KissanKulmasta

BP-öljyvuoto tahallinen teko? Uusia todisteita

Sitä ei helposti ajattelisi että BP:n öljyvuodolla Meksikonlahdella, H1N1-rokotteella, Yhdistyneillä Kansakunnilla, Maailman Terveysjärjestö WHO:lla, lääkeyhtiöillä, eri maiden hallituksilla, ympäristönsuojelujärjestöillä  ja pankeilla on jotain yhteistä. Kuitenkin
 
Meksikon lahden öljyvuodosta on ilmaantunut esiin uusia seikkoja. Riippumattomat tutkivat journalistit ovat kaivaneet esiin todisteita, jotka viittaavat siihen suuntaan että koko BP öljyvuoto on ns. false flag-operaatio ja jonka avulla omaisuuden uusjakoa nopeutetaan. Eräänä pääepäiltynä on jo vanhastaan pahamaineinen yhtiö Halliburton.

Kesäkuun 8 2010 UFO filmintekijä James Fox (Veritas-show) paljasti lähetyksessään että alueella (Grand Isle, Los Angeles County), joka oli enimmän alttiina väitetyn öljyvuodon vaikutuksille oli täydellinen mediapimento. "Ihmisiä joilla oli kamera mukanaan, pidätettiin. Ihmisiä jotka saatiin kiinni reporttereille puhumisesta, pidätettiin." "Täällä on hallituksen ja yhtiöiden oma yksityinen poliisivaltio."
 
Valtamediaan kuuluva New Orleans TV WDSU-TV vahvisti Mr. Foxin väitteet videoraportissaan 12. kesäkuuta 2010.
 
Myös huhutuista sisäpiirikaupoista BP:n osakkeilla on nyt todisteita. Goldman Sachs (pankki joka auttoi Kreikkaa piilottamaan lainavajeitaan. Goldman Sachs on myös Vatikaanin ja paavin aarrekirstun vartija) ja Halliburton ovat molemmat sekaantuneet asiaan.

Kesäkuun 9 2010 Sherri Kane (aiemmin Fox-News´in tutkiva journalisti) sekä Leonard G. Horowitz raportoivat että "Kolme viikkoa ennen luonnolliseksi väitettyä kaasuvuotoa George Bush Jr:n, Dick Cheneyyn ja WTC:n kaksoistornien attentaattiin (ns. 9/11) kytketty Halliburton neuvottelivat maailman suurimman öljyvahinkojen hoitamiseen erikoistuneen yhtiön Boots&Cootsin ostamisesta täsmälleen samaan aikaan kun Goldman Sachsin Wall Streetia intensiivisesti tarkkailevat finanssihait dumppasivat 44% BP:n osakkeistaan. Kuten aiemmin WTC:n kaksoistornien nk. terrori-iskun yhteydessä, sekä Goldman Sachsilla ja Halliburtonilla oli molemmilla vahvat taloudelliset kiihokkeet aiheuttaa "onnettomuus" myös Meksikonlahdella.
 
Samoin kuin ennen WTC:n kaksoistornien "terrori-iskua", lentolinjojen osakkeilla harrastettiin ns. shorttausta. Sittemmin WTC:n alueella tehdyissä tutkimuksissa on löytynyt nanotermiittiä eli nanokoossa olevaa räjähdysainetta.
 
On olemassa myös vahvoja todisteita siitä että New Orleansin 2005 hävittänyttä hirmumyrsky Katrinaa ohjattiin ja laajennettiin käyttämällä kehittynyttä sää- ja ympäristösodankäyntiin tarkoitettua teknologiaa.
(sivuhuomautus: sääsodankäynnin kieltävä kansainväinen sopimus The Environmental Modification Convention (ENMOD), muodollisemmin Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques allekirjoitettiin 1978. Sen jälkeen teknologia on paljon kehittynyt)
 
Meksikonlahden alueen ja itäisen USAn evakuointi johtaa todennäköisesti kansalaisten siirtämiseen FEMA-leireille (FEMA camps). FEMA-leirit on rakentanut ja niitä operoi Halliburton.
 
Halliburton on maailman toiseksi suurin öljykenttäpalvelu (oil field services company), jonka pääpaikat sijaitsevat Houstonissa Texasissa ja Dubaissa.
 
WTC-tornien vuokranantaja Larry Silverstein, joka on Goldman Sachsilla työskentelevän Lloyd Blankfeinin  kumppani vähän tunnetussa järjestössä nimeltä Partnership for New York City (PFNYC; mm. kouluttavat lääkäreitä NY:lle), otti General Electricilta vakuutuksen vain 6 viikkoa ennen iskuja WTC:n kaksoistorneihin. Samalla PFNYC joka on vastuussa WTC:n jälleenrakennussuunnitelmista ohjasi saatuja vakuutussummia ja yksityisiä pääomasijoituksia Las Vegasiin 9/11 muistomerkin pystyttämiseen. Muistomerkkiä kutsutaan Veer-torneiksi (veer= suunnanmuutos) Uudessa Maailman Keskuksessa ("Veer Towers" in the "New World Center.")
 
Blankfein on PFNYC:n kanssa-puheenjohtaja ja Goldman Sachsin CEO. Goldman Sachsilla oli näppinsä pelissä myös globaaliin lamaan johtaneessa USAn subprime-asuntolainakeinottelussa.
 
Blankfeinin kanssa-puheenjohtaja on mediamoguli Rupert Murdoch joka omistaa mm uutiskanava Fox-Newsin, Financial Timesin ja lukemattomia muita lehtiä. Näin ollen Rupert Murdochilla on paljon valtaa mediassa sekä PFNYC:ssa, maailman johtavassa petrokemian, lääketeollisuuden ja bioteknologian konsortiossa, joka hyötyy taloudellisesti nimenomaan ympäristötuhoista, sairauksista ja kuolemasta.
 
BP:n puheenjohtaja Peter D. Sutherland puolestaan on Goldman Sachs Internationalin johtokunnan jäsen. Hän on myös paavin pääneuvonantaja raha-asioissa (the Consultor of the Extraordinary Section of the Administration of the Patrimony of the Apostolic See). Sutherland toimi aiemmin myös Irlannin oikeuskanslerina, ja hän on brittiläisen ajatushautomon Federal Trust for Education and Research´in presidentti; ajatushautomon toimintaa voisi lähinnä luonnehtia ennemminkin korporatiiviseksi kuin kasvatukselliseksi. Sutherland on myös puheenjohtajana The Ireland Fund of Great Britain´issa sekä Business for New Europen jäsen. Business for New Europe on Britanniassa sijaitseva NWO:ta (NWO=Uusi Maailman Järjestys, jota myös Suomen ulkoministeri Aleksander Stubb puheidensa perusteella kannattaa) ajava ajatushautomo.

-
Vuosina 1993-1995 Sutherland toimi WTO:n (Maailman Kauppajärjestö joka ajaa kaiken yksityistämistä) johdossa. Tammikuussa 2006 YK:n silloinen pääsihteeri Kofi Annan nimitti Sutherlandin erikoisedustajakseen siirtolaisasioissa.
 
 
ÖLJYVUOTO JA YMPÄRISTÖJÄRJESTÖT
 
On epätodennäköistä että ympäristöjärjestöt vaatisivat BP:ta tilille öljy"vahingon" takia koska niillä itsellään on niin syvät kytkökset BP:n kanssa. Greenpeace, Nature Conservancy, Sierra Club, Audubon ja muut ympäristöjärjestöt ovat kaikki saaneet merkittäviä lahjoituksia öljyteollisuudelta. Nature Conservancy jopa myönsi BP:lle paikan International Leadership Council´issaan sen jälkeen kun öljy-yhtiö on muistanut heitä yli 10 miljoonan dollarin rahalahjoituksin.
 
Viime aikoihin asti Conservancy ja muut ympäristöjärjestöt tosiasiassa työskentelivät yhdessä öljyteollisuuden käyttämien lobbaajien kanssa myyden ilmastonmuutosaatetta. Hiljattain Washington Postissa julkaistun uutisen mukaan muuan toinen ympäristöryhmä, Conservation International, hyväksyi BP:lta 2 miljoonaa dollaria lahjoituksina ja työskenteli yhtiön kanssa yhdessä lukuisissa projekteissa. Vuodesta 2000 vuoteen 2006 BP:n varatoimitusjohtaja istui myös Conservation Internationalin johtokunnassa. Samoin The Environmental Defense Fund, vaikutusvaltainen ekologinen organisaatio liittyi BP:n, Shellin ja muiden isojen öljy-yhtiöiden kanssa muodostaakseen Partnership for Climate Action-ryhmän, tarkoituksena promotoida "markkinapohjaisia mekanismeja kasvihuoneilmiön torjuntaan."
 
 
LÄÄKEYHTIÖT, ROKOTTEET JA DEPOPULAATIO
 
Tutkiessaan lääkeyhtiöiden rahoituskytköksiä ja niiden vaikutusta median uutisointiin, Sherri Kane (aiemmin Fox-Newsin tutkiva journalisti) huomasi että FOXin, Times Warnerin, News Corp´in sekä Wall Street Journalin pääosakkeenomistajat olivat sijoittaneet paljon rahaa GlaxoSmithKlineen sekä Merckin CSL-laboratorioihin, molemmat riskaabelien lääkkeiden ja rokotteiden valmistajia. (Suomessa mm. Helsingin Sanomia kustantava SanomaWSOY omistanee yhä osuuksia lääkeyhtiö Orionista. Rahoituskytköksiä tutkiessani kävikin nopeasti selville että Suomessa on naurettavaa puhua kilpailevasta mediasta, niin ristiin eri lehtitalot, pankit, vakuutusyhtiöt, lääkeyhtiöt, rahastot ja säätiöt omistavat toisensa)
 
Salattuja kytköksiä on myös kahden rokotevalmistajan, Merck/CSL:n ja GlaxoSmithklinen sekä mediamoguli Rupert Murdochin ja Thomas Glocerin välillä. Thomas Glocer kontrolloi News Corporationia, Associated Pressia ja Reutersia (”uutistoimistoja”). James Murdoch, mediamogulin perijä, istuu GlaxoSmithKlinen johtokunnassa, Thomas Glocer puolestaan Merckin johtokunnassa.(1)

Lloyd Blankfein, Goldman Sachsin CEO, taas on nykyisin eräs pääosakkeenomistajia AstraZenecassa, ja he hankkivat haltuunsa H1N1-nuhasumutteen valmistajan MedImmunen.
Blankfeinilla on hallussaan myös ABC-Disney. Goldman Sachsin hankittua ABC:n, ABC aloitti H1N1-rokotteiden mainonnan (suositun Dr.Oz´in shown kautta) joka vain lisääntyi kun viranomaisille selvisi että enemmistö amerikkalaisista on vastahakoisia ottamaan epäilyttävää H1N1-rokotetta.
 
 
PFNYC:n perusti CHASEn (Chase Manhattan Bank ja Chase National Bank) David Rockefeller, Amerikan johtava energiateollisuusmies, Maailman Pankin (WB; World Bank) lähettiläs ja lääketeollisuuden monopoliasemaa ylläpitävä voima.
PFNYC:n suosijoita on Englannin kuninkaallinen huone, suurin osakkeenomistaja General Electric´issa. General Electric taas on maailman suurin yhtiö ja kontrolloi NBC:ta, Universalia, Comcastia sekä MSNBC:ta yhdessä Microsoftin Bill Gatesin kanssa.
 
 
HALLIBURTON, FEMA-leirit JA EVAKUOINTI
 
Halliburton, osapuoli johon suuri osa todistusaineistoa tällä hetkellä viittaa (BP:n flase flag-operaation ylläpidossa) on osallisena myös FEMA-leirien rakentamisessa ja ylläpidossa. Näille leireille kaasujen, öljysateen ja torjuntaan käytettyjen myrkkyjen tieltä evakuoidut amerikkalaiset todennäköisesti lähetetään.
Jos väite vaikuttaa uskomattomalta, sopii muistaa että Katrina-hirmumyrskyn alta evakuoidut New Orleansin asukkaat edelleen asuvat FEMA-leireissä.
 
Halliburton on yhtiö, joka on suuresti taloudellisesti hyötynyt laittomista sodista Afghanistanissa (2001-), Irakissa (2003-) jotka molemmat aloitettiin käyttäen WTC:n kaksoistornien tuhoa tekosyynä aloittaa "sota terrorismia vastaan." Halliburtonin Richard B. Cheney on yhdistetty vahvasti syyskuun 11.päivän iskuun.

-
Syyskuun 11. päivän iskut (9/11) aloittivat USAn ja Britannian aggressiot erilaisten tekosyiden alla Keski-Aasiaa (Afghanistania, Pakistania, Intiaa ja Irakia) ja sen väestöä vastaan. Sodassa käytetään DU:ta (depleted uranium eli köyhdytetty uraani; myös Israel käyttää DU:ta sisältäviä, kansainvälisesti laittomiksi julistettuja ammuksia sodissaan). Sateet ja tuulet kuljettavat pommitusten synnyttämän ionisoituneen säteilyn nopeasti läpi alueen. Viikossa säteily kulkeutuu Läntiseen Eurooppaan ja Englantiin, kahdessa USAan ja Kanadaan. Jo tällä hetkellä on olemassa tilastollisesti näkyvissä seuraukset: dna-muutokset, vauriot spermalle, syövät, vammaisina syntyneiden määrän kasvu sekä muut sairaudet niin Keski-Aasiassa, Euroopassa ja
Pohjois-Amerikan väestön keskuudessa. (3) (4)
 
Veteraanitutkija Peter Dale Scott ennusti helmikuun 6. 2006 ilmestyneessä artikkelissaan (Homeland Security Contracts for Vast New Detention Camps) että FEMA-leirejä valmistellaan ja valmistetaan lisää seuraavaa false flag-operaatiota varten.
 
Vähän tunnetut 385 miljoonan dollarin arvoiset sopimukset solminut Halliburtonin tytäryritys KBR (aiemmin Kellogg Brown & Root) rakentaa lisää "säilytystiloja siirtolaisten tulvan varalta" ("an emergency influx of immigrants"), ja se on jälleen yksi askel kohti Bushin hallinnon sotatilalakeja (martial law), väittää Peter Dale Scott.

-
KBR:n miljoonasopimus Department of Homeland Security (sisäinen turvallisuus)n kanssa käsittää em. leirien rakentamisen "tilapäissuojiksi ja prosessointikapasiteetin takia" sekä "tukemaan uusien ohjelmien nopeaa kehitystä" sellaisten hätätilojen kuten luonnollisten katastrofien yllättäessä. Lehdistö on ollut huolissaan siitä että tämä sopimus voisi johtaa sellaisiin budjetin ylityksiin kuin KBR:n hankkeet Irakissa mutta yksikään lehti ei ole avannut keskustelua siitä että näitä keskitysleirejä rakennettaisiin USAn omien kansalaisten hallitsemiseksi siltä varalta että Bushin hallinto julistaa sotatilalain voimaan.
 
Niissä henkilöissä jotka seuraavat hallituksen toimia koti- ja ulkomaassa, KBR-sopimus herätti ikäviä mielleyhtymiä Oliver Northin Rex-84 valmiusharjoituksesta 1984. Harjoituksessa otettiin kiinni ja pidätettiin 400 000 kuvitteellista "pakolaista" jotka olivat yrittäneet ylittää rajan Meksikosta Yhdysvaltoihin ja vietiin FEMA-leireille (Federal Emergency Management Agency). (sivuhuomautus: republikaanisenaattori John Cornyn vaati hiljattain lisämäärärahoja valvonnan tehostamiseksi Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla. Syyksi esitettiin mm. huumekaupan estäminen. Huumekaupan estämiseen on vaadittu ja varattu mm. ohjuksia kuljettavia kauko-ohjattavia miehittämättömiä robottilentokoneita, helikoptereita, hyökkäysvaunuja sekä valtava miesjoukkojen lisäys. Henkilökohtaisesti minun on vaikea uskoa että ohjuksia kuljettava robottilentokone auttaa paljonkaan huumekuriirin pysäyttämisessä ta kiinniottamisessa)
 
Entinen sotilaallisten asiain analysti Daniel Ellsberg sanookin että melko varmasti Northin harjoitus oli valmistautumista muslimien ja muiden Lähi-Idän asukkaiden varalta. Tätä on harjoiteltu aiemminkin pienemmässä mittakaavassa muslimimaissa ('special registration' detentions of immigrant men from Muslim countries) ja Guantanamossa. Daniel Ellsberg julkaisi 1971 Pentagon Papers´in, kertomuksen USAn armeijan toimista Vietnamissa.
 
Suunnitelmilla "säilytystiloista" on pitkä historia. Alonzo Chardy raportoi 5. heinäkuuta 1987 Miami Heraldissa erityismääräyksestä kansannousun varalta, jonka antoi Louis Giuffrida, FEMAn johtaja. Määräyksessä "hallinnon jatkuvuuden turvaamiseksi (continuity of government eli COG) Perustuslain takaamat oikeudet peruutetaan ja voimaan astuu sotatilalaki. (sivuhuomautus: Suomi ei ole mikään poikkeus tässä asiassa. kts. lähteet ja liitteet-osio). Tarkka selvitys suunnitelmista löytyy Giuffridan apulaisen John Brinkerhoffin laatimasta muistiosta.
 
Vuonna 1985 presidentti Ronald Reagan allekirjoitti National Security Decision Directive 188:n, yhden lainsäädännöllisestä sarjasta joka luvallisti COG-suunnittelun jatkumisen so. hallinnon jatkumisen suunnitttelun yksityisen rinnakkaishallituksen toimesta.
Kaksi kirjaa, James Mann'in "Rise of the Vulcans" ja James Bamford'in "A Pretext for War," paljastavat että 1980-luvulla tämän rinnakkaisen rakenteen joka operoi normaalien hallinnollisten kanavien ulkopuolella, johdossa oli G.D.Searle&Con silloinen johtaja Donald Rumsfeld sekä Wyomingin silloinen kongressiedustaja Dick Cheney.
(sivuhuomautus: Uutinen lintuinfluenssasta ja sen vaarallisuudesta tuli Yhdysvaltain kautta. Donald Rumsfeldin taloudelliset ja hallinnolliset kytkökset Gilead Sciences Inc-yhtiön sekä Tamiflun valmistajan Laboratories Rochen kanssa jäivät mainitsematta lintuinfluenssan kauhuista kertovissa silloisissa lehtiartikkeleissa)
 
Vuonna 2002 tammikuussa Pentagon antoi ehdotuksen joukkojen käyttämisestä amerikkalaisilla kaduilla. Kuukautta myöhemmin FEMA-muistion 1982 luoja John Brinkerhoff julkaisi artikkelin jossa hän puolusteli voimakkaasti USAn joukkojen käyttämistä kotimaassa "kotoisen turvallisuuden takaamiseksi."
 
Huhtikuussa 2002 Puolustusministeriö valmisteli suunnitelman kotimaassa toteutettavista armeijan operaatioista ja loi CINC-NORTHCOMin ( U.S. Northern Command). Puolustusministeri (Defence Secretary) Donald Rumsfeld kutsui tätä "kaikkien aikojen suurimmaksi muutokseksi sitten sen kun yhdistetty komentosysteemi perustettiin 1946."
 
"NORTHCOMin komentaja", puolustusministeri Donald Rumsfeld ilmoitti, "on vastuussa sisäisestä turvallisuudesta ja palvelee myös NORADin (North American Aerospace Defense Command) johtajana...Hän komentaa USAn joukkoja jotka operoivat kotimaassa siviilihallinnon tukena, myös luonnon katastrofien aikana."
John Brinkerhoff kommentoikin PBS:lle "Yhdysvallat on nyt ensi kertaa sotanäyttämönä sitten vuoden 1812 sodan. Siksi meidän pitäisi -minun mielestäni- ottaa käyttöön samantapainen komentorakenne Yhdysvalloissa kuin mitä me käytämme muilla sotanäyttämöillä (so. muissa maissa joissa sodimme)."

-
Washington Post´issa syyskuussa 2005 ilmestyneen artikkelin mukaan Valkoisen talon vanhempi neuvonantaja Karl Rove, vastauksena hurrikaani Katrinaan, käskytti Louisianan kuvernööriä Kathleen Babineaux Blancoa ja kehoitti tätä etsimään kaikki mahdolliset porsaanreiät jotta Sotatilalaki (martial law) saataisiin julistettu tai "ainakin niin lähelle sitä kuin mahdollista."
ValkoinenTalo painosti raivokkaasti -mutta turhaan- kuvernööri Blancoa saadakseen tämän antamaan Louisanan Kansalliskaartin (National Guard) valvontaan.

Samaten syyskuussa, NORTHCOM toteutti erittäin salaiseksi luokitellun Granite Shadow-operaation Washingtonissa. William Arkin raportoi Washington Postissa: "Granite Shadow on jälleen yksi uusi Top Secret-operaatio jolla armeija saa lisää valtaa joukkotuho-aseiden hallinnassa ja käytössä. Se sallii "hätätila-operaatiot" Yhdysvaltain sisällä ilman siviilihallinnon valvontaa tai kontrollia." On selvää, että Bushin hallinto miettii tosissaan Poikkeustilan käyttöön ottoa."


 
Albert Lambremont Webren mukaan on olemassa todisteita siitä, että säätilaa todella kyetään hallitsemaan ja että säätilan hallinnan mahdollistavia laitteita on jo käytetty ympäristö- ja taloudellisia tuhoja aiheuttavien katastrofien luomiseen hyötymistarkoituksessa.(2)
 
Miksi sanoin alussa että "Sitä ei helposti ajattelisi että BP:n öljyvuodolla Meksikonlahdella, H1N1-rokotteella, Yhdistyneillä Kansakunnilla, Maailman Terveysjärjestö WHO:lla, lääkeyhtiöillä, eri maiden hallituksilla, ympäristönsuojelujärjestöillä  ja pankeilla on jotain yhteistä." Muu lienee tullut selväksi, vain maininnat YK:sta ja WHO:sta saattoivat jäädä epäselviksi.
 
