KissanKulmasta

Elämän vesi

Potomac-joesta on löydetty intersex-kala; raskaana oleva uroskala.

Päässä aivan surisee. Olen pari viikkoa lueskellut erilaisia tiedostoja ja lehtileikkeitä. Aihe on kiinnostava, ajatusleikki mahdollisista seurauksista huikea.
Britanniassa, USAssa ja Euroopassa ovat tiedemiehet tutkineet juomavettä. Ja mitä kaikkea sieltä löytyy! Kipulääkkeitä, antibiootteja, pesuainejäämiä, verenpainelääkkeitä, antidepressantteja ja muita mielialalääkkeitä, e-pillerien sisältämiä naishormoneita.
Ihmiskunnan käyttämän lääkityksen määrä kasvaa jatkuvasti, ja sitä myötä jäämien määrä juomavedessä.
Lääkkeet ja hormonit kulkeutuvat veteen virtsan mukana. Ne eivät häviä vedestä puhdistusprosesseissa. Niitä liukenee pohjaveteen, niitä on kraanavedessä. Kohtapa ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville! Miehet naisistuvat. Selittääkö tämä tieto kaupunkien miespuoliset sukkahousurokkarit? :D
Lasten fyysinen kasvu tod.näk. nopeutuu. Vettä juovat ravintoeläimet siirtävät sitä lisää ihmisiin; jäämät rikastuvat ravintoketjussa.
Kunhan kertymiä on tarpeeksi suuret määrät...on taidettu ratkoa maailman väestön liikakasvun ongelma ihan vahingossa...paitsi katolisissa maissa, joissa Paavi on kieltänyt ehkäisyn.

Tai kenties koko ihmiskunta interseksoituu. Tuleeko meistä silloin kaksineuvoisia kuin kastemadot ja etanat? Ympärivuotinen himonpilke kaikkoaa silmäkulmasta ja kiima-aika rajoittuu vain tiettyyn jaksoon vuodenkierrossa?
Maaseudulla on vähemmän väkeä, joten kuormitus vesistössä on pienempi. Monella oma lähdevesikaivo. He eivät saa hormoneja vedestä.
Tuleeko kaupunkien ja maaseudun väestö eroamaan ulkonäöllisesti toisistaan paljonkin? Ovatko maaseudun miehet tulevaisuudessa kookkaampia, karvaisempia ja aggressiivisempia kuin kaupunkilaisserkkunsa? Entä naiset?
Jos kaupunkien väestö muuttuu intersex-suuntaan, se luonnollisesti vaikuttaa myös kielen kehittymiseen. Jotkut sanat jäävät kaupungeissa pois, uusia tulee tilalle.
Maaseudun väestö ja kaupunkilaiset ymmärtävät toisiaan yhä vähemmän.
Interseksuaalisuus vaikuttaa muotiin, harrastuksiin, kirjallisuuteen. Kaikkeen.
Maailmanlaajuisesti seuraukset ovat vielä suuremmat. Hormonivettä juomattomat barbaarit vievät väkirynnäköllä heiveröiden elintilan?
Mahdollisesti myös itsensä uhatuiksi tuntevat kaupunkilaiset uittavat jonkun satsin "kaikkea kivaa" maalaisten juomaveteen.
Mitä vain voi tapahtua! Kuinka kiehtovaa on ajatuksella leikitellä. Sittenkin, vaikka ilmiö on todellinen ja asia vakava.

 

lähteet:  googlella birth control pills+drinking water hae  tai e-pillerit+juomavesi hae  jne

valitukset kappalejaosta suoraan US:n ylläpidolle :D

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Tuttua-tuttua - tuo Potomac-kala. Oiwallista suorastaan,
etenkin jos se wielä paneerataan.
Syödäänhän paremmissa piireissä abortoitua vasikkaakin.
Ettäs tiedät - Maistuis varmaan sullekkin.
Vasikan wanha äiti myydään rahvalle nuorena mullina
ja kaikki ovat tyytyväisiä. Elämä on.

Pärnäsen korjaamolla ihmeteltiin taannoin kuinka ihmeessä
Absurdistanin pääministeriksi on jostain kumman sattumasta
päätynyt otus josta lopultakaan ei ota selvää onko se lintu
vaiko kala.

