KissanKulmasta

H5N1 ja H1N1

Kuntaliiton yleiskirjeestä Kunnan- ja kaupunginhallituksille, kuntayhtymien hallituksille.
 
Influenssa A-viruksen ihmiselle H1N1 ja H5N1 ovat yleisvaarallisia tartuntatauteja siihen asti kunnes tartuntatautiasetusta muutetaan.
 
A-viruksen alatyyppi H1N1 leviää muualla maailmassa uhkaavasti. Suomessa tartuntoja on vielä vähän. WHO on ilmoittanut 11.6 2009 A-viruksen alatyyppi H1N1 aiheuttaman influenssapandemian alkaneeksi.
Valtioneuvoston asetuksella on 4.6 2009 muutettu tartuntatautiasetusta siten, että influenssa A-viruksen alatyyppi H5N1 ja ihmiselle uusi alatyyppi H1N1 ovat yleisvaarallisia tartuntatauteja toistaiseksi.
 
Maailman terveysjärjestön WHOn mukaan kyseessä on kansainvälinen kansanterveydellinen uhkatilanne. WHO on nostanut 29.4 2009 pandemian 1-6 portaisella asteikolla vaiheeseen 5. Pandeeminen vaihe 6 on alkanut 11.6 2009.
 
Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksulain (734/1992) 5 § 1 momentin 4 kohdan mukaan terveydenhuollon palveluista ovat maksuttomia tartuntatautilaissa (583/86) tarkoitetut rokotukset, yleisvaarallisen tartuntatudin tutkimus, hoito ja hoitoon määrätyt lääkkeet sekä sairastuneen tai sairastuneeksi epäillyn eristäminen.

Asiakirjalähteet: Valtioneuvoston asetus tartuntatautiasetuksen muuttamisesta (389/2009), Pandemian kehitysvaiheet WHO:n mukaan, Pandemiavarautumisen suojain- ja lääkevarautumisen tarpeita selvittävän työryhmän raportti, Sosiaali- ja terveysministeriön selvityksiä 2008:51

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

topi (nimimerkki)

http://nwo.11syyskuu.net/

""25.6. Swine Flu 1976 & Propaganda. Tässä 60-minutes -ohjelmassa luodaan kriittinen katsaus vuoden 1976 "sikainfluenssaepidemiaan" Yhdysvalloissa. Tuolloinhan yksi sotilas kuoli Fort Dixin varuskunnassa, kun hänet pakotettiin sairaana marssille ja tapauksen seurauksena koko väestö päätettiin rokottaa testaamattomalla rokotteella. Rokottamista edistettiin häikäilemättömän valheellisella PR-kampanjalla. 24% väestöstä ehdittiin rokottaa, ennen ohjelman keskeyttämistä. Lopputuloksena rokottamisesta 25 kuolonuhria ja 500 halvaantunutta (wikipedia). On kyseenalaista kuoliko itse sikainfluenssaan yhtäkään ihmistä, sillä se ainoakin uhri saattoi johtua ruumiillisesta rasittamisesta sairaana. Nykyisen "epidemian" takia suunnitellaan kaikkialla WHO:n diktatuurin alla olevissa maissa laajoja, tai jopa koko väestön rokottamisia "possunuhaa" vastaan alkaen ensi syksynä. Ks. Sikainfluenssan joukkorokotukset aloitetaan ehkä marraskuussa.
Viruksen virallinen nimi on Influenssa A(H1N1)""

RS: kuten huomaat, en ota kantaa asiaan. Artikkeli on lyhennelmä kirjeestä kunnan- ja kaupunginhallituksille jne

hoivaa hautaan (nimimerkki)