YK:n ja WHO:n, samoin kuin FAO:n, UNICEFin ja UNIFEMin rahoituksesta tulee suuri osa artikkelissa mainituilta yhtiöiltä ja erilaisilta säätiöiltä kuten Rockefeller Foundationilta (tunnettu eugeniikan kannattajana), Ford Foundationilta, Bill & Melinda Gates Foundationilta sekä Maailman Pankilta (WB; World Bank)...vain hyvin pieni osa em. organisaatioiden rahoituksesta tulee jäsenvaltioilta jäsenmaksuina taikka vapaaehtoisina lahjoituksina. (5) (6) (7)
 
Alkuperäisen artikkelin http://www.examiner.com/x-2912-Seattle-Exopolitics-Examiner~y2010m6d13-Evidence-BP-oil-spill-is-disaster-capitalism-by-criminal-elite-to-depopulate-and-stop-ET-disclosure on vapaasti ja paikoitellen lyhentäen kääntänyt sekä lisäliittein varustanut
 
Riikka Söyring
 
Aiheen lääketieteellisiä osia sivuten lisää:
- H1N!-huijaus ja jälkipuinti; piikitellen http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/06/08/h1n1-huijaus-ja-jalkipuinti-piikitellen
- Lääkejätti Wyeth syytteessä http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/15/laakejatti-wyeth-syytteessa/
- Euroopan Parlamentti teki päätöksen olla tutkimatta H1N1-kampanjaa http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/11/euroopan-parlamentti-teki-paatoksen-olla-tutkimatta-h1n1-kampanjaa/
 
 
JÄLKISANAT:
 
Miksi en itse oikein uskonut BP-öljyvuodon megakatastrofiluokkaan? BP-öljyvuodon uutisointi muistutti liikaa H1N1-kampanjan uutisointia. Lisäksi puheiden ja tekojen välinen ristiriita oli liian suuri. Jos katastrofi kerran vastasi uutisoinnissa kuvattua, ei ollut todennäköistä että USA toimisi kuten toimi: kieltäytyi mm. 13 eri valtion tarjoamasta avusta öljytuhojen torjunnassa ja jälkien siivouksessa. Kuvamateriaali jota uutisoinnissa käytettiin oli hyvin epämääräistä: kuvat olisi voitu ottaa missä tahansa tai sitten kuvat esittivät huolestunutta Barack Obamaa (joka kuvaussession jälkeen lähti pelaamaan golfia).
Myöhemmät kuvauskiellot alueella ja kansalaisten pidätykset eivät ainakaan laimentaneet epäluulojani.
 
Kaikki viittasi siihen että kyseessä on jälleen yksi laajamittainen false flag-operaatio, jonka tarkoitusperät ovat aivan toiset kuin mitä julkisuudessa on kerrottu. Mahdollista on sekin että öljykatastrofi on megaluokkaa mutta että sen annetaan pahentua aiheutetuista hengenmenetyksistä ja ympäristötuhoista piittaamatta jotta asetettu tavoite saavutettaisiin.
 
Ylipäänsä, jos -toivottavasti!- alkaa epäillä asiaa, kannattaa kysäistä itseltään Kuka hyötyy? ja seurata sitten rahan jälkiä. Se vaatii lukemattomien yhtiöiden lukemattomien vuosiraporttien lukemista, omistussuhteiden selvittämistä ymv.
Finanssivalvonnasta ei näissä asioissa ole apua, kuten Markku Uusipaavalniemi (kesk) totesi puhuessaan (8) valtiovarainministeri Jyrki Kataisen (kok) uusimmasta hölmöilystä Euroopan Rahoitusvakausvälineen (laittoman) luomisen kanssa.(9)

EDIT: koska asiasta näyttää tulleen sekaannusta, lisään tähän muistutukseksi että omat huomautukseni käännetyssä artikkelissa ovat (sulkeissa) ja/tai kursiivilla ja/tai merkittynä sivuhuomautus-sanalla.
 
 ________________________________________________
 
lähteet ja liitteet:

Sivusto http://patriotportal.yolasite.com/  jolta selviää mm. että Bilderberg-ryhmä on rekisteröity U.K:ssa hyväntekeväisyysjärjestönä ja saa avustusta Goldman Sachsilta; kuinka terroristi määritellään; lisätietoa FEMA-leireistä (mm. lasten Fema-Camp värityskirja) ynnä paljon muuta kiintoisaa

-
Halliburton http://fi.wikipedia.org/wiki/Halliburton
 
Sherri Kane http://www.sherrikane.com/SherriKane.com/HOME.html
Dr. Leonard G. Horowitz http://web.mac.com/len15/Newsletter_&_Blog/Dr._Len_Horowitzs_Blog/Dr._Len_Horowitzs_Blog.html
 
BP http://www.bp.com/bodycopyarticle.do?categoryId=1&contentId=7052055
SHELL http://www.shell.com/
Jorma Ollila http://fi.wikipedia.org/wiki/Jorma_Ollila
 
Goldman Sachs piilotti Kreikan velat EU:lta http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=25246:goldman-sachs-piilotti-kreikan-velat-eulta&catid=63:eu&Itemid=26
ja http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,676634,00.html
ja http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/7294733/Goldman-admits-helping-Greece-fiddle-books-to-conceal-public-debt.html
 
GlaxoSmithKline http://www.gsk.com/
GlaxoSmithKline, Invest in Finland ja TEM http://www.investinfinland.fi/cases/cases/en_GB/1117095145358/
THL ja GlaxoSmithKline http://jugement.blogit.uusisuomi.fi/2009/11/25/avoin-kirje-laillisuusvalvojille-tapaus-thl-glaxosmithkline-selvityspyynto-joka-koskee-mahdollista-korruptiivista-tai-lahjomanluonteista-rokotetutkimus-rahoitusta-6-miljoonaa-euroa/
 
Nano-thermite http://en.wikipedia.org/wiki/Nano-thermite
Aleksander Stubb pitää puheen http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM
Suomalaiset metsäntutkijat: ilmastonmuutoksella luonnolliset syyt http://www.uutissanomat.fi/index.php/component/content/article/19-ensimmaeinen-pieni-uutinen/59-suomalaiset-metsaentutkijat-ilmastonmuutoksella-luonnolliset-syyt
 
(1) http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/15/laakejatti-wyeth-syytteessa/
 
Chase Manhattan Bank ja Chase National Bank http://hubpages.com/hub/Declassified_National_Archives_Chase_National_Bank__Jewish_Accounts__and_Nazi_Germany
 
MSNBC http://en.wikipedia.org/wiki/MSNBC
KBR      http://www.kbr.com/
 
Homeland Security contracts for waste new detention camps http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=1897
 
Hätätilalaki eli Valmiuslaki Suomessa http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/vex3000.sh?TUNNISTE=HE+3/2008
ja http://jackandolini.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/21/soderman-on-oikeassa-5/
 
PBS      http://www.pbs.org/newshour/aboutus/
PBS:n perustajista http://www.knightfdn.org/
 
NORTHCOM eli USNORTHCOM http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Northern_Command
ja                                             http://www.northcom.mil/
 
NORAD http://fi.wikipedia.org/wiki/NORAD
ja          http://www.norad.mil/
 
1812 Sota http://fi.wikipedia.org/wiki/Vuoden_1812_sota
 
Albert Lambremont Webre http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Webre
 
(2) http://www.peaceinspace.org/?61243200
 
DU, Depleted Uranium in munitions http://en.wikipedia.org/wiki/Depleted_uranium
 
(3) The Tiny Victims of the Desert Storm; valokuvia http://www.vfp143.org/lit/LIFE-%20Tiny%20Victims%20of%20Desert%20Storm_FLIER_(9of11).pdf

Miesten hedelmättömyys lisääntynyt
http://www.naturalnews.com/029185_male_infertility_spem_count.html 

-
(4) NSSM 200 eli National Security Study Memorandum 200 eli
Miksi suurin osa maailman väestöstä täytyy tappaa http://www.population-security.org/28-APP2.html
 
ja http://www.schillerinstitute.org/food_for_peace/kiss_nssm_jb_1995.html
 
NSSM 200-muistiota laatimassa ollut Henry Kissinger on nyt USAn presidentin Barack Obaman neuvonantaja

NSSM 200-muistio lyhyesti videona (10 min) http://www.youtube.com/watch?v=Ft7R5qp_NCE 

-
(5) WHO:n rahoituksesta http://search.who.int/search?q=gates+rockefeller+gsk&ie=utf8&site=default_collection&lr=lang_en&client=WHO&proxystylesheet=WHO&output=xml_no_dtd&oe=UTF-8&sitesearch=&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&entqr=3&ud=1
 
(6) YK:n rahoituksesta http://www.unrisd.org/80256B3C005BCCF9/(httpAuxPages)/A687857BD5E36114C1256C3600434B5F/$file/utting.pdf
 
(7) WHO:n kootut selitykset sikainfluenssasta, osa 1 http://www.rense.com/general87/whoadmits.htm
 
(8) Markku Uusipaavalniemi puhuu http://talousdemokratia.blogspot.com/2010/07/lisaa-uusipaavalniemea.html
(9) http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/01/laittomat-lainat-ja-muut-hallituksen-puuhat/

Prof. Maths Berlin rokotteiden sisältämästä elohopeasta http://www.nettisanomat.com/2010/01/13/etusivu.htm#harhaanjohtavaa

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (83 kommenttia)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pankrottipankit vaativat rahanpesun mahdollistavaa lakia, hallitus tottelee
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2010/05/2...

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Tuota. Katriina ja muut saman vuoden hirmumyrskyt siis olivat kokeiluja?
Kysymys kuuluukin, mitähän sillä saavutettiin?

Jukka-Pekka Vasara

Jep jep, kelloggseilla ja nanopommeilla NWO ohjasti hirmumyrskyt hallipurtonin lautan päälle jne :) Kyllä munkin miestä stubbi on vaarallinen kansanvihollinen mutta vain Suomelle, on meinaan enempi kansallista tasoa tämä nauruhammas niin jäkiksessä kuin politiikassakin..

Öö miksi tämä tehtiin näin helvetin vaikeasti jos teko oli tahallinen? Miksi ei yksinkertaisesti vain sabotoitu jotain kriittistä komponenttia mikä olisi taatusti ollut asiantuntijoille helppoa? Mitä helvettiä BP hyötyy joutuessaan maksamaan miljardikorvauksia?

Mutta jos lähdetään siitä että Sinä ole oikeassa niin pidätkö mahdollisina että minä olisin oikeassa JOS jenkkejä ei aletakaan kärräämään kohtapuoleen niihin FEMA leireihin? Ja kuka on sitten se keissin voittaja?

pertti (nimimerkki)

Mahtaa olla ahdistava elämä, kun kaikkialta on pitää etsiä salaliittoja.

Matti (nimimerkki)

#3 Äläs nyt. Olihan esim Haitin maanjäristyskin USAn masinoima - näin ainakin lukuisten foliohattujen sekä mm Hugo Chavezin mukaan. Herääkin kysymys, lieneekö maailmassa yhtään katastrofia johon USA ei olisi syyllinen?

En nyt muista mikä tässä Haitin maanjäristyksen organisoinnissa oli motivaatio...oliskohan ollut joku "depopulaatio" projekti ja Haitin sotilaallinen miehittäminen. Joka tapauksessa, juonen takaa löytyi muistaakseni USA, WHO, maailmanpankki, YK yms Ja varmaan myös kansainvälinen lääketeollisuus. Sekä Halliburton.

Riikka voi kertoa lisää - taisi silloin aikoinaan ainakin punoa jonkinlaista salaliittoa tähänkin asiaan liittyen. Muistaakseni Riikka mm kertoi, miten YK lähettää Haitiin "robotteja", joilla tapetaan maanjäristyksestä selviytyneitä. Tai jotain yhtä uskottavaa.

Dr. Schmidt (nimimerkki)

--Sateet ja tuulet kuljettavat pommitusten synnyttämän ionisoituneen säteilyn nopeasti läpi alueen. Viikossa säteily kulkeutuu Läntiseen Eurooppaan ja Englantiin, kahdessa USAan ja Kanadaan. Jo tällä hetkellä on olemassa tilastollisesti näkyvissä seuraukset: dna-muutokset, vauriot spermalle, syövät, vammaisina syntyneiden määrän kasvu sekä muut sairaudet niin Keski-Aasiassa, Euroopassa ja
Pohjois-Amerikan väestön keskuudessa. (3) (4)

Oletko käynyt peruskoulun? Ymmärrätkö, mitä ionisoivalla säteilyllä tarkoitetaan?

el (nimimerkki)

"On olemassa myös vahvoja todisteita siitä että New Orleansin 2005 hävittänyttä hirmumyrsky Katrinaa ohjattiin ja laajennettiin käyttämällä kehittynyttä sää- ja ympäristösodankäyntiin tarkoitettua teknologiaa."

Tuohon on hyvin vaikea uskoa. Jotenkin ahdistaa itseä kun miettii näitä asioita että olenko oikeasti salaliittohörhö, annanko näiden asioiden vaikuttaa elämääni ja päätöksiini, entä jos olenkin väärässä ja olen murehtinut ihan turhaan. Vaikea uskoa että tuollaisen teknologian olemassaoloa voisi noin voimakkaasti salailla kun näyttää siltä että NWO yms. toiminta on saanut hyvinkin paljon päivänvaloa viimeaikoina.

Mutta on kyllä aika vahvaa tekstiä, missä totuus lopulta lieneekin, ainakin yritin ottaa asioista selvää...

uurija (nimimerkki)

Kävin sattumalta Promeritin sivuilla ja sieltä jäi mieleen, että Stalinin ideana oli toisen maailmansodan kahinoissa "usuttaa kapitalistit toistensa kurkkuun".
Viisas taistelustrategia, oltiinpa miehestä mitä mieltä tahansa.
Stalin pelasi useilla korteilla ja yritti synnyttää ja pitkittää muiden valtioiden aseellisia konflikteja levittääkseen ja vakiinnuttaakseen bolsevismiaan mahdollisimman laajalle. Neuvostoliiton hän piti kahnauksista erossa niin pitkälle kuin suinkin.

Stalinin metodit ovat yhä käytössä. Ei bolsevismi ole minnekään hävinnyt vaikka se ehkä on nimetty uudelleen.
Tuskin bolsevistiset hallitusten käskyttäjät Halliburton, BP, GS, Baxter ja muut globaalit roistokorporaatiot toimivat päämääränään kerätä rahaa. On kyse vallan säilyttämisestä. Lainvastainen toiminta ei ole vahinko, vaan provokaatio. Valtiot, jotka sallivat roistokorporaatioiden rikkoa lakeja ja vahingoittaa ihmiskuntaa, harjoittavat terroria kansalaisia kohtaan.

el (nimimerkki)

Ei se raha olekaan päämäärä vaan valta. Mutta kenellä on rahaa sillä on valtaa. Jos sinulla on tarpeeksi rahaa niin voit teettää likaisen työn toisilla jolloin sinua ei rangaista.

Chaos (nimimerkki)

Hyvää työtä Riikka! Kattavan paketin olet kerännyt, pointsit sulle :)

Tauno (nimimerkki)

Riikka !

Muista mitä iso kirjamme sanoo..puhukaa meille mieluisia..ei totuutta..
sitä ei valtaväestö halua kuulla/uskoa....tämä on toiseksi viimeinen viestini..

Pentti Juhani Järvinen (nimimerkki)

RiikkaS: juttu on tacvallaan ansiokas katalogina. Mutta se ei huomaa yhtä lisämahdollisuutta, jonka löytää web-ositteesta: www.helium.com. Kyse on geofysiikasta. Meksikon lahti on aluetta, jolla kymmeniä satoja ja miljoonia vuosia sitten on epäilty syntyneen ainakin pari jättisuurta metaanikuplaa, joiden räjähdykset olisivat tuhonneet suurehkoja osia elosta maapallolla, hiukan kuten suuret asteroidit. Jos viimeiset geologiset mittaukset ovat oikeita, merenpohja olisi noussut noin 10 metriä ja halkeutunut laajlla alueella vuodon ympärillä, mikä tuottaa pelkoja. Suuri metaanikupla tuhoiaisi Meksikon lahden rannat. Lisätietoa voi saada Norjasta, jonka Statoil tavannut vastaavia ongelmia.

Kaikilla tapahtumilla, onnettomuuksillakin, keinotellaan aina. Noin 20 % BP:n voitoista tuli sen keinottelusta virtuaaliöljyn hinnoilla Goldman Sachsin avulla.
WTC tornien vakuutusjuttu oli tosi outo. Mutta tämän öljyvuodon kohdalla suurin konspiraation mahdollisuus on itse räjähdyksen provosoinnissa. USA sai sellaisen aikaan Siperiassa 1982. Se avusti NL:n konkurssissa.

Tai juttu on kuin Puolan presidentin koneen kanssa. Sen korkeusvaroittaja, kuten muu tekniikka, toimi liiankin herkästi. Kone oli tullut alas ehkä 15 sekunttia noin 5 m/sek varoittajaa vastaan kun se osui puiden latvoihin. Tämän voi tehdä vain ohjaaja. Mutta hän teki sen tietäen, että varoittajan mitta ei itse asiassa ollut tarkka ja ehkä esti laskeutumisen. Se olisi tullut säätää uudelleen ennen lähtöä, aivan erityisesti, jos huonosta säästä tiedettiin. Kenen konspiraatio?

Tuolla porauslautalla on olllut monta vastaavaa tilannetta. Niitä tuskin kukaan on voinut täysinn tuntea tai valvoa. Mutta jos suuri tulipallo lähiaikoina nousee lännestä, sitten siellä oli myös paljon metaania.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jari-Petri Heino, #3,

sotilaallista kokemusta, hyvä harjoitus, tontit hotelleille?

Johan Tranberg, #4,

jos sinä olet oikeassa niin keissin voittaja on tavallinen ihminen. Hyvä niin.

pertti, #5,

artikkeli on käännös. Omat huomatukseni ovat sulkeissa ja/tai kursiivilla.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Dr Schmidt, #7,

Function: verb
Inflected Form(s): ion·ized or chiefly British ion·ised; ion·iz·ing or chiefly British ion·is·ing
transitive verb
: to convert wholly or partly into ions
intransitive verb
: to become ionized

eli kyllä. Mutta hyvä että otit asian esiin, huomasin samalla aika monta muuta kirjoitusvirhettä.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Matti, #6,

vieläkö jaksat? Näemmä. Jos olisit käynyt myöhemminkin seuraamassa Haiti-keskustelua olisit varmaan nähnyt myös tarkennukset.

Joka tapauksessa kyse oli silloin(kin) näistä US Senator John Cornyn´in mainitsemasta airdrone-koneista.

"From an update-letter of US Senator John Cornyn:

”During a recent visit to El Paso I joined officials from the DoD, U.S. Attorney’s office, FBI, DEA, ICE, CIA, and Customs and Border Protection for classified briefings on the drug war in Mexico and implications for Texas’ border region. I also met with El Paso law enforcement and other regional and state law enforcement officials who made it clear that cartel and gang-related violence in Mexico has real implications for our southern border, with the threat of spillover violence now a fact of life for many residents along the border. Above all, they conveyed the urgent need for more law enforcement personnel on the ground and the necessary resources and equipment to do their jobs and keep Texas residents safe. With their helpful input, I was pleased to introduce the Southern Border Security Assistance Act of 2010, a targeted effort to combat the increasing drug and cartel-related violence along our border with Mexico.

The legislation creates a $300 million border grant program specifically for State and local law enforcement entities who operate within 100 miles of the U.S.-Mexico border. It also authorizes state, county, city agencies, local police, and sheriff departments and associations to apply directly for the funding, which could be used to purchase helicopters, vehicles, and equipment, and to hire additional personnel to reinforce law enforcement already at work in the border region. The bill also authorizes the appointment of additional federal district judges in southern Border States to handle the caseload from increased criminal prosecutions along the U.S.-Mexico border.

Last week Senator Dianne Feinstein held a hearing, at my request, in front of the Senate Drug Caucus. I called for the hearing in order to discuss my bill and better inform my colleagues of the ongoing cartel violence along the border. In addition I met last week with President Obama’s nominee to head the Drug Enforcement Agency, Michelle Leonhart. I have written to the FAA Administrator with Sen. Hutchison to ask him to open up the necessary airspace to allow for drone aircraft to patrol the skies over our southern border. As it stands, there are no U.S. drones being used for this effort in Texas, and we would be remiss if we continued to let this important resource go untapped.”

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Pentti Juhani Järvinen, #13,

alkuperäisessä artikkelissa mainitaan metaanikaasu jne mutta jätin sen pois koska asia esitetään "erään asiantuntijan mukaan"-tyylillä eli nimeä ja lähdettä mainitsematta.

Samasta syystä olen jättänyt pois muitakin kohtia koska niitä ei ollut todennettu millään lailla ja maininnut kääntäneeni paikoin lyhennellen. Olen kuitenkin jättänyt alkuperäisen jutun linkin paikalleen jotta kiinnostuneet voisivat sieltä tarkistaa asioita/lukea lisää.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tässä esitetään eräs selitys BP-öljyvuodon hoitamisessa viivyttelylle

http://www.uutissanomat.fi/index.php/component/con...

