, jotta "possupiikki" pitäisi saada useammin!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Nainen, 54+, #16,

Suomessa käytettiin As03-adjuvanttia, Ruotsissa As04-adjuvanttia ja muualla maailmassa toisenlaisia. Valmistajat vaihtelivat, rokotteiden nanokoko on eri valmistajilla erilainen (kts. Rokotusinfon sivuilla koonti).

Mutta kyllä myös muissa maissa on ollut narkolepsia-epäilyjä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Otetaanpa tämäkin tänne:

11/11/2009
Yves Delatten kirje Paula Risikolle

-------

AVOIN KIRJE PERUSPALVELUMINISTERI PAULA RISIKOLLE
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ
HELSINKI

A-H1N1 EPIDEMIA JA ROKOTUSKAMPANJA SITÄ VASTAAN

Arvoisa ministeri!

Kaikella kunnioituksella Teitä kohtaan koemme välttämättömäksi nostaa esiin joitakin seikkoja, joihin haluamme saada julkisen ja selkeän selityksen:

1:- ”Fogerty International Center Proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti Jean Dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-H1N1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja Sanofi-Aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta Meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- WHO:n kokouksessa Roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, COCHRANE-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- Koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori Leonid IVACHOV on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-B-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- Yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja.

6:- Suomen ja 140 muun nk. sivistysvaltion allekirjoittamassa vuoden 1948 Nürnbergin sopimuksessa on kansanmurhan (genocide) kieltävä laki, jossa sanotaan: ”minkäänlaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista eikä ilman potilaan tai hänen edustajansa kirjallista suostumusta”.

VAADIMME, että käynnistetään välittömästi julkinen, puolueeton ja kansainvälinen tutkinta, jossa selvitetään tämä ”pandemia” juuria myöten. Vastuussa olevat, olivat he keitä tahansa, täytyy asettaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja heille on annettava asianmukainen rangaistus väärinkäytöstä, väärien tietojen antamisesta, korruptiosta, julkisten varojen ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä sekä kansanmurhasta.

Lasten ja äitien terveyttä ja lääketeollisuuden intressejä ei saa sekoittaa keskenään.

Yves Delatte
tutkija
PL 21, FI-20320 Turku
biolatte@kolumbus.fi

-------

RS: huomatkaa, että kirje on lähetetty marraskuussa 2009. Media ja viranomaiset ovat "yllättyneitä" ja "järkyttyneitä" koska tällaista ei osattu (viranomaisten) taholla odottaa. Hmm.

Katja (nimimerkki)

Rokotusgate: Intian tv paljastaa Suomen THL:n korruption. Intian TV uutisoi Suomen Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen korruption... ja kertoo Rokotusinfon luotettavaksi.
http://ibnlive.in.com/videos/108641/who-exaggerate...

Tasra (nimimerkki)

Moskiitto sairaus onkin mielenkiintoinen, sillä oireet ovat samat kuin nyt Hämeessä sanottu "lievä aivokalvontulehdus" epidemia. Niskajäykkyyttä, päänsärkyä ja kuumetta sekä kurkkukipua näyttää ilmenevän flunssaoireina tässä ympärillä.

Nainen 54+, itse sairastin 2000-luvun alussa juuri tuollaisen sikaflunssamaisen flunssan. Silloinkin lääkärit tiesivät sen viirukseksi, joka menee hermopäätteisiin ja sain lääkkeeksi parkinsonintautiin käytettyä lääkettä ja aloin ns. tokenemaan.
Nyt odotankin, että olen immuuni tälle sikaflunssalle, jota pyöritetään sinnikkäästi ihmisiin ja ihmisissä. WHOn syyt miksi näin sitkeesti halutaan ihmisiä rokotettavaksi aineella jota ei ole testattu, vastuut ovat huitsin nevadassa, jos ja kun sattuu saamaan hermo- aivo sairauden heti tai muutamien vuosien jälkeen, antavat ihmetyksen aiheen ryppäästä, joka pyörittää maailman "terveyttä" tai sairautta. Kukaan ei muistakaan, että sikaflunssa nanopiikillä vosi olla syy sairautesi laukaisemiseen vuosien jälkeen. Neuropatiat voivat yleistyä ja ihmisten rappeuttaminen on alkamassa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tasra, #20,

olen itsekin miettinyt, olisiko aivokalvontulehdusepidemialla jotain yhteyttä sikainfluenssa-rokotteisiin koska nanokoko tunkeutuu solurakenteisiin, läpäisee ne ja tod.näk. kulkeutuu aivoihin.

Olen miettinyt sellaistakin että olisiko aspartaamilla jotain yhteyttä tänä hellekesänä kajahtaneisiin ja riehumaan ruvenneisiin ihmisiin.
Ottaen huomioon aspartaamin ominaisuudet, vaikuttaa ihan järkeenkäyvältä että hellekesänä vaikutuksia ilmenisi enemmän.
Lisäksi jos riehujat ovat naukkailleet kossu-batterya tai light-limu-kossu-sekoituksia, vaikutus helteessä on saattanut olla kahta hurjempi.
vrt. esim. Desert Storm-ilmiö.

Aspartaamin ominaisuuksista mm. täällä http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/07/kevyt-tuotteet-lihottavat/

uurija (nimimerkki)

Tieto Suomen akutisoituneesta skandaalimaisesta tilanteesta ja rokotusvammoja vähättelevistä, korruptoituneista viranomaisista leviää maailmalla.

Tänään toimittaja Jane Burgermeister nettisivullaan. Lukekaa myös kommentit:

birdflu666.wordpress.com

Otsikko vapaasti suomennettuna:

Rokotusfirmojen rahoittama viranomaiselin (tarkoittaa THL:ää) nimitettiin arvioimaan suomalaisten mielenterveyttä.

"Government department funded by vaccine companies to evaluate mental health in Finland."

"A government vaccine department which is funded by pharmaceutical companies has been given the task of evaluating the mental health of people in Finland in key cases.

The National Institute for Health and Welfare (THL) took responsibility for forensics, post-mortem and the evaluation of people’s mental states in connection with court trials on 1 January 2010.

Though under the control of the Finnish Ministry of Social Affairs and Health, the THL receives most of its funding from Big Pharma. The THL has a total funding of 6 million euros: the government gives 1 million euros to the institute while pharmaceutical companies give grants of 5 million euros. Vaccine producer GlaxoSmithKline is also a major funder.

The THL recommended the swine flu vaccine to the Finnish government, specifically GSK’s Pandemrix jab, raising concerns of a conflict of interest.

The revelation that a government body that is mainly funded by vaccine companies is now responsible for evaluation the mental health of people in Finland raises the specter that a refusal to take vaccines in future could be classified as a sign of mental illness in future.

Under national pandemic plans developed together with WHO, being potentially infected by a pandemic virus is criminalized, and allows forced vaccinations, quarantines and the use of deadly force by police.

The head of THL, Pekka Puska, has strong links to WHO: he was a candidate to be made WHO´s Director General but was beaten to the post by Dr Margaret Chan.

GSK-funded Puska is reported to have complained in Finnish newspapers last year about “irresponsible people with no medical training or scientific background spreading dangerous anti-propaganda about H1N1-vaccine.”

Another Finnish WHO advisor Juhani Eskola, who belongs to SAGE, the body that recommended swine flu jabs in response to the mild swine flu virus, has been accused of secretly padding his pocket with money from pharmaceutical companies after it emerged that he had failed to declare all his interests.

A government crackdown on vaccine critics comes as growing evidence of the damage caused by the swine flu jab emerges.

One of FIMEA´s (Finnish Medicines Agency) heads, Kari Laitinen, has also accused some doctors of concealing adverse reactions connected with the pandemrix jab and not passing key information on to FIMEA.

Also a Hanna Nohynek, a vaccine-expert at THL has said she is not able recommend Pandemrix to children and teens.

In neighbouring Sweden, people who have been damaged by the pandemic vaccine have formed groups to get recognition."

Tasra (nimimerkki)

Ajatelkaa THL sai GSKlta 6,8 miljoonaa euroa ja se hurmos mikä luotiin piikinottamiseen oli jotenkin itkettävän naurettavaa katsottavaa uutisissa, kun ihmiset pakkasessa ja viimassa taistelivat piikistä.
Minusta nämä ihmiset ovat kiihottaneet kansaa omaan itsemurhaan, jos todella on annettu nanorokotetta rahvaalle WHOn testikaniineina ja tietäen sen sivuvaikutuksista, kun taas eliitti sai skvaleenista vapaata rokotetta.
Lainaan tähän eteeni tipahtanutta lappusta johon olen kirjoittanut jostain: Paatuneeseen pahuuteen kuuluu avoin ja jääräpäinen uhma tunnettua todellisuutta kohtaan, ja se merkitsee pitkälle edennyttä persoonallisuuden hajoamista. (Lähenee "kosmista" mielenvikaisuutta)

Jos todellisuus on, rokotteen aiheuttavan aivo- hermosairauksia, niin kuka/ketkä ovat ne paatuneen pahuuden personallisuuksia eli hyvin, hyvin sairasta väkeä?

Neuropatiat eli hermosäryt ovat yleistymässä kovaa vauhtia ja keskushermoston rappeutuessa ja solujen täyttyessä särky- että opiaattilääkkeistä, jolloin SCA sairaudet olisi tutkimisen arvoisia. SCA= spinocerebellaariset ataksiat. Kuinka monen ihmisen särkyjen takan voi olla juuri nämä monitahoiset SCAsairaudet? Niitä ei tutkita, koska ne luokitellaan harvinaisiin ja "ei meillä esiintyviin" sairauksiin. Entäpä nyt tämän kv-nanorokotteen jälkeen?

Hulluiksiko ja mielenterveydeltään järkkyvään kansakuntaanko meidät aiotaan THLn avustuksella saattaa? Maailman juopoimmaksi kansaksi ovat virkailijamme ja poliitikkomme jo avuliaasti puheissaan ulkomailla meidät saattaneet. Oman pesän likaaminen kun kuuluu mallioppilaan "hyveisiin".

Onkohan meillä todellista osaamista ollenkaan??

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Paatuneeseen pahuuteen kuuluu avoin ja jääräpäinen uhma tunnettua todellisuutta kohtaan, ja se merkitsee pitkälle edennyttä persoonallisuuden hajoamista. (Lähenee ”kosmista” mielenvikaisuutta)"

Hyvin sanottu, Tasra.

"Jos todellisuus on, rokotteen aiheuttavan aivo- hermosairauksia, niin kuka/ketkä ovat ne paatuneen pahuuden personallisuuksia eli hyvin, hyvin sairasta väkeä?"

Kyllä THL tutkii. Halonen siirsi mielentilatutkimukset oikeuslääketieteellisissä tapauksissa heille 1.1. 2010 alkaen... :D

Kysyt "Onkohan meillä todellista osaamista ollenkaan?"
On meillä todellista osaamista, vrt. VTT:n tutkija Jari Ihonen.
Silloin kun sellaista ilmenee, uhkaavat potkut, sensuuri ja painostus.

Tasra (nimimerkki)

Silloinkun oikeeta osaamista ilmenee, uhkaavat potkut, sensuuri ja painostus. Eli "paatuneen pahuuden väki" mielipuuhissaan uhmaten tunnettua todellisuutta. Onhan se totta, että ainakin täällä mallioppilasmaassa, malleja tuottavassa yhteiskunnassa eli malli sinne toinen tänne ja tuonne ja se malli on ainoa oikea vuosikymmenestä toiseen ja kansa olkoon hiljaa inahtamatta, kun nämä mallinrustaajat toimivat enemmän tai vähemmän uhmakkaasti todellisuudesta välittämättä.

EKn malli rappeutuneiden 70-vuotiaiden työluokka!! Mistä näitä kosmisen hulluuden ihmisiä sikiää? Oman yksilöllisen järjen käyttö on evoluutiota, muu on degeneroitumista.

Hyvää viikonlopun loppua Riikalle että muille! Hyviä blogeja on mukava lukea mallikkaasti!

Kataisen parin viikon takainen uhoaminen todellisuudesta välittämättä: teemme Suomesta EUn taloudellisen MALLImaan. Juprahuit, Rokcefellerien rahoilla (ja ehdoilla) vai?

Ed Göran (nimimerkki)

Riikka
"Suomessa käytettiin As03-adjuvanttia, Ruotsissa As04-adjuvanttia ja muualla maailmassa toisenlaisia. Valmistajat vaihtelivat, rokotteiden nanokoko on eri valmistajilla erilainen (kts. Rokotusinfon sivuilla koonti)."

Tämän perustella kuitenkin näyttäisi, että Ruotsissa käytettiin samaa adjuvanttia AS03 kuin Suomessakin:
http://www.lakemedelsverket.se/alla-nyheter/nyhete...

Onko mistään saatavana tarkempaa tietoa miten ja kenen toimesta on aikaansaatu kausiflunssarokote joka "antaa suojan" myös possua vastaan, kuten väitetään? Vai onko meillä tehty omia mixauksia ilman testejä ja riskianalyysejä?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Tasra,

"Kataisen parin viikon takainen uhoaminen todellisuudesta välittämättä: teemme Suomesta EUn taloudellisen MALLImaan. Juprahuit, Rokcefellerien rahoilla (ja ehdoilla) vai? "

Ennemminkin pitäisi kysyä KENELLE tästä ollaan tekemässä mallimaata. Niille jotka haluavat riistää?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Ed Göran, #26,

kävin -ja käyn vieläkin- kirjeenvaihtoa Ruotsin Ympäristö- ja Energiaministeriön Leif Arnoldin kanssa, ja hän aikanaan sanoi minulle Ruotsissa käytetyn As04-adjuvanttia. Muistan sen koska keskustelimme asiasta ja arvelimme mahd. Ruotsin ja Suomen olevan verrokkeja.

Tähän ajatteluun johti se seikka että GSK ihastelee Suomen homogeenistä geeniperimää Invest in Finlandin sivuilla ja sanoo Suomen siksi olevan hyvä tutkimuskohde geneettiseen tutkimukseen. Invest in Finlandin toimintaa tukee taloudellisesti TEM, Työ- ja Elinkeinoministeriö.

Löydät Leif Arnoldin kirjelmän suomennettuna KissanKulmasta kun otat hakuun esim. Kissankulmasta Leif Arnold Riksdag

ja geneettisestä tutkimuksesta Suomessa löydät hakusanoilla GlaxoSmithKline InvestinFinland KissanKulmassakin aiheesta kyllä on jos jaksat selata taaksepäin sivukaupalla.

Miepä etsin iltasella tietoa tuosta Suomen H1N1-terästetystä kausi-influenssarokotteesta. Kokeile kuitenkin STM:n ja THL:n sivuja ensin.

Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)

Ed Göran,

THL: kausi-influenssarokote 2009-2010
http://www.thl.fi/thl-client/pdfs/e7e074f7-bc2d-45...
jossa mukana myös H1N1

Riikka Söyring (nimimerkki)

Ed Göran,

Suomen kausi-influenssarokote 2010-2011 sisältää H1N1-virusta, muiden virusten ohella
http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattila...

Onhan näitä (nimimerkki)

Aivokalvontulehdusta saattavat aiheuttaa myös lääkkeet.

Glaxo's Lamictal drug 'can cause meningitis', warns US watchdog
8/13/2010

The US Food and Drug Administration (FDA) yesterday warned that GlaxoSmithKline (GSK)'s anti-seizure drug, Lamictal, can cause aseptic meningitis

Full story: Telegraph Finance

Similar articles

MedicineNet Daily News
FDA Warns Lamictal Can Cause Meningitis Title: FDA Warns Lamictal Can Cause MeningitisCategory: Health NewsCreated: 8/13/2010 11:24:00 AMLast Editorial Review: 8/13/201...

Health News from Medical News Today
Bipolar Drug, Lamictal (Lamotrigine) Linked To Aseptic Meningitis, Warns FDA Lamictal (Lamotrigine), a medication approved by the FDA for the treatment of seizures and bipolar disorder, can cause aseptic m...

Health News from Medical News Today
FDA: Aseptic Meningitis Risk With Use Of Seizure Drug Lamictal The U.S. Food and Drug Administration warned that the drug Lamictal (lamotrigine), approved to treat seizures and bipolar disord...