Kivasti kävi, kun ensin tutkijat totesi Tamiflu:n olevan tehoton flunssaan johon se oli tarkoitettu, toimivuus n. 3%... Media sivuutti koko jutun ja kun n1h1 havaittiin, kansanedustajamme sankareina Maszan johdolla kehui, kuinka ollaan varauduttu, toimivaa lääkettä tosin vaan eliitin tarpeiksi... Kymmenet miljoonat lääkkeisiin laitetut ecut ei mitään huomiota saaneet. Nyt sitten maamme taas pääsee testaamaan uutuus rokotetta, kuten nopeutettuna serotoniini lääkkeitäkin Jenkkien rahoituksella, ilman mitään pitkäaikais seurantoja. Sama homma digillä, lastentaudit ensin maksellaan täällä, kun jenkkilässä joutuu korvaamaan mokansa, täällä saa kansalle tehdä mitä vaan kehtaa. Täälä kun ei vastuuta tunneta lainkaan viranomaisilla saati suuryhtiöillä, eikä ihmisoikeuksia ole olemassakaan. Ei vakuuta taas tilanne, kun pöpö on kuin tavan influenssa eikä kuulemma maahamme edes tule, saati vaaraa ole jos jokunen sairastuukin... Lääketeollisuus lihoo eikä kukaan nosta mitään kysymyksiä esiin, kun ruumiita alkaa tulemaan niin aletaan tutkimaan, eli sama kuin homeongelman hermomyrkkyjen kanssa, siis ei itse asiaa vaan sen vierestä, jotta voidaan kertoa että raHAA on laitettu kovasti haisemaan, mutta mitään varmaa ei 10 vuoteen ole selvinnyt...

RS: kirjoitin asiasta aikanaan kolumnin Heinäveden Lehteen. Minusta oli peräti kiinnostavaa, että tieto epidemiasta lähti USAsta, että Donald Rumsfeld oli osallisena omistuksissa ja johdossa Tamifluta valmistavassa yhtiössä ja että lääkkeen pääainesosa oli tähtianis, jonka viljelmistä yllättäen oli suuri osa amerikkalaisomistuksessa. Tähtianis on erinomainen persikkakiisselin mauste :D

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Topin kirjoitus on vastuuttoman rajamailla, mutta varmaankin sananvapauden komplikaationa hyväsyttävä?

Median tekemä popularistinen "paljastus"-dokkari on vähän eri asia kuin todellinen elämä?

Muistutan siitä, että H1N1, uutena viruksena ihmislajille, voi toisella kierroksellaan ihmiskunnan keskuudessa - siis voi - aiheuttaa aika runsaan tartunnan ja voimakkaan "puolustus"-reaktion (sytokiinimyrskyksi asiaa voisi kutsua) ja sikäli WHO ja THL ovat mielestäni oikealla asialla. Samoin mm Suomen hallitus, joka harkitsee koko väestön rokottamista syksyllä 2009.

Erityisen huolissaan lääkintäväki on siitä, että vaaravyöhykkeessä ovat nuoret ja keski-ikäiset, terveet ihmiset (20-40-vuotiaat).

Ehkä Topi ottaisi kantaa tähän käsitykseeni?

topi (nimimerkki)

Monesko kierros sikaflunssalla on menossa? -76 jo ollut sikanuhaa. Eräs ulkom.lääkäri sanoi taudin paranevan extra-annoksella C-vitamiinia.

Siinä vähän uutisentynkää:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/cbs+60...

Ihmettelen, miksei normaaleista jokavuotisista flunssista nostateta paniikkia ja puhuta pandemiasta. WHO:n tilastojen mukaan tavalliset flunssat tappavat maailmassa vuosittain 250.000-500.000 ihmistä. Nyt "possunuhaan" on kuollut muutama ihminen. Miksi media levittää pelkoa, eikä näytä asioiden oikeaa mittakaavaa? Sopuli taitaa olla luomakunnan tyhmin eläinlaji.

topi (nimimerkki)

Itävallasta lähetetyt näytteet rokotetta joitten piti olla ok paljastuivatkin keväällä suomessa tehdyssä testissä (halusivat vain varmistaa) saastuneeksi influensa viiruksesta, jakelia oli amerikkalainen tehdas jolla tehdas ja tutkimusyksikkö itävallassa.

asiasta oli pikku uutinen lehdissä ja TV:ssä. Sama rokote-erä tappoi frettejä Tshekissä, kun sitä testattiin ennen varastoimista ihmisiä varten. Suomen media oli tästä aika hiljaa.

Siitä vaan rokotetta ottamaan niin saatte alumiinia ja elohopeaa(autismi ym.) samalla mä pärjään ilman.

Väkisinkin tulee mieleen, että kenen intressejä palvelee taudin levittäminen.

Timo Kantola (nimimerkki)

#5
Näistä autismihuuhareista ei olekkaan kuulunut mitään pitkään aikaan.
Ai niin, mediahan vaikenee kun niitä salaliittolaisia on kaikkialla....