Katja (nimimerkki)

BP OIL CATASTROPHE! Our EXLUSIVE chat with the EPA!
http://www.youtube.com/user/ProjectGulfImpact#p/a

Topias Salonen (nimimerkki)

"On epätodennäköistä että ympäristöjärjestöt vaatisivat BP:ta tilille öljy”vahingon” takia koska niillä itsellään on niin syvät kytkökset BP:n kanssa. Greenpeace, Nature Conservancy, Sierra Club, Audubon ja muut ympäristöjärjestöt ovat kaikki saaneet merkittäviä lahjoituksia öljyteollisuudelta."

Jostain kumman syystä ainakin Greenpeace on mm. BP:n, ExxonMobilin ja Shellin äänekkäimpiä kriitikkoja. Kannattaisi ehkä olla hieman lähdekriittinen ja tarkistaa mitä huuhaata menee levittämään.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Topias Salonen, #20,

kiitos tiedosta. Oikeasti. Voitko tuoda mainitsemaasi kritiikkiä myös tänne näytille? Kiitos jo etukäteen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Huuhaa-uutisista:
IL 12.7 2010 NÄIN HELLE PIINAA Luvassa vieläkin kuumempaa 10 päivän sää
jne

Meillä on nyt mukavan viileää.

Itse kiinnitin huomiota lehtien ylipäänsä sotaterminologiaa viljelevään otsikointiin kuten Ukkonen uhkaa ja Kuumuus korventaa maailmaa jne, oli aihe mikä hyvänsä (kuten punkit ja punkkirokotteet, aurinkovoiteiden tai ilmastointilaitteiden piilomarkkinointi). Uhkakuvia pullollaan joka lehti.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

"Yhdysvalloissa on paljastunut maan historian suurin sairausvakuutushuijaus, kertoo sanomalehti Miami Herald.

Poliisi pidätti perjantain ratsioissa ympäri maata 94 henkilöä, joiden epäillään yrittäneen huijata peräti 251 miljoonaa dollaria vanhuksille tarkoitetusta Medicare-tuesta. Pidätettyjen joukossa on useita lääkäreitä ja sairaanhoitajia.

Ratsiat tehtiin Miamissa, New Yorkissa, Baton Rougessa, Houstonissa ja Detroitissa.

Epäillyt olivat muun muassa tekaisseet väärennettyjä laskuja kotisairaanhoidosta, lääkintävälineistöstä sekä diabeteshoidoista ja perustaneet olemattomia hiv- ja toimintaterapiaklinikoita. Monesti potilaat olivat mukana juonessa ja heille oli luvattu oma osuutensa rahoista.

Viranomaiset arvioivat, että vuosittain Yhdysvalloissa huijataan Medicare-rahoja ainakin 60 miljardin dollarin edestä."

kertoo muuten päivän Uusi Suomi. Ilmiö ei ole pelkästään yhdysvaltalainen. Erilaiset järjestelyt mm. terveydenhuollossa saattavat aiheuttaa melkoisen boomin rakenteellisen korruption kasvussa, esim. sähköinen ajanvaraus, sähköiset reseptit, sähköiset...

ja tietenkin tuo nuppiluvun mukaan maksaminen (esim. THL muistaakseni saa lääkeyhtiöltä päänahka-kohtaisen palkkion jokaisesta lapsesta jonka vanhemmat on saatu höynäytettyä osallistumaan rokotuskokeisiin); saattaa aiheuttaa kiusausta hitusen käyttää hallussa olevia potilastietoja ja väärentää sekaan muutama puuttuva koekaniini että
1) testiryhmä vaikuttaisi validilta ja vertailukelpoiselta
2) ei saa taloudellisia sanktioita sopimusrikosta lääkeyhtiöltä
3) tutkimuksen julkaiseminen tuo kivasti krediittiä tutkijoille

Turha väittää ettei tällaista tapahdu, ainakaan Suomessa. Kyllä sitä tapahtuu.

uurija (nimimerkki)

BP-sabotaasissa on kytkös globaaliin taloustilanteeseen kuten Riikka kirjoittaa.
Siksipä tuon hellepäivän ratoksi näkyville sen toisen Markku Uusipaavalniemen kahdesta pitkästä ERVV-sopimusta koskevasta eduskuntapuheesta.
M. Uusipaavalniemi kertoo valtiontalouden pyramidihuijausluonteesta ja mainitsee ne...

1. ... KAKSI toimivaa ja koeteltua keinoa Suomelle selviytyä meneillään olevasta globaalista rahakriisistä.
M.Uusipaavalniemi:
"Periaatteessa näistä asioista voidaan selvitä kahdella tavalla. Argentiinan tie, jossa maa kieltäytyy maksamasta velkojaan sanoin, että ei onnistu, minkä jälkeen markkinat rankaisevat, mutta maa voi päästä yllättävän nopeastikin ylös, kuten Argentiina on selvinnyt kuta kuinkin kuiville jaloille."
"Toinen tapa on inflaatio. Tässä vaiheessa ainoa tapa oikeastaan inflaation kautta hoitaa on hyperinflaatio. Nyt ollaan menty jo liian pitkälle. Se ei tule pelastamaan Suomea. Ainoastaan, jos palkkakuri täällä pysyy tiukkana ja muualla puhutaan satojen prosenttien inflaatiosta, niin siinä vaiheessa voimme saada kilpailukyvyn esimerkiksi Puolaan ja Viroon takaisin..."

2. Miksi puhutaan "itsenäisten valtioiden velkakriisistä" eikä myönnetä, ettei itsenäisiä valtioita kuten Oy Suomi Ab enää todellisuudessa ole? Perustelu: Itsenäiset valtiot EIVÄT VOI yhtäkkiä holtittomasti velkaantua ja näin alistua ulkopuolisen vallan alle. Koska Suomi luovuttaa pois vallan omassa maassaan, se on siis todellisuudessa menettänyt suvereniteettinsa. Hallitus ei kerro tätä kansalaisille, vaan ottaa (näennäisesti demokraattisin valtuuksin) yhä enemmän velkaa, jonka ainoana katteena on tulevien kansalaissukupolvien pakkotyö että lyhennyksistä ja koroista selviydytään.
Koska kohtuuttoman velan otto yksityisen pankki- ja taloussektorin pohjattomaan mustaan aukkoon tapahtuu suomalaisen valtiovallan sallimana, voidaan huoletta sanoa Suomen elävän jo täysimittaisessa fasismissa.

Markku Uusipaavalniemi:
"...Pääkysymys tässä on se, kenelle kaikki ovat velkaa. Yksinkertaista vastausta emme ole saaneet. Emme ole saaneet minkään näköistä analyysiä. Olen yrittänyt jo vuosia tässä pyytää: antakaa yksikin talousanalyysi, antakaa yksikin laskelma, joka kumoaa minun väitteeni. Kukaan ei ole edes yrittänyt lähteä puhumaan asiasta. Minkään näköisiä lukuja ei saada mistään."
"Oy Suomi Ab:n tase, onko sitä enää? Ei ole. Lakkautettiin taseen ylläpitäminen. Se olisi ollut aika hyvin selventävä. Olisi hieman vielä jotain lukua luvun päälle laittaa, mutta joskus 2000-luvun alkupuolellahan semmoinenkin laskenta lakkautettiin turhana, vai mistä syystä lie, pitempään talossa olleet voivat kertoa, mistä on kyse, miten semmoinen päätettiin lakkauttaa. Se olisi kuitenkin kuvannut hyvin joitakin tilanteita, missä ollaan menossa..."

Lue lisää:
»Täysistunnon pöytäkirja
Täysistunnon pöytäkirja PTK 73/2010 vp
PTK 73/2010 vp

73. KESKIVIIKKONA 23. KESÄKUUTA 2010 kello 21.01
1) Hallituksen esitys ERVV-puitesopimuksen hyväksymisestä...
Ensimmäinen käsittely, Hallituksen esitys HE 95/2010 vp
Valtiovarainvaliokunnan mietintö VaVM 30/2010 vp.

Markku Uusipaavalniemi /kesk: Arvoisa puhemies!
"Tässä edellä ed. Kankaanniemi ja ed. Skinnari kuvailivat sitä kiirettä ja käsittelyn puutoksia sekä eduskunnan arvovallan polkemista, mitä tämänkin asian kohdalla on mitä suuremmissa määrin toteutettu. Kannattaa huomioida, että ed. Skinnari on talousvaliokunnan puheenjohtaja ja varmasti tietää, mistä puhuu. Ed. Söderman kuvaili asiallisesti ja laajalla asiantuntemuksellaan vallansiirron ongelmakohtia, joita olemme nyt suuremmissa määrin suorittamassa. En puutu niihin tässä puheessa nyt enempää, käyn parilta muulta kannalta hieman asiaa lävitse.
Kyseessä, mitä rahataloudessa euroalueella ja koko globaalissa markkinataloudessa on viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ollut, on mitä suuremmissa määrin pyramidihuijaus, pyramidihuijaus, jonka avulla on kyykytetty niitä, jotka asiaa eivät ole ymmärtäneet. Yhdysvallat on sitä suorittanut kymmenien vuosien aikana pitempäänkin. Vuodesta 1930 asti oikeastaan se on onnistunut valuuttansa keikuttamalla ja myöskin velkakuplien ajoittamisella pitämään muuta maailmaa hieman omassa otteessaan.

Euroalueella ja Euroopassa Saksa on tehnyt saman. Kannattaa huomioida, että Saksalla oli 1 500 miljardia velkaa yksityisellä sektorilla jo vuoden 2000 tietämillä. Saksan velkamäärä ei ole noussut. Siellä velkakupla oli jo pahimmassa määrin tosiasia vuonna 2002, kun saatiin muut houkuteltua laajamittaiseen velkakuplaan.
Kaikki velkakuplat loppuvat aikanaan, niin myöskin tämä. Kahden viimeisen vuoden aikana ennen puhkeamista 2008 lokakuussa velanottomäärä euroalueella oli 2.000 miljardia. Kun tämä 2.000 miljardia nostetaan pankista lainana, luodaan uutta rahaa, joka on suora lisä ostovoimaan euroalueella. Kun te vertaatte sitä euroalueen palkkoihin, jotka ovat 6.000 miljardia, te ymmärrätte, kuinka suuresta kuplasta tässä on kyse. Olen siitä kolme vuotta sitten jo varoittanut, että kun tämä tulee tiensä päähän, niin ostovoimasta lähtee 2.000 miljardia pois. Ja jonkun täytyy tätä kuplaa jatkaa. Sitä kuplaa on jatkettu valtioiden toimesta. Valtiot ottivat siis 1.000 miljardia velkaa. Palkkasummat polkevat tällä hetkellä paikallaan, ne ovat menneet lievästi alaspäin, viimeiseksi taisivat olla aivan lievästi ylöspäin, mutta ne ovat siinä 6 000 miljardin tietämillä. Velkamäärä on pysynyt kuta kuinkin samana euroalueella kyseisestä ajankohdasta 2008 lokakuussa.

Mitä tämä tarkoittaa sitten tulevaisuutta ajatellen? Jos kerran tällä hetkellä Euroopan unionin maat tekevät vuodessa 1 000 miljardia tappiota, 1 000 miljardia alijäämää, ja jos tilanne stabiloidaan, ne tekevät sen 1 000 miljardia ensi vuonnakin. Jos ne eivät sitä tee, jos ne eivät ota sitä velkaa, niin se on jostain muualta pois. Palkkojen täytyy tippua, täytyy tulla irtisanomisia, yritysten täytyy romahtaa tuotannossaan, ostovoimaa lähtee joka puolelta pois. Syntyy deflatorinen kierre. Tätä ei voida välttää, 1 000 miljardia on niin iso luku.
Jos sitä verrataan kauppaan esimerkiksi Aasiaan päin, niin Aasian kauppa on noin 100 miljardia miinuksen puolella. Kilpailukyvyn puute siis ei ole selittämässä eikä sillä pystytä kompensoimaan tätä asiaa. Vaikka me kääntäisimme Aasian kaupan plussan puolelle, mitä ei ole näköpiirissä lainkaan, niin sieltä voitaisiin saada ehkä 100 miljardia apuun vuositasolla. Se ei paljon tässä 1 000 miljardin miinuksessa näy. Muun muassa Paul Krugman on puhunut tästä, että jos nämä kaikki Euroopan unionin maat nyt rupeavat säästämään, niin tästä nimenomaan syntyy tämä deflatorinen kierre. Jos kaikki maailmassa säästävät, niin mistä te luulette, että kauppaylijäämät tulevat, jotka pelastaisivat? Ei mistään.

Käsittelyssä oleva Ervv tulee aikaansaamaan muutamia asioita. Se aavistuksen pidentää tämän lopullisen romahduksen hetkeä, ei yli vuotta missään tapauksessa. Sitä en osaa sanoa, onko se kuukausi, kolme kuukautta, mutta ei juuri enempää. Se ei tule helpottamaan asiaa, se tulee syventämään asiaa. Se sitoo kaikki valtiot toisiinsa tässä: velallinen takaamassa toista velallista. Ei tässä ole muutama vähäosainen, jos mietitään sitä, 1 000:tta miljardia, että kenelle ne velat ovat tulleet. Siellä on Iso-Britannia yksi kärkimaa, 250 miljardia. Siellä on Saksaa, Ranskaa yli 100 miljardia, Italia samoin. Kreikan osuus siitä on 30 miljardia, yksi kolmaskymmenesosa.

Pääkysymys tässä on se, kenelle kaikki ovat velkaa. Yksinkertaista vastausta emme ole saaneet. Emme ole saaneet minkään näköistä analyysiä. Olen yrittänyt jo vuosia tässä pyytää: antakaa yksikin talousanalyysi, antakaa yksikin laskelma, joka kumoaa minun väitteeni. Kukaan ei ole edes yrittänyt lähteä puhumaan asiasta. Minkään näköisiä lukuja ei saada mistään.

Oy Suomi Ab:n tase, onko sitä enää? Ei ole. Lakkautettiin taseen ylläpitäminen. Se olisi ollut aika hyvin selventävä. Olisi hieman vielä jotain lukua luvun päälle laittaa, mutta joskus 2000-luvun alkupuolellahan semmoinenkin laskenta lakkautettiin turhana, vai mistä syystä lie, pitempään talossa olleet voivat kertoa, mistä on kyse, miten semmoinen päätettiin lakkauttaa. Se olisi kuitenkin kuvannut hyvin joitakin tilanteita, missä ollaan menossa.
Ed. Skinnari kysyi, mitkä ovat ne tavat, kyvyt hoitaa velkaa tässä tilanteessa EU:ssa. Tapoja on äärimmäisen vähän, tämä on mennyt liian pitkälle. Periaatteessa näistä asioista voidaan selvitä kahdella tavalla. Argentiinan tie, jossa maa kieltäytyy maksamasta velkojaan sanoin, että ei onnistu, minkä jälkeen markkinat rankaisevat, mutta maa voi päästä yllättävän nopeastikin ylös, kuten Argentiina on selvinnyt kuta kuinkin kuiville jaloille.
Toinen tapa on inflaatio. Tässä vaiheessa ainoa tapa oikeastaan inflaation kautta hoitaa on hyperinflaatio. Nyt ollaan menty jo liian pitkälle. Se ei tule pelastamaan Suomea. Ainoastaan, jos palkkakuri täällä pysyy tiukkana ja muualla puhutaan satojen prosenttien inflaatiosta, niin siinä vaiheessa voimme saada kilpailukyvyn esimerkiksi Puolaan ja Viroon takaisin.
Mutta kysymyksiä olemme esittäneet valtiovarainministeriön edustajille ja muille, jotka ovat käyneet. Tosin tässä talousvaliokunnalle jätettiin aikaa ruhtinaallinen yksi tunti kuunnella asiantuntijaa, kysellä ja tehdä lausunto, jos näin olisi haluttu. Päädyimme siihen, että lausuntoa emme tee. Me paheksuimme tilannetta, että miten tällainen voi olla mahdollista. Eihän meille käytännössä annettu todellakaan mitään mahdollisuuksia tehdä minkään näköistä lausuntoa.

Mutta kysyimme kuitenkin, mikä on esimerkiksi europankkien tila. Kukaan ei osaa sanoa. Miksei näissä papereissa lue, onko euroalueen pankkien saldo verrattuna ulkomaailmaan plus- vai miinusmerkkinen ja minkä verran? Tämmöistäkään yksinkertaista lukua, joka kertoisi, olemmeko me plussan puolella vai miinuksen puolella, meille ei ole kerrottu.

Minkään näköistä analyysiä, että mitä tästä seuraa, jos me tämän sopimuksen toteutamme, ei ole. Ei minkään näköistä taloudellista analyysiä siitä eikä mistään muustakaan. Meille esitetään ainoastaan mörkö, että jos me emme tätä tee, niin kaikki romahtaa. Minä voin kertoa, että kaikki romahtaa, jos me tämän teemme. Deflatorinen syöksykierre on edessä, ja maat menevät konkurssiin. Maiden kansallisomaisuus tullaan ottamaan haltuun. En tiedä, kenen haltuun ne ovat sitten menossa.
Näyttää tuo kellokin sen verran rientävän, että aika loppuu, joten täytynee vissiin jatkaa hieman myöhemmin."

Topias Salonen (nimimerkki)
Pegu (nimimerkki)

"Sitä ei helposti ajattelisi että BP:n öljyvuodolla Meksikonlahdella, H1N1-rokotteella, Yhdistyneillä Kansakunnilla, Maailman Terveysjärjestö WHO:lla, lääkeyhtiöillä, eri maiden hallituksilla, ympäristönsuojelujärjestöillä ja pankeilla on jotain yhteistä."

Olet oikeassa. Ei ainakaan helposti ajattele että noita jokin yhdistäisi. Tai vähän enemmän ajattelisi, ei niitä yhdistä edelleenkään mikään. Tai siten on kyseessä kaikkien salaliittojen äiti. Mutta miten semmoinen saadaan aikaan, kun edes YK:n jäsenvaltiot eivät pääse yksinkertaisissa asioissa yksimielisyyteen ja päätökseen?

Riikka, oletko huomannut säähavaintokeskuksia mm. vesitornien huipulla? Semmoisia valkeita, isoja, pallon muotoisia. Voin valaista, että ne eivät ole säähavaintoasemia. Ne ovat golf-palloja jättiläisille. USA on jalostanut jättiläisiä, ja heidän motivoimiseksi on pitänyt kehittää harrastuksia. Suomi on tarjoutunut laittamaan pallot valmiiksi tiin päälle. Odotellaan kun ensimmäiset jättiläiset saapuvat ja aloittavat pelaamisen.

Katja (nimimerkki)

BP valehtelee taas!!
MSNBC BP LIES-OIL STILL GUSHES!
http://www.youtube.com/watch?v=yujeOapXRPA

E.K. (nimimerkki)

Hmm. Se on mielenkiintoista miten erilailla ihmiset suhtautuvat tietoihin joita heillä ei ole valmiutta käsitellä. Toiset ahdistuvat, toiset kieltävät, toiset yhtyvät rintamaan nyrkit pystyssä tietämättä oikeastaan edes miksi.

Otetaanpa esimerkiksi vaikkapa kuussa käynti. Kukaan meistä tavallisista ihmisistä ei tiedä onko siellä oikasti käyty. Todisteaineisto tulee tahoilta joihin luotamme, ja se on vakuuttavaa, ja sitä on paljon. Siinä kaikki. Asiaa koskevaa tietoa on vaan syötetty meille jo kauan ja aiheen kehityskaari on ihmisille tuttu; siitä opetetaan koulussakin. Entäpä vaikkapa HAARP? Jos sen järjestelmän suhteen olisi tiedotus ollut alusta alkaen samaa tasoa kuin kuulentojen, niin eipä sitäkään ihmettelisi kukaan. Nyt tavis ei usko välttämättä edes koko systeemin olemassaoloonkaan, saati mahdollisuuksiin. Ja miksi uskoisi, kun sen olemassaolo ja mahdollisuudet voivat olla täysin propagandaakin. Emme me sitä voi tietää.

Tänä päivänä tietotekniikka mahdollistaa vakuuttavan todistusaineiston luomisen mistä tahansa aiheesta. Luon itse työkseni virtuaalitodellisuutta ja tiedän että aivan kotikoneilla voidaan tuottaa täysin tekaistuja kuvia ja videoclipseja sen tasoisena että jos ne ajetaan sopivan median kautta (esim iltauutiset) julkisuuteen niin asiaa ei epäile kukaan.

Tästä päästään siihen, että todella iso osa meistä aivan tavallisista ihmisistä uskoo tiettyjen tahojen lahjomattomuuteen. Me uskomme tieteelliseen tutkimukseen, poliittiseen koneistoon, rahoituslaitoksiin, kirkkoon, isoihin yrityksiin... kaikkeen sellaisen mitä yhdistää kasvottomuus. Ihminen voi olla feikki, mutta ei systeemi. Ihmisen rakentama systeemi.

Tästä aukeaa logiikka jota en koskaan ole ymmärtänyt. Ihmisen perusluonteeseen kuuluu ahneus; nimenomaan vallan ahneus. Raha on vain työkalu. Jos kahmit kaikki maailman rahat, niillä ei ole enää mitään arvoa. Mutta jos kahmit maailman kaiken vallan tavalla tai toisella, valtasi on todellista. Tämän ovat älynneet epäilemättä ensimmäisenä ne, joilla rahaa on ollut enemmän kuin ovat tarvinneet. Jo kauan sitten. Miksi ihmisen rakentama systeemi, mikä tahansa, sitten olisi muuta kuin vallanhankintaan luotu, näin karkeasti sanoen? On varmasti olemassa yleishyödyllisiäkin hankkeita, mutta ne ovat marginaalisia ilmiöitä. Lisäksi monet yleishyödylliset instituutiot ovat vain vallan kulisseja, joilla voidaan naamioida aika hurjiakin hankkeita esim ympäristöteoiksi tms.