Reuters: Business News
U.S. meeting nears on risks of Glaxo diabetes drug WASHINGTON (Reuters) - A heated three-year safety debate about a GlaxoSmithKline Plc diabetes pill reaches a climax this week as...

Reuters: Top News
U.S. meeting nears on risks of Glaxo diabetes drug WASHINGTON (Reuters) - A heated three-year safety debate about a GlaxoSmithKline Plc diabetes pill reaches a climax this week as...

Reuters: Business News
U.S. panel nears vote on Glaxo diabetes drug GAITHERSBURG, Md (Reuters) - The fate of a GlaxoSmithKline Plc diabetes drug may become clearer on Wednesday when U.S. advisers ...

http://thatstoday.com/article/2419143/glaxos-lamic...

Ed Göran (nimimerkki)

Kiitos Riikka linkeistä! Vertailin KTL:n ja THL:n tietoja kausirokotteesta ja hämmennyin...

THL:
”Kausi-influenssarokote sisältää kolmesta viruskannasta puhdistettuja rakenneosia. Viruskannat vastaavat
antigeenisesti WHO:n influenssakaudelle 2009–2010 suosittelemia kantoja: A/Brisbane/59/2007
(H1N1)-, A/Brisbane/10/2007 (H3N2)- ja B/Brisbane 60/2008. Yksi rokotteen viruskannoista on vaih-
dettu edelliseen kauteen verrattuna. Lääkelaitos hyväksyy Suomessa käytettävien rokotteiden koostu-mukset Euroopan lääkeviraston (EMEA) suosituksen pohjalta.

Tämä rokote ei suojaa pandeemisen H1N1 2009 -viruksen aiheuttamalta taudilta.

KTL:
”Influenssakauden 2010-2011 rokotteen viruskannat ovat A/California/7/2009 (H1N1), A/Perth/16/2009(H3N2) sekä B/Brisbane/60/2008. Kaksi rokotteen viruskannoista on vaihdettu.Tämän syksyn kausi-influenssarokote suojaa myös pandeemisen H1N1 2009 (sikainfluenssa)-viruksen aiheuttamalta taudilta.Viruskannat vastaavat WHO:n suosittelemia kantoja.”

Siis suojaako vaiko eikö? Mitä tämmönen tiedottaminen on?

Ed Göran (nimimerkki)

sorry,

Olikin eri vuotiset.

Onhan näitä (nimimerkki)

Muistin virkistämiseksi Riikan eräs aiempi kommentti.

10
Riikka Söyring kommentoi:
5.6.2010 10.50

COMMISSION STAFF WORKING DOCUMENT

Regulatory process for the authorisation of antiviral medicines and vaccines in the protection against Pandemic Influenza (H1N1) 2009
….,

3.5. Specific legal provisions for the distribution by Member States

As a general rule, marketing authorisation holders are subject to liability for the use of their products as long as they are used within the terms of the marketing authorisation.

Member States may temporarily authorise the distribution of an unauthorised medicinal product in response to the suspected or confirmed spread of pathogenic agents. This encompasses pandemic situations, such as the Influenza A (H1N1) 2009 pandemic. In such a case marketing authorisation
holders, manufacturers and health professionals are not subject to civil or administrative liability for any consequences resulting from the use of a vaccine when such use of an unauthorised vaccine is recommended or required by a competent authority in response to the pandemic situation. This also applies when the use of an authorised medicinal product, such as an antiviral medicine and a vaccine, is recommended beyond authorised conditions (e.g. indications, age groups). These provisions apply independently whether a national or Community authorisation has been
granted.23

eli nopsa käännös: Euroopan Unionin komissio (trilateraalijengi);

Normaalioloissa myyjä/tuottaja on vastuussa tuotteestaan niin kauan kuin niitä käytetään normaalisti. EU:n jäsenvaltiot voivat kuitenkin määrätä tutkimattomien tuotteiden (lääkkeet) jakelun epäillyn tai vahvistetun pandemian ollessa kyseessä. Silloin ei valmistaja, myyjä, terveydenhuoltoviranomainen tai muu viranomainen ole missään vastuussa mahdollisista ei-toivotuista(kuolema, halvaus, autismi, skitsofrenia, hedelmättömyys etc) vaikutuksista, joita tutkimattomalla tuotteella/lääkkeellä saattaa olla silloin kun ao. tuotteen/rokotteen käyttöä suosittaa tai vaatii taho, joka on vastuussa pandemiailmoituksista.

Tämä pätee myös silloin, kun tutkimatonta lääkettä työnnetään ikä- ja ihmisryhmille, joille sitä ei normaaliolosuhteissa suositella/käytetä.

Tämä pätee, kun Euroopan Unionin suostumus on annettu.

Selkokielellä: KUKAAN EI OLE VASTUUSSA JOS SATUT VAMMAUTUMAAN TAI KUOLEMAAN TUTKIMATTOMASTA ROKOTTEESTA TAI MUUSTA TUTKIMATTOMASTA LÄÄKKEESTÄ
http://www.ipex.eu/ipex/webdav…191_EN.pdf

joten ehdotan että muutkin alkavat tonkia nimiä ja tosiasioita. Yhteyksiä on kaikennäköisiä. Tämä esimerkkinä: Sirpa Asko-Seljavaara on YLEn hallintoneuvoston jäsen sekä PACEn jäsen. Onko sillä merkitystä tiedonsaannin, rahoituksen ja päätöksenteon suhteen? En tiedä.

Minulla ei ole poliisin resursseja tai taustarahoittajaa, joka rahoituksella järjestäisi minulle tutkimusaikaa ja pääsyn kaikennäköisiin (maksullisiin) asiakirjoihin. Teen tätä vapaaehtoisesti vapaa-ajalla, omalla kustannuksellani. Se hidastaa.

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/0...

JL (nimimerkki)

THL:n rooli näyttää olevan aika sama kuin liian monen lääkeuskovaisen lääkärin.

Lääkeyhtiöiden valta on heihin liian suuri.

Silloin, kun ko. tautia täälläkin sivustoilla käsiteltiin ja rokoituksen turvallisuutta ei olisi vaikea nimetä sitä yhtä ja toista jotka täällä teilasivat THL ja heidän ammattitaitoaan uskalsivat kyseenalaistaa.

Nyt kannattaisin suomalaisten jo oppia määrättyjä asioita.

Olemme yhä sairaampi kansa vaikka lääkkeet kehittyvät koko ajan sekä fyysisesti ja henkisesti.

Mihin katoavat ne hirvittävät rahamäärät julkisella puolella jotka valtio sinne joka vuosi työntää?

Ei ainakaan tehokkaaseen hoitoon.

JL (nimimerkki)

Jos tämänlainen virhe olisi sattunut holistellalääketieteen puolella olisi helvetti irti ja päälynkaajina olisivat nämä eräät tahot.

Luulen tämän tapauksen nyt osoittavan, että ko. rokotetta saadaan pakolla laittaa suurimpaan osaan suomalaisia.

Ja tosiaan joskus tulee e tappajatauti siitä älköön huolehtiko, kyllä se tulee ja tuhoisana, koska liikarokottamisella ihmisiltä viedään viimeisetkin mahdollisuudet puolustautua, koska ihmisillä ei enään ole luontaista immuunipuolustusjärjestelmää, koska eksyttiin liian tehokkaaseen rokoteohjelmaan.

Perussairaudet kuten tuhkarokko, vihurirokko, sikotauti olisi saatava sairastaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

JL, #37,

sanopa muuta! Joka nurkka olisi väärällään professoria huutamassa holistisen lääketieteen hokkuspokkus-luonteesta ja kehottamassa palaamaan "oikean tieteen" ja "turvallisen tieteentekemisen" pariin.

Tuhkarokkoonkin voi nykyään kuolla, väitetään. Rokotusten heikentämillä ihmisillä ei ole uusiin, vahvoihin kantoihin vastustuskykyä.

JL (nimimerkki)

#38

Näin juuri myös sikotauti on vaarallinen, jos nykymies sen sairastaa.

Ennenhän lääkrärit pitivät miehille lähes välttämättömänä sairastaa sikotauti, jotta tulisi riittävät vasta-aineet ja suoja.

Itse olen sairastanut nuo kaikki vihurirokkoa lukuunottamatt -70 luvulla.

Kyllä se olisi näin, että holistinennäkemys olisi murhattu jo 1000 kertaa esmes THL n taholta.

Olisi hyvä muistaa muutama perusasia mm. osteopatiasta sekä naturopatiasta. Nämä hoitomuodot ovat nykyään niin sanottuja holistisia ja suurimman osan suomalaislääkäreiden mielestä humpuukkia.

Hassua asiassa on se, että molemmat hoitomuodot ovat lähtöisin lääkäreistä, ja ne molemmat hylättiiin, kun lääkkeet alkoivat ottaa valtaa hoidoissa.

Läääkkeiden tärkeyttä ei voi kiistää, mutta liika on liikaa. Jos lääkepilleri olsi ratkaisu sairauksiin niin ne olisi jo voitettu, mutta ehkä lääketehtaat eivät näin edes halua käyvän, koska silloin menisi bisnes alta pois.

Ne joilla on oikeus ja onni asua omakotitalossa, jossa on sitä pihaakin asuvat lääkeyrttien ympäröiminä ja olisi hienoa, jos niitä taas opittaisiin käyttämään kuin ennen.

JL (nimimerkki)

niin naturopatia on siis ravintotiedettä ja osteopatia ns. verrattavissa kiropraktikoihin, mutta olevan paljon tehokkaampi. mm yhä useampi OMT fysioterapeutti on ottanut ns. manipulaatiohoidokseen yhä enemmän
osteopaitiaan nojautuvan ja hylkäävään kiropraktiikkaan nojaavan suunnan, koska tulokset puhuvat puolestaan.

Myös suomessa osa lääkäreistä on innostunut ns, manipulaatiohoidoista, mutta he saavat sen pätevyyden muutaman kuukauden kurssituksella samalla, kun höpötetään osteopaatille jonka opiskelu ennen tätä AMK hömpötystä saattoi kestää 6-8 vuotta.

Niin mieleen tietysti tulee se, että miksi lääkärit suosivat kiropraktikkoja sekä heidän suuntaustaan on sen helppo tuotto. 70-100€/15 minuuttia ei ole harvinaista suomessa ko. hoidosta maksaa ja lääkäri voi äkkiä muun ohessa niksauttaa ja ottaa siihen päälle vielä +50€, joten lääkärikäynti muutamalla niksautuksella sekä lääkereseptillä voi maksaa helposti 100-150€.

Tähän kun lisätään vaikka a lausunti jonka lääkäri kirjoittaa odottaessa ja röntenkuva tulee yhdelle lääkärireissulle hintaa äkkiä 250-350€ + lääkkeet.

Niin ja se sikotauti piti sairastaa poikana ei miehenä, ja kyllä meidän kulmilla jokainen sen sairasti siis poika.

MIG (nimimerkki)

Otitko Riikka hölmöyksissä itse rokotteen?

uurija (nimimerkki)

#16. Nainen 54+, kun kerrot noinkin paljon sairastamastasi taudista, on sanottava, ettei alaraajojen täysi halvaus ole kausiflunssan oire.
Hienoa, ettei oire ole uusiutunut.
Jokainen tuntee itsensä parhaiten, eikä ketään pidä mennä neuvomaan.
Mutta en ehkä itse samassa tilanteessa rohkenisi jättää asiaa tutkimatta ongelmien poissulkemiseksi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

(22.8.2010) Nelonen (TV-uutiset): Joakim-vauvan äiti syyttää THL:ää lapsensa rokotekuolemasta (teksti ja video)

Kyse on BCG- eli Calmette-rokotteen aiheuttamasta kuolemasta. Aihetta käsiteltiin myös Nelosen uutisissa klo 18.45 (katsottavissa verkossa) ja mahdollisesti käsitellään myös 23.00. Asiasta on myös tekstimuotoinen uutinen Nelosen sivuilla, mm: "Joakimin äiti pelkää, että sikainfluenssarokote voi vaatia samankaltaisia uhreja kuin hänen poikansa."

Joakimin äiti Annika "Sundell toivoo, että Suomen rokotusohjelmasta käytäisiin perusteellinen keskusteltu. Sundellin mielestä viranomaiset ovat mitä suurimmassa määrin vastuussa Joakimin kuolemasta."
"- Kyllä vastuu on Kansanterveyslaitoksella ja rokoteosastolla. Äitinä minä luotin, että rokotukset ovat turvallisia, Sundell sanoo."

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Täällä vedottiin aikanaan mediaan http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/0...

Julkisen Sanan Neuvostolle on sillekin esitetty tutkintapyyntö/valitus aikanaan.
Minä odotan, mitä sanovat NYT. Silloin heidän mielestään ei ollut mitään huomautettavaa missään.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Ja se on muuten p-puhetta että viranomaiset (taikka media) ei olisi tienneet.

Rääkkäsin viime vuonna viranomaisia kirjeillä alkaen FIMEAsta, Julkisen Sanan Neuvostosta, ns. Oikeustoimittajista, STM:stä ja presidentistä; puhuen nanoista, pyytäen tietoa, kertoen haittavaikutuksista, mitä vain tietoa löytyi.

Kirjoitin Lääkäriliitolle, kirjoitin TEHYlle, kirjoitin Proviisoreille, Farmaseuteille, Vanhempien Liitolle (Vanhempain Liitto uhkasi hankkia minulle kirje-lähestymiskiellon poliisilta :D ), kirjoitin armeijalle, kirjoitin poliisille, kirjoitin Amnestylle, Ihmisoikeusliitolle…herra ties minne.

Vastaukset olivat lähinnä eri tavalla muotoiltuja versioita teemasta ”Olet hullu”, jos mitään vastausta edes sain.

Vastaus tuli armeijalta, Vanhempain liitolta, oikeuskanslerin virastosta, JSN:lta sekä eduskunnan oikeusasiamieheltä.

Ai niin, ja Lääkärien tj:lta.

Kirjoitin jopa kirkolle, vaikken siihen kuulukaan.

En muista että kukaan olisi reagoinut äidin hätään, omien lasten ja kanssaihmisten puolesta.

En usko enää STM:n kauniita juttuja tavoitteistaan, en usko Suomen oikeuslaitokseen, en kirkon saarnoihin armosta ja välittämisestä. En usko viranomaisten moraaliin ja omaantuntoon. En usko median luotettavuuteen.
En usko, en voi.
Se tekee minut surulliseksi.

Vain 3. sektori osoitti selkärankaa, ja siitä HEILLE kunnioitusta.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Linkki Saksan ZDF-televisiokanavan Frontal21-ohjelmaan Rokotusinfon sivuilla.

Asiasisältöä tekstinä tässä:

"Lääkäri ja apteekkari Wolfgang Becker-Brüser pitää arveluttavana 25 miljoonan ihmisen rokottamista rokotteella, jota ei ole testattu tarpeeksi. Saksan ZDF-televisiokanavan Frontal21-ohjelma haastatteli häntä elokuussa 2009 sikainfluenssarokotteisiin liittyen. 25 miljoonalla Becker-Brüser viittaa siihen 30 prosenttiin Saksan väestöstä, jota varten Saksa on varannut Pandemrix-rokotetta. Suomessa on käytössä sama rokote.

Becker-Brüser, Arznei-Telegrammin julkaisija, kritisoi rokotteen adjuvanttia. "Adjuvantti ei vahvista vain rokotteen toivottuja vaikutuksia, vaan samalla se vahvistaa myös ei-toivottuja reaktioita ja sivuvaikutuksia", hän sanoo Frontal21:n haastattelussa. USA ottaa tässä suhteessa varman päälle käyttämällä perinteisiä rokotteita, joissa ei ole adjuvanttia. "Adjuvantin käyttäminen on lääkeyhtiöiden edun mukaista - halvempaa ja nopeampaa. Se ei ole käyttäjän edun mukaista, sillä käyttäjä haluaa mahdollisen turvallisen ja toimivan rokotteen", Becker-Brüser jatkaa.

