KissanKulmasta

Itämerelle ostaja. Myydäänkö?

Björn Nalle Walhroos ratkaisee ympäristöongelmia:

"Ihmiskunta ymmärsi, että jokaisen ympäristöongelman lähtökohtana on sama asia: on asioita joita kukaan ei omista. Kukaan ei omista Itämerta, kukaan ei omista ilmaamme, kukaan ei omista valtameren kaloja, joita saa ryöstää ja raiskata."

"Jos kukaan ei katso perään, se on kuin kaupungin puisto verrattuna mun omaan privaattiin puistoon. Mä voin luvata, että se on paremmassa kunnossa kun sitä ei käytetä miten vaan. Jos jollakin esineellä ei ole omistajaa, joka katsoo sen perään ja asettaa sen käytölle hinnan, niin sitä käytetään liikaa. /.../ Jos ilma on ilmaista, sitä liataan. Jos ei joudu maksamaan siitä, että päästää ravinteita Itämereen, niin sinne menee helvetisti liikaa ravinteita. Ainoa tapa ratkaista nämä ongelmat on panna kulutukselle hinta. En tarkoita, että minä tai joku muu yksityinen omistaisi ilman tai valtameriä, mutta me voimme perustaa YK:n alaisen säätiön joka omistaa Atlantin. Ja se säätiö myisi kalastusoikeuksia. Me voimme perustaa Itämeren valtioiden välisen yhteisön, joka omistaa Itämeren. /.../ "

vastaa Björn Wahlroos tutkimusjohtaja Aleksi Neuvosen kysymykseen YLEn viestintäseminaarissa Helsingin Marina Congress-Centerissä (Voima 9/2009).

 

http://www.kepa.fi/uutiset/4546/ YK:n lahjusskandaali varjostaa huippukokousta

http://m.taloussanomat.fi/?page=showSingleNews&newsID=200520686 Jakovlev tunnusti YK-lahjukset

22 600 osumaa googlehaulla YK+lahjukset :D

 

Sampo-pankki on arvopuolue Kokoomuksen suurrahoittaja vaaliraha-asioissa.

 

http://www2.sampo.com/external/sbd/konserninew.nsf/vwNaviLevel1/CBE3AA1C05D3E04BC12573E50034B84D?opendocument&expand=2.2.7.10   Sampo-konsernin toimintaperiaatteet josta ilmenee myös Sampo-sammon kanta korruptioon.

http://www2.sampo.com/external/tiedotus/vuosikertomus2004.nsf/liitteet/cr2004fin.pdf/$file/cr2004fin.pdf jossa Sampo-pankki kertoo suunnitelmistaan päästä mukaan päästökauppaan.

http://www.nettisanomat.com/2004/05/20/pankkivankituki.htm  tästä lähdettiin. Mihin mennään?

Tarvinneeko sanoa enempää?

 

 

 

ps. Euroopan parlamentissa äänestettiin sananvapauden puolustamisesta ja median (kartelli-)keskittymisen vastustamisesta.

Oikeiston kannalla median keskittymisestä pienen omistajajoukon käsiin ja sen vähäisistä vaaroista olivat Essayah (kd), Ville Itälä (kok), Sirpa Pietikäinen (kok). Tyhjää äänestivät Korhola (kok) ja Soini (Ps).

Vasemmiston, liberaalien ja vihreiden vastaehdotus toimista tiedonvälityksen vapauden puolustamiseksi sai ääniä seuraavasti: vastaan olivat Essayah, Itälä, Korhola, Pietikäinen ja Soini

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

№ UGH! Kalpeanaama Riikka!

Jos saat hyvän hinnan STOP anna mennä STOP Jos saat oikein
hyvän hinnan STOP myy myös Wahlroos STOP Älä päänahkaa
STOP se kuuluu eläinmuseoon STOP

Koko heimon puolesta, Harmaasusi

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Harmaasusi,
tarviikko ravunsyöttiä? Paljon olis tarjolla joutavaa jätkää :D

Trapetsi (nimimerkki)

Myy vaan Itämeri rantoineen.

Pääsee sen jälkeen taviskin istumaan kalliolle nokka tuulensuuntaan ilman, että kompastuu privatområde kyltteihin ja jopa Sipoossa voisi päästä merenrantaan uimaan muualle kuin saaristoon.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Björn Wahlroos alkaa askel askeleelta vaikuttaa Suomen vastemielisimmältä ihmiseltä. Liikaa valtaa ja vastemielinen maailmankuva jossa kaikki ratkaistaan rahan voimin... Ei kiitos.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Trapetsi,
#3, niinkö luulet? Minä arvelen että myynnin jälkeen sinne ei ole asiaa kellään. Paitsi venäläisillä jotka vartioivat NordStream-kaasuputkea Suomen talousalueilla.

Marko Kivelä,
#4, kuinka sinä nyt noin...miehestä jolla on paljon ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa :D

Ei mutta todella: ajatus on nyt heitetty ilmaan. Mammonanpalvojat kannattanevat. Jos jokin säätiö hallinnoisi merta ja sen kalastusta, myisikö se harrastekalastajille sopuhintaan onkilupia?

