KissanKulmasta

Nanoemulsiosta ison rahan sopimus

GlaxoSmithKline ja NanoBio solmivat sopimuksen nanoemulsiosta.

http://www.news-medical.net/news/20091217/GSK-and-NanoBio-sign-license-agreement-for-nanoemulsion-technology.aspx

hakusanoilla glaxosmithkline+nanobio  paljon lisää artikkeleita. Ensimmäinen (tosin koekaniineille eli suomalaisille kertomatta) koekierros on päättymässä. STM:n 2.12 2009 päivätyn tiedotteen mukaan uudet ihmiseläinkokeet alkanevat keväämmällä.

Liekö testissä silloin Hitachin valmistama, hiusta ohuempi mikrosiru? Kelakortin teknoversio?

Eduskunta ja nanot: http://web.eduskunta.fi/dman/Document.phx?documentId=tx22708130724161&cmd=download

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Silurus (nimimerkki)

Olen kuullut, että foliohattu estää nanoteknologian tunkeutumisen pääkoppaan.

Jahas (nimimerkki)

Hmph. No juuri siksihän me niitä käytämme!

klerk (nimimerkki)

Peltialkkarit auttaa kans. Ei kosminen säteily pääse sisään.

Talon voi myös vuorata kuparilangalla, niin nano naot ei pääse pääkoppaan.

Helpoin tapa on kuitenkin hakea lääkitys.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Onnea kuiteski Riikka Söyrin Arkielämän sankari -arvonimikheestä vai mikä soli. Sulle ole semmonen nimetty. Ekkä sie minun kommenttia tartte, sie tehet tätä varhmaan ihan muista syistä, ko että met tulisima sinua taputtelheen. Niin sitä pittää.

Ja klerkeille ja siluruksille kiitos, ko tuotta liikettä näitten isojen asioitten ympärille. Meän pittää saaha selkeämpiä ja toimivampia sanoja näile asioille ja ilmiöille ajassamme ja juuri te ja laisenne jalostatte ajattteluamme ja elävöitätte vaikka tätä plokia. Toimitte tahattomasti asian valaisemisen puolesta. Tsemppiä ja iloa teilekki.

Rakastavia terffeisiä kaikille maailman ihmisille! Hilkka Laronia

Katja (nimimerkki)

Orgone Blasters poistaa säteily ym. hyökkäykset ja on tosi helppo tehdä
itse. Kissani rakastaa sitä, puskee ja haluaa olla sen lähellä. Puhdistaa
ilmaa jne.
http://www.orgoneblasters.com/make-your-own.htm

Paroni (nimimerkki)

5. Katja
Et kai ollut tosissasi tuon äskeisen linkin kanssa? Tämä kirvoitti tämän aamun parhaat krapulanaurut. Selitätkö miten laitteen pitäisi toimia? Ihan maalaisjärjellä eli miten kyseinen laite puhdistaa ilmaa. Kuparikierukka alumiinifatissa? Mihin fysiikanlakiin tälläinen mielestäsi perustuu? Kyseiset nettisivut eivät antaneet kovin luotettavaa selitystä.....

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

elamakasissa.blogspot.comissa tämä suomennos:

"
INLUENSSAROKOTTEET PALJASTUVAT KAIKKEIN AIKOJEN SUURIMMAKSI LÄÄKETIETEEN LUOTTAMAKSI PUOSKAROINNIKSI
Flu vaccines revealed as the greatest quackery ever pushed in the history of medicine. NaturalNews, Mike Adams, tutkiva journalisti, 2009-11-14

“ Valmistaudu maailmasi järistykseen. Tämä mitä tulet lukemaan, yllättää sinut, innoittaa ja järkyttää sinua yhtä aikaa. Sinulle tarjotaan vähän tunnettua tietoa, joka näyttää toteen sen miksi kausi-influenssa rokotteet ovat täysin tarpeettomia ja miksi niiden jatkuva käyttö perustuu täydellisesti tekaistuihin tutkimuksiin ja lääketieteen mytologiaan.
Jos koko maailma tietäisi, mitä nyt aiot lukea tästä, rokoteteollisuus luhistuisi yhdessä yössä.
Tämän tiedon tarjoaa sinulle suopeasti tämä loistava artikkeli, joka julkaistiin marraskuussa 2009 The Atlantic-lehdessä.Shannon Brownlee`n ja Jeanne Lenzer`in kirjoittama artikkeli ei ole ainoastaan loistava¸ minun mielestäni se on paras artikkeli influenssarokotteista, joka koskaan on julkaistu yleisessä lehdessä. Se on nimetty: Does the vaccine matter? = Onko rokotus tärkeä?, ja se esittää silmät avaavinta tietoa mitä ehkä koskaan olet lukenut influenssarokotteiden epäonnistumisesta. Koko artikkelin voi lukea osoitteesta: http://theatlantic.com/doc/2009...
Ehkä tämä vaikuttava kertomus ei olekaan niin yllättävä, vaikka Shannon Brownlee on myös uskomattoman modernista lääketieteestä kirjoittamansa kirjan:Why Too Much Medicine Is Making Us Sicker and Poorer (= Miksi liika lääkitys tekee meidät sairaammiksi ja köyhemmiksi?) kuuluisa kirjoittaja. ( http://www.amazon.com/Overtreated-M...) tai http://naturalpedia.com/book_Ov..)

Vaikka en ole koskaan tehnyt tätä ennen, yritän tehdä yhteenvedon tästä artikkelista kohta kohdalta (liittäen mukaan omia kommenttejani italialaisilla) saadaksesi täysin oikean kuvan siitä mitä on kirjoitettu.
Tämä tieto on mielestäni niin tärkeää, että kannustan teitä jakamaan tämän tekemäni yhteenvedon kaikille (liittäen NaturaNews`n ja The Atlantic`n linkit mukaan).Anna tämä tieto koko maailmaan. Ihmisten täytyy saada tietää tämä, sillä toistaiseksi valtavirran media on epäonnistunut täysin tämän tiedon julkaisemisessa.
(Varsinainen hyvä tieto alkaa noin tusinan urheasti kestetyn kohdan jälkeen, joten koeta jatkaa lukemista….)

Onko rokotus tärkeä?

Seuraava on yhteenveto kohtakohdalta on Shannon Brownleen alunperin The Atlantic-lehdessä julkaistusta käänteentekevästä artikelista. Omat mielipiteeni on kirjoitettu italialaisilla (suluissa).

• Rokotukset ovat USA:n hallituksen pääasiallinen suunnitelma taistella sikainfluenssaa vastaa.
• USA:n hallitus on käyttänyt suunnilleen 3 biljoonaa dollaria rokotteiden ja anti-viraalilääkkeitten varmuusvarastoimiseen.
• CDC suosittaa 159 miljoonan amerikkalaisen rokottamista sikainfluenssarokotteella (mahdollisimman nopeasti).
• Entäs jos rokotteet eivät toimi? Yhä useampi tutkija on skeptinen niiden tehosta.
• Kausi-influenssa (= tavallinen flunssa) tappaa nykyään arviolta 36.00 amerikkalaista joka vuosi USA:ssa.(Vaikka useimmat kuolleet sairastavat jo olemassa olevia sairauksia kuten astmaa.)
• Useimat vilustumiset aiheuttaa influenssavirus. 7 -8% ( ja korkeintaan 50%) vilustumisista on influenssaperäisiä. ”Influennsan kaltaisia” oireita aiheuttavia viruksia ja patogeeneja on enemmän kuin 200 (ja siksi niitä voidaan herkästi erehtyä pitämään vilustumisena).
• Virukset muuttuvat uskomattoman nopeasti, ja tämä tarkoittaa, että jokaisena vuonna kiertävä influenssa on geneettisesti erilainen edelliseen vuoteen verrattuna.
• Jokaista tulevaa influenssakautta varten tarkoitettu lääke-eksperttien valmistama rokote on arvaus (villi arvaus, joka kerta) siitä mikä influenssan laji todennäköisesti liikkuu tulevaisuudessa.
• Vuoden 1918 espanjan influenssa tartutti arviolta yhden kolmasosan maailman väestöstä ja tappoi ainakin 40 miljoonaa.
• USA:ssa presidentin tieteellinen ja teknologinen avustajaneuvosto ennusti että H1N1-influenssa voisi tarttua puoleen usa-laisista ja tappaa 90 000 amerikkalaista. (Jatka lukemista, sillä paras on vasta tulossa….)
• Niistä, jotka ovat kuolleet USA:ssa sikainfluenssaan arviolta 70% sairasti jo jotakin vakavaa alkusairautta kuten astmaa tai AIDS`ia.
• Terveydenhuollon virkamiehet pitävät rokotuksia ensimmäisinä ja parhaina aseinaan influenssa vastaan. Rokotteet auttoivat lopettamaan isorokon ja polion. (En ole samaa mieltä tämän väitteen kanssa. Rokotukset tekivät suhteellisen vähän verrattuna yleisen hygienian parantumiseen verrattuna.)
• Joka vuosi 100 miljoonaa amerikkalaista rokotetaan ja rokotteet pysyvät USA:n terveydenhuollolle ”tärkeimpinä”.