Sikainfluenssarokotetta ei ole Becker-Brüserin mukaan myöskään testattu tarpeeksi. "Adjuvantin käytöstä on liian vähän kokemusta, aiemmin vain yhden influenssarokotteen osalta, joka sekin on hyväksytty vain yli 65-vuotiaille. Adjuvantin käytöstä ei sen sijaan ole kokemusta nuorilla aikuisilla, lapsilla, eikä etenkään raskaana olevilla", hän painottaa.

Tilannetta jossa miljoonia ihmisiä rokotetaan kerralla, Becker-Brüser pitää arveluttavana. Kun rokotusten kanssa edetään kerralla nollasta miljooniin, ei hänen mukaansa voida koota väliaikatietoja, mikäli ei-toivottuja, odottamattomia reaktioita ilmenee. Sivuvaikutuksia ei ole tutkittu riittävästi. Rokotteen valmistuksen jälkeen tehdään tutkimuksia vasta-aineiden muodostumisesta, vaikka systemaattisesti pitäisi tutkia ei-toivottuja vaikutuksia. Tutkimuksiin osallistuvien määrä on Becker-Brüserin mukaan liian pieni siihen nähden, että rokotteen sivuvaikutuksilla vaarannetaan miljoonia ihmisiä.

Nykyistä tilannetta sikainfluenssaa koskien Becker-Brüser pitää ylireagointina. "Epidemia on mieto ja suurin osa sairastuneista ihmisistä on tervehtynyt", hän korostaa. Jos virus muuntuisi aggressiiviseksi, olisi syytä pelätä, että nykyinen rokote ei tehoa riittävästi - koska virus olisi muuntunut, mutta rokote pysynyt samana. Jos virus muuntuu totaalisesti, tämä rokote ei auta.

Sikainfluenssarokotteen hyötyjä on Becker-Brüserin mukaan vaikea arvioida. "Vasta-aineet nousevat rokotuksen jälkeen, mutta nousevatko ne riittävästi", hän kysyy. "Ei tiedetä, antaako rokote todellisen suojan virusta vastaan, eikä suoja ole ainakaan 100-prosenttinen", Wolfgang Becker-Brüser päättää."

Satu Virtala (nimimerkki)

Painavaa tekstiä, järkyttävää tekstiä ja tietoa :O yhä enemmän ja enemmän.

Jo aiemmin olen kaikkea H1N1-rokotteeseen ja sikaflunssaan liittyen lukenut, mutta tämä menee vain järkyttävämmäksi.

Maailmanlaajuinen ja suuren luokan salaliitto. Miksi minä alan yhä enemmän vaan uskoa NWO eli New World Orderiin ja että mm. Bilderberg ja EU kuuluu tähän samaan sirkukseen. Aivan kuin Euroopassa olisi tarkoitus tiettyjen vahvempien maiden saada pienemmät saman käskyn alle, myös yhteinen presidentti, ja meidänkin maamme asioista päätetään yhä enemmän ja enemmän EU:ssa - määräysvalta on melkein mennyttä. Ihmisiä rauhoittaakseen pidetään yllä näennäisiä maakohtaisia parlamentteja.

Ja kun ollaan saman käskyn alla, on NWO astetta lähempänä. Tehdään tauteja ja epidemioita, jotka eivät ole edes todellisia - vielä - vaan testataan "rokotteita" ihmisillä. Mitkä maat olivat koekaniineita? Saivatko kaikki rokotetut samaa ainetta vai oliko saman valmistajankin rokoteannokset erilaisia testaukseksi; osa sairastuttavia, osa ei? Ja jotta tähän sirkukseen saadaan eri tahot mukaan, raha puhuu. Niin päättäjissä, viranomaisissa kuin lääkefirmoissa. Jokainen hyötyy jollain tavalla.

Miksi joku ihmettelee tätä ja epäilee, ettei tällaista voi tapahtua? Se vaikuttaa ja kuulostaa liian uskomattomalta, että tällaista laajaa sirkusta kyettäisiin pyörittämään ja oikeasti pahoja ja itsekkäitä ihmisiä löytyisi joka instanssissa. Mutta miettikääpä; miksi yksittäinen Hitler kykeni toimimaan ja saamaan kokonaisia kansakuntia diktatuurinsa alle? Kuinka yksinkertaista on saada oveluudella ja pelolla ihmiset toimimaan kuten halutaan. Eikö tässä sikapandemiassa Suomessakin ollut kovin helppo; joku viranomaistaho saa uskoteltua "rokotteen" ottamisen välttämättömäksi - siihen jopa voidaan Suomessakin PAKOTTAA kansalaiset - ja me kansalaiset uskomme. Ja otamme. Niin jonotti suomalaiset viime talvena "elintärkeää" piikkiään ulkona pakkasessa jopa tunteja - ihan naurettavalta vaikutti, sitä meilläkin jo naurettiin kuinka vedätettäviä suuri osa ihmisistä on. Sehän tässä NWO:ssa on tarkoituskin - vain vahvat eli älykkäät selviävät ja heikot eli tyhmät eliminoidaan.

Eihän eliitti halua ikuisuuksia elättää heikompia, sairaita, työallergikkoja, juoppoja, syrjäytyneitä, loisia. Entäpä tavallsita duunariväestöä? Sillä jos ei ole työväestöä, ei ole myöskään eliitin "orjia" heitä ja heidän etujaan palvelemaan.

Miksi yksi H1N1-rokotettu sairastui vakavasti ja toiselle tuli vain pistoskohtaan lievä turvotus, ei kuumetta ei mitään oireita? Joku rokotettu kertoi sairastuneensa rokotteesta niin vakavasti, olleen kipeänä 40 asteen kuumeessa, joka paikkaan koski eikä kyennyt tekmään mitään, ja totesi, että jos rokote aiheuttaa tuollaisen sairauden, niin millainen mahtaa olla itse sikaflunssa?

Toteutuuko III maailmansota uudenlaisena Hitlerin rotupuhdistuksena? Tällä kertaa rajat auki, mutta eliminoinnin kohteena eivät ole afrot tai juutalaiset, vaan eliitti-rodun toimesta tuottamattomin yhteiskunnan kasti -rotu eli sairaat, vammaiset, työnvieroksujat? Kaikki se, joka kuluttaa perusteettomasti yhteiskunnan varoja?

P.S. Entä nyt Pekka Puska? Kun halusi rangaistuksia rokotteen vastaisille "lietsojille", jos joku siitä syystä jättää rokotteen ottamatta ja kuolee, niin tulisiko Pekka Puskalle henkilökohtaisesti rokotteen puolestapuhujana ja turvallisuuden vakuuttajana antaa rangaistus siitä, että rokote ei ollut testattu ja että se nyt mahdollisesti on aiheuttanut vakavia sairastumisia lapsille? Kannatan voimakkaasti tätä Puskan omaa periaatetta.

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Ehkä voin onnitella Satu Virtalaa ja maatamme, taas yksi ihminen heräämässä (eloon). Tuon kaiken tajuaminen voi ahdistaa, mutta siihen ei kannata jäädä märehtimään. Itse olen kiitollinen, että olen etsimässä totuutta eli olen herännyt. Totuus vapauttaa. Voimia matkalle, Satu, olet ihan oikeilla jäljillä.

MIG (nimimerkki)

Aseet kansalta pois! Tiurakin jo pelkää kun ihmiset paskantaa ja kusee ja ryyppää. Ihmekkö tuo jos kansalta halutaan aseet pois kun tökkivät myrkkypiikeillä viattomia lapsia.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

MIG (nimimerkki)

Kyllä sääliksi käy rokotteesta sairastuneita lapsia ja niiden vanhempia :(

uurija (nimimerkki)

48. Satu Virtala. Tervetuloa joukkoon.

Se, että uusi maailmanjärjestys tulee, on harhautusta.
Uusi maailmanjärjestys on jo täällä. Se oli täällä jo ennen meidän syntymäämme, ja se on sama asia kuin kansainvälinen pankkien yksinoikeus imeä kansantalouksien ja yksilöiden varallisuutta valtioiden suojeluksessa.

Rahajärjestelmämme on yksityisomistuksessa oleva pyramidihuijaus, jossa valtiot ja valtiontalouden kaikki osat, verot, eläkkeet, valtioiden omaisuudet, kansallisvarannot ovat huijaamisen pelimerkkejä ja anastuksen kohteena.

Irti eivät halitukset uskalla tästä pyramidi-ponzi -valheesta pyristellä. Tai tapahtuu outoja onnettomuuksia, joissa häviää puolet hallituksen eliittiä, kansanedustajia, armeijan päällystöä ja maan pankin johtaja yhdessä rysäyksessä.

Lisää tietoa:

www.ebolakani.blogspot.com

www.talousdemokratia.blogspot.com

ja facebookissa ryhmä Paljastetaan rahan valhe!

repe (nimimerkki)

Rothschildit on jo mainittu täällä muidenkin toimesta. Silti olisi hyvä, jos uskallettaisiin vielä puhua rahajärjestelmän yhteyksistä talmudilaiseen maailmankuvaan ja siis tiettyyn eriarvoisuuteen. Lyhyesti sanottuna siionistiseen projektiin eli siionistien suunnattoimaan valtaan ja sen tosiasian julkituomiseen, että tämä vihollinen, NWO tms on yhtä kuin siionismi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Washington Post kirjoittaa Wikileaks-vuodosta ja Osama Bin Ladenista.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/08/22/AR2010082203029.html?wpisrc=nl_natlalert

Joopa joo.

Mahdollinen skenaario:

Osama B. nousee kuolleista ja nähdään Pakistanissa. USA painelee Pakistaniin sillä tekosyyllä (myös, koska Afganistanin sotaa ei voi voittaa ilman Pakistanin invaasiota).

Vilkaisu karttaan.

USA on Pakistanissa (ja Iranissa ja Afganistanissa). Kiina vetää herneet nenään ja mobilisoi 200 miljoonaisen armeijansa. Se pakottaa Venäjän reagoimaan (kts. karttaa).

EU liittyy selkkaukseen. Stubb intoilee Suomen osallisuudesta.
Arabimaat ja Israel tulevat mukaan.
YK iloitsee.

> III maailmansota on hyvällä alulla > sota tuo talouskasvuun piikin ja samalla päästään kätevästi liikaväestöstä eroon (useless eaters kuten Obaman neuvonantaja Henry Kissinger sanoo) JA saadaan sotatilan voimalla julistettua poikkeustilalaki voimaan eri puolilla maailmaa > hyvästi edes näennäinen demokratia.

= wikileaks-vuoto oli tod.näk. USAn hallituksen tahallinen teko jolla saadaan asiat käyntiin, Venäjä on tästä tietoinen, samoin Kiina mutta ne eivät puutu asiaan koska se sopii myös niille.
Eiköhän maa-alueiden ja raaka-aineiden uusjaosta liene jo sovittu. Kaikilla näillä valtioilla on kuitenkin oma geopoliittinen agendansa, jota ne ajavat.

uurija (nimimerkki)

Tänään aamulla MTV3 Studio55:ssä tri Antti Heikkilä puhui sikaflunssahypestä sekä ravitsemuksesta.

www.Studio55.fi

”Onko voi tulevaisuuden terveystekijä?
23.08.2010

Lääkäri Antti Heikkilä on varma asiastaan: ihminen voi paremmin, kun hän noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja suosii eläinrasvoja. Osallistu puhuttavaan terveyskeskusteluun päivän Studio55.fi-lähetyksessä sekä nettisivuilla.”

Studio55 MTV3 Katsomossa

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lääkärikunta havahtui narkolepsiatapausten epätavallisen suureen määrään jo alkukesästä.

Epäilykset kohdistuivat sikainfluenssarokotteeseen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei kuitenkaan alkanut tutkia yhteyttä, koska virallisia ilmoituksia epäillyistä haittavaikutuksista ei tehty ennen tätä viikkoa kuin yksi.
-

Aamulehden haastatteleman neurologin mukaan lääkärit tekevät laiskasti vapaaehtoisia ilmoituksia epäillyistä haittavaikutuksista.
THL sai ensimmäisen ilmoituksen Pandemrix-rokotteen epäillystä narkolepsiahaittavaikutuksesta 21. toukokuuta.
- En osaa sanoa, olisiko silloin toukokuussa pitänyt käynnistää heti tutkimukset, sanoo erikoistutkija Hanna Nohynek.
Lue lisää lauantain Aamulehdestä.
Juha Karilainen
Aamulehti

ja p
VTT:n viestintäjohtaja: Tutkija saa puhua vain talon ulkoisista asioista
20.8.2010 17:56 A A
STT
-

VTT:n viestintäjohtajan Olli Ernvallin mukaan tutkijat saavat yksityishenkilöinä puhua julkisesti mitä haluavat, kunhan aihe ei liity VTT:n tutkimuksiin tai niiden aihepiiriin.
”Jos yksityishenkilö esiintyy tutkijana, hän on VTT:ssä töissä ja aihepiiri liittyy talon tutkimukseen, silloin VTT on kiinnostunut, mitä sanotaan ulospäin”, Ernvall sanoo.
-

Tutkija voi viestintäjohtajan mukaan antaa myös yksityishenkilönä lausunnon tutkimuslaitoksen toimialalta, kunhan sopii siitä työnantajan kanssa.
VTT:n nimissä tutkija voi puhua vain omasta osaamisalueestaan.
”Meillä on se yleislinja, että tutkija on asiantuntija omalla osaamisalueellaan.”
-

Turvetutkimuksesta ei Ernvallin mukaan tiedoteta yksipuolisesti. Hän muistuttaa, että turvetta voidaan tutkia monista näkökulmista, kuten ilmastonmuutoksen, kemiallisten ominaisuuksien ja kokonaispäästöjen kannalta.
”Tiedän, että turvetutkimukseen liittyy kaikenlaista keskustelua. Tiedän, että turvetutkimuksessa on keskusteltu tutkimuksen tuloksista ja sisällöstä.”
Julkisuudessa on kerrottu aiemmin, että turveyhtiö Vapo ja VTT olisivat ajautuneet kiistaan turvetutkimuksen takia. Ylen mukaan kahden vuoden takainen kiista johtui erimielisyydestä peltoturpeesta tehdyn biodieselin kasvihuonepäästöistä.
-

Vapon toimitusjohtaja ehti jo varoitella yhteistyön päättymisellä, mutta yhteistyö on jatkunut.

# (nimimerkki)

Viranomaisia lähestyivät kirjeitse myös tutkija Yves Delatte ja lääkäri Mirjaleena Isoaho. (Sekä moni muu). :)

Voi vain kuvitella kiun kova pala oli ns,viranomaisille ja muille idiooteille tajuta olevansa mukana JOUKKOMURHASSA!

http://www.youtube.com/watch?v=Ft7R5qp_NCE&feature...

Julia (nimimerkki)

Seuraava poimittu THL:n sivuilta.

Kaikista 36 laboratoriovarmistetusta kuolemantapauksesta 34:ssä on käytettävissä tieto mahdollisesta riskiryhmiin kuulumisesta: 23:lla (71%) on ollut komplikaation riskiä lisäävä perussairaus, 11:lla (29%) ei ole tällaista tiedossa. Vainajista 4 on alle 18-vuotiaita, 20 on 18- 64-vuotiaita ja 12 on täyttänyt 65 vuotta. Kuolleiden keski-ikä on ollut 53 vuotta (http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/tiedote?id=21716).

Mitä tuossa yritetään kertoa tai olla kertomatta tai mitä siitä voidaan ymmärtää?

Ensinnäkin lähes kaikilla kuolleista (34/36) oli jokin perussairaus. Riskiryhmäläiset(perussairaat) rokotettiin ensin. Ja muistaakseni kuolemantapauksia alkoi tulla enemmän vasta rokotusten aloittamisen jälkeen. Näillä tiedoilla, oletan että näistä kuolleista lähes kaikki oli rokotettu.

Toiseksi.. kuolleista 71% :lla (23/36) oli komplikaation riskiä lisäävä perussairaus. Voiko tuosta ymmärtää, että rokote --> komplikaatio --> kuolema .. ??

Näinkö? korjatkaa vaan jos jotaki meni ihan mettään!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Julia, #59,

minusta päättelysi on loogista.