Lisäksi tarvitaan lakimuutos Jokamiehenoikeuksiin.

Entä maanpuolustus Säätiön hallinnoimalla alueella? Maanpuolustus, jota ollaan innolla ulkoistamassa.

Varsinkin nyt, kun meillä on niin tuoreita kokemuksia siitä mihin säätiöiden rahat todellisuudessa menevät :D asia todella panee miettimään

ja säätiöistä puheen ollen: samassa Voiman (9/2009) artikkelissa B.Wahlroos toteaa "/.../ Muutoin, voin kertoa teille, mikään ei ole niin hauskaa kuin harrastaa hyväntekeväisyyttä muiden rahoilla, koska silloin sä saat kaiken plussan ja joku toinen maksaa sen laskun."
Näimmekö mitään kaikesta tästä normaalimediassa? Nämä lausumathan esitettiin YLEn viestintäseminaarissa.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Tämä pätkä tuli jo laitettua omaan blogiin taannoin, mutta sopii kerrattavaksi vielä tässäkin. Kyseessä on sitaatti Lasse Lehtiseltä, joka nyt on omanlaisensa tapaus hänkin, mutta on onnistunut joskus sanomaan asiat ihan kohdalleenkin. Kuten tässäkin:

"Jotkut taistolaiset ovat edenneet yhteiskunnassa menneisyydestään huolimatta, monet ovat tehneet julkisen kääntymyksen. Opitut menettelytavat ja tapa ajatella pyrkivät kuitenkin säilymään. Huomaan että pankinjohtaja Björn Wahlroos on uskollinen nuoruutensa ihanteille. Hänen maailmanselitysoppinsa on edelleen kokonaisvaltainen. Nyt vapahduksen ihmiskunnalle tuokin hänen mukaansa markkinavoimien täydellinen vapauttaminen."

Halu uskoa yhteen totuuteen, mikä nyt sillä hetkellä sattuu trendikästä olemaan; sehän siellä maailmankuvassa on takana. Ennen se totuus oli vallankumous, nyt se on pääoma. Toistan taas vanhan mielipiteeni, että siellä politiikan äärilaitojen välissä on vanhastaan se pyöröovi, josta on helppo luiskahtaa jollekin toiselle puolelle.

Ajatusleikki: mitä, jos Wahlroos olisikin kääntynyt vihreäksi? Millaisia ajatuksia hän sitten heittelisi ilmaan?

Cheers,

J. J.

Winnicott (nimimerkki)

Riikka hyvä,
tiedoksesi:
Sampo-pankki ja Nallen Sampo-konserni ovat kaksi eri asiaa.
Blogisi lutettavuutta lisäisi, jos faktat olisivat oikein.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Winnicott,
#7,
"10.10.2005 15.30

Sampo-konserni siirtää sijoituspalveluyhtiöt Sampo Pankille, organisaatio ja ylimmän johdon nimikkeet selkiytyvät

Sampo-konserni jatkaa juridisen rakenteensa selkeyttämistä. Sampo Oyj:n hallitus on päättänyt siirtää suoraan Sampo Oyj:n omistuksessa olevat sijoituspalveluyritykset Sampo Pankki Oyj:n omistukseen.

Sampo Pankin tytäryhtiöiksi siirtyvät sijoituspalveluyritykset ovat Mandatum & Co Oy, Sampo Rahastoyhtiö Oy, 3C Asset Management Oy, Mandatum Omaisuudenhoito Oy, Mandatum Pääomarahastot Oy, Mandatum Pankkiiriliike Oy ja Arvo Omaisuudenhoito Oy. Järjestely on tarkoitus toteuttaa 31.12.2005 mennessä.

Osakevaihtona toteutettava järjestely muuttaa Sampo-konsernin juridisen rakenteen nykyistä liiketoimintakokonaisuutta vastaavaksi. Selkeyden lisäksi järjestelyn odotetaan vahvistavan myös Sampo Pankin luottoluokitusasemaa, koska sen tytäryhtiöiksi siirtyvät liiketoiminnot kasvavat muuta pankkitoimintaa nopeammin ja tuovat vakaata palkkiotuottoa.

Järjestelyn yhteydessä Sampo Pankin hallituksen kokoonpano vaihtuu ja ylimmän johdon nimikkeet muuttuvat. Sampo Pankin hallituksen puheenjohtajaksi tulee konsernijohtaja Björn Wahlroos ja hallituksen jäseniksi Patrick Lapveteläinen, Ilkka Hallavo, Mika Ihamuotila, Maarit Näkyvä sekä henkilöstön edustaja.

Sampo Pankin toimitusjohtajaksi nimitetään Mika Ihamuotila, joka on tähänkin saakka vastannut kaikista Sammon pankki- ja sijoituspalvelutoiminnoista. Sampo Pankin varatoimitusjohtajiksi nimitetään Ilkka Hallavo ja Maarit Näkyvä. Sampo Pankin toimitusjohtajan sijainen on Hallavo. Kyseiset nimitykset eivät vaikuta henkilöiden nykyisiin toimenkuviin. Nimitykset tulevat voimaan 15.10.2005.