Jos laaduntarkastus toimii, miksi siitä pitäisi tulla pääuutinen?
Uutisissa huono uutinen on hyvä uutinen ja sen huononkin pitää perustua luotettavaan lähteeseen.

Pasi (nimimerkki)

Topille vähän ulottuvuutta lisää: http://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjantauti

Puolentoista vuoden aikana tauti surmasi noin 50–100 miljoonaa ihmistä

Katriina (nimimerkki)

Olivatko maahanmuuttajia, työttömiä, juutalaisia, ikääntyviä, köyhiä ja demareita?

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Aika paljon oli inarilaisia (70% kunnan väestöstä)...

topi (nimimerkki)

WHO:ta syytetään massiivisten valheiden levittämisestä sikainfluenssaan liittyen. WHO:n tavoitteena oli saada nostettua sikainfluenssan pandemiataso tasolle 6, jotta USA:ssa voitaisiin aloittaa lain määräämät massarokotukset. Virus luotiin laboratoriossa, ja sen levittämisessä on WHO tehnyt oivaa työtä. Journalisti väittää myös, että lainsäätäjät WHO:n avustuksella ovat pyrkineet vuodesta 2008 eteenpäin luomaan lakeja, joilla pyrittäisiin hätätilassa ehkäisemään rokotuksesta kieltäytyminen, ja rokote olisi pakollinen. Pandemian lopullisena tarkoituksena olisi vähentää maapallon asukkaiden määrää alle 5 miljardiin seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Aika villit väitteet.

Journalist Files Charges against WHO and UN for Bioterrorism and Intent to Commit Mass Murder

As the anticipated July release date for Baxter's A/H1N1 flu pandemic vaccine approaches, an Austrian investigative journalist is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway. Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO), the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder. She has also prepared an injunction against forced vaccination which is being filed in America. These actions follow her charges filed in April against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing contaminated bird flu vaccine, alleging this was a deliberate act to cause and profit from a pandemic.

Summary of claims and allegations filed with FBI in Austria on June 10, 2009

In her charges, Burgermeister presents evidence of acts of bioterrorism that is in violation of U.S. law by a group operating within the U.S. under the direction of international bankers who control the Federal Reserve, as well as WHO, UN and NATO. This bioterrorism is for the purpose of carrying out a mass genocide against the U.S. population by use of a genetically engineered flu pandemic virus with the intent of causing death. This group has annexed high government offices in the U.S.

RS: en sano että Burgermeister on oikeassa mutta en sano että hän on väärässäkään.      Karua tässä on se, että hänen väitteensä -villeydestään huolimatta- kuulostavat täysin mahdollisilta, uskottaviltakin. Ahneus, itsekkyys ja eliittiusko ovat pelottavia asioita. Kaukaa -pankkiirin tahi hallintojohtajan- luksustyöhuoneesta katsoen kansalla ei ole kasvoja. Esimerkkinä vaikka natsiupseerit, jotka, samalla kun olivat hyviä ja helliä perheenisiä, hoitivat työtään keskitysleireissä vailla tunnonvaivoja.

Sakke (nimimerkki)

Maailmanlaajuinen apteekkiväki päätti pitää hätäkokouksen, koskien myynnin supistumistaan. He kokoontuivat lihavien lihapatojen ääreen, jossa kaviaaria mätettiin kaksinkäsin ahnaisiin suihin ja jossa kalleimmat viinit hupenivat kylmiensilmien omaamiin suihin. Krapulahan siitä tulee ahneillekin, kun riittävästi ryystää ja sikailee. Apteekkiväki krapulapäissään pohti, kun siristävillä silmillään koetti miettiä edellisen illan tuloskäppyröitä, kuinka saisi maailmanihmiset vauhkoontumaan ja ostamaan itselleen lumelääkettä. Eräskin siinä oksennuksessaan kontatessaan myyntikäppyröiden päälle, eräällä välähti? Sikainfluenssa! Sillä myydään lööpit ja lääkkeet ja saadaan ihmiset uskomaan olematonta. Vaikka alkoholiin menehtyy Euroopassa joka kymmenesihminen, niin ei anneta se haitata tätä tulevaa mediatapahtumaa.

Toimituksen poiminnat