Miksi tutkimus on vääristeltyä?

• Koska tutkijat eivät määrittele tarkkaan kenellä on influenssa ja kenellä ei, rokotteiden tehokkuudesta tehty tutkimus laskee yksinkertaiseti kaikista syistä aiheutuneet kuolema-luvut niitten joukossa jotka ottivat rokotteen sekä niitten joukossa jotka eivät sitä ottaneet. (Tämä luku sisältää onnettomuuksista, sydänkohtauksista, lääkityksistä, auto-onnettomuuksista ja kaikista muista syistä aiheutuneet kuolemat.)
• Nämä tutkimukset näyttävät ”dramaattisen eron” rokottettujen ja rokottamattomien kuolemalukujen välillä. Ihmisillä, jotka rokotettiin oli merkittävästi alhaisempi kuoleisuusluku. (= kaikista kuolemista kaikista syistä, ja tässä se ongelma piilee..)
• Influenssarokotuspropaganda perustuu näille tutkimuksille, jotka kertovat ihmisille, että jos he eivät ota joka vuosi influenssarokotusta, heillä on merkittävästi pienempi todennäköisyys kuolla. Mutta tämä on täysin harhaanjohtavaa..
• Kriitikot kyseenalaistavat näitten tutkimusten logiikan: Kuten selviää, kaikista syistä johtuneitten kuolemien määrään verrattuna ifluenssaan kuolleitten määrä on ehdottomasti pieni. Kansallisen allergia- ja infektiotautien laitoksen mukaan influenssakuolleisuus on..suurimmillaan .. 10 % kaikista kausi-influenssan aikana tapahtuneista kuolemista. (ja tähän kuuluvat kaikki influenssan epäsuorasti aiheuttamat kuolemat.)
• Tämä nostaa esiin erittäin vaikean asian: Jos influenssa aiheuttaa arviolta vain 10% kaikista influenssa-aikana tapahtuneista kuolemantapauksista, niin kuinka influenssarokote voisi vähentää kuolemia 50:lla %? (kuten rokoteteollisuus väittää.) (Tämä ei täsmää. Vaikka rokotteiden teho olisi 100%, ne voisivat vähentää kuolemia vain 10%:lla, olettaen että vain 10% kuolemista on influenssan aiheuttamia.)
• Tässä on suora lainaus tarinasta: Tom Jefferson, Roomassa työskentelevä lääkäri joka on Vaccines Field at the Cochrane Collaboration`in korkeasti arvostetun kansainvälisen tutkijoitten näyttöön perustuvan arvioivan tutkimuslaitoksen johtaja sanoo: ” Jotta rokote vähentäisi kuolleisuutta 50% ja jopa 90% niin kuin joissakin tutkimuksissa, se tarkoittaa, että se ei ainoastaan ehkäise influenssan aiheuttamia kuolemia vaan myös kaatumisten, tulipalojen, sydänsairausten, infarktien ja auto-onnettomuuksien aiheuttamat kuolemat. Ja silloin se ei johdu rokotteesta vaan se on ihme.”

Kohorttitutkimusten epäonnistuminen

• Kuinka rokoteyhtiöt sitten päätyivät tähän ” 50%:n kuolemien vähenemissuhteen” tunnuslukuun? Kohorttitutkimusten avulla.
• Kohorttitutkimukset vertailevat suurten rokotteen saaneiden ihmisryhmien kuolinlukuja suuriin roketteita saamattomien ihmisjoukkojen lukuihin. Mutta tässä lähestymistavassa on kohtalokas heikko kohta: ihmiset itse valitsevat ottavansa rokotukset. Ja millaiset ihmiset sen valitsevat? Kuten käy ilmi: ihmiset, jotka toimivat enemmän varmuuden vuoksi terveytensä takia!
• (Joten meillä on automaattisesti tilanne, jossa terveydestään-enemmän-huolehtivat ihmiset ottavat rokotukset, koska he USKOVAT niiden olevan heille hyviä. Kun taas ihmisjoukoilla, joilla ei ole tapana huolehtia terveydestään hiukkaakaan, jättävät kausi-influenssarokotteen ottamatta. Eikä näillä ihmisillä ole tapana muutenkaan pitää huolta hyvästä terveydestään.Toisin sanoen, massojen sanoin, ihmiset, jotka ottavat rokotuksen, ovat todennäköisemmin roskaruokaa välttäviä ja kannattavat enemmän terveysvaikutteista elämäntapaa.Tämä selittää näiden kahden ryhmän välisen kuolleisuuslukujen eron! Sillä ei ole mitään tekemistä rokotteen kanssa…)
• Lääkäreille ja tutkijoille on pantu äärimmäinen ”kultinkaltainen” vertaisuus- paine nielaista rokotusmytologia mukisematta. Tarinan sanoin: Lisa Jackson, lääkäri ja vanhempi tutkija Group Health Research Center`issä Seattlessa, alkoi ihmetellä ääneen kolleegoilleen oliko jotain hukassa arvellussa 50:n prosentin kuolleisuusluvuissa rokotetuilla ihmisillä, ja hänen saamansa vastaus kuulosti enemmänkin dogmilta kuin tieteeltä. ”Ihmiset kertoivat minulle: ´Ei seuraa mitään hyvää tämän kyseenalaistamisesta´,” hän sanoi. ”´Mahdollisesti paljon pahaa voi tapahtua´minulle työni suhteen jos kritisoin jotenkin kehottamalla luopumaan rokotuksista, koska ”Mehän tiedämme, että rokotteet toimivat.´ Tämä oli vallitsevaa viisautta.” (Toisin sanoen, älä uskallakaan kyseenalaistaa rokotuksia, äläkä kysele itsepintaisesti tieteellisiä kysymyksiä,koska rokoteteollisuus ajaa edelleen dogmaa, ei tiedettä… ja jos kysyt yhtäkään kysymystä, voit huomata menettäväsi työpaikkasi…)
• (Ja tästä se hyvä osa alkaakin…)

• Lisa Jacksonia ei peloteltu. Hän ja kolme muuta tutkijaa alkoi tutkia laajasti siteerattua rokotetilastoa koettaen identifioida tämän ”terve- käyttäjä-efektin”, jos sellaista oli olemassa. He tarkastivat kahdeksan vuoden ajan lääketieteellistä materiaalia, joka kattoi 72. 000:n 65-vuotiaan tai sitä vanhemman ihmisen tiedot ja arkistoivat, ketkä olivat saaneet kausi-influenssarokotteet ja ketkä eivät. Sitten he vertailivat kaikkien kausi-influenssan ulkopuolella tapahtuneitten kuolemien syitä.