Sampo-konserni on jo aikaisemmin raportoinut tuloksestaan järjestelyn jälkeen syntyvän juridisen rakenteen mukaan, jossa Sampo-konserni jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, pankki- ja sijoituspalvelutoimintaan, vahinkovakuutusliiketoimintaan ja henkivakuutusliiketoimintaan.

SAMPO OYJ

Hannu Vuola
Viestintäjohtaja
Puh. 010 516 0040

Jakelu:
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
Rahoitustarkastus
www.sampo.com                     "

 

tietoja myös http://fi.wikipedia.org/wiki/Sampo-konserni

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Ilmoitusvelvollisen tiedot

Tällä sivulla näet valitsemasi ilmoitusvelvollisen perustiedot, kytkennät sekä näiden omistukset. Omistustiedoissa tapahtuneita muutoksia pääset tutkimaan klikkaamalla haluamasi arvo-osuuslajin AO-määrää.

Organisaatio: SAMPO OYJ
Organisaatiotyyppi: Liikkeeseenlaskija
Nähtävilläpitopaikka: Euroclear Finland Oy
Ilmoitusvelvollinen: WAHLROOS BJÖRN

Ilmoitusvelvollisuuden peruste Alkoi Päättyi
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 08.04.2009
TOIMITUSJOHTAJA 01.01.2001 07.04.2009

OMISTUKSET
Liikkeeseenlaskija Arvo-osuuslaji AO-määrä
SAMPO OYJ SAMAS 11 754 301

KYTKENNÄT
Lähipiiri Alkoi Päättyi Arvo-osuuslaji AO-määrä

ILMOITUSVELVOLLISEN PUOLISO 01.07.2005 Ei omistusta.
Määräysvaltayhteisöt Alkoi Päättyi Arvo-osuuslaji AO-määrä

AS OY PORVOON TRILENTIA AB
MÄÄRÄYSVALTA PERHEENJÄSENEN KANSSA 01.08.1996 Ei omistusta.

FRATERNITAS OY
MÄÄRÄYSVALTA YKSIN 29.01.2003 Ei omistusta.

SAARA OCH BJÖRN WAHLROOS'STIFTELSE
MÄÄRÄYSVALTA PERHEENJÄSENEN KANSSA 27.06.2002 SAMAS
100 000

SPONTEL OY
MÄÄRÄYSVALTA PERHEENJÄSENEN KANSSA 10.10.2002 21.01.2009 Ei omistusta.

STÄNGESHOLMEN AB
MÄÄRÄYSVALTA PERHEENJÄSENEN KANSSA 01.08.1996 Ei omistusta.
Vaikutusvaltayhteisöt Alkoi Päättyi

ALBERT EDELFELTIN SÄÄTIÖ
HALLITUKSEN JÄSEN 23.11.2000

ELINKEINOELÄMÄN TUTKIMUSLAITOKSEN KANNAT
HALLITUKSEN JÄSEN 10.12.2004

ELINKEINOELÄMÄN VALTUUSKUNTA EVA RY
HALLITUKSEN JÄSEN 10.12.2004

LUONNON- JA RIISTANHOITOSÄÄTIÖ
HALLITUKSEN JÄSEN 02.06.2006

MANNERHEIM-STIFTELSEN
HALLITUKSEN JÄSEN 29.05.2007

NORDEA BANK AB
HALLITUKSEN JÄSEN 03.04.2008

PARTIOSÄÄTIÖ-SCOUTSTIFTELSEN RS
HALLINTONEUVOSTON JÄSEN 28.11.2001

SAARA JA BJÖRN WAHLROOS´S STIFTELSE
PUOLISON VAIKUTUSVALTAYHTEISÖ 27.06.2002

SAMPO OYJ
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 07.04.2009

SAMPO OYJ
HALLITUKSEN JÄSEN 01.01.2001 07.04.2009

SPONTEL OY
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 22.01.2009

STIFTELSEN FÖR DET TVÅSPRÅKIGA FINLAND
HALLITUKSEN JÄSEN 22.01.2002

UPM-KYMMENE OYJ
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 26.03.2008

http://www2.apk.fi/NewNetSire/participantBrowse.do?webSireKey=SAM6658&sessionLanguage=FIN

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Jussi,
#6; siinäpä se. Yhden aatteen monorail, fanaatikko -kannatti sitten mitä aatetta tahansa- on aina todella pelottava.

Vihreänä BW olisi halunnut kansallistaa sen suojelualueeksi jossa kukaan ei saa kulkea? Paitsi tutkijaryhmät Säätiön luvalla?

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Sampo Oyj on eri yhtiö kuin Sampo Pankki, jonka omistaa Den Danske Bank.

Henki-Sammon nykyinen nimi on Mandatum Life, joka kuuluu Sampo OYJ:een, johon taas Sampo Pankki ei kuulu.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Alta löytyy tietoa Sampo Pankista, mm. siitä, että se kuuluu...:

"Sampo Pankki on osa isoa pohjoismaista Danske Bank -konsernia.
Meillä on Suomessa yli 1,1 miljoonaa henkilöasiakasta."

http://www.sampopankki.fi/fi-fi/TietoaSampoPankist...