Vielä näistä salaliittojutuista. Mistä me tiedämme minkään lähdeaineiston luotettavuuden tason? Siis sen jonka varaan luomme salaliittoteorioita, tai sen jonka varassa salaliittoteorioitsijat tuomitsemme? Tätä kannattaa miettiä hetki.

Mistä meidän "varmat" mielipiteemme tulevat, ja mikä arvo niillä oikeasti on?

Miksi esimerkiksi tätä Riikan ansiokasta blogia ei ole suljettu jo, vaikka esim pohjavesihässäkän (mihin se on kadonnut muuten?) aikoihin väitettiin monenkin aihetta koskevan foorumin kaatuneen ja kadonneen? Jos NWO-jengillä on sormensa joka näppäimellä, niin eipä olisi vaikeaa varmaan hävittää tällaisia palstoja nyt kun siihen reagoisi vasta pieni porukka.

Ja voimmehan kehittää salaliittoteorian niinkin että tämäkin blogi on osa suunnitelmaa jolla bolsevismi yllyttää kapitalistit toistensa kurkkuihin kiinni?

Kaiken kaikkiaan on hyvä pitää silmät ja korvat auki eikä pitää mitään itsestäänselvyytenä. Tärkeimpänä näkisin -ja siksi tämän kommentin kirjoitinkin- kuitenkin sen että jos nämä spekulaatiot alkavat ahdistaa, niin silloin kannattaa lähteä metsään kävelylle, hankkia elämä. Varsinkin kiihkeämieliset ja sinisilmäiset nuoret saattavat nurjauttaa elämänsä raiteiltaan aivan turhaan sellaisen tetotulvan alla, mitä he eivät pysty käsittelemään ja suodattamaan. Seurauksena on pahimmillaan kouluammuskeluita, itsemurhia tms.

Ja jos haluat oikeasti tehdä jotain sen eteen että kaikenlainen keinottelu ja kähmiminen käy erittäin hankalaksi, rakenna elämäntapasi niin ettet liikuta rahaa juuri lainkaan, tai ollenkaan. Imisten omavaraisuus on kaikkien näiden hauskojen puhallusten heikko kohta ja siksi ihmisen riippuvuutta rahasta lisätään kaikin keinoin koko ajan. Kontrolli on valtaa, ja kontrolliin tarvitaan kyky säädellä ihmisen perustarpeita tyydyttäviä mekanismeja, sekä valvontakoneisto. Vastusta kaikkea mikä kontrollin lisäämiseen tähtää.

E.K.

www.viisastenkivi.com

Katja (nimimerkki)

SHOCK: Water "Sample exploded" When Chemist tested for oil!
http://www.youtube.com/user/102196543#p/u
Muuten, turisteillekin alkanut tulla flunssan kaltaisia oireita, kun ovat tarpeeksi rypeneet vedessä. Tuleekohan Meksikonlahden "flunssa" meillekin ja saammekohan piikkiä tähänkin "sairauteen" ;)!

Heikki Lätti (nimimerkki)

E.K:n kommentti oli todella hyvä.

Tutki asioita ja mieti miksi tuomitset valtavirtaan kuulumattoman ajatuksen.

Raha ottaa aina vallan jos me tuemme sitä järjestelmää omilla teoillamme.

Tavallisen ihmisen on vaikea tajuta sitä että vallanhimo on niin suuri että sen takia tehdään käsittämättömiä tekoja.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

TIEDOTE

"Tiedotusvälineille 18.7.2010

Kansanvallan päivänä siitä puhe mistä puute - kansan vallasta
Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen puhui 18.7.

Oulussa järjestetyssä Kansan vallan juhlassa mm. seuraavaa:
18. heinäkuuta 1917 Suomen eduskunta hyväksyi valtalain ja julistautui korkeimman vallan käyttäjäksi. Kaksi vuotta myöhemmin 17.7.1919 hyväksyttiin itsenäistyneelle Suomelle perustuslaki, jonka mukaan ylin valta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

Kansanvallan päivän vietto nykyisissä oloissa korostaa sitä, että ylin valta ei Suomessa kuulu enää kansalle. EU-Suomessa ylin valta kuuluu monissa keskeisissä asioissa EU:n elimille.

Unionin lainsäädäntö on jäsenmaiden lakien yläpuolella. Yksinoikeus lakialoitteiden tekemiseen EU:ssa on unionin komissioilla. Suurin osa Suomen uudesta lainsäädännöstä tulee EU:sta.

Kuitenkin Suomen nykyinenkin perustuslaki sisältää saman määräyksen kuin alkuperäinen - ylimmän vallan kuulumisen kansalle. Valitettavasti tästä perustuslain ydinkohdasta on tullut tyhjä hokema. Samoin on käynyt toiselle perustuslain keskeiselle määräykselle, jonka mukaan Suomi on itsenäinen tasavalta. Valtiollista itsenäisyyttä ei Suomella ole, koska EU:n lait ja tuomioistuimen päätökset ovat omiemme yläpuolella ja Suomi on alistettu EU:n ulkopolitiikkaan.

Nykyinen tilanne on suomalaisten päätöksentekijöiden ansiota. He ovat vastuussa siitä, että EU-jäsenyys on ristiriidassa maamme perustuslain kanssa. Kansalaisia on johdettu pahemman kerran harhaan. Heiltä ei ole missään vaiheessa kysytty, että haluatteko, että Suomi luopuu itsenäisyydestä ja kansanvallasta.

Euroopan unioni on liittovaltioksi rakennettu harvainvalta. Sen kehitystä ohjaavat suurimmat jäsenmaat ja suuryritysten edustajat. EU:sta puuttuu demokratia, kansanvalta. EU:n demokratisointi on yhtä toivoton unelma kuin oli entisen Neuvostoliiton muuttaminen demokraattiseksi.

Unionia emme voi muuttaa, mutta Suomen osalta muutos on kuitenkin mahdollinen. Menetetty itsenäisyys ja kansanvalta voidaan palauttaa suomalaisten omilla päätöksillä. Ja jos halutaan tasapainoista yhteiskunnallista kehitystä, ne myös täytyy palauttaa.

Tarvittava muutos on suomalaisten itse tehtävä. Me itse osoitamme joko vääräksi tai oikeaksi 1800-luvun kirjailijan, Dostojevskin arvion, jonka mukaan suomalaiset eivät kykene muodostamaan valtiota, vaan ovat suurvaltojen rakennusainetta.

www.anttipesonen.fi "

RS: Siksi onkin kiinnostavaa että "1970-1980-luvuilla (Perustuslaillisten eli POP:n) puolueen suurimpia juhlapäiviä oli 17. heinäkuuta vietettävä Perustuslain päivä. 17. heinäkuuta 1919 vahvistettiin Suomen tasavaltainen hallitusmuoto. Myöhemmin päivää vietettiin virallisesti Kalevi Sorsan aloitteesta 1992 nimellä Kansanvallan päivä. Päivä oli vuoden 1994 kalenterissakin, mutta sitä ei ole enää vietetty kuin satunnaisesti." että Kansanvallan päivää tai Perustuslain päivää ei ole merkitty kalenteriin, sen kunniaksi ei liputeta. Sitä ei edes vietetä.

Pitäisikö ottaa tavaksi liputtaa Perustuslain ja Kansanvallan kunniaksi ihan yksityisesti? Vai pidätetäänkö siitä? Jos pidätetään, mitä se kertoo?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

E.K., #28,

toden totta, miksi vastustus on niin kova? Minua on ihmetyttänyt joidenkin tapa irrottaa yksi lause tai jopa sana kontekstistaan, paloitella se (tai kirjoitusvirhe) ja olla sen perusteella miettimättä kokonaisuutta. Tai tuomita muuten esitetyt ajatukset.

Eihän äidinkielen ainettakaan dissata kokonaan esim. pilkkuvirheen perusteella jos tuo esimerkkinä jotain selventää.

Salaliitto-teoriointi pitää toki myös vetää esiin. On tietenkin (joillekin) mukavaa että on olemassa ihmisiä jotka eivät usko olevan olemassa ihmisiä jotka olisivat vallanhimoisia ja valmiita juonittelemaan valtaa saadaksen ja/tai sen pitääkseen. Perusteluja esittelemättä, luonnollisesti.

Koulusta muistan, että vastauksena toistuviin kysymyksiini -Mistä se tiedetään, onko se varmaa, miten se on tarkistettu, kuka niin sanoi, onko hän luotettava? opettajani vastasivat jopa -Se on niin kun uskot sen olevan niin! ja antoivat minulle jälki-istuntoa.
Näin ihan opetetusta aineesta riippumatta :D

Ei pohjavesi-asiat ole mihinkään kadonneet. Kyllä niiden eteen tehdään koko ajan töitä. Jos yksi tapa ei toimi (= yritys avata keskustelua mediassa) kokeillaan toista tapaa (=tiedottaminen muita kanavia), selvä se.

köpi (nimimerkki)

# 24 uurija laittoi hellepäivän ratoksi pari Uusipaavalniemen eduskuntapuhetta.

Tässä vähän salaliitto-teoriaa Uusiksen puheitten jatkoksi. Pelottavan lähelle osunut kuvaus nykyajan Euroopasta.

Tekstien alkuperä on kiistanalainen. Monet ovat sitä mieltä, että kyseinen tekstikokoelma on antisemitististä propagandaa, jonka tarkoituksena on ollut herättää juutalaisvastaisuutta.

VALTIOLAINAT.

29. Jokainen valtiolaina osoittaa, että valtiota hallitaan huonosti ja että sen oikeuksia ei osata oikein käyttää. Lainat riippuvat Damokleen miekan tavoin hallitsijain pään yläpuolella. Sensijaan, että hallitsijat maksattaisivat alamaisillaan tilapäisiä veroja, kääntyvät he ojennetuin käsin meidän puoleemme pyytäen almuja pankkiireiltamme. Ulkomaiset lainat ovat iilimatoja, joita ei voi irroittaa valtioruumiista ennenkuin ne putoavat itsestään tai ennenkuin valtio itse väkivalloin heittää ne pois. Mutta gojim-hallitukset eivät menettele tällä tavalla, vaan keräävät velkoja yhä lisää, niin että ne lopulta tuhoutuvat omista suoneniskuistaan.

30. Laina merkitsee valtion vekseleiden antamista, jotka velvoittavat maksamaan määrätyn prosentin lainasummasta. Jos lainasta maksetaan korkoa 5 %, joutuu valtio turhaan maksamaan kahdessakymmenessä vuodessa korkoina lainamäärän suuruisen summan, 40 vuoden aikana kaksin- ja 60 vuoden aikana kolminkertaisen määrän, ja itse velka on kuitenkin aina yhtä suuri.

31. Tästä laskelmasta ilmenee selvästi, että valtio riistää yleisen verotuksen avulla viimeisetkin pennit onnettomilta veronmaksajilta suorittaakseen ne ulkomaalaisille pääomanomistajille, joilta se on lainannut rahaa, sensijaan että se keräisi nämä varat omia tarpeitaan varten maksamatta niistä mitään korkoa.

32. Niin kauan kuin lainat olivat ainoastaan kotimaisia, siirsivät gojimit rahat köyhien taskuista rikkaille, mutta kun me omia tarpeitamme ajatellen lahjoimme heidät siirtämään nämä lainat ulkomaisille pääomamarkkinoille, virtasivat kaikkien valtioitten rikkaudet meidän kassoihimme ja kaikki gojimit alkoivat maksaa meille veroa alamaisten tavoin.

33. Mutta samalla meidän on muistettava, kuinka paljon vaivaa ja varoja meiltä on vaatinut se, että gojimien kevytmielinen suhtautuminen hallitusasioihin, ministereitten lahjottavuus ja muitten johtavissa asemissa olevien tietämättömyys kaikista finanssikysymyksistä on täten saattanut heidän valtionsa niin suureen velkaan meille, ettei sitä voida maksaa!
http://www.netikka.net/mpeltonen/index.html

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Topias Salonen, #25,

kiitoksia linkeistä ja vaivannäöstäsi. Perehdyn niihin paremmalla ajalla.

Kannattaa sinun ehkä lähettää ne GP:n puolesta myös artikkelin alkuperäisille kirjoittajille osoitteeseen exopolitics@exopolitics.com ?

Itseäni kiinnosti ja käännökseen motivoi nimenomaan taloudellisten kytkösten valtavuus ja piiriä pyörittävien pieni määrä liikuteltaviin summiin verrattuna.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

uurija, #24,

kiitoksia jälleen. Markku Uusipaavalniemen puheita ei voida kylliksi levittää ja nostaa esiin. Mediassa hän ei tilaa saa, johtuisiko siitä että puhuu järkeä?

köpi, #33,

lähteestä en tiedä mutta asiasisältö pitää paikkansa jotakuinkin tarkkaan. Siis se kuinka raha toimii ja kuinka se valtioihin vaikuttaa.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

E.K., #28,

Tämä saattaa kiinnostaa sinua (toivottavasti muitakin!):

"14. Suomi on saanut EIT:ltä 2000-luvulla EIt:lta nyt siis jo 14 langettavaa tuomiota ja tuomioistuimessa on vielä ainakin neljä tapausta odottamassa ratkaisua väitetystä sananvapauden loukkauksesta. Missä vika? OTT Päivi Tiilikan mukaan vika ei ole Suomen lainsäädännössä, sillä lainsäädäntömme olisi mahdollistanut myös sananvapausmyönteiset tulkinnat EIT:ssa langettaviin tuomioihin johtaneissa suomalaistapauksissa. Tähän käsitykseen voidaan perustellusti yhtyä. Vika on, kuten olen itsekin aiemmin eri yhteyksissä todennut, suomalaisten tuomioistuinten, myös KKO:n, asenteissa sekä lain sanamuotoon ja lakien säätämisvaiheessa esitettyihin esitöihin kiinteästi nojautuvassa legalistisessa tulkintametodissa. Esimerkiksi Ruotsissa on vallalla toisenlainen eli avoimuuden, realististen näkökohtien sekä ihmisoikeuksien huomioon ottamiseen ja ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisukäytäntöön nojautuva tulkintametodi.

15. Ihmisoikeudet eivät ole juurtuneet suomalaiseen oikeuskäytäntöön. Tästä minun mielestäni suurimman vastuun kantaa korkein oikeus, joka on ennakkopäätöksillään ohjannut vanhentuneisiin lain esitöihin perustuvaa laintulkintaa ihmisoikeuksien sijasta. Esimerkiksi ennakkopäätöksessä KKO 2002:55 (ns. Hardwick-tapaus), johon alemmat oikeudet ovat sittemmin perustaneet ratkaisujaan, korkein oikeus on sivuuttanut sananvapausaspektin ja ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisukäytännön kokonaan."

koko juttu http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2010/07/299-ihmisoikeustuomioistuimelta.html

RS: Korostukset minun

E.K. (nimimerkki)

Riikka #32

Ensi alkuun pahoittelut kirjoitusvirheistä. Olen maastossa, täällä Viisastenkiven laella mietiskelemässä, ja näppäily ei käy kuten kotona.

No, asiaan.

Vastustusta on erilaista. Toiset eivät halua kuulla totuutta koska se ahdistaa, toiset eivät halua kuultavan totuutta koska he eivät halua totuutta kuultavan, jotkut eivät halua kuulla totuutta koska tahtovat kertoa sen itse, erittäin monet taas eivät halua kuulla eivätkä kertoa mitään, koska se vaarantaisi heidän perusturvallisuutensa; uskonsa yhteiskuntamme kulmakiviin joihin he haluavat uskoa. Siitä sikiää se suorastaan aggressiivinen suhtautuminen niihin jota kertovat kulmakivien olevan petollisia, jotka kertovat totuuden tai vaihtoehdon sille.

Tulee mieleen väistämättä aika jolloin yritin osallistua maamme ns. vihreän älymystön keskusteluihin ja toimintaan. Esitin mm. huolenaiheenani käsityksen siitä että sekä kansallisesti että globaalisti on olemasa taho joka ymmärtää mikä on tulevaisuudessa elintärkeää (lue: arvokasta eli valtaa luovaa) ja tuo taho haluaa hallintaansa oikeudet peruselinehtoihimme, ensisijaiset tarpeemme täyttäviin mekanismeihin ja luonnonvaroihin. Kyse on siis vedestä, ruoasta ja energiasta; nimenomaan tässä järjestyksessä. Liitin tähän maataloutemme alasajon, väestön keskittämisen kaupunkeihin, energiatalouden holtittomuuden, kaiken yksityistämisen ja keskittämisen, kontrollin lisääntymisen, EU-jäsenyyden kestämättömin perustein... yms yms.

Sain vastaani vahvoja salaliittoteorioitsijaväitteitä, mutta vain parilta henkilöltä. Molemmat aktiiveja useammassa vihreässä liikkeessä maassamme ja molemmilla selkeä auktoriteetti maamme "vihreän väen" keskuudessa (jopa nykyisten vallankumouksellisten vihreiden yms keskuudessa). Muu väki oli joko hiljaa tai pyrki peloissaan vaihtamaan puheenaihetta. Toinen "vastustajistani" on pitkän linjan uuden maailmanhallituksen kannattaja joka teki yhtiönsä nimissä juuri äsken miljardiluokan sopimuksen Kiinan valtion kanssa uusien kaupunkien rakentamisesta ihmisten "ekologisen asuttamisen tutkimiseksi" (suomalais-kiinalainen Halliburton-ilmiö?), toinen paljastui hallitustason vaikuttajaksi maamme eniten saastuttavimmassa energiayhtiössä.

En tästä vedä enempää johtopäätöksiä, kukin ajatelkoon itse mitä tahtoo. Mutta näin asumattoman erämaan keskellä, Viisastenkiven laella istuessani, asioitamme ajatellessani en voi välttyä kysymästä:

Mitä helvettiä on tapahtunut suomalaiselle, ihmiselle, joka ei anna itselleen ja lapsilleen tehtävän aivan mitä vaan, toisten (harvojen) edun nimissä???

Meille näyttää olevan tärkeää oma elintaso (joka romahtaa kohta helpon energian ehtyessä ja sivistyneen orjuutuksen pakostakin yleistyessä), tittelit, auktoriteetit, järjestelmät, asuntovelan hoito, työpaikka, uuden ajan traditiot, kilpailu, kuluttamiskyky...

Karmeaa, todella karmeaa katsottavaa. Mutta silti osa meistä hurraa näille kaikille uudistuksille ja jalkakahleille. Uskomatonta.

E.K.

www.viisastenkivi.com

Julia (nimimerkki)

Hyvää nimipäivää Riikalle ;)!!

uurija (nimimerkki)

28. E.K.- kiitos selkeistä ajatuksista. Itsekin palasin juuri nollautumasta sisäjärven makeista 28-asteisista aalloista. Kyllä sieltä puhtaiden pyörteiden syvyyksistä näkökulmaa olevaiseen syntyy.
Tuoreet kirjoituksesi sekä Antti Pesosen paukaus (31) Riikan tuomana ja myös Aki-lautturin (www.samassaveneessä.info) koskettelevat tuiki tärkeää meta-tasoa, sitä, miten eri tavoin ihmiset suhtautuvat tietoon, joka on hälyttävää, mutta jonka todenperäisyyttä he eivät kykene arvioimaan.

Kunpa nyt ensi alkuun pantaisiin viralta nämä propagandakoneet ja mielipiteenmuokkaajat: iltasanomat, avut, seurat, hesarit ja uutislähetykset ja telkkarin "viihde"-ohjelmat.
Eikö mitenkään saada läpi ajatusta, että ne peittävät tavalliselta kansalaiselta jotain aivan olennaista? Ne tulkitsevat maailmaa, jota EI ENÄÄ OLE.
Ristiriita mediassa kerrotun ja ympärillä havaitun todellisuuden välillä ei ole kaiketi koskaan historiassa ollut suurempi.
E.K. - kirjotuksistasi voisi pitää viikonloppuseminaarin tai parikin. Osallistuisin heti. Laiturin nokassa. Tjaah. Kumma ettei hyttysiäkään pahemmin lentele. Pelkäävätkö kuumuutta?
P.S. En usko, että totuuden kertominen välttämättä yksinomaan hämmentää nuorisoa. Maailma, jossa he elävät, on niin karmea, että totuus voi tuoda jopa helpotusta.

E.K. (nimimerkki)

#39 uurija

Turha käydä propaganda- tai viihdeteollisuuden kimppuun. Pitää tavoittaa niiden koukuttamat ihmiset. Kaikki turha tarjonta kyllä kuolee itsestään, jos sitä ei kukaan kuluta. Tosin minulla ainakaan ei ole mitään ruusuisia kuvitelmia ihmisen järkiintymsmahdollisuuksista muuta kuin pakon kautta, jos sittenkään. Siis noin yleisesti. Mutta ajatteleviakin yksilöitä on, ja heitä voi herätellä lisääkin olemaan.

Nuorisosta olen siksi erityisen huolissani, että he eivät ole vielä omien valintojensa kautta syyllisiä omaan alennustilaansa. Lasten hermojärjestelmä tykitetään pilalle jo ensimetreillä tämän päivän massakasvatusmetodeilla ja sitten kun he kukin eritasoisina adhd-tapauksina koittavat rakentaa elämäänsä, niin törmäävät siihen miten asiat oikeasti ovat. Jotkut eivät kestä sitä, enkä ihmettele. Nuorten henkinen pahoinvointi on pahemmalla tasolla kuin koskaan ennen, eikä sitä kevennä totuuskaan, jos sen jostain pystyy kaivamaan. Heille pitää saada vaihtoehto; vain se voi tuoda valoa tunnelin päähän niille joilla menee heikosti. Siinä on oiva seminaarin aihe.