Rokotus ei vaikuttanut kuolleisuus eroavuuksiin

• Se, mitä hän löysi, antaa vakavan iskun rokoteteollisuudelle: Hän totesi, että jopa kausi-influenssa-ajan ulkopuolisena aikana kuolleisuusluku oli 60 % korkeampi niitten joukossa, jotka eivät ottaneet rokotusta kuin nillä jotka ottivat.(Toisin sanoen, vaikka jättäisi influenssa-ajan kokonaan huomioimatta, rokottamattomilla vanhemmilla ihmisillä,joilla on erilaiset elämäntapatekijät, jotka altistavat heidät paljon todennäköisemmin monista muista syistä johtuville kuolemille.)
• Hän havaitsi myös, että tämä niin kutsuttu ”terve-käyttäjä-efekti” selittää koko näkyvän hyödyn jonka väitetään johtuvan rokotuksista. Tämä löytö todistaa, että kausi-influenssarokotteella ei ole minkäänlaista parantavaa vaikutusta edes kuolemien vähenemisessä.
• Kuinka hyvin nämä kyseessä olevat tutkimukset siis oli tehty? Tarina kertoo: Jacksonin paperit ”ovat kauniita”, sanoo Lone Simonsen, joka on George Washington Yliopiston globaalin terveyden professori Washingtonissa D.C., ja kansainvälisesti tunnustettu influenssan ja rokotteiden epidemiologian asiantuntija. ”Ne ovat klassisia tutkimuksia, ne on tehty hyvin huolellisesti.”
• Useat rokotusten puolestapuhuja-ekspertit kieltäytyvät yksinkertaisesti uskomasta tämän tutkimuksen tuloksia (koska se asettaa kyseenalaiseksi heidän olemassa olevan rokotemytologia-uskomuksensa). The Journal of American Medical Assosiation-lehti kieltäytyi julkaisemasta hänen tutkimustaan, jopa väittäen: ”Näiden tulosten hyväksyminen olisi kuin sanoisi maan olevan litteä pannukakku!” (Tämä taas osoittaa, kuinka syvälle juurtunutta nykyinen rokotemytologia on konventionaalisen lääketieteen harjoittajien mielissä. He eivät yksinkertaisesti osaa kuvitella, että rokotteet eivät toimi, joten he jättävät yksinketaisesti käsittelemättä todisteet, vaikka ne olisivatkin HYVIÄ todisteita – ja todenmukaisia. Tämä tekee rokoteteollisuudesta enemminkin KULTIN kuin tiedettä.)
• Jacksonin paperit julkaistiin lopulta vvuonna 2006 International Journal of Epidemology`ssä nimellä: Evidence of bias in estimates of influenza vaccine effectiveness in seniors. 35:337-344. ---- (Ja nyt seuraa se todella, todella mehukas osa, jota et voi jättää väliin…)

Rokotepula osoittaa, etteivät ne alunpitäenkään toimineet

• Influenssarokotteen historia paljastaa joitakin suuria aukkoja nykyisessä rokotemytologiassa osoittamalla pääasiassa, etteivät ne toimi:
• Esimerkiksi: vuonna 2004 rokotetuotanto oli vähäistä ja oli pulaa rokotteista (40 %:n rokotteiden väheneminen). Ja kuitenkaan kuolleisuusluvut eivät nousseet flunssakauden aikana. (Epäilemättä; jos rokotteet todella toimisivat, silloin vuosina, jolloin rokotetta ei edes annettu 40%:lle ihmisiä, jotka normaalisti sen olivat saaneet, olisi pitänyt seurata valtavan suuri tilastollisesti merkittävä kuolleisuuden kasvu. Se olisi tarkoittanut suurta kasvupiikkiä kuolleisuusluvuissa ja täyttänytruumishuoneet… mutta niin ei tapahtunut. Tiedätkö miksi? Siksi että rokotteet eivät alun alkaenkaan toimi.)
• Influenssarokotteiden historiassa oli kaksi vuotta, jolloin kehitelty rokote oli täysin huonosti sopiva laajalti-leviävän influenssan sairastuttamiin ihmisiin. Nämä vuodet olivat 1968 ja 1997. Molempina vuosina rokote oli täysin sopimaton leviävään virukseen nähden. Tästä johtuen: ketään ei rokotettu. (Kun tämä tiedetään, niin jos rokote sinänsä olisi tehokas vähentämään kuolemia, niin meidän olisi siis taas pitänyt nähdä valtava kasvupiikki kuolinluvuissa näiden kahden vuoden aikana, eikö niin? Vakavasti ottaen, jos rokote vähentää 50%:lla kuolinlukuja niin kuin rokotevalmistajat väittävät, silloinhan näinä kahtena vuonna, jolloin rokotteita ei lainkaan ollut, olisi sen pitänyt merkitä suurta piikkiä talven kuolleisuusluvuissa? Mutta mitä oikeasti tapahtui ei….mitään. Ei merkkiäkään. Ei niin mitään. Kuolinluvut eivät ollenkaan nousseet.)
• Jos rokotteet todella säästävät elämiä, niin mitä enemmän ihmisiä rokotat, sitä alemmas kuolinluvut laskisivat? Mutta niin ei tapahdu. Vuonna 1989 vain 15 % yli 65-vuotiaista rokotettiin influenssa vastaan. Mutta nyt, kiitos suuren rokotekampanjan, yli 65% on rokotettu. Ja kuitenkin, ihme ja kumma, vanhempien ihmisten kuolleisuus ei ole vähentynyt flunssakauden aikana. Ne ovat päinvastoin nousseet!
• Kun rokotteiden kannattajat (ja CDC:n virkamiehet) ovat astettuneet uhmaamaan ”50%:n kuolleisuuden lasku”-myyttiä, he manaavat dogmaattisella kielellä ja hyökkäyskuriireilla. He eivät yksinkertaisesti halua ajatella mahdollisuutta, että influenssarokotteet eivät vain yksinkertaisesti toimi.
• Rokotemytologian kyseenalaistavia tiedemiehiä lääketieteellinen järjestelmän pelottelee. Tom Jefferson Cochrane Collaboration-järjestöstä on epidemiologi, joka kyseenalaistaa väitetyt ifluenssarokotteiden hyödyt. ”Reaktio (Jeffersonia vastaan) on ollut niin dogmaattinen ja jopa hysteerinen, että hänen voisi luulla toimivan lapsenryöstäjien asianajajana” sanoi eräs kollega (Majumdar).
• Jefferson on yksi maailman parhaiten informoitu influenssarokotetutkija maailmassa. Hän johtaa tutkijatiimiä, joka on tarkastanut satoja rokotetutkimuksia. Suoraan artikkelissa sanottua: Suurin enemmistö tutkimuksista oli pahasti puutteellisia, sanoi Jefferson. ”Roskaa" ei ole tieteellinen termi, mutta minusta se on sopiva termi (näille tutkimuksille). (Ja tässä seuraa todellinen ikävä yllätys, joka todistaa miksi influenssarokotteet ovat turhanpäiväisiä….)

Influenssarokotteet ”toimivat” vain niillä, jotka eivät niitä tarvitse

• Rokotteet ”toimivat” oletettavasti jo heikentyneen viruskannan käytössä, joka vaikuttaa immuunipuolustusjärjestelmää rakentamaan influenssa-antibodeja. Jefferson kuitenkin painottaa, että vain terveet henkilöt kehittävät rokotteen avulla hyvän antibody-reaktion. Ja kuitenkin juuri niillä sairailla ihmisillä - niillä joilla on huono immuunipuolustusvaste rokotteelle – on suurin riski saada inluenssan haittavutuksia tai jopa kuolla siihen. Mutta heillä rokotteet eivät toimi!
• (Toisin sanoen-- huomaa tämä – influenssarokotteet ”toimivat” vain niillä henkilöillä, jotka eivät niitä tarvitse!)
• (Samoin voidaan todenperäisesti sanoa, etteivät rokotteet ollenkaan toimi juuri niillä ihmisillä, jotka teoreettisesti saattaisivat hyötyä niistä. Ne tuottavat antibodeja henkilöissä, joilla on jo valmiiksi vahva immuunipuolustus, eivätkä he tarvitse rokotusta ollenkaan.)
• Jefferson on peräänkuuluttanut satunnaistettujen, plasebo-kontrolloitujen rokotetutkimusten tekemistä. Mutta rokotteiden kannattajat vastustavat näitä kliinisiä tutkimuksia! He sanovat niiden olevan ”epäeettisiä” (koska he todellisuudessa tietävät satunnaistettujen, kaksoissokko-placebo-kontrolloitujen tutkimusten paljastavan influenssarokotteiden täydellisen epäonnistumisen,ja he haluavat tehdä kaikkensa estääkseen sellaisten kokeiden tekemisen. Älä ihmettele sitä, että rokotteiden kannattajat ja rokotteiden puolestapuhujat vakuuttavat, että heillä on ”tiede” puolellaan, vaikka he itse eivät halua, rokotteilleen kuuliaisina, myöntää nille mitään oikeaa tieteellistä perustaa?)
• (Mitään placebo-kontrolloituja tutkimuksia influenssarokotteista ei ole tehty, koska teollisuus sanoo niiden olevan ”epäeettisiä”. Joten miten nämä ihmiset saadaan ymmärtämään, että heidän rokotteensa eivät ollenkaan toimi? Koko teollisuus perustuu keksittyyn tilastoon, joka on todistettu vääräksi… ja injisoinnit jatkuvat vuosi vuoden perään, vaikka niillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista hyötyä yleiselle terveydelle…)