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Tästä löytyy Mandatumin vuosikertomus 2008 http://www.sampo.com/vuosikertomus/2008/pdf/ML_TP0...

jossa mm. mainitaan yhteistyösopimuksista Den Danske Bankin kanssa. Samoja nimiä vilahtelee myös monessa johtokunnassa kun katsastaa useamman yhtiön.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Jep, mutta tiedot ovat vanhentuneita. Edes loppuvuonna 2007 Sampo-Pankki ei enää liittynyt mitenkään Henki-Sampoon, If sen sijaan kuului ja kuuluu edelleen Sampo Konserniin.

Mutta tällaisten yhtiöiden rakenteet muuttuvat jatkuvasti niin lennosta, että joskus on vaikeaa pysyä kärryillä.

Mutta tämän asian tiedän erinnäisistä erittäin hyvistä syistä johtuen todella varmasti. Erinäiset yhteistysopimukset ovatkin asia erikseen.

Sampo Pankithan myyvät If-vakuutuksia jotka siis kuuluvat Sampo-Konsernille, varmasti jo tämän asian vuoksi on pakko olla "yhteistyösopimuksia."

Saa nähdä, koska jompi kumpi vaihtaa nimensä, sillä näitä väärinkäsityksiä tulee ihan jatkuvasti, eikä todellakaan mikään ihme. :)

terkuin, Eeva

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Mutta Riikka, nyt mua alkoi oikeasti mietityttämään se, että onks meillä "elämää" kummallakaan, kun pohdimme jotain Sampo-konsernin asioita prime-timena perjantai-iltana.... ;)

Tähänkö on tultu....LOL LOL

Nyt unohdetaan kaikki konsernit ja vedetään kannat kattoon...:):) (Henkisesti:)

terkuin, Eeva

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Moi Eeva,
mulla olis paljonkin tekemistä. Mutta en halua tehdä sitä :D

Sampo-pankki ja -konserni kenties haluavatkin sekaannuksia?

Joka tapauksessa, mitä enemmän selailen Itämeri-rahastojen, pankkien ja konsernien omistussuhteita, johtokuntia, hallituksia, jallituksia... sen enemmän samoja nimiä näkyy.

Ja anyways, ajatus Itämeren säätiöimisestä/yksityistämisestä/kaupallisista tarkoituksista on ruokoton.

Angstelica,
#16, kiitos linkistä.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

# 17 angstelica

Aivan, Nalle on käynyt viime aikoina ahkerasti pankkiostoksilla:):) Hänelle kaikki on vain leikkiä, samanlaista kuin tavallinen "Köyhän miehen Monopoli-lautapeli" niin hän vain pelailee ihan oikeilla yrityksillä:) :)

Ja kyllä tietyissä firmoissa on kuhinaa ja samat nimet pyörivät:):)

Onneks ei oo noin paljon rahhoo, niin ei tarvitse koko ajan pähkäillä päätään puhki kaikenmaailman finanssiasioiden kanssa:):)

Terkuin, Eeva ;)

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/article88332...

jatkan penkomista, kytköksiä on joka suuntaan. Ristiinomistuksia, holdingia, tytäryhtiötä, whatnot.

Luodut suhteet eivät takuulla pääty vaikka omistussuhteet muuttuvat näissä porukoissa :D

http://www.kymensanomat.fi/Online/2009/10/09/Sammosta+tuli+Nordean+suurin+omistaja/200937820623/4

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

Käväisin katsomassa Hemmo Koskiniemen blogin http://hemmokoskiniemi.blogit.uusisuomi.fi/2009/11... ja kas kummaa, samat nimet kuin hallituksissa, johtokunnissa, koulutiedoissa jne sukelsivat taas vastaan kommenttiosiossa massoni-listalla.

Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä.

Hustrull (nimimerkki)
erkki (nimimerkki)

SAMPO-GROUP Shareholders on 31 December 2008

A and B shares Number of shares % of share capital % of votes

Solidium Oy*) 79,280,080 14.12 14.00
Varma Mutual Pension Insurance Company 47,709,421 8.50 8.43
Ilmarinen Mutual Pension Insurance Company 14,035,664 2.50 2.48
Wahlroos Björn 11,739,890 2.09 2.07
Kaleva Mutual Insurance Company**) 6,127,855 1.09 1.93
The State Pension Fund 4,880,000 0.87 0.86
OP-Delta Fund 2,820,108 0.50 0.50
Etera Mutual Pension Insurance Company 2,152,000 0.38 0.38
Folketrygdfondet 2,056,311 0.37 0.36
Wärtsilä Oyj Abp 1,901,000 0.34 0.34
The Local Government Pensions Institution 1,616,677 0.29 0.29
Mutual Insurance Company Pension-Fennia 1,150,000 0.20 0.20
Odin Norden c/o Odin Forvaltning AS 1,063,000 0.19 0.19
SEB Gyllenberg Finlandia Fund 910,000 0.16 0.16
Danske Fund Finnish Institutional Equity 831,145 0.15 0.15
Nordea Fennia Fund 799,334 0.14 0.14
OMX Helsinki 25 Exchange Traded Fund 711,424 0.13 0.13
OP Finland Value Fund 708,000 0.13 0.13
OP Focus Non-UCITS Fund 685,000 0.12 0.12
Nordea Life Assurance Finland Ltd. 615,000 0.11 0.11
Nominee registered total 294,719,439 52.50 52.05
Other 84,861,042 15.12 14.99
Total 561,372,390 100.00 100.00
*) Entirely owned by the Finnish government.
**) 4,927,855 A shares and 1,200,000 B shares