Maalaisjärki sanoo, että jos on heikentynyt yleiskunto, sitä ei pidä rääkätä lisää testaamattomalla rokotteella.

Tarvitaan koulutusta, että siihen uskaltaa ryhtyä ;) 

repe (nimimerkki)

Wikileaks vuoti oudon sanoman, joka tietysti uutisoitiin kaikista vuodoista. Muka Pakistan auttaisi talibaneja USA:n selän takana. TOdellisuudessahan USA on juuri siksi läsnä, kun kerran soditaan. Siksi sotaa ei saa voittaa liian aikaisin. Sota jatkunee vuosia ja siksi USA itse tukee Talibania. Samalla horjutetaan Pakistania, joka ehkä jaetaan osiin. Pakistaniin ei myöskään kaivata demokratiaa, vaan USA:n taskussa oleva diktatuuri. Ainakaan konflikteja ei ratkaista ennen Iranin sotaa, mutta tuskin koskaan. USA.ssa on vuotanut myös näitä kaaos-visioita, joiden mukaan Irakin ym. kaaos on aivan suunnitelmien mukainen juttu. Oiva keino hallita, tappaa, käydä huume- ym. kauppaa ja pitää joukot sekä valta alueilla, jakaa keikkoja oikeille firmoille ja saada armeijalle asetilauksia ja siis aseteollisuudelle.

Riikka Söyring (nimimerkki)

TIEDOTE:

YDINVOIMAN PERINTÖ - SEMINAARI KASAUTUVASTA ONGELMASTA
Raumalla Kulttuuritalo Posellissa, Nortamonkatu 12
sunnuntaina 29.8.2010 klo 13.00 – 16.00

Maan ystävät ry järjestää sunnuntaina 29.8. seminaarin ydinvoiman kasautuvista ongelmista. Alustajina on ydinvoiman asiantuntijoita ja kansalaisjärjestötoimijoita Ruosista, Venäjältä, Ranskasta ja Suomesta. Seminaari keskittyy pääasiassa ydinjätteeseen liittyviin ongelmiin, mutta myös ydinvoiman muut riskit tulevat esille.

Olkiluotoon ja Ranskan Flamaanvilleen rakennettavat reaktorit ovat herättäneet voimakasta arvostelua Ranskassa ja myös muualla Euroopassa. Myös reaktorien tuottama ns. superydinjäte ja sen aiheuttamat ongelmat loppusijoitukselle aiheuttavat lisähuolta. Muiden ratkaisujen puutteessa Sosnovy Borissa välivarastoidaan käytettyä polttoainetta altaisiin enemmän kuin on turvallista. Olkiluodon turvalliseksi väitetty kallioperä on monessa suhteessa ongelmallinen loppusijoituksen suhteen, eikä muihinkaan suunniteltuun loppusijoitukseen liittyviin ongelmiin ole löytynyt yksiselitteisen turvallista ratkaisua.

Seminaari on osa ”Vallataan Olkiluoto” - tapahtumaa, jonka tarkoituksena on sulkea Olkiluodon ydinvoimalaan johtavat tiet 28.8. http://olkiluotoblockade.info

Seminaarin ohjelma:

13.00 - 13.30 professori Nils-Axel Mörner, Ruotsi
Onko Olkiluodon peruskallio sopiva ydinjätteille?

13.30 - 14.00 Maria Nuutinen, Greenpeace Finland
Uudet ydinreaktorit - moninkertaiset ongelmat

14.00 - 14.30 Jean-Yvon Landrac, Réseau Sortir du nucléaire, Ranska
Ydinvoiman "suurvalta" suurten ongelmien edessä.

14.30 - 15.00 Andrey Ozharovskiy, Ecodefense, Venäjä
Altaat täynnä Sosnovy Borissa, ydinjätettä risteilee Itämerellä.

15.00 - 16.00 Keskustelua

Lisätietoja:
Tapio Solala 0400 114622

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

TIEDOTE:

Tiedotusvälineille
Työttömyyteen on vastattava tosissaan

Itsenäisyyspuolueen hallituksen kannanotto 23.8.2010:

Kiviniemen hallitus on voimaton suurtyöttömyyden edessä. Hallitus ei ole tarjonnut työttömyyden voittamiseen mitään uusia keinoja. Päinvastoin se leikkaa työllistämismäärärahoja. Menettely on nykyisessä tilanteessa käsittämätön.

Hallitus näyttää odottavan tulevia eduskuntavaaleja, eikä tee mitään, ettei tekisi virheitä. Työttömyysongelma ei kuitenkaan ratkea odottamalla.
Todellinen työttömien määrä on huomattavasti suurempi kuin viralliset luvut osoittavat. Lisäksi sadat tuhannet suomalaiset tekevät pätkätöitä.

Suomeen on muodostunut työtä tekevien köyhien ryhmä. Siihen kuuluvat eivät ansaitse tarpeeksi elättääkseen itsensä, vaikka työtä onkin.
Tämä kaikki on seurausta harjoitetusta politiikasta.

Pienyritykset työllistävät eniten. Niiden toimintaedellytyksiä voidaan suuresti parantaa. On kehitettävä järjestelmä, jossa työn sivukulut poistetaan ja korvataan toiminnan jalostusarvon perusteella perittävällä maksulla. Ikään kuin korvamerkityllä arvonlisäverolla.

Valtion ja kuntien on huolehdittava siitä, että kaikki työttömät saavat työtä. Tähän tarvitaan uudenlaista työllistämistukijärjestelmää. Mallia voidaan ottaa 1980-luvulta ja silloista järjestelmää voidaan parantaa.

Hallituksen lupaama 685 euron takuueläke on oikeansuuntainen, mutta riittämätön ele. Oikein on ottaa käyttöön perustulo ja tehdä alle 1000 euron kuukausitulot verovapaiksi.

Viidentoista vuoden aikana tehdyt suurituloisten veronkevennykset tulee perua. Pääomatuloja tulee verottaa progressiivisesti, eli suuria tuloja nykyistä enemmän ja pieniä nykyistä vähemmän.
 
Lisätietoja

Antti Pesonen
Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Kannattaa käydä lukaisemassa tämä

http://etelavuori.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/23/g...

käsittelyssä mm. WTC:n tornien paikalle suunniteltu moskeija, Afganistanin sota jne

foliohattu (nimimerkki)

"I recently saw a study on Narcolepsy among Gulf War Vets. Although it had a relatively low sample size, it showed a high percentage of vets with Narcolepsy. "

http://vets.yuku.com/topic/14278/t/Narcolepsy.html

"Vaccines May Be Linked to Gulf War Syndrome"

http://www.dynamicchiropractic.com/mpacms/dc/artic...

1 + 1 = ?

# (nimimerkki)

2009 sikainfluenssa rokote varoituksia:
http://sikainfluenssa.biz/

Riikka Söyring (nimimerkki)

Foliohatun kommentin (67) linkki avattuna: Persian lahden sodasta, narkolepsiasta, sklaveenista ja rokotteista;

Vaccines May Be Linked to Gulf War Syndrome
DOD to Review Possible Use of Illegal Additive
By Michael Devitt

Less than four months after its publication, the Department of Defense (DOD) has agreed to review a controversial study that appears to link Gulf War syndrome (GWS) with a banned substance used in experimental vaccines. The study, conducted by scientists at Tulane University Medical School, found that an overwhelming majority of sick veterans who had served in the Gulf War, and had received at least one vaccination, tested positive for antibodies to a naturally occurring substance called squalene. None of the healthy veterans in the study tested positive for squalene antibodies.

DoD officials originally dismissed the study as flawed and asserted that none of the vaccines administered during the Gulf War contained squalene. In response to pressure from Congress, however, the department has asked the Armed Forces Epidemiological Board (AFEB) to re-examine the study. The Institute of Medicine is also reviewing the research to see what role squalene may play in Gulf-related illnesses.1

Squalene Adjuvant: Friend or Foe?

A naturally occurring molecule, squalene is produced by the human liver and plays a role in the metabolism of cholesterol. It is most commonly found in vegetable oils, shark liver oil, cosmetics and various health supplements.

Under normal circumstances, squalene is released into the blood to help combat physical injuries. However, people don't usually have enough squalene in their blood to prompt the production of detectable levels of antibodies.

Since the late 1980s, squalene has been studied by the DoD and the National Institutes of Health as a possible adjuvant in vaccines. Because adjuvants boost the immune system's response to foreign antibodies, the subtance has sparked the interest of researchers. Drug manufacturers, for their part, have incorporated adjuvants into vaccines in the belief that the substance will render the vaccine more effective.

Adjuvants, however, can sometimes trigger unwanted immune responses. While large-scale studies have yet to be conducted in humans, animal studies have shown that squalene adjuvants may generate autoimmune versions of arthritis
and multiple sclerosis type-conditions that attack the body from within.2

Although they have been used in a number of vaccines worldwide, only one adjuvant - aluminum hydroxide - has been approved by the Food and Drug Administration for use in vaccines in the United States. And although squalene-adjuvant vaccines have been used on laboratory animals and in experimental human tests, the FDA has not approved the general use of any vaccine containing squalene in the U.S.

"We Never Used Squalene in Vaccines"

Military officials have said all along that no Gulf War vaccines contained squalene. In August 1997, spokespersons for the DoD claimed that squalene "was not an adjuvant that was in any of the vaccines that were used by the Department of Defense,"3 and that "we never used squalene in vaccines" during the Gulf War. However, in a report4issued in March 1999, the General Accounting Office (GAD) - the investigative arm of Congress - stated:

We cannot say definitively whether or not Gulf War-era veterans were given vaccines with adjuvant formulations containing squalene for a number of reasons. Although DoD officials told us they did not administer such vaccines, they stated they did not have documentation on the process and results of decision-making related to the administration of vaccines at the time of the Gulf War. Also, some officials involved in the decisions were no longer employed with DoD at the time of our review, and we were either unable to locate them, or they declined to be interviewed.

A month after the GAO issued its 1999 report, the first hint that squalene might be linked to Gulf War syndrome appeared in an article in New Scientist magazine.5 Robert Garry, a virologist at Tulane University, tested more than 400 Gulf War veterans for antibodies to squalene and found that 95 percent of those with GWS had high levels of squalene antibodies.

Garry also tested a pair of volunteers who had received experimental herpes vaccines containing squalene in trials conducted by the National Institutes of Health. Both had high levels of squalene antibodies and also suffered from GWS-type symptoms.

In February, the peer-reviewed journal Experimental and Molecular Pathology6 published a study written by Garry's team at Tulane University and Dr. Pamela Asa, an immunologist from Tennessee. Dr. Asa was one of the first health professionals to advance the theory that Gulf War syndrome might be an autoimmune disorder caused by experimental vaccinations.

The research included blinded and unblinded studies. In the blinded study, 56 Gulf War-era veterans and military personnel who were on active service in 1990-91 were tested for squalene. Of those 56, 38 had been deployed to the Persian Gulf and had GWS-type symptoms; 12 had been deployed but were healthy; and six had not been deployed but were nevertheless ill.

The researchers found that among the 38 ill veterans who had been deployed, 36 (94.7 percent) tested positive for squalene antibodies. None of the deployed healthy individuals, however, tested positive.

Furthermore, all six subjects who were ill, but had not been sent to the Gulf, also had squalene antibodies. While they did not serve in the war, they had received the same type and number of vaccinations given to Gulf War troops.

To see whether squalene antibodies might be a marker for other types of autoimmune diseases, the researchers also tested groups of patients with lupus and chronic fatigue syndrome, as well as a small sample from the general population. Only 15 percent of those with chronic fatigue tested positive for squalene; only 10 percent of those with lupus tested positive; and only five percent of the general population had squalene antibodies.

The Tulane study made no conclusion about whether Gulf War vaccines contained squalene, what may have produced the antibodies, or what role they play in Gulf War syndrome. Still, it is hoped that the research conducted by Garry and Asa will prompt others to investigate the role of vaccinations in Gulf War syndrome and the safety of vaccines that contain squalene.

"We don't know what caused the immune system to produce anti-squalene antibodies in the Gulf War veterans, but this study shows that the antibodies are indeed there," observed Dr. Russell Wilson, president of Autoimmune Technologies, which helped market the study. Dr. Wilson does not believe that the antibodies were the result of a reaction to squalene added to vaccines. "That possibility must still be formally ruled out,"7 he concluded.

Approximately 700,000 Americans served in the Gulf War between 1990-91. One hundred and forty-eight Americans were killed in action; 467 were wounded.

The Department of Veterans Affairs estimates that as many as 100,000 veterans may be suffering from Gulf War syndrome or related symptoms, and that approximately 6,500 soldiers have died since the war's conclusion, including more than 1,300 soldiers between the ages of 18-24.8

Hughes J. Scrutinizing squalene: government to review study linking gulf illness, antibodies. Associated Press, April 14, 2000.

What is squalene? Associated Press, April 14, 2000.

Rodriguez PM. The Gulf War mystery. Insight Magazine, September 8, 1997.

Gulf War Illnesses. Questions about the Presence of Squalene Antibodies in Veterans Can Be Resolved. United States General Accounting Office, March 1999.

Mackenzie D. Victims of vaccines. New Scientist April 10, 1999.

Asa PB, Cao Y, Garry R. Antibodies to squalene in Gulf War syndrome. Experimental and Molecular Pathology February 2000;68(1):55-64.

New antibodies discovered in Gulf War syndrome patients. AutoImmune Technologies (www.autoimmune.com ), January 31, 2000.

arto kukkonen (nimimerkki)

Se on viisas mies se puska pekka. Ei jokainen talliainen """ilmaiseksi""" kehuisi terveellisiksi aspartaamia, joka ruumiinlämpöisenä tuottaa metaania ja sikapiikkiä, josta kukaan ei osaa sanoa mitä se vielä poikii. pekkapoika voisi repäistä ja näyttää kansakunnalle väitteensä todenperäisyyden makaamalla ½vuotta aspartaamitipassa + ottaa rokotteen 20 kertaisena ja sen jälkeen esiintyä toreilla ja turuilla elävänä retiisinä. Mutta kuinkapa jälleen saadaan ne 6 mrd muuta uskomaan tosiasioita. Joku teräväpää valitteli kausiflunssan kovaa kuumetta. Minullakin oli kerran härrdoktor juhani keinosen mukaan kausifunssa( myös minulla oli yli 41c kuumetta). härrdoktor hoiteli viikon flunssaani kunnes ensiavussa elvyttivät ja totesivat myyräkuumeeksi. Enkäpä ole taatusti ainoa lajiaan.

Nihilisti (nimimerkki)

Elohopea pitoisuudet ovat niin pieniä, että saat sitä moninkertaisesti enemmän esimerkiksi syödessäsi kalaa.

H1N1 (ja normaali influenssa rokoite) on siksi huono rokoite, koska ensinnäkin influenssa muuntautuu nopeasti, eikä rokote anna 100% suojaa ja saatat siltikin saada "jonkun" flunssan ja sairasta parista päivästä viikkoon (aivan kuten olet koko elämäsi sairastanut flunssan).
Lääkeyhtiöt saavat muuten murto-osan tuotoistaan rokotteista, joten pitäisin sen osalta foliohatun vielä kaapissa. Tietysti nämä vuosittaiset influenssa rokoitukset ovat suurelta osin rahastusta, mutta kyllä niistä on varmasti jollekin hyötyä.

Autisminkin syytä on etsitty rokotuksista, ilman mitään näyttöä. Rokoituksista puhuttaessa ei kannata liikaa sekoittaa asioita vaan järkeä. Testaamattomia rokotteita en ottaisi ikinä ja lisäksi nämä flunssa taudit PITÄISI elimistön pystyä hoitamaan itsekseen, on tauteja joihin 90% ihmisistä ei pysty taistelemaan vastaan.

Kerettiläinen (nimimerkki)

Niin, Puolan kieltäydyttyä WHO:n tyrkyttämästä rokotteesta maan presidentti, armeijan johto, keskuspankin johtaja sekä kymmenet muut merkkihenkilöt saivat surmansa mystisessä lentokoneturmassa.