Mikseivät myöskään anti-viruslääkkeet toimi

• Antiviraalilääkerintamalla sairaaloita kehotetaan jakamaan Tamiflu- ja Relenza-reseptejä melkein kelle tahansa oireilevalle, on heillä sitten sikainfluenssa tai ei. Huoli sikainfluenssan lääkeresistenssien mutaatioiden kasvamisesta kasvaa.” Influenssa voi tulla resistentiksi Tamiflu`lle muutamassa päivässä” sanoo eräs tutkija.
• Vuonna 2005 Yhdysvaltojen hallitus käytti 1,8 biljoonaa dollaria antiviraalilääkkeitten varmuusvarastoimiseksi armeijalle.Tämä päätös tehtiin kun Donald Rumsfeld oli puolustusministerinä. Rumsfeld omisti myös miljoonia osake-dollareita Gilead Science`ssä, Tamiflu`n patentin omistavassa yhtiössä. Tämän yhtiön osakkeiden hinta kohosi 50%:lla hallituksen lunastaman Tamiflu-varmuusvaraston seurauksena.
• Tamiflun antiviraalinen näyttöön- perustuva hyöty on parhaimmillaankin hutera. Vielä pahempaa: yksi viidestä Tamiflu`ta saaneesta lapsesta saa neuropsykiatrisia sivuvaikutuksia, mm. hallusinaatioita ja itsemurhataipumusta. (Toisin sanoen lapsesi saattaa ”tehdä tripin” ollessan jollain pahalla Tamiflu-kuurilla….)
• Tamiflu on jo yhdistetty 50 lapsen kuolemaan Japanissa,
• Näyttö Tamiflu`n tehosta perustuu kohorttitutkimuksiin, juuri samanlaisiin kuin rokotteet, jotka voivat tuhota tai pahentaa lääkkeen näkyviä hyötyjä.
• Jopa Tamiflu`n kannattajat myöntävät, ettei se ole todistetusti auttava. Eräs CDC:n virkailija sanoo, että satunnaistetut kokeilut Tamiflu`n tehon näytöksi olisivat ”epäeettisiä”.
• Kaiken kaikkiaan ei rokotteista eikä antiviraali-lääkkeistä ole luotettavaa näyttöä, että ne ollenkaan toimisivat influenssaa vastaan. Molemmat on otettu käyttöön täysin puhtaan toiveajattelun perusteella, eikä oikeiden tieteellisin perustein.
• Tämä farmaseuttisen lääketieteen historia on täynnä muitakin lääkesotkuja, joiden lääkärit ”tiesivät toimivan”, mutta jotka myöhemmin aiheuttivat potilaille haittoja tai kuoleman. (Kaiken kaikkiaan tarkkoja tieteellisiä tutkimuksia välteltiin, koska, hei, jos jo etukäteen tiedät kaiken, niin miksi vaivautua tekemään ainoatakaan todellista tieteellistä koetta todistaaksesi mitään?)
• Tämä rokotepetkutus antaa väärän turvallisuudentunteen, vieden huomion muista asioista, jotka todella auttavat ehkäisemään influenssakuolemia. Siksi lukuun ottamatta ”käsienpesuohjeita” ylimalkaan mitään ohjeita ei ole väestölle annettu influenssan ehkäisemiseksi kuin rokotteet ja antiviraali-lääkkeet.
• Lisään tähän kirjoittajan ajatelman: ”Koska pelkäämme tehdä tarkkoja tutkmuksia nyt, huomaamme joutuvamme tuomituiksi käyttämään hoitoja, jotka perustuvat illuusioon ja uskomuksiin eikä niinkään puhtaaseen tieteeseen.”

Yhteenveto näistä hämmästyttävistä asioista

Katsotaanpa mitä tässä juuri opimme (koska se on niin hätkähdyttävää):
• Influenssarokotteista ei ole olemassa placebo-kontrolloituja tutkimuksia, koska rokotteiden kannattajat sanovat tällaisten kokeiden olevan ”epäeettisiä”. Niinpä niiden toimivuudesta ei siis ole mitään kovaan tieteeseen perustuvaa näyttöä.
• Väite ”50%:n kuolleisuuden vähenemis”-statistiikasta, jota rokotteiden suosittelijat perustelunaan heittelevät kaikkialle, on täyttä keinotekoisuudelle perustuvaa ”roska”-tutkimusta (”kohortti”-tutkimusta).
• Tutkimalla tarkasti olemassa olevia tutkimuksia, jotka näyttävät tukevan rokotteita, paljastuu, että influenssarokotteet eivät yksinkertaisesti toimi. Ja kun rokotteita ei ole saatavilla tai niiden formulointi on väärä, ei esiinny kasvupiikkiä kuolemien määrän nousuna, joten tästä seuraa johtopäätäksenä, että nämä rokotteet eivät vähennä kuolleisuutta.
• Influenssarokotteet tuottavat antibodeja ihmisille, jotka eivät tarvitse rokotteita. Samanaikaisesti ne epäonnistuvat tuottamaan antibodeja henkilöissä, joita influenssa voi vahingoittaa eniten. Täten rokotteen toimivat vain henkilöillä, jotka eivät niitä tarvitse.
• Koko rokoteteollisuus on kuin valloillaan oleva kultti, jolla on dogmi, joka hallitsee tieteestä riippumatta. Jokainen joka esittää tiukkoja tieteellisiä kysymyksiä saa välittömästi kerettiläisen, harhaoppisen, leiman. Kenenkään ei sallita kyseenalaistaa status quo`ta. (Siinäpä sitä tietoa ”näyttöön-perustuvasta-lääketieteestä”, huh?)
Kuten kaikesta tästä voit nähdä niin influenssarokote on puhdasta puoskarointia. Rokotteiden jakelijat ovat tästä päätellen PUOSKAREITA. He luulevat omaavansa tieteellisen luonteen, ja ovat kuitenkin kaikkein herkkäuskoisimpia: He uskovat melkein mitä vaan mikä on julkaistu lääketieteellisessä julkaisussa, vaikka se olisi täydellistä puoskarointia.
Nykyään lukemattomat lääkärit, sairaanhoitajat ja farmasistit ympäri Pohjois-Amerikkaa ja ympäri maailmaa suosittelevat lääkkeellisesti arvottomia, tieteellisesti-kehiteltyjä kemiallisia injektioita, jotka eivät mitenkään hyödytä kansanterveyttä… ja kuitenkin he ovat vakuuttuneita niitten hyvästä tehosta! Tästä nähdään kuinka helppoa ihmisten aivopesu on konventionaalisen lääketieteen alueella.
He ovat luopuneet oikeasta tieteestä kauan sitten, uskotko. Nyt koko teollisuus perustuu hetkelliseen dogmaattiseen ylimielisyyteen ja auktoriteetti-illuusioon. CDC:stä ja FDA:sta lähtien paikalliseen farmasistiin kulmakaupassa amerikkalainen lääkintäjärjestelmä toimii näennäisesti etevien henkilöiden toimintana, joka on aivopestyä ja heistä on tullut täysivaltaisia jäseniä farmakologia-kulttiin, joka polkee jalkoihinsa oikean tieteen.
Rokoteteollisuus on ehkä suurin lääketieteellinen huijaus maailman historiassa. Älä lankea siihen.
Äläkä unohda lukea kokonaan Shannon Brownleen artikkelia The Atlantic-lehdessä: http://www.theatlantic.com/doc/2009...