erkki (nimimerkki)
erkki (nimimerkki)

SPONDAn osakkeenomistajat

31.10.2009
Suurimmat omistajat Osakkeita Osuus % Muutos edellisestä kuukaudesta
kpl %
1. Solidium Oy* 95 163 745 34,28
2. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen 12 052 730 4,34
3. OP-Delta-sijoitusrahasto 2 382 205 0,86
4. Valtion Eläkerahasto 2 161 111 0,78
5. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma 1 956 617 0,70
6. OP-Suomi Arvo -sijoitusrahasto 1 000 000 0,36
7. Sijoitusrahasto Alfred Berg Finland 959 906 0,35
8. Yleisradion Eläkesäätiö S.r. 850 000 0,31
9. Bnp Arbitrage 774 544 0,28 (+133 352) (+20,80)
10. Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö 634 183 0,23 (-1 347 232) (-67,99)
11. Norvestia Oyj 580 998 0,21
12. FIM Forte Sijoitusrahasto 539 484 0,19
13. Fim Fenno Sijoitusrahasto 517 577 0,19
14. Erikoissijoitusrahasto UBView 500 000 0,18 (+300 000) (+150,00)
15. Sijoitusrahasto SEB Gyllenberg Small Firm 490 339 0,18
16. Sijoitusrahasto Nordea Fennia 480 000 0,17 (+50 000) (+11,63)
17. Sijoitusrahasto ABN AMRO Small Cap Finland 455 533 0,16
18. OP-Suomi Pienyhtiöt -sijoitusrahasto 425 000 0,15 (+75 000) (+21,43)
19. Sr Danske Invest Suomi Kasvuosake 391 941 0,14
20. Sijoitusrahasto SEB Gyllenberg Finlandia 379 909 0,14 (-100 000) (-20,84)
*Solidium Oy (valtion kokonaan omistama)

erkki (nimimerkki)

Taitaa olla finanssikuplarahaa kaikki. Kuten Riikka sanoit, ristiinomistuksia on todella paljon.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

nimerkit "Tahvo" ja "lappilainen" Hemmo Koskiniemen blogissa "massonista" ja Illuminatista:

13.11.2009 21.25
Massoni ei ole henkilö vaan ryhmä.

Illuminatin piirissä (Salaliitto joka hallitsee maailmaa järjestää kaikki Al-Quaidan terrori-iskut. Organisaattoreina jokaisen Euroopan maan salaiset tiedustelupalvelut, FBI, CIA. He hallitsevat huumekaupan, asekaupan, öljykaupan. Lyhyesti sanottuna HE OMISTAVAT KOKO MAAILMAN).