Olkoon tapaus opiksi meille suomalaisillekin: kun meitä seuraavan kerran (2011?) käsketään ottamaan ro(kefeller)kote, on kiltisti toteltava ja mentävä jonoon kuin lampaat. Muuten me kuolemme!

foliohattu (nimimerkki)

The global vaccine market is expected to achieve $34 billion in sales by 2012. With an estimated annual growth rate of 14% during the next five years, vaccines will be the fastest-growing therapeutic area, even outpacing oncology.

http://www.pharmalive.com/special_reports/details....

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Hianoo, foliohattu-tärkeidenartikkelienlöytäjämestari, oot täällä jälleen messissä, ja tuo viimoinen tieto on merkittävä, kun puhutaan kasvusta ja maksimaalisesta kasvusta!

foliohattu (nimimerkki)

GSK Annual report 2009

Vaccine sales increased 30% to £3.7 billion.

Kuka vielä väittää, etteikö rokotteet ole seuraava lypsylehmä (WHO:n tuella)?

Riikka Söyring (nimimerkki)

Nihilisti, #71,

linkistä (kts. alaosan liitteet) löydät http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/0... 2 eri linkkiä joissa käsitellään autismin ja rokotteiden sisältämän elohopean yhteyttä. Tutustu ihmeessä. Toinen on tutkimus mutta ei mitenkään vaikeaselkoinen.

Elohopea H1N1-rokotteissa oli nanomuodossa, joten sen läpäisykyky on aivan toista luokkaa kuin muutoin, eikä nanojen vaikutuksia tunneta kovin hyvin.

Lisäksi em. nano -tai sanotaan nyt H1N1-rokote- ruiskutettiin OHI luontaisten suojamekanismien so. vatsan ja suoliston SUORAAN elimistöön. Mikään ei hillinnyt pikku nanojen kulkua.

Aiemmat Calmette-kuolemat 2000-luvulla johtuivat nekin osittain siitä että täällä ei käytetty suositettua rokotuskohtaa vaan omaa versiota.

Itseasiassa jopa monen potema laktoosi-intoleranssi saattaa olla lähinnä sitä että maito homogenisoinnissa runtataan suuttimien läpi nanokokoon jolloin se läpäisee suolen (ja tod. näk. kuljettaa suolistobakteereita mennessään sinne missä niitä ei kuuluisi olla).

-------------
Toivon mahd. monen ottavan yhteyttä FIMEAan ilmoittaakseen rokote-haittavaikutusepäilystä edes näin jälkikäteen, ja toivon mahd. monen ottavan yhteyttä eduskuntaan, oikeuskanslerin virastoon ja muihin vastaaviin instansseihin vaatiakseen RIIPPUMATONTA tutkimusta THL:n, STM:n, ETENEn, terveysvaliolautakunnan ja hallituksen edesottamuksista ja kytköksistä sikainfluenssapandemian suhteen.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Glad to have you with us Foil!

Kerettiläinen (nimimerkki)

Älkää vaivautuko. Mitään ei kuitenkaan tapahdu sillä rokote itse asiassa toimii kuten on ylemmällä tasolla suunniteltu ja virkamiesten liksa juoksee nenää kaivamallakin.

Katsokaa vaan telkkarista CSI:tä ja laittakaa aivot narikkaan.

Chhok (nimimerkki)

#78 Elä nyt vedä itseäsi piippuun noilla jutuilla.

Loppujen lopuksi kaikki hoituu aikanaan :)

Chhok (nimimerkki)

http://jussina.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/23/komm...

Mikä emäntä tämä Putkinen on oikeen olevinaan :)

Chhok (nimimerkki)

Onko tämä joku vitsi. Tämäkö on pitänyt Suomen puolusteksesta huolen.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010082312227624_u...

Chhok (nimimerkki)
Chhok (nimimerkki)

Silloin pitää revitellä kuin reviteltävää on :)

Seva (nimimerkki)

Jenkit arvostaa meitä. Tämän jälkeen voimmekin myydä loppu Suomen hyvillä mielillä, eikö vain. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen....

Katja (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Linkkirypäs rokottteista:

web-site www.Farmacie.Come2me.nl on the squalene's MF59 and ASO3:
---

Persian lahden sodan myrkkyjä sikainfluenssa-rokotteissa:

http://www.express.co.uk/posts/view/122228/Gulf-Wa...
----

Sikainfluenssarokote yhdistetty "hermoston tappajatautiin"; kirjevuoto paljastaa neurologien huolestumisen
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1206807/Sw...

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=vie...

---------

Rokotteen "sisällysluettelo" :

http://www.novaccine.com/vaccine-ingredients/results.asp?s=2&sc=27&scientific=-&p=3

Tätä ei käytetty Suomessa mutta sisällysluettelo on suuntaa antava, sillä rokotteissa ei paljon eroja ole

SuS (nimimerkki)

#82 Chhok

Tuosta Wincapita-jutustakin on kahta mielipidettä. Ei hutkita ennenkuin on tutkittu. Ja sitähän on tutkittu jo piiiitkään.

mirjaleena (nimimerkki)

Riikka "Elohopea H1N1-rokotteissa oli nanomuodossa, joten sen läpäisykyky on aivan toista luokkaa kuin muutoin, eikä nanojen vaikutuksia tunneta kovin hyvin."

Tuosta en tiedä onko vai eikö ole, ehkä joskus löydämme siihen todisteen!

Maalaislääkäri (nimimerkki)

Kaikki rokotteet ovat ns. nanorokotteita tai sitten eivät ole. Nanohan on vain teknologinen käsite eli tekniikka, jolla jokin ainesosa saadaan pilkottua riittävän pieneen partikkelikokoon.

Nanoahan se on koko ihmisen keho täynnä, atomeja siis. Eli tästä nanohysteriasta olisi hyvä päästä eroon.

Ja sitä elohopeaa saa elimistöönsä esim. kalaa syövät runsain määrin enemmän kuin yhdestä 0,5ml:n Pandemrix-annoksesta, jossa sitä elohopeaa (tiomersaali) on viisi (5) yg eli mikrogrammaa.

Paranoiaa näyttää näilläkin sivuilla olevan ja rankasti. Juu, tiedän uutisen, sikainfluenssarokotukset päätty THL keskeyttää.

E.K. (nimimerkki)

#90

No, jopas jotakin. Eiköhän se nano ole nyt kuitenkin kertoja, jolla ilmaistaan jonkin mitan miljardisosaa, mikäli mitään kouluajoilta muistan. Ihan maalaisjärjelläkin on ymmärrettävissä että mitä pienempinä hiukkasina myrkkyjä saa sisäänsä, sen vaarallisempia ne ovat.

Hyvä ja kaikkia koskettava esimerkki on nykyiset dieselautot. Eivät pöllyytä mustaa putken päästä kuten vanhat. Ihanan ekoja, vaan ovatko terveellisempiä ihmiselle? No, eivät tosiaankaan. Entisajan näkyvä savu sisälsi noen niin isoina partikkeleina, että ne eivät mahtuneet keuhkorakkuloihin. Ihmisen normaali suojamekanismi, yskiminen, toimi vallan mainiosti. Tänä päivänä hengitämme liikenteessä paljon pahempaa tavaraa sisäämme, emmekä edes huomaa sitä mistään.

E.K.

www.viisastenkivi.com

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Rokotteista rahaan:

--------------------
News Alert: Boehner to call for firing of Obama's economic team
08:00 AM EDT Tuesday, August 24, 2010
--------------------

House Minority Leader John Boehner (R-Ohio) will call for the mass firing of the Obama administration's economic team, including Treasury Secretary Timothy Geithner and chief economic adviser Lawrence Summers.

In a speech later today, Boehner will say the "writing is on the wall" for the aides as November's midterm elections shape up as a referendum on sustained unemployment.

For more information, visit washingtonpost.com:
http://link.email.washingtonpost.com/r/6041ZA/WLL7...

Onhan näitä (nimimerkki)

Hei

Taas tänään Tapio Kuosman blogi on lukemisen arvoinen, niinkuin aina, jos ette ole vielä käyneet lukemassa suosittelen lämpimästi .

Alun muiden ajankohtaisten asioiden jälkeen on koottu mahtava tietopaketti rokotuksiin liittyvistä asioista.

#DomPérignon# : Muistoja Pohjolasta eli ”Parodia on jo kauan ollut mahdotonta. Ne tekevät sen itse.” (P. Haavikko)

http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2010/08/24/dom...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Otetaanpa tähän vanha kommenttini tammikuulta 2010. Siinä puhuu spesialisti ja M.D.

"24.1.2010 10.45 | Muokkaa
Vaccination Without Doctor Approval In a US Hospital

S. Humphries, MD

January 22, 2010

H1N1 and seasonal influenza vaccines are now being given to sick hospital patients with or without their doctor’s consent. This is being done despite there being no data on the safety of doing so.

Sairaalat rokottavat vuodepotilaita flunssarokottein ilman lääkärien määräystä/lupaa. Näin, vaikka turvallisuudesta ei ole takeita.

I am a licensed, board-certified nephrologist, otherwise known as a kidney specialist, working in a large, city-based hospital. Because I rarely admit patients to the hospital other than for specific procedures, such as a kidney biopsy, I only recently became aware of my hospital’s policy regarding flu shots for sick people. Waking up to this new rule made me realize that Big Pharma is getting closer and closer to bypassing doctors completely to deliver direct patient ”care”.

Olen lisensoitu nephrologi, muuten munuaisspesialistina tunnettu. Vasta hiljan tulin tietoiseksi sairaalani käytännöstä rokoteasioissa. BigPharma tulee lähemmäksi ja lähemmäksi, ohittaen lääkärit potilaiden hoidossa, siltä näyttää.

We have an elaborate electronic charting system at our hospital. All of the medications and procedure orders are placed into the patient’s record by doctors and nurses so that every person has access to all that is happening with the patient. A few weeks ago, I arrived to see my first patient of the day, a patient with a kidney ailment that leaks protein and usually progresses to complete kidney shutdown. When I opened her electronic chart, I expected my section to be empty. Instead, I saw an order for an influenza vaccine with my name on it. Even more shocking was that the order was highlighted bright blue, meaning, the shot had already been given. I thought perhaps I had opened the wrong chart or some sort of mistake had been made. But it was the right file; her name in the upper left hand corner. And my electronic signature was on the page after the order. My patient, with kidney failure and an autoimmune disorder had been given a flu shot without my consent.

Meillä on hyvin hieno, täsmällinen rekisteröintisysteemi sairaalassamme. Kaikki potilaalle tehty ja määrätty näkyy elektronisessa tiedostossa, johon hoitajilla ja lääkäreillä on pääsy. Jokin aika sitten menin töihin, avasin päivän ensimmäisen potilaani tiedoston ja odotin näkeväni oman osastoni olevan tyhjä. Sen sijaan näin influenssarokotemääräyksen, jossa alla oli oma nimeni. Määräys oli sinisellä, mikä tarkoittaa että rokote oli jo annettu. Ajattelin, että kysymyksessä täytyy olla erehdys, kenties olin avannut väärän sivun. Mutta ei se ollut, elektroninen nimikirjoitukseni oli sivulla; rokote oli annettu minun potilaalleni, jolla on munuaisvika ja autoimmuunihäiriö. ROkote oli annettu ilman lupaani.

I was informed that according to a hospital policy that had been in effect since 2007, a pharmacist is permitted to visit a patient and offer them a flu vaccine. If the patient agrees, the RN is instructed to administer the shot and document the event in the chart. The attending physician’s signature stamp is used to complete the order. No one called to ask, “By the way, your patient wants a flu shot; can we give her one?” I’m not sure what was said to her, but she obviously agreed, and I didn’t need to be involved. The pharmacist had written an order for an injectable substance that I considered toxic and inappropriate for my patient, and it was administered by the RN before I even got to the floor.

Minulle kerrottiin että vuodesta 2007 sairaalan käytäntönä oli ollut, että farmaseutti voi vierailla potilaiden ja tarjota heille rokotteita. Jos potilas suostuu, rokote merkataan rekisteriin ja lääkärin leimaa käytetään ”määräyksen” täydentämiseen. Lääkäriltä ei kysytä. Tässä tapauksessa farmaseutti oli kirjoittanut reseptin ja hoitaja oli antanut potilaalle rokotteen, jota minä hänen lääkärinään pidin myrkyllisenä, ottaen huomioon hänen sairautensa.

My dissatisfaction eventually made it to the Chief of Internal Medicine who challenged me to produce peer-reviewed journal articles in support of my objection. There were dozens of case reports of kidney disease or small blood vessel inflammation following influenza vaccination. In fact, one paper cited 16 patients in its written report(1). Under-reporting of adverse vaccine reactions is a known phenomenon. The National Vaccine Information Center estimates that only about two percent of adverse vaccine reactions ever get reported. It would follow that written and published case reports found in medical journals represent a miniscule sampling of the totality of vaccine injury cases. These implications should evoke at least some curiosity on the part of doctors and health care advocates.

Tyytymättömyyteni oli niin suuri, että että Sisätauti-osaston suuri päällikkö haastoi minut esittämään joitain artikkeleita väitteideni todisteeksi vertaisarvioiduista lehdistä. Munuaistautien kohdalla artikkeleita rokotteiden haittavaikutuksista löytyy tusinoittain.—Rokotteiden haittavaikutusten raportointi on tunnetusti alimitoitettua. Rokotetutkimuskeskus arvioi että vain 2% haittavaikutuksista raportoidaan. Tästä seuraa, että vain minimaalinen osa todellisista haittavaiktuksista on lääkärien tiedossa. Luulisi tämän herättävän edes jonkinlaista uteliaisuutta lääkäreissä.

The peer-reviewed literature was delivered to the department head. His initial response was to suggest that future vaccination orders be signed off by another physician so I didn’t have to be involved with the process of a nurse giving a “routine” flu shot. But the point had been missed; flu shots should not be given to sick patients.

Vertaisarvioitu materiaali toimitettiin osaston johtajalle. Hänen vastauksensa oli, että rokotteet minun potilailleni voisi tulevaisuudessa allekirjoittaa joku toinen lääkäri, niin ettei minun tarvitse sekaantua hoitajien antamiin ”rutiini”rokotteisiin. Rokotteita ei pitäisi antaa vuodepotilaille eikä sairaille.

I was challenging “routine orders” that had been in place since 2007. The defense for supporting the policy was that no side effects had been reported since the standing order had been instituted. I wondered to myself and then later inquired: How do you know that is true? Is it because nobody filed a formal report? If a patient became more ill after the shot, did you consider his condition to be a side effect of the vaccine, or was it simply called an unfortunate complication to the patient’s current illness? What if the patient was discharged from the hospital but readmitted several weeks later. Was the reason logged simply as a progression of his existing disease…or was the cause an overlooked, delayed side effect of the vaccination? If vaccine reactions are not considered as part of a patient’s differential diagnosis, how do you know? Without taking a vaccine history when considering a timeline of events, how could anybody possibly make the connection between a vaccine and a subsequent illness? How does anyone else know for that matter – that there were no side effects from the “routine” administration of flu shots, ordered by a pharmacist and given by a nurse, without doctor consent? The truth is, there is no real tracking and reporting system in place. And nobody is enthused about trying to start one. What has essentially happened is that the guards have all been told to go home and nobody is thinking to even look for the wolf.

lyhyesti: jos potilas sairastui rokotteen seurauksena, kysyikö kukaan johtuuko se rokotteesta vai pidettiinkö käännettä huonompaan/kuolemaa vain sairauden osana. Mitään kunnollista haittavaikutusten seurantajärjestelmää ei ole > ei tiedossa olevia haittavaikutuksia.

I am sure there are thousands of unreported cases of kidney failure – and a wide range of other serious health conditions – because doctors fail to ask a very simple question as part of the admission evaluation: “When was your last vaccine?” And few doctors suspect any connection because the party line screams, “Vaccines are safe, effective and harmless. They keep people healthy and prevent infection.” If nobody looks, vaccine-related side effects and complications won’t be found.