Miksi ihmiset ottavat rokotuksia: taikauskosta

Nyt kun olet lukenut kaiken tuossa yllä, saatat ihmetellä: Miksi ihmiset sitten ottavat rokotuksia?
Syy siihen on, että kukaan ei tiedä toimivatko ne vai eivät, ja niinpä ihmiset jatkavat niiden ottamista ”varmuuden vuoksi”. Se on tarkasti ottaen taikauskoinen rituaali, jollaista ”tieteellis-mieliset-skeptikot” harjoittavat kaiken aikaa… vaikka se tietenkin käsittää myös rokotteet, joten siinä mielessä taikauskoisuus on paikallaan.
Väestö ottaa rokotteet samasta syystä kuin he hierovat jäniksen käpälää. Se on hyvää onnea tuova rituaali, joka saattaa toimia tai sitten ei, mutta eihän sitä kukaan oikein tiedä. Ja toisaalta, mitäs harmiakaan siitä on? (He ajattelevat….)
Itse kuitenkin otan mieluummin D-vitamiinia ja hankin terveen, toimivan immuunipuolustusjärjestelmän. Mutta ne jotka haluavat pelata Lottoa, pelailla Las Vegas`issa tai lyödä vetoa elämistään lääketieteen taikauskojen piirissä: influenssarokotteita on jo todella saatavissa.
Joten mitäs siinä odottelet? Pistä muutama influenssarokote, hieraise jäniksen käpälääsi, ja pyörähdä myötäpäivään seitsemän kertaa ja myös sinä voit saada tarpeeksi onnea välttääksesi flunssan tämä talvena. ”
*****
Lisa A. Jackson, M.D.,MPH. Group Health Research Institute`n vanhempi tutkija, on tehnyt paljon tutkimuksia rokoteturvallisuudesta:
http://www.grouphealthresearch.org/faculty/profile...

Tom Jefferson
http://casesjournal.com/content/1/1/38
http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,6...
http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/P...

Tietoa Shannon Brownlee`stä:
http://www.overtreated.com/the_author.html
http://scienceblogs.com/insolence/2009/10/when_met...
Video, Does the vaccine matter?, = Onko roketteilla merkitystä? ht://www.democracynow.org/2009/11/2/shannon_brownlee_does_the_vaccine_matter "

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

elamakasissa.blogspot.comista myös tämä suomennos:
"KAUSI-INFLUENSSAROKOTTEEN AIHEUTTAMA DYSTONIA
OVATKO ROKOTTEET TURVALLISIA?

Vuonna 2009 loka- marraskuussa julkaistiin Youtube`ssa video amerikkalaisesta kuuluisasta cheerleaderista, Desiree Jennings`istä, joka oli ottanut tavallisen influenssarokotteen ja halvaantunut oudosti. Lääkärit ovat sitä mieltä, että tilanne, dystonia, ei johdu rokotuksesta, vaikka ajoittuukin samoihin aikoihin. Desiree ei pysty kunnolla puhumaan, kävelemään hän pystyy vain taakse tai sivulle päin. Parhaiten hän pystyy puhumaan juostessaan eteenpäin. Hän ei pysty enää syömään juuri mitään ja on jatkuvassa kouristustilassa. Lääkärit eivät ole pystyneet auttamaan häntä. Hänen tilansa luokiteltu palautumattomaksi.

Hän on hakenut apua kaikkialta ja löysi lopulta tri Buttarin. Tämän lääkärin hoidossa hän on parantunut muutamassa päivässä. Tri Buttar sanoo hänen käyneen hyvin lähellä kuolemaa tilansa vaikeuden takia. Tri Buttar`in hoidossa on kolme muuta samanlaista tapausta, joille lääkärit ovat myös sanoneet, että tila on parantumaton.

Alkutilanteesta video löytyy osoitteesta : www.youtube.com/watch?v=cEN5KGwNGeo/

Tarkka selostus tilanteesta löytyy tri Buttarin blogista: www.drbuttar.com/blog// kelaamalla marraskuulle sekä
http://www.drbuttar.com/blog/?p=581

TIETOA Tri RASHID A. BUTTAR`ista löysin netistä paljon:

Dr. Rashid A. Buttar on osteopatian tohtori, joka on vierailevana tutkijana North Carolina State University`ssä. Hän suoritti alemman yliopistotutkinnon Washington University in St. Louis`issa pääaineinaan biologia ja teologia. Tämän jälkeen hän suoritti lääketieteellisen koulutuksen University of Osteopathic Medicine and Health Sciences, College of Osteopathic Medicine and Surgery in Des Moines, Iowa`ssa. Hän opiskeli sitten yleistä kirurgiaa ja ensiapulääketiedettä ja palveli armeijan kirurgina Etelä-Koreassa ja myöhemmin Etelä-Carolinassa armeijan johtavana ensiapulääkärinä. Tohtori Buttar on erikoistunut ennaltaehkäisevään lääketieteeseen ja kelaatioterapiaan sekä ensiapulääketieteeseen ja hän on tutkijana kolmessa eri läkketieteen organisaatiossa ( Fellow of the American College for Advancement in Medicine, Fellow of the American Academy of Preventive Medicine, ja Fellow of the American Academy of Integrative Medicine). http://www.drbuttar.com/index.php

Dr Rashid Buttar avasi edistyneen lääketieteen ja kliinisen tutkimuslaitoksensa vuonna 1996 päämääränään ” ei vain potilaiden elämän pidentäminen vaan myös heidän elämänsä laadun parantaminen”. Tämä päämäärä on nyt laajentunut ja vaikuttaa hänen potilaittensa lisäksi hänen kollegoihinsa. Hän tarjoaa ´hoitovirhe´- potilaille aidon mahdollisuuden parantua, joten potilaat matkustavat kaukaa ja jopa maailman toiselta puolelta etsimään hänen onnistuneita hoitomenetelmiään. Tri Buttar pitää tärkeänä työnään myös kouluttaa ja ohjata mahdollisimman monia lääkäreitä kliinisen lääketieteensä käytäntöihin. Potilaan tulee omistautua kehonsa huolelliseen ohjeiden mukaiseen hoitoon saadakseen parhaan mahdollisuuden parantumiseensa. Hänen menetelmänsä käsittelevät ja keskittyvät näihin seitsemään ihmiskehon toksisuuteen, jotka aiheuttavat kaikkien sairauksien syntymisen:
1) Raskasmetallimyrkyt
2) Toistuvat orgaanisten saasteiden myrkyt
3) Opportunistiset (patogeeni-) myrkyt
4) Ruokien sisältämät myrkyt
5) Energeettiset myrkyt
6) Psykologiset / emotionaaliset (tunne-) myrkyt
7) Hengelliset myrkyt

Tämän klinikan filosofian perusajatus on harjoittaa lääketiedettä sopusoinnussa meitä edeltäneitten suurten lääketieteellisten persoonien/ filosofien kanssa. Olemme ylpeitä kuulumisestamme parannustaitoihin, jotka ovat olleet lääketieteellisen alueen kulmakivinä vuosisatojen ajan: Oppiminen, Parantaminen ja Opettaminen.

Lääkärin Rukous
” Ennen kuin aloitan parantamisen pyhän työn sinun käsissäsi, asetan ikuisuuteni kunniasi valtaistuimen eteen, että Sinä lahjoitat minulle hengen ja voiman vahvuuden suorittaa tarkasti työni. Älä anna rikastumisen tai hyödyn halun sokeuttaa minua näkemästä totuutta. Tee minut sen arvoiseksi, että näen minulta neuvoa hakevan kärsijän – henkilön – olipa hän rrikas tai köyhä, ystävä tai vihollinen, hyvä tai paha eli apua tarvitsevan vain ihmisenä. Jos minua viisaammat lääkärit, yrittävät auttaa minua ymmärtämään, suostuvat haluuni saada heiltä oppia, sillä terveyden tietotaito on rajatonta. Mutta kun hullut ivaavat minua, anna minulle rohkeutta. Anna rakkauteni työhöni vahvistaa minua selviytymään myös korkeassa asemassa olevien ihmisten ivauksen vastarinnasta. Valaise tieni, hairahtumasta millään tavoin tietojeni käytössä, joilla voisin aiheuttaa sairautta tai kuolemaa luoduillesi. Anon Sinua, armelias ja laupias Jumala, vahvistamaan kehoani ja sieluani, ja juurruttamaan minuun vähitellen täydellisen hengen.”
- Maimonides 1135 – 1204 A.D. -