Bill Clinton - Bilderberger, Trilateral Commission, CFR
Saddam Hussein - 33 Freemason
King Hussein - 33 Freemason
Tony Blair - 33 Freemason
Gerhard Schroeder - 33 Freemason
Benjamin Netanyahu - 33 Freemason
Yasser Arafat - 33 Freemason
Ronald Reagan - 33 Freemason (on sight), Knights of Malta, Rosicrucian Order
Michail Gorbatjov - 33 Freemason
Helmut Kohl - Committee of 300
Shimon Peres - 33 Freemason
Francois Mitterand - 33 Freemason (Grand Orient Lodge)
Yitzak Rabin - 33 Freemason
Willy Brandt - Committee of 300
Gerald Ford (frm President USA) - 33 Freemason
Karl Marx - (Grand Orient Lodge)
Frederick Engels - (Grand Orient Lodge)
Franklin D. Roosevelt - (32 or 33 Freemason)
Sir Winston Churchill - 33 Freemason (but Resigned from the English Lodge!) Member of the Druid Order
Harry S. Truman - 33 Freemason
Neville Chamberlain - (Committee of 300)
Vladimir Lenin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Joseph Stalin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Leon Trotsky - (Grand Orient Lodge)
Henry Kissinger - (Committee of 300, P2 Freemasonry, Knights of Malta, Bilderberger)
J. Edgar Hoover - 33 Freemason
Cecil Rhodes - 33 Freemason
Aleister Crowley - Grandmaster Ordo Templi Orientis
Walt Disney - 33 Freemason
Olof Palme - Committee of 300, Bilderberger
Al Gore - 33 Freemason
Tony Blair - 33 Freemason, Bilderberger
Josef Mengele (Dr. Green) - Illuminati Implanter
Robert McNamara - 33 Freemason (at least)
Pehr G. Gyllenhammar (frm Volvo) - Committee of 300
Percy Barnevik (ABB Sweden) - Committee of 300
Col. James ”Bo” Gritz - 33 Freemason
Billy Graham - 33 Freemason
John Glenn (33 Freemason)
Buzz Aldrin (33 Freemason)
Virgil I. Grissom (Freemason)
Edgar D. Mitchell (Freemason)
Plato (Illuminati)
Francis Bacon (Freemason, Rosicrucian Grand Master)
Lord David Owen - (Royal Institute of Int. Affairs, Committee of 300)
Lord Peter Carrington - (Committee of 300, Bilderberger)
Richard Holbrooke - (33 Freemason, Committee of 300)
Jimmy Carter - (Tril. Comm., CFR)
Carl Bildt - (Bilderberger)
David Rockefeller - Czar of the Illuminati
Edmund de Rothschild - Illuminati
Alan Greenspan - Federal reserve Bank (Committe of 300)
Peter Wallenberg - S-E Bank of Sweden (Committee of 300)
Queen Elisabeth II - Queen of the Committee of 300
Prince Phillip - 33 Freemason, Committee of 300
Queen Beatrix of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
Prince Bernhard of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
King Carl XVI Gustaf - (Bilderberger)
Prince Bertil - (Grande Orient Lodge of Freemasonry)
Illuminati Members
John Jacob Astor
McGeorge Bundy
Andrew Carnegie
Walter Freeman
W. Averell Harriman
Ted Kennedy
John D. Rockefeller Sr.
David Rockefeller
Lee Teng-hui
Baron Guy de Rothschild
Hillary Clinton - (6 Grand Dame)
Albert Pike - (founder of Ku Klux Klan)
Sam & Edgar Bronfman Jr. - (Seagram Whiskey)
ROCKEFELLERS:
David, Nelson, Winthrop, Laurence, John D. III
Lord J. Rothschild
Bertrand Russell (scientist)
Otto of Habsburg
George W. Bush Jr. - Illuminati , Skull & Bones
Irenee du Pont, Illuminati
Adam Weishaupt Founder of the Bavarian Illuminati
Bill Clinton - Bilderberger, Trilateral Commission, CFR
Saddam Hussein - 33 Freemason
King Hussein - 33 Freemason
Tony Blair - 33 Freemason
Gerhard Schroeder - 33 Freemason
Benjamin Netanyahu - 33 Freemason
Yasser Arafat - 33 Freemason
Ronald Reagan - 33 Freemason (on sight), Knights of Malta, Rosicrucian Order
Michail Gorbatjov - 33 Freemason
Helmut Kohl - Committee of 300
Shimon Peres - 33 Freemason
Francois Mitterand - 33 Freemason (Grand Orient Lodge)
Yitzak Rabin - 33 Freemason
Willy Brandt - Committee of 300
Gerald Ford (frm President USA) - 33 Freemason
Karl Marx - (Grand Orient Lodge)
Frederick Engels - (Grand Orient Lodge)
Franklin D. Roosevelt - (32 or 33 Freemason)
Sir Winston Churchill - 33 Freemason (but Resigned from the English Lodge!) Member of the Druid Order
Harry S. Truman - 33 Freemason
Neville Chamberlain - (Committee of 300)
Vladimir Lenin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Joseph Stalin - Illuminati (Grand Orient Lodge)
Leon Trotsky - (Grand Orient Lodge)
Henry Kissinger - (Committee of 300, P2 Freemasonry, Knights of Malta, Bilderberger)
J. Edgar Hoover - 33 Freemason
Cecil Rhodes - 33 Freemason
Aleister Crowley - Grandmaster Ordo Templi Orientis
Walt Disney - 33 Freemason
Olof Palme - Committee of 300, Bilderberger
Al Gore - 33 Freemason
Tony Blair - 33 Freemason, Bilderberger
Josef Mengele (Dr. Green) - Illuminati Implanter
Robert McNamara - 33 Freemason (at least)
Pehr G. Gyllenhammar (frm Volvo) - Committee of 300
Percy Barnevik (ABB Sweden) - Committee of 300
Col. James ”Bo” Gritz - 33 Freemason
Billy Graham - 33 Freemason
John Glenn (33 Freemason)
Buzz Aldrin (33 Freemason)
Virgil I. Grissom (Freemason)
Edgar D. Mitchell (Freemason)
Plato (Illuminati)
Francis Bacon (Freemason, Rosicrucian Grand Master)
Lord David Owen - (Royal Institute of Int. Affairs, Committee of 300)
Lord Peter Carrington - (Committee of 300, Bilderberger)
Richard Holbrooke - (33 Freemason, Committee of 300)
Jimmy Carter - (Tril. Comm., CFR)
Carl Bildt - (Bilderberger)
David Rockefeller - Czar of the Illuminati
Edmund de Rothschild - Illuminati
Alan Greenspan - Federal reserve Bank (Committe of 300)
Peter Wallenberg - S-E Bank of Sweden (Committee of 300)
Queen Elisabeth II - Queen of the Committee of 300
Prince Phillip - 33 Freemason, Committee of 300
Queen Beatrix of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
Prince Bernhard of the Netherlands - Committee of 300 (Bilderberger)
King Carl XVI Gustaf - (Bilderberger)
Prince Bertil - (Grande Orient Lodge of Freemasonry)
Illuminati Members
John Jacob Astor
McGeorge Bundy
Andrew Carnegie
Walter Freeman
W. Averell Harriman
Ted Kennedy
John D. Rockefeller Sr.
David Rockefeller
Lee Teng-hui
Baron Guy de Rothschild
Hillary Clinton - (6 Grand Dame)
Albert Pike - (founder of Ku Klux Klan)
Sam & Edgar Bronfman Jr. - (Seagram Whiskey)
ROCKEFELLERS:
David, Nelson, Winthrop, Laurence, John D. III
Lord J. Rothschild
Bertrand Russell (scientist)
Otto of Habsburg
George W. Bush Jr. - Illuminati , Skull & Bones
Irenee du Pont, Illuminati
Adam Weishaupt Founder of the Bavarian Illuminati