Olen varma, että on tuhansia ja tuhansia raportoimattomia munuaisten pettämisiä rokotteen saamisen jälkeen. Vain, koska lääkärit eivät kysy itseltään -Saiko potilas rokotteen ennen käännettä huonompaan? Harva lääkäri epäilee rokotteiden turvallisuutta koska heille on jankutettu että rokotteet ovat turvallisia ja estävät infektioita. Jos kukaan ei katso, haittavaikutuksia ei löydy.

There was a law passed in 1986, the National Vaccine Injury Compensation Act, that made vaccine manufacturers and administering physicians immune from legal recourse in the event of a vaccine injury. This has given manufacturers a dangerously long leash and has enabled them to push vaccines through FDA approval with little need to create a safe product. Now drug companies have extended their reach into the hospital right past doctors, and put the power to vaccinate in the hands of pharmacists and executive committees, allowing them to make decisions about what is best for a patient.

1986 tuli laki, joka vapauttaa rokotevalmistajat vastuusta tuotteidensa suhteen. Tämä antaa valmistajille vaarallisen pitkän pätkän liekaa mellastaa vapaasti. Yhtiöillä ei ole laillista pakkoa tai tarvetta kehitellä turvallisia rokotteita. Nyt lääkevalmistajat tunkevat sairaaloihin lääkäreiden ohi, lääkäreiltä on viety valta päättää, mikä heidän potilailleen on parasta (suom. huom. Suomessa tämä tapahtuu THL:n kautta).

For years, I have suspected that vaccines affect the immune system in an unnatural way. Those who are trained in the sciences should know this has to be true. For starters, the partial and temporary effect of a vaccination is significantly different than the precise and long-lasting cellular responses that come from a natural infection.

Jo vuosien ajan olen epäillyt, että rokotteet sotkevat luontaisen immuunisysteemin. Ne, joilla on tieteellistä koulutusta, tietävät (tai heidän pitäisi) että asia on näin. Alkajaisiksi; rokotteen paikallinen ja väliaikainen vaikutus on merkittävästi erilainen luonnollisella tavalla hankittuun immuniteettiin, joka tulee solujen pitkäaikaisesta ja kestävästä reagoinnista infektioon.

Vaccines contain more viral and bacterial particles than what we are told; there are known allowable contaminants in vaccine cultures and in vaccine vials(2). The solutions also contain heavy metals, carcinogenic chemicals and toxic preservatives. Vaccine-induced antibodies can become “confused”. They can then adhere or deposit in small blood vessels and the kidney filters called glomeruli, causing inflammation and degeneration, known as an “autoimmune response”; the person’s own antibodies attack and destroy the body. The incidence of autoimmune disease has sharply increased in recent years, and I believe that vaccines have played a role. That is why it has never made sense to me to vaccinate anyone, let alone someone who is sick— but especially someone already sick with an autoimmune disease. While patients who are immunocompromised may be at a disadvantage when faced with infectious pathogens, giving them a flu shot with toxic chemicals cannot, in my estimation, possibly protect them. Moreover, it is known that elderly patients and those who are losing protein in the urine don’t necessarily mount a strong or protective response to flu vaccine injections. Despite these facts, the CDC and various medical organizations still recommend injecting sick, elderly patients with flu vaccines.

lyhyesti: rokotteissa on paljon enemmän virusta ja solumyrkkyjä kuin valmistajat antavat ymmärtää. —-autoimmuunisairaudet ovat jyrkästi yleistyneet rokotteiden antotahdin kiihtyessä. —Sairaita vuodepotilaita ei missään tapauksessa pitäisi rokottaa.

There is no scientific basis for this. Vaccine research is conducted on healthy people. Vaccine research does not include double blind placebo studies; rather they use a false placebo which is often the prior years’ flu vaccine. Once a vaccine is approved for general use, the shot is routinely given to everyone. Case reports (1, 3-7) support the notion that it is highly possible that an unhealthy person could develop an exacerbation of an underlying kidney disease or that a healthy person could develop a new kidney disease after a vaccine. It should be common sense that patients who are sick and have advanced kidney disease are much more vulnerable to the 25 micrograms of mercury in multi-dose flu vaccines than healthy persons with normal kidney function.

lyhyesti: tervekin ihminen voi saada piilevän munuaissairauden rokotteista ja niiden sisältämistä myrkyistä kuten elohopeasta.

Doctors take note: You are not in control anymore. Your patients can be harmed by vaccines that you have not ordered– while your back is turned.

Lääkärit! Huomatkaa, Te ette kontrolloi sairaanhoitoa enää. Potilaanne saatetaan rokottaa Teiltä kysymättä.

Patients: Be vigilant and ask questions. Big Pharma has dozed past another barrier and now its reach has expanded past your doctor and right into your hospital room. Propaganda about vaccines and the flu will be posted around the hospital. If ever there was a time to become highly suspicious of the motives in the world of hospitals and pharmaceutical business, it is now. Take these suggestions to heart:

Potilaat! Olkaa valppaina, kyselkää. Lääkeyhtiöt ovat tunkeneet sairaaloihin. Sairaaloissa propagoidaan rokotteiden puolesta.

When somebody other than your doctor enters your hospital room and offers you anything, even if they tell you the doctor ordered it, do not believe that you must accept it without first talking to the doctor in charge of your care. You have a right to know why you are being injected and what the risks are.

Jos joku muu kuin lääkäri tulee huoneeseenne ja tarjoaa Teille jotakin, vaikka he sanoisivat sen tapahtuvan lääkärin määräyksestä, ÄLKÄÄ USKOKO! Sanokaa, että kysytte ensin lääkäriltänne. Teillä on siihen oikeus.

If there is ever a good time to get a vaccine, it is not while you are sick. Please consider both sides of the vaccination debate before agreeing to one. You won’t be given a fact sheet with balanced pros and cons by a conventional medical doctor or by the hospital.

Hyvä aika rokotteen ottamiselle -jos sellaista nyt onkaan- ei ole silloin kun olette sairaana ja immuniteettinne on heikentynyt.

You have the right to refuse any drug, any shot and any intervention at any time, as long as you are psychologically competent.
Mine is only one story, but it represents things to come with the corporate takeover of medicine and the massive push for vaccines. It has been insidious but it is now showing up everywhere: In the schools, in Wal-Mart, in the mainstream press. The doctor-patient relationship is no longer valued or honored. Guidelines, recommendations and one-size-fits-all treatment programs of all comers for the sake of profit are the real driving forces. Our “health care system” has little to do with health. Even the word “health” has been mutated and twisted to represent some distorted picture that looks more like desperation for survival than thriving vitality. Health care centers that vaccinate with complete disregard for the truth about what they are actually doing to people, are not delivering a sound product that can be trusted and relied upon by those who hope to have their health guarded and restored.

Terveydenhuollolla ei enää ole mitään tekemistä terveyden kanssa. Se on lääkeyhtiöiden vallassa ja voitontavoittelua.

References:

1. Kelsall, John T. et. al. Microscopic Polyangiitis After Influenza Vaccination, Journal of Rheumatology. Vol.24:6, pp1198-1202.

2. Tenpenny, Dr Sherri J, FOWL! Bird Flu: It’s not what you think, 2006, pg. 74.

3. Yanai-Barar, et al., Influenza vaccination induced leukocytoclastic vasculitis and pauci-immune crescentic glomerulonephritis. Clinical Nephrology, vol 58. No. 3/2002

4. Damjanov, Ivan, Progression of Renal Disease in Henoch-Schonlein Purpura After Influenza Vaccination, JAMA 1979, vol. 242, No.23. p2555-2556.

5. Ulm, S et. al., Leukocytoclastic vasculitis and acute renal failure after influenza vaccination in an elderly patient with myelodysplastic syndrome., Onkoligie, 2006, vol. 29, No. 10, 470-2.

6. Tavadia, S, Leukocytoclastic vasculitis and influenza vaccination. Clin Exp Dermatol., 2003, vol 28, No 2, 154-6.

7. Kielstein, JT, Minimal Change nephrotic syndrome in a 65-year-old patient following influenza vaccination.,Clin Nephrol, 2000, vol 54, no 3, 246-8.

8. Narendran, M, Systemic Vasculitis following influenza vaccination—report of 3 cases and literature review., J Rheumatol, 1993, vol 20, no 8, 1429-31.

. Popular Articles
The Truth about the Flu Shot
What They Don’t Tell You About Vaccination Dangers Can Kill You or Ruin Your Life
Swine Flu and the Swine Flu Vaccine
Protecting Yourself Against Swine Flu
Vaccine May Be More Dangerous Than Swine Flu
Unvaccinated Children
The Truth about Flu Shots in Pregnancy
What to do If You Are Forced to Take Swine Flu Shot
Vaccination Statistics
Warning: Swine Flu Vaccine Coming Soon

repe (nimimerkki)

Talmud sanoo, että ei-juutalaisia täytyy petkuttaa ja huijjata mahdollisimman paljon. Heidän vahingokseen heiltä tulee periä korkoa. Heidät saa ryöstää ja tappaa ilman rangaistusta. Kaiken omaisuuden tulee kuulua juutalaisille eiväåtkä ei-juutalaiset saa omistaa mitään. Siten siionistien omistamille firmoille voi ihmisten ja kansantalouksien ryöstäminen olla ja onkin jo itse päämäärä ja eräänlaista jumalanpalvelusta. Se on heidän mielestään oikein ja rehellinen toiminta olisi väärin. Ihmisten huijjaaminen ostamaan kalliilla rahalla myrkkyä, joka itse asiassa vahingoittaa heitä, on pirullisimpia petoksen muotoja. Joukkomurhaamita pidetään eräissä piireissä jumalan pyhittämisenä Israelissa. Jos siis murhataan ei-juutalaisia. Lääketehtaiden ja yhtiöiden päämääränä voi olla väestön terveyden turmeleminen. Eikä vain siksi, että se lisäisi muiden lääkkeiden kysyntää.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Löytyykö perheestä tai tutuilta seuraavaa?

V. 1995 haitat luokiteltiin seuraavasti (http://www.ktl.fi/ktlehti/arkisto/1995/1/vakhait.html):

Rokotusten aiheuttamat vakavat haitat

Kuume > 40
Voimakas kipu, turvotus, kuumotus tai kovettuma
Absessi
Suurentuneet imusolmukkeet. Ainakin yksi imusolmuke
halkaisijaltaan > 1,5 cm
Niveloireet (> 24 t)
Osteomyeliitti
Laaja-alainen ihottuma, kesto > 3 vrk
Laaja-alainen nokkosihottuma
Kasvojen alueen tai hengitysteiden turvotus
Hengityksen vinkuminen, astma
Anafylaksia
Hengityspysähdys
Kouristuskohtaus
Enkefalopatia, kohonnut intrakraniaalinen paine, fokaaliset
neurologiset oireet, tajunnan heikkeneminen
Enkefaliitti, meningiitti
GuillainBarren oireyhtymä
Reyen oireyhtymä
Muu halvaus
Infantiili spasmi
Poikkeava kirkuminen
Alentunut lihasjänteys, johon liittyy heikentynyt reagointi
Trombosytopenia

Nykyään luokitus on ( http://www.ktl.fi/kansantervey…aul01.html):

Vakavat haittavaikutukset

* Kuolemaan johtaneet
* Hengenvaaralliset
* Pysyvän tai pitkäkestoisen vamman aiheuttaneet
* Sairaalahoitoon johtaneet tai sen kestoa pidentäneet
Muut ilmoitettavat haittavaikutukset
* Kuume yli 40
* Voimakas kipu, turvotus, kuumotus tai kovettuma rokotuskohdassa (yli
puolet raajasta tai kesto yli 4 vrk)
* Absessi
* Suurentuneet imusolmukkeet
* Niveloireet
* Osteomyeliitti
* Laaja-alainen nokkosihottuma tai muu ihottuma
* Kasvojen alueen turvotus
* Hengitysvaikeudet tai hengityspysähdys
* Anafylaksia
* Kouristukset, infantiili spasmi
* Halvausoireet
* Enkefalopatia, enkefaliitti, meningiitti
* Epänormaali kimeä kirkuminen, yli 3 tuntia
* Heikentynyt reagointi, alentunut lihasjänteys
* Trombosytopenia”

foliohattu (nimimerkki)

Niille, joilla menee puurot ja vellit sekaisin:

Kuulantyöntäjän kuulassa on tuhottomasti nanokokoluokan atomeja, tai itseasiassa taitavat olla pikokokoluokkaa. Nanorokotteessa on pisaroita, joiden koko on nanokokoluokkaa. Samoin homogenoidussa maidossa on rasvapalloja, joiden koko on nano tai mikrokokoluokkaa.

Pilkotun maidon rasvapallot pystyvät mahdollisesti tunkeutumaan suolen seinämien läpi. Nanorokotteen rasvapallot pystyvät myös vastaaviin temppuihin, esim läpäisevät mahdollisesti aivojen veriesteen. Nanokokoluokan hiukkaset tuhoavat esim. vereen päästyään valkosoluja, samoin siittiösoluja. Käyttäytyvätkö nanorasvapallot sitten samalla tavalla kuin "kovat" nanohiukkaset? En tiedä. Viitteitä kuitenkin löytyy tutkimuksista esim., että nanoadjuvantti kykenee kulkeutumaan niveliin ja aiheuttaa siellä tulehduksen.

Niin, ja se rautakuula.. Se läpäisee edellä mainitut esteet vain jos se ammutaan tykistä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Yrityksille maksettu nettorahoitus 2008 Tekesin kautta:

julkaistu 27.1 2009 s.12/42

GlaxoSmithKline 12 4217 euroa
------
Veronmaksajilla on taas ollut ilo kustantaa "innovaatioita" ja "tutkimustoimintaa" (joka tutkimus tehtiin veronmaksajilla ja heidän lapsillaan).

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Foliohattu,

YD kertoi minulle juuri eilen että Ranskassa on lasten niveltulehdus (infantile arthritis) lisääntynyt yks kaks yllättäin.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

-
 

AFP
Tuesday, 17 August 2010

 

 
Senior experts from Southeast Asian nations met in Cambodia on Monday to discuss preparations for major pandemics that can cause huge losses of life and disruption to the region.
 
More than 100 high-level participants from the Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), UN agencies and international bodies, including the World Health Organisation, attended the five-day regional event, the first of its kind.
The exercise aims to improve the capabilities of ASEAN member states, both individually and collectively, to prepare for and respond to a severe pandemic with potentially devastating effects on the region, according to officials.
"We are here today because we all realise that the occurrence of a devastating pandemic is not science fiction," said Surin Pitsuwan, ASEAN's secretary general, as he opened the exercise funded by the US agency for International Development.
"We should continue to prepare for worst-case scenarios in order to mitigate massive loss of lives and societal disruption in the event of a severe pandemic or any disaster," he said.
Southeast Asia was badly hit by viral outbreaks of SARS in 2003 and a deadly human strain of bird flu in 2004.
It was also hit by the recent swine flu pandemic, which was declared over by the World Health Organisation last week, more than a year after the virus spread around the world sparking panic and killing thousands.
suy/rob/apj 

 

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and...

Riikka Söyring (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Lawyer seeks new probe into Polish president’s death report
Published 24 August, 2010, 16:43
The Polish Prosecutor’s Office may start investigating whether the country’s president and prime minister acted against Poland’s interests during the investigation of the plane crash that killed president Lech Kaczynski.

Kaczynski was traveling to Russia in April with a Polish delegation, including many of the country’s top-rank officials, when his plane crashed, killing all 96 aboard.

According to the claim by Berlin lawyer Stefan Hambura, President Bronislaw Komorowski and Prime Minister Donald Tusk committed an offence against Poland when they refused the Russian offer to investigate the crash of Kaczynski’s plane jointly.

Hambura, who represents the son of Anna Walentynowicz, a political activist also killed in the crash, reported the offence to the Prosecutor’s Office of Poland in July, Polish Wprost newspaper writes. Hambura cites the suggestion of President Dmitry Medvedev to investigate the crash together, and points out that the actual probe only lasted three days.

Now Hambura is demanding that the Prosecutor’s Office find out who actually refused Medvedev’s offer of help, made to Donald Tusk during a telephone conversation. 

According to Polish legislation, an official spokesperson in negotiation with the government of another state can be held responsible for acting against his or her country’s interests and punished by a prison term of one to ten years.