Tohtori Buttar`in hoidot ja palvelut toimivat rinnakkain traditionaalisen lääketieteen alkuperäishoidon kanssa. Sen ei ole tarkoitus syrjäyttää valtavirran lääketieteellisiä tekniikoita vaan paremminkin toimia yhdessä niiden kanssa ja lisätä hoitotehoa. Osa hänen tehokkaista hoidoistaan sisältää noin 30 erilaista intravenöösiä (iv.= suonen sisäistä) terapiaa. Hän on erikoistunut 11 vuoden ajan hoitometodeihinsa. Tri Buttar on tehnyt uraauurtavaa työtään yli 20 näistä iv.-terapioistaan joko itse tai läheisessä yhteistyössä toisten lääkäreitten kanssa kehittämis- ja osallistumisvaiheissa. Mikään näistä iv.-hoidoista ei ole koskaan aiheuttanut vahinkoa potilaille, ja yli 200 000 henkilöä on hoidettu klinikalla.
HBOT = hyperbaarinen happiterapia on ollut osana klinikan hoidoissa viimeisten 3 vuoden aikana.
Tämä metodi tähtää halvauksista toipuviin ja aivovaurioituneihin potilaisiin. Yhdessä hänen muiden terapioidensa kanssa tämä metodi on ollut tehokas auttamalla useissa terveysongelmissa. Tämä prosessi nostaa kehon ilmanpainetta jolloin veri, selkäydinneste ja ruumiin nesteet hapettuvat paremmin. Osa hoidosta auttaa paineen avulla saaman 100%:sesti happea elimistöön.
Muita tärkeitä metodeja ovat elektromagneettiset frekvenssit, joilla saavutetaan elimistön tasapaino; tekniikka, joka on kehitetty venäläisessä avaruusohjelmassa. Käyttämällä hermostona stimuloimalla kerättyä bio-feedback`iä kehoa itse asiassa opetetaan parantamaan itse itsensä.
Tri Buttar on hoitanut ja auttanut monista kroonisista terveysongelmista kärsiviä potilaita, joiden hoidot ovat epäonnistuneet, ja vaikeasti diagnosoitaville potilaille on myös tarjoutunut tilaisuus nauttia elämästään sairaudestaan huolimatta. Hoitamalla kehoa kokonaisuutena, antamalla sille sitä mitä se tarvitsee taistellakseen ongelmia vastaan ja säilyttämällä paranemiseen tarvittavat voimat tri. Rashid Buttar todistaa, että toivoa on silloinkin, kun syöpä tai moni muu heikentävä tila on diagnosoitu.

Lähde: http://ezinearticles.com/?Introducing-Dr-Rashid-Bu...

Tri Rashid Buttar puhuu H1N1-sikainfluenssarokotteesta : http://www.youtube.com/watch?v=qccIPdWmzmk

Tri Rashid Buttar`ia vastaan on käynnissä oikeudenkäynti, josta löytyy tietoa sivulta: http://www.drbuttartruth.com/ . Häneltä aiotaan viedä lääkärin oikeudet, koska hän hoitaa ihmisiä terveiksi tavoilla, joita konventionaalinen lääketiede ei voi hyväksyä ”tieteellisiksi” menetelmiksi. " sitaatti päättyy

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

kahden edellisen linkin kommentit ehjänä täällä: http://elamakasissamme.blogspot.com/

Melko hurjaa (nimimerkki)

Kiitos, Riikka, olet tehnyt taas töitä. Nostetaanpa tähän tuosta 7-kohdan artikkelista pöydälle se pihvi: Rokotepula osoittaa, etteivät rokotteet alunpitäenkään ole toimineet.

Esimerkiksi vuonna 2004 rokotetuotanto oli vähäistä ja oli pulaa rokotteista (40 %:n rokotteiden väheneminen). Ja kuitenkaan kuolleisuusluvut eivät nousseet flunssakauden aikana. (Epäilemättä; jos rokotteet todella toimisivat, silloin vuosina, jolloin rokotetta ei edes annettu 40%:lle ihmisiä, jotka normaalisti sen olivat saaneet, olisi pitänyt seurata valtavan suuri tilastollisesti merkittävä kuolleisuuden kasvu. Se olisi tarkoittanut suurta kasvupiikkiä kuolleisuusluvuissa ja täyttänyt ruumishuoneet… mutta niin ei tapahtunut. Tiedätkö miksi? Siksi että rokotteet eivät alun alkaenkaan toimi.)”

Tämä toinenkin ote on aika paljastava:

”Mahdollisesti paljon pahaa voi tapahtua minulle työni suhteen jos kritisoin jotenkin kehottamalla luopumaan rokotuksista, koska ”Mehän tiedämme, että rokotteet toimivat.´ Tämä oli vallitsevaa viisautta.´ (Toisin sanoen, älä uskallakaan kyseenalaistaa rokotuksia, äläkä kysele itsepintaisesti tieteellisiä kysymyksiä, koska rokoteteollisuus ajaa edelleen dogmaa, ei tiedettä… ja jos kysyt yhtäkään kysymystä, voit huomata menettäväsi työpaikkasi…)”

- influenssarokotteet samoin kuin Tamiflu = huijausta
- influenssarokotteiden teho = pelkkä myytti
- influenssarokotteen tehoon uskominen = taikauskoa
- rokottajat = puoskareita, tosin manipuloituja sellaisia

Rokotuksia antava terveydenhuoltohenkilöstö on pakotettu suoltamaan poppamies-propagandaansa, uskomustiedettä. Valitettavasti enemmistö henkilöstöstä on myös itse manipuloitu toistamaan kuin papukaijat Vallitsevaa Viisautta (sitä "virallista totuutta"). Mutta pahinta on se, että he - joko käskytettyinä tai omasta tietämättömyydestä johtuvasta vastuuntunnottomuudesta - PAINOSTAVAT rokotuksista kieltäytyviä ottamaan rokotteen. Se on väärin.

p.s. antibody = vasta-aine, italialaiset = kursiivi

Melko hurjaa (nimimerkki)

Kun nyt otsikossa nanoemulsiosta puhutaan, niin kerrotaanpa uusille lukijoille, että ASO3- adjuvantillinen Pandemrix, jota suomalaisille jaetaan, on juuri nano”turbo”rokote. Adjuvantin tarkoitus on buustata eli tehostaa rokotteen vaikutusta elimistössä. Nanopartikkelit puolestaan ovat valtavan paljon pienempiä kuin esimerkiksi asbestihiukkaset, ja päästyään kerran elimistöön ne tuhoavat soluja. Kun ne ovat päässeet vuorovaikutukseen solun rakenteen kanssa, niistä ei enää pääse eroon. Käytännössä se tarkoittaa elimistön JATKUVAA TULEHDUSTILAA. Mitä pienempi koko partikkelilla on, sitä suurempi sen teho läpäistä soluja ja tuhota kaikkea mitä tielle osuu. Pekingin Chaoyang Hospitalin tutkimus on varmistanut, että nanopartikkelit vaurioittavat vakavasti keuhkoja ja myrkyttävät koko elimistöä, mistä on seurauksena ennen kaikkea immuunipuolustuksen heikentyminen.

Kun elimistön kyky puolustautua siihen tunkeutuvia taudinaiheuttajia ja vieraita aineita vastaan on heikentynyt, se tarkoittaa mm. suurta autoimmuunisairauksien mahdollisuutta.

Tämä on siis tutkittua ja tieteellisissä julkaisuissa esitettyä tietoa. Silti rokotuksia nanoja sisältävillä rokotteilla koko ajan jatketaan ja yhä uusia nanoteknologiaan perustuvia rokotteita kehitellään kaiken aikaa.

Lisäksi: Pandemrix sisältää mm. tiomersaalia. Elimistöön päästyään tiomersaali muuttuu etyylielohopeaksi ja tiosalisylaatiksi. Proteiinien mukana orgaaninen elohopea pääsee tunkeutumaan aivoihin, joissa neurotoksiset vaikutukset ilmenevät. Lasten aivot ovat tietenkin suurimmassa vaarassa. Ja kun rokote on vielä adjuvantillinen, eli turbo, niin…

Elohopea on tutkitusti neurotoksinen, eli hermomyrkky. Elohopeamyrkytyksen oireita ovat mm. kivun tai painon tunne rinnassa, keuhkoputkentulehdus (bronkiitti), päänsärky, lihasheikkous, ruokahaluttomuus, ruoansulatushäiriöt, oksentelu, ihottumat, kuume...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

melko hurjaa, #11, minulla on juuri noita kuvaamiasi oireita. Samoin lapsillani.