http://images.google.fi/images…CCYQsAQwAw

20.Lappilainen kommentoi:
13.11.2009 21.48
Lisää salaliittolaisia?? Kuka heistä kuului tai kuuluu Massoniin? Tietääkö Räsänen? Minä en, ”but I’d sure like to know”.

C.G.E. Mannerheim (Suomen ylimmän tason vapaamuurari)
Risto Ryti (Suomen ylimmän tason vapaamuurari)
Jean Sibelius (vapaamuurari)

Billderberg-ryhmäläisiä:
Martti Ahtisaari
Jorma Ollila
Krister Ahlström (1994)
Esko Aho (1994)
Martti Ahtisaari (1994, 1995, 1996)
Antti Blåfield (2008)
Georg Ehrnrooth (1994)
Aatos Erkko (1994)
Jukka Harmaja (1995)
Eero Heinäluoma (2006)
Olli-Pekka Heinonen (2001)
Seppo Honkapohja (2008)
Sirkka Hämäläinen (1994)
Jaakko Ihamuotila (1994)
Jaakko Iloniemi (1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997)
Max Jakobson (1994)
Atte Jääskeläinen (2007)
Jyrki Katainen (2007, 2009)
Sixten Korkman (2006)
Olli Kivinen (2003)
Jarl Köhler (1992, 1993, 1994)
Johannes Koroma (1993)
Paula Lehtomäki (2004)
Erkki Liikanen (2005)
Paavo Lipponen (1998, 2000, 2001, 2003, 2004)
Björn Mattsson (1995)
Sauli Niinistö (1997)
Johan Nykopp (1964)
Jorma Ollila (1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009)
Mikael Pentikäinen (2005)
Ulf Sundqvist (1992)
Christoffer Taxell (2002)
Teija Tiilikainen (2002, 2005, 2007)
Björn Wahlroos (2003)
Matti Vanhala (1999)
Matti Vanhanen (2009)
Pentti Vartia (1999)
Gerhard Wendt (1994)
Janne Virkkunen (1998, 2001)
Pertti Voutilainen (1995)
Raimo Väyrynen (2008)
Hanna Rajalahti (2009)

Demla:

Tarja Halonen
Mika Illman
Tuija Brax
Husein Muhammed
Aulis Aarnio, Yrjö Ahmavaara, Aarno Aitamurto, Eero Backman, Raimo Blom, Lars D. Eriksson, Antti Eskola, Tarja Halonen, Olavi Heinonen, Antero Ignatius, Risto Jaakkola, Antero Jyränki, Kai Kalima, Heikki Karapuu, Matti Kekkonen, Antti Kivivuori, Osmo Kock, Ilmo Kolamo, Timo Konstari, Seppo Laakso, Mikko Kämäräinen, Matti Louekoski, Matti Mikkola, Jukka Mikkola, Klaus Mäkelä, Ilmari Ojanen, Esko Riepula, Helge Rontu, Allan Rosas, Holger Rotkirch, Matti Savolainen, Kari Sinisalo, Kaarina Suonio, Jukka Sädevirta, Jacob Söderman, Jyrki Tala, Kari S. Tikka, Matti Wuori ja Patrick Zilliacus.

Demlan puheenjohtajat:
1954–1963 Jorma Uitto
1964–1971 Martti J. Mehto
1971–1972 K.J. Lång
1973 Ilmari Ojanen
1974 Helge Rontu
1975 Mikko Kämäräinen
1976 Jacob Söderman
1977 Arjo Suonperä
1978 Paavo Nikula
1979 Ilkka Saraviita
1980 Kaarlo Tuori
1981 Silja Hiironniemi
1982 Hannu Takala
1983 Olavi Sulkunen
1984 Rauno Vanhanen
1985 Jukka Kekkonen
1986 Matti Rintala
1987 Anneli Jäätteenmäki
1988 Markku Fredman
1989 Martin Scheinin
1990 Johanna Suurpää
1991 Arja Kekkonen
1992 Marja Toivio-Kaasinen
1993 Jaana Matikainen
1994 Arto Rajala
1995 Kirsi Tarvainen
1996 Jukka Similä
1997 Antti Riihelä
1998 Merja Pentikäinen
1999 Kaijus Ervasti
2000 Johanna Ojala
2001–2002 Heini Kainulainen
2003–2004 Ville Punto
2005 Päivi Keskitalo
2006 Elina Sarelius
2007-2008 Elina Castrén

ROVANIEMEN MLK: Ahonen Antti Armas insinööri 40, Lemmetty Matti Kyösti varatuomari 40, Rauvala Matti Risto lääket.lis. 40.