Meanwhile, the investigation of the crash continues. Earlier this month, it was reported that the Russian prosecutors had handed 11 volumes of material related to the airplane crash to a Polish delegation. Poland is expected to hand over the materials in its possession in early September.

The aircraft with a Polish delegation of top officials and political figures crashed on April 10th near the city of Smolensk. The delegation was heading to Russia’s Katyn, where it was to mark the day when 20,000 Polish army officers were executed without trial by Soviet secret police in 1940.

There has been a lot of controversy over the crash, and several explanations have been offered: technical failure, a human factor, poor security organization, or the involvement of a third party, possibly a terrorist organization. The latest version blames the pilots, who decided to ground the aircraft in bad weather

 

http://rt.com/Top_News/2010-08-24/poland-president...

Mika (nimimerkki)

Onpas hienoa lukea näin monen valveutuneen ihmisen upeita kirjoituksia tässä kirjoituksessa ja kommenteissa! Kiitos sinulle Riikka näin rohkeasta, avarakatseisesta ja totuuteen pyrkivästä blogista! Otan sopivassa välissä juuri tämän kirjoituksesi kommentteineen esille omassa blogissani esimerkkinä positiivisesta heräämisestä maailmamme tilaan.

### (nimimerkki)

Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja paljastaa (OHEISELLA VIDEOLLA) Nelosen uutisille, että narkolepsian aiheuttajaksi epäillään rokotteen tehosteainetta eli niin sanottua adjuvanttia.

Tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin.
http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/rokotusasian...

Käyttäjän tuusitalo kuva
Tuija Uusitalo

Riikka,

Kiitos taas hyvästä ja seikkaperäisestä tutkimuksestasi H1N1:n kohdalla!

Lueskelin vanhoja julkaisujasi ja lopulta päädyin mietteineni e-pillereihin.
Oletko tutkinut niitä? Niin hupsulta kun se äkkiseltään kuulostaa, mutta voisikohan e-pillereillä ja avioerojen lisääntymisillä olla yhteyttä?

t,tuija;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

###, #105,

sulla on aika hankala niminerkki noin merkintöjen selkeyden kannalta :D

Sitähän minä ja kommentoijat on täällä jankattu vuosi: että adjuvantti on vaarallinen+tutkimaton ja että THL sen tiesi.

Mahtaako Puska & co uskaltaa liikkua kaduilla naamioitumatta "kadun mies"-naamarilla/irtokumipäällä?

Se ylimielisyys mitä THL ja sen edustajat ovat kautta linjan huokuneet on sentään alkanut rapistua vähän.
Tosin eräät ovat jo ehättäneet leimaamaan ennakolta varoittelijat jälkiviisaiksi...logiikka pelaa :D

Voi että! Tässä blogissa käyvät kommentoijat on valveutuneita, kanssaihmisistään välittäviä ja elämää arvostavia, ja he ovat auttaneet minua paljon tutkimuksissani.
Kiitos taas kaikille kertaalleen!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuija Uusitalo, #106,

kiitos kiitoksista vaan eivät ne yksin minulle kuulu. Kommentoijat ovat auttaneet valtavasti.

Kiintoisa ajatus tuo e-pillerit ja avioerot. Sen ainakin tiedän että joidenkin e-pillerien (ja hormonikierukan) teho taitaa perustua siihen ettei huvita enää ja se johtuu osittain siitä että joiltain naisilta häviää tunto alapäästä.

Vaikuttavathan ne mielialoihinkin, e-pillerit.

Täytyypä tutkia tuotakin.

jouko1 (nimimerkki)

Tuleva mainos älä ota sikarokotetta siinä paha adjuvantti, ota kausirokote se turvallinen ja varma. !

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mika, #103,

kaikin mokomin. Laita linkki minullekin kun olet valmis.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jouko1,

laki säätää että mainostetun tuotteen tulee vastata mainoksessa annettuja tietoja.

THL mainosti H1N1-rokotetta -turvallisena ja tehokkaana- lehdissä, radiossa ja videoin...
josta asiasta muuten esitin valituksia ao. tahoille. Ja sain vastaukseksi sen perinteisen, kohteliaasti muotoillun "Olet hullu" -kirjeen :D

jouko1 (nimimerkki)
### (nimimerkki)

#107 Sattumaa vissiin et sain bannit keskustelu palstoille ja levis jopa
IP-hiderit jne,muutama viikko sit heh.. Oli muuten vuos sitten aikamoista päätäseinään takomista,et herätkää nyt hyvät ihmiset.

Paljon on vuodessa tapahtunut heräämisiä,ja totean yhä,IRTI PIIKEISTÄ ja varokaa...Kaikenmaailman bb:t ym,aivopesut alkaa taas tv:stä :)

uurija (nimimerkki)

#102. Mietin, miksi tästä rt.com:in uutisesta puuttuu se kauan tiedossa ollut ja kaikkein todennäköisin versio, etteivät matkustajat koskaan päässeet edes lentokentälle saakka.

Version mukaan heidät eliminoitiin jo Puolassa.
Selitystä on tutkittu puolalaisten lähteiden mukaan paljon, ja siitä on kertonut Puolasta turman jälkeen raportoinut toimittaja Jane Burgermeister.

Selitys kattaa monta mysteeriä, muun muassa sen, miten on mahdollista, että niin monta maan eliittiin kuuluvaa saatiin matkustajiksi samaan koneeseen, vaikka protokolla sen kieltää.

Lisäksi tulee ymmärrettäväksi, miksei mitään matkustajiin tai vainajiin viittaavaa löytynyt koneen putoamispaikalta.
Myös se, ettei kukaan nähnyt ketään 96:sta kadonneesta lentokentällä menossa koneeseen. Heistä ei ole myöskään kuvaa tai muutakaan dokumenttia kentälle menossa tai koneeseen nousemassa.
Ja, oliko pudonneesta koneestakaan mitään havaintoja ennen nousua?

Tämäntyyppiset jatkouutiset, jotka eivät kyseenalaista alkuperäisen virallisen selonteon asetelmaa, tulevat usein vain vahvistaneeksi alkuperäistä selitystä.

Periaate on nähtävissä muun muassa 9/11 - Totuusliikkeissä, joiden oikeaoppisuutta vartioidaan ylhäältä.

Perunat shokissa! (nimimerkki)

Tulevaisuudessa funktionaalisten elintarvikkeiden listalla saatetaan nähdä sähköshokkiperunat. Tuoreen tutkimus nimittäin osoittaa, että jos perunalle annetaan pieni sähkökäsittely, se tuottaa enemmän terveydelle suotuisia antioksidantteja.

Tutkijoiden mukaan löydöllä voi olla kaupallisia sovelluksia, sillä kuluttajat haluavat yhä terveellisempiä elintarvikkeita.

Japanilaisen Obihiron yliopiston tutkimus sai inspiraationsa havainnoista, joiden mukaan vihannesten kolhiintuminen voisi lisätä niiden antioksidanttipitoisuutta. Tutkijat päättivät kokeilla, onnistuisivatko he vaikuttamaan perunan antioksidantteihin altistamalla sen sähköshokeille tai ultraäänelle.

"Tämä on ensimmäinen tutkimus, jossa on vaikutettu vihanneksen terveellisyyteen mekaanisella stressillä", sanoo tutkimusta johtanut Kazunori Hironaka.

Ensimmäisessä tutkimuksessa perunat laitettiin veteen, jossa ne altistettiin viiden tai kymmenen minuutin ajaksi ultraäänelle. Toisessa kokeessa perunat upotettiin ensin suolaliuokseen kymmeneksi sekunniksi, minkä jälkeen ne altistettiin heikolle sähkövirralle 10, 20 tai 30 minuutin ajaksi.

Tulokset osoittivat, että molemmat käsittelyt lisäsivät antioksidanttien tuotantoa jopa 50 prosentilla. Esimerkiksi pelkästään viiden minuutin altistus ultraäänelle lisäsi perunan polyfenoleiden määrää 1,2-kertaiseksi ja muiden antioksidanttien määrää 1,6-kertaiseksi.

Tutkimus julkaistiin American Chemical Societyn kokouksessa Bostonissa.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/S%C3%A4hk%C3%B...

Julia (nimimerkki)
Julia (nimimerkki)

E-pillereiden käyttö muuttaa kuitenkin naisen mieltymystä miehiä kohtaan. E-pilleriä käyttävät naiset hakevatkin ovulaation aikana seurakseen naisellisia piirteitä omaavaa miestä. Tällainen mies ei ole lisääntymisen kannalta paras mahdollinen vaihtoehto. Alexandra Alvergnen ja Virpi Lummaan mukaan riskinä on myös se, että vääristynyt parivalinta voi johtaa pitkällä tähtäyksellä tyytymättömyyteen parisuhteessa sekä jopa avioeroon.

Erkki (nimimerkki)

Riikka, asioiden tutkimista ei ole se että etsii kaiken tekstin intterwebistä joka tukee omaa ennakko/maailmakäsitystä ja jättää kaiken muun informaation sivuun. Tietysti asioiden puolueeton miettiminen tai edes sen yrittäminen on raskaampaa kun jatkuva copy-paste tabloidiblogaaminen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Erkki, #118,

sinusta pyörä pitää keksiä päivittäin uudestaan?

No, sopiihan se.

Miksi -vai juuriko siksi siis?- kouluissa opetusta painotetaan tiedon itse etsimiseen internetistä/internetin välityksellä?

Minä olen huomannut netin hyödylliseksi koska sen kautta/avulla pääsee lukemaan esim. US National Libraryssa olevia teoksia nopeammin kuin tilaamalla (ja maksamalla) kirjan kotiin. Myös muita tutkimuksia löytää helposti ja pääsee vaikka yliopistojen kirjastoihin.

Minusta on reilumpaa kääntää artikkeli (ja varustaa se selkeästi erottuvin omin kommentein) niin että itse kukin voi muodostaa oman mielipiteensä. Tarkistuksia varten on vielä lähde-linkki ja liitteitä.

Jos kyseessä on mielipidekirjoitus (omani) olen senkin yrittänyt tuoda selkeästi esiin.

Tahallista harhaanjohtamista en harjoita.

Ajattele minua Aapiskirjana: ensin opitaan lukemaan, sitten lähdetään ITSE tiedon valtatielle.
Ei minulle ole tärkeää että kanssani ollaan samaa mieltä. Paljon tärkeämpää on se että luettuaan jotain kirjoittamaani, ihminen alkaisi ITSE AJATELLA mitä mieltä hän on ja MIKSI hän on sitä mieltä.

:) (nimimerkki)

Viisasten kerho kokoontuu Kauppalehden Facebook-sivuilla: He ovat 13 viisasta
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusi...

Kovin on viisaat vauhdissa:
http://www.facebook.com/kauppalehti.fi

erkki (nimimerkki)

Riikka, en ymmärtänyt pyörän keksimisen liittymistä kommenttiini. Ei asioiden pohtiminen rauhassa tutkitun tiedon kautta tarkoita sitä.

Tuotko eri tahojen tutkimukset ja uutiset samanarvoisina ihmisille mietittäväksi, vai värittääkö ennakko-oletukset/maailmankuvasi nettiaapisesi sivuja ja valikoituvatko sopivat artikkelit tulosten perusteella? Jos et halua johdattaa ihmisiä harhaan tuotko asioista kaikki tieteellisiltä tahoilta tulevat ka
nnanotot vai vain sinulle sopivat? Haluaisin kuulla miten itse asian näet, en tiedä millä perusteilla blogiisi sisältöä valitset. en ole vaan paljoa törmännyt teksteihin joissa esiintyisi kannanottoja kuten... toisaalta tässä tutkimuksessa vastaavaa korrelaatiota ei ole havaittu...joka mielestäni kuuluu normaaliin tieteelliseen pohdintaan. Asiat joista kirjoitat on kuitenkin niin monimutkaisia vaikutusmekanismeiltaan ettei yleensä kaikkea kattavaa tieteellistä konsensusta löydy. tai sitten en vaan ole lukenut blogiasi tarpeeksi, jos näin on niin pahoittelen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/…origin=rss

Partinen ihmettelee lääkäreiden ylle langetettua varjoa
julkaistu tänään klo 01:16

Neurologit ovat närkästyneitä väitteistä, joiden mukaan he olisivat tarkoituksella jättäneet ilmoittamatta epäilyjä rokotuksen haittavaikutuksista.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ylilääkäri Kari Lankinen on arvostellut lääkäreitä siitä, että nämä ovat tahallaan ovat jättäneet ilmoittamatta haittavaikutusepäilyjä ammatillisten tavoitteiden takia.

Helsingin uniklinikan neurologi Markku Partinen kiistää Lankisen väitteet jyrkästi. Partisen mukaan lääkärit saivat vasta elokuussa ohjeen, että heidän pitää lähettää haittailmoitus.

- Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Lankisen pitäisi katsoa peiliin. Lääkäreille ei ole annettu mitään informaatiota siitä, mitä tietoa pitäisi antaa. Ei ole olemassa mitään ohjeita, jotka neuvovat, miten toimia jos sikainfluenssarokotusten yhteydessä ilmenee jotakin, Partinen sanoo

Partinen myös kyseenalaistaa väitteen, jonka mukaan ilmoituksen tekemättä jättäminen rikkoisi lakia.

- Nyt vedotaan tarttuvien tautien lakiin. Eihän tässä ole mistään tarttuvasta taudista kyse. Laissa sanotaan, että haittailmoitus pitää tehdä, jos epäillään että henkilö tartuttaa jonkun toisen. Narkolepsia-tapaus ei kuulu tartuntalain piiriin.

Partisen mukaan lääkärit ovat tuohtuneita vääritä syytöksistä, ja lääkäriliitto tulee puuttumaan asiaan.

RS: korostukset tekstissä minun.

Huomatkaa: ei ole ohjeistettu lääkäreitä, ei ole kerätty haittavaikutusilmoituksia. Juuri mitään tieteellisesti hyväksyttävää dataa ei  siis ole olemassa, koska sen keräämistä estettiin THL:n taholta.

Miksi hitossa sitä sanotaan Terveyden ja Hyvinvoinninlaitokseksi?

Lisäksi tiedän ihmisiltä että heidän yrittäessään tehdä haittavaikutusilmoitusta terveyskeskuksessa, heihin suhtauduttiin torjuvasti ja jopa vihamielisesti.

Nyt voisi taas muutama STM:n palkkalistoilla oleva ammattikommentoija/monitoroija tulla kommentoimaan tätäkin asiaa.

Ylipäänsä THL.n tiedottaminen on ollut epämääräisyydessään sitä luokkaa, että sillä ei läpäistäisi edes ala-asteen asia-ainekirjoitusta.

Seuratkaa Rokotusinfo ry:n Uutisvirtaa http://www.rokotusinfo.fi/

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Sosiaali- ja Terveysministeri Juha Rehula EI vieläkään tiedä että MITÄÄN PANDEMIAA EI OLLUT OLEMASSAKAAN
http://www.yle.fi/alueet/keski-pohjanmaa/2010/08/r...

Kerettiläinen (nimimerkki)

Olihan se jo viime vuonna selvää että skandaalihan tästä tulee.
Kas, tällaisia keinotekoisia kriisejä tarvitaan jotta ihmiset kokevat olonsa turvattomaksi.
Silloin valvontaa on helppo lisätä.

Valvontaahan lisättiin kaikkialla 911-iskujen jälkeen. Mutta ensin tarvittiin ne iskut. Ne tulivat juuri sopivaan aikaan, silloin kun tarvittava valvontatekniikka oli saatu kehitetyksi.
Tarvittiin ulkoinen vihollinen: pyyheliinapäinen, kelmin näköinen mies joka varmaan pestattiin lehti-ilmoituksen kautta. Tarvittiin Afganistanin sota. Iran on puolestaan valttikortti, joka vain odottaa että se isketään pöytään.

Nyt tienvarsille ja joka paikkaan lisätään kameroita mukamas turvallisuuden nimissä.
Ja mediasta tulvii "Big brother" katsoo sinua -viestiä.