Minulle käy pähkäilypäivä tai parikin, mutta vasta elokuussa. Viisastenkivi on ihan fyysinen kivi, koordinaatit laitan sähköpostiin kiinnostuneille. Pohjois-Karjalassa kuitenkin ollaan. Sp-osoite löytyy VK:n sivuilta.

E.K.

www.viisastenkivi.com

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tuon tänne lääkäri Pekka Nykäsen mietteitä lääketeollisuudesta
http://pnykanen.vuodatus.net/blog/category/L%C3%A4...

Hänen blogissaan on paljon kiintoisaa luettavaa.

Julia, kiitos nimipäivätoivotuksista! Tulin iloiseksi.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ja tässä Markus Lehtipuun erinomaisen selkeä yhteenveto-artikkeli "Miten 911 toteutettiin?"

10/06/2010
Alkuperäinen lähde:

Miten 911 toteutettiin ?
Tämä kuvaus perustuu pitkäaikaiseen tutkimusseurantaan. Kuvaus heijastaa 911-tutkijoiden konsensusta ja asiantuntijoiden lausuntoja.

1) ARABIT SUUNNITTELIVAT

Arabien osuus liittyy 911-tapahtumiin, mutta lähinnä alkuvaiheessa. Arabeilla oli suunnitelmia iskeä Yhdysvaltoihin.

2) MOSSAD LIITTYY KUVAAN

Israelin salainen poliisi on soluttautunut kaikkiin mahdollisiin kuvioihin. Se sai vihiä suunnitelmista. Mossad tuli prosessin alkuvaiheessa tärkeään rooliin. Se laittoi ohjelman alkuun.

3) KIINTEISTÖKAUPAT

World Trade Centerin omistus vaihtui ensimmäistä kertaa vain kuukausia ennen iskuja. Rakennukset hankki kiinteistöspekulantti Larry Silverstein, joka vakuutti rakennukset.

Rakennuksissa oli vakava asbestiongelma.

4) SOTAHARJOITUKSET

Syyskuun alussa USA:n itärannikolla oli useita sotaharjoituksia. Niistä vastaava NORAD halusi simuloida lentokoneiden iskeytymistä
WTC-torneihin. Lopulliset iskut myös toteutettiin osana näitä sotaharjoituksia.

5) VALMISTELUT WTC-ALUEELLA

Ennen iskuja WTC-kaksoistornit suljettiin vähintään yhden viikonlopun ajaksi. Niiden aikana torneihin suoritettiin massiivisia toimenpiteitä. Supertermiitti-räjähdeaineita asetettiin rakennuksiin, myös rakennukseen WTC7.

6) KÄSIKIRJOITUS

Iskujen valmisteluissa otettiin huomioon media. Käsikirjoitus iskuista oli valmiina.

Televisiokuvaa varten luotiin jonkintyyppinen studio, jossa oli myös tietokonegrafiikkaan erikoistuneita henkilöitä.

Käsikirjoitusta syötettiin iskujen aikana televisiokanaville sekä TV-yhtiöiden johtoportaan antamilla haastatteluilla, kadulla olevan
“lippalakkimiehen” suusta sekä kirjallisesti. BBC World luki käsikirjoitusta jopa etuajassa, kun se ilmoitti WTC7-tornin romahtaneen yli 20 minuuttia etuajassa.

7) ELIMINOITAVAT TAHOT

Iskuissa pyrittiin tuhoamaan WTC7-toimistorakennuksen asiakirjoja, kaksoistornien ympäristöalan yrityksiä sekä Pentagonin yksi osasto.

8 ) ARABIEN ROOLI

Ennen iskuja arabeja koulutettiin. Heidän roolinsa oli peitetarinan rakentamisessa. Arabeissa oli kolmenlaisia tapauksia: oikeita arabeja, jotka
elävät edelleen, sellaisia arabeja, joiden passit oli varastettu tai jotka ovat kuolleet aiemmin ja joidenka passeja hyödynnettiin, tai sellaisia arabeja, jotka ovat nyt jo kuolleet.

Arabit eivät kuitenkaan kaapanneet lentokoneita eikä heitä ollut mukana itse iskuissa.

9) PENTAGONIN “KUOLLEET”

Pentagon on salamyhkäinen laitos, josta saatiin noin 125 nimeä käytettäväksi kuolleiden listauksessa. Henkilöitä tarvittiin ainakin yhteen todelliseen lentoon.

“Kuolleita” myös luotiin photoshop-ohjelmilla. Iskujen jälkeen ilmestyneet valokuvat “kuolleista” ovat osin surkeita yrityksiä luoda olemattomia ihmisiä. Näihin photoshop-kuviin voi tutustua mm. septemberclues.info-sivuston kautta.

10) KAKSI LENTOA, KAKSI KEKSITTYÄ

Kaksi lentokonetta nousi ilmaan, kaksi on keksittyjä. Lennot 11 ja 77 eivät törmänneet kaksoistorneihin, eikä niitä edes noussut ilmaan.

Lento 93 sisälsi matkustajia, se nousi ilmaan ja laskeutui Chicagon lentokentälle. Laskeutuminen uutisoitiin, mutta uutinen poistettiin pian netistä. Pennsylvanian yläpuolella oleva lentokone ammuttiin, mutta siinä ei todennäköisesti ollut matkustajia.

11) ISKUT KAKSOISTORNEIHIN

Ensimmäinen isku oli todennäköisesti Predator-tyyppinen lentokonetta muistuttava ohjus, joka räjäytti ensimmäisen tornin. Siitä ei ole merkittävästi videomateriaalia, eikä yhtään valokuvaa. Välittömät silminnäkijälausunnot viittaavat siihen, että se ei ollut lentokone.

Toinen isku on hankalampi, mutta on todisteita, että kyseessä ei ollut ollenkaan lentokone vaan myös Predator-tyyppinen kauko-ohjattava ohjus. Se muistuttaa riittävästi lentokonetta, jotta oikeat silminnäkijät (joita on rajallinen määrä) voivat sen tunnistaa “lentokoneeksi”. Lyhytkestoinen havainto on sittemmin muokattu oikeaan muottiin televisiokuvalla.

12) STUDIOTYÖSKENTELYÄ

Suora lähetys maailmalle tuotettiin melkein kokonaan yhdellä ainoalla kameralla.

Suorassa lähetyksessä on vain yksi kuvanauha, joka näyttää toisen iskun, ja sekin on todistetusti väärennös. Näyttääkin siltä, että isku oli kuin olikin Hollywood-tyyppinen spektaakkeli.

Suorassa lähetyksessä ei näy lähestyvää lentokonetta, vaan ainoastaan lähikuvan tietokoneanimaatio, joka iskeytyy samalla hetkellä kuin (oletettu) Predator-ohjus. Tämän uskomattoman väitteen on todistanut septemberclues.info.

On todennäköistä, että George W. Bush ei ollut iskujen suunnittelussa mukana, mutta Dick Cheneyn rooli on enemmän kuin todennäköinen. On mahdollista, että hän oli koko operaation johdossa. Käytännön toteutuksesta vastasivat kuitenkin sotaharjoituksen operaattorit.

13) PENTAGONIN ISKU

Pentagoniin iskeytyi myös Predator-tyyppinen ohjus, joka oli samaa sotilasharjoitusta kuin New Yorkissa.

Kaikki turvakamerafilmit takavarikoitiin, joten kukaan ei ole nähnyt mikä Pentagoniin iski. Ohjus jätti pitkänomaisen reiän rakennukseen. Ohjus tuhosi remontissa olleen alueen Pentagonista sekä ainakin yhden kiusallisen osaston, josta haluttiin päästä eroon.

Pentagonin isku toteutettiin siksi, että se oikeuttaisi sotilaallisen reaktion iskuihin.

14) WTC7-ROMAHDUS

Seitsemäs WTC-rakennus ei kohdannut iskua lentokoneella (ohjuksella) vaan se romahti hallittuna purkutoimenpiteenä. Rakennuksessa oli etukäteen asetetut panokset, ja ne räjäytettiin tahallisesti. Se tiedettiin etukäteen, ja Larry Silverstein itse kertoi, että päätös purkamisesta tehtiin.

15) PEITETARINAT HERÄTTÄVÄT EPÄILYKSIÄ

Arabien naamioiminen syyllisiksi johti naurettaviin “todisteihin”, joille on naureskeltu jo kohta 10 vuotta. Kun mukamas kaikki “lentokoneen” “matkustajat” ja itse “lentokoneet” pulverisoituivat, kuitenkin raunioista löydettiin arabipasseja ja muita todisteita. Löydettiin auto, jossa oli ohjekirjoja lentokoneista.

Pennsylvanian yläpuolella räjäytetystä lentokoneen jäämistöstä löytyi ehjä bandana-huivi.

Myös tekaistut puhelinsoitot mukamas lentokoneesta on paljastettu valheiksi.

16) TUTKIMUKSIA EI TEHTY

Iskujen jälkeen ei suoritettu normaalia rikostutkimusta, vaan varsinainen tutkimusaineisto kärrättiin pikavauhtia Staten Islandille, tai myytiin romuna Kiinaan (!).

Vaikka tapahtuma oli maailmanhistorian suurimpiin kuuluva rauhanajan hyökkäys/isku/joukkomurha, sitä ei ikään kuin ollenkaan käsitelty rikostapauksena, vaan ainoastaan… keinona tehdä sisäpoliittisia muutoksia kohti poliisivaltiota, sekä aloittaa kaksi sotaa.

17) HENKIEN TAISTO

Iskujen jälkeen käytiin voimakasta mielenkontrollointia sekä Yhdysvalloissa että maailmalla. Presidentti Bush esikuntineen harjoitti voimakasta propagandistista kielenkäyttöä, jossa toistettiin yhtä ja samaa sanaa/lausetta kuukausien ajan. Sanomia oli vain muutama: terrorismi, kosto, weapons of mass destruction.

Kyseessä oli alkeellinen propaganda, joka kuitenkin upposi lähes koko ihmiskuntaan. Sen seurauksia toteutettiin myös Euroopassa ja muualla maailmassa. Harvat, jos kukaan, kyseenalaisti näitä poliittisia muutoksia.

Samaan aikaan käytiin henkistä sodankäyntiä toisinajattelijoita vastaan, joita asetettiin naurunalaisiksi. Toisinajattelu de facto kiellettiin, “jos et ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan”.

18) ISKUT KANONISOITIIN TOTUUDEKSI

Tänä päivänä 911 on virallisesti sementoitu salaliittoteoria, jonka mukaan Osama bin Laden luolastaan Afghanistanissa, sekä joukko “romanttisia arabeja”, jotka joivat alkoholia ja kävivät baareissa, onnistuivat kaappaamaan neljä lentokonetta ja lentämään ne mikroskooppisella tarkkuudella meren/maanpinnan tasolla juuri haluttuun kohtaan. He jättivät taakseen omituisia todisteita.

19) TOTUUS

Totuus on itseisarvo. Totuus voi vielä kaataa hallituksia tai aiheuttaa levottomuuksia, mutta sekin hinta on maksettava. Ihmiskunnan
eteneminen kaikkien aikojen petoksen ja valheen varassa on paljon suurempi vaara kuin se, että totuus tulee julki.

Heikki Lätti (nimimerkki)

Hauska juttu on se että viime viikolla oli yhteinen öljyntorjuntaharjoitus Viron ja Suomen yhteistyönä.
Hyvä että edes joku edes treenaa!

The Movement (nimimerkki)

Salaliittoteoriat

Useimmat ihmiset pitävät Illuminatia pahana salaseurana,joka uhkaa ja/tai johtaa koko maailmaa.
Tämän mielikuvan ovan aiheuttaneet ns. salaliittoteoreetikot,joita internet on täynnä.
Alex Jones,David Icke,Jeff Rense,Henry Makov ja monet muut äänitorvet toitottavat,kuinka pahassa liemessä nyt ollaan kun Uusi Maailmanjärjestys on tulossa.
Nibiru ja vuosi 2012 lähestyy,antikristus ilmestyy joskus pian,liskoihimset elävät keskuudessamme,tuomionpäivä tulee ja kukaan ei voi mitään.
Kaikki joudutaan keskitysleireille ja uusi digitaalinen valuutta tekee meistä mikrosirutettuja pedon kumartajia jne.
Ostakaa aseita ja ruokaa,linnottautukaa kellariin,ja pelätkää parasta.
Tämän kaiken takana sitten on "Illuminati" joka näiden teorioiden mukaan johtaa kaikkea mahdollista suuryrityksistä Vatikaaniin.
Mutta kuinka uskottavalta tämä kaikki mielestänne kuulostaa?

Katsokaa nyt näitä tyyppejä.
Pieni,alle kymmenen henkilön joukko "showmiehiä",joiden sanoman varaan ihmiset rakentavat maailmankuvaansa.
Karu totuus on se,että koko maailman salaliittoscene koostuu käytännössä vain muutaman yksityishenkilön mielipiteistä.
Ja kuinka paljon näihin tyyppeihin voi sitten luottaa?
Sen tietävät vain he itse.
Ja silti nämä showmiehet ovat saavuttaneet lähes pyhimystä vastaavan aseman.
Monet tuntuvat ajattelevan,että jos olet eri mieltä näiden "tietäjien" kanssa,niin silloin automaattisesti kannatat eliittiä.
Tässäkö nyt on ihmiskunnan toivo,oikeuksiemme puolustajat,meidän uljaimmat esitaistelijamme joita ilman olisimme hukassa?

Yksikään noista salaliittoteoreetikoista ei ole Illuminatin jäsen.
Miksi siis ihmisten pitäisi uskoa kun he "paljastavat Illuminatin suunnitelmia"?
Silti melko paljon kaikesta siitä mitä he kertovat on sinänsä totta.
Juutalainen eliitti johtaa maailmaa,ihmisten mikrosirutukseen tähtäävät toimet ovat selvästi nähtävissä,sota on rituaaliuhrausta,jne.
Mutta kaikesta tästä he automaattisesti syyttävät Illuminatia.
He käyttävät väärää termiä.
Oikea termi maailmaa jotavalle eliitille on Vanha Maailmanjärjestys,OWO.
Tragedia tässä nimien väärinkäytössä on se,että Illuminati on salaseura jonka pyrkimyksenä on vapauttaa ihmiskunta eliitin vallasta.
Muutenhan tällä nimien väärinkäytöllä ei olisikaan mitään väliä,mutta nyt ihmiset on saatu uskomaan että heidän suurin auttajansa on heidän suurin vihollisensa.

Suurin osa ihmisistä on taipuvaisia uskomaan "helppoon totuuteen".
Salaliittoteoreetikot tarjoavat juuri tällaisen helpon totuuden:
NWO tulee,kukaan ei voi lopulta mitään,ja siinä se.
Tällainen peloittelu tarjoaa ihmisille tekosyyn olla tekemättä yhtään mitään.
Miksi kamppailla vastaan,kun vastustaja "on ylivoimainen"?
Yhtä hyvinhän voisi vain istua sohvalla,elää elämäänsä niinkuin aina ennenkin,ja sitten lopussa koittaa se väistämätön tuomio.
Helpossa totuudessa joku toinen kertoo miten asiat "oikeasti ovat".
Helppo totuus on sellainen,jossa "uskovaiselta" ei vaadita mitään muuta kuin "totuuteen" uskomista.

Joskus kuulee sanottavan,että salaliittoteoriat ovat muuttuneet uskonnoiksi.
Ja totta se on.
Nämä kaikki showmiehet ovat tuon uskonnon profeettoja,ja heidän teoriansa ovat sen "ilosanoma".
Jos tuota ilosanomaa rohkenee epäillä,niin silloin on harhaoppinen.
Tämä Suntuubi-nettisivumme on jo foorumeilla julistettu harhaoppiseksi.
Jotkut tuntuvat pelkäävän meitä ihan tosissaan,olemme huomanneet että on liikkeellä sellaisia ihmisiä,jotka aktiivisesti käyvät eri foorumeilla varoittamassa meistä.
Tuo pelko ilmeisesti johtuu siitä,kun avoimesti ilmoitamme että liikkeemme on Illuminatin perustama.
Mutta ovatkohan nuo ihmiset lukeneet muuta kuin etusivun?
Voi teitä.
Kehoitamme kaikkia kriittiseen ajatteluun sen sijaan että vedätte johtopäätöksiä pelkästä nimestä.
Vaikka myönnämme toki olevamme "harhaoppisia" ja "Illujen puolella",ja olemme ylpeitä siitä että näin on.

Suurin kauhu mitä salaliittoteoreetikot ihmisille tarjoavat on tietenkin mikrosirutus.
"Siru/Pedon merkki on kaikkien otettava,muuten et voi ostaa etkä myydä."
Ja tätä sirutuksen päivää sitten pelätään.
Mutta miksi he sitä pelkäävät?
Tokihan jokainen Prisonplanet.comia seuraava ihminen on jo aikoja sitten tehnyt vakaan päätöksen kieltäytyä sirusta?
Näin ollen heillä ei pitäisi olla mitään syytä pelkoon.
Ja silti he pelkäävät.
Vai johtuuko tuo pelko siitä,että he sisimmässään tietävät "ottavansa merkin"?
Sirusta kieltäytyminenhän tarkoittaisi samaa kuin rahasta kieltäytyminen.

Katsokaa nyt tavallisten ihmisten päivittäistä elämää.
Se pyörii käytännössä lähes sataprosenttisesti rahan ympärillä.
Lähes jokaisella on pankkitili(sarjanumero),jonka sisältö käytännössä määrittää yksilön ihmisarvon.
Sosiaalinen kanssakäyminen perustuu nykyään lähes yksinomaan rahaan.
Miettikääpä nyt mistä asioista ihmiset yleensä puhuvat keskenänsä:harrastukset,urakehitys,ihmissuhteet,suunnitelmat...kaikkien noiden asioiden moottorina toimii raha.
Kaikki asiat maksavat jotain:ruoka,vesi,sähkö,vaatteet,viihde,"kaverit",ym.
Näin ollen rahasta kieltäytyminen tarkoittaa joko kuolemaa tai sitä että elät täysin yhteiskunnan ulkopuolella.
Ja kuinka moni pystyy kohtaamaan nuo vaihtoehdot?
Kuinka moni ihminen tällä hetkellä pystyy sanoutumaan irti rahasta?
Ja jos ei siihen pysty nyt,niin miksi tilanne olisi toisin sinä "sirutuksen päivänä"?
Tämän kysymyksen luultavasti jokainen on alitajuisesti esittänyt itselleen,ja siinä on syy miksi useimmat "pelkäävät sirua".
Totuus on se että suurin osa ihmisistä on jo henkisesti "sirutettu",ja näin ollen fyysinen mikrosiru on pelkkä muodollisuus,virallinen orjan merkki.

Jos haluaa kaataa eliitin,niin silloin on vastustettava eliitin luomaa järjestelmää.
OWO:n järjestelmä toimii rahalla,tämänhän kaikki tietävät.
Siksi onkin kummallista kun Jones,Icke ja kumppanit eivät kannusta kannattajiaan esimerkiksi shoppailun lopettamiseen.
Semmoisilla kannattajamäärillä kun heillä on,olisi mahdollisuus luoda tehokkaita boikottikampanjoita mitä tahansa asiaa tai tavaraa vastaan.
Mutta niin tehdessään he joutuisivat OWO:n tulilinjalle,ja siksipä he tyytyvät pelon levittämiseen.
Ajatelkaapa jos ihmiset miettisivät mitä tuotetta tai firmaa seuraavaksi boikotoisivat,sen sijaan että pähkäilisivät 9/11-totuutta tai sitä missä kaikkialla sijaitsee FEMA-leirejä.
Silloin voisi maailma muuttua.

-The Movement

(http://themovement.suntuubi.com/?cat=20)

E.K. (nimimerkki)

#43 Riikka

WTC-aineiston kuvallisen puolen voi tehdä kuka tahansa asiaan perehtynyt kotonaan sen tasoisena ettei sitä pysty ilman tietokoneanalyysia erottamaan oikeasta tapahtumasta. Televisiouutisista nauhoitettua videota tai kuvaa ei pysty analysoimaan vaan käsiin pitää saada originaali kuva tai video. Niitä taas tuskin on saatavilla WTC-iskusta...

Mutta sitä tässä olen mietiskellyt, että jos totuus saadaan selville toistuvasti tuon kokoisista feikeistä, niin mitäpä luulette että tapahtuu? Roistotko pannaan linnaan? Kenen toimesta? Lopettavatko moisen toiminnan?

Vai olisiko niin, että jos jollain taholla on valtaa tuon kokoisiin tempauksiin, ja vielä suurempiikin (maailmanlaajuisiin vallan- ja omaisuudenkaappauksiin), niin voisiko tämä taho lakata yrittämästäkään peitellä tekemisiään? Eli siirryttäisiinkö ehkä suoraan uuteen maailmanhallintoon, yleisön pyynnöstä? Globaaliin fasismiin, suoraan toimintaan ilman naamareita.

Jotenkin on sellainen ajatus, että nämä heput on sen verran isoja poikia etteivät he muutu munkeiksi luostariin jos jäävät kiinni jostain.

Niin tai näin, olen silti totuuden etsimisen kannalla. Jälleen kerran kannattaa kuitenkin muistaa että tässä WTC-jutussakin sekä propaganda että antipropaganda ovat meille ainoastaan uskonasioita. Me voimme vain uskoa jompaakumpaa infoa sen mukaan miltä meistä tuntuu. Valitettava totuus vaan on se että mielikuvamarkkinoinnilla meidät saadaan uskomaan mitä vaan, jopa tarpeen muuttaa maamme ydinjätteen hautausmaaksi.

E.K.

www.viisastenkivi.com

E.K. (nimimerkki)

#45

Mielenkiintoinen näkökanta.