Savokoilla on kyllä kalakukko ja sitä syödään, mutta tähän
em. ukuliin ei taida kukaan tohtia pian koskea.
Ei edes seipäällä.

Harmaasusi™

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Riikka
mielenkiintoista pohdiskelua. Olen ymmärtänyt, että alkuoliolla oli molemmat sukuelimet, jotka sitten eriytyivät aikojoen saatossa :)

Nyt kun lasketaan veteen kunnon aineita niin paluu alkuolioksi voi alkaa. Siis ihminen ei sittekkään tuhoudu kerta heitolla, vaan palautuu pikku hiljaa alkuperäiseen olotilaansa :)

Todella mielenkiintoista.

Käyttäjän petripartanen kuva
Petri Partanen

Luonnon sopeutuminen vallitseviin olosuhteisiin on ilmiömäistä.
Vähän niinkuin sekin tieto, että kalojen koko on pienentynyt ryöstökalastuksen johdosta ennätysmäisellä nopeudella. Vain pienet kalat pääsevät verkon raoista karkuun ja jatkamaan sukua.

Muutoin tuo kalajuttu on ollut minun tiedossani jo vuosikausia, kun jostain joskus luin juttua Lontoon lävitse virtaavasta joesta (Thames?) ja siinä asustavien kalojen tutkimisesta.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

juu, vanhaa kalaa...intersex-fisu löytyi 2004 tai 2006.

Mutta ajatelkaapa mikä onnen aika koittaa kaikille sukupuolisen tasa-arvon puolesta kampanjoineille! Vaikka se tasa-arvo tuleekin siitä, että kaikki (paitsi ehkä maaseudun väestö) ovat interseksuaalisia. Ja että se aikaan saatiin ihan vahingossa :D :D

Hemmo,
moni kyllä muistuttaa muutenkin pahan kerran alkulimaa...jo nykyäänkin. Mutta ehkäpä se kiertokulku alkaa taas alusta.

Harmaasusi,
jospa muuan Nurmijärven ihme (ja kummako tuo jos on pollakin sekaisin kun järvessä nurmea kasvaa; sehän on ikään kuin luonnonvastaista) on poliittinen interseksuaali. Taikka juonunna liikaa kraanavettä ja muisti on siksi mennyt; kun siellä kerran antipresitenttiä sun muuta lilluu :D :D Viinaa Vanhaselle-kampanja käyntiin!

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Interseksuaalisista alkueläimistä puheen ollen - onko muuten mahdollista olla myös trans-interseksuaali? - uutisissa oli kuulemma eilen maininta, että Porin merialueella liikuskelee valtaisa ameeba. Saattaa olla samaa seurakuntaa.

Tai sitten tv-toimittaja ei vain ollut tunnistanut myöhäissyksyn uimaretkellä olevaa normi-porilaista.

Cheers,

J. J.

Käyttäjän riikkasoyring kuva
Riikka Söyring

J.J.,
jospa se oli Meriporilainen. Siellä on kuulemma letkeä meininki :D  Vetelä suorastaan. Viettävät siestaakin.

Trans-interseksuaalisuudesta en tiedä. Olen ikäni ollut tylsä parisuhdeuskollinen tiukkapipo, joten moni juttu on jäänyt tyyppaamatta :D

heikkilä mikael (nimimerkki)

Niin eipä noita tuhansia kemikaaleja pysty poistamaan vedestä mikään puhdistuslaitos,ihminen kuluttaa keskimäärin 140 litraa vettä vuorokaudessa,litra menee juomiseen,vessanpöntön kautta lasketaan omia eritteitä noin 50 litraa vuorokaudessa takaisin omaan juomaveteemme,astianpesuaineetkin antavat oman arominsa veteen,ja kyllä nuo pyykinpesupulveritkin antaa oman lisäarominsa,mutta onneksi on keksitty hienot shampoot ja muut että saadaan kehosta lika irti......naisten e-pillerien estrogeeni on hyväksi miehille jollei halua lisääntyä sitä saa hyviä annoksia kunnallistekniikka vedestä.....

Toimituksen poiminnat