Kun jokainen meistä mikrosirutetaan turvallisuuden nimissä, on valvonta täydellistä.
Mutta mikrosirutus ei menisi läpi - ihan vielä. Tarvitaan vielä yksi kriisi, joka lienee vain muutamien kuukausien päässä. Se tulee olemaan kaikkien kriisien äiti, joka saa kansalaiset ulisemaan turvattomina. Silloin kansainvälinen pakkosirutus ei aiheuta liikaa vastarintaa. Kas, sirun kun luvataan lisäävän turvalllisuutta. Juuri sitä, jota ihmisiltä puuttuu.

Mikäli sirun sekoittaminen rokotteeseen onnistuu teknisesti, käytetään varmaan pandemia & pakkorokotus -vippaskonstia.

Käyttäjän tuusitalo kuva
Tuija Uusitalo

Välillä todella tuntuu että kaikki tämä hölmöys, on ilmiselvää taktikointia. Suurta teatteria.

Lisätään tähän keskusteluun vielä sähkömagneettinen säteilyn vaikutus! Kuinka langattomat (WLAN) vaikuttavat lapsiin ja herkkiin aikuisiinkin? Huhujen mukaan Ranskassa langattomat yhteydet kiellettiin lastentarhoissa ja yleisillä paikoilla.

Toisena ihmettelen Pakistanien tulvia ja helteitä jotka loppuivat heti, kun koulut alkoivat Suomessa!?

Astrologisesta näkökulmasta pohdin mitä seuraa siitä kun Neptunus siirtyy ensi vuonna Kalojen merkkiin, 140 vuoden jälkeen. Kaikenlainen rikkaruohojen ja hulluudenkirjo lisääntyy. Positiivisena lohdutuksena kaaoksen keskellä on taiteiden lisääntyminen. Parasta Neptunuksen vaikutusta on sulautuminen henkeen siihen voimaan, joka on meidät luonut ja unohtaa tai luovuttaa, hullu maailma pois. Vaikea käsittää sitä, ennenkuin olemme siinä vaiheessa.
Neptunus liittyy myös kaasuihin, uneen, unelmiin, harhaan, hämäyksiin, narkoottisiin aineisiin, hurahtamisiin, itsepetokseen, mutta myös pyyteettömään auttamisenhaluun..

Maalaislääkäri (nimimerkki)

Voi kun tulisikin sellaisen mikrosiru, joka sisältäisi esim. kaikki potilaan sairauskertomustiedot, myös lääkitykset päivitettyinä!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuija Uusitalo, #125,

tiedän ainakin että 3G, WLAN- ja muiden verkkojen kriittisten tutkijoiden työtä on vaikeutettu maailmalla ja kielletty julkaisemasta tiettyjä negatiivisia tuloksia sisältäviä raportteja.

Julia,
kiitos e-pilleritiedoista.
Selittänee sukkahousurokkarien suuren suosion :D

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

TIETOA MAAILMALTA

in Finland:
http://fluboard.rhizalabs.com/forum/viewtopic.php?...

Cases of narkolepsi also found in Sweden:
http://www.expressen.se/nyheter/1.2109645/arvid-9-...

See excepts below from this link:
http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2010/08/24/nar...

..............
..................................

Postad av: Apex, 23:50, 24 augusti 2010
@Ulf Brettstam:
Inte nödvändigtvis helt rätt. Nya rön tyder på en autoimmun gren av sjukdomen också, vilket är helt i linje med dessa nya fynd.

"Narcolepsy is an autoimmune disorder, Stanford researcher says". EurekAlert. American Association for the Advancement of Science. 2009-05-03. Retrieved 2009-05-31.
Hallmayer J, Faraco J, Lin L, et al. (June 2009). "Narcolepsy is strongly associated with the T-cell receptor alpha locus". Nat. Genet. 41 (6): 708–11. doi:10.1038/ng.372. PMID 19412176.

Riikka Söyring (nimimerkki)

Viime vuonna puhuttiin sklaveenista, silakoista ja jauhoparanteista.

Nyt puhutaan vain adjuvantista.

http://www.hbl.fi/text/inrikes/2010/8/24/w51071.php

Yrittääkö retoriikkapropagandakoneisto hämärtää käsitteitä, luotetaanko ihmisten muistin olevan niin lyhyt :D :D

Lottovoitto syntyä Suomeen (nimimerkki)

Ihmisen muisti on lyhyt,2007 esim: Tamiflu:n kerrottiin altistavan itsarille ym,
viimevuonna samat lehdet hehkutti kuinka kyseistä myrkkyä kannattaa vetää sikapiikin ohessa.

2009 heinäkuussa sentään jtn,positiivist uutisointia:

Tamiflu aiheuttanut lapsilla uniongelmia Iso-Britanniassa
http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/20090731100...

Sama lehti marraskuussa:
Influenssan hoidossa yleisesti käytetyt viruslääkkeet oseltamiviiri (Tamiflu) ja tsanamiviiri (Relenza) tehoavat nykytiedon mukaan uuteen influenssa A(H1N1)v -virukseen. Lääke ei varsinaisesti poista tautia, mutta lieventää oireita ja lyhentää taudin kestoa tehokkaimmin, jos se aloitetaan alle 48 tuntia oireiden alusta.
http://www.iltalehti.fi/sikainfluenssa/20091120106...

Julia (nimimerkki)
uurija (nimimerkki)

Erkki 118. Mitä blogkirjoittaminen on?
Sitä mietitään nykyään seminaareissa ja lasiseinäisissä kulmahuoneissa. Miksi joku blogi saa lukijoita, kun muut samankaltaisilta vaikuttavat sivustot sekä lähes kaikki paperilehdet kärsivät ja kuihtuvat?

Tiheästi päivittyvä poliittinen blogi, jossa on aktiivinen kommenttiosasto, on uniikki luova tuote joka päivä.
Se on, ehkä, journalismin uusi muoto, jolla on enää melko vähän tekemistä perinteisen lehdentoimittamisen kanssa.

On blogin tekijä sekä blogin lukijoita.
Lukijat muuttuvat tekijöiksi tuodessaan uutta materiaalia ja ajatuksia mukaan.
Tekijä on oman bloginsa lukija.

Blogitekstiä ei aina huolleta tai oikolueta. Ja se on ok. Vierasta kieltä ei käännetä tai käännös saa olla mielivaltaisesti valituista paikoista.
Tietojen, uutisten ja juttujen lainaaminen on alituista ja tarpeen sanelemaa, ja on selvää, että oma teksti on lainattavissa heti eteen päin.

Hyvä blogi on tietojensa puolesta tarkkuuteen pyrkivä. Se on myös hauska.
Saattaa olla, että vaatii jonkin verran seurantaa päästä kärryille, miksi joku blogisti tekee tietynlaisia aihe- ja aineistovalintoja. Miksi aineistoja joskus editoidaan ja kommentoidaan paljonkin ja toisinaan taas kopioidaan materiaalia kokoon ja julkaistaan melkein sellaisenaan.

Blogistin ratkaisuihin vaikuttavista seikoista nopeus on usein kärjessä.
Blogistin oma näkökulma on tärkeä, mutta ei aina välttämätön, jos blogille tuotu materiaali on muutoin merkittävää.
Merkittävää se voi olla uutisarvonsa puolesta, se voi olla harvinainen ja kiinnostava monin tavoin.
Kaikkia eivät aina kaikki aiheet kiinnosta. Se on normi, josta ei tehdä isoa numeroa.

Blogi on lukijalle milloin mitäkin, joskus rentouttavaa viihdettä ja uutislehden lukua.
Toisinaan se on vuoropuhelua, jossa monitaustainen joukko asettuu spontaanisti ja vapaaehtoisesti harmoniaan ja yhteistyöhön.
Joskus blogiyhteisöstä tulee tutkimusyksikkö, joka kaivaa tietoa esiin tehokkaammin kuin mikään...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

uurija,
somasti muotoiltu. Kerrassaan.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

WHEN PIGS FLY BIOLOGICAL WARFARE

WHO says H1N1 pandemic flu vaccine safe (target: unborn/teenagers/young adults). VOA, Oct 31, 2009

WHO is making a profit from swine flu? (vaccine maker GSK = Great Swine flu Killing). London Times, Oct 31, 2009

Swine flu jab linked to killer nerve disease (gov't & neurologists hiding info from public). Daily Mail, Oct 31, 2009

Reader sends a follow-up article and music video on the H1N1 swine flu vaccine. See SONG: WE DON'T WANT YOUR SWINE-FLU VACCINATION, YouTube

......

http://www.orwelltoday.com/vaccinations.shtml

åke (nimimerkki)

olen etsinyt tietoa näistä rokotuksista. en ole löytänyt mitään tilastotietoa rokotusten määrästä ja taudin esiintymisestä esimerkiksi islamilaisissa maissa.

käsittääkseni myöskään suurin osa entisen itäblokin maista on jäänyt rokottamatta taikka niistä ei ainakaan ole ilmoitettu.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Koska Riikka ei vastaa sidoksiinsa, katson, että hän toimii eri tavoin kuin hän vaatii niiltä, joita hän kritisoi.
Totean uudelleen, että minulla ei ole sidoksia yhteenkään rokotteita tuottavaan yritykseen.
Jään odottamaan Riikan ilmoitusta sidoksiinsa, koska pyydettynä sellaisen toimittaminen on tavanomaisen "hyvän tavan" mukaista.

repe (nimimerkki)

Mihinkäs se eu-tiedotus unohtui? Ja jos joku ei viitsi heti vastata sinulle, niin se ei tarkoita, että olisi sidoksia. Eikös se suopo ota ne sidokset selville ja olisi sinullekin vinkannut, jos sillä voisi tehdä propagandaa?

Maalaislääkäri (nimimerkki)

Minullakaan ei ole mitään sidoksia yhteenkään lääkefirmaan.

Terv. nimimerkki "rippikoulun käynyt ja rokotettu" (sisältäen keltakuumerokotuksen, meningokki A-rokotuksen, kaikki hepatiittirokotukset jne.)

Maalaislääkäri (nimimerkki)

Minullakaan ei mitään sidoksia yhteenkään lääkefirmaan.

Terv, nimimerkki "rippikoulun käynyt ja rokotettu (laskin tuossa kansainvälisestä rokotuskortista ja yhdestä toisesta: >50 kertaa rokotettu sisältäen ns. tavallisimpien lisäksi keltakuumerokotuksen, meningokokki A - rokotuksen, kaikki hepatiittirokotukset etc.)

Kukkia ja sidontaa (nimimerkki)

Antti, hei. Ei kukaan jaksa tuollaista riidankylvämistä. Eikä sun bondage -fantasioitasi.

Julia (nimimerkki)

Antti, entä jos sinulla on yhteyksiä THL nimiseen firmaan??

Omilla sivuillasi kerrot olleesi

Itsemurhatutkimusprojekti IMS -87 Lapin läänin projektijohtaja 1985-91

THL:n sivuilta löytyy seuraava, tosin tekijöiden nimiä ei mainita, että eipä tämä ihan varmaa ole ;)

http://lib.thl.fi:2345/http:/lib.thl.fi:2345/lib4/...

Mutta jatka vaan samallalinjalla, se tuo kivan lisän näihin kommentteihin :)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

åke, #135,

minun käsittääkseni islamilaisissa maissa ei paljon rokotettu koska imaamit varoittivat rokotteen olevan soft death.

-------
Haluat tietää kytköksistäni lääkefirmoihin, Antti Liikkanen.

Ei tiedossani olevia kytköksiä; en saa rahoitusta lääkeyhtiöiltä. Enkä luontaistuotekauppiailta. Enkä US:lta.

Kytkökset THL:n: käytän paikallista terveyskeskusta ja tunnen aika monta lääkäriä siviilissä siviilinä.

Kytkökset STM:n: ei sukulaisia siellä työssä.

Kytkökset EU:n: Suomen kansalaisena

J. Ahve (nimimerkki)

Toisaalta lääketeollisuutta tarvitaan.
Yhteiskunta perustuu siihen, että on teollisuutta joka tarjoaa työtä ja jota valtiot voivat verottaa.

Sen takia on hyvä, että rokotetaan paljon ja syödään paljon lääkkeitä. Sillä ei ole merkitystä, onko niistä hyötyä vai haittaa. Tämä on kulutusyhteiskunta, joka
perustuu jatkuvaan kasvuun. Siksi lääkemyynnin on edelleen kasvettava.

Itse asiassa on hyvä, että lääkkeillä on sivuvaikutuksia. Ne vaativat omat lääkkeensä ja myynti sen kun kasvaa.

åpoi (nimimerkki)

Helsingin Sanomien keskustelupalstalla on pitkä keskustelu aiheesta, että Euroopan lääkevirasto otti tutkiakseen (lääkäri Partisen Suomessa tunnetuksi tekemät) epäilyt sikainfluenssa rokotteen yhteyksistä narkolepsiatapusten yleistymiseen.

ks.

http://www.hs.fi/keskustelu/Euroopan+l%E4%E4kevira...

Katso myös keskustelun edelliset sivut.

Keskustelussa on tullut esille paljon asiaan liittyvää tietoa.

---

En ottanut sikainfluenssa rokotusta enkä aio ottaa myöskään kausi-influenssa rokotuksia.

En vastusta rokotuksia sinänsä. Minulla on kaikki ikäiselleni henkilölle kuuluvat perusrokotukset ja myös monta (paljon Aaisian maissa matkanneena otettua) muutakin järkeväksi katsomaani rokotusta.

Sikainfluenssa uutisointi oli jo alusta alkaen melko kummallista. Tyhjiksi puheiksi jääneiden SARS ja lintuinfluenssakohujen jälkeen osasin jo epäillä asiassa olevan jotakin vialla.

Käsittääkseni sikainfluenssa 'pandemia' oli lääketeolisuuden härski vedätys tehdä rahaa ihmisten pelotteluilla.

On lisäksi mahdollista, että osin testaamattomilla rokotteilla aiheutettiin lisäksi vakavia sairauksia.

Jos tämä epäilys osoittautuu todeksi, kuka on silloin vastuussa?

Vieras (nimimerkki)

Kannattaa lukea hieman historiaa. Minkölainen vaikutus rokotteilla on ylipäätään ollut. Moni sairaus on saatu käytännössä poistettua maailmankirjoista niiden avulla. Lisäksi monet ennen kuolemaan tai vakaviin terveysriskeihin johtavat sairaudet on saatu taltutettua rokotteiden avulla. Toki jos haluatte palata keskiajalle niin olkaa minun puolestani hyvät.

Togsaquassy (nimimerkki)

celexa treatment for anxiety hydrea heartbeat type web cialis double concentrated furosemide infusion premarin rebate capoten 50 mg dosage celebrex patient recall risk albendazole tapeworms bupropion side effects skin aging arava medicine heel fissures tetracycline hydrea heartbeat keyword effexor xr stenotrophomonas treatment levaquin wellbutrin reflux buy next day acai natural energy boost lamictal pregnancy problems cheap beconase aq online prescription albuterol sulfate refills for a nebulizer discount sale herbolax cheap mexico viagra generic kamasutra intensity condoms online canada testosterone propionate fast acting titrate lamictal bipolar

remeron stories [url=http://exclusiveviewpo.pbworks.com/]arava medicine[/url] intrathecal baclofen test dosing [url=http://tritewater90.pbworks.com/]himplasia usa[/url] prilosec maker [url=http://fanaticalfoyer9.pbworks.com/]uricosuric and cozaar[/url] cymbalta for adhd [url=http://belligerenthail.pbworks.com/]floxin burns can i use quixin[/url] herbs that are like caffeine [url=http://adaptablefascis.pbworks.com/]professor lariam song[/url] aldactone and heart remodeling [url=http://perpetualbeddin.pbworks.com/]kamagra oral jelly reviews[/url] reviews on lithium drill batteries [url=http://oldbandanna7.pbworks.com/]buy extreme thyrocin with no prescription[/url] g testosterone [url=http://eagericon8.pbworks.com/]order horny goat weed next day[/url] citalopram no brazil [url=http://gigantichairsty.pbworks.com/]astelin cod saturday[/url] discount effexor [url=http://heartbreakingvo.pbworks.com/]clozaril and drooping[/url]

Toimituksen poiminnat