Lausuitpa nimittäin juuri sen, mihin olen törmännyt jo miljoona kertaa erinäisissä keskusteluissa: Ei voi elää ilman rahaa.

Tuo on harha, jonka seurauksena elämme velka orjuudessa ja ekokatastrofin partaalla jopa täällä Suomessa, missä suurin osa kansasta eli käytännössä ilman rahaa vielä maailmansotien aikaankin. Tuolla uskottelulla saatiin käyntiin maaltamuutto, jota jatketaan vieläkin kaikin keinoin. Ja miksikö? Siksi, että omavarainen ihminen on markkinataloustalousperustaisen järjestelmän painajainen (asiasta enemmän VK:n kirjoituksissa).

Miksi sinä toistat tuota sanomaa, jos kuulut niihin jotka yrittävät vapauttaa ihmisen? Vapauttaa mistä? OWO:sta, joka on orjuuttanut ihmiset rahauskonnollaan? Rahauskonnosta, jonka pakonomaisuuteen uskot?

Ehkä selvennät kantaasi hieman, koska näin maallikosta se ainakin tuntuu kovin ristiriitaiselta?

E.K.

www.viisastenkivi.com

The Movement (nimimerkki)

Kehoitan Riikkaa ja kaikkia muita keillä blogit on järjestämään boikotti kampanjoita.

Semmoisilla lukijamäärillä kun teillä kaikilla on yhteensä,olisi mahdollisuus luoda tehokkaita boikottikampanjoita mitä tahansa asiaa tai tavaraa vastaan.
Ajatelkaapa jos ihmiset miettisivät mitä tuotetta tai firmaa seuraavaksi boikotoisivat, sen sijaan että pähkäilisivät näitä salaliitto totuuksia. (Vaikka hyvähän vaihtoehto totuuksiakin on miettiä). Mutta kuten EK kirjoitit: "Mutta sitä tässä olen mietiskellyt, että jos totuus saadaan selville toistuvasti tuon kokoisista feikeistä, niin mitäpä luulette että tapahtuu? Roistotko pannaan linnaan? Kenen toimesta? Lopettavatko moisen toiminnan?"

Silloin voisi maailma muuttua, kun ihmiset alkaisivat vaikuttamaan asioihin omilla ostos käyttäytymisillä.

Älkää tukeko talouskasvua.
Ostakaa vain tarpeellisia tuotteita kuten ruokaa,saippuaa ja vaatteita,mutta jättäkää kaikki muu ostamatta.
Älkää ostako musiikkia,elokuvia,pelejä,kosmetiikkaa,kodin elektroniikkaa,lehtiä,karkkia,eikä minkäänlaisia muotituotteita.
Älkää käykö ravintoloissa tai baareissa.
Lopettakaa kaikki lehtitalaukset.
Lopettakaa oluen ja kahvin juonti sekä tupakan poltto.
Älkää pelatko lottoa tai muita uhkapelejä.(Jos ihmiset lakkaisivat häviämästä rahojaan joka lauantai,niin Veikkaus menisi konkurssiin.)
Jos pysyt elossa ilman sitä,niin älä osta sitä.
Näin pyramidihuijaus lakkaa toimimasta;ei tarpeeksi rahaa systeemin ylläpitoon.

Jouni Snellman (nimimerkki)

48# Minä aloittaisin televisiosta.

The Movement (nimimerkki)

"Lausuitpa nimittäin juuri sen, mihin olen törmännyt jo miljoona kertaa erinäisissä keskusteluissa: Ei voi elää ilman rahaa."

Suurinosa ihmisistä ei voisi kuvitella elävän ilman rahaa, kuluttamista, shoppailua. Kaikki tavarat jota ostaa edistävät talouskasvua. Ihmiset maksavat omasta orjuutuksestaan. Zombie kuluttajia/tuottajia.

Kunnioitankin kaikkia omavaraisia ihmisiä (Sinenmaa, Nordlund ym.). He eivät enää tue meidän raha- ja pankkijärjestelmää, he boikotoivat.

Itse kritisoin propaganda mediaa, valtarakenteita ja yhtiöitä, meidän koko raha- ja pankkijärjestelmää, koska se on syy joka on pakottanut meidät siihen taloudelliseen kasvuun, velkaorjuuteen ja luonnonvarojen riistämiseen.

Lopettakaa roinien ostaminen, ostakaa vain ruokaa sen verran että selviää hengissä. Talouskasvu on saanut vain sen aikaan että tuotteet suunnitellaan kestämättömäksi, ne on ihan paskoja jotka hajoavat käteen. Ihmisten tulisi kieltäytyä orjantöistä (palkaton harjoittelu), kouluttautukaa mieluummin, sivistäkää itseänne, lukekaa kirjoja (filosofiaa, psykologiaa, historiaa), ne jotka meitä aivopesee tietävät miten ihmisen mieli toimii, TIETÄKÄÄ SE MYÖS ITSE, näin teitä tai meitä ei voi enää sumuttaa. Olkaa itsenne herroja.

Boikotoimalla asioita voisi asiat muuttua.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Otanpa nipussa #45-50,

Itse olen noudattanut jo pitkään Älä osta, jollet tarvitse sitä-periaatetta.

Lisäksi kannattaa ostaa mieluummin käteisellä. Moni ei liene ajatellut että korttiostoista jää merkinnät kulutustottumusrekisteriin, jolla kaupat tarkkailevat mitkä tuotteet myyvät eniten. Rekisteritietoja käytetään sitten hyväksi mm. mainonnan ja erilaisten kampanjoiden suunnittelussa joilla asiakas saadaan ostamaan lisää. Muitakin ajatuksia minulla on siitä mihin em. rekisteriä voi käyttää mutta jätetään ne nyt syrjään.

Televisiota meillä ei ole, minulla itselläni ei ole koskaan ollutkaan. Aivojani ei päästä rassaamaan mielikuvilla joilla yritetään myydä minulle jotain tarpeetonta tuotetta. Lapseni osaavat leikkiä, ja he tekevät leikkikalujaan itse.
Sukulaisetkin ovat alkaneet uskoa että meille ei kannata kantaa leluja jotka menevät rikki vartin leikin jälkeen ja muuttuvat sitten ongelmajätteeksi.
Voisi sanoa perheeni olevan elävä todiste siitä että ilman valkoista v-tyylin sohvaa, lastulevykirjahyllyä, citymaasturia ja kemikaalitulvaa tulee vallan mainiosti toimeen.

Kemikaalitulvasta: pesen pyykit pesupähkinöillä, useammin kuitenkin Marseillen saippualla (vuollaan perunankuorimaveitsellä lastuja saippuasta suoraan pyykin päälle; saippuaa kuluu vajaa ruokalusikallinen per koneellinen. Välillä täytyy pestä koneellinen valkopyykkiä 80-90 asteessa että saippuan rasva ei tuki putkia) ja käytän huuhteluaineena kirjopyykille tavallista väkiviinaetikkaa (säilyttää värin vaatteessa).
Taannoin sijoitin yhden euron kirpputorilla 1960-luvun verhoon jonka kuosi miellytti minua ja materiaali sopi sohvan verhoiluun. Vielä 2 pesukerran ja ulkokuivatuksen jälkeen ko. verho LÖYHKÄSI jollekin pesuaineelle
jolla sitä oli pesty ennen kirpputorille myyntiin tuomista. Haju aiheutti päänsärkyä. Pesukone haisi pesuaineelle verhon pesemisen jäljiltä, pesuhuone haisi...
Kemikaalitulvaan tottunut ihminen ei liene voi kuvitellakaan miltä hän, hänen asuntonsa, autonsa ja vaatteensa haisevat, LÖYHKÄÄVÄT, sellaisen nenään joka on tottunut luonnollisempaan elämäntapaan. Hyvänä puolena voinee pitää että tod.näk. poikani eivät koskaan tule tuomaan kotiin halvalle hajuvedelle lehahtavia miniäkokelaita ;)

Sivuhuomautuksena on pakko mainita että monet -varsinkin apteekin- kosteusvoiteet kuivattavat ihoa. Miksi? Koska kosteusvoiteissa oleva vesi vie haihtuessaan mukanaan myös ihon omaa kosteutta.
Miksi niitä sitten sanotaan kosteusvoiteiksi? En tiedä, eikä tiennyt apteekkarikaan.
Ihopolilla lääkärit sanoivat että monet ovat allergisia methyl-, buthyl-, ethyl-, propyl- ja isobuthylparabeeneille. Tästä tiedostaan huolimatta he eivät (ainakaan ääneen) ihmetelleet sitä miksi ns. perusvoiteet sisältävät juuri näitä ainesosia.
Kirjoitan tästä aiheesta joskus oman bloggauksen jahka olen kerennyt perehtyä asiaan tarkemmin. Ja riivata lisää paikkakunnan apteekin henkilökuntaa esittämällä piinallisia kysymyksiä ;)
Karkeasti yleistäen voi kuitenkin jo nyt sanoa että kemikaaleilla puhdistetulla vedellä (=kraanavedellä) peseytyvä ihminen korvaa kemikaalien mukanaan viemän ihoa suojaavan luonnollisen rasvakerroksen toisilla kemikaaleilla kosteusvoiteesta. Ja ihmettelee kutinaa.
Samasta syystä (veden sisältämät kemikaalit) harvalla kaupunkilaisella näkee todella pitkää, hyväkuntoista hiuskuontaloa.

Tästäkin haluan puhua:
Oletteko koskaan selailleet sisustuslehtiä?

Saan aina välillä lehtiä kaverikierrätyksen kautta. Selailin niitä läpi ylimalkaisesti kun huomioni kiintyi sisustus-sivuihin. Kävin sitten läpi lehdet järjestelmällisesti ja huomasin että en ollut erehtynyt.

Lehdissä esitellyistä kodeista puuttui kerrokset, historia.

Suurin osa esitellyistä kodeista oli "kerralla hankittuja". Esineet oli sävytetty sopimaan toisiinsa ja tapettiin, lemmikkieläimiä myöten.

Mutta: kun historia puuttuu kodista (perityt, nuorena itse hankitut, sukulaisilta saadut jne) ja kaikki, koko koti, on kasattu kerralla, ei ihmisellä ole enää juuria. Ei taustaa. Ei muistoja.
Mitä se tekee psyykelle? Taustaton, historiaton, juureton ihminen ei nojaa mihinkään. Hän on siirtonappula, vailla perspektiiviä.

Ja sitten ne sisustustaulut! Sohvaan ja tapettiin sopivat SISUSTUStaulut joita ei ole hankittu siksi että pitää taiteilijasta tai siitä työstä.
Miksi ihmiset eivät käy hankkimassa taulujaan suoraan taidevuokraamoista? Maksamalla kuukausittaisen vuokrasumman oikeasta taulusta joka on oikean taiteilijan uniikkityö, saa taulun lopulta omakseen kun koko vuokrasumma on maksettu. Samalla tukee kulttuuria ja työllisyyttä, ja saa jotain aitoa, ei vain tehtaassa halvalla printattua pahvia.
Ennen kuin kukaan ehtii sanoa että minulla on oma lehmä ojassa, ehätän kertomaan että en ole tehnyt sopimusta taulujeni myynnistä taidevuokraamon kautta :D

Lopuksi muistutan taas kerran: älkää minua uskoko, älkää uskoko viranomaisiakaan. Ottakaa asioista itse selvää. Ja sitten: Ajatelkaa! Ajatelkaa itse.

The Movement (nimimerkki)

"Lopuksi muistutan taas kerran: älkää minua uskoko, älkää uskoko viranomaisiakaan. Ottakaa asioista itse selvää. Ja sitten: Ajatelkaa! Ajatelkaa itse."

Joo, tuo on hyvä loppulause :) Älkää uskoko mihinkään, vaan tietäkää itse.

Laitan tähän pari videoo jotka The Movement jäsenet itse tehneet:

Älkää "ostako" sotaa, boikotoikaa sitäki.
http://www.youtube.com/user/PowerofThe7Stars#p/u/4...

Zombie nation.
The lies that they tell you
The lies that they feed you
Have you no mind of your own?
(http://www.youtube.com/user/catshez#p/a/u/1/WrolCw...)

uurija (nimimerkki)

45, 48, 50. Raha ei ole ongelma.
Ongelma on, että kaikki raha on velkaa, josta peritään korko.
Ja, että rahajärjestelmään on sidottu petos, joka pakottaa ennen pitkää velalliset orjuuteen.
Perehtymisen voi aloittaa:
www.talousdemokratia. blogspot.com
Facebook-ryhmä: Paljastetaan rahan valhe

Se vähä, mitä olen The Movement -tekstejä nähnyt, on liian viimeisteltyä, kohderyhmätietoista ja harkitun oloista, että pitäisin tekstien outoja, ristiriitaisia viestejä vahinkona.

E.K. (nimimerkki)

#50

"Itse kritisoin propaganda mediaa, valtarakenteita ja yhtiöitä, meidän koko raha- ja pankkijärjestelmää, koska se on syy joka on pakottanut meidät siihen taloudelliseen kasvuun, velkaorjuuteen ja luonnonvarojen riistämiseen."

Eivät nuo mielestäni ole "syy", vaan seuraus. Ihan tavallisen ihmisen ahneus ja mukavuudenhalu (lue: laiskuus ja passiivisuus) on se syy minkä varaan on nuo elementit rakennettu. Laiskuus ja passiivisuus taas ovat sukua edustukselliselle demokratialle, tai oikeastaan kaikille yhteiskuntamuodoille joissa joukko valitsee keskuudestaan "johtajia" itseän edustamaan. Silloin on erittäin todennäköistä että osa johtajista lankeaa ahneuteen, ja osa johdettaista passiivisuuteen. Sellaisen asetelman vapaa kehittyminen johtaa tilanteeseen missä nyt elämme.

Paljon hyviä asioita Movementin sivuilla näyttää olevan. Uskonnoksi julistamista en oikein arvosta, koska ei ihminen tarvitse julistettuja uskontoja. Niissä on aina se helpon vastauksen ansa josta M varoittaa itsekin. Ehkä myöskin "neuvoston" kyhääminen lyö ainakin esitetyssä muodossaan omia periaatteitanne vastaan (lue uudelleen edellinen kappale).

Itsensä sivistämisen tärkeydestä olen samaa mieltä, mutta työkaluista en. Kaikki kirjoitettu (tai kuvattu tai muuten tuotettu) on aina jonkun omia ajatuksia, on ne sitten kuinka yleviä ja hienoja tahansa. Vaatii hurjan hyvää itsehallintaa jos pystyy lukemaan kaikki filosofiat ja sieluntieteet läpi niin että ei muodosta omaa käsitystään valmiista käsityksistä. Ja ilman ihan omaa käsitystä ihminen on vain koneen osa, lainatakseni M:n sanontaa. Toki koneita on erilaisia, mutta ihmisen osastahan tässä onkin kysymys.

Suosittelen suuresti valmiin tarjonnan sijaan omien aistien, vaistojen ja aivojen käyttämisen opettelua. Ne kun helposti turtuvat tämän päivän maailmassa jo melko nuorena, orientoituvat ulkopuoliseen infoon ja elämänmalliin. Ihminen on jo aikuistuessaan "valmista kauraa" niiden niitettäväksi jotka meitä haluavat hallita. Kiitos siitä koululaitokselle, kontrollille ja mielikuvamanipulaatiolle urakehityksestä ja "vähintään ylemmästä keskiluokasta".

Sinänsähän tässä ei olisi mitään ongelmaa, jos joku haluaa tuhlata elämänsä palikkana BKT-pyramidissa, mutta kun elonkehämme ei kestä tätä kulutustasoa. Ja toisaalta, kun rahasta riippumaton elämänmalli tehdään alati lisääntyvin pakkomaksuin ja -veroin mahdottomaksi, niin jollain tapaa tässä on pakko yrittää valaista asiain oikeaa laitaa myös niille joille kuluttajan rooli on ihanteiden täyttymys. Voihan asioita tietysti ratkoa miekoinkin; osa jopa älykkäinä ekofilosofeina pidetyistä ihmisistä haluaa mieluummin vähentää ihmismäärää kuin edes keskustella oman rahallisen elintasonsa kohtuullistamisesta. Kertonee jotain ihmisen luonteesta.

E.K.

www.viisastenkivi.com

The Movement (nimimerkki)

"Suosittelen suuresti valmiin tarjonnan sijaan omien aistien, vaistojen ja aivojen käyttämisen opettelua. Ne kun helposti turtuvat tämän päivän maailmassa jo melko nuorena, orientoituvat ulkopuoliseen infoon ja elämänmalliin."

Se on kyllä totta. Mutta kaikkea ei kuitenkaan voi itse "keksiä", varsinkin kun pohjalla on se oppi jolla meidät on "aivopesty". Sen tähden suosittelenkin filosofiaa luettavaksi, se vähän avartaa.

Ja jos ei muuta jaksa lukea niin ainakin tämä: Hengellisen ja elämänfilosofisen klassiko "Havahtuminen"
(http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=95247...)

Ihminen tavallaan koulutetaan tyhmiksi, välinpitämättömäksi, hyviksi palvelijoiksi (tuottajiksi / kuluttajiksi) ja ei kriittiseen ajatteluun kykeneväksi jotta meitä voitaisiin viedä kuin pässiä narusta (eli aivopestään). Kukaan ihminen ei ole tosiasiassa tyhmä. Mielestäni meidän koko järjestelmä on loukkaus kaikkien ihmisten älykkyyttä kohtaan. Viimeistään kun ihminen tipahtaa työelämästä, niin hänet "murskataan" tai "murretaan" lopullisesti ja viimeisetki inhimillisyyden rippeet viedään ja syytetään että vika on ihmisessä jos ei pääse työelämään takaisin kiinni, tai on velka vaikeudessa tms. Vika on järjestelmässä, ei ihmisessä. Se joka on tämän pyramidihuijaus järjestelmän huipulla, on mielestäni täysin tietoinen tästä ihmisen alistamisesta. Käsi joka antaa on ylempänä kun käsi joka ottaa.

Ihmiset elävät tavallaan unessa. Josta myös Yrjö Kallinen puhuu seuraavassa pätkässä. Hyvin havahduttava.
(http://www.youtube.com/view_play_list?p=89488C44C6...)

"On varmaan hankalaa niillä jotka uskovat johtajiin kuin totuuteen, eivätkä anna totuuden johdattaa." -Gerald Massey

Se mitä itse haluan nähdä ja mikä on myös yksi The Movementin tavoitteesta on se että kaikki protestiliikkeet ja muutosta haluavat ihmiset koko maailmassa yhdistyisivät vastustamaan tätä globaalia eliittiä ja vaatimaan muutosta koko tähän korruptoituneeseen järjestelmään. Koko maapallo on vain läjä paskaa joka kiertää auringon ympärillä.

Tietääkseni tämän "Movementin" takaa löytyy joukko voimakkaita tukijoita eri yhteiskunnan alueilta ympäri maailmaa. Muutkin kuin me ruohonjuuritasolla on täynnä niitä 6000:tta porsasta ja heidän hännystelijöitään.

Tämä video kertoo The Movementista lisää.
(http://www.youtube.com/user/catshez#p/a/f/2/03tZOq...)

Suosittelen katsomaan myös nämä: Old World Order 1
(http://www.youtube.com/user/catshez#p/f/4/0g9CdxlQOk4)

Old World Order 2
(http://www.youtube.com/user/catshez#p/f/3/QzoMOAGPGJM)

Sodat tuhoavat viattomien elämiä. Media levittää pelkoa ja propagandaa. Pankkiirit ja liikemiehet ohjailevat markkinoita. Poliitikot eivät huomioi meidän mielipiteitä. Monet vaeltavat sieluttomina zombeina shoppailemassa, jotta he tulevat "onnellisiksi".

KAIKKI hallituksen päätökset sanellaan liike- ja rahamaailman toimesta.

Meitä kontrolloi "hyväveli" verkosto. He ovat syntyneet rikkaaseen sukuun, he ovat käyneet maksetun yksityiskoulun. He pitävät meitä tavallisia ihmisiä tyhminä, mitättöminä ihmisinä vain pelkkinä tuottajina ja kuluttajina.He kontrolloivat meitä psykologisesti. He omistavat koulut, median ja jopa uskonnon, he määräävät lait, kaiken.

Oikeiden johtajien tulisi ajaa koko yhteisön etua ja näiden johtajien tulisi jatkuvasti antaa positiivisia näyttöjä, tai muuten he menettävät virkansa VÄLITTÖMÄSTI.

PK (nimimerkki)

" Taustaton, historiaton, juureton ihminen ei nojaa mihinkään. Hän on siirtonappula, vailla perspektiiviä.
...
Lopuksi muistutan taas kerran: älkää minua uskoko, älkää uskoko viranomaisiakaan. Ottakaa asioista itse selvää. Ja sitten: Ajatelkaa! Ajatelkaa itse."

Mulla on vielä yx hyvä:

"Ajattele nyt!"

Mitäs siihen sanot?

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

pk, #56,

sanon että Sekasorto :D mitä muutakaan?

----------
Täällä vastustuksesta juttua, E.K. ja uurija ainakin kiinnostunevat
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/jul/0... eli kuinka ihmisen nuppi toimii

E.K. (nimimerkki)

#55

Ne lukekoot filosofiaa ja sielutieteitä, jotka siitä kylläiseksi tulevat. Minulle maallikolle sivistystä edustaa jo lähes sukupuuttoon kuollut perimätiedon välittäminen, joka antaa eväät pysyä hengissä maasta ja metsästä missä tahansa maailmantilanteessa. Siinä ei paljon siteerauskyky auta.

Movementista vielä sen verran, että kun siellä on ihan kirjattuna tavoitteena ihmisen tietoisuuden saattaminen "jumaluuden tasolle", niin mistä kirjasta se oppi on ammennettavissa? Kysyn tätä ihan pilkkaamatta, sillä asia on minulle aivan uusi ja outo.