ROVANIEMI: Antikainen Pekka pankinjoht. 40, Arvio Osa Armas toimituspäällikkö 40, Arvio Seppo Juhani suunnittelupäällikkö 115, Elf Esa Heikki lehtori 40, Haataja Kauko Oswald varatuomari 40, Hanhivaara Martti Kalevi metsänhoitaja 40, Hatakka Yrjö Antero rehtori 40, Helisten Helkki Erkki kauppias 40, Herajärvi Jorma Esko toim.joht. 40, Huttula Erkki Oiva limnologi 40, Jussila Pentti Ilmari toim.joht. 40, Juuruspolvi Juhani Lauri toim.joht. 40, Kaikkonen Niilo Olavi dipl.ins. 115, Kaisanlahti Kari-Pekka projektipäällikkö 115, Katermaa Kari Veikko rkm 40, Kauppinen Veikko Kalevi palopäällikkö 40, Kerola Pentti Juhani dipl.ins. 40, Kotaniemi Olavi Lassi konttorinjohtaja 40, Kukkola Seppo Olavi toim.joht. 40, Kukkonen Eero Henrik lehtori 115, Kurtakko Kyösti Kullervo professori 115, Kuukkanen Paavo Juhani yrittäjä 115, Kuusela Jorma Juhani toim.joht. 40, Kärkkäinen Lauri Pekka luokanlehtori 115, Laakso Teuvo Jaakko toim.joht. 115, Laitinen Raimo Johannes yritystutkija 115, Lantto Olavi insinööri 115, Lehto Veli-Pekka majuri 115, Leino Seppo Juhani muusikko 40, Lind Heikki Kalevi rekisteripäällikkö 115, Lähdesmäki Pekka Juhani hammaslääkäri 115, Mattila Kari Antero paikallisjohtaja 40, Meriläinen Veikko Henrik johtava ylilääkäri 40, Metsäpelto Pertti Ilmari kapteeni 40, Mustonen Juha Markus toim.joht. 40, Mutka Juho Jaakko koulutussuunnittelija 115, Nelin Juha Olavi FM 40, Nenonen Olli Sakari limnologi 40, Peltonen Veijo Mauri paikallisjohtaja 40, Pitkänen Leo Esko toim.joht. 40, Portaankorva Olavi Mikale agrologi 40, Päiveröinen Erkki Anssi arkkitehti 115, Räihä Tapio Kalevi toimittaja 115, Sandström Jaakko Juhani pankinjoht. 40, Siivonen Jari Erik lennonjohtaja 40, Talvitie Martti Jaakko maanmittausteknikko 115, Vainio Allan Iivo evl.evp. 40, Virkkunen Hannu Mikael rehtori 40, Vuolio Timo Kalevi opetusneuvos 40, Wuorinen Jarkko Vesa hammaslääkäri 115.

Riikka lisää: vilkaiskaapa sitten, mitä näiden osakesalkuista löytyy, missä johtokunnissa ja hallituksissa he istuvat. Millaisia lakialoitteita tekevät.

Kaupparekisterikin auttaa :D

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

 

 

Sattuipa silmään 16.11 2009 Savon Sanomista Sampo-pankin mainos, jossa kerrotaan mm. ”Osaketalletus: mahdollisuus 9% lisätuottoon* *Tuotto riippuu kolmen kansainvälisen yhtiön kurssin kehityksestä. Yhtiöt ovat Johnson&Johnson, Vodafone ja GlaxoSmithKline. Talletus sopimuksen tekohetkellä vähintään 2000 euroa/…/Talletusta ei irtisanoa tai purkaa kesken talletusajan. Talletustarjous voimassa 30.10-10.13 2009./…/Rahastoja hallinnoi Sampo Rahastoyhtiö Oy. Annetut tiedot ovat yleistä esittelyä Sampo Pankin tai sen kanssa samaan konserniin (Den Danske Bank) kuuluvien yhtiöiden tuotteista ja palveluista/…/.

http://www.sampopankki.fi/fi-f…FP11090005

Minä ymmärsin tämän niin, että mm. sikaflunssalääke Pandemrixia valmistava GlaxoSmithKline kuuluu samaan konserniin. Johon, jos en ihan väärin muista, kuuluu erilaisin järjestelyin myös AlmaMedia.

Mutta oikaiskaa, jos meni mistiin.

http://www.sampopankki.fi/fi-fi/Henkiloasiakkaat/P...

Toimituksen poiminnat