Siis saatu tästä THL:N mukaan tutkitusta, vaarattomasta ja tehokkaasta rokotteesta jonka vaikutuksia aletaan juuri tutkia. Tästä Pandemrix-sikainfluenssarokotteesta.
Meillä oltiin ihan terveitä enne rokotetta. Ei olla enää.

Ruumiinavauksissa rokotteiden saaneilta tulisikin -puolueettoman- tahon tutkia juuri aivot. Varsinkin lapsilta.

Ilmanko on kiire saada siirrettyä ruumiinavaukset THL:lle. Tehokkaalle ja luotettavalle.
On pilkkaa nimittää sitä Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitokseksi.

Melko hurjaa (nimimerkki)

Voi Riikka, mitä tuohon osaisi sanoa - muuta kuin että helevetin tunarit!

Tässä vielä 11-kohdan täydennykseksi autoimmuunisairauksista, koska ei niistäkään kaikilla ole tietoa. (Itse olen moninkertainen autoimmuunisairaus"potilas", ja yhden sairauden laukaisijana on 100%:sesti ollut tetanustehoste! Kilpirauhastulehduksen puolestaan laukaisi sietämätön stressi ja uupumus. Samat tekijät nostivat verensokerin pilviin, mutta diabeteksen puhkeamista vastaan taistelen sinnikkäästi!)

Autoimmuunisairauksissa henkilön immuunijärjestelmä hyökkää itseään vastaan (auto = itse). Jokin laukaiseva tekijä sekoittaa immuunijärjestelmän niin, että se alkaa puolustautua elimistön terveitä soluja ja itse tuottamiaan hormoneja vastaan - yleisemmin solutumamateriaalia eli DNA:ta vastaan - alkamalla tuottaa itsevasta-aineita. Hyökkäys kohdistuu tiettyihin solutumissa oleviin valkuaisainemolekyyleihin, joita itsevasta-aineet alkavat tuhota. Seurauksena on erilaisia autoimmuunisairauksia, joista joihinkin liittyy iho-oireita.

Useiden sairauksien puhkeamiseen tarvitaan geneettinen taipumus + laukaiseva tekijä tai useampia tekijöitä, joka/jotka muuttavat kudosten molekyylejä siten, että elimistö ei enää tunne niitä omakseen, vaan alkaa muodostaa vasta-aineita niitä vastaan.

Laukaisevia tekijöitä sairauden puhkeamiselle voivat olla uupumus, fyysinen trauma (vaurio tai haava), traumaattinen stressi, ahdistus, altistuminen lääkkeille tai myrkyille ja myös jotkin bakteerit, virukset ja sädesienet.

Autoimmuunisairauksia ovat mm. artriitti, reuma ja muut nivel- ja sidekudossairaudet, diabetes, psoriasis, kilpirauhasen autoimmuunitulehdus, myastenia gravis, pernisiöösi anemia, lisämunuaisen vajaatoiminta, keliakia, alopekia (pälvikalju), depressio, punahukka ja MS-tauti.

Tutkijat hakevat yhteistä tekijää, ja sen on arveltu olevan YLEINEN LIEVÄASTEINEN ELIMISTÖN TULEHDUS.

Katja (nimimerkki)

Paroni! Halusinkin kuulla tuon kommentin, koska pidin tätä juttua itsekin
huuhaana, mutta yks fysiikanopettaja teki sen itse ja huomasi sen toimivan.
Hox! jos tekee sen generaattorin oikein. Tämä perustuu pietsoenergeettiseen
ilmiöön eli kun orgaaninen ja epäorgaaninen yhdistetään tulee tämä ilmiö.
Tee itse ja kokeile. Minulla on tietokoneen takana yksi mötikkä poistamassa
säteily haittoja ja You Tubesta voi katsoa isompienkin generaattorien toimintaa,
ne nimittäin hajottaa näitä Chemtrails juttuja. Ei tämä uskonjuttu valitettavasti ole. ;) eiks oo hauskaa!!
http://orgonisaatio.proboards.com/index.cgi?board=...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Obama has shares in Baxter, the company many say is responsible for the h1n1 swine flu pandemic. Back 2005 Obama bought $50,000 worth of stock in two companies.

Right after he bought the shares also in 2005 Obama (still a senator at that time) introduced the first comprehensive bill to address the threat of avian influenza pandemic. AVIAN Act (S. 969)

Then it makes it even more interesting that over $60 million dollars was awarded for a vaccine against the bird flu (2007) that at the time did not mutate till afterwards.

The guy sure knows his planning, I guess that is change you can believe in. From investor to President.

http://fto.co.za/

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ukraine, WHO and Geopolitics:

"F. William Engdahl
November 18, 2009
Latest reports of what is being called a deadly Swine Flu outbreak in Ukraine according to on sight reports appear to be a political concoction by a threatened government to avoid election defeat and possibly declare martial law. The details indicate how convenient the current WHO “Swine Flu” H1N1 “pandemic” scare is for regimes in trouble.

“The number of infected patients has almost doubled to just under 1/2 million, compared to the report two days ago.”

Worldwide media reports in recent days have painted a picture of Ukraine as being under the Black Plague or worse. Pittsburgh Swine Flu “mapper” Dr Henry Niman had earlier predicted that H5N1 Avian Flu would mutate into a deadly human-to-human pandemic. It didn’t.

Niman’s map of the spread of alleged H1N1 Swine Flu since April has given the WHO, the US Government and CNN and major media a convenient graphic to create the image of a new type of “bubonic plague” threatening mankind unless we react with massive doses of untested vaccines from Big Pharma. .

Early on Niman reported about events in Ukraine: “The rapid rise in reported infections, hospitalizations, and deaths in the past few days raise concerns that the virus is transmitting very efficiently…the spike in fatalities and the frequency in hemorrhagic cases in Ukraine have raised concerns.” Niman added the alarming note, “The number of infected patients has almost doubled to just under ½ million, compared to the report two days ago.”

That’s pretty scary stuff. It conjures images of the reports of the Black Death in 1348 which is said to have killed up to 60% of Europe’s population. Though that history has been challenged, the image as well as the equally terrifying if incorrect panic image of the so-called Spanish Flu of 1918, are being applied in Ukraine.

Exact information about what is really taking place in Ukraine is far from easy. The country is one of the most politically complex and economically distressed states in Europe. One possible hypothesis, yet to be verified, emerges from the writings of Dr Lawrence Broxmeyer MD.

Broxmeyer suggests that the WHO and CDC wish to divert attention from a worldwide epidemic of tuberculosis, while focusing attention on flu instead. Indeed recently the WHO changed its categories of causes of death to lump death from influenza in the same group as death from tuberculosis and other pulmonary disease. Given the present Swine Flu hysteria, any pulmonary death seems to be reported as “death from H1N1 influenza.” In a passing note the report typically notes the patient also suffered from lung problems.

Broxmeyer states, “Both the World Health Organization (WHO) and the Centers for Disease Control (CDC) are fully aware of a far more serious and ongoing tuberculosis Pandemic in the world today. Yet they choose to downplay the link, disregarding the similar flu-like symptoms tuberculosis often begins with. WHO freely admits that there were approximately 1.8 million deaths from tuberculosis in 2007, the most recent year for which data are available as well as that presently about one-third of the world’s population, or two billion people, carry the TB bacteria.”1

Broxmeyer suggests that there is an underestimation of tuberculosis deaths using “flu” as the diversion: “Khomenko’s 1993 study showed that the explosive contagiousness of just such influenza-like forms of tuberculosis are exactly the stuff that previous epidemics and pandemics could have been made of… But back in the US, the CDC and NIH seem to feel differently, ignoring everything but “the virus”. There was much the same “Influenza” talk when in 1990, a new multi-drug-resistant (MDR) tuberculosis outbreak took place in a large Miami municipal hospital. Soon thereafter, similar outbreaks in three New York City hospitals left many sufferers dying within weeks. By 1992, approximately two years later, drug-resistant tuberculosis had spread to deadly mini-epidemics in seventeen US states, and was reported, not by the American, but the international media, as out of control. Viral forms of swine, avian and human TB can be transmitted from one species to another.”2

He points to the similarities between the onset of the much-cited 1918 “Spanish Influenza” epidemic and that of today. However, as Broxmeyer notes, “a Press Release, issued on August 19, 2008, by the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), contains a striking finding and conclusion: The 20 to 40 million deaths worldwide from the great 1918 Influenza (”Flu”) Pandemic were NOT due to “flu” or a virus, but to pneumonia caused by massive bacterial infection.” 3

Reports of low flying aircraft spraying in regions of Ukraine where outbreaks and lung-related deaths reportedly took place cannot be verified. What is clear however is that there is no scientifically rigorous proof of deaths or diseases that can be labeled H1N1 Influenza A in Ukraine.