Linkkejäsi en voi avata; täällä, missä nyt olen, joutuu bittejä metsästämään perhoshaavilla yksitellen jotta saa edes näitä tekstisivuja pivitettyä satunnaisesti.

Se, mikä minua vähän oudoksuttaa ajatuksissasi ja M:n ideologiassa yleensäkin, on niiden selkeä ihmiskeskeisyys. Se ehkä johtunee siitä että olen aika vahvasti syväekologian kannattaja, jos jotain lokerointia pitää harrastaa. Mutta oikesti; meitä pitää elossa elonkehä, eikä mitkään kirjat. Ymmärrys, ei yliopistoviisaus. Pitäisi asennoitua maailmaansa paljon nöyremmin, eikä ihan ensiksi haaveilla jumaluudesta Jumalan tilalla. Ahmed Ahneita on tämä maailma jo muutenkin pullollaan.

#57 Kiitos Riikka linkistä. Harmi vaan ettei ole suomeksi kirjoitettu. Uurija kertonee kotikielellä sitten seminaarissa mistä oli kyse :)

E.K.

www.viisastenkivi.com

JLin (nimimerkki)

Kummallista on tosiaan tää öljyonnetomuuden uutisointi. BP:llä ei tunnu olevan mitään käsitystä, kuinka paljon öljyä on valunut mereen, eikä mitään käsitystä kuinka paljon sekaan on sotkettu Corexant- kemikaalia. BP maksaa kuitenkin sopuhinnan jokaisesta kemikaalitynnyristä, nähtäväksi jää, minkälaisen hinnan meksikonlahden luonto ja rantojen asukkaat maksavat tästä kokeilusta. Öljy on kuitenkin luonnontuote niinkuin läski ja kasviöljyt. Ominaista näille on vähäinen vesiliukoisuus, mikä on tärkeä ominaisuus kaikille eliöille, jotta vettä voidaan hyödyntää aineen ja energian kuljetukseen. Kemikaaleilla pyritään liuottamaan öljy veteen, jotta ongelma pysyisi merenpinnan alapuolella. Pinnalla kelluva öljylautta on katastrofi linnuille, suuremmille eliöille ja yhtiön imagolle, mutta ei välttämättä niin paha pidemmän ajan jälkeen pieneliöille. Nähtäväksi jää, mitä seuraa, kun kemikaalit sitoutuvat pieneliöihin ja rikastuvat ylöspäin ravintoketjussa aina ihmiseen saakka. Euroopassa Corexant on kiellettyjen aineiden listalla, vaikkei suoritusta parantavaa vaikutusta ole vähääkään tutkittu ennenkuin nyt Meksikonlahdella.

uurija (nimimerkki)

#57, 59. The Guardianin linkissä on tottamaar muunnelmaa mieliteemastani, jossa ihmisen kannattaa aina suhtautua ajatuksiinsa ja totuuksiinsa varauksellisesti. Jos pystyy! Varsinkin henkilökohtaiset muistot ovat kovin muuntumisherkkää materiaalia.
Tässä E.K., linkin #57. alku, johon olennainen jo sopii.
Olisipa hauskaa ajatella seminaarin eräänä päivänä toteutuvan. Pohjois-Savo on eräs tukikohtani eikä sieltä ole pitkä matka Pohjois-Karjalaan.

Ben Goldacre The Guardian: "When the scientific evidence is unwelcome, people try to reason it away.
What do people do when confronted with scientific evidence that challenges their pre-existing view? Often they will try to ignore it, intimidate it, buy it off, sue it for libel or reason it away.
The classic paper on the last of those strategies is from Lord, Ross and Lepper in 1979: they took two groups of people, one in favour of the death penalty, the other against it, and then presented each with a piece of scientific evidence that supported their pre-existing view, and a piece that challenged it; murder rates went up or down, for example, after the abolition of capital punishment in a state.
The results were as you might imagine. Each group found extensive methodological holes in the evidence they disagreed with, but ignored the very same holes in the evidence that reinforced their views.
Some people go even further than this when presented with unwelcome data, and decide that science itself is broken..."

köpi (nimimerkki)

#58

Jotkut tutkimukset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset

Ben Goldacre kirjoitti Bad Science-kolumnissaan siitä miten tieteellisten tutkimusten hyväksyminen on kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Käännöskone käyntiin.

Lord, Ross ja Lepper esittivät vuonna 1979 kahdelle ryhmälle erilaiset tutkimustulokset. Aiheena kuolemanrangaistus. Toinen ryhmä vastusti sitä. Toinen kannatti. Molemmille ryhmille esitettiin sellaiset tutkimustulokset, jotka tukivat ryhmän näkemyksiä. Samoin heille esitettiin tuloksia, jotka haastoivat ryhmän kannan. Esim. murhien yleisyys laski tai nousi kuolemanrangaistuksen loputtua osavaltiossa.

Tulokset oli helppo arvata. Jokainen ryhmä löysi virheitä niistä tutkimuksista, jotka olivat ristiriidassa heidän näkemysten kanssa. Samalla jäi näkemättä samat ongelmat omaa näkemystä tukevissa tutkimustuloksissa.

Jotkut menevät vielä pidemmälle. Heidän mielestä tieteellinen menetelmä ei toimi, kun tutkimustulokset eivät tue maailmankatsomusta. Poliitikot selittävät, että tieteellistä menetelmää ei voi käyttää huumepolitiikasta päättämiseen. Vaihtoehtoterapeutit selittävät, että heidän pilleri on erikoinen - muista pillereistä poiketen - ja siksi sen testaaminen ei tuota hyviä tuloksia lääketieteellisissä kokeissa.

Professori Geoffrey Munron uudessa tutkimuksessa pyrittiin saamaan selkoa siitä kuinka syvällä tämä tieteellisen menetelmän karsastus menee. Munro kertoi 100 opiskelijalle, että nämä osallistuivat tutkimukseen, jossa "arvioidaan tieteellisen informaation laatua." Ensin otettiin selvää jäsenten näkemyksistä siitä onko homoseksuaalisuudella yhteyttä mielisairauksiin. Näin oppilaat jaettiin kahteen ryhmään.

Ensimmäinen ryhmä sai luettavaksi viisi tutkimusta, jotka vahvistivat aikaisempia näkemyksiä. Ne oppilaat joiden mielestä homoseksuaalisuus oli yhteydessä mielisairauksiin saivat papereita, joissa selitettiin kuinka psykologisessa hoidossa oli suhteessa enemmän homoseksuaaleja kuin väestössä yleensä. Toinen ryhmä sai luettavaksi tutkimuksia, jotka olivat ristiriidassa heidän näkemyksen kanssa.
Munron tutkimuksen päätyttyä kaikille paljastettiin, että kaikki tutkimuspaperit olivat tekaistuja. Sitten heillä oli mahdollisuus tutustua oikeisiin tutkimuksiin.

Sitä ennen heiltä kuitenkin kysyttiin kuinka paljon he ovat samaa mieltä seuraavan lauseen kanssa: "Näissä tutkimuksissa käsitelty aihe on sellainen, johon ei voi saada vastausta tieteellisellä menetelmällä."

Kuten voikin arvata, ne ihmiset joiden valmiit näkemykset haastettiin olivat myös todennäköisemmin toteamassa, ettei tiede anna vastausta juuri tässä aiheessa.

Mutta tutkijat kysyivät uusia kysymyksiä. Opiskelijoilta kysyttiin voiko tiedettä käyttää toisenlaisten asioiden ymmärtämiseen, esim. selvännäkemiseen, piiskaus lasten kasvatusmenetelmänä, väkivaltaisen televisioviihteen vaikutus väkivaltaiseen käytökseen, astrologian tarkkuus persoonallisuuden ennustamisessa, ja yrttilääkkeiden psyykkiset ja fyysiset terveysvaikutukset.

Tulokset olivat pelottavia. Ne ihmiset joiden näkemyksiä oli haastettu homoseksuaalisuuden ja mielenterveyden tutkimuksilla, olivat myös kärkkäämpiä toteamaan, ettei tiede tarjoa meille tietoa myöskään näistä muista aiheista.

Näyttää siltä, että kun saamme eteen epämieluisaa tieteellistä näyttöä, niin pyrimme pitämään maailmankuvan yhtenäisenä. On helpompaa päätellä, että tiede on yleisellä tasolla rikki.

Havainto ei tee Ben Goldacrea iloiseksi.
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2010/07/...

Riikka Söyring (nimimerkki)
Riikka Söyring (nimimerkki)

Sitten teksti #62 linkkiin

sitaatti alkaa:

Foreign Ministry reports circulating in the Kremlin today are warning that an already explosive situation in the United States is about to get a whole lot worse as a new law put forth by President Obama is said capable of seeing up to 500,000 American citizens jailed for the crime of opposing their government.

Sparking the concern of Russian diplomats over the growing totalitarian bent of the Obama government is the planned reintroduction of what these reports call one of the most draconian laws ever introduced in a free society that is titled “The Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”.

First introduced in the US Congress in 2007 by Democratic Representative Jane Harmon, this new law passed the US House of Representatives by a secretive voice vote, but failed to pass the US Senate, after which it was believed dead until this past week when it was embraced by Obama who became the first American President to name his own citizens as a threat to his Nations security.

In what is called the National Security Strategy document, that is required of US Presidents by their Congress, that embraces the dictatorial ideals of the “Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act”, Obama has ordered his Federal police and intelligence forces to begin targeting Americans opposed to him and his radical socialist polices.

Obama’s top counter-terrorism advisor, John Brennan, in speaking to reporters about this new “strategy” says it makes the problem of home-grown terrorists a top priority because an increasing number of individuals in the US have become “captivated by extremist ideology or causes.”

The Times of London is further reporting that Obama’s new National Security Strategy “officially” ends America’s “War on Terror” in what they call “a sweeping repudiation of the Bush doctrine of pre-emptive military strikes.”

And as Obama begins re-focusing his forces from fighting America’s foreign enemies, to those opposed to him in his own country, it is important to remember the warning about this new law given by the former CIA official, Philip Giraldi, who had previously warned of the Bush-Cheney plan to attack Iran with nuclear weapons, and who said:

“The mainstream media has made no effort to inform the public of the impending Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Act. The Act, which was sponsored by Congresswoman Jane Harman of California, was passed in the House by an overwhelming 405 to 6 vote on October 24th and is now awaiting approval by the Senate Homeland Security Committee, which is headed by Senator Joseph Lieberman of Connecticut.

Harman’s bill contends that the United States will soon have to deal with home grown terrorists and that something must be done to anticipate and neutralize the problem. The act deals with the issue through the creation of a congressional commission that will be empowered to hold hearings, conduct investigations, and designate various groups as “homegrown terrorists.”

The commission will be tasked to propose new legislation that will enable the government to take punitive action against both the groups and the individuals who are affiliated with them. Like Joe McCarthy and HUAC in the past, the commission will travel around the United States and hold hearings to find the terrorists and root them out.

Unlike inquiries in the past where the activity was carried out collectively, the act establishing the Violent Radicalization and Homegrown Terrorism Prevention Commission will empower all the members on the commission to arrange hearings, obtain testimony, and even to administer oaths to witnesses, meaning that multiple hearings could be running simultaneously in various parts of the country.

The ten commission members will be selected for their “expertise,” though most will be appointed by Congress itself and will reflect the usual political interests. They will be paid for their duties at the senior executive pay scale level and will have staffs and consultants to assist them.

Harman’s bill does not spell out terrorist behavior and leaves it up to the Commission itself to identify what is terrorism and what isn’t.

Language inserted in the act does partially define “homegrown terrorism” as “planning” or “threatening” to use force to promote a political objective, meaning that just thinking about doing something could be enough to merit the terrorist label.

The act also describes “violent radicalization” as the promotion of an “extremist belief system” without attempting to define “extremist.”

As an example of those American’s Obama will be targeting, Giraldi further writes that The Simon Wiesenthal Center, in testifying before the US Congress in support of this new law, swore that an organization called “Architects & Engineers for 9/11 Truth” was an example of a homegrown terrorist organization, leading one Russian diplomat in this report to state “If 1,200 of America’s top architectural and engineering professionals are deemed terrorists simply because they question their governments propaganda than truly no one is safe in the United States anymore”.

As another example of how dictatorial the Obama regime has become, and as the Gulf of Mexico oil debacle has now become the worst ecological disaster our World has ever seen, the White House press secretary, Robert Gibbs, this past week slammed American reporters for “asking too many questions about BP”. Leading one to ask that if Obama’s regime can’t be asked about this disaster, what can they be asked about?

The answer is apparently none, as Obama himself, just this past week, in announcing his signing of a new law called the Press Freedom Act refused to answer any reporters questions and abruptly left them standing in stupefaction over the irony an ordeal that shows how far America has fallen.

Another irony apparently lost upon the American people is that their President Obama, who has been dubbed “The Great Communicator”, now holds the dubious distinction of having held less press conferences than any American President in modern history. And if yesterday’s press conference, his first in nearly a year, was any example one can see why as incredulous press corps was left astounded that Obama had no knowledge of the firing/resignation of one of his top officials.

In all of these events one fact, beyond all others, stands out….in what was once called “The Land of the Free, And the Home of the Brave”…..the United States today has become “The Land Of Slave, And the Home of the Coward”….and these Americans have only themselves to blame.

sitaatti päättyy

The Movement (nimimerkki)

#58"Movementista vielä sen verran, että kun siellä on ihan kirjattuna tavoitteena ihmisen tietoisuuden saattaminen ”jumaluuden tasolle”, niin mistä kirjasta se oppi on ammennettavissa?"

En tiedä, jos tietäisin ja olisin se ns. "valaistunut", niin tuskin olisin tässä edes kirjoittelemassa. Tutustu sellaisiin henkilöihin kun Krishnamurti, Ramana Maharshi ja Eckhart Tolle. Eckhart Tolle on yksi aikamme innostavimpia henkisen tien opettaja.

Ensimmäinen tehtävä on kuitenkin murtautua ulos egon ylivallasta, siitähän nämä kaikki valaistuneet gurut puhuvat. Miltein jokainenhan meistä on enemmän tai vähemmän egokeskeinen ja haalimme maalista omaisuutta, statusta ja valtaa, kilpailemme toisiamme vastaan. Kaikkein suurimman palveluksen ihmiskunnalle voi tehdä luopumalla egon ylivallasta. Kaikki egosta lähtien tapahtuva aktivismi tai muu uudistustyö pohjautuu vanhaan tietoisuuteen. Vanha tietoisuus, joka loi ongelmat, on kykenemätön ratkaisemaan ne. Se luo vain uusia ongelmia vanhojen tilalle. Yhteiskunta on kollektiivinen heijastus egosta. Kun ego muuttuu, muuttuu yhteiskunta.

Tässä egosta enemmän hyvää juttua:
(http://yhdenlaki.wordpress.com/2009/03/01/egon-val...)

Siitä olen samaa mieltä että olonkehä meidät hengissä pitää.

Oma henkinen kehitys on kuitenkin jokaisen oma henkilökohtainen asia. Minulle jumaluus on kaiken yhteys. Olemme kaikki yhtä ja meidän pitäisi elää harmonisesti tasapainossa luonnon kanssa. Mielestäni "Jumala" on kaikkialla läsnäolevana tietoisuutena, sekä sinussa että minussa, meissä kaikissa.

The Movement (nimimerkki)

Vielä tosta jumaluudesta kun kysyit EK.

Jokainen meistä on omanlainen yksilö, ei ole toista minua, tai toista sinua. Jokaisella on oma henkilökohtainen näkemys "totuudesta" tai "Jumalasta", miksi sitä nyt halutaankin sanoa. Me ei olla mitään robotteja jolle joku toinen voi kertoa miten uskoo ja mihin uskoo ja mikä on se totuus. Se on henkilökohtainen asia, eikä jonkun toisen päätettävissä. Jos jollakin toisella on erilainen käsitys kun mulla, niin mitä väliä? Se toinen voi olla henkisesti kehittyneempi kun mitä minä ja hyvä niin, itse saatan olla ihan väärässä. Oma käsityksenikin voi muuttua matkanvarrella, totuutta ei ole kiveen kirjoitettu. Jos joku on ateisti, niin mitä sitten? Ateisti käy omaa henkilökohtaista taipaletta.

Mielestäni valtauskonnot pilaavat ihmisen oman henkilökohtaisen kehityksen, tai sitten itse olen vain niin henkisesti heitä jäljessä ettei voi ymmärtää. Miten paljon pahaa ja erimielisyyttä nekin ovat aiheuttaneet.

Venus Projectin suunnittelija Jacque Fresco sanoi hyvin raamatusta. "Raamatussa on paljon hyvää, koska me otetaan se käyttöön?"

Lähes kaikki uskonnot maailmassa puhuvat samoista ihanteellisista asioista.
Kristinusko:
“Tee toisille niin kuin toivoisit itsellesi tehtävän.”
Buddhalaisuus:
“Asettaen itsensä toisen asemaan, kenenkään ei tulisi tappaa eikä johdattaa toisia
tappamaan.”
Kungfutselaisuus:
“Älä aseta toisia alttiiksi sellaiselle mitä et valitsisi myös itsellesi.”
Hindulaisuus:
“Kenenkään ei pitäisi koskaan tehdä muille sellaista mitä pitää vahingollisena
itselle.”
Islam:
“Älä vahingoita ketään, jotta kukaan ei voisi vahingoittaa sinua.”
Juutalaisuus:
“Vieras, joka majoittuu luonasi olkoon sinulle kuin omaa kansaasi; sinun tulee rakastaa
häntä kuin itseäsi.”
Taolaisuus:
“Näe naapurisi onni omanasi, ja hänen epäonnensa niin kuin se olisi sinun.”

Huolimatta näistä näkemyksistä, yksi vilkaisu yhteiskuntaan saa meidät miettimään miksi ihanne toisen ihmisen arvostamisesta ja kunnioituksesta ei ole ikinä levinnyt ihmiskuntaan? Raamatussa sanotaan "rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi". Kuinka voimme saavuttaa yhteiskunnan, jossa ihmiset elävät yhdessä sopusoinnussa, työskennellen yhteishyvän vuoksi, niin kuin uskonnolliset ihanteet julistavat?

Nykyisen oman edun ja rahan sävyttämä yhteiskunta luo olosuhteet, jotka eivät mahdollista ihmisten toisistaan välittämistä - maailmanlaajuisesti. Vastuu järjestelmän suunnittelusta, jossa nämä ihanteet otetaan huomioon,
on meillä.

E.K. (nimimerkki)

#61 Köpi Kiitoksia!

#64 #65 The Movement Oikein hyvin kirjoitettu! Pelastit päiväni.

Nimenomaan kaiken ykseyden ymmärtäminen on olennaista, samoin paluu ihmisen henkisille juurille eli ymmärrykseen siitä mikä erottaa meidät eläimistä. Lajimme ainutlaatuinen ominaisuus, jonka pitäisi kohottaa meidät viidakon lakien yläpuolelle.

Inhimillisyys.

Se kattaa kaiken mitä eri opit ja valaistuneet gurut parhaimmillaankin pystyvät meille opettamaan. Se sisältää ymmärryksen, kunnian, kunnioituksen, rakkauden, solidaarisuuden... Meille on annettu henkinen voima, mutta emme enää käytä sitä inhimillisyyden ylläpitämiseksi, vaan ylivoimamme tunnossa viidakon laein tuhoamme maailmaamme, toisiamme, itseämme saadaksemme hetkellistä mielihyvää joko itse tuhoamisesta tai sen tuloksista. Ja koska inhimillisyyden kato estää meitä näkemästä ykseyttämme koko universumin kanssa, teemme lajillista itsemurhaa vieden mukanamme suuren joukon syyttömiäkin.

Mutta jos keskustelet tällä tasolla aivan tavallisen seitsemästä-neljään-ihmisen kanssa, niin hän ei ymmärrä olevansa mukana tässä hulluudessa, vaikka sen seurauksia ja ilmiöitä toisinaan hirvitteleekin. Syyllisiä ovat aina jotkut muut. Mieluiten rikkaat, tai valtaapitävät. Tai järjestelmä, korporaatiot tms kasvoton taho.

Kuitenkin, ne Movementinkin mainitsemat 6000 eliitti-ihmistä eivät saisi täällä mitään aikaiseksi, jos jokainen aivan tavallinen ihminen eläisi suu säkkiä myöten, täyttäen elämänsä henkisellä rikkaudella eikä maallisella turhuudella. Ei olisi oikeita tai tekaistuja öljykatastrofeja, ei WTC-iskuja, ei massiivista sukupuuttoaaltoa, ei ydinvoimaa... ei orjuutta, kateutta eikä sotia.

Tuntuu unennäöltä? Se taas johtuu siitä kuinka hmisen ajatusmalli muokkautuu jo lapsesta asti tässä kilpailuyhteiskunnassa sellaiseksi ettei pyyteettömästi, tasa-arvoisesti, vaatimattomasti ja nöyrästi voi elää. Ihan sama henkinen jarru kuin siinä kuvitelmassa, ettei ilman rahaa voi elää.

Tartuin jumaluusjuttuun siksi, että M tekee mielestäni virheen suhtautessaan Jlaan ja kristinuskoon siten kun sivuiltanne voi lukea. Ei kai kukaan voi väittää että vaikkapa kuuluminen kirkkoon estäisi ihmistä elämästä oikein? Sinun henkilökohtainen linjasi on jo paljon viisaamman kuuloinen. Mutta ehkäpä asian selittää M:n keskusteluissa toistuva ajatus jonka mukaan negatiivinenkin julkisuus on julkisuutta sekin ja siksi hyvä juttu. Ehkä kuitenkaan ei kannata ihmetellä jäsenmäärän pysymistä vaatimattomana. Ahmed Ahne-linja ei oikein vakuuta epäitsekkäitä ihmisiä liittymään riveihinne, ja itsekkäitä koko homma ei edes kiinnosta. Tämä tosin on vain henkilökohtainen havaintoni, ei sen kummempi väite tai moite.