Reality check?

The WHO, the organization responsible for declaration of the H1N1 Pandemic last summer, allowing governments like the USA and Ukraine to declare martial law and a national state of emergency, suspending all rights and imposing arrests and detentions, has validated the dubious Ukraine claims of out-of-control spread of Swine Flu. A WHO press statement November 3 declared, “Laboratory testing in Ukraine has confirmed pandemic H1N1 influenza virus in samples taken from patients in two of the most affected regions. As the pandemic virus has rapidly become the dominant influenza strain worldwide, it can be assumed that most cases of influenza in Ukraine are caused by the H1N1 virus.”

The WHO added, “The outbreak in Ukraine may be indicative of how the virus can behave in the northern hemisphere during the winter season, particularly in health care settings typically found in Eastern Europe. Given the potential significance of this outbreak as an early warning signal, WHO commends the government of Ukraine for its transparent reporting and open sharing of samples.” The samples have been sent to the WHO Mill Hill Influenza Reference Lab in London, not exactly inspiring confidence in a scientifically honest report given the record of UK health authorities in manipulating data to please the vaccine giants like GlaxoSmithKline. As of this writing, bizarre enough the WHO has yet to utter a single word of the test results at Mill Hill.

Nonetheless, WHO “strongly recommends early treatment with the antiviral drugs, oseltamivir or zanamivir, for patients who meet treatment criteria, even in the absence of a positive laboratory test confirming H1N1 infection.” That means Tamiflu, the highly dangerous drug whose major shareholder includes former Pentagon head Don Rumsfeld. And it means GlaxoSmithKline, maker of the rival Relenza drug.

The bizarre developments in Ukraine over the past two weeks are being blamed inside the country on intense Ukrainian election politics. In four months national elections in Ukraine are due. Among rival candidates are Prime Minister Yulia Tymoshenko and her chief rival, Arseniy Yatseniuk.

Since Washington financed and organized the 2004 Orange Revolution that brought a pro-NATO Victor Yushchenko in as President, Ukraine politics has been a geopolitical tug-of war between Moscow and Washington. How the current political games around allegations of H1N1 panic play into that tug of war is not yet clear.

The recent speech in Warsaw by Vice President Joe Biden offering Poland and the Czech Republic a “new and improved” version of US anti-missile defense against Russia only four weeks after Obama announced the US was backing out of a controversial earlier missile defense plan for the two eastern European countries underscores the shambles of US strategic policy towards Russia.

Russia has been quick to take advantage as might be expected, as a US missile shield on its borders, as I detail in Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order, gives the US a long-sought nuclear primacy over its only potential strategic rival on the planet. At that point the resistance of the rest of the world to incalculable or objectionable US policies, whether in Iraq, Afghanistan, Georgia or wherever, becomes moot.

It’s clear Moscow has been working quietly to bring Ukraine, an original part of Kiev Rus, and a strategically essential part of the Russian economy, back into a more friendly “NATO-free” relationship after five years of Orange Revolution chaos in Ukraine under Yushchenko. .

Yatseniuk, a 35 year old former banker and aide to Washington’s darling, President Viktor Yushchenko, has charged that Tymoshenko is deliberately fostering unnecessary panic in order to impose martial law and suspend elections that she might well lose to Yatseniuk.

There definitely are political games going on by one or another faction in the economically devastated Ukraine. Oleksandr Bilovol, Ukraine’s Deputy Minister of Health, claims the outbreak of flu cases in Ukraine has been essentially contained in 11 out of 25 Ukrainian regions, with the number of people allegedly stricken with H1N1 only 15% higher than figures reported in previous years. “Figures in other the regions are in line with 2007 and 2008,” Bilovol said. As well the number of reported deaths is also in line with deaths annually attributed to ordinary influenza.

Could it be the reports of Ukraine “Swine Flu” pandemic in Ukraine have more to do with the country’s geopolitical location?

Tymoshenko declared the outbreak as the threat of the third level – the highest possible – to unlock spending of up to 3 billion hryvnias to combat the swine flu. Among measures imposed by the decree include shutting down schools and public gatherings for three weeks across Ukraine, with the government also considering introducing restrictions on movement of people between the regions.

Yatseniuk said the ban on public gatherings spreads fear and panic helping Tymoshenko to promote herself on television, while hindering other presidential candidates to campaign.

Yatseniuk is Tymoshenko’s biggest rival as both compete for votes in western regions of Ukraine. He is perhaps the only candidate that may challenge Tymoshenko in the first round of vote on January 17, 2010 to enter the runoff with opposition leader Viktor Yanukovych.

Yatseniuk said the panic spread by the government helps overshadow issues politically damaging to Tymoshenko, including pedophile and the murder scandals involving Tymoshenko lawmakers, and

Ukraine’s dismal economic performance.

Prime Minister Tymoshenko, whatever the real facts of the case, is using the WHO Swine Flu panic scenario to the hilt. In a recent statement, she stated, “We cannot relax even for a moment because the World Health Organization predicts two more waves of flu, including the bird flu, are expected in Ukraine. There is no alternative to vaccination. The entire world is going this way…” A day earlier she admitted she was not vaccinated and that she prefers “like all other people” plans to rely on garlic, onion and lemon as a way of preventing the flu.

Ukraine Parliament Speaker Volodymyr Lytvyn accuses Tymoshenko as well, declaring, “You’ve organized the flu epidemic in order to avoid responsibility for not supplying heat to houses, schools, higher educational establishments, and kindergartens,” he said in Parliament. And Orange Revolution President, Yushchenko has declared there was no reason for declaring an emergency in Ukraine. “There are no such reasons,” Yushchenko said. “I am not a supporter of measures that freeze the country, restrict its operation to levels that is hard to justify.”

Ihor Popov, Deputy Chief of Staff to Yushchenko, said that in case of emergency the election, which is due on Jan. 17, 2010, would have to be “rescheduled.”

Germany joins Swine Flu corruption

Not only is the Ukrainian government apparently using fears of Swine Flu pandemic to change the domestic political calculus, and President Barack Obama using the fears to impose an unnecessary state of emergency. Now it comes out that the responsible German health authorities are caught in a corrupt conflict of interest with the very pharma giants profiting from government decisions on “anti-swine flu” vaccines.

The recent issue of the German weekly Der Spiegel, reports that members of the European Scientific Working Group on Influenza (ESWI), which claims to be an independent scientific advisory body advising EU member governments on policies regarding H1N1 influenza, is anything but independent.

It’s being financed by Big Pharma. ESWI claims it brings together scientific “key opinion leaders in influenza.” However the sole financial backers are 10 pharmaceutical companies, including GlaxoSmithKline — manufacturer of the German swine flu vaccine — and Roche — producer of the antiviral drug Tamiflu.

The group lists Walter Haas as one of its scientific advisors. Haas coordinates Germany’s flu pandemic preparedness measures at the Robert-Koch-Institut (RKI), the federal institute for disease research. ESWI portrays itself as an independent group of scientists. But even the organization’s own statute tells a different story, describing its role as advising politicians and health authorities on “the benefits and safety of influenza vaccines and antivirals” and initiating “a policy for antiviral provisions.”

The degree of fraud, deceit, official coverup and outright criminal endangerment of the broad population by the current Swine Flu hysteria is seemingly without precedent.

Notes

1 Lawrence Broxmeyer, MD, The Swine Flu (aka ‘H1N1) That’s Not A Flu At All, accessed in http://www.rense.com/general88/flu.htm.

2 Ibid.

3 DM Morens et al. Predominant role of bacterial pneumonia as a cause of death in pandemic influenza: Implications for pandemic influenza preparedness. The Journal of Infectious Diseases DOI: 10.1086/591708 (2008).

Link to Story: http://www.infowars.com/ukraine-who-and-the-geopol...... "

suomalainen (nimimerkki)

# 16
Kun poistaa tuon asiaan kuulumattoman loppupisteen tästä linkistä, niin se aukeaa: http://www.rense.com/general88/flu.htm

Toimituksen poiminnat