No, tämä tästä. Mentiin vähintään hieman ohi aiheen, mistä nöyrin pahoitteluni bloginpitäjälle ja oheiskärsijöille.

Sen verran vielä, #60 Uurija ja mahdolliset muutkin kiinnostuneet, että ottakaa yhteyttä jos sellainen melko vapaamuotoinen korpiseminaari kiinnostaa. Ajankohta noin vko 32 - 34. Osoitteen löydätte VK:n sivuilta.

E.K.

www.viisastenkivi.com

The Movement (nimimerkki)

Niin, täytyy E.K huomioida että The Movement koostuu vain tavallisista ihmisistä, jotka haluavat muutosta.

Tervetuloa juttelemaan asioista foorumillemme.
Kritiikkiä saa esittää.

http://themovement.munfoorumi.com/index.php

Jouni Snellman (nimimerkki)

51# Tietsikkasi on varmaan puulämmitteinen?

uurija (nimimerkki)

#63. Linkistä tempautui mukaan lause:

"...swore that an organization called “Architects & Engineers for 9/11 Truth” was an example of a homegrown terrorist organization..."

Niinkö sitten kävi, että PTB (Powers That Be) - taustavaikuttajataho - tässä historian heiluriliikkeen kohdassa pitää päämääränään ajaa suurin osa väestöistä ihmisoikeudettomaan ja kansalaisvapaudettomaan tilaan? Käsikassaroita PTB:llä riittää, tässä käytetään US Government'ia, edustaja Liebermania & kumpp. ja bolsevistipresidentti Oba-Hobaa.

1. Tarvittiin suuri, näyttävä, US:n sisäiset sortolait ja pari ulkomaansotaa oikeuttava WTC-isku, että historiallinen valtapoliittinen heilahdus saatiin kunnolla käyntiin.

2. Luotiin oppositiolta näyttävä Totuus-liike, jonka taakse kerättiin niiden eri aloilla koulutusta saaneiden kansalaisten ärtymys ja toiminnantarve, jotka uskalsivat ääneen epäillä PTB:n virallista totuutta.

3. Huomattava on, että virallinen totuus alun perinkin laadittiin täyteen ilmiselviä aukkoja ja vuotoja, että massiiviset epäilyorganisaatiot olisivat varmasti oikeutettuja. Jos mahtava PTB nyt mitään viikunanlehteä toimiensa naamioimiseksi nyt edes tarvitsee, tässä olen samoilla linjoilla E.K.:n kanssa.

4. Nyt siis on päästy käsikirjoituksen kohtaan, jossa Totuus-liikkeiden varsinainen tehtävä alkaa. Truthersit, patriootit ja niiden hengenheimolaiset demonisoidaan, kielletään lailla, ja niihin kertyneet koulutetut ja ajattelevat ja muuten vain alistumattomat julistetaan Valtion vihollisiksi.

5. Kun nimilistat tulevat julki, alkavat vangitsemiset ja katoamiset. Vanhemmat ilmiantavat lapsiaan, lapset isovanhempiaan, työnantajat alaisiaan. Kadonneiden omaisuuksia takavarikoidaan valtiolle ja siirretään ilmiantajien käsiin.

6. Ne, jotka eivät ole liittyneet Totuus-liikkeisiin, vaikenevat pysyvästi viimeistään tässä vaiheessa.

7. Perustelkaa minulle, ettei skenaario voi mitenkään olla mahdollinen.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Just days after BP managed to successfully cap the deepwater oil well that's been gushing freely into the Gulf of Mexico for almost 3 months, officials are reporting that mysterious seepage is coming up from the seabed a small distance from the busted oil well.

Although Coast Guard Adm. Thad Allen made no comment about what the seep may be, it's feared that there is a leak elsewhere in the wellbore, meaning the cap may have to be reopened to prevent the environmental disaster from becoming even worse and harder to fix (Associated Press).

BP tested pressure in the well as soon as the current capping mechanism was installed, but levels were strangely lower than expected, leading many to fear that additional leaks were allowing the oil to escape.

Some fear that the seepage may be methane escaping through cracks in the seafloor, and despite a strongly worded letter from Adm. Thad Allen, BP is currently ignorning government requests to increasing monitoring in the area.

"When seeps are detected, you are directed to marshal resources, quickly investigate, and report findings to the government in no more than four hours. I direct you to provide me a written procedure for opening the choke valve as quickly as possible without damaging the well should hydrocarbon seepage near the well head be confirmed," Allen said in a letter to BP Managing Director Bob Dudley.

Reopening the recently placed capping mechanism to release pressure will allow oil to flow freely into the already decimated coastal waters for at least three more days.

Once again, disagreements between BP and the government have many in the Gulf (and around the nation) wondering who's really in charge.

SIGN THE PETITIONS!

•Hold Oil Companies Accountable for their Spills
•Stop Another Disaster: Shut Down BP Atlantis
Like this story? Connect with Beth on Twitter or Stumble!

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Doomsday: How BP Gulf disaster may have triggered'world-killing' event

by Terrence Aym

Ominous reports are leaking past the BP Gulf salvage operation news blackout that the disaster unfolding in the Gulf of Mexico may be about to reach biblical proportions.

251 million years ago a mammoth undersea methane bubble caused massive explosions, poisoned the atmosphere and destroyed more than 96 percent of all life on Earth. [1] Experts agree that what is known as the Permian extinction event was the greatest mass extinction event in the history of the world. [2]

55 million years later another methane bubble ruptured causing more mass extinctions during the Late Paleocene Thermal Maximum (LPTM).

The LPTM lasted 100,000 years. [3]

Those subterranean seas of methane virtually reshaped the planet when they explosively blew from deep beneath the waters of what is today called the Gulf of Mexico.

Now, worried scientists are increasingly concerned the same series of catastrophic events that led to worldwide death back then may be happening again-and no known technology can stop it.

The bottom line: BP’s Deepwater Horizon drilling operation may have triggered an irreversible, cascading geological Apocalypse that will culminate with the first mass extinction of life on Earth in many millions of years.

The oil giant drilled down miles into a geologically unstable region and may have set the stage for the eventual premature release of a methane mega-bubble.

Ryskin’s methane extinction theory

Northwestern University's Gregory Ryskin, a bio-chemical engineer, has a theory: The oceans periodically produce massive eruptions of explosive methane gas. He has documented the scientific evidence that such an event was directly responsible for the mass extinctions that occurred 55 million years ago. [4]

Many geologists concur: "The consequences of a methane-driven oceanic eruption for marine and terrestrial life are likely to be catastrophic. Figuratively speaking, the erupting region "boils over," ejecting a large amount of methane and other gases (e.g., CO2, H2S) into the atmosphere, and flooding large areas of land. Whereas pure methane is lighter than air, methane loaded with water droplets is much heavier, and thus spreads over the land, mixing with air in the process (and losing water as rain). The air-methane mixture is explosive at methane concentrations between 5% and 15%; as such mixtures form in different locations near the ground and are ignited by lightning, explosions and conflagrations destroy most of the terrestrial life, and also produce great amounts of smoke and of carbon dioxide..." [5]

The warning signs of an impending planetary catastrophe—of such great magnitude that the human mind has difficulty grasping it-would be the appearance of large fissures or rifts splitting open the ocean floor, a rise in the elevation of the seabed, and the massive venting of methane and other gases into the surrounding water.

Such occurrences can lead to the rupture of the methane bubble containment—it can then permit the methane to breach the subterranean depths and undergo an explosive decompression as it catapults into the Gulf waters.  [6]

All three warning signs are documented to be occurring in the Gulf.

Ground zero: The Gulf Coast

The people and property located on the greater expanse of the Gulf Coast are sitting at Ground Zero. They will be the first exposed to poisonous, cancer causing chemical gases. They will be the ones that initially experience the full fury of a methane bubble exploding from the ruptured seabed.

The media has been kept away from the emergency salvage measures being taken to forestall the biggest catastrophe in human history. The federal government has warned them away from the epicenter of operations with the threat of a $40,000 fine for each infraction and the possibility of felony arrests.

Why is the press being kept away? Word is that the disaster is escalating.

Cracks and bulges

Methane is now streaming through the porous, rocky seabed at an accelerated rate and gushing from the borehole of the first relief well. The EPA is on record that Rig #1 is releasing methane, benzene, hydrogen sulfide and other toxic gases. Workers there now wear advanced protection including state-of-the-art, military-issued gas masks.

Reports, filtering through from oceanologists and salvage workers in the region, state that the upper level strata of the ocean floor is succumbing to greater and greater pressure. That pressure is causing a huge expanse of the seabed-estimated by some as spreading over thousands of square miles surrounding the BP wellhead-to bulge. Some claim the seabed in the region has risen an astounding 30 feet.

The fractured BP wellhead, site of the former Deepwater Horizon, has become the epicenter of frenetic attempts to quell the monstrous flow of methane.

The subterranean methane is pressurized at 100,000 pounds psi. According to Matt Simmons, an oil industry expert, the methane pressure at the wellhead has now skyrocketed to a terrifying 40,000 pounds psi.

Another well-respected expert, Dr. John Kessler of Texas A&M University has calculated that the ruptured well is spewing 60 percent oil and 40 percent methane. The normal methane amount that escapes from a compromised well is about 5 percent.

More evidence? A huge gash on the ocean floor—like a ragged wound hundreds of feet long—has been reported by the NOAA research ship, Thomas Jefferson. Before the curtain of the government enforced news blackout again descended abruptly, scientists aboard the ship voiced their concerns that the widening rift may go down miles into the earth.

That gash too is hemorrhaging oil and methane. It’s 10 miles away from the BP epicenter. Other, new fissures, have been spotted as far as 30 miles distant.

Measurements of the multiple oil plumes now appearing miles from the wellhead indicate that as much as a total  of 124,000 barrels of oil are erupting into the Gulf waters daily-that’s about 5,208,000 gallons of oil per day.

Most disturbing of all: Methane levels in the water are now calculated as being almost one million times higher than normal. [7]

Mass death on the water

If the methane bubble—a bubble that could be as big as 20 miles wide—erupts with titanic force from the seabed into the Gulf, every ship, drilling rig and structure within the region of the bubble will immediately sink. All the workers, engineers, Coast Guard personnel and marine biologists participating in the salvage operation will die instantly.

Next, the ocean bottom will collapse, instantaneously displacing up to a trillion cubic feet of water or more and creating a towering supersonic tsunami annihilating everything along the coast and well inland. Like a thermonuclear blast, a high pressure atmospheric wave could precede the tidal wave flattening everything in its path before the water arrives.

When the roaring tsunami does arrive it will scrub away all that is left.

A chemical cocktail of poisons

Some environmentalist experts are calling what’s pouring into the land, sea and air from the seabed breach ’a chemical cocktail of poisons.’

Areas of dead zones devoid of oxygen are driving species of fish into foreign waters, killing plankton and other tiny sea life that are the foundation for the entire food chain, and polluting the air with cancer-causing chemicals and poisonous rainfalls.

A report from one observer in South Carolina documents oily residue left behind after a recent thunderstorm. And before the news blackout fully descended the EPA released data that benzene levels in New Orleans had rocketed to 3,000 parts per billion.

Benzene is extremely toxic and even short term exposure can cause agonizing death from cancerous lesions years later.

The people of Louisiana have been exposed for more than two months—and the benzene levels may be much higher now. The EPA measurement was taken in early May. [8]

Doomsday

While some say it can’t happen because the bulk of the methane is frozen into crystalline form, others point out that the underground methane sea is gradually melting from the nearby surging oil that’s estimated to be as hot as 500 degrees Fahrenheit.

Most experts in the know, however, agree that if the world-changing event does occur it will happen suddenly and within the next 6 months.

So, if events go against  Mankind and the bubble bursts in the coming months, Gregory Ryskin may become one of the most famous people in the world. Of course, he won't have long to enjoy his new found fame because very shortly after the methane eruption civilization will collapse.

Perhaps if humanity is very, very lucky, some may find a way to avoid the mass extinction that follows and carry on the human race.

Perhaps.
…………

Sources

[1] The Permian extinction event, when 96% of all marine species became extinct 251 million years ago.

[2] “The Day The Earth Nearly Died,” BBC Horizon, 2002

[3] Report about the Late Paleocene Thermal Maximum (LPTM), which occurred around 55 million years ago and lasted about 100,000 years. Large undersea methane caused explosions and mass extinctions.

[4] Ryskin Theory
Huge combustible clouds produced by methane gas trapped under the seas and explosively released could have killed off the majority of marine life, land animals, and plants at the end of the Permian era—long before the dinosaurs arrived.

[5] James P. Kennett, Kevin G. Cannariato, Ingrid L. Hendy, Richard J. Behl (2000), "Carbon Isotopic Evidence for Methane Hydrate Instability During Quaternary Interstadials," Science 288.

[6] “An awesome mix of fire and water may lie behind mass extinctions

[7] “Methane in Gulf 'astonishingly high'-US scientist

[8] Report: “Air Quality - Oil Spill” TV 4WWL video

Links

BP engineer called doomed rig a 'nightmare well’”

History Channel Mega Disasters - Methane Explosion

BP Official Admits to Damage Beneath the Sea Floor"

 

http://www.helium.com/items/1882339-doomsday-how-b...

nemo (nimimerkki)
Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Historian suurimpiin lukeutuvan öljykatastrofin alullepannut öljynporauslautta oli vailla tarvittavaa huoltoa ja sillä työskenneltiin vaarallisesti turvasäännöistä piittaamatta. Deepwater Horizon -lautan työntekijöillä teetetty salainen raportti kertoo työntekijöiden pelänneen kostotoimia, jos he raportoivat väärinkäytöksistä.

Kahdesta turmalautalla tehdystä raportista kertoo ne haltuunsa saanut New York Times.

– Käytä, hajota, korjaa, eräs työntekijä kuvasi toimintaa lautalla.

Toiset sanoivat nähneensä usein vaarallisia työskentelytapoja lautalla.

Transocean-yhtiön omistama turmalautta ei ollut käynyt telakalla yhdeksään vuoteen ennen onnettomuutta. Turmassa pettäneet sulkulaitteet oli tarkistettu viimeksi vuonna 2000.

Lloyds Register Groupin vain muutama kuukausi ennen turmaa tehdyt kaksi raporttia kertoivat työntekijöiden pelkäävän erityisesti lautan ulkopuolella työskennelleen johdon kostoa, mikäli vakavia ongelmia tai virheitä ilmeni.

kerrotaan Taloussanomissa

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 

A dire report prepared for Prime Minister Putin by the foreign military intelligence directorate of the Russian General Staff (GRU) is warning today that Total Global War may be “imminent” due to the United States “shock bombing” of 2 Chinese oil pipelines in retaliation for the Communist Chinese ally North Korea’s torpedoing and sinking of the Deepwater Horizon oil well in the Gulf of Mexico, which we had previously reported on in our May 1st report “US Orders Blackout Over North Korean Torpedoing Of Gulf Of Mexico Oil Rig”.

According to this report, US Air Force “hypersonic space planes” (commonly referred to in America as UFO’s) based out of Guam began infiltrating Chinese airspace a fortnight ago for the purpose of “target acquisition” to retaliate against the Communists.  One of these missions was in broad daylight and forced the closure Hangzhou’s Xiaoshan Airport.

Chinese authorities in Hangzhou reported that they had learnt what the “UFO” was after investigations, but said it was not the “proper time to publicly disclose” the information because there was a “military connection” to it.

Unfortunately for the Chinese, the “military connection” associated with these US “UFO’s” became apparent this Friday past (July 16th) when the port city of Dalian, located in China’s Liaoning Province, was attacked by one of them when it fired “at least” 3 infrared guided missiles blowing up two oil pipelines. [photo 2nd left]

The American attack was “successful”, this report continues, in that China, like the US, is now faced with one of its largest environmental catastrophes in history as oil from the two exploded pipelines has now covered an area of 165 square miles (430 square kilometers) forcing nearby beaches to close and prompting one Communist official to warn of a “severe threat” to sea life and water quality.

Even more troubling to the Chinese are their fears of this massive spill reaching International waters which they have recruited 800 fishing boats to help fight along with the 24 specialist ships already trying to contain it.

Worse still for both the American and Chinese peoples are that China and the United States have also “activated” their upper atmosphere “weather weapons” against each other which is forcing typhoons into an already storm shattered Chinese Mainland, that already has over 1,000 dead and missing from these storms, and a potential hurricane storm that appears destined for the Gulf of Mexico.

Note: Though not commonly known to the American people, the use of high atmospheric weather weapons among the Great Powers has long been known, and as we had previously reported on in our June 17th, 2008 report ‘Weather Wars’ Pummel US-China Heartlands, India In Total Chaos”.

This report further warns that US and Chinese military forces are on a “direct collision course” after the United States announcing yesterday its Naval Forces would begin maneuvers in the Yellow Sea next week with its ally South Korea, a move quickly matched by Chinese Military Officials who ordered their East Sea Fleet to display a “show of strength” against this aggression.

Not being understood by the American people of all of these events is that as their Nation, indeed the World, enters the “Final Phase” of total economic collapse, the only way a capitalistic society can recover is through war.  And the deeper the economic collapse is, the greater the war must be, this concept being called “Military Keynesianism.”

To how close our World has gotten to Total Global War can further be evidenced by the Baltic Dry Index, and which shows the status of our World’s shipping is grinding to a near halt, and which last occurred during the Global Economic Meltdown of late 2008.

http://www.eutimes.net/2010/07/us-forces-strikes-c...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Mitä ihmettä: Yhdysvallat määrää BP:n avaamaan vuodon
19.07.2010 07:23, päivitetty 19.07. 08:20 Iltalehti

Yhdysvaltojen viranomaiset ovat kehottaneet öljy-yhtiö BP:tä avaamaan uudelleen Meksikonlahteen vuotavan öljylähteen.

BP tukki kolme kuukautta mereen vuotaneen öljylähteen perjantaina uudella kuvulla. Nyt Yhdysvallat haluaa, että kupu irrotetaan, koska mekaanikot ovat havainneet vuotoa lähellä öljylähdettä.

- Määrään teitä esittämään menetelmän venttiilin avaamiseksi niin nopeasti kuin mahdollista, öljyoperaatiota johtava Thad Allen kirjoitti kirjeessä BP:n katastrofijohtajalle Bob Dudleylle.

BP on toivonut, että kupu voitaisiin pitää paikallaan ensi kuuhun asti, jolloin vaurioituneen lähteen viereen saadaan porattua paineentasauskuilut ja se pystytään tukkimaan lopullisesti.

BP ei ole kommentoinut tietoa merenpohjan vuodosta.

STT-AFP-Reuters

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Visite: http://cavb.blogspot.com/

Fotos censuradas del terrorismo ecológico en derrame petrolero del Golfo de México.- Prensa parametrada no publica fotos de víctimas de ambición de BP

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Published 30 July, 2010, 09:28

The impact of the BP oil spill in the Gulf of Mexico has been as disastrous to the firm's finances as it has to the environment.

The crisis has forced BP's CEO to step down, brought $20 billion in losses already, and forced the sale of assets to pay for the clean-up and compensation claims.

There is now some debate over just how bad the environmental impact will be.

Some scientists believe the effects will be felt for decades, while there is some evidence that the leak is being cleared from the surface of the water much faster than expected.

Time Magazine's senior correspondent Michael Grunwald thinks exaggerating the damage is a way for some to promote their individual agendas.

Just about everyone has called this the worst environmental disaster the US has ever faced. And I went down to Louisiana last week assuming that. But there just doesn't seem to be enough evidence for that,” Grunwald told RT.

tikitin (nimimerkki)

News Alert: New numbers reveal oil well spilled out 4.9 million barrels
07:30 PM EDT Monday, August 2, 2010
--------------------

The blown-out well in the Gulf of Mexico gushed even more oil than the worst-case scenario envisioned, a whopping 4.9 million barrels, or 205.8 million gallons, according to a new analysis by government scientists charged with estimating the flow rate.

For more information, visit washingtonpost.com:
http://link.email.washingtonpost.com/r/0H2RO6/WL17...

Lehtien levittämä tieto on keskenään pahassa ristiriidassa. Alueella on kuvauskielto. Mistä siis tiedot? Hallituksen ja BP:n tiedotteista.

googleknowsmyip (nimimerkki)

Its not about the money. Its about the power. They have all the money.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Developing news: Gulf accident reports paint an image of confusion, stress and danger on rigs
03:44 PM EDT Monday, August 9, 2010
--------------------

On more than 4,000 platforms and exploration rigs in the Gulf of Mexico, workers are asked daily to do very arduous work under difficult conditions -- often with little sleep, limited instructions and sometimes inadequate training. In some cases, the company boss commands workers to do something they warn is dangerous.

According to scores of accident reports and panel investigations by the Minerals Management Service in recent years, the stressful and sometimes confusing working conditions played a significant role in the accidents and deaths that have occurred in the gulf. In the past two years, federal rig inspectors have warned their bosses of a looming safety crisis because of workers' minimal training. But little changed.

For more information, visit washingtonpost.com:
http://link.email.washingtonpost.com/r/AADB45/UUUP...

Vieras (nimimerkki)

E.K. tyypillinen filosofi joka tulee palstalle ja selvittää topicin ;( Joka hallitsee taloutta ja kaupankäyntiä hallitsee yhteiskuntaa.

Toimituksen poiminnat